RENAULT CLIO

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RENAULT CLIO"

Transkript

1 RENAULT CLIO

2

3

4 göz alıcı tasarım CLIO, dinamik hatları ve dikkat çeken detaylarıyla daha ilk bakışta sizi cezbediyor. C şeklindeki Renault imzalı gündüz farları Pure Vision Full LED farlar, dikkat çeken krom detaylar ve yeni gövde rengi Mercan turuncu.

5

6 Araç üzerinde gösterilen ekipmanlar ve sunulanlar farklılık gösterebilir.

7 teknolojik devrim Üstün teknolojik donanımlara sahip CLIO, sizi kendine hayran bırakacak. Sürücü odaklı yeni kokpitte, kişiselleştirilebilir Multi-Sense sürüş deneyim teknolojisi, 9,3 boyutuyla dikkat çeken dikey tablet ekran, kişiselleştirilebilir sürücü ekranı ve elektrikli park freni ile adeta üst segment keyfi yaşayacaksınız.

8

9 sürüş keyfi ve performans CLIO geniş bir motor yelpazesi ile sunuluyor: 1.0 SCe 65 bg, Turbo 1.0 TCe 90 bg, Turbo 1.0 TCe ECO 100 bg, Turbo 1.0 TCe X-Tronic 90 bg. CLIO bir yandan yüksek performans sunarken diğer yandan da düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Dinamik şasisi, hassas ve etkin direksiyon sistemi ile, yollar artık sıkıcı olmaktan çıkacak! Yüksek konfor sunan süspansiyonlar ve kabin içi ses yalıtımı ile tüm yolcular için konforlu bir yolculuk sunuluyor.

10 Renault CLIO R.S. line: sportif görünüm ile dikkat çekin! Araç üzerinde gösterilen ekipmanlar ve sunulanlar farklılık gösterebilir. CLIO R.S. Line, Renault Sport DNA sını taşıyan sportif hatlarıyla göze çarpıyor. Dış tasarım ise kendine özgü: R.S. modellerin simgesi haline gelmiş imza tasarım, Formula 1 tipi ön tampon ve arı peteğini andıran ön ızgara, 17 R.S. Line elmas kesim alüminyum alaşım jantlar, difüzörlü arka tampon ve krom kaplamalı egzoz çıkışı. Bu benzersiz tarzı, ön çamurluklardaki ve bagaj kapısındaki R.S. Line amblemleri tamamlıyor. Kabin içi ise bu sportif karakteri kırmızı dikişlerle vurgulanan karbon bir görünümle destekliyor: güçlendirilmiş yan destekli sportif koltuklar, çift elmas logolu sportif deri direksiyon, alüminyum pedallar, çarpıcı kırmızı çizgilerle pekiştirilmiş ön panel ve emniyet kemerleri. Siyah tavan ve sürücü odaklı yüksek teknolojiye sahip kokpit bu sportif atmosferi tamamlıyor.

11

12 Akıllı kokpit ile teknoloji elinizin altında

13 Araç üzerinde gösterilen ekipmanlar ve sunulanlar farklılık gösterebilir.

14 EASY LINK CLIO ile birlikte eksiksiz bir multimedya sistemi sunuluyor. EASY LINK multimedya sistemine, yüksek çözünürlüklü ve kullanımı oldukça kolay olan 7 veya 9.3 dikey tablet ekran ile sahip olabilirsiniz. EASY LINK multimedya sistemi üzerinden Multi-Sense sürüş modlarını seçebilir, iç ambiyansınızı kişiselleştirebilir, sürüşe yardımcı destek sistemlerinin kontrolünü sağlayabilir ve kullanıcı dostu navigasyon sisteminden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Apple CarPlay * uyumlu EASY LINK sistemi ile multimedya içeriklerinize kolayca erişebilirsiniz. Örneğin; Google Maps haritanızı multimedya ekranınıza yansıtarak güzergahınızı ekrandan takip edebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra kablosuz şarj özelliği ile telefonunuzu vites kolunun önündeki alana yerleştirerek kolayca şarj edebilirsiniz.** *Apple CarPlay bir Apple Inc. markasıdır. **Kablosuz şarj özelliği, uyumlu cihazlarla çalışmaktadır.

15

16

17 teknoloji destekli güvenli sürüş CLIO kabin içi inovatif teknolojileri ile size her saniye eşlik ederek kolay ve güvenli sürüş sağlar Hız ayar ve sınırlayıcı Maksimum hızınızı ayarlayın veya hızınızı sabitleyin.direksiyondaki kumandalar sayesinde parametreleri hızlıca ayarlayabilirsiniz. 2. Otomatik uzun/ kısa farlar CLIO gece olduğunda dış çevre koşullarına göre otomatik olarak kısa far konumundan uzun far konumuna geçer. Karşıdan bir araç geldiği durumda ise yeniden kısa far konumuna geçerek güvenli bir sürüş sağlar. *Sistemin sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için aktive edilmiş olması ve aracın karanlık bir ortamda sürülüyor olması gerekmektedir. 3. Eller serbest park destek sistemi Uygun boşluğu ölçerek yapılacak manevrayı tanımlayan bu sistem sayesinde park etmek sorun olmaktan çıkıp keyifli hale geliyor Kamera CLIO üzerindeki geniş açılı 4 kamera yardımıyla, kameralardan gelen görüntüler birleştirilerek aracın 360o çevresinin kuş bakışı görüntüsü oluşturulur ve manevralarınızı zahmetsizce gerçekleştirmeniz sağlanır. 6. Renault Pure Vision Full LED Farlar CLIO nun tüm versiyonlarında standart olarak sunulan Pure Vision Full LED farları farları görüş kalitesini artırırken uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ayrıca gün ışığı azaldığında farlarınız otomatik olarak yanarak yolunuzu güvenli bir şekilde aydınlatır.

18 7. 7. Aktif Acil Fren Destek Sistemi* Aktif acil fren destek sistemi risk yaratabilecek anlarda sizi uyarır. Hatta belirli durumlarda otomatik olarak frenleme yaparak sizi tehlikelerden korur. 8. Şerit Takip Sistemi* CLIO, sinyal vermeden beklenmedik biçimde şerit değiştirdiğinizde, sesli olarak ve sürücü ekranından sizi uyarır. 9. Trafik İşaretlerini Tanıma Sistemi* CLIO, trafik işaretlerini tanıyan ön kamera sayesinde, sürücü ekranı üzerinden hız limitleri konusunda sizi uyarır. *Sürüş esnasında sorumluluk tamamen sürücüye aittir. Sürüşe yardımcı destek sistemler için hız ve vb. limitler söz konusudur ve kontrol tamamen bırakılmamalıdır. Detaylı bilgi için lütfen kullanım kılavuzunuza bakınız veya yetkili bir servis ile görüşünüz. 9.

19 8.

20

21 carlab Renk kartelası Yaratıcı atölye Araç içi kişiselleştirmeler Ekipman özellikleri Teknik özellikler Boyutlar Aksesuarlar

22 renk kartelası Beyaz (O) Platin Gri (M) Mineral Gri (M) Demir Mavi (M) Yıldız Siyah (M)

23 Mercan Turuncu (M*) Alev Kırmızı (M) (O) Opak (M) Metalik (M*) Özel Renk

24 yaratıcı atölye 15 çelik jant kapağı Joy Görselde opsiyonel ekipmanlar mevcut olabilir. Life siyah ve gri döşeme İç ve Dış Tasarım 15 Çelik jant kapağı Renault Pure Vision Full LED ön farlar LED gündüz farları LED arka lambalar Yan aynaya entegre LED sinyaller Life siyah ve gri döşeme Güvenlik ve Sürüşe Yardımcı Sistemler Ön sıra, ön ve yan hava yastıkları Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) Elektronik Denge Programı (ESC) Acil Fren Destek Sistemi (AFU) Yokuşta Kalkış Destek Sistemi (HSA) Hız ayar ve sınırlayıcı Lastik basınç kontol sistemi Çocuk koltuğu sabitleyici (Isofix) Otomatik yanan farlar Yağmur sensörü Konfor Elektrikli, ısıtmalı yan aynalar Tek dokunuşlu, elektrikli ön camlar Manuel klima Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon 4,2 TFT sürücü ekranı Asimetrik katlanır arka koltuklar Multimedya R&Go radyo Direksiyondan kumandalı müzik sistemi Bluetooth ve USB bağlantısı Opsiyonlar Yedek lastik Metalik renk Ön sis farları Sunulan opsiyon seçenekleri değişiklik gösterebilir.

25 16 alüminyum alaşım jant Touch (Joy+) Görselde opsiyonel ekipmanlar mevcut olabilir. Mountain 3D siyah ve antrasit döşeme İç ve Dış Tasarım 16 alüminyum alaşım jant Krom dış detaylar Krom iç detaylar Mountain 3D siyah ve antrasit döşeme Güvenlik ve Sürüşe Yardımcı Sistemler Arka park sensörü Konfor Güçlendirilmiş yan destekli konforlu ön koltuklar Elektrikli, tek dokunuşlu arka camlar Multimedya EASY LINK 7 Multimedya sistemi (Apple CarPlay ) Opsiyonlar Yedek lastik Metalik/özel renk Ön sis farları Park Asistan Paketi (Elektrokrom dikiz aynası, ön park sensörü ve geri görüş kamerası) Kablosuz şarj özelliği Sunulan opsiyon seçenekleri değişiklik gösterebilir.

26 yaratıcı atölye 16 alüminyum alaşım jant 17 alüminyum alaşım jant Icon (Touch+) Görselde opsiyonel ekipmanlar mevcut olabilir. Intens döşeme İç ve Dış tasarım 16 Elmas kesim alüminyum alaşım gri jant Krom yan cam çerçeveleri C şeklinde imza LED gündüz farları 3D Derinlik etkili LED arka lambalar Karartılmış arka camlar Yumuşak ön panel Intens döşeme Sürüş Dinamikleri Ambiyans aydınlatma özellikli Multi-Sense sürüş deneyim teknolojisi (farklı sürüş modları) Güvenlik ve Sürüşe Yardımcı Sistemler Elektrokrom dikiz aynası Konfor Eller serbest Renault Card Sistemi Yağmur sensörü Otomatik klima Elektrikli park freni (auto-hold) İleri geri ayarlanabilir ön kol dayama 7 TFT kişiselleştirilebilir sürücü ekranı Opsiyonlar Yedek lastik Metalik/özel renk Ön sis farları Kablosuz şarj özelliği Kişiselleştirme paketleri (Kırmızı/turuncu) 17 Elmas kesim alüminyum alaşım jant Görüntülü Park Destek Paketi (Geri görüş kamerası, ön park sensörü) Navigasyon Paketi (EASY LINK 9,3 bilgi, eğlence ve navigasyon sistemi, geri görüş kamerası, ön park sensörü) Eller Serbest Park Destek Paketi (Eller serbest park destek sistemi, 360 kamera, EASY LINK 9,3 bilgi, eğlence ve navigasyon sistemi) Sürüş Destek Paketi (Şerit takip sistemi, güvenli mesafe uyarısı, aktif acil fren destek sistemi, otomatik uzun/kısa far) Full R.S. Line Paketi* Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi Sunulan opsiyon seçenekleri değişiklik gösterebilir. *Detaylar için R.S. Line sayfasını inceleyebilirsiniz

27 17 R.S. Line elmas kesim alüminyum alaşım jant *Full R.S. Line Paketi (Icon+) Görselde opsiyonel ekipmanlar mevcut olabilir. R.S. Line döşeme İç ve Dış tasarım 17 R.S. Line elmas kesim alüminyum alaşım jant Gun metal gri boyalı Formula 1 tipi ön tampon Gun metal gri boyalı, difüzörlü arka tampon ve krom kaplamalı egzoz çıkışı Arı peteği görünümlü ön ızgara Ön çamurluklarda ve bagaj kapısında R.S. Line amblemi R.S. çift elmas logolu, gri ve kırmızı dikiş detaylı, perfore sportif deri direksiyon Güçlendirilmiş yan destekli sportif koltuklar Gri ve kırmızı dikişli deri vites topuzu R.S. Line döşeme Spor alüminyum pedallar Kırmızı detaylı siyah emniyet kemerleri Sportif atmosferi tamamlayan siyah tavan Karbon görünümlü yumuşak malzemeli ön panel Gri-kırmızı dikişli ön ve arka kapı kol dayama Ön panelde R.S. Line kırmızısı iç kişiselleştirme çizgisi Sunulan opsiyon seçenekleri değişiklik gösterebilir.

28 ekipman özellikleri JOY TOUCH ICON Güvenliik ve sürüş destek sistemleri Ön sıra, ön ve yan hava yastıkları S S S İptal edilebilir ön yolcu hava yastığı S S S Ön ve arka yan yolcu koltuklarında ISOFIX bağlantısı S S S (ABS) Anti blokaj fren sistemi S S S (ESC) Elektronik denge programı S S S (AFU) Acil fren destek sistemi S S S (HSA) Yokuşta kalkış destek sistemi S S S (LDW) Şerit takip sistemi - - Sürüş Destek Paketi Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi (AEBS) Aktif acil fren destek sistemi - - (DW) Güvenli mesafe uyarı sistemi - - Sürüş Destek Paketi Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi Sürüş Destek Paketi Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi (AHL) Otomatik uzun/kısa farlar - - Sürüş Destek Paketi Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi (TSR) Trafik işaretleri tanıma sistemi - - O Aşırı Hız Önleme Sistemi - - O Hız ayar ve sınırlayıcı S S S Elektrokrom iç dikiz aynası - Park Asistan Paketi S Arka disk frenler - - S Otomatik yanan farlar S S S Ön sis farları O O O LED gündüz farları S S S Renault Pure Vision Full LED ön farlar S S S 3D Derinlik etkili LED arka lambalar - - S Arka park sensörü - S S Ön park sensörü - Park Asistan Paketi Görüntülü Park Destek Paketi Navigasyon Paketi Geri görüş kamerası - Park Asistan Paketi Görüntülü Park Destek Paketi Navigasyon Paketi Eller serbest park destek sistemi - - Eller Serbest Park Destek Paketi 360 kamera - - Eller Serbest Park Destek Paketi Konfor Manuel klima S S - Otomatik klima - - S Yağmur sensörü S S S Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar S S S Otomatik katlanan yan aynalar - - S Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon S S S Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu S S S Arka koltuk sırtlığı 1/3-2/3 katlanma özelliği S S S Tek dokunuşlu elektrikli ön camlar S S S Tek dokunuşlu elektrikli arka camlar - S S ECO mode S* S S Multi-Sense Sürüş Deneyim Teknolojisi** - - S Elektrikli park freni (auto-hold) - - S İleri-geri ayarlanabilir ön kol dayama - - S Eller serbest Renault Card sistemi - - S 4,2'' TFT sürücü ekranı S S - 7'' TFT kişiselleştirilebilir sürücü ekranı - - S

29 JOY TOUCH ICON Multimedya R&Go radyo, Bluetooth, USB S - - EASY LINK 7'' Multimedya sistemi: Bluetooth, 2-USB, aux - S S EASY LINK 9,3'' bilgi, eğlence ve navigasyon sistemi - - Navigasyon Paketi Eller Serbest Park Destek Paketi Kablosuz şarj özelliği - O O Diş ekipmanlar Karartılmış arka camlar - - S Krom yan cam çerçeveleri - - S Parlak siyah sütunlar - - Turuncu Kişiselleştirme Paketi R.S. Line detaylar - - Full R.S. Line Paketi Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi Yedek lastik O O O 15'' jant kapağı S '' alüminyum alaşım jant - S S 17'' Elmas kesim alüminyum alaşım jant - - O 17'' R.S. Line elmas kesim alüminyum alaşım jant - - Full R.S. Line Paketi Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi İç tasarım Turuncu iç kişiselleştirme - - Turuncu Kişiselleştirme Paketi R.S. Line iç kişiselleştirme - - Full R.S. Line Paketi Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi Ambiyans aydınlatması (sürüş moduna göre ve 8 farklı renk seçeneği ile) - - S R.S. Line detaylar - - Full R.S. Line Paketi Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi Paketler Park Asistan Paketi (Elektrokrom dikiz aynası & ön park sensörü & geri görüş kamerası) - O - Görüntülü Park Destek Paketi (Ön park sensörü & geri görüş kamerası) - - O Eller Serbest Park Destek Paketi (Eller serbest park destek sistemi & 360 kamera & EASY LINK 9,3'' bilgi, eğlence ve navigasyon sistemi) - - O Navigasyon Paketi (Ön Park Sensörü & Geri Görüş Kamerası & 9,3'' Easy Link Bilgi, Eğlence ve Navigasyon Sistemi) - - O Sürüş Destek Paketi (Şerit takip sistemi, güvenli mesafe uyarısı, aktif acil fren destek sistemi, otomatik uzun/kısa far) - - O Full R.S. Line Paketi (İç-dış R.S. Line detayları & 17'' R.S. Line elmas kesim alüminyum alaşım jant) - - O Full R.S. Line Sürüş Destek Paketi (İç-dış R.S. Line detayları & 17'' R.S. Line elmas kesim alüminyum alaşım jant & şerit takip sistemi & güvenli mesafe uyarısı & aktif acil fren destek sistemi & otomatik uzun/kısa far) - - O Turuncu Kişiselleştirme Paketi (Turuncu ön panel detayı & parlak siyah dış sütunlar) - - O * 1.0 Sce 65bg motorda ECO-mode özelliği yoktur. **Multi-sense, klima ayarlarını, ambiyans aydınlatmasını ve motor tepkiselliğini değiştiren bir sürüş deneyim teknolojisidir. Kişiselleştirilebilir MY-SENSE, ECO ve SPORT olmak üzere 3 ayrı modu bulunmaktadır. Sürüş Destek Paketi - Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi ile birlikte alınmalıdır. Sürüş Destek Paketi ve Eller Serbest Park Destek Paketi alınmak istenirse Aşırı Hız Önleme Sistemi de alınmalıdır. Full R.S. Line Paketi - Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi ile birlikte alınmalıdır. Full R.S. Line Paketi ve Eller Serbest Park Destek Paketi alınmak istenirse Aşırı Hız Önleme Sistemi de alınmalıdır. R.S. Line Sürüş Destek Paketi - Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi ile birlikte alınmalıdır. R.S. Line Sürüş Destek Paketi ve Eller Serbest Park Destek Paketi alınmak istenirse Aşırı Hız Önleme Sistemi de alınmalıdır. Aynı özelliği sunan iki paketten sadece biri alınabilir. Örn. Ön park sensörünü sunan Görüntülü Park Destek Paketi veya Navigasyon paketinden sadece biri alınabilir. S: Standart O: Opsiyonel

30 teknik özellikler Motor tipi 1.0 Sce 65 bg 1.0 TCe 90 bg 1.0 TCe ECO 100 bg 1.0 TCe X-Tronic 90 bg Silindir hacmi (cm 3 ) Çap x Strok (mm) 71 X 84,1 72,2 X 81,3 72,2 X 81,3 72,2 X 81,3 Silindir / Subap adedi 3 / 12 3 / 12 3 / 12 3 / 12 Maksimum güç (bg / dd) 65 / / Maksimum tork (Nm / dd) 95 / / Benzinli: 90 / LPG: 100 / Benzinli: 160 / LPG: 170 / / / Stop&Start VAR VAR VAR VAR Emisyon normu Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Emisyon protokolü WLTP WLTP WLTP WLTP Vites kutusu Vites kutusu tipi 5 ileri / manuel 6 ileri / manuel 6 ileri / manuel Sürekli değişken / otomatik Lastik ve jantlar Performans 185/65 R15 185/65 R15-195/55 R16 185/65 R15-195/55 R16 185/65 R15-195/55 R16-205/45 R17 Maximum hız (km/s) Benzinli: 180 / LPG: km/s hızlanma (sn) 17,1 12,2 Benzinli: 12,5 / LPG: 11,8 12,4 Tüketim değerleri Yakıt deposu (l) BENZİNLİ Benzinli: 39 LPG: CO2 (g/km)* Yakıt tüketimi (I/100km) Benzinli: LPG: Şehiriçi 6,2-6,3 6,1-6,3 Şehir dışı 4,1-4,2 4,1-4,2 Ortalama 4,9-5,0 4,9-5,0 Ağırlık (kg) Benzinli: 6,4-6,5 LPG: 8,4-8,5 Benzinli 4,3 LPG: 5,7-5,8 Benzinli: 5,1-5,2 LPG: 6,7-6,8 Aracın yurur vaziyette kutlesi (surucu dahil)** / / 1190 / 1201 * CO 2 karma salınım değerleridir. * Yakıt tüketim ve CO 2 emisyonu değerleri, 715/2007 mevzuatına göre ölçülmüştür. Bu değerler sürüş şekli, kullanım şartları, yol durumu, donanım, araçtaki yük vb. göre farklılık gösterebilir. * Tabloda yer alan ağırlık değerleri ilave donanımsız standart araca ait veriler olup, bu veriler üretim toleransları ve araçtaki donanım seçeneklerine göre değişiklik gösterebilir. 6,0-6,1 4,4-4,5 5,0-5,1

31 boyutlar * Dikiz aynaları kapalıyken hacimler (l) Bagaj hacmi Litre Bagaj hacmi 391 Bagaj hacmi, koltuk yatık durumdayken 1069

32 1. aksesuarlar

33 Kapı altı aydınlatması: Artık zayıf aydınlatmalı park alanlarında vakit kaybetmenize gerek yok! CLIO nuza yaklaştığınızda, LED ortam aydınlatmasının yanı sıra kısa farların otomatik olarak devreye girmesi sayesinde aracınızı kolayca tanıyabileceksiniz. ( ) 2. Köpekbalığı anten: Mükemmel şekilde entegre olabilen bu anten ile Yeni CLIO modelinize sportif bir ekleme yapın. ( ) 3. Bagaj korumaları: Bu kaymaz ve su geçirmez koruma aracınızın bagajını korumak ve hacimli ve kirli nesneleri taşımak için vazgeçilmezdir! Easyflex bagaj koruması: Bagaj Havuzu: Gövde koruma paketi: Küçük darbelere, çizilmelere veya çeşitli sürtünmelere karşı aracınızın boyasını kolayca düzeltin. ( ) 5. Ön kol dayama: Sürüş konforunuzu artırır ve ek bir saklama bölmesi sağlar. ( ) 6. Krom kaplı dikiz aynası kapakları: Krom kaplı ayna kapakları CLIO nuzun şıklığını tamamlayacak ve benzersiz karakterini öne çıkaracak. ( , ) 5. 6.

34 aksesuarlar Sportif pedallar: Paslanmaz çelik kaplı pedalların keyfini çıkarın ve araç içinin dinamik karakterini güçlendirin. ( ) 8. Kapı eşikleri: Kapı eşikleri iç ambiyans deneyimini arttırır ve bir yandan da kapılarınızın alt kısmını korur. (Kapı eşiği: , Işıklı kapı eşikleri: ve ) 9. Quickfix Tavan Barları: QuickFix sistemi sayesinde kolayca monte edilebilen tavan çubukları ile tavan bagajını ya da kayak kızağını sabitleyebilirsiniz. ( ) 10. Kayak Taşıyıcıları - 4 çift/2 snowboard: ( ) 11. Renault Port Bagaj: ( ) 12. Coach bisiklet taşıyıcısı - römork bağlantılı - 2 bisiklet, 13 pim: Katlanabilir ve eğilebilir bisiklet taşıyıcısı tek bir hareketle çeki demirine bağlanır ve bisiklet yüklüyken bile bagaja kolayca erişim imkanı sunar. ( ) 13. Katlanabilir çeki demiri (ön donanımlı araçlar için): Katlanabilir ve yarı elektrikli çeki demiri göz açıp kapayana kadar bağlanabiliyor. ( ) 14. Kuğu boynu çeki demiri (ön donanımlı araçlar için): ( )

35

36 aksesuarlar 15. Bagaj eşiği: Krom kaplı bagaj eşiği yükleme sırasında arka kısmın korunmasını sağlar. ( , ) 16. Paspaslar: Şık dokuma zemin paspası mükemmel koruma için güvenlik klipsleri ile sabitlenmiştir. ( , premium halı paspas comfort halı paspas, kauçuk paspas) 17. Kafalık Askısı: Giysilerinizi asmak ve kırışmalarını önlemek için oldukça kullanışlıdır. ( , ) Suni deri koltuk kılıfı: ( ) 19. Kablosuz şarj cihazı (uyumlu telefonlar için): Yolculuklarınızı daha da keyifli hale getirmek için araca entegre edilmiş endüksiyonlu kablosuz şarj cihazı ( , ) 20. Ayırıcı ızgara: Bagaj bölmesini ayıran ızgara ile evcil hayvanınızı gönül rahatlığı ile taşıyabilirsiniz. ( ) 21. Alarm: Her tür izinsiz giriş veya beklenmeyen harekete karşı sizi uyaran bu izinsiz giriş ve hırsızlık önleme sistemini tercih edebilirsiniz ( ) 22. Duoplus Trifix I-Size çocuk koltuğu: Isofix sabitleme sistemi sayesinde kolayca monte edilen ve üç farklı oturma yerinin yanı sıra, ayarlanabilir bir koltuk başlığı sunan bu çocuk koltuğu ile güvenlik ve konforu önceliğiniz haline getirebilirsiniz. ( ) Ön ve arka park sensörleri: Yakındaki engelleri tespit ederek bir bip sesiyle sizi uyaran park yardımı ile manevralarınızı kolaylaştırabilirsiniz : arka park sensörü : UPC+ LED ekranlı park sensörü : UPC+ Sesli park sensörü (ekonomik)

37

38 Renault nuza en iyi biz bakarız! garanti yeni araç garantisi; malzeme, montaj ve üretim hatalarına karşı kilometre sınırı olmaksızın 2 yıldır. RENAULT CLIO 2 yıl sınırsız kilometre garantisine ek olarak 3 yıl / km (hangisi önce dolarsa) yeni araç garantisi kapsamındadır. antikorozyon garantisi kilometre sınırı olmaksızın 12 yıl, boya garantisi ise kilometre sınırı olmaksızın 3 yıl süre için geçerlidir. aracın yaşı ne olursa olsun, Renault yetkili servislerinde, ücret ile yapılan tüm müdahaleler, malzeme, montaj ve üretim hatalarına karşı 2 yıl / km yedek parça ve onarım garantisi kapsamındadır. Renault şebekesinde sunulan diğer hizmetler hiç kimse Renault nuzun bakım ve onarımını Renault dan daha iyi yapamaz, aracınızı Renault dan daha iyi donanım ve aksesuarlarla teçhiz edemez. ilk montaj parçalarına eşdeğer kalitede olan Renault orijinal yedek parçaları Renault nuzun orijinal değerinin korunmasını sağlar. artı oto, çok cazip şartlar ve uygun fiyatlarla otomobil kiralama hizmeti verir. aracınızı kişiselleştirmek için sağlam ve ileri teknolojili, geniş Renault aksesuarları yelpazesinden seçiminizi yapabilirsiniz. aracınıza yapılan her müdahaleden sonra aracınızdaki 40 nokta, Renault şebekesi çalışanları tarafından güvenliğiniz için ücretsiz olarak kontrol edilir. sonuçlar, kontrol sertifikası ile size verilir. ayrıca aracınız, dış yıkaması yapılarak, size temiz bir şekilde teslim edilecektir. her bir servis paketinin fiyatının baştan belli olduğu Renault fix servis paketleri, aracın bakımı için gerekli temel işlemleri ve bakım sırasında değiştirilen parçaları kapsıyor. diğer bir deyişle, bu paketler size yedek parça, işçilik ve kdv si içinde, her şey dâhil fiyatlarla sunuluyor. Renault yardım türkiye nin her yerinde günde 24 saat, yılda 365 gün arızalı ve kazalı araçlara yol üzerinde onarım ve çekme hizmeti veren Renault yardım a numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. RENAULT YARDIM GÜN 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİZ. bire bir iletişim merkezi Renault diyalog : Whatsapp : /renaultturkiye /renaultturkiye /RenaultTurkey /RenaultTurkey Renault mais a.ş. fatih sultan mehmet mah. 1. balkan cad. no: ümraniye-istanbul

39 Renault da sözümüz söz hızlı yanıt dijital kanallardan gelen isteklerinizi, 4 çalışma saati içinde yanıtlıyoruz. deneme sürüşü deneme aracı parkımızdan seçeceğiniz araçla, deneme sürüşünüzü, derhal veya uygun bir randevu ile sağlıyoruz. bilgilendirme siparişinizden araç teslimine kadar, sizi sürekli bilgilendiriyoruz. sürpriz yok serviste aracınızı, belirtilen zamanda ve onayladığınız ödeme tutarıyla teslim ediyoruz. sizden onaylı onayınız olmadan aracınıza yapılan işlemlerden ücret almıyoruz. araç tahsisi garanti kapsamındaki işlemlerde, aracınızın hareketsiz kalmasına yol açan yedek parçanın 3 işgünü içinde temin edilememesi hâlinde, size geçici araç tahsis ediyoruz. garanti ücretli yapılan tüm bakım ve onarım işlemlerine 2 yıl garanti veriyoruz. avantajlı bakım ve mekanik onarım işlemlerinde, aracınızın yaşına göre artan indirim oranları sunuyoruz. sizi her zaman dinliyoruz. renault.com.tr Renault diyalog:

40 RENAULT CLIO ile tanışmak için renault.com.tr'yi ziyaret edin. 19MAIS0001 Temmuz 2022 broşürün içeriğinin, baskı tarihi itibarıyla doğru ve güncel olması için gereken tüm önlemler alınmıştır. bu broşür, ön seri veya prototiplerden hazırlanmıştır. sürekli ürün geliştirme politikası çerçevesinde Renault, broşürde tanıtılan ve görüntülenen araç ve aksesuarların özelliklerini her an değiştirme hakkını saklı tutar. bu değişiklikler Renault yetkili satıcılarına en kısa sürede bildirilir. ticarileştirildikleri ülkelere göre, versiyonlar arasında farklılıklar olabilir; bazı donanımlar mevcut olmayabilir (standart, opsiyon ve aksesuar olarak). en yeni bilgileri almak için, en yakın Renault yetkili satıcısına başvurunuz. baskı tekniklerindeki sınırlar nedeniyle broşürde yer alan renkler, araçların gerçek boya veya iç döşeme renklerinden az da olsa farklı olabilir. her hakkı mahfuzdur. broşürün, hangi şekilde ve ne amaçla olursa olsun, Renault nun ön onayı olmaksızın, tamamen veya kısmen çoğaltılması yasaktır. Renault nun tercihi renault.com.tr

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA Aksesuarlar KONFOR & KORUMA 8. 9. 10. 11. 8- Kauçuk Paspas Otomobilin tekrar satılma zamanı geldiğinde hala yeniymiş gibi görünmesini sağlayarak orijinal zemin kaplamalarını korur. Ref. 8201618013 9- Halı

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Renault MEGANE ENERGY dci 110 ECO2 Verimlilik en üst düzeyde, tutku da öyle. CO EDC Vites ENERGY TCe 130 Mutlak performans ve konfor Renault R-LINK 2 Renault R-LINK 2 multimedya sistemiyle

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Yeni. Renault MEGANE

Yeni. Renault MEGANE Yeni Renault MEGANE ENERGY TCe 205 ** Güçlü tutkular ENERGY dci 110 ECO2 Verimlilik en üst düzeyde, tutku da öyle. CO ENERGY TCe 130 Mutlak performans ve konfor EDC Vites Adaptatif

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Renault KANGOO Express

Renault KANGOO Express Renault KANGOO Express Sizin ihtiyaçlarınıza göre Kangoo Express Cargo modelinde yer alan katlanabilir ön sürücü koltuğu sayesinde uzun yüklemelerinize imkan sağlar. Kolay teslimat Günlük önceliklerinizin

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Aksesuarlar

Aksesuarlar Aksesuarlar 1. 2. 3. 4. 5. 6. 1. Premium Halı Paspas, otomobilinizin içi ile mükemmel uyum sağlayan bu halı paspas yüksek kalite ve güvenliği sayesinde otomobilinizin tabanını korur. Ref.8201599663 2.

Detaylı

Yeni Renault MEGANE Sedan

Yeni Renault MEGANE Sedan Yeni Renault MEGANE Sedan Teknolojiye güven! Renault nun MEGANE Sedan da kullandığı sürüş destek teknolojileri sayesinde konfor ve güvenlikte yepyeni bir çağ başlıyor. Sürücüyü korumak için her durumu

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Ön Sis Farları 16" Gri Renk Alüminyum Jantlar

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata.

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Yeni Dacia Sandero Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Modernliği seviyor musunuz? Araç içinde geniş alan ve ferahlık mı arıyorsunuz? Güvenliğe öncelik mi veriyorsunuz?

Detaylı

Renault CAPTUR Şehir macerası Başarılı Renault Captur, macerayı yeniden tanımlıyor. Şehirler de artık maceraya dahil oluyor. Zengin renk seçenekleri, zarif krom renkli ızgarası, ve sabit cam tavanıyla

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Sis Farı ve Kademeli Silecek 16'' Siyah

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

Honda Civic 1.6 Elegance

Honda Civic 1.6 Elegance İlan no: 321447 Honda Civic 1.6 Elegance Sahibinden Sahibinden 2012 Civic Elegance Füme Servis Bakımlı Garantil 57.750 TL İlan tarihi: 6 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Ataşehir,

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

Baştan çıkaran detaylar

Baştan çıkaran detaylar Renault CLIO Karşı konulmaz Duygu dolu hatları, estetik ön tasarımı ve dikkat çekici ışık imzası ile karşı konulamayan Renault Clio sizi de etkisi altına alacak. Onunla her gününüz daha keyifli yaşanacak.

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

H A T C H B A C K $CUÖO VCTKJK -CUÖO

H A T C H B A C K $CUÖO VCTKJK -CUÖO HATCHBACK E G E A HA T C HBACK Bugüne kadar hep aynı bakış açılarıyla, hep aynı ezberlerle karşılaştınız: Hatchback otomobiller dardır, bagajları küçüktür, kullanışsızdır. Şimdi bu ezberleri Fiat Egea

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Yenilenen. Renault CAPTUR

Yenilenen. Renault CAPTUR Yenilenen Renault CAPTUR Şehir macerası Başarılı Renault Captur, macerayı yeniden tanımlıyor. Şehirler de artık maceraya dahil oluyor. Yeni renk seçenekleri, yeniden tasarlanan zarif krom renkli ızgarası

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Teknik özellikler. Toyota kodu 2cPnmFA. Belgenin sonundaki yasal başvuru bilgilerine bakınız. Bu Belge tarihinde basılmıştır.

Teknik özellikler. Toyota kodu 2cPnmFA. Belgenin sonundaki yasal başvuru bilgilerine bakınız. Bu Belge tarihinde basılmıştır. Toyota kodu 2cPnmFA C-HR 1.2L Turbo 4X2 Dynamic Model İç mekan renklendirme Döşemeler Paketler C-HR 1.2L Turbo 4X2 Dynamic Metalik Gri / Siyah Tavan Mavi Siyah iç döşeme Tekno Paketi Ön LED ışık çizgisi

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı