TÜRK VE RUS İŞ ADAMLARI ST. PETERSBURG'DA BULUŞUYOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRK VE RUS İŞ ADAMLARI ST. PETERSBURG'DA BULUŞUYOR"

Transkript

1

2 TÜRK VE RUS İŞ ADAMLARI ST. PETERSBURG'DA BULUŞUYOR Dünya nın dört bir yanında ki Türk İş Adamları, Türkiye Rusya iş hacmini arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak, bilgi ve birikimlerini paylaşmak amacıyla Rusya da bir araya geliyor. 21 Kasım 2016 Pazartesi 10:50 Dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği, 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit) Aralık 2016 tarihleri arasında Rusya da yapılıyor. İlki Los Angles da, 2. si New York da 3.sü Washington da, 4.sü Tokyo da yapılan Uluslararası Kalite Zirvesinin 5.si, Aralık 2016 tarihinde St. Petersburg yapılıyor. Ticaret hacmini geliştirerek, Türkiye nin kalite vurgusunun dünyaya örnek olacağını belirten LOB IN World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, kalite zirvesi ile ilgili şöyle konuştu; Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda 100 Milyar dolarlık hedef göstermesiyle birlikte, yeni bir döneme girmiştir. Bu hedefe destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz dünya kalite zirvesinin bu yıl, 5.sini düzenliyoruz Aralık 2016 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği ile 5th World Quality Summit kapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya'daki meslektaşlarıyla iş birliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir. St. Petersburg'da, gerçekleşecek olan 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesinde, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk Rus İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir. Türkiye nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecektir. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir. AR-GE ve o'na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler; 2016 World Quality Award" ödüllerinin sahibi olacak.

3 Türk ve Rus iş adamları buluşacak GÜNDEM - 21 Kasım 2016, 10:49 Türk ve Rus iş adamları Aralık'ta ST. Retersburg'da buluşacak Dünya nın dört bir yanında ki Türk İş Adamları, Türkiye Rusya iş hacmini arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak, bilgi ve birikimlerini paylaşmak amacıyla Rusya da bir araya geliyor.dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği, 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit) Aralık 2016 tarihleri arasında Rusya da yapılıyor. İlki Los Angles da, 2. si New York da 3.sü Washington da, 4.sü Tokyo da yapılan Uluslararası Kalite Zirvesinin 5.si, Aralık 2016 tarihinde St. Petersburg yapılıyor. Ticaret hacmini geliştirerek, Türkiye nin kalite vurgusunun dünyaya örnek olacağını belirten LOB IN World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, kalite zirvesi ile ilgili şöyle konuştu Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda 100 Milyar dolarlık hedef göstermesiyle birlikte, yeni bir döneme girmiştir. Bu hedefe destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz dünya kalite zirvesinin bu yıl, 5.sini düzenliyoruz Aralık 2016 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği ile 5th World Quality Summit kapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya'daki meslektaşlarıyla iş birliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir. St. Petersburg'da, gerçekleşecek olan 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesinde, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat

4 ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk Rus İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir. Türkiye nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecektir. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir. AR-GE ve o'na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler 2016 World Quality Award" ödüllerinin sahibi olacak.

5 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi Rusya da Yapılıyor İlki Los Angles da, 2. si Newyork da 3.sü Washington da, 4.sü Tokyo da yapılan Uluslararası Kalite Zirvesinin 5.si, Aralık 2016 Tarihinde St. Petersburg yapılıyor. Dünya nın dört bir yanında ki Türk İş İnsanları, Türkiye Rusya iş hacmini arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak, bilgi ve birikimlerini paylaşmak için Rusya da buluşuyor. Hedef 100 Milyar Dolar Dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona [ ] İlki Los Angles da, 2. si Newyork da 3.sü Washington da, 4.sü Tokyo da yapılan Uluslararası Kalite Zirvesinin 5.si, Aralık 2016 Tarihinde St. Petersburg yapılıyor. Dünya nın dört bir yanında ki Türk İş İnsanları, Türkiye Rusya iş hacmini arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak, bilgi ve birikimlerini paylaşmak için Rusya da buluşuyor. Hedef 100 Milyar Dolar Dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği, 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit) Aralık 2016 tarihleri arasında St. Petersburg da yapılacak. Ticaret hacmini geliştirerek, Türkiye nin kalite vurgusunun dünyaya örnek olacağını belirten LOB IN World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, kalite zirvesi ile ilgili şöyle konuştu; Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda 100 Milyar dolarlık hedef göstermesiyle birlikte, yeni bir döneme girmiştir. Bu hedefe destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz dünya kalite zirvesinin bu yıl, 5.sini düzenliyoruz Aralık 2016 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği ile 5th World Quality Summit kapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya daki meslektaşlarıyla iş birliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir. St. Petersburg da, gerçekleşecek olan 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesinde, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk Rus İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir. Türkiye nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecektir. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir World Quality Award Ödül Töreni AR-GE ve o na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler; 2016 World Quality Award ödüllerinin sahibi olacak.

6 5. ULUSLARARASI DÜNYA KALİTE ZİRVESİ RUSYA DA YAPILACAK! İlki Los Angles da, 2. si; Newyork da 3.sü Washington da, 4.sü Tokyo da yapılan Uluslararası Kalite Zirvesinin 5.si, Aralık 2016 Tarihinde St. Petersburg yapılacak. 19 Kasım 2016 Cumartesi 11:55 Dünya nın dört bir yanında ki Türk İş İnsanları, Türkiye Rusya iş hacmini arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak, bilgi ve birikimlerini paylaşmak için Rusya da buluşuyor. Hedef 100 Milyar Dolar Dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği, 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit) Aralık 2016 tarihleri arasında St. Petersburg'da yapılacak. Ticaret hacmini geliştirerek, Türkiye nin kalite vurgusunun dünyaya örnek olacağını belirten LOB'IN World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, kalite zirvesi ile ilgili şöyle konuştu; Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda 100 Milyar dolarlık hedef göstermesiyle birlikte, yeni bir döneme girmiştir. Bu hedefe destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz dünya kalite zirvesinin bu yıl, 5.sini düzenliyoruz Aralık 2016 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği ile 5th World Quality Summitkapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya'daki meslektaşlarıyla iş birliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir. St. Petersburg'da, gerçekleşecek olan5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesinde, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk Rus İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir. Türkiye nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecektir. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir. AR-GE ve o'na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler; 2016 World Quality Award" ödüllerinin sahibi olacak.

7 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi Rusya da Yapılıyor İlki Los Angles da, 2. si Newyork da 3.sü Washington da, 4.sü Tokyo da yapılan Uluslararası Kalite Zirvesinin 5.si, Aralık 2016 Tarihinde St. Petersburg yapılıyor. Dünya nın dört bir yanında ki Türk İş İnsanları, Türkiye Rusya iş hacmini arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak, bilgi ve birikimlerini paylaşmak için Rusya da buluşuyor. Hedef 100 Milyar Dolar Dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği, 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit) Aralık 2016 tarihleri arasında St. Petersburg'da yapılacak. Ticaret hacmini geliştirerek, Türkiye nin kalite vurgusunun dünyaya örnek olacağını belirten LOB IN World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, kalite zirvesi ile ilgili şöyle konuştu; Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda 100 Milyar dolarlık hedef göstermesiyle birlikte, yeni bir döneme girmiştir. Bu hedefe destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz dünya kalite zirvesinin bu yıl, 5.sini düzenliyoruz Aralık 2016 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği ile 5th World Quality Summit kapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya'daki meslektaşlarıyla iş birliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir. St. Petersburg'da, gerçekleşecek olan 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesinde, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk Rus İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir. Türkiye nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecektir. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir. AR-GE ve o'na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler; 2016 World Quality Award" ödüllerinin sahibi olacak.

8 Rusya'da hedef 100 milyar dolar Dünya'nın dört bir yanında ki Türk İş İnsanları, Türkiye Rusya iş hacmini arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak, bilgi ve birikimlerini paylaşmak için Rusya'da buluşuyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği, 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit)" Aralık 2016 tarihleri arasında St. Petersburg'da yapılacak. Ticaret hacmini geliştirerek, Türkiye'nin kalite vurgusunun dünyaya örnek olacağını belirten LOB'IN World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, kalite zirvesi ile ilgili şöyle konuştu; Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda 100 milyar dolarlık hedef göstermesiyle birlikte, yeni bir döneme girmiştir. Bu hedefe destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz dünya kalite zirvesinin bu yıl, 5.sini düzenliyoruz Aralık 2016 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği ile 5th World Quality Summit kapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya'daki meslektaşlarıyla iş birliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir. St. Petersburg'da, gerçekleşecek olan 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesinde, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk Rus İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir. Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecektir. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye'nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir." AR-GE ve o'na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler; 2016 World Quality Award" ödüllerinin sahibi olacak.

9 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi Rusya'da Yapılıyor İlki Los Angles'da, 2. si; Newyork'da 3.sü Washington'da, 4.sü Tokyo'da yapılan Uluslararası Kalite Zirvesinin 5.si, Aralık 2016 Tarihinde St. Petersburg yapılıyor. Dünya'nın dört bir yanında ki Türk İş İnsanları, Türkiye Rusya iş hacmini arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak, bilgi ve birikimlerini paylaşmak için Rusya'da buluşuyor. "Hedef 100 Milyar Dolar" Dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği, "5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit)" Aralık 2016 tarihleri arasında St. Petersburg'da yapılacak. Ticaret hacmini geliştirerek, Türkiye'nin kalite vurgusunun dünyaya örnek olacağını belirten LOB'IN World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, kalite zirvesi ile ilgili şöyle konuştu; "Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda 100 Milyar dolarlık hedef göstermesiyle birlikte, yeni bir döneme girmiştir. Bu hedefe destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz dünya kalite zirvesinin bu yıl, 5.sini düzenliyoruz Aralık 2016 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği ile 5th World Quality Summit kapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya'daki meslektaşlarıyla iş birliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir. St. Petersburg'da, gerçekleşecek olan 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesinde, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk Rus İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir. Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecektir. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli

10 bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye'nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir." AR-GE ve o'na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler; "2016 World Quality Award" ödüllerinin sahibi olacak.

11 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi Rusya'da Yapılıyor İlki Los Angles'da, 2. si; Newyork'da 3.sü Washington'da, 4.sü Tokyo'da yapılan Uluslararası Kalite Zirvesinin 5.si, Aralık 2016 Tarihinde St. Petersburg yapılıyor. Dünya'nın dört bir yanında ki Türk İş İnsanları, Türkiye Rusya iş hacmini arttırmak, yeni iş imkânları sağlamak, bilgi ve birikimlerini paylaşmak için Rusya'da buluşuyor. "Hedef 100 Milyar Dolar" Dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği, "5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit)" Aralık 2016 tarihleri arasında St. Petersburg'da yapılacak. Ticaret hacmini geliştirerek, Türkiye'nin kalite vurgusunun dünyaya örnek olacağını belirten LOB'IN World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, kalite zirvesi ile ilgili şöyle konuştu; "Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda 100 Milyar dolarlık hedef göstermesiyle birlikte,

12 yeni bir döneme girmiştir. Bu hedefe destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz dünya kalite zirvesinin bu yıl, 5.sini düzenliyoruz Aralık 2016 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği ile 5th World Quality Summit kapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya'daki meslektaşlarıyla iş birliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir. St. Petersburg'da, gerçekleşecek olan 5. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesinde, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk Rus İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir. Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyadan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecektir. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye'nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir." AR-GE ve o'na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler; "2016 World Quality Award" ödüllerinin sahibi olacak.

IV. INTERNATIONAL WORLD QUALITY SUMMIT

IV. INTERNATIONAL WORLD QUALITY SUMMIT IV. INTERNATIONAL WORLD QUALITY SUMMIT 15-18 ARALIK 2015 TOKYO - JAPAN RADISSON HOTEL NARITA IV. INTERNATIONAL WORLD QUALITY SUMMIT 15-18 Aralık 2015 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği

Detaylı

İŞBİRLİĞİ İLE 3. BÖLGESEL VE ULUSLARARASI MARKALAR ÖDÜL TÖRENİ 17 EKİM SAAT 13:30 ŞEHİTKAMİL KONGRE MERKEZİ. www.gamep.org.tr

İŞBİRLİĞİ İLE 3. BÖLGESEL VE ULUSLARARASI MARKALAR ÖDÜL TÖRENİ 17 EKİM SAAT 13:30 ŞEHİTKAMİL KONGRE MERKEZİ. www.gamep.org.tr 17 EKİM SAAT 13:30 ŞEHİTKAMİL KONGRE MERKEZİ GAMEP 3. ÖDÜL TÖRENİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI. TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK MEDYA PLATFORMU ( GAMEP ) HER YIL DÜZENLEDİĞİ ÖDÜL TÖRENİ NİN 3. SÜ KANAL 5 İŞBİRLİĞİ İLE

Detaylı

TÜRK DÜNYASI KIZIL ELMA ÖDÜLLERİ SUNUŞ

TÜRK DÜNYASI KIZIL ELMA ÖDÜLLERİ SUNUŞ -------------- TÜRK DÜNYASI -------------- KIZIL ELMA ÖDÜLLERİ SUNUŞ Dünya Türk Forumu; TASAM öncülüğünde Türk Devletleri nin temsilcileri ile Dünya nın dört bir yanında yaşayan Türk Diasporaları nın düşünce

Detaylı

İSLAM DÜNYASI İSTANBUL ÖDÜLLERİ

İSLAM DÜNYASI İSTANBUL ÖDÜLLERİ İSLAM DÜNYASI İSTANBUL ÖDÜLLERİ SUNUŞ Dünya İslam Forumu (DİF); Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) öncülüğünde İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin temsilcileri ile dünyanın dört

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

SINIR TANIMAYAN TÜRK BİLİM İNSANLARI YFZ2017 DE BİR ARAYA GELİYOR

SINIR TANIMAYAN TÜRK BİLİM İNSANLARI YFZ2017 DE BİR ARAYA GELİYOR SINIR TANIMAYAN BİLİM İNSANLARI YFZ2017 DE BİR ARAYA GELECEK Dünyanın en iyi üniversitelerinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla çok sayıda ödüle layık görülen Türk bilim insanları, tecrübelerini paylaşmak

Detaylı

------------- İSLAM DÜNYASI ------------- İSTANBUL ÖDÜLLERİ SUNUŞ

------------- İSLAM DÜNYASI ------------- İSTANBUL ÖDÜLLERİ SUNUŞ ------------- İSLAM DÜNYASI ------------- İSTANBUL ÖDÜLLERİ SUNUŞ İslam Ülkeleri Düşünce Kuruluşları Platformu (İSTTP); TASAM öncülüğünde İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi devletlerin temsilcileri ile dünyanın

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, geçtiğimiz ay yoğun bir bilimsel kongre programı yaşadı. Kurucusu olduğu Ortadoğu Organ Nakli Derneği (MESOT) tarafından

Detaylı

DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Temel Bilgiler G20 Nedir? G-20 (Group of 20) platformunun kuruluş amacı küresel ekonomik istikrarın sağlanması ve teşvik edilmesi için gayri resmi bir görüş alışverişi

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

TÇMB DEN HABERLER. KalDer İnsan Kaynakları Kongresi ULUSAL KONFERANSLAR & FUARLAR. Başlarken

TÇMB DEN HABERLER. KalDer İnsan Kaynakları Kongresi ULUSAL KONFERANSLAR & FUARLAR. Başlarken 05.0 2.2 009 S a yı XX VI I TÇMB DEN HABERLER Başlarken Bu Sayıda TÇMB den Haberler Bülteni nin XXVII.sayısında gerçekleşecek olan ulusal ve uluslararası konferanslar ve fuarlar ile ilgili bilgilerin yanısıra

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 2013 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN HEDEFLERİ 3. YARIŞMANIN KONUSU 4. YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI ve ESASLARI 5.

Detaylı

TEGEP te Neler Oluyor?

TEGEP te Neler Oluyor? Gündem Mayıs 2013 02 TEGEP te Neler Oluyor? Eğitim ve gelişim alanında referans olabilecek çalışmalar kapıda! 07 TEGEP - ASTD İşbirliği 05 Zirvede Buluşalım! 09 Tegep Eğitim Profesyonellerini Geliştiriyor

Detaylı

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası 12-15 Kasım 2013 Bölümümüz Hakkında Ege Üniversitesi,

Detaylı

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC)

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC) 2016 inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! 20 / 23 Ekim 2016 İstanbul Kongre Merkezi(ICC) ALLINTECH 2015' e Katkı ve Ka lımlarında Dolayı Teşekkür Ederiz. ALLINTECH 2016 TÜM İNOVASYON TEKNOLOJİLERİ FUARI

Detaylı

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan Genç Barış İnisiyatifi Derneği tüm insanlığın ortak gayesi olan dünya barışının temin edilmesine katkı sağlamak isteyen, insanlığa din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin faydalı olmayı hedeflemiş,

Detaylı

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili,

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili, SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemizde İnşaat Ekonomisi Zirvesi ni gerçekleştiriyoruz. Türkiye nin

Detaylı

3rd World Quality Summit US Program -October, 2014

3rd World Quality Summit US Program -October, 2014 64 W 48 th Street, Suite 1103, New York, NY 10036 / Ph+1 212 764 4500/Fax 1 347 584 3621 www.worldoftravelusa.com 3rd World Quality Summit US Program -October, 2014 31 Ekim 2014-1.Gün : Washington DC Varış:

Detaylı

12. Sezon Bilim Kahramanları Buluşuyor FIRST LEGO League (FLL) Turnuvalarının Parlayan Yıldızı Bahçeşehir Okulları

12. Sezon Bilim Kahramanları Buluşuyor FIRST LEGO League (FLL) Turnuvalarının Parlayan Yıldızı Bahçeşehir Okulları 12. Sezon Bilim Kahramanları Buluşuyor FIRST LEGO League (FLL) Turnuvalarının Parlayan Yıldızı Bahçeşehir Okulları Türkiye de STEM eğitiminin öncülüğünü yapan Bahçeşehir Okulları ulusal ve uluslararası

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar.

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. ''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. (14-15 Mart 2013) Altı Birliği bünyesinde barındıran ve toplam 21.436 üyeye sahip, İstanbul

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye

IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye Tanışma Toplantısı 9 Ekim 2015 OUR FIELD OUR WORLD OUR IMPACT Akış IODA Nedir? Neden IODA Türkiye?

Detaylı

5 Aralık 2014 Pazartesi Resmi Gazete Sayı: 29206

5 Aralık 2014 Pazartesi Resmi Gazete Sayı: 29206 5 Aralık 2014 Pazartesi Resmi Gazete Sayı: 29206 Üsküdar Üniversitesi'nden: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ GENÇ BEYİNLER AKADEMİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

İNŞAATTA KALİTE ZİRVESİ

İNŞAATTA KALİTE ZİRVESİ İşbirliği Güç birliği! www.insaatzirve.com 6. ULUSLARARASI İNŞAATTA KALİTE ZİRVESİ 2014 4 Aralık 2014 / The Grand Tarabya İstanbul www.imsad.org 6. ULUSLARARASI İNŞAATTA KALİTE ZİRVESİ İnşaatta Kalite

Detaylı

TÇMB DEN HABERLER. SEDEFED Krizden Çıkış Yollarını Tartışıyor ULUSAL KONFERANSLAR & FUARLAR. Başlarken

TÇMB DEN HABERLER. SEDEFED Krizden Çıkış Yollarını Tartışıyor ULUSAL KONFERANSLAR & FUARLAR. Başlarken 22.0 1.2 009 S a yı XX VI TÇMB DEN HABERLER Başlarken Bu Sayıda TÇMB den Haberler Bülteni nin XXVI.sayısında gerçekleşecek olan ulusal ve uluslararası konferanslar ve fuarlar ile ilgili bilgiler var. Başlarken

Detaylı

İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ

İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ Bu yıl 2.'si düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası Etkinlikleri muhteşem bir açılışa tanıklık etti. Geçen yıl 3 gün süren etkinliklere 15 binden fazla katılımcı ilgi gösterirken,

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

YÖNETMELİK ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ-İŞ DÜNYASI İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ-İŞ DÜNYASI İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 2 Mayıs 2011 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27922 YÖNETMELİK ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ-İŞ DÜNYASI İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı İTÜ IEEE ailesinden merhaba! 1992 yılından beri İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi nde faaliyet gösteren, teknik üniversite öğrencisinin mesleki ve sosyal açıdan gelişimini hedefleyen sayısız çalışma yapan

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

Rekabet için. 17 Ocak. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi İstanbul da. 13 Ocak Dengeler Nerede Oluşacak? kurumsal yönetimin rolü. www.tkyd.

Rekabet için. 17 Ocak. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi İstanbul da. 13 Ocak Dengeler Nerede Oluşacak? kurumsal yönetimin rolü. www.tkyd. V. ULUSLARARASI KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ 17 Ocak 2012 15 Ocak Şirket değeri oluşturmada kurumsal yönetimin rolü 13 Ocak Dengeler Nerede Oluşacak? 15 Ocak Kurumsal yönetimin stratejisi ve sürdürülebilir

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası BEC2013 BIOMED2013 12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans Programı

Detaylı

26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul

26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul 2015 26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul TÜRKİYE İMSAD İnşaatta Kalİte Zİrvemİzde Buluşalım Türkiye İMSAD ın gelenekselleşen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl yedinci kez sektörümüzün

Detaylı

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS B BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS INVESTMENT BANKING SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Finance Summits, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü ve CARF (Center for Applied Research in Finance) ortaklığı ile

Detaylı

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE 25 NİSAN 2014 CUMA 12.15-14.15 Öğle Arası 14.15-15.15 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 15.15-15.30 Çay/Kahve Arası 15.30-16.00 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 26 NİSAN 2014

Detaylı

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ M A R K A D E M İ B U L U Ş M A L A R I ETTOM İletişim Bilgileri ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi 26040 Eskişehir ettom@ogu.edu.tr www.eskisehirttp.com 0 222 229 39 54 10 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi

Detaylı

TÜRKİYE, GELECEK 10 YILLARDA EN İSTİKRARLI ÜLKE OLACAK DÜNYA 1/2

TÜRKİYE, GELECEK 10 YILLARDA EN İSTİKRARLI ÜLKE OLACAK DÜNYA 1/2 TÜRKİYE, GELECEK 0 YILLARDA EN İSTİKRARLI ÜLKE OLACAK DÜNYA HAFTADA 6 GÜN 22.08.207 26055 25 /2 TÜRKİYE, GELECEK 0 YILLARDA EN İSTİKRARLI ÜLKE OLACAK DÜNYA HAFTADA 6 GÜN 22.08.207 26055 25 2/2 TÜRK ŞİRKETLERİNDEN

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Uludağ Üniversitesi Kadın Araştırmaları

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Katip Mustafa Çelebi Mah., İpek Sok., No: Beyoğlu/İstanbul Tel: Faks:

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Katip Mustafa Çelebi Mah., İpek Sok., No: Beyoğlu/İstanbul Tel: Faks: SONUÇ BİLDİRGESİ TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Katip Mustafa Çelebi Mah., İpek Sok., No: 9 34433 Beyoğlu/İstanbul Tel: 0212 252 95 00 Faks: 0212 249 86 74 web: www.mmo.org.tr/istanbul

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

TBD. TBD İzmir Şube Başkanı Fikret Kavzak: Bilişim alanında İzmir in daha çok pay alması ve yatırımların artırılması için çalışıyoruz

TBD. TBD İzmir Şube Başkanı Fikret Kavzak: Bilişim alanında İzmir in daha çok pay alması ve yatırımların artırılması için çalışıyoruz TBD İzmir Şube Başkanı Fikret Kavzak: Bilişim alanında İzmir in daha çok pay alması ve yatırımların artırılması için çalışıyoruz Özellikle bilişim sektöründe yetişen gençlerin İzmir de iş hayatına atılıp

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

TÇMB KASIM- ARALIK AYI EĞİTİMLERİ...2

TÇMB KASIM- ARALIK AYI EĞİTİMLERİ...2 30.10.2007 Bu sayımızda TÇMB Kasım- Aralık eğitimleri, çeşitli ulusal ve uluslararası konferans, sergi ve kongreler hakkında bilgiler var ve daha önceki sayılardaki konferanslar hakkında da hatırlatmalar

Detaylı

26-28 Kasım 2014 İstanbul, Türkiye Grand Hyatt TÜRK FRANSIZ İN VASY N F RUMU

26-28 Kasım 2014 İstanbul, Türkiye Grand Hyatt TÜRK FRANSIZ İN VASY N F RUMU 26-28 Kasım 2014 İstanbul, Türkiye Grand Hyatt TÜRK FRANSIZ İN VASY N F RUMU HEDEF ETKİNLİK İÇERİK GÜNDEM KATILIMCILAR Türk-Fransız İnovasyon Forumu, firmalara, inovasyon konusunda yeni teknolojiler ve

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

Avrupa Yeşil Çevre Eğitimi Ağı: GREEEN

Avrupa Yeşil Çevre Eğitimi Ağı: GREEEN Avrupa Yeşil Çevre Eğitimi Ağı: GREEEN İklim değişikliği eğitimi, öğrencilerin küresel ısınmanın günümüzdeki etkileri üzerine düşünmelerine yardımcı olur ve gelecekte daha sürdürülebilir bir dünyaya sahip

Detaylı

FORGOOD SOSYAL FAYDA ZİRVESİ (SOCIAL GOOD SUMMIT) UNDP TBWA\FORGOOD

FORGOOD SOSYAL FAYDA ZİRVESİ (SOCIAL GOOD SUMMIT) UNDP TBWA\FORGOOD \ T B WA FORGOOD SOSYAL FAYDA ZİRVESİ (SOCIAL GOOD SUMMIT) 2018 UNDP \ TBWA SOCIAL GOOD SUMMIT SOSYAL FAYDA KONUSUNDA DÜNYANIN EN ETKİLİ ETKİNLİĞİ \ TBWA SOCIAL GOOD SUMMIT İNOVASYON VE TEKNOLOJİ KULLANARAK

Detaylı

ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net

ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net 7. [İmtiyaz Sahibi] Prof.Dr. Tahsin Engin [Yazarlar] Gözde Sofuoğlu [Tasarım] Murat Tamcı Bilal Altun Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Ref : TÜSİAD 4.0 Raporu 2016

Ref : TÜSİAD 4.0 Raporu 2016 Endüstri 4.0 DURUM BEKLENTİLER HEDEFLER BÖLGESEL SANAYİİ Ekim 2016, Eskişehir ş Kenan IŞIK Dün Yeni bir dünya Dünyayı şekillendiren ana akımlar Ref : TÜSİAD 4.0 Raporu 2016 Yeni bir dönem Verimlilik Sanayi

Detaylı

ARTEV ENTELEKTÜEL VARLIK YÖNETİMİ İSTANBUL SANAYİ ODASI SUNUMU 30 MART 2012

ARTEV ENTELEKTÜEL VARLIK YÖNETİMİ İSTANBUL SANAYİ ODASI SUNUMU 30 MART 2012 ARTEV ENTELEKTÜEL VARLIK YÖNETİMİ İSTANBUL SANAYİ ODASI SUNUMU 30 MART 2012 İçerik Entelektüel Varlık Yönetimi Avrupa İnovasyon Değerlemesi İstanbul Sanayi Odası - Genel Bilgiler Avrupa İşletmeler Ağı

Detaylı

Teknik Bülten. 16 Kasım 2016 Çarşamba

Teknik Bülten. 16 Kasım 2016 Çarşamba Güne Başlarken Boston Fed Başkanı Eric Rosengren Fed'i gelecek ay faiz artışından ancak önemli olumsuz bir gelişmenin caydırabileceğini söyledi. ABD Merkez Bankasının (Fed) Yönetim Kurulu Üyesi Daniel

Detaylı

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile 21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI İşbirliği ile 2. Gaziantep Enerji Zirvesi 21 Şubat 2014 te Enerji Alanında Bölgenin Yol Haritasını Çiziyor. Dünyanın en hızlı büyüyen ilk 10 şehri arasında yer alan Gaziantep

Detaylı

MÜSİAD İSVİÇRE Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım,

MÜSİAD İSVİÇRE Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım, MÜSİAD İSVİÇRE 25.11.2017 Sayın Başkonsolosum (Asiye Nurcan İpekçi), Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım, İş Dünyamızın Değerli Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD dostları, 1

Detaylı

IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum

IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum Piyasalarda Bugün Neler Olacak? USDTRY ALTIN BRENT PETROL GBPUSD EURUSD Hamburg da gerçekleştirilen G-20 zirvesinde ABD Başkanı Trump ve Rusya Devlet

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ Sayın Yetkili, Bogăziçi Üniversitesi I ktisadi ve I dari Bilimler Fakültesi olarak, Boğaziçi Üniversitesi Lüks Tüketim Zirvesi ni 28 Ocak 2016

Detaylı

STRATEJİK VİZYON BELGESİ SİVİL GLOBAL GLOBAL SİVİL DİPLOMASİ ZİRVESİ Potansiyelin Keşfi. ( Nisan 2016, Pullman İstanbul Otel - İstanbul )

STRATEJİK VİZYON BELGESİ SİVİL GLOBAL GLOBAL SİVİL DİPLOMASİ ZİRVESİ Potansiyelin Keşfi. ( Nisan 2016, Pullman İstanbul Otel - İstanbul ) w STRATEJİK VİZYON BELGESİ SİVİL GLOBAL 2016 GLOBAL SİVİL DİPLOMASİ ZİRVESİ Potansiyelin Keşfi ( 20-22 Nisan 2016, Pullman İstanbul Otel - İstanbul ) Globalleşme süreci ülkeleri ekonomik, siyasi ve sosyolojik

Detaylı

Sanayi Üniversite Đşbirliği Süreçlerinde Ekosistem Yönetimi Sanayi Üniversite Đşbirliği Faaliyetleri

Sanayi Üniversite Đşbirliği Süreçlerinde Ekosistem Yönetimi Sanayi Üniversite Đşbirliği Faaliyetleri ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP 5. ULUSAL KONGRESİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ, İSTANBUL 21-2222 HAZİRAN 2012 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ SÜREÇLERİNDE EKOSİSTEM YÖNETİMİNİN ROLÜ METE MELEKSOY

Detaylı

SPoD LGBTİ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini İzledi. Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor

SPoD LGBTİ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini İzledi. Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor SPoD LGBTİ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini İzledi SPoD, Bağımsız Seçim İzleme Platformu ile birlikte cumhurbaşkanlığı seçimlerinde demokratik gözetim hakkı çerçevesinde kırılgan grupların seçme ve seçilme

Detaylı

MECLİS TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı

MECLİS TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı MECLİS TOPLANTISI Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı 25 Kasım 2013 ACI KAYBIMIZ TÜRKİYE-NORVEÇ İŞBİRLİĞİ FORUMU 1938 DEN 2013 E 10 KASIM LAR END RUSYA TAYLAND ÇİN İZMİR İKTİSAT KONGRESİ 3 gün boyunca

Detaylı

Teknik Bülten. 10 Ekim 2016 Pazartesi

Teknik Bülten. 10 Ekim 2016 Pazartesi Güne Başlarken ABD Çalışma Bakanlığı verilerine göre tarım dışı istihdam Eylül'de 156 bin arttı, işsizlik oranı %5'e yükseldi. Beklenti istihdamın 172 bin artması, işsizlik oranının ise %4.9'da kalmasıydı.

Detaylı

İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ

İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ Otizm ve Asperger Sendromu Birliği otistik çocuklar, gençler ve yetişkinler için daha iyi koşullar yaratmaya çalışır. ÜYE OLARAK BİLGİ paylaşımı, topluluğa erişim

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER

AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER İŞLETME 2023 AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PAZARYERİ 10 ARALIK 2O14 KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL KSS Pazaryeri Akıllı, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Çözümlerin

Detaylı

Üniversite-Sanayi İşbirlikleri ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ -1-

Üniversite-Sanayi İşbirlikleri ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ -1- Üniversite-Sanayi İşbirlikleri -1-08.06.2017 -2- Üniversite-Sanayi İşbirlikleri Aytülü Sert, MBA Üniversite-Sanayi İşbirliği ve Ticarileştirme Birim Yöneticisi ODTÜ Teknoloji Transfer Ofisi Canberk Sayın

Detaylı

Doktora Öğrencilerine Aylık 4 Bin 500 Lira Burs

Doktora Öğrencilerine Aylık 4 Bin 500 Lira Burs www.mevzuattakip.com.tr Doktora Öğrencilerine Aylık 4 Bin 500 Lira Burs Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, 120 farklı proje aracılığıyla sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda 517 doktora öğrencisi yetiştirilecek.

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

İSG için Uluslararası İşbirliğinde ILO Araçları ve Rolü ILO Türkiye Ofisi

İSG için Uluslararası İşbirliğinde ILO Araçları ve Rolü ILO Türkiye Ofisi İSG için Uluslararası İşbirliğinde ILO Araçları ve Rolü 05.05.2014 ILO Türkiye Ofisi Genel Bakış Birbirini tamamlayan 3 temel alanda ILO rolü ve araçları Politika yapımı ve savunuculuk o o ILO Sözleşmeleri

Detaylı

etkinlikler Övünçle Söz Edilen İhracat Artışı Daha Hızlı Artan İthalatla Çok Taraflı Tekstil ve Giyim Eşyası Sözleşmesi Türkiye'ye Ek Sürdürülüyor

etkinlikler Övünçle Söz Edilen İhracat Artışı Daha Hızlı Artan İthalatla Çok Taraflı Tekstil ve Giyim Eşyası Sözleşmesi Türkiye'ye Ek Sürdürülüyor etkinlikler aldığı makina imalat sanayisi, tüm sanayi sektörlerine yatırım malı (makina, donanım, alet, takım, tertibat) veren bir mühendislik sektörüdür. Bu sektörün diğer sektörlerden farkı, her aşamada

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve Düzce Üniversitesi 2015-2019 stratejik planında Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) doğrudan yer almakta olup, bu plan kapsamında ortaya konulan hedeflere ulaşılmasında önemli bir işleve sahiptir. Bu

Detaylı

ÇALIŞMA TOPLANTILARI ETKİNLİKLER

ÇALIŞMA TOPLANTILARI ETKİNLİKLER ÇALIŞMA TOPLANTILARI & ETKİNLİKLER İzmir Tarih Projesi nde kamu, özel sivil toplum kuruluşlarının işbirliğini sağlamak, proje alanı içinde yapılması tasarlanan uygulamaları bütüncül bir yaklaşım içerisinde

Detaylı

İmar Hakkı Transferi Çalıştayı 29 Kasım'da!

İmar Hakkı Transferi Çalıştayı 29 Kasım'da! İmar Hakkı Transferi Çalıştayı 29 Kasım'da! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası ile imar hakkı transferini masaya yatırıyor. İmar mevzuatındaki imar hakkı transferi hükümlerinde değişiklik yapmayı

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

SASAM

SASAM SASAM www.sahipkiran.org BİZ KİMİZ? Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi (SASAM), 1 Aralık 2012 tarihinde kurulmuş, Ankara merkezli bağımsız bir düşünce kuruluşudur. Merkezimiz, kamu kurumlarında,

Detaylı

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir.

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir. İÇİNDEKİLER 2016 ya Girerken Tüm Velilerimizin Dikkatine MYP Bültenimiz Ocak Ayı Etkinliklerimiz SERÇEV Yararına Satış Öğrencilerimizi Kutluyoruz Eko Okul Köşemiz 2016 YA GİRERKEN Yeni bir yıl demek bir

Detaylı

Doktorclub Awards Sponsorluk Dosyası.

Doktorclub Awards Sponsorluk Dosyası. Doktorclub Awards 2018 Sponsorluk Dosyası www.doktorclubawards.com 2 Doktorclub Awards 2018 Türkiye nin Sağlık Ödülleri Doktorclub Awards, ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri ve paydaşlarının çalışmalarını

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE 2006 İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE BULUŞTURUYORUZ! 3D ASPHALT ART ÖLÇÜMLENEBİLİR INDOOR & OUTDOOR

Detaylı

IGY ZIRVE ADANALILARDA BULUSUYOR

IGY ZIRVE ADANALILARDA BULUSUYOR IGY ZIRVE ADANALILARDA BULUSUYOR Yayın Adı : Adana Ekspres Sayfa : 9 Ili : Adana Periyod : Günlük Tiraj : 2.500 1/1 IGY ZIRVE ADANALILARLA BULUSUYOR Yayın Adı : Adana Günlük Gazetesi Sayfa : 5 Ili : Adana

Detaylı

SOSYAL FOBINIZ MI VAR?

SOSYAL FOBINIZ MI VAR? Portal Adres SOSYAL FOBINIZ MI VAR? : www.rotahaber.com İçeriği : Ekonomi/Finans Tarih : 24.11.2014 : http://haber.rotahaber.com/sosyal-fobiniz-mi-var_501454.html 1/2 SOSYAL FOBINIZ MI VAR? 2/2 1. 'TÜRKIYE

Detaylı

Türkiye İhracatçılar Meclisi

Türkiye İhracatçılar Meclisi Türkiye İhracatçılar Meclisi Türkiye İhracatçılar Meclisi, bölgesel ve sektörel bazda faaliyet gösteren 60 İhracatçı Birliğini, 26 ihracatçı sektörü ve 58.000 ihracatçıyı ulusal ve uluslararası düzeyde

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ YÖNETMELİK 1 BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

Milli Eğitim Bakanlığı 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Dil ve Pilot Okul Çalışmaları by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İnönü Üniversitesi Siirt Üniversitesi Fırat Üniversitesi Ardahan Üniversitesi

Milli Eğitim Bakanlığı 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Dil ve Pilot Okul Çalışmaları by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İnönü Üniversitesi Siirt Üniversitesi Fırat Üniversitesi Ardahan Üniversitesi MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE YABANCI DİL VE PİLOT OKUL PROJELERİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ / FIRAT ÜNİVERSİTESİ / ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ / SİİRT ÜNİVERSİTESİ SEFA SEZER / İNGİLİZCE

Detaylı

SAĞLIK DİPLOMASİSİ Sektörel Diplomasi İnşası

SAĞLIK DİPLOMASİSİ Sektörel Diplomasi İnşası STRATEJİK VİZYON BELGESİ SAĞLIK DİPLOMASİSİ Sektörel Diplomasi İnşası Yakın geçmişte yaşanan küresel durgunluklar ve ekonomik krizlerden dünyanın birçok ülkesi ve bölgesi etkilenmiştir. Bu süreçlerde zarar

Detaylı

Ahmet Hançer @ahmethancer ahmet.hancer@enocta.com TEGEP 5. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 4 Kasım 2015

Ahmet Hançer @ahmethancer ahmet.hancer@enocta.com TEGEP 5. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 4 Kasım 2015 Zenginleştirilmiş Öğrenme Deneyimi ile Değer Yaratan Performans Ahmet Hançer @ahmethancer ahmet.hancer@enocta.com TEGEP 5. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 4 Kasım 2015 Değişim 1 İş Hayatı Değişiyor Değişim Network

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ. İşte Kalite, İşte BAŞKENT

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ. İşte Kalite, İşte BAŞKENT BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İşte Kalite, İşte BAŞKENT Başkent Üniversitesi, Prof. Dr. Mehmet Haberal ın 7/24 çalışma ilkesi ile, kaliteyi esas alarak, başarılarını ödüllerle sürdürüyor. Ben, Başkent Üniversitesi

Detaylı

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ Türkiye milli katılım organizasyonunun, T.C. Ekonomi Bakanlığı'na izin başvurusu yapılmış olup, Türkel

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

ÜNIVERSITE ÖGRENCILERINE BURS VEREN YERLER KURUMLAR KURULUSLAR...

ÜNIVERSITE ÖGRENCILERINE BURS VEREN YERLER KURUMLAR KURULUSLAR... ÜNIVERSITE ÖGRENCILERINE BURS VEREN YERLER KURUMLAR KURULUSLAR... Portal Adres : www.meydangazetesi.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 24.10.2015 : http://www.meydangazetesi.com.tr/guncel/universite-ogrencilerine-burs-veren-yerler-kurumlar-kuruluslar-vakifla

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

KADIN ve TOPLUMSAL CİNSİYET ÇALIŞMALARI BİRİMİ BİZ KİMİZ?

KADIN ve TOPLUMSAL CİNSİYET ÇALIŞMALARI BİRİMİ BİZ KİMİZ? KADIN ve TOPLUMSAL CİNSİYET ÇALIŞMALARI BİRİMİ BİZ KİMİZ? Aralık 2011 de kurulan Türk Psikologlar Derneği Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Birimi (TPD-KTCÇB),TPD bünyesinde düzenlenecek toplumsal

Detaylı

OECD Tarım Komitesi 163. Oturum

OECD Tarım Komitesi 163. Oturum OECD Tarım Komitesi 163. Oturum 28.01.2015 Ayhan Baran AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Uluslararası Kuruluşlar Daire Başkanlığı İçerik Katılımcılar Toplantı gündemi G20 Bilgi Heyet listesi Gıda Tarım

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2010-2014)

STRATEJİK PLAN (2010-2014) STRATEJİK PLAN (2010-2014) Stratejik Öncelik Alanı 1: Araştırma Odaklılık Stratejik 1,1: YDY O ndaki akademisyenleri, sosyal davranışlar ve insan davranışlarını anlama konularındaki araştırmalarında desteklemek.

Detaylı

VİZYON BELGESİ DÜNYA MÜSLÜMAN GENÇLİK ZİRVESİ VE FUARI [GÜÇ 2017] Güç ve Adalet İnşası için Gençlik Stratejisi. ( Nisan 2017, Hartum-Sudan )

VİZYON BELGESİ DÜNYA MÜSLÜMAN GENÇLİK ZİRVESİ VE FUARI [GÜÇ 2017] Güç ve Adalet İnşası için Gençlik Stratejisi. ( Nisan 2017, Hartum-Sudan ) VİZYON BELGESİ DÜNYA MÜSLÜMAN GENÇLİK ZİRVESİ VE FUARI [GÜÇ 2017] Güç ve Adalet İnşası için Gençlik Stratejisi ( 07-09 Nisan 2017, Hartum-Sudan ) Gençlik Stratejisi önemli bir sosyal değişken ve belirleyici

Detaylı

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL 20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL Yıldız Teknik Üniversitesi 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi ZİRVE NİN AMACI Şehir ve insan hayatına yönelik yerel, ulusal ve uluslararası çalışmalar

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı