Profesyonel AV Sistemleri. Akıllı Sınıf Sistemleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Profesyonel AV Sistemleri. Akıllı Sınıf Sistemleri"

Transkript

1 Profesyonel AV Sistemleri Akıllı Sınıf Sistemleri

2 Profesyonel AV Sistemleri Akıllı Kürsü Temas Akıllı Kürsüler Dijital Dünya'da ki Rehberiniz Temas Teknoloji'nin Profesyonel AV piyasasındaki hedefleri arasında yüksek imalat teknolojik ürünleri, en uygun şekilde müşterilerine ulaştırmaktır. AV sektöründeki tecrübemiz ve sürekli güncellediğimiz teknolojik alt yapımız sayesinde bunu başarmaktayız. Gelecekte ve günümüzde herkesin yararlanacağı dijital AV dünyasında rehberiniz olmaya adayız. Dijital kürsüler sayesinde prezantasyonlarınızı etkileyici görsel bir sunuma getirebilirsiniz. Dijital Kürsü üzerinde sunum yaparken, kolaylıkla görsel verilerinizi farklı veri transfer teknolojileri kullanarak LCD projeksiyon ve benzer görüntü cihazlarına aktarabilirsiniz. Kürsünüzü heyecan verici sunum platformuna çevirin

3 DL27M Profesyonel Kürsü DL27M Dijital kürsünün tasarım amacı farklı yükseklik ihtiyaçlarını karışılmaktır. Ayrıca kürsü üzerinde kullanılan 27 yüksek hassasiyeti olan dokunmatik ekranla, yapacağınız prezantasyonlara yorum ve objeler eklemek çok kolaylaşmaktadır. DL27M nin kullanımı kolay yapısı sayesinde görüntü ve ses sistemleri ile entegrasyonu kolaydır. DL27M Nokta kapasitif dokunmatik ekran Otomatik yükselik ayarı Özel kürsü mikrofonları Metal gövde Kullanıcının dokunmatik ekranı IPS Teknolojisi içermektedir. IPS teknolojisi sayesinde açı ile görüntü kaybı yaşanmamaktadır. Ayrıca Ekanın büyük olması okuma ve müdahale kolaylığı getirmektedir. Farklı renk seçenekleri Dahili yüksek performanslı PC Dahili bilgisayara kürsünün üzerinde bulunan USB konektörler sayesinde hızlı sunumun ve veri aktarımı yapılabilmektedir. Elektrikli Motoru sayesinde, otomatik yükseklik ayarı yapılabilimektedir. Projeksiyon, LCD ve benzer teknolojik görüntü ve ses sistemlerinizi kürsünün alt kısmında ki gizli konektörler sayesinde kolaylıkla entegre edin.

4 DL22A Profesyonel Kürsü FEATURES DL22A tasarım amacı konferans odaları, basın odası ve benzer küçük toplantı odalarında kısa süreli sunumlar içindir. DL22A Çift ekranlı yapısı sayesinde ön tarafta ki ekranda konuşmacı bilgiler var iken üst erkanın sunum amaçlı kullanılmasıdır DL22A 22" IR teknolojisi ile Dokunmatik ekran Kürsü Mikrofonu Kolay Kullanım Metal Gövde Farklı renk seçenekleri Dahili yüksek performanslı PC Kullanıcının dokunmatik ekranı IPS Teknolojisi içermektedir. IPS teknolojisi sayesinde açı ile görüntü kaybı yaşanmamaktadır. Dahili bilgisayara kürsünün üzerinde bulunan USB konektörler sayesinde hızlı sunumun ve veri aktarımı yapılabilmektedir. 22 full hd ön panel Ön ekran IPS Teknolojisi içermektedir. IPS teknolojisi sayesinde açı ile görüntü kaybı yaşanılmamaktadır. Projeksiyon, LCD ve benzer teknolojik Görüntü ve ses sistemlerinizi kürsünün alt kısmında ki gizli konektörler sayesinde kolaylıkla entegre edin.

5 TK32H Profesyonel Kürsü TK32H tasarım amacı kendi laptopunuzu sunumda kullanmanın imkânını sağlamaktır. Kürsünün üzerinde ki konektör yapısı sayesinde Laptopunuzu kolaylıkla kürsüye dâhil ediyorsunuz. Ayrıca kürsü Ön ekran sayesinde Konuşmacı hakkında gerekli bilgiler sunmanızı sağlıyor TK32H 32" Full HD Ön Ekran Geniş Çalışma alanı Kürsü Mikrofonu Metal Gövde Dahili yüksek performanslı PC Ön ekran için uzaktan yönetim. Laptop için besleme ve görüntü aktarım Farklı renk seçenekleri. Kürsüde ki üst çalışma alanının sayesinde rahatlıkla bir laptop güvenli bir şekilde yerleştirile bilinmektedir. Kürsü üzerindeki HDMI ve VGA konektör sayesinde kolaylıkla laptop bağlana biliniyor. Ön ekran Endüstryiel bir ekrandır. Dikey pozisyonda ekranda açı ile görüntü kaybı yaşanılmamaktadır. Ayrıca ekran dikey kullanım için üretici tarafından onaylıdır. Projeksiyon, LCD ve benzer teknolojik Görüntü ve ses sistemlerinizi kürsünün alt kısmında ki gizli konektörler sayesinde kolaylıkla entegre edin. Kürsü üzerinde ki çıkış konektörlerini hem sağ hem de sol tarafa. Yerleştire biliyoruz.

6 DL23B Profesyonel Kürsü DL23B tasarım amacı bir konferans odasında tüm temel kürsü ihtiyaçlarınızı karşılamaktır. DL23B ye mevcut projeksiyon veya LCD görüntü sistemlerinizi bağlamak çok kolaydır. DL23B ayrıca tek başına kullanımada uygundur. DL23B 22" IR teknolojisi ile Dokunmatik ekran Kürsü Mikrofonu 32" Full HD Ön Ekran Metal Gövde Farklı renk seçenekleri Dahili yüksek performanslı PC Kullanıcının dokunmatik ekranı IPS Teknolojisi içermektedir. IPS teknolojisi sayesinde açı ile görüntü kaybı yaşanmamaktadır. Dahili bilgisayara kürsünün üzerinde bulunan USB konektörler sayesinde hızlı sunumun ve veri aktarımı yapılabilmektedir. Ön ekran IPS Teknolojisi içermektedir. IPS teknolojisi sayesinde açı ile görüntü kaybı yaşanmamaktadır. Projeksiyon, LCD ve benzer teknolojik Görüntü ve ses sistemlerinizi kürsünün alt kısmında ki gizli konektörler sayesinde kolaylıkla entegre edin.

7 TM23S Profesyonel Kürsü TM23S tasarım amacı bir konferans odasında tüm temel kürsü ihtiyaçlarınızı karşılamaktır. TM23S'e mevcut projeksiyon veya LCD görüntü sistemlerinizi bağlamak çok kolaydır. DL23B ayrıca tek başına kullanımada uygundur. TM23S 22" IR teknolojisi ile Dokunmatik ekran Kürsü Mikrofonu 32" Full HD Ön Ekran Metal Gövde Farklı renk seçenekleri Dahili yüksek performanslı PC Kullanıcının dokunmatik ekranı IPS Teknolojisi içermektedir. IPS teknolojisi sayesinde açı ile görüntü kaybı yaşanmamaktadır. Dahili bilgisayara kürsünün üzerinde bulunan USB konektörler sayesinde hızlı sunumun ve veri aktarımı yapılabilmektedir. Ön ekran Endüstriyel bir ekrandır. Dşikey pozisyonda ekranda açı ile görüntü kaybı yaşanmamaktadır. Ayrıca ekran dikey kullanım için üretici tarafından onaylıdır. Projeksiyon, LCD ve benzer teknolojik Görüntü ve ses sistemlerinizi kürsünün alt kısmında ki gizli konektörler sayesinde kolaylıkla entegre edin.

8 EK22S EK22S PRO Profesyonel Kürsü FEATURES EK22S / PRO tasarım amacı bir eğitmenin tüm temel kürsü ihtiyaçlarınızı karşılamaktır. EK22S de ki mevcut dokunmatik yüksek hassasiyete sahiptir ve eğitimcinin kullandığı ki yazılımlarda ki ihtiyaçları karşılamaktadır. EKS22PRO versiyonunda kürsü içerisinde ses sistemi bulunmaktadır. Dahili Ses sistemi sayesinde kolaylıkla 3040 kilik bir sınıfta eğitmen rahatlıkla duyulabilir. EK22S nokta PCAP teknolojisi ile Dokunmatik ekran Mute düğmeli Kürsü Mikrofonu Laptop bağlamak için çalışma alanı Metal Gövde Farklı renk seçenekleri Dahili yüksek performanslı PC Pro versiyonunda dahili 2x20W dijital amfi Laptop için elektrik bağlantısı Tek tuş ile tüm sistem açılır. Kullanıcının dokunmatik ekranı IPS Teknolojisi içermektedir. IPS teknolojisi sayesinde açı ile görüntü kaybı yaşanılmamaktadır. Dahili bilgisayara kürsünün üzerinde bulunan USB konektörler sayesinde hızlı sunumun ve veri aktarımı yapılabilmektedir. Mikrofon ve diğer ses girişleri çin bağımsız ses seviye ayarları

9 Teknik Özellikleri Model İsmi: DL27M DL23M 32" Ön Panel Ekran Özellikleri Çözünürlük Parlaklık 330 cd/m2 EnBoy Oranı Ön Panel PC Özellikleri 27" Intel Pentium 4 GB /120 GB Windows Kızılötesi Çift Dokunmatik Frekans tepkisi (1,000Hz at) Hassasiyet Empedans Güç AÇIK göstergesi Güç gereksinimi 1 parça khz Phantom Power (48V) 2 parça khz 2 x Phantom Power (48V) Girişler VGA Ses HDMI Ethernet 230V Fiş (Maks 5A) USB USB 2.0 x 4 Çıkışlar (Alt bölüm) VGA HDMI RS232 İsteğe bağlı (eski tip projektörler için) İsteğe bağlı (eski tip projektörler için) Komple Sistemli Ağ Bağlantısı Network Komple Sistemli Ağ Bağlantısı Network Ayarlanabilir Yükselik Motoru Hareket Kontrol Kaldırma Kuvveti Kilitleme Sistemi Motor Tipi Dikey (Yukarı / Aşağı) Düğme ile (Yukarı / Aşağı) 700N Motor çalışmadığında otomatik kilitleme Elektrikli Özellikler Kontrol Düğmeleri Dizüstü girişler için Ses kontrolü Dizüstü Girdi Auto Sense Podyum Mikrofon Sessiz Güç Power Grişi Power Consumption 700 W (max) 650 W (max) Konuşmacı Paneli 21,5" Ekran Özellikleri Çözünürlük Parlaklık EnBoy Oranı Dokunmatik Ekran Teknolojisi Temas noktaları Konuşmacı Paneli PC Özellikleri Mikrofon Uzunluk Mikrofon Çıkış Konnektörü Mikrofon tipi Veri Bağlantısı (Alt bölüm) Ethernet 2 Kapasitif 10 nokta USB 2.0 x 4 (PC için masanın üzerine)

10 Teknik Özellikleri Model İsmi: EK22S Konuşmacı Paneli 21,5" 21,5" Çözünürlük Parlaklık EnBoy Oranı Dokunmatik Ekran Teknolojisi Kapasitif Temas noktaları 10 nokta Konuşmacı Paneli PC Özellikleri Kapasitif 10 nokta 1 parça khz Phantom Power (48V) 1 parça khz Phantom Power (48V) (Laptop Masanın üzerinde 3,5mm jak (Laptop Masanın üzerinde) (Laptop Masanın üzerinde) (Laptop Masanın üzerinde) (Dizüstü / cep telefonu şarj için masanın üzerine) USB 2.0 x 4 (İç PC için masanın üzerine) (Laptop Masanın üzerinde 3,5mm jak (Laptop Masanın üzerinde) (Laptop Masanın üzerinde) (Laptop Masanın üzerinde) (Dizüstü / cep telefonu şarj için masanın üzerine) USB 2.0 x 4 (İç PC için masanın üzerine) İsteğe bağlı (eski tip projektörler için) (Projektör Çıkışı) (max çıkış 1080p) Projektör Aç/ Kapa Optional (For old type projectors) Available (Projector Out) (max output 1080p) Projektör Aç/ Kapa EK22S PRO Ekran Özellikleri Mikrofon Uzunluk Mikrofon Çıkış Konnektörü Mikrofon tipi Frekans tepkisi (1,000Hz at) Hassasiyet Empedans Güç AÇIK göstergesi Güç gereksinimi Giriş VGA Ses HDMI Ethernet 230V Fiş (Maks 5A) USB Çıkışlar (Kürsü Alt) VGA HDMI RS232 Veri Bağlantısı (Alt bölüm) Ethernet 1 Ethernet 2 Komple Sistemli Ağ Bağlantısı Network HDBaseT Projektör için bağlantı Komple Sistemli Ağ Bağlantısı Network İsteğe bağlı (HDBaseT Projektör için Ağ Bağlantısı) 2x 4Ω Speakers 2x 20W 1,01 80dB 20Hz to 20kHz >75dB Montaj Tipi 6Ω 70W (max) / 35W(rms) khz 4" Plastik kabin Duvar ya da iç Özellikleri Kontrol Düğmeleri Dizüstü Girişler için Ses kontrolü Dizüstü Girdi Auto Sense Podyum Mikrofon Sessiz Amplifikatör Hoparlör Empedansı Ses Çıkış gücü Toplam Harmonik Bozulma Sinyal / Gürültü Oranı Frekans Aralığı Stereo Kanal Ayırma Hoparlör Empedansı Güç Frekans Aralığı Boyut Tip Güç Güç girişi Güç tüketimi 300 W (max) 375 W (max)

11 Model İsmi: TM23S TK32H DL22A Ön Panel Ekran Özellikleri Çözünürlük Parlaklık EnBoy Oranı Ön Pnael PC Özellikleri 32" 32" 22" 330 cd/m2 Konuşmacı Paneli 21,5" Ekran Özellikleri Çözünürlük Parlaklık EnBoy Oranı Dokunmatik Ekran Teknolojisi Kızılötesi Temas noktaları Çift dokunmatik Konuşmacı Paneli PC Özellikleri Mikrofon Uzunluk 21,5" Kızılötesi Çift dokunmatik 2 parça khz 2 x Phantom Power (48V) Mikrofon Çıkış Konnektörü Mikrofon tipi Frekans tepkisi (1,000Hz at) Hassasiyet Empedans Güç AÇIK göstergesi Güç gereksinimi 2 parça khz 2 x Phantom Power (48V) 2 parça khz 2 x Phantom Power (48V) Giriş VGA Sound HDMI Ethernet 230V Fiş (Maks 5A) USB USB 2.0 x 4 (2x PC altı) USB 2.0 x 4 (2x PC altı) USB 2.0 x 4 (2x PC altı) Çıkışlar (Kürsü altı) VGA HDMI RS232 İsteğe bağlı (eski tip projektörler için) İsteğe bağlı (eski tip projektörler için) İsteğe bağlı (eski tip projektörler için) Veri Bağlantısı (Kürsü altı) Ethernet 1 Ethernet 2 Komple Sistemli Ağ Bağlantısı Komple Sistemli Ağ Bağlantısı Komple Sistemli Ağ Bağlantısı Özellikleri Kontrol Düğmeleri Dizüstü Girişler için Ses kontrolü Dizüstü Girdi Auto Sense Podyum Mikrofon Sessiz Güç Güç girişi Güç tüketimi 650 W (max) 400 W (max) 400 W (max)

12 Temas Bilgi ve Görsel İletişim Teknolojileri Esenşehir Mh. Başarı Sk. No: Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE Tel: Fax:

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TTL Dijital Kürsü geliştirilmiş etkileyici ve işlevsel bir sunum cihazıdır. Dijital Kürsü; Üniversitelerde, toplantı salonlarında,

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran

27 10 nokta dokunmatik interaktif ekran 27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran IFP2710 ViewSonic IFP2710, sunum yapanların ekran üzerine kolayca çizim yapmasını, yazı yazmasını ve not almasını sağlayan parmak ve kalem ile dokunma özelliklerine

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük 65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 ViewSonic CD6510, haftada 7 gün, günde 16 saat çalışma kapasitesine sahip 65 boyutunda dayanıklı 4K LED kurumsal ekrandır. Üründeki dahili tarayıcı, internetteki

Detaylı

55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar

55 İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar 55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar Kurumsal iç mekanlar için en ideal çözümler Genel Bakış ViewSonic CDE5500-L 55" kurumsal ekran, 24mm 'lik ince çerçeveli tasarımı ile iç mekan kullanımlarında en

Detaylı

HDBaseT Alıcı Kiti HB10B Öne Çıkan Özellikler

HDBaseT Alıcı Kiti HB10B Öne Çıkan Özellikler HDBaseT Alıcı Kiti HB10B Yüksek çözünürlüklü dijital video içeriklerinizi uzun mesafelere küçük boyutlu ViewSonic HB10B HDBaseT alıcı/verici kiti ile çok kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Dünyanın ilk

Detaylı

24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420

24 FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 ViewSonic TD2420, hem ticari hem de tüketici tipi dokunmatik ekran uygulamaları için

Detaylı

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz Muhafaza ve Ayak SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > : 1 Amper > Alev yürütmezlik özelliği > UV Polikarbon Gövde Beyaz > Opsiyonel IR aydınlatma > Isıtıcı ve Fan (otomatik) > 330x125x90 mm kamera montaj alanı

Detaylı

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5 STEREO FM VERİCİ delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5 2013 PC üzerinden frekans ve kişisel bilgi kaydı. RS232 ve RDS sistem girişli.stereo-mono seçme özellikli,yüksek performanslı

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS 1387S 1368 1366 1359 1380 1377 1375 1309 1313 1308 1320 1105 1304 2015-OCAK FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 3,6-6 mm Lens

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT

4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT 4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55500 Önemli güvenlik notu Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: Lütfen bu cihazla

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

65" Full HD Kurumsal LED Ekranlar. Genel Bakış. FULL HD Görüntü Performansı. Full HD 1080p Yüksek Çözünürlüklü MultiMedya Uygulamaları

65 Full HD Kurumsal LED Ekranlar. Genel Bakış. FULL HD Görüntü Performansı. Full HD 1080p Yüksek Çözünürlüklü MultiMedya Uygulamaları 65" Full HD Kurumsal LED Ekranlar Full HD 1080p Yüksek Çözünürlüklü MultiMedya Uygulamaları Genel Bakış ViewSonic CDE6500-L 65" (64,5" görüntülenebilir) kurumsal ekran, hotel, restaurant,bar, mağazacılık

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Öne Çıkan Özellikler

Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Öne Çıkan Özellikler Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Gerçek saf Laser Phospor ışık kaynağı ile ViewSonic LS830 laser projeksiyon cihazı standart lambalı projeksiyonların ötesinden bir çözüm sunuyor. Laser kaynağının

Detaylı

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 ViewSonic CDE5510, haftanın 7 günü 16 şar saat çalışabilen dayanıklı ve uygun maliyetli bir 55 4K LED kurumsal ekrandır. Dahili tarayıcı, PC

Detaylı

USB Tip-C Evrensel Takma Birimi

USB Tip-C Evrensel Takma Birimi USB Tip-C Evrensel Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu DA-70864 ÜRÜN TANITIMI Bu Tip-C takma birimi güç, veri, Ethernet, ses ve video için entegre bir çözüm sağlar. Video aktarımı için VGA, HDMI, DisplayPort

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Ultra İnce Çerçeve

Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Ultra İnce Çerçeve Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Etkileyici parlaklık, canlı görüntüler ve çok ekranlı dizilim imkanıyla, 49 (48,5 izlenebilir) ViewSonic CDX4952 kurumsal ekran, olağanüstü video duvarları

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

Elektronik Masa Nedir?

Elektronik Masa Nedir? Elektronik Masa . Hepsi birarada, entege çözüm.. Dokunmatik Tablet.. - HDMI desteği Elektronik Masa Nedir? - İçerisinde Bilgisayar, Mikrofon, Hoparlör, Ses/video giriş çıkışları ve giriş kanlallarında

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 Kullanma Kılavuzu DS-55302 Digitus HDMI Çoğaltıcı Dağıtıcı Seti, 1x2 en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 40 m ye kadar bir geliştirme ve dağıtma çözümü sunar.

Detaylı

4000 Lümen XGA DLP Projektör. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör

4000 Lümen XGA DLP Projektör. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör 4000 Lümen XGA DLP Projektör 4000 Lümen XGA DLP Projektör Genel Bakış bulunulmaksızın değiştirilebilir. Resimler yalnızca temsil amaçlıdır. Şartlar ve Koşullar Başvurun. ViewSonic 7 Serisi XGA PJD7223

Detaylı

PLED-W800. Genel Bakış. WXGA Ultra Hafif Taşınabilir LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W800. Genel Bakış. WXGA Ultra Hafif Taşınabilir LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W800, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 800Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı, güç verebilen USB

Detaylı

VPL-SW636C. 3300 lümen WXGA Ultra Kısa Yansıtma Açılı etkileşimli projektör. Genel Bakış

VPL-SW636C. 3300 lümen WXGA Ultra Kısa Yansıtma Açılı etkileşimli projektör. Genel Bakış VPL-SW636C 3300 lümen WXGA Ultra Kısa Yansıtma Açılı etkileşimli projektör Genel Bakış Orta büyüklükteki sınıflar s ve toplantı odaları için parlak, yüksek kontrastlı,, geniş ekranlı projektör: Kurulumu

Detaylı

Bölüm 1 Başlarken WindBOX

Bölüm 1 Başlarken WindBOX Bölüm 1 Başlarken WindBOX u satın aldığınız için tebrikler. Bu, ince sistem için en iyi tercihinizdir. Herhangi bir yerde kolaylıkla kurulabilir. Özelliği içinde bulunan platform, aynı zamanda size heyecan

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARI ÇÖZÜMLERİ

EĞİTİM KURUMLARI ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM KURUMLARI ÇÖZÜMLERİ Sayın Yetkili, Avitec Eğitim Kurumları Çözümlerimiz ile ilgili tanıtım metinleri ve iletişim bilgilerimiz ekte tarafınıza sunulmuş olup; her türlü sorunuzu cevaplamaktan memnuniyet

Detaylı

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans 10.1 Dokunmatik dijital poster EP1032r-T ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

75" Ultra HD Kurumsal Ekran CDE7500 4K Ultra HD Çözünürlük

75 Ultra HD Kurumsal Ekran CDE7500 4K Ultra HD Çözünürlük 75" Ultra HD Kurumsal Ekran CDE7500 ViewSonic CDE7500 konferans düzenleme yeteneklerine sahip 75 4K Ultra HD bir ekrandır. 3840 x 2160 çözünürlük, ultra geniş izleme açıları, 2 adet 20 W hoparlör ve dosya

Detaylı

50 4K LED Kurumsal Ekran

50 4K LED Kurumsal Ekran 50 4K LED Kurumsal Ekran CDE5010 3840 x 2160 çözünürlüklü 50 ekran İnternet içeriklerini görüntülemek için dahili tarayıcı ViewBoard Cast içerik paylaşım yazılımı (Tercihe bağlı) Uzaktan ekran yönetimi

Detaylı

SW1316PRO MATRIX DSP KULLANIM KILAVUZU

SW1316PRO MATRIX DSP KULLANIM KILAVUZU SW36PRO MATRIX DSP KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİLER. Açıklama. Teknik Bilgiler.3 Bağlantı Şeması 3 SİSTEM ÖZELLİKLERİ 4. Ön Panel 4. Arka Panel 5 3 VS8 DUVAR KONTROLÜ 6 4 VS8-LCD KONTROLÜ 6

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı Önemli Güvenlik Talimatları Kullanma Kılavuzu DS-55202 1. Kurulumdan önce verici ve alıcıyı karıştırmayın. 2. Cihaz çalışıyorken fişini prizden çekmeyin. Kolay

Detaylı

55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar CDE5500-L

55 İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar CDE5500-L 55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar CDE5500-L ViewSonic CDE5500-L 55"" kurumsal ekran, 24mm 'lik ince çerçeveli tasarımı ile iç mekan kullanımlarında en geniş ve kaliteli görsel deneyimi yansıtmak

Detaylı

Kataloğ Ses ve Görüntü Cihazları. 1. HDMI Splitter (Çoklayıcı) 2. HDMI Switch HDMI 5 In 1 Switch HDMI SWITCH UZAKTAN KUMANDALI 3 IN 1 OUT

Kataloğ Ses ve Görüntü Cihazları. 1. HDMI Splitter (Çoklayıcı) 2. HDMI Switch HDMI 5 In 1 Switch HDMI SWITCH UZAKTAN KUMANDALI 3 IN 1 OUT Kataloğ Ses ve Görüntü Cihazları 1. HDMI Splitter (Çoklayıcı) 480i / 576i / 480p / 576p / 720p / 1080i / 1080p Çözünürlükleri Destekler 1x2 HDMI SPLITTER 1x4 HDMI SPLITTER 1x8 HDMI SPLITTER 2. HDMI Switch

Detaylı

ERAYSE MEDYA AK-02 ASANSÖRLÜ - HOLOGRAMLI - AKILLI KÜRSÜ

ERAYSE MEDYA AK-02 ASANSÖRLÜ - HOLOGRAMLI - AKILLI KÜRSÜ ERAYSE MEDYA AK-02 ASANSÖRLÜ - HOLOGRAMLI - AKILLI KÜRSÜ www.erayse.com 2 Erayse medya Ak 02 akıllı kürsü çok amaçlı kullanımlar için tasarlanmıştır. Kullanıcılardan Gelen talepler göz önüne alınarak çeşitli

Detaylı

32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı

32 (31,5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı 32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 ViewSonic CDE3204; otel, restoran ve konuk karşılama ortamları için harika bir tercih olan yüksek performanslı bir 32" (31,5" görüntülenebilir)

Detaylı

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 1390 1122 1121 1368 1359 1436 1377 1375 1381 1308 1320 1425 1105 2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 30 IR Pro

Detaylı

48 Full HD Kurumsal LED Ekranı CDE4803 Dahili USB Medya Oynatıcı

48 Full HD Kurumsal LED Ekranı CDE4803 Dahili USB Medya Oynatıcı 48 Full HD Kurumsal LED Ekranı CDE4803 ViewSonic CDE4803, oteller, restoranlar ve konaklama tesisleri için yüksek performanslı 48 Full HD LED kurumsal ekrandır. HDMI, VGA ve SPDIF gibi çeşitli bağlantı

Detaylı

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm Genel Bakış ViewSonic SD-Z245 22 inç (23,6 inç görüntülenebilir) zero client monitör, donanım hızlandırmalı PCoIP desteği ile Teradici Tera 2321'i temel alır. SD-Z245 zero client, VMware teknolojisini

Detaylı

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ 1441 1437 1418 1416 1490 1523 1434 1481 1433 1399 1474 1413 1513 1425 1122 2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ BOX CCD KAMERALAR CCD SENSOR CM-733B 1/3" SONY CHIP CCD, 700 TVL ÇÖZÜNÜRLÜK, AES, AGC, ALC, AWB,

Detaylı

PJD Lümen Parlaklık ile Herşey Daha Net. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör

PJD Lümen Parlaklık ile Herşey Daha Net. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör PJD7223 4000 Lümen XGA DLP Projektör Genel Bakış 4000 Lümen Parlaklık ile Herşey Daha Net bulunulmaksızın değiştirilebilir. Resimler yalnızca temsil amaçlıdır. Şartlar ve Koşullar Başvurun. ViewSonic 7

Detaylı

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6" Full HD Multimedya Monitör

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6 Full HD Multimedya Monitör 1/5 23,6" Full HD Multimedya Monitör Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi Genel Bakış ViewSonic VX2410mh-LED, ev eğlencesi için ideal 24 inç (23,6 ") geniş ekran Full HD LED monitördür. 1920x1080p çözünürlük,

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Ultra Kısa Yansıtma Mesafeli Ağa Bağlanabilir XGA Projeksiyon Cihazı

Ultra Kısa Yansıtma Mesafeli Ağa Bağlanabilir XGA Projeksiyon Cihazı 1/5 Ultra Kısa Yansıtma Mesafeli Ağa Bağlanabilir XGA Projeksiyon Cihazı İkili Etkileşimli Kalem ile İzleyicinizin Katılımını Sağlayın Genel Bakış ViewSonic PJD8353s, kısıtlı küçük alanlarda kullanım için

Detaylı

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Hakkında Bu kolay kullanım kılavuzu, sisteminizi başlatmak için kullanacağınız bir referans niteliğindedir. Daha detaylı bilgiyi cihaz kutusundan çıkan Device Drivers & Utilities

Detaylı

POP-950. POS Sistemleri. Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal

POP-950. POS Sistemleri. Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal POS Sistemleri POP-950 Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal Intel Atom Core Dual 1.8GHz İşlemci DDR3 RAM Modülü (4GB a Kadar) Akıllı Fanlarla Mükemmel Soğutma Sistemi

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

55" (54,6" izlenebilir) All-in-One Kurumsal Ekran CDM5500T

55 (54,6 izlenebilir) All-in-One Kurumsal Ekran CDM5500T 55" (54,6" izlenebilir) All-in-One Kurumsal Ekran CDM5500T ViewSonic CDM5500T ile içerik gösterimi, etkileşim ve mesajların verilmesi daha önce hiç olmadığı kadar kolay bir hale geliyor. 10 parmak dokunmatik

Detaylı

Hoparlörler Amplifikatörler Megafonlar

Hoparlörler Amplifikatörler Megafonlar designed by DENOX AUDIO Hoparlörler Amplifikatörler Megafonlar 100 V Bağlantı Şeması 8 OHM Bağlantı Şeması Bölgeli Bağlantı Şeması HF: Tiz sürücü / LF: Bass sürücü DENOX LOGIC BAĞLANTI ŞEMASI ÖN PANEL

Detaylı

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler Kapalı Devre TV Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek çözünürlüklü 500 TVL, 1600 x 1200 (UML-202-90) veya 1280 x 1024 (UML-192-90 ve UML-172-90) görüntü PC

Detaylı

Genel Özellikler. Radikal Ltd. www.radikaltr.com Aralık 2013 2

Genel Özellikler. Radikal Ltd. www.radikaltr.com Aralık 2013 2 ÜRÜNLER Genel Özellikler Ses ve kontrol sinyalleri ile IP arasında köprü görevi Ethernet bağlantısı (RJ45) Web sunucuları ile uyumlu çalışma Tüm web tarayıcıları ile kontrol edilebilme Seri port bağlantısı

Detaylı

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI TÜM SEBINETECH RADYO MODEMLERDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLER ORTAKTIR; KASA ÇALIŞMA SICAKLIĞI RF ÖZELLİKLERİ PERFORMANS ANTEN ARAYÜZÜ ÜRÜN SEÇİMİ Alüminyum kasa -10 C ~ +60 C Frekans: 433MHz, 25KHz kanal aralığı

Detaylı

ERPRO ÜRÜN KATALOĞU. CCTV Monitörleri Araç İçi Monitör Akıllı Bina Otomasyon Monitörleri All In One PC Asansör Monitörleri Video Wall Monitörleri

ERPRO ÜRÜN KATALOĞU. CCTV Monitörleri Araç İçi Monitör Akıllı Bina Otomasyon Monitörleri All In One PC Asansör Monitörleri Video Wall Monitörleri ERPRO ÜRÜN KATALOĞU CCTV Monitörleri Araç İçi Monitör Akıllı Bina Otomasyon Monitörleri All In One PC Asansör Monitörleri Video Wall Monitörleri TÜRKÇE TÜRKÇE 205205 Ver. ERPRO END. ÜRN. BİL. ELEKTRONİK

Detaylı

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE R-5, R-6, R-7 Kullanma Klavuzu Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE 4- Vericiyi, alıcıyı açmadan açmayın. Sesi en kısık duruma gelecek şekilde ayarlayın, alıcıyı açın,

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ FİYAT LİSTESİ 01.02.2018 TRAFOLU VE STEREO AMPLİFİKATÖRLER AV-100 2x20W 4-8ohm Çıkış 2 Adet Mikrofon Girişi Usb-Sd Girişi, Mp3 Hızlı Okuma Audio Input Girişi, Kaynak Bağlanabilir (DVD,CD) 12V - 220V Çalışabilir

Detaylı

4K HDMI KVM Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI KVM Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI KVM Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55502 Digitus HDMI 4K KVM uzatıcı seti bir verici ünite (yerel konum) ve bir alıcı ünitesinden (uzak konum) oluşur. HDMI sinyali, bir ağ kablosu

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera.

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. ÇIFT. MODÜLER. BENZERSIZ. Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. Sonuç olarak, performans, işlevsellik ve

Detaylı

WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı PLED-W600 ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir.

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi Saliha Ünal Cellebrite Touch Eğitimi Neden Cellebrite? İçeriğimi eski telefonumdan yeni akıllı telefona nasıl aktarabilirim? Çok Kolay! Cellebrite a sahibiz Kolayca yapabiliriz! Kit Genel Bakış Cellebrite

Detaylı

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR BOX KAMERALAR ÜRÜN GÖRSELİ MODEL ÖZELLİKLER FİYAT D-116 Sesli Box Kamera 1/3 SHARP CCD Board, 480 TVL Çözünürlük 0,05 Lux Işık Hassasiyeti, Day/Night 30 $ D-117 Sesli Box Kamera 1/3 SONY CCD Board, 480

Detaylı

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m 4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m Kullanma Kılavuzu DS-55504 Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: 1. Lütfen bu cihazla ilgili

Detaylı

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, yüksek performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, yüksek performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm 22 inç (21,5 inç görüntülenebilir) Thin Client Monitör Genel Bakış ViewSonic SD-Z225 22 inç (21,5 inç görüntülenebilir) thin client monitör, donanım hızlandırmalı

Detaylı

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış VPL-FX35 5000 lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü Genel Bakış Yüksek parlaklık k ve düşük ük bakım sunan 3LCD XGA kurulum projektörü Yüksek kaliteli projektörün gerektiği hemen her duruma uyacak şekilde

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

Yüksek netlikte kablosuz ağ medya oynatıcı NMP580-W İçeriklerinizi Kolayca Paylaşın

Yüksek netlikte kablosuz ağ medya oynatıcı NMP580-W İçeriklerinizi Kolayca Paylaşın Yüksek netlikte kablosuz ağ medya oynatıcı NMP580-W ViewSonic NMP-580w ağ medya oynatıcı, geniş format ekranlarında ve dijital signage çözümlerinde güvenilir ve etkileyici 1080p medya oynatmayı sağlar.

Detaylı

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 1320 1425 1122 1121 1504 1503 1519 1528 1368 1377 1375 1381 1308 2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP,

Detaylı

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD Kullanma Kılavuzu DS-55100-1 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 50 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI DL-62CM Kola Bağlı Monitör S.K.: 22.1107 DL-6A DL-6D DL-62A DL-62D DL-662A DL-662D

Detaylı

CAT/IP Üzerinden 4K HDMI Sinyal Güçlendirici (Alıcı Birim)

CAT/IP Üzerinden 4K HDMI Sinyal Güçlendirici (Alıcı Birim) CAT/IP Üzerinden 4K HDMI Sinyal Güçlendirici (Alıcı Birim) Kullanıcı Kılavuzu DS-55123 Ürün Tanıtımı Bu, IP Üzerinden Digitus HDMI Sinyal Güçlendiricinin (DS-55122) bir HDMI alıcı birimidir. Ayrıca Digitus

Detaylı

R Fidan Elektronik ses sistemlerinde lider

R Fidan Elektronik ses sistemlerinde lider R Fidan Elektronik ses sistemlerinde lider FM Modeli : GENEL ÖZELLİKLER LD-1 Çift USB Girişli - Çift SD Kartlı Çift Bluetooth'lu Çift dijital ekran- Dvd'li - 4 Karaoke Çıkışlı - Full Dijital FM Radyolu

Detaylı

diğer cihazlarla bağlanti

diğer cihazlarla bağlanti diğer cihazlarla bağlanti GÖRÜNTÜ/SES/MONITÖR BAĞLANTILARI M UTP kamerası ve BNC kamerasını aynı anda bağlı tutmayın. (KNL1, KNL2) NETWORK USB 1 5 2 6 3 7 4 8 9 13 10 14 11 15 12 16 VIDEO IN 1 VIDEO IN

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600

Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600 Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600 ViewSonic CDE8600 konferans düzenleme yeteneklerine sahip 86 4K Ultra HD bir ekrandır. Çok keskin 3840 x 2160 çözünürlük, ultra

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR 1653s 1659s 1689s 1601s 1602s 1704s 1534 1473S 1418 1587s 1625 1604 1603 1138s 1703 1425 2017-KASIM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi

Detaylı

2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1555 1418 1625 1604 1669 1603 1600 1657 1656 1606 1571 1598 1474 1561 1425 2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

55" (54.6 görüntülenebilir) All- in-one Kurumsal Ekran CDM5500R

55 (54.6 görüntülenebilir) All- in-one Kurumsal Ekran CDM5500R 55" (54.6 görüntülenebilir) Allin-One Kurumsal Ekran CDM5500R ViewSonic CDM5500R ile fiziksel kurulum, içerik üretimi ve mesajların verilmesi daha önce hiç olmadığı kadar kolay bir hale geliyor. Dahili

Detaylı

Yüksek Performanslı LED monitörler

Yüksek Performanslı LED monitörler Video Yüksek Performanslı monitörler Yüksek Performanslı monitörler www.boschsecrity.com Hassas renk üretimi ve görüntü ttmayı engelleme DisplayPort, HDMI, DVI ve VGA girişleri Daha iyi dayanıklılık, ısı

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

CAT/IP Üzerinden 4K HDMI Sinyal Güçlendirici (Set)

CAT/IP Üzerinden 4K HDMI Sinyal Güçlendirici (Set) CAT/IP Üzerinden 4K HDMI Sinyal Güçlendirici (Set) Ürün Tanıtımı Kullanıcı Kılavuzu DS-55122 Bu HDMI Sinyal Güçlendirici, HDMI video/ses sinyallerinizi 4K2K/30 Hz kalitesiyle 120 metreye (394 fit) kadar

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED Genel Bakış SD-Z246, 23,6" sıfır istemci entegreli bir IPS LED monitördür. Teradici Tera2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z246 sıfır istemci, VMware tabanlı

Detaylı

55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T

55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T 55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T ViewSonic EP5520T, şık, ince tasarımlı, All-in-One ayakta duran 20 nokta çoklu dokunmatik özellikli interaktif e-posterdir. İşlek, yüksek trafikli

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

AKSESUARLAR $210 $130 $28 $72 $42 $96 $44 $102 $0,44 SN-BNC $0,44 SN-POWERJACK $0,90 SN-POWERJACK+BNC. $16 SN-AKTİF PoE $12

AKSESUARLAR $210 $130 $28 $72 $42 $96 $44 $102 $0,44 SN-BNC $0,44 SN-POWERJACK $0,90 SN-POWERJACK+BNC. $16 SN-AKTİF PoE $12 AKSESUARLAR AKSESUARLAR SN-KBL-2350-305 > 23 AWG CAT6 UTP (% 100 BAKIR) 305 mt $210 SN-KBL-2650-305 > 26 AWG CAT6 UTP (% 100 BAKIR) 305 mt $130 SN-KBL-2122-100 > KABLO 2+1 2 0,22 KABLO 100 m $28 SN-KBL-2122-250

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı