ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ"

Transkript

1 ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri, Bodrum Yolcu Limanı Müdürü Gonca Uygun u ziyaret ederek bir çiçek verip bilgi alışverişinde bulundu. Bodrum Merkez Çarşı Esnafı adına konuşan Eyüp Aslanparçası çarşı esnafı olarak sizin Bodrum turizmine ve Ülke turizmine katkı sağladığınızı biliyoruz. Firmanızın yaptığı çalışmaları duyuyoruz, okuyoruz, bizde yaptığınız bu katkıdan dolayı teşekkür etmeye geldik. Sizlerin yaptıklarınızın farkındayız. dedi. Gonca Uygun ise birilerinin bizim burada bir şeyler yaptıklarımızı biliyor olması yeterince bizim için mutluluk zaten. Biz size teşekkür ederiz. dedi. Gonca Uygun, Global Liman olarak en son Barselona da katıldıkları bir etkinlikte Bodrum u anlattıklarını, gemi ile Bodrum a daha fazla turist gelmesi için çalıştıklarını ifade etti. Uygun Bodrum a gelen turistlerin rahat etmesi ve Merkez Geleneksel Çarşıyı, Kale yi daha rahat gezebilmeleri amacıyla ücretini liman olarak kendilerinin karşıladığı bir ulaşım servisi verdiklerini açıkladı. Uygun, ayrıca geçen sene gelen toplam yolcu sayısından bu güne kadar 3 bin beş yüz fazla yolcu geldiğini ve 2015 sezonu için daha fazla gemi gelmesini için görüşmelerin yapıldığını sözlerine ekledi. Global port Bodrum Yetkilisi Gonca Uygun, geçen pazar günü Quen Elizabetgh adlı gemi geldi ve niye yanaşamadı şeklinde kamu oyunda yer alan söylentilere de açıklık kazandı. Uygun :

2 Derinlik olmamışta, falan denildi. Liman mı sığlaştı birden. Bu gemi ilk defa gelmiyor ki buraya bütün yaz boyunca geldi. Firmanın kuralları var. Rüzgar şiddeti 28 nat ı geçince yanaşmayacağız diye kuralları olduğu için yanaşmadılar. Diyerek konuya açıklık kazandırdı. Bodrum Global Port yetkilileri, 2015 ve 2016 yılları satışlarının artışla devam ettiğini 2014 sezonunun son iki gemisinin 28 ekim Salı günü beklediklerini ve 2015 ilk gemisinin de mart 2015 te geleceğini açıkladı. GLOBAL RUN: HERKES BODRUM A KOŞUYOR Ayrıca geçtiğimiz Nisan ayında Global Run adı altında bir gün olarak düzenlenen atletizm yarışlarının, önümüzdeki Mayıs ayının ilk üç günü düzenlemek için çalışmaların sürdüğünü bu organizasyon gerçekleşirse, ilçeye 6 binden fazla konuğun gelmesinin beklendiği alınan bilgiler arasında yer alıyor.

3 CUMHURİYET SERGİSİ Ege Bölgesi Görsel ve Plastik Sanatlar Derneği tarafından Cumhuriyet sergisi düzenleniyor. Cumhuriyetimizin 91 yılı onuruna düzenlenen Sergi 27 Ekim ile 11 Kasım tarihleri arasında ziyarete açık kalacak. İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi Turgut Pura Sanat Galerisindeki serginin açılışı 27 Ekim 2014 günü saat 18:00 de. Aynı tema da yer alan bir diğer karma sergi de Kuşadası n da açılacak. BETON MİKSERİ DEVRİLDİ: 1 YARALI Bodrum da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Milas-Bodrum karayolu Kaynar mevkinde, Kemal Sekmen in kullandığı 48 UP 471 plakalı beton mikseri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada, beton mikseri sürücüsü kendi imkanlarıyla araç içerisinden çıkmayı başardı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı 112 ambulansla Bodrum Devlet

4 Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan kazayı gören Semih Altıngöz, mikserinin yavaş gittiğini belirterek, Nasıl olduğunu henüz bilemiyoruz. Sanırım frende sıkıntı oldu. Allah tan araç boştu. Sürücünün iyi olmasına seviniyoruz diye konuştu. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı tedavisinin ise sürdüğü bildirildi. Öte yandan polis ekipleri kaza ile ilgili bölgede inceleme yaptı. Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif yapıldı. Yoğun güvenlik önlemi alınan keşif sırasında Bodrum-Turgutreis karayolu trafiğe kapatılırken, çok sayıda meraklı vatandaş olan biteni anlamaya çalıştı. Yaklaşık 50 polis ve 20

5 jandarmanın güvenlik önlemi aldığı keşif nedeniyle Bodrum Turgutreis karayolu yaklaşık 3 saat trafige kapatıldı. Ceza evi aracından teker teker indirilen zanlılar için jandarma etten duvar ördü. Bodrum da geçen yıl Eylül ayında Gümbet Mindos kavşağı mevkisinde yaşanan olayda, iki grup arasında alacak verecek yüzünden başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüştü. Çıkan çatışma sonunda 6 kişi yaralandı. Yaralılardan iki kardeş Hasan Turan ve Yakup Turan hayatını kaybetti. Diğer yaralılar Tahsin K., Yaşar K., Mirza K ve Naci T. çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Tedavilerinin ardından mahkemeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı. Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi nde görülmeye devam eden davada tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan Tahsin K. ve olay yerine getirilen tutuklu 3 sanığın katılımıyla keşif yapıldı. Keşif sırasında polis ve jandarma tarafından yoğun güvenlik önlemi alındı. Bodrum Turgutreis Karayolu Gümbet kavşağında yaklaşık iki saat trafiğe kapalı kaldı. Bu arada bölünmüş yolun karşı yönünde yoldan geçen sürücüler ve yayalar meraklı gözlerle ne olduğunu anlamaya çalıştı. Keşfi izleyenler arasında olaya adı karışanların yakınlarının da olduğu belirtildi. Keşfin tamamlanmasının ardından tutuklu sanıklar iki ayrı cezaevi aracı ile olay yerinden götürüldü.

6 Ortaçgil ailesinin acı günü Gitarist, besteci, müzisyen Bülent Ortaçgil in annesi vefat etti. Uzun bir süredir Bodrum da yaşayan Nesrin ortaçgil 87 yaşında vefat etti. İki ay gibi kısa bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi altına alınan Nesrin Ortaçgil tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi nde hayata gözlerini yumdu. Nesrin Ortaçgil; Bodrum merkez Adliye camisinde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakip Bitez mezarlığında defnedildi. Cenaze törenine ailesi ve çok sayıda Bodrumlunun yanı sıra müzik dünyasından tanınmış isimlerde katıldı. Erkan Ogur, Birsen Tezer, İsmail Hakan Demircioğlu, Cem Aksel, Baki Duyarlar, Gürsel Ağırbaş, törene katılanlar arasında yer aldılar. Nesrin Ortaçgil in, Bülent, Ercüment ve Bahar adlı üç çocuk ve dört torunu bulunuyor.

7 Mehmet Kocadon; Bodrum da artık eski düzen yok! Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, vakfın sezon sonu değerlendirme toplantısında işgaliye, imar, ecrimisil, kültür ve sanatsal faaliyetler ve sokak hayvanları konularına değindi. Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Sezon Sonu Değerlendirme Toplantısı, Torba Vogue Otel de yapıldı. Toplantıya Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı (BODER)

8 Halil Özyurt ile çok sayıda yönetim kurulu üyesi ve BOTAV üyeleri katıldı. Toplantıda vakfa yeni katılan üyeler hakkında bilgilendirme yapılarak Hollanda da düzenlenecek olan tanıtım fuarına katılacak üyelerin de listesi oluşturuldu. Bodrum da artık eski düzen yok! İşgaliye, ecrimisil, sokak hayvanları gibi konuların da tartışıldığı toplantıda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumla ilgili çıkan birtakım haberlere ve köşe yazarlarının Bodrum la ilgili yazılarına baktığınızda; bir köşe yazarı eğer Bodrum u yazıyorsa, Bodrum sezonu açılmış demektir. Bodrum, Türkiye de kendini kanıtlamış bir yerdir. Bu, marka otellerin Bodrum a gelmesi, doğru yolda gittiğimizin bir göstergesidir. Siz turizmcilerin yarattığı bu güzel atmosferi, bu güzel ortamı turizm konutları adı altında, turizm imarı adı altında konutlarla, turizm üzerinden farklı bir boyuta çekmeye başlayanlar var ki bu şu anda bizim en büyük sıkıntımız. Biz Bodrum Belediyesi olarak artık böyle şeylere mümkün olduğu kadar müsaade etmeyeceğiz. Turizmse turizm yatırımı yapacak, konutsa konut yatırımı yapacak. Bodrum da artık eski düzen yok! Herkesin hakkı neyse onu vereceğiz şeklinde konuştu. Bu kadar kültür ve sanat etkinliği başka hiçbir yerde yok Başkan Kocadon yeni süreçte Bodrum Belediyesi nin kültür ve sanat etkinliklerine verdiği desteğin daha da artacağını ifade ederek, Kültür ve sanatla, turizmi buluşturmak için büyük mücadele ediyorum. Sürdürülebilir turizme baktığımızda kültür ve sanatın çok büyük bir önemi var ve şu an Akdeniz çanağına baktığınızda bu kadar kültür ve sanat etkinliğinin olduğu başka hiçbir yer yok. Şimdi biz bunun takvimini hazırlıyoruz. Bütün teklifleri topluyoruz. Bunları önümüzdeki ay görüşüp sene sonunda Bodrum un 2015 yılı etkinlik takvimini çıkartacağız ve bu takvimi tüm dünya ile paylaşacağız. İnsanlar tatillerini planlarken bu takvimi de göz önünde bulundurabilecekler dedi.

9 İşgaliye konusunda önlem alınacak Başkan işgaliye konusunda ise Özellikle işgaliye konusunda hepinizi rahatlatacak bazı önlemler alacağız. Benim otelcim gece gündüz emek sarf edip turisti getiriyor, tanıtımını yapıyor, otelinde ağırlıyor ama bu turist sokakta rahat yürüyemezse, rahat gezemezse bir daha gelmiyor. Turizmin en büyük amacı, sezon içerisinde gelen bir müşteriyi defalarca getirebilmek. Bunun için de önümüzdeki yıldan itibaren bu konuda taviz vermeyeceğiz. Herkes hakkı neyse o kadar işgaliye yapacak. Kimse kusura bakmasın! Bodrum un meydanlarına, plajlarına güvenerek yatırım yapanlar tekrar yatırımlarını değerlendirsin. dedi. Turizm yatırımcıların önü açılıyor Konuşmasının devamında Başkan Kocadon, Bodrum genelinde başlatılan imar faaliyetlerine de değindi. Başkan Mehmet Kocadon, Biliyorsunuz Bodrum Yarımadası nda 18 Nisan da imarı durdurmuştuk ama bazı bölgeleri turizm sezonunun bitmesiyle imara açtık. Açmadıklarımız; Turgutreis, Gündoğan ve Konacık. Bu bölgelerin de alan çalışmaları devam ediyor. Özellikle turizmci yatırımcı arkadaşlarımın önünü açmak için gece gündüz ekip olarak çalışıyoruz. Turgutreis Mahallesi nde bazı turizmci arkadaşlar müracaat ettiler. Paftalarda herhangi bir uyuşmazlık yoksa bu arkadaşların önünü açacağız ki sezona otellerini tamamlayabilsinler. diye konuştu. Başkan Kocadon son olarak ise sokak hayvanları konusundaki düşüncelerini Belki Türkiye nin en sağlıklı, en iyi mücadele eden barınaklarına sahibiz ama yetemiyoruz. Yetemediğimiz için de elimizden gelen bütün şartları zorluyoruz. Hayvanları topluyoruz, kısırlaştırıyoruz ve yine aynı ortamlarına geri bırakıyoruz. Bizim sıkıntımız, yaz aylarında gelip bu hayvanları besleyip giderken kapıyı çekip gidenler. şeklinde açıkladı.

10 Turizmcilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Kocadon, Bodrum Belediyesi nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından düzenlenen kokteyl ile sona erdi. Kos Meclis Başkanı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Kos Belediye Meclisi Başkanı Nikos Milonas, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a yaptığı ziyarette Kos Bodrum arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulundu.

11 Kos Bodrum arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek amacıyla komşu adalar arasında ziyaretler sürüyor. Yapılan bu dostluk ziyaretleri kapsamında Kos Belediye Meclisi Başkanı Nikos Milonas, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Ziyarete İstanköy Müslüman Kültürel Dayanışma ve Kardeşlik Derneği Başkanı Mazlum Payzanoğlu da katıldı. Kos Belediye Meclisi Başkanı Nikos Milonas, Bodrum ile Kos arasındaki ilişkileri geliştirmek için çalışmalar yapmak istediklerini ifade ederek, İnternet sitesinden Bodrum Cup yarışlarının olduğunu gördüm ama neden İstanköy değil de başka adaların seçildiğini merak ediyorum. Biliyorsunuz ki Bodrum Belediyesi ve İstanköy Belediyesi arasında soğukluk vardı. Ama biz yeni yönetim olarak bu soğukluğun aradan kaldırılmasını istiyoruz. Ben İstanköy Belediye Başkanı adına buradayım. Size İstanköy Belediye Başkanı nın selamını getirdim. Amacımız hem siyaset üzerinden, hem de komşu olarak iki belediyenin soğukluğunu aradan kaldırmak. İstanköy Belediye Başkanımız sizinle görüşmek istiyor. Buraya gelmemdeki amaç; İstanköy Belediye Başkanı ile Bodrum Belediye Başkanı arasında resmi bir görüşme sağlamak. İki belediye arasında bir protokol imzalayalım ve onun üzerine de işlemler yapalım. Amacımız bu protokolden önce bu fikri meclisten geçirmek. Bu işlemleri hem Bodrum da, hem İstanköy de yapalım ve daha sonra söz konusu protokolü belediye başkanlarına sunalım. dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Bizim Kos a karşı hiçbir zaman bir art niyetimiz olamaz, zaten öyle bir şansımız yok. Babaannemin mezarı orada. Geçen seneki yarışlarda limana girdiğimizde işlemlerin çok uzun sürmesi birçok eleştiriye sebep oldu; madem buraya geldik, neden bu kadar bekliyoruz diye. Tabi ki güvenlik açısından tedbirlerin alınması lazımdı ama bu süreç saatleri buldu ve çok uzadı. Biz yine de iyi niyetle yaklaştık ama bizim iyi niyetimizin farklı yorumlandığını düşünüyorum. Bodrum Belediyesi olarak en kısa zamanda Kos Belediye

12 Başkanımızı ziyaret edeceğiz. Artık tek belediye olduk ama belde belediyelerinin açık olduğu zamanlarda özellikle Leros olsun, Kalymnos olsun aralarında yapmış oldukları anlaşma bizim için de geçerlidir. Biz Bodrum Yarımadası nın gücünü biliyoruz. Bodrum dan tekne ile Yunan adalarına giden, adaların tüm müşterilerine de tavsiyelerde bulunuyoruz. Zaten çevre adalara en büyük ekonomik gücü Bodrum ve Bodrum halkının verdiğinin de bilincindeyiz. Bu iş birliğinin turizm ekonomisine katkı sağlayacağına inanıyorum. En kısa sürede Kos Bodrum arasındaki kardeşliğin özellikle Sayın Başkanımın bana göndermiş olduğu tatlı kurabiyeleri yiyerek ve benim size ikram ettiğim kahvenin kırk yıl hatırı olduğunu düşünerek bu güzelliklerin bugünden itibaren başlayacağına inanıyorum. dedi. Bodrum Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası başladı 1. Bodrum Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası başladı Bu yıl ilki düzenlenen 1. Bodrum Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası başladı. 20 Ekim 20 Kasım 2014 tarihleri arasında

13 sürecek olan turnuvanın ilk maçında Gençlik Gücü ile Dream Team takımları karşılaştı. Bodrum Belediyesi tarafından 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 1. Bodrum Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası nda on sekiz takım mücadele ediyor. Turnuvanın hakemliğini Bora Spor Center yöneticileri Tansu Tanış ve Selim Demirci yapıyor. Turnuvanın açılış maçında ilk gün Gençlik Gücü takımı, Dream Team takımını 8-6 yenerken, ikinci maçta da Türkkuyusu Mahallesi takımı, Bucaspor takımını 13-6 skorla mağlup etti. İkinci gün yapılan karşılaşmalarda Beşiktaş takımı, ICK Yapı takımını 12 7, Cevat Şakir Mahallesi takımı da Çağrı İletişim takımını 12 4, üçüncü gün ise Bank Spor takımı, Asi Tayfa takımını 8 7 ve Aras Kargo takımı da Neyzen Tours takımını 17 6 mağlup etti. Grup maçları 5 Kasım 2014 Çarşamba günü yapılacak son maçla sona erecek ve gruptan çıkan takımlar kura usulü yapılacak eşleşmeler ile turnuvaya devam edecek.

14 PTT 174. YAŞINDA PTT Bodrum Müdürü Mehmet Yazıcı, PTT nin kuruluşunun 174. yıl dönümü sebebi ile Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ı makamında ziyaret etti. PTT nin 174. Kuruluş yıldönümü sebebi ile gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Dr. Gödekmerdan PTT Bodrum Müdürü Mehmet Yazıcı ve kurum çalışanlarını tebrik etti. PTT Kurumu kuruluşunun 174. Yıl dönümü sebebi Bodrum PTT Müdürü Mehmet Yazıcı Kaymakam Dr. Gödekmerdan ı makamında ziyaret etti. Yazıcı 174. Kuruluş yıldönümü sebebi ile Sayın Kaymakamımız Dr. Mehmet Gödekmerdan a nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendisine çiçek takdim ettik ve kuruluşumuzun çalışmalarını anllattık dedi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan PTT nin kuruluşunun 174. Yılını kutluyorum. PTT Bodrum da daha iyi hizmet verebilmek için Bodrum Yarımadası Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü Konacık Sanayi Sitesi karşısında hizmete girdi. Kurumumuzun hizmetlerini arttırarak çalışmalarını sürdürmesi, bizlere mutluluk veriyor. Tüm PTT çalışanlarımızın 174. Kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

15 Başkan Mehmet Kocadon, temizlik araçlarını inceledi Bodrum merkez, Gümbet ve Torba genelinde temizlik hizmetlerini sürdüren temizlik şirketi, araç filosunu tanıttı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, araçları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum 1. Bölgede faaliyet gösteren temizlik şirketinin kullandığı araçların tanıtımına katıldı. Kızılağaç Otobüs Bekleme Sahası nda yapılan tanıtımda, Başkan Kocadon, araçlar hakkında şirket yetkililerinden bilgi aldı. Daha önce kamyon kullandığını belirten Başkan, yol temizleme kamyonlarından bir tanesinin direksiyonuna geçerek aracı çalıştırdı. Beraberindekilerle birlikte araçların bulunduğu alanda inceleme de yapan Başkan Kocadon, 1. Bölge dediğimiz bölgenin ihalesini alan firma, bugün burada yeni araçlarıyla bize bir tanıtım yaptı. Bunlar, Bodrum Yarımadası nın temizliği için kullanılacak araçlar. Gördüğünüz gibi hepsi modern ve şık. Özellikle küçük araçlarımızın olması çok önemli çünkü Bodrum sokakları bildiğiniz gibi çok dar ve dolayısıyla çok daha hızlı iş yapabilecekler. Tabi bu arada da elektrikle çalışan araçlarımız, çevre dostu araçlarımız da var. Bunlar mümkün olduğu kadar turistlerin çok olduğu bölgelerde temizlik işlerini sürdürecek. Şu an gördüğünüz gibi güzel bir atmosfer var, çalışan personelimiz de iyi. İnşallah Bodrum u daha temiz günler bekliyor çünkü Bodrum bir çok bölgeye temizliği ile örnek olan bir bölgedir. Her ne kadar büyükşehir kapsamında ilk etapta bir sıkıntı yaşasak da; son günlere baktığımızda temizlik ile ilgili yarımadadan gelen şikayetler azaldı. Bu da bizi sevindiriyor. Bundan sonra daha iyi çalışmaya, daha iyi bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. dedi. Alanda bir süre daha gezerek araçları detaylı bir şekilde

16 inceleyen Başkan Kocadon, 1. Bölgede görev yapan temizlik personeliyle de bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bodrum 1. Bölgede; 26 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu, 12 adet moloz taşıma kapasiteli açık kasa damperli araç, 3 adet elektrik motorlu açık kasa damperli araç, 3 adet lastik tekerlekli kazıcı yükleyici iş makinesi (kepçe), 4 adet çift kabinli araç, 2 adet kontrolör binek araç, 5 adet hidrostatik tip vakumlu süpürge aracı, 2 adet araç üstü süpürge aracı, 2 adet yol yıkama ve silme aracı, 3 adet arazöz, 1 adet çöp konteynırı yıkama aracı ve 14 adet misinalı ot biçme makinesi temizlik çalışmalarında kullanılmaktadır.

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

Mehmet Kocadon; "Bodrum'da artık eski düzen yok!"

Mehmet Kocadon; Bodrum'da artık eski düzen yok! Mehmet Kocadon; "Bodrum'da artık eski düzen yok!" Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, vakfın sezon sonu değerlendirme toplantısında işgaliye, imar, ecrimisil, kültür ve sanatsal

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif

Detaylı

EN BÜYÜK BALIK BODRUM DA YAKALANDI 46,3 KİLO

EN BÜYÜK BALIK BODRUM DA YAKALANDI 46,3 KİLO EN BÜYÜK BALIK BODRUM DA YAKALANDI 46,3 KİLO Uluslararası Bodrum Balık Turnuvasında bu güne kadar düzenlenen turnuvalarda yakalanan en büyük balıklar yakalandı. Turnuvanın ilk günü Tayfun Meriç in kaptanlığını

Detaylı

Kos Meclis Başkanı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Kos Meclis Başkanı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Kos Meclis Başkanı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Kos Belediye Meclisi Başkanı Nikos Milonas, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a yaptığı ziyarette Kos Bodrum arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI Otelcilerden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Otelciler Derneği (BODER) yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti.

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tire, Bodrum Yarımadasına nefes aldıracak çözümleri basınla paylaştı. Bodrum İlçe Başkanlığı

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Enerjisi Çalışmaları Güneş Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması kapsamında Güneş Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ Bodrum daki turizmciler booking.com un durdurulması karşısında isyan etti. Toplantı yapan turizmciler Tursab ın turizme ihanet ettiğini

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Mavi Kadın Saynur Gelendost u ölümünün 13 üncü yılında anıldı

Mavi Kadın Saynur Gelendost u ölümünün 13 üncü yılında anıldı Mavi Kadın Saynur Gelendost u ölümünün 13 üncü yılında anıldı 2003 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden ve Çevreci Anne olarak bilinen rölyef sanatçısı Saynur Gelendost Bodrum Gümbet Türbe

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum Yarımadasında yaşayan Çukurovalılar tarafından Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu. Bodrum da yaşayan turizmci Birol Yoleri

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ Önceki gün vefat eden gazeteci yazar Bülent Akkurt Bodrum da dostları, yakınlarının kollarında son yolculuğuna defnedildi. Bülent Akkurt un yazıları bir

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI Bodrum Belediyesi başkan yardımcıları Taner Uslu ile İsmail Altındağ, Bodrum basını ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantının ilk

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

Park Ayazma Villaları için start verildi

Park Ayazma Villaları için start verildi Park Ayazma Villaları için start verildi 01 Haziran 2015 Haber Linki: http://www.buyuktire.com/haber-5982- %E2%80%98park_ayazma_villalari%E2%80%99_icin_start_verildi.html Batı Koop. tarafından Tire Maltepe

Detaylı

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi Bodrum Belediyesi ve Tav Havalimanları Holding in işbirliğiyle başlatılan tanıtım çalışmaları kapsamında Bodrum a gelen İngiliz misafirler, Bodrum a hayran kaldılar.

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

BANDIRMA'DA 'ALISVERIS TANITIM GÜNLERI' BASLADI

BANDIRMA'DA 'ALISVERIS TANITIM GÜNLERI' BASLADI BANDIRMA'DA 'ALISVERIS TANITIM GÜNLERI' BASLADI Portal : www.gundem.me İçeriği : Gündem Tarih : 16.03.2018 Adres : http://gundem.me/detail/?id=3304593 Bandırma'da 'Alışveriş Tanıtım Günleri' Başladı Bandırma

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı yalinosgb.com /haber/belek-antalya-otel-is-kazasi-8-yarali Antalya'nın Serik ilçesi Belek bölgesinde bir otel inşaatında meydana gelen göçük sonucu 8 işçi yaralandı.

Detaylı

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER İlk Kez Karyalı savaşçıların miğferlerinde yer alan sanat dalı da sergide yer aldı. Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 5 Konu: Yer : Tarih: Saat: Sayı : Türü: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı AHMET MERT GÜNGÖR (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 5 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI BODTO TOPLANTI SALONU

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Eşsiz bir manzarada doyumsuz lezzetler

Eşsiz bir manzarada doyumsuz lezzetler KUSADASl - demokrat 27 Ağustos 2011 Sayfa 3 SÖKE TEKZEN YENİDEN KAPILARINI MÜŞTERİLERİNE AÇTI - NİSAN AYI İÇİNDE YANAN SÖKE TEKZEN MAĞAZASI YENİDEN SÖKELİLER VE MÜŞTERİLERİ İLE BULUŞTU - Perakende satışın

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı