RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 68 TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ 1- Doç.Dr.Yılmaz GEÇİT Müdür 2- Öğr.Gör.Adil YILDIZ Müdür Yardımcısı 3- Öğr.Gör.Hayri UYGUN Müdür Yardımcısı 4- Öğr.Gör.Bilgen METE Üye 5- Öğr.Gör.Elif ACUNER Üye 6- Öğr.Gör. Burhan BAŞARAN Üye 7-Mustafa KAPTI Yüksekokul Sekreter (Raportör) GÜNDEM: 1- Bilgilendirme. 2- Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Elif ACUNER in Nisan 2014 tarihleri arasında Avusturya nın Viyana kentinde düzenlenecek olan A Value Chaın Analysıs of Turkısh Tourısm isimli bildiriyi sunmak üzere Nisan 2014 tarihleri arasında giderleri Ardeşen Meslek Yüksekokulu bütçesinden karşılanarak uçakla yolluklu ve gündelikli olarak Viyana da görevlendirilmesi hususunun görüşülmesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan Nejdet EMİNOĞLU nun durumunun değerlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan Volkan GÜLTEN in durumunun değerlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan Nazıfhan KUTLUATA nın durumunun değerlendirilmesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan Kubilay GEZER in durumunun değerlendirilmesi.

2 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçişle başvuruları kabul edilen adayların muaf olacağı derslerin görüşülmesi. 8-Öğrenci yoğunluğu fazla olmasından dolayı Bankacılık ve Sigortacılık Programı MVU108 Genel Muhasebe dersinin şubelere bölünmesi hususunun görüşülmesi. 9-Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanı Öğr.Gör.Eren ERKILIÇ ın Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsünde Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı doktora eğitimi için tarihleri ve haftanın Perşembe ve Cuma günleri saatleri arasında, yolluksuz yevmiyesiz izinli sayılması hususunun görüşülmesi. 10-Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanı Öğr.Gör.Gülsün YILDIRIM ın Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsünde Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalında yüksek lisans(tez aşaması) eğitimi için tarihleri ve haftanın Cuma günleri saatleri arasında, yolluksuz yevmiyesiz izinli sayılması hususunun görüşülmesi. 11- Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Gülsün YILDIRIM ın Nisan 2014 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesinde düzenlenecek olan 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu katılmak üzere Nisan 2014 tarihleri arasında giderleri Ardeşen Meslek Yüksekokulu bütçesinden karşılanarak otobüsle yolluklu ve gündelikli olarak Viyana da görevlendirilmesi hususunun görüşülmesi. GÜNDEME GEÇİLDİ : Toplantı Müdürü Doç.Dr.Yılmaz GEÇİT başkanlığında Meslek Yüksekokulumuzun Müdür Odasında saat 13:00 te başladı. Gündeme geçildi. KARAR : 1. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Yılmaz GEÇİT Yönetim Kurulu gündemi hakkında bilgi verdi. 2- Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Elif ACUNER in Nisan 2014 tarihleri arasında Avusturya nın Viyana kentinde düzenlenecek olan A Value Chaın Analysıs of Turkısh Tourısm isimli bildiriyi sunmak üzere Nisan 2014 tarihleri arasında giderleri Ardeşen Meslek Yüksekokulu bütçesinden karşılanarak uçakla yolluklu ve gündelikli olarak Viyana da görevlendirilmesi hususu görüşüldü. Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğre.Gör.Elif ACUNER in Nisan 2014 tarihleri arasında Avusturya nın Viyana kentinde düzenlenecek olan A Value Chaın Analysıs of Turkısh Tourısm isimli bildiriyi sunmak üzere Nisan 2014 tarihleri arasında giderleri Ardeşen Meslek Yüksekokulu bütçesinden karşılanarak uçakla yolluklu ve gündelikli olarak Viyana da görevlendirilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir.

3 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan Nejdet EMİNOĞLU nun durumu değerlendirildi. Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı için merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan adaylardan Nejdet EMİNOĞLU nun evrakları uyarınca; adayın ÖSYS (YGS 6) puanı olan 212,487, kayıt olmak istediği programın taban puanı olan 165,877 puanından yüksek olması nedeniyle ilgili bölüm ve programa yatay geçiş yapmasına oy birliğiyle kabul edilmiştir Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan Volkan GÜLTEN in durumu değerlendirildi. Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı için merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan adaylardan Volkan GÜLTİN in evrakları uyarınca; öğrencinin OBP puanı olan 279,100, kayıt olmak istediği programın sınavsız geçişle yerleşen en düşük OBP puanı olan 260,800 puanından yüksek olması nedeniyle ilgili bölüm ve programa yatay geçiş yapmasına oy birliğiyle kabul edilmiştir Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan Nazıfhan KUTLUATA nın durumu değerlendirildi. Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı için merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan adaylardan Nazıfhan KUTLUATA nın evrakları uyarınca; öğrencinin ÖSYS (YGS 6) puanı olan 248,558, kayıt olmak istediği programın taban puanı olan 165,877 puanından yüksek olması nedeniyle ilgili bölüm ve programa yatay geçiş yapmasına oy birliğiyle kabul edilmiştir.

4 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan Kubilay GEZER in durumu değerlendirildi. Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı için merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusunda bulunan adaylardan Kubilay GEZER in evrakları incelendi tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Ana dal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik e eklenen Ek-1 ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın yatay geçiş esaslarının ilgili maddeleri uyarınca; öğrencinin OBP puanı olan 283,900, kayıt olmak istediği programın sınavsız geçişle yerleşen en düşük OBP puanı olan 261,050 puanından yüksek olması nedeniyle ilgili bölüm ve programa yatay geçiş yapması oy birliğiyle kabul edilmiştir Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçişle başvuruları kabul edilen öğrencilerin muaf olacağı dersler İntibak Komisyonumuzca değerlendirilip aşağıda listelenen şekilde olmasına oy birliği ile karar verilmiştir. NEJDET EMİNOĞLU-TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ENF111 Bilgi ve İletişim Teknolojileri MUAF TUR105 Genel Turizm MUAF TUR102 Yiyecek -İçecek Servisi I MUAF TUR211 Mutfak Hizmetleri Yönetimi MUAF TUR203 Turizm Coğrafyası MUAF YBD205 Mesleki Yabancı Dil I MUAF ISY208 İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku MUAF TUR214 Yönlendirilmiş Çalışma MUAF NAZIFHAN KUTLUATA-TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ENF111 Bilgi ve İletişim Teknolojileri MUAF TUR203 Turizm Coğrafyası MUAF YBD205 Mesleki Yabancı Dil I MUAF TUR211 Mutfak Hizmetleri Yönetimi MUAF TUR214 Yönlendirilmiş Çalışma MUAF VOLKAN GÜLTEN-MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI ENF 111 Bilgi ve İletişim Teknolojileri MUAF MVU 101 Genel Muhasebe MUAF YBD 101 İingilizce-I MUAF

5 8- Öğrenci yoğunluğu fazla olmasından dolayı Bankacılık ve Sigortacılık Programı MVU 108 Genel Muhasebe dersinin şubelere bölünmesi hususunun görüşüldü. Öğrenci yoğunluğu fazla olmasıyla derslik kapasitesinin yetersiz kalması nedeniyle Bankacılık ve Sigortacılık Programı MVU 108 Genel Muhasebe dersinin A ve B olmak üzere şubelere bölünmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir. 9-Meslek Yüksekokulumuz Öğretim elemanı Öğr.Gör.Eren ERKILIÇ ın Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsünde Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı doktora eğitimi için tarihleri ve haftanın Perşembe ve Cuma günleri saatleri arasında, yolluksuz yevmiyesiz izinli sayılması ile ilgili dilekçesi incelendi ve uygun olduğuna oy birliğiyle karar verildi.. 10-Meslek Yüksekokulumuz Öğretim elemanı Öğr.Gör.Gülsün YILDIRIM ın Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsünde Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalında yüksek lisans(tez aşaması) eğitimi için tarihleri ve haftanın Cuma günleri saatleri arasında, yolluksuz yevmiyesiz izinli sayılması ile ilgili dilekçesi incelendi ve uygun olduğuna oy birliğiyle karar verildi Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Gülsün YILDIRIM ın Nisan 2014 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesinde düzenlenecek olan 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu na katılmak üzere Nisan 2014 tarihleri arasında giderleri Ardeşen Meslek Yüksekokulu bütçesinden karşılanarak uçakla yolluklu ve gündelikli olarak Adana da görevlendirilmesi hususu görüşüldü. Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Gülsün YILDIRIM ın Nisan 2014 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesinde düzenlenecek olan 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu na katılmak üzere Nisan 2014 tarihleri arasında giderleri Ardeşen Meslek Yüksekokulu bütçesinden karşılanarak uçakla yolluklu ve gündelikli olarak Adana da görevlendirilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 82 TOPLANTI TARİHİ : 07.11.2014 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 50 TOPLANTI TARİHİ : 01.10.2013 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO :05 TOPLANTI TARİHİ : 17/02/2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO :06 TOPLANTI TARİHİ : 29/02/2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme.

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 246 Tarih : 03.09.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK (Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP (Üye)

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 166 Tarih : 09.10.2014 Toplantıda Bulunanlar : 1. Prof. Dr. Şevket TOPAL, Müdür 2. Yrd.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 32 Tarih :08.11.2012 Toplantıda Bulunanlar: 1. Doç. Dr. Şengül ALPAY KARAOĞLU, Müdür. 2. Yrd. Doç.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI NO : 2016/34 TOPLANTI TARİHİ : 05.09.2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası 1.

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 182 Toplantı Tarihi: 03.03.2015 Salı Toplantı Saati: 11.45 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.09.

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.09. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet UZUN başkanlığında

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 1/10

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 1/10 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI Anadal Bölümü Anadal Bölümü Kurum İçi Yatay Geçiş Yapılabilecek Bölüm İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi GÜZ EĞİTİM FAKÜLTESİ

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 13 TOPLANTI TARİHİ : 02/09/2015 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ VE DUYURUSU

SİNOP ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ VE DUYURUSU SİNOP ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ VE DUYURUSU BAŞVURU TARİHLERİ : 26 Ocak 6 Şubat 2015 SONUÇLARIN AÇIKLANMASI (ASIL-YEDEK) : 9 Şubat

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:144 Toplantı Tarihi: 27.05.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1 TOPLANTI TARİHİ: 26.05.2016 TOPLANTI NO : 25 KARAR NO : 2016/25 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr.

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.05.2013 SAYI: 985 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 2012/75 Toplantı Tarihi: 09.05.2012 Salı Toplantı Saati: 16.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK.

SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK. SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK. Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 02.05.2013 tarih ve 19/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE KURUMLAR ARASI VE YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDAN YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI

BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE KURUMLAR ARASI VE YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDAN YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE KURUMLAR ARASI VE YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDAN YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI Başvuru Koşulları 1-Bozok Üniversitesine önlisans ve lisans düzeyinde kurumlar

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

Bölüm Sekreterliği-39. Maddeye Göre Görevlendirilme Talepleri(Kısa Süreli)

Bölüm Sekreterliği-39. Maddeye Göre Görevlendirilme Talepleri(Kısa Süreli) DOSYA NO : 90866454-14.1-39. Maddeye Göre Görevlendirilme Talepleri(Kısa Süreli) Görevlendirilme talebi ile ilgili ilgili öğretim elemanı tarafından Bölüm Başkanlığına başvurunun yapılması İlgili Öğretim

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

TUNCELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ 2014-2015 ÖĞRETĠM YILI BAHARDÖNEMĠ YATAY GEÇĠġ KONTENJANLARI, ġartlari, GEREKLĠ BELGELER, BAġVURU VE DEĞERLENDĠRME TAKVĠMĠ

TUNCELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ 2014-2015 ÖĞRETĠM YILI BAHARDÖNEMĠ YATAY GEÇĠġ KONTENJANLARI, ġartlari, GEREKLĠ BELGELER, BAġVURU VE DEĞERLENDĠRME TAKVĠMĠ TUNCELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ 2014-2015 ÖĞRETĠM YILI BAHARDÖNEMĠ YATAY GEÇĠġ KONTENJANLARI, ġartlari, GEREKLĠ BELGELER, BAġVURU VE DEĞERLENDĠRME TAKVĠMĠ Yükseköğretim Kurumları Arasında Ön lisans ve Lisans Düzeyinde

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1 TOPLANTI TARİHİ : 24.04.2015 TOPLANTI NO : 19 KARAR NO : 2015/19 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 181 Toplantı Tarihi: 24.02.2015 Salı Toplantı Saati: 12.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

Kurumlar Arası Yatay Geçiş

Kurumlar Arası Yatay Geçiş MUNZUR ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞARI PUANI İLE ALINACAK ÖĞRENCİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

Puan Türü. 2013 Min Puan. 2013 Yerleştirme Öncelikleri. Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu Adı. Meslek Yüksekokulu

Puan Türü. 2013 Min Puan. 2013 Yerleştirme Öncelikleri. Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu Adı. Meslek Yüksekokulu DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL VAKIF (ÖZEL) Programın Kodu Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ÖSYS SONUCU ÜNİVERSİTEMİZ LİSANS BÖLÜM / PROGRAMLARININ TAVAN VE TABAN PUANLARI

ÖSYS SONUCU ÜNİVERSİTEMİZ LİSANS BÖLÜM / PROGRAMLARININ TAVAN VE TABAN PUANLARI 2016 2017 ÖSYS SONUCU ÜNİVERSİTEMİZ LİSANS BÖLÜM / PROGRAMLARININ TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Türü TIP FAKÜLTESİ MF-3 468,46 528,29 466,22 467,55 HUKUK FAKÜLTESİ TM-3

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi: AFYONKARAHİSAR Sınavsız geçişle ilgili diğer bilgileri ve

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 17/05/2012 TOPLANTI SAYISI : 2012/8 Enstitü Yönetim Kurulu 17.05.2012 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

Ankara da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine ve bu tarihte yapamayacağı I.

Ankara da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine ve bu tarihte yapamayacağı I. T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Mart 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No 1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı : 44 Toplantı Tarihi : 24.08.2015 Toplantı Saati : 14.00 Toplantı

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Prof. Dr. Alaaddin YALÇINKAYA Yıllık İzinde

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Prof. Dr. Alaaddin YALÇINKAYA Yıllık İzinde T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:02.09.2015 SAYI: 1106 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör KATILMAYANLAR Prof. Dr.

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLARI

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLARI HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KOŞULLARI VE LARI Yükseköğretim kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Ana Dal,

Detaylı

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim Kurumları Arasında Ön lisans ve Lisans Düzeyinde

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 12.11.2015 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:07.05.2013 SAYI: 983 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 04.01.2013 SAYI: 968 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.05.2017 751 01-10 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR:

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.10.2015 SAYI: 1112 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Üye Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.06.2014 Toplantı No: 24 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.04.2016 Toplantı No: 14 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN "Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 15.07.2016 24 09 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr. Hikmet ORHAN 3- Prof.Dr.A.Nesimi KİŞİOĞLU 2- Doç.Dr.Bulem

Detaylı

*İlan kayıt yaptırmak istediğiniz akademik birimin web sayfasında yayınlanacaktır.

*İlan kayıt yaptırmak istediğiniz akademik birimin web sayfasında yayınlanacaktır. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI (ÜNİVERSİTELER ARASI) VE KURUM İÇİ (ÜNİVERSİTE İÇİ) YATAY GEÇİŞ KLAVUZU "Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 131 Tarih : 26.09.2013 Toplantıda Bulunanlar : 1. Prof. Dr. Salih Sabri YAVUZ, Müdür 2.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 163 Toplantı Tarihi: 14.10.2014 Salı Toplantı Saati: 11.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayı: 64 Toplantı Tarih: 13.10.2014 Toplantı Saati: 14.00 Toplantı Yeri: Toplantı Salonu Toplantıda

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:25.02.205 Toplantı Sayısı: 04 Konservatuvar Yönetim Kurulu 25.02.205 tarihinde saat 5:30 da Okul Müdür Vekili Prof.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SINDIRGI M. Y. O GÜZ YARIYILI FİNAL TAKVİMİ. MUHASEBE ve VERGİ UYGULAMALARI I (I. ÖĞRETİM)

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SINDIRGI M. Y. O GÜZ YARIYILI FİNAL TAKVİMİ. MUHASEBE ve VERGİ UYGULAMALARI I (I. ÖĞRETİM) BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SINDIRGI M. Y. O. 2012-2013 GÜZ YARIYILI FİNAL TAKVİMİ MUHASEBE ve VERGİ UYGULAMALARI I (I. ÖĞRETİM) Temel Hukuk 08:30 Öğr.Gör. Aysun YILMAZTÜRK Genel İşletme 04.01.2013 08:30 Öğr.Gör.

Detaylı

Kurumlar Arası Yatay Geçiş

Kurumlar Arası Yatay Geçiş MUNZUR ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞARI PUANI İLE ALINACAK ÖĞRENCİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 19/04/ /23

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 19/04/ /23 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/04/2012 Perşembe Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.03.2016 Toplantı No: 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı)

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) KONU : 06.02.2013 Tarih ve 7/1 Say.Y.K.K. REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.02.2013 tarih ve 7/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye Üye Üye Üye

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye Üye Üye Üye Sayı :235 Tarih: 08.03.2016 Salı T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Prof. Dr. Ekrem ALGÜN 2-Prof. Dr. Zihni Açar YAZICI

Detaylı

C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim

Detaylı

DEVAMI 2 NCİ SAYFADADIR

DEVAMI 2 NCİ SAYFADADIR S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 26.04.2016 14 10 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.09.2008 2008/12 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 412 TOPLANTI TARİHİ : 31.10.2016 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTI

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Başvuru Koşulları

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Başvuru Koşulları YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Başvuru Koşulları KOŞULLAR 1-Yatay geçişler Yükseköğretim Kurulunca eşdeğer eğitim programları uygulayan Yükseköğretim kurumları arasında

Detaylı

TARİH: 07.10.2015 NO: 319

TARİH: 07.10.2015 NO: 319 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Orhan KARSLI Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

Puan. Türü. Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan. Puan.

Puan. Türü. Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan Kontenjan Taban Puan. Puan. LİSANS -2018 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU Tıp Fakültesi 2013 2012 2013 2012 Kontenjan Taban Kontenjan Taban Kontenjan Taban Kontenjan Taban

Detaylı

2014-2015 BAHAR YARIYILINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ YOLUYLA ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEKTİR

2014-2015 BAHAR YARIYILINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ YOLUYLA ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEKTİR 2014-2015 BAHAR YARIYILINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME I İLE YATAY GEÇİŞ YOLUYLA ÖĞRCİ KABUL EDİLECEKTİR 2 Mayıs 2014 tarih ve 28988 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans

Detaylı

BAHAR DÖNEMİ BAŞVURULARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR:

BAHAR DÖNEMİ BAŞVURULARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR: MUNZUR ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE ALINACAK ÖĞRENCİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ BAHAR DÖNEMİ

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ (DEVLET ÜNİVERSİTESİDİR)

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ (DEVLET ÜNİVERSİTESİDİR) DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi: ÇANAKKALE Sınavsız geçişle ilgili diğer bilgileri ve yerleştirme

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (DEVLET ÜNİVERSİTESİDİR)

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (DEVLET ÜNİVERSİTESİDİR) DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi: ANTALYA Sınavsız geçişle ilgili diğer bilgileri ve yerleştirme

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR Program Adı AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR Puan Türü Puanlı Yerleştirme Sınavsız Geçiş Yerleştirme En Küçük Puan En Büyük Puan OBP Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı No : 2016/01 Tarih : 20.01.2016 Saat : 14:00 Yer : 03 no.lu Toplantı Salonu SENATO ÜYELERİ: Prof. Dr. Çağrı ERHAN Rektör Prof. Dr.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI A- KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ (BAŞARI ŞARTINA GÖRE) Açıklamalar: 1- Kurumlar arası yatay geçiş yükseköğretim kurumlarının aynı düzeydeki

Detaylı

Daha Önce Alınan Dersler Bölümümüzdeki Karşılığı Olan Dersler Uygunluğu

Daha Önce Alınan Dersler Bölümümüzdeki Karşılığı Olan Dersler Uygunluğu Öğrencinin Soyadı: Mürsel ARSLAN Daha Önce Alınan Dersler Bölümümüzdeki Karşılığı Olan Dersler luğu Geçme tu Kodu 1 İngilizce I 2 80 210014 İngilizce- I 6 Değil* 2 Türk Dili- I 2 80 210010 Türk Dili- I

Detaylı

OKULUMUZDAKİ ALANLAR VE ALANLARIN ÜNİVERSİTEDE SEÇEBİLECEKLERİ BÖLÜMLER

OKULUMUZDAKİ ALANLAR VE ALANLARIN ÜNİVERSİTEDE SEÇEBİLECEKLERİ BÖLÜMLER OKULUMUZDAKİ ALANLAR VE ALANLARIN ÜNİVERSİTEDE SEÇEBİLECEKLERİ BÖLÜMLER Uydukent Kız Teknik ve Meslek Lisesi, hem Anadolu Kız Meslek hem de Kız Meslek Lisesi olarak öğrencilere eğitim vermektedir. Anadolu

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI D A Ğ I T I M Üyesi bulunduğunuz Fakültemiz Yönetim Kurulu 27 Eylül 2017 Çarşamba günü saat: 14.00 te aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Katılımınız hususunda gereğini rica

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Esasların

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılına yatay geçiş yoluyla kabul edilecek öğrencilerde aranacak

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU BELGELERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU BELGELERİ 216-217 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE BAŞVURU BELGELERİ 1- Başvuru Dilekçesi 2- Transkript (1 lük Sistemde transkript veya Üniversitesinin Dönüşüm Tablosu)

Detaylı

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası HUKUK FAKÜLTESİ 206010503 HUKUK FAKÜLTESİ (ÜCRETLİ) 148 TM-3 388,90573 70.400 206010487 HUKUK FAKÜLTESİ (TAM BURSLU) 17 TM-3 440,51513

Detaylı

DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve ÜCRETLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi: SİVAS

DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve ÜCRETLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi: SİVAS DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi: SİVAS Sınavsız geçişle ilgili diğer bilgileri ve yerleştirme

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:157 Toplantı Tarihi: 03.09.2014 Çarşamba Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 16.02.2017 5 26-43 2017/26 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 16.02.2017 tarihinde saat

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:06.01.2015 SAYI: 1067 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:21.05.2013 SAYI: 986 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Doç.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 23.06.2017 18 112-127 2017/112 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 23.06.2017 tarihinde saat

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 25/05/2017 Karar No : 6 GÜNDEM: 1- A) Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Suudi Arabistan Programının 2017-2018 Öğretim Yılı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 186 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 2017 2018 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU (Önlisans ve Lisans Öğrencileri İçin) Bartın Üniversitesi 1.Adım Mevzuat 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans

Detaylı