ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-"

Transkript

1 ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır. -İnternetten yapılan ders seçme ve onaylama işlemlerinin ardından akademik takvimde belirtilen ekle-sil sürecinde Ekim ÖĞRENCİ tarafından kayıt formunun 2 nüsha olarak çıktısı alınacak ve bunlar danışman ve öğrenci tarafından imzalanacaktır. Bu nüshalardan biri öğrencide kalacak, diğer nüshası fakülte/yüksekokul öğrenci işleri birimine teslim edilecektir. Ders kaydı ile ilgili oluşabilecek ihtilaflarda öğrenci işleri birimine teslim edilmiş olan form esas alınacaktır. NOT: Danışman, istemesi halinde kayıt formunun bir nüshasını alarak muhafaza edebilir. -Tekrar dersi olmayan öğrenciler için alınacak derslerin AKTS kredileri toplamı 30 dur. GANO (Genel Ağırlıklı Not Ortalaması) 3.00 ve üzeri olan öğrenciler üst sınıflardan en fazla üç ders ile sınırlı olmak kaydıyla ders alabilir. - Tekrar dersi olan öğrenciler için alınacak derslerin AKTS kredileri toplamı en fazla 45 olabilir. İstisnai durumlarda, danışman önerisi ve ilgili yönetim kurulu kararı ile bu oran arttırılabilir. Bu durumda, Ders Kayıtlanma Formuna 45 AKTS kredisinin üzerinde alınacak olan dersleri yazılır. Danışman ve öğrenci tarafından imzalanan form, ilgili yönetim kuruluna sunulmak üzere fakülte/yüksekokul öğrenci işleri birimine teslim edilir. ÖNEMLİ TARİHLER: Öğrenci Ders Seçme İşlemleri : Eylül 2014 Danışman Onayları : 29 Eylül 03 Ekim 2014 Ders Kayıtlanma Formlarının Teslimi : Ekim 2014

2 a. Sisteme giriş ve öğrenci bilgilendirme ekranı 1) Sisteme giriş: Sisteme kullanıcı adı ve şifre yazılarak giriş yapılır. Şifresini unutan öğrenciler ubs.giresun.edu.tr adresinden şifremi hatırlamıyorum linkindeki bilgileri doldurarak, şifresinin e-posta adresine gönderilmesini sağlayabilir. Ancak bu adımda da şifresine ulaşamayan öğrenciler Fakülte Öğrenci İşleri Bürosundan şifrelerini sıfırlatıp, ilk şifre oluşturmadan tekrar şifrelerini alabilir. Öğrenci web (Öğrenci) modülünden kayıt yenileme (ders seçme)işlemleri başlığından kayıt yenileme (ders seçme) İşlemleri ekranı açılır. 2) Öğrenci bilgilendirme ekranı: Kayıt yenileme (ders seçme) işlemleri ekranında sınıf-yarıyıl, GANO, kayıtlanma yıl/yarıyıl bilgileri yer alır.

3 b. Kayıt yenileme aşamaları -Kayıt yenileme ekranında varsa- tekrar edilecek dersler ekranda belirir. Bu şekilde tekrar edilen derslerle ilgili değişiklik yapılamaz. (ÖNEMLİ NOT: Lütfen transkriptinizi kontrol ederek bir önceki yılın ilgili döneminden başarısız olduğunuz ve/veya hiç almadığınız derslerin ekranda yer alıp almadığını kontrol ediniz. Bu durumda olan derslerin ekranda yer almaması halinde Ders Kayıtlanma Formu na ilgili dersleri ekleyerek danışmanınıza teslim ediniz. )

4 - Açılan Dersler butonu ile ilgili yarıyılda açılan derslerin listesine ulaşılır. Gelen ekranda alınacak olan dersler işaretlenir. Seçmeli dersler ile ilgili ders durumu ve dersin grubu seçilir. Bu işlemler bittikten sonra Seçilenleri Ekle butonuna basılır.

5 -Bu aşamada kayıtlanma aşaması henüz Taslak halindedir. Danışman Onayına Gönder butonlarına basılır. (Genel Not Ortalaması GANO- 3 ün üzerinde olan öğrenciler bir üst sınıftan 3 ders alabilirler. İstenirse Mesaj Gönder butonu ile danışmana mesaj gönderilebilir. En altta seçilen derslerin AKTS kredisi toplamı görünmektedir. Alt sınıflardan başarısız dersi olan öğrenciler için alınacak azami AKTS kredisi 45 dir. İstisnai durumlar için danışman ile irtibata geçilmelidir.

6 -Bu işlemden sonra kayıtlanma aşaması Danışman İnceleme, dersin durumu Ekleme Onayı Bekliyor şekline dönüşür.

7 - Öğrencilerin bu aşamalardan sonra danışman onayı için İLAN EDİLEN SÜRENİN SONUNDA sisteme tekrar giriş yaparak, danışman tarafından kesin kayıt işleminin yapılıp yapılmadığını kontrol etmesi gerekmektedir. Danışman tarafından kesin kayıt yapılan öğrencinin kayıtlanma aşaması Kayıtlanma Tamamlandı, dersin durumu Kayıt Kesinleşti olarak görünecektir. Kaydı kesinleşen öğrencilerin Yazdır butonunu kullanarak aşağıda örneği görülen kayıtlanma formundan 2 adet yazdırarak danışmana imzalatmaları gerekmektedir.

8 -Danışmana imzalatılan kayıt yenileme formunun öğrenci tarafından da imzalanması ve imzalan bir nüshasının fakülte/yüksekokul öğrenci işleri birimine teslim edilmesi gerekmektedir. Ders kayıtlanmasına ilişkin doğabilecek problemlerde öğrenci işleri birimine teslim edilmiş olan imzalı form dikkate alınacaktır. Bu formlarda kayıtlanma aşamasının Kayıtlanma Tamamlandı, derse ilişkin açıklama kısmında Kayıt Kesinleşti ibaresinin yer aldığına dikkat ediniz. İmzalanacak olan alan formun altında danışman ve öğrencinin isimlerinin yer aldığı kısımda bulunmaktadır.

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- 2015-2016 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- 2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -ÖĞRENCİLER İÇİN- 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

a. Sisteme giriş ve öğrenci bilgilendirme ekranı

a. Sisteme giriş ve öğrenci bilgilendirme ekranı a. Sisteme giriş ve öğrenci bilgilendirme ekranı 1) Sisteme giriş: Sisteme kullanıcı adı ve şifre yazılarak giriş yapılır. Şifresini unutan öğrenciler ubs.giresun.edu.tr adresinden şifremi hatırlamıyorum

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -DANIŞMANLAR İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -DANIŞMANLAR İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -DANIŞMANLAR İÇİN- 2014-2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -DANIŞMANLAR İÇİN-

ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -DANIŞMANLAR İÇİN- ÖNLİSANS - LİSANS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU -DANIŞMANLAR İÇİN- 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenilemeye İlişkin Genel Bilgiler -Ders seçiminde derslerin AKTS kredileri dikkate alınır.

Detaylı

LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU a. Sisteme giriş- Öğrenim ücreti/ katkı payı görüntüleme 1) Sisteme giriş: Sisteme kullanıcı adı ve şifre yazılarak giriş yapılır. Şifresini unutan öğrenciler

Detaylı

LİSANSÜSTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EGİTİM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

LİSANSÜSTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EGİTİM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU LİSANSÜSTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EGİTİM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU a. Sisteme giriş Üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri ilgili birim için akademik tavimde belirtilen tarihlerde gerçekleşmektedir.

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU a. Sisteme giriş- Öğrenim ücreti/ katkı payı görüntüleme Üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri ilgili birim için akademik tavimde

Detaylı

ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU Üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri ilgili birim için akademik tavimde belirtilen tarihlerde gerçekleşmektedir. Hazırlık sınıfı

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ

EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İLANI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKİNCİ

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2012 /2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ. Kayıt Yenileme Tarihleri: 17.09.2012-21.09.

EGE ÜNİVERSİTESİ 2012 /2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ. Kayıt Yenileme Tarihleri: 17.09.2012-21.09. EGE ÜNİVERSİTESİ 2012 /2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ Kayıt Yenileme Tarihleri: 17.09.2012-21.09.2012 Ders Seçimi, Danışman Onayı ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payının

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI 2016 2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

2015 Kayıtlı öğrencilerin ders kayıtlanmaları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

2015 Kayıtlı öğrencilerin ders kayıtlanmaları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. ÖNEMLİ NOTLAR: 2014/Güz Yarıyılı, Yarıyıl Ağırlıklı Not Ortalamaları 2,00 ve üzerinde olan öğrenciler yönetmelik gereği DC harf notlu dersleri başarılı sayılır. Öğrenciler, kendileri istemeleri halinde

Detaylı

ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU Üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri ilgili birim için akademik tavimde belirtilen tarihlerde gerçekleşmektedir. Hazırlık sınıfı

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

EGE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ EGE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS LİSANS 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL KAYIT YENİLEME TIP FAKÜLTESİ 10.02.2014-16.02.2014 ECZACILIK FAKÜLTESİ 10.02.2014-16.02.2014

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ

EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL KAYIT YENİLEME TARİHİ EKLE- SİL TARİHİ TIP FAKÜLTESİ

Detaylı

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU a. Sisteme giriş- Öğrenim ücreti/ katkı payı görüntüleme 1) Sisteme giriş:üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri ilgili birim için akademik tavimde belirtilen tarihlerde

Detaylı

DERS SEÇME (OTOMASYONDA KAYIT İŞLEMLERİ)

DERS SEÇME (OTOMASYONDA KAYIT İŞLEMLERİ) DERS SEÇME (OTOMASYONDA KAYIT İŞLEMLERİ) I- Ders seçme sırasında dikkat edilecek hususlar A-GANO ya (Başarı durumuna göre) Göre ders seçme 1- Kayıt yenileme işlemleri esnasında, öğrencilerin öncelikle

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇME (İNTERAKTİF KAYIT YENİLEME) DOKÜMANI. (Danışmanlar İçin)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇME (İNTERAKTİF KAYIT YENİLEME) DOKÜMANI. (Danışmanlar İçin) ANKARA ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇME (İNTERAKTİF KAYIT YENİLEME) DOKÜMANI (Danışmanlar İçin) Öğrenci Bilgi Sistemine http://obs.ankara.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Sistemde Ders

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI DERS SEÇME (Otomasyonda Kayıt İşlemleri) Ders Seçme Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar A- GANO ya (Başarı durumuna göre) Göre

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAYIT YENİLEME İLANI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL KAYIT YENİLEME EKLE-SİL TIP FAKÜLTESİ (1.

Detaylı

KAYIT YENİLEME KILAVUZU BAHAR DÖNEMİ

KAYIT YENİLEME KILAVUZU BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ Ders Kayıt Dönemi Başlangıç 21.01.2019 (Pazartesi) Ders Kaydı Dönemi Bitiş 03.02.2018 (Pazar) TÜM LİSANS öğrencilerinin ders seçimi sistem otomatik yapılacaktır.

Detaylı

FAKÜLTE DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ İÇİN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBİS) KULLANIM KILAVUZU

FAKÜLTE DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ İÇİN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBİS) KULLANIM KILAVUZU FAKÜLTE DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ İÇİN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBİS) KULLANIM KILAVUZU Not: Lütfen bu bilgi notunu sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyunuz. GENEL BİLGİLER Ders seçimi işlemleri, 17-18-19-20-21-22-23-24

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Eğitimi

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Eğitimi İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ 2018 2019 Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Eğitimi Merhaba, Değerli Öğrencilerimiz bu yönerge İNUZEM bünyesindeki programlardan birisine kayıt yaptıran sizlere

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İNTERAKTİF KAYIT DANIŞMAN KILAVUZU. Öğrenci ve Bilişim Koordinatörlüğü Eğitim-Öğretim Yılı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İNTERAKTİF KAYIT DANIŞMAN KILAVUZU. Öğrenci ve Bilişim Koordinatörlüğü Eğitim-Öğretim Yılı 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İNTERAKTİF KAYIT DANIŞMAN KILAVUZU Öğrenci ve Bilişim Koordinatörlüğü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARI KAYIT YENİLEME İLANI 2016 2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ İÇİN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBİS) KULLANIM KILAVUZU Not: Lütfen bu bilgi notunu sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyunuz. GENEL BİLGİLER

Detaylı

ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI )ZORUNLU DERSLER )ÜST DÖNEM DERSLERİ )BAŞARILI OLUNAN DERSLER )SEÇMELİ DERSLER...

ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI )ZORUNLU DERSLER )ÜST DÖNEM DERSLERİ )BAŞARILI OLUNAN DERSLER )SEÇMELİ DERSLER... ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI... 2 1)ZORUNLU DERSLER... 5 2)ÜST DÖNEM DERSLERİ... 7 3)BAŞARILI OLUNAN DERSLER... 8 4)SEÇMELİ DERSLER... 9 5)PROGRAM DIŞI DERSLER... 10 6)DERS SEÇİMİ KAYDETME VE DANIŞMANA GÖNDERME...

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2017 /2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

EGE ÜNİVERSİTESİ 2017 /2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ EGE ÜNİVERSİTESİ 2017 /2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL ATATÜRK SAĞLIK HİZMETLERİ MYO

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İNTERAKTİF KAYIT DANIŞMAN KILAVUZU. Öğrenci ve Bilişim Koordinatörlüğü Eğitim-Öğretim Yılı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İNTERAKTİF KAYIT DANIŞMAN KILAVUZU. Öğrenci ve Bilişim Koordinatörlüğü Eğitim-Öğretim Yılı 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İNTERAKTİF KAYIT DANIŞMAN KILAVUZU Öğrenci ve Bilişim Koordinatörlüğü 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA

Detaylı

ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI )ZORUNLU DERSLER )ÜST DÖNEM DERSLERİ )BAŞARILI OLUNAN DERSLER )SEÇMELİ DERSLER...

ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI )ZORUNLU DERSLER )ÜST DÖNEM DERSLERİ )BAŞARILI OLUNAN DERSLER )SEÇMELİ DERSLER... ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI... 2 1)ZORUNLU DERSLER... 5 2)ÜST DÖNEM DERSLERİ... 7 3)BAŞARILI OLUNAN DERSLER... 8 4)SEÇMELİ DERSLER... 9 5)PROGRAM DIŞI DERSLER... 10 6)DERS SEÇİMİ KAYDETME VE DANIŞMANA GÖNDERME...

Detaylı

1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler:

1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler: 1 1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler: Öğrenci Bilgi Sistemine http://obs.ankara.edu.tr:90 adresinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Kullanıcı adı okul numarasıdır. 2 Sistemde,

Detaylı

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış Otomasyon Erişimi Menüler ve İçerikleri Ana Ekran Unsurları Sorular Çıkış Otomasyona nasıl ulaşılabilir? Kullanıcı Adı İlk Şifre Oluşturma Otomasyon Sistemi Otomasyon Sistemine nasıl ulaşılabilir? Üniversitemiz

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL KAYIT YENİLEME EKLE-SİL TIP FAKÜLTESİ 06.02.2017-12.02.2017

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü

Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Kayıt ve Ders Seçme İşlemleri Kılavuzu 2014-2015 Güz Yarıyılı fenbilenst.cumhuriyet.edu.tr Sevgili Öğrenciler; Enstitümüze bağlı Ana Bilim

Detaylı

KAYIT YENİLEME KILAVUZU GÜZ DÖNEMİ

KAYIT YENİLEME KILAVUZU GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ Ders Kayıt Dönemi Başlangıç 12.09.2018 (Çarşamba) Ders Kaydı Dönemi Bitiş 21.09.2018 (Cuma) Lisans 1 ve 2. Sınıf Önlisans 1.Sınıf öğrencilerinin ders kayıtları

Detaylı

MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT VE DERS KAYDI İŞLEMLERİNE DAİR KILAVUZ A. MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMLERİ

MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT VE DERS KAYDI İŞLEMLERİNE DAİR KILAVUZ A. MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMLERİ MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT VE DERS KAYDI İŞLEMLERİNE DAİR KILAVUZ A. MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemizden misafir öğrenci olarak yaz okulundan ders almak isteyen öğrencilerin

Detaylı

EGE ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI ĠKĠNCĠ ÖĞRETĠM VE UZAKTAN EĞĠTĠM PROGRAMLARI KAYIT YENĠLEME ĠLANI

EGE ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI ĠKĠNCĠ ÖĞRETĠM VE UZAKTAN EĞĠTĠM PROGRAMLARI KAYIT YENĠLEME ĠLANI EGE ÜNĠVERSĠTESĠ 2017-2018 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI ĠKĠNCĠ ÖĞRETĠM VE UZAKTAN EĞĠTĠM PROGRAMLARI KAYIT YENĠLEME ĠLANI 2017 2018 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI ĠKĠNCĠ ÖĞRETĠM VE UZAKTAN EĞĠTĠM

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DANIŞMAN BİLGİLENDİRME KILAVUZU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DANIŞMAN BİLGİLENDİRME KILAVUZU ANKARA ÜNİVERSİTESİ DANIŞMAN BİLGİLENDİRME KILAVUZU Danışman; öğrencilerin eğitim, öğrenim ve diğer sorunlarıyla ilgilenmek üzere kayıtlı bulunduğu fakültenin/devlet konservatuarının/yüksekokulun/bölümün/anabilim

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

ÖNLİSANS- LİSANS ve LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DERSE KAYIT/KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

ÖNLİSANS- LİSANS ve LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DERSE KAYIT/KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU ÖNLİSANS- LİSANS ve LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DERSE KAYIT/KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU Üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri akademik tavimde belirtilen tarihlerde gerçekleşmektedir. Derse kayıt

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇİM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.0 (05.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 05.09.2018 İÇİNDEKİLER

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI

EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI EGE ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İLANI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME EKLE-SİL

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DERS SEÇME BİLGİ DOKÜMANI

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DERS SEÇME BİLGİ DOKÜMANI T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DERS SEÇME BİLGİ DOKÜMANI Ocak 2014-1 - 30.01.2014 İçindekiler 1. Ders Seçme Ekranının Açılması... 3 2. Ders Seçme Ekranındaki Bilgiler... 3 2.1. Öğrenci

Detaylı

ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU Öğrenci login sayfası 4 menüden oluşmaktadır. Genel duyurular ve gelen mesajlar takip edilebilir. 1- Alınan dersler, 2- Transkript, 3- Alınan dersler, 4- Sınav takvimi, 5-Ders

Detaylı

Sosyal Bilimler Enstitüsü Resmi Mail Adresi :

Sosyal Bilimler Enstitüsü Resmi Mail Adresi : 2016-2017 ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENĠLEME (DERS SEÇĠMĠ-HARÇ ÖDEME VB.) ĠġLEMLERĠ 2016/2017 öğretim yılı güz yarıyılı ders seçme ve kayıtlanma işlemleri internet üzerinden(ders kaydı ve danışman

Detaylı

DERS SEÇİMİNDE YAPILMASI GEREKENLER VE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DERS SEÇİMİNDE YAPILMASI GEREKENLER VE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DERS SEÇİMİNDE YAPILMASI GEREKENLER VE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Öğrencilerin ders seçme tarihleri Üniversitemiz akademik takviminde belirtilmiştir (http://takvim.marmara.edu.tr/). Bu takvime göre kayıt

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. KAYIT YENİLEME ve DERS SEÇİMİ YOL HARİTASI

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. KAYIT YENİLEME ve DERS SEÇİMİ YOL HARİTASI T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAYIT YENİLEME ve DERS SEÇİMİ YOL HARİTASI İÇİNDEKİLER Lisansüstü Eğitim Süreleri... 4 Kredi Sistemi... 4 Kayıt Yenileme ve Ders Ekleme Çıkarma... 4 Öğrenci

Detaylı

TARSUS ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU

TARSUS ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU TARSUS ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 C. HARÇ İŞLEMLERİ... 9 1. Katkı Payı/Öğrenim Ücreti... 9 I. Katkı Payı:... 9 II. Öğrenim Ücreti...

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU DERS SEÇİM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.0 (07.06.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 07.06.2018 Gökçe

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇİM KILAVUZU (Lisansüstü Öğrencisi) v1.0 (05.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 05.09.2018 İÇİNDEKİLER

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2016/2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2016/2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2016/2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 2016/2017 öğretim yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemleri aşağıda belirtilen tarihler

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU DERS SEÇİM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.0 (07.06.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 07.06.2018

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERS KAYIT KILAVUZU

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERS KAYIT KILAVUZU ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERS KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER Lisansüstü Eğitim Süreleri... 3 Kredi Sistemi... 3 Kayıt Yenileme ve Ders Ekleme Çıkarma... 3 Öğrenci Otomasyonu... 4 Yeni

Detaylı

DANIŞMAN DERS ONAY İŞLEMLERİ KILAVUZU

DANIŞMAN DERS ONAY İŞLEMLERİ KILAVUZU DANIŞMAN DERS ONAY İŞLEMLERİ KILAVUZU Üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri akademik tavimde belirtilen tarihlerde gerçekleşmektedir. Derse kayıt işlemleri Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sisteminden (https://ogr.rize.edu.tr/login.aspx)

Detaylı

Uluslararası Antalya Üniversitesi Güz Yarıyılı 1.Sınıf Öğrencileri için 1.Yarıyıl Ders Kayıt Rehberi

Uluslararası Antalya Üniversitesi Güz Yarıyılı 1.Sınıf Öğrencileri için 1.Yarıyıl Ders Kayıt Rehberi Uluslararası Antalya Üniversitesi 2016-2017 Güz Yarıyılı 1.Sınıf Öğrencileri için 1.Yarıyıl Ders Kayıt Rehberi Akademik Yeterlik Değerlendirmesi Öğrencilerin akademik yeterliği her yarıyıl sonunda not

Detaylı

EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2016-2017 Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Tarihleri Başlangıç Bitiş Ders Seçme İşlemleri 02.09.2016 18.09.2016 Katkı Payı Öğrenim Ücreti Materyal Ücret

Detaylı

T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ SİSTEMİ ÖĞRENCİ KAYIT EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ SİSTEMİ ÖĞRENCİ KAYIT EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ SİSTEMİ ÖĞRENCİ KAYIT EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler Sisteme Giriş... 3 BİLGİLERİM... 5 DANIŞMAN BİLGİLERİ (INF01)... 5 TRANSKRİPT (TRN01)... 6 DERSLERİM...

Detaylı

KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ

KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 /2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 667 KHK İLE ÜNİVERSİTEMİZ ÖNLİSANS/LİSANS PROGRAMLARINDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT YENİLEME İLANI KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL TARİHLERİ

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN DERS SEÇME / KAYITLANMASINDA YÖNLENDİRME EKRANLARI

ÖĞRENCİLERİN DERS SEÇME / KAYITLANMASINDA YÖNLENDİRME EKRANLARI ÖĞRENCİLERİN DERS SEÇME / KAYITLANMASINDA YÖNLENDİRME EKRANLARI İlkeler Uyarı 1: Bu metin yalnızca web tabanlı bilgisayar sistemi üzerinde TODAİE yüksek lisans programlarına kayıtların nasıl yapılacağını

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN DERS KAYIT KILAVUZU

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN DERS KAYIT KILAVUZU KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN DERS KAYIT KILAVUZU DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ; Üniversitemize ve Fakültemize Hoşgeldiniz!

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU SON GÜNCELLEME: 26.08.2015 / 11:00 İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 C. HARÇ İŞLEMLERİ... 7 1.

Detaylı

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ WEB den KAYIT YENİLEME KILAVUZU

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ WEB den KAYIT YENİLEME KILAVUZU DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ WEB den KAYIT YENİLEME KILAVUZU Web den Kayıt Yenileme, Enstitümüzdeki tüm öğrencilerimizin http://kayit.deu.edu.tr linkinden DEBİS hesaplarıyla giriş yaparak derslerini seçecekleri

Detaylı

DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Güncelleme Tarihi: 06.09.2015 İçindekiler DERS KAYIT PROGRAMI ÖĞRENCİ MODÜLÜ... 1 1. ÖĞRENCİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 1 1.1 Ana

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI BAHAR YILI ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI BİLGİLENDİRME TOPANTISI

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI BAHAR YILI ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI BİLGİLENDİRME TOPANTISI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 BAHAR YILI ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI BİLGİLENDİRME TOPANTISI ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI Üniversitemiz ÖN LİSANS VE LİSANS EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ 6. Maddesinde öğrenci

Detaylı

Danışman Bilgilendirme Kılavuzu. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Danışman Bilgilendirme Kılavuzu. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Danışman Bilgilendirme Kılavuzu ğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014 İ s t a n b u l M e d e n i y e t Ü n i v e r s i t e s i İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ DANIŞMAN BİLGİLENDİRME KILAVUZU Danışman; öğrencilerin

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ Sevgili Öğrenciler, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıt ve kayıt yenileme tarihleri

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KLAVUZU

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KLAVUZU KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KLAVUZU 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi nde Ders Kayıtları Akademik Takvim de belirtildiği gibi 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Tıp Fakültesi 1.

Detaylı

T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ DERS SEÇME BĠLGĠ DOKÜMANI

T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ DERS SEÇME BĠLGĠ DOKÜMANI T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ DERS SEÇME BĠLGĠ DOKÜMANI Ocak 2016-1 - 20.01.2016 İçindekiler 1. Ders Seçme Ekranının Açılması... 3 2. Ders Seçme Ekranındaki Bilgiler... 4 2.1. Öğrenci

Detaylı

ÖNLİSANS- LİSANS ve LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DERSE KAYIT/KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

ÖNLİSANS- LİSANS ve LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DERSE KAYIT/KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU ÖNLİSANS- LİSANS ve LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DERSE KAYIT/KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU Üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri akademik tavimde belirtilen tarihlerde gerçekleşmektedir. Derse kayıt

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT / KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT / KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT / KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 1- Ders kayıt işlemleri 11-17 Şubat 2019 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi

Detaylı

İSTANBUL MEDİPOL ÜNIVERSİTESİ GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS KAYDI ÖĞRENCİ YÖNERGESİ

İSTANBUL MEDİPOL ÜNIVERSİTESİ GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS KAYDI ÖĞRENCİ YÖNERGESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNIVERSİTESİ 2017 2018 GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS KAYDI ÖĞRENCİ YÖNERGESİ Sevgili öğrencilerimiz, Yeni akademik yılda Sağlık Bilimleri Fakültesi

Detaylı

Uluslararası Antalya Üniversitesi Bahar Yarıyılı 1.Sınıf Öğrencileri için (Irregular öğrenciler) 1.Yarıyıl Ders Kayıt Rehberi

Uluslararası Antalya Üniversitesi Bahar Yarıyılı 1.Sınıf Öğrencileri için (Irregular öğrenciler) 1.Yarıyıl Ders Kayıt Rehberi Uluslararası Antalya Üniversitesi 2016-2017 Bahar Yarıyılı 1.Sınıf Öğrencileri için (Irregular öğrenciler) 1.Yarıyıl Ders Kayıt Rehberi Akademik Yeterlik Değerlendirmesi Öğrencilerin akademik yeterliği

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU SON GÜNCELLEME: 09.09.2016 / 16:00 İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 C. HARÇ İŞLEMLERİ... 7 1.

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ 1-2017 ÖSYS ile yerleşen öğrencilemizin ders kayıtları sadece bu döneme mahsus olmak üzere varsa öğrenim ücretlerinin

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ DERS KAYIT KILAVUZU SON GÜNCELLEME: 30.01.2017 / 14:00 İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 3 C. HARÇ İŞLEMLERİ... 7 1.

Detaylı

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ WEB den KAYIT YENİLEME KILAVUZU

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ WEB den KAYIT YENİLEME KILAVUZU DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ WEB den KAYIT YENİLEME KILAVUZU Web den Kayıt Yenileme, Enstitümüzdeki tüm öğrencilerimizin http://kayit.deu.edu.tr linkinden DEBİS hesaplarıyla giriş yaparak derslerini seçecekleri

Detaylı

E DANIŞMANLIK UYGULAMA AŞAMALARI

E DANIŞMANLIK UYGULAMA AŞAMALARI E DANIŞMANLIK Tanım: E-danışmanlık, öğrencinin tüm eğitimi boyunca ders seçimleri ve planlamalarında; danışmanlık ve elektronik ortamda eşzamanlı(online) yada artzamanlı (offline) mesajlaşma yolu ile iletişim

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2015/2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2015/2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2015/2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 2015/2016 öğretim yılı güz yarıyılı kayıt yenileme işlemleri aşağıda belirtilen tarihler arasında

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Rehberi

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Rehberi T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Rehberi 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME VE

Detaylı

DEÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DANIŞMANIN WEB KAYIT ONAY SÜRECİ

DEÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DANIŞMANIN WEB KAYIT ONAY SÜRECİ DEÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DANIŞMANIN WEB KAYIT ONAY SÜRECİ 2017 2018 Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri Bilindiği üzere, Enstitümüz uzun süredir öğrenci kayıtlarını Rektörlük Web kayıt modülü üzerinden

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT YENİLEME KILAVUZU Bu kılavuz Coğrafya, Felsefe, Endüstri Mühendisliği, Halkla

Detaylı

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Otomasyona Giriş Otomasyona ilk girişlerde; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranız olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve güvenlik

Detaylı

İKÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Oryantasyon Programı 19.Eylül.2011 Araş.Gör.Edip SEÇKİN

İKÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Oryantasyon Programı 19.Eylül.2011 Araş.Gör.Edip SEÇKİN Nokta Sistemine ilk defa giriş yaparken kullanıcı adı: Öğrenci No ŞİFRE: kultur Sisteme ilk girdiğinizde anket ve duyurular penceresi açılır. Bu pencerede listelenen duyuruları takip etmeniz gerekir. Kişisel

Detaylı