Sürekli Araştırma ve Yüksek Uzmanlık BTLock, bir grup implantolog tarafından 1995 yılında kurulmuştur. O günden bu yana firmamız orijinal ve etkili

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sürekli Araştırma ve Yüksek Uzmanlık BTLock, bir grup implantolog tarafından 1995 yılında kurulmuştur. O günden bu yana firmamız orijinal ve etkili"

Transkript

1

2 . Sürekli Araştırma ve Yüksek Uzmanlık BTLock, bir grup implantolog tarafından 1995 yılında kurulmuştur. O günden bu yana firmamız orijinal ve etkili ürünler tasarlamakta ve dizayn etmekte ve büyük oranda kullanıcı dostu ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Yüksek kaliteyi garanti edebilmek ve büyük çapta esneklik sağlamak adına, BTLock üretiminin tümüyle İtalya da gerçekleştirmektedir. BTLock, ulusal ve uluslararası üniversitelerle değerli işbirlikleri kurarak ve sürekli olarak uygulama yapmak suretiyle dental implantoloji alanına değerli katkılar sağlamak adına çalışmalarını sürdürmektedir. BTLock, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve kişiye özel hizmetler ve çözümler geliştirmek adına esnek ürün konseptini ve üretimini desteklemektedir. Bugün BTLock, tüm ürün yelpazesi ve şu ana kadar geliştirilen uluslararası dağıtım (distribütörlük) ağı sayesinde dünya çapında önemli bir referans noktası haline gelmiş durumdadır. Hayat Değiştiren Bağlantılar Şirketin araştırma aktivitelerini yaratan patent, anti-rotasyonel, asimetric, multi-düzey iç bağlantı dır. İmplant ile abutment arasındaki eşsiz ve yenilikçi bağlantı sistemini denemiş ve nihayetinde hayata geçirilmiştir. BTLock sayesinde, bağlantı gevşemesi ve protez ömrü gibi problemlere çözüm getirilmiştir. BTLock implant sistemi, osseointegrasyon yüzeyleri, ebat ve çap seçenekleri ve protez bileşenleri gibi tüm mevcut seçenekleri içermektedir. BTLock un uzmanlığı, yeni BT-Tite CV3 serisi, Standart ve Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu Tekniği, Osseodrill, MINI ve Mini Single, ve Slot implantlar gibi yenilikçi çözümler ve aksesuarların üretimine imkan tanımış;, ve bu ürünler sadece implant teknolojisi için dizayn edilmiştir.

3 Certificate UNI EN ISO 9001 Certificate UNI EN ISO Certificate ISO CMDCAS Certificate N. 065 CTP 0309 Certificate N. 065 QPZ 0758 Certificate ANVISA Certificate DOH Letter FDA K Letter FDA K US Patent Certificate KFDA

4

5

6 Ürünler BTLock Oral İmplantoloji konusunda uzmanlaşmış ve geniş bir yelpazede uygulamalara imkan veren ürünler sunmaktadır. BTLock İmplant Sistemi BTLock sistemleri, orjinal ve BTLock patentli implant-abutment bağlatısını içeren geleneksel implantoloji için tasarlanmış yenilikçi bir sistemdir. Sistem, farklı implant serilerini, tümüyle protez seçenekleri yelpazesini ve birçok aksesuarını içermektedir. MINI Implant Dental arkın dar alanlarında kullanılmakta ve yan dişlerin, alt ön dişlerin yerine geçmek ve dental eksikliği durumunda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mini Single Dental arkın dar alanlarında kullanılmakta ve yan dişlerin, alt ön dişlerin yerine geçmek ve dental eksikliği durumunda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Slot Implant Ortodonti alanındaki oral implantoloji uygulamalarında kullanılmak üzere BTLock tarafından sunulan bir seçenektir. Aksesuarlar BTLock, oral implantoloji aletleri için gerekli tüm temel seçeneklere sahiptir.

7 BTLock İmplant Serileri BTLock İmplant Serileri iki farklı platform dizaynına göre ayırdedilebilmektedir: - En yeni seri, platform switching tekniğine uygun BT-Tite CV3 - BT-Tite Standart, geleneksel platform tekniğine uygun BT-Tite CV1, BT-Tite CV2, HA Kaplama standart serileri Unutmayınız: Aynı implant çapına uyan tüm prostetik bölümler, tüm BTLock implant serileri ile bağdaşmaktadır. Tek istisna, platform switching'e uyan spesifik bileşenler gerektiren yeni CV 3 serisidr.

8 Yüzey Analizi Steril Yüzey serisidir. PLATFORM SWITCHING BT-Tite CV3 BT-Tite CV3, implantın çapından daha küçük çaplı abutment kullanımı şeklindeki platform switching özellikli en yeni BT-Tite CV3 serisinin edinilmesi, diğer tüm BTLock serilerinden farklılık gösteren prostetik bileşenlerin edinilmesini gerektirmektedir. Özellikler: - Platform Switching - Kendinden yivli ve anti-rotasyonal implant -DMA Yüzey - Derin ve boylamsal kanallar Yüzey Analizi Steril Yüzey Temel Faydaları: Daha iyi osteointegrasyon ve osteonomide daha yüksek primer stabilite için gerekli ileri derecede mikro-gözenekli yüzey. Uygulama: Sabit kret ile immedyat yükleme yapmak için uygun seçenek. Post-ekstraktif vakalar durumunda implantı kemiğin birkaç milimetre altına yerleştirmenizi önermekteyiz.

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 STANDARD PLATFORM BT-Tite CV2 BT-Tite CV2 serisinin temel özellikleri, implantın vidasında bulunan derin yivlerin uzantısı şeklinde tasarlanan periodontal boyun üzerine yerleştirilen kretal mikro kanallardır. Özellikleri: Kretal mikro-kanallar Derin yiv DMA yüzey Konik form Yüzey Analizi: Steril Yüzey Temel Faydaları: Osteotomide implantın primer stabilitesinin optimizasyonu, osseointegre yüzeyde artış, peri-implant alanındaki dış etken infiltrasyonunda azalma. Uygulama: Sabit kret ile immedyat yükleme durumunda tavsiye edilir. Post-ekstraktif durumunda, implantın kretin birkaç milimetre altına yerleştirilmesi tavsiye edilmektedir.

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 BT-Tite CV1 BT-Tite CV1 serisi hem sert ham de yumuşak hem de sert dokuda optimal biyo-uyumu sayesinde hibrit seri olarak kabul edilebilmektedir. Özellikleri: Derin yiv DMA yüzey Konik form Yüzey Analizi: Steril yüzey Temel Faydalar: Yüksek osseointegrasyon ve primer stabilite, peri-implant alanında bakteriyel infiltrasyon oluşmaması. Uygulama: Post-ekstrakif ve immedyat yükleme vakalarında kullanılması önerilmektedir.

31 BT-Tite Standard Hem yumuşak hem de sert dokulara yüksek düzeyde biyo-uyum özellikleri gösteren hibrit bir implanttır. Özellikler: Standart vida BT-Tite yüzey Konik eğim Yüzey Analizi: Steril yüzey Uygulama: BT-Tite yüzeyi de koruyarak geleneksel yivi tercih eden; dolayısıyla daha az agresif olan yöntemi tercih eden dental cerrahların tercih etmesi önerilmektedir.

32 MINI Implantlar BTLock MINI implant serisi hareketli protezlerin hızlı ve uzun süreli stabilizasyonu için çözüm niteliği taşımaktadır. Sistem, geniş bir opsiyon yelpazesine sahiptir: Çap Uzunluk Protez Parçaları MINI İmplantlar 3 farklı çapta (2-2,5-3 mm)ve uzunlukta (11, mm) mevcuttur. İmplant uzunluğu, makine kesim implant boynu (1,5 mm)ve BT-Tite vidalı kısım (kumlama/asitleme tekniği kullanılmıştır) dahildir. Bir (1) adet transgingival yükseklik (1 mm) ve beş (5) adet protez opsiyonu mevcuttur. Düz ve açılı abutment Plastik housing o-ring Metal housing o-ring Naylon başlıklar ve metal housing Koruyucu başlık

33 BTLock MINI kit, aynı kolay ve kullanıcı dostu özelliğini koruyacak şekilde dizayn edilmiştir. 1 adet pilot-lancer drill (yön ve derinlik vermek için) / BTISPMB; Osteotomiyi genişletmek için 2 adet twist drill (yoğun kemik dokusu olan hastalar için)/ 180B BTITW, 220 BTITW 1 adet cerrahi ratchet wrench / BTICR 2 adet ratchet extender / BTIEC4 (kısa), BTIEC3 (uzun) Micro motor için gerekli 1 adet contra angle driver / BTICQM*; Micro motor için gerekli 1 adet contra angle driver (implant taşıyıcı hariç) / BTICQM1; 1 adet düz yerleştirme anahtarı / BTICCD. BTLock MINI İmplantlar tek olarak paketlenmekte ve gamma-ışını ile sterilize edilmektedir. Her pakette dıştan gelecek kontaminasyon riskleri olmaksızın manuel yerleştirmeye imkan verecek implant taşıyıcı mevcuttur. BTLock MINI İmplantlar üzerinde yapılan statik testler, 190 Ncm ye (2 mm çap)eşit kırılma noktası ile sonuçlanmıştır. Bükme testi ise 95 Ncm ye eşit kırılma noktası ile sonuçlanmıştır. Not: Tork, 2 mm MINI İmplantın vidalanması sırasında 30 Ncm yi, ya da 2,5 veya 3 mm MINI İmplantın vidalanması sırasında 40 Ncm yi aştığı takdirde, MINI implantın vidasını çıkarıp alanı kitteki uygun drill ile genişletmeniz önerilmektedir.

34 Mini Single MINI Single kendinden vidalı bir implant olup, abutment ile aynı titanyum alaşımdan üretilmiştir. BT-Tite yüzey (kumlama / asitleme tekniği) ile karakterize edilmiştir. Bu implant, hızlı işlevselliği ile yüksek düzeyde primer stabilite sağlamaktadır. Bu implant, anterior bölgede lateraller, küçük azı dişleri ve büyük azı dişleri yerine konma amacıyla kullanılmalıdır. Bu araç, basit bir cerrahi prosedürle yerleştirilebilmektedir. Bölgeyi flap açarak ya da açmayarak hazırlamak mümkündür. Her implant, dıştan gelecek kontaminasyon riskleri olmaksızın manuel yerleştirmeye imkan verecek implant taşıyıcı ile birlikte paketlenmiştir. MINI Single, 4 farklı çapta (2,5-3-3,5-4,2 mm)ve 4 farklı uzunlukta (10-11, mm) mevcuttur. Kitte, aşağıdaki enstrümanlar mevcuttur: 1 adet pilot-lancer drill (yön ve derinlik vermek için) / BTISPMB; Osteotomiyi genişletmek için 2 adet twist drill (daha yoğun kemik dokusuna sahip hastalar için) / 180B BTITW, 220 BTITW; 1 adet cerrahi ratchet wrench / BTICR; 1 adet ratchet extender (sadece MINI Single için) / BTIEC2; Mikro motor için gerekli 1 adet contra angle driver / BTICQM; 1 adet düz yerleştirme anahtarı / BTICCD. Her pakette dıştan gelecek kontaminasyon olmaksızın manuel yerleştirmeye imkan verecek implant taşıyıcı mevcuttur.

35 Protez Seçenekleri Single Restorasyon Çoklu Restorasyon Bar Destekli Restorasyon Ball Ataşmanlı Hareketli Protez

36 Single Restorasyonlar Cement Retained Vidalanabilir Standart Shoulder Esthetic Açılı Screw and cement retained Estetik Açılı Ters Konik İmmedyat Yükleme Lock Castable Widened (Genişletilmiş) Castable Zirkonyum Transmukozal Lock Boyun Overmelting Transmukozal Lock Pasif Lock Altın UCLA Vidalanabilir Lock ve Açılı Geçici Milled Geçici Lock İmmedyat Yükleme

37 Çoklu Restorasyonlar Siman Destekli Standart Shoulder Estetik Açılı Estetik Açılı Ters Koni Rotasyonal Tutuculu İmmedyat Yükleme Vida ve Siman Destekli Lock Castable Genişletilmiş Castable Lock Castable Rotasyonal Moncone in Zirconio Transmukozal Boyun Rotasyonal Overmelting Transmukozal Boyun Rotasyonal Pasif Rotasyonal Altın UCLA Vidalanabilir Lock ve Açılı Geçici Dökülebilir Geçici Rotasyonal İmmedyat Yükleme

38 Bar Destekli Rotasyonal Castable Rotasyonal Gold UCLA Rotasyonal Dökülebilir Transmukozal Rotasyonal Pasif Vidalanabilir Lock ve Açılı

39 Ball Ataşmanlı Hareketli Protez O-Ring'li Overdenture Metal Tutuculu Overdenture Koruyucu Tutuculu Overdenture

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

IMPLANTS MEDICAL DEVICES & DEVELOPMENT

IMPLANTS MEDICAL DEVICES & DEVELOPMENT Ürün Kataloğu 2011 IMPLANTS MEDICAL DEVICES & DEVELOPMENT Nova Implants Medical Devices & Development Ltd, genç, yenilikçi, hızla genişleyen bir high-tech üretim ve araştırma şirketidir. Diş hekimliği

Detaylı

In-Kone Universal Protetik Sistem

In-Kone Universal Protetik Sistem In-Kone Universal Protetik Sistem 00DC-IKU SP-FR-Ed1-10 - TR_T.indd 1 9/8/11 10:13 AM SOMMAIRE Sommaire Uzmanlığınıza performans katar Servis Garantisi Çünkü hastanız önceliğinizdir. Bizim görevimiz, ihtiyaç

Detaylı

akıllı tasarımlar cesur gülüşler

akıllı tasarımlar cesur gülüşler akıllı tasarımlar cesur gülüşler YÜKSEK TEKNOLOJİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALİTE Dental implant uygulaması yapan klinisyenler, dental implant ile ilgilenen araştırmacılar ve bu konuda çalışan istekli firmaların

Detaylı

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma Oral İmplantolojide Temel Kavramlar, Teşhis ve Tedavi Planlaması 13.30-15.00 Dental implantların kısa tarihçesi

Detaylı

VİDA TUTUCULU RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ TEK ANAHTAR İLE YÜKLEME MODE İMPLANT TÜM PROTETİK ÜRÜNLERİ TEK TİP ANAHTAR İLE YÜKLENEBİLMEKTEDİR.

VİDA TUTUCULU RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ TEK ANAHTAR İLE YÜKLEME MODE İMPLANT TÜM PROTETİK ÜRÜNLERİ TEK TİP ANAHTAR İLE YÜKLENEBİLMEKTEDİR. DOĞAL GÖRÜNÜMLÜ ESTETİK VİDA TUTUCULU SİMAN DESTEKLİ OVERDENTURE RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ TEK ANAHTAR İLE JUST DRIVE D E S I G N E D B Y YÜKLEME SCREW DRIVER MODE

Detaylı

Biyolojik Biyomekanik İmplant Başarısızlığı İmplant Başarısızlığı Krestal Kemik Kaybı Protez Komplikasyonları Mekanik Süreçler

Biyolojik Biyomekanik İmplant Başarısızlığı İmplant Başarısızlığı Krestal Kemik Kaybı Protez Komplikasyonları Mekanik Süreçler F. Emir Biyolojik İmplant Başarısızlığı Cerrahi başarısızlık İyileşme Krestal Kemik Kaybı Periosteal Refleksiyon(kaldırma) Otoimmün (bakteriyel etki) Biyolojik mikro aralık Protez Komplikasyonları Vida

Detaylı

Kompleks yüzey dizaynı ve yüzey alanında artış. Farklı endikasyon seçeneleri; erken yükleme, çekim sonrası implantasyon

Kompleks yüzey dizaynı ve yüzey alanında artış. Farklı endikasyon seçeneleri; erken yükleme, çekim sonrası implantasyon Product Catalog 2013 Nano Active Nova implantları yüksek teknoloji medikal ürünlerin araştırma ve geliştirilmesini hedefleyen, genç ve yenilikçi bir implant üretici firmadır. İleri üretim teknikleri ve

Detaylı

PROTEZ VİDASI

PROTEZ VİDASI Yayın Tarihi:20.01.2016 Rev.Tarihi: 02.05.2018 Rev.01 116.001.01 PROTEZ VİDASI Bu cihaz, diş implantı alanında uzmanlaşmış profesyoneller tarafından uygulanacak özel bir prosedür için tasarlanmıştır. Üründen

Detaylı

Multi - Unit. Hollanda Teknolojisi. 1 günde yüklenebilme imkanı. 4 ya da 6 implant için tam ark opsiyonu. İyileşmeyi destekleyen esneklik.

Multi - Unit. Hollanda Teknolojisi. 1 günde yüklenebilme imkanı. 4 ya da 6 implant için tam ark opsiyonu. İyileşmeyi destekleyen esneklik. Multi - Unit Çok üniteli, vidalı iyileştirme başlığı özelliklerine sahip özel bir ürün. 1 günde yüklenebilme imkanı. 4 ya da 6 implant için tam ark opsiyonu. İyileşmeyi destekleyen esneklik. İdeal estetik.

Detaylı

YÜZEY ÖZELLİKLERİ. Rahatınız Bizim Hedefimizdir

YÜZEY ÖZELLİKLERİ. Rahatınız Bizim Hedefimizdir 01 YÜZEY ÖZELLİKLERİ İmplant uygulaması bir cerrahi müdahale olduğu için akabinde iflamasyon tepki eşlik eder. Bu tepkinin kısa ya da uzun sürmesi kullanılan materyal, implantın konulduğu yer ve üzerine

Detaylı

İmmediyat Fonksiyon ile birlikte Anterior Diş Eksikliğinin Tedavisi

İmmediyat Fonksiyon ile birlikte Anterior Diş Eksikliğinin Tedavisi İmmediyat Fonksiyon ile birlikte Anterior Diş Eksikliğinin Tedavisi Dr. Léon Pariente ve Dr. Karim Dada Özel Muayenehane Paris, Fransa Hasta: Erkek 62 yaşında Dişin konumu: Üst lateral kesici diş Cerrahi

Detaylı

DÜNYANIN KALİTELİ IMPLANT TERCİHİ

DÜNYANIN KALİTELİ IMPLANT TERCİHİ DÜNYANIN KALİTELİ IMPLANT TERCİHİ CLASS OF 2016 modeimplant.com 2 MODE IMPLANT Dental System 50 YILLIK GÜVEN Mode İmplant Sistemleri 1965 yılından günümüze ileri teknoloji üretim sistemlerinde uluslararası

Detaylı

SPİNAL ÇÖZÜMLER. KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ T: F:

SPİNAL ÇÖZÜMLER. KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ T: F: SPİNAL ÇÖZÜMLER KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ www.karmedgroup.com.tr T: +90 216 577 08 90 F: +90 216 577 08 91 info@karmedgroup.com FİRMA PROFİLİ ġirket kurucularının 16 yıllık omurga cerrahi

Detaylı

Vizyon. İmplant ta yeni bir dönem başlıyor!

Vizyon. İmplant ta yeni bir dönem başlıyor! DTİ İmplant Sistemleri San. Tic. td. Şti.; Türk bilim adamları, Türk doktorlar ve Türk mühendisler tarafından geliştirilen yeni bir implant sisteminin üretimine, İstanbul Çekmeköy de kurduğu implant fabrikasında

Detaylı

FİLOZOFİ DEĞİŞİK BAKIŞ AÇISI İSVİÇRE KALİTESİ PERFORMANS SADE UYGUN FİYAT

FİLOZOFİ DEĞİŞİK BAKIŞ AÇISI İSVİÇRE KALİTESİ PERFORMANS SADE UYGUN FİYAT SİSTEM ÖZELLİKLERİ FİLOZOFİ TRI Dental Implantları oral implantoloji alanında, yenilikçi ve estetik çözümler sunan İsviçre-merkezli bir firmadır.. Founder & CEO Tobias S. Richter 100% İSVİÇRE KALİTESİ

Detaylı

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM 2 3 MODE IMPLANT UNIPACK 4 MODE IMPLANT UNIPACK 5 Mode Medikal Dental İmplant ambalajdan implant transferi ve yüklemesi aşamasında alışkanlıklarınızı değiştirmeyen çözümler sunar. Raşet, Anguldurva ve

Detaylı

Türkiye Tek Yetkili Distributörü SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Türkiye Tek Yetkili Distributörü SİSTEM ÖZELLİKLERİ Türkiye Tek Yetkili Distributörü SİSTEM ÖZELLİKLERİ FİLOZOFİ TRI Dental Implantları oral implantoloji alanında, yenilikçi ve estetik çözümler sunan İsviçre-merkezli bir firmadır. Founder & CEO Tobias S.

Detaylı

5 ICX-İYİLEŞME BAŞLIKLARI ICX-Kapama Vidaları ve İyileşme Başlıklarına Genel Bakış

5 ICX-İYİLEŞME BAŞLIKLARI ICX-Kapama Vidaları ve İyileşme Başlıklarına Genel Bakış İÇERİK SERVİS İsim, marka ve etiket açıklamaları 4 ICX-IMPLANTLARI ICX-Implantlarına Genel Bakış 5 ICX-İYİLEŞME BAŞLIKLARI ICX-Kapama Vidaları ve İyileşme Başlıklarına Genel Bakış 6 ICX-Kişisel ve Özelleştirilebilir

Detaylı

Her şey geçiciler için

Her şey geçiciler için Telio Her şey geçiciler için Telio CAD Telio LAB Telio CS Telio Doğru planlanmış bir geçici başarılı bir restorasyon yapılmasını sağlar Geçici restorasyonlar tedavi planlamasında çok önemli bir rol oynar.

Detaylı

burada belirtilmelidir.

burada belirtilmelidir. Değerli Meslektaşlarımız! Sizlere sürekli gelişmeyi amaç edinmiş ve bir şirketler grubu şéklinde organize olmuş NIKO DENTAL GbmH tarafından üretilmekte olan, Alman menşeli, titanyum implantı NIKO yu sunuyoruz.

Detaylı

NucleOSS DENTAL İMPLANT SİSTEMİ CERRAHİ EL KILAVUZU

NucleOSS DENTAL İMPLANT SİSTEMİ CERRAHİ EL KILAVUZU NucleOSS DENTAL İMPLANT SİSTEMİ CERRAHİ EL KILAVUZU Bu kılavuz NucleOSS Dental İmplant sisteminin cerrahi uygulamaları için önerilen kullanım talimatlarını içerir. Tedavi ve cerrahi planlama klinik veriler

Detaylı

DEĞERLİ DİŞ HEKİMİ. Misyonumuz; Rekabetçi pazarda en kaliteli ve tercih edilebilir ekonomik ürünler ile çözüm sağlamak.

DEĞERLİ DİŞ HEKİMİ. Misyonumuz; Rekabetçi pazarda en kaliteli ve tercih edilebilir ekonomik ürünler ile çözüm sağlamak. DEĞERLİ DİŞ HEKİİ Firmamız 1955 senesinden bu yana seri üretim tecrübesini günümüze kadar otomotiv, savunma sanayi, raylı sistemler gibi sektörlere aktarmış ve halihazırda tüm dünya markalarına hizmet

Detaylı

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT. KISA İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) KEMİK SEVİYELİ İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT MONO İMPLANT

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT. KISA İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) KEMİK SEVİYELİ İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT MONO İMPLANT İçerik S a y f a 7 KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 25 KISA İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) S a y f a 37 KEMİK SEVİYELİ İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) S a y f a 54 DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 68 MONO İMPLANT

Detaylı

Sabit Protezler BR.HLİ.011

Sabit Protezler BR.HLİ.011 Sabit Protezler Beyin Tümörleri Sabit Protezler Sabit Protez Nedir? Sabit protez, eksik veya aşırı derecede madde kaybı görülen dişlerin, renk ve dokusuna benzer malzeme kullanılarak yerine konması işlemidir.

Detaylı

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT KISA İMPLANT KEMİK SEVİYELİ İMPLANT DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT KISA İMPLANT KEMİK SEVİYELİ İMPLANT DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT İçerik S a y f a KEMİK SEVİYELİ İMPLANT 7 S a y f a KISA İMPLANT 26 39 57 72 73 75 S a y f a KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT S a y f a TEK PARÇA İMPLANT S a y f a TEK PARÇA İMPLANT

Detaylı

İMPLANT VAKALARININ SINIFLANDIRILMASI

İMPLANT VAKALARININ SINIFLANDIRILMASI İMPLANT VAKALARININ SINIFLANDIRILMASI Prof. Dr. HALDUN İPLİKÇİOĞLU İmplant vakaları neden sınıflandırılmalıdır? İmplantoloji yüksek düzeyde bilgi ve deneyim gerektiren bir alandır. Bu konuda çalışmalar

Detaylı

Ü R Ü N K A T A L O Ğ U

Ü R Ü N K A T A L O Ğ U E Y L Ü L Ü R Ü N K A T A L O Ğ U 2 0 1 8 İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 7 KISA İMPLANT S a y f a 26 KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 39 DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 57 TEK PARÇA İMPLANT

Detaylı

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT KISA İMPLANT KEMİK SEVİYELİ İMPLANT DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT KISA İMPLANT KEMİK SEVİYELİ İMPLANT DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT İçerik S a y f a KEMİK SEVİYELİ İMPLANT 7 S a y f a KISA İMPLANT 26 39 57 72 73 75 S a y f a KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT S a y f a TEK PARÇA İMPLANT S a y f a TEK PARÇA İMPLANT

Detaylı

ABUTMENTLARIN ÖZELLİKLERİ VE DİŞETİYLE UYUMU

ABUTMENTLARIN ÖZELLİKLERİ VE DİŞETİYLE UYUMU T.C. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı ABUTMENTLARIN ÖZELLİKLERİ VE DİŞETİYLE UYUMU BİTİRME TEZİ Stj. Diş Hekimi Salih Cem BAĞCI Danışman Öğretim Üyesi:Prof. Dr. Şükrü

Detaylı

İMPLANT ÖLÇÜ POSTU İNDEKSLİ

İMPLANT ÖLÇÜ POSTU İNDEKSLİ Yayın Tarihi: 06.04.2018 Rev. Tarihi : Yeni Yayın Rev.No: 00/ 1984 108.015.00 İMPLANT ÖLÇÜ POSTU İNDEKSLİ ((İmplant Ölçü Postu İndeksli - Kapalı Kaşık, İmplant Ölçü Postu İndeksli - Kapalı Kaşık (Uzun)

Detaylı

ZİNEDENT ÜRÜN GARANTİ FORMU

ZİNEDENT ÜRÜN GARANTİ FORMU Bu formun, hastaya ilişkin tüm bilgileri ve detayları içerecek şekilde doldurulması ve ilgili uzman tarafından imza ve kaşelenerek onaylanması gerekmektedir. Formun belirtilen şekilde doldurulmaması, ürünün,

Detaylı

IMPLAY Sistemi mükemmeliyete erişmek için kalite...

IMPLAY Sistemi mükemmeliyete erişmek için kalite... Sertifikalar...... 1 Garanti etiketindeki bilgiler nasıl okunmalıdır?... 2 Implantlar ve renk kodlaması sistemi... 3 IMPLAY Sistemi mükemmeliyete erişmek için kalite... 4 Implant Oi-1 Implant Oi-2 Implant

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Tüm Protez Anahtarlarının Bir Arada Olduğu; Kullanımı ve Sterilizasyonu Kolay Olan Ergonomik, Tüm Otoklavlar İçin Uygun Dyna Protez Seti

Tüm Protez Anahtarlarının Bir Arada Olduğu; Kullanımı ve Sterilizasyonu Kolay Olan Ergonomik, Tüm Otoklavlar İçin Uygun Dyna Protez Seti Tüm Protez Anahtarlarının Bir Arada Olduğu; Kullanımı ve Sterilizasyonu Kolay Olan Ergonomik, Tüm Otoklavlar İçin Uygun Dyna Protez Seti Tüm Dyna abutment seçenekleri korumalı ambalajlarda, tek kullanıma

Detaylı

Helix İmplant Sistemi

Helix İmplant Sistemi Helix İmplant Sistemi İmpantolojideki Tüm Başarılı Özelliklerin Kombinasyonu Dutch Technology Quality is a choice 1 sistem 3 dizayn 1 konik abutment bağlantısı 1 cerrahi set rahatınız bizim hedefimiz your

Detaylı

6.0 x 5.7mm 5.0 x 6.0mm. 4.5 x 6.0mm. 6.0 x 5.0mm 5.0 x 5.0mm. Dr. Clive Debenham. Dr. Clarence Lindquist

6.0 x 5.7mm 5.0 x 6.0mm. 4.5 x 6.0mm. 6.0 x 5.0mm 5.0 x 5.0mm. Dr. Clive Debenham. Dr. Clarence Lindquist ! 4.5 x 6.0mm 6.0 x 5.7mm 5.0 x 6.0mm 6.0 x 5.0mm 5.0 x 5.0mm Dr. Clive Debenham Dr. Clarence Lindquist Neden Bicon?!estorati" Diş Doktoru Bicon implant vida kullanmadan dentisyonları re store etmek için

Detaylı

CHAMPIONS (R)EVOLUTION

CHAMPIONS (R)EVOLUTION CHAMPIONS (R)EVOLUTION Step-By-Step Prosedürleri (minimal-invasiv) Kavität Hazırlanışı İmplant Yerleştirilişi Ölçü Alışı Dental Laboratuvarda İşlem Yeni Dişin Takılışı 1. KAVİTÄT HAZIRLANIŞI 1 Başlangıç

Detaylı

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM Titanium Made in USA

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM Titanium Made in USA 1 Titanyum Tercihinde Dünya Lideri Markası 2 Dünya Devlerinden Titanyum Kalitesi James Carpenter tarafından 1889 yılında Amerika Birleşik Devletleri nde kurulan Carpenter Dynamet Holding 125 yılda metal

Detaylı

Nexco Flask. Laboratuvar kompozitleri ile pres tekniği için mufla. Çabucak venerleme

Nexco Flask. Laboratuvar kompozitleri ile pres tekniği için mufla. Çabucak venerleme SR Nexco Flask Laboratuvar kompozitleri ile pres tekniği için mufla Çabucak venerleme Birçok küçük bileşen harika bir sonuç ortaya çıkarıyor Esneklik her detaya yansıtılıyor Uzmanlar tarafından geliştirildi

Detaylı

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM DOKU YENİLENMESİNDE OTOLOG ÇÖZÜM TÜRKİYEDE TEK DENTAL PRP KİTİ KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE ONARICI DOKU YENİLENMESİNİ HIZLANDIRAN YENİLİKÇİ

Detaylı

Ürün Kataloğu Nisan 2016 DENTAL IMPLANT SYSTEM

Ürün Kataloğu Nisan 2016 DENTAL IMPLANT SYSTEM Ürün Kataloğu Nisan 2016 DENTAL IMPLANT SYSTEM 1 Certificate of Registration QUALITY MANAGEMENT SYSTEM - ISO 13485:2003 This is to certify that: Prismatik Dentalcraft, Inc. a wholly owned subsidiary of

Detaylı

Estetik ve konvansiyonel diş hekimliği adına tüm dental tedaviler için alt yapı ve teknolojik olarak hazırız.

Estetik ve konvansiyonel diş hekimliği adına tüm dental tedaviler için alt yapı ve teknolojik olarak hazırız. Ağız ve Diş Sağlığı Medikal Kadromuz Dr. Dt. Özgür ÖZTÜRK Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Prof. Dr. Yıldız ÖZTÜRK ORTAN Ortodonti Uzmanı Dr. Dt. Burak SAYDAM Ağız ve Diş Çene Cerrahisi Uzmanı Dt. Tuğçe KAYA

Detaylı

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Dental enstrümanların hazırlanmasında karşılanması gereken ihtiyaçlar giderek artmaktadır. Sterilizasyon

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 20-21 Aralık 2014 Temel İmplantoloji 1 17-18 Ocak 2015 Temel İmplantoloji 2 21-22 Şubat 2015 Temel İmplantoloji 3 28-29 Mart 2015 İleri Cerrahi Konuşmacılar: Prof.

Detaylı

Zimmer Institute Gold Education Advanced Implant Course

Zimmer Institute Gold Education Advanced Implant Course 2 6 EYLÜL 2014 Zürih-İsviçre () Eğitmenler Prof. Dr. Aslan Yaşar Gökbuget (Periodontolog) Prof. Dr. Selim Pamuk (Protez Uzmanı) Event Schedule 1. GÜN / 3 Eylül 2014 08.00 08.15 08.30 08.45 09.00 Enstitüye

Detaylı

Diş korunması, rejenerasyon, restorasyon ve yenileme için dünya çapında lider bir ürün, çözüm ve hizmet sağlayıcısı olan Straumann'ın ortağı.

Diş korunması, rejenerasyon, restorasyon ve yenileme için dünya çapında lider bir ürün, çözüm ve hizmet sağlayıcısı olan Straumann'ın ortağı. ÜRÜN KATALOĞU Diş korunması, rejenerasyon, restorasyon ve yenileme için dünya çapında lider bir ürün, çözüm ve hizmet sağlayıcısı olan Straumann'ın ortağı. 20+ yıl tecrübe Ömürboyu garanti Klinik olarak

Detaylı

İMPLANT - ABUTMENT KIRILMA DEĞERLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

İMPLANT - ABUTMENT KIRILMA DEĞERLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI İMPLANT - ABUTMENT KIRILMA DEĞERLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI DT. KEMAL ÇAĞLAR ÖZKAN YÜKSEK LİSANS TEZİ DANIŞMAN Prof.

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

YENİ NESİL NiTi EĞELER. Esnekliği ve kırılma dayanımıyla bir mucize!

YENİ NESİL NiTi EĞELER. Esnekliği ve kırılma dayanımıyla bir mucize! YENİ NESİL NiTi EĞELER Esnekliği ve kırılma dayanımıyla bir mucize! Yüksek düzeyde esneklik Ekstrem kırılma dayanımı Merkezlenmiş kanal preparasyonu eğeleri, konvansiyonel NiTi eğelerin aksine, kristalografik

Detaylı

DENTAL İMPLANT ESTETİĞİNDE PLATFORM SWİTCHİNG İN ÖNEMİ

DENTAL İMPLANT ESTETİĞİNDE PLATFORM SWİTCHİNG İN ÖNEMİ T.C. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Hastalıkları Cerrahisi Anabilim Dalı DENTAL İMPLANT ESTETİĞİNDE PLATFORM SWİTCHİNG İN ÖNEMİ BİTİRME TEZİ Stj. Diş Hekimi Özge TEMÜR Danışman

Detaylı

PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI

PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI Protetik diş tedavisi, dişlerin şekil, form, renk bozuklukları ve diş eksikliklerinin tedavi edilmesinde, fonasyon, estetik ve çiğneme etkinliğinin sağlanmasında etkili

Detaylı

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için:

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: Kolay Hızlı k Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER Kare barkodu Tarayınız! AT&T Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: ayvaz.com/karebarkod EURO-QUALIFLEX (AEQ) üyesidir. BİNA İÇİ DOĞALGAZ

Detaylı

NÜMERİK KONTROL CİHAZI

NÜMERİK KONTROL CİHAZI ISAC s.r.l. POINT Otomasyon ve ISAC ISAC s.r.l. ISAC Otomasyon Serktöründe 1994 yılından beri faaliyet göstermektedir. Şirketimiz dünya çapında kurulu sistemi ile Hareket Kontrolü ve CNC konusunda 40 yıldan

Detaylı

Hahn Tapered Implant. Ürün Kataloğu. Ağustos

Hahn Tapered Implant. Ürün Kataloğu. Ağustos Ürün Kataloğu Ağustos 2016 800-407-3379 www.hahnimplant.com 1 2 Sistemi Tanıtımı Onlarca yıllık klinik deneyimi en ileri tasarım ile birleştiren, Hahn Tapered Implant sistemi modern implant diş hekimliğinin

Detaylı

Bizi çekici kýlan, etrafýmýza karþý ilk imajýmýzý belirleyen, elbetteki saðlýklý bir gülümsemedir. Bu sebeple, doðal diþlerin kaybý, kiþinin kendisini toplumdan izole etmesi ya da toplum içinde tedirgin

Detaylı

TEK/ÇOK ÜYELİ VİDA TUTUCULU DAYANAK KOPİNGİ CoCr

TEK/ÇOK ÜYELİ VİDA TUTUCULU DAYANAK KOPİNGİ CoCr Yayın Tarihi: 06.04.2018 Rev. Tarihi : Yeni Yayın Rev. No: 00/ 1984 118.012.00 TEK/ÇOK ÜYELİ VİDA TUTUCULU DAYANAK KOPİNGİ CoCr Bu cihaz, diş implantı alanında uzmanlaşmış profesyoneller tarafından uygulanacak

Detaylı

1-1 bioinfinityimplants.com

1-1 bioinfinityimplants.com 1-1 bioinfinityimplants.com bioinfinityimplants.com ÖNSÖZ Avrupa İmplant, dental implant başta olmak üzere çeşitli alanlarda dental sektöre hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Ana faaliyet alanı dental

Detaylı

TİTANYUM TABAN İNDEKSLİ

TİTANYUM TABAN İNDEKSLİ Yayın Tarihi: 06.04.2018 Rev. Tarihi : Yeni Yayın Rev. No: 00/ 1984 135.006.00 TİTANYUM TABAN İNDEKSLİ Bu cihaz, ilk konfigürasyonunda laboratuvar işlemleri konusunda eğitim sahibi olan uzmanlaşmış profesyoneller

Detaylı

İMPLANT. Prof. Dr. Ahmet Saraçoğlu

İMPLANT. Prof. Dr. Ahmet Saraçoğlu İMPLANT Prof. Dr. Ahmet Saraçoğlu İMPLANT NEDİR? İmplant, herhangi bir nedenden dolayı kaybedilen dişlerin, fonksiyon ve görünüşünü tekrar kazandırmak amacıyla, kişinin çene kemiğine yerleştirilen, kişinin

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com Samesor PreFab Advanced Samesor PreFab Advanced Esnek üretim hatlarıyla duvarlar için C ve U profilleri, makas ve döşeme profilleri. Duvar, makas ve döşeme profilleri konutlar, villalar, ofisler, iş merkezleri,

Detaylı

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ Dünyanın neresine giderseniz gidin, kaputun altına baktığınızda muhtemelen Gates in orada olduğunu görürsünüz. Gates, dünyanın en büyük orijinal ekipman

Detaylı

KAMARA FIRINLAR. PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi

KAMARA FIRINLAR. PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi KAMARA FIRINLAR PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi Kamara Fırınlar PLF Serisi PLF 160/30 PLF serisi uzun yıllardır güvenilir bir şekilde profesyonel kamara fırını olarak labaratuvarlarda

Detaylı

Biyomekatronik Sistemler. Kemik Uzatma Sistemleri. Erhan AKDOĞAN, Ph.D.

Biyomekatronik Sistemler. Kemik Uzatma Sistemleri. Erhan AKDOĞAN, Ph.D. Biyomekatronik Sistemler Kemik Uzatma Sistemleri Erhan AKDOĞAN, Ph.D. Erhan AKDOĞAN, Ph.D. Biyomekatronik Sistemler Mekatronik Mühendisliği Sunum İçeriği: Kemik Kanseri Risk Faktörleri Belirtileri Teşhis

Detaylı

GÜVENLE GÜLÜMSEMEK YAŞAM KALİTESİDİR

GÜVENLE GÜLÜMSEMEK YAŞAM KALİTESİDİR HASTA BİLGİLENDİRME GÜVENLE GÜLÜMSEMEK YAŞAM KALİTESİDİR Yaşam kalitesinin her yönden keyfini çıkarın. Dengeli ve sağlıklı yaşamak, uzun bir yaşam sürmek demektir, ancak büyük bir fark vardır: kaliteli

Detaylı

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto. Yeni Yumuşak Bant ile

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto. Yeni Yumuşak Bant ile KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI Ponto Yeni Yumuşak Bant ile Ses gelişmenin başladığı nokta İşitme kaybı olan çocukların dil becerilerinin başarılı bir şekilde gelişmesi için, iç kulağın (koklea) erken yaşta

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

2018/1. Panel Radyatör ve Havlupan Teknik Kataloğu. warmhaus.com

2018/1. Panel Radyatör ve Havlupan Teknik Kataloğu. warmhaus.com 2018/1 Panel Radyatör ve Havlupan Teknik Kataloğu warmhaus.com 27.000m 2 üretim tesisi Panel radyatör imalatında Türkiye nin en büyük 4 firmasından biri olan Warmhaus, 1996 dan beri üretimini 27.000 metrekarelik

Detaylı

YENİ NESİL NiTi EĞELER. HyFlex CM & EDM. Daima doğru yolda

YENİ NESİL NiTi EĞELER. HyFlex CM & EDM. Daima doğru yolda YENİ NESİL NiTi EĞELER & EDM Daima doğru yolda EDM Elektrik Boşaltımıyla İşleme Yeni EDM eğeleri 5'inci nesil kök kanal eğelerini oluşturmaktadır. EDM NiTi eğeleri, elektrik boşaltımıyla işleme yöntemi

Detaylı

Ürün Kataloğu Nisan 2016 PROSTHETIC COMPONENTS

Ürün Kataloğu Nisan 2016 PROSTHETIC COMPONENTS Ürün Kataloğu Nisan 2016 PROSTHETIC COMPONENTS 1 Certificate of Registration QUALITY MANAGEMENT SYSTEM - ISO 13485:2003 This is to certify that: Prismatik Dentalcraft, Inc. a wholly owned subsidiary of

Detaylı

estetik kanül yenilikleri

estetik kanül yenilikleri Silkann. Dermal dolgu enjeksiyonu ve diğer estetik prosedürler için Sterimedix tek kullanımlık iğneler ve esnek kanüllerden oluşan tam bir ürün aralığı. estetik kanül yenilikleri Sterimedix'ten estetik

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Vidalı ve geçmeli Edison duylar. Işığa Bağlantınız

Vidalı ve geçmeli Edison duylar. Işığa Bağlantınız Işığa Bağlantınız İçindekiler E14 22.223 [10] 14, 15 22.225 [10] 16 22.230 [10] 16, 17 22.234 [10] 18 22.240 [10] 19 E12 22.228 [10] 20 22.231 [10] 20 E17 22.233 [10] 21 22.243 [10] 21 E12, E14, E17 için

Detaylı

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik Materials Development Solutions Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik H.C. Starck Zirkonoksit geleceğin hammaddesi High-Tech seramik malzemeleri modern dental teknolojisinin en önemli başarı faktörlerinden

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE G Line Serisi 3 TOPLU SİLİNDİR BÜKME G Line 3100 x 260 mm. 3 valsli hidrolik silindir makinalarıdır. Genişliği

Detaylı

* Bölünmüş flanşlı kaplin yüzeylerini korumak için tasarlanmıştır BRT Plastik Alın Kapağı LDPE

* Bölünmüş flanşlı kaplin yüzeylerini korumak için tasarlanmıştır BRT Plastik Alın Kapağı LDPE BRT 1152 Plastik Alın Kapağı LDPE * Bölünmüş flanşlı kaplin yüzeylerini korumak için tasarlanmıştır 3000psi Tip1 6000psi Tip1 Kod İç Çap d h Kod İç Çap d h 12127 1/2 30.0 9.0 12657 1/2 31.8 7.7 12128 3/4

Detaylı

Phonares II Dışavurumcu estetik protez dişler

Phonares II Dışavurumcu estetik protez dişler SR Dışavurumcu estetik protez dişler Sofistike gereksinimler için doğal görünümlü diş formları DOĞAL - GERÇEK GİBİ SR Dışavurumcu estetik En yüksek beklentiler Günümüzde protez kullanıcıları farklı şekilde

Detaylı

Hammertoe Düzeltme Sistemi

Hammertoe Düzeltme Sistemi Hammertoe Düzeltme Sistemi MUTLU AYAKLAR YİNE BURADA! BU YENİ, KABLOSUZ PROSEDÜR HAKKINDA SEVİNİLECEK BİR ŞEY nextradesis/nex*tra*de*sis/ (-de sis) interfalanjiyel eklemin cerrahi fiksasyonudur, ve hassaslık,

Detaylı

SD- ve SZ-İki-kolonlu pres seti için sihirbaz

SD- ve SZ-İki-kolonlu pres seti için sihirbaz Ürün Yenilikleri Maça Sistemli Kalıp Setleri I / 2016 Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! www.meusburger.com SD- ve SZ-İki-kolonlu pres seti Destek plakalı veya plakasız 126 156 mm'dan 396 496 mm'ye

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı

BRT 1152 BRT 6234 BRT 1250

BRT 1152 BRT 6234 BRT 1250 * Bölünmüş flanşlı kaplin yüzeylerini BRT 1152 korumak için tasarlanmıştır Plastik Alın Kapağı LDPE 3000psi Tip1 6000psi Tip1 Kod İç Çap d h Kod İç Çap d h 12004 1/2 30.0 9.0 12534 1/2 31.8 7.7 12005 3/4

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Global Manufacturer of Implant Dentistry. modemedikal.com

ÜRÜN KATALOĞU. Global Manufacturer of Implant Dentistry. modemedikal.com Global Manufacturer of Implant Dentistry ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN BROŞÜRÜ Abdi İpekçi Caddesi No:58 Pk:34030 Bayrampaşa / İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : +90 212 612 64 09 Fax : +90 212 567 57 95 E-mail : info@modemedikal.com

Detaylı

Tarihçe. since 2008. Tecrübeli, Güvenilir, Kurumsal

Tarihçe. since 2008. Tecrübeli, Güvenilir, Kurumsal Tarihçe since 2008 Tecrübeli, Güvenilir, Kurumsal Tarihçe Mode İmplant Sistemleri Yarım Asırlık Tecrübe ve Güvenin Eseridir. İbrahim Akyüz İbrahim Akyüz İbrahim Akyüz 1965 1975 1980 1965 İDEAL MAKİNA Takım

Detaylı

Ürünler. İmplant, Protetik, Cerrahi Set

Ürünler. İmplant, Protetik, Cerrahi Set Ürünler İmplant, Protetik, Cerrahi Set Ürünlerimiz Bone Level İmplant Sistemi İMPLANT SİSTEMLERİ Tissue Level İmplant Sistemi Mini İmplant Sistemleri İMPLANT SİSTEMLERİ Dental İmplant KA Bone Level Kemik

Detaylı

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR 121 TORNAVİDALAR VE ALTİKÖŞE ANAHTARLAR güçlü - kararlı - kesin - aşınmaya dayanıklı... mükemmel bir güç aktarımı ile Bunlar EDORE'nin yeni tornavida serisi Power-rip

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Global Manufacturer of Implant Dentistry

ÜRÜN KATALOĞU. Global Manufacturer of Implant Dentistry Global Manufacturer of Implant Dentistry ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN BROŞÜRÜ Abdi İpekçi Caddesi No:58 Pk:34030 Bayrampaşa / İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : +90 212 612 64 09 Fax : +90 212 567 57 95 E-mail : info@modemedikal.com

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2017 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

iplasma PLAZMA-OXY KESİM

iplasma PLAZMA-OXY KESİM iplasma PLAZMA-OXY KESİM 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI Ürün Kodu UTM-8050 UTM-8300 Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 50 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 300 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Standartlar TS EN ISO 6892-1,

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA Aksesuarlar KONFOR & KORUMA 8. 9. 10. 11. 8- Kauçuk Paspas Otomobilin tekrar satılma zamanı geldiğinde hala yeniymiş gibi görünmesini sağlayarak orijinal zemin kaplamalarını korur. Ref. 8201618013 9- Halı

Detaylı

Makine Pafta Kafaları için Taraklar

Makine Pafta Kafaları için Taraklar Diş Açma Boru Diş Açma Tarakları Makine Pafta Kafaları için Taraklar Universal motor makineleriyle (2, 00 Serisi, 2) standart çelik borularda diş açma için önerilir. Tarakları: Çok sert çelik borularda

Detaylı

İMPLANT ÜSTÜ PROTEZLER

İMPLANT ÜSTÜ PROTEZLER T.C. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı İMPLANT ÜSTÜ PROTEZLER BİTİRME TEZİ Stj. Diş Hekimi Bahar GÜNEŞ Danışman Öğretim Üyesi: Prof. Dr. Ahmet SARAÇOĞLU İZMİR

Detaylı

Peksa, çevreye duyarlı üretimi, inovatif yatırımları ile ülkemizi ve dünyayı güvenle ısıtmaya devam ediyor.

Peksa, çevreye duyarlı üretimi, inovatif yatırımları ile ülkemizi ve dünyayı güvenle ısıtmaya devam ediyor. peksa.com.tr Afganistan Almanya Arnavutluk Avusturya Azerbaycan Belçika Beyaz Rusya Bosna-Hersek Bulgaristan Çek Cumhuriyeti Çin Ermenistan Estonya Gürcistan Hırvatistan Hollanda İran Irak İngiltere İrlanda

Detaylı