Sizinle ilk temasımız belki de bu satırlar.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sizinle ilk temasımız belki de bu satırlar."

Transkript

1

2

3 Sizinle ilk temasımız belki de bu satırlar. Bu yüzden bizim için çok önemli. Bu yüzden özenli, dikkatli ve hevesliyiz. Eğer ilk temasımızda kurduğumuz iletişimden memnunsanız bu bizim için çok değerli. Çünkü güzel devam edecek bir iletişimin temellerini atmışız demektir. Bundan sonrası, bu iletişimi sürekli hale getirmek. Bu bizim için her zaman önemli, değerli ve gerekli. Markanızın hedef kitlesiyle ilk teması ve devamındaki iletişimi de tıpkı buna benzer. Özenli, dikkatli ve hevesli başlar; iyi iletişimi sürekli hale getirirseniz başarı kaçınılmaz olur. İşte bunun için biz varız.

4 FİKİRLERİMİZLE BULUŞURSA... bizim için Her yeni marka yeni bir yolculuk yeni bir heyecan. Hedefleriniz doğrultusunda ihtiyaç duyduğunuz iletişim faaliyetleri, fikirlerimizle buluştuğunda ortaya çıkacaklardan şimdiden heyecan duyuyoruz. Çünkü bizim için her yeni marka yeni bir yolculuk, yeni bir heyecan demek. Üstelik bu heyecanı; yaratıcılığın her saniye biraz daha tetiklendiği bir ortamda, üretmeye, öğrenmeye ve keşfetmeye hevesli bir ekiple birlikte yaşıyoruz. Tecrübemiz sayesinde profesyonel ve emin adımlarla ilerlerken yeniliklere merakımızla sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Bizi biz yapan; dünü ve geleceği bugünde yaşamak aslında. Tıpkı markaların köklü geleneklerini gelecek vizyonlarıyla buluşturup başarıya ulaşmaları gibi... O yüzden daima işe önce sizi anlayarak ve planlarımızı size anlatarak başlarız. Anlaştığımız o an; markanız için yeni ve güzel bir yolculuğun başladığı andır.

5 BİZ ACT YİZ Markanız için en doğru iletişim hamlelerini düşünür, tasarlar ve hayata geçiririz. Ama doğru, her zaman iyi anlatılamayabilir. Bu yüzden doğru olanı en iyi yöntemlerle tasarlar ve hayata geçiririz. Ama iyi, her zaman etkili olmayabilir. Bu yüzden markanız için doğru ve iyi olan iletişim hamlelerini en etkili şekilde hayata geçiririz. Yani markanızın her iletişim faaliyeti için defalarca düşünür, kusursuz olanda karar kılar ve aksiyon alırız. Bunu başarmak için de sahip olduğumuz deneyimden faydalanırız.

6 BİZ BİR REKLAM AJANSIYIZ. Ama Sadece Bir Reklam Ajansı Değiliz. ACT, markaları için düşünen, tasarlayan, üreten, günceli takip eden, sürekli gelişen ve yenilenen bir reklam ajansı. Ama sadece bir reklam ajansı değil. Müşterilerinin başarı hedefleriyle dolu yolculuklarındaki bir yol arkadaşı. Markalarımızla uzun yıllar boyunca devam eden birlikteliklerimizde başarımızın sebebi biraz da bu. Sizi anlamak Hatta bazen sizi sizden iyi anlamak Birlikte düşünmek ve hareket etmek Başarı dolu yolculuğunuzda marka iletişimi için iyi bir yol arkadaşıyız.

7 Aslında her şey ekipte saklı. İşte bu ekip; ACT yi ACT yapan şeyin ta kendisi. Her şey bu ekibin uzmanlığı, profesyonelliği, tecrübesi, yenilikleri takip etme heyecanı, yaratıcı fikirleri ve büyüklüğünde saklı. Bizler; işe markayı ve beklentilerini anlayarak başlayan, çalışmaya başladığımız andan itibaren dışarıdan bakan yabancılar olmayı değil de en doğrusunu, en iyisini ve en etkilisini markayla birlikte düşünmeyi tercih eden yol arkadaşlarıyız aslında.

8 Referanslarımız. Mutlu müşterilerimiz. Yol arkadaşlarımız. Bir parçalarımız ya da siz nasıl tanımlamak isterseniz Ne mutlu ki bugüne kadar markalarının iletişim çalışmalarını bize emanet etmiş ve gözü arkada kalmamış çok fazla mutlu müşterimiz var.

9 FİKİRLER GELİŞTİRİLMEYE MUHTAÇTIR. Belki tam ihtiyacınız, belki çok daha fazlası. Siz nasıl ve ne kadar isterseniz. Ama her halükarda en doğrusu, en iyisi, en etkilisi.

10 Markalar dijital dünyaya ayak uydurabilmeli ACT Reklam ın içinde F5 Dijital İletişim markası da işte bu yüzden doğdu. Deneyimli, dinamik ve tamamen dijital düşünüp dijital hareket eden F5, müşterilerimizin dijital dünyadaki ihtiyaçlarına cevap veriyor.

11 İŞ TAKİP PANELİ Doğru, iyi ve etkili iletişim içeride başlamalı Önce ajans içinde, sonra müşterilerimizle sağlıklı iletişim kurabilmek için geliştirdiğimiz iş takip paneli ni kullanıyoruz. Böylece yeni iş talebi, revizyon, onay bekleme gibi süreçleri şeffaf ve hızlı şekilde takip edebiliyoruz.

12 Fikir ateşleyen o anlar; toplantılar Hem ajans içinde hem de müşterilerimizle düzenli toplantılar organize ediyoruz. Bu toplantılarda gündemdeki işleri konuşmanın yanı sıra yeni ve heyecan verici fikirlerin de fitilini ateşliyoruz.

13 RAPORLAR Neler yaptık, neden yaptık raporları Aylık raporlamalarla faaliyetlerimizi detaylı bir şekilde anlatıyoruz. Bu raporlarla ilgili değerlendirme notları da sunarak belki bazen bir fırsatı bazen bir eksikliği tespit ediyoruz.

14 İletişim Stratejisi Marka kimliğine ve kurum hedeflerine uygun şekilde iletişim stratejileri geliştiriyoruz. Görsel Tasarım Basılı ve dijital mecralarda ihtiyaç duyulabilecek her türlü materyalin görsel tasarımını ve kurumsal kimlik kılavuzunu hazırlıyoruz. YAPABİLECEKLERİMİZ ASLINDA BU TANIMLARDAN ÇOK DAHA FAZLASI. Çünkü hayallerimiz ve heyecanımız da bu yolculuğa dahil. Medya Planlama ve Satın Alma. Geleneksel ve dijital mecralarda hedef kitle analizi yaparak medya planlama ve satın alma sürecini yürütüyoruz. Basılı İşler. Her türlü basılı materyalin baskı, üretim ve uygulama süreçlerini yönetiyoruz. Dijital Kampanyalar. Markanın dijital medyadaki her türlü yaratıcı dijital kampanya süreçlerini tasarlıyor ve uygulamaya geçiriyoruz. Sosyal Medya Yönetimi Markanın ihtiyaç duyacağı mecralardaki sosyal medya hesaplarının ve reklam hesaplarının yönetimini gerçekleştiriyoruz. Film/Fotoğraf Prodüksiyonu Markanın ihtiyacı doğrultusunda yaratıcı reklam filmi ve fotoğraf prodüksiyonu sürecini tasarlıyoruz. TV/Radyo/Outdoor Kampanyaları Televizyon, radyo ve outdoor kampanyaları tasarlıyor, medya planlama sürecini yönetiyor ve uygulamaya geçiriyoruz. Mobil Uygulama Geliştirme Android ve ios platformları için ihtiyaca uygun native uygulamalar geliştiriyoruz. Web Tasarım ve Yazılım Web tasarım, web tabanlı yazılım geliştirme ve internet sitesi yönetimi yapıyoruz. E-Ticaret ve Pazaryeri E-Ticaret web tabanlı yazılım geliştirme, internet sitesi yönetimi ve pazar yeri entegrasyonları yapıyoruz.

15 KENDİMİZİ ANLATMAYI SEVERİZ. Meslek hastalığı. Ama daha çok, işlerimiz anlatsın isteriz.

16 KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI MÜKEMMEL KİREMİT, MÜKEMMEL ÇATI 1927 yılında Eskişehir de kurulan Türkiye nin ilk kiremit fabrikalarından olan Kılıçoğlu günümüzde yapı sektörünün önderleri arasında yer alıyor. Mükemmel Kiremit Mükemmel Çatı Sloganıyla faaliyet gösteren Kılıçoğlu, mevcut standartların çok üzerinde özelliklere sahip ürünleriyle kaliteli kiremidin markası oldu yılında Megaron Kiremit Üretim Tesisi ile Megaron Çatı Teknolojileri markası oluşturuldu. Kılıçoğlu Kiremit markasına sağladığımız hizmetler: Kurumsal kimlik çalışmaları, basılı işler, TV reklamları, video projeleri, fotoğraf çekimi, dijital iletişim çalışmaları, sosyal medya yönetimi, promosyon ürünleri, infografik animasyonlar, kurumsal tanıtım materyalleri, web tasarım

17 basılı işler KILIÇOĞLU KATALOG, DERGİ, BROŞÜR, BÜLTEN TASARIMLARI Kılıçoğlu Kiremit in ihtiyaçları doğrultusunda kurumsal kimliğiyle uyumlu katalog, broşür, bülten, dergi, ambalaj, fuar standı, promosyon ürünü, kurumsal tanıtım materyallerin tasarımları hazırlanarak baskı süreçlerinin yönetimi gerçekleştirildi

18 web tasarımı MİKROKİL VE KİLSTONE MICRO SİTELERİ Markanın ihtiyaçları doğrultusunda Mikrokil Teknolojisini anlatan bir one page web sitesi ve Kilstone ürününe özel bir micro site de responsive olarak hazırlandı. Web sitelerinin tasarımı ve içerikleri de ziyaretçiler için etkili bir kaynak, marka için ise kullanışlı bir çözüm sağlaması amacıyla özel olarak oluşturuldu. KILIÇOĞLU WEB SİTESİ TASARIMI Kılıçoğlu Kiremit in ihtiyaçları doğrultusunda kurumsal kimliğiyle uyumlu katalog, broşür, bülten, dergi, ambalaj, fuar standı, promosyon ürünü, kurumsal tanıtım materyallerin tasarımları hazırlanarak baskı süreçlerinin yönetimi gerçekleştirildi. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz 34 35

19 dijital iletişim KILIÇOĞLU VE MEGARON SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ Kılıçoğlu ve Megaron markalarımıza verdiğimiz sosyal medya yönetimi hizmetimizle onlar için en doğru ve etkili mecraları seçip iletişim hedeflerine uygun şekilde dijital iletişim faaliyetlerini yönetiyoruz

20 prodüksiyon KILIÇOĞLU 90.YIL FİLMİ PAŞAM; O çizmelere yedi devletin askeri dayanamadı da. Sabri nin kiremitleri mi dayansın? 2017 yılında Kılıçoğlu markasının bayileri, işçileri ve özel davetlileriyle gerçekleştireceği kurum kültürü ve kurumsal bağlılığı desteklemesi hedeflenen 90. yıl organizasyonunda gösterilmek üzere bir Kılıçoğlu Kiremit 90. Yıl Filmi hazırlandı. Bu süreçte Kılıçoğlu Kiremit tarihi ve dönemsel kaynaklarla ilgili geniş bir inceleme yapıldı. Organizasyon için özel ve 90. yıla yakışacak bir tema belirlenerek hazırlanan 15 dakikalık film, salondaki basılı materyallerle de desteklendi. Filmi İzlemek için QR Kodu Okutunuz 38 39

21 tv reklamları KILIÇOĞLU TV REKLAM FİLMLERİ Türkiye de sadece Kılıçoğlu tesislerinde kullanılan Mikrokil teknolojisi ile Türkiye nin en sağlam kiremidi olan Kılıçoğlu kiremitleri için bu fark yaratan özelliğini ve kalitesini anlatan, televizyonda ve sosyal medyada yayınlanmak üzere bir reklam filmi hazırlandı. Filmi İzlemek için QR Kodu Okutunuz 40 41

22 Evinizin Çatısına Şıklık Katacak Renkler KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI BU ÇATININ ALTINDA GÜVEN VAR Megaron Çatı Teknolojileri; Kılıçoğlu markası güvencesiyle 2014 te faaliyete geçen Megaron kiremit üretim tesisiyle ileri teknoloji ve bağlı ekipmanları, renkli ve mükemmel kiremit alternatifleri de dahil olmak üzere, tek merkezden entegre çözümler sunan yeni nesil sistemin adıdır. Megaron, Bu çatının altında güven var sloganıyla 4 temel anlayış üzerine kuruldu: teknoloji, profesyonellik, çeşitlilik ve müşteri odaklılık. Megaron markasına sağladığımız hizmetler: kurumsal kimlik tasarımı, kurumsal tanıtım materyalleri, fuar stand tasarımları, basın ilanları, outdoor reklamlar, TV reklamları, dijital iletişim kampanyaları, web sitesi, katalog, fotoğraf çekimi, sosyal medya yönetimi, içerik yönetimi, tanıtım filmi, video projeleri ve infografik animasyonlar. #yeninesilçatı Detaylı Bilgi İçin Sayfa Güvencesiyle. 43

23 basılı işler MEGARON KATALOG TASARIMI Megaron Çatı Teknolojileri markasının ürünlerini ve projelerini detaylı olarak anlattığı kurumsal kimliği ile uyumlu kataloglar ve broşürler hazırlandı

24 web tasarımı YENİ NESİL ÇÖZÜMLER MEGARON WEB SİTESİ Megaron Çatı Teknolojileri markası için kurumsal kimlikle uyumlu, kullanıcı dostu, responsive tasarıma sahip, markanın pazarlama ve iletişim hedeflerine destek sağlayacak bir web sitesi hazırlandı. Web sitesinde markanın ihtiyacı doğrultusunda ürünlerin detaylı olarak tanıtılmasının yanı sıra müşterilerin bilgiye ulaşabilmesini kolaylaştıracak ve markayla pratik şekilde iletişime geçebilmesini sağlayacak geliştirmeler yapıldı. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz 46 47

25 tv reklamları MEGARON REKLAM FİLMLERİ Megaron Çatı Teknoloji markasının pazarlama ve iletişim hedeflerini gerçekleştirmek, marka imajını güçlendirmek, markaya yönelik farkındalık seviyesini artırmak ve nihai kullanıcılarının marka ile temasa geçmelerini sağlamak amacıyla 4 farklı filmden oluşan bir reklam filmi serisi hazırlandı. Bu çatının altında güven var reklam kampanyasının sloganı olarak belirlendi. Filmlerde Megaron Çatı Teknolojileri marka imajını yansıtması için oyuncu Cenk Doğar ile çalışıldı. Filmler, teknolojik ögelerin kullanıldığı görseller ve kurumsal renklerle desteklendi. Reklam filmleri; marka hedef kitlesinin sıklıkla izlediği televizyon kanallarından olan CNN Türk ve NTV nin yanı sıra Youtube, Facebook, Instagram ve Linkedin gibi sosyal medya mecralarında yayınlandı. Filmi İzlemek için QR Kodu Okutunuz 48 49

26 kurumsal kimlik LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUR Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sit amet iaculis velit. Donec quis neque mattis, facilisis odio at, eleifend ante. In elementum, nisl ut auctor sagittis, elit metus aliquet turpis, ut maximus dolor dolor eget purus. Ut laoreet, nulla sed iaculis sollicitudin, nunc leo pretium ipsum, nec fringilla ligula sapien at velit. Etiam finibus lectus vel tellus blandit, ut ultrices odio feugiat. Donec consequat purus consectetur volutpat viverra. Mauris consectetur ornare commodo. Lorem ipsum dolor sit amet

27 KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI EVİME HOŞ GELDİN EVİN DUVARINDA ASILI OLAN VE SIRADAN GİBİ GÖRÜNEN KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞU FOTOĞRAFI NE KADAR BÜYÜK ANLAMLAR TAŞIYABİLİRSE O KADAR BÜYÜK ANLAMLARIN VE O KADAR ÖZEL ANILARIN MEKÂNIDIR FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ. BİR DE ELBETTE EVİN MOBİLYALARI YAŞANAN TÜM GÜZEL ANILARIN BAŞ ŞAHİDİ, EN UYUMLU EŞLİKÇİSİDİR MOBİLYALAR O YÜZDEN FOTOĞRAF ÇERÇEVELERİ KADAR BİRAZ DA MOBİLYALARDA SAKLIDIR ANILAR. Cardin Mobilya, 2006 da Eskişehir de doğup önce tüm Türkiye ye, ardından da dünyaya yayılan bir marka olarak; dayanıklı, rahat, konforlu ve fiyatıyla şaşırtan mobilya üretimiyle sektörün lokomotifi olma yolunda ilerliyor. Koltuk takımı, yemek odası, yatak odası, TV ünitesi, genç odası gruplarının yanı sıra yatak, baza ve başlık gibi konforlu, şık ve kaliteli uyku ürünleri üreten alt markası Cardimo ile de müşterilerine kaliteyi sunmaya devam ediyor. Cardin Mobilya ve Cardimo markalarına sağladığımız hizmetler: kurumsal kimlik tasarımı, kurumsal tanıtım materyalleri, outdoor reklamları, sponsorluk projeleri, TV reklamları, basın ilanları, katalog tasarımları, broşür tasarımları, promosyon ürünleri, web siteleri, web içerik yönetimi, sosyal medya yönetimi, fotoğraf çekimi ve video projeleri

28 fotoğraf-video İYİ FOTOĞRAF HEDEFE ULAŞTIRIR Cardin Mobilya nın 2019 koleksiyonu için evlerin yaşayan ruhunu ve evdeki mutlu anıları yansıtan, ürünleri şık dekorasyonlar içerisinde sunan, tüketicilerin özellikle ilgilendiği detaylara ve fonksiyonlara odaklanan bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi

29 dijital iletişim CARDİN MOBİLYA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ 56 Cardin Mobilya nın 2019 koleksiyonunun tanıtılması için yeni bir sosyal medya yönetim stratejisi belirlendi. Sosyal medyada yeni ürünlerin tanıtımının yapılmasının yanı sıra kampanyalı ürünlerin duyurulması amacıyla da sponsorlu reklamlar planlandı. Markanın yeni koleksiyonu için hazırlanan sosyal medya paylaşım tasarımlarında görsel bütünlüğün yanı sıra kurumsal kimlik ile de uyumlu bir görsel iletişim tarzı uygulandı. 57

30 basılı işler CARDİN MOBİLYA KATALOG TASARIMI Cardin Mobilya markasının 2019 koleksiyonu için bir katalog hazırlandı. Katalog çalışması için 2019 koleksiyonunun yepyeni ürünlerine özel bir fotoğraf çekimi yapıldı. Markanın 2019 koleksiyonu ve katalog çalışması için geliştirilen konsept ile insanların mobilyalarıyla olan anılarına odaklanıldı koleksiyonunun sloganı Evime Hoş Geldin olarak belirlendi. Bu iletişim stratejisiyle oluşturulan katalog, kurumsal kimlik ile uyumlu görsellerle de desteklenerek markanın yeni koleksiyonunu en etkili biçimde tanıtabileceği bir mecraya dönüştü

31 tv reklamları 60 61

32 web tasarımı Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz CARDİN MOBİLYA WEB SİTESİ Cardin Mobilya için firmanın ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerinin detaylı şekilde tanıtıldığı, fiyatlarının yayınlandığı, tüketicilerin satış noktalarıyla ilgili detaylı bilgilere kolayca ulaşabildiği, duyuruların paylaşıldığı bir kurumsal web sitesi yapıldı. Web sitesi kurumsal kimliğiyle uyumlu olmasının yanı sıra responsive olarak tasarlandı. Web sitesinin kurulumunun ardından markaya içerik güncelleme hizmeti de sağlandı

33 web tasarımı CARDİMO WEB SİTESİ Cardin markasının yatak, baza ve başlık gibi konforlu, şık ve kaliteli uyku ürünleri üreten alt markası Cardimo için ürünlerinin tanıtıldığı ve ürün fiyat bilgilerinin de yer aldığı bir web sitesi hazırlandı. Web sitesinde bulunan blog sayfası ile uykuya dair ilgi çekici yazıların yer aldığı düzenli içerik desteği sağlandı. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz

34 KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI JUST WASHBASIN Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde, 2005 yılından beri vitrifiye sektöründe üretim yapan Sanovit, sadece mobilya uyumlu lavabo üreten branşında ilk ve tek firma olma özelliği taşıyor. Sektöre yenilikçi çizgileri, ürün çeşitliliği, kalite ve kapasitesi ile kısa bir zaman içerisinde pazarda aranan, hatta takip edilen bir marka olabilmeyi başaran Sanovit, üretimde sektör liderliğini elinde tutmaya devam ediyor. Sanovit markasına sağladığımız hizmetler: kurumsal kimlik çalışması, katalog tasarımı, basın ilanı tasarımı, fuar stand çalışmaları, web sitesi, promosyon ürünleri, fotoğraf çekimi, çeşitli kurumsal tanıtım materyallerinin tasarım ve baskı süreçleri. MIRACLE GAVE LIFE AND COLOUR AS A GIFT. Everywhere it touches is glitterier, lively and privileged touch it more

35 fotoğraf-video FOTOĞRAF ÇEKİMİ BACKSTAGE Sanovit markasının 2018 kataloğu için gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin kamera arkasında yoğun, yorucu ama bir o kadar da keyifli bir çalışma vardı. Fotoğraf çekiminin backstage görüntülerinden oluşan bir video da hazırlandı. BackStage Videosunu İzlemek için QR Kodu Okutunuz 68 69

36 basılı işler SANOVİT 2018 KATALOG VE FUAR GAZETESİ Sanovit için 2018 yılında, global bir marka olma stratejisine yönelik iletişim ve pazarlama hedefleri doğrultusunda etkili çözüm üretecek bir katalog hazırlandı. Katalog çalışması için Türkiye nin Maldivleri olarak bilinen Salda Göl ünde yerli ve yabancı modellerin yer aldığı bir fotoğraf çekimi yapıldı. Being Together mottosuna sahip Sanovit 2018 kataloğu için markanın da misyonu olan doğa, insan ve teknoloji arasında sağlıklı, uyumlu ve sürdürebilir bir birliktelik oluşturma fikrinden yola çıkıldı. Katalog, Sanovit markasının dünyanın farklı noktalarındaki pek çok müşterisinde oldukça olumlu etki yarattı, kıymetli geri dönüşler sağladı. Aynı zamanda çeşitli mecralarda tanıtıcı materyal olarak dağıtılmak üzere broşür formatının dışına çıkılarak fuar gazetesi tasarlandı. Farklı boyutu, baskısı ve tasarımıyla oldukça ilgi gören ve etkili olan çalışmalar, markanın diğer kurumsal materyalleriyle ve kataloğuyla da uyum oluşturacak konseptte geliştirildi. LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUR Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sit amet iaculis velit. Donec quis neque mattis, facilisis odio at, eleifend ante. In elementum, nisl ut auctor sagittis, elit metus aliquet turpis, ut maximus dolor dolor eget purus. Ut laoreet, nulla sed iaculis sollicitudin, nunc leo pretium ipsum, nec fringilla ligula sapien at velit. Etiam finibus lectus vel tellus blandit, ut ultrices odio feugiat. Donec consequat purus consectetur volutpat viverra. Mauris consectetur ornare commodo. Lorem ipsum dolor sit amet

37 web tasarımı SANOVİT WEB SİTESİ Sanovit markasının kataloğu için ortaya koyulan Being Together konseptiyle uyumlu olarak web sitesi de yenilendi. Responsive olarak hazırlanan web sitesinde markanın kurumsal kimliğiyle uyumlu detaylara özen gösterildi. Markanın ihtiyaçlarını karşılaması için ürün görsellerinin ve bilgilerinin etkili bir şekilde site ziyaretçilerine aktarılabileceği bir çözüm geliştirildi. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz 72 73

38 KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI #beewithus Eskişehir de modanın nabzının attığı Helen Bee, kadın ve erkek giyiminde birbirinden seçkin ulusal ve uluslararası markalardan oluşan koleksiyonuyla Eskişehirli moda severlerin en sık ziyaret ettiği mağazaların başında geliyor. Şehrin merkezindeki 5 katlı mağazasıyla Helen Bee, Eskişehir de modaya adeta yön vermesinin yanı sıra en üst katındaki kafesinde de çeşitli workshop ve atölyelere de ev sahipliği yapıyor. Helen Bee markası için sağladığımız hizmetler: kurumsal kimlik tasarımı, kurumsal tanıtım materyalleri, web sitesi, web sitesi içerik yönetimi, basın ilanı, outdoor reklamlar, sosyal medya yönetimi, video projeler, vitrin ve mağaza içi uygulamalar, promosyon ürünleri, ambalaj ve çanta tasarımları, menü tasarımları ve tanıtım filmi

39 dijital iletişim F FAAS SHHI O I ONN I S I S J JUUS STT YYOOUU AANNDD HHOOWW YYOOUU F FE EE EL L Doktorlar Caddesi / ESKİŞEHİR /helenbeetr /helenbeetr 77

40

41 KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI ELEGANCE FOR LIFE... LUCCO, antibakteriyel, kolay temizlenen hijyen teknolojisine sahip, renkli ve sektöründe öncü klozet, lavabo, pisuvar ürünleri ile Eskişehir den tüm Türkiye ye yayılan banyo mobilyası ve banyo aksesuarları markası olarak tüketicilerle buluşuyor. Ev, iş yeri, metropol, alışveriş merkezi, otel, spor salonu ve hava alanı gibi özel veya ortak kullanım alanlarındaki banyolara kalite, konfor, hijyen ve şıklık katan LUCCO markası renkli ürünleri ile de vitrifiye sektöründe fark yaratıyor. LUCCO için sağladığımız hizmetler: kurumsal kimlik tasarımı, kurumsal tanıtım materyalleri, katalog ve fuar gazetesi tasarımları, web sitesi, fuar stand uygulamaları, fotoğraf çekimi, basın ilanı ve ambalaj tasarımı. Glorious & Strong It forms the anatomy of modern life bringing geometry and arts. It provides superiority to the area where it exists. ZARİF ve GÜÇLÜ Geometri ve sanat bir araya gelerek modern yaşam anatomisini oluşturuyor. Girdiği alana üstünlük katıyor

42 basılı işler LUCCO 2018 KATALOG VE FUAR GAZETESİ LUCCO markasının kurumsal kimliğiyle uyumlu, sektörde fark yaratan, ürünlerinin detaylı olarak ve en şık şekilde tanıtıldığı, bayilerini ve potansiyel müşterilerini hedefleyen bir katalog ve fuar gazetesi hazırlandı

43 web tasarımı LUCCO WEB SİTESİ LUCCO markası için ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerin şıklığının yanı sıra teknik özelliklerinin de detaylı şekilde ziyaretçilere aktarılabildiği, responsive tasarıma sahip kurumsal web sitesi hazırlandı. Kurumsal kimlik ile uyumlu olarak hazırlanan web sitesi renkli ürünlerini de yansıtan bir tasarıma sahip. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz 84 85

44 The rule of mastery: The good one appears simple It was inspired from mastery motto of the nature while shaping interior areas in modern life culture. There is elegance and harmony in its oval surface. Harmony with your places, aesthetic notion and accessories. Ustalığın kuralı: İyi olan basit görünür Modern yaşam kültüründe iç mekanları şekillendirirken doğanın ustalık mottosundan ilham aldı. Oval yüzeyinde şıklık ve uyum var. Mekanlarınızla, estetik anlayışınızla ve aksesuarlarınızla uyum

45 KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI BENLİ GERİ DÖNÜŞÜM Eskişehir deki Türkiye nin önde gelen atık yönetim firmalarından biri olan Benli Geri Dönüşüm, 1968 den beri atık kontrolü, toplama, ayırma, işleme, geri dönüşüm ve entegre atık yönetimi sistemleri için tümleşik ve sürdürülebilir çözümler sağlıyor. Atık sektöründeki tecrübeleri ve 2007 den itibaren kurduğu Ar-Ge departmanının yaptığı çalışmalarla anahtar teslim tesis müteahhitliği, evsel ve endüstriyel atık yönetim sistemleri, ahşap palet geri dönüşümü ve EPDM kauçuk geri dönüşümü alanlarında hizmet veriyor. Benli Geri Dönüşüm markasına sağladığımız hizmetler: kurumsal kimlik tasarımı, web sitesi, basın ilanı, katalog tasarımı, fotoğraf çekimi, tanıtım filmleri, video projeleri, basılı materyal tasarım ve baskı süreçleri yönetimi, sosyal medya yönetimi, fuar stand tasarımı ve uygulamaları, iç mekân görsel tasarımları, fotoğraf çekimi, video projeler, kurumsal tanıtım materyalleri, halkla ilişkiler kampanyası ve sosyal medya yönetimi

46 web tasarımı LEXON VE BENLİ RECYCLING GROUP WEB SİTELERİ Benli Recycling Group ve markası olan LEXON World Class Baling Technology için faaliyetleri ve ürün özelliklerini detaylı olarak anlatan, görseller ve tanıtım videoları ile desteklenmiş responsive web siteleri tasarlandı. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz

47 basılı işler 92 93

48 proje yönetimi DÖNÜŞÜM SENİNLE BAŞLAR PROJESİ Benli Geri Dönüşüm ve Eskişehir Odunpazarı Belediyesi işbirliğinde; Eskişehir genelinde geri dönüşüme kazandırılan ambalaj atığı miktarının arttırılması, Eskişehir halkının geri dönüşümün önemi hakkında bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda ambalaj atıkları konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla Dönüşüm Senin Başlar projesi hayata geçirildi. Projenin ana sloganının belirlenmesi ve kurumsal kimliğinin oluşturulmasıyla başlayan süreçte projede ihtiyaç duyulacak tüm basılı materyallerin tasarımı, web sitesi tasarımı, micro site tasarımı, basın bültenleri, etkinlik organizasyonları, çocuklara yönelik projeler, promosyon ürünleri, fotoğraf çekimleri, outdoor reklamlar, basın ilanları, basın toplantısı organizasyonları, proje sunumları, sosyal medya yönetimi, infografik animasyonlar, video projeler, el ilanı ve broşür tasarımları, ambalaj tasarımları, araç giydirme ve kurumsal araç tasarımları hazırlandı. Proje sonunda Eskişehir de toplanan ambalaj atığı miktarında ciddi oranda artış kaydedildi. Özellikle sosyal medyadan gelen geri dönüşlerle insanların geri dönüşüm konusunda bilinçlendiği ve talepkar olduğu gözlendi. Büyük bir başarıya ulaşmış olan proje, diğer belediyeler için de bir emsal teşkil etti ve ülkenin farklı şehirlerindeki belediyeler tarafından örnek alındı

49 FUAR ve LANSMAN ÇALIŞMALARI Benli Geri Dönüşüm ün yurt içi ve yurt dışında katıldığı fuarlara yönelik fark yaratan çalışmalar yapıldı. Markanın stand tasarımlarının yanı sıra fuar öncesinde standa ziyaretçileri çekmeye odaklanan dijital reklam kampanyaları geliştirildi. Aynı zamanda fuar dönemi stantta ziyaretçilerin ilgisini çekebilecek uygulamalar ve video sunumlar hazırlandı

50 LISERA COLLECTION enjoy the life KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI NSK BATH & KITCHEN Temelleri 1965 yılında Öznur Pres olarak pres, baskı ve metal ürünler üretimi ile atılmış olan NSK, armatür üretimi ile 2000 yılından itibaren iç pazarda, 2006 yılından itibaren ise ihracat pazarlarında müşterileriyle buluşmaya devam ediyor yılından itibaren Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan firma Roca Group un bir parçası. NSK markası için sağladığımız hizmetler: kurumsal kimlik tasarımı, kurumsal tanıtım materyalleri, web sitesi, katalog-broşürdergi tasarımı, fotoğraf çekimi, sosyal medya yönetimi, fuar stand tasarımı ve fuar uygulamaları, ambalaj tasarımları, promosyon ürünleri, tanıtım filmi ve video projeleri

51 web tasarımı Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz NSK WEB SİTESİ NSK Armatür için kurumsal kimliği ile uyumlu, ürünlerinin tanıtıldığı, kurumsal materyallerinin ve irtibat bilgilerinin detaylı olarak yer aldığı, responsive tasarımlı bir web sitesi hazırlandı

52 basılı işler NSK KATALOG NSK markasının ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerinin dikkat çekici ve kullanım alanlarını yansıtan görsellerinin yer aldığı, teknik özellikleri ile ilgili tüm bilgilere ulaşılabilecek ve markanın kurumsal kimliğiyle uyumlu kataloglar hazırlandı

53 dijital iletişim NSK DİJİTAL İLETİŞİM YÖNETİMİ NSK 2019 koleksiyonunun tanıtılması için yeni bir sosyal medya yönetim stratejisi belirlendi. Sosyal medyada yeni ürünlerin tanıtımının yapılmasının yanı sıra kampanyalı ürünlerin duyurulması amacıyla da sponsorlu reklamlar planlandı. Markanın yeni koleksiyonu için hazırlanan sosyal medya paylaşım tasarımlarında görsel bütünlüğün yanı sıra kurumsal kimlik ile de uyumlu bir görsel iletişim tarzı uygulandı

54 kurumsal kimlik

55 & KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI BETON ADAMLAR Selka, 40 yıllık deneyimiyle bünyesinde Türkiye nin en iyi markalarını (Selka İnşaat, Selka Prefabrik, Selka Madencilik, Selka Beton, Selka Petrol) barındıran bir şirketler grubudur. Kuruluş felsefesi üretmek ve istihdam yaratmak olan firma, sosyal sorumluluk projelerinin de destekçisidir. Daha çok genci sporla buluşturma amacı ile kurduğu Selkaspor Hentbol Takımı; sezonunda Hentbol 1. Ligi nde mücadele ederek sezonunda Hentbol Süper Ligi ne yükseldi ve aynı yıl Avrupa kupalarına katılma başarısı gösterdi. Selka Grup ve Selkaspor markalarına sağladığımız hizmetler: kurumsal tanıtım materyalleri, outdoor reklamlar, basın ilanı, fotoğraf çekimi, web sitesi tasarımı, web sitesi içerik yönetimi, sosyal medya yönetimi, broşür-bilet-afişel ilanı-bilet tasarımları, video projeler, promosyon ürünleri ve kurumsal kimlik materyalleri

56 web tasarımı dijital iletişim Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz SELKA GRUP WEB SİTESİ Selka Grup için grup bünyesindeki şirketlerini tanıtan, faaliyetlerde bulunduğu sektörlerle ilgili bilgilerin yer aldığı, kurumsal imajını destekleyen ve projelerini anlatan bir web sitesi hazırlandı. Web sitesinin tasarımı markanın kurumsal kimliğiyle uyumlu şekilde geliştirildi. SELKASPOR SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ Selkaspor hentbol takımının sosyal medya yönetimi; takipçilerle etkileşimi esas alan bir stratejiye sahip. Paylaşımlarla düzenli olarak maçlar duyurulurken maçlardan ve takımdan görüntülerle taraftarların beklentisi de karşılandı. Takımın en özel ve en önemli anlarının da anlık olarak taraftarlarla paylaşıldığı yönetimde takipçilerin ilgisini çekecek keyifli içeriklere de sıklıkla yer verildi. Mevcut taraftarı memnun etme hedefinin yanı sıra Eskişehir in hentbol takımı olarak yeni taraftar kazanılmasına da odaklanıldı. 111

57 KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI ARİNKOM TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ 2013 te Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi olarak faaliyete geçen ARİNKOM TTO, 2014 ten itibaren faaliyetlerine TÜBİTAK 1513 programı destekli bir arayüz olarak devam ediyor. ARİNKOM TTO nun temel amacı Eskişehir ve bölgesindeki araştırma, teknoloji geliştirme, inovasyon ve teknoloji tabanlı girişimcilik faaliyetlerine ivme kazandırmak ve Anadolu Üniversitesi nin teknoloji transfer ve bilginin ticarileşme potansiyelinin bölge, ülke ve dünya yararına en iyi şekilde kullanılmasını sağlamak. Arinkom markasına sağladığımız hizmetler: kurumsal kimlik tasarımı, kurumsal tanıtım materyalleri, bülten tasarımı, broşür ve dergi tasarımı, infografik animasyonlar, sunum tasarımları, sosyal medya paylaşım tasarımları, promosyon ürünleri, fotoğraf çekimi, basın ilanı, tanıtım filmi, video projeleri ve web sitesi

58 basılı işler

59 KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI HAPPY FRUITS 1993 yılında, Eskişehir de Yardımcı Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti olarak yüksek hacimli hububat alım-satımı üzerine ticari faaliyetlerine başlayıp 2009 yılında ise tarım ürünlerine ilaveten gıda sektörüne dahil olan Fruitiva markası, Türkiye nin en modern kurutulmuş meyve şekerlemecisi üreticisi. Türkiye nin en büyük kek, bisküvi, çikolata ve unlu mamül üreticilerinin ana tedarikçi listesinde yer alan marka, uluslararası pazarda da faaliyetlerini sürdürüyor. Fruitiva markasına sağladığımız hizmetler: kurumsal kimlik tasarımı, marka kimliği oluşturma, marka stratejisi, fotoğraf çekimi, katalog tasarımı ve kurumsal tanıtım materyalleri

60 fotoğraf-video FRUITIVA FOTOĞRAF ÇEKİMİ Fruitiva markası için ürünlerinin farklı kullanım alanlarını ve gıda sektörüne sunulabilecek farklı çözümleri ortaya koyan bir fotoğraf çekimi yapıldı. Markanın farklı ihtiyaçlara uygun kurutulmuş meyve çözümleri sunduğunu ortaya koyan fotoğraflar, şıklığı ve markanın kurumsal kimliği ile uyumu sayesinde oldukça etkileyici bir bütünlük sağladı

61 basılı işler FRUITIVA 2019 KATALOG Fruitiva nın 2019 kataloğunun kreatif sürecinde markanın ana ürünü olan meyvelerin tohumlarına odaklanıldı. Kataloğun kreatif yapısında; firmanın gelişimi ve çalışma disiplini ile tohumun meyveye dönüşme süreci arasında ilişki kuran metaforlardan yararlanıldı. Katalog çalışması için yapılan fotoğraf çekimi ile de katalog; Fruitiva markasının kurumsal müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda farklı çözümler sunduğunu profesyonel ve etkili şekilde ortaya koyuyor

62 kiwi bebek odası takımı baby room furniture KURUMSAL KİMLİK BASILI İŞLER TV REKLAMLARI İNFOGRAFİK ANİMASYONLAR WEB TASARIMI HAYATINIZDAKİ KÜÇÜK MUCİZELERE... Otto Mobilya nın alt markası olarak ve ailelere, bebekleriyle sağlıklı, konforlu ve estetik alanlar yaratan bir yaşam tarzı markası olma vizyonu ile kurulan Pretty Baby, uluslararası arenada tanınan bir marka olma hedefiyle yoluna devam ediyor. Pretty Baby markasına sağladığımız hizmetler: katalog tasarımı, broşür tasarımı, sosyal medya yönetimi, web sitesi, fotoğraf çekimi ve kurumsal tanıtım materyallerinin tasarım ve baskı süreçlerinin yönetimi. EĞLENCELİ RENKLER, MODERN TASARIMLA BEBEĞİNİZİN ODASINDA. Sunduğu hareketli detaylar ile bebeğinizin odasına renk katan kiwi koleksiyonu, sizin ve ailenizin yeni üyesinin konforu için düşünülmüş detaylarla, hayatınıza kolaylık katacak. MODERN DESIGN ENHANCED WITH CHARMING COLOURS IS NOW IN YOUR BABY S ROOM Kiwi collection is joyful with its fine lines and ease of use. Its portable parts are designed for the comfort of you and your family

63 web tasarımı hayatınızdaki küçük mucizelere... Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz PRETTY BABY WEB SİTESİ Pretty Baby markası için hitap ettiği kitle ve ürünlerinin özellikleri gereği sıcak, samimi ve soft renklerle dolu, kurumsal kimliğiyle de uyumlu bir web sitesi hazırlandı. Web sitesi içeriklerinde de markanın imajını yansıtacak eğlenceli bir dil kullanıldı. Özellikle bebekleri için alışveriş yaparken büyük özen gösteren ebeveynlerin doğru ve eksiksiz bilgiye ulaşabilmesi adına pratik ve kullanışlı bir arayüz tasarlandı

64 WEB TASARIMI

65 web tasarımı Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz NEFAMAK WEB SİTESİ 1989 dan beri Türkiye de gofret üretim hattı alanında uzmanlaşmış, şekerleme endüstrisi için çözüm ortağı olan ve dünya pazarlarına hizmet veren NEFAMAK markası için farklı dil seçenekleri de sunulan; ürünlerinin, teknolojisinin, kurumsal yapısının ve sunduğu çözümlerin anlatıldığı bir web sitesi hazırlandı. Web sitesinde kullanılmak üzere fotoğraf çekimi ve video çekimi gerçekleştirildi

66 web tasarımı LAÇİN WEB SİTESİ Laçin Maden Suyu markası için hem son kullanıcının ürünler ile ilgili detaylı bilgi alabileceği hem de markanın kurumsal müşterilerine yönelik kurumsal yapısını, teknolojisini ve üretim tesisini tanıtan iki farklı arayüzü bulunan bir web sitesi hazırlandı. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz

67 web tasarımı SAVRONİK Türk Savunma Sanayii ne hizmet vermek üzere 1986 yılında kurulan; kurulduğu günden beri savunma sanayii için özgün tasarımlarını başta WEB SİTESİ ISO 9001:2000 ve AQAP-2110 sertifikaları olmak üzere, çalışmalar gerçekleştirdiği iş alanları için gerekli olan izinlere ve sertifikalara sahip bir şekilde geliştirmeye ve üretmeye devam eden Savronik markası için kurumsal yapısını ve faaliyetlerini anlatan marka kimliğiyle uyumlu bir web sitesi hazırlandı. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz

68 web tasarımı SEAL & SAVE WEB SİTESİ Bir Arıkan Automotive markası olan Seal & Save, yolculuk sırasında lastiğin delinmesi halinde, geçici bir onarım yapılmasını sağlayan bir yol yardımıdır. Lastik değiştirmeye gerek kalmadan hasarlı lastiği kolayca onararak en yakın servise kadar güvenle yola devam edilmesini sağlayan Seal & Save araç kiti için ürün özelliklerini pratik ve ilgi çekici şekilde ziyaretçilere tanıtan bir web sitesi hazırlandı. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz

69 web tasarımı AYCAN WEB SİTESİ 1997 yılında, %100 yerli sermaye ile Eskişehir de kurulan, Organize Sanayii bölgesinde tamamen havacılık sektörüne yönelik talaşlı imalat yapan Aycan Havacılık, uçak motor parçaları ve yapısal parça imalatı, mühendislik, fikstür ve takım dizayn imalatı, özel prosesler ve kalite kontrol alanlarında faaliyet gösteriyor. Aycan Havacılık için kurumsal müşterilerine yönelik kurumsal yapısını, faaliyetlerini ve teknolojisini yansıtan bir web sitesi hazırlandı. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz

70 web tasarımı Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz ATVEİNSAN.COM - İÇERİK SİTESİ Atveinsan.com; Öğretim Görevlisi M. Tekin Koçkar için, modern iletişim çağında, insanlığın kadim dostu olan atlar hakkında bilgilerin ve yapılması gerekenlerin yer aldığı bir içerik sitesi olarak tasarlandı. Blog, kullanıcı panelindeki kategori, içerik ve yazar ekleme gibi pratik modülleriyle kullanışlı bir içerik platformu haline getirildi

71 web tasarımı OTOMOBİL DÜNYASINA DAİR ARADIĞINIZ HER ŞEY Otomobil Blog; araç bakımı, ikinci el, karşılaştırmalar, püf noktalar, yeni modeller ve uzman gözüyle otomobil dünyasına dair önemli bilgilerin yer aldığı bir içerik sitesi olarak hazırlandı. İsteyen her kullanıcının kendi içeriğini de üretebildiği platform, SEO uyumlu yazılım ve arama motoru sonuçlarında üst sıraya çıkmaya yarayan SEO çalışmaları ile kısa sürede başarıya ulaştı. Otomobil Blog, otomobil konusunda yoğun ziyaretçi trafiği alan platformlardan biri haline geldi. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz

72 e-ticaret A4BURADA.COM E-TİCARET SİTESİ Perakende satışını gerçekleştirdiği A4 fotokopi ürünlerini düşük operasyon, yönetim, pazarlama giderleri sayesinde daha uygun fiyatla satışa sunan A4burada.com için bir e-ticaret sitesi hazırlandı. Perakendenin yanı sıra +100 koli üzeri siparişler için teklif alma modülü de bulunan online alışveriş sitesi, 256-bit SSL sertifikası ve 3D secure özellikleriyle son kullanıcıya güvenli bir alışveriş imkânı sunuyor. Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz

73 e-ticaret Web Sayfasını İncelemek için Qr Kodu Okutunuz HEPCAZİP.COM E-TİCARET SİTESİ Hepcazip.com; ofislerin ihtiyacı olan tüm kırtasiye ürünlerini, sarf malzemelerini, promosyon ürünlerini cazip fiyatlarla sunan online alışveriş sitesidir. 256-bit SSL sertifikası ve 3D secure özellikleriyle son kullanıcıya güvenli bir alışveriş imkanı sunan hepcazip.com un e-ticaret altyapısı ve web sitesi tasarımı hazırlandı

74 mobil aplikasyon ZOZU MOBİL UYGULAMASI - ŞEHRİN ETKİNLİK APP İ Şehirdeki tüm etkinlikleri tek bir platform altında toplayan ZOZU mobil uygulaması, kullanıcıların farklı kategorilerde, tarihlerde ve mekanlarda arama yaparak kendilerine en uygun etkinliğe kolay bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Geliştirilen mobil uygulama ile şehirde farklı mecralarda dağınık şekilde duyurulan etkinlik haberleri bir app in içerisinde bir araya geldi ve uygulama, şehirdeki etkinlikleri kaçırmak istemeyen kitle için kullanışlı bir deneyim oldu

75 BASILI İŞLER

76 basılı işler

77 basılı işler

78 basılı işler

79 basılı işler

80 FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ

81 fotoğraf-video

82 fotoğraf-video

83 3D MODELLEME

84

85

86 Kırmızıtoprak Mh. Ali Fuat Güven Caddesi No: 9/A ESKİŞEHİR Tel / www. / 171

87

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ..ANA BİLİM / ANA SANAT DALI

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ..ANA BİLİM / ANA SANAT DALI T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ..ANA BİLİM / ANA SANAT DALI (Öğrenci Adı ve Soyadı, Times New Roman, 16) SERMAYE PİYASALARINDA BAĞIMSIZ DENETİM VE BAĞIMSIZ DENETİMDEN KAYNAKLANAN

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Kurumsal Kimlik Rehberi

Kurumsal Kimlik Rehberi Kurumsal Kimlik Rehberi Logo Qupaj Logo Oranlar Oranlar Qupaj logosunun oranları belirlenmiş olup üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır. Minimum kullanım ölçüsü 9 mm dir. Minimum logo kullanım

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

3001 BAŞLANGIÇ AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI

3001 BAŞLANGIÇ AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI 3001 BAŞLANGIÇ AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI 1 PROJE ÖZETİ Proje Başlığı: Sonlu Grup Kuramı Açısından Raklar Proje Özeti Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut purus elit, vestibulum

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

LOGO, PANTONE, CMYK, FONT

LOGO, PANTONE, CMYK, FONT LOGO, PANTONE, CMYK, FONT KURUMSAL YAZI KARAKTERİ 1 Futura Bold ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPQRSŞTUÜVWXYZ abcçdefgğhiijklmnoöpqrsştuüvwxyz 1234567890 KURUMSAL YAZI KARAKTERİ 2 Futura ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPQRSŞTUÜVWXYZ

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Demir Hayat Sigorta A.Ş. Kurumsal Logo Kullanım Klavuzu

Demir Hayat Sigorta A.Ş. Kurumsal Logo Kullanım Klavuzu Demir Hayat Sigorta A.Ş. Kurumsal Logo Kullanım Klavuzu demirhayat.com.tr Hazırlayan: Pazarlama Departmanı Demir Hayat Sigorta A.Ş. yüzde yüz Türk Sermayeli bir Türk şirketidir. Demir Hayat Sigorta adı

Detaylı

AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ DERNEĞİ LOGO VE KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ DERNEĞİ LOGO VE KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ DERNEĞİ LOGO VE KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU AUSDER KİMDİR? Geleceğin şehirleri teknoloji odaklı modern çözümlerle kuruluyor. Bu çözümlerin başında da Akıllı Ulaşım Sistemleri geliyor.

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

«SİZE YAKIŞAN İŞLER İÇİN»

«SİZE YAKIŞAN İŞLER İÇİN» «SİZE YAKIŞAN İŞLER İÇİN» Şirket Profili Hakkımızda 2 Dijitali seviyoruz ve sonuç odaklıyız. Ulusal ve uluslararası tecrübelerimizle markalarınız için dijital pazarlama ve iletişimde sınırları zorluyoruz.

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon.

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon. Biz küçücük ama sıcacık bir ekibiz. İşimizi Tutkuyla yapar ve en iyi sonucu almak için çabalarız. Müşterilerimize verdiğimiz değer başta olmak üzere, birbirimize ve işimize aşkla bağlı oluşumuz, bizi yukarıya

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works,

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works, Allnjoy Event Works, M.i.c.e. sektörüne ve ihtiyaç duyulan diğer alanlara Takım Oyunu, Atölye Çalışmaları, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Kahve Molası Aktiviteleri, Çocuk Atölye ve Aktiviteleri, Konsept

Detaylı

Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA

Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA PRODÜKSİYON 01 MARKA TANITIMI 02 MARKA YÖNETİMİ 03 DİJİTAL MEDYA 04 YAZILIM 05 Fotoğraf Hizmetlerimiz Moda Çekimi Ürün Çekimi Gıda Çekimi Mimari Çekimler Mobilya Çekimi Endüstriyel

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ... ANABĠLĠM DALI / ANASANAT DALI TEZİN BAŞLIĞI AD SOYAD YÜKSEK LĠSANS TEZĠ / DOKTORA TEZĠ

YAKIN DOĞU ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ... ANABĠLĠM DALI / ANASANAT DALI TEZİN BAŞLIĞI AD SOYAD YÜKSEK LĠSANS TEZĠ / DOKTORA TEZĠ YAKIN DOĞU ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ... ANABĠLĠM DALI / ANASANAT DALI TEZİN BAŞLIĞI AD SOYAD YÜKSEK LĠSANS TEZĠ / DOKTORA TEZĠ LEFKOġA YIL TEZİN BAŞLIĞI AD SOYAD YAKIN DOĞU ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL

Detaylı

NOVELTIES. www.isveabagno.it

NOVELTIES. www.isveabagno.it NOVELTIES 2015 www.isveabagno.it İtalyan Isvea dan Yeni Tasarımlarla En Yeniler... 52 yıllık deneyimiyle İtalyan Isvea beklentilerin önüne geçen tasarımlarına devam ediyor. Tarz sahibi olan, yaratıcı,

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ Muazzam Interiors bir Getamarket Grup markasıdır. MUAZZAM DÜNYASINA HOŞ GELDINIZ Muazzam Interiros - İç Mimarlık olarak hedefimiz müşterilerimize kendilerini ait hissedebilecekleri

Detaylı

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları Digital Tabela İşletmenize özel Digital Tabela (Signage) ihtiyaçlarınız için dilediğiniz yerden içeriğini güncelleyebileceğiniz merkezi yönetim destekli, video wall, digital menu ekranları, birleşik led

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları www.resetotb.com Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları Çekim Montaj Seslendirme Firmaların ihtiyaç duyabilecekleri tanıtım, belgesel, bilgilendirme, arşiv ya da reklam amaçlı tüm film ve fotoğraf çekimleri

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın.

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Hakkımızda Cure, on iki yılı aşkın deneyimiyle sektörün öncü tasarımcıları tarafından 2015 Yılında

Detaylı

Kurumsal Kimlik Standartları. Brand Guidelines Manual V

Kurumsal Kimlik Standartları. Brand Guidelines Manual V Kurumsal Kimlik Standartları V.01 05.16 01 Temel İlkeler KURUMSAL KİMLİK STANDARTLARI BRAND GUIDELINES MANUAL 01 Temel İlkeler 01 A AMBLEM VE LOGO 3 01 Temel İlkeler 01 A2 MONOGRAM 4 01 Temel İlkeler 01

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Hayal Gücümüzü Kullanın.

Hayal Gücümüzü Kullanın. Hayal Gücümüzü Kullanın. Faaliyet Alanlarımız Grafik Tasarım Kurumsal Kimlik Broşür & El İlanı İnsert Tasarımı Afiş Katalog Dergi Tasarımı Gazete Reklamları Ambalaj Tasarım 3D Modelleme Açık Hava Reklamcılığı

Detaylı

BOLD İSTANBUL Yeni Nesil İnteraktif & Mobil Ajans

BOLD İSTANBUL Yeni Nesil İnteraktif & Mobil Ajans BOLD İSTANBUL Yeni Nesil İnteraktif & Mobil Ajans İNTERNET PORTALI MOBİL UYGULAMALAR E-TİCARET PROJELERİ ÖZEL DİJİTAL PROJELER BOLD İSTANBUL Nerede Yaşar, Nerede Üretir? MERKEZ OFİS İSTANBUL AR-GE & ÜRÜN

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

3 Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

3 Profesyonel Rehberlik Hizmetleri 1 Biz & Neler yapıyoruz... 3 Profesyonel Rehberlik Hizmetleri 5 Avantajlı Konaklama Hizmetleri 8 Alan Kargolama ve Transfer Hizmetleri 10 Araç ve Otobüs Kiralama Hizmetleri 13 Düğün, Nikah ve Balayı Organizasyon

Detaylı

Kurumsal Kimlik Kılavuzu

Kurumsal Kimlik Kılavuzu Kurumsal Kimlik Kılavuzu İçindekiler Olimpiyat Sentetik Çim Sembolü / 02 Olimpiyat Sentetik Çim Yazısı / 03 Olimpiyat Sentetik Çim Logotaypı / 04 Yatay Oranlar / 05 Dikey Oranlar / 06 Güvenlik Alanları

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

PİŞİRME GRUBU (MTF) Tel Bantlı Tünel Fırınlar, (STF) Taş Tabanlı Tünel Fırınlar

PİŞİRME GRUBU (MTF) Tel Bantlı Tünel Fırınlar, (STF) Taş Tabanlı Tünel Fırınlar Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! PİŞİRME GRUBU (MTF) Tel Bantlı Tünel Fırınlar, (STF) Taş Tabanlı Tünel Fırınlar MTF / STF TÜNEL TİPİ EKMEK FIRINLARI Özköseoğlu Tünel Tip Ekmek Fırınları, sektörde 35

Detaylı

SiViL TOPLUM DESTEKLERi

SiViL TOPLUM DESTEKLERi SiViL TOPLUM DESTEKLERi SiViL TOPLUM DESTEKLERi YTB SİVİL TOPLUM DESTEKLERİ GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı nın yayınıdır. BASIM TARİHİ: Aralık 2015 İLETİŞİM:

Detaylı

K U R U M S A L K İ M L İ K K I L A V U Z U

K U R U M S A L K İ M L İ K K I L A V U Z U KURUMSAL KİMLİK K I L AV U Z U İÇİNDEKİLER 01.00 Giriş 3 01.01 Logo 4 01.02 Logo nun Renkleri 5 01.03 Siyah-Beyaz Logo 6 01.04 Yaklaşma Sınırları ve Minimum Boyut 7 01.05 Logo nun Farklı Zeminlerde Kullanımı

Detaylı

PROJELER İÇİN GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ

PROJELER İÇİN GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ PROJELER İÇİN GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ ÖNSÖZ Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA)kapsamında hazırlanan ve Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği nin ortak finansmanı ile yürütülen İnsan Kaynaklarının

Detaylı

www.signaturebrand.com.tr SIGNATUREBRAND ALL ABOUT BRAND SIGNATURE BRAND Marka potansiyellerini açığa çıkaran stratejisi sağlam yaratıcı marka danışmanlık hizmetleri sunan Signature Brand, trend olan pazarlama

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

farkımız, bakış açımız.

farkımız, bakış açımız. farkımız, bakış açımız. ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA Ürün çekiminde firmanıza gelerek veya stüdyomuzda, uzman kadromuz ile ürünlerinize en doğru fon ve format ile ayrı bir boyut katarak detaylı

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

İnteraktif Tasarımlar

İnteraktif Tasarımlar www.resetotb.com İnteraktif Tasarımlar İnteraktif CD Video DVD Firma faaliyetlerinin tanıtımları ve sunumlarında kullanılmak amacıyla interaktif CD tasarım ve yazılım hizmetleri. Firma faaliyetlerini arşivleme,

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip NEDEN DOĞULİNE Detaylı Analiz Yapılan tüm çalışmaların temeli ve ilk adımı, detaylı analizdir. Analiz adımında, ürünün teknik, anahtar kelime, UI & UX, backlink, hedef kitle ve rakip analizi yapılır. Analiz

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Amerika dan Irak a kadar dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan Pınar markası ile ambalaj-etiket tasarımları, kreatif ilan çalışmaları, fuar tasarımları ve market materyallerinin tasarımından tanıtım

Detaylı

KİMDİR BU.

KİMDİR BU. ? KİMDİR BU? PR, etkinlik, reklam süreçinlerinde müşterilerine kreatif çözümler sunan rekabetin kendisini iyiden iyiye hissettirdiği günümüz dünyasında müşterilerini doğru stratejilere yönlendirmek, marka

Detaylı

Marka ve Görsel Kimlik Rehberi Haziran 2017 Tarihi Not Alın!

Marka ve Görsel Kimlik Rehberi Haziran 2017 Tarihi Not Alın! Marka ve Görsel Kimlik Rehberi 2017 10 Haziran 2017 Tarihi Not Alın! 01 İÇERİK Şu anda bakmakta olduğunuz paket, markalaşmış özel bir gün olan Global Wellness Day in kurumsal kimlik standartlarını gösteren

Detaylı

i eknolojt yon Ġnovas

i eknolojt yon Ġnovas UMT a.ģ. Ġnovasyon Teknoloji Biz Kimiz? 2015 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren, güvenlik sistemleri, donanımsal çözümler sunan, mobil yazılım

Detaylı

Hayata yüksekten bakın

Hayata yüksekten bakın Hayata yüksekten bakın Mutluluk; içinde siz varsanız değerlidir... Yatırımın mutluluğu; hayatınız için doğru kararı vermektir. Yunicty, çağdaş mimarinin zarif hatlarıyla tasarlandı, harcına estetik, kalite

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ

DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ İÇİNDEKİLER KAPSAM...1 GENEL GÖRÜNÜRLÜK KURALLARI...2 Aktiviteler...4 El İlanları...4 Broşürler...4 Bültenler...4 Web Sayfaları...5

Detaylı

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim Nisan 2016 Türkiye de Ev Dışı Tüketim Evin dışında tüketimin gerçekleştiği otel, restoran, kafe, fastfood, pastane, hastane, okul, ofis, sanayi kuruluşları, askeri birlikler ve kamu kuruluşları ile buralara

Detaylı

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 2016-2017 PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 11/9/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.22 2016-2017 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Fark Yaratan İK Projeleri

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

gurur la sunar... i Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık yaşam alanlarıyla tanışmaya hazır mısınız? Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Bilimin gösterişli üstünlüğünü,

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU Amblem ve Logo ERS Sembolü (Amblem) ERS Logo ERS Amblem ve Logo birlikte 1 Amblem ve Logo Farklı Ölçülerde Kullanımı Amblem ve Logo nun farklı ölçülerde kullanılması Verilen ölçüler

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir Kurucu ikinci ortak da Siemens dünyasında çalışmaya başlıyor. Lorem ipsum sit

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Tarihi Not alın 8 Haziran 2019

Tarihi Not alın 8 Haziran 2019 Tarihi Not alın 8 Haziran 2019 Marka ve Görsel Kimlik Rehberi 2019 01 İÇERİK Şu anda bakmakta olduğunuz dosya, markalaşmış özel bir gün olan Global Wellness Day'in kurumsal kimlik standartlarını gösteren

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

Her katı ayrı bir dünya...

Her katı ayrı bir dünya... www.evdema.com Avcılar Merkez Her katı ayrı bir dünya... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Evdema şık tasarımlı showroomlarını yedi şubesinde de yaşatıyor.yaşam alanınızın ihtiyacı, dünya markalarını tek

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir.

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir. BİZ İnteraktif reklam ajansıyız. Dijital kanalları kullanarak projeler geliştirir, markaları pazarlama hedeflerine ulaştırmak için fikir üretir ve uygulamasını gerçekleştiririz. AMACIMIZ İhtiyaçlara uygun,

Detaylı

D F C P DESIGN FILMS CREATIVE PRESS AGENCY. yeniden varolan bir jenerasyon

D F C P DESIGN FILMS CREATIVE PRESS AGENCY. yeniden varolan bir jenerasyon D F C P A DESIGN FILMS CREATIVE PRESS AGENCY yeniden varolan bir jenerasyon hayallerimizin gerçekleştiği inancındayız. 2012 yılından bu yana çalışmalarımızda ilham atmosferi yaratmak istedik. amaca muhakkak

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU İÇİNDEKİLER 1 TANIM ve HEDEFLER 1.1 Hedefler ve Marka Tanımı 1.2 Kurumsal Değerlerimiz 1.3 İletişim Tonu 2 LOGO 2.1 Logotpe 2.2 Logotpe Versionları 2.3 Ölçüler 2.4 Koruma Alanları

Detaylı

KANUNİ MARKA KİMLİĞİ KILAVUZU

KANUNİ MARKA KİMLİĞİ KILAVUZU KANUNİ MARKA KİMLİĞİ KILAVUZU MARKA KİMLİĞİ KILAVUZU www.kanuni.com.tr 2012 1 // Logo 4 // Kurumsal Evraklar 5 // Kurum Kartları 1.1 Logotype 4.1 Kurumsal Kartvizit 5.1 Personel Kartı 1.2 Logo 4.2 Kurumsal

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

ozalit - reklam - matbaa

ozalit - reklam - matbaa ozalit - reklam - matbaa www.dijidors.com 1. 2 grafik tasarımdan renk ayrımına, ofsetten mücellite, dijital baskıdan promosyona tam hizmet Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz

Detaylı