MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU"

Transkript

1 MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki 48 BJ 303 plakalı motosiklet karşıdan karşıya geçen, Şenay Yalavaç, Şaban Doğan ve Nurten Doğan a çarptı. Motosiklet kazası sonrasında motosiklet sürücüsü İsmet Özbaş, Nurten Doğan hayatını kaybetti. Şenay Yalavaç ve Şaban Doğan isimli 2 kişi ise yaralandı. Yayalara çarpan motosiklet yaklaşık 150 metre sürüklenerek orta refüje çarparak durabildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi. Kaza mahalline gelen sağlık ekipleri Sürücü Özbaş ve Nurten Doğan a kalp masajı yaptı. Ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırılan Özbaş ile Doğan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şaban Doğan ve Şenay Yalavaç ise Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şaban Doğan nın hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, Yalavaç ın ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Kazanın ardından kara yolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılırken polisler ise olay yerinde incelemelerde bulundu. Bodrum İlçe Emniyet Müdür Can Candaş da olay yerine gelerek kaza hakkında bildi aldı. Öte yandan 19 yaşındaki Özbaş ın ise motosikletini yeni aldığı öğrenildi.

2 MOTOSİKLET KAZASI NDA BODRUM ACIYA BOĞULDU Motosiklet sürücüsü İsmet Özbaşın cenaze törenine Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Taner Uslu, Kemal Orman, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile çok sayıda vatandaş, arkadaşları katıldı. Adliye Camisinde İkindi vakti cenaze namazının ardından Karaburgaz mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Kazada yaşamını kaybeden bayan Nurten Doğan ın cenazesi Adapazarın da defnedileceği öğrenildi.

3

4

5

6

7 MOTOSİKLET TUTKUNLARI SANAYİİ DE BULUŞTU Motosikletçilere Müjde! Bodrum da 2011 yılından buyana faaliyetlerini sürdüren Bodrum Motosiklet, yeni bir atak yaparak, Bodrum da olmayan hizmeti ve servisi, Bodrum Sanayii içerisinde açtığı yeni atölyesinde gerçekleştirmeye başladı. Açılış kokteyline Bodrumda bulunan motosiklet dernek ve gurupları ile dostları geniş bir katılım sağladı. Okay Elaldı dostlarının geniş bir katılım sağladığı açılışta çok mutlu

8 olduğunu ifade etti. Motosiklet ve ileri sürüş eğitmeni Okay Elaldı nın sahibi olduğu Bodrum Motosiklet, Sanayi içerisinde yeni bir atölye açarak, motosiklet için yağ, lascustom Sliderstik ve aksesuvar satışları yapmaya başladı. Özellikle lastik ürünleri ile öne çıkan mağaza hakkında açıklamada bulunan Okay Elaldı, Profesyonel lastik hizmetlerini bugüne kadar İzmir ve Antalya dan karşılayan motosiklet sürücüleri için İtalyan menşeli, özellikle motosiklet lastiklerine balans ve otomatik sökme takma işlemi yapabilecek, makinalar ile donattığımız atölyemizde, ayrıca konusunda uzman ve sadece motosiklet için üretilen İpone ve Motul marka yağlar, çeşitli aksesuarlar ve Michelin, Pirelli, Metzeler ve %100 yerli üretim olan Anlaş lastiklerinin bayiliği ve satışları da gerçekleştirilecek. Her tür ve hacimde motosiklete hizmet vereceğimiz tesisimizde ayrıca Muğla bölgesinde dahi olmayan techizatlarla, Bodrumlu motosiklet sürücülerine hizmet verdiğimiz gibi, Muğla bölgesinin de çözüm ortağı olmayı hedefledik. dedi. Çok çeşitli hizmet ve servisleri için herkesi tanışmaya beklediğini belirtti.

9

10

11 Motosiklet ile Bodrum dan Afrika nın en ucuna gidip, geldi Bodrum da Reklam Art şirketinin sahibi reklamcı Giray Türker, 102 gün süren maceralı yolculuğunu tamamladı. Bodrum dan güney Afrika ya gitmek için 2015 Kasım ayında yola çıkan Türker, motosikleti ile Türkiye den Mısır ın İskenderiye Limanı na gemi ile geçerek başladığı yolculuğunu tamamlayarak Bodrum a geri döndü.

12 Hint Okyanusu ile Atlas okyanusunun birleşme noktası niteliğinde olan Cape Agulhas a geçtiğimiz günlerde ulaşan Türker, Mısırdan çıktığı seyahati boyunca karşılaştığı her sorunu ustalıkla aşarak, yaklaşık km yol yaptı. Mısır, Sudan, Etiyopya, Kenya, Tanzanya, Malawi, Zambiya, Botswana, Namibya ve Güney Afrika olmak üzere 10 ülkede Bodrum Bayrağını dalgalandıran 50 yaşındaki Giray Türker, Cape Town a ulaşarak hedefine vardı. Motosikletini gemi ile Türkiye gönderen Türker geriye uçakla döndü. Geçtiği ülkelerde çektiği fotoğrafları kendi facebook hesabında paylaşan motorcu gezgin paylaşımlarıyla kendisini izleyenleri hayran bırakıyor. Yolculuğu boyunca en çok demleme çay içmeyi özlediğini belirten Giray Türker, daha öncede 30 gün süren Tunus ve 45 gün süren Orta Asya gezisinde; Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, İran da zor bir yolculuk yapmıştı.

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25 YENİ BİR MOTOSİKLET SERVİSİ Motosikletçilere Müjde! Bodrum da 2011 yılından buyana faaliyetlerini sürdüren Bodrum

26 Motosiklet, yeni bir atak yaparak, Bodrum da olmayan hizmeti ve servisi, Bodrum Sanayii içerisinde açtığı yeni atölyesinde gerçekleştirmeye başladı. Motosiklet ve ileri sürüş eğitmeni Okay Elaldı nın sahib olduğu Bodrum Motosiklet, Sanayi içerisinde yeni bir atölye açarak, motosiklet için yağ, lastik ve aksesuvar satışları yapmaya başladı. Özellikle lastik ürünleri ile öne çıkan mağaza hakkında açıklamada bulunan Okay Elaldı, Profesyonel lastik hizmetlerini bugüne kadar İzmir ve Antalya dan karşılayan motosiklet sürücüleri için İtalyan menşeli, özellikle motosiklet lastiklerine balans ve otomatik sökme takma işlemi yapabilecek, makinalar ile donattığımız atölyemizde, ayrıca konusunda uzman ve sadece motosiklet için üretilen İpone ve Motul marka yağlar, çeşitli aksesuarlar ve Michelin, Pirelli, Metzeler ve %100 yerli üretim olan Anlaş lastiklerinin bayiliği ve satışları da gerçekleştirilecek. Her tür ve hacimde motosiklete hizmet vereceğimiz tesisimizde ayrıca Muğla bölgesinde dahi olmayan techizatlarla, Bodrumlu motosiklet sürücülerine hizmet verdiğimiz gibi, Muğla bölgesinin de çözüm ortağı olmayı hedefledik. dedi. Çok çeşitli hizmet ve servisleri için herkesi tanışmaya beklediğini belirten Okay Elaldı, 26 mart günü saat da yapacakları açılışa da tüm motosiklet kullanıcılarını ve motosiklet tutkunlarını davet etti.

27 KASKSIZ SÜRÜCÜLERE TRAFİKTEN CEZA Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından ilçenin çeşitli noktalarında motosiklet sürücülerine yönelik kask uygulamaları devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Gününde Turgutreis caddesi ile Cemil Uyar caddesinin kesiştiği noktada yapılan uygulamada 70 araç kontrol edilerek çeşitli maddelerden 12 bin TL para cezası kesilerek, 2 araçta trafikten men edilirken trafik görevlilerinin vatandaşlara hediyesi ceza makbuzu oldu.

28 Motosiklet sürücülerinin yoğunluğundan kaynaklanan yaralamalı ve ölümlü kazaların önüne geçmek için başlatılan uygulamalar günün belirli saatlerinde şehir merkezinin farklı bölgelerinde yapılmaya devam ediyor. Şehir merkezinin farklı bölgelerinde yapılan motosiklet sürücülerine yönelik kontrollerde kask takmayan ve muhtelif eksiklikleri bulunan sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Uğur Yurtsev OLAN YİNE MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE OLDU! Bodrum da önündeki aracı sollamaya çalışan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin çarpması sonucu, karşı yönden gelen motosiklete çarparak sürücüsünün hayatını kaybetmesine sebep oldu. Motosiklet sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği kaza bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Kaza saat 09:00 sıralarında Ortakent-Yalıkavak üzerinde meydana geldi. Kazada, Yalıkavak istikametine seyir halinde olan 48 SV 276 otomobilin sürücüsü Mustafa Konaklı (38) öndeki aracı sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı yönden gelen hafif ticari araca çarpmaktan son anda kurtulan otomobil, kendi şeridine geçip tekrar geçerken, karşı şeritten gelen Mustafa Dilbar ın (46) kullandığı 48 BA 038 motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet parçalanarak hurdaya döndü.

29 Motosiklet ve otomobil yoldan yaklaşık 2 metre aşağıda olan ağaçlık alana uçtu. Motosikletin aküsü yaklaşık 80 metre ilerideki bir işyerinin önünde bulundu. Talihsiz motosiklet sürücüsü ise olay yerinde hayatını kaybederken otomobilin sürücüsü ve araçta bulunan Suat Öztür yaralı olarak olay yerine gelen ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden sürücü ise Bodrum Devlet Hastanesi Morgu na kaldırıldı. Kaza bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İlk belirlemelere göre yaralıların hayati tehlikesi olmadığı belirtilen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Mehmet Dildar

30 Motosiklet Kulübünün yeni yönetiminden Başkan Kocadon a ziyaret Genel kurulun ardından yeni yönetim ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret eden Bodrum Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni dönemde yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi. İkinci kez başkanlığa seçilen Bodrum Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Cevdet Erçik e ziyaretinde yönetim kurulundan dernek genel sekreteri Mahmut Cingöz, sayman Suat Büyüksöylemez, kulüp amiri İrfan Değercan ve dernek genel kaptanı Akın Koç eşlik etti. Başkan Erçik, 12 yıldır kulüp içerisinde bulunduğunu, genel kurulun ardından seçilen yeni yönetim ile birlikte faaliyetlerini en iyi şekilde sürdüreceklerini ifade ederek şunları söyledi: Bodrum Motosiklet Kulübü Derneği olarak bu güne kadar birçok çalışmamız oldu. Yeni dönemde de yeni üyelerimizin de katkısıyla daha aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz Mayıs 2015 tarihleri arasında bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Bodrum-Kos-Rodos Motosiklet Festivali ne hazırlanıyoruz. 6-7 Kasım 2015 te ise Türkiye Motosiklet Federasyonu ile birlikte Enduro Şampiyonası nın son ayağını organize edeceğiz. Bodrum Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum a değer katan organizasyonlara belediye olarak desteklerinin süreceğini söyledi.

31 3282 TL CEZAYI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro ekipleri motosikletler üzerinde genel uygulamalarını sürdürmeye devam ediyor. Trafik Büro ya bağlı motorize ekipler Bodrum un farklı sokak ve caddelerinde sürdürdükleri uygulamalar sırasında bir çok motosikleti durdurarak sürücü ve araç bilgilerini kontrol ettiler. Kontroller sırasında ekiplerin durdurduğu 17 yaşındaki Tayfur isimli gencin ehliyetinin olmadığının anlaşılması üzerine kendisine 1609 TL, ruhsat sahibine de 1609 TL olmak üzere toplam 3218 TL ceza kesildiğini görünce gözyaşlarını tutamadı. Polis ekiplerine uzun süre gözyaşı dökerek cezanın iptalini isteyen 17 yaşındaki Tayfur un çabaları sonuç vermeyince ceza makbuzunu da alarak bölgeden uzaklaştı. Yapılan uygulamalar sırasında bir çok kasksız sürücüye ceza uygulanırken, evrakları tam olmayan motosikletlerde ekiplerce trafikten men edildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro ekiplerinin bu tür uygulamaları düzenli ve sıklaştırarak devam edeceği öğrenilirken, yetkililer sürücülerin yetersiz ehliyet ve eksik evraklı araçlarla trafiğe çıkmamalarını söylediler. Mehmet Can Meral

32 Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti Bodrum Myndos (Gümbet) Kavşağı nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Myndos (Gümbet) Kavşağı nda meydana gelen trafik kazasında 1987 doğumlu motosiklet sürücüsü Emrah Uyanık hayatını kaybetti. Kaza, Konacık tan Bodrum istikametine gitmekte olan 48 BA 649 plakalı hafriyat kamyonu sürücüsü Sefer Türkyılmaz Myndos Kavşağı ndan Gümbet istikametine döndüğü sırada Emrah Uyanık ın 48 RT 114 plakalı motosikletiyle çarpması sonucu meydana geldi. Bir anda kanlar içinde yerde kalan motosiklet sürücüsü Emrah Uyanık olay yerine gelen ambulans ile Bodrum Devlet Hastenesi ne götürülürken hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaskının takılı olduğu öğrenilen Emrah Uyanık ın hayatını kaybettiği kaza ile ilgili Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü

33 ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, kamyon şoförü Sefer Türkyılmaz ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Kaza nedeniyle Myndos Kavşağı ndan Gümbet istikametine giriş yaklaşık 1 saat kapalı kalırken, polis ekiplerinin incelemelerinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

34 ORGANLARI VERDİ 5 KİŞİYE HAYAT Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu yaklaşık bir hafta yaşam mücadelesi verdiği yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybeden genç anne iki böbreği, korneası, karaciğeri ve kalbi bağışlandı Bodrum da geçtiğimiz 12 Mart ta Kıbrıs Şehitleri Caddesi Gümbet Kavşağı mevkinde geçirdiği trafik kazası sonucunda ağır yaralanan ve Bodrum Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılan Fatma Kılıç ın (25) beyin ölümü gerçekleşti. Bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden Kılıç ın organları ailesi tarafından bağışlandı. İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi, İzmir Kent Hastanesi ve Ege Üniversitesi hastanelerinden gelen nakil ekibi, gece geç saatlerde Bodrum Devlet Hastanesine eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yaklaşık 4 saat süren operasyonların ardından Fatma Kılıç ın kalbi, böbrekleri, karaciğeri ve korneası alındı. Alınan organlar nakil bekleyen hastalara yetiştirilmek üzere yola çıktı. İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi nden Yrd. Doç Dr. İsmail Özsan, gazetecilere yaptığı açıklamada, karaciğer yetmezliği bulunan bir hastaya Kılıç tan aldıkları karaciğeri nakledeceklerini ifade etti. İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi nden ambulans uçakla gelen ekip ise nakilin ardından yine ambulansla Milas-Bodrum Havalimanı na buradan da ambulans uçakla İzmir e hareket etti.

35

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Motosiklet ile Bodrum dan Afrika nın en ucuna gidip, geldi

Motosiklet ile Bodrum dan Afrika nın en ucuna gidip, geldi Motosiklet ile Bodrum dan Afrika nın en ucuna gidip, geldi Bodrum da Reklam Art şirketinin sahibi reklamcı Giray Türker, 102 gün süren maceralı yolculuğunu tamamladı. Bodrum dan güney Afrika ya gitmek

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BODRUM YALIÇİFTLİK TE FECİ KAZA

BODRUM YALIÇİFTLİK TE FECİ KAZA BODRUM YALIÇİFTLİK TE FECİ KAZA Gece saatlerinde Bodrum da meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü bir kişi ağır şekilde yaralandı. Yalıçiftlik Mahallesinde yaşayan 18 yaşındaki üç genç, otomobille

Detaylı

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ ŞOFÖRLERİNE JANDARMA TRAFİK

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ ŞOFÖRLERİNE JANDARMA TRAFİK ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ ŞOFÖRLERİNE JANDARMA TRAFİK TİMİ TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ Jandarma ekipleri öğrenci servis araç ve sürücülerine yönelik çalışma başlattı. Bodrum ilçe Jandarma Komutanlığı Trafik

Detaylı

çikolatayla karşılandılar

çikolatayla karşılandılar Trafik cezası yerine çikolatayla karşılandılar Kurban Bayramı tatilini Bodrum da geçirmek isteyen vatandaşlara Trafik polisleri tarafından çikolata dağıtıldı. Trafik polislerinin ceza keseceklerini zanneden

Detaylı

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın 1.LEFKOŞA'DA TRAFİK KAZASI: 10 YAŞINDAKİ HASAN AĞIR YARALI Dün, sabah saatlerinde Lefkoşa'da meydana gelen trafik kazasında, 10 yaşındaki Hasan ciddi şekilde yaralandı. Polisten edinilen bilgiye göre,

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

9.Örnek Olay Çalışması Emniyet Kemeri Kullanımı: Doktor bey yaralandı!

9.Örnek Olay Çalışması Emniyet Kemeri Kullanımı: Doktor bey yaralandı! 9.Örnek Olay Çalışması Emniyet Kemeri Kullanımı: Doktor bey yaralandı! Doktor Haklan bey, sabah muayenesine yetişmek üzere hızla hastaneye doğru yürüyordu. Cep telefonu çaldı, arayan hemşire Ayten hanımdı.

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Türkiye Sağlıklı. Programı çerçevesinde başarılı

Sağlık Bakanlığı Türkiye Sağlıklı. Programı çerçevesinde başarılı BODRUM DA BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET Sağlık Bakanlığı Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı çerçevesinde başarılı öğrencilere bisiklet dağıtımı yapıldı. Dağıtımı Bodrum Kaymakamı Dr.

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

YOL ORTASINDA ALEV ALEV YANDI

YOL ORTASINDA ALEV ALEV YANDI YOL ORTASINDA ALEV ALEV YANDI Bodrum da seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Yangında araç kullanılamaz hale geldi. Ortakent Kavşağı ndan Bitez Kavşağı na seyir halinde seyreden

Detaylı

Jandarma Genel Komutanlığı

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Trafikte Alkol ve Uyuşturucu ile Etkin Mücadele Sempozyumu (Alkol ve Uyuşturucu Etkisi Altındaki Sürücülerin Oranları ) 1 Jandarma Trafik Hizmetleri Jandarma Trafik Hizmetleri,

Detaylı

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN Bodrum da, okula giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen in sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı. Bodrum da dün

Detaylı

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle ilçe de ihtiyaç sahiplerine içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu Ramazan Kolilerinin dağıtımına

Detaylı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

23 Nisan da Bodrum da Türk Yunan dosluğu için oynadılar. Akademisi, PAOK Kos Futbol Akademisi nin ev sahipliğinde bir araya geldiler.

23 Nisan da Bodrum da Türk Yunan dosluğu için oynadılar. Akademisi, PAOK Kos Futbol Akademisi nin ev sahipliğinde bir araya geldiler. 23 Nisan da Bodrum da Türk Yunan dosluğu için oynadılar Göztepe Bodrum Futbol Akademisi, PAOK Kos Futbol Akademisi nin ev sahipliğinde bir araya geldiler. İlk vuruşu Kos kaymakamları yaptı ve Bodrum 23

Detaylı

2015 BURS VEREN VAKIF KURUM VE KURULUSLARIN TAM LISTESI - BURS...

2015 BURS VEREN VAKIF KURUM VE KURULUSLARIN TAM LISTESI - BURS... 2015 BURS VEREN VAKIF KURUM VE KURULUSLARIN TAM LISTESI - BURS... Portal : www.meydangazetesi.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 26.11.2015 Adres : http://www.meydangazetesi.com.tr/guncel/2015-burs-veren-vakif-kurum-ve-kuruluslarin-tam-listesi-burs-sartlari

Detaylı

BİLİRKİŞİ RAPORU ANKARA... İŞ MAHKEMESİ HÂKİMLİĞİNE

BİLİRKİŞİ RAPORU ANKARA... İŞ MAHKEMESİ HÂKİMLİĞİNE ANKARA... İŞ MAHKEMESİ HÂKİMLİĞİNE Dosya No Davacı Davalı : 2012 / Esas : Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı. : Sigorta A.Ş. İnceleme Konusu : Trafik kaza olayında kusur tespiti. 09.05.2013 tarihi bilirkişi

Detaylı

8.Örnek Olay Çalışması Ehliyetsiz Araç Kullanma: Ehliyetin yok muydu senin!

8.Örnek Olay Çalışması Ehliyetsiz Araç Kullanma: Ehliyetin yok muydu senin! 8.Örnek Olay Çalışması Ehliyetsiz Araç Kullanma: Ehliyetin yok muydu senin! Akşam arkadaşıyla babasının arabasına atlayıp dolaşmak isteyen Ekrem, annesinden anahtarları tahmin etmediği kadar kolayca alıverdi.

Detaylı

T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU İsrail Yaralıların Tahliye Operasyonu FAALİ YET RAPORU TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ 08 Haziran 2010 Afet Yönetimi Müdürlüğü A. GENEL DURUM Ulusal ve uluslararası çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından

Detaylı

Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nü Belediye Meydanı nda düzenlediği etkinliklerle kutladı.

Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nü Belediye Meydanı nda düzenlediği etkinliklerle kutladı. Bodrum da kutlaması Sevgililer Günü Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nü Belediye Meydanı nda düzenlediği etkinliklerle kutladı. Diptonik Grubu nun Sevgililer Günü özel konseriyle başlayan etkinliğe

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

10.Örnek Olay Çalışması Cep Telefonu ve Diğer Bağımlılıklar: Motosiklet sürücüsü cep telefonu ile konuşuyor!

10.Örnek Olay Çalışması Cep Telefonu ve Diğer Bağımlılıklar: Motosiklet sürücüsü cep telefonu ile konuşuyor! Okulun basketbol takımı, katıldığı turnuvada finale yükselmiştir. Final maçı heyecanıyla tüm takım havaalanına doğru gitmektedir. Herkes keyiflidir, otobüste neşeli bir hava hakimdir. E5 karayolunda servis

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Otomobillerde Kış Lastiği Zorunlu oldu diye düşünülmesi neden olan haber

Otomobillerde Kış Lastiği Zorunlu oldu diye düşünülmesi neden olan haber Kış Lastiğinin otomobillerde zorunlu olup olmadığı ile ilgili son açıklama Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamadır. "Basında 54 ilde kış lastiği zorunluluğu getiren bir genelge yayınlandığı ile

Detaylı

MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER

MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğrencileri bilimsel destekli üretim dersi kapsamında Bodrum Mutfak Mobilya yı ziyaret ederek yetkililerden üretim

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Ünlü pop sanatçısı Zeynap Casalini eski eşi boşanması ile ilgili ilk kez konuştu.

Ünlü pop sanatçısı Zeynap Casalini eski eşi boşanması ile ilgili ilk kez konuştu. CASALİNİ, BODRUMDA MÜJDESİ VERDİ ALBÜM ZEYNEP CASALİNİ ESKİ EŞİMLE HUSUMETİMİZ YOK Ünlü pop sanatçısı Zeynap Casalini eski eşi boşanması ile ilgili ilk kez konuştu. Tahsin Berk le 5 yıl evli kaldıktan

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı yalinosgb.com /haber/belek-antalya-otel-is-kazasi-8-yarali Antalya'nın Serik ilçesi Belek bölgesinde bir otel inşaatında meydana gelen göçük sonucu 8 işçi yaralandı.

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

Polis, saldırıda. Etiler'de cinayet!..

Polis, saldırıda. Etiler'de cinayet!.. 27 MART 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Etiler'de cinayet!.. OTOMOBİLİYLE seyir halindeyken Erhan Hastürk'e, arkasından gelen bir araçtan ateş açılması sonucu hayatını kaybetti.

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

2559 SAYILI POLİS VAZİFE VE SELAHİYET KANUNUNUN EK-1 MADDESİ KAPSAMINDA OYUN, TEMSİL, GÖSTERİ DÜZENLEMELERİ

2559 SAYILI POLİS VAZİFE VE SELAHİYET KANUNUNUN EK-1 MADDESİ KAPSAMINDA OYUN, TEMSİL, GÖSTERİ DÜZENLEMELERİ KARAÇOBAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÜVENLİK BÜRO AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S. N HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1-2911 SAYILI KANUNA GÖRE DÜZENLENEN AÇIK VE KAPALI YER TOPLANTILARI 1-

Detaylı

Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu

Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu www.yalinosgb.com/haber/ankarada-is-kazasi-kendi-meslegi-sonu-oldu Ankara nın Çankaya ilçesinde inşaatı süren Sinpaş Altınoran Konutları nda üzerine sac parçası

Detaylı

EFSANE YÖNETMEN MEMDUH ÜN ÖLÜMÜNÜN 1. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI. Yeşilçam ın efsane yönetmeni Memduh Ün, ölümünün birinci

EFSANE YÖNETMEN MEMDUH ÜN ÖLÜMÜNÜN 1. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI. Yeşilçam ın efsane yönetmeni Memduh Ün, ölümünün birinci MEMDUH ÜN İÇİN LOKMA DAĞITTI ELLERİYLE EFSANE YÖNETMEN MEMDUH ÜN ÖLÜMÜNÜN 1. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI Yeşilçam ın efsane yönetmeni Memduh Ün, ölümünün birinci yıldönümünde Bodrum da anıldı. Memduh Ün ün hayat

Detaylı

2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER. Karayolları Genel Müdürlüğü

2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER. Karayolları Genel Müdürlüğü T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER ÖNSÖZ Bu

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber 1 / 6 Hatay İskenderun'da haince planlanan pusuda hayatını kaybeden Beykozlu şehidimiz Deniz Topçu Er Erhan TERLETME'ye son görev için bütün İstanbul bir araya geldi. Beykozlu şehidimiz sabah saatlerinde

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI

ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI Bodrum Bitez Beldesinde evinde dün cesedi bulunan emekli Astsubay Hakan Alp i öldürdüğü iddia edilen 4 kişi İzmir de gözaltına alınarak Bodrum a getirildi. Bodrum, Muğla ve

Detaylı

FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI BAŞKAN BAŞKAN YARDIMCISI MÜDÜR MÜDÜR?? YARDIMCISI AMİRİ KOMSERİ MEMURU A MERKEZ BÜRO AMİRLİĞİ B EVRAK EKİP AMİRLİĞİ C TRAFİK-MOTORİZE D DENETİM E PAZAR SEYYAR EKİP AMİRLİKLERİ

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Yasadışı yollardan Yunan Adalarına geçmek için Bodrum a giriş yapan göçmenler polis ekiplerinin müdahalesi ile yakalandı.

Yasadışı yollardan Yunan Adalarına geçmek için Bodrum a giriş yapan göçmenler polis ekiplerinin müdahalesi ile yakalandı. BODRUM DA OPERASYONU KAÇAK GÖÇMEN Yasadışı yollardan Yunan Adalarına geçmek için Bodrum a giriş yapan göçmenler polis ekiplerinin müdahalesi ile yakalandı. Göçmen kaçakçılığını engel olmak, Ege denizindeki

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

Domates Kamyonu Can Aldı

Domates Kamyonu Can Aldı Domates Kamyonu Can Aldı yalinosgb.com /haber/domates-kamyonu-kaza-yapti-2-olu Aydın da domates toplamaya giden işçilerin bindiği kamyonun arka kapağının açılması sonucu meydana gelen kazada iki kişi öldü,

Detaylı

Çarptı, Kaza Yaptırdı, Kaçtı

Çarptı, Kaza Yaptırdı, Kaçtı Çarptı, Kaza Yaptırdı, Kaçtı Konacık Alparslan Türkeş Bulvarı Lise Caddesi girişinde meydana gelen kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Alparslan Türkeş Bulvarından yukarı Konacık bölgesi istikametine

Detaylı

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Enerjisi Çalışmaları Güneş Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması kapsamında Güneş Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

MİMARLAR BODRUM DA, MÜBADELE VE MİMARİDE BULUŞTU

MİMARLAR BODRUM DA, MÜBADELE VE MİMARİDE BULUŞTU MİMARLAR BODRUM DA, MÜBADELE VE MİMARİDE BULUŞTU Mübadele ve Mimari konulu konferans Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği ve TAKSAD tarafından Bodrum Trafo da gerçekleşti. Turgut Reis Tarih Kültür ve Sanat

Detaylı

Eşsiz bir manzarada doyumsuz lezzetler

Eşsiz bir manzarada doyumsuz lezzetler KUSADASl - demokrat 27 Ağustos 2011 Sayfa 3 SÖKE TEKZEN YENİDEN KAPILARINI MÜŞTERİLERİNE AÇTI - NİSAN AYI İÇİNDE YANAN SÖKE TEKZEN MAĞAZASI YENİDEN SÖKELİLER VE MÜŞTERİLERİ İLE BULUŞTU - Perakende satışın

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ Önceki gün vefat eden gazeteci yazar Bülent Akkurt Bodrum da dostları, yakınlarının kollarında son yolculuğuna defnedildi. Bülent Akkurt un yazıları bir

Detaylı

MUSTAFA BARDAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MUSTAFA BARDAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MUSTAFA BARDAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Bodrum un tanınan Mimarlarından Bülent Bardak ın 85 yaşındaki babası Mustafa Bardak hayatını kaybetti. Bodrum Umurça Mahallesinde yaşamını sürdüren 1929 doğumlu

Detaylı

V. Ulusal İlk Yardım Sempozyumu

V. Ulusal İlk Yardım Sempozyumu V. Ulusal İlk Yardım Sempozyumu Acil ve Afet Durumlarında İlk Yardımın Önemi Doç. Dr. Gürkan ERSOY Dokuz Eylül Hastanesi, Acil Tıp ABD, Öğretim Üyesi Herkes İçin Acil Sağlık Derneği, Genel Sekreteri İlk

Detaylı

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Enerjisi Çalışmaları Güneş Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması kapsamında Güneş Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

GfK 2013 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Mayıs 2013 1

GfK 2013 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Mayıs 2013 1 OYDER Koçfinans Otomobil Bayi Memnuniyeti Alıcıları Takibi Araştırması Araştırması Raporu Raporu Mayıs Kasım 2013 2012 GfK 2013 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Mayıs 2013 1 Araştırmanın

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ T.C. HANÖNÜ KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ 15 DAKİKA 2-Dilekçe

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. TRAFİK GÜVENLİĞİ VE İLKYARDIM KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. TRAFİK GÜVENLİĞİ VE İLKYARDIM KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI KASIM (1. HAFTA) EKİM (3. HAFTA) EKİM (1. HAFTA) EYLÜL Demokrasi eğitimi. Okul genelinde kulübe seçilen öğrencilerin belirlenmesi. Sınıfta ve okulda yapılan etkinliklerde grupla çalışma kurallarına uyar.

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

09/TOHUM_F%C4%B0DANLIK_VE_KURAK_ALAN_A%C4%9EA%C3%87LANDIRMASI_TEKN%C 4%B0KLER%C4%B0_ULUSLARARASI_E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0_BA%C5%9EL

09/TOHUM_F%C4%B0DANLIK_VE_KURAK_ALAN_A%C4%9EA%C3%87LANDIRMASI_TEKN%C 4%B0KLER%C4%B0_ULUSLARARASI_E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0_BA%C5%9EL http://www.cem.gov.tr/erozyon/anasayfa/resimlihaber/14-04- 09/TOHUM_F%C4%B0DANLIK_VE_KURAK_ALAN_A%C4%9EA%C3%87LANDIRMASI_TEKN%C 4%B0KLER%C4%B0_ULUSLARARASI_E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0_BA%C5%9EL ADI%E2%80%A6.aspx?sflang=tr

Detaylı

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından Türkiye nin 7 coğrafi bölgesinden yöreye özgü 7 fidan getirildi. Fidanların 23 Nisan günü Bodrum da kararlaştırılacak uygun

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 08/02/2010 2010/14 (2010/14: Belediye Meclisinin 01/02/2010 tarih ve 84 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Sarıdere Alışveriş

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 06/04/2010 2010/32 (2010/32: Belediye Meclisinin 01/04/2010 tarih ve 181sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Özel Đdaresi

Detaylı

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu. KARSLIOĞLU NUN ACI GÜNÜ Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu nun babası 90 yaşındaki Selahattin Karslıoğlu vefat etti. Baba Karslıoğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. 03 Ocak

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR PROF. DR. H. NUSRET YÜKSELER HOCAMIZ SONSUZLUĞA UĞURLANDI İTÜ Elektrik Fakültesi'nden 1955'de mezun olan ve çalışmalarını, Kasım 1998'de emekli oluncaya kadar, EMO çalışmalarına

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BELGELENDİRME VE TRAFİK TESCİL DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BELGELENDİRME VE TRAFİK TESCİL DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BELGELENDİRME VE TRAFİK TESCİL DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI S.N HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ENGEÇ 2.Nüfuz Cüzdanı

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI S.NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden

Detaylı

PAZARYOLU İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU İSTENİLEN BELGELER DİĞER ÖZEL SEKTÖR BAŞVURUDA VB. 6-Eski ruhsat (Yeniletme işleminde)

PAZARYOLU İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU İSTENİLEN BELGELER DİĞER ÖZEL SEKTÖR BAŞVURUDA VB. 6-Eski ruhsat (Yeniletme işleminde) 1 18887551-55407 Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi 2521 sayılı Kanun'un uygulanmasına dair Yönetmelik hükümlerine göre şahıslara yivsiz tüfeklerine bulundurma ve taşıma yetkisi veren belge. 2521 sayılı Kanun'un

Detaylı

BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI

BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı na bağlı er ve rütbeli personel Kızılay a kan bağışında bulundu. Marmaris Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından alınan kan bağışına

Detaylı