LCD TV. LCD terimi, İngilizce'deki Liquid Crystal Display (Sıvı Kristal Ekran) kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmektedir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LCD TV. LCD terimi, İngilizce'deki Liquid Crystal Display (Sıvı Kristal Ekran) kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmektedir."

Transkript

1 LCD LED TV EĞİTİM

2 LCD TV LCD terimi, İngilizce'deki Liquid Crystal Display (Sıvı Kristal Ekran) kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmektedir. LCD TV'yi oluşturan bölümler ve çalışma prensibi şu şekildedir: Besleme bordu: Besleme bordu LCD TV üzerindeki tüm devrelerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar. Anakart (Mainboard): Anakart, LCD TV'ye gelen tüm video ve ses bilgilerini işleyerek, görüntüyü LVDS arabirimi ile LCD Panele, sesi de hoparlörlere aktarır. Cihazın tüm fonksiyonlarını kontrol eden İşlemci, Ram ve Flash gibi hayati parçaları üzerinde barındırır.

3 LCD TV LCD TV'yi oluşturan bölümler ve çalışma prensibi şu şekildedir: LCD Panel: LVDS KABLOSU: LCD Panel, anakartın işlediği görüntü sinyallerini LVDS arabirimi üzerinden alarak görüntüye çevirir ve LCD TV'nin en önemli bileşenidir. LCD panel, yapı olarak 2 adet ince transistör filmi arasında yer alan ve elektrik sinyallerine göre renk değiştirebilen özel bir sıvıdan meydana gelmektedir.

4 LCD Panelin üzerinde renklerin oluşturulması: LCD TV LCD Panel üzerindeki her bir pixel, 3 ana rengi (Kırmızı-Yeşil-Mavi) oluşturan 3 alt pixelden oluşur. LCD Panel üzerindeki pixelleri oluşturan alt pixeller, LCD Panele LVDS arabirimi üzerinden iletilen elektrik sinyalleri vasıtasıyla birbirinden bağımsız oranlarda açılıp kapanarak renkleri oluştururlar. Belirli oranlarda açılıp kapanabilen bu alt pixeller LCD Panelin beyaz renkli arka aydınlatmasından gelen ışığı her pixel içinde ayırarak o pixelin sadece istenen rengi geçirip, diğer renkleri kendi içinde bloke etmesi esasına göre çalışırlar. Hangi renk görüntülenmek isteniyorsa, o renge ait alt pixel aktifken diğerleri devre dışı kalmaktadır. Beyaz renk görüntüleneceğinde tüm alt pixeller aktifken, siyah renk elde etmek için alt pixellerin tamamı devre dışı kalmaktadır. Diğer tüm renkler bu 3 ana rengin belirli oranlarda birleştirilmesiyle meydana gelir.

5 3D TV NASIL ÇALIŞIR? 3D görüntüleme teknolojisi, 2 ayrı kamera ile çekilen görüntülerin sağ ve sol göze ayrı ayrı gönderilmesi esasına dayanır. 3D özellikli TV lerin görüntüleyebildiği 3 boyutlu görüntüler, bu TV lerle uyumlu olarak çalışan özel gözlükler ile izlenebilir.

6

7 YAZILIM GÜNCELLEMESİ HAKKINDA: LCD TV lerimizde yazılım güncellemesi ile cihaza kazandırılacak ek bir özellik bulunmadığı gibi son kullanıcıların da yapabileceği herhangi bir yazılım yükleme veya güncelleme işlemi bulunmamaktadır. Yazılım yükleme işlemi sadece yazılımsal sorunların giderilmesi amacıyla Yetkili Servislerimiz ve Merkez Servisimizde yapılmaktadır. DESTEKLENEN FORMATLAR: SES FOTOĞRAF VİDEO BOARD.mp3.jpg.mkv.ts.avi.mpg.divx.mp OK OK X X OK OK OK X 8223 OK OK X X X X X X 6M181.1 OK OK X X OK OK OK X 6M181.5 OK OK X OK OK OK OK X 6M48 OK OK OK OK OK OK OK OK SPV7050 OK OK X X OK OK OK X 9100 OK OK MSD-306 OK OK OK OK OK OK OK OK MT-610 OK OK X X X X X X SX-88 OK OK

8 18-22 LCD TV BORDLARI UYARI! PANELE MÜDAHALE YASAKTIR! 22 VE 18.5 CVT VE ISOLUTION BORDLARDA SİSTEM GİRİŞİ İÇİN MENU 1147 (CVT) VEYA MENU 7050 (ISOLUTION) YAPILMALIDIR.

9 SP-7050 ISOLUTION BORD SERVİS MENÜSÜ GİRİŞİ KUMANDA ÜZERİNDEN MENU 7050 TUŞLAYINIZ. BU MENÜDEN SADECE RESET ATILABİLİR. SERVİS MENÜSÜNDEN RESET İÇİN; TV INIT OK TUŞLAYINIZ.

10 SP-7050 ISOLUTION BORD SP-7050 ISOLUTION BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR:

11 CVT-7050 BORD SERVİS MENÜ GİRİŞİ KUMANDA ÜZERİNDEN MENU 1147 TUŞLAYINIZ. BU MENÜDEN SADECE RESET ATILABİLİR. SERVİS MENÜSÜNDEN RESET İÇİN; TV INIT OK TUŞLAYINIZ.

12 CVT-7050 BORD CVT-7050 BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR:

13 SP-7050 (USB) BORDU SERVİS MENÜSÜ GİRİŞİ KUMANDA ÜZERİNDEN MENU 1147 TUŞLAYINIZ. BU MENÜDEN SADECE RESET ATILABİLİR. SERVİS MENÜSÜNDEN RESET İÇİN; TV INIT OK TUŞLAYINIZ.

14 SP-7050 (USB) BORDU SP-7050 (USB) BORDU KULLANILAN KUMANDA

15 32-42 LCD TV BORDLARI UYARI!!! HD Ready veya Full HD cihazlara yazılım yüklerken, yüklenen yazılımın cihaza uyumlu olması gerekmektedir. Örneğin; HD Ready cihaza Full HD yazılım yüklenir ise cihazdan görüntü alınamaz. LCD Panel ve panel üzerindeki herhangi bir bordun arızalı olduğu durumlarda LCD panele KESİNLİKLE müdahale etmeyiniz!!!

16 MT8222 BORD LVDS AYARI: KUMANDA ÜZERİNDEN MENU 8222 TUŞLAYINIZ, EKRANDA ÇIKAN DİĞER SEÇENEĞİNDEN OK TUŞUNA BASINIZ, EKRANDA ÇIKAN LVDS MAP AYARLARINDAN LVDS AYARINI MANUEL OLARAK YAPINIZ.

17 MT8222 BORD MT8222 BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR:

18 MT8222 BORD USB DEN (FLASH BELLEK) YAZILIM YÜKLEME USB (Flash Bellek) i biçimlendirdikten sonra yazılımı USB bellek içinde bir Klasör oluşturmadan direkt olarak bellek içine atınız. Seçiminizin ardından ekranda beliren START yazısını OK tuşu ile seçtiğinizde yazılım yüklenmeye başlayacaktır. Kumanda üzerinden INPUT veya SEARCH tuşuna basarak MULTIMEDIA seçeneği ile USB Belleği OK tuşu ile seçiniz. Yazılım yüklemesi bittikten sonra cihaz STAND-BY konumuna geçecektir.

19 MS6M181.1B BORD LVDS AYARI KUMANDA ÜZERİNDEN MENU 1147 TUŞLAYINIZ, EKRANDA ÇIKAN SEÇENEKLERDEN GENERAL SETTINGS SEÇİP OK TUŞUNA BASINIZ ÇIKAN LVDS MAP AYARLARINI MANUEL OLARAK AYARLAYINIZ. LVDS AYARINI YAPTIKTAN SONRA CİHAZI STAND-BY KONUMUNA ALIP FİŞTEN ÇEKİP TAKILMALIDIR. MS6M181.1B Tip Bordlarda Cihaz yazılımla da LVDS map ayarı yapmaktadır.

20 MS6M181.1B BORD MT8222 BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR

21 MS6M181.1B BORD USB DEN (FLASH BELLEK) YAZILIM YÜKLEME USB (Flash Bellek) i biçimlendirdikten sonra yazılımı USB bellek içinde bir Klasör oluşturmadan direkt olarak bellek içine atınız. USB belleğinizi TV ye takmanızın ardından TV nin fişini de prize takınız. USB Bellek takıldığında TV otomatik olarak yazılımı algılayacak ve yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme esnasında TV nin STAND-BY LED i yanıp sönmeye başlayacaktır. Yükleme bittiğinde ise cihaz STAND-BY konumuna geçecektir.

22 MS6M181.5 BORD LVDS AYARI KUMANDA ÜZERİNDEN MENU U TUŞLAYINIZ, KARŞINIZA ÇIKAN SEÇENEKLERDEN SPECIAL SET İ OK TUŞU İLE SEÇİNİZ, SEÇENEKLERDEN PANEL TYPE BÖLÜMÜNE GELİP JEIDA VEYA VESA I SEÇİP UYGUN LVDS AYARINI YAPINIZ.

23 MS6M181.5 BORD MS6M181.5 BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR

24 MS6M181.5 BORD USB DEN (FLASH BELLEK) YAZILIM YÜKLEME USB (Flash Bellek) i biçimlendirdikten sonra yazılımı USB bellek içinde bir Klasör oluşturmadan direkt olarak bellek içine atınız. USB Belleği cihaza taktıktan sonra kumanda üzerinden MENU u tuşlayınız, USB DEN YAZILIM YÜKLEME seçeneğini seçip OK tuşuna bastığınızda yazılım yüklenmeye başlayacaktır. Yazılım yüklenmesinin ardından cihaz STAND-BY konumuna geçecektir.

25 MT8223.3B BORD LVDS AYARI KUMANDA ÜZERİNDEN MENU 1147 TUŞLAYINIZ, EKRANDA ÇIKAN DİĞER SEÇENEĞİNDEN OK TUŞUNA BASINIZ, LVDS MAP AYARLARINI MANUEL OLARAK AYARLAYINIZ.

26 MT8223.3B BORD MT8223.3B BORDDA KULLANILAN KUMANDA

27 MT8223.3B BORD USB DEN (FLASH BELLEK) YAZILIM YÜKLEME USB (Flash Bellek) i biçimlendirdikten sonra yazılımı USB bellek içinde bir Klasör oluşturmadan direkt olarak bellek içine atınız. Kumanda üzerinden INPUT tuşuna basarak MULTIMEDIA seçeneği ile USB Belleği OK tuşu ile seçiniz. Seçiminizin ardından ekranda beliren START yazısını OK tuşu ile seçtiğinizde yazılım yüklenmeye başlayacaktır. Yazılım yüklenmesinin ardından cihaz STAND-BY konumuna geçecektir.

28 MT8223 (MT-610) BORD LVDS AYARI KUMANDA ÜZERİNDEN MENU 8222 TUŞLAYINIZ, EKRANDA ÇIKAN AYAR SEÇENEĞİNDEN OK TUŞUNA BASARAK MSB GEÇİŞ İ SEÇİNİZ. MSB GEÇİŞ AÇIK/ MSB GEÇİŞİ KAPALI İLE LVDS AYARI YAPINIZ.

29 MT8223 (MT-610) BORD MT8223 (MT-610) BORDDA KULLANILAN KUMANDA

30 MT8223.3B BORD USB DEN (FLASH BELLEK) YAZILIM YÜKLEME USB (Flash Bellek) i biçimlendirdikten sonra yazılımı USB bellek içinde bir Klasör oluşturmadan direkt olarak bellek içine atınız. Kumanda üzerinden INPUT tuşuna basarak MULTIMEDIA seçeneği ile USB Belleği OK tuşu ile seçiniz. Seçiminizin ardından ekranda beliren START yazısını OK tuşu ile seçtiğinizde yazılım yüklenmeye başlayacaktır. Yazılım yüklenmesinin ardından cihaz STAND-BY konumuna geçecektir.

31 C1 CVT AX-68 BORD (2HDMI) LVDS AYARI KUMANDA ÜZERİNDEKİ SLEEP TUŞUNA BASARAK AYARI 120 DK YA GETİRİNİZ, DAHA SONRA SMODE TUŞUNDAN AYARI SİNEMA MODUNA GETİRİNİZ, KUMANDA ÜZERİNDEKİ CYAN TUŞUNA BASARAK SİSTEM MENÜSÜNDEN SETTINGS İ SEÇİNİZ. LVDS MAP AYARINDAN GEREKLİ AYARI MANUEL OLARAK YAPINIZ

32 C1 CVT AX-68 BORD (2HDMI) C1 CVT AX-68 BORDDA KULLANILAN KUMANDA

33 AX-68 ISOLUTION BORD LVDS AYARI KUMANDA ÜZERİNDEN ART ARDA MUTE, MENU YE VE U TUŞLAYIP KARŞINIZA ÇIKAN SERVİS MENÜSÜNDEN LCD PANEL KONTROL MENUSÜNE GİRİP LVDS AYARINA GİRİP MANUEL OLARAK AYAR YAPILIR.

34 AX-68 ISOLUTION BORD AX-68 ISOLUTION BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR

35 SX-88 BORD LVDS AYARI KUMANDA ÜZERİNDEN MENU 1147 YE BASINIZ, ÇIKAN SEÇENEKLERDEN LVDS MAP I SEÇİNİZ, LVDS AYARINI MANUEL OLARAK YAPINIZ.

36 SX-88 BORD SX-88 BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR

37 MS6M48. 1C BORD LVDS AYARI KUMANDA ÜZERİNDEKİ MENU TUŞUNDAN SONRA 1147 Yİ TUŞLAYINIZ, KARŞINIZA ÇIKAN SEÇENEKLERDEN GENERAL SETTINGS İ SEÇİP OK TUŞUNA BASINIZ, SEÇENEKLERDEN LVDS MAP İ SEÇİP MANUEL OLARAK LVDS AYARINI YAPINIZ.

38 MS6M48. 1C BORD MS6M48. 1C BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR:

39 MS6M48. 1C BORD USB DEN (FLASH BELLEK) YAZILIM YÜKLEME USB (Flash Bellek) i biçimlendirdikten sonra yazılımı USB bellek içinde bir Klasör oluşturmadan direkt olarak bellek içine atınız. USB belleğinizi TV ye takmanızın ardından TV nin fişini de prize takınız. USB Bellek takıldığında TV otomatik olarak yazılımı algılayacak ve yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme esnasında TV nin STAND-BY LED i yanıp sönmeye başlayacaktır. Yükleme bittiğinde ise cihaz STAND-BY konumuna geçecektir.

40 MS6M48.6B (LD01) BORD LVDS AYARI KUMANDA ÜZERİNDEKİ MENU TUŞUNDAN SONRA 1147 Yİ TUŞLAYINIZ, KARŞINIZA ÇIKAN SEÇENEKLERDEN GENERAL SETTINGS İ SEÇİP OK TUŞUNA BASINIZ, SEÇENEKLERDEN LVDS MAP İ SEÇİP MANUEL OLARAK LVDS AYARINI YAPINIZ.

41 MS6M48.6B (LD01) BORD MS6M48.6B (LD01) BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR

42 MS6M48.6B (LD01) BORD USB DEN (FLASH BELLEK) YAZILIM YÜKLEME USB (Flash Bellek) i biçimlendirdikten sonra yazılımı USB bellek içinde bir Klasör oluşturmadan direkt olarak bellek içine atınız USB belleğinizi TV ye takmanızın ardından TV nin fişini de prize takınız. USB Bellek takıldığında TV otomatik olarak yazılımı algılayacak ve yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme esnasında TV nin STAND-BY LED i yanıp sönmeye başlayacaktır. Yükleme bittiğinde ise cihaz STAND-BY konumuna geçecektir.

43 MS6M181.1/VERSİYON 1.3 MS6M181.5 BORD LVDS AYARI: Kumanda üzerinden MENU tuşlayınız, Special Set i OK tuşu ile seçiniz, Panel Type bölümünde JEIDA veya VESA yı seçiniz.

44 MS6M181.1/VERSİYON 1.3 MS6M181.5 BORD MS6M181.1/VERSİYON 1.3 MS6M181.5 BORD TİPİNDE KULLANILAN KUMANDALAR

45 MS6M181.1/VERSİYON 1.3 MS6M181.5 BORD USB DEN (FLASH BELLEK) YAZILIM YÜKLEME: USB (Flash Bellek) i biçimlendirdikten sonra yazılımı USB bellek içinde bir Klasör oluşturmadan direkt olarak bellek içine atınız. USB belleğinizi TV ye taktıktan sonra kumanda üzerinden Menu u tuşlayarak çıkan menüden USB ile yazılım yükleme seçeneğine OK tuşladıktan sonra yazılım yüklenecektir.

46 LCD LED TV BESLEME BORDU EĞİTİM

47 BESLEME BORDU ARIZALARI 18.5 VE 22 AYL FSP048 Beslemeden voltaj çıkmıyor ve sigorta attırıyorsa SMPS trafodan voltaj çıkmıyorsa Aydınlatma çalışmıyorsa.

48 BESLEME BORDU ARIZALARI FSP FSP180-4H02 Beslemeden voltaj çıkmıyor ve sigorta attırıyorsa SMPS trafodan 5V çıkmıyorsa Beslemeden 24V çıkmıyorsa;

49 BESLEME BORDU ARIZALARI 32 AY160S-4HF01 32 MLT868 Beslemeden voltaj çıkmıyor ve sigorta attırıyorsa Beslemeden 5V alınamıyorsa Beslemeden 24V alınamıyorsa Beslemeden çıkan voltaj 24V dan düşük ise

50 BESLEME BORDU ARIZALARI 32 FSP128-4H03 32 AY090P-4SF01 LED Beslemeden voltaj çıkmıyor ve sigorta attırıyorsa SMPS trafodan 5V çıkmıyorsa Beslemeden 24V çıkmıyorsa; Beslemeden çıkan voltaj 24V veya 12V dan düşükse

51 BESLEME BORDU ARIZALARI FSP MLT198TX Beslemeden voltaj çıkmıyor ve sigorta attırıyorsa SMPS trafodan 5V çıkmıyorsa Beslemeden 24V çıkmıyorsa; Beslemeden çıkan voltaj 24V veya 12V dan düşükse

52 BESLEME BORDU ARIZALARI AYP FSP294-4M01 Beslemeden voltaj çıkmıyor ve sigorta attırıyorsa SMPS trafodan 5V çıkmıyorsa Beslemeden 24V çıkmıyorsa; Beslemeden çıkan voltaj 24V veya 12V dan düşükse

53 LCD VE LED TV İÇİN YAYIMLANAN TEKNİK TALİMATLAR TEKN.TALİMAT : /10/ SN032LD01 model LED TV Mainboardlarında yaşanan çalışmama sorunu hk. Yedek parça siparişiniz doğrultusunda, Merkez Servisimizden size gönderilen SN032LD01 LED TV modele ait yeni Mainboardların çalışmadığı bildirilmiştir. Bu şikayetler üzerine yapılan çalışma sonucunda, ilgili hata tespit edilerek çözümü aşağıda belirtilmiştir. Siparişiniz üzerine, Merkez Servis depo tarafından Yetkili Servislere gönderilen Mainbordlarda, aşağıdaki fotoğrafta kırmızı ile işaretli olan Jumper takılmadan gelmektedir. Jumper takılı olmadığı için, LED Panel voltajı çıkmamaktadır. Voltaj çıkmadığından dolayı cihazların LED Panellerinin arızalı olduğu düşünülerek, LED TV lerin Merkez Servisimize geri gönderildiği tespit edilmiştir. Arızalı olan Mainboard üzerindeki CN3 kodlu Jumper çıkarılıp, aynı şekilde yeni gelen Mainboard üzerindeki sokete takıldığında sorun çözülmüş olacaktır.

54 TEKN.TALİMAT : /10/ SN032LD01 model LED TV Mainboardlarında yaşanan çalışmama sorunu hk.

55 TEKN.TALİMAT : /11/2011-6M48 board kullanılan LCD TV'lerde Panel Işığının Sönmesi Hakkında. 6M48 Board kullanılan LCD TV lerde Panel ışığının yanıp sönmesi veya tamamen devre dışı kalarak sönük halde kalması durumunda, aşağıdaki fotoğrafta kırmızı ile işaretlenmiş SMD Transistör, SMD Kondansatör ve SMD dirençlerin soğuk lehimlerini gideriniz, sorun devam ediyor ise 1AM kodlu SMD transistörü değiştiriniz.

56 TEKN.TALİMAT : /11/2011-6M48 board kullanılan LCD TV'lerde Panel Işığının Sönmesi Hakkında.

57 TEKN.TALİMAT : /12/2011- SN055LD01 - SN055LD02 - AX055LD01 model 55" 3D LED TV'lerin duvar askı aparatına montajı hakkında Sunny SN055LD01 SN055LD02 ve Axen AX055LD01 model 55 3D LED TV lerin duvar askı aparatına montajı esnasında aşağıda belirtilen hususlara çok dikkat edilmelidir: Kesinlikle ürün içinden çıkan orijinal montaj vidaları kullanılmalıdır. Orijinalden daha uzun vidaların kullanılması durumunda vidalar LED panelin arka kısmına basınç uygulamakta ve panelin aydınlatma aksamlarına zarar vererek görüntüde lekeler meydana getirmektedir. Orijinal vidalar haricindeki vidaların kullanılması durumunda oluşabilecek hasarlar garanti dışı işlem görecek ve montajı yapan Yetkili Servisimize fatura edilecektir. Orijinalden daha uzun vidalar kullanılarak yapılan bir montaj ve meydana gelen hasarla ilgili olarak aşağıdaki fotoğrafları inceleyebilirsiniz:

58 TEKN.TALİMAT : /12/2011- SN055LD01 - SN055LD02 - AX055LD01 model 55" 3D LED TV'lerin duvar askı aparatına montajı hakkında

59 TEKN.TALİMAT : /12/2011- SN055LD01 - SN055LD02 - AX055LD01 model 55" 3D LED TV'lerin duvar askı aparatına montajı hakkında Montaj yapılırken vidalar aşırı şekilde sıkılmamalıdır. Gereğinden fazla sıkılan vidalar LED panel üzerindeki vida yuvalarına zarar vermekte, hatta kopmasına sebep olmaktadır. Montaj vidalarının gereğinden fazla sıkılmasından dolayı oluşabilecek hasarlar garanti dışı işlem görecek ve montajı yapan Yetkili Servisimize fatura edilecektir. Montaj vidalarının aşırı şekilde sıkılmasından dolayı meydana gelen hasarla ilgili olarak aşağıdaki fotoğrafları inceleyebilirsiniz:

60 TEKN.TALİMAT : /12/2011- SN055LD01 - SN055LD02 - AX055LD01 model 55" 3D LED TV'lerin duvar askı aparatına montajı hakkında Sağlam bir vida yuvasının görünümü Vida yuvası kopmuş LED Panelinin görünümü: Aşağıdaki fotoğrafta (A) ile işaretlenen ve LED Panel ile arka kapak arasındaki mesafeyi sağlayan VESA montaj parçası ve (B) ile işaretlenen, vidanın fazla sıkılması sonucu yerinden kopmuş vida yuvası görülmektedir. (A) (B)

LCD-LED TV ANAKART VE BESLEME BORDLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

LCD-LED TV ANAKART VE BESLEME BORDLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ LCD-LED TV ANAKART VE BESLEME BORDLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ LCD TV LCD terimi, İngilizce'deki Liquid Crystal Display (Sıvı Kristal Ekran) kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmektedir. LCD TV'yi oluşturan

Detaylı

Yetkili Servislerimizin dikkatine;

Yetkili Servislerimizin dikkatine; Konu : CRT TV Servis Menüsüne Giriş ve Çıkış Yöntemleri Hakkında. Konu Tipi : Teknik Talimat İdari Talimat Tarih : 15./ 11./2011.. No :021 Yetkili Servislerimizin dikkatine; CRT TV lerde kullanılan şase

Detaylı

MÜZİK SETİ-SES SİSTEMİ- OTO AMFİ EĞİTİM

MÜZİK SETİ-SES SİSTEMİ- OTO AMFİ EĞİTİM MÜZİK SETİ-SES SİSTEMİ- OTO AMFİ EĞİTİM MÜZİK SETİ VE SES SİSTEMİ EĞİTİM MÜZİK SETİ ARIZALARI Müzik setleri genel olarak; Ana Besleme, CD Bölümü, Display bölümü ve Kasetçalar bölümlerinden oluşmaktadır.

Detaylı

UYDU ALICILARI EĞİTİM

UYDU ALICILARI EĞİTİM UYDU ALICILARI EĞİTİM AT14000 SERİSİ İLE İLGİLİ ARIZALAR: AT 14000- (5 6 7 8 9 10 20 30) serisi cihazlarda genel olarak Bootta kalma ve resetlenme sorunları yaşanmaktadır. Boot arızası için U230 boot entegresi

Detaylı

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Kablosu Güç Adaptörü SATA Kablosu U.K. Pilleri U.K. 2 Ön Panel Dokunmatik Tuş Standby LED Göstergesi Mini TV Burada TV yayınlarını veya tv logolarını

Detaylı

ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI

ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI ARKA PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI 1- IF-INPUT : 1 Nolu bu girişlere 8li LNB takılı uydu anteninizden veya Multiswitch den gelen kabloları bağlayabilirsiniz. 2- RS-232 : 2

Detaylı

Çıkış Birimleri. Çıkış Birimleri. Giriş Birimleri. İşlem Birimi. Bellek Birimleri

Çıkış Birimleri. Çıkış Birimleri. Giriş Birimleri. İşlem Birimi. Bellek Birimleri Çıkış Birimleri Giriş Birimleri İşlem Birimi Çıkış Birimleri Bellek Birimleri Çıkış Birimleri Çıkış birimleri; bilgisayardaki işlemlerin sonucunda elde edilen ve kullanıcıya ses ya da görüntü olarak aktarılacak

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

15 /19 /22 LED Reklam-Bilgi Ekranı

15 /19 /22 LED Reklam-Bilgi Ekranı 1 15 /19 /22 LED Reklam-Bilgi Ekranı Kızıl Ötesi Göz USB Bellek Girişi Power 2x2W Hoparlör KUMANDA 1 Ekrana Medya Yüklemek POWER Tuşu Ekrana enerji verildiğinde veya POWER tuşuna bastığınızda dahili kartta

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK TALİMATLARI Talimatlara uyulmaması nedeniyle hasar oluşması durumunda garanti geçerli değilir.o yüzden talimatları lütfen iyice okuyun. Bu talimatları saklayın. Bu ürünü düşürmeyin,

Detaylı

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Adaptörü Harici IR Kablo UK Pilleri UK 1 Ön Panel Standby LED Sol Taraf USB 3.0 2 Arka Panel FBC Tip Takılabilir Slot 8 sinyale kadar değişik kanalları

Detaylı

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU Eylül 201 1. Giriş Kullandığınız ürün yüksek teknolojiyi kullanarak üretilmiş, üstün tasarıma sahip bir üründür. Bu gelişmiş teknolojili sistem size, karışık kodları ezberlemek

Detaylı

TÜRKSAT 4A UYDUSU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

TÜRKSAT 4A UYDUSU HAKKINDA BİLGİLENDİRME Değerli Müşterilerimiz, Türksat 4A haberleşme uydusu, 17 Eylül 2014 tarihini - 18 Eylül 2014 e bağlayan gece yarısı hizmet vermeye başlayacaktır. Türksat 4A ile birlikte, Türksat 2A uydusu üzerindeki 178

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER 3 4 5-14 2 KURULUM AYARLARI 15-16 CALIŞMA FONKSİYONLARI 17-20 MEKANÝK KURULUM 21-22 ARIZA DURUMLARI 23 GÜVENLÝK UYARILARI 24 TEKNÝK ÖZELLÝKLER 25 3 07 08 06 10 11 09 Perde Radar ( Opsiyonel) 4 07 Kayış

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

Özellikler... 2. Standart Ürün Paket İçeriği... 2. Kurulum... 2

Özellikler... 2. Standart Ürün Paket İçeriği... 2. Kurulum... 2 İÇİNDEKİLER Tanım... 2 Özellikler... 2 Standart Ürün Paket İçeriği... 2 Kurulum... 2 Elektrik Bağlantısı... 3 Isı Sensörü Bağlantı Detayı... 3 RS485 Bağlantı Detayı... 4 Ek:1 Aqua Control RS 485 Bağlantı

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

KAPSAMLI KORUMA! 10 yıllık ek garanti süresi sadece beyaz eşya içindir.

KAPSAMLI KORUMA! 10 yıllık ek garanti süresi sadece beyaz eşya içindir. KAPSAMLI KORUMA! 3 4 5 YIL YIL YIL YIL 10 10 yıllık ek garanti süresi sadece beyaz eşya içindir. Özenle seçtiğiniz ürünlerinizi uzun süre güvenle ve gönül rahatlığı ile kullanabilmeniz için Ek Garanti

Detaylı

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU PLUSSMART HT 350 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler KWorld PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler V1.1 Bölüm 1 : PlusTV Hybrid PCI Kartın Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanım Kurulumu...2 Bölüm 2 : PlusTV

Detaylı

SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU

SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU Teknik Veriler Kablo Renkleri Fonksiyon Açıklaması Data Kırmızı Kamera Güç DC +12V Siyah Kamera Güç DC -12V Sarı/Yeşil Toprak Kablosu Toprak Hattına Yeşil RS485 A (

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

ELİTE EFES KULLANIM KILAVUZU

ELİTE EFES KULLANIM KILAVUZU Lütfen öncelikle bu kılavuzu okuyunuz! Değerli Müşterimiz, MAS İnterkom ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu kılavuzun tamamını ürünü

Detaylı

SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU Oda sıcaklığını sabit bir ısıda tutmak ve kombi v.b cihazların sürekli yanmasını engellemek, tasarruf etmek amacı

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR İçindekiler 1 Emniyetiniz İçin.................................

Detaylı

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARINDA YAŞANAN BAŞLICA ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM NAVİGASYON NASIL ÇALIŞIR? 1 Navigasyon cihazında bulunan GPS alıcısı, uydu sinyalleri aracılığıyla

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Bilgisayar Kasaları. Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı BİLGİSAYAR DONANIMI. Öğr. Gör. Rıza ALTUNAY

Bilgisayar Kasaları. Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı BİLGİSAYAR DONANIMI. Öğr. Gör. Rıza ALTUNAY Bilgisayar Kasaları Ünite 5 Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı BİLGİSAYAR DONANIMI Öğr. Gör. Rıza ALTUNAY 1 Ünite 5 BİLGİSAYAR KASALARI Öğr. Gör. Rıza ALTUNAY İçindekiler 5.1. KASA ÇEŞITLERI...

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

Kameralý Aydýnlatma Sistemi

Kameralý Aydýnlatma Sistemi Us e r M an ual Smartguard M otion Li ght wit h Video Ca mera Kameralý Aydýnlatma Sistemi AEC-939AD Paket Ýçeriði Kameralý Aydýnlatma Sistemi Kullanma kýlavuzu 1 Adet alyan anahtar 1 Adet 300w halojen

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük 65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 ViewSonic CD6510, haftada 7 gün, günde 16 saat çalışma kapasitesine sahip 65 boyutunda dayanıklı 4K LED kurumsal ekrandır. Üründeki dahili tarayıcı, internetteki

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu SMT-i5243 Tanım IP Telefonlar sesi data paketlerine çevirerek her türlü data hattı üzerinden telefon görüşmesi sağlamaya yarayan cihazlardır. Bu sayede ADSL,

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU GÜVENLİK AMAÇLI KAMERALAR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-IR1091-AHD, BLW-IR1092-AHD BLW-IR1081-AHD, BLW-IR1082-AHD, BLW-IR1083-AHD, BLW-IR1084-AHD UYARI! Kurulum işlemine geçmeden

Detaylı

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90)

Detaylı

Merkezi İşlem Birimi Kavramı (CPU)

Merkezi İşlem Birimi Kavramı (CPU) Donanım Merkezi İşlem Birimi Kavramı (CPU) Bilgisayar içerisinde meydana gelen her türlü aritmetiksel, mantıksal ve karşılaştırma işlemlerinden sorumlu olan elektronik bir aygıttır. Başlıca üç bölümden

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

1. Kutu içeriği. 2. Cihaz Genel Görünümü

1. Kutu içeriği. 2. Cihaz Genel Görünümü 1. Kutu içeriği 1. Prestigio Araç DVR 4. USB kablosu 7. Şarj edilebilir pil 2. Vakumlu Ayaklık 5. HDMI kablosu 8. Hızlı Başlangıç Kılavuzu 3. Araç Şarjı 6. AV kablosu 9. Taşıma Kılıfı 2. Cihaz Genel Görünümü

Detaylı

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER 1- ON/OFF Anahtarı : Cihazımızı komple kapatıp açmak için kullanılır. 2- SAT SELECT (Uydu Seçim) TuĢu : Uydu alıcılarına geçiş yapmak için kullanılır. 3- SIGNAL (SĠNYAL

Detaylı

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER 1- ON/OFF Anahtarı : Cihazımızı komple kapatıp açmak için kullanılır. 2- SAT SELECT (Uydu Seçim) Tuşu : Uydu alıcılarına geçiş yapmak için kullanılır. 3- SAT SELECT (Uydu

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

CUBE EFES KULLANIM KILAVUZU

CUBE EFES KULLANIM KILAVUZU Lütfen öncelikle bu kılavuzu okuyunuz! Değerli Müşterimiz, MAS İnterkom ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu kılavuzun tamamını ürünü

Detaylı

MICROPLUS OTOMATİK ŞARJ REDRESÖRÜ. Kullanım Kılavuzu MKP REDRESÖR

MICROPLUS OTOMATİK ŞARJ REDRESÖRÜ. Kullanım Kılavuzu MKP REDRESÖR MICROPLUS OTOMATİK ŞARJ REDRESÖRÜ Kullanım Kılavuzu MKP REDRESÖR İÇİNDEKİLER 1. Temel Güvenlik Bilgileri... 2. Redresör Dizaynı ve Özellikleri... 3. Montaj ve Kurulum... 4. Çalıştırma ve İlk Ayarlar...

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM443 Güneş enerjisi modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3

Detaylı

OPax SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU

OPax SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU OPax SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU Teknik Veriler Kablo Renkleri Fonksiyon Açıklaması Data Kırmızı Kamera Güç DC +12V Siyah Kamera Güç DC -12V Sarı/Yeşil Toprak Kablosu Toprak Hattına Turuncu RS485

Detaylı

KWorld. PlusTV DVB-S USB. PlusTV DVB-S USB Kurulum Kılavuzu. İçindekiler

KWorld. PlusTV DVB-S USB. PlusTV DVB-S USB Kurulum Kılavuzu. İçindekiler KWorld PlusTV DVB-S USB PlusTV DVB-S USB Kurulum Kılavuzu İçindekiler V1.1 Bölüm 1 : PlusTV DVB-S USB Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanım Kurulumu...2 Bölüm

Detaylı

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m 4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m Kullanma Kılavuzu DS-55504 Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: 1. Lütfen bu cihazla ilgili

Detaylı

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan Harita Güncelleme Bu broşür DAİİCHİ marka Navigasyon ünitesine sahip olan Hyundai modellerimizin, Navigasyon programındaki haritanın güncelleme işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme amacıyla

Detaylı

IP55. Akıllı Megapixel/HD MPEG-4 Network Kamera. Compro Technology, Inc.

IP55. Akıllı Megapixel/HD MPEG-4 Network Kamera. Compro Technology, Inc. IP55 Akıllı Megapixel/HD MPEG-4 Network Kamera Compro Technology, Inc. www.comprousa.com Tel. +886 2 2918 0169, Fax +886 2 2915 2389 4/F, No.12, Alley 6, Lane 45, Pao Shin Road Hsintein City, Taipei, Taiwan.

Detaylı

Ayarlar (Bold=Varsayılan) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel

Ayarlar (Bold=Varsayılan) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel Mode (Mod) Image Size (Resim boyutu) Image Format (Resim formatı) Capture Number (Çekim sayısı) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel Full screen (Tam ekran)

Detaylı

6303 5765 10/2004 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü SM10 EMS için Solar Modül. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz

6303 5765 10/2004 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü SM10 EMS için Solar Modül. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6303 5765 10/2004 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Fonksiyon modülü SM10 EMS için Solar Modül Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz İçindekiler 1 Emniyetiniz İçin................................. 3 1.1

Detaylı

www.mekatroncnc.com.tr

www.mekatroncnc.com.tr Sayfa 1 Sayfa 2 Sayfa 3 MACH3 PROGRAMI KULLANMA KLAVUZU 1. ADIM: İlk olarak MACH3 MILL programı içerisine giriyoruz ve alttaki ekran karşımıza geliyor.(reset butonun yeşil yanmasına dikkat ediyoruz ve

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 1. Paket İçeriği 1. 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Detaylı

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler;

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; Ana Menü Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; 1- Genel 2 - Disk Yönetimi 1-1) Sistem Zamanı 3 - Kayıt Oynatma 1-2) Zaman Senkronizasyon 4 - Kayıt Modu 1-3) Tarih Formatı 4-1) Sürekli Kayıt 1-4) Dil 4-2)

Detaylı

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör 55" All-in-One eposter Dijital Kiosk EP5520 ViewSonic EP5520, şık ve ince bir tasarıma sahip, bağımsız olarak durabilen bir 55" all-in-one e-poster kiosk'tur. Kalabalık ve yoğun trafiğin olduğu alanlarda

Detaylı

Hazırlayan:Serkan GÖÇ Bilişim Tek.Öğretmeni.

Hazırlayan:Serkan GÖÇ Bilişim Tek.Öğretmeni. Kasanın içinde anakart takma tepsisi, güç kaynağı yuvası,. birkaç tane 5.25" ve 3.5"luk yuvalar -ki buralara sabit disk ve CD-ROM sürücü gibi aygıtlar yerleştirilir-, arka tarafında soket boşlukları vardır.

Detaylı

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği Görüntülü Kapı Zili Kayıt ve izleme özelliği SD kart kullanabilme özelliği Türkçe Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu AYP223BE Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz!! Genel Özellikler Görüntülü kapı

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı Önemli Güvenlik Talimatları Kullanma Kılavuzu DS-55202 1. Kurulumdan önce verici ve alıcıyı karıştırmayın. 2. Cihaz çalışıyorken fişini prizden çekmeyin. Kolay

Detaylı

SAYFA NO: 2/8 1.2 Genel Özellikler Dış Görünüş İncelemeye alınan parçaların yüzeyinde oksidasyon, deformasyon, hasar olmayacaktır İşaretl

SAYFA NO: 2/8 1.2 Genel Özellikler Dış Görünüş İncelemeye alınan parçaların yüzeyinde oksidasyon, deformasyon, hasar olmayacaktır İşaretl SAYFA NO: 1/8 AMAÇ Araç kapılarının kilitlenmesi ve kilitlerinin açılmasını amacıyla elektrikli merkezi kilit motorlarına komuta eden; UK-004 kodlu, RF transmitter ve receiver setinin fonksiyonlarını ve

Detaylı

1080P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu

1080P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu Akıllı Gözlük 1080P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu - Türkçe - Kullanıcı Rehberi www.quadrocomputer.com 1 Fonksiyon Tuşları ve Portlar : Kamera Değiştirilebilen Camlar Micro-SD Kart

Detaylı

ART S603W Standalone Kart Okuyucu

ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 Kullanma Kılavuzu DS-55302 Digitus HDMI Çoğaltıcı Dağıtıcı Seti, 1x2 en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 40 m ye kadar bir geliştirme ve dağıtma çözümü sunar.

Detaylı

Kutunun ön kısmında Digitus her zaman olduğu gibi yeşil ve beyaz renkleri kullanmış. Ayrıca bu bölümde ürünün büyükçe bir görseli yer alıyor.

Kutunun ön kısmında Digitus her zaman olduğu gibi yeşil ve beyaz renkleri kullanmış. Ayrıca bu bölümde ürünün büyükçe bir görseli yer alıyor. Digitus DS-45300 Digitus DS-45300 isimli HDMI Switch in görevi tek bir görüntü için beş görüntü girişi içerisinden kaynak seçmenizi sağlıyor. Biraz daha açmak gerekirse cihazda beş adet HDMI girişi ve

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 -S / CCT / -P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216)

Detaylı

D89/90 SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU

D89/90 SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU D89/90 SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU Teknik Veriler Kablo Renkleri Fonksiyon Açıklaması Data Kırmızı Kamera Güç DC +12V Siyah Kamera Güç DC -12V Sarı/Yeşil Toprak Kablosu Toprak Hattına Turuncu RS485

Detaylı

Verilen Aksesuarlar.

Verilen Aksesuarlar. Önlemler. Güvenlik İpuçları. Lütfen kamerayı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyunuz. Taşımacılık, depolama veya kurulum sırasında stres, şiddet titreşim veya sıvı saldırılardan zarar kaçının. Kamera

Detaylı

Đçindekiler. Paket Đçeriği

Đçindekiler. Paket Đçeriği SCSI Serisi Net DVR Kullanım Kılavuzu V2.1 Đçindekiler 1. HDD Kurulumu... 3 2. DVR Bağlantısı... 4 3. DVR ın Açılması... 6 4. DVR a Giriş... 6 5. Tarih Saat Ayarı... 7 6. IP Adres Ayarı... 7 7. HDDFormatlama...

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.01.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.04.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.002.04.01 MİKSER

Detaylı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı 65 (64.5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE6502 ViewSonic CDE6502, 1920 x 1080 çözünürlük, 350 nits parlaklık, her açıdan doğru renk performansı ve çift 10W hoparlörleri ile otellerde, restoranlarda

Detaylı

CPU çok güçlü bir hesap makinesi gibi çalışır. CPU lar çok zeki olmayabilirler ancak çok hızlıdırlar. Sadece 0 ve 1 değerleri üzerinden işlem

CPU çok güçlü bir hesap makinesi gibi çalışır. CPU lar çok zeki olmayabilirler ancak çok hızlıdırlar. Sadece 0 ve 1 değerleri üzerinden işlem Donanım CPU çok güçlü bir hesap makinesi gibi çalışır. CPU lar çok zeki olmayabilirler ancak çok hızlıdırlar. Sadece 0 ve 1 değerleri üzerinden işlem yaparlar. Güncel hızları GHz seviyeleri ile ifade

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH920D SET DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza edin.

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

Optik Sürücüler CD/CD-ROM DVD HD-DVD/BLU-RAY DİSK Disket Monitör LCD LED Projeksiyon Klavye Mouse Mikrofon Tarayıcı

Optik Sürücüler CD/CD-ROM DVD HD-DVD/BLU-RAY DİSK Disket Monitör LCD LED Projeksiyon Klavye Mouse Mikrofon Tarayıcı 1 Donanım Bileşenleri ve Çalışma Prensipleri Anakart (Mainboard) İşlemci (Cpu) Ekran Kartı Bellekler Ram Rom Ses Kartı Ağ Kartı TV Kartı Sabit Diskler HDD HHD SSD Optik Sürücüler CD/CD-ROM DVD HD-DVD/BLU-RAY

Detaylı

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / 04 Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz Açıklama; - Lift

Detaylı

5. Bu alt butonlardan Kanal ve SSID isimli butona tıklayınız. B. AP-300 AYARLARI Bu bölümde 2 AP-300 ün Kanal ve SSID bölümü ile kablosuz ayarları LAN

5. Bu alt butonlardan Kanal ve SSID isimli butona tıklayınız. B. AP-300 AYARLARI Bu bölümde 2 AP-300 ün Kanal ve SSID bölümü ile kablosuz ayarları LAN AIRTIES MESH NETWORK KURULUMU AirTies WAR-140 ile (veya birden fazla AP-300 e sahipseniz) kapsamış olduğunuz kablosuz ağınızı genişletmek isterseniz bir adet AirTies AP-300 alıp yeni AP-300 ünüzü Tekrarlayıcı

Detaylı

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 ViewSonic CDE5510, haftanın 7 günü 16 şar saat çalışabilen dayanıklı ve uygun maliyetli bir 55 4K LED kurumsal ekrandır. Dahili tarayıcı, PC

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ AKE.343.502

Detaylı

E-514 YAZICI KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!!

E-514 YAZICI KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!! E-514 YAZICI KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!! Tel : (0232) 244 5 244 Adres Gazi Osman Paşa Bulvarı. Niyazi Ersoy İşhanı No:61 Kat :1 D:108 Çankaya-Konak/İzmir Mesai Saatlerimiz

Detaylı

Android TV Stick. Kullanım Kılavuzu

Android TV Stick. Kullanım Kılavuzu Android TV Stick Kullanım Kılavuzu TANITIM Flypad Android TV stick,yüksek performanslı 1GHz ARM Cortex Kore İşlemci ve Android 4.0.4 işletim sistemine sahip, LCD TV nizi Akıllı Tv ye çeviren bir Android

Detaylı

xxpfl30x8k/12 Modellerinde Hazır Kanal Listesi Kopyalama, Manuel Uydu ve Kanal Arama, Kanal Sıralama Yapma

xxpfl30x8k/12 Modellerinde Hazır Kanal Listesi Kopyalama, Manuel Uydu ve Kanal Arama, Kanal Sıralama Yapma xxpfl30x8k/12 Modellerinde Hazır Kanal Listesi Kopyalama, Manuel Uydu ve Kanal Arama, Kanal Sıralama Yapma 1. HAZIR KANAL LİSTESİ KOPYLAMA: Kanal listesi kopyalamadan önce uydu ayarlarının yapılması gerekiyor.

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı