TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası. Bayındır Sokak 7/7 Yenişehir-ANKARA. Telefon:(312) Faks : (312)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası. Bayındır Sokak 7/7 Yenişehir-ANKARA. Telefon:(312) 432 30 85-434 36 01 Faks : (312) 434 23 88"

Transkript

1 TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bayındır Sokak 7/7 Yenişehir-ANKARA Telefon:(312) Faks : (312) Web: e-posta: jmo@jmo.org.tr Jeoloji mesleği ile doğrudan veya dolaylı konularda faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşların tanıtımına ve kullanımına yönelik olarak bastırılacak 2008 yılı ajandası ve Mart 2008 tarihleri arasında, Türkiye Jeoloji Kurultayı nda sunulacak Bildiri Özleri Kitabı jeolojinin çok değişik sektörlerinde faaliyet gösteren firma ve kuruluşlar arasındaki iletişimin daha da pekişmesine, birlikte çalışmalar yapan değişik meslek grupları arasında yakınlaşmasına hizmet edeceği inancındayız ajandamızda ve bildiri özleri kitabında Kuruluşunuzun organizasyonu, başlıca çalışma alanları, ekipman olanakları, gerçekleştirdiği projeler ve varsa üretimiyle ilgili bilgi, kuruluşunuzu tanıtan fotoğraflar ile reklamlarınıza yer verilecektir adet basılacak 2008 Ajandası ve 4000 adet basılacak Türkiye Jeoloji Kurultayı nda sunulacak bildiri özleri kitabı Basına, Bakanlıklara, Valiliklere, Belediyelere, Üniversitelere, Kamu Kuruluşlarına (Genel Müdürlük, Daire Başkanlığı, Bölge ve Müessese Müdürlüğü), Meslek Odalarına (Ziraat Odaları, Sanayi ve Ticaret Odaları, Deniz Ticaret Odaları, TMMOB ve bağlı Odalara), Kütüphanelere, reklam veren Özel Kuruluşlara (Seramik, Makine, Mermer Sanayine, Madencilik, Jeoloji, İnşaat, Petrol, Demir-Çelik sektörüne), tüm Türkiye ye dağılmış; MTA. ETİ HOLDİNG, KBİ, TPAO, DSİ, TCK, İLLER BANKASI, KÖY HİZMETLERİ, ÇİMENTO ve TOPRAK SANAYİ, AFET İŞLERİ, EİEİ, TEK, BAYINDIRLIK MÜDÜRLÜKLERİ, İL ÖZEL İDARELERİ, MADEN İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ve ÖZEL KURULUŞLARDA çalışan Jeoloji Mühendisine dağıtılacaktır YILI REKLAM BEDELLERİ Bildiri Özleri Ajanda Arka Dış Kapak Renkli YTL.... Ön İç Kapak Renkli YTL YTL. Arka İç Kapak Renkli YTL YTL. İç Sayfa Renkli 700 YTL. 700 YTL. İç Sayfa Siyah/Beyaz 450 YTL. 450 YTL.

2 1/2 Sayfa Siyah/Beyaz 275 YTL. 275 YTL. 1/2 Sayfa Renkli 350 YTL. 350 YTL. Renk Ayrımı 75 YTL. 75 YTL. Tasarım Ücreti 200 YTL. 200 YTL. Logo Çanta 300 Adet Çanta YTL. Yukarıdaki fiyatlara peşin ödemede %10 indirim uygulanacaktır.

3 TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bayındır Sokak 7/7 Yenişehir-ANKARA Telefon:(312) Faks : (312) Web: e-posta: jmo@jmo.org.tr JMO 2008 YILI REKLAM YÖNETMELİĞİ TARAFLAR: Bu şartname Bayındır Sk.No:7/7 Yenişehir/Ankara adresindeki TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası ile Şartnameyi imzalayan KATILIMCI KURULUŞ arasında aşağıda yazılı şartlarla akdedilmiştir. TANIMLAR: Bu şartname metninde TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası "ODA", reklam yönetmeliği "ŞARTNAME",reklam başvuru formu "SÖZLEŞME" ve sözleşmeyi imzalayan firma "KATILIMCI KURULUŞ" olarak anılacaktır. REKLAM KOŞULLARI a) Peşin 1. Reklam tasarımı KATILIMCI tarafından sağlanacaktır. Katılımcı tarafından sağlanan tasarımdaki yazım hataları, eksiklikler, renk bozulmaları, kayma ve buğulanmalardan ODA sorumlu değildir. 2. Katılımcılar reklam filmlerini gönderebilecekleri gibi, CD ortamında Corel Draw veya Adobe Photoshop ta hazırlanmış tasarımlarını da kaydedip gönderebilirler. 3. Reklam filmi 4 adet renk süzülmeleri ile ajanda için 17x24, Biildiri Özleri Kitabı için 20x28 ebadında gönderilmelidir. 4. Reklam sayfası olmayan firmalara listedeki tasarım ücreti karşılığında teknik hazırlık yapılacaktır. 5. Reklamların siyah-beyaz basılmasını isteyen, aydınger veya beyaz zeminli kağıda çini mürekkebi ile çizilmiş reklam sayfalarını da gönderebilirler. 6. CD den aktarılan reklam tasarımlarınında filmleri istenirse yine renk ayrım bedelleri ayıca talep edilir. 7. Ödeme Koşulları: b) Kredi kartı ile 4 eşit taksitte (VAKIFBANK VE İŞ BANKASI KREDİ KARTI) c) Taksitle -Tutarın 1/2 si sözleşmenin imzalanmasından sonra 15 gün içinde nakden alınır. -Kalan bakiye, sözleşme tarihinden sonraki 1 ay içinde nakit/çek olarak ödenecektir.

4 Ajanda Film Ebatı: 17x24 Bildiri Özleri Kitabı Film Ebatı: 20x28 1. Ajandaya reklam vermek isteyen kuruluşların tarihine kadar, Bildiri Özleri Kitabına reklam vermek isteyen katılımcıların ise tarihine kadar Başvuru Formu nu ve basım için gerekli malzemeleri Reklam&stand&Halkla İlişkiler Sorumlularına ulaştırmaları ve reklam bedellerini sözleşme tarihinden sonraki 1,5 ay içinde Ziraat Bankası Yenişehir Şubesi-ANKARA numaralı hesaba ödemeyi taahhüt etmeleri gerekmektedir. 1. DİĞER KOŞULLAR SÖZLEŞME bu şartnamenin doğal ekidir. Uyuşmazlıkların çözümünde Ankara Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. Fax üzerinden yapılan sözleşmeler aslı gibidir. Atılan imzalar "ıslak imza" niteliğine sahiptir. Katılımcı firmadan imza atan kişinin, o kuruluştan ayrılması Oda yı bağlamaz. Firma kaşesi yeterlidir. İşbu şartname.../.../ 2008 tarihinde imza edilmiştir. İşyeri imza - kaşesi TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası

5 TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bayındır Sokak 7/7 Yenişehir-ANKARA Telefon:(312) Faks : (312) Web: e-posta: jmo@jmo.org.tr 2008 YILI REKLAM BAŞVURU FORMU Kuruluşun Adı : Kuruluş Yetkilisinin Adı ve Görevi : Adres : Telefon : Teleks-Faks : 2008 YILI REKLAM BEDELLERİ Bildiri Özleri İçin Ajanda İçin Açıklamalar Arka Dış Kapak Renkli YTL. (...) -- Ön İç Kapak Renkli YTL. (...) YTL. (...) Arka İç Kapak Renkli YTL. (...) YTL. (...) İç Sayfa Renkli 700 YTL. (...) 700 YTL. (...) İç Sayfa Siyah/Beyaz 450 YTL. (...) 450 YTL. (...)

6 1/2 Sayfa Siyah/Beyaz 275 YTL. (...) 275 YTL. (...) 1/2 Sayfa Renkli 350 YTL. (...) 350 YTL. (...) Renk Ayrımı 75 YTL. (...) 75 YTL. (...) Tasarım Ücreti 200 YTL. (...) 200 YTL. (...) Logo Çanta 300 Adet Çanta YTL. (...) Yukarıdaki fiyatlara peşin ödemede % 10 indirim uygulanacaktır. NOT : Talebinizi ( X ) işaretleyiniz. Siyah-Beyaz veya trigromi baskı istendiği açıklamalar bölümünde belirtilecektir. Birden fazla reklam sayfası istenmesi veya özel renk talebinde bulunulması durumunda sayı belirtiniz. Reklam Yönetmeliği nde belirtilen Reklam Koşullarını ve reklam bedeli olan tutarın Nakit/Kredi kartı ile ya da...ytl: yi peşin, kalan kısmını sözleşme tarihinden itibaren 1,5 ay içinde ödemeyi kabul ve taahhüt ediyoruz. ALINAN PEŞİNAT TUTARI : YTL. ALINAN ÇEK/SENET TUTARI : YTL. VADESİ : İşbu şartname.../.../ 2008 tarihinde imza edilmiştir. İşyeri imza - kaşesi TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası

7 TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bayındır Sokak 7/7 Yenişehir-ANKARA Telefon:(312) Faks : (312) Web: e-posta: jmo@jmo.org.tr 61. TÜRKİYE JEOLOJİ KURULTAYI SERGİ ŞARTNAMESİ TARAFLAR: Bu şartname Bayındır Sk.No:7/7 Yenişehir/Ankara adresindeki TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası ile Şartnameyi imzalayan KATILIMCI KURULUŞ arasında aşağıda yazılı şartlarla akdedilmiştir. TANIMLAR: Bu şartname metninde TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası "ODA" Sergi başvuru formu "SÖZLEŞME" ve sözleşmeyi imzalayan kiracı kuruluş "KATILIMCI KURULUŞ" olarak anılacaktır. Sergi, Mart 2008 tarihlerinde, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilecek olan 61. Türkiye Jeoloji Kurultayı çerçevesinde düzenlenmektedir KAPSAM 1.1. Taraflar arasında kural ve koşullarına göre imza altına alınan SÖZLEŞME, ilgili yasal mevzuat hükümleri çerçevesinde ODA ve KATILIMCI KURULUŞ arasında ticari bir sözleşmedir SÖZLEŞMEYİ imzalayarak SERGİ ye katılmayı kabul eden KATILIMCI KURULUŞ bu imzadan vazgeçmemek ve yükümlülüklerini yerine getirmek zorundadır. 1. SERGİ 1. MTA Genel Müdürlüğü Kültür Sitesi nde 24 Mart 2008 tarihinde, saat da açılışı yapılacak olan SERGİ, 28 Mart 2008 akşamına kadar hergün saatlerinde ilgililerin ziyaretine açık tutulacaktır. 1. ODA nın SERGİ katılım bedeli karşılığı sunacağı hizmetler şunlardır: Sergi alanının genel dekorasyonu/ Standların hazırlanması/ Elektrik tesisatının kurulması; aydınlatma ve prizin sağlanması Standlara bir masa ve iki sandalye verilmesi/ Stand alınlıklarına kuruluş isimlerinin tek tip yazılması/ SERGİ alanının genel temizliği ve güvenliği/ Tanıtım ve duyuru çalışmaları

8 1. Sergiye katılım ücretleri : 4 m2 lik alan YTL. 6 m2 lik alan YTL 8 m2 lik alan YTL. 10 m2 lik alan YTL. 10 m2 üstü 300 YTL./m2 Tek Masa 350 YTL 1. ODA, KATILIMCI KURULUŞ un haklarını gözeterek. hizmetlerde gerekli gördüğü değişiklikleri yapmak, şartname ve SÖZLEŞME yi yorumlamak yetkisine sahiptir. 1. KATILIMCI KURULUŞ un bu şartnamede belirtilenler dışında ek hizmet taleplerinin reddi veya kabulü ODA ya aittir. ODA nın kabul edeceği hizmetlerin ve uygulamaların masrafları, talep edilen ek sergi malzemelerinin kiralama bedeli KATILIMCI KURULUŞ tarafından ödenecektir. 1. Standların iç düzenlemesi KATILIMCI KURULUŞ tarafından yapılacaktır. Ancak ODA, genel sergi düzenini korumak durumundadır. Bu nedenlerle ek dekor, özel aydınlatma vb. gerçekleştirmek isteyen KATILIMCI KURULUŞ, ODA ya bilgi vermek ve onay almak zorundadır. 1. KATILIMCI KURULUŞ, 23 Mart 2008 (Pazar) günü sergileyeceği ürünleri sergi alanına getirecek ve 27 Mart 2008 (Perşembe) gününden önce standını boşaltamayacaktır KATILIMCI KURULUŞ, sergi alanından en geç 28 Mart 2008 (Cuma) günü saat ye kadar ayrılmakla yükümlüdür KATILIMCI KURULUŞ, bu şartnamede, sağlanan haklarını başka bir kişi veya kuruluşa kiralayamaz ve devredemez ODA, sergi alanının genel güvenliği konusunda gerekli önlemleri alacak, ancak sergilenen ürünlerin sigorta sorumluluğu KATILIMCI KURULUŞ a ait olacaktır. 1. SÖZLEŞMENİN AKDİ VE MALİ KOŞULLARI 3.1. SÖZLEŞME en geç 24 Mart 2008 (mesai bitimine ) tarihine kadar imzalanarak aşağıda belirtilen adrese gönderilecektir.

9 3.2. KATILIMCI KURULUŞ, kredi kartı ile 4 eşit taksitte veya PEŞİN yada sergi katılım bedelinin % 50 sini sözleşmenin imzalanmasından sonraki 15 gün içinde nakden, kalan % 50 sini de en geç 25 Nisan 2008 tarihine kadar nakden veya çek vererek ödeyecektir KATILIMCI KURULUŞ, SERGİ katılım bedelini, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Ziraat Bankası Yenişehir Şubesi no.lu hesaba yatıracak, çekler TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası adına kesilecektir. 1. DİĞER KOŞULLAR 4.1. SÖZLEŞMENİN ve SERGİ PLANI bu şartnamenin doğal ekidir Uyuşmazlıkların çözümünde Ankara Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir Fax üzerinden yapılan sözleşmeler aslı gibidir. Atılan imzalar "ıslak imza" niteliğine sahiptir Katılımcı firmadan imza atan kişinin, o kuruluştan ayrılması Oda yı bağlamaz. Firma kaşesi yeterlidir. İşbu şartname.../.../ 2008 tarihinde imza edilmiştir. İşyeri imza - kaşesi TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası

10 TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bayındır Sokak 7/7 Yenişehir-ANKARA Telefon:(312) Faks : (312) Web: e-posta: jmo@jmo.org.tr 61. TÜRKİYE JEOLOJİ KURULTAYI SERGİ BAŞVURU FORMU KURULUŞUN ADI : KURULUŞUN YETKİLİSİNİN ADI VE GÖREVİ : ADRES : TEL/FAX : KURULUŞUN ÇALIŞMA ALANI : STAND ALINLIĞI YAZISI : KURULUŞUN VERGİ DAİRESİ VE NUMARASI : SERGİLENECEK MALZEMENİN NİTELİĞİ: TERC İHLE R 1. Tercih 2. Tercih Toplam alan m2 Bedeli (YTL.) STAN D NO. (Ayrıca plan üzerine işaretle yiniz.)

11 Sergi katılım bedelini kredi kartı ile 4 eşit taksitte, PEŞİN, % 50 si sözleşmenin imzalanmasından sonra 15 gün içinde nakden, kalan % 50 si de en geç 25 Nisan 2008 tarihine kadar nakden TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Ziraat Bankası Yenişehir Şubesi no.lu hesaba yatırılacak veya çek vererek ödenecektir. Sergi Yönetmeliğinde belirtilen 61. Türkiye Jeoloji Kurultayı Sergisi katılma koşullarını ve sergiye katılma bedeli olan tutarı Nakit/Kredi kartı ile ya da...ytl: yi peşin, kalan kısmını sözleşme tarihinden itibaren 1,5 ay içinde ödemeyi kabul ve taahhüt ediyoruz. ALINAN PEŞİNAT TUTARI : YTL. ALINAN ÇEK/SENET TUTARI : YTL. VADESİ : İşbu şartname.../.../ 2008 tarihinde imza edilmiştir. İşyeri imza - kaşesi TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası

JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ

JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ TARAFLAR: Bu şartname Bayındır Sk.No:7/7 Yenişehir/Ankara adresindeki ile Şartnameyi imzalayan KATILIMCI KURULUŞ arasında aşağıda yazılı şartlarla akdedilmiştir. TANIMLAR: Bu şartname

Detaylı

Toplumsal Gelişimde Endüstri Mühendisliği Kurultayı bu sene Eskişehir de yapılacak..

Toplumsal Gelişimde Endüstri Mühendisliği Kurultayı bu sene Eskişehir de yapılacak.. Toplumsal Gelişimde Endüstri Mühendisliği Kurultayı bu sene Eskişehir de yapılacak.. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi, son teknolojiye sahip konferans salonları ve fuaye alanlarıyla,

Detaylı

HPKON 2014. ULUSLARARASI KATILIMLI VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ ve SERGİSİ 22-25 Ekim 2014 Askeri Müze ve Kültür Sitesi Harbiye / İSTANBUL

HPKON 2014. ULUSLARARASI KATILIMLI VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ ve SERGİSİ 22-25 Ekim 2014 Askeri Müze ve Kültür Sitesi Harbiye / İSTANBUL HPKON 2014 ULUSLARARASI KATILIMLI VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ ve SERGİSİ 22-25 Ekim 2014 Askeri Müze ve Kültür Sitesi Harbiye / İSTANBUL VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ VE SERGİSİ AÇIKHAVA

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

TESĐSAT MÜHENDĐSLĐĞĐ DERGĐSĐ

TESĐSAT MÜHENDĐSLĐĞĐ DERGĐSĐ Page 1 of 5 23.01.2009 Sayın Yetkili, Tesisat alanında çalışmakta olan üyelerimiz için 1993 yılından itibaren Makina Mühendisleri Odası tarafından yayınlanan, bu alandaki güncel gelişmeleri içeren makaleler,

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü, İstanbul Üniversitesi

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %30'unu başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

IX. ULUSLARARASI BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ. SERGİ ve SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2019 MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ / DENİZLİ

IX. ULUSLARARASI BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ. SERGİ ve SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2019 MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ / DENİZLİ IX. ULUSLARARASI BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ SERGİ ve SPONSORLUK DOSYASI 26-27-28 EYLÜL 2019 MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ / DENİZLİ BTKS 2019 KAPSAMINDA DESTEK OLUNABİLECEK ETKİNLİKLER 1-ANA

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20'sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 20537 05.11.2014 Konu : Baskılı CD Zarfı Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Baskılı CD Zarfı Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 10.11.2014

Detaylı

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler 185 186 TMMOB İMO Kongre, Çalıştay, Kurultay, Sempozyum ve Konferans Düzenleme Yönetmeliği http://www.imo.org.tr/resimler/dosya_ekler/891cce84a6135ed_ek.pdf 23.11.2007

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 19766 26.11.2010 Konu : Münih Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuar Gezisi Hk. Sayın İlgili, Almanya Münih Yapı & İnşaat Malzemeleri ve Sistemleri Ticari Fuarı (17-22 Ocak 2011)-BAU

Detaylı

T.C. KOÇARLI BELEDİYESİ MECLİS BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU. Tel: 0256 761 40 24. Fax: 0 256 761 42 32 27 İŞÇİ 22 MEMUR SALONU 3.

T.C. KOÇARLI BELEDİYESİ MECLİS BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU. Tel: 0256 761 40 24. Fax: 0 256 761 42 32 27 İŞÇİ 22 MEMUR SALONU 3. T.C. KOÇARLI BELEDİYESİ PERSONEL MAAŞI BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU 1.KURUMUN ADI: 2.KURUMUN ADRESİ: T.C KOÇARLI BELEDİYESİ ORTA MAHALLE CUMHURİYET MEYDANI NO:5 KOÇARLI 3.KURUMUN TELEFON VE FAKS

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. 06 MAYIS Açılış : 0:00 Kapanış : 8:00 06-07-08 C UMA - CUMART ESİ PAZAR Reklam Alanları Kılavuzu BU FUAR 574 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 1.ULUSAL LABORATUVAR AKREDİTASYONU VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU VE SERGİSİ

TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 1.ULUSAL LABORATUVAR AKREDİTASYONU VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU VE SERGİSİ I. DUYURU Tüm sanayi dallarında yapılan ölçüm, analiz, test vb. uygulamalarda geçerli standartlara uygun ve kabul edilebilir neticelere ulaşmak için güvenilir ve doğru laboratuvar sonuçlarına ihtiyaç duyulmaktadır.

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 13557 18.08.2010 Konu : İtalya Cersaie Fuar Gezisi Hk. Sayın İlgili, İtalya Cersaie 2010 (28 Eylül- 2 Ekim) Uluslararası Seramik Banyo, Mutfak malzemeleri ve aksesuarları

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 10754 02.07.2010 Konu : Çin İhracat ve İthalat Fuarı (KANTON Fuarı) Gezisi Hk. Sayın İlgili, Çin ihracat ve ithalat fuarı (KANTON Fuarı) Gezisi Hizmet alımı için kapalı zarfta

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21602 05.11.2013 Konu : Kamera Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Kamera Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013 Perşembe saat 12:00

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı : Adresi : Telefon Numarası : Fax Numarası : Email Adresi : Vergi Dairesi : Vergi Numarası : Platin Sponsorluk Bedeli

Detaylı

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ Bu sözleşme, bir taraftan (Bundan böyle İşveren olarak anılacaktır.) ile diğer taraftan (Bundan böyle Taşeron olarak anılacaktır.) arasında, sözleşme konusunu teşkil eden iş ile

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki TTMD Sempozyum Sponsorluk Yönergesi dâhilinde; Partner (Platin) Sponsorluk Bedeli... 20.000 EURO + KDV* Sponsor-A (Altın)

Detaylı

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI İkinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 01 Mart

Detaylı

Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA

Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA Sayı : TİM.EİB.GSK.00.. İzmir, 17/10/2014 Konu : Foodex Japan 2015 Fuarı Milli Katılım Duyurusu Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA Sayın Yetkili, 03-06

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

Vnci Uluslararası Türk Coğrafyası UFRS (Uluslararası Finansal Raporlama Standartları) Sempozyumu 10-11 EKİM 2015

Vnci Uluslararası Türk Coğrafyası UFRS (Uluslararası Finansal Raporlama Standartları) Sempozyumu 10-11 EKİM 2015 SPORSORLUK DÜZEYLERİ ve SAĞLANAN HAKLAR Düzey 1 2 3 4 5 6 7 8 ADI ANA PLATİN ALTIN GÜMÜŞ BRONZ NİKEL ÇELİK DEMİR BEDELİ (TL) 32,000 16,000 8,000 4,000 2,000 1,000 500 250 SAYI 1 2 4 6 8 10 12 14 KONAKLAMA

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

11. ÇİÇEK FESTİVALİ KORTEJ TASARIM YARIŞMASI KATILIM FORMU

11. ÇİÇEK FESTİVALİ KORTEJ TASARIM YARIŞMASI KATILIM FORMU ORTA ANADOLU SÜS BİTKİLERİ VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 40657521-TİM.OAİB.21.ARG2.2015/362-7527 Ankara, 21/04/2015 Konu: 11. Çiçek Festivali SİRKÜLER (2015/S) Sayın Üyemiz, Her yıl geleneksel

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6404 17.03.2015 Konu : Alarm ve İzleme Sistemi Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Alarm ve İzleme Sistemi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

Değerli Firma Temsilcileri

Değerli Firma Temsilcileri Değerli Firma Temsilcileri Derneğimizin Kuruluşunun Temel amacına uygun olarak geçen yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz III. Uluslararası Katılımlı Deneysel Hematoloji Kongresi nde bir çok bilim insanının birikim

Detaylı

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz EOS PARK EVLERİ KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz GİRNE / KIBRIS Yurtdışındaki Eviniz ve Yazlığınız Devam eden barış görüşmelerinde üzerinde uzlaşılan harita. Google Haritalar Üzerindeki

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın Üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6332 17.03.2015 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı yapılacaktır.

Detaylı

VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ

VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ Sempozyum Altın Sponsorluğu Sempozyum Gümüş Sponsorluğu Sempozyum Bronz Sponsorluğu SEMPOZYUM YÜRÜTME KURULU 2. Başkan İbrahim AKKUŞ

Detaylı

WEC 2016 DÜNYA ENERJİ KONGRESİ HİZMET ALIMI ZEYİLNAMESİ 02.06.2014

WEC 2016 DÜNYA ENERJİ KONGRESİ HİZMET ALIMI ZEYİLNAMESİ 02.06.2014 WEC 2016 DÜNYA ENERJİ KONGRESİ HİZMET ALIMI ZEYİLNAMESİ 02.06.2014 İDARİ ŞARTNAME 3.1 Maddesi ç) Hizmet Alımı son başvuru tarihi: 06.06.2014 d) Hizmet Alımı son başvuru saati: 17:00 ç) Hizmet Alımı son

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 2015 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması Sağlıklı Kentler

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 2015 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması Sağlıklı Kentler TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 2015 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması Sağlıklı Kentler YARIŞMANIN AMACI: Dünya Mimarlık Günü, her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü Uluslararası Mimarlar

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2011

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2011 ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2011 1 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. HİZMETİN ÖZELLİKLERİ 3. TEKLİF VERME ŞEKLİ VE SÜRESİ 4. ÖDEME 5. İHTİLAFLARIN ÇÖZÜMÜ 2 1. KAPSAM Bu şartnamenin

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 20.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 8 kişinin kayıt bedeli (8 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18 TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığından: Madde 1- İhalenin Konusu: Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen, 33 (OtuzÜç) adet taşınmaz satış ihalesidir. Sıra Mevkii (Adres)

Detaylı

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz EOS PARK EVLERİ KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz GİRNE / KIBRIS Yurtdışındaki Eviniz ve Yazlığınız Devam eden barış görüşmelerinde üzerinde uzlaşılan harita. VAZİYET PLANI Google Haritalar

Detaylı

ÖĞRENCİ ÖDEMELERİ PROSEDÜRÜ ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN SABİT TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEĞİ

ÖĞRENCİ ÖDEMELERİ PROSEDÜRÜ ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN SABİT TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEĞİ ÖĞRENCİ LERİ PROSEDÜRÜ ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN SABİT TAKSİTLİ SEÇENEĞİ Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen veliler, ilan edilen son ödeme tarihinden önce (07 Ağustos 2015), T.C.İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

S pons or l uk Al ternatifle r i

S pons or l uk Al ternatifle r i MARBLE BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR... 23-26 MART 2016 Re k l a m v e S pons or l uk Al ternatifle r i m a r b l e. i z f a s. c o m. t r Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Kübik Karkas ÖZELİKLER: Ölçü:

Detaylı

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi 1. TEKLiF'iN KAPSAMI: British Embassy School Ankara (BESA) (bundan böyle İşveren olarak anılacaktır), Ankara'da Ingiliz Büyükelçiliği arazisi içerisinde bulunan BESA nin kapalı spor

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI T.C. GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI Yarışmanın Adı: Gümüşhane Şehir Logosu Tasarım Yarışması Yarışmanın Amacı: Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri başta olmak üzere, Gümüşhane

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 3037 08/02/2012 Konu : Yazıcı Toner Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Yazıcı Toner Alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın alınacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: MASRAF TUTARI

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: MASRAF TUTARI ÜRÜNE AİT BİLGİLER: İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU Ürünün Adı /Tanımı Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı İHTİYAÇ KREDİSİ TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: FAİZ MASRAFIN

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21715 24.10.2018 Konu : Yazıcı ve Toner Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Yazıcı ve Toner Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 31.10.2018

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

Türk Nöroşirurji Derneği Pediatrik Nöroşirürji Öğretim ve Eğitim Grubu Pediatrik Nöroşirüji Kursu TEKNİK ŞARTNAME

Türk Nöroşirurji Derneği Pediatrik Nöroşirürji Öğretim ve Eğitim Grubu Pediatrik Nöroşirüji Kursu TEKNİK ŞARTNAME Türk Nöroşirurji Derneği Pediatrik Nöroşirürji Öğretim ve Eğitim Grubu Pediatrik Nöroşirüji Kursu TEKNİK ŞARTNAME Madde 1. Taraflar 1.1 Türk Nöroşirürji Derneği 1.2 Türk Nöroşirürji Derneği İktisadi İşletmesi

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21610 05.11.2013 Konu : Disk, Disk Kılıfı Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Disk, Disk Kılıfı Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Krom Pano ÖZELLİKLER: Ölçü: 590x295cm Baskı, Uygulama ve Söküm: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback branda

Detaylı

İstanbul Ticaret Odası Fuarları

İstanbul Ticaret Odası Fuarları İstanbul Ticaret Odası Fuarları İstanbul Ticaret Odası ndan alınan 175147 sayılı ve 04/12/2014 tarihli yazıda, Odalarının 2015 yıllık ilk yarı yıl programında 14 Şubat 2015 tarihlerinde Tahran da gerçekleştirilecek

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. ve ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ARASINDA ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİSİ PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Amaç ve kapsam Madde:1 İşbu protokol, T.C.

Detaylı

PARIS EMBALLAGE 2014 FUARI 17-20 KASIM 2014 PARİS / FRANSA TÜRKİYE MİLLİ KATILIMI KATILIM İSTEK FORMU

PARIS EMBALLAGE 2014 FUARI 17-20 KASIM 2014 PARİS / FRANSA TÜRKİYE MİLLİ KATILIMI KATILIM İSTEK FORMU PARIS EMBALLAGE 2014 FUARI 17-20 KASIM 2014 PARİS / FRANSA TÜRKİYE MİLLİ KATILIMI KATILIM İSTEK FORMU Firmanın Adı ve Unvanı: Adres:... Tel:... Faks:... E-Mail:... Bağlı Bulunan Vergi Dairesi ve No su:

Detaylı

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale Kayıt Numarası 04/3364 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik

Detaylı

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler 7. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi 25 Mayıs 2018, Ege Üniversitesi SPONSORLUK DOSYASI Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi

Detaylı

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir'in Enerjisini Harekete Geçiriyoruz...

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir'in Enerjisini Harekete Geçiriyoruz... Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir'in Enerjisini Harekete Geçiriyoruz... Sayı : 6683 27/03/2012 Konu : Yazıcı Toner Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Yazıcı Toner Alımı için kapalı zarfta teklif

Detaylı

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR DUYURU KURS KAYITLARI BAŞLIYOR Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünde ÇOCUK ve SANAT Projesi kapsamında ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK BALESİ ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK RESİM-TASARIM kursları için kayıtlar başlamıştır.

Detaylı

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016 19-21.04.2012 TAXIWORLD TURKEY 04-06.02.2016 18-21.02.2016 2.Kara, Deniz, Hava Taksi Üreticileri ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı 2nd Trade Fair for Road, Sea and Air Taxi Producers and Subindustry Or zer /

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 13556 18.08.2010 Konu : Sial 2010 Paris Gıda Fuar Gezisi Hk. Sayın İlgili, Sial 2010 Paris Uluslararası Gıda Fuarı (17-21 Ekim 2010) gezisi için kapalı zarfta teklif almak

Detaylı

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir'in Enerjisini Harekete Geçiriyoruz...

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir'in Enerjisini Harekete Geçiriyoruz... Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir'in Enerjisini Harekete Geçiriyoruz... Sayı : 10691 18/05/2012 Konu : Yazıcı Toner Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Yazıcı Toner Alımı için kapalı zarfta teklif

Detaylı

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET Sayın Yetkili, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÖZEL HUKUK DOKTORA PROGRAMI 2014-2015 GÜZ MÜLAKAT-DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ASİL LİSTE ADI SOYADI SONUÇ SERKAN BAYRAM BAŞARILI-ÖZEL ÖĞRENCİ İLAN TARİHİ

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu Sponsorluk Dosyası Sayın İlgili, IV. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (UZAL-CBS 2012) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

ESE 2013 AVRUPA SU ÜRÜNLERİ FUARI 23-25 NİSAN 2013, BRÜKSEL / BELÇİKA TÜRKİYE MİLLİ İŞTİRAKİ KATILIM İSTEK FORMU... Adres:......

ESE 2013 AVRUPA SU ÜRÜNLERİ FUARI 23-25 NİSAN 2013, BRÜKSEL / BELÇİKA TÜRKİYE MİLLİ İŞTİRAKİ KATILIM İSTEK FORMU... Adres:...... ESE 2013 AVRUPA SU ÜRÜNLERİ FUARI 23-25 NİSAN 2013, BRÜKSEL / BELÇİKA TÜRKİYE MİLLİ İŞTİRAKİ KATILIM İSTEK FORMU Firmanın Adı ve Unvanı:. Adres:... Tel:... Faks:... E-mail:... Bağlı Bulunan Vergi Dairesi

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21634 13.10.2015 Konu : Fotokopi Makinesi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Fotokopi Makinesi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 20.10.2015

Detaylı