Engelli olmak hiçbir şey yapmamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Engelli olmak hiçbir şey yapmamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün."

Transkript

1 Engelli olmak hiçbir şey yapmamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün.

2 Her yıl Mayıs günleri arası Engelliler Haftası olarak kutlanır. Arhavi İlçesinde bu yıl Arhavi Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ve Eğitim Kurumları olarak engellilere yönelik Arhavi Özel Eğitim Şenliği Projesi hazırlandı Eğitim Öğretim yılı Arhavi İlçesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Programı kapsamında 14 Mayıs 2013 Salı günü saat da Atatürk Ortaokulu Atatürk Anıtına Çelen sunumu ile başlatıldı. Bu proje oluşturulurken engellilerin bir araya gelip onların da bir şeyler yapabileceğini neden toplumumuz görmesin denilerek onlara yönelik eğlenceli ve mutlu bir gün hazırlamasına karar verildi ve bu amaçla çevre İl ve İlçelerden engelli kardeşlerimiz Arhavi ilçesine davet edildi. Engelliler Haftası; 14 Mayıs 2013 Salı günü saat da Atatürk Ortaokulu bahçesindeki Atatürk Ortaokulu Zihinsel Engelliler Sınıfı Öğretmeni Dilek GÜRDAL ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmalarında:

3 10-16 Mayıs günleri arası Engelliler Haftası olduğunu, bu hafta boyunca Engellilerin sorunları tartışıldığını, engelliliğe sebep olan etkenler açıklandığını ve bu etkenlerin ortadan kaldırılması için çarelerin araştırıldığını, engellilerin eğitilebilmeleri ve iş sahibi olabilmeleri için gerekli şartların oluşturulmaya çalışıldığını, Engelliler Haftası boyunca her gün ayrı bir engelli günü kutlamaya çalışıldığını, 10 Mayıs Engelliler Haftası açılışı yapıldığını, 11 Mayıs Görmeyenler Günü, 12 Mayıs İşitme ve Konuşma Engelliler Günü, 13 Mayıs Ortopedik Engelliler Günü, 14 Mayıs Zekâ ve Ruhsal Engelliler Günü, 15 Mayıs Güçsüz Yaşlılar ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Günü olarak değerlendirildiğini, Biz bugünü; engelli kardeşlerimizin toplumda farkındalığını belirtmek üzere Arhavi ilçesinde bir ilk, belki de artık geleneksel olarak sürecek özel eğitim şenliğine ayırdıklarını, aramızda engel yok sloganıyla yola çıktıklarını, Engelli arkadaşlarımızla beraber hayatta hep mutlu hep destek olarak yaşamamıza devam edebileceğimizi aklımızdan çıkarmamamız gerektiğini belirterek herkese kazasız ve sağlıklı günler, mutlu bir ömür dilediğini ifade etti. Engelliler Haftası kapsamında 1. si düzenlenen Arhavi Özel Eğitim Şenliği Projemizi destekleyen ve komşu ilçelerden gelen misafirlerce böylesine anlamlı bir günde engelli arkadaşlarımızla bir arada olma imkânının sağlanması adına Milli Eğitim Müdürü C.Erdal KÂHYA ya çiçek takdim edildi.

4

5 Engelliler Haftası Çelenk Sunma Programına; İlçemiz Kaymakamı Sayın Bülent BAYRAKTAR, Garnizon Komutanı Kemal YILDIZ, Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan KÜLEKÇİ, Artvin Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Nur ERSÖZ, Ardanuç Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gönül İSTANBULLU, Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Evren YAZICI, Murgul Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Metin MERTTÜRK, Arhavi Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Yaşarnur USTAEL, Rize Merkez Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin yöneticisi Feyyaz ŞENTÜRK, Özel Ardeşen Güzel Annem Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Kurucusu Fatih BİRİNCİ, Özel Ardeşen Kuyumcu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Mevlüt KUYUMCU, Özel Hopa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali ALTUNKAYA, Hopa 14 Mart Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri, Kumu Kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyası parti temsilcileri, basın mensupları, misafir olarak gelen engelliler ve aileleri, öğrenciler ve Arhavi halkı katıldı.

6 Günün anlamına uygun hazırlanan çelenk; İlçemiz Kaymakamı Sayın Bülent BAYRAKTAR ve Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Özel Alt Sınıfı öğrencileri tarafından Atatürk Anıtına sunuldu.

7

8 Çelenk anıta sunulduktan sonra, Ulu önder Atatürk ve Türk büyükleri adına bir dakikalık Saygı Duruşu nda bulunuldu ve akabinde Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Özlem DEMİRKIR DUYMUŞ yönetiminde ve Artvin Zihinsel Engelliler Derneği Üyesi Semra KARADAĞ ın işaret dili ile İstiklal Marşı mız coşkuyla okunarak Şanlı Bayrağımız gönderi çekildi. Çelenk sunum töreni akabinde Program; sunucu tarafından törene katılan tüm konuklar 14 Mayıs Arhavi Özel Eğitim Şenliği bando takımı eşliğinde şehir turu yürüyüşüne daveti edilerek yürüyüş gerçekleştirildi.

9

10

11

12

13 KUTLAMA TÖRENİ Arhavi Gösteri Merkezindeki Engelliler Haftası Kutlama Programı Atatürk Ortaokulu Zihinsel Engelliler Sınıfı Öğretmeni Dilek GÜRDAL ın hoş geldiniz konuşması ile başladı.

14 Kutlama törenine çelenk sunum törenine katılan tüm protokol üyeleri katıldı.

15

16 Ulu önder Atatürk ve Türk büyükleri adına bir dakikalık Saygı Duruşu nda bulunuldu ve akabinde Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Özlem DEMİRKIR DUYMUŞ yönetiminde ve Artvin Zihinsel Engelliler Derneği Üyesi Semra KARADAĞ ın işaret dili ile İstiklal Marşı mız coşkuyla okunarak Şanlı Bayrağımız gönderi çekildi.

17 Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Şengül SAĞIR KÜÇÜKERGÜLER yönetiminde hazırlanan ve aynı okulun öğrencileri tarafından günün anlamı ile ilgili sunumu gerçekleştirdiler.

18 Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ve ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri hazırladıkları "DEDELER" isimli rontlarını sundular.

19 Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri, hazırlamış oldukları GAMGAM DANSI nı sundular.

20 Arhavi ilçesinde bulunan engelli kardeşlerimizin katıldığı ve İlçemiz Eğitim Kurumlarının Müzik Öğretmenlerinin hazırlamış oldukları Arhavi Engelliler Korosu (Engelsiz Şarkılarla) izleyicileri büyüledi. Arhavi Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Yaşarnur USTAEL in oğlu Ünsal USTAEL Yar Saçların Lüle Lüle adlı şarkısını söyledi.

21 Evde eğitim gören Zeliha DALMIŞ Karadır Kaşların Ferman Yazdırır adlı şarkısını söyledi. İlçemiz engellilerinden Ümit Mert SAATÇI Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek adlı şarkısını söyledi.

22 Hopa İlçesi Çoruh Üniversitesi Müzik Grubu Grup Nisan güzel şarkılarla programa renk kattılar. ETKİNLİKLER

23

24 Programın yarışmalar bölümünde engelli kardeşlerimizin birbiriyle paylaşacakları eğlenceli oyunlara yer verildi. Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Bora DUYMUŞ yönetiminde İlçemize misafir olarak katılan engelli kardeşlerimizin de katılımıyla Kaşıkla Yumurta Taşıma, Balon Patlatma, Halat Çekme, Çuval Yarışı ve Sandalye Kapma gibi çeşitli yarışmalar gerçekleştirildi.

25 Artvin Engelliler Derneği Üyesi Murat UYGUN tarafından yapılan illüzyonist gösterisi beğeniyle izlendi.

26 PLAKET TÖRENİ Arhavi İlçesinde 1.si düzenlenen Arhavi Özel Eğitim Şenliği ne katılarak bizleri onurlandıran; Artvin Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Nur ERSÖZ e ve Murgul Engelliler Derneği Başkanı Metin MERTTÜRK e İlçemiz Kaymakamı Sayın Bülent BAYRAKTAR tarafından plaketleri verildi.

27 Rize Merkez Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin yöneticisi Feyyaz ŞENTÜRK e Garnizon Komutanı Sayın Kemal YILDIZ tarafından plaketleri verildi. Ardanuç Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gönül İSTANBULLU ya ve Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Evren YAZICI ya İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Coşkun HEKİMOĞLU tarafından plaketleri verildi.

28 Özel Ardeşen Güzel Annem Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Kurucusu Fatih BİRİNCİ ye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Orhan KÜLEKÇİ tarafından plaketleri verildi. Özel Ardeşen Kuyumcu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Mevlüt KUYUMCU adına İlçe Milli Eğitim Müdürü C.Erdal KÂHYA tarafından plaketleri verildi.

29 Özel Hopa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali ALTUNKAYA ya Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlusu Sayın Esma CANDEMİR tarafından plaketleri verildi. Hopa 14 Mart Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı adına Hopa Bedensel Engelliler Derneği Genel Sekreteri Metin USTABAŞ a Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Erol TOSUN tarafından plaketleri verildi.

30 Arhavi Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Yaşarnur USTAEL e Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Okan POYRAZ tarafından plaketleri verildi.

31

32 Program sonunda tüm engelli kardeşlerimiz müzik eşliğinde gönüllerince doyasıya eğlendiler. Arhavi Gösteri Merkezindeki Engeller Haftası kapsamında 1. Düzenlenen Arhavi Özel Eğitim Şenliği programı ardından uzaktan gelen konuklarımıza Ertuğrul Kurdoğlu Yatılı Bölge Ortaokulunda yemek verildi.

33 Eğitim Öğretim yılı Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Programı doğrultusunda; Engelliler Haftası kapsamında 1. si düzenlenen Arhavi Özel Eğitim Şenliği Projemizi destekleyen proje ortakları Arhavi Kaymakamı Sayın Bülent BAYRAKTAR a, Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU na, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa PEKER e, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Erol TOSUN a,toplum Sağlığı Merkezi Sorumlusu Esma CANDEMİR e, programa katılarak bizleri onurlandıran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan KÜLEKÇİ ye, Artvin Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Nur ERSÖZ e, Ardanuç Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gönül İSTANBULLU ya, Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Evren YAZICI ya, Murgul Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Metin MERTTÜRK e, Arhavi Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Yaşarnur USTAEL e, Rize Merkez Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin yöneticisi Feyyaz ŞENTÜRK e, Özel Ardeşen Güzel Annem Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Kurucusu Fatih BİRİNCİ ye, Özel Ardeşen Kuyumcu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Mevlüt KUYUMCU ya, Özel Hopa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali ALTUNKAYA ya, Hopa 14 Mart Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğretmenlerine, bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan değerli kurum yöneticileri, Atatürk Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu idarecilerine, Özel Alt sınıfı öğretmenlerine, etkinlikte görev alan beden eğitimi ve müzik öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür ederiz. ARHAVİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

34

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

ÇARMIKLI KÜLTÜR MERKEZİNDE DÜZENLENEN YARIŞMADA HEYCAN BÜYÜKTÜ

ÇARMIKLI KÜLTÜR MERKEZİNDE DÜZENLENEN YARIŞMADA HEYCAN BÜYÜKTÜ ÇARMIKLI KÜLTÜR MERKEZİNDE DÜZENLENEN YARIŞMADA HEYCAN BÜYÜKTÜ 2012 2013 Eğitim ve Öğretim Yılının sonuna yaklaşılan bu dönemde Orta Okulları arasında Kitap Okuma ve Bilgi yarışması düzenlendi. Arhavi

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ İLİ İLÇESİ : AFYONKARAHİSAR : SULTANDAĞI Kaymakam İlçe Jandarma Komutanı Belediye Başkanı İlçe Emniyet Müdürü İlçe Milli

Detaylı

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 1- AMAÇ Bu program, Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünü daha anlamlı ve daha coşkulu bir şekilde kutlamak ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerini

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. K. Atatürk VAKİT ÇİZELGESİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ Tarih:10.11.2013 Yer :Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı Atatürk

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI HÜRRİYET İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 1 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI Sayın Müdürüm, Saygı Değer Öğretmenlerim,Kıymetli

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır. K.Atatürk ATATÜRK ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 71. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Müdürlüğümüzün katkılarıyla, Hamdi Öner in kişisel Resim Sergisi, Sivas Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı. Açılışa,

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Sayın Okul Müdürüm, Saygıdeğer Basın Mensupları, Değerli Misafirler, Sevgili Öğrenciler,

Sayın Okul Müdürüm, Saygıdeğer Basın Mensupları, Değerli Misafirler, Sevgili Öğrenciler, Sayın Okul Müdürüm, Saygıdeğer Basın Mensupları, Değerli Misafirler, Sevgili Öğrenciler, Azıcık duyarlılık, birazcık özveri! düşüncesiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında; farklılıklarımızı değil bizi

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ 5899 ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 16/4/2012 No : 2012/3073 Yayımlandığı

Detaylı

-,- " ı,='" Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

-,-  ı,=' Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 './05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Bölüm: Beden Eğitimi T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERiNE sincan

Detaylı

İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ

İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ İş-Kur il müdürlü ile KOSKEB ( küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı

Detaylı

737. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ 07 EYLÜL CUMA 2018 SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI

737. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ 07 EYLÜL CUMA 2018 SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI RESİM SERGİSİ DENİZ SARIBAY ESERLERİ KONFERANS KONUŞMACI SELMAN KAYABAŞI KONUŞMACI EREM ŞENTÜRK GÜVENÇ HÜLYA TAŞER ESERLERİ SAAT: 15:30-17:00

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İller İdaresi Genel Müdürlüğü

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İller İdaresi Genel Müdürlüğü Sayı : B.05.0.İLİ.0.02.02.00-877/3615 29/06/2012 Konu: Başkent Dışında Tören, Kutlama ve Karşılamalar Genelge: 2012/25 Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi

Detaylı

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ 12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ TARİH YAYIN TEST SAAT MATEMATİK 10:00 1 24.05.2017 ÇARŞAMBA TED GENEL MERKEZ-5 1 25.05.2017 PERŞEMBE TED GENEL MERKEZ-5 2 29.05.2017 PAZARTESİ ÜÇ-DÖRT-BEŞ 2 30.05.2017 SALI ÜÇ-DÖRT-BEŞ

Detaylı

T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI DEVLETİN SAĞLAM, UZUN ÖMÜRLÜ OLABİLMESİ, DÜŞÜNCEDE, BEDENDE VE YETENEKTE ÜSTÜN BİR GENÇLİĞİN VARLIĞINA BAĞLIDIR GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL 19 MAYIS 2015

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Modern bilimlerin atası Miletli Tales için Didim de buluşma düzenlendi.

Modern bilimlerin atası Miletli Tales için Didim de buluşma düzenlendi. Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444 81 09 Didim Belediyesi ücretsiz

Detaylı

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız.

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız. Ben 1919 yılı Mayıs ayı içinde Samsun a çıktığım gün, elimde maddi hiçbir güç yoktu. Yalnız büyük Türk Ulusunun Soyluluğunda doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir güç vardı. İşte ben bu

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI Odamızda 12 Ağustos 2016 Cuma günü zeytin ve zeytinyağı ile iştigal eden üyelerimizin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.toplantıda

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle Ahi felsefesinin ve Ahi Evran kurallarının topluma tanıtılması hedeflenmektedir.

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle Ahi felsefesinin ve Ahi Evran kurallarının topluma tanıtılması hedeflenmektedir. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, her yıl coşkuyla kutladığı Ahilik Haftası'nı bu yıl 12-18 Ekim tarihleri arasında, Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi tarafından belirlenen program çerçevesinde

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve coşkuyla başladı Bodrum Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim-öğretim yılına okul bahçesinde gerçekleşen törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın

Detaylı

KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI

KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI ATATÜRK RESİMLERİ KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI VE 10 Kasım Atatürk ü Anma etkinlikleri kapsamında lise giriş salonumuzda Atatürk resimleri ve kitaplarından oluşan sergimiz açıldı. Öğrencilerimizin ve Resim

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 : Prof. Dr. Arif AMİROV Konferans Salonu Saat : 16.00 Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Müzik, Dans ve Tiyatro Gösterisi 20 MART 2012 : Tahir KARAUĞUZ Konferans Salonu Saat :

Detaylı

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK KATALOĞU Sıra Yapılacak Etkinlik

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI

TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI ESKİŞEHİR ODUNPAZARI MESERRET İNEL İLKOKULU ODUNPAZARI HALK EĞİTİM MERKEZİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU DESTEĞİYLE GURURLA SUNAR TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI KORO ŞEFİ Tülây TÜRKMEN SANAT DANIŞMANI Hüseyin

Detaylı

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK Artvin ilini temsilen Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden ve ilin tek temsilcisi olan Arhavi spor kulübü almış olduğu başarılı sonuçların meyvesini maddi ve

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü SAYI: B054VLK4348701.Öz.Kal.03. 5.10.2011 KONU: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümü 28-29 Ekim 2011 Cuma ve Cumartesi günleri

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 - SAYI : 86555309-880/ 5693 24/10/2013 KONU: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI 2013 yılı 29 Ekim Cumhuriyet

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI GENEL HÜKÜMLER 1. 19 Mayıs Çarşamba günü Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dır. 2. Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk ün 19 Mayıs 1919 da Samsun da karaya çıktığı saat olan 07.00

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve. ÇOCUK BAYRAMI 94. YILI KUTLAMA TÖREN ve GÖSTERİ PROGRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve. ÇOCUK BAYRAMI 94. YILI KUTLAMA TÖREN ve GÖSTERİ PROGRAMI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI 94. YILI KUTLAMA TÖREN ve GÖSTERİ PROGRAMI A- GENEL HÜKÜMLER Ulu önder Atatürk ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nın 94. yıldönümü

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

TURİZM HAFTASI 1. GÜNÜ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinliklerine ilimizde çelenk sunma programı ile başlandı. Turizm Yürütme Kurulu üyelerinin de

TURİZM HAFTASI 1. GÜNÜ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinliklerine ilimizde çelenk sunma programı ile başlandı. Turizm Yürütme Kurulu üyelerinin de TURİZM HAFTASI 1. GÜNÜ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinliklerine ilimizde çelenk sunma programı ile başlandı. Turizm Yürütme Kurulu üyelerinin de katıldığı tören, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtına çelenk

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI. SAYI : BO54VLK4354802. 876.05.01/ 696 04/05/2010 KONU: 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI. SAYI : BO54VLK4354802. 876.05.01/ 696 04/05/2010 KONU: 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın (kültürün). Müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI 18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ KONU: 18 Mart Şehitler Günü. 18 Mart 2011 İLGİLİ MAKAMA 18 Mart Şehitler Günü Anma Törenleri ilişikteki programa göre yapılacaktır. Bilgilerinize

Detaylı

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YAZI ÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL FAALİYET RAPORU 2006 FAALİYET RAPORU GÖREVİ ültür hizmetlerinin y a y g ı n l a ş t ı r ı l m a s ı v e geliştirilmesi ile ilgili araştırma ve planlama yapmak, halkın

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

1. SAYI YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN BİTTİĞİ YERE KADAR BİR İZCİ KAMP YAPTIĞI SÜRECE YAŞAR GAZETE ADAMPOL

1. SAYI YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN BİTTİĞİ YERE KADAR BİR İZCİ KAMP YAPTIĞI SÜRECE YAŞAR GAZETE ADAMPOL GAZETE ADAMPOL İzciliğin ikinci yüzyılında BİDOSK! BİDOSK olarak içimizde yanan izcilik ateşi tüm ünitelerin birleşmesiyle iyi duygular barındıran kıvılcımlarını Polonezköy de gökyüzüne dağıttı. Tüm Türkiye

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

EYLÜL. 4.SINIF BÜLTENİ eylül ekim kasım

EYLÜL. 4.SINIF BÜLTENİ eylül ekim kasım EYLÜL TEMEL MÜZİK EĞİTİMİ DERSİNDEN GÖRÜNTÜLER 3. Hafta: Enstrüman eğitimine yönelik olarak Gitar, Keman, Yan Flüt, Perküsyon ve Temel Bilimler için anlatımlar yapıldı. Öğrencilerimiz yatkınlıkları doğrultusunda

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise)

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Sayın Velimiz; Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği nin 7(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü.. KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü.. KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Türk ve Dünya Çocuklarına armağan edilen

Detaylı

19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI

19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI 19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI A ÇELENK SUNMA TÖRENİ - Çelenk sunma töreni, 19 Mayıs 2010 Çarşamba günü saat 09.30 da Vilayet Alanı Atatürk Anıtı önünde

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

VALA GEDİK ANISINA ÖZEL SAYI

VALA GEDİK ANISINA ÖZEL SAYI VALA GEDİK ANISINA ÖZEL SAYI TEMMUZ 2016 www.toplumunicinde.com İstanbul Gedik Üniversitesi Aktifim Toplumun İçindeyim Projesi Gönüllüleri Vala Gedik Kimdir? Gedik Holding Onursal Başkanı merhum Halil

Detaylı

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi TED Koleji minikleri becerilerini yıl sonunda sergilediler. TED Kolejinden bu konuda yapılanan açıklama şöyle: Çoklu Zeka Gelişimi kuramıyla eğitim veren TED Bodrum

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

ENGELLİLERE YÖNELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖRNEĞİ

ENGELLİLERE YÖNELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖRNEĞİ ENGELLİLERE YÖNELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖRNEĞİ MUTLU AİLELER MUTLU ÇALIŞANLAR BAŞARILI VE MUTLU SPORCULAR... PEKİ YA ENGELLİLERİN VE AİLELERİNİN MUTLULUKLARI?

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı