Arş. Gör. Seçil Toprak

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Arş. Gör. Seçil Toprak"

Transkript

1 Arş. Gör. Seçil Toprak

2 Genel kapsamda araştırma görevliliği Öğretim Yardımcıları genel başlığı altında geçer sayılı kanunun 33. madde a bendinde yapılan ve araştırma görevliliği görev tanımı için en genel tanımlama olan tanıma göre; Araştırma görevlileri, yükseköğretim kurumlarında yapılan araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı olan ve yetkili organlarca verilen ilgili diğer görevleri yapan öğretim yardımcılarıdır.

3 Araştırma görevlisi olmak için: Üniversite yıllarından başlamak üzere kendi bölümünüzde başarılı bir performans sergilemeli ve derslerinizin iyi olması gerekmektedir. Bununla birlikte girmeniz gereken sınavlar vardır. İngilizce seviyenizin de kendi alanınızda yazılanları ve alanınızdaki gündemi takip edecek seviyede olması gerekir. Bu seminerde tüm bu süreci adım adım açıklayarak Araştırma Görevlisi nasıl olunur? sorusuna cevap vermeye çalışacağız. Araştırma görevlisi olmak için öncelikle: 1) Ortalamanızın yüksek olması, 2) Bölümünüz ile alakalı ilginiz ve yeterli bilginizin olması, 3) ALES ve dil puanınızın olması gerekir.

4

5 1. Cari Atama a. 33/a maddesi: Bunlar ilgili anabilim veya anasanat dalı başkanlarının önerisi, Bölüm Başkanı, Dekan, enstitü, yüksekokul veya konservatuar müdürünün olumlu görüşü üzerine rektörün onayı ile araştırma görevlisi kadrolarına en çok üç yıl süre ile atanırlar; atanma süresi sonunda görevleri kendiliğinden sona erer. Bunlar aynı usulle yeniden atanabilirler. Yani araştırma görevlisinin sözleşmesi en çok 3 yılda bir yenilenir. Yenileme işlemi yüz kızartıcı bir suç işlenmediği takdirde otomatik olarak yapılmaktadır.

6 b. 50/d maddesi: Lisansüstü öğretim yapan öğrenciler, kendilerine tahsis edilebilecek burslardan yararlanabilecekleri gibi, her defasında bir yıl için olmak üzere öğretim yardımcılığı kadrolarından birine de atanabilirler. Bu maddeye göre 50/d kapsamında atanan araştırma görevlileri burslu öğrenci statüsünde yer almaktadır. Ancak 33/a ile atanan araştırma görevlileri ile aynı özlük haklarına sahiptirler. Görev süreleri lisansüstü öğrenimlerini tamamlayıncaya kadardır, eğitim tamamlandıktan sonra görevlerine son verilir.

7

8 Ortalama, size cari atama ile yapılan araştırma görevlisi başvurusu esnasında bir katkı sağlamaz!!! Araştırma görevlisi alımlarında ilk etapta ALES puanınızın %60 ve dil puanınızın %40 alarak puanınız hesaplanır. Bu hesaplamadan sonra yapılan sıralamada mülakata/bilim sınavına girmeye hak kazanırsanız, ortalamanız devreye girer. Ancak yüksek lisans başvurusunda ise birçok üniversitede 65 not ortalaması alt limit olarak belirlenmiştir. Ortalama,Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ile yapılan araştırma görevlisi başvurusu esnasında önemli bir katkı sağlar!!! ÖYP ye başvururken ALES in %50 si, lisans mezuniyet ortalamasının %35 i, yabancı dil notunun %15 i alınarak puan hesaplaması yapılır.

9 Alanınızda ilgili olmak neden önemlidir? Araştırma görevliliği ile başlayan akademik kariyeriniz, ömrünüzün sonuna kadar devam edecektir. Sürekli kendi alanınızdaki yenilikleri takip etmelisiniz. Literatüre hakim olmalısınız. Her konu hakkında uzman olmasanız da her konuda kimlerin uzman olduğunu ve otorite isimleri bilmelisiniz. Ömür boyu yapacağınız bir meslekten bahsediyoruz. İlerleyen yıllarda doçent ve profesör olacaksınız. Bu da sizin kendi alanınızı sevmenizi gerektiren bir şeydir. Çünkü sevmediği bir şey ile ömrünün büyük bölümünü geçirmeyi kimse istemez. Araştırma görevliliği ve onun devamı olan öğretim üyeliği, sabah 8 akşam 5 çalışıp eve geldiğinizde ayaklarınızı uzatıp televizyon izleyebileceğiniz bir meslek değildir. Çünkü okulda geçirdiğiniz vakitlerde bölümünüz ve öğrencilerinizle ilgilenirken evde geçirdiğiniz vakitlerde de araştırma ve kendinizi geliştirmeye vakit ayırmalısınız. Aksi takdirde araştırmalarınız eksik kalacak yahut insanlarla iletişiminiz ve bölümünüzde yerine getirmeniz gereken işlerinizi aksatacaksınız. Şunu unutmayın, üniversitede araştırma görevliliği ile başlayan kariyeriniz ile birlikte siz artık bilim insanısınız. Bu da özverili yaşam şartlarını gerekli kılmaktadır. Aksi takdirde bilime yapacağınız katkı çok düşük olacaktır.

10 Maalesef ülkemizde son yıllarda bu mesleğe artan talepten dolayı, mesleğe giriş de belli kriterlere bağlanmıştır. Bunların başlıcaları olan ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) ve İngilizce (KPDS, ÜDS, TOEFL, IELTS vs.) puanlarınızın olması gerekir. Teknik olarak araştırma görevlisi kadrolarına başvuru esnasında ALES puanınızın en az 70 ve dil puanınızın en az 50 olması gerekmektedir. Ancak üniversiteler bu şartları kendi tercihlerine göre değiştirebilir. Yabancı dil şartı teknik olarak istenmekle birlikte, bazı alanlarda çok önemli hale gelmiştir. Özellikle literatürün İngilizce dilinde geliştiği ve yerli çalışmaların az olduğu alanlarda İngilizce çok önemlidir.

11

12 İlk önce sayfasından kadro ilanları takip edilir.

13 İlanda yer alan başvuru şartları sağlanıyorsa ilgili birime istenen evraklar elden ya da posta ile teslim edilerek başvuru yapılır. Başvuru için genel şartlar; sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 2. Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES ten en az 70 puan almış olmak, 3. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) veya Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği YÖK ce kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak, 4. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması, 5. Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4 lük not sisteminin 100 lük not sistemine eşdeğerliğinin YÖK'ün hazırladığı tablo ile belirlenmesi.

14 İstenen belgeler genellikle sayfanın en altında belirtilir. Araştırma görevlisi olmak için lisans mezunu olmak yeterlidir. YÖK ün web sayfasındaki ilanlarda araştırma görevlisi kadrosu için gerekli şartlarda kimi zaman yüksek lisans yapıyor olmak, yüksek lisans yapmış olmak, doktora yapıyor olmak gibi şartlar konulabilir. Bu kadrolara lisans mezunu birisi olarak başvuramazsınız. Siz, başvuru şartlarında size uygun olan kadrolara başvurmalısınız.

15 Başvuru yapan adaylar arasında ALES notunun %60 ı, yabancı dil notunun %40 ı alınarak bir sıralama yapılır. Sıralamaya giren adaylar arasından ilan edilen kadro sayısının 10 katı kadar aday yazılı sınava (bilim sınavı) çağrılır. Yazılı sınav sonucu tüm notların belirli ortalamaları alınarak (örneğin; ALES %30, lisans mezuniyet notu %30, sınav sonucu %30, yabancı dil %10) adaylar arasında sıralama yapılır. Kadro sayısına göre ilk sıradakiler alınır. Kadroya girmeye hak kazanan aday ilanda belirtilen süre içerisinde evraklarını üniversitenin Personel Daire Başkanlığı na teslim eder. Üniversite yönetim kurulu atamayı gerçekleştirir, alınan karar adaya tebliğ edilir. Tebliğ tarihinden sonra en geç 15 gün içinde göreve başlanır. Cari usul ile atanan araştırma görevlilerinin lisansüstü eğitim alma zorunlulukları yoktur. Ancak öğretim üyeliğine yükselebilmek için doktorayı tamamlamak şart olduğundan eğitim almaları yararlarına olacaktır. Bu eğitim için de; Atanılan üniversitede eğitim varsa orada eğitim alınabilir. Başka bir üniversitede eğitim alınmak isteniyorsa atanılan kurum izin verdiği takdirde görevlendirme alınabilir (35. Madde) ya da git-gel yapılabilir.

16 2. ÖYP Ataması ÖYP atamaları temel olarak 2547 sayılı kanunun 33/a maddesine göre yapılır. Aynı zamanda kendi içinde Usul ve Esaslar ile düzenlenmiştir. Bu Usul ve Esaslar a göre atama prosedürü şu şekildedir; MADDE 5 (1) Adaylar, YÖK ün resmi internet sitesinde ilan edilen ÖYP araştırma görevlisi kadrolarına başvurularını, söz konusu internet sitesi üzerinden beyan usulüne göre yapar. ÖYP araştırma görevlisi kadrolarına yerleştirmeler YÖK tarafından ÖYP puanı esas alınarak merkezi sistemle yapılır. (2) İlan edilen kadrolara yerleştirilen adayların beyanlarının doğruluğunun kontrolü ilgili yükseköğretim kurumunca yapılır. ÖYP araştırma görevlilerinin atanmaları 2547 sayılı Kanun un 33. maddesi uyarınca; Yabancı dil puanı 50 nin altında olanlar için bir yıl, yabancı dil puanı puan olanlar için ise iki yıl süreyle yapılır. Yanlış beyanda bulunduğu halde ataması yapılan araştırma görevlileriyle ilgili tüm cezai ve hukuki sorumluluk atamayı yapan yükseköğretim kurumu yetkililerine aittir. ÖYP puanı hesaplaması ALES in %50 si, lisans mezuniyet ortalamasının %35 i, yabancı dil notunun %15 i alınarak yapılır. Adaylar ilk olarak YÖK tarafından ilan edilen tercih sitesi üzerinden tercih sistemine kayıt olurlar. Kayıt sırasında mezun olunan okul bilgileri, varsa devam eden lisansüstü eğitim bilgileri, ALES, yabancı dil ve lisans not ortalaması bilgileri sisteme girilir.

17 Bilgiler girildikten sonra tercih ekranına geçilir. YÖK tarafından adresinde ilan edilen kadrolar arasından şartların sağlandığı 10 kadro tercih edilir. Aranan şartlar cari alımlarda olduğu gibi özel şartlar kısmında belirtilmektedir.

18 Tercih süresi bitiminde YÖK tarafından ÖYP puanı esas alınarak merkezi yerleştirme yapılır. Kadroya girmeye hak kazanan aday ilanda belirtilen süre içerisinde evraklarını üniversitenin Personel Daire Başkanlığı na teslim eder. Üniversite yönetim kurulu atamayı gerçekleştirir, alınan karar adaya tebliğ edilir. Tebliğ tarihinden sonra en geç 15 gün içinde göreve başlanır.

19 ÖYP alımlarında cari alımlardan farklı olarak tüm araştırma görevlilerinin lisansüstü eğitim alma zorunluluğu ve yabancı dil puanı 65 in altında olan araştırma görevlilerinin dil kursuna gitme zorunluluğu vardır. Yabancı dil puanı 65 ve altında olan ÖYP li araştırma görevlileri merkezi yerleştirmelerden yaklaşık 1 ay sonra dil kursu için tercih yaparlar. Tercih işlemleri kadro tercihleri ile aynı düzende gitmektedir. Açılan dil kursu merkezleri YÖK tarafından ilan edilir. Araştırma görevlileri tercih sistemine girerek açılan merkezler arasından tercihte bulunurlar. Tercih sayısı açılan dil merkezi sayısı kadardır. Tercih süresi bitiminde YÖK tarafından ÖYP puanı esas alınarak merkezi yerleştirme yapılır. Dil kursuna katılım zorunludur, bu nedenle eğer tüm okulları tercih etmez ve var olan tercihlerinizden birine yerleştirilemezseniz YÖK sizi rastgele puanınızın yettiği bir dil kursuna yerleştirecektir. Dil eğitimi 6 ay sürmektedir.

20 Eğitim bittikten sonraki süreç iki şekilde işler; 1. Eğitim bitiminde puanınız 50 altı ise atandığınız okula dönüp çalışmaya başlarsınız. Puanınızı 50 üstü yapmak için 6 ay, 65 üstü yapmak için 1,5 yıl süreniz vardır. 2. Eğitim bitiminde puanınız arası ise atandığınız okula dönüp çalışmaya başlarsınız. Puanınızı 65 üstü yapmak için 1,5 yıl süreniz vardır. Eğitim bitiminde puanınız 65 üstü ise eğer varsa lisansüstü eğitim tercihi yaparsınız, yoksa atandığınız okulda çalışarak tercihleri beklersiniz.

21 Yabancı dil puanı 65 ve üstü olan ÖYP li araştırma görevlileri atandıkları tarihten itibaren lisansüstü eğitime başlamak zorundadır. (Usul ve Esaslar Madde 7/5) Atanılan üniversitede lisansüstü eğitim varsa araştırma görevlileri eğitimlerini orada alırlar. Eğer yoksa eğitim alabilecekleri diğer üniversitelere görevlendirilirler.

22 Görevlendirme ile lisansüstü eğitim için 2 durum mevcuttur: 1) Atanmadan önce bir lisansüstü eğitime kayıtlı olma durumu: Usul ve Esaslar a göre ÖYP ile atanmadan önce bir lisansüstü eğitime kayıtlı olma durumunda bu eğitime devam edilip edilemeyeceği atanılan üniversitenin takdirindedir. Ancak; ÖYP araştırma görevlisi olarak atanmadan önce bir başka yükseköğretim kurumunda atandığı anabilim dalına/bölüme uygun bir lisansüstü programa devam edenlerin bu lisansüstü programlara devam edip edemeyecekleri yükseköğretim kurumlarının takdirindedir. (Madde 7/4/b) Atanılan üniversite lisansüstü eğitimi kabul ediyorsa lisansüstü eğitim alınan üniversitenin YÖK tarafından ilan edilen eğitim kontenjanları arasında olup olmadığına bakılır. Bu durumda görevlendirme iki şekilde olur:

23 a) Lisansüstü eğitim alınan üniversite YÖK ün ilan ettiği eğitim kontenjanları arasında ise atanılan üniversiteye 35. madde ile görevlendirme alınmak istendiğine dair dilekçe verilir. Üniversite dilekçeyi değerlendirmeye alır, yürütme kurulundan görevlendirme kararı çıkar ve araştırma görevlisine tebliğ edilir. Tebliğ edildikten sonra araştırma görevlisi kefaletname ve taahhütname senedini imzalayarak atandığı üniversiteden ilişiğini keser ve eğitim aldığı üniversitede göreve başlar. Bu durumda YÖK ten herhangi bir kontenjan talebine gerek yoktur. Usul ve Esaslar da da aşağıdaki şekilde açıklanmıştır; Halen bir devlet yükseköğretim kurumunda lisansüstü (yüksek lisans, doktora, bütünleşik doktora) eğitimine devam eden ÖYP araştırma görevlilerinin devam ettikleri yükseköğretim kurumu/ bölüm/anabilim dalı Yükseköğretim Kurulu kararı ile ilan edilen ÖYP kapsamında lisansüstü eğitim yapabilecek yükseköğretim kurumları arasında yer alıyorsa, bu anabilim dalına yerleşen araştırma görevlileri bu yükseköğretim kurumuna tahsis edilen lisansüstü eğitim kontenjanları dışında tutulur. Yükseköğretim kurumunun bu durumdaki araştırma görevlileri için kontenjan talep etmesine gerek yoktur. (Madde 7/9)

24 b) Lisansüstü eğitim alınan üniversite YÖK ün ilan ettiği eğitim kontenjanları arasında değilse öncelikle o üniversite için YÖK ten bireysel kontenjan talep edilir. YÖK ten olumlu cevap gelmesinin ardından bir üst maddede anlatılan şekilde görevlendirme işlemleri yapılır. ÖYP kapsamında atanmış olup, atanma tarihinden önce YÖK Yürütme Kurulunca belirlenen lisansüstü eğitim kontenjanları dışında başka bir yükseköğretim kurumu ve/veya bölümde lisansüstü eğitime başlamış araştırma görevlilerine aynı yerde lisansüstü eğitim yaptırmak isteyen yükseköğretim kurumlarının kontenjan talepleri, YÖK Yürütme Kurulunca bireysel olarak değerlendirilir. (Madde 7/6) Alınan eğitimin atanılan üniversite tarafından kabul edilmemesi durumunda YÖK ün ilan edeceği lisansüstü eğitim kontenjanlarından tercih yapılarak yeni bir eğitime başlanır.

25 2) Atanmadan önce bir lisansüstü eğitime kayıtlı olmama durumu: Atanmadan önce herhangi bir lisansüstü eğitime kayıtlı olmayan ÖYP li araştırma görevlileri iki dönem içinde YÖK ün ilan ettiği lisansüstü eğitim kontenjanlarından tercih yaparlar. Tercih dönemi dil eğitimi tercihleri ile aynıdır. ÖYP puanı esas alınarak YÖK tarafından merkezi yerleştirme yapılır. Araştırma görevlileri yükseköğretim kurumu tarafından belirlenen asgari şartları (ALES ve yabancı dil puanı) karşılamak zorundadırlar. (Usul ve Esaslar Madde 7/3) Atandıktan sonra bireysel başvuru ile girilen lisansüstü eğitimler YÖK tarafından kabul edilmez. ÖYP kapsamında atanmış olup, atanma tarihinden sonra YÖK Yürütme Kurulunca belirlenen lisansüstü eğitim kontenjanları dışında başka bir yükseköğretim kurumu ve/veya bölümde lisansüstü eğitime başlamış araştırma görevlilerine aynı yerde lisansüstü eğitim yaptırmak isteyen yükseköğretim kurumlarının kontenjan talepleri değerlendirmeye alınmaz. (Madde 7/7)

26

27 Araştırma görevlisi olmak için teknik olarak bazı puanlar gerekmekle birlikte sizin kendinizi geliştirmeniz de gerekir. Araştırma görevlisi demek, geleceğin doçent ve profesörü demektir. Araştırma görevliliği akademik kariyer yapmak isteyenlere yüksek lisans ve doktora sürecinde yapılan bir katkı gibi düşünülebilir. Yani sizden beklenen, ömür boyu araştırma görevlisi olarak kalmanız değildir. Bu ilerleme de akademik olarak kendi alanınızda kendinizi yetiştirmenize ve önce yüksek lisans, sonra doktora eğitimini tamamlamanıza bağlıdır. Ülkemizde araştırma görevlisi olmak devlet kadrosu olduğundan ve iş bulmak daha önemli olduğundan daha çok teknik yeterliliklere takılıp kendisini geliştirmeyi ihmal eden birçok bilim insanı adayı vardır. Bu durumun acilen düzeltilmesi gerekir. Araştırma görevlisi olmak isteyenlerin neye talip olduklarını iyi bilmeleri gerekir.

28 arastirma-gorevlisi-kimdir-nasil-atanir.html

29 DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ Öğretim Elemanı ARŞ. GÖR. SEÇİL TOPRAK

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği KAMUOYUNA DUYURU

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği KAMUOYUNA DUYURU 31.07.2008 KAMUOYUNA DUYURU Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA NAKLEN VEYA AÇIKTAN ATAMA YÖNERGESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA NAKLEN VEYA AÇIKTAN ATAMA YÖNERGESİ Senato : 03 Mart 2010 / 4 KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA NAKLEN VEYA AÇIKTAN BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Kahramanmaraş

Detaylı

sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekir.

sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekir. ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE OKUTMAN ALIM VE ATAMA İLKELERİ 2547 sayılı Kanunun 32 inci maddesi ile 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. Başkent Üniversitesinden: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. FAKÜLTE BÖLÜM UNVAN KADRO SAYISI

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953

Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953 Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953 ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA NAKLEN VEYA AÇIKTAN YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN

Detaylı

Genel şartlar MADDE 6 - (1) Bu yönetmelik kapsamındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda genel olarak;

Genel şartlar MADDE 6 - (1) Bu yönetmelik kapsamındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda genel olarak; Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953 ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA NAKLEN VEYA AÇIKTAN YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞSINAVLARINA İLİŞKİN

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI 2547 SAYILI KANUNUN 33/a MADDESİ UYARINCA ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNDA OLUP, ÖYP KAPSAMINDA BAŞKA BİR ÜNİVERSİTEDE LİSANSÜSTÜ EĞİTİM YAPACAK ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNE

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KILAVUZU

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KILAVUZU ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI, Ankara 2013 1 Bu Kılavuz uygulayıcılara ve ilgililere destek amacıyla hazırlanmıştır. ÖYP'ye başvuran adaylar ilgili mevzuatta

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KILAVUZU

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KILAVUZU ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI, Ankara 2014 1 Bu Kılavuz uygulayıcılara ve ilgililere destek amacıyla hazırlanmıştır. ÖYP'ye başvuran adaylar ilgili mevzuatta

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 26953

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 26953 Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953 ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KILAVUZU

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KILAVUZU ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI, Ankara 2013 1 Bu Kılavuz uygulayıcılara ve ilgililere destek amacıyla hazırlanmıştır. ÖYP'ye başvuran adaylar ilgili mevzuatta

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 30590

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 30590 Resmi Gazete Tarihi: 09.11.2018 Resmi Gazete Sayısı: 30590 ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : İlanın Çıkılacağı yer 1012177 (İlan Özel Şartlarında güncelleme yapılmıştır.)

Detaylı

12.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43295

12.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43295 12.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43295 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1001790 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde ORTA DOĞU ara TEKNİK

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Usul ve Esasların amacı, yükseköğretim kurumlarına Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı

Detaylı

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Başkent Üniversitesinden: DÜZELTME İLANI 07..08 tarihli ve 3068 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Başkent Üniversitesi Fakülte/Meslek Yüksekokullarına Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri Alım

Detaylı

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43428

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43428 16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43428 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1001927 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde AKDENİZ ara ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972 02.05.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008440 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ İçindekiler BAŞVURU TARİHLERİ Tezli Yüksek Lisans Programlarına Başvuru, Sınav ve Kayıt Tarihleri Tezsiz

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Usul ve Esasların amacı,

Detaylı

RĠZE ÜNĠVERSĠTESĠ RĠZE ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM GÖREVLĠLĠĞĠNE, OKUTMANLIĞA VE ÖĞRETĠM YARDIMCILIĞINA ATANMA ĠLKELERĠ ĠLE ĠLGĠLĠ YÖNERGE

RĠZE ÜNĠVERSĠTESĠ RĠZE ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM GÖREVLĠLĠĞĠNE, OKUTMANLIĞA VE ÖĞRETĠM YARDIMCILIĞINA ATANMA ĠLKELERĠ ĠLE ĠLGĠLĠ YÖNERGE RĠZE ÜNĠVERSĠTESĠ RĠZE ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM GÖREVLĠLĠĞĠNE, OKUTMANLIĞA VE ÖĞRETĠM YARDIMCILIĞINA ATANMA ĠLKELERĠ ĠLE ĠLGĠLĠ YÖNERGE Kabul Tarihi: 14/09/2007 Karar No : 7 Milli Piyango Eğitim Kampüsü Rize

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI 1 Başvuru Alımı Kadro Belirleme YÖK tarafından gönderilen listeyi, ÖYP kapsamında yetiştirilmek üzere Üniversitemiz kadrolarına atanacak Kadro Tablo

Detaylı

KADRO ÜNVANLARINA BAĞLI ÖZEL ŞARTLAR

KADRO ÜNVANLARINA BAĞLI ÖZEL ŞARTLAR Gümüşhane Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Devlet Ve Vakıf Yükseköğretim Kurumlarının Öğretim Görevlisi, Okutman, Araştırma Görevlisi, Uzman, Çevirici Ve Eğitim-Öğretim Planlamacısı Kadrolarına

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45059

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45059 07.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45059 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1003557 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35600

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35600 29.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35600 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 28332 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde GEBZE TEKNİK ara

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35623

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35623 31.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35623 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 28355 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde GEBZE TEKNİK ara

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA ATANMA VE GÖREV SÜRELERİ İLE İLGİLİ İLKELER

ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA ATANMA VE GÖREV SÜRELERİ İLE İLGİLİ İLKELER ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA ATANMA VE GÖREV SÜRELERİ İLE İLGİLİ İLKELER 2547 sayılı Kanunun 33/a ve 50/d maddeleri ile 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45918

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45918 24.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45918 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1004411 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ

Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ İlan Bilgileri Akademik İlanlar Modülü İlan Listeleme Arşiv ÖYP Arşiv İlan No : 30061 Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ Üniversite İlan çıkılan Yer Seçiniz Gönderilme Durumu Gönderildi YÖK Karar Durumu İlanın

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : İlanın Çıkılacağı yer 1012543 (İlan Özel Şartlarında güncelleme yapılmıştır.)

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ İçindekiler BAŞVURU TARİHLERİ Tezli Yüksek Lisans Programlarına Başvuru, Sınav ve Kayıt Tarihleri Tezsiz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü ne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İÇİN; DOKTORA İÇİN;

BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İÇİN; DOKTORA İÇİN; SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü ne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. YÜKSEK

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI TÜM İLAN METNİNİ VE EKLERİ OKUMADAN ONLİNE BAŞVURU İŞLEMLERİNE

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26098

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26098 24.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26098 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 25962 İlanın Çıkılacağı yer ORTA

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU:

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: AKADEMİK PERSONEL ALIMI (ÖNCELİKLİ ALANLARDAKİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-2013 1 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48652

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48652 11.02.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48652 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1007133 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47007

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47007 31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47007 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1005497 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43909

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43909 09.11.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43909 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1002407 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35597

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35597 29.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35597 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 28329 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde GEBZE TEKNİK ara

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

02.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45022

02.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45022 02.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45022 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1003520 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde ARTVİN ÇORUH ara

Detaylı

Bilim / Sanat Dalı veya Ön Koşullar

Bilim / Sanat Dalı veya Ön Koşullar MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Maliye Bakanlığı ile Marmara Üniversitesi Arasında Düzenlenen Lisansüstü Öğretim, Araştırma ve Hizmet İçi Eğitim İş Birliği

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 14 Mart 2016 PAZARTESİ YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ YÖNETMELİK Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından: Sayı : 29653 ÖĞRETİM

Detaylı

1 Başvurdukları bölüm/anabilim dalı/program adı, ilan tarihi ve son başvuru tarihleri, yazışma adreslerini ve telefon numaralarını belirten dilekçe

1 Başvurdukları bölüm/anabilim dalı/program adı, ilan tarihi ve son başvuru tarihleri, yazışma adreslerini ve telefon numaralarını belirten dilekçe 02.11.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=44106 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1002603 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43420

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43420 09.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43420 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1001919 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

GENEL ŞARTLAR. 1. 657 sayılı Kanun un 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

GENEL ŞARTLAR. 1. 657 sayılı Kanun un 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, AÇIKLAMALAR "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Usul Ve Esaslar" uyarınca, Yükseköğretim Kurumlarına Alan sınavı yapılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) araştırma görevlisi kadroları dışında

Detaylı

14.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43616

14.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43616 14.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43616 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1002115 Üyelik Duyurular İletişim BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ >DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

Detaylı

ALES, Transkript Notu, Mesleki Bilgi Değerlendirme ve Mülakat sonrasında yapılan hesaplamada puan barajı

ALES, Transkript Notu, Mesleki Bilgi Değerlendirme ve Mülakat sonrasında yapılan hesaplamada puan barajı MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2015- Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Maliye Bakanlığı ile Marmara Üniversitesi Arasında Düzenlenen Lisansüstü Öğretim,Araştırma ve Hizmet İçi Eğitim İş Birliği Lisansüstü

Detaylı

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ BURSLU LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNERGESİ

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ BURSLU LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNERGESİ T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ BURSLU LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNERGESİ Amaç MADDE 1-(1) Bu Yönergenin amacı, Turgut Özal Üniversitesi bünyesinde yürütülmekte olan lisansüstü programlara burslu olarak

Detaylı

25.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26274

25.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26274 25.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26274 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 26138 İlanın Çıkılacağı yer KARABÜK

Detaylı

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÖK 100/2000 DOKTORA BURSLARI 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU SÜRECİNE İLİŞKİN TAKVİM Başvuru

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018 ÖNEMLİ NOT: 1024335,1024338 ve 1024339 NOLU İLANLAR İLE İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1 - (1) Bu yönerge, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında Akdeniz

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43610

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43610 16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43610 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1002109 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde KIRKLARELİ ara

Detaylı

25.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=25925

25.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=25925 25.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=25925 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 25789 İlanın Çıkılacağı yer AĞRI

Detaylı

12.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43399 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1001898 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde AHİ EVRAN ara ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52604

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52604 26.10.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52604 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1011049 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45906

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45906 22.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45906 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1004399 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46651

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46651 31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46651 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1005142 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR ANABİLİM DALLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ALES Asgari YDS/ÜDS/ KPDS/

Detaylı

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45008

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45008 04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45008 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1003506 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA ATANMA VE YÜKSELTİLME KRİTERLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA ATANMA VE YÜKSELTİLME KRİTERLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA ATANMA VE YÜKSELTİLME KRİTERLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1 - Bu Yönergenin amacı, Üniversitemiz öğretim üyesi kadrolarına

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26289

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26289 01.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26289 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 26153 İlanın Çıkılacağı yer ANADOLU

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. Uyruklu Yabancı Uyr. T.C. Uyruklu Yabancı Uyr. MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Maliye Bakanlığı ile Marmara Üniversitesi Arasında Düzenlenen Lisansüstü

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48831

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48831 19.02.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48831 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1007311 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49943

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49943 22.04.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49943 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008411 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43465

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43465 14.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43465 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1001964 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde AĞRI İBRAHİM ara

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) UYGULAMA YÖNERGESİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) UYGULAMA YÖNERGESİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP)

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1022538 İlanın Çıkılacağı yer TRAKYA ÜNİVERSİTESİ--->UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52495

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52495 11.10.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52495 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1010940 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ BELGELER

LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ BELGELER LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ BELGELER 1. BaĢvuru Formu; İlgili Enstitü Müdürlüğünden ve/veya web sitesinden temin edilecek form dilekçe. 2. ALES sonuç belgesi; *Yüksek Lisans/Doktora Programları

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45388

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45388 15.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45388 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1003882 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=40964

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=40964 14.07.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=40964 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 33647 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde DOKUZ EYLÜL ara ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43603

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43603 16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43603 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1002102 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde DOKUZ EYLÜL ara

Detaylı

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 3.Maddesi ile 09 Kasım 08 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan ve Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYESĠ YETĠġTĠRME PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYESĠ YETĠġTĠRME PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYESĠ YETĠġTĠRME PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) Öğretim Üyesi

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49927

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49927 25.04.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49927 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008395 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35829

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35829 31.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35829 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 28559 İlanın Çıkılacağı yer ULUDAĞ

Detaylı

Akademik. İşletme (İngilizce) Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi

Akademik. İşletme (İngilizce) Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI (profesör, doçent, doktor öğretim üyesi) olarak personel alım ilanı; Üniversitemizin aşağıda belirtilen yüksekokul ve bölümlerine,

Detaylı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI

IŞIK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI IŞIK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI Amaç Madde 1. Işık Üniversitesi akademik yükseltme ve atamaya ilişkin esasların saptanmasında amaç, Üniversite ye lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim-öğretim,

Detaylı

23 6 2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=21352

23 6 2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=21352 23 6 2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=21352 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 21257 İlanın Çıkılacağı yer AĞRI

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51103

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51103 15.07.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51103 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009560 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1012952 İlanın Çıkılacağı yer ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ >FEN BİLİMLERİ

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49881

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49881 20.04.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49881 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008351 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51255

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51255 01.08.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51255 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009711 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Galatasaray Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1023033 İlanın Çıkılacağı yer MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ--->REKTÖRLÜK

Detaylı

PROGRAMLARA BAŞVURU TARİHLERİ : 19 Haziran 14 Temmuz 2017 PROGRAMLARA KABULLERİN İLANI : 21 Temmuz (Yabancı Uyruklu Adaylar için)

PROGRAMLARA BAŞVURU TARİHLERİ : 19 Haziran 14 Temmuz 2017 PROGRAMLARA KABULLERİN İLANI : 21 Temmuz (Yabancı Uyruklu Adaylar için) 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARININ KONTENJANLARI, PROGRAMLARA BAŞVURU, KAYIT TARİHLERİ VE KABUL KOŞULLARI PROGRAMLARA BAŞVURU TARİHLERİ : 19 Haziran

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün ekli listede belirtilen anabilim dallarına 2008-2009 eğitim-öğretim yılı ikinci (bahar) yarıyılında Lisansüstü

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50376

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50376 13.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50376 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008842 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49018

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49018 08.03.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49018 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1007494 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51023

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51023 01.07.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51023 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009486 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 16 ARALIK 2016 TOPLANTI SAYISI : 13 KARAR 15: Trakya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 5. maddesinde değişiklik yapılmasına

Detaylı