GÜÇLÜ VE STİL SAHİBİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜÇLÜ VE STİL SAHİBİ"

Transkript

1 KOCAELİ NİN YENİ İKONUNDA GÜÇLÜ VE STİL SAHİBİ BİR YAŞAM Her çizgi özenle çizildi her malzeme özenle seçildi altininsaat.com.tr

2 FONKSİYONEL MİMARİ YA DA KISACA; ALTINPARK EVLERİ HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ Mükemmel bir mimari, yüksek kalite standartları ile bir araya geldi ve kusursuz bir işçilikle taçlanarak ALTINPARK a hayat verdi. Altın İnşaat, seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak "insanların içinde kendini mutlu huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi" hedeflemiş bir inşaat firmasıdır. Gelişimin getirdiği sorumlulukları başarıyla yerine getiren Altın İnşaat, Kocaeli'nin çeşitli semtlerinde deprem yönetmeliğine uygun olarak yaptığı konutlarla faaliyetlerine devam etmektedir. Altın İnşaat ın temel özelliklerinden biri projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da son derece önem vermesi ve özenli yaklaşmasıdır. Faaliyette bulunduğumuz inşaat sektöründe tüm yasal şartlara uymak, müşterilerimizin beklentilerine en uygun çözümler üreterek memnuniyetlerini en üst seviyede tutmak, Taahhüdümüz altında olan projeleri zamanında ve standartlara uygun tamamlamak, Tedarikçiler ve taşeronları kalite sisteminin bütünü içersinde değerlendirip hep birlikte sürekli iyileştirmeyi amaçlamak, Teknolojik gelişmeleri takip etmek ve uygulamak. Gerçekleştirdiği bütün projelerde yüksek kalitede üretim yapmak, modern, estetik yaşam alanları ile bulunduğu şehre değer katmak, Müşterilerine beklentilerine uygun projeler üretmek ve satış sonrası koşulsuz memnuniyet ilkesiyle hizmet vermek, Teknolojiyi yakından takip ederek projelerine entegre etmek, dünya standartlarında, güvenli yaşam alanları oluşturmak misyonuyla geçmişten bugüne kaliteli yaşam için çalışmaktır.

3 HAYATINIZIN DEĞİŞİMİ BAŞİSKELE DE BAŞLIYOR Kocaeli nin doğal yaşam zirvesi Başiskele nin Yuvacık, Tınaztepe beldesinde seçkin bir yaşam eşsiz körfez manzarası eşliğinde Altınpark Evleri ile karşısınızda. Tüm beklentilerinizi değiştirecek, algılarınıza yön verecek yeni bir yaşam alanı düşünün. Yüksek yaşam kalitesinin gerçek bir dışavurumu olan Altınpark Evleri nde önü kapanmaz panoramik körfez manzarası eşliğinde muhteşem bir seyir sizleri bekliyor.

4 DOĞA YANIBAŞINIZDA Altınpark Evleri konumu itibariyle sadece konut imarına açık bir bölgede yer aldığıdan dolayı yüksek yatırım getirisi olan ve gelecek vaat eden bir projedir. Yuvacık Barajı na ve yaylalara yakınlığıyla bilinen bölge doğal güzellikleri yanı sıra, bol oksijeni ve temiz havasıyla Kocaeli nin doğal cazibe merkezidir. Evinizden sadece 10 dakika hareketle muhteşem baraj manzarası, yürüyüş parkurları, orman bölgesine ulaşabilirsiniz. Körfez Manzarası Yuvacık Barajı Bol Oksijen Dağ Manzarası Yüksek Yatırım Getirisi Ulaşım Kolaylığı Şehre Yakın Kolay Ödeme Seçenekleri Doğal Yürüyüş Parkurları Sosyal İmkanlara Yakın

5 DOĞAL YAŞAM, YAŞAMINIZIN DOĞASI OLACAK! BU İHTİŞAMLI PANORAMAYI BALKONUNUZDAN SEYREDİN! HEP ZİRVEDE, EN ZİRVEDE! Zirvede seçkin bir yaşam ve eşsiz körfez manzarası Altınpark Evleri ile hayatınızda yer alıyor. Evinizin her odasında; büyüleyici doğal atmosferi, deniz kokusunu, görkemli dağ manzarasını misafir edeceksiniz. Doğayı evinizde yaşayacağınız, zarif çizgilerle donatılan ve estetik tasarımla bütünleşen bu proje yeni sakinlerini bekliyor. Doğal manzaradan öte bir yaşam, klasik mimariden öte bir tasarım ile Altın İnşaat ın gözde projesi Altınpark Evleri sahip olduğu özel konumu gereği sizlere doğa manzarasından öte bir yaşam, klasik mimariden öte bir tasarım vaat ediyor. Altınpark Evleri size bildiklerinizi unutturacak ve yeni bir vizyon kazandıracak düzeyde elit bir yaşam projesidir. KOCAELİ NİN 7 YILDIZLI İLÇESİ BAŞİSKELE DE YEPYENİ BİR PROJE!

6 KOCAELİ NİN EN PRESTİJLİ BÖLGESİNDE SEÇKİN BİR YAŞAM ALANI Dış mekanda ve iç mekanda yarattığı dinamik mimari yapısının yanı sıra konumu, farklı mimari konseptiyle Kocaeli nin en farklı ve iddialı projelerinden biri olan Altınpark Evleri kıymetli sakinlerini ağırlamayı bekliyor m² alan üzerine kurulu olan proje 4 blok olarak inşa edilmiştir. İnsan odaklı yapılaşma felsefemiz gereği tabanda m² olmak üzere toplam inşaat alanımız m², geriye kalan m² yeşil alan ve otoparklardan oluşuyor. 2+1 normal daire, 3+1 normal daire, 3+1 çatı dubleksi ve 4+1 çatı dubleksi olmak üzere çeşitli ölçülerde daireler bulunuyor. ALTINPARK EVLERİ NİN SUNACAKLARINI HAYAL DÜNYANIZLA SINIRLAMAYIN! Altınpark Evleri sahip olduğu merkezi konumu ile evinizden uzaklaşmadan sosyal ihtiyaçlarınıza ulaşmanız için gereken her şey düşünüldü. Proje alanında araçlarınız için açık otopark, çocuklarınız için oyun parkı, hemen yanı başınızda market, sağlık kurumu, ulaşım yolları, kışın ailece gidebileceğiniz kayak merkezi gibi hayatınızı eğlenceli kılmak için dizayn edilmiş ve buraya yazmakla sığdırılamayacak onlarca detay sizleri bekliyor. Yüksek yaşam standartlarını yüksek inşaat kalitesi ve eşsiz mimari çizgileriyle buluşturan Altınpark Evleri, sizi hayatı yeniden keşfetmeye davet ediyor. 50 daireden oluşan Altınpark Evleri lüksü ve konforu içinde barındıran sıradışı tasarımları ile gözleri üzerine topluyor... Daire başı 1 adet açık otopark, fitness salonu, TV ve hobi salonu, çocuk oyun parkı, süs havuzu, güvenlik binası, 24 saat kamera güvenliği gibi sahip olduğu imkânlarla 5 yıldızlı yaşamı sadece manzara ile değil yaşam kalitesiyle de sunuyor.

7 ALTINPARK EVLERİ NDE IŞILTILI VE GÖZ KAMAŞTIRAN BİR GECE ALTINPARK EVLERİ İLE GELECEK İÇİN KÂRLI BİR YATIRIM, NESİLLER BOYU GÜVENCE! Altınpark Evleri, şehrin hızla gelişen ve jeopolitik öneme sahip en kritik noktasında yer almaktadır. Kocaeli nin gözde projelerinin yer aldığı bir konumda, her açıdan yüksek değere sahip olan bu projeye yatırım yaparak hayatınızdaki en kârlı hamleyi yapmış olacaksınız. Geleceğinize değer katan en kârlı yatırım! BÜYÜLEYİCİ ve SAKİN Evinizin penceresinden, bütün güzelliği ve ihtişamıyla panoramik manzarayı izleyin. Göz alıcı görünümü, insana huzur veren serin rüzgar esintisi eşliğinde bütün şehir karşınızda... Bırakın, bu huzurlu gece güzel bir hikaye eşliğinde ruhunuzu okşasın.

8 İŞTE YÜKSEK YAŞAM STANDARTLARINIZIN BENZERSİZ KAT PLANLARI Salon : m² 2 Mutfak : m² 3 Antre + Hol : m² 4 Banyo : 5.20 m² 5 Ebv. Y. Odası : m² 6 Ebv. Banyo : 3.10 m² ALTIN BLOK 3+1 NORMAL KAT PLANI 7 Oda 1 : m² 8 Oda 2 : m² 9 Balkon 1 : m² 10 Balkon 2 : 2.85 m² Brüt Alan GÜVEN, KONFOR VE ÇAĞDAŞ TASARIMIN BULUŞTUĞU YENİ KAT PLANLARI : m² Altın Blok ta yer alan bütün daireleri birbirinin simetrisidir A BLOK 2+1 NORMAL KAT PLANI A Blok ta yer alan bütün daireleri birbirinin simetrisidir. 1 Salon : m² 2 Mutfak : m² 3 Antre + Hol : 6.25 m² 4 Banyo : 5.60 m² 5 Ebv. Y. Odası : m² 6 Oda 1 : 9.30 m² 7 Balkon 1 : 6.70 m² 8 Balkon 2 : 3.35 m² Brüt Alan : 106 m²

9 HAYATINIZDA, NEDEN PLANLADIKLARINIZDAN DAHA FAZLASI OLMASIN? B-C BLOK 3+1 NORMAL KAT PLANI ESTETİK TASARIMIYLA ŞIK, GÖSTERİŞLİ ve KUSURSUZCA! HER METREKARESİNDE AYNI ÖZEN ve DETAY! B-C BLOK 4+1 ÇATI DUBLEKS KAT PLANI ALT KAT ÜST KAT NORMAL KAT 1 Salon 2 Mutfak 3 Antre + Hol 4 Banyo 5 Ebv. Y. Odası 6 Ebv. Banyo 7 Oda 1 8 Oda 2 9 Balkon 1 10 Balkon 2 : m² : m² : 9.00 m² : 5.00 m² : m² : 3.40 m² : m² : m² : 7.10 m² : 3.00 m² Brüt Alan : m² B - C Blok ta yer alan bütün daireleri birbirinin simetrisidir ALT KAT 1 Salon 2 Mutfak 3 Antre + Hol 4 Banyo 5 Oda 1 6 Oda 2 7 Balkon 1 8 Balkon 2 : m² : m² : 8.00 m² : 5.00 m² : m² : m² : 8.00 m² : 3.00 m² 1 Antre + Hol : 7.00 m² 2 Ebv. Y. Odası: m² 3 Ebv. Banyo : 3.80 m² 4 Oda 1 : m² 5 Teras : 6.80 m² Brüt Alan : m² Brüt Alan : m²

10 YAŞAMINIZIN RİTMİNDE YENİ BİR AHENK, MİMARİDE YENİ BİR VİZYON: ALTINPARK EVLERİ Nİ KEŞFEDİN! HUZUR DOLU BİR YAŞAM İÇİN NE YAPSAK AZDIR! YAŞAM STANDARTLARINIZI SİZ BELİRLEYİN Gazbeton Duvar Dış Cephe Isı Yalıtım Ortak Duvarlarda Ses Yalıtımı Subasman ve Bodrumda Su Yalıtımı Mutfak - Banyo Dolabı Duşakabin, Kombi Merkezi Uydu Sistemi Görüntülü Diafon 7/24 Kameralı Güvenlik Altın İnşaat bu katalogta bulunan planlar ve diğer detaylar üzerinden haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Katalogdaki mimari projeler, inşa edilecek yapı için tasarımdan ibarettir. Asıl olan projenin belediye tasdikli halidir. Katalogda kullanılan dekoratif görseller tüketiciye fikir vermek amacıyla kullanılmıştır. Teknik bir sorun yaşanmadıkça aynısı/benzeri inşa edilecektir. Metraj bilgilerinde ve diğer metinlerdeki tipografik yazım hatalarından Altın İnşaat sorumlu değildir.

11 SİZİ, ALTINPARK EVLERİ NİN EŞSİZ KONFORUNU VE BENZERSİZ İNŞAAT KALİTESİNİ KEŞFETMEYE DAVET EDİYORUZ! Projenin yerini Google Haritalar uygulamasında görüntülemek için akıllı telefon ya da tabletinize kare kodu okutunuz. GPS Koordinatları: İLETİŞİM Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Şen İş Merkezi K: 3 No: 132 İzmit / KOCAELİ T : / F : E : info@altininsaat.com.tr Akıllı telefon ya da tabletinize kare kodu okutunuz. altininsaat.com.tr İhtiyacınız bittiğinde lütfen bu kataloğu çöpe atmayınız, ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz kişiye veriniz. Kataloğu çöpe atmanız gerektiğinde geri dönüşüm çöpüne atmayı unutmayınız.

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. AYSA GRUP YAPI Kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesinden ödün vermeyen firmamız,

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

Merve Kristal.

Merve Kristal. Merve Kristal www.mervekristal.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

Merve Pırlanta.

Merve Pırlanta. Merve Pırlanta www.mervepirlanta.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. www.ariinsaat.com.tr bilgi@ariinsaat.com.tr şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. Her gün değerine değer katan Bartın Orduyeri mevkiinde; yarınlarınızı güvence altına almak için sağlam

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

www.cagprojeinsaat.com Çağdaş yaşam alanları inşâ ediyoruz Profesyonel ekiplerle yoluna devam eden Çağ Proje Mühendislik, kentin çeşitli semtlerinde inşa ettiği konut projelerinde mutlu yuvalar kurmaya

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com Eşsiz tasarımıyla ilk adımda ayrıcalığı hissedin Mimariye ilham veren tasarım Şehrin karmaşasından uzak, şehrin tam ortasında kusursuz bir yaşam. Binaya adımınızı

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; 199 1999 001 00 00 İnşaat Mühendisi Ahmet Tuncer Sarıaslan tarafından ATS Yapı İnşaat

Detaylı

CASALARA BIANCA

CASALARA BIANCA 2017-2018 CASALARA BIANCA Doğa ve konforlu yaşama yapacağınız yolculuk başlıyor.. 6 7 VAZİYET PLANI İzmir konut sektörünün tartışmasız en değerli bölgesi olan Narlıdere nin Limanreis mahallesinde Residence

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

YENİ YAŞAM GÖRÜKLE m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne

YENİ YAŞAM GÖRÜKLE m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne YENİ YAŞAM GÖRÜKLE 6.850 m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne yakınlığı ve öğrenci kenti imajıyla öne çıkan Görükle bölgesinde,

Detaylı

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR ÖNCE DÜŞLER VARDI Çok değil, 2007 yılında bir düş kurduk. İnşaat sektöründe edindiğimiz deneyim ve bize duyulan güvenden güç alarak, hayatlara renk katacak farklı

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

M O D E R N Y A Ş A M A L A N L A R I T A S A R L I Y O R U Z

M O D E R N Y A Ş A M A L A N L A R I T A S A R L I Y O R U Z M O D E R N Y A Ş A M A L A N L A R I T A S A R L I Y O R U Z YENİLİKÇİ MİMARİ ve KONFORUN MÜKEMMEL BİRLEŞİMİ.. KALİTELİ MODEN YAPILAR ve MÜKEMMEL İŞÇİLİK.. Metrekarelerle değil, Santimetrekarelerle çalışarak,

Detaylı

A B. Anlatılmaz yaşanır...

A B. Anlatılmaz yaşanır... 01 02 09 10 17 18 25 03 08 11 16 19 24 04 07 12 15 20 23 06 13 14 21 22 26 27 28 31 32 33 34 35 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 62 86 63 87 A B C D E F G H I J K L M 91 89 92 94 88 90 93

Detaylı

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r www.litsayapi.com.tr YELKİ'NİN YEPYENİ YÜZÜ Aile yaşamı, kalite, çağın anlayışı kavramları odak alınarak kurulan Litsa, Yelki de yeni bir yaşam alanı kuruyor. Yaşamın topraklarında yaklaşık 650 yıldır

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m H A Y A T I B U R A D A Y A Ş A www.ifbkameryapi.com H a y a t ı B u r a d a Y a ş a!.. w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m HAKKIMIZDA Yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Bursa

Detaylı

w w w. a s i l i n s. c o m

w w w. a s i l i n s. c o m www.asilins.com Asil inşaat, ağamobilya kuruluşudur. Hakkımızda Firmamız 35 yıllık tecrübesi ve günümüz çağdaş mimarisi ile birleştirerek, mimarinin en güzel örneklerini birçok yapının altına adını yazdırmayı

Detaylı

Yuva Kuran Dost Eli.

Yuva Kuran Dost Eli. ŞELALE EVLERİ Yuva Kuran Dost Eli 0212 627 58 00 www.ozdostlarinsaat.com.tr ŞELALE EVLERİ ŞELALE EVLERİ 865 M² İnşaat alanı çer s nde 12 katlı b r blok ta 32 da reden oluşuyor. Ayrıca; 2+1 ve 4+2 da re

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Eryaman kent merkezinde; okulların, sosyal alanların, yürüyüş yollarının ve alış-veriş merkezlerinin yanı başında yeni bir yaşam alanı doğuyor.

Eryaman kent merkezinde; okulların, sosyal alanların, yürüyüş yollarının ve alış-veriş merkezlerinin yanı başında yeni bir yaşam alanı doğuyor. Eryaman kent merkezinde; okulların, sosyal alanların, yürüyüş yollarının ve alış-veriş merkezlerinin yanı başında yeni bir yaşam alanı doğuyor. finest Eryaman, gerek sizin gerekse ailenizin tüm ihtiyaçlarınızı

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri. TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri www.sankainsaat.com Fırsatlarla Dolu SANKA EVLERİ ne Hoş Geldiniz www.sankainsaat.com SANKA Evleri Sanka Evleri Projemiz

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz...

Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz... ÖZ SEL MO LU İ N Ş A A T Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz... CITY www.ozselimogluinsaat.com Hakkımızda Öz Selimoğlu Ltd. Şti. 1963 yılında Mustafa Selimoğlu tarafından kurulmuştur. Şirket ilk başta inşaat

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

www.akinlargroup.com

www.akinlargroup.com www.akinlargroup.com Yaşamın ta kendisi... Gözlerinizi açtığınızda yemyeşil bir dünyaya uyandığınızı hayal edin... Muhteşem peyzajı ve bol oksijeniyle sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam Akın Park ta sizleri

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası Dubai Life Huzur ve Konforun Buluşma Noktası B BLOK A BLOK Biz dubai inşaat olarak yolumuza, hem bugünü, hem de geleceği modern tasarlanmış yüksek kaliteli kente kimlik katan yaşam alanları inşa ederek

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... İstanbul un tadını daha kaliteli ve ayrıcalıklı çıkarmak isterseniz, yeni ve ekonomik bir seçenek size iyi gelecek! İlkeler İnsan odaklı,

Detaylı

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ Bu Proje; ALTINDAĞ Belediyesi önderliğinde KURUMSAL YAPI A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiştir. iyi düşünülmüş kararlar, doğru atılmış adımlar.. BAŞKENTİN MERKEZİNDE ALTIN

Detaylı

BRONZ EVLERİ Çiftlikköy

BRONZ EVLERİ Çiftlikköy BRONZ EVLERİ Çiftlikköy / yalova Benzersiz Fırsat Yüksek Kazanç SEVDİKLERİNİZE VE GELECEĞİNİZE YATIRIM YAPMAK İÇİN MÜKEMMEL BİR FIRSAT... BRONZ Group olarak, dekerasayon, inşaat, taahhüt, turizm ve mobilya

Detaylı

www.korkmazlargroup.com Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz

www.korkmazlargroup.com Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz www.korkmazlargroup.com Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz KORKMAZLAR GROUP Her şeyin zamanla olacağını beklemekten ziyade işin mutfağına girip öğrenmeyi ilke edinmiş bir firmayız. İşçiliğin

Detaylı

Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar...

Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar... Büyük hayaller, büyük isteklerle başlar... Kendiniz ve sevdikleriniz için en ideal konutu hayal ettiğinizde; Her şeyin konforunuz için tasarlandığı, en kaliteli ürünlerle donatılmış, en ince ayrıntıya

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

Size Özel Yenilikler

Size Özel Yenilikler Size Özel Yenilikler Halil KOCAMAN Yönetim Kurulu Başkanı Biz RENAPARK ortaklığı olarak hem bugün hem de gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli, huzurlu ve güvenli yaşam alanları inşa ediyoruz. Projelerimizin

Detaylı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı KONSEPT PROJE 5 Akay İnşaat ın yeni gözdesi Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık

Detaylı

Biz Kocaman bir Aileyiz...

Biz Kocaman bir Aileyiz... Biz Kocaman bir Aileyiz... Kurumsal Yapımız? Konya da çok kısa zamanda birçok başarılı projeye imzasını atmış Abdullah Koca İnşaat, Yön.Kurulu Başkanı Abdullah Koca ve deneyimli kadrosu ile profesyonel,

Detaylı

Mühendisliğin kalite ile birleştiği nokta... Bu Proje Cem İnşaat a aittir.

Mühendisliğin kalite ile birleştiği nokta...  Bu Proje Cem İnşaat a aittir. Mühendisliğin kalite ile birleştiği nokta... www.ayazagasitesi.com Bu Proje Cem İnşaat a aittir. 1980 yılından bugüne seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak "insanların

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK 5 TARİHİ, DENİZİ, HAVASI, BALIĞI, YEŞİLİ, RÜZGARI VE YELKENİYLE BİR TUTKUDUR MUDANYA. 7 9 KÖRFEZİN KIYISINDA, EN GÜZEL KONUMDA HER SABAH YEŞİL VE

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km HEMEN TESLİM Ankara - Amasra Amasra 3 saat 330 km İstanbul - Amasra Sapanca - Amasra Amasra Amasra 35 dk 350 km 4 saat 430 km 3 saat 325 km 2 3 E F B C D A İki adalı, iki koylu, beş tepeli bir yarımadadan

Detaylı

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor... VADi EVLERi DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE Taşdelen Vadi Evleri, mutluluğunuz için 5 yıldızlı bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıcalıkları saymakla bitmiyor. Her yaşamın standardına uygun;

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR...

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR... MÜKEMMELİ VE KUSURSUZU ARAYANLAR İÇİN, BİLİNEN STANDARTLARIN ÜSTÜNDE KALİTELİ BİR YAŞAMIN KAPILARINI AÇIYOR. LÜKS, İLE YENİDEN TANIMLANIYOR... SADECE ON İKİ SEÇKİN AİLEYE! Yeni lüks, hiç beklemediğiniz

Detaylı

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır. 15 ten bugüne... Dandin İnşaat 15 yılından bugüne Kayseri ve civarında sektöründe. kuşak inşaat firması olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Firmamız; konut, alt yapı ve üst yapı konularında yüzlerce

Detaylı

www.beypalasankara.com.tr Kökleri geçmişe, kolları geleceğe uzanan soylu bir yaşam... Beypalas ta geleneksel Osmanlı konaklarının soylu ve zarif mimari çizgileri ileri teknoloji ve zekice bir tasarımla

Detaylı

Livera Homes, Livera Homes da

Livera Homes, Livera Homes da Yepyeni bir yaşam... Çevresindeki doğanın eşsiz güzelliğine uyumu ile dikkat çeken ve fark yaratan bir yaşam alanı yaratma ihtiyacı ile tasarlanan Livera Homes, güvenilir marka imajı ve satış politikalarıyla

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş...

Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş... Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş... Kocaeli nin en özel bölgelerinden olan Yuvacık a bambaşka bir hava katan PanoramaKent in son halkası.. Yüzlerce aile, bu elit yaşam alanında yerini alarak, PanoramaKent

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA BURSA NIN YÜKSELEN DEĞERİ NİLÜFERKÖY DE BENZERSİZ BİR PROJE PROJE KONSEPTİ Her bireyin kişisel anlamda sağlıklı ve nitelikli ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir çevrede

Detaylı

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR. BİR EV İNŞA ETMEK yükselen sütunlardan fazlası.. çabayla.. özveriyle.. dikkat ve özenle.. modern mimarisi.. hayal ettiğiniz standartlarda sunduğu yaşam kalitesiyle.. hayatı dopdolu yaşatacak sosyal donatılarıyla..

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı