MARATONİZMİR TARİHE GEÇTİ 101 Çocuğa 101 Bisiklet. Buzda 23 Nisan Çoşkusu. Tokyo nun Yolu İzmir den Geçiyor. Havuzİzmir Açılıyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MARATONİZMİR TARİHE GEÇTİ 101 Çocuğa 101 Bisiklet. Buzda 23 Nisan Çoşkusu. Tokyo nun Yolu İzmir den Geçiyor. Havuzİzmir Açılıyor"

Transkript

1 Buzda 23 Nisan Çoşkusu Mart-Nisan 2021 MARATONİZMİR TARİHE GEÇTİ 101 Çocuğa 101 Bisiklet Havuzİzmir Açılıyor Okçulukta Dört Madalya Tokyo nun Yolu İzmir den Geçiyor

2 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan Hedef Büyüdü İki yılda Türkiye deki en iyi parkur derecesinin yakalanmasının ardından yetkililer, organizasyonu ilk etapta bronz kategoriye almak için çalışma başlattı. 4 Kıtadan 40 Yabancı Maratonİzmir e dört kıtadan gelen sporcuların performansı organizasyona büyük renk kattı. 13 Önlemler Çok Sıkı Uygulandı Uluslararası Maratonİzmir in ikincisinde pandemi önlemlerine büyük özen gösterildi. İÇİNDEKİLER İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ ADINA SAHİBİ Ersan ODAMAN İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı YÖNETİM KURULU Sinan ŞAMİL AN (Başkan Vekili) Barış KARCI Ahmet UĞUR BARAN Hüseyin EGELİ Mert YAYGEL İlker KOZAN Çiğdem ÇİÇEKÇİ ERCAN Uğur YELEKLİ YAYIN YÖNETMENİ İlyas ÖZGÜVEN İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ Sinan Şamil AN (Başkan Vekili) YAYIN KURULU Barış ŞEREF İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri EDİTÖRLER Filiz YAVUZ İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Haber Koordinatörü Murat ARABACI İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basın Yayın Sorumlusu Seagull Crow & Partners YAPIM VE İÇERIK YÖNETİMİ Seagull Crow & Partners YAZIŞMA ADRESİ İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Celal Atik Spor Salonu Kültürpark - İzmir TELEFON WEB SİTESİ Para ile satılamaz MART - NİSAN 2021 SAYI Maraton İzmir Tarihe Geçti 42 kilometrelik parkurdaki lik derecesi, ülkemizde bugüne kadar koşulan en iyi süre olarak kayıtlara geçti 36 Fotoğraflar Yarıştı Maratonİzmir in fotoğraf yarışmasında birbirinden güzel kareler yarıştı. İkinci kez düzenlenen yarışmada 88 fotoğrafçının gönderdiği 429 adet eser incelendi. Parkur Rengarenk İzmir sokak ve caddeleri, sabahın ilk saatlerinde rengarenk görüntülere sahne oldu.

3 MARATON İZMİR TARİHE 4 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan GEÇTİ ULUSLARARASI Maratonİzmir in ikincisinde erkekler 42 kilometrede yarışan Etiyopyalı Tsegaye Getachew in lik derecesi, ülkemizde bugüne kadar koşulan en iyi süre olarak kayıtlara geçti.

4 6 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan İZMİR tarihinin ilk uluslararası maratonu Maratonİzmir in ikincisi bugün koşuldu ve 42 kilometre 195 metrelik yarışta birinciliği erkeklerde Etiyopyalı Tsegaye Getachew, lik müthiş derecesiyle elde etti. Tsegaye Getachew bu performansıyla Türkiye sınırları içinde erkeklerde Maratonİzmir henüz ikinci yılında ülkemizde en iyi derecenin koşulduğu maraton olarak tarihe geçti. bugüne kadar koşulan en iyi maraton derecesini elde etti. Böylelikle Maratonİzmir henüz ikinci yılında ülkemizde en iyi derecenin koşulduğu maraton olarak tarihe geçti. 42 kilometre erkeklerde Etiyopyalı Balew Yihunie ile ikinci, Kenyalı Edwin Kipngetich ise ile üçüncülüğü elde etti. Yihunie ve Kipngetich in dereceleri de en iyi ilk üç içerisinde gösterildi. Böylelikle Matonİzmir in parkur avantajı ve önümüzdeki dönemde uluslararası düzeydeki rekorlar için uygun bir yarış olduğu ortaya çıktı. KADINLARDA ZAFER KENYALI MOGES İN Kadınlarda Kenyalı Betelhem Moges ile finiş çizgisini ilk geçen atlet olurken, aynı ülkeden Letebrhan Haylay Gebreslasea ile ikinci, Kenyalı Judith Jeptum Korir ile üçüncülüğü ede etti. Kadın atletimiz Dilan Atak, ile kendisine sekizinci sırada yer buldu.

5 8 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan TENİSTE MADALYA YAĞDI İZMİRLİ UFUK ARDA NIN BÜYÜK BAŞARISI Erkekler 42 kilometrede Türk atletler arasındaki en iyi dereceyi İzmir Büyükşehir Belediyesporlu atlet Ufuk Arda, ile 15. olarak yaptı doğumlu sporcu, Kenya ve Etiyopyalı atletlerin müthiş çekişmesine sahne olan dev yarışta güçlü rakiplerin arasından sıyrılarak çok önemli bir aşarı elde etti. Maratonİzmir de 42 kilometrenin startı 311 sporcu ile Şair Eşref Bulvarı üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu tarafından verildi. Atletler Alsancak Garı önünden Altınyol a çıkıp sahili takiben Bostanlı İskele den ilk dönüşü gerçekleştirdi. Koşucular, bu ilk dönüşün ardından aynı parkuru takip ederek bu kez Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinden İzmirMarina da ikinci dönüşü yaptı ve İzmir tarihinin ikinci maratonu, başladığı yer Lozan Meydanı nda sona erdi. TANIDIK İSİMLER START ALDI Maratonİzmir de İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, İzmir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ersan Odaman, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı Başkanı Ali Erten, Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, Milliyet Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır ile TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş da koştular. 10 KİLOMET- REDE BÜYÜK HEYECAN Startı yine Özüslu tarafından verilen 10 kilometre yarışında ilk üç erkeklerde Kenyalı Roncer Kipkorir ve David Chemweno ve Etiyopyalı Fateme Alem Regasa arasında paylaşıldı. Kadınlarda sıralama Kenyalı Stela Rutto, Daisyh Jeptoo Kimeli ve ülkemizden Burcu Subatan şeklinde oluştu. 10 kilometre yarışı yine İZFAŞ önünden verildi, Atletler, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki Köprü Tramvay Durağı ndan dönüş yaparak başlangıç noktasına geldi ve 10 kilometreyi tamamladı. Kulübümüz tenisçileri, İstanbul, Mersin ve Aydın daki turnuvalarda altı madalya kazandı. İzmir Büyükşehir Belediyesporlu tenisçiler, 27 Mart ile 4 Nisan tarihleri arasında İstanbul, Mersin ve Aydın da düzenlenen üç ayrı turnuvada toplam altı madalya kazandı. Mersin de 31 sporcunun katıldığı 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvası nda Kerem Genç şampiyon oldu. Aydın da düzenlenen 9-10 Yaş Hafta Sonu Turnuvası nda Fatih Turgut, Çınar Mete Evirgen, Ateş Tunakan Temiz ve Selin Doğa Cesur, kategorilerinde ilk sırada yer aldı. İstanbul da 27 Mart-4 Nisan tarihleri arasında yapılan Tenis Europe 16 Yaş Turnuvası nda 32 sporcu arasında finale çıkmayı başaran Ünsal Ataol Toker de gümüş madalyayı boynuna taktı.

6 10 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan BUZDA 23 NİSAN ÇOŞKUSU Sporcularımız, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız için düzenlenen etkinliğe katıldı.

7 12 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan AŞIK Veysel Buz Sporları Salonu'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, İzmir Büyükşehir Belediyesporlu buz pateni branşındaki minik sporcuların gösterileriyle renkli anlara sahne oldu. Atatürk'ümüzün çocuklara armağan ettiği bayramın coşkusu, buz üzerinde yaşandı. Pandemi kurallarına uygun olarak salona alınan veliler de unutulmaz dakikalar geçirdi. Minik sporculardan Günizi Güneş, Deniz Tarım, Batu Tasasız, Doğa Güner, Batı Güdül, Gökçe Doğa Sezgi, Masal Oran, Ata Ertuvgan, Atlas Baydurak, İpek Kara, Mustafa Emir Çobanel, Kuzey Bostancı, Elif Uğural, Rüzgar Bostancı, Duru Çimen, Derya Taygan ve Ezgi Özer'in bireysel performansları ailelerde tam not alırken, büyük ve küçük grubun yaptığı toplu gösteri ise izleyenleri adeta mest etti. Minik patencilere anı olarak başarı belgesi ve Türk Bayrağı rozeti verildi, sporcular pasta keserek güzel günü sonlandırdı. Buz Sporları Salonu'nda düzenlenen gösteriyi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Orhunbilge de tribünden takip etti.

8 14 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan BİSİKLET KÜLTÜRÜNÜ DAHA ÇOK YAYMAK İSTİYORUZ 101 İzmir İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yılında, 101 çocuğa 101 bisiklet hediye etti. ÇOCUĞA BİSİKLET Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi ne devam eden öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Tunç Soyer, Büyükşehir tarafından Kültürpark ta kurulan Sürdürülebilir Yaşam Parkı nı ziyaret ederek çocuklar ve gençlerle birlikte fide dikti ve permakültür alanındaki Böcek Farkındalık Atölyesi ne katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 101. yıl dönümü kutlanan 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, birlikte fide diktiği 101 çocuğa Velotürk ve Carraro sponsorluğunda 101 bisiklet hediye etti. 23 Nisan'ı aslında çok daha coşkuyla, çok daha eğlenceli, keyifli bir şekilde kutlamak istediklerini söyleyen Başkan Soyer, pandemiye rağmen önlem altında çocuklarla bir araya geldiklerini ifade ederek Bisiklet kültürünü daha çok yaymak istiyoruz. Daha çok çocuğumuz bisikletle buluşsun istiyoruz. Kent içerisinde sadece spor aracı değil, ulaşım aracı olarak da bisiklet kullanılsın istiyoruz. Bunu desteklemeye, teşvik etmeye devam edeceğiz dedi. Öğrencilerin aynı zamanda kurulan Sürdürülebilir Yaşam Parkı nda toprakla, tohumla buluştuklarını da dile getiren Soyer, şunları söyledi: Çocuklar hem ekim yapıyorlar, hem de böcekleri, toprağı, tohumu tanıyorlar. Diliyorum ki bugün yapılan etkinlikten doğayı daha çok severek ayrılsın. Ve doğayla iç içe uyum içinde bir hayat sürsünler. Öğrenciler bugün hem eğlendiler, hem bir şeylerin sahibi oldular hem de öğrendiler. ÖĞRENCİLE- RİN BİSİKLET SEVİNCİ Öğrencilerden Mehmet Emre Koca, tarımla ilgili çok az bilgisinin bulunduğunu belirterek, Bugün tarımla ilgili öğrendiğim bilgiler benim için çok faydalı oldu. Gelecekte bu bilgileri kullanabileceğimi düşünüyorum dedi. Arda Nikbay da bisikletinin çalındığını, Büyükşehir Belediyesi sayesinde yeni bir bisiklete kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yeliz Şahin ise gerçekleştirilen etkinliği çok beğendiğini belirterek, Ben normalde zaten doğayı severim. Bugün de tohum ektik, fidan diktik. Tohumların nasıl ekilmesi gerektiğini öğrendim. Çok güzel geçti. Ayrıca bisiklet binmeyi çok severim. Bisikletim olmasına çok sevindim dedi.

9 16 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan YENİDEN MERHABA SÜPER LİG İZMİR Büyükşehir Belediyespor, Buz Hokeyi 1. Ligi Play-Off finalinde Çayyolu Gordion'u 13-0 yenerek bir sezon arada sonra Süper Lig'e yeniden "merhaba" dedi da Süper Lig de oynayan, 2020 de Süper Lig e katılmama kararı aldıktan sonra bu yıl 1. Lig de devam eden Büyükşehir Belediyespor ile Çayyolu Gordion arasındaki maç, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nda oynandı. İlk maçta Genç Ankaralılar Spor Kulübü'nü 11-2 yenerek finale adını yazdıran İzmir ekibi, son maçtan da 13-0'lık galibiyetle ayrılıp Süper Lig'e yükseldi. Finalde ilk 20 dakikayı 5-0 önde geçen İzmir Büyükşehir Belediyespor, ikinci periyotta skoru 7-0 yaptı. Son 20 dakikada da sahadaki üstünlüğünü sürdüren mavi-beyazlılar, Çayyolu Gordion'u 13-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Şampiyon olan İzmir Büyükşehir Belediyespor'a kupasını Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Halit Albayrak verirken, ligi ikinci tamamlayan Çayyolu Gordion'a kupayı İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Orhunbilge takdim etti. Şampiyonada en değerli sporcular ödülünü İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Aykut Koç'a Buz Sporları Şube Müdürü Hüseyin Özgül, Çayyolu Gordion'dan Emre Aydın'a İzmir Büyükşehir Belediyespor Takım Sporları Direktörü Saffet Türksoyuer verdi. Play-Off serisinde en değerli sporcu İsmet Eren Gökçen oldu, ödülünü İzmir Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri Barış Şeref verdi. En iyi kaleci Çayyolu Gordion'dan Barış Uçele seçilirken ödülünü İzmir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ersan Odaman, en iyi defans İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Erkan Kahraman ve en iyi forvet ise Mehmet Ali Turan seçildi, ödüllerini İzmir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ersan Odaman takdim etti. İZMİR Büyükşehir Belediyespor, bir sezon sonra yeniden Buz Hokeyi Süper Ligi ne döndü.

10 18 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan HAVUZ İZMİR AÇILIYOR İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında inşa ettiği yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun yapımı tamamlandı. İZMİR Büyükşehir Belediyesi yüzme sporunu teşvik etmek, bu spor dalı ile uğraşan profesyonel takımları desteklemek için kente yarı olimpik yüzme havuzu kazandırdı. Bornova ilçesindeki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı içerisinde yapılan ve 15 milyon 593 bin liraya mal olan yüzme havuzu bu Mayıs ta açılacak. Pandemi kısıtlamalarının sona ermesiyle hizmete alınacak Havuz İzmir den hem sporcular hem de yüzme öğrenmek isteyen çocuk, genç ve her yaştan İzmirli aktif şekilde yararlanacak. ÇOK AMAÇLI TESİS İzmir Büyükşehir Belediyesi sualtı ragbisi, triatlon ve sutopu takımlarının antrenmanlarına ve maçlarına ev sahipliği yapacak yüzme havuzunda yüzme bilmeyen 6 yaş ve üzeri çocuklar ile 18 yaş üstü ve yetişkinler için yüzme kursu verilecek. Stil geliştirmek isteyenler için ise ayrı bir program uygulanacak. Havuz İzmir'de yüzmeyi öğrenen 6 yaş ve üzeri çocuklar, sualtı ragbi, triatlon, su topu ve yüzme branşlarına yönlendirilerek bu alanlarda sporcu yetiştirilmesi ve genç yeteneklerin keşfedilmesi sağlanacak. Tesis, ayrıca yüzme bilen ve havuzu kullanmak isteyen her yaştan İzmirliye açık olacak. ÇEVRECİ BİNA Yüzmeyi yeni öğrenenler için çırpınma havuzu, zindelik (fitness) salonu ve yüzme havuzundan oluşan Havuz İzmir, engelli dostu ve çevreci bir yapı olarak inşa edildi. Buz Sporları Salonu'nun hemen kuzeyinde, 3 bin 200 metrekare kapalı alanda yapılan yarı olimpik yüzme havuzu 25 metre boyunda, 12,90 metre eninde ve 4 metre derinliğinde. Havuzda 125 kişilik bir tribün de yer alıyor. Geceleri özel bir görüntüye sahip olan binanın cephesinde geri dönüşümlü camlar kullanıldı. Çatısında yer alan güneş panelleri ile tesisin elektrik ihtiyacının da bir kısmı sağlanıyor.

11 20 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan TOKYO'NUN YOLU İZMİR DEN GEÇİYOR Plaj voleybolunda Tokyo Olimpiyatları na katılacak ülkelerin belirleneceği CEV Continental Cup, 6-9 Mayıs tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi nin ev sahipliğinde İnciraltı nda yapılacak. Son iki yılda önce BVA Balkan Plaj Voleybol Şampiyonası na, hemen ardından Avrupa U22 ve U18 Plaj Voleybolu Şampiyonası na ev sahipliği yapan İzmir, CEV Continental Cup ı da düzenliyor. 23 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasındaki Tokyo Olimpiyatları için Avrupa Kıtası Elemeleri ikinci raundu niteliğindeki CEV Continental Cup, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek. 6-9 Mayıs tarihleri arasındaki dev organizasyon, İnciraltı Spor Tesisleri'nde pandemi kurallarına uygun olarak yapılacak.

12 22 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan KADIN VE ERKEK- LERDE TOPLAM 16 TAKIM AVRUPA NIN ELİT VOLEYBOLCULARI GELİYOR PLAJ VOLEYBOLU- NA AĞIRLIK VERİ- LECEK Kadınlarda Türkiye nin yanı sıra Sırbistan, Slovenya, Polonya, Yunanistan, Finlandiya, Çekya ve Belarus, erkeklerde yine Türkiye nin yanı sıra Slovenya, Litvanya, İtalya, Macaristan, Letonya, Estonya ve İngiltere mücadele edecek. Toplam 64 sporcunun yer alacağı CEV Continental Cup da gruplarını ilk beşte tamamlayan ülkeler, final biletini alacak. Finaller Haziran ayında Hollanda da düzenlenecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, İzmir in 652 kilometrelik kıyı şeridine sahip olduğunu, su ve plaj sporları için çok uygun bir konumda yer aldığını vurgulayarak, Balkan ve Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası ile başlayan süreci Continental Cup ile taçlandırıyoruz. Maratonİzmir dahil İzmir tarihinde görülmemiş uluslararası çapta organizasyonlar düzenliyoruz. Avrupa nın elit plaj voleybolcularını konuk edeceğimiz için mutluyuz dedi. İzmir in sahip olduğu coğrafi avantajları en verimli şekilde kullanmayı ilke edindiklerini ifade eden Orhunbilge, Başkanımız Tunç Soyer, su sporlarına özellikle plaj sporlarına ağırlık vermemizi isteyen bir vizyon belirledi. Önümüzdeki dönemlerde plaj sporlarına pozitif ayrımcılık yapacağız. İzmir, zaten çok önemli bir turizm destinasyonu ve uluslararası turnuvalar ile bilinirliği daha da artacak. Avrupa Plaj Oyunları nı da İzmir e getirebilirsek çok önemli bir adım daha atmış olacağız diye konuştu. TEMMUZ DA AVRU- PA ŞAMPİYONASI VAR İzmir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ersan Odaman da CEV Continental Cup ın uluslararası alanda çok önemli bir organizasyon olduğunun altını çizerek, İzmir de derece yapan sporcular, bir anlamda Tokyo Olimpiyatları na katılacaklar. Tokyo yolu İzmir den geçecek. Temmuz ayında yine kentimizde U20 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası'na ev sahipliği yapacağız. Bizimle güzel bir iş birliği içerisinde olan Türkiye Voleybol Federasyonu'muza teşekkür ederiz yorumu yaptı. İZMİR İLE GÜZEL BİR İŞ BİRLİĞİ YA- KALADIK Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, İzmir e çok iyi organizasyonlar vermeyi planladıklarının müjdesini vererek, Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ ın (Voleybol Her Yerde) diye bir sözü var. Bu slogan doğrultusunda voleybolun her yerde olmasını sağlıyoruz. İzmir, her açıdan önemli bir avantaja sahip. Gerçekleştirdiği üç önemli şampiyona ile başarısını kanıtladı. Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir iş birliği yakaladık, devam ettiriyoruz dedi. İZMİRTUBE VE CEV DEN CANLI YAYIN Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, 14 farklı ülkeden 16 takımın mücadele edeceğini belirterek, Plaj voleybolu, ülkemizin takım sporlarında olimpiyat HEDEF TOKYO OLİMPİYATLARI şansının sürdürdüğü nadir branşlardan biri. Şampiyona, 6 Mayıs ta kadınlar serisiyle başlayacak. Erkekler ilk maçlarını 7 Mayıs Cuma günü oynayacak. Yarı final ve finaller hem İzmirTube, hem de CEV in Youtube kanalından canlı yayınlanacak, İzmir in dünya çapında tanıtımı olacak dedi. Plaj Voleybolu Kadın Milli Takımı Antrenörü Sakıp Karalı güçlü rakiplerle karşılayacaklarını ancak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, Keşke pandemi olmasaydı da BVA Balkan Plaj Voleybolu ndaki gibi binlerce seyirci önünde oynayabilseydik vurgusu yaparken, Plaj Voleybolu Milli Takım Başantrenörü Adem Mert ise Yunanistan daki ilk etabı geçmiştik. Şimdi evimizdeyiz ve buradan da iyi bir sonuçla ayrılarak Hollanda daki finallere ve Tokyo ya gideceğiz şeklinde konuştu.

13 24 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan GÜREŞÇİMİZ UZUN ŞAMPİYON OLDU DAN Kolov Turnuvası nda 55 kiloda mindere çıkan 23 yaşındaki sporcumuz, altın madalya kazandı. CİMNASTİKTE ÜÇ BRONZ ÖZEL GÜNE ÖZEL ETKİNLİK 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde, İzmir Aşık Veysel Buz Sporları Salonu nda özel sporcularla bir araya geldik. ANTALYA da 2 Nisan da düzenlenen U23 Grekoromen Türkiye Şampiyonası Dünya ve Avrupa Seçmesi'nde birincilik kürsüsüne çıkan sporcumuz Adem Burak Uzun, Bulgaristan da da şampiyon olmayı başardı. Dan Kolov Turnuvası nda 55 kiloda 15 rakibiyle mücadele eden 23 yaşındaki güreşçimiz, final maçında Bulgar rakibini 7-3 lük skorla yendi ve birinciliği elde etti. KULÜBÜMÜZ sporcularından Şevket Yıldız, büyükler atlama masasında, Umur Mehmet Filiz ise yer aleti ve atlama masasında madalya kazandı. İZMİR Büyükşehir Belediyesporlu cimnastikçiler, Bolu dan üç madalya ile döndü. Bolu da Mart tarihleri arasında düzenlenen Gençler ve Büyükler Türkiye Artistik ve Trampolin Şampiyonası nda gençlerde genel tasnifte 6. sırada yer alan Umur Mehmet Filiz, alet finallerinde hem yer aletinde, hem de atlama masasında üçüncü olup iki bronz madalya kazandı. Büyük erkeklerde de Şevket Yıldız atlama masasında üçüncülük kürsüsüne çıktı. Trambolinde gençlerde Görkem Kartal ile büyük erkeklerde Mustafa Kemal Aktaş şampiyonayı altıncı sırada tamamladı. BİRLEŞMİŞ Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla 2 Nisan olarak belirlenen Dünya Otizm Farkındalık Günü nde kulübümüzün özel sporcuları ile bir araya geldi. İzmir Aşık Veysel Buz Sporları Salonu ndaki etkinliğe özel sporcularımız Hatice Dikmen, Hasan Çelik ve Selin Durgut katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyespor Buz Sporları Şube Müdürü Hüseyin Özgül ile antrenörümüz Neşe Olcay Hünerli, sporcularımıza pasta buz üzerinde keyifli dakikalar geçirdi. Kulübümüzün özel sporcular konusunda çok hassas olduğunu vurgulayan Buz Sporları Şube Müdürümüz Hüseyin Özgül, Kulübümüzde engelli bireylere spor yaptırmaya ve onları spor ile hayatın içine katmaya büyük önem veriliyor. Biz de buz sporcularımıza destek veriyoruz. Onlar bizim en kıymetli sporcularımız. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nü birlikte geçirmekten çok mutlu olduk dedi.

14 26 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan ÇOK ÖNEMLİ TAVSİYELER FİLEDE ERZAK DESTEĞİ KULÜP Doktorumuz Mesut Nalçakan ve Judo Antrenörümüz Şenol Öztürk, devam eden pandemi sürecinde judocularımıza egzersiz ve beslenme semineri verdi. İZMİR Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen ve pandemi sürecinde İzmir'de bulunan antrenör ile sporcuların yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan seminerlerin ilk ayağı Celal Atik Spor Salonu'nda yapıldı. Bu seminerlerin sporcular üzerindeki olumlu etkisini vurgulayan Spor Hekimi Mesut Nalçakan, "Pandemi süreci devam ederken sporcuların mental ve fiziksel açıdan nasıl hazır durumda kalabileceğini sporcularımız ile paylaştık" dedi. YÖNETİM Kurulumuz, İzmir Voleybol Antrenörleri Derneği ne ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere erzak yardımında bulundu. Pandemi sürecinin zorluklarından nasıl birlikte kolayca aşılacağının vurgusunun yapıldığı seminere İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ersan Odaman, Türkiye Judo Federasyonu Genel Koordinatörü ve Kulüp Antrenörümüz Mesut Kapan ile birlikte yaklaşık 50 sporcumuz katıldı. Judo Antrenörümüz ve Beslenme Uzmanı Şenol Öztürk ise yetişkin sporcularda pandemi döneminde doğru beslenmenin önemini aktardı. Yaklaşık 1 saat süren seminerin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile Başkanımız Ersan Odaman, katılan antrenör ve sporcularımıza başarı dileklerini ilettiler. İZMİR Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulumuz, hem pandemi süreci, hem de Ramazan Ayı nda olmamız dolayısıyla erzak yardımlarına devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi nin Biz Varız kampanyasına da katılan yönetim kurulumuz, İzmir Voleybol Antrenörleri Derneği ne de (İZVAD) destek verdi. Kulüp Başkanımız Ersan Odaman, İZVAD Başkanı Serbay Kos ve Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Dikmentepe ile bir araya gelip ihtiyaç sahipleri için erzak kolilerini teslim etti.

15 28 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan PİSTTE İKİ MADALYA İZMİR BBSK DA DEVİR-TESLİM İZMİR Büyükşehir Belediyespor da Mustafa Ağme, genel sekreterlik görevini Barış Şeref e devretti. BÜNYESİNDE 42 spor branşıyla hizmet veren İzmir Büyükşehir Belediyespor un idari yönetim kadrosunda değişiklik yapıldı. Yaklaşık 20 yıldır sporcu, antrenör ve yönetici olarak hizmet veren Mustafa Ağme, genel sekreterlik görevini Barış Şeref e devretti. Ağme, yeni dönemde kulüp bünyesindeki basketbol takımlarından sorumlu menajer olarak görev yapacak. Üç yıldır genel sekreterlik görevinde bulunan Ağme nin kulübümüze önemli hizmetleri olduğunu vurgulayan Başkanımız Ersan Odaman, Kendisinin artık basketbol branşında önemli işlere imza atacağına inanıyoruz. Yeni bir yapılanma içine girdik. Barış Şeref, yeni genel sekreterimiz olarak görev yapacak dedi. Odaman, hizmetlerinden dolayı Ağme ye teşekkür plaketi sundu. Yeni genel sekreter Şeref e başarılar dileyen Ağme, Çok güzel dönemler geçirdik. Kulübün her kademesinde görev aldım. Her türlü desteğe Barış Şeref kimdir? hazırım diye konuştu. Ağme den görevi devralan Şeref ise bu büyük aileye katıldığı için mutlu olduğunu söyleyip, İzmir Büyükşehir Belediyespor un daha başarılı dönemler geçirmesi için elinden gelenin en iyisini kapmak için yönetim kurulumuz ile birlikte uyumlu çalışacağız. İzmir e önemli başarılar ve organizasyonlar getirmek istiyoruz diye konuştu. İzmir de 1981 yılında doğdu yılında Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü nden mezun oldu. Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü nde yüksek lisansını tamamladı UNIVERSIADE Spor Komisyonu, Altınordu Kulüp Müdürlüğü, Ege Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü nde çalıştı yılında bu yana Yaşar Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü nde görev yapıyordu. İSTANBUL daki U-18 Salon Atletizm Şampiyonası nda sporcularımız iki gümüş madalya aldı. İZMİR Büyükşehir Belediyesporlu atletler, U-18 Salon Atletizm Şampiyonası nda iki gümüş madalya kazandı. İstanbul da 8-10 Mart tarihleri arasında düzenlen organizasyona kulübümüzden 13 sporcu katılırken, sırıkla yüksek atlamada Miyase Gezer metrelik derecesiyle ikincilik kürsüsüne çıktı. Güllede metrelik atışıyla ikinci olan Safara Cansever de gümüş madalyayı boynuna taktı.

16 30 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan İKİ TURNUVA İKİ KÜRSÜ MART- NİSAN DA 18MİLLİ İZMİR Büyükşehir Belediyesporlu tenisçiler, Marmaris ve Göcek'teki iki şampiyonadan İzmir'e iki madalya ile döndü. Marmaris'te Mart tarihleri arasında 49 sporcunun katılımıyla yapılan 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvası'nda Kerem Genç tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Murat Altunezer'in antrenörlüğünü yaptığı takımımızda Demir Ateş Öğüt de beşinciliği elde etti. Göcek'te Mart tarihleri arasında düzenlenen Büyükler Hafta Sonu Turnuvası'nda ise Emre Taşkın'ın antrenörlüğünde Kemal Arda Karataş birinci grupta üçüncü oldu. Nazlı Karya Temiz 2. Grup ta dördüncü, Asel Çalbay 1. Grup ta beşinci, Elif Kara 1. Grup ta yedinci, Sultan Çelikkanat da sekizinciliği elde etti. İZMİR BBSK'lı tenisçiler, katıldığı iki turnuvada bir altın ve bir bronz madalya kazandı SANAL BOCCİA DA BİR GÜMÜŞ Sporcumuz Mahmut Çoban, Sanal Paralimpik Boccia Turnuvası nda ikinci oldu. Kulübümüz sporcusu Mahmut Çoban, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü anısına düzenlenen Sanal Paralimpik Boccia Turnuvası nda ikincilik elde etti. Uluslararası Boccia Spor Federasyonu (BisFed) tarafından tavsiye edilen Boccia Battle üç boyutlu uygulamasıyla düzenlenen sanal organizasyona, ülkemizden beş kategoride 60 sporcu katıldı. Mahmut Çoban, BC1 kategorisinde ikinciliği elde ederek İzmir e gümüş madalya kazandırdı. İzmir Büyükşehir Belediyespor dan Mart ve Nisan ayında 18 isim Milli Takım da boy gösterdi. Mart ve Nisan ayı içinde judocularımız Musa Şimşek, Halil Çimen ve Recep Çimen, Milli Takım Olimpiyat Kampı na gitti. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncumuz Rıdvan Aksoy, 17 kişilik A Milli Takım kampına çağrıldı. İzmir Büyükşehir Belediyespor Okçuluk Takımı nda yer alan Sıla Özdemir, Milli Takım a davet edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesporlu görme engelli judocular Sergen Gündüz ve Gökhan Biçer, Milli Takım a girmeye hak kazandı. Hentbol Kadın Takımı nda görev yapan Ümmü Gülsüm Bedel ile Sibel Kıcıroğlu, A Milli Takım kadrosuna çağrıldı. İzmir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı nda görev yapan Antrenör Erdinç Kılıç, masör Serkan Sezginci ve sporcular Mahsun İpekşen, Ahmet Efetürk, Volkan Aydeniz, Rıdvan Aksoy, Ramazam Kahriman ile Mustafa Şahin kulübümüzü Milli Takım da temsil edecek. Güreş antrenörümüz Şaban Karataş da Yıldız Milli Takım antrenörlüğüne getirildi. POTADA RAKİP TANIMADILAR Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi de mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, 1. Etap maçlarını zirvede tamamladı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi de mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, 1. Etap maçlarında zirveyi kimseye bırakmadı. Takımımız, Yalova ve Bursa da oynanan ilk etap maçlarında İskenderun Engelliler (77-29), Yalova OSK (69-43), Bağcılar Bld (63-36), TSK Reh. Merkezi (58-19) ve Güçlü Eller ESK (62-24) yenerek 5 te 5 yaptı. Rakip potalara 329 sayı atıp potasında 151 sayı gören takımımız, kendisi gibi 5 te 5 yapan Beşiktaş ı averajla geçerek ilk etap maçlarını zirvede tamamladı nin En lerine girdiler İzmir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2020 EN leri listesine girdi. Takımımız, özel ödüle layık görüldü. 38 federasyon ve 380 dernekten oluşan İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Başkanı Yalçın Kocabıyık, Celal Atik Spor Salonu ndaki törende ödülü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı na verdi.

17 32 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan MUHTARLAR BULUŞMASI OKÇULUKTA DÖRT MADALYA ANTALYA daki önemli organizasyonda iki altın, bir gümüş ve bir bronz madalya kazandık. İZMİR Büyükşehir Belediyespor okçuları, Antalya'da düzenlenen 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası ile 2021 Kadetler - Gençler Milli Takım Seçme Yarışları nda iki altın, bir gümüş ve bir bronz madalya kazandı Yıl Tesisleri'ndeki şampiyonada kadet kadınlarda Sıla Özdemir altın madalyayı boynuna takarken Sıla Özdemir, Sueda Güneri ve Gökçe Ersoy dan oluşan kadet kadın takımımız da birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Büyük kadınlarda Aybüke Aktuna, Sueda Güneri ve Sıla Özdemir den oluşan ekibimiz ise gümüş madalya sahibi oldu. Bilal Güneri, Doğan İşler ile Yağız Yılmaz dan oluşturulan büyük erkekler takımı da üçüncü olup bronz madalyanın sahibi oldu. Şampiyonaya 42 bölgeden 117 kulüp kayıt yaptırırken toplam 822 okçu mücadele etti. İZMİR Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu, spor faaliyetlerinin artırılmasını planladığı Basmane deki muhtarlar ile bir araya geldi. İZMİR Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu, Basmane semti muhtarları ile Celal Atik Spor Salonu nda bir araya geldi. Özellikle judo branşında kulübün en önemli spor kaynaklarından biri olan Basmane deki 12 muhtar ile semtteki spor faaliyetlerinin daha da ileriye götürülmesi için görüşüldü. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge, Kulüp Başkanımız Ersan Odaman, yönetim kurulu üyelerimiz Şamil Sinan An ve Uğur Yelekli, Genel Sekreterimiz Barış Şeref ve Bireysel Sporlar Direktörümüz Kemal Özdönmez in de katıldığı toplantıda muhtarlar, Basmane de özellikle gençler ve çocukları daha fazla spora çekebilmek için öneriler iletildi. Basmane deki spor alanı sayısının artırılması için destek isteyen muhtarlara, Orhunbilge, Bizler, size destek olmak için gerekli planlamaları yapmak için buradayız. Tesisleri de inceleyip yenileme için çalışma yapılacak mesajını verdi. Basmane den judo branşında çok başarılı sporcuların çıktığının altını çizen Başkanımız Odaman, sporun her dalı için kulüp olarak her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu dile getirdi. Görüşmenin sonunda 12 muhtara, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 30 ar adet ramazan gıda paketi de verildi.

18 34 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan TRİATLONDA ALTIN GELDİ İZMİR Büyükşehir Belediyespor triatlon sporcusu Emir Aracı, 3-4 Nisan da Mersin de yapılan Yenişehir Triatlonu ndan birincilikle döndü. Dört sporcu ile katıldığımız Yenişehir Triatlonu nda gençler kategorisi 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometre koşu parkurlarını tamamlayan Aracı, altın madalyayı boynuna taktı. Aynı kategoride yarışan Efe Dökmeci sekizinci, Kutay Akkeçeli on birinci sırada yer aldı.1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu parkurlarını yer aldığı elit erkek kategorisinde yarışan Oktay Arıkan da 6. sırada organizasyonu tamamladı. Sporcumuz Emir Aracı, Mersin deki yarışmadan şampiyonlukla dönmeyi başardı.

19 36 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü / Mart-Nisan KUPADA HEDEF ÇİFTE KUPA İZMİR TEMALI MAYO SU Topu Takımımız, maçlarına Kordonboyu kaldırımlarından esinlenen özel tasarım mayolarla çıkacak. MASA TENİSİ NDE PLAY- OFF'TAYIZ HENTBOLDA önemli bir başarıya imza atıldı. Süper Lig de mücadele eden kulübümüzün kadın ve erkek takımı Türkiye Kupası nda son 4 takım arasına girdi. KADIN ve erkeklerde Hentbol Süper Lig de mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor önemli bir başarıya imza attı. Kadın takımımız, çeyrek finalde Görele Belediyespor u yenerek yarı finalde Konyaaltı Belediyespor un rakibi oldu. Kadınlarda 2011 de ilk kez kupa sevinci yaşayan İzmir Büyükşehir Belediyespor, 2008 de finale, 2014, 2016 ve 2017 de ise Play-Off a kaldı. İzmir ekibi, bu sezon hem kadınlarda hem de erkeklerde önce final biletini almayı, sonra da kupayı kazanmayı hedefliyor. Hentbol erkek takımı da çeyrek finalde Beykoz Bld yi eledi ve yarı finalde Spor Toto ile eşleşti. En son sezonunda finale çıkan ekibimiz, yarı finaldeki rakibi Spor Toto engelini de aşarsa aynı başarıyı tekrarlayacak. İzmir Büyükşehir Belediyespor, 1994 yılından bu yana oynanan Hentbol Erkekler Türkiye Kupası nda Türkiye Kupası nda sezonunda da finale adını yazdırmıştı. SPOR Toto Su Topu Süper Lig de mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, artık maçlara Kordonboyu kaldırımlarından esinlenerek tasarlanan özel mayolarla çıkacak. Temalı mayoların çok özel olduğunu vurgulayan Başkan Ersan Odaman, İzmir e ait desenleri spor kıyafetlerimizde taşıyarak güzel kentimizin tanıtımına katkı vereceğiz dedi. 17 yaş ortalamasına sahip ekibin ligde önemli işlere imza atacağını yapacağına inandığını da ifade eden Odaman, Ligin en genç takımıyız. Su sporlarına yatırım yapmaya devam ederek, İzmir i su ve plaj sporlarında sadece ülkemizin değil, Avrupa nın da merkez i konumuma getirmek istiyoruz diye konuştu. İZMİR Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Kadın Takımımız, 3. Lig de Play Off a kaldı. İZMİR Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Kadın Takımımız, 3. Lig de Play- Off biletini aldı. Tokat ta 24 Nisan da yapılan ikinci etap maçlarında Masa Der Ankara yı hükmen, Bartın Belediyespor u 3-2 yenen takımımız, Kahramanmaraş GSK ya 3-1 mağlup oldu. Toplam 11 takımın yarıştıgı ligde 1 ve 2.etapta 10 maçın 7 sini kazanan ekibimiz, normal sezonu 3. sırada tamamlayıp Play-Off Grubu nda oynamaya hak kazandı. Masa Tenisi Takımımız, Serap Dıvrak, Aşkın Sude Toksöz, İpek Ardıç, Buse Toksöz ve Cansu Ceyhan den oluşuyor.

20

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ 2001 Yılı Faaliyetleri 2000-2001 dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU Hazırlayanlar : Ali AKYOL (Şube Müdürü) Halil

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi Sıra No İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU 14.02. - 30.09. DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Branş 1 Faaliyetin Adı SÜPER LİG 2. DEVRE 2 1. LİG 2. DEVRE 3 2. LİG 2. DEVRE 4 5 SÜPER LİG 1. DEVRE SÜPER

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR 2012-2013 KATILDIĞIMIZ SPOR VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. B. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, Yrd. Doç. Dr. Fehime Haslofça, Arş. Gör. Görkem

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2013-2014 KATILDIĞIMIZ SPOR BRANŞLARI VE TAKIM ANTRENÖRLERİ 1 ATLETİZM Arş. Gör. Görkem AYBARS 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ersin ALTIPARMAK 3 BASKETBOL

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER T.C. EGE ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER Bornova ĠZMĠR 2014 A. ARTĠSTĠK

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYANLAR Şef G. Ali AKYOL Bil. İşl. Halil

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı!

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı! 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 EGE ÜNİVERSİTESİ Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça,

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 16Mart 29 Mart 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mart Salı günü, okulumuz atletizm sahasında Çanakkale Şehitlerini Anma Atletizm Kros Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuz küçükler ve yıldızlar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ.

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ. GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ YETENEKLİYSEN..! www.spor.gau.edu.tr BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018 ÖZEL YETENEK SINAVI GİRİŞ KILAVUZU TESİSLERİMİZ Kapalı Yüzme Havuzu Açık Yüzme Havuzu

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 15 ( 13 Nisan 10 Mayıs 2015 ) Sayfa 1 9.SPOR FESTİVALİ 11-12-13 Mayıs tarihlerinde 9.Spor Festivalimizi gerçekleştireceğiz. Voleybol, tenis, basketbol, atletizm, futbol branşlarında misafir

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 (03 Mart - 16 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL GENÇLER PUANLI ATLETİZM SALON YARIŞLARI SONUÇLARI 04-05 MART 2014 ASLI ÇAKIR A. ATLETİZM SALONU ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 5 ( 07 Aralık 21 Aralık 2015 ) Sayfa 1 GENEL 11 Aralık Cuma günü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri, Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği Yönetim Kurulu na seçilen ilk Türk spor

Detaylı

2017 YILI İÇİN GENİŞLETİLMİŞ KURULLAR ÇALIŞMA TOPLANTILARI SONUÇLARI VE 2017 YILINDA UYGULANACAK KURALLAR VE UYGULAMA KARARLARI

2017 YILI İÇİN GENİŞLETİLMİŞ KURULLAR ÇALIŞMA TOPLANTILARI SONUÇLARI VE 2017 YILINDA UYGULANACAK KURALLAR VE UYGULAMA KARARLARI 2017 YILI İÇİN GENİŞLETİLMİŞ KURULLAR ÇALIŞMA TOPLANTILARI SONUÇLARI VE 2017 YILINDA UYGULANACAK KURALLAR VE UYGULAMA KARARLARI 1. Yıl içinde en az; iki tane birinci kademe, bir tane ikinci kademe antrenör

Detaylı

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 Ülkemiz hentbolu için yapılan çalışmalar sonucunda 1980-1995 yılları arasında tüm ülke tarafından tanınmış ve tercih edilen bir spor branşı haline gelmiş ve Türk hentbolu o yıllar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 14 ( 30 Mart 12 Nisan 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01-02 Nisan tarihlerinde, okulumuz atletizm sahasında Liseler Arası Gençler Puanlı Atletizm Yarışmaları yapıldı. Yarışlara okulumuz, kızlar ve erkekler

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI TAKIM SPORLARI VE FERDİ YARIŞMALARA ÜNİVERSİTEMİZİ

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 6 EKİM 2010 6 EKİM 2010 TRABZON KAZANACAK! Zihni Ağırman /TAKA GAZETESİ Trabzon büyük bir organizasyona hazırlanıyor. Sadece Trabzon değil,

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE İLİNDE ÇALIŞTAYI OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI:

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE İLİNDE ÇALIŞTAYI OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI: ÇANAKKALE İLİNDE OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI: KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ANAFARTALAR KAMPUSU SÜLEYMAN

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU HATAY- 2017 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 01.10.2014 31.08.2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2014 2015 ve 2015 2016 yılı

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 ( 21 Aralık 2015 04 Ocak 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Aralık Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu nda İstanbul Atletizm Şampiyonası yapıldı. Her kategoride 65 e yakın öğrencinin

Detaylı

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2009-2010 YILLARINA AİT FAALİYET RAPORU FEDERASYONUMUZA AİT BAZI TEKNİK BİLGİLERİ, Judo Yapılan Faal İl Sayısı; 2010 yılı itibariyle 63 ilde faal judo yapılmaktadır. Sporcu Sayımız; 2009 yılı lisanslı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası!

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! MAVİ HALİÇ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ AYLIK E-BÜLTENİ HAZİRAN-ARALIK 2015 SAYI:1 YIL:1 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası 21-22-23

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 8 ( 22 Aralık 2014 11 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 24 Aralık Çarşamba günü atletizm sahamızda İlçe Atatürk Kros Yarışları yapıldı. Okulumuz ilkokul, ortaokul ve liseden 18 öğrenci ile

Detaylı

Beşiktaş 1 Adanaspor 1

Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş Antalya Kampı'nda son hazırlık maçını Adanaspor ile oynadı. Maçın 75. dakikasında yeni transfer Gökhan Süzen, 80. dakikasında ise Sinan Kurumuş oyuna girdi. Beşiktaş tüm

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU Ünilig, Türkiye'nin üniversitelerarası ilk çok branșlı, deplasmanlı spor ligi olarak Genel Müdürlüğümüz tarafından 2012-13 sezonunda organize edilmeye bașlandı. İlk

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI TOHM, ANKARA, 09.04.2017 Eskrimde dikkat çeken sonuçlar almaya başladık. 94 yıllık Türk eskrim tarihi ve Türk spor tarihine altın harflerle yazılacak

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan ve

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 5035 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 26/9/2006 No : 2006/11061 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/5/1986 No

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 04 Ocak 18 Ocak 2016 ) Sayfa 1 BASKETBOL ENKA SPOR (KULÜP) Küçük kulüp basketbol takımımız seri C grubundaki ilk maçını güçlü rakibi karşısında kaybetti. Enka 26 Bahçeşehir Yıldızları 74

Detaylı

Türkiye Atletizm Federasyonu

Türkiye Atletizm Federasyonu Türkiye Atletizm Federasyonu 2013-2016 Eylül, 2016 2013-2016 Türkiye Atletizm Federasyonu olarak 2013 Eylül de iki kuşağı dopingden silinmiş bir federasyon olarak göreve başladık. Öncelikli hedefimiz dopingden

Detaylı

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU 6-NİSAN DÜNYA HERKES İÇİN MASA TENİSİ GÜNÜ 14burda AVM / ÖDÜLLÜ MASA TENİSİ MÜSABAKALARI BOLU PROGRAM 15-19 YAŞ KATEGORİSİ 10 NİSAN 2016 PAZAR SAAT 12:00 Teknik toplantı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 13 Ekim 27 Ekim 2014 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİ Okul sporları kapsamında yer alan basketbol, voleybol, atletizm, tenis, futbol ve yüzme branşlarında verimi arttırabilmek, öğrenci antrenör bağlantısını

Detaylı

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK SPORU ÖZGÇMİŞ PUN TLOSU daylar sadece bir kategoriden puan alırlar KTGORİ 100 90 80 RTİSTİK İMNSTİK 1-Olimpiyat, ünya, vrupa Şampiyonası veya ünya Kupasından birine katılmış. 1-n az 10 ülkenin katılımı

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU HATAY- 2015 ÖNSÖZ 1992 yılında kurulan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 14 ( 02 Mayıs 16 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. sunu gerçekleştirdiğimiz Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi günü başladı. 4 Mayıs Çarşamba günü coşkulu bir törenle kapandı.

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

1

1 1 2 3 Petek Yetke (10B) imza karşınızda ünlü bir editör olabilir Okulumuz öğrencilerinin yazdıkları denemelerin ve çeşitli yazı faaliyetlerinin yer aldığı ve yılda bir kez mayıs aylarında

Detaylı

Birinci Kısım GENEL HÜKÜMLER

Birinci Kısım GENEL HÜKÜMLER ĠSTANBUL ĠLĠ AVCILAR BELEDĠYE BAġKANLIĞI SPOR FAALĠYETLERĠNDE ÜSTÜN BAġARI GÖSTERENLERĠN ÖDÜLLENDĠRĠLMESĠNE VE AMATÖR SPOR KULÜPLERĠNE NAKDĠ YARDIMA DAĠR YÖNETMELĠK TASLAĞI Birinci Kısım GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin Kartal turu geçti BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaragücü nü 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla, Ziraat Türkiye Kupası nda bir üste tura yükseldi. Karakartallar

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2006-2007 DERECE ALMIŞ OLDUĞUMUZ ÜNİVERSİTELERARASI MÜSABAKALAR BASKETBOL B KATEGORİSİ GRUP BİRİNCİLİĞİ (19-23 MART 2007 / ANKARA) Müsabakalara 11

Detaylı

EK-3. İngilizce öğretmenimiz Serkan ŞİMŞEK sınıf öğretmenimiz Mesut DÜNDAR ı final setinde 3-1 yenerek şampiyon oldu.

EK-3. İngilizce öğretmenimiz Serkan ŞİMŞEK sınıf öğretmenimiz Mesut DÜNDAR ı final setinde 3-1 yenerek şampiyon oldu. EK-3 Turnuvaya 22 öğretmen katıldı. Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa DOĞAN yapılan turnuvanın özellikle öğrencileri masa tenisi sporuna teşvik açısından önemli olduğunu belirtti. Turnuva 08.01.2014 Çarşamba

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 İşte İzmir in gurur tablosu Tarih : İzmir Büyükşehir Sporcuları 2014 te Tam 210 Madalya Kazandı Mücadele ettiği tüm branşlarda zirveyi hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2014

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı