MAYIS. Çalışma Raporu. İSTANBULECZACıODASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MAYIS. Çalışma Raporu. İSTANBULECZACıODASI"

Transkript

1 MAYIS 2016 Çalışma Raporu İSTANBULECZACıODASI

2 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sahte Neupogen reçetesi soruşturmasıyla ilgili meslektaşlarımıza çağrı 2 MAYIS 2016 Neupogen isimli ilaçtan dolayı SGK Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi'ne çağrılan üyelerimizin yaşadığı mağduriyeti Kurum yetkililerine iletmek ve yetkililerle görüşmek amacıyla, bahse konu üyelerimizden "olayı ve müfettiş ile yapılan görüşmeyi" anlatan yazılarını Odamıza göndermelerini istedik. Akılcı ilaç bilinçlendirme toplantısı 2-4 MAYIS 2016 Ataşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından eczacı ve eczacı çalışanlarına yönelik olarak Akılcı İlaç Kullanımı Bilinçlendirme Toplantıları kapsamında Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "Polifarmasi ve İlaç Stabilitesi Konusunda AİK Kullanımının Yeri" konulu konferans yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Zehra Zeynep Ayna da katıldı. İEO THM Topluluğumuzdan 'Aşık Mahzuni Şerif Eserleri' konserleri 2, 12 MAYIS 2016 İEO THM Topluluğumuz, Şef A. Şafak Özdemir yönetiminde "Aşık Mahzuni Şerif Eserleri" başlıklı 2 konser verdi. Konserler, Fatih (Zübeyde Hanım Kültür Merkezi) ve Küçükçekmece'de (Atakent Kültür ve Sanat Merkezi) gerçekleştirildi. TEB komisyonlarındaki çalışmalarımız 3-5 MAYIS 2016 TEB Delegemiz Ecz. Bilge Üstüner, Odamız adına İlaçta Durum Komisyonu'nun Ankara'daki çalışmalarına katıldı. Bu ilk toplantıda, 'alternatif ödeme sistemleri' ile ilgili beklentiler, riskler ve bu risklere karşı meslek örgütümüzce alınabilecek önlemler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Kamu Kurum İskontolarındaki uygulamanın kurum ve firma tarafından farklı yansıtılması sebebiyle eczaneler üzerinde oluşan ekonomik yükü ortadan kaldırabilmek için alternatifler üzerinde görüşüldü. Çözüm üretilinceye kadar ki süreçte, bu ilaçların tespiti ve meslektaşlarımızın bilgilendirilmesine karar verildi. İlaç fiyatlarındaki değişimlerden eczacıların olumsuz etkilenmemesi için yürütülecek çalışmalar konusunda, fiyat değişimlerinin 45 gün önceden bildirilmesi yönünde İlaç Fiyat Kararnamesinde değişiklik yapılmasına yönelik çalışma yapılmasına karar verildi.

3 TEB Delegemiz Ecz. Didem Aksoy'un üyesi olduğu Kamuda Çalışan ve Eczanesi Olmayan Eczacılar Komisyonu 13. Eczacılık Kongresi Kamu Eczacılığı Oturumu konu başlıklarını belirlemek üzere çalışmalar yaptı. Ayrıca, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı ziyaret edilerek Başkan Yardımcısı Dr. Abdulvahit Sözüer ve Stok Takip Analiz Daire Başkanı Uz. Ecz. İrem Mühür ile görüşüldü. Geçekleşen toplantıda Türkiye Kamu Hastaneleri bünyesinde çalışan eczacıların yaşamakta oldukları sıkıntılar iletildi. Eczane Standartları Komisyonu'nun toplantısına ise Odamız adına Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Ecz. Zühtü Ulukapı katıldı. Eczacılık gündemindeki konular hakkında mevcut sıkıntılar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantıda komisyonun bu yılki öncelikli çalışma konuları, çalışma yöntemleri ve yol haritası belirlendi. Gençlik Meclisimiz ilk toplantısını yaptı 4 MAYIS 2016 Eczacılık Fakültelerinde öğrenim gören genç meslektaş adaylarımızla çok daha etkin bir platformda bir araya gelmeyi amaçlayarak faaliyete geçirdiğimiz 'Gençlik Meclisi', ilk toplantısını Odamızda gerçekleştirdi.

4 Akbank Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı'nın sözleşmeye aykırı uygulaması 4 MAYIS 2016 Türk Eczacıları Birliği'ne yazdığımız yazıda, Akbank Türk Anonim Şirketi Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı'nın sözleşmeye aykırı uygulamasıyla ilgili kurum nezdinde görüşme yapılmasını talep ettik.

5

6 Sosyal Güvenlik Kurumu reçetelerine ait faturaların düzenlenmesi 4 MAYIS 2016 Meslektaşlarımızı, SGK reçetelerine ait faturaları düzenlerken cezai, hukuki ve mali yönlerden mağduriyetler yaşamamaları için dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda uyardık. Bilgilendirme yazısı için tıklayınız.

7 Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş'nin iskonto talebine karşı TEB'e çağrı 4 MAYIS 2016 Türk Eczacıları Birliği'ne yazdığımız yazıda, Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş'nin ek sözleşme aracılığıyla iskonto talep ettiğine dikkat çektik ve Kurum nezdinde gerekli görüşmelerin yapılmasını talep ettik.

8 Oda Başkanımız branşlaşmanın önemini anlattı 6 MAYIS 2016 Oda Başkanımız Ecz. Cenap Sarıalioğlu, Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileriyle biraraya geldiği toplantıda, eczacılıktaki istihdam sorununu ve meslekte branşlaşmanın önemini anlattı. Anneler günü 8 MAYIS 2016 Sevginin, şefkatin, fedakarlığın en büyük emekçileri olan tüm annelerimizin günü kutlu olsun. Eczane stajlarını değerlendirme jürisinde yer aldık 8 MAYIS 2016 Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ecz. Zehra Zeynep Ayna ve Ecz. Serdar Türkaydın, Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin eczane stajlarını değerlendirme jürisinde yer aldı. Eczanelerin stajyer öğrenci kabulleri 9 MAYIS 2016 Eczanelerine stajyer öğrenci kabul etmek isteyen meslektaşlarımız, 31 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar internet sitemiz üzerinden Odamıza başvuruda bulundular. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni, barkodlardaki hekim ismi konusunda uyardık 11 MAYIS 2016 Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yazdığımız yazıda, reçetedeki barkod etiketi üzerindeki hekim ile reçeteyi yazan hekimin farklı olmasının yarattığı sorunlara dikkat çektik.

9 Geleneksel 14 Mayıs İkili Briç Turnuvası VI. Geleneksel 14 Mayıs İkili Briç Turnuvası Mecidiyeköy'deki Oda merkez binamızda yapıldı. 12 MAYIS 2016 Üniversitelerde 14 Mayıs etkinliklerine katıldık MAYIS Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü, Eczacılık Fakülteleri tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. 13 Mayıs 2016 tarihinde Oda Başkanımız Ecz. Cenap Sarıalioğlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Zehra Zeynep Ayna, İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ndeki, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Serdar Türkaydın ise Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ndeki etkinliklere katıldı. Oda Başkanımız, 17 Mayıs 2016 tarihinde ise Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin düzenlediği "14 Mayıs Türk Eczacılık Günü" kutlamalarına katıldı.

10 14 Mayıs'ı büyük bir katılımla kutladık 14 MAYIS 2016 Odamızın düzenlediği '14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Buluşması', beklentilerin üzerinde büyük bir katılımla gerçekleşti. Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk konulmasının ardından Hilton İstanbul Bomonti Otel'de düzenlenen programa katılımları ve desteklerinden dolayı İstanbul'da bulunan Eczacılık Fakültelerimizin değerli hocalarına, ilaç sanayine, meslektaşlarımıza ve Eczacılık Fakültesi öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. '14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Buluşması' fotoğrafları için tıklayınız. 'İşte Hayatınız' Şişli'de sahnelendi 15 MAYIS Mayıs Eczacılık Haftası etkinlikleri kapsamında Odamız Tiyatro Topluluğu, Ali Yaylı yönetmenliğinde "İşte Hayatınız" adlı oyunu Şişli Kent Kültür Merkezi'nde sahneledi.

11 İğneada Longoz Ormanları'na yolculuk 15 MAYIS 2016 Sosyal Kültürel Etkinlikler Komisyonumuzun düzenlediği tur organizasyonunda meslektaşlarımız, İğneada Longoz Ormanları, İstanbul'un fethinde kullanılan topların hazırlandığı Demirköy Top Dökümhanesi ile binlerce yarasının sığındığı Dupnisa Mağarası'nı keşfe çıktı. Beşiktaş şampiyon! 16 MAYIS Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 MAYIS 2016 Biz Gençler, Atamızın Verdiği Görevin Bilincindeyiz 19 Mayıs 97 yıl önce Ulu Önder Atatürk'ün Samsun'a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlattığı ve Türk gençlerine armağan ettiği bu gün; O'nun ışığında, O'nun ilkeleriyle ve O'nun yol gösterdiği şekilde yaşamamız gerektiğini hissettiğimiz bir gündür. Ayrıca bugün, "Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz." sözü ile biz gençlerin omuzlarına yüklediği bu kutsal sorumluluğa, sahip çıkmanın ne denli önemli olduğunu anladığımız bir gündür. İçinde bulunduğumuz bu dönemde, bu hedef doğrultusunda, eczacı gençler olarak bizler; mesleğimizin toplum adına ifade ettiği değerlere vakıf, zinde ve sağlıklı nesiller yetiştirmenin öneminin farkında ve gençlik olarak, halkımıza karşı üzerimize düşen görevin bilincindeyiz. Bu onurlu görevi başarıyla yerine getirmek için çıktığımız bu yolda, bizlerle birlikte hareket eden tüm meslektaşlarımızın ve halkımızın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz. İstanbul Eczacı Odası Gençlik Meclisi

12 Türk Müziği Topluluğumuzdan Beşiktaş ta konser 20 MAYIS 2016 İstanbul Eczacı Odası Türk Müziği Topluluğumuz, Fulya Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Kürdilihicazkâr Faslı ve Neveser Kökteş Şarkıları" başlıklı konserde müzikseverlerle buluştu. İstanbul Eczacı Okulu'nun birinci modülü tamamlandı 21 MAYIS 2016 'İstanbul Eczacı Okulu' başlıklı meslek içi eğitimler dizisinin birinci modülü Prof. Dr. Dinç Dinçer tarafından verilen 'Kronik Konstipasyonun Uzun Dönem Tedavisi Eğitimi' ile sona erdi ikinci yarıyıl nöbetleri 25 MAYIS 2016 İkinci yarıyıl nöbetlerine katılmak isteyen meslektaşlarımızın, nöbet katılım formlarını en geç 15 Haziran 2016 Çarşamba gününe kadar bölge temsilcilerine ulaştırmaları gerekmektedir. Bilgi için tıklayınız. SGK'nın "Heberprot-P 75 Mg flakon" ödemesi 26 MAYIS 2016 Türk Eczacıları Birliği'ne yazdığımız yazıda "Heberprot-P 75 Mg flakon" ile ilgili SGK ödemelerinde yaşanan sıkıntıya dikkat çektik.

13 Bakırköy Halk Eczanesi'nin Bakırköy Belediyesi Atık İlaç Toplama Merkezi'ne dönüştürülmesi 26 MAYIS 2016 Bakırköy Halk Eczanesi'nin Bakırköy Belediyesi Atık İlaç Toplama Merkezi'ne dönüştürülmesiyle ilgili hazırladığımız protokol taslağını ve çalışma ilkelerini Bakırköy Belediye Başkanlığı'na sunduk.

14

15 TEB 40. Dönem 1. Bölgelerarası Toplantısı MAYIS 2016 Türk Eczacıları Birliği 40. Dönem 1. Bölgelerarası Toplantısı İzmir'de yapıldı.

16 Oda Başkanımız Ecz. Z. Cenap Sarıalioğlu'nun toplantıda yaptığı konuşma için tıklayınız. TEB Delegemiz Ecz. Zafer Kaplan'ın toplantıda yaptığı konuşma için tıklayınız. TEB Delegemiz. Ecz. Didem Aksoy'un toplantıda yaptığı konuşma için tıklayınız. Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ersen Özuğur'un toplantıda yaptığı konuşma için tıklayınız. İlk 1000 Gün Eğitim Dizisi'nin ilk 3 eğitimi tamamlandı 28 MAYIS 2016 Odamız ve Nutricia işbirliği ile eczacılarımıza yönelik düzenlenen "İlk 1000 Gün Eğitim Dizisi"nin ilk 3 eğitimi tamamlandı. Eğitimlere Ekim ayında devam edilecek. Eczanesi Zeytinburnu'nda bulunan meslektaşlarımızın dikkatine 28 MAYIS 2016 Özel Balıklı Rum Hastanesi Geriatri, İhtiyarhane ve Huzurevinde kalan hastalara ait reçeteleri karşılamak isteyen ve eczanesi Zeytinburnu ilçesinde bulunan meslektaşlarımızın Cuma günü mesai bitimine kadar dilekçe ile Odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Dilekçe için tıklayınız. Genç meslektaşlarımızı mezuniyet törenlerinde yalnız bırakmadık 30 MAYIS 2016 İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin eğitim - öğretim yılı mezuniyet törenine Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Zozan Padel de katıldı.

17 Silivri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne 'belge istemeyin' yazısı 30 MAYIS 2016 Silivri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne yazdığımız yazıda, üyelerimizden işletme kayıt belgesinin talep edilmemesini istedik.

18 Beyoğlu Belediyesi'ne katı atık vergisi uygulamasını sorduk 30 MAYIS 2016 Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na yazdığımız yazıda, belediyenin bir üyemizden talep ettiği katı atık vergisiyle ilgili Odamıza bilgi verilmesini istedik.

19 'Optone' ürünleri hakkında 31 MAYIS 2016 "Optone" markalı ürünlerin eczane dışında satılması ile ilgili olarak meslektaşlarımızdan gelen tepkileri, Reckitt Benckiser yetkilileriyle paylaştık. Bilgi için tıklayınız. KINIYORUZ! 31 MAYIS 2016 Yönetim Kurulumuz, 2051 yılına kadar Mimarlar Odası'na tahsis edilmiş olan Yıldız Sarayı Dış Karakol Binasının, Mimarlar Odası'nın elinden alınmasına tepki gösterdi. Ayrıca Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ecz. Zozan Padel ve Ecz. Ersoy Yiğit ile TEB Delegelerimiz Ecz. Zafer Kaplan ve Ecz. Sibel Özkan Tarım, TMMOB'a bağlı Odaların konuyla ilgili basın toplantısına katılarak Mimarlar Odası'na destek verdi. Mimarlar Odası yöneticileri, Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı ile tarihinde, 49 yıl için yapılan tahsis protokolü uyarınca hizmet binası olarak kullandıkları binalarının, hukuksuzca ellerinden alınmasına direndikleri için bu sabah gözaltına alınmıştır. Bir meslek odasına yapılan bu saldırıyı kınıyor, gözaltına alınan mimarların derhal serbest bırakılmasını istiyoruz. İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu Belge Tetkik Komisyonu çalışmaları Komisyonun ile tarihleri arasında yaptığı çalışma sonuçlarına göre; İşlem yapılan toplam dosya sayısı: 37 Karara bağlanan dosya sayısı: 36 İşlemi devam dosya sayısı: 1 Yeni açılış işlemi: 15 Nakil işlemi: 18 Devir işlemi: 2 Vazgeçen: 1

20 MEDYADA İSTANBUL ECZACI ODASI 1 Mayıs 2016, milliyet.com, 'Eşek muhabbeti' oyunu hem güldürdü hem ağlattı 3 Mayıs 2016, Milat, Eşek Muhabbeti ağlatırken güldürdü 4 Mayıs 2016, Cumhuriyet, Eczacılar, Aşık Mahzuni'yi türküleriyle andı 10 Mayıs 2016, milliyet.com.tr, '60. Yılında TEB, Eczacı Odaları ve Eczacı' Paneli 10 Mayıs 2016, hurriyet.com.tr, Eczacılar Adana'da panelde buluştu 11 Mayıs 2016, Cumhuriyet, Eczaneler kepenk kapatıyor 11 Mayıs 2016, t24.com.tr, 2015'te 1700 eczane kapandı

21

ÇALIŞMA RAPORU İstanbul Eczacı Odası

ÇALIŞMA RAPORU İstanbul Eczacı Odası 2018 NİSAN ÇALIŞMA RAPORU İstanbul Eczacı Odası Çalışanlarımızın sertifikalandırılması hakkında 2 NİSAN 2018 Değerli Meslektaşlarımız; 12 Temmuz 2012 tarih ve 6354 sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU 3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 4 Temmuz 2018 Genç eczacılarla toplantı düzenlendi. 4 Temmuz 2018 T.E.B. Merkez Heyeti tarafından düzenlenen

Detaylı

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTISI 1/22 Mart Yapılan

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU

Detaylı

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN LİDERLİK VE SİYASET AKADEMİSİ EĞİTİMİ

Detaylı

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti.

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti. 1 Kasım 2017 Suriyeli hastaların kesintiye uğrayan reçeteleri ile ilgili Ankara'da yapılan İtiraz Komisyonu toplantısına Odamızı temsilen Ecz. Ümit Cömert katılım sağladı. Tek dosyanın görüşüldüğü toplantıda

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MİADI GEÇEN İLAÇLARIN İL SAĞLIK

Detaylı

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı.

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Odamız Ecz. Ali Aysan toplantı salonunda

Detaylı

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı.

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 02 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 03 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN Ankara da düzenlenen Türk

Detaylı

1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü.

1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü. ÇALIŞMA RAPORU 1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü. 1 Mart 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 2 ŞUBAT 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Valimiz Sayın Mustafa BÜYÜK ü ziyaret etti.ziyarette; son günlerde nöbetçi eczanelerimizde yaşanan soygun olayları hakkında Sayın Valimize bilgi verilerek, gerek eczanelerde

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı.

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 07 NİSAN 2011 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun Özkan ve Yönetim

Detaylı

SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1

SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 4 Ocak 2018 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 2 dosya görüşüldü, 2 ödeme kararı alındı. 5 Ocak 2018 TEB Merkez Heyeti tarafından Ankara'da yapılan Reçetesiz ilaç uygulaması hakkında

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012 1 HAZİRAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulumuz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer Faruk DOĞAN Valilikte Eczanelerin çalışma gün ve saatleri ile ilgili olarak Sağlıktan Sorumlu Sayın

Detaylı

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013 3 OCAK 2013 Yönetim Kurulumuz Komisyon Başkanlarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda önümüzdeki aylarda yapılacak etkinlik ve eğitimlerle ilgili komisyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017 2 Ekim 2017 Yönetim Kurulumuz İznik İlçesi ziyareti gerçekleştirdi. Bölgesel sorunların da görüşüldüğü toplantıda Ecz. Emel Bektaş'ın İlçe Temsilciliği görevine devam etmesine karar verildi. 2 Ekim 2017

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No: 39/Kat:3 MERSİN KENT KONSEYİ GENEL KURULU NA

Detaylı

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi.

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi. 2 ARALIK 2013 Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde görevli meslektaşlarımız Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek, hayırlı olsun Eczacıları Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. 3 ARALIK 2013 Adana Eczacı

Detaylı

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti.

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 02 MART 2017 Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 4 MART 2017 Odamız üyelerinden Ecz. Raziye KÖKSAL

Detaylı

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı.

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 3 Nisan 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3

Detaylı

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı.

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı. 2 EKİM 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, 2010 yılında sahte Glıvec raporu karşılayan meslektaşlarımıza SGK Protokolün 6.3 maddesi gereği reçete tutarının 5 katı tutarında cezai işlem uygulanması ile

Detaylı

HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU

HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MERSİN ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK

Detaylı

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir.

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir. 1 ŞUBAT 2014 Güney Bölgesi Eczacı Odaları Toplantısı Odamız ev sahipliğinde Adana da gerçekleşmiştir. Toplantıya Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Aksaray, Osmaniye, Karaman, Nevşehir ve

Detaylı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 01 MAYIS 2017 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 03 MAYIS 2017 Denetleme Kurulu Başkanları toplantısı 3 Mayıs 2017 Çarşamba

Detaylı

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı.

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. 5 Aralık 2016 Odamız ve Marmara Ün. Sürekli Eğitim Mrk (MÜSEM) işbirliği ile eczacılarımıza

Detaylı

EKİM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

EKİM 2018 ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN İLÇE TOPLANTILARI Mut, Gülnar,

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti.

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti. 03 MART 2015 CHP Adana İl Başkanlığı görevine atanan Oda Eski Başkanımız Sayın Ecz. Burhanettin BULUT ve CHP Adana İl Yönetimi, Odamızı ziyaret etti. Yapılan ziyarette; yaklaşan genel seçimlerle ilgili

Detaylı

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ 08 ARALIK 2012 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE, 11 Bölge Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerinin (8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası,14. Bölge Kahramanmaraş Eczacı

Detaylı

ŞUBAT 2013 TEB

ŞUBAT 2013 TEB 1 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN SGK İl Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Lütfullah DÜZYOL u ziyaret etti. 6 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Sağlık Müdürlüğü Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube

Detaylı

14 OCAK OCAK OCAK 2011

14 OCAK OCAK OCAK 2011 4 OCAK 2011 Yönetim Kurulumuz, SGK Adana Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ecz.Fatih KAYACI ile birlikte SGK Adana Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi nin Çukobirlik evrak arşivi gezildi. 14 OCAK

Detaylı

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı.

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. 2 Eylül 2016 Ankara'da yapılan Smart Eczane Programına katılan Ecz.Gürkan

Detaylı

1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü.

1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. ÇALIŞMA RAPORU HAZİRAN 2016 1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 2 Haziran 2016 Digiturk ile ortaklaşa

Detaylı

5 MAYIS 2014 Yönetim Kurulumuz, Son günlerde yoğun şekilde tartışılan ve eczane ekonomilerini yakından ilgilendiren İlaç Fiyat Kararnamesinde

5 MAYIS 2014 Yönetim Kurulumuz, Son günlerde yoğun şekilde tartışılan ve eczane ekonomilerini yakından ilgilendiren İlaç Fiyat Kararnamesinde 1 MAYIS 2014 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası ve Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 5 MAYIS 2014 Yönetim Kurulu Üyelerimiz

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

ŞUBAT 2019 ÇALIŞMA RAPORU

ŞUBAT 2019 ÇALIŞMA RAPORU ŞUBAT 2019 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar.

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Kozan İlçesinde Eczane Çalışanlarımıza yönelik İş

Detaylı

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti.

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Yönetim Kurulumuz, Kozan Temsilcilik Binasında Kozanlı meslektaşlarımızla toplantı

Detaylı

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı.

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 4 MART 2014 Çukurova Üniversitesi Dekan Yardımcısı Ecz. Eda KUMCU ve Yardımcı Doç.Dr. Sinem BÜYÜKNACAR Yönetim

Detaylı

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık 5 AĞUSTOS 2010 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Hakan ÇELİK; Ceyhan ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

Detaylı

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. ÇALIŞMA RAPORU 3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3 Ocak 2017 Yönder Okulları yetkilileri okul tanıtımları ile ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 3 Ocak 2017

Detaylı

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı.

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 Kimya Mühendisleri Odası'nın düzenlediği etkinliğe Oda'mız adına Merkez Heyeti

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı.

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 03 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 04 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz bölgemizde Edak

Detaylı

TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU

TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN BASIN AÇIKLAMASI SAĞLIKTA ŞİDDETE

Detaylı

11-12 Ekim 2018 Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE nin katıldığı TÜSKA Sağlık Hizmetleri Akreditasyonu Tanıtımı Toplantısı ve Adana Sağlık

11-12 Ekim 2018 Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE nin katıldığı TÜSKA Sağlık Hizmetleri Akreditasyonu Tanıtımı Toplantısı ve Adana Sağlık 02 Ekim 2018 Türk Eczacıları Birliği tarafından Ankara da düzenlenen Eczacıların temel görev, yetki ve sorumluluk alanına giren akılcı ilaç kullanımı ve farmakovijilans alanında eczacı yetkinliğinin ve

Detaylı

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF 1 HAZİRAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Fatih BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF Güney Ecza Koop 26.Olağan Genel Kurulu na katıldılar. 5 HAZİRAN

Detaylı

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017 07 ŞUBAT 2017 SGK İlaç Alım Protokolü revizyon konularının değerlendirilmesi amacıyla SGK Protokol Komisyonu 07.02.2017 tarihinde Türk Eczacıları Birliğinde bir araya gelmiştir. Toplantıya Oda Başkanımız

Detaylı

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi.

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi. 1 ŞUBAT 2016 Geçici Koruma Statüsü altındaki kişilerin ilaçlarının Medula Sistemi üzerinden karşılanmasıyla beraber TEB ile AFAD arasında bir ilaç alım protokolü olmaması nedeniyle yaşanan sorunlar ve

Detaylı

04 EKİM 2011 Güney Ecza Koop Yöneticileri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

04 EKİM 2011 Güney Ecza Koop Yöneticileri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. Genel Kurul Divan Başkanlığı tarafından Seçim Kurulu ndan mazbatalar alınıp, en yaşlı üye sıfatıyla üye olan Ecz. Sühendan TÖKSÖZ e teslim edilmiştir. Ecz. Sühendan TOKSÖZ Başkanlığında yapılan Yönetim

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Adana SGK İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ecz. Fatih KAYACI yı ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Adana SGK İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ecz. Fatih KAYACI yı ziyaret etti. 02 NİSAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN; Türk Eczacıları Birliği tarafından Ankara Dore Otel de düzenlenen 38.Dönem 4.Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. 03 NİSAN 2012 Yönetim Kurulumuz

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

Yeni Seçilen TMMOB a bağlı GIDA Mühendisleri Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler.

Yeni Seçilen TMMOB a bağlı GIDA Mühendisleri Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler. 03 ŞUBAT 2012 Sosyal Faaliyetler Komisyonumuz tarafından Adana Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezinde Karımla Evleniyorum adlı tiyatro oyunu için organizasyon yapıldı. 200 meslektaşımızın katıldığı tiyatro

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

14-18 KASIM 2013 Yönetim Kurulumuz Ankara da Türk Eczacıları Birliği 39.Olağan Büyük Kongresi ne katıldı.

14-18 KASIM 2013 Yönetim Kurulumuz Ankara da Türk Eczacıları Birliği 39.Olağan Büyük Kongresi ne katıldı. 2-3 KASIM 2013 Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Faruk ÖNAL ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer ÖZKARDEŞLER Yakın Doğu Üniversitesinin düzenlediği 2-3 ve 4 Sınıf öğrencilerin staj sınavına jüri üyesi olarak

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Ocak1993 - İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık 2008 - Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Aralık 1995 gün ve 51748 sayılı Genelgesi İlaç ve

Detaylı

TOPLUMSAL ETKİNLİKLER MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ

TOPLUMSAL ETKİNLİKLER MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ 05.01.2016 ODA YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİN TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARETİ 22.02.2016 TOPLUMSAL ETKİNLİKLER VERGİ HAFTASI NEDENİYLE VERGİ DAİRESİ BAŞKANI HALİL

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü SIRA NO AY TARİHİ YAPILACAK İŞ 1 AĞUSTOS 14 Ağustos 2015 Cuma akşamı sona erer Mesleki Eğitim Merkezlerinde Güz Dönemi Sınav Öncesi Kalfalık ve Ustalık Sınavları Başvurularının Sona Ermesi 2 AĞUSTOS Ağustos

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU İstanbul Eczacı Odası

ÇALIŞMA RAPORU İstanbul Eczacı Odası 2018 EYLÜL ÇALIŞMA RAPORU İstanbul Eczacı Odası Dünya Barış Günü kutlu olsun Bu Gurur İstanbul Eczacı Odası nın, Bu Gurur Hepimizin! Değerli Meslektaşlarımız; 5 EYLÜL 2018 Kanserli Çocuklara Umut Vakfı

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

5 Nisan 2016 Medicabil Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özcan Morkan Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek Hastane hakkında bilgi aktardı.

5 Nisan 2016 Medicabil Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özcan Morkan Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek Hastane hakkında bilgi aktardı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Nisan 2016 Medicabil Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özcan Morkan Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek Hastane hakkında bilgi aktardı. 5 Nisan 2016 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MART. Çalışma Raporu. İSTANBULECZACıODASI

MART. Çalışma Raporu. İSTANBULECZACıODASI MART 2016 Çalışma Raporu İSTANBULECZACıODASI Geçici koruma altındaki Suriyelilerin reçeteleriyle ilgili sorunlar 2-22 MART 2016 Geçici koruma altındaki Suriye Arap Cumhuriyeti vatandaşlarının reçetelerini

Detaylı

T.C İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO FAALİYETİN ADI TARİHİ a) Ortaöğretim Kurumları 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Sorumluluk Sınavı Öncesi Öğretmenler Kurulu,Zümre Başkanları 05 Eylül 2011 Pazartesi Seçimi ve Zümre Başkanları 1 b)ortaöğretim

Detaylı

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı.

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı. 06 OCAK 2014 2008 Yılı ve sonrası Adana İli Merkez İlçelerine ait Yeşil Kart Reçete kontrollerinin Eczacı Odamızda yapılması ile ilgili işlemlerin bir eczacı tarafından devlet kurumlarına şikâyet etmesi

Detaylı

HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısına

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve 2. Başkan Uzm. nek ve sendikalar, ecza depoları ve kooperatifle-

TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve 2. Başkan Uzm. nek ve sendikalar, ecza depoları ve kooperatifle- Ecz.Meriç KALAYCIOĞLU 2 Şubat 2010 - Salı 9 Şubat 2010-Salı TEB Merkez Heyeti, ilaç firmalarını temsil eden der- nek ve sendikalar, ecza depoları ve kooperatifle- Ecz.Harun Kızılay, Maliye Bakanlığı Müsteşarı

Detaylı

T.C İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO FAALİYETİN ADI TARİHİ a) Ortaöğretim Kurumları 2010-2011 Eğitim Öğretim Sorumluluk 26 Ağustos 2010 Perşembe Sınavı Öncesi Öğretmenler Kurulu 1 b) Ortaöğretim

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2012-2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SNO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ Ramazan Bayramı 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri içerisinde düzenlenen yürüyüşe Adana Eczacı Odası olara katıldık.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri içerisinde düzenlenen yürüyüşe Adana Eczacı Odası olara katıldık. 01 MAYIS 2012 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri içerisinde düzenlenen yürüyüşe Adana Eczacı Odası olara katıldık. 05 MAYIS 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Fatih

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

AMASYA ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

AMASYA ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AMASYA ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Özel Okulların Yıllık Çalışma Takvimlerini Onaylamak Üzere Bağlı Bulundukları İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Göndermeleri 01 Ağustos 2017-31

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU

ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU SIRA NO ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU 1 KURBAN BAYRAMI 2 3 4 2017-2018 eğitim öğretim yılı öğretmenlerin göreve başlaması

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı