DeVILBISS AG-360 SerISI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DeVILBISS AG-360 SerISI"

Transkript

1 DeVILBISS AG-360 SerISI Düşük Basınçlı Otomatik Sprey Tabanca Yelpazesi Yüksek kaliteli performans için profesyonel sprey ekipmanları AG-360 serisi düşük basınçlı sprey teknolojisinde pazar lideri DeVilbiss tarafından kaliteli bir boyama ve üstün transfer verimliliği sağlaması için geliştirilmiştir. DeVilbiss in AG-360 otomatik tabanca serisi tüm endüstriyel sektörlerde otomatik sprey uygulama ihtiyaçlarına cevap verebilmek için bir çok farklı formatta mevcut bulunmaktadır. Modern boyama uygulamalarının ağır çevre şartlarında çalışabilmesi için tasarlanan bu otomatik sprey tabancaları, minimum duruş süresi ve maksimum verimlilik ile üretim imkanı sağlamaktadır. Konvansiyonel, HVLP ve Trans Tech teknolojilerinde mevcut çeşitli hava şapkaları çevre şartlarına uyumlu olup, transfer verimliliği ve uygulama ihtiyaçlarınız için geniş seçim imkanı sunar. Basit yapısı ve kolay bakımı duruş sürelerini azaltır. Paslanmaz çelik sıvı geçişleri su bazlı ve solvent bazlı kaplamalar için uygundur. Kolay sökülüp takılabilen manifold bakımı hızlandırır ve kolaylaştırır. Kompakt yapısı ve hafifliği kolay pozisyonlanma ve hassas ayarlama imkanı sağlar. Çeşitli opsiyonları ve versiyonları ile tüm uygulama ihtiyaçlarına uyarlanabilir bir yapıya sahiptir. AG-36 tabanca versiyonu iyi bir maliyetkazanç oranı, maksimum kontrol ve servis kolaylığı için dizayn edilmiştir. İki farklı modelde mevcuttur: AG-36 genel endüstri için ve AG-36E seramik endüstrisi için tasarlanmıştır. AG-362 tabanca versiyonları kullanıcıya bir çok farklı uygulama için esnek kullanım imkanı sağlar. AG-362 genel endüstri ve AG-362P versiyonu özellikle kozmetik ve cam endüstrisi için geliştirilmiştir. AG-362 tabancaları hava ya da sıvı bağlantılarının yerleşimini ve tabanca bağlantı tipini seçebilmeniz için iki farklı manifold ile mevcuttur. AG-362L versiyonu hızlı sökülüp takılabilir, AG-362S vida bağlantılı versiyonu ise daha küçük boyut ile çok çeşitli bağlantı seçeneklerine sahiptir. Bağımsız pulverizasyon, fan ve tetikleme robotik ve tam otomatik makine uygulamaları için çok uygundur.. finishingbrands.eu

2 Kaplama tipleri ve uygulamaları Solvent ve su bazlı boyalar Ahşap boyaları, astar ve sonkatları Yapıştırıcılar Seramik ve emaye epoksi astarlar ve Poliüretan sonkatlar Çift bileşenli kaplamalar UV ve infrared boyalar Bağlantı tipleri Sabit sprey istasyonları Döner tipte makinalar Tek veya çok eksenli robotlar AG-36 Serisi Tabanca Genel endüstri için düşük basınçlı otomatik sprey tabancası AG-36 serisi DeVilbiss PrO Lite manuel tabancası ile aynı hava şapkaları ve nozullarını kullanır. Bu da aynı tesis içerisindeki otomatik ve manuel sprey istasyonların birbiriyle uyumlu çalışabilmesini sağlamaktadır. Tasarımı, kolay bakım imkanı sağlar. Yüksek kalite paslanmaz çelik tabanca başlığı ve tüm kaplama tipleri için uygun sıvı geçiş kanalları HVLP, Trans Tech ve Konvansiyonel sprey teknolojilerinde hava şapkası opsiyonları Bağımsız pulverizasyon ayarı ve 8 klik lik her dönüşte boya ilavesi sağlayan iğne kontrol topuzu ile uygulamadaki parametrelerin tam kontrolü AG36 - TE40-4NF HAVA ŞAPKASI C Konvansiyonel HV HVLP Te Trans Tech SIVI KONTROLÜ Topuz ile ayarlama F Tam iğne açılımı M Mikrometre NOZUL Ölçü & Yapısı AG-36 TABANCA PARÇA NUMARASI FORMATI Hava şapka ve nozul kombinasyon uygunluğu için seçim tablosuna bakınız. Yukarıda gösterilen Parça numarası: AG36-TE40-085N Aksesuarlar ile ürünü kendi işinize göre uyarlayın. Sprey Teknolojisi İğne & Nozul ölçüsü İğne & Nozul malzemesi Yerinde sprey ve fan yelpazesi kontrolü ya da uzaktan kontrol 8 klik kontrolü ya da uzaktan kumanda ile tam iğne açılımı ya da mikrometre sıvı kontrolü Hava şapkasını 90 derecede dikey ve yatay atışta sabitleme Tek yönlü ya da sirkülasyonlu besleme AG-36 Tabancası Hava Şapkası ve Nozul Opsiyonları Hava Şapkası Teknolojisi 0.85mm.0mm.2mm.4mm.6mm.8mm 2.0mm 2.2mm C Konvansiyonel S S S S S S C2 Konvansiyonel S S S S S S C3 Konvansiyonel S S S S S S Bu hava şapkaları PROC-25-XX Nozulları ile uyumludur (XX=orifis ölçüsüdür) HV30 HVLP S SN S SN S SN S SN Te0 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Te20 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Te30 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Te40 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Te40r Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Bu hava şapkaları PRO-205-XX Nozulları ile uyumludur (XX=orifis ölçüsüdür) S= Yüksek kalite paslanmaz çelik nozul ve iğneler bu tip ve ölçü için mevcuttur. N= Nitritle sertleştirilmiş nozul ve iğneler bu tip ve ölçü için mevcuttur.

3 Geliştir 8 Klik lik dönüş kontrolu ile yerinde manuel olarak iğne ayar imkanı tüm AG- 360 serisinde standarttır. Opsiyonel olarak sıvı regülatörü kullanılarak tam iğne açılımını kontrol edilmesini sağlayan SPA-67-K arka kapak aksesuarı mevcuttur. AG-36E Seramik & Emaye Endüstrisi Otomatik Sprey Tabancası Örnek tabanca: AG36E-C62-28C AG-36E TABANCA PARÇA NUMARASI FORMATI Hava şapka ve nozul kombinasyon uygunluğu için seçim tablosuna bakınız. AG-36e Seramik & emaye endüstrisi Versiyonu AG-36 in bir versiyonu olan ve seramik ve su bazlı emaye uygulamalarına özel geliştirilen AG-36e aşındırıcı yapıya sahip kaplamalarda ve çevrelerde, yüksek sıvı akışıyla çalışılabilmesi için çok çeşitli hava şapkası ve iğne yelpazesine sahiptir. Vitrifiye ve tüm aşındırıcı seramik kaplamalarında üstün uygulama için geliştirilen çok çeşitli hava şapkası yelpazesi Tüm aşındırıcı kaplamalarda kullanılabilecek paslanmaz çelik, sertleştirilmiş çelik, nitritle sertleştirilmiş ve tungsten karpit versiyonlu nozul ve iğne yelpazesi Su bazlı aşındırıcı kaplamalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş özel sızdırmazlık seti. SIVI KONTROLÜ Topuz ile ayarlama F Tam iğne açılımı M Mikrometre AG36E - C62-28CF HAVA ŞAPKASI C Konvansiyonel HV HVLP Te Trans Tech NOZUL Ölçü & Yapısı TABANCA PARÇA NUMARASI FORMATI AG-36E Hava şapka ve nozul kombinasyon uygunluğu için seçim tablosuna bakınız.

4 AG-36E Tabancası için Hava Şapkası ve Nozul Opsiyonları Hava Şapkası Teknolojisi.4mm.6mm.8mm 2.0mm 2.2mm 2.8mm C Konvansiyonel S S S C2 Konvansiyonel S S S C3 Konvansiyonel S S S Bu hava şapkaları PRO-25-XX Nozul ile uyumludur. ( XX=orifis ölçüsü) HV30 HVLP SN S SN S SN Te0 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) SN S SN S SN Te20 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) SN S SN S SN Te30 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) SN S SN S SN Te40 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) SN S SN S SN Te40r Trans Tech (Yüksek Verimlilik) SN S SN S SN Bu hava şapkaları PRO-205-XX Nozul ile uyumludur. ( XX=orifis ölçüsü) C62 Konvansiyonel SNC C64 Konvansiyonel SNC C67 Konvansiyonel SN SNC Bu hava şapkaları PRO-250-XX Nozul ile uyumludur. ( XX=orifis ölçüsü) S= Yüksek kalite paslanmaz çelik nozul ve iğneler bu tip ve ölçü için mevcuttur. N= Nitritle sertleştirilmiş nozul ve iğneler bu tip ve ölçü için mevcuttur. C= Tungsten karpit nozul ve iğneler bu tip ve ölçü için mevcuttur. Yukarıda gösterilen Sol AG362-TE40-085N-S Sağ AG362-C3-4-L Örnek AG362 uygulaması. AG-362 Serisi Otomatik Sprey Tabancası AG-36 ile aynı üstün özelliklerde üretilmesinin yanında kolay takılıp sökülebilir manifold seçenekleri bulunmaktadır. Bu da tabanca ile sistemdeki ayarların değiştirilmeden değişim, bakım ve temizlik yapılabilmesini sağlamaktadır. MANIFOLD TIPI Sadece Tabanca L Mandallı manifold S Vidalı manifold Sirkülasyonsuz. T Vidalı manifold Sirkülasyonlu SIVI KONTROLÜ Topuz ile ayarlama F Tam iğne açılımı M Mikrometre İki manifold versiyonu mevcuttur: Bir mandal ile işletilen versiyonu üretim prosesi sırasında çok hızlı sökme ve değişim yapılabilmesini sağlamaktadır. Vida ile bağlantıları yapılan versiyonu Hava destekli Airless otomatik tabanca olan A-363 ile basınç olarak uyumludur. Tabanca ve pompayı değiştirerek spreylemeye başlayabilirsiniz. TABANCA KAFASINDAKI SIVI GEÇIŞLERI Tek yönlü besleme U Sirkülasyonlu besleme AG362 U -TE0-085N - SF NOZUL Ölçü & Yapısı HAVA ŞAPKASI C Konvansiyonel HV HVLP Te Trans Tech AG-362 TABANCA PARÇA NUMARASI FORMATI Hava şapka ve nozul kombinasyon uygunluğu için seçim tablosuna bakınız.

5 AG-362 Serisi Otomatik Sprey Tabancası Nozul Hava Şapkası İğne sızdırmazlığı Ana piston Sıvı kontrol İğne Çıkarılabilir manifold Hava valfi Sıvı girişi AG362 Tabanca bölümleri Geliştir Yerinde fan yelpazesi ve pulverizasyon kontrolu sağlayan vidalı hava kontrol valfi tüm AG-360 serisi tabancalarda standart olarak bulunmaktadır. Uzaktan hava ayarı ve kontrolünü sağlayan harici SPA- 22 adaptörü ise aksesuar olarak mevcuttur. AG-362 Otomatik sprey tabancası için hava şapkası ve nozul opsiyonları Hava Şapkası Teknolojisi 0.85mm.0mm.2mm.4mm.6mm.8mm 2.0mm 2.2mm C Konvansiyonel S S S S S S C2 Konvansiyonel S S S S S S C3 Konvansiyonel S S S S S S Bu hava şapkaları PROC-25-XX Nozulları ile uyumludur (XX=orifis ölçüsüdür) HV30 HVLP S SN S SN S SN S SN Te0 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Te20 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Te30 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Te40 Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Te40r Trans Tech (Yüksek Verimlilik) S SN S SN S SN S SN Bu hava şapkaları PROC-205-XX Nozulları ile uyumludur (XX=orifis ölçüsüdür) S= Yüksek kalite paslanmaz çelik nozul ve iğneler bu tip ve ölçü için mevcuttur. N= Nitritle sertleştirilmiş nozul ve iğneler bu tip ve ölçü için mevcuttur. Geliştir 360 dönebilen hava şapkası tüm AG-36 tabancalarda standart olarak bulunmaktadır. Hava şapkasını 90 derecede dikey ve yatay atışta sabitleme imkanı sağlayan hava bölmesi ise aksesuar olarak mevcuttur.

6 AG-362P Serisi Otomatik Sprey Tabancası Yukarıda gösterilen AG362PU-90HV-07L AG-362P Serisi Kozmetik ve cam eşya sektöründeki hassas kaplama uygulamaları için geliştirilmiş ve manifold üzerine monte edilen bir tabancadır. Tabancanın hassas hava şapkası ve nozulları özellikle bu tür uygulamalar için dizayn edilmiştir. Mikrometre iğne kontrol topuzu ise ultra hassas sıvı kontrolu sağlamaktadır. Geliştir Hassas Mikrometre iğne ayarı tüm AG-36 ve AG-362 tabancalarda standart olarak seçilebilir. Ayrıca aksesuar olarak da mevcuttur. MANIFOLD TİPİ Sadece tabanca L Mandallı manifold S Vidalı manifold Sirkülasyonsuz T Vidalı manifold Sirkülasyonlu SIVI KONTROLÜ Topuz ile ayarlama F Tam iğne açılımı M Mikrometre AG-362P Serisi uç kısmı sıradışı pulverizasyon ve uygulama kabiliyeti sunar. AG362P U -90HV SM TABANCA KAFASI SIVI GEÇIŞLERI Tek yönlü besleme U Sirkülasyonlu NOZUL Ölçü & Yapısı HAVA ŞAPKASI HV HVLP AG-362P TABANCA PARÇA NUMARASI FORMATI Hava şapka ve nozul kombinasyon uygunluğu için seçim tablosuna bakınız. Hava şapkası ve nozul opsiyonları AG-362P Hava şapkası Teknolojisi H 0.5mm G 0.7mm FHV.0mm 90HV HVLP S S S Bu hava şapkaları CV-30-X nozulu ile uyumludur. ( X=orifis ölçü kodu) S= Yüksek kalite paslanmaz çelik nozul ve iğneler bu tip ve ölçü için mevcuttur. Kozmetik ve cam sektöründeki aseton & MEK gibi aşındırıcı solvent uygulamalarına uygun FFKM Manifold arayüz sızdırmazlıkları opsiyonel olarak mevcuttur.

7 AG-362 Manifold opsiyonları ve özellikleri AG-362 tabancası için iki farklı manifold mevcuttur Mandallı versiyonu and kompakt profil vidalı versiyonu. Mandallı versiyonu 2.7mm çaplı bağlantı deliğinden yararlanır ve tabancanın çok kısa sürede çıkartılabilme imkanı sağlar. Vidalı versiyonu alan tasarrufu sağlar ve kısıtlı makine bağlantı alanları için elverişlidir. Ayrıca kompakt profilli ve vidalı versiyonu AG-363 Hava destekli Airless otomatik tabancası için basınç oranlarına ve bağlantılarına uyumludur. Yüksek kapasiteli döner tip makine kullanıcıları için bu özellik esneklik ve yer tasarrufu sağlayarak aynı makinede farklı kaplama tiplerine yönelik farklı tabancaların kullanımına yardımcı olmaktadır. AG-362 Kompakt profilli ve vidalı manifold bağlantı opsiyonları Farklı bağlantı opsiyonları için dizayn edilen bu manifold dört farklı bağlantı şekli ile sunulmaktadır (aşağıda gösterilmiştir). Bu bağlantılar manifold yüzeyindeki 2 x M5 and 2 x M4 dişli delikler aracılığı ile (tam pozisyonları istek üzerine mevcuttur) müşterinin ihtiyaç duyduğu bir yönde ve pozisyonda yapılabilmektedir. AG-362 Manifold Sıvı Besleme Opsiyonları Tabancanın hangi manifolda takıldığına bağlı olarak tabancanın kafasındaki sıvı beslemesi farklı yollarla sağlanabilmektedir. Opsiyon mm x 60mm ölçüsünde 90 bağlantı manivelası Opsiyon 4. Dereceli döner bağlantı Opsiyon 4. Vidalı manifold. AG-362 Sıvı girişi solda. Bu format için DeVilbiss sirkülasyonsuz manifold versiyonunu sipariş ediniz. Opsiyon 5. Mandallı manifold. AG-362. Soldan tek yönlü sıvı girişi. DeVilbiss ten sirkülasyonsuz tabanca kafası versiyonunu sipariş ediniz. Opsiyon 6. Mandallı Manifold. AG- 362 Kafada sirkülasyonlu. DeVilbiss'ten sirkülasyonlu kafa versiyonunu sipariş ediniz. Opsiyon. Vidalı manifold. AG-362 Manifoldta sirkülasyonlu. Sıvı girişi sol ya da sağdan. DeVilbiss'ten sirkülasyonlu manifold versiyonunu sipariş ediniz. Opsiyon 2. Vidalı Manifold. AG-362 Sağdan sıvı girişi. DeVilbiss'ten sirkülasyonlu manifold versiyonunu sipariş ediniz ve istenmeyen sıvı girişini SPA-94 ile kapatınız Opsiyon 3. Vidalı manifold. AG-362 Kafada sirkülasyonlu. DeVilbiss'ten sirkülasyonlu kafa versiyonunu sipariş ediniz. Opsiyon mm x 60mm ölçüsünde bağlantı manivelası Opsiyon. 2.7mm bağlantı deliği

8 Teknik Özellikleri Tabanca Boyutları ve Ağırlıkları AG-36 Ölçüsü (B x Y x e) mm - 40 x 67 (inc valves) x 44 AG-36 Ağırlık 668 g (inc air cap) AG-362 Tabanca Ölçüsü (B x Y x e ) mm 22 x 44 x 44 AG-362 (Sadece tabanca) Ağırlık 557 g (hava şapkası dahil) AG-362P Ölçüsü (B x Y x e) mm 45 x 44 x 44 AG-362P (Sadece tabanca) Ağırlık 524 g (hava şapkası dahil) Kolektör Manifold Boyutlar Boyutları ve Ağırlık ve Ağırlıkları Mandallı manifold Ölçüsü (B x e x Y) mm 60 x 44 x 53 (valfler dahil) Mandallı manifold ağırlığı 347 g Vidalı manifold ölçüsü (B x e x Y) mm 59 x 63 (valfler dahil) x 20 Vidalı manifold ağırlığı 268 g Bütün Tüm tabancalar Maksimum hava giriş basınçı (P) 7 bar Maksimım sıvı giriş basınçı (P2) 7 bar Maksimum Çalışma Çevre Sıcaklığı 40 C nominal Tabanca kafa & sıvı geçişleri Paslanmaz çelik Tabanca gövde malzemesi QuickClean kaplı alüminyum Manifold malzemesi Paslanmaz çelik Nozul & İğne malzemeleri 303 Paslanmaz çelik, Nitrit kaplı Paslanmaz çelik, Tungsten karpit Sızdırmazlık & O ringler HDPe, FePM, PTFe, FFKM Sıvı & Hava Girişleri AG-36 Hava giriş Endüstriyel bağlantısı & Emaye tabancası Sıvı giriş bağlantısı /4 G Şapka hava giriş bağlantısı /4 G AG-362L Hava giriş bağlantısı Mandallı manifold Sıvı giriş bağlantısı Sıvı çıkış bağlantısı Pulverizasyon hava giriş bağlantısı Fan hava giriş bağlantısı AG-362S Hava giriş bağlantısı Vidalı Manifold Sıvı giriş bağlantısı Sıvı çıkış bağlantısı Şapka Hava girişi (Pulverizasyon+Fan) /4 G /4 NPS /4 NPS AG-363 Hava destekli Airless otomatik sprey tabancası yüksek hızlarda yüksek verimli spreyleme için üretilmiştir. 360 Serisi Hava Şapkası tablosu AG-360 serisi tabancalar için çok çeşitli ölçülerde uzatmalar mevcuttur. Hava Şapkası ve Tipi Hava tüketimi Önerilen hava girişi basıncı *Genel sıvı akışı *Genel fan yelpazesi ölçüsü C Konvansiyonel 300 L/dk. (0.7 cfm) 3 Bar (45 psi) ml/dk mm mesafe C2 Konvansiyonel 290 L/dk. (0.3 cfm) 3 Bar (45 psi) ml/dk mm mesafe C3 Konvansiyonel 440 L/dk (5.7 cfm) 3 Bar (45 psi) ml/dk mm mesafe Te0 Trans-Tech 255 L/dk (9. cfm) 2 Bar (30 psi) ml/dk mm mesafe Te20 Trans-Tech 325 L/dk (.6 cfm) 2 Bar (30 psi) ml/dk mm mesafe Te30 Trans-Tech 375 L/min (3.3 cfm) 2 Bar (30 psi) ml/dk mm mesafe Te40 Trans-Tech 355 L/min (2.6 cfm) 2 Bar (30 psi) ml/ dk mm mesafe Te50 Trans-Tech 425 L/min (5. cfm) 2 Bar (30 psi) ml/ dk mm mesafe HV30 HVLP 450 L/ dk (6.0 cfm).75 Bar (26 psi) ml/ dk mm mesafe C62 Konvensiyonal 43 L/ dk (5.4 cfm) 3 Bar (45 psi) < 3.5 L/ dk mm mesafe C64 Konvensiyonal 400 L/ dk (4.3 cfm) 3 Bar (45 psi) < 2.5 L/ dk mm mesafe C67 Konvensiyonal 426 L/ dk (5.2 cfm) 3 Bar (45 psi) < 2.0 L/min mm mesafe Not: HV30 (HVLP) şapkasında 0.7 bar (0 psi) basınçta çalışır. Tüm tarif edilmiş akış hızları boya ve kaplama malzemesine bağlı olarak değişebilir. Daha fazla teknik bilgi için DeVilbiss AG-36 ve AG-362 Servis Bültenine bakınız. Global Endüstriyel Distribütör Ağımız kanalıyla Satış ve Servis Finishing Brands İşletmeleri Amerika: ABD Meksika Brezilya Avrupa/Asya/Afrika: Birleşik Krallık Fransa Almanya Pasifik Bölgesi : Çin Japonya Avustralya marketing@finishingbrands.eu Finishing Brands Holdings Inc. DeVilbiss, ransburg, BGK ve Binks, Finishing Brands'in tescilli ticari markalarıdır. Modeller ve özellikler, önceden haber vermeksizin değiştirilebilir. Tüm hakları saklıdır. f i n i s h i n g b r a n d s. e u SM/ArB TU 2673

OTOMATİK BOYA TABANCALARI

OTOMATİK BOYA TABANCALARI OTOMATİK BOYA TABANCALARI AG 361 E seramik ve emaye otomatik boya tabancası AG-361E Seramik & emaye endüstrisi Versiyonu AG-361 in bir versiyonu olan ve seramik ve su bazlı emaye uygulamalarına özel geliştirilen

Detaylı

MANUEL BOYA TABANCALARI

MANUEL BOYA TABANCALARI MANUEL BOYA TABANCALARI GTI Pro Lite boya tabancaları GTi PRO Lite serisi her türlü endüstriyel sprey boya uygulamasında kullanılabilecek birinci sınıf manuel sprey tabancalarıdır. Basınç beslemeli, alttan

Detaylı

AirPro EFX Hassas Son Kat Uygulamaları için Tasarlanmış Otomatik Havalı Püskürtme Tabancası

AirPro EFX Hassas Son Kat Uygulamaları için Tasarlanmış Otomatik Havalı Püskürtme Tabancası AirPro EFX Hassas Son Kat Uygulamaları için Tasarlanmış Otomatik Havalı Püskürtme Tabancası İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ. Hassas Son Kat Uygulamaları Performans kriterinde bir referans AirPro EFX,

Detaylı

Hidrolik Ürünler. - Temiz ve sızdırmaz Hidrolik Sistemleri. Hidrolik

Hidrolik Ürünler. - Temiz ve sızdırmaz Hidrolik Sistemleri. Hidrolik idrolik Ürünler - Temiz ve sızdırmaz idrolik Sistemleri idrolik Düz Yüzlü ızlı Kilit Kavramalar - X6 si X6 si Üstün ISO 6028 Düz Yüzlü ızlı Kilit Kavramalar (ISO 6028) DN (6), DN 6.3 (26), DN 0 (36), DN

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler OTOMATiK VE MANUEL BOYA TABANCALARI Yaş boya Emaye

Detaylı

MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ. Sektöründe güvenilir ve öncü olmak, dünya standartlarında markalar yaratmak. KALİTE POLİTİKASI

MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ. Sektöründe güvenilir ve öncü olmak, dünya standartlarında markalar yaratmak. KALİTE POLİTİKASI MİSYONUMUZ Güvenilir, yaratıcı kimliği ve yüksek teknolojisi ile hizmet veren bir kuruluş olmak, yenilikçi ve farklı olmak, uzun vadeli değerler yaratıp büyümeyi sağlamak, Hedeflerimize; yüksek motivasyona

Detaylı

HAVASIZ SİSTEM BOYA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU 2009

HAVASIZ SİSTEM BOYA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU 2009 HAVASIZ SİSTEM BOYA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU 2009 SINAER HAVASIZ SİSTEM BOYA EKİPMANLARI 1. BASIM, ŞUBAT 2009 SINAER s.r.l. TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ YOL MAKİNA LTD. AKDENİZ SANAYİ SİTESİ 5024 SOK. NO:10

Detaylı

MANUEL BOYA TABANCALARI

MANUEL BOYA TABANCALARI MANUEL BOYA TABANCALARI GTI Pro Lite boya tabancaları GTi PRO Lite serisi her türlü endüstriyel sprey boya uygulamasında kullanılabilecek birinci sınıf manuel sprey tabancalarıdır. Basınç beslemeli, alttan

Detaylı

CEJN. Pnömatik Focus Programı. Kalitesi için mükemmel bir örnek, Performans ve Güvenlik.

CEJN. Pnömatik Focus Programı. Kalitesi için mükemmel bir örnek, Performans ve Güvenlik. CEJN Pnömatik Focus Programı Kalitesi için mükemmel bir örnek, Performans ve Güvenlik www.cejn.com esafe 320 Serisi CEJN ORIJINALSTANDART, EUROSTANDART 7,6 (7,4) GLOBAL z Aşırı yüksek akış kapasitesi z

Detaylı

Pro Xpc Auto. Otomatik Elektrostatik Havalı Püskürtme Tabancaları İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ.

Pro Xpc Auto. Otomatik Elektrostatik Havalı Püskürtme Tabancaları İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ. Pro Xpc Auto Otomatik Elektrostatik Havalı Püskürtme Tabancaları İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ. Sipariş Bilgileri Yeni Standartları Belirliyor Pro Xpc Auto elektrostatik püskürtme tabancası, mükemmel

Detaylı

FINISHING BRANDS. ÜRÜn KaTaloğU. Global ihtiyaçlara yönelik boyama çözümleri TURKISH

FINISHING BRANDS. ÜRÜn KaTaloğU. Global ihtiyaçlara yönelik boyama çözümleri TURKISH FINISHING BRANDS ÜRÜn KaTaloğU Global ihtiyaçlara yönelik boyama çözümleri TURKISH Global pazarlar için boyama çözümleri Finishing Brands, avrupanın çeşitli yerlerinde (İngiltere Bournemouth, almanya Dietzenbach,

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a OptiFlex 2 Yeni OptiFlex 2, dünyanın en gelişmiş manuel toz boya teknolojisini avuçlarınızın içine sunmaktadır. Tüm boyaları kolayca püskürtün, en zorlu geometrik şekillerde yüksek üretkenlik ve kaliteyle

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300 PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300 ecoflo-as serisi pnömatik ve elektrikli vanalar, DN15 (1/2 ) ile DN80 (3 ) arası 8 değişik çapta sıvılar, gazlar ve buhar için tasarlanmış

Detaylı

2000 SERİSİ AÇIKLAMA Y KALİBRASYON % 0,1. 4-20mA VE HART PROTOKOL GENİŞ ÖLÇÜM ARALIĞI LOKAL EKRAN AYARLANABİLİR SÖNÜMLEME

2000 SERİSİ AÇIKLAMA Y KALİBRASYON % 0,1. 4-20mA VE HART PROTOKOL GENİŞ ÖLÇÜM ARALIĞI LOKAL EKRAN AYARLANABİLİR SÖNÜMLEME 2000 SERİSİ % 0,1 Y KALİBRASYON 4-20mA VE HART PROTOKOL ATEX II G/D GENİŞ ÖLÇÜM ARALIĞI LOKAL EKRAN AYARLANABİLİR SÖNÜMLEME 40 DAN FAZLA PROSES BAĞLANTI SEÇENEĞİ PROFIBUS-PA AÇIKLAMA 2000 serisi, göstergeli

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Çok geniş bir yelpazede konfigürasyon ve opsiyon seçeneklerine sahip kompakt ve son derece ergonomik Dräger Agila ailesi, o çok değerli hasta bakım alanında

Detaylı

HDS 10/20-4 M. Eco!efficiency modu. Mobilite konsepti

HDS 10/20-4 M. Eco!efficiency modu. Mobilite konsepti HDS 10/20-4 M, yenilikçi teknolojisiyle uzun kullanım süresi ve yüksek performansı garanti eder. Kärcher'in geliştirdiği ECO modu ile %20 oranında mazot tasarrufu sağlar. 1 Eco!efficiency modu 3 Mobilite

Detaylı

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com Samesor PreFab Advanced Samesor PreFab Advanced Esnek üretim hatlarıyla duvarlar için C ve U profilleri, makas ve döşeme profilleri. Duvar, makas ve döşeme profilleri konutlar, villalar, ofisler, iş merkezleri,

Detaylı

TWL-Exia. Rezistanslı Termometreler DIN uyarınca. Ateşleme Koruması Exia. Ölçüm aralığı: C. Pt 100-sensör sırasıyla sınıf A ve sınıf B

TWL-Exia. Rezistanslı Termometreler DIN uyarınca. Ateşleme Koruması Exia. Ölçüm aralığı: C. Pt 100-sensör sırasıyla sınıf A ve sınıf B Rezistanslı Termometreler DIN uyarınca Ateşleme Koruması Exia Ölçüm İzleme Analiz TWL-Exia Ölçüm aralığı: -...+600 C Pt 100-sensör sırasıyla sınıf A ve sınıf B Çıkış: Direnç veya analog 4-20 ma DIN 43772

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler Yeni nesil ProAir 210 Serisi Proval pnömatik aktüatörler kremayer dişli tip tasarıma sahip olup çift ve tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil

Detaylı

Advance HD Compliant boya tabancaları

Advance HD Compliant boya tabancaları Advance HD Compliant boya tabancaları Advance HD tabancalar endüstri, ahşap, metal, plastik, seramik,kompozit yüzey uygulamalarında yüksek kaliteli son kat taleplerini karşılamak için özel olarak dizayn

Detaylı

Bimetal termometre Model 55, EN uyarınca yüksek kaliteli proses versiyonu

Bimetal termometre Model 55, EN uyarınca yüksek kaliteli proses versiyonu Mekanik sıcaklık ölçümü Bimetal termometre Model 55, EN 13190 uyarınca yüksek kaliteli proses versiyonu WIKA veri sayfası TM 55.01 Diğer onaylar için 7. sayfaya bakınız Uygulamalar Kimya, petrokimya, petrol

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 E 7048 FLANŞLI GÖMME SİLİNDİR Gömme silindiri ile birlikte en küçük montaj boşlukları mümkün oldu. Dört civatası ile birlikte montaj çok kolay. HIDROLIK Kompakt dizayn

Detaylı

6000 serisi rotor sprinkler yüksek kaliteli plastik malzeme ve içindeki tüm metal aksamlar paslanmaz

6000 serisi rotor sprinkler yüksek kaliteli plastik malzeme ve içindeki tüm metal aksamlar paslanmaz WWW.CIPSANCERASUS.COM ÜRÜN ÖZELLİ KLERİ 5500 5500 serisi rotor sprinkler yüksek kaliteli plastik malzeme ve içindeki tüm metal aksamlar paslanmaz çelikten imal edilmiştir. 3/4" girişlidir. C lick set açı

Detaylı

2014 Fiyat Listesi 1

2014 Fiyat Listesi 1 214 Fiyat Listesi 1 Sirkülasyon Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Serileri... 22 Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Performans Eğrileri... 26 Calio-Therm S, Rio-Eco Therm N, Rio-Therm N Serileri...

Detaylı

Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu

Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu Mekanik sıcaklık ölçümü Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu WIKA veri sayfası TM 55.01 Uygulamalar Kimya endüstrisi, petro kimya endüstrisi, proses teknolojisi ve gıda endüstrisi Agresif

Detaylı

Solenoid valfler VOVG

Solenoid valfler VOVG Debimiktarı 200 l/dk Basınç aralığı 0.9ila8bar Dahili veya harici pilot hava beslemeli Valfgenișliği10ve12mm Valf manifoldlarının esnekșekilde olușturulması Tekli veya manifold montajı Ek bilgi Internet:.../vovg

Detaylı

DEGAZÖRLER (GAZ ALMA CİHAZLARI) VASA VASATRE SERİSİ

DEGAZÖRLER (GAZ ALMA CİHAZLARI) VASA VASATRE SERİSİ ÜRÜN YELPAZESİ KAFA KORUMA KAPAKLI DEGAZÖRLER VASA SERİSİ Kod Tanım Ölçü Bağlantı Tip 37.03.60 Degazör 3/8 M UNI-EN-ISO 228 Vasa 37.04.60 Degazör 1/2 M UNI-EN-ISO 228 Vasa 37.05.60 Degazör 3/4 M UNI-EN-ISO

Detaylı

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER VT100 Serisi Çift Etkili Pnömatik Aktatörler / VT101 Serisi Tek Etkili Pnömatik Aktüatörler Güvenilir, Yüksek Performans Son Uluslararası Standartlara Tam Uyum Uygun Maliyetli Geniş Teknik Özellik Yelpazesi

Detaylı

Çift Kanat Donanımları

Çift Kanat Donanımları 2 54 İÇİNDEKİLER Teknik Bilgiler 56 Kol Yeri Ortada İspanyolet 58 Kol Yeri Ortada Kapı İspanyoleti 59 Kol Yeri Sabit İspanyoleti 60 Sürgüler 61 Meneteșe Seti 64 Gizli Menteșe 65 Orta Baskı Menteșeleri

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

Basınç Düşürücü Vanalar

Basınç Düşürücü Vanalar Basınç Düşürücü Vana Tipleri : Buhar, gazlar ve sıvılar son kullanım noktalarına genellikle yüksek basınçlarda iletilirler. Bu noktalarda, bir basınç düşürücü vana, emniyet ve verimlilik açısından ve uygulamanın

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Küresel Vanalarda Küresel Kalite!

Küresel Vanalarda Küresel Kalite! Küresel VanaLAR Küresel Vanalarda Küresel Kalite! CaCO3 (Kalsit) ilavesiz saf hammaddeden üretilmiş, güneş ışınlarına karşı UV koruyucu toz ilaveli, U-PVC, C-PVC, ŞEFFAF-PVC, PP-H VE PVDF malzeme seçeneklerinde,

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

Kullanma Kılavuzu COBRA 3C Otomatik Boya Tabancası

Kullanma Kılavuzu COBRA 3C Otomatik Boya Tabancası TR SB-E-2-74 ISS.03 II 2 G X T6 Kullanma Kılavuzu COBRA 3C Otomatik Boya Tabancası İçindekiler Konu Sayfa Özellikler 3 EC Uygunluk Beyanı 3 Güvenlik Uyarıları 4 Model Parça Numaraları 5 - Tablo : Hava

Detaylı

Ürün Kataloğu Endüstriyel Boyama

Ürün Kataloğu Endüstriyel Boyama Ürün Kataloğu Endüstriyel Boyama TURKISH Küresel ihtiyaçlara yönelik finisaj çözümleri Global pazarlar için finisaj çözümleri Finishing Brands, avrupanın çeşitli yerlerinde (İngiltere Bournemouth, Almanya

Detaylı

MANUEL BOYA TABANCALARI

MANUEL BOYA TABANCALARI MANUEL BOYA TABANCALARI ECO/S Üstten depolu Kod 248XX (XX ibaresi yerine meme ölçüleri konulur) HVLP (Yüksek debi düşük basınç) Depo hacmi 600 cc plastik Çalışma basıncı 1.5 bar / 21 psi Maksimum basınç

Detaylı

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler KELEBEK VanaLAR Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler Kalınlığı ve destek noktaları artırılmış tek parçalı rijit gövdesi, daha iyi kimyasal dayanım sağlayan PP klapesi ve AISI304 paslanmaz çelik mili,

Detaylı

TEKNİK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ 2015/2. www.eca.com.tr EKİM 2015

TEKNİK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ 2015/2. www.eca.com.tr EKİM 2015 TEKNİK ÜRÜNLER FİYAT Sİ www.eca.com.tr EKİM 20 GENEL DAĞITIM Elmor Tesisat Malzemesi Ticaret A.Ş. Tel: (02) 705 51 00 elmor@elmor.com.tr YETKİLİ SERVİS Emar Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri San. Tic. A.Ş.

Detaylı

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI MAGNA3 Comfort PM be think innovate ALPHA2 AUTOADAPT AUTOADAPT fabrika ayarı en iyi ayar noktasını otomatik olarak seçecektir. Autoadapt tarafından bir kez ayarlandıktan

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

Solenoid valfler CPE, Kompakt Performans

Solenoid valfler CPE, Kompakt Performans Valfgenișliği 10/14/18/24 mm, debi miktarı 3,200 l/dk ya kadar Minimum akıș direnci Minimum enerji tüketimi Küçük ve güçlü Kısa anahtarlama ve tepki süreleri Tekbașına kullanılabilir veya alüminyum manifold

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

Körüklü Pompalar Pistonlu Tip Pompalarda En Yeni Teknoloji

Körüklü Pompalar Pistonlu Tip Pompalarda En Yeni Teknoloji Körüklü Pompalar Pistonlu Tip Pompalarda En Yeni Teknoloji İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ. Körüklü Merkur Merkur Körüklü Pompanın yumuşak pompalama hareketi, daha az conta yüzeyi, UV kaplamalar ve

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Turbotrac. Kuru Toz Dağıtıcı. SL-PS-05 Rev. D

Turbotrac. Kuru Toz Dağıtıcı. SL-PS-05 Rev. D Turbotrac Kuru Toz Dağıtıcı SL-PS-05 Rev. D Microtrac tarafından geliştirilen TURBOTRAC, Microtrac S3500 Serisi Partikül Büyüklüğü Analiz Cihazı ile birlikte kullanılmak üzere geliştirilmiş bir kuru toz

Detaylı

Aşırı korozif ortamlar için nikel ve PTFE kaplama opsiyonel olarak sunulmaktadır.

Aşırı korozif ortamlar için nikel ve PTFE kaplama opsiyonel olarak sunulmaktadır. GENEL ÖZELLİKLER PAD-20 TEK ETKİLİ PNÖMATİK AKTÜATÖR Tek Etkili Pnömatik Aktüatörler dişli tip tasarıma sahip olup tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil üzerindeki kam ile standart

Detaylı

Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. PBS-RB100SG2SS0BMA0Z 6041615 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/pbs H I J K

Detaylı

WWW.ER-CE.NET Rev. 2011 SUPERCOMBINATA SC1 40/1. İŞLEME ÇAPLARI ( Ø 42 mm den Ø 400 mm ye kadar) AKSESUARLAR. EKSTRA KiTLER. Kod Açıklama.

WWW.ER-CE.NET Rev. 2011 SUPERCOMBINATA SC1 40/1. İŞLEME ÇAPLARI ( Ø 42 mm den Ø 400 mm ye kadar) AKSESUARLAR. EKSTRA KiTLER. Kod Açıklama. SUPERCOMBINATA SC1 40/1 ( Ø 42 mm den Ø 400 mm ye kadar) SUPERCOMBINATA serisi ağır ekipmanların yenileştirme ve onarım hizmetlerinde artan taleplere cevap verebilmek için imal edilmiştir. Portatif makinalarımız

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler Pompalar FDA UYUMLU POMPALAR ARO nun Expert (EXP)

Detaylı

JTHB. Serisi. Ataşmanlar. Hidrolik Kırıcılar

JTHB. Serisi. Ataşmanlar. Hidrolik Kırıcılar JTHB Serisi Ataşmanlar Hidrolik Kırıcılar Genel bakış İsterse takviyeli betondan bir kaideyi parçalıyor, isterse bir tünel sıyırıyor veya taş ocağında bir bomun ucunda çalışıyor olsun, Komatsu hidrolik

Detaylı

TEKNİK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ 2015/1. Sirküler No: S1520001

TEKNİK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ 2015/1. Sirküler No: S1520001 TEKNİK ÜRÜNLER FİYAT Sİ Sirküler No: S20001 İÇİNDEKİLER: ENDÜSTRİYEL TESİSAT ÜRÜNLERİ Termostatik Radyatör Valfleri 3 Termostatik Radyatör Valfleri (Çift Akış Yönlü) 5 Termostatik Radyatör Valfleri (Debi

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI

KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI Otomatik salınım kollu sprey makinesi Kama KR-BM 1700 her çeşit yüzeyde yüksek kaliteyi, son derece kolay bir operasyon ile elde edebilmeniz için

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE G Line Serisi 3 TOPLU SİLİNDİR BÜKME G Line 3100 x 260 mm. 3 valsli hidrolik silindir makinalarıdır. Genişliği

Detaylı

Bakım ve Onarım BAKIM VE ONARIM. Geniş ürün seçeneği. Eşsiz dayanıklı tasarımlar. Hızlı ve güvenilir performans. Model No. Sayfa.

Bakım ve Onarım BAKIM VE ONARIM. Geniş ürün seçeneği. Eşsiz dayanıklı tasarımlar. Hızlı ve güvenilir performans. Model No. Sayfa. Bakım ve Onarım Geniş ürün seçeneği. Eşsiz dayanıklı tasarımlar. Hızlı ve güvenilir performans. Tip No Sayfa Test Pompaları 2 9.2 Boru Dondurucular 2 9.3 Kireç Çözücü Pompalar 2 9.5 9.1 Test Pompaları

Detaylı

Ürün Yenilikleri. Kalıp yapımı IV / 2015. E 3300 Maça ünitesi. CD katalog 5.9.1.0 Çevrim içi-katalog

Ürün Yenilikleri. Kalıp yapımı IV / 2015. E 3300 Maça ünitesi. CD katalog 5.9.1.0 Çevrim içi-katalog Ürün Yenilikleri Kalıp yapımı IV / 2015 CD katalog 5.9.1.0 Çevrim içi-katalog Ürün gruplarımızı tekrar genişletmekle, sizlerin talep ve önerilerinize karşılık vermeye çalışıyoruz. Bir sistem tedarikçisi

Detaylı

Fark basınç ölçer Paslanmaz çelik versiyon, diyafram elemanlı Model , tamamen kaynaklı yapı

Fark basınç ölçer Paslanmaz çelik versiyon, diyafram elemanlı Model , tamamen kaynaklı yapı Mekanik basınç ölçümü Fark basınç ölçer Paslanmaz çelik versiyon, diyafram elemanlı Model 732.51, tamamen kaynaklı yapı WIKA veri sayfası PM 07.05 Diğer onaylar için 4. sayfaya bakınız Uygulamalar Yüksek

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu ve bu becerilere

Detaylı

Bimetal göstergeli termometre

Bimetal göstergeli termometre E-mail: Fax: +49 661 6003-607 www.jumo.net www.jumo.co.uk www.jumo.us Veri Sayfası 60.8002 Sayfa 1/6 Bimetal göstergeli termometre Endüstriyel model Özellikler Paslanmaz çelik gövde Sınıf 1 Gösterim aralığı

Detaylı

ÜRÜN ÖZELLİ KLERİ 63X A 63X B. NOZUL Çeşitli atış mesafelerinde ve renklerde nozullar

ÜRÜN ÖZELLİ KLERİ 63X A 63X B. NOZUL Çeşitli atış mesafelerinde ve renklerde nozullar WWW.CIPSANCERASUS.COM ÜRÜN ÖZELLİ KLERİ Signature,müşterilerimizin sprey gövdedeki beklentilerini dikkate alarak geçen yıldan bu yana yeni bir dizayn ile üretmek amacıyla çalısmaktaydı. Bu sene yeni üretilen

Detaylı

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL Sayfa 1 / 6 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL ÜRÜN LİSTESİ MFP R.O 2. IW IW E AQUA SERİLERİ E SERİSİ NFC SERİSİ CE kalite kriterlerine uygun olarak dizayn edilmiş ve üretilmiştir MFP Bu ekipman

Detaylı

VUVG solenoid valfler

VUVG solenoid valfler VUVG solenoid valfler Üniversal valf Anavalfileelektrikbağlantı pleytin kombinasyonu ile Genișlik10mmve14mm VUVG-L ve VUVG-S hat tipi valfler VUVG-B bağlantı pleytli valfler VUVG-L ve VUVG-S de dahili

Detaylı

Emniyet Valfi Tank üst kısmında çalışma basıncı emniyetini sağlayan, olası darbelere karşı koruma havuzu ile çevrelenen 2 adet emniyet valfi

Emniyet Valfi Tank üst kısmında çalışma basıncı emniyetini sağlayan, olası darbelere karşı koruma havuzu ile çevrelenen 2 adet emniyet valfi Ürün Kodu : S26 Genişlik : 2.550 mm Yükseklik : 3.800 mm Dingil Mesafesi : 1.310 mm Boş Ağırlık : 13.000 kg ± %5 (Seçilen donanıma göre farklılık gösterir) King-Pin Yüksekliği : 1.220 mm (Yüksüz) ISO 3834

Detaylı

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2"

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4 1/4 3/8 3/8 3/8 1/2 1/2 1/2 TEMAIR COUPLING T-F 026 - OTOMATİK RAKOR, UÇLAR VE DAĞITICI ÇATALLAR - 2 - TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2" TEMAİR DİŞİ

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Kullanım Klavuzu. Dungs Gaz Valfi. Türkçe DMV-D/11 DMV-DLE/11

Kullanım Klavuzu. Dungs Gaz Valfi. Türkçe DMV-D/11 DMV-DLE/11 Kullanım Klavuzu DMV-D/11 DMV-DLE/11 Dungs Gaz Valfi Türkçe Teknik DUNGS double solenoid vana DMV, iki manyetik valfin tek bir kompakt armatür içinde entegre edilmiş halidir: - otomatik kapama valfleri

Detaylı

KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ

KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ KOORDINAT ÖLÇÜM CIHAZLARI IÇIN SENSÖRLERİ ÜRÜN BROŞÜRÜ HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE DENEYİMDEN DOĞAR Hexagon Manufacturing Intelligence nin Koordinat Ölçüm Cihazları için ürettiği çok çeşitli prob

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

CAD verilerini indirmek için www.festo.com Pnömatik bağlantı Gx G¼ G½

CAD verilerini indirmek için www.festo.com Pnömatik bağlantı Gx G¼ G½ Oransal basınçregülatörleri MPPE Teknik özellikler MPPE -M- Standart nominal debi miktarı 350 5,500 l/dk Malzemeler Gövde: Dövme alüminyum alașım Diyafram: Nitril kauçuk -P- Çalıșma gerilimi 24 V DC -L-

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

KOLAY BAĞLANTILI NOZUL SİSTEMLERİ

KOLAY BAĞLANTILI NOZUL SİSTEMLERİ Experts in Spray Technology KOLAY BAĞLANTILI NOZUL SİSTEMLERİ PÜSKÜRTME SİSTEMİNİN PERFORMANSINI İYİLEŞTİRİR; KURULUM VE BAKIM SÜRELERİNİ KISALTIR İÇİNDEKİLER Sayfa KOLAY BAĞLANTI GÖVDELERİNE ve NOZULLARA

Detaylı

Kilitleme modülleri EV

Kilitleme modülleri EV Pnömatik silindirler > modülleri > modülleri EV Yuvarlak ve blok formda uygulamaları ideal Yassı, yer tasarrufu sağlayan tasarım Yedek parça servisi Ek bilgi Internet:.../ev Ürün gamına genel bakıș İșlev

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5 Ekim 2017 1/5 POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290 DC PRO Sikaflex 291i Siyah 182806300 300 ml kartuş

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir.

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker NetMarker Kompakt yapılı tablalı Markalama Sistemi Yaratıcı (inovasyon) ve network kabiliyetine sahip CNC- tablalı markalama sistemi NetMarker yüksek markalama kalitesinin

Detaylı

Kontak İbreli Termometreler

Kontak İbreli Termometreler E-mail: Fax: +49 661 6003-607 www.jumo.co.uk Veri Sayfası 608520 Sayfa 1/12 Kontak İbreli Termometreler Özellikler Panel montaj veya ek cihaz gibi gerçek değer göstergeli sıcaklık kontrolörü Bayonet kilitli

Detaylı

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi Duvar veya pencerelere montaj edilmek üzere tasarlanmış aksiyel fan serileri. Tüm fanlarda dayanıklı ABS plastikten koruyucu kafes, panjur ve 230V-50Hz monofaze motor bulunmaktadır. Tüm fanlar IPX4 korumalıdır

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Vekotec. Kompakt radyatör vanaları Entegre vanalı radyatörler için ikili bağlantı fittingi (H-vana)

Vekotec. Kompakt radyatör vanaları Entegre vanalı radyatörler için ikili bağlantı fittingi (H-vana) Vekotec Kompakt radyatör vanaları Entegre vanalı radyatörler için ikili bağlantı fittingi (Hvana) IMI HEIMEIER / Termostatik kafalar ve Radyatör vanaları / Vekotec Vekotec Vekotec Hvana, Rp1/ iç ve G/4

Detaylı

Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570 01_08 5/31/11 2:45 PM Page 1 Gelecek için hazırız Tüm soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümleriniz için ideal! Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570 01_08 5/31/11 2:46 PM Page 2 Dijital

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden

Detaylı

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

DUVAR VE PENCERE TİPİ FANLAR. Her ortama uyum sağlayan şık tasarım. Tabi Havalandırma Pozisyonu. Çift Yön. Panjur

DUVAR VE PENCERE TİPİ FANLAR. Her ortama uyum sağlayan şık tasarım. Tabi Havalandırma Pozisyonu. Çift Yön. Panjur DUVAR VE PENCERE TİPİ FANLAR HV-STYLVENT Serisi Duvar veya pencere montaj uygulamaları için geliştirilmiş aksiyal fanlardır. Tüm fanlar ABS plastik ızgaralı, panjurludur. Fan motorları, monofaze 230V-50Hz,

Detaylı

Model DS3 ELEKTRO-HİDROLİK BASINÇ ŞARTELLERİ. Maksimum Çalışma Basınçı 250 Bar 2 Terminal. İçindekiler. Sayfa Özellikler

Model DS3 ELEKTRO-HİDROLİK BASINÇ ŞARTELLERİ. Maksimum Çalışma Basınçı 250 Bar 2 Terminal. İçindekiler. Sayfa Özellikler ELEKTRO-HİDROLİK BASINÇ ŞARTELLERİ Model DS3 Maksimum Çalışma Basınçı 250 2 Terminal İÇİNDEKİLER İçindekiler Sayfa Özellikler 1 Sipariş Kodu 2 İşlev Bölümler Sembol 3 Teknik Özellikler 4 Teknik Ölçüler

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Ayarlanabilir durdurucu Ağır iş uygulamalarına yönelik Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı