İşin Adı :A.K.Ü ANTRENMAN SALONU KAPALI VE AÇIK SPOR TESİSLERİ İNŞAATI İŞİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İşin Adı :A.K.Ü ANTRENMAN SALONU KAPALI VE AÇIK SPOR TESİSLERİ İNŞAATI İŞİ"

Transkript

1 ÖZEL TEKNİK ŞARTNAME İşin Adı :A.K.Ü ANTRENMAN SALONU KAPALI VE AÇIK SPOR TESİSLERİ İNŞAATI İŞİ İş Grubu : ELEKTRİK İMALATLARI -İdarenin vereceği projelerde idarenin yazılı veya sözlü izni alınmadan hiçbir değişiklik yapılmayacaktır. -Proje ve şartnamelerin ekleri olarak verilen tip detaylara işin devamı süresince aynen uyulacaktır. -Yüklenici projeleri kanun,tüzük,yönetmelik,yürürlükteki standartlar,imalat ve montaj tekniği vs. gibi kriterleri dikkate alarak inceleyecek ve zorunlu ve faydalı bulacağı bütün tadilatı bir öneri raporuyla idareye yazıyla bildirecektir.gerekirse tadilat projesini çizerek idareye sunacaktır. -Yüklenici her çeşit projenin hazırlanmasında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Elektrik Mühendisliği proje düzenleme esaslarına ve elektrik iç tesisat yönetmeliğine ve binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğine uymak zorundadır. -Malzemeler için önce Türk Standartları,daha sonra idarece kabul edilecek milletlerarası standartlar esas alınacaktır. -Bu şartnamede veya birim fiyat tariflerinde belirtilmemiş olsa dahi yürürlüğe girmiş Türk Standardı bulunan malzemeler,denemeler,imalat usulleri ve benzeri hususlar bu standartlara uygun olacaktır. -Bütün malzemeler şartnameler ve projesinde belirtilen hususlara uygun olacaktır. -Şartnamelerde özellikleri belirtilen malzemelerden yeterli miktarı kadarı piyasalarda bulunamadığı takdirde,bundan daha iyi özelliklerde ve kapasitede olan ve yerine kullanılabilir bir malzemeyi idarenin yazılı iznini alarak monte edecek ve bunun için idareden ilave bir bedel talep etmeyecektir. -Kısmi bir sistemin montajı veya mevcut sisteme adaptasyonu için çalışan bir sistemi durdurmak gerekiyorsa, durdurma süresi de belirtilmek kaydıyla idareye en az beş gün önceden haber verilecek ve idareden yazılı izin alınacaktır. -Bütün cihazlar işletmeye devredilmeden önce tamamen temizlenmiş olacak ve sistemlerin her türlü ayarları yapılmış,proje ve şartnamelerde belirtilmiş olan fonksiyonlarını tam olarak yerine getirir vaziyette teslim edecektir. -Yüklenici projelerde ve şartnamelerde ve birim fiyat tariflerinde belirtilen hususların kanunlara,yönetmeliklere,mecburi standartlara veya mahalli şartlara,usul ve kurallara uygun

2 olduğunu tahkik edecektir.eğer uygun olmayan herhangi bir husus mevcutsa idareyi yazılı olarak uyaracaktır. -Yüklenici,geçici kabule kadar monte ettiği bütün tesisat malzeme ve cihazların bakımını yapmakla mükelleftir.idare gerekirse sigorta yapılmasını talep edebilecek,bunun için yükleniciye herhangi bir isim altında hiçbir bedel ödenmeyecektir. ÖZEL-ELK-4 SABİT KAMERA 1/3" Dikey çift yoğunluklu renkli CCD, 560TV satırı (Renkli), 700TV satırı (S/B) yüksek çözünürlük 1/3" Dikey çift yoğunluklu renkli CCD Yerleşik en son nesil SV DSP cihazı, SV-IV Oto irisli yerleşik 3,6X (2,8 ~ 10 mm) değişken odaklı mercek Güçlü 128X WDR işlevi: Maks. 52dB Dijital 3B gürültü azaltma teknolojisi, SSNRII ICR'li (Kızılötesi Kesme Filtresi Kaldırma) Gündüz-Gece 560TV satırı (Renkli), 700TV satırı (S/B) yüksek çözünürlük Min. aydınlatma 0,3Lüks@F1,2 (Renkli), 0,01Lüks@F1,2 (S/B), 0,001Lüks@F1,2 (Renkli, Yüksek Hassasiyetli) Programlanabilir 8 bölgeli özel maskeleme HLC (Yüksek Işık Dengeleme) DIS (Dijital Görüntü Sabitleme) Yağmura ve rüzgâra karşı IP66 Koruma Sağlam, darbelere çok dayanıklı polikarbonat kubbe kapağı ve alüminyum gövde İki tür kurulum (Gömme ya da Yüzeye Montaj) Hareket algılama RS-485 uzaktan ayar kumandası Çok dilli EÜM 52dB S/G oranı Çift Voltaj: 24V AC / 12V DC ÖZEL-ELK-1 48 PORT SWİTCH (52 PORT KENAR ANAHTARI) 1. En az 48 adet 10/100/1000 portu ve bunlardan 4 adetinin yerine kullanılabilecek genişleme yuvaları bulunmalıdır.

3 2. Genişleme yuvalarına 1000BaseSX, 1000BaseLX, 1000BaseLH, 100BaseFX GBIC ler takılabilmelidir /100/1000BaseT portlar otomatik olarak MDI ve MDIX ayarlamasını yapabilmelidir. 4. En az 8000 MAC adres desteği olmalıdır. 5. En az 9000 byte büyüklüğünde yüksek boyutlu iletim birimi (Jumbo Frame) desteği bulunmalıdır. 6. Data iletim kapasitesi en az 71.4 Mpps olmalıdır 7. Anahtarlama kapasitesi en az 96 Gbps olmalıdır. 8. Latency (gecikme) degeri 5.4 mikrosaniyenin altında olmalıdır. 9. IEEE 802.3ad link aggregation (LACP) özelliği olmalıdır. Her birinde en az 8 port olabilen en az 24 adet LACP grup (trunk) desteklenmelidir. 10. IEEE 802.1s Multiple Spanning Tree standardını desteklemelidir 11. Cihaz yığınlanabilr yapıda olmalıdır. Yığınlama durumunda tek bir IP adres ile uzaktan yönetim sağlanabilmelidir. 12. En az 16 adet anahtar yığınlanabilmelidir. 13. IEEE 802.1X port based network access control ve RADIUS desteği ile kullanıcı kimlik kontrolü yapılabilmelidir. Aynı port üzerinden iki kullanıcının kimlik kontrolü mümkün olmalıdır. 14. MAC bazlı ve WEB bazlı kimlik kontrolü mümkün olmalıdır. 15. Cihazın yönetiminde bağlantı aşamasındaki güvenlik için SSL, SSHv2 ve SNMPv3 desteği olmalıdır. 16. Cihazın yönetiminin güvenli ve şifreli yapılabilmesi için TACACS+ desteği olmalıdır. 17. Seçilen bir fiziksel portun diğer portlardan izole edilerek sadece uplink port ile haberleşmesi sağlanabilmelidir. 18. IEEE 802.3x flow control desteği olmalıdır 19. IEEE 802.1p trafik önceliklendirme desteği olmalıdır. 20. Birden fazla portun tek port üzerinden izlenebilmesi için port monitoring (mirror) özelliği olmalıdır. 21. IP Multicast trafiğin yönetimi için IGMPv3 desteği olmalıdır. 22. Cihazın komut satırı, telnet ve WEB üzerinden yönetim desteği olmalıdır. 23. Cihazın uzaktan izlenebilmesi ve raporlarının alınabilmesi için en az 4 grup RMON desteği olmalıdır.

4 24. Cihazın üzerinde konsol portu bulunmalıdır. 25. IEEE 802.1Q VLAN desteği olmalı, en az 64 adet sanal ağ tanımlanabilmelidir. 26. Yaratılan VLAN ların otomatik olarak öğrenilmesi ve dinamik olarak tanımlanmasını sağlayabilmelidir. 27. Network yönetim yazılımı ile birlikte teklif edilmelidir. 28. Cihazın üzerinde port durumlarını gösteren LED ler olmalıdır inch rack üzerine monte edilebilmelidir. Kabin montaj aparatları ile birlikte teklif verlmelidir. 30. Cihaz V voltaj seviyesinde çalışabilmelidir. Elektrik bağlantı kablosu ile birlikte teklif verilmelidir. 31. Güç kaynağı cihazın içinde olmalı, adaptör benzeri cihazlar kullanılmamalıdır. 32. Cihazın yaydığı ses seviyesi belirtilmelidir. 33. Ürün ömür boyu garantili olmalıdır. Garanti süresince oluşabilecek arızalarda onarım, güç kaynağı, modül gibi parça değişim veya ürün değişimi için herhangi bir ücret talep edilmeyecek şekilde teklif verilmelidir. 34. Anahtar yazılım güncellemeleri garanti süresi boyunca ücretsiz yapılabilecek şekilde teklif verilmelidir. ÖZEL-ELK-2 LX Modül SFP 1000 Base Uzun mesafeli fiber optik kablolar için LX tipi GBİC modulün Swich ve Omurgaya montajı, modül LC konnektöre uygun olacaktır.modul takılacağı swich ve Omurgaya uyumlu olacaktır. Her türlü sonlandırması yapılacak şekilde LX modülün, işyerine temini her türlü işçilik ve nakliye dahil işler halde teslimi. ÖZEL-ELK-3 Patch Kablo 1 mt lik TSE Standardına uygun CAT 5E kablonun her iki ucunda RJ-45 jackı bulunacak, kablolar renk sıralamasına uygun olarak çakılacaktır.

5 ÖZEL-ELK-8 Wireless Access point 1. IEEE g ve b standartlarını desteklemelidir ve Wi-Fi onaylı olmalıdır. 2. Cihaz üzerinde ethernet 10baseT/100baseT portu ve console portu olmalıdır. 3. IEEE 802.1x, RADIUS authentication özellikleri olmalıdır 4. IEEE 802.1Q VLAN desteği olmalı, en az 64 adet VLAN tanımlanabilmelidir /128/152 bit WEP şifrelemesi ve 128 AES şifrelemesi yapabilmelidir. 6. IEEE i, WPA2, WPA desteklemelidir ayrı SSID desteklemelidir. Her SSID için ayrı VLAN, authentication ve güvenlik tanımlamaları yapılabilmelidir. 8. İhtiyaç duyulduğunda harici anten takılabilmelidir. 9. Yüksek yoğunluklu erişim noktası konumlandırmalarında kullanılmak üzere output power ayarlanabilmelidir. 10. IEEE 802.3af Power Over Ethernet desteği bulunmalıdır. 11. SNMPv3 desteklemelidir. 12. Cihaz SSHv2 ve SSL protokollerini desteklemelidir. 13. Cihaz SpectraLink Voice Priority (SVP) desteklemelidir. 14. Cihaz üzerinde console port bulunmalıdır. Cihazlar Web, telnet veya console arayüzü ile konfigüre edilebilmelidir. 15. IEEE 802.3af (Power over Ethernet) standartını desteklemelidir. 16. EN :2002/IEC :2001 tıbbi standartını sağlamalıdır. 17. Access Point ler arası handover mekanizmasına sahip olmalı, cihazlar arası geçişlerde kesinti olmamalıdır. 18. MAC adresine göre erişim-listesi uygulamasına imkan vermelidir. 19. Signal-to-noise oranına göre otomatik kanal seçme özelliği olmalıdır. 20. Cihazın yazılım güncellemeleri web üzerinden ücretsiz olarak yapılacaktır. 21. Cihaz ömür boyu garantili olmalıdır.

6 ÖZEL-ELK-13 KOMBİ SET Sıva üstü montajına uygun projesi dahilinde üzerinde üzerinde 3 adet 220 V MONAFAZE TOPRAKLI PRİZ,1 Adet 380 V trifaze priz bulunan,her bir priz için uygun amperde sigortalı ve sigorta montajına uygun malzemenin temin,montaj ve her işçilik dahil işler halde teslimi NOT :Elektrik imalatlarına ait özel teknik şartname yukarıdaki gibidir.diğer imalatların yapım şartları ilgili birim fiyatların poz tariflerine uygun olarak yapılacaktır. ÖZEL ELK-200 ÖZEL 4X54 W.SIVA ÜSTÜ YÜKSEK TAVAN ARMATÜRÜ -Gövde : 0,70mm kalınlığında,korozyona karşı korunmuş,yekpare,ral9016 beyaz elektrostatik toz boyalı,dkp saçtan imal edilmiş Cam:Gövdeye çelik klipslerle takılabilen,söküldüğünde çelik menteşeler yardımı ile askıda kalabilen,temperli serigraf cam Koruma sınıfı: IP 54 Armatür: 1200 mmx 450 mm ölçülerinde Ampul: 4 adet T16/54W ampul,g13 duylu Reflektör: 0,3 mm kalınlığında % 99,98 saflıkta anodize edilmiş alüminyumdan imal edilmiş özel kamaşma kontrollu Çift Parabolik Reflektör Kablo: 1 mm kalınlığında PVC kablı kabloları ile her türlü bağlantısı hazır Balast: Yüksek performanslı EEI:A2 sınıfı,sıcak ateşlemeli,sabit ışık çıkışlı HF elektronik balast monteli komple sıva üstü 4x54 W sıva üstü yüksek tavan armatürü.

7 ÖZEL ELK-201 ÖZEL 4X14 W ELEKTRONİK BALASTLI DEKORATİF SIVA ALTI TAVAN ARMATÜRÜ Gövdesi 0.5 mm kalınlığında DKP saçtan yapılmış,ral 9003 elktrostatik toz boyalı54 mm yüksekliğinde koruma sınıfı IP 20, 597 mm x 597 mm ölçülerinde kutusunda kombi olarak 17 mm çaplı,563,2 mm uzunluğunda,1750 lümen ışık akılı duylu,3000 K Renk sıcaklıklı,%85 renksel geri verimli,4 adet ampul içeren,bjb Duylu,0,3 mm kalınlığında %99,98 saflıkta anodize edilmiş alüminyumdan imal edilmiş,yarı mat OLC (Omni-Directional Luminance Control) Özel kamaşma kontrollü Çift Parabolik Reflektörlü, 0,8 mm kalınlığında PVC kablıkabloları ile her türlü bağlantısı hazır,yüksek performanslı,hf elektronik balast monteli komple sıva altı 4x14 W dekoratif floresan armatür. ÖZEL ELK-202 ÖZEL U-1X28 W ELEKTRONİK BALASTLI ETANJ ARMATÜR Gövdesi elyaf katkılı fiberglas malzemeden,elektronik balastlı,reflektör elektrostatik toz boyalı metal,1 adet T5 ampullü,ip65 koruma sınıflı,tse li etanj armatürün,ampul,elektronik balast,her türlü malzeme ve montaj dahil,temini. ÖZEL ELK-203 ÖZEL U-2X28 W ELEKTRONİK BALASTLI ETANJ ARMATÜR Gövdesi elyaf katkılı fiberglas malzemeden,elektronik balastlı,reflektör elektrostatik toz boyalı metal,2 adet T5 ampullü,ip65 koruma sınıflı,tse li etanj armatürün,ampul,elektronik balast,her türlü malzeme ve montaj dahil,temini. ÖZEL ELK-22 ÖZEL SIVA ÜSTÜ HARİCİ ARMATÜR Sıva üstü montajına uygun 1 adet E-27 duylu krom gövdeli,cam muhafazalı,tse li armatürün temini,her türlü işçilik dahil montajı. ÖZEL ELK-204 LEDLİ ŞARJLI ACİL DURUM ARMATÜRÜ Duvara montaja uygun, TSE li ve CE li standartlara uygun, akülü şarjlı 60 ledli 10 saat yanma süreli standart 220 v prizde şarj edebilme özellikli elektrik kesildiğinde otomatik devreye girecek şekilde çalışan armatürün temini yerine montajı her türlü işçilik dahil

TESİSAT MAHAL LİSTESİ

TESİSAT MAHAL LİSTESİ İşin Adı : antrenman salonu 2012 Sayfa: 1 İş Grubu: Elektrik Tesisat ı 1 30.4.2 2 m, 65x65x7'lik galv.toprak elektrot ve gömülmesi 2 32.16.5-003 1kV, 3x35sc/16 mm2 Alvinal-D Kablo (aynı 3 32.16.5-004 1kV,

Detaylı

Şartname CLR-IES-G402P Yönetilebilir Endüstriyel PoE Switch

Şartname CLR-IES-G402P Yönetilebilir Endüstriyel PoE Switch Şartname CLR-IES-G402P Yönetilebilir Endüstriyel PoE Switch GENEL Cihaz üzerinde Fiber optik kabloları sonlandırmak için 2 adet SFP modül yuvası bulunmalı. SFP yuvalarının tamamı Multimode ve Singlemode

Detaylı

Endüstriyel otomasyon protokollerinin her zaman yapılan işlem için gerekli olan bant genişliğini sağlar

Endüstriyel otomasyon protokollerinin her zaman yapılan işlem için gerekli olan bant genişliğini sağlar I SERİSİ Endüstriyel ve ağır çevre koşullarında kullanım amaçlı olarak tasarlanmış özel bir switchtir. Fabrika ve nakil koşullarında çalışmaya uygun olan bu cihazda güvenli politika uygulamalarına önem

Detaylı

Şartname CLR-SWG-2804F L2+ Fiber Switch Şartnamesi

Şartname CLR-SWG-2804F L2+ Fiber Switch Şartnamesi Şartname CLR-SWG-2804F L2+ Fiber Switch Şartnamesi GENEL Cihaz üzerinde Fiber optik kabloları sonlandırmak için 28 adet SFP modül yuvası bulunmalı. Cihaz üzerinde Bakır ethernet bağlantıları sonlandırmak

Detaylı

CLR-IES-G402P 4Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP Manaaged Endüstriyel Switch

CLR-IES-G402P 4Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP Manaaged Endüstriyel Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G402P 4Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP Manaaged Endüstriyel Switch CLR-IES-G402P, 4Port 10/100/1000Base-TX POE ve 2Portu SFP

Detaylı

TESİSAT MAHAL LİSTESİ

TESİSAT MAHAL LİSTESİ Sayfa: 1 1 30.1.1 Topraklama şeridi (0.8kg/m) ve gömülmesi m + - - 2 30.4 2 m, 65x65x7'lik galv.köşebent ve 5m galv.örgülü çelik tel ve gömülmesi 3 701-101 Sac pano-800 mm genişliğinde 4 704-102 Sıva üstü

Detaylı

DEKORATİF ARMATÜRLER

DEKORATİF ARMATÜRLER DEKORATİF ARMATÜRLER www.alanaydinlatma.com DEKORATİF ARMATÜRLER ALDEKO-V * Boyut (mm) :315x1050x8 * Ağırlık (kg) :4,10 * Işık Kaynağı :3528 SMD LED * Güç Tüketimi (Watt) :38 * Giriş Voltajı (V) :AC 200-240

Detaylı

Haberleşme sistemlerinde yüksek performansı yakalayın. Şartname CLR-IES-G802P Yönetilebilir Endüstriyel PoE Switch

Haberleşme sistemlerinde yüksek performansı yakalayın. Şartname CLR-IES-G802P Yönetilebilir Endüstriyel PoE Switch Şartname CLR-IES-G802P Yönetilebilir Endüstriyel PoE Switch GENEL Cihaz üzerinde Fiber optik kabloları sonlandırmak için 2 adet SFP modül yuvası bulunmalı. SFP yuvalarının her ikisi de Multimode ve Singlemode

Detaylı

Tip 1 6 48 10/100/1000 + 4 SFP (1000/10000 SFP) Tip 3 3 48 10/100/1000 + 4 SFP (1000/10000 SFP) Tip 4 1 24 10/100/1000 + 4 SFP (1000/10000 SFP)

Tip 1 6 48 10/100/1000 + 4 SFP (1000/10000 SFP) Tip 3 3 48 10/100/1000 + 4 SFP (1000/10000 SFP) Tip 4 1 24 10/100/1000 + 4 SFP (1000/10000 SFP) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YAZILIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ A-GENEL HÜKÜMLER: A.1 Teklif veren firmalar teklif edecekleri sistemlerin özelliklerini gösterir dokümanları (Türkçe veya İngilizce),

Detaylı

CLR-IES-G802 8Port Gigabit RJ45 + 2Port SFP Managed Ring Switch

CLR-IES-G802 8Port Gigabit RJ45 + 2Port SFP Managed Ring Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G802 8Port Gigabit RJ45 + 2Port SFP Managed Ring Switch CLR-IES-G802P, 8Port 10/100/1000Base-TX ve 2Portu SFP Slot olmak üzere

Detaylı

CLR Networks CLR-SWT-2412F # 24Port 10/100/1000 RJ45 + 8*SFP(1G) + 4*SFP+ (10G) L3 Ethernet Switch

CLR Networks CLR-SWT-2412F # 24Port 10/100/1000 RJ45 + 8*SFP(1G) + 4*SFP+ (10G) L3 Ethernet Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWT-2412F Ethernet Switch Teknik Şartnamesi CLR Networks CLR-SWT-2412F # 24Port 10/100/1000 RJ45 + 8*SFP(1G) + 4*SFP+ (10G) L3 Ethernet

Detaylı

CLR-SWG-1621P 16Port POE Switch

CLR-SWG-1621P 16Port POE Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWG-1621P # 16 Port POE + 2Port Gigabit RJ45 Uplink + 1*SFP Ethernet Switch CLR Networks POE Ethernet Switch ; POE IP Kamera, POE Dome Kamera,

Detaylı

CLR-IES-T884P # DIN Rail Endüstriyel 24Port Omurga Ethernet POE Switch 10G L2+

CLR-IES-T884P # DIN Rail Endüstriyel 24Port Omurga Ethernet POE Switch 10G L2+ Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-IES-T884P # DIN Rail Endüstriyel 24Port Omurga Ethernet POE Switch 10G L2+ CLR Networks CLR-IES-T884P Endüstriyel Tip Ray Montajına Uygun 12Fiber

Detaylı

ELEKTRİK TESİSATI İŞLERİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

ELEKTRİK TESİSATI İŞLERİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ ELEKTRİK TESİSATI İŞLERİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ -İdarenin vereceği projelerde idarenin yazılı veya sözlü izni alınmadan hiçbir değişiklik yapılmayacaktır. -Proje ve şartnamelerin ekleri olarak verilen

Detaylı

CLR-SWG-822P @ 8Port 100Mbps RJ45 POE + 2Port Gigabit SFP/RJ45 Combo Switch

CLR-SWG-822P @ 8Port 100Mbps RJ45 POE + 2Port Gigabit SFP/RJ45 Combo Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-822P @ 8Port 100Mbps RJ45 POE + 2Port Gigabit SFP/RJ45 Combo Switch CLR-SW-822P POE destekli 8adet 10/100Mbps RJ45 bakır portu

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-1602P+ 16Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP F/O Unmanaged F/O Switch CLR-SWG-1602P+ 16 Adet POE destekli 10/100/1000Base-TX Gigabit

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-42P 4Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP F/O Unmanaged Switch CLR-SWG-42P 4 Adet POE destekli 10/100/1000Base-TX Gigabit RJ45 Bakır

Detaylı

2013 FİYAT LİSTESİ. www.imtasaydinlatma.com

2013 FİYAT LİSTESİ. www.imtasaydinlatma.com 2013 LİSTESİ www.imtasaydinlatma.com YÜKSEK MEKANLAR İÇİN YÜKSEK TAVAN MARKET ARMATÜRÜ YÜKSEK MEKANLAR İÇİN YÜKSEK TAVAN ARMATÜRÜ TEKNİK ÖZELLİKLER Gövde: Alüminyum eloksal Boya: RAL 9016 beyaz elektrostatik

Detaylı

CLR-SWG-244MP 24Port Gigabit + 4Port Gigabit SFP POE Switch

CLR-SWG-244MP 24Port Gigabit + 4Port Gigabit SFP POE Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWG-244MP 22Port Gigabit POE + 4*SFP Ethernet Switch L2+ 440W CLR Networks POE Switch ; IP Tabanlı POE Destekli CCTV Güvenlik Kameraları, IP

Detaylı

POE Switch 24Port Gigabit RJ45 POE + 4Port SFP Managed L3

POE Switch 24Port Gigabit RJ45 POE + 4Port SFP Managed L3 Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWG-L328P @ POE Switch 24Port Gigabit RJ45 POE + 4Port SFP Managed L3 CLR-SWG-L328P POE Switch 24Port Gigabit 10/100/1000M RJ45 POE ve 4Port

Detaylı

E1 ELEKTRİK TESİSATI YAPILMASI İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

E1 ELEKTRİK TESİSATI YAPILMASI İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ İşin Adı: İzmir Konak Belediyesi Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu Yapılması İşi A) YAPILACAK İŞİN TARİFİ E1 ELEKTRİK TESİSATI YAPILMASI İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ a) İzmir Konak Belediyesi Barbaros

Detaylı

CLR-SW-811P

CLR-SW-811P Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com 8Port 10/100Base-TX RJ45 POE + 2Port Gigabit SFP Slot Yönetilemez Switch CLR-SW-811P 8Port POE destekl ve 1Port Gigabit RJ45 / SFP Paylaşımlı

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter KENAR ANAHTAR (SWİTCH) TEKNİK ŞARTNAME Anahtar üzerinde en az 24 adet 10/100/1000BaseT ethernet portu ve en az 2 adet SFP tabanlı yuva bulunmalıdır. Bu yuvalara 1000BASE-LX/LH, 1000BASE-SX, 1000BASE-BX,

Detaylı

CLR-SWT-4244 # Fiber Optik Omurga Ethernet Switch L2+ Managed

CLR-SWT-4244 # Fiber Optik Omurga Ethernet Switch L2+ Managed Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWT-4244 Fiber Optik Omurga 10G Ethernet Switch L2+ Managed CLR Networks CLR-SWT-4244 Switch 4Portu 10Gbps uplink portu olmak üzere toplam 32port

Detaylı

CLR-IES-G824P 14Port Endüstriyel Ethernet Managed Gigabit Fiber Switch

CLR-IES-G824P 14Port Endüstriyel Ethernet Managed Gigabit Fiber Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G824P 14Port Endüstriyel Ethernet Managed Gigabit Fiber Switch CLR-IES-G824P, 8Portu POE destekli olmak üzere 10Port Gigabit Ethernet

Detaylı

GENEL TANITIM. www.bes-a.com

GENEL TANITIM. www.bes-a.com GENEL TANITIM ÜRÜNLER YÖNLENDİRME ARMATÜRLERİ ACİL AYDINLATMA ARMATÜRLERİ AYDINLATMA ARMATÜRLERİ ELEKTRONİK TRAFO ACİL AYDINLATMA KİTLERİ ELEKTRONİK BALASTLAR LED SÜRÜCÜLER YÖNLENDİRME ARMATÜRLERİ ÇUPRA

Detaylı

8Port 100Mbps RJ45 POE + 2Port Gigabit SFP

8Port 100Mbps RJ45 POE + 2Port Gigabit SFP Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com P N Ethernet Mesafe Uzatıcılar & IP Kamera Çözümleri 8Port 100Mbps RJ45 POE + 2Port Gigabit SFP Yönetilemez POE Switch CLR-SW-812P 8Port

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-28 8Port SFP Slot + 2Port Gigabit RJ45 Omurga Ethernet Ağ Anahtarı CLR Networks CLR-SWG-28 Switch 2Port Gigabit Ethernet RJ45

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com Fiber Optik Merkez Switch - 28xSFP + 4xRJ45 CLR-SWG-2804F, fiber optik hatlarla switchlerin merkeze taşındığı, geniş ve yoğun ethernet ağlarında,

Detaylı

YÜKSEK TAVAN ARMATÜRLERİ GALAKSI ALÜMİNYUM GÖVDE ARMATÜR. 60x60 SIVA ÜSTÜ VE SIVA ALTI ARMATÜRLER DEKO DEKORATİF ARMATÜRLER BELGELERİMİZ

YÜKSEK TAVAN ARMATÜRLERİ GALAKSI ALÜMİNYUM GÖVDE ARMATÜR. 60x60 SIVA ÜSTÜ VE SIVA ALTI ARMATÜRLER DEKO DEKORATİF ARMATÜRLER BELGELERİMİZ AydınlatmaSistemleri LightingSystems ISO 9001-2008 YÜKSEK TAVAN ARMATÜRLERİ GALAKSI ALÜMİNYUM GÖVDE ARMATÜR 60x60 SIVA ÜSTÜ VE SIVA ALTI ARMATÜRLER DEKO DEKORATİF ARMATÜRLER BELGELERİMİZ İÇİNDEKİLER ALÜMİNYUM

Detaylı

CLR-SWT-2412F # 24Port Gigabit RJ45 + 8Port Gigabit SFP + 4Port 10GE SFP+ Ethernet Omurga Switch L3

CLR-SWT-2412F # 24Port Gigabit RJ45 + 8Port Gigabit SFP + 4Port 10GE SFP+ Ethernet Omurga Switch L3 Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWT-2412F 24*Gigabit RJ45 + 8*Gigabit SFP + 4*10G SFP+ Ethernet Switch L3 CLR Networks CLR-SWT-2412F Fiber Optik Switch, 24 adet 10/100/1000Base-TX

Detaylı

CLR-IES-T884P # 24-Port L2+ 10G Industrial Managed POE Switch

CLR-IES-T884P # 24-Port L2+ 10G Industrial Managed POE Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com Ethernet Mesafe Uzatıcılar & IP Kamera Çözümleri CLR-IES-T844P 16Port Endüstriyel Ethernet Managed 10Gigabit Fiber POE Switch CLR-IES-T884P, 8Portu

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ İZMİR KONAK BELEDİYESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ KABLOSUZ ERİŞİM SİSTEMİ MONTAJ DAHİL ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KABLOSUZ ERİŞİM SİSTEMİ MONTAJ DAHİL ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A-) KONU VE AMAÇ Konak Belediyesi

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-2420P 24Port 10/100M POE + 2Port Gigabit RJ45 Ethernet Switch CLR-SWG-2420P POE Switch CCTV IP Güvenlik kameraları, IP Telefon

Detaylı

T.C. GAZİANTEP ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Bilgi İşlem Müdürlüğü TEKNİK ŞARTNAME

T.C. GAZİANTEP ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Bilgi İşlem Müdürlüğü TEKNİK ŞARTNAME 1 T.C. 1- Sunucu ( 8 adet) 1.1. İşlemci ve Cep Bellek 2 adet Intel Xeon E5-2660 ( 2.2 GHZ 8 core 20 MB ) işlemci içerecektir. 1.2. Ana Bellek Sistemde en az 32 GB bellek Sunucu üzerinde en az 24 Adet Bellek

Detaylı

ULS RACK KABİNETLER

ULS RACK KABİNETLER ULS RACK KABİNETLER info@ulusalkablo.com SOHO TİPİ RACK KABİNETLER Özellikler Tekerlekli ve duvar tipi olarak kullanılabilir. 19 standartlarında her türlü cihaz bağlanabilir. 1 li ve 2 li fan takılabilir.

Detaylı

CLR-IES-G802P 8Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP Managed Ring Switch

CLR-IES-G802P 8Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP Managed Ring Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G802P 8Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP Managed Ring Switch CLR-IES-G802P, 8Port 10/100/1000Base-TX POE ve 2Portu SFP Slot olmak

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-420P 6Port Gigabit Ethernet POE Switch ( 4Port POE) CLR-SWG-420P POE Switch CCTV IP Güvenlik kameraları, IP Telefon Sistemlerinde

Detaylı

CLR-SWG-28F @ 2Port Gigabit RJ45 + 8Port Gigabit SFP Yönetilemez Merkez Swith

CLR-SWG-28F @ 2Port Gigabit RJ45 + 8Port Gigabit SFP Yönetilemez Merkez Swith Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-28F @ 2Port Gigabit RJ45 + 8Port Gigabit SFP Yönetilemez Merkez Swith CLR Networks CLR-SWG-28 Switch 2Port Gigabit Ethernet RJ45

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

CLR-IES-G42P 4Port 10/100/1000Base-TX + 2Port SFP Unmanaged Industrial POE Switch

CLR-IES-G42P 4Port 10/100/1000Base-TX + 2Port SFP Unmanaged Industrial POE Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G42P 4Port 10/100/1000Base-TX + 2Port SFP Unmanaged Industrial POE Switch CLR-IES-G42P, 4Port Gigabit Ethernet RJ45 POE ve 2Port

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Uygun maliyetli 10/100Base-T Küçük çalışma grupları ve uzak şube ofisleri için ideal olan eski, tümüyle yönetilen 10/100Base-T ağları için Dell PowerConnect 3500

Detaylı

SWITCH FÝBER Converter Çeþitleri Media Converter from 100BASE-TX twisted-pair 100BASE-FX multimode (2km, SC) Bu medya dönüþtürücü modlu fiber optik kablo üzerinden, standart 10BASE-T / 100BASE-TX Hýzlý

Detaylı

GENEL TANITIM. Mustafa GEDİK. Ar-Ge ve Kalite Kontrol Yöneticisi. www.bes-a.com

GENEL TANITIM. Mustafa GEDİK. Ar-Ge ve Kalite Kontrol Yöneticisi. www.bes-a.com GENEL TANITIM Mustafa GEDİK Ar-Ge ve Kalite Kontrol Yöneticisi FİRMA TARİHÇE Aydınlatma sektörüne 1995 yılında Elektronik Balast üretimi ile giren firmamız, sektörün ve ihtiyaçların gelişmesiyle birlikte

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEKLİFİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEKLİFİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEKLİFİ Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığının ekli teknik şartnamede belirtilen işler 4734 sayılı kamu ihale kanunu 22 d maddesine göre yaptırılacaktır.

Detaylı

CLR-IES-G82S

CLR-IES-G82S Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G82S... 8 Port Gigabit RJ45 + 2 Port SFP Endüstriyel Ethernet Switch Unm. CLR-IES-G82S, 8Port 10/100/1000Base-TX ve 2Portu SFP

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TEKNİK ŞARTNAME Doküman No Mİ_F_13 Revizyon No. 00 Rev. Tarihi 00 Yayın Tarihi 03.03.2010 Şartname No TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ NETWORK ALTYAPISI TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU VE TANIMLAR

Detaylı

CLR-IES-G82P # 8Port Gigabit RJ45 POE + 2*SFP Industrial Ethernet Unmanaged Switch

CLR-IES-G82P # 8Port Gigabit RJ45 POE + 2*SFP Industrial Ethernet Unmanaged Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G82P 8Port Gigabit RJ45 POE + 2*SFP Unmanaged Industrial Ethernet Switch P/N Ethernet Mesafe Uzatıcılar & IP Kamera Çözümleri

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-22 2Port 10/100/1000 Gigabit RJ45 + 2 Port F/O SFP Slot Switch CLR Networks CLR-SWG-22 Switch 2Port Gigabit ethernet RJ45 ve 2

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWF-401P 4 Port 10/100 RJ45 POE + 1 Port SC SM F/O Unmanaged Switch CLR-SWF-401P 4 Adet POE destekli 10/100Base-TX RJ45 Bakır Portu

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com www.switchmerkezi.com Gigabit Ethernet Ağ Anahtarları Sipariş No CLR-SWG-24 2Port 10/100/1000 Gigabit RJ45 + 4 Port F/O SFP Slot Switch

Detaylı

CLR-IES-G82S

CLR-IES-G82S Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G82S 8Port Gigabit RJ45 + 2Port SFP Endüstriyel Ethernet Switch Unm. CLR-IES-G82S, 8Port 10/100/1000Base-TX ve 2Portu SFP Slot

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-0800P 8 Port Gigabit Ethernet POE Switch CLR-SWG-0800P 8Port GE POE Switchler CCTV IP Güvenlik kameraları, IP Telefon Sistemlerinde

Detaylı

CLR-SWF-2422P # 24Port 10/100M RJ45 POE + 2*Gigabit SFP/RJ45 Ethernet Switch

CLR-SWF-2422P # 24Port 10/100M RJ45 POE + 2*Gigabit SFP/RJ45 Ethernet Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWF-2422P # 24Port 10/100M RJ45 POE + 2*Gigabit SFP/RJ45 Ethernet Switch 24Port POE desteli fast ethernet portu ve 2 adet uplink için paylaşılı

Detaylı

CLR-SWF-2422P # 24Port 10/100M RJ45 POE + 2*Gigabit SFP/RJ45

CLR-SWF-2422P # 24Port 10/100M RJ45 POE + 2*Gigabit SFP/RJ45 Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWF-2422P # 24Port 10/100M RJ45 POE + 2*Gigabit SFP/RJ45 Ethernet Switch 24Port POE desteli fast ethernet portu ve 2 adet uplink için paylaşılı

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:2

Zeyilname Zeyilname No:2 Zeyilname Zeyilname No:2 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 6 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:2 1 GİRİŞ BT EKİPMANLARI ALIMI İHALESİ (GA2.1) ZEYİLNAME NO: 2 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

2014 FİYAT LİSTESİ.

2014 FİYAT LİSTESİ. 2014 LİSTESİ www.imtasaydinlatma.com YÜKSEK MEKANLAR İÇİN YÜKSEK TAVAN MARKET ARMATÜRÜ TEKNİK ÖZELLİKLER Gövde: Alüminyum eloksal Boya: RAL 9016 beyaz elektrostatik toz boya Duy: Isı ve darbeye dayanıklı

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWF-410P 4Port 10/100Base-TX POE + 1Port Uplink Switch CLR-SWF-410 Switch 4 Portu POE ve 1Portu Non-POE olmak üzere toplam 5Port 10/100Mbps

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ KABLOSUZ AĞ CİHAZI ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ KABLOSUZ AĞ CİHAZI ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ KABLOSUZ AĞ CİHAZI ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ A-GENEL HÜKÜMLER: A.1 Teklif veren firmalar teklif edecekleri sistemlerin özelliklerini gösterir dokümanları (Türkçe veya İngilizce), teklif

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

1Port Gigabit RJ45 to Gigabit SFP Fiber Converter Single Fiber

1Port Gigabit RJ45 to Gigabit SFP Fiber Converter Single Fiber Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-MCG-SFP-SS @ 1Port Gigabit RJ45 to Gigabit SFP Fiber Converter Single Fiber Ethernet ağlarında bir noktadan başka noktaya fiber optik kablo

Detaylı

CLR-SWF-820A # 10-Port 10/100M POE Ethernet Switch 24VDC

CLR-SWF-820A # 10-Port 10/100M POE Ethernet Switch 24VDC Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWF-820A # 10Port 10/100M RJ45 24VDC POE Ethernet Switch CLR Networks CLR-SWF-820P 10Port POE Switch 8Port POE'li ve 2Portu POE'siz ( Non POE)

Detaylı

https://poeswitch.weebly.com/

https://poeswitch.weebly.com/ Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWG-810P # 8Port Gigabit POE + 1Port Gigabit Uplink Ethernet Switch 130W CLR Networks POE Ethernet Switch ; POE IP Kamera, POE Dome

Detaylı

Şartname CLR-SWG-L328P Yönetilebilir L3 PoE Switch

Şartname CLR-SWG-L328P Yönetilebilir L3 PoE Switch Şartname CLR-SWG-L328P Yönetilebilir L3 PoE Switch ÖZELLİKLER Cihaz üzerinde Fiber optik kabloları sonlandırmak için 4 adet SFP modül yuvası bulunmalı. SFP yuvalarının tamamı Multimode ve Singlemode Gigabit

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici Ürün no.: 544006 MLC500T14-1200-IP Set güvenlik sensörü verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-SWF-810P 9 Port 10/100Base-TX Ethernet POE Switch CLR-SWF-810P 9Port FE POE Switchler CCTV IP Güvenlik kameraları, IP Telefon Sistemlerinde

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri. 8Port 10/100M POE + 2Port Gigabit RJ45 + 1*SFP Slot Ethernet Switch

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri. 8Port 10/100M POE + 2Port Gigabit RJ45 + 1*SFP Slot Ethernet Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWG-821P @ 8Port 10/100M POE + 2Port Gigabit RJ45 + 1*SFP Slot Ethernet Switch CLR Networks POE switch, POE destekli CCTV IP kamera güvenlik

Detaylı

CLR-IES-80 8 Port 10/100Base-TX Endüstriyel Ethernet Switch

CLR-IES-80 8 Port 10/100Base-TX Endüstriyel Ethernet Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-80 8 Port 10/100Base-TX Endüstriyel Ethernet Switch CLR Networks CLR-IES-80 Endüstriyel Ethernet Ağ Anahtarı 8 adet 10/100Mbps

Detaylı

Teknik konularla ilgili detaylı bilgi ozcangokburun@tff.org mail adresinden alınabilir.

Teknik konularla ilgili detaylı bilgi ozcangokburun@tff.org mail adresinden alınabilir. 20.10.2015 ÜNİTESİ : Satın Alma Müdürlüğü SAYI : 2015/21163 KONU : 4 adet Switch Alım İşi. SON BAŞVURU TARİHİ : 27 Ekim 2015 Salı günü Saat 15.00 Türkiye Futbol Federasyonu tarafından aşağıda teknik özellikleri

Detaylı

S2100-26G-2F : 24*10/100/1000Base-TX RJ45 + 2 SFP Slotlu Fiber Optik Switch

S2100-26G-2F : 24*10/100/1000Base-TX RJ45 + 2 SFP Slotlu Fiber Optik Switch Katalog S2100-26G-2F Fiber Switch S2100-26G-2F : 24*10/100/1000Base-TX RJ45 + 2 SFP Slotlu Fiber Optik Switch Telkolink.com Fiber Optik Ethernet Ağları Teknik Özellikler 24 adet 10/100/1000Base-TX RJ45

Detaylı

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ simled.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2015-2016 SİMLED Aydınlatma Sistemleri olarak Ledli Aydınlatma Ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektördeki 5 yılı aşan tecrübemizle ve

Detaylı

Bilgi Teknolojileri Uzmanı

Bilgi Teknolojileri Uzmanı Katalog 10 + 2 Port Yönetilebilir Gigabit Ethernet Switch S2100-10G-2F 8 * 10/100/1000 Gigabit + 2 SFP Slot Gigabit Eth. Managed Switch Telkolink.com Ethernet Ağı Çözümleri Port Bilgisi 8 adet 10/100/1000Base-T

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır;

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır; TEKNİK ŞARTNAME Bu şartname, Kurum ihtiyaçlarını karşılamak üzere satın alınacak olan 15 (onbeş) adet sunucu, 8 (sekiz) adet CNA kart ve 1 (bir) adet kabinetin minimum teknik özelliklerini tanımlar. 1.

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-450/V Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-450/V Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68000134 MLC500T14-450/V Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELER! KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELER! KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELER! KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1/1 Birim : BİLGİ İŞLEM

Detaylı

FİBER OPTİK ÇÖZÜMLER

FİBER OPTİK ÇÖZÜMLER FİBER OPTİK ÇÖZÜMLER MARKA ÜRÜN RESMİ MODEL AÇIKLAMA Network Medya Dönüştürücüler LİSTE $ 1.6.2015 MC 101 SS 180 MC 102 SS * 10/100M, 2 adet RJ45, 1 adet SC Arayüzü 220 MC 104 SS * 10/100M, 4 adet RJ45,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 2011 AVRUPA GENÇLİK OLİMPİK OYUNLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 2011 AVRUPA GENÇLİK OLİMPİK OYUNLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 2011 AVRUPA GENÇLİK OLİMPİK OYUNLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ Trabzon Tarihi Mekânları Aydınlatma Projesi Kapsamında Elektrik Malzemesi Alınması İşine Ait Teknik Şartname

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

CLR-SWF-420P # 4Port 10/100Base-TX POE + 2Port Uplink Switch

CLR-SWF-420P # 4Port 10/100Base-TX POE + 2Port Uplink Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com Ethernet Mesafe Uzatıcılar & IP Kamera Çözümleri CLR-SWF-420P # 6Port 10/100M RJ45 (4Port POE) Ethernet Switch CLR-SWF-420P Switch 4 Portu POE ve

Detaylı

CLR-IES-G42PB

CLR-IES-G42PB Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G42PB : POE Ethernet Switch - Din Rail Tip & DC Power CLR Networks Business serisi din rail ethernet ağ anahtarları güvenlik IP

Detaylı

CLR-IES-G41 4Port Gigabit Ethernet + 1Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch

CLR-IES-G41 4Port Gigabit Ethernet + 1Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G41 4Port Gigabit Ethernet + 1Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch CLR Networks CLR-IES-G41 Endüstriyel Tipi Gigabit Ethernet

Detaylı

CLR-IES-G42 4Port Gigabit Ethernet + 2Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch

CLR-IES-G42 4Port Gigabit Ethernet + 2Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G42 4Port Gigabit Ethernet + 2Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch CLR Networks CLR-IES-G42 Endüstriyel Tipi Gigabit Ethernet

Detaylı

CLR-SW-182S 1Port gigabit RJ45 bakır, 8Port 100Base-FX ve 2Port 1G SFP

CLR-SW-182S 1Port gigabit RJ45 bakır, 8Port 100Base-FX ve 2Port 1G SFP Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com Fiber Optik Ethernet Yönetilemez Switch CLR-SW-182S 1Port gigabit RJ45 bakır, 8Port 100Base-FX ve 2Port 1G SFP slot olmak üzere toplam 11Porta sahip

Detaylı

Katalog CLR Networks Fiber Optic Switches. CLR-SWF-18 Fiber Optic Switch. Telkolink.com Fiber Optik Ethernet Ağ Anahtarları

Katalog CLR Networks Fiber Optic Switches.  CLR-SWF-18 Fiber Optic Switch. Telkolink.com Fiber Optik Ethernet Ağ Anahtarları Katalog CLR Networks Fiber Optic Switches CLR-SWF-18 Fiber Optic Switch CLR-SWF-18 : 1*10/100RJ45 + 8 * 100Base-FX SFP Soketli Switch CLR-SWF-18 Swith üzerinden 1 adet 10/100Base-T RJ45 Portu ve 8 adet

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68000312 MLC500T30-1200 Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Entegre Soğutma elemanları yukarıdan hafif soğutma

Entegre Soğutma elemanları yukarıdan hafif soğutma OWAconstruct Entegre Soğutma elemanları yukarıdan hafif soğutma OWAcoustic tavanlarını soğutma elemanlarıyla birleştirmenin yararları: DIN 1946 bölüm 2 koşulları sağlanır. hava akımı yok çok sessiz Kolay

Detaylı

İhale Makamı. Poz No İmalatın Cinsi Birim Miktarı

İhale Makamı. Poz No İmalatın Cinsi Birim Miktarı İş Grubu: Ana Grup>Elektrik Tesisatı Sayfa: 1 1 32.12.1-030 1kV, 3x2.5 mm2 NYY Kablo (beton kanala, direğe, duvara) m 1.500,000 AG Kablolar: İlgili T.E. standardına uygun Y kablolar ve ilgili T.E. standardına

Detaylı

1.2. Teklif edilecek; Sunucular, Veri Depolama Sistemleri ve Anahtarlar aynı marka olacaktır.

1.2. Teklif edilecek; Sunucular, Veri Depolama Sistemleri ve Anahtarlar aynı marka olacaktır. 1. Genel istek ve özellikler 1.1. Teklif edilecek sistemler, 7 gün 24 saat parça dahil 3 yıl yerinde üretici destek garantisi ile teklif edilmelidir. 1.2. Teklif edilecek; Sunucular, Veri Depolama Sistemleri

Detaylı

CLR-IES-G80

CLR-IES-G80 Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G80 8Port Gigabit Ethernet Endüstriyel Switch CLR Networks CLR-IES-G80 Swicth 8 Port GE Gigabit Ethernet Ağ Anahtarıdır. Zorlu

Detaylı

LR-IMC-GP 1Port 10/100/1000Base-TX + 1Port SFP Slot Industrial Media Converter

LR-IMC-GP 1Port 10/100/1000Base-TX + 1Port SFP Slot Industrial Media Converter Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IMC-GP 1Port 10/100/1000Base-TX + 1Port SFP Slot Industrial Media Converter CLR-IMC-GP, 1Port Gigabit Ethernet RJ45 POE ve 1Port SFP

Detaylı

T.C ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI

T.C ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI T.C ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI KAMERA, PARMAK İZİ VE YÜZ TANIMA SİSTEMLERİNİN BİLİŞİM ALTYAPISINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME 1 İÇİNDEKİLER 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. GENEL HUSUSLAR...

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-900H/A Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-900H/A Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68016109 MLC500T14-900H/A Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544027 MLC510R30-1200-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri. Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri LUXAR

Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri. Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri LUXAR Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri Fabrikalarda Aydınlatma Üretimde verimlilik Artı ı Aydınlatmanın insan fizyolojisi ve psikolojisindeki pozitif etkisi

Detaylı

Yönetilen İstiflenebilir L2 Gigabit Ethernet Anahtarı

Yönetilen İstiflenebilir L2 Gigabit Ethernet Anahtarı Yönetilen İstiflenebilir L2 Gigabit Ethernet Anahtarı Seçimde esneklik 20/48 adet port 10/100/1000 Base-T veya 20 adet SFP- port 4 adet combo port 10/100/1000BASE -T/SFP 1 4 adet 10-Gigabit SFP+ Uplink

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

diğer cihazlarla bağlanti

diğer cihazlarla bağlanti diğer cihazlarla bağlanti GÖRÜNTÜ/SES/MONITÖR BAĞLANTILARI M UTP kamerası ve BNC kamerasını aynı anda bağlı tutmayın. (KNL1, KNL2) NETWORK USB 1 5 2 6 3 7 4 8 9 13 10 14 11 15 12 16 VIDEO IN 1 VIDEO IN

Detaylı