DENETİMLİ ÇALIŞMA İLKELERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DENETİMLİ ÇALIŞMA İLKELERİ"

Transkript

1 DENETİMLİ ÇALIŞMA İLKELERİ Madde 1: Denetimli Çalışma, I - VIII. Yarıyıl için ilgili yarıyıldaki mesleki zorunlu, IX. Yarıyılda ise seçmeli derslerin öğretim üye ve elemanları tarafından verilen zorunlu bir derstir. Klinik Uygulama dersleri Denetimli Çalışma kapsamında değildir. Madde 2: Denetimli Çalışmada öğrenciler küçük gruplar halinde uygulama ve ödev yapma rapor yazma, olgu sunumu, konu hazırlama ve sunma gibi faaliyetlere katılırlar. Madde 3: Öğrenci kayıt döneminde kayıt olduğu yarıyılın Denetimli Çalışma dersini hangi dersten almak istiyorsa kayıt formu ile öğrenci işlerine başvurarak kaydını yaptırır. Madde 4: Öğrenci her yarıyılda bir ders ile ilgili olarak denetimli çalışmaya kayıt olur. Madde 5: Bir derse en az 5, en fazla 30 öğrenci yazılabilir, zorunlu durumlarda üst sınır aşılabilir. Madde 6: Derse devam zorunluluğu I. ve II. Yarıyıllarda 10 saat, diğer yarıyıllarda 20 saattir. Madde 7: Anabilim dalları öğrencinin devam durumunu Dekanlığa bildirir. Madde 8: Öğrenciler yarıyıl sonunda Denetimli çalışma dersinden başarılı/başarısız olarak değerlendirilir. Madde 9: Bir dersten en az bir öğretim üyesi ya da Dr. Araş. Gör. sorumlu olur. Birden çok anabilim dalı tarafından verilen derslerde ise her anabilim dalından bir öğretim elemanı sorumlu olur. Madde 10: Bir yarıyılda bir Dr. Araş. Gör. en çok bir dersin sorumluluğunu alabilir. Madde 11: Bu ilkeler U. Ü. Veteriner Fakültesi Kurulunun tarih ve sayılı oturumu ile yürürlüğe girer. Madde 12: Bu ilkeler U. Ü. Veteriner Fakültesi Dekanı tarafından yürütülür.

2 MESLEKİ UYGULAMA İLKELERİ Madde 1: Mesleki Uygulama dersleri III. yarıyılda İç hastalıkları, Cerrahi, Doğum ve Jinekoloji, Zootekni, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları, Dölerme ve Suni Tohumlama anabilim dalları tarafından verilen bir derstir. Madde 2: Öğrenciler bu dersi bir rotasyon programı ile Fakültemiz Kliniklerinde ve Çiftliğinde yaparlar, gereğinde Fakülte dışındaki kurumlarda uygulamalara katılırlar. Madde 3: Derse devam durumu diğer uygulamalı derslerde olduğu gibi % 80 dir. Madde 4: Öğrenciler yarıyıl sonunda ilgili anabilim dalları tarafından Başarılı/Başarısız olarak değerlendirilir. Altı anabilim dalından en az dördünden başarılı olan öğrenci başarılı olarak kabul edilir. Madde 5: Bu ilkeler U. Ü. Veteriner Fakültesi Kurulunun tarih ve sayılı oturumu ile yürürlüğe girer. Madde 6: Bu ilkeler U. Ü. Veteriner Fakültesi Dekanı tarafından yürütülür.

3 YAZ DÖNEMİ KLİNİK UYGULAMA İLKELERİ Madde 1- Yaz Dönemi Klinik Uygulama, VI. Yarıyıl sonunda, dönemi akademik Takvim ile belirlenen 6 Hafta süreli ( 240 saat) zorunlu bir derstir. Madde 2- Yaz Dönemi Klinik Uygulama (1 hafta= 1AKTS) 6 AKTS olup; Cerrahi, Doğum ve Jinekoloji ile İç Hastalıkları Anabilim Dalları tarafından verilen tamamı uygulamalı bir eğitimden oluşmaktadır. Derslere diğer uygulama derslerinde olduğu gibi % 80 oranında devam zorunluluğu vardır. Madde 3- Yaz Dönemi Klinik Uygulama programı 6 haftalık sürelerle üç dönem halinde planlanır. Öğrenciler VI. Yarıyıl sonunda bu üç dönemden birini seçerek kayıt olurlar. Madde 4- Öğrenciler Yaz Dönemi Klinik Uygulama programına kayıt olabilmeleri için Kliniğe Giriş dersini almaları ve bu dersten başarılı olmaları zorunludur. Madde 5- Yaz Dönemi Klinik Uygulama sınavları ikişer haftalık rotasyon programlarının son günü yapılır ve öğrenciler mutlak değerlendirme sistemi ile değerlendirilirler. 50 ve üzerinde not alanlar başarılı olarak kabul edilir. Madde 6- Bu ilkeler U. Ü. Veteriner Fakültesi Kurulunun tarih ve sayılı oturumu ile yürürlüğe girer. Madde 7- Bu ilkeler U. Ü. Veteriner Fakültesi Dekanı tarafından yürütülür.

4 KLİNİK UYGULAMA İLKELERİ Madde 1- Klinik Uygulama dersleri VII., VIII. ve IX. yarıyıllarda İç hastalıkları, Cerrahi, Doğum ve Jinekoloji, VIII. ve IX. yarıyıllarda Dölerme ve Suni Tohumlama, VII., VIII. yarıyıllarda Patoloji anabilim dallarının dahil olduğu bir derstir. Madde 2- Öğrenciler bu dersi bir rotasyon programı ile Fakültemiz Kliniklerinde alırlar. Madde 3- Öğrencinin VII., VIII., IX. Yarıyıllardaki Klinik Uygulama derslerinde her Anabilim Dalından en az 50 (elli) alması, geçme notunun 50 (elli) olması ve mutlak sistem ile değerlendirilmesi gerekmektedir. Madde 4- Öğrenci VII., VIII., IX. yarıyıllarda Klinik Uygulama derslerinde sınava girebilmesi için, tüm anabilim dallarından derslere devam koşulunu ve klinik nöbetlerini yönetim tarafından ilan edilen tarihte tutması zorunludur. Madde 5- Öğrencinin VII., VIII., IX. yarıyıllarda Klinik Uygulama derslerinde başarısız olduğu ilgili Anabilim Dalından aynı yıl içinde bütünleme sınavına girmesi aynı yıl içinde bütünleme sınavında dersi veremez ise dersin tamamını tekrar etmesi gerekir. Madde 6- Bu ilkeler U. Ü. Veteriner Fakültesi Kurulunun tarih ve sayılı oturumu ile yürürlüğe girer. Madde 7- Bu ilkeler U. Ü. Veteriner Fakültesi Dekanı tarafından yürütülür.

5 YAZ STAJI İLKELERİ Madde 1: Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri, U.Ü.Veteriner Fakültesi Lisans Eğitim-Öğretim Yönergesi uyarınca bir Yaz Stajı yaparlar. Madde 2:Yaz Stajının amacı, eğitim-öğretim döneminde alınan ve öğrenilen bilgileri saha şartlarında da görmek, uygulamasını ve değerlendirmesini yapmaktır. Madde 3: Yaz stajı yaz aylarında 4. sınıfın yaz tatilinde üç dönem halinde planlanır ve 20 iş günü olarak yapılır. Madde 4: Staj yerleri, fakültenin veya öğrencilerin belirlediği yerlerden oluşur. Ö ğ r e n c i s t a j f o r m u n d a 3 tercih yapar, bu formlar Staj Komisyonu tarafından incelenir ve her bir öğrencinin staj yeri kesinleşir. Staj yeri kesinleşen öğrenciye Staj İzleme Formu verilir. Madde 5: Fakülte tarafından hazırlanan staj belgeleri, staj yerlerine gönderilir. Staj belgesi dönem sonunda ilgili kurum yetkilisi tarafından, gizlilik kaydı ile Dekanlığa gönderilir. Öğrenciye verilen Staj İzleme Formu ise öğrenci tarafından doldurulur, stajın yapıldığı kurum yetkilisine onaylatılıp öğrenci işlerine teslim edilir. Madde 6: Öğrenciler, yaz stajını takip eden dönem içerisinde, staj yaptıkları alan ile ilgili bölümlerde oluşturulan 3 kişilik komisyon tarafından, staj belgeleri ve staj izleme formları dikkate alınarak mülakatla değerlendirilir. Komisyon geçerli/ geçersiz şeklinde karar verir. Stajı geçersiz olan öğrenciler stajlarını tekrarlarlar. Madde 7: Bu ilkeler U.Ü.Veteriner Fakültesi Kurulu nun tarih ve sayılı oturumu ile yürürlüğe girer. Madde 8: Bu ilkeler U.Ü.Veteriner Fakültesi Dekanı tarafından yürütülür.

6 VETERİNER HEKİMLİĞİ ÖZEL EĞİTİM-ÖĞRETİM İLKELERİ Madde 1: Öğrenciler IX. ve X. yarıyıllarda aşağıdaki ilkeler çerçevesinde uygulamalı, kuramsal ve hizmet özelliklerine yönelmiş eğitim-öğretim alırlar. Madde 2: Bu eğitim-öğretim, dört (4) ana grup ve alt gruplardan oluşan disiplinlerde yapılır. Öğrenciler IX. yarıyılda kayıtlı oldukları ana gruplar başta olmak üzere diğer gruplardan ve mesleki seçmeli derslerden (ders planlarında olan) en az 30 AKTS ye karşılık gelecek 15 AKTS zorunlu ve 15 AKTS seçmeli ders seçerler. Öğrenci seçtiği gruptan 15 AKTS seçmeli dersi tamamlayamadığı takdirde farklı gruplardan ders seçebilir. Madde 3: Öğrenciler bu programa başvurularını ilgili yılın eğitim öğretim kayıtları sırasında yaparlar. Madde 4: Öğrenciler tercihlerini ana grupları esas alarak ilgi alanlarına göre sıralar ve iki tercih yaparlar. Madde 5: Öğrencilerin tercihleri sonucunda grup kontenjanları her yıl son sınıf öğrenci mevcudunun sayısı üzerinden % olarak belirlenir. Grup kontenjanları aşıldığında öğrenciler GANO larına göre sıralanırlar. İlk tercihine giremeyen öğrenci, ikinci tercihine kayıt olur. Madde 6: X. yarıyılda da öğrenciler aynı ana grupların, alt gruplarını oluşturan disiplinlerden hazırlanacak programa göre rotasyonla eğitim-öğretim alırlar. Madde 7: Öğrencilerin X. yarıyıla geçebilmesi için; a- IX. Yarıyılda zorunlu dersleri dışında kendi grubundan en az 8 AKTS lik mesleki seçmeli dersi alıp başarılı olması, b- Gano su 1.80 ve 2.00 arasında olan öğrencilerin alttan en fazla 3 dersi (bu derslerden ikisinden devam almış olması), Ganosu 2.00 ve üstünde olan öğrencilerin alttan en fazla 4 dersi olması (bu derslerden ikisinden devam almış olması) gerekmektedir. Madde 8:Öğrenciler seçtikleri gruplardaki seminer ve kursları takip ederler. Madde 9: Her öğrenci X. Yarıyılda seçtiği ana grup ve alt gruplarından kendi seçeceği veya danışmanı tarafından verilecek bir konuda "Bitirme Ödevi" hazırlamak ve bir seminer sunmak zorundadır. Madde 10: X. Yarıyıl Veteriner Hekimliği Özel Eğitim Öğretim Programında yer alan seminerlerin; - Süresi en az 15 dakika, en fazla 25 dakikadır, - Konusu Bitirme Ödevi konusu kapsamındadır, ancak öğrenci isterse farklı bir konuda da seminer hazırlayabilir, - Seminer sunumları haftalık bitirme ödevi saatlerinin dışında, her grubun eğitim programına uygun saatlerde planlanır,

7 - İlgili programa katılan her anabilim dalında en az bir bitirme ödevi ve seminer konusu hazırlanır. Madde 11: Öğrenciler kendi grubundaki seminerlerin % 80 nine devam etmek zorundadır. Madde 12: X. Yarıyıl Veteriner Hekimliği Özel Eğitim Öğretim döneminde öğrenciler tarafından hazırlanan seminerler, koordinatör tarafından belirlenen üç öğretim üyesinden oluşan komisyon tarafından başarılı/başarısız olarak değerlendirilir. Seminerlerden başarısızlık durumunda öğrenci yeni eğitim öğretim döneminin başlangıç dönemine kadar tekrar başvurarak değerlendirmeye alınır, burada da başarısız olduğunda, takip eden yılda yeni bir seminer konusu almak zorundadır. Madde 13: X. Yarıyıl Veteriner Hekimliği Eğitim Öğretim Programında; - Her grubu oluşturan anabilim dalları öğrenci devamını ayrı ayrı değerlendirir, - Sınavlarına girebilmek için; kısa uygulama olarak yer alan Klinik Laboratuar Tanı daki dallar, Arı Yetiştiriciliği ve Hastalıkları, Su ürünleri Hastalıkları, Anatomi ve Histoloji- Embriyoloji anabilim dallarında %80, saati fazla olan uygulama programlarında %50 devam şartı aranır ve öğrenci grubun toplam uygulama devamında %80 koşulunu sağlamak zorundadır, - Öğrenci toplamda %80 devam koşulunu sağlayamadığı durumda, dersin sınavına giremez ve dersi takip eden yılda tekrar eder, Madde 14: X. Yarıyıl Veteriner Hekimliği Özel Eğitim Öğretim Programı kapsamındaki yarıyıl içi etkinlikler; - Veteriner Hekimliği Özel Eğitim Öğretim Programında tüm gruplardaki öğrenciler Hayvan Hastanesi Başhekimi ve Çiftlik yöneticisi tarafından ilan edilen tarihte nöbetlerini tutmak zorundadır. - Biyokimya, Fizyoloji, Mikrobiyoloji, Viroloji, Patoloji, Parazitoloji, Toksikoloji, Anatomi, Histoloji ile Arı Yetiştiriciliği ve Hastalıkları, Su ürünleri Hastalıkları derslerinde ara sınav yapılmaz ve sadece yarıyıl sonu sınavı şeklinde değerlendirilir, - Zootekni, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları, Dölerme ve Suni Tohumlama ile Kanatlı Hayvan Hekimliği ve Yetiştiriciliği Grubundaki Mikrobiyoloji ve Patoloji uygulamalarında ara sınav yapılması ve ara sınavın yarıyıl sonu başarı notuna etkisi anabilim dalı tarafından belirlenir. - Cerrahi, Doğum ve Jinekoloji, İç Hastalıkları ile Besin Hijyeni ve Teknolojisi uygulamalarında ise ara sınav yapılması ve ara sınavın yarıyıl sonu başarı notuna etkisi anabilim dalı tarafından belirlenir. Madde 15: X.Yarıyıl Veteriner Hekimliği Özel Eğitim Öğretim Programında yarıyıl sonu başarı notlarının belirlenmesinde;

8 - X. Yarıyıl eğitiminde, öğrencinin her anabilim dalından en az 50 almasına ve Geçme notunun eğitim öğretim yılından itibaren 60 olarak uygulanmasına, - Başarı notunun hesaplanmasında her uygulamanın başarı notu ders saati oranında katılır, - Klinik Laboratuar Tanı dersini veren anabilim dalları rotasyon derslerinin sonunda sınavlarını yapabilirler. Madde 16: X.Yarıyıl Veteriner Hekimliği Özel Eğitim Öğretiminden devam alan ancak başarısız olan öğrencilerden; - Grubun genel başarı notu CC (60) nin altında olanlar Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliği Madde 31 da tanımlanan ek sınav haklarından yararlanır ve bu ders ek sınav hakkı verilen iki dersten biri olarak değerlendirilir. - Grubun genel başarı notu CC (60) ve üzerinde olup, grup içindeki derslerden 50 ın altında alanlar da Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliği Madde 31 de tanımlanan ek sınav haklarından yararlanır ve bu sınavlar mevcut iki ek sınav hakkı dışında tutulur. - Grubun genel başarı notu CC (60) nin altında olan öğrencilerin; 50 ın altında aldığı derslerden mutlaka sınavlarına girmeleri gerekir. - X. Yarıyıl Veteriner Hekimliği Özel Eğitim Öğretim dersinde sadece başarısız olduğu anabilim dalından aynı yıl içinde bütünleme sınavına girmesine ve tekrar başarısız olduğu takdirde X. Yarıyıl Veteriner Hekimliği Özel Eğitim Öğretim dersinin tamamının tekrarına, Madde 17: Bu ilkeler U. Ü. Veteriner Fakültesi Kurulunun tarih ve sayılı oturumu ile yürürlüğe girer. Madde 18: Bu ilkeler U.Ü.Veteriner Fakültesi Dekanı tarafından yürütülür.

9 BİTİRME ÖDEVİ İLKELERİ Madde 1: Uludağ üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri, Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliği nin 30. maddesi ve Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Lisans Eğitim-Öğretim Yönergesi uyarınca bir Bitirme Ödevi yaparlar. Madde 2 :Bitirme Ödevi eğitim-öğretim planındaki derslerde alınan bilgileri ve konu ile ilgili diğer güncel bilimsel kaynakları sistematik bir şekilde kullanarak yapılan ve öğrencinin arzu edilen en iyi mesleki düzeye ulaşmasını sağlamaya yönelik ve bu düzeyini belgeleyecek inceleme niteliğinde kuramsal veya uygulamalı bir çalışmadır. Madde 3 : Öğrencinin Bitirme Ödevi IX. yarıyılda, öğrencinin kaydının yapıldığı Grup Koordinatörü başkanlığında, ilgili Anabilim Dalının belirleyeceği öğretim üyeleri ile birlikte belirlenerek öğrenciye verilir. Ö ğ r e n c i n i n Bitirme Ödevi konusu ve danışmanı b e l i r l e n e r e k 15 gün içinde Grup Koordinatörleri tarafından Dekanlığa bildirilir. Madde 4: Bitirme Ödevi Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisinin bilimsel yazım ilkelerine göre ve Kapak ile İç Kapak (EK-1 ve EK-2) örneklere uygun olarak yazılır ve düzenlenir. Dört nüsha olarak ayrı ayrı spiralli (üst kapak şeffaf, spiral beyaz, arka kapak mavi) şekilde düzenlenir. Madde 5: Bitirme Ödevi X. yarıyılın bitiminden en geç bir hafta önce son şekli ile danışmana teslim edilir. İlgili danışman tarafından incelenen Bitirme Ödevi 100 üzerinden değerlendirilir. Öğrencilerin notları Fakülte Kurulunun tarih ve sayılı oturumunda alınan (1) No lu Karara göre harf notuna dönüştürülür. Bu değerlendirmede başarılı sayılmak için en az CC almak zorunludur. Madde 6: Danışmana teslim edilen bitirme ödevleri en geç yarıyılın son günü 2 nüsha olarak ilgili Anabilim Dalı Başkanlığınca bir tutanakla ve bitirme ödeviyle birlikte Dekanlığa gönderilir. Bitirme ödevini teslim etmeyen öğrenciler de ayrı bir tutanakla bildirilmelidir. Tutanakların hepsi Anabilim Dalı Başkanlığının üst yazısı ve tüm öğrencilerin sonuçlarını bildiren bir yazı ile Dekanlığa gönderilir. Bitirme ödevini teslim etmeyen veya başarılı olmayan öğrenciler mezun olamazlar. Madde 7: Bitirme ödevini teslim etmeyen veya teslim edip başarısız olan öğrencilere bir sonraki eğitim-öğretim yılının başlangıç gününe kadar ek süre verilir. Bu süre sonunda da ödevini teslim etmeyen veya başarısız olan öğrenciler takip eden yılda yeni bir bitirme ödevi almak zorundadırlar. Bitirme ödevi danışman tarafından alındıktan sonra bir hafta içinde değerlendirilir ve sonuçlar Dekanlığa bildirilir. Madde 7: Fakülte Kurulunda kabul edildiği 02 Mart 2004 tarihinden itibaren yürürlüğe giren bu ilkeler, Fakülte Kurulu tarafından 11 Eylül 2007 tarihinde kabul edilen şekli ile uygulanır. Madde 8: Bu ilkeler U.Ü.Veteriner Fakültesi Dekanı tarafından yürütülür.

10

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ OLGUNLAŞMA UYGULAMA EĞİTİMİ YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ OLGUNLAŞMA UYGULAMA EĞİTİMİ YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ OLGUNLAŞMA UYGULAMA EĞİTİMİ (İNTÖRN) YÖNERGESİ 2014 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ OLGUNLAŞMA UYGULAMA EĞİTİMİ

Detaylı

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ OLGUNLAŞMA UYGULAMA EĞİTİMİ (VEHİP- İNTÖRN) İLKELERİ

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ OLGUNLAŞMA UYGULAMA EĞİTİMİ (VEHİP- İNTÖRN) İLKELERİ BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ OLGUNLAŞMA UYGULAMA EĞİTİMİ (VEHİP- İNTÖRN) İLKELERİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu uygulama

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ AMAÇ T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ Madde : Bu yönergenin amacı, Siirt Üniversitesi Veteriner Fakültesi ndeki IX. ve X. yarıyıl uygulama

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ Amaç Madde 1: (1) Bu yönergenin amacı, Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ndeki 9. ve 10. yarıyıl uygulanan

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ-YENİ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ-YENİ AMAÇ Madde 1: Bu yönergenin amacı, S.Ü. Veteriner Fakültesi ndeki IX. ve X. Yarıyıl uygulama ağırlıklı VEHİP özel eğitimini ve değerlendirme esaslarını düzenlemektir. KAPSAM Madde 2: Bu Yönerge, SÜ Veteriner

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTERSİ VETERİNER FAKÜLTESİ İNTÖRN EĞİTİMİ İLKELERİ

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTERSİ VETERİNER FAKÜLTESİ İNTÖRN EĞİTİMİ İLKELERİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTERSİ VETERİNER FAKÜLTESİ İNTÖRN EĞİTİMİ İLKELERİ Genel Kurallar 1. İntörn eğitimi haftada 10 saat teorik, 20 saat uygulama olmak üzere toplam 30 saattir. 2. İntörn eğitimi, Tablo 1

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ İNTÖRN PROGRAMI (VEHİP) YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1: Bu yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi ndeki IX. ve X. Yarıyıl uygulama

Detaylı

YÖNETMELİK AKSARAY ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK AKSARAY ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ 10 Ağustos 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29084 Aksaray Üniversitesinden: YÖNETMELİK AKSARAY ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

OMÜ VETERİNER FAKÜLTESİ DERS MÜFREDATI

OMÜ VETERİNER FAKÜLTESİ DERS MÜFREDATI OMÜ VETERİNER FAKÜLTESİ DERS MÜFREDATI I. SINIF (GÜZ YARIYILI-I.DÖNEM) DERSLERİ 01 VET 101 Anatomi I 4 5 9 Temel Bilimler 11 01 VET 10 Histoloji I 5 Temel Bilimler 14 01 VET 105 Vet. Hekimliği Giriş ve

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1. Bu Yönerge den amaç, öğrencilerin alanlarıyla

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 5,6,7,8 VE 9. YARIYIL KLİNİK VE PATOLOJİ UYGULAMALARI EĞİTİMİ YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 5,6,7,8 VE 9. YARIYIL KLİNİK VE PATOLOJİ UYGULAMALARI EĞİTİMİ YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 5,6,7,8 VE 9. YARIYIL KLİNİK VE PATOLOJİ UYGULAMALARI EĞİTİMİ YÖNERGESİ 2014 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 5.,6.,7.,8. VE 9. YARIYIL KLİNİK VE PATOLOJİ

Detaylı

T. C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI

T. C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI 1. SINIF, 1. YARIYIL 08:30-09:15 HİSTOLOJİ I MEDİKAL BİYOLOJİ BİLGİSAYAR FİZYOLOJİ I 09:25-10:10 HİSTOLOJİ I MEDİKAL BİYOLOJİ BİLGİSAYAR FİZYOLOJİ I TÜRK DİLİ I MEDİKAL KİMYA FİZYOLOJİ I İYİ VETERİNER

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM DERSLERİ

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM DERSLERİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM DERSLERİ 1. SINIF I. YARIYIL Adı Teorik Pratik Kredi AKTS TÜD101 Türk Dili I 2-2 1 AİT101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 2-2 1 YAD101 İngilizce

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ DERSLERİ UYGULAMA İLKE VE ESASLARI

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ DERSLERİ UYGULAMA İLKE VE ESASLARI ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ DERSLERİ UYGULAMA İLKE VE ESASLARI Madde 1. Dayanak: Erzincan Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Lisans Eğitimi Staj Dersleri Uygulama İlke ve

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ İNTÖRN VETERİNER HEKİM EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ İNTÖRN VETERİNER HEKİM EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ İNTÖRN VETERİNER HEKİM EĞİTİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu Yönerge, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMI

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ PROGRAMI VET101 Anatomi I 3 4 5 9 VET103 Histoloji I 2 2 3 5 VET105 Veteriner Hekimlik Tarihi 1-1 2 VET107 Medikal

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS MÜFREDATI

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS MÜFREDATI II. YARIYIL I. YARIYIL KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ MÜFREDATI ADI T U K AKTS VETERİNER ZORUNLU LER VET101 Anatomi I 3 4 5 9 VET103 Histoloji

Detaylı

BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV KILAVUZU

BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV KILAVUZU BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV KILAVUZU Amaç MADDE 1- Bu Kılavuz, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi nin ders kurulu ve sınavları ile ilgili uygulanacak

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Ana Bilim Dalı Program ALES Puan Türü Türk Uyruklu Yabancı Uyruklu UNİP

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ VE TANIM Madde 1: Yaz stajının amacı İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğrencilerinin öğrenim sırasında edindikleri bilgileri saha

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ*

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* 1 T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* Dayanak MADDE 1 - (1) Bu Yönerge, 08.02.2015 tarih ve 29261 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan İstanbul Medipol

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM UYGULAMA ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM UYGULAMA ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu uygulama esaslarının amacı, Atatürk Üniversitesi

Detaylı

1.Yarıyıl Ders Planı Ders Ders Adı T+U Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu

1.Yarıyıl Ders Planı Ders Ders Adı T+U Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu 1.Yarıyıl Planı ATA101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I 2+0 Zorunlu 2 ING101 İNGİLİZCE-I 2+0 Zorunlu 2 TUR101 TÜRK DİLİ-I 2+0 Zorunlu 2 VET101 MEDİKAL BİYOLOJİ 1+0 Zorunlu 3 VET103 MEDİKAL FİZİK 1+0

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (2014 VE SONRASI GİRİŞLİLER İÇİN)

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (2014 VE SONRASI GİRİŞLİLER İÇİN) Amaç ve Kapsam T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (2014 VE SONRASI GİRİŞLİLER İÇİN) MADDE 1 (1) Bu yönerge, İnönü Üniversitesi Önlisans ve lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ*

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* Dayanak MADDE 1- (1) Bu Yönerge, 17.08.2012 tarih ve 28387 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan İstanbul Medipol

Detaylı

I.SINIF ( GÜZ YARIYILI-I.DÖNEM ) DERSLERİ

I.SINIF ( GÜZ YARIYILI-I.DÖNEM ) DERSLERİ T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANAN PROGRAMA AİT DERSLER VE İÇERİKLERİ I.SINIF ( GÜZ YARIYILI-I.DÖNEM ) DERSLERİ 01 VET 101 Anatomi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönerge; Gazi Üniversitesine bağlı Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve bir eğitim-öğretim

Detaylı

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavı Programı

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavı Programı Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2017-18 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu ve Programı Yarıyıl Sonu Sınavı Tarih Saat 1. Sınıf Gözetmen No Tarih Saat 1. Sınıf Gözetmen No 21.05.2018

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ ( BAHAR YARIYILINDAN İTİBAREN UYGULANACAKTIR)

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ ( BAHAR YARIYILINDAN İTİBAREN UYGULANACAKTIR) T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (2016-2017 BAHAR YARIYILINDAN İTİBAREN UYGULANACAKTIR) AMAÇ VE KAPSAM MADDE 1 1(1) Bu yönerge, İnönü Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu Yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'ne yeni kayıt

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönerge; Gazi Üniversitesine bağlı Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve bir eğitim-öğretim

Detaylı

Madde 4 Yakın Doğu Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi öğrencileri Üniversiteye kayıtta Yabancı Dilde Yeterlik-Seviye Tespit Sınavı na katılırlar.

Madde 4 Yakın Doğu Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi öğrencileri Üniversiteye kayıtta Yabancı Dilde Yeterlik-Seviye Tespit Sınavı na katılırlar. ECZACILIK FAKÜLTESİ Amaç ve Kapsam: Madde 1 Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrenci kayıtları, eğitim-öğretim ve sınavlar bu Yönetmelik hükümlerine göre yürütülür. Madde 2 Bu Yönetmelikte hüküm

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ*

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ* Dayanak MADDE 1- (1) Bu Yönerge, 17.08.2012 tarih ve 28387 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan İstanbul Medipol

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ZORUNLU DERSLERİ. Kodu Dersin Adı: Kredisi / AKTS Öğretim Üyesi

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ZORUNLU DERSLERİ. Kodu Dersin Adı: Kredisi / AKTS Öğretim Üyesi Yüksek Lisans SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ZORUNLU DERSLERİ Kodu Dersin Adı: Kredisi / AKTS Öğretim Üyesi SZR 101 Bilimsel Araştırma Yöntemleri 2+2 6 Her Anabilim Dalının kendi Öğr. Üyeleri SZR 102 Temel

Detaylı

T.C. TEKĠRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ YAZ OKULU YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TEKĠRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ YAZ OKULU YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. TEKĠRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ YAZ OKULU YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesine bağlı fakülte (Tıp Fakültesi

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLİMSEL HAZIRLIK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLİMSEL HAZIRLIK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLİMSEL HAZIRLIK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi bölümlerine

Detaylı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YIL İÇİ VE YAZ DÖNEMİ MESLEKİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YIL İÇİ VE YAZ DÖNEMİ MESLEKİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Madde 1- Amaç: Bu yönergenin amacı, Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin yıl içi ve yaz dönemi mesleki uygulamalarında yapacakları çalışmalarla

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA İLKELERİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA İLKELERİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA İLKELERİ 1) AMAÇ VE KAPSAM Bu staj uygulama ilkeleri, YTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 23. maddesi

Detaylı

T.C. ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

T.C. ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ T.C. ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Dayanak MADDE 1 - (1) Bu esaslar 30.05.2011 tarih ve 27949 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Altınbaş Üniversitesi

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI PAZARTESİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI Veteriner Terminoloji Histoloji I (U) 1. grup Histoloji I (U) 2. grup Histoloji I (T) Medikal

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ ( EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANACAKTIR)

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ ( EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANACAKTIR) T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANACAKTIR) AMAÇ VE KAPSAM MADDE 1 1(1) Bu yönerge, İnönü Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLİMSEL MTOK İNTİBAK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Senato : 5 Aralık 2017 / B

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLİMSEL MTOK İNTİBAK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Senato : 5 Aralık 2017 / B MARMARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLİMSEL MTOK İNTİBAK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Senato : 5 Aralık 2017 / 360-6-B Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Marmara Üniversitesi

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ Tanım MADDE 1 Yaz Okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında kalan, yaz tatili ayları içerisinde uygulanan ve

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ Tanım MADDE 1 Yaz Okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında kalan, yaz tatili ayları içerisinde uygulanan ve SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ Tanım MADDE 1 Yaz Okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında kalan, yaz tatili ayları içerisinde uygulanan ve üniversitenin eğitim-öğretim fırsatlarının yaz aylarında

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR DÖNEMİ (II. Dönem) Final Sınavı Programı

Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR DÖNEMİ (II. Dönem) Final Sınavı Programı 03.06.2016 02.06.2016 01.06.2016 31.05.2016-30.05.2016 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR DÖNEMİ (II. Dönem) Final Sınavı Programı Farmakoloji-II 10.15-11.00 Türk Dili Arı Hastalıkları-(S) 14.15-15.00

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Organlar

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Organlar Amaç: BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Organlar Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde,

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

02 Ekim 2013 Çarşamba YÖNERGE Sayı : 72 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU UYGULAMA YÖNERGESİ

02 Ekim 2013 Çarşamba YÖNERGE Sayı : 72 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI (2012 GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER DAHİL) LİSANS EĞİTİMİ DERS PLANI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI (2012 GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER DAHİL) LİSANS EĞİTİMİ DERS PLANI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI (2012 GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER DAHİL) LİSANS EĞİTİMİ DERS PLANI 1. Yarıyıl 2. Yarıyıl Ders D U L Top Kredi AKTS Ders D U L Top Kredi

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İNTİBAK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Senato: (Tarih: 07/02/2012, Karar No: 2012/299-5)

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İNTİBAK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Senato: (Tarih: 07/02/2012, Karar No: 2012/299-5) MARMARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İNTİBAK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Senato: (Tarih: 07/02/2012, Karar No: 2012/299-5) Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Marmara Üniversitesi

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MESLEK STAJLARI VE YIL İÇİ UYGULAMALAR YÖNERGESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MESLEK STAJLARI VE YIL İÇİ UYGULAMALAR YÖNERGESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MESLEK STAJLARI VE YIL İÇİ UYGULAMALAR YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Muğla Sıtkı

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam Madde 1- Bu uygulama esasları, Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde

Detaylı

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ YAZ ÖĞRETİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Avrasya Üniversitesi nde uygulanan Yaz Öğretimi ne ilişkin esasları düzenlemektir.

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği

Detaylı

11.15-12.00 Genetik (T) Anatomi I (T) Seçmeli Ders (T) Anatomi I (U- Grup I) Medikal Kimya (U)

11.15-12.00 Genetik (T) Anatomi I (T) Seçmeli Ders (T) Anatomi I (U- Grup I) Medikal Kimya (U) 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıf Güz Dönemi Ders Programı (Ders Geçme) 8.15-9.00 AİIT I (T) Anatomi I (U- Grup I) 9.15-10.00 Medikal Fizik (T) Anatomi I (T) AİIT I (T) Anatomi I (U- Grup I) 10.15-11.00

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Bölüm 1: Genel Esaslar GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Amaç, Kapsam ve Dayanak: Madde 1- Bu yönergenin amacı, zorunlu/isteğe bağlı yabancı dil hazırlık eğitimi

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI 1. SINIF, 1. YARIYIL 08:30-09:15 HİSTOLOJİ I MEDİKAL BİYOLOJİ ANATOMİ I FİZYOLOJİ I 09:25-10:10 HİSTOLOJİ I MEDİKAL BİYOLOJİ BİLGİSAYAR MEDİKAL KİMYA BİLGİSAYAR MEDİKAL KİMYA ANATOMİ I ANATOMİ I ANATOMİ

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Pedagojik Formasyon Eğitimi Yönergesi. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Pedagojik Formasyon Eğitimi Yönergesi. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Pedagojik Formasyon Eğitimi Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı; Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde kayıt, eğitim-öğretim,

Detaylı

Kapsam MADDE 2- (1) Bu uygulama esasları, Diş Hekimliği Fakültesinde yapılan eğitim-öğretimi kapsar.

Kapsam MADDE 2- (1) Bu uygulama esasları, Diş Hekimliği Fakültesinde yapılan eğitim-öğretimi kapsar. Atatürk Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğine dayanılarak hazırlanmış, Üniversitemiz Senatosunun 15/02/2016 tarih ve 3/5 sayılı kararı ile son güncellenmiş hali kabul edilerek

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ Tanım MADDE 1 Yaz Okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında kalan, yaz tatili ayları içerisinde uygulanan ve üniversitenin eğitim-öğretim fırsatlarının yaz aylarında

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2015-2016 eğitim-öğretim

Detaylı

ÖNEMLİ BİLGİLER. Öğrencinin girme hakkı olmadığı halde bir sınava girmesi durumunda aldığı not ilan edilmiş olsa dahi iptal edilir.

ÖNEMLİ BİLGİLER. Öğrencinin girme hakkı olmadığı halde bir sınava girmesi durumunda aldığı not ilan edilmiş olsa dahi iptal edilir. ÖNEMLİ BİLGİLER İTF Yönergesi (04) Ölçme Değerlendirme Bölümünde belirtilen tüm kurallar geçerli olmak kaydıyla Genişletilmiş Dönem Koordinasyon Kurulu (DKK) toplantısında alınan kararlar doğrultusunda

Detaylı

II. YARIYIL. Uygulamalı Seçmeli Ders 1 1 1,5 4 Kuramsal Seçmeli Ders 1 0 1 2 Uygulamalı Seçmeli Ders 1 1 1,5 3

II. YARIYIL. Uygulamalı Seçmeli Ders 1 1 1,5 4 Kuramsal Seçmeli Ders 1 0 1 2 Uygulamalı Seçmeli Ders 1 1 1,5 3 Adnan Menderes Üniversitesi VETERİNER FAKÜLTESİ I- VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI II- NÖBETÇİ KLİNİK UYGULAMA ESASLARI III- İNTÖRN PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI III. YARIYIL I. YARIYIL VETERİNER FAKÜLTESİ

Detaylı

A.K.Ü. VETERİNER FAKÜLTESİ 2015-2016 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI (1A)

A.K.Ü. VETERİNER FAKÜLTESİ 2015-2016 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI (1A) 2015-2016 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI (1A) 08.30-09.20 Anatomi II Yabancı Dil II 09.30-10.20 Anatomi II Anatomi II Yabancı Dil II Histoloji I AİİT II 10.30-11.20 Anatomi II Yabancı Dil II Histoloji I

Detaylı

08 00-08 45 09 00-09 45 10 00-1045 11 00-1145 13 00-13 45 14 00-1445 15 00-15 45 16 00-16 45 1A. Anatomi II (U) Anfi 4 1B.

08 00-08 45 09 00-09 45 10 00-1045 11 00-1145 13 00-13 45 14 00-1445 15 00-15 45 16 00-16 45 1A. Anatomi II (U) Anfi 4 1B. PAZARTESİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI VE PROGRAMDAKİ DERSLERİN VERİLECEĞİ DERSLİKLER Anatomi II Histoloji II Histoloji II (U)

Detaylı

İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ

İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı; İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinin vizyonu, misyonu ve

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu yönerge, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin öğrenim süresince

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 - Bu Yönerge, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin öğrenim süresince

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Ana Bilim Dalı Program ALES Puan Türü Türk Uyruklu Yabancı Uyruklu UNİP

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak ve Kapsam

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak ve Kapsam YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak ve Kapsam Dayanak Madde 1 (1) Bu yönerge 06/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Kanunun 14 üncü, 20 nci,

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim Yılı

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1)Bu Yönergenin amacı, Karabük Üniversitesi bünyesinde yaz aylarında uygulanacak olan eğitim-öğretim

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL VE İSTEĞE BAĞLI TÜRKÇE HAZIRLIK EĞİTİM - ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL VE İSTEĞE BAĞLI TÜRKÇE HAZIRLIK EĞİTİM - ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL VE İSTEĞE BAĞLI TÜRKÇE HAZIRLIK EĞİTİM - ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Bölüm 1: Genel Esaslar Amaç, Kapsam ve Dayanak: Madde 1- Bu yönergenin amacı, zorunlu/isteğe bağlı

Detaylı

BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı; Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFLARI YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönerge nin amacı ve kapsamı Bartın Üniversitesi

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ İşyeri Eğitimi Nedir? İşyeri Eğitimi, nitelikli mühendis adayı yetiştirmek üzere, Teknoloji Fakültesi öğrencilerinin 7. veya 8. yarıyılda tam zamanlı

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1-Bu yönergenin amacı, Ordu Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesinde öğrenim gören hemşirelik öğrencileri

Detaylı

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV UYGULAMA ESASLARI Dayanak MADDE 1- (1) Bu esaslar 28 Ağustos 2012 tarih ve

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV UYGULAMA ESASLARI Dayanak MADDE 1- (1) Bu esaslar 28 Ağustos 2012 tarih ve 1 T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV UYGULAMA ESASLARI Dayanak MADDE 1- (1) Bu esaslar 28 Ağustos 2012 tarih ve 28395 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Kafkas Üniversitesi

Detaylı

MARMARA ÜNĠVERSĠTESĠ TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ ĠNTĠBAK PROGRAMI EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM VE SINAV YÖNERGESĠ

MARMARA ÜNĠVERSĠTESĠ TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ ĠNTĠBAK PROGRAMI EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM VE SINAV YÖNERGESĠ MARMARA ÜNĠVERSĠTESĠ TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ ĠNTĠBAK PROGRAMI EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM VE SINAV YÖNERGESĠ Senato: 25 Ocak 2011 / 287-2-A Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Marmara Üniversitesi Teknoloji

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR DÖNEMİ Final Sınavı Programı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR DÖNEMİ Final Sınavı Programı 02.06.2017 01.06.2017 31.05.2017 30.05.2017 29.05.2017 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR DÖNEMİ Final Sınavı Programı Farmakoloji-II 10.15-11.00 Rekombinant DNA Teknol. 13.15-14.00 Histoloji-II 14.15-15.00

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı Çukurova Üniversitesine bağlı lisans

Detaylı

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER MERKEZİ HAZIRLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BÖLÜM I AMAÇ, KAPSAM VE TANIMLAR

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER MERKEZİ HAZIRLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BÖLÜM I AMAÇ, KAPSAM VE TANIMLAR T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER MERKEZİ HAZIRLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BÖLÜM I AMAÇ, KAPSAM VE TANIMLAR Amaç ve Kapsam Madde l - İstanbul Kültür Üniversitesi ndeki yabancı

Detaylı

T.C. İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ (Yüksekokul Kurulu nun 20.06.2017 tarih ve 73 sayılı kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli ve Programları aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı GÜZ DÖNEMİ Final Sınav Programı (A ve B Şubesi)

Eğitim Öğretim Yılı GÜZ DÖNEMİ Final Sınav Programı (A ve B Şubesi) CUMARTESİ 30.12.2017 CUMA 29.12.2017 28.12.2017 27.12.2017 26.12.2017 25.12.2017 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ DÖNEMİ Final Sınav Programı (A ve B Şubesi) 09.15-10.00 Rasyon Hazır. Tek. (S) Anatomi-I

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MĠMARLIK FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MĠMARLIK FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MĠMARLIK FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 - Bu Yönerge, Uludağ Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım Amaç MADDE 1- Mühendislik ve Kimya Bölümü eğitimi boyunca yapılacak stajlar, öğrencilerin ilgi

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1)Bu Yönetmeliğin amacı; Düzce Üniversitesi zorunlu ve isteğe bağlı

Detaylı

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ OKULU YÖNERGESİ. (Yüksekokul Kurul Tarihi: 31/05/2018; Karar Sayısı: 2018/01)

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ OKULU YÖNERGESİ. (Yüksekokul Kurul Tarihi: 31/05/2018; Karar Sayısı: 2018/01) T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ OKULU YÖNERGESİ (Yüksekokul Kurul Tarihi: 31/05/2018; Karar Sayısı: 2018/01) Amaç Madde 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu (İŞMYO)

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 06/06/

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 06/06/ TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 06/06/2017 10.00 12 İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET ÖNCESİ ÖĞRENİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 -

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Yıldırım

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ YÖNERGESİ Senato: (Tarih: , Karar No: 2013/310-3:B)

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ YÖNERGESİ Senato: (Tarih: , Karar No: 2013/310-3:B) MARMARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ YÖNERGESİ Senato: (Tarih: 09.01.2013, Karar No: 2013/310-3:B) Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğrencilerinin

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL LİSANS PROGRAMI YÖNERGESİ* BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL LİSANS PROGRAMI YÖNERGESİ* BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL LİSANS PROGRAMI YÖNERGESİ* Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, İstanbul Medipol Üniversitesinde

Detaylı

Gaziantep Üniversitesinden:

Gaziantep Üniversitesinden: 4 Ekim 2017 Sayı : 30200 RESMÎ GAZETE Sayfa : 39 Gaziantep Üniversitesinden: GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV ESASLARI YÖNERGESİ ( Tarih ve 2017/26 Sayılı Senato Kararı)

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV ESASLARI YÖNERGESİ ( Tarih ve 2017/26 Sayılı Senato Kararı) BEYKENT ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV ESASLARI YÖNERGESİ (08.11.2017 Tarih ve 2017/26 Sayılı Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

ZAMAN PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

ZAMAN PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA K.Ü. VETERİNER FAKÜLTESİ/ 2017-2018 GÜZ YARIYILI 1. SINIF/A ŞUBESİ HAFTALIK DERS PROGRAMI 8:00-8:45 RESİM I/MÜZİK I ANATOMİ I (U) Grup 1 MEDİKAL KİMYA(U)Grup1 Amfi III/II (A-B şube ortak) Öğrenci Uygulama

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim Yılı

Detaylı