T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:157 Toplantı Tarihi: Çarşamba Toplantı Saati: Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı Salonu TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1. Prof. Dr. Ekrem ALGÜN (Başkan) 2. Prof. Dr. Dursun Ali ŞAHİN (Üye) 3. Prof. Dr. Yunus SARAL (Üye) 4. Prof. Dr. Ünal ŞAHİN (Üye) 5. Yrd. Doç. Dr. Levent TÜMKAYA (Üye) 6. Fakülte Sekreteri Recep YEREBAKAN (Raportör) TOPLANTIDA BULUNMAYANLAR 1. Doç. Dr. Mehmet BOSTAN (Üye) 2. Doç. Dr. Ali İrfan GÜZEL (Üye) (İZİNLİ) GÜNDEM: 1- Bilgilendirme. 2- Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığı nın tarih ve 900/60 sayılı yazısı ile İç Hastalıkları asistanı olarak görev yapan Dr. Tahir BELİCE nin Rize İli ve Çevresindeki Yılları Arasındaki Febril Nötropeni Ataklarının Değerlendirilmesi konulu tezini tamamlamış olması nedeniyle tez jürisinin belirlenmesi ile ilgili hususun görüşülmesi. 3- Fakültemiz Eğitim ve Öğretim Yılı Dönem II ve Dönem III Akademik Takvimindeki Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı ders değişikliği ile ilgili hususun görüşülmesi.

2 4- A)- Fakültemize Akademik Yılında yatay geçişle Dönem II sınıfına kayıt yaptıran Mustafa SAĞLAM ın durumunun ve ders intibak hususunun görüşülmesi. B)- Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik EK MADDE 2-(1) : Şiddet olayları ve insani kriz nedeniyle eğitim öğretimin sürdürülemez olduğu Yükseköğretim Kurulu tarafından tespit edilen ülkelerde öğrenim gören öğrenciler Türkiye deki yükseköğretim kurumlarına yatay geçiş başvurusu yapabilir maddesi gereğince fakültemize yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin durumlarının ve ders intibakları hususunun görüşülmesi. C) Merkezi Yerleştirme puanı ile fakültemize yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin durumları ve ders intibakları hususunun görüşülmesi Akademik Yılında fakültemize YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı) nı kazanarak gelen Haleh SARLEHİ nin Dönem II ye kayıt yaptırmak istemesi ve Dönem I i Turgut Özal Üniversitesi nde okuması nedeniyle Dönem I derslerinden muaf olup, Dönem II ye kayıt yaptırabilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi. 6- Özel Öğrenci Statüsünde / Akademik Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi nde öğrenim gören Fakültemiz numaralı öğrencisi Gökçe ÖMEROĞLU na ait ders eşleştirilmesi hususunun görüşülmesi Dönem III de 02 Eylül 2014 tarihinde Akademik Takvimde yer alan ve Yrd. Doç. Dr. Teslime AYAZ tarafından anlatılan İç Hastalıkları dersindeki Kanserli Hastalara Yaklaşım konusunun Tıbbi Onkoloji dersi adı altında Yrd. Doç. Dr. Cemil BİLİR tarafından anlatılması şeklinde değiştirilmesi hususunun görüşülmesi. 8- Gelen evrak. Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ekrem ALGÜN Başkanlığında Dekanlık Toplantı Salonunda saat da başladı. Gündeme geçildi. KARAR: 1- Başkan Prof. Dr. Ekrem ALGÜN Fakülte Yönetim Kurulu gündemi hakkında bilgi verdi. 2- Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığı nın tarih ve 900/60 sayılı yazısı ile İç Hastalıkları asistanı olarak görev yapan Dr. Tahir BELİCE nin Rize İli ve Çevresindeki Yılları Arasındaki Febril Nötropeni Ataklarının Değerlendirilmesi konulu tezini tamamlamış olması nedeniyle tez jürisinin belirlenmesi ile ilgili husus görüşüldü.

3 Tez Jüri Üyeleri olarak: ASIL ÜYELER 1-Doç. Dr. Remzi Adnan AKDOĞAN (KTÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.D. Öğr. Üyesi) 2-Yrd. Doç. Dr. Teslime AYAZ ÖZKAN (RTEÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.D. Öğr. Üyesi) 3-Yrd. Doç. Dr. Erkan CÜRE nin (RTEÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.D. Öğr. Üyesi) YEDEK ÜYELER 1- Yrd. Doç. Dr. Hatice BEYAZAL POLAT (RTEÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.D. Öğr. Üyesi) 2- Yrd. Doç. Dr. Cemil BİLİR in (RTEÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.D. Öğr. Üyesi) olmasına oy birliği ile karar verilmiştir. 3- Fakültemiz Eğitim ve Öğretim Yılı Dönem II ve Dönem III Akademik Takvimindeki Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı ders değişikliği ile ilgili hususu görüşüldü. Tıp Eğitimi Koordinatörler Kurulu Başkanlığı nın tarih ve 105/64 sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Eğitim ve Öğretim Yılı Dönem II ve Dönem III Akademik Takvimindeki Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı ders değişikliği oy birliği ile kabul edilmiş olup, olurlarının Rektörlük Makamına arzına. 4- A)- Fakültemize Akademik Yılında yatay geçişle Dönem II sınıfına kayıt yaptıran Mustafa SAĞLAM ile ilgili husus görüşüldü. Fakültemiz Yatay Geçiş Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve /4 sayılı yazısı ve ekleri incelenmiş olup, KARAR Fakültemize Eğitim Öğretim yılı yatay geçiş başvurusunda bulunan ve kayıt hakkı kazanıp Dönem II sınıfına kayıt olan Mustafa SAĞLAM ın, tarihinde yapılan yatay geçiş başvuru değerlendirme toplantısında şartlı alım yapılması gerekli iken yapılmayıp sehven Dönem II sınıfına normal kayıt yapılmıştır. Fakat Fakültemiz TIP I Dersleri içerisinde yer alan Anatomi dersini almadığı tespit edilmiş ve ilgili öğrencinin Anatomi dersini Dönem I sınıfında görüp başarılı olduktan sonra, Dönem II Sınıfına kaydının şartlı yapılması uygun görülmüş olup, olurlarının Rektörlük Makamına arzına. B)- Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik EK MADDE 2-(1) : Şiddet olayları ve insani kriz nedeniyle eğitim öğretimin sürdürülemez olduğu

4 Yükseköğretim Kurulu tarafından tespit edilen ülkelerde öğrenim gören öğrenciler Türkiye deki yükseköğretim kurumlarına yatay geçiş başvurusu yapabilir maddesi gereğince fakültemize yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrenciler ile ilgili husus görüşüldü. Fakültemiz Yatay Geçiş Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve /4 sayılı yazısı ve ekleri incelenmiş olup, KARAR Fakültemize yatay geçiş başvurusunda bulunan Salah ASEHAIL ın, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik EK MADDE 2-(1) : Şiddet olayları ve insani kriz nedeniyle eğitim öğretimin sürdürülemez olduğu Yükseköğretim Kurulu tarafından tespit edilen ülkelerde öğrenim gören öğrenciler Türkiye deki yükseköğretim kurumlarına yatay geçiş başvurusu yapabilir gereği başvurusunun kabul edilmesine fakat TÖMER Dil Sınavını geçip başarılı olduktan sonra, Dönem I zorunlu derslerinden olan Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Yabancı Dil derslerini vermek şartıyla Dönem II Sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. Fakültemize yatay geçiş başvurusunda bulunan Mohamed Owais OLAYAN ın, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik EK MADDE 2-(1) : Şiddet olayları ve insani kriz nedeniyle eğitim öğretimin sürdürülemez olduğu Yükseköğretim Kurulu tarafından tespit edilen ülkelerde öğrenim gören öğrenciler Türkiye deki yükseköğretim kurumlarına yatay geçiş başvurusu yapabilir gereği başvurusunun kabul edilmesine fakat TÖMER Dil Sınavını geçip başarılı olduktan sonra Dönem I Sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. SURİYE DEKİ ÜNİVERSİTELERDEN YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN VE KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER LİSTESİ ÖĞRENCİ ADI SOYADI SINIFI 1- MOHAMED OWAIS OLAYAN** DÖNEM I 2- SALAH ASEHAIL*** DÖNEM II **Şartlı Geçiş: TÖMER Dil Sınavını başarmış olmak şartıyla ilgili sınıfa kaydı yapılacaktır. ***Şartlı Geçiş: TÖMER Dil Sınavını başarmış olmak şartıyla ve eksik derslerini tamamladıktan sonra ilgili sınıfa kaydı yapılacaktır. Şeklinde kabul edilmiş olup, olurlarının Rektörlük Makamına arzına.

5 C) Merkezi Yerleştirme puanı ile fakültemize yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin durumları ve ders intibakları ile ilgili husus görüşüldü. Fakültemiz Yatay Geçiş Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve /4 sayılı yazısı ve ekleri incelenmiş olup, KARARLAR: 1- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerden Sena EKİZ in 2013 MF-3 puanı iken Tıp Fakültemizin 2013 MF-3 puanı , Özlen SÜREKÇİ nin 2011 MF-3 puanı iken Fakültemizin 2011 MF-3 puanı ve Emel AYGÜN ün 2010 MF-3 puanı 505,252 iken Fakültemizin puanı olduğundan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik EK MADDE 1-(1) : Öğrencilerin kayıtlı olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanı, geçmek istediği diploma programının taban puanına eşit veya yüksek olması durumunda, hazırlık sınıfı da dahil olmak üzere yatay geçiş başvuru yapabilir gereği başvuruları değerlendirilmemiştir. 2- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Muhammet Yesevi ÇİÇEK in, Fakültemiz Dönem II TIP II dersleri içerisinde yer alan Tıbbi Patoloji, Tıbbi Farmakoloji ve Göğüs Hastalıkları ile Tıbbi İngilizce derslerini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersleri alıp başarılı olduktan sonra Dönem III sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. 3- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Süleyman ÇEÇELİ nin, Fakültemiz Dönem I TIP I dersleri içerisinde yer alan Histoloji ve Embriyoloji, Anatomi, Halk Sağlığı, Temel Bilgi Teknolojileri derslerini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersleri alıp başarılı olduktan sonra Dönem II sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. 4- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Efekan İYİİŞ in, Fakültemiz Dönem I sınıfına kabul edilmesi uygun görülmüştür. 5- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan İsmail ÇELİK in, Fakültemiz Dönem II TIP II dersleri içerisinde yer alan Tıbbi PATOLOJ, Tıbbi Farmakoloji, Göğüs Hastalıkları ile Tıbbi İngilizce dersini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersi alıp başarılı olduktan sonra Dönem III sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. 6- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Lütfiye YARDIM ın, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik EK MADDE 1 in Uygulma Esasları Madde 15: Öğrencilerin Ek Madde 1 uyarınca sadece bir defa yatay geçiş yapabilmesine, ancak, söz konusu madde uyarınca yatay geçiş yapan öğrencilerin ÖSYS merkezi yerleştirme sonucu kayıt hakkı kazandıkları yükseköğretim kurumlarına daha sonraki başvuru tarihlerinde geri dönebilmelerine gereği daha önceden Mustafa Kemal Üniversitesi nden Ordu Üniversitesi ne geçiş yapmış olduğundan yatay geçiş başvurusu değerlendirilmemiştir.

6 7- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Kevser OSMANOĞLU nun, Fakültemiz Dönem II TIP II dersleri içerisinde yer alan Göğüs Hastalıkları dersini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersi alıp başarılı olduktan sonra Dönem III sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. 8- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Selman CİLASUN un, Fakültemiz Dönem I sınıfına kabul edilmesi uygun görülmüştür Eğitim Öğretim yılı Fakültemizi kazanıp daha sonra yatay geçiş ile Atatürk Üniversitesine yatay geçiş yapan Hüseyin GÜVEN in, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik EK MADDE 1 in Uygulma Esasları Madde 15: Öğrencilerin Ek Madde 1 uyarınca sadece bir defa yatay geçiş yapabilmesine, ancak, söz konusu madde uyarınca yatay geçiş yapan öğrencilerin ÖSYS merkezi yerleştirme sonucu kayıt hakkı kazandıkları yükseköğretim kurumlarına daha sonraki başvuru tarihlerinde geri dönebilmelerine gereği merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusu değerlendirilmiş ve Dönem I TIP I dersleri içerisinde yer alan Halk Sağlığı dersini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersi alıp başarılı olduktan sonra Dönem II sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. 10- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Hilal ÇUKURTAŞ ın, Fakültemiz Dönem I TIP I dersleri içerisinde yer alan Halk Sağlığı dersini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersi alıp başarılı olduktan sonra Dönem II sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. 11- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Zeynep TEKELİ nin, Fakültemiz Dönem I sınıfına kabul edilmesi uygun görülmüştür. 12- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Mert ÇAĞLAR ın, Fakültemiz Dönem II TIP II dersleri içerisinde yer alan Tıbbi Patoloji, Tıbbi Farmakoloji ve Göğüs Hastalıkları ile Tıbbi İngilizce derslerini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersleri alıp başarılı olduktan sonra Dönem III sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. 13- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Şuheda TOPUZ un, Fakültemiz Dönem I sınıfına kabul edilmesi uygun görülmüştür. 14- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Sibel KESER in, Fakültemiz Dönem I sınıfına kabul edilmesi uygun görülmüştür. 15- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Şeyda KAVUNCU nun, Fakültemiz Dönem I TIP I dersleri içerisinde yer alan Halk Sağlığı dersini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersi alıp başarılı olduktan sonra Dönem II sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür. 16- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Onur HOTAMAN ın, Fakültemiz Dönem III TIP III dersleri içerisinde yer alan Radyoloji, Deontoloji, Tıbbi bilişim, Kalp Damar Cerrahisi, Adli Tıp ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon derslerini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersleri alıp başarılı olduktan sonra Dönem IV sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür.

7 17- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Muharrem Mete AHISHALI, Fakültemiz Dönem I sınıfına kabul edilmesi uygun görülmüştür. 18- Fakültemize merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan Azad Hüseyin DEGER in, Fakültemiz Dönem I TIP I dersleri içerisinde yer alan Halk Sağlığı, Temel Bilgi Teknolojileri, Fizyoloji ve Biyoistatistik derslerini almadığı tespit edilmiş olup, bu dersleri alıp başarılı olduktan sonra Dönem II sınıfına şartlı kabul edilmesi uygun görülmüştür EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE FAKÜLTEMİZE YATAY GEÇİŞ KOMİSYONCA UYGUN GÖRÜLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ DÖNEM I SINIFINA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER ÖSYM TABAN PUANI 1- ZEYNEP TEKELİ 2013 MF-3: 464, EFEKAN İYİİŞ 2013 MF-3: ŞUHEDA TOPUZ 2013 MF-3: 457, SELMAN CİLASUN 2012 MF-3: 482, MUHARREM METE AHISHALI 2012 MF-3: 482, SİBEL KESER 2012 MF-3: 481,84588 DÖNEM II SINIFINA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER ÖSYM TABAN PUANI 1- SÜLEYMAN ÇEÇELİ* 2013 MF-3: 465, ŞEYDA KAVUNCU* 2013 MF-3: 461, HÜSEYİN GÜVEN* 2013 MF-3: 455, AZAD HÜSEYİN DEGER* 2012 MF-3: 485, HİLAL ÇUKURTAŞ* 2011 MF-3: 516,479 DÖNEM III SINIFINA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER ÖSYM TABAN PUANI 1- İSMAİL ÇELİK* 2012 MF-3 : 481, MUHAMMET YESEVİ ÇİÇEK* 2009 SAY-2: 355, MERT ÇAĞLAR* 2008 SAY-2: 353, KEVSER OSMANOĞLU* 2008 SAY-2: 349,310 DÖNEM IV SINIFINA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER ÖSYM TABAN PUANI 1- ONUR HOTAMAN* 2011 MF-3 : 511,981 *Şartlı Geçiş: Eksik derslerini tamamladıktan sonra ilgili sınıfa kaydı yapılacaktır. Şeklinde kabul edilmiş olup, olurlarının Rektörlük Makamına arzına.

8 Akademik Yılında fakültemize YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı) nı kazanarak gelen Haleh SARLEHİ nin Dönem II ye kayıt yaptırmak istemesi ve Dönem I i Turgut Özal Üniversitesi nde okuması nedeniyle Dönem I derslerinden muaf olup, Dönem II ye kayıt yaptırabilmesi ile ilgili husus görüşüldü Akademik Yılında fakültemize YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı) nı kazanarak gelen Haleh SARLEHİ nin Dönem II ye kayıt yaptırmak istemesi ve Dönem I i Turgut Özal Üniversitesi nde okuması nedeniyle Dönem I derslerinden muaf olup, Dönem II ye kayıt yaptırabilmesi oy birliği ile kabul edilmiş olup, olurlarının Rektörlük Makamına arzına. 6- Özel Öğrenci Statüsünde / Akademik Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi nde öğrenim gören Fakültemiz numaralı öğrencisi Gökçe ÖMEROĞLU na ait ders eşleştirilmesi hususu görüşüldü. İlgili öğrenciye ait Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi nin Akademik Yılı Dönem III ve Akademik Yılı Dönem IV Not Dökümü ve öğrencinin aldığı dersleri gösterir belge incelendi. Aşağıdaki tabloda yer aldığı gibi Fakültemiz Dönem III ve IV deki derslerin eşleştirilmesi oy birliği ile tescil edilerek kabul edilmiş ve ders intibakı yapılmış olan Gökçe ÖMEROĞLU nun, Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 30. Maddesi 2. Fıkrasına göre eksik olan Çocuk Cerrahisi Stajını aldıktan sonra Dönem V in ilk stajına kaydının yapılmasına oy birliği ile kabul edilmiş olup, olurlarının Rektörlük Makamına arzına. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DERS ADI DERS KODU ALDIĞI PUAN Temel Tıp-III TIP 301 CC İç Hastalıkları TIP 400 CB Kadın Hastalıkları ve Doğum TIP 401 CB Genel Cerrahi TIP 402 CC Göğüs Hastalıkları TIP 403 BA Kardiyoloji TIP 404 CB Göğüs Cerrahisi TIP 405 BA Kalp Damar Cerrahisi TIP 406 CB Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları TIP 407 CC Dönem III de 02 Eylül 2014 tarihinde Akademik Takvimde yer alan ve Yrd. Doç. Dr. Teslime AYAZ tarafından anlatılan İç Hastalıkları dersindeki Kanserli Hastalara Yaklaşım konusunun Tıbbi Onkoloji dersi adı altında Yrd. Doç. Dr. Cemil BİLİR tarafından anlatılması şeklinde değiştirilmesi hususu görüşüldü.

9 Dönem III de 02 Eylül 2014 tarihinde Akademik Takvimde yer alan ve Yrd. Doç. Dr. Teslime AYAZ tarafından anlatılan İç Hastalıkları dersindeki Kanserli Hastalara Yaklaşım konusunun Tıbbi Onkoloji dersi adı altında Yrd. Doç. Dr. Cemil BİLİR tarafından anlatılması şeklinde değiştirilmesi oy birliği ile kabul edilmiş olup, olurlarının Rektörlük Makamına arzına.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 182 Toplantı Tarihi: 03.03.2015 Salı Toplantı Saati: 11.45 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:144 Toplantı Tarihi: 27.05.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 163 Toplantı Tarihi: 14.10.2014 Salı Toplantı Saati: 11.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:149 Toplantı Tarihi: 01.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 2012/75 Toplantı Tarihi: 09.05.2012 Salı Toplantı Saati: 16.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 181 Toplantı Tarihi: 24.02.2015 Salı Toplantı Saati: 12.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

HATAY SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU

HATAY SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU 19.09.2018 34 20 1 KARAR 1: 2018-2019 eğitim-öğretim yılında, Yüksekokulumuz hemşirelik bölümü 2. sınıfa yatay geçiş başvurusu yapan ve değerlendirme sonucuna göre başvurusu kabul edilen Pelin Kahleoğulları

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

Elektronik Ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığına. Yatay Geçiş Değerlendirme Komisyonu Raporudur

Elektronik Ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığına. Yatay Geçiş Değerlendirme Komisyonu Raporudur 2018-2019 Güz dönemi için, bölümüzle ilgili Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş taleplerini içeren dilekçeler komisyonumuz tarafından değerlendirmeye alınmış olup, değerlendirme sonuçları aşağıda

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:152 Toplantı Tarihi: 22.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme.

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 246 Tarih : 03.09.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK (Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP (Üye)

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU 2016-2017 TIP FAKÜLTESİ Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 3389 sayılı kanunla 27.6.1987 tarihinde kurulmuş ve 1988-1989 döneminde eğitim-öğretime

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU 2013-2014 TIP FAKÜLTESİ Tıp Fakültesi 1987 yılında kurulmuş ve 1988 1989 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınarak faaliyete geçirilmiştir. 2000

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU 2011-2012 TIP FAKÜLTESİ: Tıp Fakültesi 1987 yılında kurulmuş ve 1988 1989 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınarak faaliyete geçirilmiştir. 2000 2001

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Esasların

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU 2010-2011 TIP FAKÜLTESİ: Tıp Fakültesi 1987 yılında kurulmuş ve 1988 1989 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınarak faaliyete geçirilmiştir. 2000 2001

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Dekan (Üye) Üye Üye. Üye. Üye.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Dekan (Üye) Üye Üye. Üye. Üye. Sayı : 1 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih : 01.02. 2016 Kurul leri: Prof. Dr. Orhan KARSLI Prof. Dr. Adnan MİDİLLİ Prof. Dr. Zuhal OKTAY

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI 2016.04.01. Felsefe Bölüm Başkanlığının, Araştırma Görevlisi (ÖYP) Mehmet Şirin CAN ın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesine göre Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye Üye Üye Üye

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye Üye Üye Üye Sayı :235 Tarih: 08.03.2016 Salı T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Prof. Dr. Ekrem ALGÜN 2-Prof. Dr. Zihni Açar YAZICI

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 8.0.017 01-05 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01-

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye. Üye. Üye ( İzinli)

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye. Üye. Üye ( İzinli) T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı :201 Tarih:14.07.2015 Salı TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Prof. Dr. Ekrem ALGÜN 2-Prof. Dr. Zihni Açar YAZICI

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak (04.07.2014 gün ve 05 Sayılı Senato Kararı) (08.05.2014 gün ve 03 Sayılı Senato Kararı) (11.10.2013 gün ve 07 Sayılı Senato Kararı (06.04.2012 gün ve 04 Sayılı Senato Kararı) (23.02.2012 gün ve 03 Sayılı

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı; diğer yükseköğretim kurumlarına

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Doç. Dr. K. Varım NUMANOĞLU (Dekan V.) Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan)-(Görevli) Prof. Dr. Z. Nur BANOĞLU () Prof. Dr. Ş. Deniz AKDUMAN () Prof. Dr. Rafet

Detaylı

TARİH: 26.08.2015 NO: 89

TARİH: 26.08.2015 NO: 89 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Davut TURAN Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan ABAY

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel ilkeler

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel ilkeler GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel ilkeler Amaç MADDE 1- Farklı yükseköğretim kurumlarının diploma programları veya aynı yükseköğretim kurumu içindeki

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ ESASLARI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ ESASLARI YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM 21.09.2013 tarihli ve 28772 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayı: 64 Toplantı Tarih: 13.10.2014 Toplantı Saati: 14.00 Toplantı Yeri: Toplantı Salonu Toplantıda

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI F A K Ü L T E Y Ö N E T İ M KU R U L K A R A R I TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI F A K Ü L T E Y Ö N E T İ M KU R U L K A R A R I TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI F A K Ü L T E Y Ö N E T İ M KU R U L K A R A R I TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 28.09.2016 78 2016/78 Fakülte Yönetim KurulumuzDekan Vekili Prof. Dr. Zeynep

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZE BAĞLI LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLARA YAPILACAK YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME ŞARTLARI

ÜNİVERSİTEMİZE BAĞLI LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLARA YAPILACAK YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME ŞARTLARI ÜNİVERSİTEMİZE BAĞLI LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLARA YAPILACAK YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME ŞARTLARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift

Detaylı

17. Yurt dışı kontenjanlarından yerleşenler söz konusu madde hükümlerinden yararlanamazlar.

17. Yurt dışı kontenjanlarından yerleşenler söz konusu madde hükümlerinden yararlanamazlar. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS/LİSANS PROGRAMLARINA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ KAPSAMINDA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR Yüksek Öğretim Kurumlarında

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ. Yeni Hali YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI TEMMUZ 2018

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ. Yeni Hali YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI TEMMUZ 2018 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Yeni Hali YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 23-27 TEMMUZ 2018 YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI ÖSYM tarafından belirlenecek DÖNEM I HÜCRE

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 18.09.2015 TOPLANTI NO : 60 KARAR NO : 2015/ 60 TOPLANTIDA BULUNANLAR : Doç.Dr.Hüseyin

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI NO : 2016/34 TOPLANTI TARİHİ : 05.09.2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası 1.

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI Kastamonu Üniversitesine kayıtlı bir öğrenci; her birimin kendi bünyesindeki veya Üniversite içinde yer alan diğer birimlerin bünyesindeki

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç)

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YURT DIŞI KONTENJANINDAN ÖĞRENCİ ALIMI, ÖZEL YETENEK SINAVI, YATAY GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL

Detaylı

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2014-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 10.02.2015 TOPLANTI NO : 41 KARAR NO : 2015/41 TOPLANTIDA BULUNANLAR : 1.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI TEMMUZ 2017

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI TEMMUZ 2017 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 24-28 TEMMUZ 2017 YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI ÖSYM tarafından İlan edilecektir DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ

Detaylı

1-Öğrencinin, yatay geçiş başvurusunda bulunabilmesi için bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı olması gerekir.

1-Öğrencinin, yatay geçiş başvurusunda bulunabilmesi için bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı olması gerekir. 1 - FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNETMELİĞİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Yakın Doğu Üniversitesi önlisans ve lisans programlarına yatay geçiş

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ VE DUYURUSU

SİNOP ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ VE DUYURUSU SİNOP ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ VE DUYURUSU BAŞVURU TARİHLERİ : 26 Ocak 6 Şubat 2015 SONUÇLARIN AÇIKLANMASI (ASIL-YEDEK) : 9 Şubat

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ A- FAKÜLTE İÇİ VE FAKÜLTELER ARASI 02 Mayıs 2014 tarih ve 28988 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak bazı maddelerinde değişiklik yapılan 24 Nisan 2010 tarih ve 27561 sayılı Yükseköğretim Kurumlarında Ön

Detaylı

T.C. KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ KURUM ĠÇĠ VE ANABĠLĠM DALI/BÖLÜMLER ARASI YATAY

T.C. KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ KURUM ĠÇĠ VE ANABĠLĠM DALI/BÖLÜMLER ARASI YATAY Not: Bu Yönerge Üniversitemiz Senatosunun 01.06.2011 tarih ve 08 sayılı oturumda alınan 80 sayılı kararla kabul edilmiştir. T.C. KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ KURUM ĠÇĠ VE ANABĠLĠM DALI/BÖLÜMLER

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Dokuman No YG.OKN.01 1 BİRİNCİ BÖLÜM Genel ilkeler Amaç MADDE 1 Farklı yükseköğretim kurumlarının diploma programları veya aynı yükseköğretim kurumu içindeki diploma programları arasında ancak önceden

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu uygulama esaslarının amacı; Erciyes Üniversitesi Hukuk

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ DERS PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ DERS PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi TIP FAKÜLTESİ TIP FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM PROGRAMI 1 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ DERS PROGRAMI 1. Sınıf TEMEL TIP BİLİMLERİ I TEMEL TIP BİLİMLERİ II TEMEL

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarına Yatay Geçişler 24.04.2010 tarih ve 27561 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte

İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte Dekanları... 5 İdari ve Akademik Kurullar... 5 Fakülte Kurulu...

Detaylı

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ USUL VE ESASLARI. EK MADDE 1 (Ek:RG-21/9/2013-28772) (Değişik:RG-2/5/2014-28988)

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ USUL VE ESASLARI. EK MADDE 1 (Ek:RG-21/9/2013-28772) (Değişik:RG-2/5/2014-28988) MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ USUL VE ESASLARI EK MADDE 1 (Ek:RG-21/9/2013-28772) (Değişik:RG-2/5/2014-28988) (1) Öğrencinin kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanı, geçmek istediği

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.05.2013 SAYI: 985 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit EĞRİ nin tarih ve 2599 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit EĞRİ nin tarih ve 2599 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Üniversitemiz Rektör Yardımcısı

Detaylı

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI (EK-1 MADDE) İLE ÜNİVERSİTEMİZE YATAY GEÇİŞ ESASLARI

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI (EK-1 MADDE) İLE ÜNİVERSİTEMİZE YATAY GEÇİŞ ESASLARI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI (EK-1 MADDE) İLE ÜNİVERSİTEMİZE YATAY GEÇİŞ ESASLARI Yükseköğretim kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2015-TUS Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1)Bu yönergenin amacı,

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ A-FAKÜLTE İÇİ VE FAKÜLTELER ARASI YATAY GEÇİŞ İLKELERİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ A-FAKÜLTE İÇİ VE FAKÜLTELER ARASI YATAY GEÇİŞ İLKELERİ A-FAKÜLTE İÇİ VE FAKÜLTELER ARASI 02 Mayıs 2014 tarih ve 28988 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak bazı maddelerinde değişiklik yapılan 24 Nisan 2010 tarih ve 27561 sayılı Yükseköğretim Kurumlarında Ön

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,

Detaylı

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 85 Tarih : 18.03.2015 Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel Sanatlar,

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1 TOPLANTI TARİHİ: 26.05.2016 TOPLANTI NO : 25 KARAR NO : 2016/25 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr.

Detaylı

03-07 Eylül 2018 Bölümler tarafından ders programlarının belirlenmesi. 21 Eylül 2018 Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Türkçe Yeterlik Sınavı

03-07 Eylül 2018 Bölümler tarafından ders programlarının belirlenmesi. 21 Eylül 2018 Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Türkçe Yeterlik Sınavı 03-10 Eylül 2018 19 Eylül 2018 03-23 Eylül 2018 12 Eylül 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık sınıfı okuyacak öğrenciler için Yabancı

Detaylı

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİSANS, ÖNLİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİSANS, ÖNLİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİSANS, ÖNLİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu Yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi lisans önlisans ve diploma

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı : 44 Toplantı Tarihi : 24.08.2015 Toplantı Saati : 14.00 Toplantı

Detaylı

Eğitim Süresi Puan Türü

Eğitim Süresi Puan Türü Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı Tablo 3 Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde, Sağlık Bakanlığı Adına Tıp Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar*

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERSLER VE KREDİLERİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERSLER VE KREDİLERİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERSLER E KREDİLERİ 1.SINIF in Adı Teorik Pratik AKTS Kredi TIP151 Kurulu I TIP152 Kurulu II TIP153 Kurulu III TIP154 Kurulu

Detaylı

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI ARASINDA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI ARASINDA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI ARASINDA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönerge, Turgut Özal Üniversitesinde yürütülmekte olan lisans programlarındaki öğrencilerin

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111064 Genel Cerrahi 5 K 1 - - 700111082 İç Hastalıkları 4 K 1 - - Ankara Dışkapı

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME (ÖSYM) PUANI İLE (EK MADDE-1) YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU

Detaylı

Yatay ve Dikey Geçiş, Çift Anadal Hakkında Bilgi

Yatay ve Dikey Geçiş, Çift Anadal Hakkında Bilgi Yatay ve Dikey Geçiş, Çift Anadal Hakkında Bilgi Bölümümüzün Normal Öğretim programına kurum içi, kurumlar arası, yurt dışı ve Ek Madde 1 kapsamında merkezi yatay geçiş olmak üzere dört farklı kanaldan

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI ARASINDA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI ARASINDA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI ARASINDA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1 - (1) Bu yönerge İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi önlisans ve lisans programlarına

Detaylı

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİLERİNİN YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLARI 2016-2017 Öğretim Yılı

Detaylı

YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDAN ÜNİVERSİTEMİZE YATAY GEÇİŞ ESASLARI

YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDAN ÜNİVERSİTEMİZE YATAY GEÇİŞ ESASLARI YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDAN ÜNİVERSİTEMİZE YATAY GEÇİŞ ESASLARI Üniversitemiz Yükseköğretim Kurumlarına yurtdışından yatay geçiş koşulları şunlardır: Yurtdışından yatay geçişlerde, yatay geçiş

Detaylı

TOROS ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

TOROS ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ TOROS ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Yatay Geçişler -Dayanak Madde 1- Toros Üniversitesi nde kurum içi ve kurumlar arası yatay geçişler "Yüksek Öğretim Kurumlarında Önlisans

Detaylı

A. GÜZ BAŞVURULARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

A. GÜZ BAŞVURULARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin Ek Madde 1 uyarınca

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemiz önlisans ve lisans programlarına Yükseköğretim

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı Tarih ve Sayı: 13/12/2016-450323 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı *BE8V6D083* Sayı :46656802-010.04- Konu :Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bilidirilmesi Yönergesi Dağıtım

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:150 Toplantı Tarihi: 08.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

10. Öğrenci geçiş yapmak istediği program için ilgili birimin ilan ettiği diğer başvuru koşullarını başvuru anında yerine getirmiş olmalıdır.

10. Öğrenci geçiş yapmak istediği program için ilgili birimin ilan ettiği diğer başvuru koşullarını başvuru anında yerine getirmiş olmalıdır. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS / LİSANS PROGRAMLARINA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KAPSAMINDA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak (22.06.2011 gün ve 06 Sayılı Senato Kararı) ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak Amaç MADDE 1-

Detaylı

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08/02/2012 Toplantı Sayısı : 2012 / 07 Karar Sayısı : 11 Toplantıya katılanlar : Prof. Dr. Halit KESKİN ( Başkan) Prof.

Detaylı

ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ

ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı; lisans düzeyindeki öğrencilerin Uluslararası Antalya Üniversitesi

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Başvuru Koşulları

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Başvuru Koşulları YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Başvuru Koşulları KOŞULLAR 1-Yatay geçişler Yükseköğretim Kurulunca eşdeğer eğitim programları uygulayan Yükseköğretim kurumları arasında

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

İletişim:

İletişim: NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKULUMUZA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERE DUYURU 1. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Bahar

Detaylı

İletişim: 0 282 250 31 19

İletişim: 0 282 250 31 19 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKULUMUZA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERE DUYURU 1. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU TOPLANTIYA KATILMAYANLAR (Dekan Vekili) Prof.

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu Yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'ne yeni kayıt

Detaylı

1. AMAÇ Bu yönergenin amacı lisans düzeyindeki programlar arasında yatay geçiş ile öğrenci kabulüne ilişkin esasları düzenlemektir.

1. AMAÇ Bu yönergenin amacı lisans düzeyindeki programlar arasında yatay geçiş ile öğrenci kabulüne ilişkin esasları düzenlemektir. Sayfa : 1 / 7 1. AMAÇ Bu yönergenin amacı lisans düzeyindeki programlar arasında yatay geçiş ile öğrenci kabulüne ilişkin esasları düzenlemektir. 2. KAPSAM Bu yönerge, Koç Üniversitesi (KÜ) diploma programlarına

Detaylı

EK.1 MUAFİYETİ VE İNTİBAKLAR İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

EK.1 MUAFİYETİ VE İNTİBAKLAR İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMALAR EK.1 MUAFİYETİ VE İNTİBAKLAR İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMALAR 1. Muafiyet talebinde bulunacak öğrenciler, daha önce kayıtlı bulundukları yükseköğretim kurumunda başarmış oldukları dersler için, 22.09.2017

Detaylı

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1 Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 706800101 ADANA Acil Tıp K 1 706810010 ADANA Beyin Ve Sinir Cerrahisi K 2 706800107 ADANA Genel Cerrahi

Detaylı

İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI ARASINDA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI ARASINDA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI ARASINDA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - (1) Bu yönerge İstanbul Kent Üniversitesi

Detaylı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programları Arasında Uygulanacak Yatay Geçiş Esasları Yönergesi Amaç

Karadeniz Teknik Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programları Arasında Uygulanacak Yatay Geçiş Esasları Yönergesi Amaç Karadeniz Teknik Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programları Arasında Uygulanacak Yatay Geçiş Esasları Yönergesi Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bünyesinde yer

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM FAKÜLTESİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM FAKÜLTESİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM FAKÜLTESİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında, Çift Anadal, Yan Dal

Detaylı

UFUK ÜNİVERSİTESİ KURUMLARARASI ve KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KOŞULLARI

UFUK ÜNİVERSİTESİ KURUMLARARASI ve KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KOŞULLARI UFUK ÜNİVERSİTESİ KURUMLARARASI ve KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KOŞULLARI BAŞVURU Önlisans : Önlisans derecesi verilen diploma programlarında yatay geçiş kontenjanları ile başvuru ve değerlendirme takvimi ikinci

Detaylı

3- Kayıt hakkı kazanıp belirlen süre içinde kaydını yaptırmayan öğrenci bu hakkını kaybeder.

3- Kayıt hakkı kazanıp belirlen süre içinde kaydını yaptırmayan öğrenci bu hakkını kaybeder. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mahmut ÖZER Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı