MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM, HEYKEL ve GRAFİK BÖLÜMLERİ ÖZEL YETENEK SINAVI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM, HEYKEL ve GRAFİK BÖLÜMLERİ ÖZEL YETENEK SINAVI"

Transkript

1

2 MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM, HEYKEL ve GRAFİK BÖLÜMLERİ ÖZEL YETENEK SINAVI Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel ve Grafik Bölümlerine YGS Ön Kayıt Özel Yetenek Sınavı Sistemi ile öğrenci alınacaktır. Alınacak öğrencilere ait kontenjan, taban puan, taban puan türü, ön kayıt tarihi, yetenek sınavı tarihleri ve başvuru için gerekli belgeler ile genel koşullar aşağıda belirtilmiştir. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Kontenjan Güzel Sanatlar Fakültesi: Resim Bölümü: 15 Heykel Bölümü:15 Grafik Bölümü : 25 Ön kayıt :22-26 Ağustos 2016 Özel Yetenek Sınavları I. Aşama Desen sınavı : 29 Ağustos 2016 Desen sınav sonuçları ilanı : 30 Ağustos 2016 Desen sınavından 50 ve üzeri alarak barajı geçen adaylar için. II. Aşama: İmgesel Tasarım sınavı : 31 Ağustos 2016 (Saat:10.00) Sınav Sonuçlarının İlanı :01 Eylül 2016 Kayıtlar Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel ve Grafik Bölümü Resim Bölümü Kesin Kayıt Tarihi 05 Eylül 2016 Resim Bölümü Yedek Aday Kesin Kayıt Tarihi 06 Eylül 2016 Grafik Bölümü Kesin Kayıt Tarihi 06 Eylül 2016 Grafik Bölümü Yedek Aday Kesin Kayıt Tarihi 07 Eylül 2016 Heykel Bölümü Kesin Kayıt Tarihi 07 Eylül 2016 Heykel Bölümü Yedek Aday Kesin Kayıt Tarihi 08 Eylül 2016

3 GENEL KOŞULLAR: 1. Lise ve meslek liselerinin herhangi bir kolundan mezun olmak ve 2016 YGS puan türlerinin birinden en az 170 ve üzeri puan almak, 2. T.C. veya KKTC vatandaşı olmak, 3. ÖSYM ile bir Yükseköğretim Programına kesin kayıt hakkı kazanmış adaylar Özel Yetenek Sınavına başvurabilirler, 4. Her aday üç bölüm arasından bir tercih yapacaktır. 5. Fakültemizde yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır. BAŞVURU ŞEKLİ: Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Grafik ve Heykel Bölümleri için başvurular şahsen veya internet üzerinden yapılabilir. Şahsen Başvuru Yapanlar: Ağustos 2016 tarihleri arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi nde Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler ile birlikte kayıt yaptırıp Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini alabilirler. İnternet Üzerinden Başvuru Yapanlar: Ağustos 2016 tarihleri arasında adresinden başvuru formunu doldurup çıktısını alarak, ön kayıt için gerekli belgeleri iadeli taahhütlü postayla ya da kargoyla Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tayfur Sökmen Kampüsü Antakya - HATAY adresine en geç 26 Ağustos 2016 mesai bitimine kadar ulaştıracaktır. Posta veya kargodaki gecikmelerden üniversitemiz sorumlu değildir. İnternet üzerinden başvuran adaylar Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini 28 Ağustos 2016 Pazar günü 10:00-17:00 saatleri arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi nden fotoğraf çektirerek şahsen alacaklardır. Not: Sınav giriş belgesini almayan adaylar sınava alınmayacaktır. ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Başvuru Formu çıktısı, Yılı YGS Sonuç Belgesi (internet çıktısı), 3. 5 adet 6x4,5 cm. ebadında,son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, 4. Fotoğraflı, T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı ve fotokopisi, 5. Resmi onaylı lise diploması fotokopisi, SINAVA GİRİŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Fotoğraflı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport), 2. Kayıt esnasında verilen Resimli Sınav Giriş Belgesi (İnternet üzerinden müracaat edenler 28 Ağustos 2016 Pazar günü 10:00-17:00 saatleri arasında Fotoğraflı Sınav Giriş belgesi için Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde fotoğraf çektirerek alacaklardır) olmayan aday sınava alınmayacaktır. 3. Sınav için gerekli malzeme; kurşun kalem, silgi, kalem açacağı, ataç, 50x70cm ebadında duralit.

4 MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü YGS Ön Kayıt Özel Yetenek Sınavı Sistemi ile öğrenci alınacaktır. Alınacak öğrencilere ait kontenjan, taban puan, taban puan türü, ön kayıt tarihi ve yetenek sınavı tarihleri ile başvuru için gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Kontenjan Güzel Sanatlar Fakültesi: Resim Bölümü: 15 Ön kayıt :29 Ağustos-5 Eylül 2016 Özel Yetenek Sınavları I. Aşama Desen sınavı : 06 Eylül 2016 Desen sınav sonuçları ilanı : 07 Eylül 2016 Desen sınavından 50 ve üzeri alarak barajı geçen adaylar için. II. Aşama: İmgesel Tasarım sınavı : 08 Eylül 2016 (Saat:10.00) Sınav Sonuçlarının İlanı: 09 Eylül 2016 Kayıtlar Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Resim Bölümü Kesin Kayıt Tarihi 19 Eylül 2016 Resim Bölümü Yedek Aday Kesin Kayıt Tarihi 20 Eylül 2016 GENEL KOŞULLAR: 1. Lise ve meslek liselerinin herhangi bir kolundan mezun olmak ve 2016 YGS puan türlerinin birinden en az 170 ve üzeri puan almak, 2. T.C. veya KKTC vatandaşı olmak, 3. ÖSYM ile bir Yükseköğretim Programına kesin kayıt hakkı kazanmış adaylar Özel Yetenek Sınavına başvurabilirler, 4. Bölümümüzde yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır.

5 BAŞVURU ŞEKLİ: Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü için başvurular şahsen veya internet üzerinden yapılabilir. Şahsen Başvuru Yapanlar: 29 Ağustos-05 Eylül 2016 tarihleri arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi nde Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler ile birlikte kayıt yaptırıp Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini alabilirler. İnternet Üzerinden Başvuru Yapanlar: 29 Ağustos-05 Eylül 2016 tarihleri arasında adresinden başvuru formunu doldurup çıktısını alarak, ön kayıt için gerekli belgeler ile banka dekontunu iadeli taahhütlü postayla ya da kargoyla Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tayfur Sökmen Kampüsü Antakya - HATAY adresine en geç 02 Eylül 2016 mesai bitimine kadar ulaştıracaktır. Posta veya kargodaki gecikmelerden üniversitemiz sorumlu değildir. İnternet üzerinden başvuran adaylar Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini 05 Eylül 2016 Pazartesi günü saat mesai bitimine kadar Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi nden fotoğraf çektirerek şahsen alacaklardır. Not: Sınav giriş belgesini almayan adaylar sınava alınmayacaktır. ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Başvuru Formu çıktısı, Yılı YGS Sonuç Belgesi (internet çıktısı), 3. 5 adet 6x4,5 cm. ebadında,son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, 4. Fotoğraflı, T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı ve fotokopisi, 5. Resmi onaylı lise diploması fotokopisi, SINAVA GİRİŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Fotoğraflı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport), 2. Kayıt esnasında verilen Resimli Sınav Giriş Belgesi (İnternet üzerinden müracaat edenler 05 Eylül 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Fotoğraflı Sınav Giriş belgesi için Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde fotoğraf çektirerek alacaklardır) olmayan aday sınava alınmayacaktır. 3. Sınav için gerekli malzeme; kurşun kalem, silgi, kalem açacağı, ataç, 50x70cm ebadında duralit.

6 MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümüne YGS Ön Kayıt Özel Yetenek Sınavı Sistemi ile öğrenci alınacaktır. Alınacak öğrencilere ait kontenjan, taban puan, taban puan türü, ön kayıt tarihi ve yetenek sınavı tarihleri ile başvuru için gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Kontenjan Güzel Sanatlar Fakültesi: Grafik Bölümü :15 Ön kayıt :29 Ağustos-05 Eylül 2016 Özel Yetenek Sınavları I. Aşama Desen sınavı : 06 Eylül 2016 Desen sınav sonuçları ilanı : 07 Eylül 2016 Desen sınavından 50 ve üzeri alarak barajı geçen adaylar için. II. Aşama: İmgesel Tasarım sınavı : 08 Eylül 2016 (Saat:10.00) Sınav Sonuçlarının İlanı: 09 Eylül 2016 Kayıtlar Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Grafik Bölümü Kesin Kayıt Tarihi 20 Eylül 2016 Grafik Bölümü Yedek Aday Kesin Kayıt Tarihi 21 Eylül 2016 GENEL KOŞULLAR: 1. Lise ve meslek liselerinin herhangi bir kolundan mezun olmak ve 2016 YGS puan türlerinin birinden en az 170 ve üzeri puan almak, 2. T.C. veya KKTC vatandaşı olmak, 3. ÖSYM ile bir Yükseköğretim Programına kesin kayıt hakkı kazanmış adaylar Özel Yetenek Sınavına başvurabilirler, 4. Fakültelerimizde yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır.

7 BAŞVURU ŞEKLİ: Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü için başvurular şahsen veya internet üzerinden yapılabilir. Şahsen Başvuru Yapanlar: 29 Ağustos-05 Eylül 2016 tarihleri arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi nde Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler ile birlikte kayıt yaptırıp Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini alabilirler. İnternet Üzerinden Başvuru Yapanlar: 29 Ağustos-05 Eylül 2016 tarihleri arasında adresinden başvuru formunu doldurup çıktısını alarak, ön kayıt için gerekli belgeler ile banka dekontunu iadeli taahhütlü postayla ya da kargoyla Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tayfur Sökmen Kampüsü Antakya - HATAY adresine en geç 02 Eylül 2016 mesai bitimine kadar ulaştıracaktır. Posta veya kargodaki gecikmelerden üniversitemiz sorumlu değildir. İnternet üzerinden başvuran adaylar Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini 05 Eylül 2016 Pazartesi günü saat mesai bitimine kadar Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi nden fotoğraf çektirerek şahsen alacaklardır. Not: Sınav giriş belgesini almayan adaylar sınava alınmayacaktır. ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Başvuru Formu çıktısı, Yılı YGS Sonuç Belgesi (internet çıktısı), 3. 5 adet 6x4,5 cm. ebadında,son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, 4. Fotoğraflı, T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı ve fotokopisi, 5. Resmi onaylı lise diploması fotokopisi, SINAVA GİRİŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Fotoğraflı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport), 2. Kayıt esnasında verilen Resimli Sınav Giriş Belgesi (İnternet üzerinden müracaat edenler 05 Eylül 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Fotoğraflı Sınav Giriş belgesi için Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde fotoğraf çektirerek alacaklardır) olmayan aday sınava alınmayacaktır. 3. Sınav için gerekli malzeme; kurşun kalem, silgi, kalem açacağı, ataç, 50x70cm ebadında duralit.

8 MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HEYKEL BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümüne YGS Ön Kayıt Özel Yetenek Sınavı Sistemi ile öğrenci alınacaktır. Alınacak öğrencilere ait kontenjan, taban puan, taban puan türü, ön kayıt tarihi ve yetenek sınavı tarihleri ile başvuru için gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Kontenjan Güzel Sanatlar Fakültesi: Heykel Bölümü :15 Ön kayıt :29 Ağustos-05 Eylül 2016 Özel Yetenek Sınavları I. Aşama Desen sınavı : 06 Eylül 2016 Desen sınav sonuçları ilanı : 07 Eylül 2016 Desen sınavından 50 ve üzeri alarak barajı geçen adaylar için. II. Aşama: İmgesel Tasarım sınavı : 08 Eylül 2016 (Saat:10.00) Sınav Sonuçlarının İlanı : 09 Eylül 2016 Kayıtlar Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Heykel Bölümü Kesin Kayıt Tarihi 21 Eylül 2016 Heykel Bölümü Yedek Aday Kesin Kayıt Tarihi 22 Eylül 2016 GENEL KOŞULLAR: 1. Lise ve meslek liselerinin herhangi bir kolundan mezun olmak ve 2016 YGS puan türlerinin birinden en az 170 ve üzeri puan almak, 2. T.C. veya KKTC vatandaşı olmak, 3. ÖSYM ile bir Yükseköğretim Programına kesin kayıt hakkı kazanmış adaylar Özel Yetenek Sınavına başvurabilirler, 4. Fakültelerimizde yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır.

9 BAŞVURU ŞEKLİ: Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü için başvurular şahsen veya internet üzerinden yapılabilir. Şahsen Başvuru Yapanlar: 29 Ağustos-05 Eylül 2016 tarihleri arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi nde Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler ile birlikte kayıt yaptırıp Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini alabilirler. İnternet Üzerinden Başvuru Yapanlar: 29 Ağustos-05 Eylül 2016 tarihleri arasında adresinden başvuru formunu doldurup çıktısını alarak, ön kayıt için gerekli belgeler ile banka dekontunu iadeli taahhütlü postayla ya da kargoyla Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tayfur Sökmen Kampüsü Antakya - HATAY adresine en geç 02 Eylül 2016 mesai bitimine kadar ulaştıracaktır. Posta veya kargodaki gecikmelerden üniversitemiz sorumlu değildir. İnternet üzerinden başvuran adaylar Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini 05 Eylül 2016 Pazartesi günü saat mesai bitimine kadar Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi nden fotoğraf çektirerek şahsen alacaklardır. Not: Sınav giriş belgesini almayan adaylar sınava alınmayacaktır. ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Başvuru Formu çıktısı, Yılı YGS Sonuç Belgesi (internet çıktısı), 3. 5 adet 6x4,5 cm. ebadında,son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, 4. Fotoğraflı, T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı ve fotokopisi, 5. Resmi onaylı lise diploması fotokopisi, SINAVA GİRİŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Fotoğraflı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport), 2. Kayıt esnasında verilen Resimli Sınav Giriş Belgesi (İnternet üzerinden müracaat edenler 05 Eylül 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Fotoğraflı Sınav Giriş belgesi için Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde fotoğraf çektirerek alacaklardır) olmayan aday sınava alınmayacaktır. 3. Sınav için gerekli malzeme; kurşun kalem, silgi, kalem açacağı, ataç, 50x70cm ebadında duralit.

10 MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM, HEYKEL ve GRAFİK BÖLÜMLERİ ÖZEL YETENEK SINAVI Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel ve Grafik Bölümlerine YGS Ön Kayıt Özel Yetenek Sınavı Sistemi ile öğrenci alınacaktır. Alınacak öğrencilere ait kontenjan, taban puan, taban puan türü ve genel koşullar aşağıda belirtilmiştir. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Kontenjan Güzel Sanatlar Fakültesi: Resim Bölümü: 15 Heykel Bölümü:15 Grafik Bölümü :15 GENEL KOŞULLAR: 1. Lise ve meslek liselerinin herhangi bir kolundan mezun olmak ve 2016 YGS puan türlerinin birinden en az 170 ve üzeri puan almak, 2. T.C. veya KKTC vatandaşı olmak, 3. ÖSYM ile bir Yükseköğretim Programına kesin kayıt hakkı kazanmış adaylar Özel Yetenek Sınavına başvurabilirler, 4. Fakültelerimizde yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır.

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKSARAY ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ RESİM-İŞ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU I. KONTENJAN ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

Detaylı

ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI EĞİTİM FAKÜLTESİ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü / Resim-İş Öğretmenliği Programı GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Resim Bölümü (I. ve II. Öğretim) Heykel Bölümü

Detaylı

ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Resim, Heykel ve Grafik Bölümleri ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Hatay-2015 Sevgili Gençler, Bilim, teknik ve sanat insan yaşamının

Detaylı

ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ 2012-2013 ÖĞRETĠM YILI EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü / Resim-ĠĢ Öğretmenliği Programı GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ Resim (I. ve II. Öğretim) Heykel (I. ve II. Öğretim)

Detaylı

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları A- BAŞVURU ŞARTLARI 1. Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümleri İki farklı grup olarak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 Öğretim yılında Üniversitemizin bazı programlarına ön kayıt-özel yetenek sınavı sistemi ile öğrenci alınacaktır. FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ (*)

Detaylı

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GİRİŞ YETENEK SINAVLARI

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GİRİŞ YETENEK SINAVLARI T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ 2014-2015 Öğretim Yılında Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacak programlar ve kontenjanları: GÜZEL

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: FAKÜLTE/YÜKSEKOKU L SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ (****) BÖLÜM/PROGRAM PUAN TÜRÜ (2018) TABAN PUANI

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 1 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV BAŞVURU KOŞULLARI 1. Lise yada dengi

Detaylı

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Antakya/HATAY T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI

Detaylı

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi.

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi. Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi, Eğitim Fakültesi Müzik ve Resim-İş ile Devlet Konservatuarı Geleneksel

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCİ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim (II. Öğretim),

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ HEYKEL BÖLÜMÜ VE RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ HEYKEL BÖLÜMÜ VE RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ HEYKEL BÖLÜMÜ VE RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Ön kayıt Bilgileri Heykel ve Resim Bölümlerine ön kayıtlar, 17 24 Temmuz 2017 tarihleri

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU SAYIN ADAY: Bülent Ecevit Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 1 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV BAŞVURU KOŞULLARI 1. Lise yada dengi

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCİ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim II. Öğretim, Heykel,

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU SAYIN ADAY: Bülent Ecevit Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GİRİŞ YETENEK SINAVLARI

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GİRİŞ YETENEK SINAVLARI T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GİRİŞ YETENEK SINAVLARI BAŞVURU, KABUL KOŞULLARI VE TARİHLERİ: GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GİRİŞ

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 1 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017 SINAV BAŞVURU KOŞULLARI 1. Ortaöğretim

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI TAKVİMİ VE ESASLARI

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI TAKVİMİ VE ESASLARI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİGÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI TAKVİMİ VE ESASLARI Resim Bölümü Resim Bölümü 4 yıllık lisans eğitimi

Detaylı

Müzik ve Fotoğraf bölümünü seçen adaylar tek tercih yapabilirler. Yabancı Uyruklu

Müzik ve Fotoğraf bölümünü seçen adaylar tek tercih yapabilirler. Yabancı Uyruklu T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCİ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim (II. Öğretim),

Detaylı

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM VE BASKI SANATLARI BÖLÜMLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - YETENEK SINAVI UYGULAMA ESASLARI Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

YYÜ YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ

YYÜ YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ YYÜ YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 Eğitim-Öğretim I. yarıyılı (güz) için üniversitemiz Yaşayan Diller Enstitüsü nün lisansüstü programlarına, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü

Detaylı

09:30-12:00 1. AŞAMA (SANAT TASARIM GRUBU) ORTAK DESEN SINAVI 2 Saat 30 dakika 13:30-16:00* 2 Saat 30 dakika 2.AŞAMA (SANAT GRUBU - RESİM BÖLÜMÜ)

09:30-12:00 1. AŞAMA (SANAT TASARIM GRUBU) ORTAK DESEN SINAVI 2 Saat 30 dakika 13:30-16:00* 2 Saat 30 dakika 2.AŞAMA (SANAT GRUBU - RESİM BÖLÜMÜ) 1. GRUP Sanat Grubu : Resim Bölümü - Heykel Bölümü Tasarım Grubu : Grafik Bölümü : Grafik Tasarım ASD., Grafik Resimleme ve Baskı ASD. - Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü : Aksesuar Tasarım ASD., Moda Giyim

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI UYGULAMA ESASLARI

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI UYGULAMA ESASLARI T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI UYGULAMA ESASLARI ÖĞRENCİ KONTENJANI: GRAFİK TASARIM BÖLÜMÜ: 40 HEYKEL BÖLÜMÜ: 15 1-ÖN KAYIT KOŞULLARI VE GEREKLİ

Detaylı

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1- Başvuru yapmadan önce ilanda belirtilen başvuru koşullarının ve kontenjanlarının yer aldığı ilan metnini mutlaka okuyunuz. Eğer başvuru koşullarını taşıyorsanız

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Özel yetenek sınavı başvuruları 17 21 Ağustos 2015 tarihleri

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI ANABİLİM KONTENJANLAR DALLARI MATEMATİK VE ALES TEZLİ FEN BİLİMLERİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM/PROGRAM PUAN TÜRÜ (2018) TABAN PUANI ÖN KAYIT TARİHİ KURS KAYIT TARİHİ

Detaylı

Hazine Uzman Yardımcılığı giriş sınavına başvuracak adayların aşağıda sayılan şartları taşımaları gerekmektedir:

Hazine Uzman Yardımcılığı giriş sınavına başvuracak adayların aşağıda sayılan şartları taşımaları gerekmektedir: T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI 1- GENEL T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına giriş sınavı ile, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece Hazine

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Ana Bilim Dallarına

Detaylı

T.C. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM YILI LĠSANS/ÖNLĠSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCĠ KABULÜ 1.Temel Koşullar

T.C. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM YILI LĠSANS/ÖNLĠSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCĠ KABULÜ 1.Temel Koşullar T.C. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ 2018-2019 ÖĞRETĠM YILI LĠSANS/ÖNLĠSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCĠ KABULÜ 1.Temel Koşullar Kimler başvurabilir? Adaylardan, lise son sınıfta olmaları ya da mezun durumda

Detaylı

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Güzel Sanatlar Fakültesinin Baskı Sanatları, Cam, Çizgi Film (Animasyon), Grafik,

Detaylı

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 Güz Yarıyılı üstü Programlara Alınacak Öğrenci Sayıları ve Aranan Nitelikler ve programlarına 2018-2019 Güz yarıyılında

Detaylı

Sonuçların İlan Tarihi 13 Ağustos 2015. Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Yerleştirme Tarihleri 14-19 Ağustos 2015

Sonuçların İlan Tarihi 13 Ağustos 2015. Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Yerleştirme Tarihleri 14-19 Ağustos 2015 T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İlgili Tarihler Başvuru Tarihi

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Ana Bilim Dallarına

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Bahar yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ Sayfa 1 / 7 EK-2 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI UYGULAMA ESASLARI KILAVUZU Sayfa 2 / 7 BÖLÜM VE ÖĞRENCİ SAYISI Üniversitemiz

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI UŞAK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVINA ÖĞRENCİ ALIMI VE SINAV UYGULAMA ESASLARI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI UŞAK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVINA ÖĞRENCİ ALIMI VE SINAV UYGULAMA ESASLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI UŞAK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVINA ÖĞRENCİ ALIMI VE SINAV UYGULAMA ESASLARI BÖLÜM VE ÖĞRENCİ SAYISI Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesine

Detaylı

Ön Kayıt için gerekli tutar : 60 TL. Yapı Kredi Bankası (TL. hesabı)

Ön Kayıt için gerekli tutar : 60 TL. Yapı Kredi Bankası (TL. hesabı) YEDİTEPE ÜNİVESİTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLARI Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Moda ve Tekstil Tasarımı Plastik Sanatlar (Resim, Heykel,

Detaylı

(1) Adayların lise son sınıfta ya da mezun durumda bulunmaları koşuluyla başvuruları kabul edilecek olanlar:

(1) Adayların lise son sınıfta ya da mezun durumda bulunmaları koşuluyla başvuruları kabul edilecek olanlar: T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURT DIŞI ÖĞRENCİ KONTENJANINDAN BAŞVURACAKLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT TARİHLERİ, TABAN PUANLAR, KOŞULLAR,

Detaylı

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Yönergesi

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Yönergesi İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Yönergesi Amaç ve Kapsam: MADDE 1 - (1) İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Plastik

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI ALES

SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI ALES T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C Uyruklu Yabancı

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı için Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Ana Bilim Dallarına tabloda

Detaylı

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCĠ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim (II. Öğretim), Heykel,

Detaylı

ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU

ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU GİRESUN-2017 1 İÇİNDEKİLER 1. GÜZEL SANATLAR

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: 08.01.2018 17.01.2018 Sınav Tarihleri: Resim Anasanat Dalı Akademik ve Sanatsal Dosya Değerlendirme

Detaylı

İlgili Tarihler Başvuru Tarihi Başlangıcı (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) 10 Aralık 2014. Başvuru Tarihi Sonu (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil)

İlgili Tarihler Başvuru Tarihi Başlangıcı (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) 10 Aralık 2014. Başvuru Tarihi Sonu (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İlgili Tarihler Başvuru Tarihi

Detaylı

İLAN. Başvuru Tarihi Başlangıcı 8 Ocak Başvuru Tarihi Sonu 12 Ocak Sonuçların İlan Tarihi 17 Ocak 2018

İLAN. Başvuru Tarihi Başlangıcı 8 Ocak Başvuru Tarihi Sonu 12 Ocak Sonuçların İlan Tarihi 17 Ocak 2018 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BÜNYESİNDEKİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VE KAFKAS ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjan Başvuru ve Kabul Koşulları DOKTORA

Detaylı

İLAN. Başvuru Tarihi Başlangıcı 25 Aralık Başvuru Tarihi Sonu 05 Ocak Sonuçların İlan Tarihi 10 Ocak 2018

İLAN. Başvuru Tarihi Başlangıcı 25 Aralık Başvuru Tarihi Sonu 05 Ocak Sonuçların İlan Tarihi 10 Ocak 2018 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BÜNYESİNDEKİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YURTDIŞI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YURTDIŞI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YURTDIŞI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI TEMEL İLKELER VE KOŞULLAR Türk liselerine denk bir okuldan mezun olan veya lise son

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. İÇİNDEKİLER SAYFA 1- BAŞVURU İŞLEMLERİ 4 Ön Kayıt Koşulları 4 Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler 5 Önemli Uyarılar 6 2-

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi: 19.07.2018 Toplantı Sayısı : 31 Karar No:01 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 27.06.2018 tarihli

Detaylı

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018 ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI Başlama Bitiş Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz 2018 27 Temmuz 2018 Mülakat a Çağrılacak Adayların İlanı (İnşaat Mühendisliği)

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen anabilim dallarına 2012-2013 Eğitim-Öğretim

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (Öğrenci İşleri Birimi) Hizmetin Tamamlanma Süresi

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (Öğrenci İşleri Birimi) Hizmetin Tamamlanma Süresi Sıra No Hizmetin Adı Belge Hazırlama Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, İlgili makama yazısının verilmesi 1- Öğrenci Kimliği 1 gün 2 Yeniden Kimlik Belgesi

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % İlköğretim Anabilim Dalı/Temel

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI YARIŞMA SINAVI İLE AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI YARIŞMA SINAVI İLE AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI YARIŞMA SINAVI İLE AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI I. GENEL BİLGİLER Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzmanlığı Yönetmeliği kapsamında Merkez

Detaylı

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına İlişkin Başvuru Koşulları ve Kontenjanlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ

Detaylı

T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MÜZİK BÖLÜMÜ MÜZİK BİLİMLERİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV DUYURUSU

T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MÜZİK BÖLÜMÜ MÜZİK BİLİMLERİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV DUYURUSU T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MÜZİK BÖLÜMÜ MÜZİK BİLİMLERİ ANABİLİM DALI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV DUYURUSU ÖĞRENCİ KONTENJANI : 15 1) ÖN KAYIT KOŞULLARI VE GEREKLİ

Detaylı

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Alınacak Öğrenci Sayıları ve Aranan Nitelikler Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına

Detaylı

GEREKLİ BELGELER. İstanbul Gelişim Üniversitesi, postadaki gecikme veya kaybolmalardan sorumlu değildir.

GEREKLİ BELGELER. İstanbul Gelişim Üniversitesi, postadaki gecikme veya kaybolmalardan sorumlu değildir. GEREKLİ BELGELER 1. Başvuru Formu internetten doldurulup çıktı alınacaktır. 2. Geçerli Sınav Sonucu: Başvuru için kullanılacak olan sınav sonucunun (YÖS, SAT, GCE vb.) aslı veya onaylı kopyası. 3. Lise

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze alınacak lisansüstü öğrenci kontenjanları, kayıt-kabul şartları,

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen programlarına, 2017 2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

MÜRACAAT VE SINAV TAKVİMİ

MÜRACAAT VE SINAV TAKVİMİ MÜRACAAT VE SINAV TAKVİMİ Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt ve Yetenek Sınavı Takvimi 1- Ön Kayıt ( Başvuruların alınması) 20-29 Haziran 2016 tarihleri arasında

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURT DIŞI ÖĞRENCİ EK KONTENJANINDAN BAŞVURACAKLAR İÇİN BAŞVURU KAYIT TARİHLERİ, TABAN PUANLAR, KOŞULLAR

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİİ 1 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU 2018 SINAV BAŞVURU KOŞULLARI 1. Ortaöğretim

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünün aşağıda

Detaylı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI :

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında görevlendirilmek üzere boş bulunan

Detaylı

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖRSEL SANATLAR ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖRSEL SANATLAR ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖRSEL SANATLAR ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU 1.Sınav Tarihi: 04 Temmuz 2017 2.Sınav Tarihi: 21 Temmuz 2017 1 ŞIRNAK

Detaylı

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Düzce Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Sevgili Adaylar, 2017-2018 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü eğitim başvuruları

Detaylı

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI ne yarışma sınavı İle 5431 Sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanunun 25inci Maddesi uyarınca İdari Hizmet Sözleşmesinde

Detaylı

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Güzel Sanatlar Fakültesinin Baskı Sanatları, Cam, Çizgi Film (Animasyon), Grafik,

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 17 Temmuz Başvuru Tarihi Sonu 28 Temmuz Sonuçların İlan Tarihi 08 Ağustos 2017

Başvuru Tarihi Başlangıcı 17 Temmuz Başvuru Tarihi Sonu 28 Temmuz Sonuçların İlan Tarihi 08 Ağustos 2017 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2017-2018

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek Lisans (Tezli)

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek Lisans (Tezli) T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ

T.C. GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ 2014 2015 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI Kontenjanları, BaĢvuru ġartları, BaĢvuruya Esas TeĢkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara BaĢvuru Tarihleri : 04-08 Ağustos 2014 I. Kontenjanlar

Detaylı

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat DİCLE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen Türkçe eğitimli ve Doktora programları ile Arapça eğitimli Temel İslam ve

Detaylı

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ. Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ. Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınav Yönergesi Amaç ve Dayanak Madde 1: Amaç;

Detaylı

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonuçlarına göre YGS

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 17 Temmuz Başvuru Tarihi Sonu 28 Temmuz Sonuçların İlan Tarihi 08 Ağustos 2017

Başvuru Tarihi Başlangıcı 17 Temmuz Başvuru Tarihi Sonu 28 Temmuz Sonuçların İlan Tarihi 08 Ağustos 2017 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ARASINDA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME %

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

Detaylı

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonuçlarına göre YGS

Detaylı

Doktora - 4 - - 5 2 - 10 2

Doktora - 4 - - 5 2 - 10 2 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda yazılan anabilim dallarına 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında yüksek lisans ve doktora öğrencisi alınacaktır. Adayların 19-23 Ocak 2015

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURT DIŞI ÖĞRENCİ KONTENJANINDAN BAŞVURACAKLAR İÇİN BAŞVURU KAYIT TARİHLERİ, TABAN PUANLAR,

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Alınacak Öğrenci Sayıları ve Aranan Nitelikler Tezli ve programlarına 2017-2018 öğretim

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENGELLİ ADAY ÖZEL YETENEK SINAVI BİLGİLENDİRME KILAVUZU UŞAK-2017

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENGELLİ ADAY ÖZEL YETENEK SINAVI BİLGİLENDİRME KILAVUZU UŞAK-2017 T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENGELLİ ADAY ÖZEL YETENEK SINAVI BİLGİLENDİRME KILAVUZU. UŞAK-2017 Ben sporcunun; zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim Mustafa Kemal Atatürk BAŞVURU

Detaylı

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJAN İLANI Üniversitemiz, 2014 2015 Eğitim Öğretim

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları...

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER Ön Kayıt Bilgileri... 5 Bölüm Kontejanları... 5 Ön Kayıt Koşulları... 7 Ön Kayıtlar İçin Gerekli Belgeler... 8 Sınavda Gerekli Malzeme ve Belgeler...

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

Tezsiz Yüksek. Tezsiz Yüksek Lisans. Tezli Yüksek Lisans. Program Özel Şartları. Anabilim / Anasanat Dalı. Lisans İçin ALES Türü. Yab. Uyr. T.C. Uyr.

Tezsiz Yüksek. Tezsiz Yüksek Lisans. Tezli Yüksek Lisans. Program Özel Şartları. Anabilim / Anasanat Dalı. Lisans İçin ALES Türü. Yab. Uyr. T.C. Uyr. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı İç Denetim

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI -2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu Başvuru ve Kabul Koşulları Ortadoğu

Detaylı