İZOLASYON BORU VE EKİPMAN ÜRETİMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İZOLASYON BORU VE EKİPMAN ÜRETİMİ"

Transkript

1 Hızlı, Teknik ve Kaliteli Üretim İZOLSYON BORU VE EKİPMN ÜRETİMİ

2 Y Ö N T E M Ü R E T İ M Y Ö N T E M İ M İ Z İ Z O L S Y O N B O R U V E E K İ P M N L R I Tarihçe 1992 yılında kurulan firmamız tesisat izolasyonları, havalandırma tesisatları sektöründe hayata geçmiştir. Şirketimiz edinmiş olduğu tecrübe ve teknolojik gelişmelerle üretim yönteminde yenilikçi adımları ile öne çıkmaktadır. Günümüzde Yılmaz Kardeşler sıcak izolasyon, soğuk izolasyon, havalandırma kanalları, poliüretan uygulamaları ve sac kaplama malzemesi olarak sektöre, sac malzemeden ekipman üretimi ile çalışmalarını sürdürmektedir. Kapasite ve Süreç Endüstri işletmelerinde ve fabrikalarda tesisatların ısıl olarak yalıtılması önemli konu başlıklarındandır. Yılmaz Kardeşler olarak tesisatlar için (buhar boruları, kondens hatları, amonyak sistemleri vb.) sac malzemeden (alüminyum, paslanmaz) kaplama malzemesi olarak boru, dirsek ve ilerleyen sayfalarda göreceğiniz ekipmanların imalatını yapmaktayız. Günlük üretim kapasitemiz 80mm 400mm çaplarında alüminyum borular için 1000 metredir. Yanı sıra 80mm - 400mm arası çapta dirsekler için ise 500 adet günlük üretim kapasitesine sahibiz. Boruların kesilmesi, delinmesi, yuvarlatılması ve kordonlanması tamamen makinalarla sağlanmaktadır. Keza dirsek ve diğer ekipmanların ölçülendirilmesi, kesilmesi işlemleri de bilgisayar destekli makinalar vasıtası ile yapılmaktadır.

3 D B O R U L R İ Z O L S Y O N B O R U S U ( M E T R E ) Ü R E T İ M İ K O R D O N L U D E L İ K L İ İ Z O L S Y O N K P L M B O R U S U ( B 1 ) D S - D (Boru Çapı) - S ( Boruda İstenilen Delik Sayısı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile boru imalatı yapılabilir. - S delik sayısı bir boruda isteğe göre maksimum 9 deliğe kadar üretilebilir. - Her bir borunun baş kısımlarında bir erkek bir dişi kordon bulunmaktadır. -Kordonlar yuvarlatılma esnasında eşzamanlı olarak uygulanır.

4 ? D İ R S E K L E R İ Z O L S Y O N D İ R S E K Ü R E T İ M İ Y N D N V İ D L I D İ R S E K ( D 1 ) S D R - D (Dirsek Çapı) - (Dirsek çısı) - R (Dirsek Radüsü - S (Dirsek Segment Sayısı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile dirseğin imalatı yapılabilir. - Segment sayısı 3 ten başlayarak dirsek çapına ve radüs ölçüsüne göre montaj kolaylığı açısından artırılabilir. -Dirsek açısı 30º den 180º kadar üretilebilir. -Dirseklerin başlangıç ve son segmentlerinin boyları ihtiyaca göre normal ölçülerden uzun yada kısa düzenlenebilir

5 ? D İ R S E K L E R İ Z O L S Y O N D İ R S E K Ü R E T İ M İ B O Ğ Z D N V İ D L I D İ R S E K ( D 2 ) S D R - D (Dirsek Çapı) - (Dirsek çısı) - R (Dirsek Radüsü) - S (Dirsek Segment Sayısı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile dirseğin imalatı yapılabilir. - Segment sayısı 3 ten başlayarak dirsek çapına ve radüs ölçüsüne göre montaj kolaylığı açısından artırılabilir. - Dirsek açısı 30º den 180º kadar üretilebilir. -Dirseklerin başlangıç ve son segmentlerinin boyları ihtiyaca göre normal ölçülerden uzun yada kısa düzenlenebilir

6 ? D İ R S E K L E R İ Z O L S Y O N D İ R S E K Ü R E T İ M İ S I R T T N V İ D L I D İ R S E K ( D 3 ) S D - D (Dirsek Çapı) - (Dirsek çısı) - R (Dirsek Radüsü) - S (Dirsek Segment Sayısı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile dirseğin imalatı yapılabilir. -Segment sayısı 3 ten başlayarak dirsek çapına ve radüs ölçüsüne göre montaj kolaylığı açısından artırılabilir. -Dirsek açısı 30º den 180º kadar üretilebilir. -Dirseklerin başlangıç ve son segmentlerinin boyları ihtiyaca göre normal ölçülerden uzun yada kısa düzenlenebilir.

7 ? D İ R S E K L E R İ Z O L S Y O N D İ R S E K Ü R E T İ M İ B O Ğ Z D N K E S İ N T İ L İ D İ R S E K ( D 4 ) S D T - D (Dirsek Çapı). - (Dirsek çısı). - R (Dirsek Radüsü). - S (Dirsek Segment Sayısı). - T (Dirsek Düz Kısım Derinliği). - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile dirseğin imalatı yapılabilir. - Segment sayısı 3 ten başlayarak dirsek çapına ve radüs ölçüsüne göre montaj kolaylığı açısından artırılabilir. - Vida bağlantı yerleri dirseğin istenilen noktaya göre konumlandırılabilir. - Düz kısım dirseğin istenilen noktasına göre düzenlenir.

8 ? D İ R S E K L E R İ Z O L S Y O N D İ R S E K Ü R E T İ M İ S I R T T N K E S İ N T İ L İ D İ R S E K ( D 5 ) S T D R - D (Dirsek Çapı). - (Dirsek çısı). - R (Dirsek Radüsü). - S (Dirsek Segment Sayısı). - T (Dirsek Düz Kısım Derinliği). - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile dirseğin imalatı yapılabilir. - Segment sayısı 3 ten başlayarak dirsek çapına ve radüs ölçüsüne göre montaj kolaylığı açısından artırılabilir. - Vida bağlantı yerleri dirseğin istenilen noktaya göre konumlandırılabilir. - Düz kısım dirseğin istenilen noktasına göre düzenlenir.

9 D İ R S E K L E R İ Z O L S Y O N D İ R S E K Ü R E T İ M İ R E D Ü K S İ Y O N L U D İ R S E K ( D 6 ) S D2 R - (Dirsek Küçük Çapı) - D2 (Dirsek Büyük Çapı) - (Dirsek çısı) - R (Dirsek Radüsü - S (Dirsek Segment Sayısı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile dirseğin imalatı yapılabilir. - Segment sayısı 3 ten başlayarak dirsek çapına ve radüs ölçüsüne göre montaj kolaylığı açısından artırılabilir. - Vida bağlantı noktaları (ek yerleri ) dirsek çevresi boyunca istenilen noktaya konumlandırılır.

10 R E D Ü K S İ Y O N L R İ Z O L S Y O N R E D Ü K S İ Y O N Ü R E T İ M İ R E D Ü K S İ Y O N ( R 1 ) H D2 - (Redüksiyon Küçük Çapı) - D2 (Redüksiyon Büyük Çapı) - H (Redüksiyon Uzunluğu) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile redüksiyon imalatı yapılabilir. - Büyük çaplardaki redüksiyonlar çevresel olarak birden fazla parçadan oluşturulabilir. - Yüksek uzunluk ölçülerine sahip redüksiyonlar redüksiyon boyu birden fazla parçadan üretilme

11 R E D Ü K S İ Y O N L R İ Z O L S Y O N R E D Ü K S İ Y O N Ü R E T İ M İ E K S N T R İ K R E D Ü K S İ Y O N ( R 2 ) H º D2 - (Redüksiyon Küçük Çapı) - D2 (Redüksiyon Büyük Çapı) - H (Redüksiyon Uzunluğu) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile redüksiyon imalatı yapılabilir. - Büyük çaplardaki redüksiyonlar çevresel olarak birden fazla parçadan oluşturulabilir. - Yüksek uzunluk ölçülerine sahip redüksiyonlar redüksiyon boyu birden fazla parçadan üretilme - Redüksiyon dik açısı artırılıp azaltılabilir.

12 S P L M L R İ Z O L S Y O N S P L M Ü R ETİMİ E Ş İ T Ç P L R R S I S P L M ( S 1 ) H - (Saplama Çapı) - H (Saplama Boyu) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile saplamanın imalatı yapılabilir. - Vida bağlantı noktaları (ek yerleri ) saplama çevresi boyunca istenilen noktaya konumlandırılır.

13 S P L M L R İ Z O L S Y O N S P L M Ü R ETİMİ E Ş İ T Ç P L R R S I Ç I L I S P L M ( S 2 ) H - (Saplama Çapı) - H (Saplama Uzunluğu) - (Saplama çısı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile eğimli saplamanın imalatı yapılabilir. - Vida bağlantı noktaları (ek yerleri ) saplama çevresi boyunca istenilen noktaya konumlandırılır.

14 S P L M L R İ Z O L S Y O N S P L M Ü R ETİMİ F R K L I Ç P L R R S I S P L M ( S 3 ) D2 H - (Saplama Çapı) - D2 (Boru Çapı) - H (Saplama Uzunluğu) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile saplamanın imalatı yapılabilir. - Vida bağlantı noktaları (ek yerleri ) saplama çevresi boyunca istenilen noktaya konumlandırılır.

15 S P L M L R İ Z O L S Y O N S P L M Ü R ETİMİ F R K L I Ç P L R R S I Ç I L I S P L M ( S 4 ) D2 H - (Saplama Çapı) - D2 (Boru Çapı) - H (Saplama Uzunluğu) - (Saplama çısı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile eğimli saplamanın imalatı yapılabilir. - Vida bağlantı noktaları (ek yerleri ) saplama çevresi boyunca istenilen noktaya konumlandırılır.

16 S P L M L R İ Z O L S Y O N S P L M Ü R ETİMİ D İ R S E Ğ E S P L M ( S 5 ) H2 D2 H R - (Saplama Çapı) - D2 (Dirsek Çapı - H (Saplamanın Dirsekten Yüksekliği) - (Dirsek Radüsü) - H2 (Saplama Uzunluğu) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile saplamanın imalatı yapılabilir. - Vida bağlantı noktaları (ek yerleri ) saplama çevresi boyunca istenilen noktaya konumlandırılır. - Saplama dirsek boğazından da uygulanabilir.

17 S P L M L R İ Z O L S Y O N S P L M Ü R ETİMİ R E D Ü K S İ Y O N S P L M ( S 6 ) H1 H2 D3 D2 - (Redüksiyon Küçük Çap) - D2 (Redüksiyon Büyük Çap) - H1 (Redüksiyon Boyu) - H2(Saplama Yüksekliği) - D3 (Saplama Çapı) - (Saplama çısı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile saplamanın imalatı yapılabilir. - Vida bağlantı noktaları (ek yerleri ) saplama çevresi boyunca istenilen noktaya konumlandırılır. - Saplama açısı değiştirilebilir.

18 S P L M L R İ Z O L S Y O N S P L M Ü R ETİMİ L T E R N T İ F S P L M ( S 7 ) D2 - (Boru Çapı) - D2 (Saplama Çapı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile alternatif olarak saplamanın imalatı yapılabilir. - Vida bağlantı noktaları (ek yerleri ) saplama çevresi boyunca istenilen noktaya konumlandırılır.

19 P N T O L O N İ Z O L S Y O N P N T O L O N Ü R E T İ M İ T E K M E R K E Z L İ P N T O L O N ( P 1 ) D H - D( Pantolon Çapları) - H (Pantolon Uzunlukları) - (Pantolon çısı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile pantolonların imalatı yapılabilir. - Vida bağlantı noktaları (ek yerleri ) pantolon çevresi boyunca istenilen noktaya konumlandırılır.

20 Z E P L İ N İ Z O L S Y O N Z E P L İ N Ü R E TİMİ 2 4, 3 6, 4 8 P R Ç L I Z E P L İ N ( Z 1 ) L H KL D - D( Zeplin Çapı) - H (Zeplin Radüs Yüksekliği) - L (Zeplin Delik Çapı) - KL (Zeplin Montaj Payı) - 0,6-1 mm lüminyum Sac ve 0,6 mm Paslanmaz Sac ile zeplin imalatı yapılabilir mm çaptan itibaren istenilen çapta üretim - Zeplin çapına göre yeterli sayıda parçadan oluşturulur.

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr Havuzların inşası için tekrar kullanılabilir modüler plastik duvar kalıbı www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr 2 3 KOLAYLIK MAKSİMUM GEOPANEL birleştirilmesi oldukça basit ve hafif bir sistemdir. Aksesuarları

Detaylı

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172 Küçük ve kompakt panolar HD Terminal kutuları HD...170 Kompakt panolar HD...171...172 Rittal Katalog 34/Endüstriyel panolar 169 HD aksesuarları Sayfa 172 Sistem aksesuarları Sayfa 507 KL paslanmaz çelik

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN POLAR İZOLASYON ISI İZOLASYONU TANITIM BROŞÜRÜ İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Sedna Aire, sizlere SolarCool İklimlendirme Sistemini sunmaktan gurur duymaktadır. İki aşamalı bir split ya da paket iklimlendirme sistemine entegre edilmiş, tescilli

Detaylı

VIESMANN VITOSOL 222-T Heatpipe prensipli vakum borulu kolektör Güneş enerjisi ile kullanma suyu ısıtması için boyler ile

VIESMANN VITOSOL 222-T Heatpipe prensipli vakum borulu kolektör Güneş enerjisi ile kullanma suyu ısıtması için boyler ile VIESMANN VITOSOL 222-T Heatpipe prensipli vakum borulu kolektör Güneş enerjisi ile kullanma suyu ısıtması için boyler ile Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız VITOSOL 222-T

Detaylı

6-24 DN40 54 DN50. 62 HL Sifonları. Duş Tekneleri

6-24 DN40 54 DN50. 62 HL Sifonları. Duş Tekneleri 54 83 6-24 193 205 110 62 HL Sifonları 53 Duş Tekneleri EAN www.hutterer-lechner.com 9003076 + HL Duş Teknesi Sifonları Planlama ve Uygulama için Genel Genel olarak HL, tüm Norm standartlarına uygun olarak

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN 02.06.2009 Sayfa 1 / 11 İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt tüketimi ile giderilmesi

Detaylı

Isı eşanjörleri. WL Tipi. Dairesel kesitli kanal sistemindeki hava akışının yeni den ısıtılması için. 02/2016 DE/tr K

Isı eşanjörleri. WL Tipi. Dairesel kesitli kanal sistemindeki hava akışının yeni den ısıtılması için. 02/2016 DE/tr K .1 X X testregistrierung Isı eşanjörleri Tipi Dairesel kesitli kanal sistemindeki hava akışının yeni den ısıtılması için TVR Tipi VAV terminal üniteleri ve RN veya VFC Tipi gücünü mekanik olarak kendi

Detaylı

İhsan Türkeli Makina İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.

İhsan Türkeli Makina İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. GOTİK SERA 2009 Sn. Yetkilinin dikkatine İhsan Türkeli Makina İnşaat Enerji San. Tic. Ltd. Şti. olarak amacımız, seracılık konusundaki bilgi birikimimizle ürününüze değer

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

MONTAJ ve BAĞLANTI KILAVUZU

MONTAJ ve BAĞLANTI KILAVUZU MONTAJ ve BAĞLANTI KILAVUZU Radyatör Montajı 1. Montaj seti içeriği; a. 10 mm dübel (4 adet) (Şekil-1) b. 10 mm vida (4 adet) (Şekil-2) c. Radyatör konsolu (2 adet) (Şekil-3) d. Konsol klipsi (4 adet)

Detaylı

VIESMANN VITOSOL 100-F. Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız VITOSOL 100-F. Düzlemsel kollektör

VIESMANN VITOSOL 100-F. Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız VITOSOL 100-F. Düzlemsel kollektör VIESMANN VITOSOL 100-F Düzlemsel kollektör Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız Arşiv referansı: Teknik Bilgiler Klasörü, Bölüm 13 VITOSOL 100-F Tip SV1 ve SH1 Dikey veya

Detaylı

4-5 kisilik aileler için uygundur. 170 lt sıcak su 100 lt soguk su kapasitesine sahiptir. Sistemin iç yüzeyi 0,60 mm 304 kalite paslanmaz kromdur.

4-5 kisilik aileler için uygundur. 170 lt sıcak su 100 lt soguk su kapasitesine sahiptir. Sistemin iç yüzeyi 0,60 mm 304 kalite paslanmaz kromdur. Ürün Kataloğu 4-5 kisilik aileler için uygundur. 170 lt sıcak su 100 lt soguk su kapasitesine sahiptir. Sistemin iç yüzeyi 0,60 mm 304 kalite paslanmaz kromdur. Sıcak su depolarımız monoblok poliüretan

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU ARKİTERMO PARÇALARI RESİM KOD AÇIKLAMA BTR-01 SICAK SU BATARYASI (1 BOY 2,5 MT.) APK-01 ALUMİNYUM PANEL KAPAK (1 BOY 2,5 MT.) BBE-DR 90 DİRSEK BBE-SN 180 SONLANDIRMA BBE-PS 180

Detaylı

BORULARDA ISI KAYBI VE YALITIMI

BORULARDA ISI KAYBI VE YALITIMI Makale BORULARDA ISI KAYBI VE YALITIMI Y. Müh. Gökhan ÖZBEK Özet: Bu yazıda ısıtma tesisatında kullanılan borulardan olan ısı kaybı üzerinde durulmuştur. Isıtılmayan hacimlerden geçen sıcak su borularından

Detaylı

YÜKSEK DEBİLİ JET NOZUL

YÜKSEK DEBİLİ JET NOZUL YÜKSEK DEBİLİ JET NOZUL YÜKSEK DEBİLİ JET NOZUL DTD-19 Malzeme: Kullanım yeri: Montaj Özellikleri: Kaplama: Aksesuarlar: Özel sertleştirilmiş aluminyum sacdan imal edilir Havalandırma sistemlerinde üfleme

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Isı eşanjörleri. WT Tipi. Dikdörtgen kesitli kanal sistemindeki hava akışının yeniden ısıtılması için. 02/2016 DE/tr K

Isı eşanjörleri. WT Tipi. Dikdörtgen kesitli kanal sistemindeki hava akışının yeniden ısıtılması için. 02/2016 DE/tr K .1 X X testregistrierung Isı eşanjörleri Tipi Dikdörtgen kesitli kanal sistemindeki hava akışının yeniden ısıtılması için TVR, TZ-Silenzio, TVJ veya TVT Tipi VAV terminal üniteleri ve EN Tipi gücünü mekanik

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

AP-HA. Sıcak Hava Apareyleri

AP-HA. Sıcak Hava Apareyleri AP-HA Sıcak Apareyleri AP-HA Sıcak Apareyleri AP-HA-A: Aksiyal Fanlı Sıcak Apareyi AP-HA-R: Radyal Fanlı Sıcak Apareyi Ürün Malzemesi Kullanım Özellikleri Ürün kasası, dışı elektrostatik toz boyalı galvaniz

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

ÇİFT POTALI CAM ERGİTME FIRINI

ÇİFT POTALI CAM ERGİTME FIRINI ÇİFT POTALI CAM ERGİTME FIRINI 4156.20 KAYAR KAPAKLI, İKİ POTALI ELEKTRİKLİ CAM ERGİTME FIRINI Üstten kayar kapak şeklinde mekanizma, kapaklar ray üzerinde sağa ve sola kayarak açılır. Sağda ve solda birer

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

TEKNİK DÖKÜMANLAR KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL

TEKNİK DÖKÜMANLAR KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL TEKNİK DÖKÜMANLAR KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL 27.02.2017 KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL KEPLİ TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL KARAKTERİZE EDİCİ ÖZELLİKLERİ Çatı ve cephe kaplama malzemesi Yüksek yangın performansı

Detaylı

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Montaj Kılavuzu Kaskad Ünitesi 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Uygulayıcı için Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Ürüne Genel Bakış Ürüne Genel Bakış 9 1 7 A2 5 A1

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST )

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) MODELLER : - IST-30 ( 30 Kw ) - IST-45 ( 45 Kw ) - IST-60 ( 60 Kw ) - IST-80 ( 85 Kw ) Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri AŞ. 2012 yılında IST model numaralı kat istasyonları üretimine

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Metal Kablo ve Boru Tespitleme Sistemleri. Ayarlı kelepçeler ve vidalı ayarlı kelepçeler

Metal Kablo ve Boru Tespitleme Sistemleri. Ayarlı kelepçeler ve vidalı ayarlı kelepçeler Metal malzemeden üretilmifl OBO Kablo ve Boru Tespitleme Sistemleri, kablo ve boruların tekli veya çiftli tespit kelepçeleri yardımıyla her türlü zemine veya vidalı ayarlı kelepçeler sayesinde duvarlara

Detaylı

Hasyiğit Isıcam Malzemeleri 2013 Katalogu

Hasyiğit Isıcam Malzemeleri 2013 Katalogu Hasyiğit Isıcam Malzemeleri 2013 Katalogu Adres: Doğu Sanayi Sitesi 83. Sokak No:88 Kocasinan Kayseri PRIMER MASTİK (BUTİL) Son derece düşük nem buhar geçiş hızına sahip olan ve cam, alüminyum, galvanize

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

COLD MAKER MONTAJ KILAVUZU

COLD MAKER MONTAJ KILAVUZU COLD MAKER MONTAJ KILAVUZU 2017 Servis bilgisi hakkında: AGROPEK LTD. ÇerkeŞli OSB Bölgesi IMES 7. Cadde No.3 Kat 2/B Dilovasi 41455 Kocaeli - TURKİYE Tel : +90 262 643 54 14 Fax : +90 262 643 54 18 e-mail

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

Viega Genel Kataloğu 2015

Viega Genel Kataloğu 2015 Viega Genel Kataloğu 2015 Viega Gömme Rezervuar Sistemleri - Gömme Rezervuarlar - Kumanda Kapakları - Aksesuarlar s.3 Viega Pisuvar Yıkama Sistemleri - Pisuvar Yıkama Sistemi Montaj Elemanları - Fotoselli

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler Müşteri ihtiyaçlarını yakından takip eden ve ihtiyaca

Detaylı

Mekanik Tesisatlarda Isıl Genleşmeler ve Uygulamalar

Mekanik Tesisatlarda Isıl Genleşmeler ve Uygulamalar Mekanik Tesisatlarda Isıl Genleşmeler ve Uygulamalar E.Tümay KÖSE Makine Y. Mühendisi 18.4.2013 1 1. Projelerde Isıl Genleşme 2. Isıl Genleşmeler 3. Sistem Elemanları a. Boru Askı ve Destekler b. Kompansatörler

Detaylı

KILAVUZ. Perçin Makineleri KILAVUZ

KILAVUZ. Perçin Makineleri KILAVUZ 2016 Perçin Makineleri 1. PERÇİNLEME NEDİR? Perçin, sökülemeyen bir bağlantı elemanıdır. İki parça bir birine birleştirildikten sonra tahrip edilmeden sökülemiyorsa, bu birleştirmeye sökülemeyen birleştirme

Detaylı

Basınç düşürme damperleri

Basınç düşürme damperleri X X testregistrierung asınç düşürme damperleri Tipi Kapalı kanat Mahallerde aşırı basıncın önlenmesi için Gazlı yangın söndürme sistemleri ve trafo merkezleri için basınç düşürme damperleri Karşı basınçla

Detaylı

AKSLAR ve MİLLER. DEÜ Mühendislik Fakültesi Makina Müh.Böl.Çiçek Özes. Bu sunudaki bilgiler değişik kaynaklardan derlemedir.

AKSLAR ve MİLLER. DEÜ Mühendislik Fakültesi Makina Müh.Böl.Çiçek Özes. Bu sunudaki bilgiler değişik kaynaklardan derlemedir. AKSLAR ve MİLLER Bu sunudaki bilgiler değişik kaynaklardan derlemedir. AKSLAR MİLLER Eksenel kuvvetlerde her iki elemanda çekmeye veya basmaya zorlanabilirler. Her iki elemanda içi dolu veya boş imal edilirler.

Detaylı

Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler

Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler - BOYLER Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler - BOYLER Tek Serpantinli Boyler tek ısı kaynaklı sistemlerde - katı/sıvı/gaz yakıtlı kazan veya güneş enerjisi - sıcak

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR KAZANLAR Sayfa No : 1 RESMİ ÜRÜN NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) FİYATLAR ( AVRO ) 1 1 1 CGB YOĞUŞMALI KAT KALORİFERİ VE KAZANLAR CGB 50 Yoğuşmalı Kat 10.02.007.3005 12,2-49,9 2.321 Kaloriferi 2.414 2.460

Detaylı

6-24 DN40 54 DN HL Sifonları. Duş Tekneleri

6-24 DN40 54 DN HL Sifonları. Duş Tekneleri 54 83 6-24 193 205 110 62 HL Sifonları 53 Duş Tekneleri EAN www.hutterer-lechner.com 9003076 + HL Duş Teknesi Sifonları Planlama ve Uygulama için Genel Genel olarak HL, tüm Norm standartlarına uygun olarak

Detaylı

SICAK SU GRUBU. AQUA Boylerler

SICAK SU GRUBU. AQUA Boylerler SICAK SU GRUBU AQUA Boylerler AQUA TEK SERPANTİNLİ BOYLERLER Sıcak suyun hazırlanması ve depolanması amacıyla kullanılır 800 litre modelleri ile geniş kapasite aralığındadır Serpantin sayesinde hızlı sıcak

Detaylı

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300 SOĞUTUCULAR Derin Buzdolapları Soğutma Depoları Snack Tipi Demonte dekoratif AISI 304 Inox Pasl Okside olmayan anti bakteriyel boyalı, bakır evaparatör. Çalışma aralığı 2C ile +8C arası ( +43C tropikal

Detaylı

Döşeme Kirişlerinin Dikine Yerleştirilmiş Kirişler ile Desteklendiği Sistem

Döşeme Kirişlerinin Dikine Yerleştirilmiş Kirişler ile Desteklendiği Sistem Hafif çelik yapıların döşemelerini oluşturan kirişlerin üst başlıkları genelde üzerine bağlanan kaplama malzemesi sayesinde yanal burulmaya karşı dirençlidir. Fakat, bazı durumlarda, tekil yüklerde, inşaat

Detaylı

Aksesuarlar. Montaj çerçeveleri. Geri dönüşsüz damperlerin ve basınç düşürme dam perlerinin hızlı ve kolay kurulumu için. 03/2014 DE/tr K3 3.

Aksesuarlar. Montaj çerçeveleri. Geri dönüşsüz damperlerin ve basınç düşürme dam perlerinin hızlı ve kolay kurulumu için. 03/2014 DE/tr K3 3. Montaj çerçevesi, X XMontaj çerçevesi testregistrierung Aksesuarlar Montaj çerçeveleri Geri dönüşsüz damperlerin ve basınç düşürme dam perlerinin hızlı ve kolay kurulumu için Montaj çerçevesi, geri dönüşsüz

Detaylı

www.gmcflexible.com Uygulama Bilgileri : Kanal Çapının Belirlenmesi Uygulama Bilgileri : Montaj Uzunluğunun Belirlenmesi

www.gmcflexible.com Uygulama Bilgileri : Kanal Çapının Belirlenmesi Uygulama Bilgileri : Montaj Uzunluğunun Belirlenmesi www.gmcflexible.com Uygulama Bilgileri : Kanal Çapının Belirlenmesi Fleksible hava kanallarının kullanıldığı sistemler düşük ve orta basınçta çalışan kanal sistemleridir. Bu sistemlerde kanalın çapının

Detaylı

SOMUN PERÇİNLER SİLİNDİR SOMUN PERÇİNLER ALTIKÖŞE SOMUN PERÇİNLER YARIM ALTIKÖŞE SOMUN PERÇİNLER SIZDIRMAZ SOMUN PERÇİMLER SAPLAMALI SOMUN PERÇİNLER

SOMUN PERÇİNLER SİLİNDİR SOMUN PERÇİNLER ALTIKÖŞE SOMUN PERÇİNLER YARIM ALTIKÖŞE SOMUN PERÇİNLER SIZDIRMAZ SOMUN PERÇİMLER SAPLAMALI SOMUN PERÇİNLER POP PERÇİNLER STANDART POP PERÇİNLER MULTIGRİP PERÇİNLER AHTAPOT PERÇİNLER YARIKLI PERÇİNLER HARDLOCK PERÇİNLER MONOBOLT PERÇİNLER SIZDIRMAZ PERÇİNLER HARDGRIP PERÇİNLER SOMUN PERÇİNLER SİLİNDİR SOMUN

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR KOMBİ VE KAZANLAR Sayfa No : 1 RESMİ NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) CSZ YOĞUŞMALI BOYLERLİ SOLAR KOMBİLER 10.01.004.3010 CSZ 20/300 Yoğuşmalı Boylerli Solar Kombi* 6,1-20,5 3.225 3.306 3.346 3.467 10.01.004.3011

Detaylı

Rampalama. Delme. 45 kadar dik dalma. Çok iyi talaş kaldırma. 2xD ye kadar çok iyi delme yeteneği. Ayrı bir kesici takıma ihtiyac yok

Rampalama. Delme. 45 kadar dik dalma. Çok iyi talaş kaldırma. 2xD ye kadar çok iyi delme yeteneği. Ayrı bir kesici takıma ihtiyac yok Rampalama Çok iyi talaş kaldırma 45 kadar dik dalma 2xD ye kadar çok iyi delme yeteneği Delme Ayrı bir kesici takıma ihtiyac yok Raybalar için ideal ön-delme işlemi Şaft DIN 6535 HA/HB Karbür DIN 6527

Detaylı

JET NOZUL. Malzeme: Özel imal edilmiş 1.2 mm kalınlığındaki alüminyum malzemeden sıvama yöntemi ile imal edilir.

JET NOZUL. Malzeme: Özel imal edilmiş 1.2 mm kalınlığındaki alüminyum malzemeden sıvama yöntemi ile imal edilir. JET NOZUL Malzeme: Özel imal edilmiş 1.2 mm kalınlığındaki alüminyum malzemeden sıvama yöntemi ile imal edilir. Kullanım Yeri: Duvar ve tavan uygulamaları için uygundur. Isıtma ve soğutma amaçlı olarak

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

M 324 YAPI DONATIMI ISITICI ELEMANLAR. Dr. Salih KARAASLAN. Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü

M 324 YAPI DONATIMI ISITICI ELEMANLAR. Dr. Salih KARAASLAN. Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü M 324 YAPI DONATIMI ISITICI ELEMANLAR Dr. Salih KARAASLAN Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Düz Borular Isıtıcı elemanların

Detaylı

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK 1 SU TESİSATLARI ISIA KLİMA SOĞUA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK Enerji tasarrufu sağlayan ve çevreyi koruyan gelişmiş teknoloji Üst düzey ve sürekli enerji tasarrufu Güvenilir sistem kurulumu Montaj

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

GÜNEŞ KIRICI SİSTEMLER

GÜNEŞ KIRICI SİSTEMLER GÜNEŞ KIRICI SİSTEMLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Genellikle ticari amaçlı binalarda kullanılan, güneş enerjisinden maksimum derecede yararlanmak veya onu kontrol etmek amaçlı uygulanan sistemlerdir.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

bayrak direği Patent Bayrak ve Direği Direk Çeşitleri ve Aksesuarları Paslanmaz Bayrak Direği Galvaniz Bayrak Direği Büyük Bayrak Direği

bayrak direği Patent Bayrak ve Direği Direk Çeşitleri ve Aksesuarları Paslanmaz Bayrak Direği Galvaniz Bayrak Direği Büyük Bayrak Direği Bayrak ve Direği Direk Çeşitleri ve Aksesuarları Paslanmaz Bayrak Direği Galvaniz Bayrak Direği Büyük Bayrak Direği Bayrak Göndere Çekme Metodu Direk Ankrajı Sabitleme Direğe Göre Bayrak Ölçüleri Direkler

Detaylı

Zemin ve gövde bölümlerinin 11 Farklı süblimasyon metali renginde imalatı yapılmaktadır.

Zemin ve gövde bölümlerinin 11 Farklı süblimasyon metali renginde imalatı yapılmaktadır. MYK01 Metal Yaka İsimliği Süblimasyon baskıya uygundur. Bu ürüne ait kalıpların tamamı firmamıza ait olduğu için mevcut olan her renk süblimasyon metaline tam profesyonel kesim yapılmaktadır. Süblimasyon

Detaylı

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba KANAL TİPİ KLİMA SANTRALI TLPU-P Teba 1 KANAL TİPİ KLİMA SANTRALLARI Kanal tipi klima santralları, orta büyüklükteki alanların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyacını karşılar. Yüksekliklerinin az olması

Detaylı

DT DİKİLİ TİP MODÜLER PANO

DT DİKİLİ TİP MODÜLER PANO DT DİKİLİ TİP MODÜLER PANO DT DİKİLİ TİP MODÜLER PANO DT DİKİLİ TİP MODÜLER PANO 1 MONTAJLI PANO : Pano gövesi: 1,50 mm DKP sac+ral 7035 boya Kapı: 2,00 mm DKP sac+ral 7035 boya Arka kapak: 1,20 mm DKP

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

4. İçme ve kullanma suyu tesisatları için genleşme tankları

4. İçme ve kullanma suyu tesisatları için genleşme tankları 4. İçme ve kullanma suyu tesisatları için genleşme tankları Ev tesisatları, havalandırma ve genleşme borusundan genleşen suyun sızması nedeniyle binlerce litre su kaybetmektedir. Flamco nun içme suyu ekipmanı

Detaylı

ÜRÜN MARKASI: DOMETIC ÜRÜN ADI: KAN SAKLAMA DOLABI MODEL ADI: BR 55 G TEKNİK ÖZELLİKLER

ÜRÜN MARKASI: DOMETIC ÜRÜN ADI: KAN SAKLAMA DOLABI MODEL ADI: BR 55 G TEKNİK ÖZELLİKLER MODEL ADI: BR 55 G 2. Dış cephesi paslanmaz çelik kaplama 4. İzolasyon malzemesi poliüretan, izolasyon kalınlığı 33-46 mm değişikliklerinin izlenmesini sağlayan alarm tarihçesi 8. Cihaz her türlü elektronik

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI kayraenerji.com Modüler depo, demonte parçalar halinde imal edilmiș ürünün hiçbir kaynak ya da bașka imalat yöntemi gerektirmeden montaj mahallinde cıvatalar

Detaylı

Panel Radyatör & Havlupan & Vana

Panel Radyatör & Havlupan & Vana Panel Radyatör & Havlupan & Vana Yüksek Verim Garanti Çevre Dostu Türk Malı Panel Radyatör YEŞİL TEKNOLOJİ Airfel Panel Radyatörler Çinko osfat kaplama yerine Yeşil Teknolojili Zirconium kaplama teknolojisi

Detaylı

Dairesel susturucular

Dairesel susturucular ,3 X X testregistrierung Dairesel susturucular Tipi Kontamine havaya yönelik, plastik dairesel kanallarda gürültünün azaltılması için Agresif ortama yönelik emiş havası sistemlerinin dairesel kanallarında

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR KAZANLAR Sayfa No : 1 ÖNERİLEN BAYİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ ANTALYA-TEL : (242) 322 00 29 RESMİ ÜRÜN NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) FİYATLAR ( AVRO ) CSZ YOĞUŞMALI BOYLERLİ SOLAR KOMBİLER CSZ 20/300 Yoğuşmalı

Detaylı

Otomatik bulaşık kabul tezgahları

Otomatik bulaşık kabul tezgahları Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. GENEL Yapılarda bugüne kadar yağmur suyunun drenajı ile ilgili olarak konvansiyonel sistemler kullanılmıştır. Konvansiyonel yağmur drenajı, yatay hatta %2-3 derece eğim verilmesi ile suyun hava ile yer

Detaylı

PRİZMATİK VE SİLİNDİRİK KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI DTIK-01-02

PRİZMATİK VE SİLİNDİRİK KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI DTIK-01-02 PRİZMATİK VE SİLİNDİRİK KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI DTIK-01-02 DTIK-01 DTIK-02 MALZEME : Kasa 1 mm. Kalınlıkta galvaniz veya paslanmaz malzemeden ısıtıcı rezistanslar paslanmaz malzemeden imal edilir.

Detaylı

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2"

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4 1/4 3/8 3/8 3/8 1/2 1/2 1/2 TEMAIR COUPLING T-F 026 - OTOMATİK RAKOR, UÇLAR VE DAĞITICI ÇATALLAR - 2 - TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2" TEMAİR DİŞİ

Detaylı

YATAY ATIŞLI ÇATI TİPİ FANLAR TH-MIXVENT Serisi

YATAY ATIŞLI ÇATI TİPİ FANLAR TH-MIXVENT Serisi Çatı tipi karma akışlı fanlar standart olarak egzost fanlarıdır. ve 8 modelleri kalın ve takviyeli enjeksiyonla kalıplanmış plastikten, 13 ve 2 modelleri ise yüksek kalite preslenmiş çelik sacdan mamuldür.

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ Tanımı ĠĢlevi : Ahşap Oyun Grubu : İpli Tırmanma, Kaydırak YaĢ Grubu : +6 Kullanıcı Kapasitesi :

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR Sayfa No : 1 RESMİ NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) FGB-K YOĞUŞMALI KOMBİLER 10.01.004.3012 FGB-K 28 Yoğuşmalı Kombi 27,3 938 961 973 1.008 10.01.004.3013 FGB-K 35 Yoğuşmalı

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

iplasma PLAZMA-OXY KESİM

iplasma PLAZMA-OXY KESİM iplasma PLAZMA-OXY KESİM 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

3.KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI. 05.05.2015 Dr.Salim ASLANLAR 1

3.KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI. 05.05.2015 Dr.Salim ASLANLAR 1 3.KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI 05.05.2015 Dr.Salim ASLANLAR 1 KABARTILI DİRENÇ KAYNAĞI Kabartılı direnç kaynağı, seri imalat için ekonomik bir birleştirme yöntemidir. Uygulamadan yararlanılarak, çoğunlukla

Detaylı