TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! Değerli Velilerimiz,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! Değerli Velilerimiz,"

Transkript

1 İçindekiler TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!... 1 SANAT GECEMİZE DAVETLİSİNİZ!... 2 BİN TURNA BİN UMUT... 3 GELENEKSEL RESİM SERGİMİZ... 3 MYP YOLCULUĞUMUZ... 4 ALMAN AKADEMİK DEĞİŞİM SERVİSİ İLE OKULUMUZDA KEYİFLİ ALMANCA ETKİNLİKLERİ... 4 HAZİRAN AYI ETKİNLİK TAKVİMİMİZ... 5 ANKARA ORTAOKULLARARASI 6. AKIL OYUNLARI YARIŞMASI... 5 ÖĞRENCİMİZİ KUTLUYORUZ... 6 TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! Değerli Velilerimiz, Eğitim ve Öğretim Yılı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda kayıt yenileme tarihlerimiz şöyledir; - 02 Haziran Sınıfların kayıt yenilemesi - 03 Haziran ve 7.Sınıfların kayıt yenilemesi 13 Mayıs 2016 Cuma günü öğrencilerimiz aracılığı ile kayıt yenileme evraklarınızı içeren zarflarınız size gönderilmiştir Eğitim ve Öğretim Yılı Ortaokul için lütfen TIKLAYINIZ. EKO OKUL KÖŞEMİZ Eğitim ve Öğretim Yılında okulumuz 08:20 de başlayacak, 16:10 da sona erecektir. Semt servisi kullanan Bilkent Personeli nin çocuklarının merkez kampüsten okulumuza ders saati başlangıcına kadar ulaşımları sağlanacaktır Eğitim ve Öğretim yılından itibaren 8.sınıf öğrencilerimize Lise ye geçişte Akademik Başarı ortalamalarına göre verilen burs oranları Okullararası Yönetim Kurulunda Sayın Rektörümüzün onayı ile değişmiştir. Yeni düzenlemeye göre Özel Bilkent Lisesinde; - 1.öğrenciye %100-2.öğrenciye %90-3.öğrenciye %80-4.öğrenciye %70-5.öğrenciye % öğrenciye % öğrenciye % öğrenciye %10 eğitim bursu verilecektir. Bu sistem Eğitim ve Öğretim yılında 7.sınıfa devam edecek olan öğrencilerimiz için 2018 Eylül ünde Lise ye geçişte uygulanmaya başlayacaktır. Sayın Velilerimiz, Saygılarımızla Okul Yönetimi Eğitim Öğretim yılı servis sözleşmemizi tarihi itibariyle Köker Turizm ile imzalamış bulunmaktayız. Bu yıl, Ankara Ticaret Odası Servis Taşımacılığı Yönetmeliği gereğince, bölgeler içindeki eşitsizliği dengeleyecek Kilometre bazlı ücretlendirme sistemine geçilmiştir. Bu sistemde servis ücretleri belirlenirken öğrencilerimizin evlerinin okula km olarak uzaklıkları esas alınacaktır. Bu sebeple, servis kullanacak velilerimizin, okulumuz servis ofisine başvurarak Google Maps yol tarifi menüsü üzerinden, evlerinin okula en yakın mesafesini servis firmasına onaylatmaları gerekmektedir Eğitim Öğretim yılında Ankara genelinde ve Bilkent bölgesindeki trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak okul saatlerimiz; sabah başlangıç 08.20, akşam bitiş 16:10 olarak değiştirilmiştir. Bununla ilgili olarak servis kullanan öğrencilerimizin sabah evlerinden alınış saatlerinde herhangi bir öne alınma söz konusu olmayacaktır.

2 yılı servis taşıma ücretleri aşağıdaki şekilde belirlenmiştir: Kısa Mesafe ( 0-3 Km ) : 2.385,00 TL Yakın Mesafe ( 3-6 Km ) : 2.700,00 TL Orta Mesafe ( 6-10 Km) : 3.240,00 TL Uzak Mesafe (10-15 Km) : 3.870,00 TL Çok Uzak Mesafe (15 Km Üzeri) : 4.320,00 TL **Bu yıl orta mesafeden uzak mesafeye, uzak mesafeden çok uzak mesafeye geçecek öğrencilerimiz için özel indirimler uygulanacaktır. Servis kayıt tarihlerimiz 1-30 Haziran 2016, 1-31 Ağustos 2016 tarihleri arası olarak belirlenmiştir. Temmuz ayı boyunca kayıt alınmayacaktır. Son kayıt tarihi dır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurularda servis aracında yer bulunması durumunda kayıt yapılabilecektir. **** tarihine kadar yapılacak ödemelerde % 5 erken kayıt indirimi uygulanacaktır.**** Örnek Ödeme Planı: * tarihine kadar ödeme yapılması durumunda; Çok uzak mesafe : 4320 TL %5 indirim : 4104 TL Taksitli ödeme Kredi kartı tek çekim % 5 indirim Nakit ödemede %7 indirim : 4104 TL : 3898 TL : 3816 TL - Servis kayıt tarihleri içinde yapılacak kayıtlarda nakit peşin ödemelerde % 7 indirim uygulanacaktır. - Kredi kartı ile tek çekim peşin ödemelerde % 5 indirim uygulanacaktır. - Veli, birden fazla çocuk okutmakta ise, taşıma ücretini peşin ödemesi halinde, her bir öğrenci için ayrı ayrı %10, taksitli ödemesi halinde her bir öğrenci için ayrı ayrı % 5 indirim uygulanacaktır. - Sabah ve akşam ayrı yönde servis kullanacak öğrencilerden iki yön tutarı ortalamasının % 30 u kadar fark ödemesi alınacaktır. - Günde tek sefer servis kullanan öğrencilerden belirlenen ücretin % 25 eksiği alınacaktır. - Şehit ve Gazi çocukları için tüm mesafelerde %25 indirim uygulanacaktır Eğitim ve Öğretim Yılı Özel Okulların Servis Ücretleri için lütfen TIKLAYINIZ. Saygılarımızla, Okul Aile Birliği SANAT GECEMİZE DAVETLİSİNİZ! Değerli Velilerimiz, 10 Haziran 2016 Cuma günü Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu nda saat 18:00 da yapılacak, İlk ve Ortaokul öğrencilerimiz müzik ve dans alanındaki performanslarını sergileyeceklerdir. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

3 BİN TURNA BİN UMUT KIZ ÇOCUĞU Kapıları çalan benim Kapıları birer birer. Gözünüze görünemem Göze görünmez ölüler. Nazım Hikmet RAN Dünya İnsanı olabilmenin başka topraklardaki hayatlara da dokunabilmek olduğunu bilerek yola çıkan 7. sınıf öğrencilerimiz, adını BİN TURNA BİN UMUT koydukları projelerini hayata geçirme fırsatı buldu. Türkçe dersi kapsamında okudukları Sadako ve Kağıttan Bin Turna Kuşu adlı kitabın okuma öncesi, sırası ve sonrasında yapmış oldukları etkinlikleri, 27 Mayıs Cuma günü okulumuzun Çok Amaçlı Salonu nda 4. sınıf öğrencilerimize sundular. Öğrencilerimiz, proje sürecinde satın aldıkları hediyeleri Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği ne götürerek başka çocuklara da umut oldu. Projede emeği geçen 7. sınıf öğrencilerimize, Türkçe öğretmenimize, kütüphane sorumlumuza ve müzik öğretmenimize özverili çalışmaları için teşekkür ederiz. GELENEKSEL RESİM SERGİMİZ Değerli Sanatseverler, İlk ve Orta Okul öğrencilerimizin Görsel Sanatlar ile Teknoloji ve Tasarım derslerindeki Kendimi Sanatla İfade Ediyorum başlıklı proje çalışmaları okulumuz Çok Amaçlı Salonunda sergilenmektedir. Sergimizi 30 Mayıs 2016 tarihine kadar hafta içi saatlerinde ziyaret edebilirsiniz. Sergimizden görüntüler için lütfen TIKLAYINIZ. Sergimizi onurlandırmanız dileğiyle... Güzel Sanatlar Bölümü Öğretmenleri

4 MYP YOLCULUĞUMUZ MYP ünitemiz kapsamında 5. ve 6. sınıflarla Yaratıcı Düşünme Becerisi ile Kendi psikolojik boyutlarıyla diğer arkadaşlarımın psikolojik boyutlarını ortak bir dilde aktarabilirim sorgulama cümlesinden yola çıktık. Bu kapsamda öğrencilerimiz Drama derslerinde kararlılık, azim ve istek boyutunun kendilerini nasıl hissettirdiği çalışmalar yaptılar. Aşağıda öğrencilerle yaptığımız etkinliklerden örnekler bulabilirsiniz. ALMAN AKADEMİK DEĞİŞİM SERVİSİ İLE OKULUMUZDA KEYİFLİ ALMANCA ETKİNLİKLERİ 20 Mayıs 2016 tarihinde okulumuzda Prof. Hasan Çoskun eşliğinde Gazi Üniversitesinde eğitim gören son sınıf Almanca Öğretmen adayları 15 öğrencimiz ile Almanca Dersinde Oyunlar adı altında birbirinden keyifli etkinler yapmışlardır. Etkinliklerimiz saat den ya kadar devam etmiştir. Öğrencilerimiz önce kuklalar yaptılar. Kuklaları yaparken kesim aşamasından monte aşamasına kadar tek tek kendileri uğraştılar. Sonra Kraft kâğıtlarına arkadaşlarının vücutlarını çizdiler ve Almanca olarak vücudun bölümlerini yazdılar. Kukla yapım aşamasında aralarda eğitici ve keyifli oyunlar oynayarak hem Almanca bilgilerini tazelediler hem de 2. Yabancı dil olarak öğrenmekte oldukları dillerini aktif olarak kullanma fırsatı yakaladılar. Tüm etkinlikler boyunca öğrencilerimiz çok keyifli vakit geçirmişlerdir. Sayın Prof. Dr. Hasan Coşkun a ve bu etkinliklerin gerçekleşmesini sağlayan DAAD a (Alman Akademik Değişim Servisi) sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

5 HAZİRAN AYI ETKİNLİK TAKVİMİMİZ Tarih Etkinlik Saat Yer 02 Haziran sınıflar kayıt yenileme 09:00 Okul Muhasebesi 03 Haziran ve 7.sınıflar kayıt yenileme 09:00 Okul Muhasebesi 10 Haziran 2016 Geleneksel Sanat Gecemiz 18:00-20:00 MSSF Konser Salonu 14 Haziran 2016 Sayın Marina Rahmatulla nın 13:30- ÇAS Öğrenci Resitali 17: Haziran 2016 Sayın Hatıra Emrahlı nın 13:30- ÇAS Öğrenci Resitali 17:00 20 Haziran Sınıflar Mezuniyet Töreni 16:30- ODEON ve Kokteyl 19:00 22 Haziran 2016 Karne Töreni 10:00 10:30 Okul Bahçesi Derslikler ANKARA ORTAOKULLARARASI 6. AKIL OYUNLARI YARIŞMASI 21 Mayıs 2016 tarihinde Özel Sınav Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Ankara Ortaokullar arası 6. Akıl Oyunları Yarışmasına 6. sınıf öğrencilerimiz Büşra Nur Başkapan, Esra Balın Bağlı ve Can Kadıoğlu Akıl Oyunları Kulübü çerçevesinde katılarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

6 ÖĞRENCİMİZİ KUTLUYORUZ Türkiye Jimnastik Federasyonunun Mayıs tarihleri arasında Eskişehir'de düzenlenen 2.etap Kulüpler arası ritmik jimnastik müsabakalarında Hacettepe Üniversitesi Ritmik Jimnastik Spor Kulübü adına yarışan Defne Ersoy ve takım arkadaşları Yıldızlar kategorisinde 1.lik almışlardır. Öğrencimiz Sevgili Defne yi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. 6D Sınıfı öğrencimiz Sevgili Çağla nın Vivacity Uluslararası Sanat Projesi nde başarı sergilemesi nedeni ile öğrencimiz Çağla yı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. EKO OKUL KÖŞEMİZ Sayın velilerimiz, Toplumumuzun geleneksel beslenme alışkanlıklarında değişimler yaşanmakta ve fastfood alışkanlığı giderek artmaktadır. Bu tarz beslenme, özellikle çocuk ve gençler tarafından sık tercih edilmesi yetersiz ve dengesiz beslenme ile birlikte çeşitli sağlık sorunlarına yol açmaktadır. Bu konuya dikkat çekmek amacıyla bu hafta da sizlerle fastfood yerken bir daha düşünmemiz gerektiğini vurgulayan bir videoyu paylaşmak istedik. İyi seyirler... Haftalık Bültenimizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 İçindekiler Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 Meraklısı İçin Öylesine Bir Hikaye- Sait Faik Abasıyanık... 3 Eğitimde

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 05 MAYIS 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, Sene başında da paylaşıldığı üzere hafta sonu gerçekleştirilecek 11.Bahar Sempozyumu nedeniyle kurs programımız yapılmayacaktır.

Detaylı

İçindekiler SAYIN VELİMİZ

İçindekiler SAYIN VELİMİZ İçindekiler Sayın Velimiz... 1 Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Okul Aile Birliği nin Yardım Amaçlı Satışı... 3 5.Sınıflar Müze Ziyareti... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Uluslararası Ib Eğitimlerimiz... 9 Konser

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI... Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 2016 yaklaşırken yeni yıl coşkulu öğrencilerimizle eğlenceli bir balo ile kutlamak istedik. 28 Aralık Pazartesi günü sabah okulumuzda derslerimiz yapılacaktır. Saat

Detaylı

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ İçindekiler Dünya Tiyatrolar Gününü Kutluyoruz... 1 Türk Dünyası Şenliği... 2 2. Matematik Öykü ve Şiir Yarışması... 2 Kütüphane Haftası Kahramanlar Geçiti... 3 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Hakkında... 3

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 01 HAZİRAN 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 01 HAZİRAN 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 01 HAZİRAN 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR BİLKENT MÜZİK GÜNÜ 10:00-12:00 Flüt-Gitar-Bateri-Keman Konserleri. Program için lütfen TIKLAYINIZ. 13:00-15:00 Sn.Marina Rahmatulla nın

Detaylı

Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 2 Sayın Veli,... 3 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3

Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 2 Sayın Veli,... 3 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3 İçindekiler Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 2 Sayın Veli,... 3 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3 Toplum Projesi Kapsamında 7.Sınıfların Afad Deprem Similasyon Merkezi Gezisi... 4 18 Mayıs Ata ya

Detaylı

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir.

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir. İÇİNDEKİLER 2016 ya Girerken Tüm Velilerimizin Dikkatine MYP Bültenimiz Ocak Ayı Etkinliklerimiz SERÇEV Yararına Satış Öğrencilerimizi Kutluyoruz Eko Okul Köşemiz 2016 YA GİRERKEN Yeni bir yıl demek bir

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti...

Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti... İçindekiler Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti... 2 Almanca Öğrencilerinin Almanya Bavulu Etkinliği...

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 1 6.Sınıflarımız İçin Fairplay Sunumu... 2 Paylaşım Toplantımız... 2 Yarıyıl Tatili Kitap Şenliği!... 2 Takımımızı Kutluyoruz... 2

Detaylı

Sayın Murat Bezen e Veda! Tüm Velilerimizin Dikkatine! Sınıf Velilerimizin Dikkatine! Değerli Velilerimiz,...

Sayın Murat Bezen e Veda! Tüm Velilerimizin Dikkatine! Sınıf Velilerimizin Dikkatine! Değerli Velilerimiz,... İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Sayın Murat Bezen e Veda!... 1 Tüm Velilerimizin Dikkatine!... 2 8.Sınıf Velilerimizin Dikkatine!... 2 Değerli Velilerimiz,... 2 Unıcef Sergimiz... 2 Öğretmen

Detaylı

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 ARALIK 2017 İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 Ara Tatil... 2 İngilizce Kitap Satışı... 2 Taş Baskı Satışı... 2 Köy Okulları Yardım Projesi... 2 Aralık Ayları Çalışmalarımız...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

İçindekiler 19 MAYIS IN GENÇ RUHUNA YAKIŞAN BİR TÖREN DÜZENLEDİK

İçindekiler 19 MAYIS IN GENÇ RUHUNA YAKIŞAN BİR TÖREN DÜZENLEDİK İçindekiler 19 Mayıs ın Genç Ruhuna Yakışan Bir Tören Düzenledik... 1 Değerli Velilerimiz... 2 Sayın Velilerimiz... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Onları Kitapsız Bırakmayalım... 3 Sayın Gökhan Okçu nun Söyleşisi...

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÖNEMLİ DUYURU. Bilkent Üniversitesi nin Dumansız Hava Uygulaması ile ilgili yazısı için lütfen TIKLAYINIZ.

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÖNEMLİ DUYURU. Bilkent Üniversitesi nin Dumansız Hava Uygulaması ile ilgili yazısı için lütfen TIKLAYINIZ. İçindekiler Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü nden Önemli Duyuru... 1 Hafta İçi Ve Hafta Sonu Çalışmalarımız... 1 Okul Aile Birliği (OAB) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 1 MYP Veli Toplantısına Davet...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 26 Ocak Karne Günü Okulumuzun karne günü programı aşağıdaki gibidir. Gelmek isteyen tüm velilerimiz karne dağıtımı saatinde öğrencilerimizin

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 2018-2019 EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. SORGULAMA ÜNİTESİ

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016. Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016. Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Sayın Velimiz, Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz. Okul Yönetimi https://docs.google.com/forms/d/1yabsudintqg1fswiwewwvcsqvst9aixq7ye9tqe4x8y/viewform?pref=2&pli=1&edit_requested=true

Detaylı

Sayın Veli... 1 Karne Günümüz... 2 Sanat Gecemiz Korolar Şenliği Bilkent Ortaokulu Turkuaz Korosu... 3

Sayın Veli... 1 Karne Günümüz... 2 Sanat Gecemiz Korolar Şenliği Bilkent Ortaokulu Turkuaz Korosu... 3 İçindekiler Sayın Veli... 1 Karne Günümüz... 2 Sanat Gecemiz... 2 23.Korolar Şenliği Bilkent Ortaokulu Turkuaz Korosu... 3 Müzik Eğitimi Alan Burslu Öğrencilerin Dinletisi... 4 Konserlerimiz... 4 Bilkent

Detaylı

TOK (BİLGİ KURAMI) VE DEĞERLENDİRME LABİRENTİNDE YOLUMUZU BULMA ÇALIŞTAYIMIZ

TOK (BİLGİ KURAMI) VE DEĞERLENDİRME LABİRENTİNDE YOLUMUZU BULMA ÇALIŞTAYIMIZ İçindekiler Tok (Bilgi Kuramı) Ve Değerlendirme Labirentinde Yolumuzu Bulma Çalıştayımız... 1 Eğitimde İzlerimiz... 2 Eğitimde Tasarım; Tasarım Eğitimi... 7 Sayın Velimiz... 7 Lösev e Destek Satışımız...

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Gurur Duyduk! Sayın Velimiz, Ortaokul Turkuaz Korosu Ve Bandosu 23 Nisan Konseri Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!...

Gurur Duyduk! Sayın Velimiz, Ortaokul Turkuaz Korosu Ve Bandosu 23 Nisan Konseri Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... İçindekiler Gurur Duyduk!... 1 Sayın Velimiz,... 2 Ortaokul Turkuaz Korosu Ve Bandosu 23 Nisan Konseri... 3 Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 3 Meın Wunschauto / Hayalimdeki Araba - Goethe Instıtut...

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

İçindekiler 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ

İçindekiler 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ İçindekiler 19 Mayıs Atatürk ü Anma Törenimiz... 1 Sayın Velimiz,... 2 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3 Cath Uluslarası Sanat Projemizde Yardım Eli Uzattığımız, Mamak Ticaret Odası Ortaokulu nu Okulumuzda

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 25 MAYIS 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 25 MAYIS 2018 SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 25 MAYIS 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 4. SINIFLAR PYP SERGİSİ Sergi Nedir? Öğrencilerin

Detaylı

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTASONU ÇALIŞMALARI SIRASINDA AÇIK CAFE Cumartesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR DÖNER GÜNÜ 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Okul Aile Birliğimiz tarafından organize edilen ve 11:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek Döner

Detaylı

Cumhuriyet, insana verilen değer demek. Cumhuriyet, hak ve özgürlük demek. Cumhuriyet, hür gelecek demek. Cumhuriyet demek biz demek

Cumhuriyet, insana verilen değer demek. Cumhuriyet, hak ve özgürlük demek. Cumhuriyet, hür gelecek demek. Cumhuriyet demek biz demek İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Töreni... 1 Üst Yönetim Kurulu Toplantısı... 2 Konser Ve Sergi Daveti... 3 Ortaokul Öğrenci Meclisi Seçim Süreci... 4 Sayın Velimiz... 4 Kasım Ayı Etkinlik Takvimi... 5 Hikmet

Detaylı

8.Sınıf öğrencilerimize Lise Giriş Sınavında Başarılar Diliyoruz.

8.Sınıf öğrencilerimize Lise Giriş Sınavında Başarılar Diliyoruz. 8.Sınıf öğrencilerimize Lise Giriş Sınavında Başarılar Diliyoruz. Türkiye 5.liği derecesini elde eden Kız Basketbol Takımımızı ve Koçlarını kutluyoruz. İçindekiler Sanat Gecesi ne Davetlisiniz... 2 Müzik

Detaylı

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz.

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz. İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2 Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2 Myp Toplantimiz 3 Eğitimde İzlerimiz. 4 Pdr Birimi Semineri. 4 Okul Meclisi Seçim Hazırlıkları 5 Kasım Ayı Etkinlik

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 EYLÜL 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 EYLÜL 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 EYLÜL 2018 OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN... Değerli Bilkent Ailesi, 2018-2019 Öğretim yılına başlarken her alanda yaşam deneyimleri kazanacak olan öğrencilerimize, destekleyici, yüreklendirici

Detaylı

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. tüm Türk Gençliği ne kutlu olsun. İçindekiler

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. tüm Türk Gençliği ne kutlu olsun. İçindekiler 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm Türk Gençliği ne kutlu olsun. İçindekiler Eğitimde İzlerimiz... 2 Sayın Velilerimiz... 3 Doğada Öğreniyoruz... 4 Değerli Velilerimiz... 4 6.Sınıf Öğrencilerimizin

Detaylı

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 23 Nisan Törenini Kutladık... 1 Sayın Rektörümüz İle Toplantı... 2 Ünsüz Youtuber ın Günlüğü Miyase Sertbarut Söyleşisi... 2 Panora Avm de 23 Nisan ı Kutladık...

Detaylı

İçindekiler TELAFİ SINAVLARI HAFTA SONU KURSLARIMIZ DEĞERLİ VELİLERİMİZ KARNE GÜNÜMÜZ

İçindekiler TELAFİ SINAVLARI HAFTA SONU KURSLARIMIZ DEĞERLİ VELİLERİMİZ KARNE GÜNÜMÜZ İçindekiler Karne Günümüz... 1 Telafi Sınavları... 1 Hafta Sonu Kurslarımız... 1 Değerli Velilerimiz... 1 Eğitimde İzlerimiz... 2 Kendin Yap Akımının Takipçileriyiz... 10 Küçük Ayaklar Üşümesin!... 11

Detaylı

İçindekiler I.TEOG SINAVI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

İçindekiler I.TEOG SINAVI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI İçindekiler I.TEOG Sınavı... 1 Bilkent Üniversitesi Öğretmenler Günümüzü Kutladı... 1 5-6-7.8.Sınıflar Veli Toplantımız... 2 Bireyler ve Toplumlar 5. Sınıf... 2 Bireyler ve Toplumlar 6. Sınıf... 3 Öğrenme

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HASTA ÖĞRENCİLER Hastalıkların biraz daha arttığı kış mevsimine girmiş bulunuyoruz. Özellikle bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla

Detaylı

İçindekiler YENİ DÖNEME BAŞLARKEN

İçindekiler YENİ DÖNEME BAŞLARKEN İçindekiler Yeni Döneme Başlarken... 1 Okulun Önünde Araç Park Edilmesi... 2 Okul Saatlerimiz... 2 Herkes İçin Barış... 2 Teşekkürler... 3 Hafta İçi Ve Hafta Sonu Çalışma Takvimimiz... 3 Eğitimde İzlerimiz...

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

İçindekiler. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz..

İçindekiler. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz.. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz.. İçindekiler EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 2 ERASMUS PLUS KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ MİNİKLERLE BULUŞTU... 9 TEŞEKKÜRLER...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz 20 Nisan 2018 Cuma günü kutlanacaktır. Okul

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Değerli Velilerimiz, Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların uygulanması

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTA SONU KURS TARİHİ DEĞİŞİKLİĞİ Değerli Velimiz, Kurs takviminde 18 Mart 2017 tarihinde yapılacağı duyurulan hafta sonu kurslarımız veli

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU İçindekiler 5.6.7.Sınıf Velilerimizin Dikkatine!... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 1 Teşekkürler... 2 Delf Prim A1 Sınavındaki Başarımız... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3

Detaylı

19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun!

19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun! 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun! Kız Basketbol Takımımıza Türkiye Finalinde başarılar diliyoruz! 1 İçindekiler Sayın Veli,... 2 12.Bahar Sempozyumumuz... 3 Myp Karnesi Tanıtım

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI Öğretmenler Günü nü çok değerli öğretmenlerimiz ile Bilkent Otel de gerçekleştirdiğimiz bir yemek ile kutladık. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Sorgulama Ünitesi bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HASTA ÖĞRENCİLER Hastalıkların biraz daha arttığı

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Sayın Velilerimiz, Okulumuz 7 Şubat 2018 Çarşamba günü

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. Sağlıklı Beden Algısı Sayın Velilerimiz, İlkokul

Detaylı

İçindekiler. Bir gaye insanı olun! Dezavantajları, avantaj haline getirin! Daima ileriye en iyiye ulaşma gayreti içinde olun!

İçindekiler. Bir gaye insanı olun! Dezavantajları, avantaj haline getirin! Daima ileriye en iyiye ulaşma gayreti içinde olun! İçindekiler Değerli Kurucumuzu Anma Günü... 1 Değerli Velilerimiz,... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Ortaokul Veli Toplantısı... 7 Yüzme Başarılarımız... 7 Öğrencilerimizi Kutluyoruz... 7 Meb Ve Müzik Bursları

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için;

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; Okul Öncesi 1 (5 Yaş ) Grubuna

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

Lise Bölümü Mezuniyet Töreni Duyurusu İçin Tıklayınız

Lise Bölümü Mezuniyet Töreni Duyurusu İçin Tıklayınız Lise Bölümü Mezuniyet Töreni Duyurusu İçin Tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 42. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ Sayın Velimiz, Sevgili Öğrencimiz, 2013-2014 Öğretim yılında okulumuzdan

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 11 MAYIS 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 11 MAYIS 2018 SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 11 MAYIS 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR ÖĞRETMEN VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! İDV Özel Bilkent

Detaylı

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli... 1 Cath Projesi Satışlarımız... 2 Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 Tüm Velilerimizin Dikkatine!...

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE I- OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜ KAYIT KABUL KOŞULLARI Kayıtlarımız 6 Nisan 2015

Detaylı

ARALIK AYI ÇALIŞMALARIMIZ

ARALIK AYI ÇALIŞMALARIMIZ ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 ARALIK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR İş Günü takviminde de belirtildiği üzere, 22 Aralık 2018-1 Ocak 2019 tarihleri arasında okulumuz tatildir.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 EKİM 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 EKİM 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 EKİM 2016 CUMHURİYETİMİZİN 93. YILI KUTLU OLSUN! İlkokul öğrencilerimiz, Cumhuriyet Bayramımızı 27 Ekim 2016 Perşembe günü Çok Amaçlı Salon da yapılacak törenle kutlayacaklardır.

Detaylı

Halk Oyunları Başarımız Bilkent in Güzel Sesli Öğrencilerinden Topluma Hizmet Konseri Müzik Kültürü Ve Farklı Kültürlere Yolculuk...

Halk Oyunları Başarımız Bilkent in Güzel Sesli Öğrencilerinden Topluma Hizmet Konseri Müzik Kültürü Ve Farklı Kültürlere Yolculuk... İçindekiler Halk Oyunları Başarımız... 1 Bilkent in Güzel Sesli Öğrencilerinden Topluma Hizmet Konseri... 2 Müzik Kültürü Ve Farklı Kültürlere Yolculuk... 3 Dünya Pi Günü... 3 Yalvaç Ural Söyleşisi...

Detaylı

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ Kayak ve Snowboard Kayıtlarımız Başlamıştır. KAYAK KURSU Sayın Velimiz TED Kayseri Koleji Kış Spor Okulumuz kış sezonunda her hafta cumartesi günlük kayak-snowboard

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

İçindekiler OKUL AİLE BİRLİĞİ GÜZ ŞENLİĞİ

İçindekiler OKUL AİLE BİRLİĞİ GÜZ ŞENLİĞİ İçindekiler Okul Aile Birliği Güz Şenliği... 1 Okul Aile Birliği (OAB) Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Duyuru... 2 Değerli Velilerimiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 4 Hafta İçi Ve Hafta Sonu Sosyal Etkinliklerimiz...

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR PYP sorgulama ünitesi bültenimiz için lütfen TIKLAYINIZ. KARNE GÜNÜ 16 Haziran saat 10:00 da yapılacak törenin ardından öğrencilerimiz sınıflarında

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında TED Kocaeli Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN!

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN! HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 27 EKİM 2017 CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN! İlkokul öğrencilerimiz, Cumhuriyet Bayramımızı 27 Ekim 2017 Cuma günü Çok Amaçlı Salon da coşkulu bir törenle kutladılar. Cumhuriyet

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı servis sözleşmemizi 04.05.2016 tarihi itibariyle Köker Turizm ile imzalamış bulunmaktayız.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı servis sözleşmemizi 04.05.2016 tarihi itibariyle Köker Turizm ile imzalamış bulunmaktayız. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 MAYIS 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Sayın Velilerimiz, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı servis sözleşmemizi 04.05.2016 tarihi itibariyle Köker Turizm ile imzalamış bulunmaktayız.

Detaylı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun!

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun! Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun! İçindekiler Teog da Başarılar... 2 Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı... 2 Velilerimiz İçin Hatırlatmalar... 2 Değerli 7.Sınıf Velilerinin Dikkatine...

Detaylı