Masaüstü yazılım ürünlerinize YENİ kalıcı lisans satın almak için son gün 31 Ocak 2017!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Masaüstü yazılım ürünlerinize YENİ kalıcı lisans satın almak için son gün 31 Ocak 2017!"

Transkript

1 Delcam Kalıcı Lisanslama Değişiklikleri Müşteri Soruları ve Cevaplar Bu doküman kalıcı lisans satışı ile ilgili uygulanacak değişiklikler hakkında sorular ve cevaplar içerir. Masaüstü yazılım ürünlerinize YENİ kalıcı lisans satın almak için son gün 31 Ocak 2017! En Sık Sorulan 3 Soru Mevcut kalıcı lisansımı kullanmaya devam edebilir miyim? Mevcut kalıcı lisansım için bulunan Bakım Aboneliğimi kullanmaya ve yenilemeye devam edebilir miyim? Kalıcı lisans satışları sona erdikten sonra nasıl yeni bir yazılım ürünü satın alabileceğim? EVET EVET Abonelik ile Bu süreç boyunca kalıcı lisans satışından abonelik sistemine geçişinizi olabildiğince yumuşak bir şekilde gerçekleştirmeye yardımcı olmak ve istisnai durumları gerektiği şekilde ele almak için sizlerle birlikte çabalayacağımıza söz veriyoruz! Daha detaylı bilgi almak için lütfen aşağıdaki Sorular & Cevaplar bölümünü inceleyiniz. Bu Sorular & Cevaplar bölümünü düzenli olarak güncelleyeceğiz.

2 İçindekiler Genel Bakış Ne değişiyor? Bu değişiklikten kimler etkileniyor? Delcam kalıcı lisans satışlarını neden sonlandırıyor? Bu değişiklik kalıcı lisansı bulunan mevcut yazılımlarımızı etkiler mi? Bu değişiklik Bakım Aboneliği bulunan müşterileri nasıl etkileyecek? Delcam, müşteriler için bu geçişi nasıl kolaylaştıracak? 3 2. Esnek Abonelik Esnek Abonelik nedir? Esnek Abonelik yazılımının çalışması için internet bağlantısı olması gerekiyor mu? Esnek Abonelik lisanslarının ana özellikleri/faydaları nelerdir? Delcam söz konusu geçiş gereği Esnek Abonelik modelinde herhangi bir değişiklik yapıyor mu? Delcam önceki sürüm haklarını Esnek Abonelik te destekleyecek mi? 4 3. Bakım Aboneliği Bakım Aboneliği nedir? Şu an Bakım Aboneliği bulunan bir müşteriysem ne olur? Bakım Aboneliği nin süresi dolduğunda ne olur? Şu anda Bakım Aboneliği bulunan müşteriler ne kadar süre Bakım Aboneliği nde kalabilir? Mevcut Bakım Aboneliği bulunan müşteriler Bakım Aboneliği kapsamında ek kalıcı lisans ekleyebilecek mi? Kalıcı lisansı bulunan bir müşteri Bakım Aboneliği modeli ile devam etmek istemezse ne olur? Çok yıllık Bakım Aboneliği yaptırma seçenekleri sunulacak mı? 6

3 1. Genel Bakış 1.1 Ne değişiyor? Delcam, 31 Ocak 2017 tarihinden itibaren tüm yazılım ürünleri için kalıcı lisans satışını sonlandıracak. Bu tarihten sonra, hem var olan hem de yeni müşteriler için yeni lisans satışları yalnızca abonelik ile mümkün olacak. 1.2 Bu değişiklikten kimler etkileniyor? Delcam dan yeni yazılım lisansı almayı dileyen tüm şirket veya kişiler. Bakım Aboneliği anlaşması aktif olan tüm müşteriler bu anlaşmanın süresini uzatabilecek. Lisanslama, avantajlar ve satın alma seçenekleri için lütfen 3. bölümü inceleyiniz. 1.3 Delcam kalıcı lisans satışlarını neden sonlandırıyor? Delcam, bu değişiklik ile abonelik bazlı ürün satışına geçerek ana şirketi olan Autodesk in yöntemini izlemektedir. Bu lisanslar, müşterilerin yazılım lisanslarken daha az ücret ödemesini, daha fazla araç seçebilmesini ve kullandıkları kadar ödeme yapmasını sağlıyor. Böylelikle aynı anda birden çok aygıttan erişim hakkı sağlamak, yazılımı dağıtma ve yönetmeyi kolaylaştırmak ve dosya uyumluluğu hatalarını azaltmak için Esnek Abonelik ürünlerini ve destek hizmetleri sürekli olarak iyileştirilecek ve geliştirilecektir. 1.4 Bu değişiklik kalıcı lisansı bulunan mevcut yazılımlarımızı etkiler mi? Hayır. Mevcut olan ya da 31 Ocak 2017 ye kadar yeni alınan kalıcı lisanslar geçerli kalacak. Müşteriler, kalıcı lisanslarını kaybetmeyecek ve kalıcı lisans sözleşmesi doğrultusunda kullanmaya devam edebileceklerdir. Bakım Aboneliği kapsamında olan tüm yazlım ürünleri için Bakım Aboneliği nin avantajlarından faydalanmaya da devam edebilecekler. 1.5 Bu değişiklik Bakım Aboneliği bulunan müşterileri nasıl etkileyecek? Şu an Bakım Aboneliği sözleşmesi bulunan müşterilerin tüm Delcam ürünleri için Bakım Aboneliği sözleşmelerini yenileme ve aynı avantajlardan faydalanma hakları vardır. Kalıcı lisans satışlarının sonlandırması yalnızca yeni lisans alımlarını etkilemektedir. 1.6 Delcam müşteriler için bu geçişi nasıl kolaylaştıracak? Delcam müşterilerin Esnek Abonelik e geçişini olabildiğince yumuşak bir şekilde gerçekleştirmek için çalışmalar yapmaktadır : Derhal geçerli olmak üzere Esnek Abonelik satın alma seçeneği sunma, Yapılacak değişiklikler hakkında olabildiğince önceden bilgilendirme yaparak müşterilere seçenekleri değerlendirme ve plan yapma için gerekli süreyi tanıma, Bakım Aboneliği bulunanların Bakım Aboneliklerini yenilemeye devam edebilmeleri ve kalıcı lisanslar için Bakım Aboneliği avantajlarına erişmelerini sağlama, Ağustos 2016 dan itibaren Autodesk Hesabı ile müşterilerin tüm ürünlerini, aboneliklerini ve çalışmalarını tek bir yerden yönetmesini sağlama,

4 Çok yıllık Esnek Abonelik seçeneği sunarak Esnek Abonelik kurunu sabitleme imkânı sunmak. 2. Esnek Abonelik 2. Esnek Abonelik nedir? Esnek Abonelik, tıpkı kalıcı lisans gibi Delcam yazılım ürününün aynı tam lisanslı sürümüne erişme imkânı sunar. Ancak daha esnek, kullandığın süre kadar ödeme özellikleri ile yazılıma ayrılan bütçenin yönetilmesini kolaylaştırır. Esnek Abonelik ile alınan yazılım ve ilgili kullanıcı verileri yerel makinede saklanmaya devam eder. 2.2 Esnek Abonelik yazılımının çalışması için internet bağlantısı olması gerekiyor mu? Hayır. Delcam ın Esnek Abonelik yazılımları istenildiğinde internet bağlantısı olmadan da kullanılmaya devam edilebilir. 2.3 Esnek Abonelik lisanslarının ana özellikleri/faydaları nelerdir? Esnek Abonelik modeli, lisans sahiplerine sözleşmelerini yenileme seçeneği ile birlikte yazılımlarını belli bir süre boyunca kullanma hakkı tanımaktadır. Esnek Abonelik modeli ile yazılım satın alan müşteriler Temel Destek alma, ileri seviye destek almak için sunulan seçeneklere, en güncel ve önceki yazılım sürümlerine erişme, Genel Kullanım haklarına erişim ve ürün geliştirmelerini sürekli alma gibi birçok avantajdan faydalanırlar. Esnek Abonelik modelinde Abonelik kapsamında kullanıcının aygıtı değil kendisi takip edildiği için kullanıcılar yazılımı birden çok aygıtta çalıştırabilme esnekliğine sahiptirler. 2.4 Delcam, söz konusu geçiş gereği Esnek Abonelik modelinde herhangi bir değişiklik yapıyor mu? Delcam, müşterilerine daha fazla satın alma esnekliği sağlamak için Esnek Abonelik satın almada birden çok yıl geçerli olan (2 yıl ve 3 yıl) planlar sunmaktadır. 2.5 Delcam, önceki sürüm haklarını Esnek Abonelik te destekleyecek mi? 1 Ağustos 2016 dan önce Esnek Abonelik satın almış müşteriler geçerli Delcam yazılımlarının önceki sürüm lisanslarına erişebilirler. 1 Ağustos 2016 dan sonra Esnek Abonelik satın alan müşteriler bu tarihe kadar olan eski sürüm lisanslara erişebilecekler. Örneğin, eğer bir müşteri Esnek Abonelik modelini 15 Nisan 2017 de alır ise 1 Ağustos 2016 ve 15 Nisan 2017 tarihleri arasında çıkan önceki lisans sürümlerine ulaşabilecektir.

5 3. Bakım Aboneliği 3.1 Bakım Aboneliği nedir? Bakım Aboneliği, müşterinin Temel Destek alma, 3.2 Şu an Bakım Aboneliği bulunan bir müşteriysem ne olur? Mevcut bakım anlaşması bulunan müşteriler Bakım Aboneliklerini yeniledikleri sürece tüm avantajlardan faydalanmaya devam edebilecekler. Delcam ın Bakım Aboneliği yenileme hizmetini kaldırma gibi bir planı yok. Ancak, avantajlara erişmeye devam edebilmek için Bakım Aboneliği ni zamanında yenilemek önemlidir. 3.3 Bakım Aboneliği nin süresi dolduğunda ne olur? Eğer Bakım Aboneliği zamanında yenilenmezse, en son özelliklerden ve işlevsellikten faydalanmak için müşterilerin yeni bir Esnek Abonelik almaları gerekecektir. 3.4 Şu anda Bakım Aboneliği bulunan müşteriler ne kadar süre Bakım Aboneliği nde kalabilir? Delcam yeni kalıcı lisans satışlarının sonlandırılacağını duyursa da Bakım Aboneliği ni kaldırmamaktadır. Bakım Aboneliği bulunan müşteriler Bakım Aboneliği sözleşmelerini yenilemeye ve öngörülen ilgili avantajlardan faydalanmaya devam edebilirler. 3.5 Mevcut Bakım Aboneliği bulunan müşteriler Bakım Aboneliği kapsamında ek kalıcı lisans ekleyebilecek mi? Hayır. Delcam 31 Ocak 2017 de kalıcı lisans satışlarını durdurduktan sonra müşteriler yalnızca önceden alınmış kalıcı lisanslarının Bakım Aboneliği sözleşmelerini yenileyebilecekler. İlgili ürün için kalıcı lisans satışı kaldırıldıktan sonra yeni veya mevcut Bakım Aboneliği sözleşmelerine hiçbir yeni kalıcı lisans eklenemeyecektir. Müşteriler ihtiyaçları doğrultusundaki süre boyunca ek lisans almak için Esnek abonelik satın alabilirler. 3.6 Kalıcı lisansı bulunan bir müşteri Bakım Aboneliği modeli ile devam etmek istemezse ne olur? Bakım aboneliklerinin süresi bitmiş olan müşteriler kalıcı lisanslarını kullanmaya devam edebileceklerdir. Ancak güncellemeler, teknik destek, esnek lisanslama hakları ve bulut hizmetleri gibi Abonelik kapsamında olan avantajlardan faydalanma haklarını kaybedeceklerdir. Eğer Bakım Aboneliği yenilenmezse, en son özelliklere ve işlevselliğe erişmek için Esnek Abonelik satın almaları gerekecektir. 3.7 Çok yıllık Bakım Aboneliği yaptırma seçenekleri sunulacak mı?

6 Delcam çok yıllık Bakım Aboneliği seçenekleri sunmaya devam edecektir. Böylelikle kalıcı lisans alan müşteriler en güncel yazılım sürümüne erişebilmenin yanı sıra sözleşmelerinin süresi boyunca fiyatı da sabitleme imkânı bulabilecek.

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk yazılımınızı satın alma yönteminiz değişiyor Autodesk, kademeli olarak yazılımlarının sadece Abonelik seçenekleri ile satın alınabileceği bir modele geçiyor.

Detaylı

Yeni Design & Creation Suite Ürünlerinin satışının yakında sonlandırılacak olması ile ilgili sık sorulan sorular bu belgede cevaplanmaktadır.

Yeni Design & Creation Suite Ürünlerinin satışının yakında sonlandırılacak olması ile ilgili sık sorulan sorular bu belgede cevaplanmaktadır. Autodesk Design & Creation Suite Ürünleri Sık Sorulan Sorular Yeni Design & Creation Suite Ürünlerinin satışının yakında sonlandırılacak olması ile ilgili sık sorulan sorular bu belgede cevaplanmaktadır.

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler Bakım Anlaşmalarına İlişkin Önemli Güncellemeler Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler Tek iş modeline geçtiğimiz için bu doküman gelecek bakım anlaşması değişiklikleri hakkında sıkça sorulan soruları yanıtlamaktadır.

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler Bakım Anlaşmalarına İlişkin Önemli Güncellemeler Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler Tek iş modeline geçtiğimiz için bu doküman gelecek bakım anlaşması değişiklikleri hakkında sık sorulan soruları yanıtlamaktadır.

Detaylı

Autodesk Tek Başına Kalıcı Lisansın Sonlandırılması

Autodesk Tek Başına Kalıcı Lisansın Sonlandırılması Güncelleme Tarihi: 1 Mart 2015 Autodesk, ürünlerimiz için yeni yazılım satın alımlarını kademeli olarak yalnızca abonelik seçeneklerine geçirmektedir. Bu geçişin ilk aşamasında, 31 Ocak 2016'dan sonra

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler Bakım Anlaşmalarına İlişkin Önemli Güncellemeler Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler Tek iş modeline geçtiğimiz için bu doküman gelecek bakım anlaşması değişiklikleri hakkında sık sorulan soruları yanıtlamaktadır.

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler ABONELİĞE GEÇİŞ Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler Bu belgede bakım anlaşmasındaki değişiklikler ve Aboneliğe Geçiş teklifiyle ilgili sıkça sorulan sorular cevaplanmaktadır. Güncelleme tarihi: Ekim 2018

Detaylı

Autodesk Tek Başına Kalıcı Lisansın Sonlandırılması

Autodesk Tek Başına Kalıcı Lisansın Sonlandırılması Güncelleme Tarihi: 1 Mart 2015 Autodesk, kademeli olarak yazılımların yalnızca abonelik seçenekleriyle satın alınabileceği bir modele geçiyor. Bu geçişin ilk aşamasında, 31 Ocak 2016'dan sonra genel olarak

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler

Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler Bakım Anlaşmalarına İlişkin Önemli Güncellemeler Sıkça Sorulan Sorular Müşteriler Tek iş modeline geçtiğimiz için bu doküman gelecek bakım anlaşması değişiklikleri hakkında sık sorulan soruları yanıtlamaktadır.

Detaylı

TIGER ENTERPRISE SIKÇA SORULAN SORULAR

TIGER ENTERPRISE SIKÇA SORULAN SORULAR TIGER ENTERPRISE SIKÇA SORULAN SORULAR 1.Ürün Ve Ürün Alımı ile İligili Sorular 1. Yeni ürün grubunda sevkiyat sistemi nasıl olacak? Yeni ürün gurubunda ürünler sadece Sanal Sevkiyat Modeli ile yapılacaktır.

Detaylı

Yepyeni Acrobat ile tanışın

Yepyeni Acrobat ile tanışın Yepyeni Acrobat ile tanışın Tamamen yeniden tasarlanmış ve son derece mobil olan bu yazılım; tasarım mizanpajları, basıma hazır dosyalar ve önemli belgelerle çalışma şeklinizi değiştirecek. Document Cloud

Detaylı

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular 1. Paketlerin içinde neler var? Seçtiğiniz aboneliğe özel yüzlerce LEO CoreLine Girişimcilik eğitimine sınırsız* erişim ve ayrıca Business veya VIP

Detaylı

Microsoft Ürün ve Hizmet Sözleşmesi Müşteri Senaryoları

Microsoft Ürün ve Hizmet Sözleşmesi Müşteri Senaryoları Microsoft Ürün ve Hizmet Sözleşmesi Müşteri Senaryoları Bulut Hizmetleri ve Yazılım Güvencesi (SA) Örnek müşteri senaryosu 1. Microsoft bulut hizmetleri Müşteri, işgücünün tamamı veya bir kısmı için, 0ffice

Detaylı

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. 1. 2. 3. 4. LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel Açıklamalar Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Yazılım Güvencesi Yenileme Planlama Kılavuzu

Yazılım Güvencesi Yenileme Planlama Kılavuzu Yazılım Güvencesi Yenileme Planlama Kılavuzu Microsoft Yazılım Güvencesi geleneksel bir bakım teklifinden fazladır. Yazılım Güvencesi, teknoloji yatırımınızın dönüşünü artırmanıza yardımcı olan yazılım

Detaylı

Paketler ve Detayları

Paketler ve Detayları Paketler ve Detayları ADS / TELEFON-UZAK DESTEK 20 adet telefon destek hizmeti sağlanacaktır. ADS / PAKET 1 6 saat(3 defa) yerinde destek hizmeti sağlanacaktır. 5 adet telefon destek hizmeti sağlanacaktır.

Detaylı

Autodesk Abonesiyseniz. 1, 2, 3 adımda çok kolay

Autodesk Abonesiyseniz. 1, 2, 3 adımda çok kolay Autodesk Abonesiyseniz Sadece abonelere özel avantajlara erişin. Abonelik Merkezi Hesabınızı açmanız için Kullanıcı Adı (User ID) ve geçici şifreyi gösteren e-postayı almış olmalısınız. Eğer e-posta size

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Lisans Anlaşmaları - 1

Lisans Anlaşmaları - 1 Lisans Anlaşmaları - 1 Lisans Lisans?? Lisanslı futbolcu Lisanslı ürün Lisans mezunu - 2 BBY 166, 17 Nisan 2015-3 Lisans Anlaşması bir kişi ya da kuruluşa, başka bir şirket tarafından oluşturulan bilgisayar

Detaylı

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Sık Sorulan Sorular

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Sık Sorulan Sorular MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Sık Sorulan Sorular 1 ŞUBAT 2016 GENEL BAKIŞ 1 Aralık 2015'ten itibaren, uygun Office 365 SKU'larından minimum sayıda satın alan Office 365 (O365) müşterileri aşağıdaki

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

Öğrenciler, Veliler ve Danışmanlar için ACT Uluslararası Bilgisayar Tabanlı Test Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Öğrenciler, Veliler ve Danışmanlar için ACT Uluslararası Bilgisayar Tabanlı Test Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Öğrenciler, Veliler ve Danışmanlar için ACT Uluslararası Bilgisayar Tabanlı Test Hakkında Sıkça Sorulan Sorular S1: ACT bilgisayar tabanlı testlere (bilgisayar tabanlı sınavlara) ne zaman başlayacak? C:

Detaylı

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz? 3 4. Bilgileri Ne Zaman ve Hangi Araçlarla Topluyoruz? 4 5. Ne Tür Kişisel

Detaylı

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com.

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com. B2B KUZEYPET YAYINDA Kuzeypet markaları olan Nestle Purina ProPlan, Ferplast, EverClean, Viyo ve Nutrivet ürünlerini artık online olarak sipariş verebileceksiniz. Ayrıca tüm kampanyalarımızı anında B2B

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk Play

Detaylı

LOGO NETSİS WINGS FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS WINGS FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO NETSİS WINGS FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından tavsiye

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

FLY ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ

FLY ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ 22 Haziran 2018 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans fiyatları ile eğitim süreleri MİKRO Yazılım tarafından tavsiye edilen son kullanıcı fiyat ve koşullarıdır.

Detaylı

IATF 16949:2016 Sıkça Sorulan Sorular

IATF 16949:2016 Sıkça Sorulan Sorular IATF 16949:2016 Sıkça Sorulan Sorular mükemmelliği alışkanlığa dönüştür... Giriş Uluslararası Otomotiv İş Gücü (IATF) otomotiv endüstrisi için yeni kalite yönetim sistemi IATF 16949:2016 yı yayınladı.

Detaylı

BTK nın IPv6 ya İlişkin Çalışmaları

BTK nın IPv6 ya İlişkin Çalışmaları BTK nın IPv6 ya İlişkin Çalışmaları Sezen YEŞİL Bilişim Uzmanı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) IPv6 Konferansı Ankara, Türkiye 12 Ocak 2011 1 Gündem BTK nın Görevleri BTK nın Çalışmaları Başbakanlık

Detaylı

Sürüm Notları berqos Sürüm 4.0

Sürüm Notları berqos Sürüm 4.0 berqos Sürüm 4.0 AKIŞ REHBERİ İlgili sayfaya ulaşmak için başlığa tıklamanız yeterli olacaktır. GİRİŞ DESTEKLENEN MODELLER YÜKSELEBİLECEK SÜRÜMLER VE YEDEK DOSYALARI SÜRÜMLE GELEN YENİLİKLER ÖNEMLİ NOTLAR

Detaylı

AB CAD CAM SİSTEMLERİ

AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodes Account Kullanıcı Yönetimi Autodesk hesabı kullanıcı yönetimine erişmek için: 1. https://accounts.autodesk.com/logon linkine girin Autodesk hesabınızda oturum 2. Ürünlerinizin görüntülemek ve yönetmek

Detaylı

www.abcadcam.com.tr ABONELİK MERKEZİNE GİRİN

www.abcadcam.com.tr ABONELİK MERKEZİNE GİRİN ABONELİK MERKEZİNE GİRİN Autodesk Abonelik Merkezi şifre ile korunan bir web sitesidir. Yükseltmeleri ve kullandığınız yazılımların yeni sürümlerini hazır olur olmaz buradan indirebilirsiniz. Ürün Geliştirmeleri-

Detaylı

Kullanım Durumu Diyagramları (Use-case Diyagramları)

Kullanım Durumu Diyagramları (Use-case Diyagramları) Kullanım Durumu Diyagramları (Use-case Diyagramları) Analiz aşaması projeler için hayati önem taşır. İyi bir analizden geçmemiş projelerin başarı şansı azdır. Analiz ile birlikte kendimize Ne? sorusunu

Detaylı

PBBI Konumsal Zeka (MapInfo Suite) 6. MapInfo Kullanıcılar Konferansı. Çözüm ve Ürün Tanıtımı

PBBI Konumsal Zeka (MapInfo Suite) 6. MapInfo Kullanıcılar Konferansı. Çözüm ve Ürün Tanıtımı PBBI Konumsal Zeka (MapInfo Suite) Çözüm ve Ürün Tanıtımı Luke Robinson Gelişmekte Olan Piyasalar, Teknik Muhasebe Müdürü 20 Ekim 2011 Gündem Konuları 2011 de konumsal zeka MapInfo Professional ve Masaüstü

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

LOGO NETSİS WINGS ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS WINGS ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO NETSİS WINGS ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından

Detaylı

KolayOfis İzin Talep Süreci Rehberi

KolayOfis İzin Talep Süreci Rehberi 1 İçindekiler KolayOfis e Hoş Geldiniz Teknik Destek Hizmeti KolayOfis İzin Talep Süreci Nasıl Kullanılır İzin Talebi İzin Onayı Matbu Evrakların Sisteme Eklenmesi Matbu Evrakların Onaylanması İzin Talep

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Servis olarak Altyapı

Servis olarak Altyapı Servis olarak Altyapı Servis olarak Altyapı (Infrastructure as a Servis, IaaS) fiziksel makineler, sanal makineler ve sanal depolama gibi temel kaynaklara erişebilmeyi sağlar. Bu kaynaklardan başka IaaS

Detaylı

Biz Kimiz? www.atluniversal.com

Biz Kimiz? www.atluniversal.com Web Tasarım İçin... Biz Kimiz? ATL Universal, çeşitli sektörler için internet yazılımları geliştirerek profesyonel web siteleri yapan bir web tasarım rmasıdır. Bizi ayıran farklılığımız geliştirdiğimiz

Detaylı

KOBİ LEASING PAKETLERİ

KOBİ LEASING PAKETLERİ KOBİ LEASING PAKETLERİ LEASING NEDİR? Özellikle büyümekte olan şirketlerin, tüm sektörlerde her türlü sıfır veya 2. el makine, ekipman yatırımlarını gerçekleştirmesine yönelik olarak orta veya uzun vadeli

Detaylı

FY16 Cloud PBX Adoption Offer Sık Sorulan Sorular

FY16 Cloud PBX Adoption Offer Sık Sorulan Sorular FY16 Cloud PBX Adoption Offer Sık Sorulan Sorular 23 MAYIS 2016 GENEL BAKIŞ 1 Aralık 2015'ten itibaren, uygun Office 365 Cloud PBX SKU'larından (Enterprise E5, Office 365 Government G5, Cloud PBX tek başına

Detaylı

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir. Neden MailStore! Hatırlatma : Arşivleme, posta sunucusunda herhangi bir değişiklik gerektirmez MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

AutoCAD 2011 Kurulumu

AutoCAD 2011 Kurulumu AutoCAD 2011 Kurulumu AutoCAD Installation Wizard Kurulum için AutoCAD 2011 DVD sini sürücüye yerleştirdiğinizde, DVD-ROM un içeriğinin okunduğunu belirten Setup Initialization penceresinden sonra, karşınıza

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Kamuoyu Duyurusu. 16 Aralık 2009

Kamuoyu Duyurusu. 16 Aralık 2009 Kamuoyu Duyurusu 16 Aralık 2009 İnternet Bankacılığına Girişlerde Tek Kullanımlık Şifre Uygulaması Bankacılık hizmetlerine kullanıcının istediği zaman ve yerden erişim imkanı sağlayan internet bankacılığı

Detaylı

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Doğrudan Temin Sistemi (DTS) Hakkında Doğrudan Temin Sistemi Nedir? Üniversitemiz harcama birimleri tarafından yapılan doğrudan temin alımlarının

Detaylı

Elektronik Bilgi Hizmetleri ve Erişim Yönetimi

Elektronik Bilgi Hizmetleri ve Erişim Yönetimi Elektronik Bilgi Hizmetleri ve Erişim Yönetimi Yaşar Tonta H.Ü. Kütüphanecilik Bölümü tonta@hacettepe.edu.tr http://yunus.hacettepe.edu.tr/~tonta/tonta.html Erişim Yönetimi Sorunu Dijital kütüphaneler,

Detaylı

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Autodesk Inventor 2012 Yenilikler AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Hızlı Açık Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Kullanıcı Etkileşimi / müdahalesi Geliştirilmiş Modelleme

Detaylı

Netsis Web Ürünlerini Hizmet Olarak Kiralama (SaaS) Modeli

Netsis Web Ürünlerini Hizmet Olarak Kiralama (SaaS) Modeli Netsis Web Ürünlerini Hizmet Olarak Kiralama (SaaS) Modeli 1 Giriş Netsis, yeni nesil Web tabanlı ürünlerini müşterilerine altyapı hizmetleri de dahil olacak şekilde internet üzerinden kiralama modeliyle

Detaylı

Elsevier ve Açık Erişim

Elsevier ve Açık Erişim Elsevier ve Açık Erişim ANKOSLink Nisan, 2013 Gamze Keskin Elsevier BV Kurumsal Gelisim Yoneticisi Turkiye, Iran, Orta Dogu ve Orta Asya Ulkeleri g.keskin@elsevier.com 1 Acik Erisim Nedir? Acik Erisim,

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

1 KARAR DESTEK SİSTEMİ

1 KARAR DESTEK SİSTEMİ 1 KARAR DESTEK SİSTEMİ Günümüzde işletmeler için, bilginin en doğru ve en hızlı şekilde harmanlanıp analiz edilebilmesi, gelişim sürecinin en önemli yapı taşlarını oluşturmaktadır. İster kendi işletmeniz,

Detaylı

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Avea İletişimdekiengelleri kaldırıyor! Engelli müşterilerimize özel tarifeler ve uygulamalarımızla iletişim artık

Detaylı

MS SQL SIKÇA SORULAN SORULAR

MS SQL SIKÇA SORULAN SORULAR MS SQL SIKÇA SORULAN SORULAR 1. MS SQL sürümleri arasındaki farklar nelerdir? Karşılaştırma bilgileri aşağıdaki tabloda detaylıca verilmiştir. Burada kullanıcı ihtiyacına göre ürün önermek doğru olacaktır.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI İÇİNDEKİLER 1. Giriş...3 2. Politika nın Kapsamı...3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz?...3 4. Hangi Bilgileri, Ne Zaman ve Hangi Araçlarla

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

AutoCAD 2012 Yenilikler

AutoCAD 2012 Yenilikler AutoCAD 2012 Yenilikler www.abcadcam.com.tr AutoCAD 2012: Tasarım ve Dokümantasyon Fikirlerinizi yüzey, örgü (mesh) ve katı modelleme araçlarıyla tam olarak keşfedin. Model dokümantasyon araçlarıyla çok

Detaylı

Analiz Bilgiden Daha Önemlidir

Analiz Bilgiden Daha Önemlidir Analiz Bilgiden Daha Önemlidir 1 ihalepro NEDİR ihalepro kamu ihalelerine giren firmaların rakipleri ve teklif verecekleri idareler hakkında anlık ve gerçek zamanlı bilgi ve analiz edinebilecekleri bir

Detaylı

SKTBBarkod Satış Ortaklığı Modeli

SKTBBarkod Satış Ortaklığı Modeli SKTBBarkod Satış Ortaklığı Modeli SKTB ürününün müşterisi olarak eğer satın aldığınız ürün ve destek hizmetinden memnun kaldıysanız başka potansiyel müşterilere de ürünümüzü tavsiye etmenizi isteriz. Eğer

Detaylı

ÇEVRİM İÇİ VERİ TABANLARININ SEÇİMİ VE KULLANIMINDA KÜTÜPHANECİLERİN ROLÜ

ÇEVRİM İÇİ VERİ TABANLARININ SEÇİMİ VE KULLANIMINDA KÜTÜPHANECİLERİN ROLÜ ÇEVRİM İÇİ VERİ TABANLARININ SEÇİMİ VE KULLANIMINDA KÜTÜPHANECİLERİN ROLÜ Dr. Hatice Kübra Bahşişoğlu ÜNAK Kamil Çömlekçi ÜNAK Kütüphanecilerin Değişen Rolleri Geleneksel Roller Koleksiyon geliştirme ve

Detaylı

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP ile Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ("Anlaşma") ve Müşteri, bu anlaşma uyarınca SAP Connected

Detaylı

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 15 Mart 2012 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 15 Mart 2012 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 15 Mart 2012 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı fiyat

Detaylı

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - Müşteri Yönetimi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 17.05.2011 - SAMBA Uygulaması - Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 17.05.2011 1 Melissa

Detaylı

JUMP ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ

JUMP ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ JUMP ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ 22 Haziran 2018 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri MİKRO Yazılım

Detaylı

robotsan idea Kontrol Kartı (idea Board) Kurulum

robotsan idea Kontrol Kartı (idea Board) Kurulum robotsan idea Kontrol Kartı (idea Board) 1 Genel Bakış Bu dokümanda, robotsan tarafından geliştirilmiş olan idea Kontrol Kartları nın programlanabilmesi için işletim sistemine tanıtılması sırasında yapılması

Detaylı

-ELEKTRONİK ORTAMDA TİCARİ FAALİYET YÜRÜTÜLMESİ VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ GÖNDERİLMESİ HAKKINDA HUKUK BÜLTENİ-

-ELEKTRONİK ORTAMDA TİCARİ FAALİYET YÜRÜTÜLMESİ VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ GÖNDERİLMESİ HAKKINDA HUKUK BÜLTENİ- -ELEKTRONİK ORTAMDA TİCARİ FAALİYET YÜRÜTÜLMESİ VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ GÖNDERİLMESİ HAKKINDA HUKUK BÜLTENİ- Bülten Tarihi: 04.09.2018 I. GENEL BİLGİLER 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi

Detaylı

HP Yazılım Teknik Desteği

HP Yazılım Teknik Desteği HP Yazılım Teknik Desteği HP Teknoloji Hizmetleri Sözleşmeli Hizmetler Teknik veriler HP Yazılım Teknik Desteği, HP yazılım ürünleri ve belirli üçüncü taraf yazılım ürünleri için kapsamlı uzaktan yazılım

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

Müşteriye Özel Limit Puan Sorgusu

Müşteriye Özel Limit Puan Sorgusu Müşteriye Özel Limit Puan Sorgusu Cihaz satışlarında yepyeni bir dönem başlıyor! 1 Nisan da lanse edilecek yeni «Müşteriye Özel» Limit Puan Sorgulama Sistemi sayesinde cihaz satışları artık Daha fazla

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

Kurulum Dökümanı * v * Bu döküman FortiLogger versiyonu için hazırlanmıştır.

Kurulum Dökümanı * v * Bu döküman FortiLogger versiyonu için hazırlanmıştır. Kurulum Dökümanı * v1.4.3 9.11.2017 * Bu döküman FortiLogger 3.1.7 versiyonu için hazırlanmıştır. Ön Gereksinimler FortiLogger ı bilgisayarınıza kurmak için aşağıdaki ön gereksinimlere ihtiyaç duyulmaktadır:

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

------------------------------------------------- [SUB-TITLE 1] Özellikler

------------------------------------------------- [SUB-TITLE 1] Özellikler [TITLE] CitiDirect CitiDirect Online Bankacılık sistemi birçok alanda ödül almış, çok uluslu şirketlere ve finansal kuruluşlara sorunsuz, verimli ve web-tabanlı global bankacılık hizmetlerine güvenli erişim

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

Altuğ KUL Deloitte Türkiye Direktör TİDE Kongresi 31 Ekim Dijital Dönüşüm ve Yazılım Varlık Yönetimi

Altuğ KUL Deloitte Türkiye Direktör TİDE Kongresi 31 Ekim Dijital Dönüşüm ve Yazılım Varlık Yönetimi Altuğ KUL Deloitte Türkiye Direktör TİDE Kongresi 31 Ekim 2016 Dijital Dönüşüm ve Yazılım Varlık Yönetimi Dijital Dönüşüm: Bireylerin Dönüşümü Mobil e-ticaret trafiğinin ne kadarı mobil den geliyor? %50

Detaylı

Gelir Gider Takip Otomasyonu v1.0 Kullanım Kılavuzu ve Sözleşme www.vairosoft.com

Gelir Gider Takip Otomasyonu v1.0 Kullanım Kılavuzu ve Sözleşme www.vairosoft.com Gelir Gider Takip Otomasyonu v1.0 Kullanım Kılavuzu ve Sözleşme Kullanım Sözleşmesi ADUM BİLİŞİM YAZILIM VE DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YAZILIM SATIŞ, KULLANIM LİSANSI VE GARANTİ SÖZLEŞMESİ

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular

Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular Bahadır Demircioğlu Ocak, 2013 İçindekiler 1 Sık Sorulan Sorular............................................ 2 1.1 Ubuntu nun arkasında bir şirket var mı?..............................

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ağustos 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

IBM Watson for Clinical Trial Matching (Klinik Deneyi Eşleştirme İçin IBM Watson)

IBM Watson for Clinical Trial Matching (Klinik Deneyi Eşleştirme İçin IBM Watson) Hizmet Tanımı IBM Watson for Clinical Trial Matching (Klinik Deneyi Eşleştirme İçin IBM Watson) Bu Hizmet Tanımında, IBM tarafından Müşteriye sağlanan Bulut Hizmeti açıklanır. Müşteri, sözleşmeyi imzalayan

Detaylı

Verilerinizi koruyun

Verilerinizi koruyun Uygun fiyatlı, Entegre çözüm Verilerinizi koruyun İş Hacminizi artırın Entegre & Kapsamlı Küçük ölçekli firmalar için tasarlanmış ve ücretlendirilmiş Esnek ve ölçeklendirilebilir İş ihtiyaçlarınızı karşılayan

Detaylı

LOGO NETSİS 3 ENTEGRE FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS 3 ENTEGRE FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO NETSİS 3 ENTEGRE FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel Açıklamalar 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından tavsiye

Detaylı

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin.

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. AutoCAD Product Factory Plant Design Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014, daha iyi iş akışları, proje bilgilerine kolay ulaşım ve geliştirilmiş işbirliği için

Detaylı

TFRS YORUM - 15 GAYRİMENKUL İNŞAAT ANLAŞMALARI

TFRS YORUM - 15 GAYRİMENKUL İNŞAAT ANLAŞMALARI GAYRİMENKUL İNŞAAT ANLAŞMALARI GÜNCELLEMELER ve YÜRÜRLÜK TARİHLERİ TFRS Yorum 15 Gayrimenkul İnşaat Anlaşmaları Yorumu 31/12/2008 tarihinden sonra başlayan hesap dönemlerinde uygulanmak üzere 08/01/2009

Detaylı

www.airties.com Kablosuz yaşam YM.AR.5050.UM. TR.D01REV08032010

www.airties.com Kablosuz yaşam YM.AR.5050.UM. TR.D01REV08032010 www.airties.com YM.AR.5050.UM.TR.D01REV08032010 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu ADSL2+ 4 Port Modem Air 5050 Adım 1 Kablolama Bu doküman içerisinde anlatılan tüm işlemler aynı zamanda Air 5050 kolay

Detaylı