T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar"

Transkript

1 T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık Bölümü Lisans Programları öğrencilerinin teorik bilgilerini pratikte pekiştirmek amacıyla yapacakları stajlarda uygulanacak esasları düzenlemektir. Kapsam MADDE 2 - (1) Bu Yönerge, Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim- Tercümanlık Bölümü Lisans Programları öğrencilerinin teorik bilgilerini pratikte pekiştirmek amacıyla yapacakları stajlarda uygulanacak esasları kapsamaktadır. Dayanak MADDE 3 - (1) Bu Yönerge, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 33. maddesi ve tarihinde yürürlüğe giren 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu na dayanılarak hazırlanmıştır. Tanımlar MADDE 4 - (1) Bu yönergede geçen; a) Bölüm: Mütercim-Tercümanlık Bölümü nü, b) Fakülte: Edebiyat Fakültesi ni, c) Staj Komisyonu: İlgili bölümde staj görevlerini yürüten komisyonu, ç) Stajyer öğrenci: Eğitim/Öğretim programlarındaki staj zorunluluğunu yerine getirecek öğrencileri, d) Staj yapılan kurum: Stajyer öğrencileri için staj yeri tahsis eden ve staj komisyonunca onaylanan yurt içi ve yurt dışı kamu ve özel kuruluşlara ait işyerlerini, e) Üniversite: Trakya Üniversitesi ni ifade eder. İKİNCİ BÖLÜM Genel İlkeler Genel ilkeler MADDE 5 - (1) Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü lisans öğrencileri pratik bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla 20 iş günü staj yapmak zorundadır. Mezun olabilmek için öğrencilerin staj çalışmalarını tamamlaması ve başarılı olması gerekir. Bu stajı öğrenciler lisans programının 6. veya 8. yarıyıllarının yaz tatili dönemi içerisinde yapacaklardır. Ancak öğrencinin kayıtlı olduğu yarıyılda devam zorunluluğu gerektiren ders yok ise, yarıyıl içinde de staj yapılabilir. (2) Stajlar, T.Ü. Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 33. maddesi nde ve bu yönergede belirtilen hükümlere göre yapılır.

2 (3) Staj, tercihen bir tek staj yerinde yapılmalıdır. Ancak staj komisyonundan önceden onay almak şartıyla, aynı kuruluşun farklı bölümlerinde de staj yapılabilir. Sadece, farklı işler yapılan bölümlere sahip büyük kuruluşlar için onay verilir. (4) Staj dokümanları bölümde muhafaza edilir, koruma süresi Staj Komisyonunun teklifi ve Edebiyat Fakültesi Yönetim Kurulunun kararı ile tespit edilir. (5) Öğrenciler stajlarını yapacakları işletmelerin çalışma düzenleri ile ilgili kural, talimat ve emirlere uymak zorundadırlar. Kendilerine fazla mesai yaptırılamaz. Her bir iş günü 8 (sekiz) saattir. Hafta sonları staj yapılamaz. (6) Stajyer öğrenci çalıştıran kuruluşlar her öğrenci için Fakülte tarafından gönderilen Öğrenci Staj Sicil Fişi / Staj Başlangıç Kabul Belgesini doldurarak kapalı zarf içinde Bölüm Başkanlığına iade ederler. Bölüm Başkanlığı da sonuçları Edebiyat Fakültesi Dekanlığına bildirir. ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Staj Uygulama Esasları Staj öncesi yapılacaklar MADDE 6 - (1) Staj öncesi yapılacak işlemler aşağıda sıralanmıştır: a) Öğrenci, ön görüşme yaparak staj yapmaya karar verdiği bir özel işletme/resmi kurum için Sosyal Güvenlik Kurumu ndan almış olduğu Müstehaklık Belgesi ve ekteki Öğrenci Staj Sicil Fişi / Staj Başlangıç Kabul Belgesi nin 1. ve 2. nüshasını doldurur. b) Staj yapılan kurum tarafından Öğrenci Staj Sicil Fişi / Staj Başlangıç Kabul Belgesi nin 1. ve 2. nüshası doldurularak kurum yetkilisi tarafından imzalanır ve kaşelenir. Öğrenci bu belgeleri onaylatılmak üzere beraberinde örnek taahhütnameyi ve Müstehaklık Belgesi ni Staj Komisyonuna teslim eder. Staj Komisyonu bu belgeleri inceleyerek kabul ettiklerini onaylamak üzere Edebiyat Fakültesi Dekanlığına iletir. c) Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından onaylanan fişlerin 1. nüshası Dekanlık tarafından muhafaza edilir; 2. nüshası ve Staj Değerlendirme Belgesi Dekanlık üst yazısı ile birlikte kapalı zarf içinde öğrenci tarafından staj yapılan kuruma ulaştırılır. Staj süresince yapılacaklar MADDE 7 (1) Öğrenci madde 6 da belirtilen işlemleri tamamladıktan sonra, Staj Komisyonu tarafından belirtilen staj takvimi ile stajına başlar. (2) Öğrenci, staja başladığı ilk gün ekteki Staj Başlangıç Belgesi ni (EK 4) kurum yetkilisine imzalatıp kaşeleterek Dekanlığa gönderir. (3) Staj Komisyonu, öğrencilerin nerelerde staj yaptıklarının listesini kendi staj dosyalarında muhafaza eder. (4) Staj defteri/dosyası Türkçe olarak yazım ve imlâ kurallarına uygun şekilde, mürekkeple, tükenmez kalemle veya bilgisayarla doldurulur. Stajını yurt dışında yapacak öğrenciler, kurum yetkilisine imzalatacağı evrakları İngilizce/Almanca/Bulgarca dillerine çevirerek sunar. (5) Öğrenci, staj defterini işletmedeki staj süresi içinde doldurur ve çalışma süresince ve sonunda gerekli yerleri işletme yetkililerine onaylatır. (6) Öğrenci, stajının son gününde ekteki Staj Bitiş Belgesi ni (EK 7) kurum yetkilisine imzalatıp kaşeleterek Dekanlığa gönderir.

3 Staj sonrası yapılacaklar MADDE 8 - (1) Staj ile ilgili defter ve belgelerden oluşan staj dosyasının eksiksiz olarak, takip eden akademik yarıyılın ilk ayı içinde Staj Komisyonu Başkanlığı na elden teslim edilmesi öğrencinin sorumluluğundadır. (2) Öğrenci, takip eden akademik yarıyılın ilk ayında Staj Komisyonu tarafından belirlenen bir tarihte staj dosyasını sözlü olarak Staj Komisyonu önünde sunmakla yükümlüdür. DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Stajların Değerlendirilmesi Stajların değerlendirilmesi MADDE 9 - (1) Staj bitiminde; staj yapılan kurumlardan Bölüm Başkanlığı na geri gelen Staj Evraklarını; Öğrenci Staj Sicil Fişi / Staj Başlangıç Kabul Belgesi (1. nüsha) (EK 1), Öğrenci Staj Sicil Fişi / Staj Başlangıç Kabul Belgesi (2. nüsha) (EK 2), Örnek Taahütname (EK 3), Staj Başlangıç Belgesi (EK 4), Staj Defteri (EK 5), Staj Komisyonu Staj Bitiş Onay Belgesi (EK 6) ve Staj Bitiş Belgesi (EK 7); staj döneminde yaptıkları en az 2 farklı iş örneği ve öğrencilerin stajları ile ilgili yaptıkları sunumlar, Staj Komisyonunca değerlendirilerek sonuçlar Bölüm Başkanlığı na bildirilir. (2) Stajların değerlendirilmesi, takip eden akademik yarıyılın ilk ayı içerisinde Staj Komisyonunca yapılır. (3) Mezun olabilecek durumdaki öğrencilerin staj değerlendirmeleri, dilekçe ile Staj Komisyonu na başvurmaları durumunda daha erken bir tarihte gerçekleşebilir. (4) İlk değerlendirme sonucunda öğrencinin stajı başarılı olarak kabul edilir ya da evraklar eksik ibaresi ile tamamlanmak üzere öğrenciye geri verilir. Verilen ek sürenin sonunda Staj Komisyonu, eksikleri tamamlanmış olarak gelmiş olması gereken evrakı ikinci ve son kez olarak değerlendirmeye alır, bu değerlendirme sonunda staj kabul veya reddedilir. Stajı reddedilen öğrenciler gelecek dönemde reddedilen stajı tekrarlamakla yükümlüdürler. BEŞİNCİ BÖLÜM Staj Komisyonunun Belirlenmesi ve Görevleri Staj komisyonunun belirlenmesi ve görevleri MADDE 10 - (1) Staj çalışmaları Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğretim elemanları arasından Fakülte Yönetim Kurulunca iki yıl süre ile oluşturulan üç üyeli staj komisyonu tarafından yürütülür. Komisyon, lisans eğitimi yapılan bölümde, Bölüm Kurulu tarafından önerilen bir başkan ve iki öğretim elamanından oluşur ve önerilen adaylar Fakülte Yönetim Kuruluna sunulur. Komisyon üyelerinin görev süreleri iki yıldır. Üyelerin ikinci kez seçilmesi mümkündür. Görev süresi bitmeden ayrılan bir üye yerine, kalan süreyi tamamlamak üzere başka bir üye seçilir. (2) Öğrencilerinin yapacağı bütün stajlar Staj Komisyonunca planlanır, uygulamaya konulur ve denetlenir. Staj Komisyonu, yapılmış stajın kabul ya da reddi konusunda karar verir.

4 ALTINCI BÖLÜM Çeşitli ve Son Hükümler Büro işleri MADDE 11 - (1) Staj çalışmalarına ilişkin her türlü büro işleri Fakülte öğrenci işleri birimi tarafından yürütülür. Staj yerinin bulunması MADDE 12 - (1) Fakülte öğrencilere staj yeri bulmakla yükümlü değildir. Ancak, kamu ve özel kuruluşlardan sağlanabilen staj yerleri öğrencilere duyurulur. Staj Komisyonu, öğrencilerin ilgi, yönelim ve gelecekteki meslek hayatlarını gözeterek öğrencilerin tercih ettikleri staj yerlerini onaylar. Hüküm bulunmayan haller MADDE 13 - (1) Bu Yönerge kapsamında hüküm bulunmayan hallerde ilgili siğwe mevzuat hükümleri ve Fakülte Yönetim Kurulu kararları uygulanır. Yürürlük MADDE 14 - (1) Bu Yönerge Üniversite Senatosu tarafından kabul edildiği tarihten itibaren yürürlüğe girer. Yürütme MADDE 15 - (1) Bu Yönerge hükümlerini Edebiyat Fakültesi Dekanı yürütür. EK 1: Öğrenci Staj Sicil Fişi / Staj Başlangıç Kabul Belgesi (1. Nüsha) EK 2: Öğrenci Staj Sicil Fişi / Staj Başlangıç Kabul Belgesi (2. Nüsha) EK 3: Örnek Taahütname EK 4: Staj Başlangıç Belgesi EK 5: Staj Defteri EK 6: Staj Komisyonu Staj Bitiş Onay Belgesi EK 7: Staj Bitiş Belgesi

5 1. nüsha: T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ STAJ SİCİL FİŞİ / STAJ BAŞLANGIÇ KABUL BELGESİ Öğrenci Tarafından Doldurulacak Kısım: ÖĞRENCİNİN: Adı ve Soyadı Öğrenci Numarası Sınıfı Doğum Yeri ve Yılı Anabilim Dalı RESİM Staj Yapılacak Kurum Tarafından Doldurulacak Kısım: STAJ YAPILACAK KURUMUN: Adı ve Unvanı Adresi Telefon Numarası Faks Numarası Faaliyet Alanı STAJYER ÖĞRENCİNİN: Çalışacağı Şube Çalışacağı Bölüm Çalışacağı Bölümdeki Personel Sayısı Staja Başlama Tarihi Stajı Bitirme Tarihi Staj Yapacağı Gün Sayısı STAJ YAPILACAK KURUM YETKİLİSİNİN: Unvanı, Adı ve Soyadı İmzası Kaşe Mütercim-Tercümanlık Bölümü Staj Komisyonu Tarafından Doldurulacak Kısım: Yukarıda kimliği yazılı olan öğrencinin stajı,... gün olarak kabul edilmiştir. Tarih: Mütercim-Tercümanlık Bölümü Staj Komisyonu Başkanı DEKANLIK ONAYI:

6 2. nüsha: T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ STAJ SİCİL FİŞİ / STAJ BAŞLANGIÇ KABUL BELGESİ Öğrenci Tarafından Doldurulacak Kısım: ÖĞRENCİNİN: Adı ve Soyadı Öğrenci Numarası Sınıfı Doğum Yeri ve Yılı Anabilim Dalı RESİM Staj Yapılacak Kurum Tarafından Doldurulacak Kısım: STAJ YAPILACAK KURUMUN: Adı ve Unvanı Adresi Telefon Numarası Faks Numarası Faaliyet Alanı STAJYER ÖĞRENCİNİN: Çalışacağı Şube Çalışacağı Bölüm Çalışacağı Bölümdeki Personel Sayısı Staja Başlama Tarihi Stajı Bitirme Tarihi Staj Yapacağı Gün Sayısı STAJ YAPILACAK KURUM YETKİLİSİNİN: Unvanı, Adı ve Soyadı İmzası Kaşe Mütercim-Tercümanlık Bölümü Staj Komisyonu Tarafından Doldurulacak Kısım: Yukarıda kimliği yazılı olan öğrencinin stajı,... gün olarak kabul edilmiştir. Tarih: Mütercim-Tercümanlık Bölümü Staj Komisyonu Başkanı DEKANLIK ONAYI:

7 ... /. /20. T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Fakülteniz Mütercim-Tercümanlık Bölümü.. Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı numaralı öğrencisiyim. Üniversiteden mezun olabilmek için yapmakla yükümlü olduğum iş günlük zorunlu stajımı, / /.. /20.. tarihleri arasında yapmak istiyorum. Stajımı, T.Ü. Edebiyat Fakültesi Staj Yönergesinde yer alan ve aşağıda belirtilen hususları dikkate alarak yapacağımı taahhüt eder, gerekli belgelerin hazırlanarak tarafıma verilmesini saygılarımla arz ederim. Öğrencinin Aile Adresi: Öğrencinin Adı, Soyadı ve İmzası: Öğrenci Numarası: Öğrencinin T.C.Kimlik Numarası: Varsa Öğrencinin Sosyal Güvenlik Kurumu Numarası: Öğrencinin Cep Telefonu Numarası: Staj Yapılacak İşyerinin Tam Adı ve Açık Adresi: TAAHHÜT EDİLEN HUSUSLAR: 1. Staj Başlangıç Belgesi nin yani İşyeri yetkilisince imzalanacak matbu dilekçenin, staja başlanan tarihte, Fakülte Dekanlığına fakslanmasıyla birlikte stajın başladığı teyit edilecektir. 2. Staj Bitiş Belgesi nin yani İşyeri yetkilisince imzalanacak matbu dilekçenin, stajın bittiği tarihten itibaren 3 (üç) iş günü içinde, Fakülte Dekanlığına fakslanmasıyla stajın bittiği teyit edilecektir. 3. Staj süresince İşyerinde meydana gelebilecek herhangi bir iş kazası ve tespit edilebilecek herhangi bir meslek hastalığı durumunda İşyeri Kaza ve Meslek Hastalığı Bildirim Formu ve vizite kâğıdının, aynı gün içerisinde, önce faks çekilerek ve hemen ardından da kargo veya posta yoluyla gönderilerek Fakülte Dekanlığı na ulaştırılması sağlanacaktır. Bu formun bir örneği, Fakülte Bölüm web sayfasında mevcuttur. Ek: İşyerinin Doldurup Tarafıma Verdiği Öğrenci Staj Sicil Fişi / Staj Başlangıç Kabul Belgesi (02 nüsha)

8 STAJ BAŞLANGIÇ BELGESİ T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Aşağıda isim ve numarası belirtilen öğrencinizin İşyerimizde / Kurumumuzda staj yapması kabul edilmiş olup öğrenciniz.. /.. / 20 tarihinde staja başlamıştır. Bilgilerinize arz / Bilgilerinizi rica ederim. STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MÜTERCİM-TERCÜMANLIK STAJ YAPILAN İŞYERİNİN ADI VE UNVANI ADRESİ STAJA BAŞLANAN BÖLÜM FORMU DOLDURAN YÖNETİCİNİN UNVANI ADI-SOYADI KAŞE VE İMZA: Bu formun, öğrencinin staja başladığı tarihte Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığına faks çekilmesi önemle rica olunur. T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BALKAN YARLEŞKESİ/EDİRNE Telefon: / Faks:

9 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

10 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI VE SOYADI: SINIFI: NUMARASI: STAJ YAPILAN KURUM / İŞLETMENİN İSİM / UNVANI: ŞUBESİ: BÖLÜMÜ: ADRESİ: TELEFONU: NİTELİĞİ: DİĞER ÖZELLİKLERİ: İŞLETME YÖNETİCİLERİ GENEL MÜDÜR: PERSONEL MÜDÜRÜ: İÇ YÖNETMEN: İLGİLİ YÖNETİCİ(LER): ŞEF(LER):

11 Başlama Tarihi: GÜN YAPILAN İŞLER SAYFA SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Çalıştığı Bölüm : Kontrol Eden : Unvanı : Adı ve Soyadı : Başlama Tarihi: GÜN YAPILAN İŞLER SAYFA SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Çalıştığı Bölüm : Kontrol Eden : Unvanı : Adı ve Soyadı : Başlama Tarihi: GÜN YAPILAN İŞLER SAYFA SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA

12 PERŞEMBE CUMA Çalıştığı Bölüm : Kontrol Eden : Unvanı : Adı ve Soyadı : Başlama Tarihi: GÜN YAPILAN İŞLER SAYFA SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Çalıştığı Bölüm : Kontrol Eden : Unvanı : Adı ve Soyadı : KISIM : SAYFA NO : YAPILAN İŞ : TARİH : KISIM : SAYFA NO :

13 RESİM TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ Staj Komisyonu Staj Bitiş Onay Belgesi ÖĞRENCİNİN Adı: Soyadı: Sınıfı: Öğrenci Numarası: Anabilim Dalı: Staj Yaptığı Kurumun/Kuruluşun Adı ve Staj Yapılan Birim: Staj Yapılan İş Yerinin Adresi: Onay Tarihi: Mütercim-Tercümanlık Bölümü Staj Komisyonu Öğrencinin stajı, kabul edilmiştir. kabul edilmemiştir. Üye Üye Üye / BAŞKAN

14 STAJ BİTİŞ BELGESİ T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Aşağıda isim ve numarası belirtilen öğrenciniz, İşyerimizde / Kurumumuzda stajını tamamlamış olup öğrencinizin.. /.. /20. tarihinde stajı bitmiştir. Bilgilerinize arz / Bilgilerinizi rica ederim. STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI-SOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MÜTERCİM-TERCÜMANLIK STAJ YAPILAN İŞYERİNİN ADI VE UNVANI ADRESİ STAJIN BİTTİĞİ BÖLÜM FORMU DOLDURAN YÖNETİCİNİN UNVANI ADI-SOYADI KAŞE VE İMZA: Bu formun, öğrencinin stajının bittiği tarihten itibaren en geç 3 (üç) iş günü içerisinde Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığına faks çekilmesi önemle rica olunur. T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BALKAN YARLEŞKESİ/EDİRNE Telefon: / Faks:

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta İŞYERİ ADI SOYADI ÜNVANI FAALİYET ALANI TELEFON ve Web ADRES KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü İş Günü Sayısı Başlama Tarihi İmza ÇALIŞMA

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12. T.C. STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.2018 / 372-9 Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, M.Ü. Adalet Meslek Yüksekokulu (AMYO), Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi

Detaylı

Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı. Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ

Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı. Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ İşyeri Adı Adresi Telefon Numarası Staj Başlama Tarihi Staj Bitiş Tarihi Staj Süresi (gün)

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü EK 1.. /.. /. KİMYA BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞINA Bölümümüz numaralı öğrencisiyim. Düzce Üniversitesi, Fen- Edebiyat Fakültesi Staj Yönergesi nde belirtilen önkoşulları sağladığımdan dolayı ( 1 ) tarihleri arasında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI 1. BÖLÜMÜ... PROGRAMI STAJ DOSYASI YENİ ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINIZI YAPIŞTIRINIZ FOTOĞRAF ÜZERİ İŞYERİ KAŞESİ İLE ONAYLANACAKTIR. STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI VE SOYADI :.......................... PROGRAMI :..........................

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MYO

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MYO FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MYO PRATİK ÇALIŞMA DEFTERİ ÇALIŞMAYI YAPAN ÖĞRENCİNİN BÖLÜMÜ : ADI, SOYADI : NO : FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ Fotoğraf yapıştırılacak PRATİK

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu staj yönergesi, Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin teorik bilgilerini pratikle geliştirmek

Detaylı

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ... MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ÖĞRETİM YILI

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ... MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ÖĞRETİM YILI T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ......................... MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ÖĞRETİM YILI 20 /20. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE

Detaylı

ÇEVİRİBİLİM BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ. Öğrenci Adı / Soyadı: Öğrenci No.: Yıl:

ÇEVİRİBİLİM BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ. Öğrenci Adı / Soyadı: Öğrenci No.: Yıl: ÇEVİRİBİLİM BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrenci Adı / Soyadı: Öğrenci No.: Yıl: ÖĞRENCİ BİLGİLERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Tarihi Öğrenci Numarası Bölümü Stajın Yapıldığı Sektör STAJ BİLGİLERİ İşyeri

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞME FORMU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞME FORMU ÖĞRENCİNİN Fakülte/Yüksekokul/MYO Adı Kayıtlı Olduğu Program T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta Adresi İkamet Adresi STAJ YAPILAN İŞLETMENİN Adı Adresi Üretim/Hizmet Alanı Çalışan

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bünyesindeki Bölümlerde öğrenim gören

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA T.C. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ MADDE 1-Amaç (1) Bu Yönergenin

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ Genel Hükümler MADDE 1 - (1) Bu sözleşme 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve teknik eğitim yapan program öğrencilerinin işletmelerde

Detaylı

Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı. Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ

Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı. Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ İşyeri Adı Adresi Telefon Numarası Staj Başlama Tarihi Staj Bitiş Tarihi Staj Süresi (gün)

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/02/2018-E.61500

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/02/2018-E.61500 Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/02/2018-E.61500 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BENNKNNN F* Sayı : 83289901-304.03 Konu : Stajlar TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ LÜLEBURGAZ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ LÜLEBURGAZ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ LÜLEBURGAZ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ Genel Hükümler MADDE 1 - (1) Bu sözleşme 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve teknik eğitim yapan

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon

Detaylı

İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ

İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı; İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinin vizyonu, misyonu ve

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 Bu Yönerge, Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Dayanak MADDE 1- Bu Yönerge ; a) Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, b) Adnan

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi adaylarının eğitim-öğretim programlarında yer alan

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü. Zorunlu Staj Yönergesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü. Zorunlu Staj Yönergesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Zorunlu Staj Yönergesi Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu yönerge, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sosyal ve Beşeri

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi adaylarının

Detaylı

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN: Adı ve Soyadı :.. Numarası :.. Programı :.. Sınıfı :.. FOTOĞRAF Staj başlangıç tarihi :.//20. Staj bitiş tarihi :.//20.

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak, Amaç, Kapsam ve Tanımlar

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak, Amaç, Kapsam ve Tanımlar T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak, Amaç, Kapsam ve Tanımlar Dayanak Madde 1. Bu yönerge Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Öğretim

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ PROGRAMI :. :. :. :. :. NİĞDE Staj Defterinin Teslim Tarihi : / /. Staj Değerlendirme

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Antrenör adaylarının eğitim-öğretim programlarında

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (2014 VE SONRASI GİRİŞLİLER İÇİN)

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (2014 VE SONRASI GİRİŞLİLER İÇİN) Amaç ve Kapsam T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (2014 VE SONRASI GİRİŞLİLER İÇİN) MADDE 1 (1) Bu yönerge, İnönü Üniversitesi Önlisans ve lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

Detaylı

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ 18/02/2010 Fen Edebiyat Fakültesi YÖNERGE FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Stajın Amacı MADDE 1 - Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin pratik bilgi, mesleki görgü ve deneyimlerini artırmak

Detaylı

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ Aşağıda işaretlediğim kurumdan veya ailemden sağlık yardımı almaktayım/herhangi bir sağlık yardımı almıyorum. 1- Genel Sağlık Sigortası Kapsamındayım 2- Annem veya

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Sayfa No 1 / 5 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi

Detaylı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ ( 04.07.2011 tarih ve 2011/07-43 sayılı Senato kararıyla kabul edilmiştir.) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu yönergenin amacı

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU (FORM 3) 1.NÜSHA

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU (FORM 3) 1.NÜSHA İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU (FORM 3) 1.NÜSHA T.C. İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİİTİM SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası İkametgah

Detaylı

T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ

T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 - (1) Bu yönergenin

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ATÇA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ATÇA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Dayanak Madde 1-Bu Yönerge; a) Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliğinin 14.maddesi, b) Adnan Menderes Üniversitesine Bağlı Meslek Yüksekokulları

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ Amaç MADDE 1 (1) Bu staj ilkelerinin amacı; Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerine öğrencilik süresince

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ. Karar Tarihi Oturum Sayısı 2018/08

T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ. Karar Tarihi Oturum Sayısı 2018/08 KARAR:08-03: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Staj Yönergesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonucunda; İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri

Detaylı

Açıklama EVET HAYIR T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU. Öğrencinin.

Açıklama EVET HAYIR T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU. Öğrencinin. Adı Soyadı Okul Numarası Öğrenim Gördüğü Program Staja Başlama Tarihi Staj Bitiş Tarihi İkamet Adresi Cep Telefonu Numarası Öğrencinin Haftalık Çalışma Gün Sayısı: Haftalık Çalışma Saati: Açıklama Öğrenciye

Detaylı

T.C PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK

T.C PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK T.C MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ FAKÜLTE STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin staj uygulama esaslarının düzenlenmesinde

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Adı ve Soyadı ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Doğum Yeri ve Yılı Bölümü Fotoğraf ( Mühürlenecek) Öğrenci Numarası Yaptığı Staj Türü Adı STAJIN

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ 1.NÜSHA

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ 1.NÜSHA İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ 1.NÜSHA İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası İkametgah Adresi STAJ

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ AYVACIK MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU 1.NÜSHA

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ AYVACIK MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU 1.NÜSHA T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta Adresi Öğretim Yılı Telefon Numarası İkametgah

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ IĞDIR ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ IĞDIR ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ IĞDIR ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ MADDE 1- Bu Yönerge, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 02/08/2009 tarih ve 27307 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Iğdır Üniversitesi Önlisans,

Detaylı

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 0 FOTO STAJ DEFTERİ Adı Soyadı :... Numarası :... Bölümü ve Yarıyılı :... YAPILAN STAJ Kurum Yapılan Çalışma

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; antrenör adaylarının eğitim-öğretim programlarında

Detaylı

İZMİR ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ

İZMİR ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam İZMİR ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ Madde 1 - Bu staj yönergesi İzmir Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin teorik bilgilerini pratikle geliştirmek ve pekiştirmek amacıyla, yapmak zorunda oldukları

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1) AMAÇ VE KAPSAM YTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 23. Maddesi gereğince

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda

Detaylı

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER Adet Açıklama EK-1 İşyeri Staj Kabul Formu EK-2 Staj Başvuru Formu 2 Adet Staj Koordinatörü ve Okul Sanayi Koordinatörünün İmzasından Sonra i İşyerine Verilecektir. EK-3 Ders

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1. Bu Yönerge den amaç, öğrencilerin alanlarıyla

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ AMAÇ MADDE 1 a) Bu Yönergenin amacı, Karabük Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği gereği, Fakülte

Detaylı

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ (Yönerge Kabulü: tarih ve sayılı Senato Kararı)

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ (Yönerge Kabulü: tarih ve sayılı Senato Kararı) İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ (Yönerge Kabulü:21.03.2018 tarih ve 2018-6 sayılı Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM ve DAYANAK AMAÇ MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, İstanbul Gelişim

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1. Stajın amacı, öğrencilerin, öğrenim gördükleri bölümler ile ilgili iş alanlarını tanımalarını,

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönerge nin amacı, Bilecik Şeyh

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 05/05/2017-172377 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LN00A7* Sayı :74933216-304.01- Konu :Staj hk. JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İstanbul Üniversitesi

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik

Detaylı

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ ve KAPSAM MADDE 1 - Bu Yönerge, Mevlana Üniversitesi İşletme Fakültesine bağlı bölüm öğrencilerinin okulda edindikleri teorik bilgilerini uygulamaya

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım Amaç MADDE 1- Mühendislik ve Kimya Bölümü eğitimi boyunca yapılacak stajlar, öğrencilerin ilgi

Detaylı

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi Amaç ve Kapsam TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak MADDE 1 - Bu Yönerge, Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz

Detaylı

T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ

T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ 2009 T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. DEKANLIĞI ÖĞRENCİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. DEKANLIĞI ÖĞRENCİ STAJ SÖZLEŞMESİ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. DEKANLIĞI ÖĞRENCİ STAJ SÖZLEŞMESİ 1- Bu sözleşme, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve teknik eğitim yapan program öğrencilerinin işletmelerde yapılacak

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU Resim Sayın Firma/Kurum Yetkilisi, YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar staj yapma zorunluluğu

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR

EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR AMAÇ Madde 1. Bu uygulama esaslarının amacı; Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bünyesindeki Bölümlerde öğrenim gören

Detaylı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ (Senatonun 23.05.2012 tarih ve 2012-04/07 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.) Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Madde: 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Ahi Evran

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU T.C. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU EK- 1 Resim Yapıştırınız. Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANS PROGRAMLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Üniversitenin farklı lisans programlarında gerçekleştirilmesi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ 01.06.2017 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Fotoğraflı 3 adet SGK Formunu, Staj yapacağınız firmaya onaylatacaksınız. Sayın Firma Yetkilisi, T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form 1: / /20. T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Meslek Yüksekokulunuzun Programı..nolu öğrencisiyim. Sosyal güvencem : ( )SSK ( )BAĞKUR ( )EMEKLİ SANDIĞI ( )Sosyal Güvencem

Detaylı

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI Evrak Tarih ve Sayısı: 03/04/2017-E.3866 *BELCKRY8* T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI Toplantı Tarihi : 16/03/2017 Toplantı Sayısı : 10 Karar Sayısı : 10-06 Üniversitemiz Hukuk Müşavirliği

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Kabul eden makam, tarih ve sayı : Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Kurulu, 29/01/2016 (342) Ek ve değişiklikler

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü FOTOĞRAF STAJ BİLGİLERİ İşyeri Adı

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MĠMARLIK FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MĠMARLIK FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MĠMARLIK FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 - Bu Yönerge, Uludağ Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Detaylı

ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI

ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI TURİZM FAKÜLTESİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ 2014-2015 ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI Adı Soyadı Bölümü Numarası ÖĞRENCİNİN Alâeddin Keykubat Kampusu 42100 Selçuklu-KONYA 1 2 T.C.

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak).

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). 2. Ek 2: Staj yapılacak kuruma imzalatılacak.

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ Genel Hükümler MADDE 1 - (1) Bu sözleşme 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve teknik eğitim yapan program öğrencilerinin işletmelerde

Detaylı

9. Formları, adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir.

9. Formları,   adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir. EK 1 İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2017-2018 E Ğ İ T İ M Ö Ğ R E T İ M Y I L I STAJ İŞLEMLERİ VE AŞAMALARI Staj işlemleri; 2 aşamadan oluşmaktadır. Staj Başvuru ve Onay İşlemleri Staja Başlama

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ 1- Staj Yapacağın Kurum ile Konuşup Sözlü Onay Al. 2- Staj Başvuru Formundan Üç Adet Çıktı Al. 3- Staj Başvuru Formundaki Kendin ile İlgili

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı, Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin eğitim ve öğretim

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 Amaç: Bu yönerge; Uşak Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin,

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz kurumunuzda/işyerinizde

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Şırnak Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin eğitimöğretim

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DİDİM MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞYERİ STAJI SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası İkametgâh Adresi STAJ

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRETİM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ TELEFON/FAKS

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRETİM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ TELEFON/FAKS T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20. 20. ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ : : : : İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

STAJ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU

STAJ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ DR. ENGİN PAK CUMAYERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Resim STAJ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU Sayı Konu :.-304.03 :Staj hk. İLGİLİ MAKAMA / /201 Üniversitemiz öğrencilerinin eğitim gördüğü Fakülte/Yüksekokul/Meslek

Detaylı

STAJ YÖNERGESİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

STAJ YÖNERGESİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Anadolu Üniversitesi Senatosunun 04.02.2014 Tarih ve 1/5-8 Sayılı Kararı ile Kabul Edilmiştir STAJ YÖNERGESİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı