DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik"

Transkript

1 DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik Ufuk Kayador Pazarlama ve Satış Direktörü 10 Nisan İstanbul

2 YIL 2005

3 Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini daha iyi anlamaya çalışarak, daha kaliteli ve uzun dönemli ilişkiler kurmaya dayanan bir pazarlama anlayışı olarak tanımlanabilmektedir.

4 YIL 2005 Yönetim Kurulu nun desteği ile sistemlere yatırım yapıldı.

5 YIL 2005 CRM Sistemi kullanılmaya başlandı.

6 CRM EĞİTİMLERİ

7 Önce Satış Ofislerinde Sonraki süreçte müşterilerimizle iletişimde bulunduğumuz tüm kanallarda kullanılmaya başlandı.

8 CRM Departmanı kuruldu. Değişen müşteri profilini detaylı tanımak için çeşitli dataların toplanması Pazarlama Departmanı içerisinde Analitik Pazarlama Bölümü kuruldu.

9 Sektördeki gelişmelere paralel olarak tüketici profili değişti. Bilinçlenen tüketici daha da seçici olmaya başladı. Beklenti ve ihtiyaçları çok yükseldi.

10 ANALİTİK DEĞİŞİMİN YAPI TAŞLARI Bilinçli tüketicinin artışına paralel olarak rekabet ve kalitenin artışı Dumankaya nın müşteri odaklı yaklaşımı Dumankaya nın sistemler ile yönetilmeyi benimsemesi Dumankaya nın teknolojiye önem vermesi

11 Yapılan analitik çalışmalar yanında alanında uzman olan bir çok danışman firma ile çalışıldı. Sektörde ilk olan bir çok teknolojik yenilikler geliştirildi.

12 Değer Segmentasyonu Davranış Segmentasyonu Dumankaya İnşaat, analitik çalışmalara önem vererek her türlü sistemsel ve teknolojik yeniliği bünyesine katarken, sektöre de öncülük etmeye devam eder.

13 PROJE DENEYİM MERKEZİ

14 ONLINE SATIŞ VE BİLGİLENDİRME KANALLARI İLE MÜŞTERİLERİMİZİN FARKLILAŞAN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERMEYE DE BAŞLADIK

15 KONUT SEKTÖRÜNDE AYRICALIKLAR DÜNYASI

16 DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik Aylin Serter Pazarlama Müdürü

17 2005 de kullanılmaya başlandı. Operasyonel CRM şirketin tüm birimlerinde etkin şekilde kullanılıyordu. DUMANKAYA DA CRM Müşteri datası kaliteliydi. Çift kayıtlar ayrıştırılmıştı. Telefon, doğum günü ve meslek % 88 oranında dolu idi. Bu hedef olarak tüm Pazarlama ve Satış Direktörlüğünün önemli bir hedefiydi. CRM sisteminden elde edilen bilgiler ile demografik ve cross raporlar hazırlanabiliyordu.

18 YIL 2007 Referans Ödül Töreni Bire bir pazarlama faaliyetlerinin başlangıcı

19 YIL 2009 CRM Sisteminin üst versiyonuna geçildi. Fırsat Bölümü devreye alındı. Analitik Pazarlama Çalışmalarına başlandı.

20 SEGMENTASYON ÜRÜN SEGMENTASYONU MÜŞTERİ SEGMENTASYONU HİZMET SEGMENTASYONU

21 ÜRÜN SEGMENTASYONU KRİTERLERİ 1 Ürünün Konsepti ve Nitelikleri 2 Ürünün Lokasyonu 3 Fiyat Yapısı 4 Hedef Kitlesi

22 ÜRÜN SEGMENTASYONU A+ A B+ B C+ C D E

23 YIL 2010 DEĞER SEGMENTASYONU DAVRANIŞ SEGMENTASYONU

24 DEĞER SEGMENTASYONU MÜŞTERİ GRUPLARI DEĞER SEGMENTASYONU VIP TOP Medium Small + Small Small -

25 DEĞER SEGMENTASYONU TOP VIP 2010 yılında TOP segmentinde bulunan müşterilerimizin %7 si 2011 yılında VIP segmentine geçmiştir.

26 DEĞER SEGMENTASYONU Small - Small VIP Small + Medium TOP 2010 yılında uygulaması yapılan Değer segmentasyonu sonuçları ile 2011 yılı sonuçları karşılaştırıldığında alt segmentlerde bulunan 50 müşterilerimiz VIP segmentine geçmiştir.

27 DEĞER SEGMENTASYONU yılı arasında mevcut müşterilerin %24 ü Dumankaya İnşaat'tan ilk defa daire almıştır yılı arasında ilk defa daire alan yeni müşterilerin %37 si ise Medium, TOP ve VIP gibi orta ve üst segmentlere giriş yapmışlardır.

28 VERİ GÜNCELLEME ÇALIŞMALARI Müşterinin tuttuğu takım Müşterilerin iletişim bilgileri Müşterilerin tatil alışkanlıkları Müşterilerin çocuk sayısı ve doğum yılları Müşterilerin spor alışkanlıkları Müşterilerin meslekleri

29 DAVRANIŞ SEGMENTASYONU KRİTERLERİ Demografik Özellikler Satın Alıma Yönelik Özellikler İletişim Özellikleri

30 DAVRANIŞ SEGMENTASYONU Sadık Aktif Pasif

31 DAVRANIŞ SEGMENTASYONU Davranış segmenti aktif olan müşterilerin %3 ü 2012 yılında sadık müşteri segmentine geçmiştir.

32 DAVRANIŞ SEGMENTASYONU yılı arasında gelen yeni müşterilerin %6 sı direkt sadık müşteri segmentine girerken, yılı arasında gelen yeni müşterilerin % 16 sı aktif müşteri segmentindedir.

33 REFERANS PUAN SİSTEMİ Satış Ofisi Ziyareti MÜŞTERİ REFERANS PUANI Satış Cirosu PERSONEL

34 REFERANS PUAN SİSTEMİ İLETİŞİM ÇALIŞMALARI Çağrı Merkezi ve Özel Müşteriler Bölümü tarafından müşterilerimiz arandı. İsme özel mektup gönderimi ile puan sistematiği ve ödüller anlatıldı. E-bülten ve SMS gönderimleri yapılarak müşterilerimize etkin hizmet anlayışı ile bilgilendirme yapıldı.

35

36 2011 YILI REFERANS PUAN SİSTEMİ Referans Puan Sistemi ile müşterilerimiz spor kulübü üyelik paketlerinden yurtdışı tatile, Amerika seyahatinden otomobile kadar çok çeşitli ve çok cazip hediyeler sunuldu.

37 YIL BAZINDA REFERANS CİRO DAĞILIMI %20 %22 %21 %26 %28 %29 % Eylül 11 Ekim 11 Kasım 11 Aralık 11

38 2012 YILI REFERANS PUAN SİSTEMİ Dumankaya İnşaat puan katsayılarını arttırarak, zenginleştirdiği hediye kataloğu ile 2012 de fark oluşturmaya hazırlanıyor.

39 ÖDÜL TÖRENİ tarihinde yapılan geniş katılımlı Ödül Töreninde 72 müşterimize hediyeleri takdim edilmiştir.

40 ÖDÜL TÖRENİ 2011 yılı puan sisteminde hak ettiği puan karşılığındaki ödülünü kullanırken, büyük bir çoğu ise daha fazla puan toplayarak daha cazip ödüller kazanmak için puanını 2012 yılına devretmiştir.

41 2011 YILI SATIŞ BAŞARI ORANLARI Genel Satış Başarı Oranı % 35 Referanslı Satışlarda Başarı Oranı % 49 Özel Müşterilerin Referanslı Satışlarda Başarı Oranı % 58

42 ÖZEL MÜŞTERİLER

43 ÖZEL MÜŞTERİLER VIP Müşteriler TOP Müşteriler Pusula kart ayrıcalıkları Özel organizasyon ve aktiviteler Hayatınıza artı değer katacak ayrıcalıklar Daire teslim sürecinde size özel hizmetler Proje ön satışlarında öncelikli bilgilendirme Tamamlayıcı ürün ve hizmetlerde hızlı çözümler Evinizdeki arıza ve onarımlarda etki ve hızlı teknik destek Kiralama ve satış hizmetlerinde öncelik

44 Ritim İstanbul Proje Deneyim Merkezinde Hizmetinizdeyiz

45 ÖZEL MÜŞTERİLER ANALİZİ-2011 Özel Müşteri Kendi Cirosu / Toplam Ciro Özel Müşteri Kendi Cirosu ve Referansları Cirosu / Toplam Ciro

46 ÖZEL MÜŞTERİLER Özel Müşteri Toplam Müşteri içindeki Oranı %7 İken Toplam içindeki Kendi Değeri %30 dur.

47 ÖZEL MÜŞTERİLER ANALİZLERİ Özel müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha iyi anlayabilmek için kapsamlı analiz çalışmaları yapılmaktadır.

48 ÖZEL MÜŞTERİLERİN ÖNEMİ DEĞERLİ OLAN MÜŞTERİNİN ASIL DEĞERİNİ ANLADIK

49 HABERDAR OLMA KAYNAĞI MÜŞTERİLERİMİZİN BİZE HANGİ KANALDAN ULAŞTIKLARI MÜŞTERİLERİN MECRA KULLANIM ALIŞKANLIKLARI MEDYA PLANLAMASININ YAPILMASI

50 SEGMENT BAZLI İLETİŞİM Segment bazlı yapılan her kampanya da hedef kitleye uygun iletişim çalışmaları yapıldı. Her segment hedef kitlesine uygun e- bülten, çağrı merkezi konuşma scriptleri ve SMS metinleri hazırlandı.

51 ÖZEL GÜN KUTLAMALARI

52 DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK: BU DEFA BİLGİYİ VERİLER İLE İNŞA ETTİK Müşteri segmentasyonu hem Değer hem Davranış açısından geliştirildi. Birebir pazarlama çalışmalarına önem verildi. Sadakat programının altyapısı oluşturuldu. Referans Puan sistemi geliştirildi. Company LOGO Özel müşterilerin var olan önemi daha iyi anlaşıldı. Detaylı analitik çalışmalar yapıldı.

53 Sizlere Hizmet Vermeye Hazırız

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

Müşteri Sadakat Kartlarınız Fraud Kanalınız Olabilir mi?

Müşteri Sadakat Kartlarınız Fraud Kanalınız Olabilir mi? Müşteri Sadakat Kartlarınız Fraud Kanalınız Neden Müşteri Sadakat Kartı? Müşteriyi tanımak, müşterilerin alışveriş alışkanlıklarını analiz edebilmek, müşteri odaklı pazarlama stratejileri geliştirebilmek,

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

Müşterisini CRM ile daha yakından tanıyor!

Müşterisini CRM ile daha yakından tanıyor! Müşterisini CRM ile daha yakından tanıyor! SETUR müşterisini CRM ile daha yakından tanıyor! Yurt-içi Otel Tur 2017 senesi SETUR un müşterilerini daha iyi tanımaya yönelik CRM çalışmalarına başladığı ve

Detaylı

PROJE ADI: Ay çok güzel. Tam benlik!

PROJE ADI: Ay çok güzel. Tam benlik! PROJE ADI: Ay çok güzel. Tam benlik! Araştırma Künyesi Kullanılan Yöntem (ler) Kalitatif Kantitatif Diğer (Açıklayınız) X Araştırmanın Evreni/ Hedef Kitlesi Marka müşterileri Coğrafi Kapsama Alanı Türkiye

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi Yrd. Doç. Dr. Fazlı YILDIRIM fazli.yildirim@okan.edu.tr Oda: C522 www. fazliyildirim.com BIS364 Rekabet Avantajı İçin ç Müşteri ş İlişkileri Yönetimi Abdullah BOZGEYİK CRM

Detaylı

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Günümüzün giderek zorlaşan rekabet ortamında artan müşteri sayıları nedeniyle müşteri ilişkileri yönetimi her geçen gün boyut değiştirmektedir. Müşterilerine

Detaylı

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz 1 ÖNSÖZ İşimiz; Kurumunuz için gerçekleştirilecek tüm kurumsal yenilenme, reklam, PR, basın ilişkileri, tanıtım materyalleri, strateji oluşturma, yeni müşteri ilişkileri ve marka yönetimi hizmetlerini

Detaylı

Değerli Acentelerimiz, 2016 yılında başlayacak olan ayrıcalıklarla dolu MAPFRE GENEL SİGORTA Okyanus Kulübünü siz değerli acentelerimize tanıtmaktan

Değerli Acentelerimiz, 2016 yılında başlayacak olan ayrıcalıklarla dolu MAPFRE GENEL SİGORTA Okyanus Kulübünü siz değerli acentelerimize tanıtmaktan Değerli Acentelerimiz, 2016 yılında başlayacak olan ayrıcalıklarla dolu MAPFRE GENEL SİGORTA Okyanus Kulübünü siz değerli acentelerimize tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Okyanus Kulübümüzde, acentelerimizi

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Doğruların buluştuğu adres...

Doğruların buluştuğu adres... M E D I A Doğruların buluştuğu adres... İletişim Sanattır Firmaların kıyasıya rekabet ettikleri Etnik Pazar sürekli yeniliklere açıktır. Reklam stratejileri yapılırken hedef kitlenin doğru bir şekilde

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Tahmine Dayalı Analitik Tahmine Dayalı Analitik bugünün koşulları ve gelecek aktivitelerden

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12.2011 2008470068-Osman Gökay ÖNOL 2008470105-Ezgi YENİSÖZ 2008470061-Fatmagül

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

PROJE ADI: Medya Tüketiminde Değişen Trendler

PROJE ADI: Medya Tüketiminde Değişen Trendler PROJE ADI: Medya Tüketiminde Değişen Trendler Araştırmanın Künyesi ARAŞTIRMANIN KÜNYESİ Kullanılan yöntem (ler) Kalitatif Kantitatif Diğer (açıklayınız) Araştırmanın evreni/ hedef kitlesi Coğrafi kapsama

Detaylı

Xsights Hakkında 2

Xsights Hakkında 2 Xsights Hakkında 2 Neden Xsights? 5 7 Türkiye nin İlk Araştırmaya Özel Tüketici Paneli Xsights Araştırma ve Danışmanlık, Millenials olarak adlandırılan 1976-1990 doğumlu tüketicilerin ve bir sonraki

Detaylı

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP " RESICON Kimdir? On iki yılı aşkın sürede toplamda yirmi bin adedi geçen konutun Pazarlama ve Satışı ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Direktörlük görevlerinde bulunan RESICON CEO su Aybars Kızılsencer;

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

7. Mükemmellik İçin Sürekli İyileştirme Konferansı

7. Mükemmellik İçin Sürekli İyileştirme Konferansı 7. Mükemmellik İçin Sürekli İyileştirme Konferansı EFQM ile Hayatımıza Girenler Farklı Görevlerde Liderlerimiz olmasına karşın, bu liderlerden beklentilerimizi belirleme ve liderlerimizi gruplandırma çalışmalarında

Detaylı

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım Kısaca Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Tanıtım Başar Öztayşi Öğr. Gör. Dr. oztaysib@itu.edu.tr 1 MİY Genel Tanıtım 2 MİY Genel Tanıtım İçerik Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir? Neden? Tipleri Nelerdir?

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

Bizim Toptan Özden DÜNDAR CFO

Bizim Toptan Özden DÜNDAR CFO Bizim Toptan Özden DÜNDAR CFO 1 Bir bakışta Bizim Toptan Türkiye nin mağaza sayısı ve coğrafi yaygınlık açısından EN BÜYÜK Cash & Carry Şirketi Güçlü ortaklık yapısı ile Borsa İstanbul da işlem gören TEK

Detaylı

Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı 12.02.2013. Perakende ve E-Ticaret Sektöründe Yeni Müşteri Deneyimi

Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı 12.02.2013. Perakende ve E-Ticaret Sektöründe Yeni Müşteri Deneyimi Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı 12.02.2013 Perakende ve E-Ticaret Sektöründe Yeni Müşteri Deneyimi Dünya Çapında 200 ün Üzerinde Müşteri Tecrübesine Dayalı - IBM Perakende Endüstri

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı

İş öncelikleri nelerdir? Şirket değerini artıracak yatırım öncelikleri nelerdir? Şirket müşteriye ne vaad ediyor? Rekabet öncelikleri ne olmalıdır?

İş öncelikleri nelerdir? Şirket değerini artıracak yatırım öncelikleri nelerdir? Şirket müşteriye ne vaad ediyor? Rekabet öncelikleri ne olmalıdır? Şirket değerini artıracak yatırım öncelikleri nelerdir? İş öncelikleri nelerdir? BÖLGESEL BÜYÜME, UZMANLIK ALANLARI, TEKNOLOJİ, KÜLTÜREL SERMAYE KURUMSAL STRATEJİ, FONKSİYONEL STRATEJİLER, MAKRO HEDEFLER

Detaylı

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür 04.10.2013 Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür Sigortayeri Kimdir? Önde gelen sigorta şirketlerinin ürünlerini müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirerek, Alternatif Dağıtım

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

I.TÜRK SPORU SPONSORUYLA BULUŞUYOR KONFERANSI

I.TÜRK SPORU SPONSORUYLA BULUŞUYOR KONFERANSI I.TÜRK SPORU SPONSORUYLA BULUŞUYOR KONFERANSI Ankara-2006 DELİLİK NEDİR? DELİLİK; Aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak Ama farklı sonuçlar beklemektir Sponsorluğu daha iyi anlayabilmek için onun

Detaylı

24.05.2011 Sevil Şengül

24.05.2011 Sevil Şengül 24.05.2011 Sevil Şengül ATA FİNANS GRUBU Ata Finans Grubu bünyesinde ve Ata Yatırım dahil, farklı alanlara odaklanmış 5 finans kuruluşu bulunmaktadır. Farklılaştıran Unsurlar En iyi yerel uygulama Çok

Detaylı

DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL ARACILIĞI PROJE PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ

DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL ARACILIĞI PROJE PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL ARACILIĞI PROJE PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ 1 Tam Kapsamlı Mülk Pazarlama ve Satış Modeli KUZEYBATI ve RESICON; Türkiye de yatırım yapmayı planlayan yerli veya yabancı gayrimenkul

Detaylı

Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK

Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK Bireysel Bankacılık Özel Bankacılık KOBĠ Bankacılığı Kurumsal Bankacılık Bireysel Birebir exi26 Bireysel müşteriler banka

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz.

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. ORTAKLIK SUNUMU UYARILAR İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. Sunum sırasında oluşan sorularınızı lütfen

Detaylı

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir.

Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir. PETRA KAZANÇ PLANI 1. Şahsi Satış Kazancı 2. Yeni Temsilcilik (Sponsorluk )Primi 3. Grup Primi 4. lük primi 5. Hedef Ciro Primi 6. Şampiyonlar Buluşması Yurtiçi Tatili 7. Petra World Club Yurtdışı Gezisi

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

VİZYONUMUZ. Veriye Veli Dedirtiriz!

VİZYONUMUZ. Veriye Veli Dedirtiriz! VİZYONUMUZ Veriye Veli Dedirtiriz! MİSYONUMUZ Veri M TANIŞALIM 8.000+ Satış & Servis Noktası 200+ Entegre Kanal 300.000 Alışveriş İşlemi/Gün 2.500+ Kampanya/yıl 1 Milyar TL+ İlave Ciro 29 Sadakat Programı

Detaylı

Araştırma Modeli. KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması 2012 - TMME

Araştırma Modeli. KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması 2012 - TMME Araştırma Modeli Araştırma, KalDer in 2005 yılından bu yana KA Araştırma tarafından yürütülen TMME modelinin KalDer müşterileri nezdinde uygulanması ile gerçekleştirilmiştir. Çalışmada, KA Araştırma ve

Detaylı

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved ya Üyeleri tarafından Üyeler için Hoş Geldiniz JUUBEO nedir? By the members - For the members JUUBEO nedir? Klasında Dünyanın İlk Global COOP u Aylık dağıtım proğramı Avrupa merkezli bir şirket Ödül ve

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

Programatik Ekosistem

Programatik Ekosistem Programatik Ekosistem İçerik 1. Programatik Ekosistem 2. Programatik Teknolojiler 3. IAB Türkiye Girişimleri EMEA da programatik kullanımı oranı: %92 Görüntülü reklam kampanyaları için programatik kullananların

Detaylı

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ETKİLİ YÖNETİMİ

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ETKİLİ YÖNETİMİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ETKİLİ YÖNETİMİ Timur Akarsu, 24.05.2011 KURULUŞLARIN TEMEL ÖNCELİKLERİ KARLILIK BÜYÜME VARLIĞINI DEVAM ETTİRME KURUMSAL DEĞER ARTIŞI İŞLETMELER BÜYÜMEK VE VARLIKLARINI SÜRDÜREBİLMEK

Detaylı

VİZYONUMUZ. Veriye Veli Dedirtiriz!

VİZYONUMUZ. Veriye Veli Dedirtiriz! VİZYONUMUZ Veriye Veli Dedirtiriz! MİSYONUMUZ Veri M TANIŞALIM 7.500+ Satış & Servis Noktası 200+ Veri Kanalı 320.000 Alışveriş İşlemi/Gün 6.121 Kampanya/yıl 1.15 Milyar TL+ İlave Ciro 29 Sadakat Programı

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

BIG CONTENT > BIG DATA

BIG CONTENT > BIG DATA BIG CONTENT > BIG DATA Pazarlama Zirvesi 2013 Paralel Oturumlar KREA Digital 5 Aralık 2013 AKIŞ Terminoloji Bugün, Yarın ve Sonrası İçerik Doğru Soru : Nasıl? Uygulama Örnekler 1 Big Content > Big Data

Detaylı

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ 4.Ders Yrd.Doç.Dr. Uğur ÖZER Kalite Planlaması Kalite Felsefesi KALİTE PLANLAMASI Planlama, bireylerin sınırsız isteklerini en üst düzeyde karşılamak amacıyla kaynakların en uygun

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l Evimde Sağlık! Ali AŞCI 1 Şirkete Genel Bakış Evimde Sağlık Aracılık Hizmetleri San. ve Tic Ltd. Şti. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve diğer

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

CRM UYGULAMALARINDA BAŞARI ĐÇĐN BĐLĐNMESĐ GEREKENLER

CRM UYGULAMALARINDA BAŞARI ĐÇĐN BĐLĐNMESĐ GEREKENLER 1-Pazarlama konsepti ve bilişim destekli CRM sistemleri 2-CRM Nedir? Neden CRM? 3- CRM modelleri 4-CRM uygulama noktaları 5-CRM projelerinde başarı ve başarısızlığı etkileyen faktörler CRM UYGULAMALARINDA

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4)

TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4) TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4) Özet Bilgilendirme Marka Destek Programı Kapsamına Alınan Şirketlerin

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

Planlama Optimizasyonu ile Perakendede Karlılığı Artırmak

Planlama Optimizasyonu ile Perakendede Karlılığı Artırmak 1 Planlama Optimizasyonu ile Perakendede Karlılığı Artırmak Invent Analytics Prof. Dr. Gürhan Kök Kurucu ve Bilim Danışmanı Gratis Erdem Özcan Tedarik Zinciri Direktörü 2 AJANDA A. Invent Analytics B.

Detaylı

Ölçümleme Verisi Nasıl Kullanılacak?

Ölçümleme Verisi Nasıl Kullanılacak? Ölçümleme Verisi Nasıl Kullanılacak? IAB 6 Türkiye Mayıs - Yönetim 2010 Kurulu Üyesi ve Teknik Komite Başkanı Internet Ölçümlemesinin Önemi İnternet, gerçek zamanlı, detaylı ve etkin ölçümleme yapma imkanı

Detaylı

ŞAHSİ SATIŞ KAZANCI. Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir.

ŞAHSİ SATIŞ KAZANCI. Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir. PETRA KAZANÇ PLANI 1. Şahsi Satış Kazancı 2. Sponsorluk primi 3. Grup Primi 4. Direktörlük primi 5. Hedef Ciro Primi 6. Şampiyonlar Buluşması Yurtiçi Tatili 7. Petra World Club Yurtdışı Gezisi 8. Club

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ 1 M.İ.Y. ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ Kitlesel pazarlamanın gittikçe pahalı bir müşteri kazanma yolu olması Pazar payının değil müşteri payının önemli hale gelmesi Müşteri memnuniyeti

Detaylı

OPERASYONEL ÜSTÜNLÜK VE TÜKETİCİ YAKINLAŞMASINI SAĞLAMAK ve KURUMSAL UYGULAMALAR

OPERASYONEL ÜSTÜNLÜK VE TÜKETİCİ YAKINLAŞMASINI SAĞLAMAK ve KURUMSAL UYGULAMALAR OPERASYONEL ÜSTÜNLÜK VE TÜKETİCİ YAKINLAŞMASINI SAĞLAMAK ve KURUMSAL UYGULAMALAR Dünya üzerinde işletmeler giderek artan şekilde daha fazla hem içerideki şirketlere hem de diğer şirketlerle bağlanmaktadır.

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

2017 Bahar Kampanyası BP İşbirliği. 1 Nisan 15 Mayıs

2017 Bahar Kampanyası BP İşbirliği. 1 Nisan 15 Mayıs 2017 Bahar Kampanyası BP İşbirliği 1 Nisan 15 Mayıs Kampanya Bilgileri Kampanya Geçerlilik Tarihi: 1 Nisan 15 Mayıs 2017 Ürün grubu: Bridgestone Markalı & Binek ve Hafif Ticari & Yaz (LVR, LTS, LSR Combi

Detaylı

SALESmanago Pazarlama Otomasyonu

SALESmanago Pazarlama Otomasyonu SALESmanago Pazarlama Otomasyonu SALESmanago Hakkında Avrupa'nın en başarılı Pazarlama Otomasyonu şirketi 40 ülkede 3000'ün üzerinde B2B, B2C ve E-Ticaret şirketi tarafından tercih ediliyor Müşterileri

Detaylı

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN Emarsys CRM Ads Pazarlama stratejinize veri destekli, akıllı reklamlarla güç katın Kendi kişi verilerinizi kullanarak

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

Amacımız, Alternatif ve kişiye özel projelerimiz ile işletmenizi, hedef müşterinize en kısa ve ekonomik yoldan ulaştırmaktır.

Amacımız, Alternatif ve kişiye özel projelerimiz ile işletmenizi, hedef müşterinize en kısa ve ekonomik yoldan ulaştırmaktır. Amacımız, Alternatif ve kişiye özel projelerimiz ile işletmenizi, hedef müşterinize en kısa ve ekonomik yoldan ulaştırmaktır. ÇÖZÜMLERİMİZ TSS TEMSİLCİLİĞİ YURT DIŞI REKLAM VE PAZARLAMA TURİZM YATIRIM

Detaylı

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Devrim RODOP 2. Doğum Tarihi : 23 Ağustos 1971 3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Akbank Direkt Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Yaşam tarzımız teknoloji ile yeniden şekilleniyor Mobil, iş dünyasını domine etmeye başladı. alibaba.com un en büyük satış payı

Detaylı

EXPERIAN BANKACILIK BÜLTENİ Çeyrek

EXPERIAN BANKACILIK BÜLTENİ Çeyrek EXPERIAN BANKACILIK BÜLTENİ 2017 1. Çeyrek Bankacılık sektörüne genel bakış Bankaların aktif büyümesi ve kredi stoğu büyümeye devam ediyor ve bu büyüme personel ve şube sayısı artmadan gerçekleşiyor İki

Detaylı

Neden Para Puan Card?

Neden Para Puan Card? Günümüz rekabet ortamında artan rekabet baskısı; ürün ve hizmetlerin giderek birbirine benzemesine, ürün ve hizmet farklılaştırmasının zorlaşmasına,fiyat rekabetine bağlı olarak müşteri sadakatinin azalmasına

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri takip

Detaylı