Ek kılavuz Eşleşme. BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ek kılavuz Eşleşme. BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine"

Transkript

1 Ek kılavuz Eşleşme BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine

2 Motosiklet satıcı bilgileri Motosiklet bilgileri Satıcı bilgileri Model Serviste irtibat kurulacak kişi Şasi numarası Bayan/Bay Renk numarası Telefon numarası Trafiğe ilk çıkış Plaka Satıcı adresi/telefon (şirket kaşesi)

3 BMW'ye hoş geldiniz Ses sistemi, iletişim sistemi ve navigasyon sistemi ile BMW Motorrad Bluetooth radyo standardı ile karşılıklı veri alışverişi yapabilen üç farklı araç bileşeni sunmaktadır. Ayrıca başka Bluetooth uyumlu sistemler de entegre edilebilir, örneğin mobil telefonlar. Böylece kablosuz biçimde telefon etmek, müzik veya navigasyon talimatlarını dinlemek mümkündür. Sistemler veri alışverişi yapmadan önce birbirlerini karşılıklı olarak tanımalıdır. Bunun için gerekli adımlar size bu ilave kılavuzda açıklanacaktır. BMW Motorrad

4 İçindekiler Belirli bir konuyu bulabilmek için konunun sonundaki alfabetik indeksi kullanınız. 1 Genel bilgiler... 4 Eşleşme Kısaltmalar ve semboller Genişletme kademesi Ses sistemi - kask Ses sistemini kaskın iletişim sistemiyle eşleştirme Genişletme kademesi Ses sistemi - iki kask Ses sistemini kask 1'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Ses sistemini kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 1'deki iletişim sistemini Kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Genişletme kademesi Ses sistemi - iki kask - iki cep telefonu Ses sistemini kask 1'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Ses sistemini kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 1'deki iletişim sistemini Kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 1'deki iletişim sistemini mobil telefon 1 ile eşleştirme Kask 2'deki iletişim sistemini mobil telefon 2 ile eşleştirme Genişletme kademesi Ses sistemi - kask - navigasyon sistemi - mobil telefon Ses sistemini kaskın iletişim sistemiyle eşleştirme Navigasyon sistemini kaskın iletişim sistemiyle eşleştirme Navigasyon sistemini mobil telefon ile eşleştirme Genişletme kademesi Ses sistemi - iki kask - navigasyon sistemi - iki cep telefonu Ses sistemini kask 1'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Ses sistemini kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme

5 Kask 1'deki iletişim sistemini Kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Navigasyon sistemini kask 1'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Navigasyon sistemini mobil telefon 1 ile eşleştirme Kask 2'deki iletişim sistemini mobil telefon 2 ile eşleştirme

6 1 4 Genel bilgiler z Eşleşme İki Bluetooth cihazının karşılıklı bir bağlantı kurulması için birbirlerini karşılıklı olarak tanımaları gereklidir. Bu karşılıklı tanıma işlemine "Pairing" (eşleşme) adı verilir. Eşleşme sırasında bir Bluetooth uyumlu cihaz kendi sinyal alma alanındaki görünür Bluetooth uyumlu cihazları arar ve onların tanımlama kodunu kaydeder. Bir defa tanınan cihazlar hafızaya kaydedilir, böylece eşleşmenin sadece ilk kontak sırasında yürütülmesi yeterlidir. Bu kılavuz farklı sistem birleşimleri için eşleşmeyi tanımlar. Bunu yaparken şu BMW sistemlerinin kullanıldığını varsayar: BMW R 1200 RT ses sistemi BMW Motorrad iletişim sistemi (sistem kaskı 5, sistem kaskı 6 veya Bluetooth 2.0'a sahip spor kaskta) BMW Motorrad Navigator IV Prensip olarak diğer sistemler de kullanılabilir, ancak BMW Motorrad spesifikasyonlardaki olası farklar ve farklı kombinasyon olanakları nedeniyle bu durumlarda sistemin sorunsuz biçimde çalışmasını garanti edemez. Sistemler aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır: Navigasyon cihazları: HFP (Hands Free Profile) veya HSP (Headset Profile), BMW iletişim sistemi ile iletişim kurmak için. Mobil telefonlar: HFP/HSP, BMW navigasyon sistemi veya BMW iletişim sistemi ile iletişim kurmak için. İletişim sistemleri: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile), BMW ses sistemi tarafından iletilen ses verilerini alabilmek için. HFP/HSP, BMW navigasyon sistemi ile iletişim kurmak için. Tüm sistemlerin usulüne uygun ve doğru çalışması için önemli olan, eşleşme sırasında doğru sıranın izlenmesidir: Ses sistemindeki ve iletişim sistemlerindeki mevcut eşleşme girişleri silinmelidir. Önce ses sisteminin iletişim sistemleri ile eşleşmesi yürütülmelidir. Ancak şimdi iletişim sistemlerinin diğer sistemlerle veya cihazlarla eşleşmesi mümkündür. BMW Motorrad iletişim sistemi sadece bir A2DP uyumlu müzik cihazını kaydedebilir. Ses sistemi olarak başka bir müzik cihazının iletişim sistemiyle bağlantı kurması gerekiyorsa önce ses sis-

7 z Genel bilgiler temine ilişkin eşleşme bilgileri silinmelidir. Radyo sinyalli bağlantılar için bilgi: Bluetooth yakın menzilli bir radyo sinyali teknolojisidir. Bluetooth kısa mesafelerde mümkün olduğunca sağlam bağlantılar kurmak üzere tasarlanmış olsa da tüm diğer radyo sinyali teknolojileri gibi arızalar oluşması mümkündür. Bağlantılarda hatalar olabilir veya kısa süreli kesintiler olabilir ya da bağlantı tamamen kopabilir. Özellikle birden çok cihaz bir Bluetooth ağında işletildiğinde, bu radyo sinyali teknolojisiyle her durumda sorunsuz işletim garanti edilemez. Kısaltmalar ve semboller Bu sembol sizin ve başkalarının güvenliğini sağlamak ve aracınızı hasarlardan korumak için, mutlaka dikkat etmeniz gereken uyarı notlarını gösterir. Motosikletinizin çalışması, muayenesi, bakım ve ayar prosedürlerine ilişkin özel bilgiler. Bir konu hakkındaki bilgilerin sonlandığını belirtir. İşlem uyarısı. İşlem sonucu. İlgili konunun ayrıntılı bilgilerinin bulunduğu sayfa numarasını belirtir. Sıkma torku. Teknik tarih. 1 5 Aksesuarla veya donanımla ilgili bir bilginin bitişini gösterir.

8 2 6 Genişletme kademesi 1 z Ses sistemi - kask Koşullar - Bluetooth 1.2 (WCS-1 ile eşleşme olanaksız), Bluetooth 2.0 veya daha güncel versiyona sahip BMW Motorrad iletişim sistemi. - Ortamda bulunan tüm Bluetooth uyumlu cihazlar veya bunların Bluetooth fonksiyonları kapatılmalıdır (gerekirse bilinmeyen Bluetooth cihazların görünür olup olmadığını kontrol etmek için bir mobil telefonun veya navigasyon sisteminin arama fonksiyonunu kullanın).

9 z Genişletme kademesi 1 Ses sistemini kaskın iletişim sistemiyle eşleştirme Menü yönlendirmesi zamansal sınırlaması Giriş yapılmadan geçen sekiz saniyeden sonra ses sisteminin menü yönlendirmesi otomatik olarak iptal edilir. Ses sisteminin açılması Kontağı açın. Eşleşme girişlerinin silinmesi SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 a yönünde bastırın. RESET gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde basılı tutarak OK yazısının görünmesini sağlayın. Eşleşme girişleri silindi. 2 7 Ses sistemi otomatik olarak açılmazsa: ON tuşuna basın.

10 2 8 İletişim sisteminin açılması İletişim sistemindeki eşleşme girişlerinin silinmesi Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması Genişletme kademesi 1 z Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. 1 tuşuna ve 2 tuşuna aynı anda basın. Silme başarılı olduysa yeşil LED 6 kısa süre için yanar ve sonra yavaş hazır olma durumu yanıp sönme hızına geçer. Ayrıca bas bir teyit sesi duyulur. 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir.

11 z Genişletme kademesi 1 İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 2 9 Kaskın 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde bastırın. HELMET 1 (sürücü kaskındaki iletişim sistemi) gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yeninden yönünde basılı tutarak SEARCH yazısının görünmesini sağlayın. Ses sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar, Bluetooth sembolü yanıp söner. Bir Bluetooth cihazı tanınırsa ve başarıyla eşleştirilirse OK gösterilir.

12 2 10 Ses sisteminin kapatılması İletişim sisteminin kapatılması Bağlantının yeniden kurulması Ses sisteminin iletişim sistemi ile eşleşmesi başarılı olduysa, ama bağlantı kurulamadıysa: Genişletme kademesi 1 z Kontak açılmalı veya kontak açıkken ON tuşuna basılmalıdır. Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Sistemin açılması Tüm katılan sistemleri açın. Sistemler karşılıklı olarak birbirini tanır, başka adım gerekli değildir. Sistemlerin yeniden bağlantı kurması için MUTE tuşuna çok hızlı olmamak şartıyla iki defa üst üste basın.

13 z Genişletme kademesi Ses sistemiyle bağlantı kurulması için alternatif olarak iletişim sisteminde 2 tuşuna üst üste iki defa hızla basarak sistemleri yeniden bağlamak kurmak mümkündür.

14 3 12 Genişletme kademesi 2 z Ses sistemi - iki kask Koşullar - Bluetooth 2.0 veya daha üst versiyona sahip BMW Motorrad iletişim sistemli iki kask (Bluetooth 1.2 ile eşleşme olanaksız). - Ortamda bulunan tüm Bluetooth uyumlu cihazlar veya bunların Bluetooth fonksiyonları kapatılmalıdır (gerekirse bilinmeyen Bluetooth cihazların görünür olup olmadığını kontrol etmek için bir mobil telefonun veya navigasyon sisteminin arama fonksiyonunu kullanın).

15 z Genişletme kademesi 2 Ses sistemini kask 1'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Menü yönlendirmesi zamansal sınırlaması Giriş yapılmadan geçen sekiz saniyeden sonra ses sisteminin menü yönlendirmesi otomatik olarak iptal edilir. Ses sisteminin açılması Kontağı açın. Eşleşme girişlerinin silinmesi SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 a yönünde bastırın. RESET gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde basılı tutarak OK yazısının görünmesini sağlayın. Eşleşme girişleri silindi Ses sistemi otomatik olarak açılmazsa: ON tuşuna basın.

16 3 14 Kask 1 iletişim sisteminin açılması Kask 1'deki iletişim sisteminin eşleşme girişlerinin silinmesi Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması Genişletme kademesi 2 z Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. 1 tuşuna ve 2 tuşuna aynı anda basın. Silme başarılı olduysa yeşil LED 6 kısa süre için yanar ve sonra yavaş hazır olma durumu yanıp sönme hızına geçer. Ayrıca bas bir teyit sesi duyulur. 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir.

17 z Genişletme kademesi 2 Kask 1 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 1 iletişim sisteminin aranması 3 15 Kask 1'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde bastırın. HELMET 1 (Kask 1'deki iletişim sistemi) gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yeninden yönünde basılı tutarak SEARCH yazısının görünmesini sağlayın. Ses sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar, Bluetooth sembolü yanıp söner. Bir Bluetooth cihazı tanınırsa ve başarıyla eşleştirilirse OK gösterilir.

18 3 16 Kask 1 iletişim sisteminin kapatılması Ses sistemini kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 2'deki iletişim sisteminin eşleşme girişlerinin silinmesi Kask 2 iletişim sisteminin açılması Genişletme kademesi 2 z Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. 1 tuşuna ve 2 tuşuna aynı anda basın. Silme başarılı olduysa yeşil LED 6 kısa süre için yanar ve sonra yavaş hazır olma durumu yanıp sönme hızına geçer. Ayrıca bas bir teyit sesi duyulur.

19 z Genişletme kademesi 2 Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım Kask 2 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 2 iletişim sisteminin aranması 3 17 İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 2'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın.

20 3 18 Ses sisteminin kapatılması Kask 1'deki iletişim sistemini Kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 1 iletişim sisteminin açılması Genişletme kademesi 2 z Çoklu kontrolörü 1 b yönünde iki defa bastırın. HELMET 2 (Kask 2'deki iletişim sistemi) gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde yeniden basılı tutarak SEARCH yazısının görünmesini sağlayın. Ses sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar, Bluetooth sembolü yanıp söner. Bir Bluetooth cihazı tanınırsa ve başarıyla eşleştirilirse OK gösterilir. Kontak açılmalı veya kontak açıkken ON tuşuna basılmalıdır. Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner.

21 z Genişletme kademesi 2 Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım Kask 2 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 2 iletişim sisteminin aranması 3 19 İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 2'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. Kask 1'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı iki defa artana kadar (4 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kask 1 iletişim sistemi şimdi azami 15 saniye boyunca başka bir görünür kask arar, yeşil LED 6 saniyede dört defa yanıp söner.

22 3 Kask 1 iletişim sisteminin kapatılması Kask 2 iletişim sisteminin kapatılması 20 Genişletme kademesi 2 z Arayan kaskların yeşil LED'leri 2 görünür kaskların yeşil LED'Lerinin 1 iki katı hızlı yanıp söner. Eşleşme başarılı olduysa her iki kaskın yeşil LED'leri bir saniye boyunca sabit olarak yanar ve görüşme bağlantısı kurulmuş olur. Ayrıca her iki kaskta da bas bir teyit sesi duyulur. Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Sistemin açılması Tüm katılan sistemleri açın. Sistemler karşılıklı olarak birbirini tanır, başka adım gerekli değildir.

23 z Genişletme kademesi 2 Bağlantının yeniden kurulması Ses sisteminin iletişim sistemi ile eşleşmesi başarılı olduysa, ama bağlantı kurulamadıysa: 3 21 Sistemlerin yeniden bağlantı kurması için MUTE tuşuna çok hızlı olmamak şartıyla iki defa üst üste basın. Ses sistemiyle bağlantı kurulması için alternatif olarak iletişim sisteminde 2 tuşuna üst üste iki defa hızla basarak sistemleri yeniden bağlamak kurmak mümkündür.

24 4 22 Genişletme kademesi 3 z Ses sistemi - iki kask - iki cep telefonu Koşullar - Bluetooth 2.0 veya daha üst versiyona sahip BMW Motorrad iletişim sistemli iki kask (Bluetooth 1.2 ile eşleşme olanaksız). - Ortamda bulunan tüm Bluetooth uyumlu cihazlar veya bunların Bluetooth fonksiyonları kapatılmalıdır (gerekirse bilinmeyen Bluetooth cihazların görünür olup olmadığını kontrol etmek için bir mobil telefonun veya navigasyon sisteminin arama fonksiyonunu kullanın).

25 z Genişletme kademesi 3 Ses sistemini kask 1'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Menü yönlendirmesi zamansal sınırlaması Giriş yapılmadan geçen sekiz saniyeden sonra ses sisteminin menü yönlendirmesi otomatik olarak iptal edilir. Ses sisteminin açılması Kontağı açın. Eşleşme girişlerinin silinmesi SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 a yönünde bastırın. RESET gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde basılı tutarak OK yazısının görünmesini sağlayın. Eşleşme girişleri silindi Ses sistemi otomatik olarak açılmazsa: ON tuşuna basın.

26 4 24 Kask 1 iletişim sisteminin açılması Kask 1'deki iletişim sisteminin eşleşme girişlerinin silinmesi Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması Genişletme kademesi 3 z Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. 1 tuşuna ve 2 tuşuna aynı anda basın. Silme başarılı olduysa yeşil LED 6 kısa süre için yanar ve sonra yavaş hazır olma durumu yanıp sönme hızına geçer. Ayrıca bas bir teyit sesi duyulur. 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir.

27 z Genişletme kademesi 3 Kask 1 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 1 iletişim sisteminin aranması 4 25 Kask 1'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde bastırın. HELMET 1 (Kask 1'deki iletişim sistemi) gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yeninden yönünde basılı tutarak SEARCH yazısının görünmesini sağlayın. Ses sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar, Bluetooth sembolü yanıp söner. Bir Bluetooth cihazı tanınırsa ve başarıyla eşleştirilirse OK gösterilir.

28 4 26 Kask 1 iletişim sisteminin kapatılması Ses sistemini kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 2'deki iletişim sisteminin eşleşme girişlerinin silinmesi Kask 2 iletişim sisteminin açılması Genişletme kademesi 3 z Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. 1 tuşuna ve 2 tuşuna aynı anda basın. Silme başarılı olduysa yeşil LED 6 kısa süre için yanar ve sonra yavaş hazır olma durumu yanıp sönme hızına geçer. Ayrıca bas bir teyit sesi duyulur.

29 z Genişletme kademesi 3 Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım Kask 2 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 2 iletişim sisteminin aranması 4 27 İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 2'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın.

30 4 28 Ses sisteminin kapatılması Kask 1'deki iletişim sistemini Kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 1 iletişim sisteminin açılması Genişletme kademesi 3 z Çoklu kontrolörü 1 b yönünde iki defa bastırın. HELMET 2 (Kask 2'deki iletişim sistemi) gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde yeniden basılı tutarak SEARCH yazısının görünmesini sağlayın. Ses sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar, Bluetooth sembolü yanıp söner. Bir Bluetooth cihazı tanınırsa ve başarıyla eşleştirilirse OK gösterilir. Kontak açılmalı veya kontak açıkken ON tuşuna basılmalıdır. Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner.

31 z Genişletme kademesi 3 Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım Kask 2 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 2 iletişim sisteminin aranması 4 29 İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 2'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. Kask 1'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı iki defa artana kadar (4 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kask 1 iletişim sistemi şimdi azami 15 saniye boyunca başka bir görünür kask arar, yeşil LED 6 saniyede dört defa yanıp söner.

32 4 Kask 1 iletişim sisteminin kapatılması Kask 2 iletişim sisteminin kapatılması 30 Genişletme kademesi 3 z Arayan kaskların yeşil LED'leri 2 görünür kaskların yeşil LED'Lerinin 1 iki katı hızlı yanıp söner. Eşleşme başarılı olduysa her iki kaskın yeşil LED'leri bir saniye boyunca sabit olarak yanar ve görüşme bağlantısı kurulmuş olur. Ayrıca her iki kaskta da bas bir teyit sesi duyulur. Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner.

33 z Genişletme kademesi 3 Kask 1'deki iletişim sistemini mobil telefon 1 ile eşleştirme Kask 1 iletişim sisteminin açılması Mobil telefon 1'in açılması Mobil telefon 1'i açın. Mobil telefon 1'deki Bluetooth fonksiyonunu açın. Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım Kask 1 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi 4 31 Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 1'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner.

34 4 32 Genişletme kademesi 3 z Kask 1 iletişim sisteminin aranması Mobil telefon 1 ile Bluetooth cihazlarını arayın. Mobil telefon 1 bulunan (varsa önceden kaydedilen) Bluetooth cihazlarının listesini gösterir. İletişim sistemi Headset olarak BMW_HELMET_II_xxxx tanımıyla gösterilir, burada "xxxx" tanımlama numarasını temsil eder. Kask 1 iletişim sistemini seçin. Mobil telefon ekranında talep edildiğinde kask için "0000" tanımlama kodunu girin. Mobil telefon ile eşleşme teyit edildi. Mobil telefon türüne bağlı olarak ayrıca otomatik bağlantı kurulmasını teyit etmek veya genel olarak tamamlayıcı bir teyidi yürütmek gerekir. Mobil telefon 1'in kapatılması Mobil telefon 1'i veya görünürlüğünü kapatın. Kask 1 iletişim sisteminin kapatılması Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Kask 2'deki iletişim sistemini mobil telefon 2 ile eşleştirme Kask 2 iletişim sisteminin açılması Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner.

35 z Genişletme kademesi 3 Mobil telefon 2'nin açılması Mobil telefon 2'yi açın. Mobil telefon 2'deki Bluetooth fonksiyonlarını açın. Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 2 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 2'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. Kask 2 iletişim sisteminin aranması Mobil telefon 2 ile Bluetooth cihazlarını arayın. Mobil telefon 2 bulunan (varsa önceden kaydedilen) Bluetooth cihazlarının listesini gösterir. İletişim sistemi Headset olarak bir tanımla veya BMW_HELMET_II_xxxx ile gösterilir, burada "xxxx" tanımlama numarasını temsil eder. Kask 2 iletişim sistemini seçin. Mobil telefon ekranında talep edildiğinde kask için "0000" tanımlama kodunu girin. Mobil telefon ile eşleşme teyit edildi. Mobil telefon türüne bağlı olarak ayrıca otomatik bağlantı kurulmasını teyit etmek veya genel olarak tamamlayıcı bir teyidi yürütmek gerekir. 4 33

36 4 34 Kask 2 iletişim sisteminin kapatılması Bağlantının yeniden kurulması Ses sisteminin iletişim sistemi ile eşleşmesi başarılı olduysa, ama bağlantı kurulamadıysa: Genişletme kademesi 3 z Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Sistemin açılması Tüm katılan sistemleri açın. Sistemler karşılıklı olarak birbirini tanır, başka adım gerekli değildir. Sistemlerin yeniden bağlantı kurması için MUTE tuşuna çok hızlı olmamak şartıyla iki defa üst üste basın. Ses sistemiyle bağlantı kurulması için alternatif olarak iletişim sisteminde 2 tuşuna üst üste iki defa hızla basarak sistemleri yeniden bağlamak kurmak mümkündür.

37 z Genişletme kademesi 4 Ses sistemi - kask - navigasyon sistemi - mobil telefon Koşullar - Bluetooth 2.0 veya daha üst versiyona sahip BMW Motorrad iletişim sistemli bir kask (Bluetooth 1.2 ile eşleşme olanaksız). - Ortamda bulunan tüm Bluetooth uyumlu cihazlar veya bunların Bluetooth fonksiyonları kapatılmalıdır (gerekirse bilinmeyen Bluetooth cihazların görünür olup olmadığını kontrol etmek için bir mobil telefonun veya navigasyon sisteminin arama fonksiyonunu kullanın). 5 35

38 5 36 Ses sistemini kaskın iletişim sistemiyle eşleştirme Eşleşme girişlerinin silinmesi Genişletme kademesi 4 z Menü yönlendirmesi zamansal sınırlaması Giriş yapılmadan geçen sekiz saniyeden sonra ses sisteminin menü yönlendirmesi otomatik olarak iptal edilir. Ses sisteminin açılması Kontağı açın. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 a yönünde bastırın. RESET gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde basılı tutarak OK yazısının görünmesini sağlayın. Eşleşme girişleri silindi. Ses sistemi otomatik olarak açılmazsa: ON tuşuna basın.

39 z Genişletme kademesi 4 İletişim sisteminin açılması İletişim sistemindeki eşleşme girişlerinin silinmesi Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım 5 37 İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. 1 tuşuna ve 2 tuşuna aynı anda basın. Silme başarılı olduysa yeşil LED 6 kısa süre için yanar ve sonra yavaş hazır olma durumu yanıp sönme hızına geçer. Ayrıca bas bir teyit sesi duyulur. 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir.

40 5 38 İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması Genişletme kademesi 4 z Kaskın 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde bastırın. HELMET 1 (sürücü kaskındaki iletişim sistemi) gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yeninden yönünde basılı tutarak SEARCH yazısının görünmesini sağlayın. Ses sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar, Bluetooth sembolü yanıp söner. Bir Bluetooth cihazı tanınırsa ve başarıyla eşleştirilirse OK gösterilir.

41 z Genişletme kademesi 4 Ses sisteminin kapatılması İletişim sisteminin kapatılması Navigasyon sistemini kaskın iletişim sistemiyle eşleştirme 5 39 İletişim sisteminin açılması Kontak açılmalı veya kontak açıkken ON tuşuna basılmalıdır. Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner.

42 5 40 Genişletme kademesi 4 z Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kaskın 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. "Ekstralar" - "Ayarlar" - "Bluetooth" menüsünde "Aktive edildi" seçeneğini seçin. "Ses" menüsünde "Ekle"yi seçin ve "OK" ile teyit edin. Navigasyon sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar. Navigasyon sistemi bulunan Bluetooth cihazlarının bir listesini gösterir. İletişim sistemi Headset olarak BMW_HELMET_II_xxxx tanımıyla gösterilir, burada "xxxx" tanımlama numarasını temsil eder. İletişim sistemini seçin ve "OK" ile teyit edin. Navigasyon sistemi kask ile başarıyla bağlantı kurulduğunu teyit eder. Kask iletişim sisteminin aranması Navigasyon sistemini açın.

43 z Genişletme kademesi 4 İletişim sisteminin kapatılması Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Navigasyon sistemini mobil telefon ile eşleştirme Mobil telefonun görünür hale getirilmesi Mobil telefonu açın. Mobil telefondaki Bluetooth fonksiyonunu açın. Mobil telefonu diğer Bluetooth cihazları için görünür hale getirin. Mobil telefonun aranması Navigasyon sistemini açın. "Ekstralar" - "Ayarlar" - "Bluetooth" menüsünde "Aktive edildi" seçeneğini seçin. "Telefon" menüsünde "Ekle"yi seçin ve "OK" ile teyit edin. Navigasyon sistemi 60 saniye süreyle görünür bir mobil telefon arar. Navigasyon sistemi bulunan Bluetooth cihazlarının bir listesini gösterir. Mobil telefonun Bluetooth tanımlama kodu mobil telefona kaydedilmiştir. Mobil telefonu seçin ve "OK" ile teyit edin. Navigator kontrol penceresinde "Bluetooth cihazı ile bağlantı denemesi. Bluetooth tanımlama kodu: 1234" görünür. Mobil telefon ekranında talep edildiğinde navigasyon sistemi için "1234" tanımlama kodunu girin. Mobil telefon ile eşleşme teyit edildi. Mobil telefon türüne bağlı olarak ayrıca otomatik bağlantı kurulmasını teyit etmek veya genel olarak tamamlayıcı bir teyidi yürütmek gerekir. 5 41

44 5 42 Genişletme kademesi 4 z Navigasyon sisteminin kapatılması Navigasyon sistemini kapatın. Mobil telefonun görünmez hale getirilmesi Eşleşme başarılı olduktan sonra mobil telefonun diğer Bluetooth cihazları için görünürlüğünü kapatın. Sistemin açılması Tüm katılan sistemleri açın. Sistemler karşılıklı olarak birbirini tanır, başka adım gerekli değildir. Bağlantının yeniden kurulması Ses sisteminin iletişim sistemi ile eşleşmesi başarılı olduysa, ama bağlantı kurulamadıysa: Sistemlerin yeniden bağlantı kurması için MUTE tuşuna çok hızlı olmamak şartıyla iki defa üst üste basın. üste iki defa hızla basarak sistemleri yeniden bağlamak kurmak mümkündür. Ses sistemiyle bağlantı kurulması için alternatif olarak iletişim sisteminde 2 tuşuna üst

45 z Genişletme kademesi 5 Ses sistemi - iki kask - navigasyon sistemi - iki cep telefonu Koşullar - Bluetooth 2.0 veya daha üst versiyona sahip BMW Motorrad iletişim sistemli iki kask (Bluetooth 1.2 ile eşleşme olanaksız). - Ortamda bulunan tüm Bluetooth uyumlu cihazlar veya bunların Bluetooth fonksiyonları kapatılmalıdır (gerekirse bilinmeyen Bluetooth cihazların görünür olup olmadığını kontrol etmek için bir mobil telefonun veya navigasyon sisteminin arama fonksiyonunu kullanın). 6 43

46 6 44 Ses sistemini kask 1'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Eşleşme girişlerinin silinmesi Genişletme kademesi 5 z Menü yönlendirmesi zamansal sınırlaması Giriş yapılmadan geçen sekiz saniyeden sonra ses sisteminin menü yönlendirmesi otomatik olarak iptal edilir. Ses sisteminin açılması Kontağı açın. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 a yönünde bastırın. RESET gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde basılı tutarak OK yazısının görünmesini sağlayın. Eşleşme girişleri silindi. Ses sistemi otomatik olarak açılmazsa: ON tuşuna basın.

47 z Genişletme kademesi 5 Kask 1 iletişim sisteminin açılması Kask 1'deki iletişim sisteminin eşleşme girişlerinin silinmesi Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım 6 45 İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. 1 tuşuna ve 2 tuşuna aynı anda basın. Silme başarılı olduysa yeşil LED 6 kısa süre için yanar ve sonra yavaş hazır olma durumu yanıp sönme hızına geçer. Ayrıca bas bir teyit sesi duyulur. 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir.

48 6 Kask 1 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 1 iletişim sisteminin aranması 46 Genişletme kademesi 5 z Kask 1'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde bastırın. HELMET 1 (Kask 1'deki iletişim sistemi) gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yeninden yönünde basılı tutarak SEARCH yazısının görünmesini sağlayın. Ses sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar, Bluetooth sembolü yanıp söner. Bir Bluetooth cihazı tanınırsa ve başarıyla eşleştirilirse OK gösterilir.

49 z Genişletme kademesi 5 Kask 1 iletişim sisteminin kapatılması Ses sistemini kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 2'deki iletişim sisteminin eşleşme girişlerinin silinmesi 6 47 Kask 2 iletişim sisteminin açılması Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. 1 tuşuna ve 2 tuşuna aynı anda basın. Silme başarılı olduysa yeşil LED 6 kısa süre için yanar ve sonra yavaş hazır olma durumu yanıp sönme hızına geçer. Ayrıca bas bir teyit sesi duyulur.

50 6 48 Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım Kask 2 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 2 iletişim sisteminin aranması İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması Genişletme kademesi 5 z 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 2'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. SET tuşuna birden çok defa basarak ekranda PAIRING yazısının gösterilmesini sağlayın.

51 z Genişletme kademesi 5 Çoklu kontrolörü 1 b yönünde iki defa bastırın. HELMET 2 (Kask 2'deki iletişim sistemi) gösterilir. Çoklu kontrolörü 1 b yönünde yeniden basılı tutarak SEARCH yazısının görünmesini sağlayın. Ses sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar, Bluetooth sembolü yanıp söner. Bir Bluetooth cihazı tanınırsa ve başarıyla eşleştirilirse OK gösterilir. Ses sisteminin kapatılması Kontak açılmalı veya kontak açıkken ON tuşuna basılmalıdır. Kask 1'deki iletişim sistemini Kask 2'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 1 iletişim sisteminin açılması Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. 6 49

52 6 50 Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım Kask 2 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 2 iletişim sisteminin aranması Genişletme kademesi 5 z İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 2'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. Kask 1'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı iki defa artana kadar (4 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kask 1 iletişim sistemi şimdi azami 15 saniye boyunca başka bir görünür kask arar, yeşil LED 6 saniyede dört defa yanıp söner.

53 z Genişletme kademesi 5 Kask 1 iletişim sisteminin kapatılması Kask 2 iletişim sisteminin kapatılması 6 51 Arayan kaskların yeşil LED'leri 2 görünür kaskların yeşil LED'Lerinin 1 iki katı hızlı yanıp söner. Eşleşme başarılı olduysa her iki kaskın yeşil LED'leri bir saniye boyunca sabit olarak yanar ve görüşme bağlantısı kurulmuş olur. Ayrıca her iki kaskta da bas bir teyit sesi duyulur. Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner.

54 6 52 Navigasyon sistemini kask 1'deki iletişim sistemiyle eşleştirme Kask 1 iletişim sisteminin açılması Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması Kask 1 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Genişletme kademesi 5 z Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner. 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 1'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. Kask 1 iletişim sisteminin aranması Navigasyon sistemini açın.

55 z Genişletme kademesi 5 "Ekstralar" - "Ayarlar" - "Bluetooth" menüsünde "Aktive edildi" seçeneğini seçin. "Ses" menüsünde "Ekle"yi seçin ve "OK" ile teyit edin. Navigasyon sistemi 60 saniye süreyle görünür bir iletişim sistemi arar. Navigasyon sistemi bulunan (varsa önceden kaydedilen) Bluetooth cihazlarının listesini gösterir. İletişim sistemi Headset olarak BMW_HELMET_II_xxxx tanımıyla gösterilir, burada "xxxx" tanımlama numarasını temsil eder. İletişim sistemini seçin ve "OK" ile teyit edin. Navigasyon sistemi kask ile başarıyla bağlantı kurulduğunu teyit eder. Kask 1 iletişim sisteminin kapatılması Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Navigasyon sistemini mobil telefon 1 ile eşleştirme Mobil telefon 1'in görünür hale getirilmesi Mobil telefon 1'i açın. Mobil telefon 1'deki Bluetooth fonksiyonlarını açın. Mobil telefon 1'i diğer Bluetooth cihazları için görünür hale getirin. Mobil telefon 1'in aranması "Ekstralar" - "Ayarlar" - "Bluetooth" menüsünde "Aktive edildi" seçeneğini seçin. "Telefon" menüsünde "Ekle"yi seçin ve "OK" ile teyit edin. Navigasyon sistemi 60 saniye süreyle görünür bir mobil telefon arar. 6 53

56 6 54 Genişletme kademesi 5 z Navigasyon sistemi bulunan Bluetooth cihazlarının bir listesini gösterir. Mobil telefonun Bluetooth tanımlama kodu mobil telefona kaydedilmiştir. Mobil telefon 1'i seçin ve "OK" ile teyit edin. Navigator kontrol penceresinde "Bluetooth cihazı ile bağlantı denemesi. Bluetooth tanımlama kodu: 1234" görünür. Mobil telefon ekranında talep edildiğinde navigasyon sistemi için "1234" tanımlama kodunu girin. Mobil telefon ile eşleşme teyit edildi. Mobil telefon türüne bağlı olarak ayrıca otomatik bağlantı kurulmasını teyit etmek veya genel olarak tamamlayıcı bir teyidi yürütmek gerekir. Navigasyon sisteminin kapatılması Navigasyon sistemini kapatın. Mobil telefon 1'in görünmez hale getirilmesi Mobil telefon 1'in diğer Bluetooth cihazları için görünürlüğünü kapatın. Kask 2'deki iletişim sistemini mobil telefon 2 ile eşleştirme Kask 2 iletişim sisteminin açılması Tuşu 2 bas bir teyit sesi duyulana ve yeşil LED 6 yanıp İletişim sistemi başlangıç ayarına getirilir, yeşil LED yavaşça yanıp söner. Ardından iletişim sistemi hazır olma moduna geçer, yeşil LED saniyede bir defa yanıp söner.

57 z Genişletme kademesi 5 Mobil telefon 2'nin açılması Mobil telefon 2'yi açın. Mobil telefon 2'deki Bluetooth fonksiyonlarını açın. Zamansal sınırlamaya dikkat edin Aşağıdaki iki adım İletişim sisteminin görünür hale getirilmesi İletişim sisteminin aranması 60 saniyelik bir zamansal sınırlama altındadır. Bu nedenle hemen arka arkaya yapılması gerekir. BMW Motorrad önce her iki adımın da okunmasını önerir. Kask 2 iletişim sisteminin görünür hale getirilmesi Kask 2'deki 2 tuşunu ve 3 tuşunu yeşil LED'in 6 yanıp sönme hızı bir defa artana kadar (2 Hz yanıp sönme) aynı anda basılı Kaskın iletişim sistemi şimdi azami 60 saniye için diğer Bluetooth cihazları tarafından görülebilir, yeşil LED saniyede iki defa yanıp söner. Kask 2 iletişim sisteminin aranması Mobil telefon 2 ile Bluetooth cihazlarını arayın. Mobil telefon 2 bulunan (varsa önceden kaydedilen) Bluetooth cihazlarının listesini gösterir. İletişim sistemi Headset olarak bir tanımla veya BMW_HELMET_II_xxxx ile gösterilir, burada "xxxx" tanımlama numarasını temsil eder. Kask 2 iletişim sistemini seçin. Mobil telefon ekranında talep edildiğinde kask için "0000" tanımlama kodunu girin. Mobil telefon ile eşleşme teyit edildi. Mobil telefon türüne bağlı olarak ayrıca otomatik bağlantı kurulmasını teyit etmek veya genel olarak tamamlayıcı bir teyidi yürütmek gerekir. 6 55

58 6 56 Kask 2 iletişim sisteminin kapatılması Bağlantının yeniden kurulması Ses sisteminin iletişim sistemi ile eşleşmesi başarılı olduysa, ama bağlantı kurulamadıysa: Genişletme kademesi 5 z Tuşu 2 tiz bir teyit sesi duyulana ve kırmızı LED 4 yanıp İletişim sistemi kapanır, kırmızı LED üç defa yanıp söner. Sistemin açılması Tüm katılan sistemleri açın. Sistemler karşılıklı olarak birbirini tanır, başka adım gerekli değildir. Sistemlerin yeniden bağlantı kurması için MUTE tuşuna çok hızlı olmamak şartıyla iki defa üst üste basın. Ses sistemiyle bağlantı kurulması için alternatif olarak iletişim sisteminde 2 tuşuna üst üste iki defa hızla basarak sistemleri yeniden bağlamak kurmak mümkündür.

59 Motosikletinizin donanım veya aksesuar kapsamında, ayrıca ülke modellerinde, resim ve metin paragraflarında sapmalar olabilmektedir. Bunlara dayanarak herhangi bir hak talep edilemez. Ölçü, ağırlık, tüketim ve güç verileri küçük farklılıklar arz edebilir. Konstrüksiyon, donanım ve aksesuar değişiklikleri saklı kalır. Hatalar bağlayıcı değildir BMW Motorrad Yeniden baskı kısmen de olsa sadece Borusan Otomotiv BMW Motorrad'in izni ile yapılabilir. Printed in Germany.

60 BMW recommends Sipariş no.: * * , Baskı 1.1

Ek kılavuz Eşleşme. BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine

Ek kılavuz Eşleşme. BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine Ek kılavuz Eşleşme BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine Motosiklet satıcı bilgileri Motosiklet bilgileri Satıcı bilgileri Model Serviste irtibat kurulacak kişi Şasi numarası Bayan/Bay Renk numarası

Detaylı

Kullanım kılavuzu Alarm sistemi DWA 5.1

Kullanım kılavuzu Alarm sistemi DWA 5.1 Kullanım kılavuzu Alarm sistemi DWA 5.1 BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine Motosiklet satıcı bilgileri Motosiklet bilgileri Satıcı bilgileri Model Serviste irtibat kurulacak kişi Şasi numarası Bayan/Bay

Detaylı

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu BT-03i Kullanıcı Kılavuzu 1 Genel Bakış İçindekiler Başlangıç Telefon çağrısı nasıl yanıtlanır? Spesifikasyonlar 2 1. Genel Bakış A B E D F 1-1 Fonksiyon Tuşları: C A B C D E F Silikon kulak askısı Güç

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10295 Hoş Geldiniz Digitus Derin Bas Hoparlörlü Bluetooth Soundbar cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz! İster çoklu ortam yürütme

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir. falcon b type Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki kılavuz ile Önsöz Değerli

Detaylı

3MK-AFP29 1 Loop 64 Adresli Yangın Algılama Paneli

3MK-AFP29 1 Loop 64 Adresli Yangın Algılama Paneli 3MK-AFP29 1 Loop 64 Adresli Yangın Algılama Paneli 3MK-AFP29 adresli alarm paneli mikroişlemci tabanlı ve SMD teknolojisi ile üretilmiştir. 3MK-AFP29 adresli alarm paneline 64 adet dedektör veya buton

Detaylı

CROW FREEWAVE KULLANMA KILAVUZU

CROW FREEWAVE KULLANMA KILAVUZU CROW FREEWAVE KULLANMA KILAVUZU KULLANICI KODLARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN [PROGRAM] tuşuna basıp MASTER Kod girilir ve [ENTER] tuşuna basılır. [Program] göstergesi yanarak kullanıcının programa girdiği belirtilir.

Detaylı

Kullanım Kitapçığı KIT FW8. 8 Bölgeli Kontrol Paneli REV NO : 01 / 18.03.2008

Kullanım Kitapçığı KIT FW8. 8 Bölgeli Kontrol Paneli REV NO : 01 / 18.03.2008 Kullanım Kitapçığı KIT FW8 8 Bölgeli Kontrol Paneli [PROGRAM] tuşuna basıp MASTER Kod girilir ve [ENTER] tuşuna basılır. [Program] göstergesi yanarak kullanıcının programa girdiği belirtilir. Program moduna

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu DE_PLC_Wascher_Trockner_SE_tr-TR_V002_STAR.indd 1 05.12.16 14:23 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

Runner 4-8. Kullanım Kitapçığı. 4/8 Bölgeli Kontrol Paneli

Runner 4-8. Kullanım Kitapçığı. 4/8 Bölgeli Kontrol Paneli Runner 4-8 4/8 Bölgeli Kontrol Paneli Her türlü sorun ve sorularınız için teknik@alarmdestek.com adresine mail atınız. Satış ve pazarlama için lütfen 0532 605 13 45 numaralı telefon ile irtibata geçin

Detaylı

Horoz Programlanabilir Zaman Rölesi

Horoz Programlanabilir Zaman Rölesi Horoz lanabilir Zaman Rölesi 1 Giriş: Horoz programlanabilir zaman rölesi android işletim sistemine sahip mobil cihazlar ile bluetooth üzerinden programlanabilen bir zaman rölesidir. Röle üzerinde 1 adet

Detaylı

Her türlü sorunuz için (0216) 414 30 88 / 89 numaralı telefonumuzu arayabilir veya teknik@elektromaks.com.tr adresine e-posta atabilirsiniz. (V1.

Her türlü sorunuz için (0216) 414 30 88 / 89 numaralı telefonumuzu arayabilir veya teknik@elektromaks.com.tr adresine e-posta atabilirsiniz. (V1. Her türlü sorunuz için (0216) 414 30 88 / 89 numaralı telefonumuzu arayabilir veya teknik@elektromaks.com.tr adresine e-posta atabilirsiniz. (V1.03) PowerWave - 4 4 Bölgeli Kontrol Paneli Kullanım Kitapçığı

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu S50 Genel Tanıtım Fonksiyon Tanımı İlgili özellik ve input için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz Programlama Moduna Giriş * 888888 # Kodundan sonra programlamaya başlayabilirsiniz

Detaylı

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı)

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) 6 Kulaklık fişi 7 Mikrofon 8 Kulaklık klipsi 9 Şarj göstergesi (kırmızı) 10 Güç göstergesi

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM443 Güneş enerjisi modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bir kenara atmayın. İleride başvurmak üzere arşivinizde saklayın. Ekipmanın veya aksesuarların

Detaylı

6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz

6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Yayımlayan Bu cihaz ilgili norm ve yönetmelikler tarafından istenen şartları

Detaylı

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU 2 RFD8500 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Zebra; güvenilirliği, işlevselliği ya da tasarımı geliştirmek için tüm ürünlerinde her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Zebra,

Detaylı

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1-

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1- -1- -2- Temel Fonksiyonlar-Özellikler 1. Ücretsiz çağrı atarak kapı ve bariyer kumanda edebilme (1 adet kuru kontak çıkış) 2. Tüm programlama işlemlerinin SMS ile yapılabilmesi ve SMS ile geri bildirim

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Bașlangıç Kılavuzu

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Bașlangıç Kılavuzu Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı așlangıç Kılavuzu 1 Gelecek șimdiden evinize geliyor! Home onnect kullanmanız ne güzel * Geleceğin el aletlerinden birine sahip olduğunuz için sizi tebrik ederiz,

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

HIZLI KULLANMA KLAVUZU

HIZLI KULLANMA KLAVUZU HIZLI KULLANMA KLAVUZU 7, 10 MODELLER : HOMEPRO vivimat PRO3 HOMEPRO vivimat COMFORT HOMEPRO vivimat PRIME HOMEPRO vivimat LITE SİSTEME GİRİŞ / LOGIN Ev içerisinden kullanmak için (LAN) iç IP kutusuna

Detaylı

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN tr Kullanıcı Kılavuzu AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Sistemi Devreye Alma ve Devre Dışı Bırakma

Detaylı

InMail Kullanım Kılavuzu

InMail Kullanım Kılavuzu InMail Kullanım Kılavuzu Basım 1.0b Nisan 2011 Bu sayfa boş bırakılmıştır İçindekiler Tablosu Aramaları Posta Kutusuna Gönderme...1 Telefonunuzu Sesli Postaya İletme...1 Tüm gelen aramaları posta kutunuza

Detaylı

Cisco için Jabra SPEAK 450

Cisco için Jabra SPEAK 450 Cisco için Jabra SPEAK 450 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ...2 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'YE GENEL BAKIŞ...3 BAĞLANMA...5 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'NİN KULLANIMI...7 DESTEK...8 TEKNİK ÖZELLİKLER...9

Detaylı

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu 05-2014 / v1.0 1 I. Ü rün Bilgisi I-1. Paket İçeriği Akıllı Priz Anahtarı Hızlı Kurulum Kılavuzu Hızlı kurulum kılavuzu ile CD I-2. Ön Panel Güç LED i Durum Butonu

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler 1. Giriş...1 2. montajı...2 3. Kurucu menüsünde kodların ayarlanması...5 4. Teknik özellikler...9 1. Giriş Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin tam otomatik kahve pişirme makinelerinden birine sahip olduğunuz

Detaylı

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI 1 CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI http://www.salimusta.com salim@salimusta.com CAPTAIN-I Alarm paneli Özellikleri 6 programlanabilir bölge 2 bölünme Arayıcı: üç kişisel cep veya ev

Detaylı

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics Explorer 10 Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun İçinde Ne Var 4 Kulaklığa Genel Bakış 5 Güvende olun 5 Eşleştirme ve Şarj Etme 6 Eşleştirme 6 Eşleştirme modunu etkinleştirme

Detaylı

Harita güncelleme direktifleri

Harita güncelleme direktifleri Harita güncelleme direktifleri ilk olarak Türkiye haritasını güncellemeniz için http:// www.mlsnavigasyon.com.tr web sitesine üye olarak kaydolmanız gerekiyor. 1) Yeni üye kaydı ve Güncelleme A) Web sitesinden

Detaylı

Soğutucu cihazınızı geleceğe bağlayın.

Soğutucu cihazınızı geleceğe bağlayın. Soğutucu cihazınızı geleceğe bağlayın. Home onnect. Tüm işlemler için bir uygulama. Home onnect, sizin için çamaşır yıkayıp kurutan, bulaşık yıkayan, kek ve kahve pişiren ve buzdolabına göz kulak olan

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

KMD99 RF 99 Kanal Kumanda. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

KMD99 RF 99 Kanal Kumanda. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF 99 Kanal Kumanda Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Kumanda Paneli... 4 2.2 Kumanda Tanıtmak...

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

PARADOX 728/748 KULLANMA KILAVUZU

PARADOX 728/748 KULLANMA KILAVUZU PARADOX 728/748 KULLANMA KILAVUZU İ çindekiler 1 Sistemi Devreye Almak (Kapanış Yapmak) 1 Sistemi Devredışı Bırakmak (Açılış Yapmak) 1 Alarm Hafızası 1 Tek Tuşla Kurma veya System A, System B Kurma 1 Sistemi

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

PİLSAY KULLANMA KILAVUZU

PİLSAY KULLANMA KILAVUZU PİLSAY KULLANMA KILAVUZU V:1.0 1 İÇİNDEKİLER SAYFA Cihazın Genel Özellikleri... 3 Çağrıların Ücretlendirilmesi... 4 Sayaçların Takibi ve Silinmesi... 5 Aranan Numaraların Takibi... 6 Program Moduna Girme...

Detaylı

ROKAY. Robot Operatör Kayıt Cihazı KULLANMA KILAVUZU V:1.0

ROKAY. Robot Operatör Kayıt Cihazı KULLANMA KILAVUZU V:1.0 ROKAY Robot Operatör Kayıt Cihazı KULLANMA KILAVUZU V:1.0 1 İÇİNDEKİLER SAYFA Cihazın Genel Özellikleri... 3 Programın Kurulumu... 4 Windows-7 Sürücülerin Yüklenmesi... 5 Windows-Vista Sürücülerin Yüklenmesi...

Detaylı

NES Değişim. Nes Değişim Hizmetleri Yazılımı. Nes Değişim Kullanım Kılavuzu

NES Değişim. Nes Değişim Hizmetleri Yazılımı. Nes Değişim Kullanım Kılavuzu NES Değişim Nes Değişim Hizmetleri Yazılımı Nes Değişim Kullanım Kılavuzu 2014 TÜRKTRUST Bilgi İletişim ve Bilişim Güvenliği Hizmetleri A.Ş. Her hakkı saklıdır. İçindekiler 1 Duyuru... 2 2 Giriş... 3 2.1

Detaylı

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA TG8070_8090TR(tr-tr)_QG.fm Page 1 Friday, August 10, 2007 4:18 PM Kısa Kılavuz Dijital Telsiz Telefon Model No. KX-TG8070TR Dijital Telesekreter Model No. KX-TG8090TR Bağlantılar KX-TG8070 KX-TG8090 Çengel

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA 1 1 2 2 60 mm/2.36 inch 87 mm/3.43 inch ±1.5 m ±60 inch >0.2 m >8 inch 3 34 mm/1.34 inch 125 mm/4.92 inch 3 İngilizce metin asıl talimattır. Diğer diller asıl talimatların çevirileridir. İçindekiler 1.

Detaylı

GSM Kartı. Programlama Butonu

GSM Kartı. Programlama Butonu Teknik Özellikler GSM DIALER KULLANMA KILAVUZU Besleme Gerilimi : 12 Volt Sukunet Akımı : 35 ma. Arama Esnasında Çekilen Akım : 100 ma. Tetikleme Türü : Negatif (-) Tetikleme Bağlantı Şekli GSM Kartı SIM

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 İçindekiler Baz ünitesi Not * Birden fazla ahize içeren paketlerde, ek ahizeler, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur. ** Bazı ülkelerde, hat adaptörünü hat kablosuna

Detaylı

D53R. Montaj ve Kullanma Kılavuzu.

D53R. Montaj ve Kullanma Kılavuzu. D53R Montaj ve Kullanma Kılavuzu İçindekiler : 1. Cihazın Verileri 1.1 Cihazın Genel Özellikleri 1.2 Teknik Veriler 2. Montaj 3. Kullanım 3.1 Buton ve Sesli - Işıklı İkaz Fonksiyonları 3.2 Tanımlama ve

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız.

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Hızlı başlangıç kılavuzu 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_tr-TR_STAR.indd 1 06.02.17 14:38 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home onnect kullanmanız ne güzel * Geleceğin el

Detaylı

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz Aura LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzuu 33049 Değerli Müşterimiz, Ednet hoparlörlerini satın aldığınızz için teşekkür ederiz. Sorunsuz bir kullanım için hoparlörü kullanmaya başlamadan önce lütfen

Detaylı

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU OPEN ADVANCE V.. FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Adres : SAKARYA. ORG.SAN.BÖL. 964 ADA PARSEL NO: HENDEK/SAKARYA Tel No : 009 064 64 8 0 Fax No : 009 064 64 8 3 www.alkur.com.tr info@alkur.com.tr

Detaylı

5.1 MULTIMEDYA HOPARLÖR SİSTEMİ JSM-05

5.1 MULTIMEDYA HOPARLÖR SİSTEMİ JSM-05 5.1 MULTIMEDYA HOPARLÖR SİSTEMİ JSM-05 KULLANMA KILAVUZU ÖZELLİKLER Ses gücü : 8W 5 + 25W(RMS) Sürücü birimler :3 5 dolu saha manyetik olarak koruma + 5.25 subwoofer Frekans alımı : Satellites: 120Hz

Detaylı

BASIT TELEFON. duckma.com PHONOTTO. Kullanıcı Kılavuzu. Version: 1

BASIT TELEFON. duckma.com PHONOTTO. Kullanıcı Kılavuzu. Version: 1 BASIT TELEFON PHONOTTO Kullanıcı Kılavuzu Version: 1 Kurulum Sihirbazı Uygulamayı çalıştırınca Kurulum Sihirbazı başlayacak ve ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre ayarlar yapılandırılacaktır. İlk ekran

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Termostat - Kombi Bağlantı Klavuzu

Termostat - Kombi Bağlantı Klavuzu - Kombi Bağlantı Klavuzu Akıllı Termostat ile bağlantı kurmak Kombi Bağlantı Modülü (BDR91) Kombi bağlantı modülünü (BDR91) termostata (T87RF) bağlamak için Kombi bağlantı modülünde 1 Daha önceki tüm bağlantıları

Detaylı

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT Teslimat kapsamı Teslimat kapsamı şunları içerir: - BT Drive Free 114 - Lityum-iyon batarya - 12 Volt DC araç şarj adaptörü - USB şarj kablosu - Güneşliğe montaj klipsi - Kullanım

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE R-5, R-6, R-7 Kullanma Klavuzu Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE 4- Vericiyi, alıcıyı açmadan açmayın. Sesi en kısık duruma gelecek şekilde ayarlayın, alıcıyı açın,

Detaylı

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER Ürün bilgileri

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER Ürün bilgileri Ürün bilgileri C Kurulum A B D A: USB fişi B: Koruyucu kapak C: Bağlantı LED göstergesi [yavaşça yanıp söner = kullanıma hazır] [hızl ı yan ıp söner = Bluetooth etkinliği] D: USB uzatma kablosu 1 ON Bilgisayarınızı

Detaylı

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS DS150E Kullanıcı El Kitabı 1 Ana bileşen...3 Kurulum talimatları...5 Bluetooth Ayarları...26 Arıza Teşhis Programı...39 Dosya...41 Ayarlar...43 Belgeler...51 Yardım...53 OBD İletişimi...56 Yazdır ve Kaydet...66

Detaylı

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı

Detaylı

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Ürün bilgileri

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Ürün bilgileri Ürün bilgileri 1 12 V fiş 2 Mikrofon bağlantısı 3 Bağlantı düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi/kırmızı) 5 Çağrı düğmesi 6 + Ses düğmesi Kullanım Araç kiti Mikrofon Kısa mikrofon 7 - Ses düğmesi 8 Hoparlör

Detaylı

JABRA SPEAK 510. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/ S'nin tescilli markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli markalar, sahiplerinin

Detaylı

VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI

VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI VPON VİLLA SİSTEMİ BAĞLANTI DİYAGRAMI KIRMIZI MAVİ SARI BEYAZ KIRMIZI MAVİ SARI BEYAZ KANAL 1 KANAL 2 KONNEKTÖR KABLO UÇLARI BEYAZ - VİDEO SARI - +12 V MAVİ - VİDEO GND KIRMIZI

Detaylı

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu 06-2016 / v1.0 I. Ü rün Bilgileri I-1. Paket İçeriği - RE11S x 2 - Çok Dilli Hızlı Kurulum Kılavuzu (HKR) ve Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz www.philips.com/welcome SE650 SE655 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Tadını çıkarın Kutunun içindekiler Baz istasyonu VEYA El

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-CP series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-CP SERİSİ Pratikkart, Pratik-CP serisi (şifre + kartlı geçiş sistemi) KGS (Kartlı Geçiş Sistemi)

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Balık Gözü Kamera Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD Kart Okutma Penceresi 182

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR İçindekiler 1 Emniyetiniz İçin.................................

Detaylı

GÜÇ HATTI YÜKSEK HIZLI AĞ KÖPRÜSÜ

GÜÇ HATTI YÜKSEK HIZLI AĞ KÖPRÜSÜ GÜÇ HATTI YÜKSEK HIZLI AĞ KÖPRÜSÜ Hızlı Kurulum Kılavuzu 1 Önemli Güvenlik Talimatları Bu ürünün, AC güç hattına bağlanması amaçlanmıştır. Ürün kullanılırken aşağıdaki önlemler alınmalıdır: Ürünü kurmadan

Detaylı

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARINDA YAŞANAN BAŞLICA ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM NAVİGASYON NASIL ÇALIŞIR? 1 Navigasyon cihazında bulunan GPS alıcısı, uydu sinyalleri aracılığıyla

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu CD170/CD175

Hızlı başlangıç kılavuzu CD170/CD175 Hızlı başlangıç kılavuzu CD170/CD175 İçindekiler Baz istasyonu (CD175) Baz istasyonu (CD170) Not * Birden fazla el cihazı içeren paketlerde, ek el cihazları, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur.

Detaylı

Çamaşır makinenizi geleceğe bağlayın. BSH_022_HC_Geraetebeil_Waschen_P_Bosch_210x148_tr-TR.indd 1

Çamaşır makinenizi geleceğe bağlayın. BSH_022_HC_Geraetebeil_Waschen_P_Bosch_210x148_tr-TR.indd 1 Çamaşır makinenizi geleceğe bağlayın. SH_022_H_Geraetebeil_Waschen_P_osch_210x148_tr-TR.indd 1 01.04.16 09:46 Home onnect. Tüm işlemler için bir uygulama. Home onnect, sizin için çamaşır yıkayan, çamaşır

Detaylı

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500 BLUETOOTH ES ALICISI Kullanım Kılavuzu DA-30500 İçindekiler 1.0 Giriş... 2 2.0 Teknik Özellikler... 3 3.0 Ambalajın İçindekiler... 3 4.0 PANEL AÇIKLAMALARI... 4 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma... 5 1 Bluetooth

Detaylı

MT9505-P/Px, MT9503-P/Px HIZLI KULLANMA KILAVUZU

MT9505-P/Px, MT9503-P/Px HIZLI KULLANMA KILAVUZU MT9505-P/Px, MT9503-P/Px HIZLI KULLANMA KILAVUZU MT9505-P yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Fırını kullanmaya başlamadan önce Hızlı Kullanma Kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. 1.- GÜVENLİK Bu ürün kullanım

Detaylı

Explorer 500 Serisi. Kullanım Kılavuzu

Explorer 500 Serisi. Kullanım Kılavuzu Explorer 500 Serisi Kullanım Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun içinde ne var 4 Aksesuarlar 5 Kulaklığa Genel Bakış 6 Güvende olun 6 Eşleştirme 7 Eşleştirme 7 İki telefon kullanma 7 Kulağa göre

Detaylı

Bluetooth VR Oyun Kumandası

Bluetooth VR Oyun Kumandası Bluetooth VR Oyun Kumandası Kullanma Kılavuzu 87002 Ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu, müzik kontrolü vb. için taşınabilir bir Bluetooth oyun kumandası, VR uzaktan kumanda ve kablosuz

Detaylı

D53R D53R. Bilgi Dokümanı. www.dtsis.com 1

D53R D53R. Bilgi Dokümanı. www.dtsis.com 1 D53R Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Cihazın Verileri... 3 1.1. Cihazın Genel Özellikleri... 3 1.2. Teknik Veriler... 3 2. Montaj... 3 3. Kullanım... 7 3.1. Buton ve Sesli Işıklı İkaz Fonksiyonları...

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. BSH_022_HC_Geraetebeil_Waschen_Trocknen_X_Siemens_210x148_V001_STAR_tr-TR.indd 1

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. BSH_022_HC_Geraetebeil_Waschen_Trocknen_X_Siemens_210x148_V001_STAR_tr-TR.indd 1 Ev aletinizi geleceğe bağlayın. SH_022_H_Geraetebeil_Waschen_Trocknen_X_Siemens_210x148_V001_STR_tr-TR.indd 1 01.04.16 09:40 Home onnect. Tüm işlemler için bir uygulama. Home onnect, sizin için çamaşır

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu Jabra Speak 810 Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S)'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Ürünün Takılması 50 cm 50 100m = x4 50 cm Dedektörle Reflektör arasında net bir görüş hattı sağlayın 8-100 m Sert yüzeylere (strüktürel duvar veya kiriş) monte edin 18 50m = x1

Detaylı

Ayarlanabilir parametreler Sinyal ve görüş alanı sistemleri

Ayarlanabilir parametreler Sinyal ve görüş alanı sistemleri Giriş Giriş Bu ayarlanabilir parametreler listesini sınırlamak için sadece üstyapı imalatçılarının kullanabileceği parametreler açıklanmıştır. Belli bir araca yönelik mevcut parametrelerin tüm detayları

Detaylı

İlave kullanma kılavuzu Ses sistemi ve eşleşme

İlave kullanma kılavuzu Ses sistemi ve eşleşme BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine İlave kullanma kılavuzu Ses sistemi ve eşleşme BMW'ye hoş geldiniz BMW Motorrad ses sistemini satın alma kararınız için teşekkür ederiz. Sürüşe başlamadan önce

Detaylı

Plantronics M70. -M90 Serisi. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics M70. -M90 Serisi. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics M70 -M90 Serisi Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun içinde ne var* 4 Dil Seçme 5 Eşleştirme 6 Kulaklığa Genel Bakış 7 Güvende olun 7 Kontrolü Ele Alın 8 Aramayı yanıtlama

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 kart okuyucusunu; Mody serisi dış kapı buton modülleri ile birlikte kullanılır. Fp52 ile iki farklı röle çıkışı vardır.500 kullanıcıya kadar tanımlanabilir.

Detaylı

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Araç orijinal uzaktan sistemi Kurulum kılavuzu - Turkish Sayın Müşterimiz, Bu kılavuzda bazı özellikleri aktive ve deaktive atmek için gereken bilgileri

Detaylı

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK RF Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı Şeması...

Detaylı

JABRA HALO FUSION. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halofusion

JABRA HALO FUSION. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halofusion Kullanım Kılavuzu jabra.com/halofusion 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Akıllı Kumanda. Otomatik Arama Çalıştırma Yöntemi. Öğrenme Özelliğini Kullanma. Manuel Arama (Kod Girme İle Çalıştırma)

Akıllı Kumanda. Otomatik Arama Çalıştırma Yöntemi. Öğrenme Özelliğini Kullanma. Manuel Arama (Kod Girme İle Çalıştırma) Akıllı Kumanda Otomatik Arama Çalıştırma Yöntemi Arama yapacağınız cihazı çalışır konuma getiriniz ve kumandayı cihaza doğrultunuz, 2 2 Kumanda üzerindeki ilgili cihaz tuşuna (ÖRNEK: TV) Led ışığı sabit

Detaylı

ETKİLEŞİMLİ TAHTA KORUMA SİSTEMİ KURULUM

ETKİLEŞİMLİ TAHTA KORUMA SİSTEMİ KURULUM 1. Sistem 3 bileşenden oluşur a. Sunucu b. Koruma yazılımı c. Mobil anahtar ETKİLEŞİMLİ TAHTA KORUMA SİSTEMİ KURULUM Sunucu yazılımı: sunucu yazılımı öncelikle yerel ağda et (etkileşimli tahtaların) bağlı

Detaylı

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır.

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır. 78 Türkçe Hızlı Yükleme Kılavuzu Bu yükleme kılavuzu GW-7100U ve yazılımının yüklenmesinde size yol gösterecektir. Kablosuz ağ bağlantınızı kurmak için, aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayın. 1. Yükleme

Detaylı

Spectro LED Bluetooth Hoparlör

Spectro LED Bluetooth Hoparlör Spectro LED Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33042 Önemli Güvenlik Talimatları Bu hoparlör, tüm açılarda gelecek su sıçramasından korunacak şekilde tasarlanmıştır. Tümünün suya girmesi, ürüne zarar

Detaylı