KARAR Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 17.06.2014 tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü."

Transkript

1 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi nin kurulmasına, Merkez Yönetmeliği nin Üniversitemiz Senatosunda görüşüldüğü ekli şekliyle kabulüne ve durumun gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oy birliği ile karar verildi. KARAR Proje Destek Ofisi Koordinatörlüğü nün tarih ve 4 sayılı yazısı görüşüldü. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Proje Destek Ofisi Koordinatörlüğü Yönergesi nin geldiği ekli şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 525 sayılı yazısı görüşüldü. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans Programları na (Temel İslam Bilimleri ile Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dallarına) Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda alınacak öğrenci kontenjanlarının geldiği ekli şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ndeki değişikliklerin geldiği ekli şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 02 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemiz Niksar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı numaralı öğrencisi Serhat ZAFER in Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 17. maddesi gereğince Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılından itibaren 1 yıl süre ile Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı nda özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

2 KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 03 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İÖ) Bölümü numaralı öğrencisi Turgut Alperen ÖKSÜZ ün Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 17. maddesi gereğince Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılından itibaren 1 yıl süre ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü nde özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 05 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İlhan EROĞLU nun Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı nda görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 06 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemiz Tıp Fakültesi nolu öğrencisi Gökçeçiçek ARIK ın Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 17. maddesi gereğince Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi nde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin uygun olmadığına oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 07 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemiz Tıp Fakültesi nolu öğrencisi Şerife İNCE nin Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 17. maddesi gereğince Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi nde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin uygun olmadığına oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 08 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemiz Tokat Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü numaralı öğrencisi Özge Nur AY ın Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 17. maddesi gereğince Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılından itibaren 1 yıl süre ile Celal Bayar Üniversitesi Manisa Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü nde özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 09 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemizde İşaret Dili dersinin Üniversite seçmeli dersi olarak müfredata eklenmesine oy birliği ile karar verildi.

3 KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 10 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü numaralı öğrencisi Burcu YİĞİT in Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 17. maddesi gereğince Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılından itibaren 1 yıl süre ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü nde özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etmesi isteğinin bir sonraki Senato Kararında görüşülmek üzere Eğitim Komisyonu Başkanlığı na iade edilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 11 nolu kararı görüşüldü. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü nolu öğrencisi in Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 17. maddesi gereğince İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü nde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin uygun olmadığına oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve 2625 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 12 nolu kararı görüşüldü. Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Öğretmenliği nolu öğrencisi Tuğba YÜCE nin Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 17. maddesi gereğince eğitim-öğretim yılı güz Yarıyılından itibaren 1 yıl süre ile Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü nde özel öğrenci statüsünde eğitimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 224 sayılı yazısı görüşüldü. Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı nda Yüksek Lisans Programı açılması teklifinin kabulüne ve durumun gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oy birliği ile karar verildi. KARAR Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1156 sayılı yazısı görüşüldü. Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ne aşağıda belirtilen anabilim dallarının açılması teklifinin kabulüne ve durumun gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oy birliği ile karar verildi. Anabilim Dalları 1- Geoteknik Anabilim Dalı 4- Ulaştırma Anabilim Dalı 2- Hidrolik Anabilim Dalı 5- Yapı Anabilim Dalı 3- Mekanik Anabilim Dalı 6- Yapı Malzemesi Anabilim Dalı

4 KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit EĞRİ nin tarih ve 2406 sayılı yazısı görüşüldü. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ödül Yönergesinde yapılan değişikliklerin ekli şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. KARAR Ziraat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1302 sayılı yazısı görüşüldü Eğitim-Öğretim yılında Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü 1.sınıfına kayıt yaptıran ve çeşitli nedenlerle eğitime devam edemeyen nolu Eren IŞIK ın Tarım Makinaları bölümüne 2009 yılından itibaren öğrenci alınmaması ve 1., 2. ve 3. sınıfında başka öğrenci olmaması nedeniyle öğrencinin kaydının Biyosistem Mühendisliği Bölümüne alınmasına ve durumun gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oy birliği ile karar verildi. KARAR Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

5 Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN R E K T Ö R Prof. Dr. Kenan KARA Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Altuğ BIÇAKCI Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hanifi VURAL Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali KASAP Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa TARHAN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Hacı Ömer ATEŞ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Recep KOÇAK Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mehmet KARATAŞ Doç. Dr. Banu ÖZTÜRK (İzinli) Prof. Dr. Sefa TARHAN Yrd. Doç. Dr. Yeliz HAYRAN Yrd. Doç. Dr. Döndü BATKIN Tokat Sağlık Yüksekokulu Müdür V. Prof. Dr. Durali MENDİL Zile Dinçerler Tur. İşl. ve Otel. Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Faruk TAŞER Turhal Uygulamalı Teknoloji ve İşlt. Y.O. Müdür V. (İzinli) Öğr. Gör. Ersin DURSUN Almus Meslek Yüksekokulu Müdür V. Yrd. Doç. Dr. İrfan USTA Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdür V. Prof. Dr. Necmettin YILMAZ Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin ÖZGÖZ Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Muhterem GÖZÜTOK Tokat Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V. Yrd. Doç. Dr. Rıza ÇITIL Tokat S.H.M.Y.O Müdürü Öğr. Gör. Nurettin PALA Turhal Sağlık Hiz Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Turgay KERSE Devlet Konservatuarı Müdür V. Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mücahit EĞRİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şemsettin ŞAHİN Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin ÖNEN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Ali SAKİN Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali AÇIKEL Sosyal Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şaban TEKİN Prof. Dr. Salih BARIŞIK (İzinli) Prof. Dr. Sedat KARAMAN Yrd. Doç. Dr. Enver BAYRAM (Katılmadı) Doç. Dr. Ahmet BURSALI Beden Eğitimi ve Spor Y.O Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih YILMAZ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali KASAP Niksar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür V. Yrd. Doç. Dr. İrfan USTA Erbaa Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan ERENLER Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan USTA Erbaa Sağlık Hizmetleri M.Y.O Müdür V. Prof. Dr. Engin ÖZGÖZ Niksar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V. Yrd. Doç. Dr. Bahattin ÖZTOPRAK Reşadiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Muhterem GÖZÜTOK Tokat Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V. (imza) Prof. Dr. Ömer Faruk TAŞER Turhal Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. İsmail KÜÇÜKALİ Zile Meslek Yüksekokulu Müdür V. Esat AL Öğrenci Konseyi Başkanı (Katılmadı)

6

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 17 Eylül 2015 Toplantı Sayısı : 13 Karar:1 Üniversitemiz ile Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüleri Biyoistatistik Anabilim Dalları arasında

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14 Üniversitemiz Senatosu 31/08/2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

28.05.2013 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

28.05.2013 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 28.05.2013 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyon Karar No: 381 Bologna çerçevesinde hazırlanan ve karar ekindeki listede belirtilen programlar oy birliği ile kabul edilmiştir. 28.05.2013 tarih

Detaylı

KARAR 07.01- Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün 06.02.2013 tarih ve 1084 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 07.01- Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün 06.02.2013 tarih ve 1084 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Necmettin Erbakan

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 27.11.2015 2015-2016/3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 27.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Senatosu 27.11.2015 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Enstitü Müdür Yrd.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Enstitü Müdür Yrd. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 12.06.2012 TOPLANTI NO : 4 KARAR NO : 2012/4 TOPLANTIDA BULUNANLAR : Doç. Dr. Fatih YILMAZ

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 19.09.2012 Karar No : 10 GÜNDEM: 1- Anadolu Üniversitesi 2012 yılı Bilim ve Sanat, Teşvik, Hizmet Ödülleri başvuruları ile ilgili Seçici Kurul önerilerinin

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. : Müdür

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. : Müdür TOPLANTI TARİHİ : 01.10.2015 TOPLANTI NO : 40 KARAR NO : 2015/40 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BRİFİNG DOSYASI Haziran 2016 1-Yönetim Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü : Doç. Dr. Ahmet İshak DEMİR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı

Detaylı

KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 10.01.2014 tarih ve 24 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 10.01.2014 tarih ve 24 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Acıbadem Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Lisans / Önlisans Akademik Takvimi ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI 03/08/2015-07/08/2015

Detaylı

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI 11.03.2016 03 01-33 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01-Strateji

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 29/06/2016-E.113041 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE6LUV97* Sayı : 83289901-302.01.13 Konu : Özel Öğrenci Yönerge Değişikliği

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Kütüphane ve Dokümantasyon

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI LİSANS. 2.Sınıf

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI LİSANS. 2.Sınıf 217-218 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI LİSANS YOPKODU GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ (TOKAT) Eğitim Fakültesi YOPADI 2.Sınıf 3.sınıf 4.sınıf 5.Sınıf Yurt İçi Yurt

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI LİSANS PROGRAMLARI YOPKODU YOPADI 2.Sınıf 3.sınıf 4.sınıf 5.Sınıf Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi Yurt

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU BELGELERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU BELGELERİ 216-217 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU BELGELERİ 1- Başvuru Dilekçesi 2- Transkript (1 lük Sistemde transkript veya Üniversitesinin Dönüşüm Tablosu)

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI. Tezli Yüksek Lisans

İŞLETME ANABİLİM DALI. Tezli Yüksek Lisans İŞLETME ANABİLİM DALI İşletme 10 EA İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Turizm Fakültesi, İletişim Fakültesi bünyesinde yer alan bölümlerin herhangi birinden, Hukuk

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 04.03.2016 Toplantı Saati : 10:00 Toplantı No : 2016/06 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ 1. İşletme Anabilim Dalı Başkanlığı nın

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 11.11.2014 Karar No : 8 GÜNDEM: 1- Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Biyokimya Anabilim Dalına bağlı, Doktora Programına öğrenci alınmasının görüşülmesi;

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI NO :2016/24 TOPLANTI TARİHİ : 12.07.2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası 1.

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 01.01- Sürekli Eğitim Araştırma

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 260 Tarih : 26.03.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör V. Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 22.01.2013 SAYI: 971 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Raportör Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Üniversitemiz Rektör

Detaylı

KARAR 09.01- Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 12.12.2011 tarih ve 1959 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 09.01- Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 12.12.2011 tarih ve 1959 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/026 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında askerlik nedeni ile kayıt dondurmak isteyen öğrencilerin dilekçeleri (Ek:1) Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2016 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2016 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2016 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1): (19 Haziran 2016 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika) Matematik

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 06.11.2015 TOPLANTI NO : 44 KARAR NO : 2015/44 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016 2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları TÜRÜ / DERECE ALES PUANI (%50)

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/6/2012 2012/7 Üniversitemiz Senatosu 21/6/2012 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yaz okulu eğitimöğretimine

Detaylı

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ 2015 MALİ YILI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ 2015 MALİ YILI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ 015 MALİ YILI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER SUNUŞ 1 1.GENEL BİLGİLER A.MİSYON, VİZYON İLKELERİMİZ VE DEĞERLER B.YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLAR

Detaylı

15 SAY Gıda Mühendisliği lisans mezunu olmak.

15 SAY Gıda Mühendisliği lisans mezunu olmak. Kontenjan ALES Puan T.C. UġAK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü 06-07 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında üstü programlara alınacak öğrenci kontenjanları, yatay geçiş kontenjanları,

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 28.09.2006 2006/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 28.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR VE BELGELER

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR VE BELGELER YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR VE BELGELER Tezli Yüksek Lisans Programlarına başvuran adaylarının; 1. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) başvurduğu

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/09/2011 2010-2011/23

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/09/2011 2010-2011/23 Üniversitemiz Senatosu 16/09/2011 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 396 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato Evrak Tarih ve Sayısı: 15/12/2015-E.81100 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato *BEKV3RLR5* Sayı : 90511875-050.01.04/ Konu : Kocaeli Üniv. Önlisans ve Lisans Programları İçin Yurt Dışından veya Yabancı Uyruklu

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/2/2016 2016/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/2/2016 2016/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18/2/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 13.05.2016 TOPLANTI NO : 19 KARAR NO : 2016/19 TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 15.06.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 15 KARAR NO: 2016 / 522 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI öğrencisi 27485621308 nolu Muhammed Enes BAYRAKDAR

Detaylı

Süre/Puan Türü/ Kontenjan. Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği 4 DİL-1 65 3 3 3 3 3 3 6 6

Süre/Puan Türü/ Kontenjan. Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği 4 DİL-1 65 3 3 3 3 3 3 6 6 Üst Adı Adı Süre Puan Türü ÖGK Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 50 0 2 İçi A rası İçi A rası Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği 4 DİL-1 65 3 3 3 3 3 3 6 6 Bilgisayar ve Oğretim Teknolojileri

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI 2016 2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA Sİ ALINACAKTIR

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26.03.2009 2009/4 Üniversitemiz Senatosu 26.03.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

ALAN DIŞI ALAN İÇİ - - - - - - TEZLİ Y. LİSANS

ALAN DIŞI ALAN İÇİ - - - - - - TEZLİ Y. LİSANS SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 00 EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI ANABİLİM DALI Coğrafya Fiziki Coğrafya Beşeri ve İktisadi Coğrafya Türkiye Coğrafyası Bölgesel Coğrafya Tarih Yeniçağ Tarihi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 03.04.2008 2008/5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 03.04.2008 2008/5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.04.2008 2008/5 Üniversitemiz Senatosu 03.04.2008 Perşembe günü saat 11:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

Karar No-4: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 11.11.2013 tarihli ve 30-460 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-4: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 11.11.2013 tarihli ve 30-460 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ başkanlığında 19 Kasım 2013 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM STAJ VE MEZUNİYET PROJESİ YÖNERGESİ Senato: 19 Temmuz 2016 / 348-6

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM STAJ VE MEZUNİYET PROJESİ YÖNERGESİ Senato: 19 Temmuz 2016 / 348-6 MARMARA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM STAJ VE MEZUNİYET PROJESİ YÖNERGESİ Senato: 19 Temmuz 2016 / 348-6 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/01/2012 2011-2012/15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/01/2012 2011-2012/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 27/01/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

DOKTORA ANABİLİM DALI. AÇIKLAMA: ALAN İÇİ Kontenjana başvuru yapabilecek

DOKTORA ANABİLİM DALI. AÇIKLAMA: ALAN İÇİ Kontenjana başvuru yapabilecek T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALI AÇIKLAMA: ALAN İÇİ Kontenjana

Detaylı

KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 08.04.2014 tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 08.04.2014 tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Anadolu Üniversitesi Uluslararası Sivil Toplum Araştırmaları Merkezi (USTAM) Yönetmeliği nin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Anadolu Üniversitesi Uluslararası Sivil Toplum Araştırmaları Merkezi (USTAM) Yönetmeliği nin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 08.08.2012 Karar No : 9 GÜNDEM: 1- Anadolu Üniversitesi Uluslararası Sivil Toplum Araştırmaları Merkezi (USTAM) Yönetmeliği nin görüşülmesi; 2- Anadolu Üniversitesinde

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 12.12.2013 KARAR NO : 45 Enstitü Yönetim Kurulu Enstitü Müdürü Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU Başkanlığında Enstitü

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Başvurular Fakültelerde Dekanlıklara,Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulların'da Müdürlüklere Yapılacaktır Başvuru Tarihi

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda isimleri yazılı anabilim dallarına 2016-2017 Akademik Yılı GÜZ yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi alınacaktır.

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ANABİLİM DALI KONTENJANLAR BAŞVURUDA ARANACAK ŞARTLAR Tezsiz Yüksek Doktora Y.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:150 Toplantı Tarihi: 08.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

2016-2017 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

2016-2017 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2016-2017 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

EK YERLEŞTİRME KONTENJANLARI

EK YERLEŞTİRME KONTENJANLARI 2016 lisans/ön LİSANS EK YERLEŞTİRME KONTENJANLARI 2016 lisans/ön LİSANS EK YERLEŞTİRME KONTENJANLARI DİL-1 TM-1 TM-3 MF-4 TS-2 YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6 Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.12.2009 2009/15 Üniversitemiz Senatosu 10.12.2009 Perşembe günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATO KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:04.04.2013 TOPLANTI SAYISI : 573

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATO KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:04.04.2013 TOPLANTI SAYISI : 573 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATO KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:04.04.2013 TOPLANTI SAYISI : 573 2- İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği, İTÜ-KKTC Eğitim

Detaylı

2017-ÖSYS TERCİH KILAVUZU 179 GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ (TOKAT) Diş Hekimliği Fakültesi 5 MF , Eğitim Fakültesi

2017-ÖSYS TERCİH KILAVUZU 179 GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ (TOKAT) Diş Hekimliği Fakültesi 5 MF , Eğitim Fakültesi TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları ÖĞR. PUAN GENEL OK.BİR ÖZEL KOŞUL VE 2016-ÖSYS 2016-ÖSYS P.DR. D.DR. Y.D.DR. PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. KONT.

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları, Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisansüstü Programları Lisansüstü Programlara Başvuru Tarihleri : 01-05 Ağustos 2016 Anabilim Dallarında

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitüsü Müdürlüğüne bağlı lisansüstü programlara, 20162017 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen sayıda ve şartlarda kadrosuz

Detaylı

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ ) PROGRAM İLANI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 01-05 Ağustos 2016 tarihleri arasında

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI 1- Başvuru Dilekçesi 2- Transkript 3-Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge 4-Ders İçerikleri 5- OSYM Sonuç Belgesi İnternet

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/05/2014-27859 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE5NNHD6* Sayı : 21447663-302.10.03/ Konu : Pasaport MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : a) Yükseköğretim

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20152016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ. Bu yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi Fakülteleri nde, Acıbadem Üniversitesi Lisans, Ön

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ. Bu yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi Fakülteleri nde, Acıbadem Üniversitesi Lisans, Ön ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi Fakülteleri nde, Acıbadem Üniversitesi Lisans, Ön Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 010 KARAR 2016/010 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Yeni Öğrencilerin Kesin Kayıtları ve Yeterlilik Sınavları Bahar Yarıyılı 12-16 Ağustos

Detaylı

2016-2017 AKADEMİK TAKVİM

2016-2017 AKADEMİK TAKVİM Temmuz 2016 25.07.2016-25.07.2016 Güz Yarıyılı Açılan Derslerin (öğretim elemanı, yeri, gün ve saati) Belirlenmesi ve İlanı Eylül 2016 01.09.2016-31.08.2016 Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, ön lisans ve lisans programlarına devam eden öğrencilerin Karabük Üniversitesi ndeki

Detaylı

BURS RAPORU 2012-2013

BURS RAPORU 2012-2013 BURS RAPORU 2012-2013 b u r s o f i s i KOORDİNATÖRLÜĞÜ Konular 1-4 Burs Ofisi 5 Burs Kaynak ve Çeşitleri 6-8 Burs Kaynakları Genel Tablosu 9 Burs Kaynakları Dağılım Tabloları 10 Devlet Kaynaklı Burslar

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2014-2015GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI 1- Başvuru Dilekçesi 2- Transkript (100 lük Sistemde transkrip veya Üniversitesinin Dönüşüm Tablosu)(Aslı) 3- Öğrenci

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 18 Temmuz 2016. Başvuru Tarihi Sonu 29 Temmuz 2016. Sonuçların İlan Tarihi 5 Ağustos 2016

Başvuru Tarihi Başlangıcı 18 Temmuz 2016. Başvuru Tarihi Sonu 29 Temmuz 2016. Sonuçların İlan Tarihi 5 Ağustos 2016 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 206-207 EĞİTİM-ÖĞRETİM

Detaylı

KARAR 42.01- Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 30.10.2013 tarih ve 2233 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 42.01- Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 30.10.2013 tarih ve 2233 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 42.01- Tıp Fakültesi

Detaylı

Doktora için ALES Puan Türü. Doktora (Yüksek Lisansa Dayalı) Ulusal Öğrenciler Açıklama. Tezli Yüksek Lisans ve. Uluslararası Öğrenciler

Doktora için ALES Puan Türü. Doktora (Yüksek Lisansa Dayalı) Ulusal Öğrenciler Açıklama. Tezli Yüksek Lisans ve. Uluslararası Öğrenciler Alan İçi Alan Dışı Uluslararası Öğrenciler Alan İçi Alan Dışı Uluslararası Öğrenciler Alan İçi Alan Dışı Uluslararası Öğrenciler Tezli Yüksek Lisans ve Doktora için ALES Puan Türü T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi Tarih ve Sayı: 09/04/2016-131511 T.C. Sayı :67038262-203.01.05.01- Konu :Proje Tabanlı Mevlana Değişimi Başvuru Çağrısı hk. SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yükseköğretim Kurumlarımızın uluslararasılaşma

Detaylı

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1. Bu yönergenin amacı, Talim ve Terbiye Kurulu nun 07.07.2009

Detaylı

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Necmettin Erbakan Üniversitesinde öğrenim görmekte

Detaylı

Sevgili öğrencimiz; KAYIT İŞLEMLERİ 1.Kayıt Tarihleri: 2. Elektronik Kayıt (e-kayıt):

Sevgili öğrencimiz; KAYIT İŞLEMLERİ 1.Kayıt Tarihleri: 2. Elektronik Kayıt (e-kayıt): Sevgili öğrencimiz; 2016-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanmış bulunmaktasınız. Öğrenim hayatınızın en önemli aşamalarından biri olan yüksek öğrenim için üniversitemizi

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 13 TOPLANTI TARİHİ : 02/09/2015 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

Ders Kredi Ücretlerinin Ödenmesi ve Kesin Kayıtları 22 Haziran- 1 Temmuz 2016. Derslerinin Başlaması ve Bitişi 11 Temmuz - 26 Ağustos 2016

Ders Kredi Ücretlerinin Ödenmesi ve Kesin Kayıtları 22 Haziran- 1 Temmuz 2016. Derslerinin Başlaması ve Bitişi 11 Temmuz - 26 Ağustos 2016 Ders Kredi Ücretlerinin Ödenmesi ve Kesin Kayıtları 22 Haziran- 1 Temmuz 2016 Derslerinin Başlaması ve Bitişi 11 Temmuz - 26 Ağustos 2016 Final Sınavları 29 Ağustos - 1 Eylül 2016 Final Sınavlarının Sisteme

Detaylı

İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI

İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Yabancı Yabancı T.C Başvuru Alanları

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM DALI/PROGRAMI TEZLİ Y.LİSANS DOKTORA GÜZ YYILI BAHAR YYILI GÜZ YYILI

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. (Üniversitemiz Senatosu nun 24.03.2016 tarih ve 06 sayılı oturumunda kabul edilmiştir.

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. (Üniversitemiz Senatosu nun 24.03.2016 tarih ve 06 sayılı oturumunda kabul edilmiştir. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ (Üniversitemiz Senatosu nun 24.03.2016 tarih ve 06 sayılı oturumunda kabul edilmiştir.) Amaç ve kapsam Madde 1- (1) Bu yönerge, kurumlar arası, kurumiçi ve

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Çift anadal programının amacı, anadal lisans programlarını başarıyla yürüten

Detaylı

Puan. Türü. Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan. Puan.

Puan. Türü. Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan. Puan. LİSANS -2018 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU Tıp Fakültesi 2013 2012 2013 2012 Kontenjan Taban Kontenjan Taban Kontenjan Taban Kontenjan Taban

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2011 2011/7 Üniversitemiz Senatosu 5/5/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 05.05.2015 KARAR 2015/011 01: 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Yeterlik Sınavına giren Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen

Detaylı