Yalıkavak Spor Kulübü nden Başkan Kocadon a ziyaret

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yalıkavak Spor Kulübü nden Başkan Kocadon a ziyaret"

Transkript

1 Yalıkavak Spor Kulübü nden Başkan Kocadon a ziyaret Yalıkavak Spor Kulübü nün yeni yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Yapılan olağan genel kurulun ardından Yalıkavak Spor Kulübü, yeni yönetim kurulunun öncülüğünde faaliyetlerine devam ediyor. Yalıkavak Spor Kulübü nün yeni başkanı Mehmet Esen, yönetim kurulu üyelerinden kulüp başkan yardımcısı Selim Yıldız, genel sekreter Geriş Mahallesi Muhtarı Hayrullah Kayacan, sayman Başar Bıyıklı, genel kaptan Ali Gökengin, idari amir Ayhan Cömert ile İzzettin Oğuz, Soner Günaştı ve Serkan Çınar ile birlikte Başkan Mehmet Kocadon a ziyarette bulundu. Ziyarette kulüp yönetimi, Bodrum Belediye Başkan Mehmet Kocadon ile sohbet ederek planladıkları faaliyetler ve çalışmalar ile ilgili de fikir alışverişi yaptı. Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımının iki yıldır üst üste birinci ligde mücadele ettiğini ifade eden Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, Bayan hentbol kadromuzun daha da iyi yerlere gelebilmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bayan takımımızın yanı sıra Minikler ve Yıldızlar kategorilerini de açarak hem gençlerimizin sporla iç içe büyümelerini destekliyoruz hem de hentbol altyapımızı daha da genişletmeyi amaçlıyoruz. dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Yalıkavak Spor Kulübü yeni yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Sağlıklı nesillerin yetişmesinde sporun çok önemli bir etken olduğuna işaret eden Başkan Kocadon, Özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin; kötü alışkanlıklardan uzak, spor ile haşır neşir olmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Çünkü bizim geleceğimiz; işte bu çocuklarımız, bu gençlerimiz. Ben onların her zaman

2 yanlarındayım ve gücüm yettiğince de yanlarında olmaya devam edeceğim. Yeter ki spor yaparak; hep birlikte mücadele etmeyi, saygılı olmayı, sevginin gücünü, hoşgörülü olmayı ve birlik beraberlik ruhunu öğrensinler, geleceğe güvenle bakan bireyler olsunlar. dedi. YOMRASPOR 1-1 B.B. BODRUMSPOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Trabzon deplasmanında Yomraspor ile 1-1 berabere kaldı. Yomra İlçe Stadı nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda istekli bir oyunla başladı. Dakikalar 8 i gösterdiğinde Yomraspor atağında B.B. Bodrumsporlu Enes in ceza sahası içinde yaptığı sert müdahale sonrası karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yomrasporlu Şenol topu auta gönderdi. İlk yarıda her iki takımda bir çok pozisyona girse de ilk 45 dakikada gol olmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi başlayan ekip B.B. Bodrumspor oldu. Dakikalar 54 ü gösterdiğinde gelişen Yomraspor atağında ise Emre Turgut topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra B.B. Bodrumspor Yomraspor kalesinde üst üste ataklara girdi. B.B. Bodrumspor da golcü Mümin bir çok pozisyonda Yomraspor kalecisi Ali yi geçemezken, Mümin in bir vuruşuda direkten döndü. Dakikalar 76 yı gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında ikinci yarıda oyun giren Harun ceza sahası dışından şık bir vuruşla beraberlik golünü kaydetti. Golden sonra her iki takımda galibiyet golünü atmak için uğraşsa da karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Alınan bu sonuçla B.B. Bodrumspor puanını 19 a çıkardı. B.B.

3 Bodrumspor önümüzdeki karşılaşacak. hafta Bodrum da Pazarspor ile

4

5 Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu nda oynanan müsabakada Yalıkavak Spor, güçlü rakibine kaybetti. Ligde ilk maçına çıkan Yalıkavak Spor, sezon başında 2 Ukraynalı, 1 Türkmenistanlı olmak üzere 8 transfer yapan Polatlı Belediyesi Spor Kulübü karşısında ilk yarıda iyi bir oyun oynadı. Güçlü rakibi karşısında başa baş oynayan Yalıkavak spor ilk yarıyı 11 9 geride kapattı. İkinci yarıda vites yükselten Polatlı maçı kazandı. Yalıkavakspor önümüzdeki hafta İzmir deplasmanında Kemalpaşa Ata Gençlikspor la karşı karşıya gelecek.

6

7 120 ÖĞRENCİYE YELKEN EĞİTİMİ VERİLDİ Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yaz düzenlenen yelken kurslarında bu sene toplam 120 öğrenci eğitim gördü. 4 Dönemde gerçekleştirilen yelken kurslarında 80 optimist, 40 laser sınıfı olmak üzere 120 sporcunun sertifika aldığı kurslar sonucunda 11 sporcu ise B.B. Bodrumspor Yelken takımına alındı. Optimist sınıfında B.B. Bodrumspor yelken takımına alınan 11 sporcu, takıma girmenin mutluluğunu yaşadı. Türkiye Şampiyonasındalar Öte yandan B.B. Bodrumspor yelken takımı 26 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında İstanbul da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına gitti. 9 Optimist ve 5 laser sporcusu ile İstanbula giden B.B. Bodrumspor yelken takımı, sezonun son şampiyonasından başarılar ile dönmek istiyor.

8 B.B Bodrumspor hazırlık maçında penaltı ile yenildi Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyon kampında oynadığı üçüncü ve son hazırlık maçında Altay a 1-0 mağlup oldu. B.B. Bodrumspor sezon öncesi son hazırlıklarını tamamlamak üzere Afyon kampını sürdürürken, kampın son hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Altay ile karşılaştı. A

9 fyon Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynayan ekip Altay oldu. Altay atağında Dakikalar 18 i gösterdiğinde karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi ve penaltı atışını gole çeviren Altay 1-0 öne geçti. İkinci 45 dakikaya daha istekli ve baskılı bir oyunla başlayan B.B. Bodrumspor çok sayıda pozisyona girdi. İkinci 45 dakikada Altay ın net gol pozisyonu bulunmazken, B.B. Bodrumspor 3 net gol pozisyonunu değerlendiremedi ve karşılaşma Altay ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. B.B. Bodrumspor Altay ile oynadığı maç ile hazırlık maçlarını tamamlarken, hazırlıklarını sürdürüyor.

10 TRANSFER KAZANDI ÇALIŞMALARI HIZ Bodrum Belediyesi Bodrumspor da yaz kampı öncesi transfer çalışmaları hız kazandı. Dün, geçtiğimiz sezon 2. Lig takımlarından İnegölspor da forma giyen Tufan Zahid Arslan ile iki yıllık sözleşme imzalayan B.B. Bodrumspor da, bugün de Medipol Başakşehir Futbol Kulübünden iki genç isim ile sözleşme imzaladı. İnananlar Asla Kaybetmez B.B. Bodrumspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir Futbol Kulübü nün genç yetenekleri 1997 doğumlu Enes Subaşı ve 1998 doğumlu Muhammed Kerem Aktürkoğlu ayrı ayrı kendilerini yeşil beyaz renklere bağlayan imzaları attılar. Her iki futbolcuda daha sonra kulüp yöneticisi Hüseyin Gözütok ile birlikte, üzerinde İnananlar Asla Kaybetmez yazılı Bodrumspor atkısı ile poz verdiler. Öte yandan geçtiğimiz yıl boyunca Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir A takımı ile antrenmanlara çıkan her iki genç oyuncu, yaş gruplarında da bir çok Milli maçta forma giymişler. B.B. Bodrumspor yöneticilerinden Hüseyin Gözütok, Hem futbolcu kardeşlerimize, hem de kulübümüze hayırlı olsun diyerek, transferlerin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan Medipol Başakşehir in tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı ya teşekkür etti.

11

12 BODRUMSPORLU ŞAMPİYON OLDU MİNİKLER Bodrum Belediyesi Bodrumspor U12 takımı Antalya da düzenlenen Uluslararası Antalya Cup ta şampiyon oldu. Bu yıl 7. kez düzenlenen turnuvaya ilk kez katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor U12 takımı, oynadığı 6 karşılaşmanın 5 ini galibiyet ve 1 ini yenilgi ile tamamlayarak şampiyon olurken, B.B. Bodrumsporlu minik futbolcular turnuva boyunca gösterdikleri performans ile de turnuvaya katılan herkesin takdirini topladı.

13 U11,U12 ve U13 olmak üzere toplam 32 takımın katıldığı turnuvada, U11 kategorisinde Bursaspor şampiyon olurken, U13 kategorisinde Beşiktaş kupanın sahibi oldu.

14 B.B. Bodrumspor 2 Payasspor 0 Spor Toto 3. Lig 28 inci hafta mücadelesinde ikinci gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor 3 puanı iki gol atarak kazandı. Puanı 50 ye çıkaran Bodrumspor ligde ikinci sırada yer aldı. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde her iki takımın mücadelesi ortada geçti. Bodrumsporlu Emrah ın takımın ilk etkili pozisyonunu 24. Dakika yakaladı. Rakip ceza sahası içinde topla buluşan Emrah 6 pas çizgisi üstünden yakaladığı pozisyonda yaptığı vuruşu kalecinin ellerinde kaldı. 30. dakikada, yeşilbeyazlı sporcu Kemal, orta sahadan sürüklediği topu Tunca ya pas verdi. Tuncay ceza yayı üzerinde buluştuğu topu sert bir vuruşla rakip kaleye göndererek takımını öne geçiren golü attı Karşılaşmanın ikinci devresinde ilk 15 dakika konuk Payasspor topa daha çok sahip oldu. Payassporlu futbolcuların gol arayışlarını ikinci yarıda sürdürdüler. Dk 53 te kullanılan korner atışı ile defanstan dönen topla buluşan Onur, rakibini geçerek ceza yayı önünde topu Tunca ya aktardı. Tuncay ın yerden sert şutunu kaleci uzanarak kurtardı. Dk 81 de Bodrumsporlu Erhan ın sağ kanattan güzel çalımlar atarak taşıdığı topu Celal ile buluşturdu. Celal ceza yayı önünde topu düzelterek sağ ayağı ile vurduğu sert ve isabetli şut ile topu filelere yolladı. Kalan dakikalarda Bodrumspor baskılı oyununu sürdürdü ancak üçüncü golü bulamadı ve karşılaşma B.B. Bodrumspor un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

15 Stad : Bodrum şehir stadı Hakemler:İsa Yücel Çırakoğlu Barış Önal, Gökmen Canlıdinç B.B Bodrumspor Taner***, Erkan ***, Serdar Ümit ***, Mümin **(dk 73 Celal ***), Tuncay **** ( dk 84 Mehmet Bağlı ***), Tolga *****, Kemal ** ( dk 46 Onur ***), Erhan ***, Coşkun ***, Emrah Çalışlar***, Emrah Öztürk *** Payasspor Hakan *, Edip **, Ugur**, Burhanettin ** (dk 82 Yunus **), Osman **, Koray **( dk 46 Serdar **), Murat **, Yakup **, Hüseyin ***( dk 67 Mustafa **), Vehbi Furkan **, Şahin *** Sarı Kartlar B.B Bodrumspor Kemal, serdar Ümit, Payasspor Uğur, Koray, Burhanettin Goller Bodrum Dk 30 Tuncay, 81 Celal

16

17

18

19 Bodrum Kent Konseyi Spor Meclisi Yürütme Kurulu görevine başladı 25 Şubat 2016 günü yapılan Spor Meclisi Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu nda, seçilen yeni Yürütme Kurulu üyeleri ilk toplantılarını yaptı. Asil üyelerinin Murat Arıkan, Sayim Keskin, Cem İpçi, Esra Güven ve Gökhan Ceyhan oluşturduğu Yürütme Kurulu nun yedek üyelikleri de Nihat Gençosman, Kerem Öztoprak, Fatih Çağatay dan oluştu. 1 Mart 2016 Salı günü saat 18:00 de Bodrum Kent Konseyi Ofisinde Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ve Spor Meclisi Koordinatörü Abdulkadir Sevindik in katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştiren Yürütme Kurulu, aralarında yaptığı seçimle; Murat Arıkan ı (Başkan), Esra Güven i (Başkan Yrd.) Cem İpçi yi de (Yazman) olarak görevlendirdi. Her ayın ikinci haftasının Salı günü saat 16:00 da rutin toplantılarını gerçekleştirme kararını da alan Yürütme Kurulu üyeleri, Spor Meclisi Yönergesinde yapılan değişiklik paralelinde oluşturulacak Spor Kurulu için de kolları sıvadı. Yürütme Kurulu nun ilk toplantısına katılarak bende yapacağınız işlerde emrinizdeyim mesajı veren Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu Toplumsal fayda yaratmanın en önemli enstrümanlarından biri olan spor, Bodrum un çok yoğun yaşanan

20 alanlarından. Spor konusunda birikimli ve konularında da uzman olan bu ekibin 2 yıl sonra yapılacak olan genel kurula kadar Bodrum u layık olduğu yere taşıyacak çalışmaların temellerini oluşturacağından eminin. Sonrasında çok daha geniş ve katılımcı bir ekiple yola devam edilecektir. dedi. Yürütme Kurulu; yıllık bazda spor takviminin belirlenmesi, spor envanterinin çıkarılması Spor Kurulunu oluşturacak çalışma gruplarının oluşturulması, kısacası Bodrum un spor politikalarını belirlemek üzere ilk rutin toplantısını 8 Mart 2016 Salı günü Kent Konseyi ofisinde yapacak. BODRUMSPORLU FUTBOLCULAR HAYVAN BARINAĞINI ZİYARET ETTİ Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu futbolcu ve antrenörler, Bodrum Belediyesi Torba Geçici Hayvan Bakım Merkezini ziyaret etti. Bodrumspor un başarılı oyuncularını Bodrum Belediyesi Torba Geçici Hayvan Bakım Merkezi yetkilileri karşılarken, futbolcular yanlarında getirdikleri mamaları yetkililere teslim etti. Yetkililerle birlikte barınağı gezen futbolcular, bazı kafeslerin içine girerek hem köpekleri sevdiler, hem de onlara yanlarında getirdikleri ödül mamalarından verdiler. Ziyaret sırasında B.B. Bodrumspor un Gümbet Tesislerinde bakılmak üzere bir de köpek arayan futbolcular, ön ayakları engelli olan yavru bir köpeği de sahiplendiler. Bodrum Belediyesi Torba Geçici Hayvan Bakım Merkezini gezen ve tesislerde bakılacak köpeği seçen antrenör Sadi Çeri ise

21 şunları söyledi; Burada anladığım kadarıyla yaklaşık 750 köpek var. Birde engelli köpeklerin tedavileri devam ediyormuş. Özellikle buradaki ilgili veterinerler, personeller ve aynı zamanda barınağın başkanı bizi çok iyi karşıladılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Kulübümüze bir tane köpek kazandırdık, o da maskotumuz olacak. Artık ismini de kendi aramızda kararlaştırıp, bir şekilde ismini koyacağız. Çeri konuşmasını, tüm Bodrum halkını barınağı ziyaret etmeleri ve yanlarında az da olsa mama getirmeleri çağrısında bulunarak sonlandırırken, sahiplendikleri yavru köpeğin işlemleri tamamlandıktan sonra tesislere geri döndüler.

22

23

24

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

K.MARAŞSPOR ADANA DA MAĞLUP

K.MARAŞSPOR ADANA DA MAĞLUP K.MARAŞSPOR ADANA DA MAĞLUP PTT 1. Lig de son sırada bulunan Kahramanmaraşspor ile düşme hattı içerisinde yer alan Adanaspor un mücadelesinde üç puanı elde eden taraf Adanaspor oldu. Adana 5 Ocak Fatih

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı

Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ziraat Türkiye kupası maçında kendi saha ve seyircisi önünde konul ettiği Niğde Belediyespor u uzatma dakikalarında

Detaylı

Kartal'ı tutana aşk olsun!

Kartal'ı tutana aşk olsun! On5yirmi5.com Kartal'ı tutana aşk olsun! Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'u Almeida'nın golleriyle devirerek 3'te 3 yapıyor ve haftayı lider kapatıyor.

Detaylı

BODRUM DA OPTİMİST RÜZGARI

BODRUM DA OPTİMİST RÜZGARI BODRUM DA OPTİMİST RÜZGARI BIOR 2016 da 2. gün heyecanı Bodrum Belediyesi nin destekleriyle düzenlenen Bodrum International Optimist Regatta (BIOR), 2. gün yarışlarıyla devam etti. Bodrum Belediyesi Bodrumspor

Detaylı

Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye

Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye Sezon öncesi son hazırlıklarını Afyon kampında tamamlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Cumartesi oynanacak Çatalcaspor maçı hazırlıkları için bugün topbaşı

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Bodrumspor Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu

Bodrumspor Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu Bodrumspor Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu TFF 2. Lig Kırmızı Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu. Kastamonu Gazi Stadı nda oynanan karşılaşmanın

Detaylı

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin Kartal turu geçti BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaragücü nü 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla, Ziraat Türkiye Kupası nda bir üste tura yükseldi. Karakartallar

Detaylı

BODRUMSPOR, SARIYERSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

BODRUMSPOR, SARIYERSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR BODRUMSPOR, SARIYERSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR Bodrum Belediyesi Bodrumspor 2-0 lık Silivrispor galibiyeti sonrası Çarşamba günü İstanbul deplasmanında Sarıyerspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 2.

Detaylı

BAL Ligi 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Kütahyaspor, DPÜ Spor u 3-0 la geçerek üçte üç yaptı.

BAL Ligi 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Kütahyaspor, DPÜ Spor u 3-0 la geçerek üçte üç yaptı. Mehmet DEMİR Yazıyor... MAVİ ŞİMŞEKLER DOLU DİZGİN GİDİYOR BAL Ligi 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Kütahyaspor, DPÜ Spor u 3-0 la geçerek üçte üç yaptı. Kütahya temsilcisi iki takımın mücadelesi

Detaylı

BODRUM BASKET DİYARBAKIR BAĞLAR

BODRUM BASKET DİYARBAKIR BAĞLAR BODRUM BASKET DİYARBAKIR BAĞLAR 105-38 KIRÇİÇEKLERİ GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ Türkiye Kadınlar Basketbol 2. liginde 2. tur maçları başladı. D grubunda mücadelesine devam eden Kırçiçeği Bodrum Basket

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2 4 MART 2013 BJK 3 FB 2 BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma siyah-beyazlıların vuruşuyla başladı. Mücadelenin ilk dakikalarında Beşiktaş ileride baskı kurararak, orta sahanın kontrolünü eline almaya

Detaylı

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda Gençlerle yenişemediler, Süper Toto Süper Lig in 16. haftasında ile 1-1 berabere kaldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'- nda oynanan mücadele, rakibin başlama vuruşuyla başladı. Karşı- ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda

Detaylı

BODRUMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

BODRUMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR BODRUMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR Bodrum Belediyesi Bodrumspor yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 2016-2017 Sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele edecek olan Bodrum Belediyesi

Detaylı

Kahramanmaraş Belediyespor 0

Kahramanmaraş Belediyespor 0 B.B Bodrumspor Kahramanmaraş Belediyespor 0 0B.Ş Spor Toto 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor, 32 inci hafta mücadelesinde düşme potasından çıkmak isteyen Kahramanmaraş B. Ş Belediyespor la

Detaylı

Bodrum da kamp yapıyor

Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1 6 MAYIS 2013 BJK 2 Eskişehirspor 1 Karşılaşmaya Beşiktaş başladı. İki ekip de oyuna istekli başladı ve gol pozisyonu yakaladı. 4. dakikada Mustafa nın savunmadan dönen şutunda Niang topa sahip oldu, Niang

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi Beşiktaş:3 - Mersin:0

Beşiktaş Gazetesi Beşiktaş:3 - Mersin:0 Beşiktaş:3 - Mersin:0 BEŞİKTAŞ Spor Toto Süper Lig in 10. haftasında Mersin İdmanyurdu nu 3-0 mağlup etti. İnönü Stadı nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş rakibini ilk yarıda bulduğu 3 golle mağlup eden

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

Trabzon'da Buruk Sevinç!

Trabzon'da Buruk Sevinç! On5yirmi5.com Trabzon'da Buruk Sevinç! Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Karabük'ü 4-0 yendi... Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2011 Pazar (oluşturma : 3/3/2017) Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor

Detaylı

Kartal son dakikada yıkıldı

Kartal son dakikada yıkıldı On5yirmi5.com Kartal son dakikada yıkıldı UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Beşiktaş, ilk hafta maçında sahasında Yunan temsilcisi Asteras ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Yayın Tarihi : 19 Eylül 2014

Detaylı

Galatasaray, Karabük'e 3-1 mağlup oldu

Galatasaray, Karabük'e 3-1 mağlup oldu On5yirmi5.com Galatasaray, Karabük'e 3-1 mağlup oldu Lider Galatasaray, 12. haftanın açılış maçında Kardemir Karabükspor'u Türk Telekom Arena Stadı'nda ağırladı. Yayın Tarihi : 16 Kasım 2012 Cuma (oluşturma

Detaylı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı 9 EYLÜL 2013 Kartal acımadı Beşiktaş performansını artırmak için Tekirdağspor ile hazırlık maçı yaptı. Milli maçlar nedeniyle verilen arada Beşiktaş, Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Tekirdağspor ile

Detaylı

Derbinin kazananı Fenerbahçe: 0-1

Derbinin kazananı Fenerbahçe: 0-1 On5yirmi5.com Derbinin kazananı Fenerbahçe: 0-1 Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Yayın Tarihi : 23 Nisan 2017 Pazar (oluşturma : 5/19/2017) Süper Lig'in 28. haftasında

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

2013'te ilk antrenman

2013'te ilk antrenman 2013'te ilk antrenman Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş Futbol Takımı, 11 günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig in ikinci yarısı için

Detaylı

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR 12 Köybaşı ameliyat olacak TALİHSİZLİĞİNİ yenemeyen ve beş buçuk ay önce, sol diz ön çapraz bağ ve dış yan bağ ameliyatı olan başarılı oyuncu İsmail Köybaşı, dün yapılan antrenmanda talihsiz bir sakatlık

Detaylı

Beşiktaş 1 Adanaspor 1

Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş Antalya Kampı'nda son hazırlık maçını Adanaspor ile oynadı. Maçın 75. dakikasında yeni transfer Gökhan Süzen, 80. dakikasında ise Sinan Kurumuş oyuna girdi. Beşiktaş tüm

Detaylı

B.B Bodrumspor 2 1 Batman Petrol Spor A.Ş

B.B Bodrumspor 2 1 Batman Petrol Spor A.Ş B.B Bodrumspor 2 1 Batman Petrol Spor A.Ş STAT: Bodrum İlçe Stadı HAKEMLER: Murat Orhan (xxx), Turhan Akbaş (xxx), Furkan Şehirli (xxx), Ömer Aslantekin BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Gökhan (xxx), Agah

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Eskişehirspor'u penaltı atışları sonrası 3-2 yenen Göztepe Süper Lig'e yükseldi,

Eskişehirspor'u penaltı atışları sonrası 3-2 yenen Göztepe Süper Lig'e yükseldi, On5yirmi5.com Göztepe Süper Lig'de Eskişehirspor'u penaltı atışları sonrası 3-2 yenen Göztepe Süper Lig'e yükseldi, Yayın Tarihi : 5 Haziran 2017 Pazartesi (oluşturma : 7/19/2017) TFF 1. Lig play-off finalinde,

Detaylı

Beşiktaş, Kartal liderliği sevdi

Beşiktaş, Kartal liderliği sevdi 16 EYLÜL 2013 Kartal liderliği sevdi Beşiktaş, Biliç ile yeni kimlik kazandı. Oyun tamamen ofansif anlayış üstüne kurulu. Bunun ile birlikte takım savunması da ön planda. Öyle ki, Fernandes, Oğuzhan, Almeida

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli

Detaylı

Mehmet DEMİR ORTALIK TOZ DUMAN...HAVA ÇOK PUSLU!... Nihayet, aylardır gol yemeden iki hafta üst üste kazanma

Mehmet DEMİR ORTALIK TOZ DUMAN...HAVA ÇOK PUSLU!... Nihayet, aylardır gol yemeden iki hafta üst üste kazanma Mehmet DEMİR ORTALIK TOZ DUMAN...HAVA ÇOK PUSLU!... Nihayet, aylardır gol yemeden iki hafta üst üste kazanma beklentimiz kısmen de olsa sona erdi. Gölcük deplasmanından sonra Tekirdağ maçını da kazandık,

Detaylı

Kırçiçekleri Bodrum- Urla Belediyesi ni açık ara yendi

Kırçiçekleri Bodrum- Urla Belediyesi ni açık ara yendi Kırçiçekleri Bodrum- Urla Belediyesi ni 72-46 açık ara yendi TKBL Kırçiçekleri Bodrum Basketbol, Urla Belediyesi ile karşılaştı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kırçiçeği Bodrum Basket, Urla

Detaylı

Yazar Administrator Çarşamba, 10 Eylül :55 - Son Güncelleme Çarşamba, 10 Eylül :13

Yazar Administrator Çarşamba, 10 Eylül :55 - Son Güncelleme Çarşamba, 10 Eylül :13 A Milli Futbol Takımı, 2010 yılında Güney Afrika'da düzenlenecek 19. Dünya Kupası Finalleri öncesi Avrupa elemeleri 5. Grup'ta Belçika ile karşılaştı. Maçtan 1-1 beraberlikle ayrılan Millilerimiz rakibine

Detaylı

Karşılaşmanın. Kasımpaşa maçının biletleri satışta

Karşılaşmanın. Kasımpaşa maçının biletleri satışta 12 MART 2013 Kasımpaşa maçının biletleri satışta Karşılaşmanın biletleri ilk olarak BJK Bonus Card sahibi taraftarlar için bugün saat 11:00'de Biletix ten satışa çıkacak. 14 Mart Perşembe günü saat 10:00'dan

Detaylı

BODRUMSPOR İLK DEVRE OYNADI, GOL BULAMADI, İKİNCİ DEVRE YENİLDİ

BODRUMSPOR İLK DEVRE OYNADI, GOL BULAMADI, İKİNCİ DEVRE YENİLDİ BODRUMSPOR İLK DEVRE OYNADI, GOL BULAMADI, İKİNCİ DEVRE YENİLDİ Bodrumsporun kendi sahasında lider Keçiörengücü ile oynadığı karşılaşmayı yaklaşık 3 bin kişi izledi. Karşılaşmayı izleyenler arasında Bodrum

Detaylı

BODRUMSPOR, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

BODRUMSPOR, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR BODRUMSPOR, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligin 14. haftasında oynayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor

Detaylı

Kartal, Kuvvet çalışması

Kartal, Kuvvet çalışması 7 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Kuvvet çalışması BEŞİKTAŞ Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına uyguladığı

Detaylı

B. B. Bodrumspor 0 Sultanbeyli Belediyespor

B. B. Bodrumspor 0 Sultanbeyli Belediyespor B. B. Bodrumspor 0 Sultanbeyli Belediyespor 1 B. B Bodrumspor, TFF, 3. Lig ikinci grup ta 26 ıncı hafta karşılaşmasında kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespora yenildi. Güneşli bir havada oynanan karşılaşmada

Detaylı

YALIKAVAKLI KIZLAR FARKLI KAZANDI

YALIKAVAKLI KIZLAR FARKLI KAZANDI YALIKAVAKLI KAZANDI KIZLAR FARKLI Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden temsilcimiz Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü, ligin 12. haftasında Ankara Metropol Spor Kulübü ile karşılaştı.

Detaylı

Beşiktaş son dakikada yıkıldı

Beşiktaş son dakikada yıkıldı On5yirmi5.com Beşiktaş son dakikada yıkıldı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe, siyahbeyazlı futbolcu Marcelo'nun uzatma dakikalarında kendi kalesine attığı golle

Detaylı

14 ÜLKE SPORCULARI BODRUM DA

14 ÜLKE SPORCULARI BODRUM DA 14 ÜLKE SPORCULARI BODRUM DA Bodrum da düzenlenen, Bodrum International Optimist Regatta nın (BIOR) dördüncüsüne katılan sporcular renkli görüntülerin yaşandığı kortej yürüyüşünde bir araya geldi. Türkiye

Detaylı

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi 31 OCAK 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Batuhan ayrıldı BEŞİKTAŞ sezon başında Eskişehirspor'dan kadroya dahil edilen Batuhan

Detaylı

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla Kartal kupa mesaisinde BEŞİKTAŞ Ankaragücü'yle Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçın ilk idmanını tamamladı. Antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, pas ve top kapma çalışmalarının ardından

Detaylı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi BODRUMSPOR BU DEPLASMANINDA HAFTA HATAY Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda oynayacağı Payasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Hatay takımlarından Payasspor

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına.

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına. Hüzünlü son Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştığı MP Antalyaspor a 2-1 mağlup oldu. Akdeniz Üniversitesi Stadı nda oynanan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşması siyah-beyazlıların

Detaylı

Bodrumspor 3. Lig 2. Gurup lideri Etimesgut Belediye spor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Yeşilbeyazlı futbolcular

Bodrumspor 3. Lig 2. Gurup lideri Etimesgut Belediye spor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Yeşilbeyazlı futbolcular B.B Bodrumspor Etimesgutspor 1 1 Bodrumspor 3. Lig 2. Gurup lideri Etimesgut Belediye spor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Yeşilbeyazlı futbolcular özellikle ikinci devre yakaladıkları fırsatları

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi Ödüller verildi. Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürü Tuğrul Yenidoğan,

Beşiktaş Gazetesi Ödüller verildi. Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürü Tuğrul Yenidoğan, Ödüller verildi KABATAŞLI Beşiktaşlılar Derneği nin düzenlediği Spor Ödülleri Töreni, Başkan Fikret Orman ın katılımıyla gerçekleştirildi. Ortaköy Feriye'de düzenlenen törene Beşiktaş Belediye Başkanı

Detaylı

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak 5 OCAK 2013 Kondisyon tutturdular Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, bu sabah kondisyon çalışmaları yaptı. Spor Toto Süper Ligi ikinci devresinin hazırlıkları için Antalya'da bulunan Beşiktaş

Detaylı

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ:

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: GENÇ ERKEKLER: 2014-2015 SEZONU ANTALYA İLİ BASKETBOL GENÇ ERKEKLER LİG STATÜSÜ 1. 2014-2015 Genç Erkekler Basketbol Ligi

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı

Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yıl 4 etapta düzenlenen yelken kurslarının birincisinde Bodrum un yeni yelkencileri sertifikalarını

Detaylı

B.B Bodrmspor 2 Orhangazispor 1

B.B Bodrmspor 2 Orhangazispor 1 B.B Bodrmspor 2 Orhangazispor 1 Bodrumspor kendi sahasında galibiyet sevinci yaşadı. Spor Toto 3. Lig 2. grup sekizinci hafta maçında, arşılaşmada genel olarak daha çok atak yapan ve topa sahip olan Bodrumspor

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Beşiktaş, Kara Kartal ın rakibi Orduspor

Beşiktaş, Kara Kartal ın rakibi Orduspor 27-28 NİSAN 2013 Kara Kartal ın rakibi Orduspor Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig in 31. haftasında Orduspor ile bugün saat 20.00 de BJK İnönü Stadı nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Fırat Aydınus

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, FB Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, Fener Antalya canlı izle, FB Antalya canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında

Detaylı

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, FB Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, Fener Antalya canlı izle, FB Antalya canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında

Detaylı

sürüyor Futbol edilen Fernandes ve Mustafa Antalya'da mini turnuvada kampının ikinci günün ikinci antrenmanını 18.30'da basına hedefi de ligdeki

sürüyor Futbol edilen Fernandes ve Mustafa Antalya'da mini turnuvada kampının ikinci günün ikinci antrenmanını 18.30'da basına hedefi de ligdeki 4 OCAK 2013 Hazırlıklar sürüyor Beşiktaş Futbol Takımı, Antalya kampının ikinci gününde hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren siyah-beyazlılar,

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Beykoz Yükselme Grubuna Kalmayı Başardı - Özgün Haber Çarşamba, 31 Aralık :00 - Son Güncelleme Cuma, 06 Şubat :01

Beykoz Yükselme Grubuna Kalmayı Başardı - Özgün Haber Çarşamba, 31 Aralık :00 - Son Güncelleme Cuma, 06 Şubat :01 Hedef Bank Asya 1.Lig 2007-2008 Sezonunu Grubunda Şampiyon olarak tamamlayan Beykoz 1908 A.Ş.Futbol Takımı Klasman maçları sonunda 17 yıl sonra çıktığı TFF 2.Liginde fırına gibi eserek grubun lirdi olarak

Detaylı

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde 3 MAYIS 2013 Teklifler gündemde Beşiktaş İnönü Stadı yenileme projesi kapsamında yapılan 1. kısım iksa işlemleri ile ilgili ihaleye 9 firma çağrıldı. Bugün Akaretler deki kulüp binasında yapılan ve 2.

Detaylı

Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş Gazetesi O taraftara soruşturma GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş Gazetesi O taraftara soruşturma GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR O taraftara soruşturma BEŞİKTAŞ Mersin İdmanyurdu maçında sahaya atlayan taraftara soruşturma açılacağı bildirildi. Edinilen bilgilere göre Mardin li olduğu söylenilen taraftarın üzerinden kimlik çıkmadığı

Detaylı

Derbide beraberlik!..

Derbide beraberlik!.. Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 27.08.2012 Derbide beraberlik!.. LİG'İN 2. haftasında oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray 3-3 berabere kaldı. 90 dakikada siyah-beyazlı takım üç

Detaylı

Beşiktaş Futbol. Takımı çiçeklerle karşıladılar

Beşiktaş Futbol. Takımı çiçeklerle karşıladılar 9-10 MART 2013 Takımı çiçeklerle karşıladılar Beşiktaş Futbol Takımı, öğleden sonra havayoluyla Trabzon a gitti. Havalimanından konaklayacağı otele geçen siyah-beyazlılarımız, burada taraftarlarımızın

Detaylı

Beşiktaş, Spor. Kara Kartal Bursaspor u bekliyor

Beşiktaş, Spor. Kara Kartal Bursaspor u bekliyor 6-7 NİSAN 2013 Kara Kartal Bursaspor u bekliyor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig in 28. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig in 28. haftasında Bursaspor ile 8

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ MERKEZ ÇİM SAHA Özel Hususlar / Esnek Kurallar: Not: Tüm müsabakalar Üniversite Sporları Federasyonu Oyun Kurallarına ve Misyonuna Tabidir. Ancak, turnuvanın yapısı ve amacı doğrultusunda bazı esnek kurallar

Detaylı

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ...

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... Yarışa girdiler F.BAHÇE ve Beşiktaş'ın Hugo Viana savaşı! Türkiye'- nin iki dev kulübü Portekizli oyuncu için birbirleriyle yarışıyor.fenerbahçe ve Beşiktaş Braga'da forma giyen Hugo Viana için karşı karşıyalar.

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR Potada anlamlı galibiyet BEŞİKTAŞ Erkek Basketbol Takımı, Lietuvso Rytas ı deplasmanda 73-67 mağlup etti. Siemens Arena da oynanan karşılaşmaya Beşiktaş, Vidmar, Jerrells, Markota, Muratcan ve Christopher

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 12 Ocak 23 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Ocak Perşembe günü, Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Sahası nda, Avrupa Yakası İstanbul un En Hızlısı Yarışması Cheetos sponsorluğunda

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL 2. Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Artvin MYO 4. Arhavi MYO 5. Borçka Acarlar MYO BASKETBOL TURNUVASI GRUPLAR 1 Borçka

Detaylı

ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI

ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI ENDA SPORTS 2015 KIŞ TURNUVASI KURALLARI 1. AMAÇLAR VE GÖREVLER ENDA CUP kupası (ileride Kupa olarak adı geçecektir) aşağıdaki amaçlar doğrultusunda yapılır: Kulüpler ile eğitim-antrenmanı kampı ve maçları

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI 2013 ANKARA 1 KATILAN ÜNİVERSİTELER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi

Detaylı

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013 Tutturursa şampiyon Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Otel'de kamp yapacak olan siyahbeyazlılar, 6-9 Ocak 2013 tarihleri

Detaylı

FUTBOL AÇIKLAMALAR. Gençler kategorisi kız ve erkek takımları arasında oynanacaktır. Yıldız Kız/Erkek :(

FUTBOL AÇIKLAMALAR. Gençler kategorisi kız ve erkek takımları arasında oynanacaktır. Yıldız Kız/Erkek :( K.K.T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon ġubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim ve

Detaylı

Kartal tur. MP Antalyaspor karşısında tur arayacak. Karakartallar 5. turu atlamak için MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kartal tur. MP Antalyaspor karşısında tur arayacak. Karakartallar 5. turu atlamak için MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kartal tur hazırlığında Beşiktaş Futbol Takımı, MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş, Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Biz onları istiyoruz

Beşiktaş Gazetesi. Biz onları istiyoruz Biz onları istiyoruz SPOR BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba açıklamalarda bulundu. Taraftar desteğinin önemine değinen Aybaba, Onların desteğine diğer sezonlardan çok daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı