Dünyanın En Büyük Aşındırıcı Zımpara Firması İmaj Otomotiv Bünyesinde...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dünyanın En Büyük Aşındırıcı Zımpara Firması İmaj Otomotiv Bünyesinde..."

Transkript

1 Nisan Sayı 9 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla satılmaz). Mxs APPP EXPO 2015 Shanghai China Fuarında Yenilikleri her zaman en iyi şekilde takip etmeye devam ediyoruz. Fuarı yeni fikirlerimizle tamamladık. Dünyanın En Büyük Aşındırıcı Zımpara Firması İmaj Otomotiv Bünyesinde... Norton, dünya genelinde daha farklı pazarlara ulaşmak için aşındırıcılar portföyünü yıllar içinde genişletmiştir. Önder Ticaretin Sahibi Ahmet Burak Önder ile Söyleyişimiz... Pazarın ihtiyacı olan ürün çeşitliliğine cevap verebilmesi de MxS i tercih sebeplerinden birisidir.

2 HABERLER Mxs APPP EXPO 2015 SHANGHAI CHINA FUARINDA...

3 MxS her konuda olduğu gibi Dijital Baskı Malzemeleri konusunda da dünyanın dört bir yanını gezerek yenilikleri takip ediyor. APPP Expo 2015 SHANGHAI, CHINA Dijital Baskı Malzemeleri Fuarı nda kullandığımız mevcut ürünlerin yeniliklerini takip ederek ve piyasamızın şartlarına uygun kaliteli ürünler için anlaşmalar yaparak ve üretim tesislerini ziyaretler ile kullanıcılardan aldığımız bilgiler doğrultusunda fiyat ve kalite ön planda olarak çalışmalarımızı tamamladık.

4 BAYİ SÖYLEŞİ Hizmet verdiğimiz firmaları iyi seçmek durumundayız. Kadir Bey, kısaca kendinizi ve firmanızı bize anlatır mısınız? 1998 yılında DYO Oto Tamir Boyaları Satış Temsilciliği ile başladığım iş hayatıma 2003 yılında SİKA Oto Tamir Grubu Bölge Sorumlusu olarak devam ettim yılında ise Halil Bahadır ASAYOĞLU Bey ile ortak olarak DEVA ENDÜSTRİ LTD ŞTİ yi kurduk. Oto tamir boyaları sektöründe Çukurova, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine İMAJ Otomotiv in MxS ve Helper markalı ürünlerini ayrıca Sintaş, Mobihel Oto Tamir Boyalarını ve Oto Cam Yapıştırma sektörü ile ilgi ürünleri toptan pazarlıyoruz. Sizin ve Bahadır Beyin tecrübeleri birleşince piyasamızda hizmet vermeyi iyi bilen bir Deva Endüstri oluştu. Evet yılında beri piyasa hizmet veren Bahadır Beyin sahibi olduğu SİSTEM KİMYA nın tecrübesi ile verdiğimiz hizmetin kalitesi çok olumlu karşılandı. Tecrübe her zaman insanın doğru zamanda doğru işler yapmasını sağlıyor. Oto Tamir Boyaları Sektörünün şu andaki durumunu bize değerlendirir misiniz? Ne yazık ki şu an içinde bulunduğumuz durum pekiyi değil. Hizmet verdiğimiz firmaları iyi seçmek durumundayız. Hızlı bir satış sirkülasyonundan ziyade tahsilat yönünden gözümüzün arkada kalmaması gerekiyor ki geleceğe daha emin adımlar atalım. Mal alımına dikkat eden, kaliteyi gözeten, tahsilatında daha dikkatli firmaları seçiyoruz. İMAJ Otomotiv i bize değerlendirir misiniz. İmaj Otomotiv in, Oto Tamir Sektöründe sarf malzemenin tekelleşmesini önlemesi, kaliteli ürünü uygun şartlarda piyasa sunması bizim için çok önemli. Bu güne kadar da standartların dan hiç ödün vermemesi ve vermeyecek olması da bizi mutlu ediyor. İmaj Otomotiv in MxS ve Helper markalarıyla müşterimize hizmet vermeye başladığımız günden bu yana sorunsuz satışın keyfini yaşıyoruz. Kısacası piyasadaki tecrübemizin yanına 20 yıllık İmaj Otomotiv in tecrübesini de ekleyince açamayacağımız kapı kalmıyor. İmaj Otomotiv den beklentileriniz nelerdir? Teknik açıdan, kalite açısından ve prensip açısından hiçbir beklentim yok. Zaten İmaj Otomotiv üstüne düşen her şeyi layıkıyla yerine getiriyor. İmaj Otomotiv i ürün satın aldığımız bir firma olarak değil iş ortağı veya kader ortağı olarak görüyoruz. Tek isteğimiz bu ortaklığımızın uzun yıllar boyunca devam etmesi. Kadir Bey, firmamızı iş ortağınız olarak görmeniz bizi çok mutlu etti. Bu ortaklığı bir ömür boyu sürdürmek en büyük temennimiz.

5 BAYİ SÖYLEŞİ ÖNDER TICARET Ahmet Burak ÖNDER Firmanız hakkında bilgi verir misiniz? Önder Ticaret ticari hayatına 1978 yılında Üsküdar da inşaat boyaları ve hırdavat satışı ile perakendeciliğe adım attı. Daha sonra 1985 yılından itibaren Ümraniye Sanayi Sitesinde önce DYO, daha sonra AKZO NOBEL KEMİPOL bayiliği ile Oto Tamir Boyaları satışı yapmaktayız. Otomotiv servislerine ve boya atölyelerine deneyimli personelimizle hizmet vermekteyiz. Sizin ve müşterilerinizin MxS ürün ve hizmetleri hakkındaki düşünceleriniz? 1999 yılından itibaren MxS ürünleri satmaktayız. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile otomotiv servis ve atölyelerde tercih edilmektedir. Her geçen sene kaliteyi arttırmanız, NİHAİ TÜKETİCİLERE DİREK SATIŞ YAPMAMANIZ BAYİİLER TARAFINDAN TERCİH EDİLMESİNDE ÖNEMLİ BİR ETKENDİR... Sektörü 10 yıl öncesiyle kıyaslarsanız o günden bu güne neler değişti? 10 yıl öncesine göre otomotiv sektöründeki pasta daha da büyüdü ama pastadan pay alan satıcılarda her geçen yıl çoğaldı. Bu da sektördeki karlılığın gün geçtikçe azalmasına sebep olmuştur. Enflasyonlu ortamın düşmesiyle beraber stoklardan para kazanma dönemi bitmiş, uygun fiyat ve kaliteli hizmet ön plana çıkmıştır. MxS in dünü bugünü arasındaki farklar sizce nelerdir? Satış temsilcisi arkadaşların sıklıkla gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler ve bayilerle kurmuş oldukları iyi diyaloglar MxS in pazar payının artmasında önemli bir etkendir. Aynı zamanda pazarın ihtiyacı olan ürün çeşitliliğine cevap verebilmesi de MxS i tercih sebeplerinden birisidir.

6 HABERLER Dünyanın en büyük aşındırıcı zımpara firmalarından SAİNT-GOBAİN... NORTON AŞINDIRICI ÜRÜNLERİNİN MOBİLYA VE OTO TAMİR GRUBU TÜRKİYE SATIŞ TEMSİLCİLİĞİ İMAJ OTOMOTİV BÜNYESİNDE Kurulduğu tarih 1885 den beri, Norton markası performans ve kaliteyle anılmıştır. Uygulamaya özel taşlama taşları ve seri üretim taşlama taşları ilk Norton markasıyla üretilmiştir. Norton, Dünya genelinde daha farklı pazarlara ulaşmak için aşındırıcılar portföyünü yıllar içinde genişletmiştir. Bunun sonucunda, zımpara ürün grubunun ilk üreticilerinden biri olarak 1928 yılında üretime başlamış ve Norton ürünleri hemen hemen tüm sektörlere ulaşmıştır (üretim ve inşaattan, havacılık ve elektroniğe, otomotiv tamir grubu ve bir çok farklı uygulamaya kadar...) Norton aşındırıcı çözümleri metal, cam, seramik, ahşap ve diğer malzemelerin kesilmesi, taşlanması, şekil verilmesi, zımparalanması, bilenmesi, polisajı ve finisajında kullanılabilir. Norton ürün ve hizmetlerini rakiplerinden performans ve kalite ayırır. Özellikle, elyaf ürün grubunun patentli reçine yapısı; müşterilerimize daha verimli ürün ve daha az işçilik sağlayarak projelerinin daha hızlı tamamlanmasında yardımcı olur. Norton 1990 senesinde, mühendislik malzemelerinin üretiminde dünya lideri olan Saint-Gobain in bünyesine katılmıştır yılında Fransa merkezli kurulan Saint-Gobain de, Norton un işine ve müşterilerine bağlılık geleneğini, pazar ihtiyaçlarının anlaşılması ve yenilikçi ürünlerin pazara sunulması vizyonunu benimsiyor. Saint-Gobain in farklı pazarlardaki küresel deneyimi Norton markasına güçlü bir katkı sağlayamaya devam ediyor. 125 yıldan beri, Norton farklı sektörlerde karşılaştığı sorunlara yenilikçi çözümler üretiyor. İşimize ve müşterilerine olan bağlılığı, her tip aşındırıcı ürününü üretip tedarik edebilmesi ve ürün verimliliğinin yarattığı katma değerle; aşındırıcı pazarının öncü firmalarından biri olmaya devam edecektir.

7 ÜRÜN TANITIMI Helper PU Mastik Renk & Ambalaj : Siyah / Beyaz / Gri / Bej & Kartuş. Tek bileşenli, kaliteli ve tamamen esnek poliüretan bir mastiktir. Dayanıklı ve elastik yapıdadır. Korozyonu önler. Birleşen noktaların dolumunda kullanılır. Uygulama : * Titreşimli yapılar ve araç gövdelerinde, metal bileşenlerinde yapışmayı sağlar. * Yapı ve sanayide bağlama ve macunlama uygulamaları. * Zemin bağlantıları. * Spoiler, davlumbaz içleri vs. bağlanması. * Su bazlı boyalarla boyanması gereken tüm uygulamalar. * Otomotiv, metal sanayinde, yol, köprü ve konteynır yapımında uygulanabilir. Özellikler : * Alüminyum, paslanmaz çelik, metaller, epoksi kaplama, polyester, GRP ve çoğu diğer yüzeyler üzerinde çok güçlü yapışma. * Uygulandıktan sonra sürekli elastiktir. * Çok farklı boya türleri ile kullanılabilir. * Zımparalanabilir. * Otomotiv alt zemininde, kasa ve dorse imalathanelerinde kullanılır. * 100 C mukavemetini korur. Kullanılan Sektörler: Otomotiv sektörü, kasa ve dorse imalat ve tamir, ağır araç sanayi, asansör imalat ve tamir.

8 Maskeleme Bantı Kahverengi * Boya uygulamalarından önce maskeleme için kullanılır. * Profesyonel kullanıcılar için ideal bir üründür. * Boyama sırasında mükemmel performans gösterir. * Yüzeyde kalıntı bırakmadan çıkar. * Boyama işleminde kullanılan solvent ve boyaların çoğuna karşı dayanıklıdır. * Yüzeyde kalıntı bırakmaması için boya kuruduktan hemen sonra yüzeyden çıkarılmalıdır. * Otomotiv sektöründe metal, cam, krom, lastik vb. gibi tüm yüzeyler üzerinde kullanılabilir. * Kesinlikle altına boya almaz. * Kullanıcı istemedikçe kesinlikle sökülme ve kopma yapmaz. * Bant dönüşlerinde çok iyidir. Kağıt Özellikleri : Tabaka Tipi : Doyurulmuş Krep Kağıt Tabaka Kalınlığı (μm) : 120 ± 20 Gerilim Gücü MD (Ν/mm2) : 55 ± 10 Molada Uzama MD (%) : 9 ± 2 Yapışkan Özellikleri : Yapışkan Tipi : Solvent bazlı, doğal kauçuk Renk : Şeffaf Deri Yapışkanlığı (N/25mm) : 4 Kırpılma Yapışkanlığı : > 100 (23 C / saat, 25mm x 25mm karton üzerinde) Yuvarlama Çember Rotası (cm) : < 2 Kullanılan Sektörler: Oto boya atölyeleri, marin sektörü, boya yapılan tüm sektörlerde kullanılır, vb.

İmaj Otomotiv in Geleneksel Hale Getirdiği Seyahat Kampanyası...

İmaj Otomotiv in Geleneksel Hale Getirdiği Seyahat Kampanyası... Mayıs 2015 - Sayı 10 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). İmaj Otomotiv Boya Bölümü Eğitimlerinde... Otomotiv sektöründe, kaporta ve boya tarafında ciddi anlamda eğitimli personel sıkıntısı çekilmektedir.

Detaylı

Kiraz Boya dan Hüseyin Kiraz ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik.

Kiraz Boya dan Hüseyin Kiraz ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik. Haziran 2015 - Sayı 11 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). MxS Ailesi Eğitim için İtaya ya Gitti. MxS, iş ortaklarının piyasadaki gücünü daha da arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kiraz

Detaylı

Hakkı Aksoy Otomotiv den Hakkı Aksoy ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik.

Hakkı Aksoy Otomotiv den Hakkı Aksoy ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik. Temmuz 2015 - Sayı 12 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). MxS Eğitimlere Hız Kesmeden Devam Ediyor. Elmas Hyundai Servisi nde Ömer Usta ve diğer çalışan ustalarımızla rakip ürünler hakkında

Detaylı

Magazinci.com İnternet Medyası 2014 yılının En İyilerini Ödüllendiriyor.

Magazinci.com İnternet Medyası 2014 yılının En İyilerini Ödüllendiriyor. Mart 2015 - Sayı 8 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla satılmaz). Helper Polyester Macun Yenilenmiş Formülü ile Polyester macunda, kullanıcıların isteklerini göz önünde bulundurarak Arge çalışmaları nihai

Detaylı

KS Grup Boya da Çoşkun Kolukısa ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik.

KS Grup Boya da Çoşkun Kolukısa ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik. Ağustos 2015 - Sayı 13 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). MxS Ürün Gamını Genişletmeye Devam Ediyor. MxS markamız daha iyi hizmet sunabilmek için her geçen gün yeni ürünleri bünyesine topluyor.

Detaylı

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik.

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik. Eylül 2015 - Sayı 14 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). İkizler Oto Boya Nuri Yurtsever ile Söyleşi Gerçekleştirdik. MxS markası geçmişten bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler ışığında bizlere

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik,

Detaylı

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS Parquet ZINC transparent 600 700 Glazing Marine-Parquet Construction SPRAYABLE PANEL & DECORATION www.parabond.eu TR MS polimer bazlı, yüksek kaliteli, hızlı kürlenen yapıştırıcı mastik. Çok yüksek ilk

Detaylı

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür.

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür. HAKKIMIZDA 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik, Metal, Otomotiv,

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 2018

Fiyat Listesi Ocak 2018 Fiyat Listesi Ocak 2018 KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

2012 Fiyat Listesi. * gömme rezervuarlar * kontrol panelleri * cam rezervuar * rezervuar iç takımları * klozet, bide, lavabo ve pisuar montaj setleri

2012 Fiyat Listesi. * gömme rezervuarlar * kontrol panelleri * cam rezervuar * rezervuar iç takımları * klozet, bide, lavabo ve pisuar montaj setleri 2012 Fiyat Listesi * gömme rezervuarlar * kontrol panelleri * cam rezervuar * rezervuar iç takımları * klozet, bide, lavabo ve pisuar montaj setleri HAKKIMIZDA EN İYİSİNİ İSTEYENLER İÇİN : Key Teknik in,

Detaylı

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER CREATING TOMORROW S SOLUTIONS ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER En yüksek beklentileri karşılayan profesyonel silikon mastikler Hayat kalitesi yaratan mimarlık. Bu ilke profesyonel silikon

Detaylı

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı.

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi

Detaylı

2018 FİYAT LİSTESİ IEC 61111

2018 FİYAT LİSTESİ IEC 61111 2018 FİYAT LİSTESİ IEC 61111 1202/1 Sokak No: 64 Yenimahalle / ANKARA / TÜRKİYE T : 0 312 385 10 23 F : 0 312 354 74 93 E : satis@guvenelektrik.com www. guvenelektrik.com Ürün Uygulamaları Deniz Taşımacılığı

Detaylı

" En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz

 En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..!  Ürünlerimiz " En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz Hakkımızda Firmamız 2013 yılı Haziran ayında Mehmet Yeşil Greentech Kesici Takımlar Şahıs firması olarak

Detaylı

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları.

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları. ASIR 001 - DERZ DOLGU Çimento esaslı, polimer katkılı elastik özellikli, yüksek performanslı geniş ve derin uygulanabilen derz dolgusudur. Suya ve dona dayanıklıdır, ısı farklılıklarının yoğun olduğu yerlerde

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

VHB Çift Taraflı Silikonize Şeffaf Bant. Çift Taraflı Köpük Bant. Çift Taraflı Köpük Bant

VHB Çift Taraflı Silikonize Şeffaf Bant. Çift Taraflı Köpük Bant. Çift Taraflı Köpük Bant www.ucuzhome.com 1 A Kalite Bant 2 A Kalite Bant VHB Çift Taraflı Silikonize Şeffaf Bant İç ve Dış mekanlarda kullanım Perçin Vida ve Kaynak gibi tüm birleştirme yöntemlerine alternatif olarak kullanılır.

Detaylı

www.sertkromkaplama.gen.tr Eloksal Adova Sert Krom Kaplama HAKKIMIZDA ADOVA ELOKSAL BOYA SAN. TİC. LTD ŞTİ. 3 Yıllık tecrübesiyle SERT KROM ve SERT ELOKSAL s e k t ö r ü n d e f a a l i y e t g ö s t e

Detaylı

DEKORATİF CEPHE KAPLAMA

DEKORATİF CEPHE KAPLAMA DEKORATİF CEPHE KAPLAMA PANELLERİ DEKORATİF CEPHE KAPLAMA PANELLERİ HAKKIMIZDA ÇAVUŞOĞLU A.Ş. Firmamız 1982 yılından bu güne kadar akrilik su bazlı dekoratif boyalar ve yardımcı malzemeleri üretmiş, Texco

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

STARCKE SCHLEIFMITTELWERK

STARCKE SCHLEIFMITTELWERK Zirkon Korund Tanecikli Polyester ERSTA Ürün No.141 XP Bağlayıcı Dayanıklı X ağır polyester dokuma Zirkon Korund sık 120 36,24 Karakteristik Özellikleri Bant zımpara,rulo Düz yüzeylerde,fazla aşınmanın

Detaylı

Ü R Ü N K AT A L O Ğ U

Ü R Ü N K AT A L O Ğ U ÜRÜN KATALOĞU İ Ç İ N D E K İ L E R 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 POLIMAX ULTRASOFT POLIMAX EXTREME POLIMAX FIBER POLIMAX LIGHTWEIGHT POLIMAX 55 POLIMAX SILVER POLIMAX WHITE POLIMAX ELECTRO POLIMAX

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ dan, Röportaj Konumuz Olan 2014 Yılı Değerlendirmeleri ve 2015 Yılı Hedefleriyle İlgili Bilgiler Aldık. Firmanız

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

7-538, DIRECT BINDER PARLAK SONKATLAR

7-538, DIRECT BINDER PARLAK SONKATLAR 592 TEKNİK BÜLTEN 7-538, 7-539 DIRECT BINDER PARLAK SONKATLAR ÜRÜN TANIMI Selemix Direct, yüzeylere dogrudan uygulanabilen, 60 de %80 - %85 parlaklık seviyesine ulaşan PU 2K teknolojisine sahip poliüretan

Detaylı

DEĞERLERİMİZ Müşteri Önceliğimizdir Kalitede Birinciyiz Rekabetçiyiz Hep Beraber Başarırız Sonuca Odaklıyız Gücümüzü Değişimden Alırız HAKKIMIZDA

DEĞERLERİMİZ Müşteri Önceliğimizdir Kalitede Birinciyiz Rekabetçiyiz Hep Beraber Başarırız Sonuca Odaklıyız Gücümüzü Değişimden Alırız HAKKIMIZDA www.rukayambalaj.com.tr HAKKIMIZDA Firmamız,2011 yılında Rukay Ambalaj ve Plastik Ürünleri Toptan Pazarlama adı altında faaliyetlerine başlamıştır. Kurulduğu günden bugüne kadar geçen zaman içerisinde

Detaylı

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ Muazzam Interiors bir Getamarket Grup markasıdır. MUAZZAM DÜNYASINA HOŞ GELDINIZ Muazzam Interiros - İç Mimarlık olarak hedefimiz müşterilerimize kendilerini ait hissedebilecekleri

Detaylı

Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler

Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler Kalekim Mastikler ve Köpükler 85 Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler KaleMastik KaleSilikon KalePolyMas KaleFoam 86 Kalekim Mastikler ve Köpükler 8001 KaleMastik Akrilik Mastik Tek bileşenli, kolay uygulanan,

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

Mirka dan Autonet. Ultra verimli Net zımparalama dünyası

Mirka dan Autonet. Ultra verimli Net zımparalama dünyası Mirka dan Autonet Ultra verimli Net zımparalama dünyası Mirka dan Net Zımparalama MIRKA dan Autonet Mirka nın ultra Net verimli zımparası varken neden kuru zımpara kullanasınız ki? Otomotiv refinish endüstrisinin

Detaylı

MxS Markası Olarak Teknik Hizmet Ve Destek Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

MxS Markası Olarak Teknik Hizmet Ve Destek Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Kasım 2014 - Sayı 4 BÜLTEN MxS yayın organıdır ( Parayla satılmaz ). MxS in Satış ve Pazarlama Müdürü Yavuz YAMAN İle Sohbetimiz... İmaj Otomotiv Boya grubu olarak Türkiye nin 7 bölgesinde 81 ilimize ulaşmaktayız.

Detaylı

7-538 / DIRECT BINDER PARLAK SONKATLAR

7-538 / DIRECT BINDER PARLAK SONKATLAR 592 TEKNİK BÜLTEN ÜRÜN TANIMI Parlak Selemix Direct, yüzeylere doğrudan uygulanabilen, 60 C de %80 - %85 parlaklık seviyesine ulaşan ve PU 2K teknolojisine sahip poliüretan bazlı bir üründür. Ürün özellikleri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİLİMİZ BMCOLOR, müşterilerinin güveni ile 30 yıllık başarılı bir geçmişten günümüze ulaşmıştır. BMCOLOR, modern altyapısı ve nitelikli insan kaynağı ile baskı ve ambalaj sektörüne

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

TERMAL TRANSFER RİBON YIKAMA TALİMATI KODLAMA ŞERİDİ

TERMAL TRANSFER RİBON YIKAMA TALİMATI KODLAMA ŞERİDİ TERMAL TRANSFER RİBON YIKAMA TALİMATI KODLAMA ŞERİDİ A Premium Wax A Permium Wax, düşük enerjide mürekkep yoğunluğu sayesinde mükemmel baskı kalitesi verir. Yüksek duyarlılıktaki bu ribon, hızlı ve net

Detaylı

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar 3M VHB Bantlar VHB THE Acrylic Foam Tape Güvenilirlik, Güç ve Dayanıklılık VHB Akrilik Köpük Bantlar Kalite avantajları güçlü ve dayanıklı yapıştırma geliştirilmiş estetik görüntü mükemmel sızdırmazlık

Detaylı

PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR

PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR FİYAT LİSTESİ 2017/08 Altı odak noktası Daha yaşanabilir bir dünya için, sürdürülebilirlik stratejimizde sosyal gelişim, performans, sağlık ve güvenlik, enerji ve iklim, malzeme

Detaylı

Sektörler İçme Suyu Maden Suyu Meşrubat Meyve Suyu Alkollü İçecek Konserve Bitkisel Sıvı Yağ Sirke Boya Deterjan

Sektörler İçme Suyu Maden Suyu Meşrubat Meyve Suyu Alkollü İçecek Konserve Bitkisel Sıvı Yağ Sirke Boya Deterjan GREEN ADH-Tech su bazlı etiketleme ürün serisi, cam ve plastik şişe, plastik kovaların dayanıklı ve güvenilir bir şekilde etiketlenmesinde geniş bir çeşitlilik sunmaktadır. Neden GREEN ADH-Tech su bazlı

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290i DC POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Siyah 100169300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah 100030600

Detaylı

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI * SATIŞ VE TEMSİLCİLİK * 2. EL SATIŞ-TAKAS * 2. EL ARACILIK-EKSPERTİZ * TEKNİK SERVİS * YEDEK PARÇA * MODERNİZASYON - RETROFİTTİNG * İMALAT İmalatçının Yol Arkadaşı

Detaylı

HAKKIMIZDA PARK ÜRÜNLERİ FİBER İMALATI VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ.

HAKKIMIZDA PARK ÜRÜNLERİ FİBER İMALATI VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ. www. HAKKIMIZDA PARK ÜRÜNLERİ FİBER İMALATI Park Ürünleri şirketi, 2003 yılından itibaren reklam sektöründe faaliyet gösteren firmamız; 2017 yılından itibaren temalı park ürünleri, heykel, kaydırak, saat

Detaylı

misyonumuz vizyonumuz &

misyonumuz vizyonumuz & AKSAN HAKKIMIZDA 1991 yılında Aksan Ticaret adıyla otomotiv yedek parça toptancılığı ile faaliyetine başlayan firmamız, 1993 yılında Aksan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti ünvanı ile İstanbul da alçak

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik,

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI OTOMOBİL Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama Tanım İki bileşenli, VOC uyumlu, kromat içermeyen epoksi astar oto tamir sektöründeki tüm yüzeylere iyi yapışma ve pas direnci sağlar. Hem yeni parça hem de tamir işlerine uygundur. Zımparalı sistem 100

Detaylı

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir.

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir. Tarihçemiz Bilar, 1974 yılında Koç Holding bünyesinde kurulmuştur. 1993 yılına kadar RICOH marka büro makinalarının Türkiye distribütörlüğünü sürdürmüş, 1993 yılında Koç Holding in sektörel çalışma stratejisi

Detaylı

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu konfor ve estetiğin mükemmel uyumu 1 2 KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

7-530, 7-531, 7-532, , 7-535, 7-536, 7-537

7-530, 7-531, 7-532, , 7-535, 7-536, 7-537 570 TEKNİK BÜLTEN ÜRÜN TANIMI 7-530, 7-531, 7-532, 7-533 7-534, 7-535, 7-536, 7-537 DIRECT SONKAT Selemix Direct, yüzeylere dogrudan uygulanabilen, PU 2K teknolojisine sahip poliüretan bazlı bir üründür.

Detaylı

www.can-grup.net Doğalgaz Toptan Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. www.or-can.com Doğalgaz İletim Ltd. Şti. www.ak-can.com

www.can-grup.net Doğalgaz Toptan Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. www.or-can.com Doğalgaz İletim Ltd. Şti. www.ak-can.com www.can-grup.net Doğalgaz Toptan Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. www.or-can.com Doğalgaz İletim Ltd. Şti. www.ak-can.com Cryocan Basınçlı Kaplar, Endüstriyel Tesisler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. www.cryocan.com

Detaylı

Yeni bir başlangıç için...

Yeni bir başlangıç için... 2015 LİSTESİ Yeni bir başlangıç için... ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI MİKTAR KOLİ AD. MxS TEKNİK SPREYLER KDV'SİZ I KDV DAHİL 70000 MxS FREN BALATA SPREY 500 ml 24 8,40 TL 9,91 TL 70003 FREN BALATA SPREY NATUREL

Detaylı

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap...

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap... Durusu Park Çatı Strüktürü Yapısal Lamine Ahşap... Ahşap Kubbe - Türkmenistan Tarihi Eser - Sultantepe, Üsküdar Yapısal Lamine Ahşap Yüksek teknoloji ürünü Yapısal lamine ahşap, büyük budaklar, reçine

Detaylı

Türkiye nin parlayan yıldızı...

Türkiye nin parlayan yıldızı... Türkiye nin parlayan yıldızı... Serüven Eski Sanayide alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. 1980 1982 İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1983 Gömlek fabrikamızda

Detaylı

Aka Paslanmaz Çelik Korkuluk Sistemleri

Aka Paslanmaz Çelik Korkuluk Sistemleri Aka Paslanmaz Çelik Korkuluk Sistemleri www.akagrup.com korkuluk kelimesinden ne anlıyoruz :) Paslanmaz Çelik Korkuluk Sistemleri w w w. a k a g r u p. c o m Paslanmaz Korkuluk Balkon Korkuluk Korkuluk

Detaylı

MOTOR PARÇALARI GÜC.

MOTOR PARÇALARI GÜC. MOTOR PARÇALARI GÜC. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız

Detaylı

İÇİNDEKİLER 2. 3. 4. 5. 6.

İÇİNDEKİLER 2. 3. 4. 5. 6. İstiklal Mah. Barış Manço Cad. 5. Sok No:8 34522 Esenyurt / İSTANBUL TÜRKİYE Tel.: 0212 679 69 79 Faks: 0212 679 69 81 E-posta: info@gozdempaslanmaz.com 44 44 881 1 İÇİNDEKİLER 1. 2. 3. 4. 5. 6. 2 1 HAKKIMIZDA

Detaylı

H-SEAL 67 HT Tek parça SİP elastik yapışkan Solvent ve izosiyanat içermez

H-SEAL 67 HT Tek parça SİP elastik yapışkan Solvent ve izosiyanat içermez H-SEAL 67 HT Tek parça SİP elastik yapışkan Solvent ve izosiyanat içermez Açıklama H -SEAL 67 HT tek bileşenli, yüksek modüllü, Silil Sonlandırmalı Polimer elastik yapıştırıcıdır. Sıkıldığında, zaman dayanımı

Detaylı

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası Özellikler Ürün adı Tanım Renk Sıcaklık aralığı Ambalaj Loctite 8007 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 400 ml aerosol kutu Loctite 8008 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 3,6 kg kutu Loctite 8009

Detaylı

ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE METAL PARÇA ORTAKLARI

ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE METAL PARÇA ORTAKLARI ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE METAL PARÇA ORTAKLARI Üretimde ve Pazarlamada Dünyada Yenilikçi Bir Marka... HAKKIMIZDA 3MEK, ulaşım, otomotiv sanayii, savunma sanayii, denizcilik, traktör ve iş

Detaylı

F İ Y A T LİSTESİ MAYIS 2018

F İ Y A T LİSTESİ MAYIS 2018 FİYAT LİSTESİ MAYIS 18 Atlas Zımpara olarak, 19 yılındaki kurulușumuzdan beri Türkiye nin lider zımpara üreticisi olmanın gururunu tașıyoruz. İstanbul Merter tesislerimizde bașlayan üretimimiz 09 yılından

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler wwww.servometal.com.tr TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Kurulduğu günden bu yana sürekli

Detaylı

mm bar tabanca hava girişinde. Katlar arası bekleme süresi Kurutma öncesi bekleme süresi 20 C de 5-7 dakika 20 C de 5-7 dakika

mm bar tabanca hava girişinde. Katlar arası bekleme süresi Kurutma öncesi bekleme süresi 20 C de 5-7 dakika 20 C de 5-7 dakika Ürün Tanımı Dolgu gücü yüksek, izosiyanat içermeyen ve hem zımparalı hem de yaş üstü yaş uygulanabilen, ileri düzeyde ortam ve fırın kuruma hızına sahip iki bileşenli astar. mükemmel uygulama ve zımparalanabililik

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz HAKKIMIZDA Doğan Tel Örgü olarak 1968 yılında Ankara da kurulduk. Kurulduğumuz yıl itibariyle, müşteri memnuniyeti ve bu doğrultuda firmamızı geliştirme anlayışını benimseyerek, kalifiyeli ve tecrübeli

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5 Ekim 2017 1/5 POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290 DC PRO Sikaflex 291i Siyah 182806300 300 ml kartuş

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

KÜRESEL OTOMOTİV OEM BOYALARI PAZARI. Bosad Genel Sekreterliği

KÜRESEL OTOMOTİV OEM BOYALARI PAZARI. Bosad Genel Sekreterliği KÜRESEL OTOMOTİV OEM BOYALARI PAZARI Bosad Genel Sekreterliği SEKTÖR ANALİZİ Otomotiv OEM boyaları dünyanın en büyük boya segmentlerinden biridir. Otomotiv OEM boyaları, 2011 yılında toplam küresel boya

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

KÜRESEL ARAŞTIRMAYA GÖRE AMERİKAN PAMUĞU TERCİH EDİLİYOR

KÜRESEL ARAŞTIRMAYA GÖRE AMERİKAN PAMUĞU TERCİH EDİLİYOR KÜRESEL ARAŞTIRMAYA GÖRE AMERİKAN PAMUĞU TERCİH EDİLİYOR FABRİKA / İMALATÇI KIYASLAMA ÇALIŞMASI SONUÇLARI DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İÇİN, LÜTFEN BÖLGESEL CCİ TEMSİLCİNİZLE BAĞLANTIYA GEÇİNİZ. TEMSİLCİLERİN

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya.

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya. Doğuş Kimya Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama Tertemiz bir hayat için... FBM Temizlik & Hijyen Temizlik Ürünleri www.doguskimya.com Ürün Kataloğu başlarken 2003 yılında faaliyete başlayan Doğuş Kimya

Detaylı

Şerinoks. Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE

Şerinoks. Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Tel: +90 232 479 91 80 Fax: +90 232 479 96 11 info@serinoksmakina.com.tr http://www.serinoksmakina.com.tr Şirketimiz paslanmaz çelik ve karbon

Detaylı

Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır

Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya da 250 den fazla satış mağazasına olan, tanınmış bir Danimarka firması firma metal, cam

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik 820-820P Yangına Dayanıklı B Pu Köpük 840-840P Yangına Dayanıklı B2 Pu Köpük 90 Pu Mantolama Köpüğü 92 Gazbeton Ve Tuğla Yapıştırıcı FA05 FA025 FA008 FA08 FA09 FA009 FA05 850 ml / 000 gr 3,30 FA025 850

Detaylı