Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nü Belediye Meydanı nda düzenlediği etkinliklerle kutladı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nü Belediye Meydanı nda düzenlediği etkinliklerle kutladı."

Transkript

1 Bodrum da kutlaması Sevgililer Günü Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nü Belediye Meydanı nda düzenlediği etkinliklerle kutladı. Diptonik Grubu nun Sevgililer Günü özel konseriyle başlayan etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte ayrıca Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un, Sevgililer Günü kutlama mesajının bulunduğu kırmızı güller, tek tek belediye personeli tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Etkinlik için özel olarak hazırlanan çikolata şelalesinden de bol bol ikramlarda bulunuldu. Vatandaşlar gün boyunca keyifli ve neşeli anlar yaşadı.

2

3

4

5 KASKSIZ SÜRÜCÜLERE TRAFİKTEN CEZA Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından ilçenin çeşitli noktalarında motosiklet sürücülerine yönelik kask uygulamaları devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Gününde Turgutreis caddesi ile Cemil Uyar caddesinin kesiştiği noktada yapılan uygulamada 70 araç kontrol edilerek çeşitli maddelerden 12 bin TL para cezası kesilerek, 2 araçta trafikten men edilirken trafik görevlilerinin vatandaşlara hediyesi ceza makbuzu oldu. Motosiklet sürücülerinin yoğunluğundan kaynaklanan yaralamalı ve ölümlü kazaların önüne geçmek için başlatılan uygulamalar günün belirli saatlerinde şehir merkezinin farklı bölgelerinde yapılmaya devam ediyor. Şehir merkezinin farklı bölgelerinde yapılan motosiklet sürücülerine yönelik kontrollerde kask takmayan ve muhtelif eksiklikleri bulunan sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Uğur Yurtsev Kırçiçeği Bodrum Basketbol 130 Antalya Yıldızları 67 Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi nde, Bodrum Basketbol Kırçiçeği, Antalya Yıldızlarını rahat bir oyunla yendi.

6 Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya spor salonunda oynanan karşılaşmada Bodrum Basketbol Kırçiçeği, Antalya Yıldızlarını farklı bir skorla yendi. Karşılaşmanın ilk periyodu 30-13, ikinci periyodu 31-11, 3. Periyodu ve dördüncü periyodu sonuçlandı. Bodrum Basketbol un oyuncuları özellikle son iki periyot ta rakip oyunculara rahat bir oyun çıkarmalarını sağladı. Bodrum Basketbol un rahat oyunu sonucunda aradaki fark daha fazla artmadı. Karşılaşma da rakip oyuncuların potada isabetle sayı yapmaları Bodrum Basket ve seyirci tarafından centilmence alkışlandı. Müsabaka sonrasında her iki takımın oyuncuları birbirlerini tebrik etti.

7

8

9

10

11

12

13

14 Kemer 0 Bodrum 1 B.B Bodrum Belediyespor Antalya Kemer deplasmanında 3 puan aldı. Maç sonrası bir açıklama yapan Kulüp başkanı Rıza Karakaya galibiyeti Mehmet Kocadon un beraat etmesine armağan ettiğini sosyal medyadan yayınladı. Başkan Karakaya nın açıklaması şöyle: 2. Sıraya yerleştik! Sevgililer günümüz kutlu olsun! Bu özel günde yalnız birakmayan taraftar, yönetici ve arkadaşlarımıza teşekkürler! Galibiyet Başkanımız Mehmet Kocadon ve beraat eden Bodrumlulara armağan olsun!

15 FATMA GİRİK SEVGİLİLER GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU Ünlü Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik hayat arkadaşı Memduh Ün ü sevgililer gününde yalnız bırakmadı. Yeşilçamın usta oyuncularından Fatma Girik, geçtiğimiz yıl ekim ayında yaşamını yitiren hayat arkadaşı Memduh Ün ü 14 Şubat Sevgililer gününde mezarına giderek ziyaret etti. Girik, 57 yıllık hayat arkadaşı Ün ün mezarını çiçeklerle donattı. Bodrum daki evinde yıllarca beraber yaşadığı hayat arkadaşı Ün ü Torba mezarlığında ziyaret eden Girik, gözyaşlarına hakim olamadı. Ün ün mezarı başında sevgililer gününü geçiren ünlü oyuncu mezarlığa elleri ile menekşeler dikti.

16

17

18

19

20

21 ANNE KIZDAN REKOR VE MADALYA YAĞMURU ANNE KIZDAN ÜÇ REKOR 4 BİRİNCİLİK MADALYASI İstanbul da bugün başlayan Türkiye Masterlar Salon Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan katılan Fatma Anter ile annesi Fehime Özkan katıldıkları 4 yarışmada üç yeni Türkiye rekoru kırdı ve 4 altın madalya kazandı. İZAK KULÜBÜ sporcusu Fatma Anter 50 yaş kategorisinde 60 metrede 1. olurken 400 metrede koştuğu lik derece ile yeni Türkiye Rekoru nun sahibi oldu. Annesi Fehime Özkan ise 75 yaş gurubunda katıldığı 60 metre yarışmasında birinci olurken kendisine ait olan lük derecesini e indirerek yeni Türkiye rekoru kırdı. Anne Özkan 400 metrede 1. Olurken ile yine Türkiye Rekorunu

22 kırmayı başardı. Fatma Anter ve Fehime Özkan yarın 200 metrede Türkiye Rekorları için piste çıkacak.

23 BODRUM DA SEVGİLİLER BAŞKA GÜZEL GÜNÜ Sevgililer günü Bodrum da çeşitli etkinlikler le kutlandı. Bodrum merkez, çarşı, barlar sokak, meyhaneler sokak ve Oasis te bulunan birçok kuruluş düzenledikleri partiler ile sevgililer günün kutladılar. Çarşıda özellikle kuyumcular sokağında bulunan işyerleri hem Cumartesi hem de Pazar günü geç saatlere kadar açık kalarak hediye almak isteyenlere hizmet verdiler.

24 Oasis AVM de Sevgililer Günü nedeni ile sokak partisi düzenlendi. Sokakta varillerde ateş yakılıp sıcak şarap ikram edildi. Dans ve müzik gösterileri ile çeşitli gösteriler düzenlendi. Çello, keman ve Dj müzikleri ile izleyenler güzel saatler geçirdiler. Etkinliklere, Seashine Dans ve sanat atölyesi,semra Canat sirtaki, Marmara koleji öğrencileri destek verdi.

25 Fotoğraflar Uğur Yurtsev ENGELLİLER 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN KOLLARI SIVADI Bodrum da 10 kişilik engelli gurup yaptıkları el işi göz nuru eserleri 14 Şubat sevgililer günü için satışa sundu. Bodrum Yakaköy Sevgililer Günü tasarım yapan 6 ürünleri satışa Engelli Sevgi Sanat Atölyesi tarafından kermesi düzenlendi. 14 şubat için özel olarak bedensel engelli 4 zihinsel engellinin yaptığı çıkardı. Bodrum Belediyesi nin desteği ile kurulan ve engellilere yönelik hizmet veren Yakaköy Sevgi Sanat Atölyesi, Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi ndeki kermeste çoğunlukla dekoratif eserlerden oluşuyor. Atölye sorumlusu Hilal Karakaş 10 engelli bireyin yaptığı eserleri satışa sunduklarını belirterek Kermesten elde ettiğimiz gelirle, atölyemize malzeme almayı amaçlıyoruz. 6 bedensel ve 4 zihinsel engelli öğrencimizin hazırladığı çoğunluğu dekoratif el emeği ürünler kermeste yer aldı. Sevgi dostlarıda bizi burada yalnız bırakmayıp destek oldular. Tüm ürünlerimiz doğal malzemelerden yapıldı dedi. Bedensel engelli Nilüfer Ünlü ise herkesin beğeneceği ürünler yaptık. İçimizden gelen aklımıza gelen ürünler yaparak 14 Şubat sevgililer günün için hazırladık. Yaklaşık 1 aydır bu ürünleri hazırlıyoruz ifadelerini kullandı.

26 Sevgilisine hediye almaya gelen bir vatandaş ise engellilere destek vermek için alış verişini buradan yaptığını belirterek dışarıdan ürün almaktansa buradan almayı tercih ettim. Burada daha güzel ürünler var şeklinde konuştu.

27

28

29 Bodrum Boat Show da Bodrum, İstanbul CNR Expo da düzenlenen 9. Boat Show Fuarı nda ziyaretçilerini ağırlıyor. 12 Şubat Cuma günü ziyarete açılan Boat Show da Bodrum, Bodrum Ticaret Odası tarafından GEKA nın katkılarıyla hazırlanan stantta tanıtılıyor. BODTO üyesi 6 firmanın katılımıyla hazırlanan stantta ziyaretçilere Bodrum guletleri ve mavi yolculuk hakkında bilgiler veriliyor. Fuarın ikinci gününde Bodrum standında düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon ile BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut

30 Kocadon ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Doğuş Holding CEO su Hüsnü Akhan, emekli Orgeneral Bilgin Balanlı, BODTO yönetim kurulu üyeleri, BODTO meclis üyeleri, işadamları ve vatandaşlar katıldı. Bodrum ekonomisinin vazgeçilmez parçalarından birinin de denizcilik olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum, mavi yolculuğu ve kendine özgü guletleriyle denizcilik açısından önemli bir bölge. Dünyada yaşanan gelişmeler nedeniyle sektörde zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. Ancak bizler, sektör temsilcileri ile birlikte tanıtım çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Amacımız, Bodrum denizciliğinin daha iyi noktalara yükselmesi. Bu tür organizasyonlar, üreticiyle alıcının bir araya gelmesi açısından çok önemli dedi.

31

32 Başkan Kocadon beraat etti Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi nde görülen davada Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve beraberindekiler hakkında beraat kararı verildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte 69 kişinin yargılandığı dava sona erdi. 12 Şubat 2016 Cuma günü Muğla Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi nde görülen davada mahkeme heyeti, tüm sanıklar hakkında beraat kararı verdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, mahkeme çıkışı Muğla Adliyesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, Beraat kararı verildiği için mutluyuz. Başta da söylediğim gibi, devletime ve halkıma hep güvendim ve asla da küsmedim. Bugün yargı bir defa daha geç de olsa adaletli bir karar verdi. Bu iddiaların hiçbirini kabul etmedik. Bu suçları bizim üzerimize itseniz tutmaz. Bu dava başladığında Bodrum Belediye Başkanıydım ve 11 tane belediye vardı yarımadada. Büyükşehir yasası ile belediyeler kapandı ve Bodrum da tek belediye kaldı. En son yapılan 2014 seçimlerinde, kendi bölgemde, yani bu davada tutuklandığım bölgede aldığım oy % 64 tü. Eğer ben, bu suçları işlemiş olsaydım, halk yanlışın yanında olmazdı. Türk Adaleti de bugün doğru kararı vererek bizi beraat ettirdi. Bu kararı veren herkese teşekkür ediyorum. İçimizde hep korkuydu bu, ne olacak diye. Tabi şimdi bizde bu korkular gitti. Çok ilginçtir, 32 ay hem dinlenmişim hem de idarem teknik takibe alınmış. Bir belediye başkanı 32 ay dinlenir mi? Dosyaları gördünüz. 32 ay beni dinleyenler, şuan ne yapıyor? Acaba vicdanları rahat mı? Ama ben tutuksuz yargılanıp hapisten çıktığım gün şu açıklamayı yaptım: bana bu eziyeti çektirenlerin hepsini Allah a havale ediyorum. Bugün de aynısını söylüyorum. dedi.

33 Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, beraat ettiği davada 2012 yılında, 100 gün cezaevinde tutuklu kalmıştı.

34

35

36

37

Kırçiçeği Bodrum Basketbol 130 Antalya Yıldızları 67

Kırçiçeği Bodrum Basketbol 130 Antalya Yıldızları 67 Kırçiçeği Bodrum Basketbol 130 Antalya Yıldızları 67 Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi nde, Bodrum Basketbol Kırçiçeği, Antalya Yıldızlarını rahat bir oyunla yendi. Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya

Detaylı

GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU

GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU FATMA GİRİK SEVGİLİLER GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU Ünlü Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik hayat arkadaşı Memduh Ün ü sevgililer gününde yalnız bırakmadı. Yeşilçamın usta oyuncularından Fatma Girik, geçtiğimiz

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

FOLKLÖRCÜLER İÇİN KERMES

FOLKLÖRCÜLER İÇİN KERMES FOLKLÖRCÜLER İÇİN KERMES Kulüpler Arası Muğla İl Birinciliği Yarışması 04 Mart Cuma günü Bodrum da Türk Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Muğla İl Birinciliği Yarışması na katılacak olan Bodrum

Detaylı

Avrasya Boat Show a katıldı

Avrasya Boat Show a katıldı Başkan Kocadon 11. CNR Avrasya Boat Show a katıldı Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, CNR Avrasya Boat Show 2017 11. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR

MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR MESLEKİ BELGE BAŞLIYOR ZORUNLULUĞU MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR TOBB tarafından kurulan ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen MEYBEM A.Ş tarafından Mesleki Yeterlilik Belgesi

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi

Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası bu hafta Bitez de devam

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN KOLLARI SIVADI

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN KOLLARI SIVADI ENGELLİLER 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN KOLLARI SIVADI Bodrum da 10 kişilik engelli gurup yaptıkları el işi göz nuru eserleri 14 Şubat sevgililer günü için satışa sundu. Bodrum Yakaköy Engelli Sevgi Sanat

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU Hafta sonunda İzmir de düzenlenen Türkiye Mastırlar Atletizm Şampiyonasına katılan 4 Bodrumlu atlet 3 Türkiye rekoru kırdı 6 birincilik bir ikincilik madalyası

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ

KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ TKB2L 7. haftasında Uşak temsilcisi Anadolu 64 takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket sahadan 112 50 galip ayrıldı. Türkiye

Detaylı

Kulüp Yöneticisi Nejat İşler ve Gümüşlükspor yönetimi Başkan Kocadon u ziyaret etti

Kulüp Yöneticisi Nejat İşler ve Gümüşlükspor yönetimi Başkan Kocadon u ziyaret etti Kulüp Yöneticisi Nejat İşler ve Gümüşlükspor yönetimi Başkan Kocadon u ziyaret etti Aralarında ünlü oyuncu Nejat İşler in de olduğu Gümüşlükspor Yönetim Kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

Karya Çiçekleri nden Başkan Kocadon a ziyaret

Karya Çiçekleri nden Başkan Kocadon a ziyaret Karya Çiçekleri nden Başkan Kocadon a ziyaret Minikler Geleneksel Düzenlemeli Dal Türkiye Şampiyonasında birinci olan Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Gençlik Spor Kulübü nün şampiyon sporcuları,

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yeni Seçilen Tarsus CHP İlçe Yönetimini ziyaret ederek

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Bilişim denince Beşiktaş BEŞİKTAŞ Belediyesi Avrasya bölgesi'nin en büyük bilişim fuarına katılıyor. Beşiktaş Belediyesi, bilişim alanında kullandığı son teknolojileri ve yenilikleri, 29 Kasım 2 Aralık

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ:

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: GENÇ ERKEKLER: 2014-2015 SEZONU ANTALYA İLİ BASKETBOL GENÇ ERKEKLER LİG STATÜSÜ 1. 2014-2015 Genç Erkekler Basketbol Ligi

Detaylı

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI 15 18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR

TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR 4.19.4 TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR 1) Dosya No : 2013/551 E. : Ankara 17. Asliye Ceza si : 1- TMMOB YK Başkanı Mehmet Soğancı 2- TMMOB Genel Sekreteri N. Hakan Genç :2911 sayılı Toplantı ve Gösteri

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediyesi ve Japon

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Karar Tarih: 11/04/2018 Karar No : 168 Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı; Belediye sınırları içerisinde olup, amatör takımlar arasında spor

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler.

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 43 YIL GELDİLER SONRA BİR ARAYA https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 1972 1973 döneminde Ankara

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı