Biz sunucu Bose Corporation, The Mountain Framingham, MA ABD Bütün sorumluluğumuzla teyit ederiz ki ürün

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Biz sunucu Bose Corporation, The Mountain Framingham, MA ABD Bütün sorumluluğumuzla teyit ederiz ki ürün"

Transkript

1

2 İçindekiler Nerede Bulabilirsiniz Kurma Başlamadan önce Kartonu açma Kayıtlarınız için yada 301 hoparlörünüz için yer seçme Kordonu seçme Kordonu hazırlama Bağlantıları yapma Hoparlörleri test etme Hoparlörleri kullanma ve bakım Çeşitli şekillerde sesin tadını çıkarmak Hoparlörleri temizleme Referans Sorun giderme Müşteri hizmeti Garanti süresi Teknik bilgi İsteğe bağlı aksesuarlar Uygunluk Beyanı Biz sunucu Bose Corporation, The Mountain Framingham, MA ABD Bütün sorumluluğumuzla teyit ederiz ki ürün Ürünün cinsi: Tip tanımı: Hoparlörler 201 ve 301 Serisi V Direct Reflecting hoparlörler 89/336/EEC EMC direktifine ve bu direktifin 10(1) maddesine göre aşağıdaki norma (lar) yada belgelere uygundur: Teknik yönetmelikler EN , EN Mart 2002 Bose Corporation tarafından onaylanmıştır. Bose B.V., Nijverheidstraat GE Edam, Hollanda Nick Merks Başkan yardımcısı Avrupa imalatçının yetkili AB temsilcisi 2002 Bose Corporation. Bu kılavuzun hiçbir kısmı önceden yazılı izin olmadan çoğaltılamaz, değiştirilemez, dağıtılamaz yada kullanılamaz.

3 Başlamadan Önce Kurma 201 yada 301 Serisi V Direct/Reflecting hoparlörler açık, geniş performans için doğal yansıtılmış ve direk ses enerjisi dengesini tekrar yaratır. Bunlar Bose tarafından size kaliteli dinleme zevki sunmak için tasarlanmıştır. Bu hoparlörler klasik hoparlörlerden önemli derecede farklıdır, bu yüzden kullanma kılavuzunu okuyunuz. Kullanma kılavuzu hoparlörleri çok büyük zevk almak için doğru şekilde kurmanız ve kullanmanıza yardımcı olacaktır. Kartonu Açma Kartonu dikkatli şekilde açın ve tüm paketleme malzemelerini ileride kullanma olasılığına karşı saklayın. Karton içeriklerini kontrol edin (Şekil 1). Hoparlör hasarlı görünüyorsa kullanmayın. Böyle bir durumda hoparlörleri hemen orijinal kartona tekrar koyun ve yetkili Bose bayiiniz ile bağlantı kurun. Not: Şimdi hoparlörün seri numarasını aşağıya ve garanti kartına yazın. UYARI: Boğulma tehlikesinden kaçınmak için plastik poşetleri çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Şekil 1 Kartonun İçerikleri: 201 Serisi V Hoparlörleri 301 Serisi V Hoparlörleri Kayıtlarınız için Seri numaraları her hoparlörün arkasında yazmaktadır. Seri numarası: ve Bayi ismi: Bayi telefonu: Satın alma tarihi: Satış makbuzunu ve garanti kartını bu kullanma kılavuzu ile birlikte muhafaza etmenizi tavsiye ederiz.

4 Kurma 201 ya da 301 Hoparlörünüz için Yer Seçme Şekil 2 Yerleştirme İlkeleri Bose 201 ve 301 hoparlörleri stabil ve düz masa yada rafa yatay olarak yerleştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır (Şekil 2). Sol ve sağ hoparlörleri (her birinin arkasında işaretli) odanın sol ve sağ tarafına görecek şekilde yerleştirin. Tam olarak nereye koyacağınız odanın büyüklüğüne ve şekline ve sesin en iyi nereden çıkabileceğine bağlıdır. Tercih ettiğiniz sesi verecek uygun bir yer bulmayı deneyebilirsiniz. Not: Her hoparlörün önündeki ızgaralar içerideki sürücüleri koruduğu için bunları çıkarmamanızı tavsiye ederiz. UYARI: 201 ve 301 hoparlörler özel olarak sabit raf, masa yada standa yerleştirilecek şekilde tasarlanmıştır. Mermer, cam veya cilalı ahşap gibi düz yüzeylerde titreşimler hoparlörün kaymasına neden olabilir. Ek stabilite ve koruma için her hoparlörün alt yüzüne kendinden yapışkanlı lastik ayak takın. Ayak düz yüzeyin köşelerine, eğri ön panelin ortasından 1 geriye girer. Hoparlörleri hareket eden araç içinde kullanmayın. Hoparlörleri duvara monte etmek için sadece Bose WB-3 duvar montaj desteği kullanın. Destekler ile verilen montaj kılavuzuna uyunuz. Yanlış monte edilen hoparlör düşebilir bu da yaralanmaya ve hasara neden olabilir. Aşağıda birkaç temel ilke sunulmuştur: Hoparlörlerden TV ekranlarına ve monitörlere en az 24 inç (60 cm) bırakın. Hoparlörün arkasını arkalarındaki duvardan 18 inç (45 cm) uzak tutun. 12" (30 cm) Ya da Daha Fazla 18" (45 cm) Ya da Daha Fazla Sol Hoparlör 4-12' (1-4 m) Sağ Hoparlör 18" (45 cm) Ya da Daha Fazla UYARI: En realistik ses imajı için sol hoparlörü size dönük olarak odanın sol tarafına ve Sağ hoparlörün sağ tarafa yerleştirilmesinden emin olun.

5 Kurma Kordonu Seçme Uygun ölçüde (kalınlık) hoparlör kordonu kullanmak önemlidir. Kablo Tavsiyeleri Maksimum ±0.5 db frekans tepki sapmasına göre Ölçü Uzunluk 18 (0.82 mm 2 ) 20 ft (6 m) 16 (1,3 mm 2 ) 30 ft (9 m) 14 (2,1 mm 2 ) 50 ft (15 m) Not: Hoparlör kordonunu duvardan ya da döşeme altından geçirmeden önce yerel bina yönetmeliklerini ve güvenlik yönetmeliklerini kontrol edin. Gerekirse bu bilgi için elektrik tesisatçısı ile bağlantı kurunuz. Kordonu Hazırlama Hoparlör kordonu iki izole kablodan oluşur. Bir kablonun etrafındaki izolasyon işaretlidir (soyuk, yakalı yada yivli) Her kordonun ucundan her iki kablodan yaklaşık 1 2 inç (12 mm) izolasyonu sıyırın. Her kablonun çıplak ucunu bükün böylece gevşek teller terminallere dokunmaz. Her kabloyu uygun terminale bağladığınızdan emin olun (pozitif pozitife, negatifi negatife) Not: Bazen kablo işaretlerini ayırmak zordur. Her iki kabloyu dikkatli şekilde inceleyin.

6 Kurma Bağlantıları Yapma Uygun kabloyu takmak için hoparlörün arkasındaki terminal sekmesine bastırın (Şekil 3). UYARI: Bağlantıları yapmadan önce alıcınızı kapatın ve AC güç (ana şebeke) Prizinden çekin. Bunu yapmamanız sisteminize zarar verebilir. UYARI: Asla kopuk yada yıpranmış kablo bağlantısını kullanmayın bu elektrik çarpması yada hasarla sonuçlanabilir. 1. Her hoparlör kordonunu doğru hoparlöre bağlayın. her işaretli teli (+) uygun (+) terminale bağlayın. her düz teli (-) uygun - terminale bağlayın. 2. Aynı kordonun diğer ucunu alıcınızın sağ hoparlör çıkışına bağlayın. her işaretli teli (+) uygun (+) terminale bağlayın. her düz teli (-) uygun - terminale bağlayın. 3. İkinci kordonu sol hoparlöre ve sol hoparlör çıkışına bağlayın. Aşağıdaki aşama 1 ve 2 yi izleyin. Şekil 3 Terminal Bağlantılarının Yapılması Kırmızı Siyah Siyah Kırmızı Serisi V Hoparlörleri 201 Serisi V Hoparlörleri Test Etme Hoparlörünüzün doğru şekilde çalışmasından emin olmak için: 1. Alıcınızı açın. Alıcınızı eğer bu alıcınızdaki seçenek ise MONO (monofonik) e ayarlayın. 2. Tüm özel efektlerin (surround sesi) kapalı olmasından emin olun. 3. Balans kontrolünü normale ayarlayın (orta konum). 4. Hoparlör ile derin bass müzik pasajları çalın. Ses iki hoparlör arasındaki bir noktadan geliyor gibi görünebilir. Bass dolu ve doğal olmalıdır. Eğer değil ise bağlantılardan birisi tersine çevrilmiş olabilir bu hoparlörlerin faz dışı çalmasına neden olur (Yukarıdaki bağlantıları yapma bölümüne bakınız). Sorunu düzeltmek için tüm kabloların pozitiften pozitife (+ dan + ya) ve negatiften negatife (- den ye) bağlanmasından emin olun. Daha sonra hoparlörleri yeniden test etmek için yukarıdaki aşama 1 ve 4 ü tekrar edin.

7 Çeşitli Şekillerde Sesin Tadını Çıkarma Şekil ve 201 Serisi V Hoparlör Sesi Yolu Hoparlörünüzü kullanma ve bakım 201 yada 301 hoparlörler ön yada arka kanal hoparlör olarak çeşitli amplifikatör ya da stereo alıcıları ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Bu hoparlörlerin açık, geniş performans bunları ev sineması için, CD, teyp yada radyo yayını dinlemek için ideal hale getirir (Şekil 4). 301 Serisi V 201 Serisi V Hoparlörleri Temizleme Hoparlörünüzün yüzeyini yumuşak ıslak bezle temizleyin. Sistemin yakınında sprey kullanmayın yada sıvıların açıklıklara dökülmesine izin vermeyin. Ayrıca alkol, amonyak ya da aşındırıcı içeren temizlik çözeltileri, çözücü ve kimyasallar kullanmayın. Hoparlör ızgara panelleri özel bakım gerektirmez. Izgaraları tozu gidermek için dikkatlice elektrik süpürgesiyle çekebilirsiniz.

8 Referans Sorun Giderme Sorun Ses yok Çözüm Hoparlörün takılı ve açık olduğundan emin olun. AC güç (ana şebeke) prizinin çalışıyor olmasını kontrol edin. Kulaklık jakına takılı olan kulaklıkları çıkarın. Alıcının sessize ayarlanmamış olmasında emin olun. Alıcınızla verilen kullanma kılavuzuna bakınız. Hem hoparlörün hem de alıcının bağlantılarını kontrol edin. Sayfa 6 daki bağlantıları yapma bölümüne bakınız. Bağlantı hatalarını düzeltin. Bir Hoparlörden Ses Gelmiyor Çalışan hoparlörü alıcıdan çıkarın. Hatalı hoparlör kordonunu orijinal alıcı jaklarından diğer jak takımına takın (çalışan hoparlör aslen bu jaklara takılmıştır). Hoparlör şimdi çalışırsa sorun alıcınızdadır. Hoparlör çalışmazsa aşağıdaki kısma bakın. Çalışan hoparlörün kordonunu çıkarın ve bunu arızalı hoparlöre ve alıcı jakı setine bağlayın Hoparlör şimdi çalışırsa sorun orijinal hoparlör kordonundadır. Hoparlör şimdi çalışmazsa sorun hoparlörünüzdedir. Bir Hoparlörden Çıkan Ses Bozuktur. Yukarıda açıklandığı gibi bir hoparlörden ses gelmeme sorunu için geçerli olan aynı prosedürü izleyin. Yeteri Kadar Bass ya da Tiz Ses Yok Alıcıdaki bass ve tiz kontrollerini ayarlayın. Doğru fazda olduklarından emin olmak için bağlantıları kontrol edin (+ dan + ve den ). Sayfa 6 daki bağlantıları yapma bölümüne bakınız. Hoparlörleri yan duvardan veya sesi yansıtan sert yüzeylerden yakına ya da uzağa taşıyın. Hoparlörleri tam olarak zemin ve tavan ya da diğer sesi yansıtan sert yüzeyler arasındaki yarı yola yerleştirmeyin. Müşteri Hizmeti Garanti Süresi Yukarıdaki sorun giderme ilkeleri sorununuzu çözmezse servis için yetkili Bose bayiniz ile bağlantı kurunuz. Direk olarak Bose tan bilgi yada hizmet almak için hoparlörünüz ile verilen telefon numaraları listesine bakınız. Bose Corporation garanti şartları kapsamındaki herhangi sorunu çözmek için elinden geleni yapacaktır. Bose 201 ve 301 serisi V Direct/Reflecting hoparlörler sınırlı devredilebilir garanti kapsamındadır. Hoparlörünüz ile verilen garanti kartında garanti ayrıntıları belirtilmiştir. Karttaki bilgi bölümünü doldurun ve Bose a yollayınız. 8

9 Referans Teknik Bilgi Özellikler Direct/Reflecting hoparlör teknolojisi Stereo Targeting tiz hoparlör Ayarlanmış port muhafazası Syncom bilgisayarlı kalite kontrolü Sürücü Tamamlayıcı 201 : Bir 6.5-inch (16.5 cm) woofer. Bir 2-inch (5 cm) tiz hoparlör. 301 : Bir 8-inch (20 cm) woofer. İki 2-inç (5 cm) yüksek hassasiyete sahip tiz hoparlör. Uyumluluk/ Empedans 201: Kanal başına watt değerli alıcılarla veya amplifikatörlerle uyumludur Nominal 8 ohm 301: Kanal başına watt değerli alıcılarla veya amplifikatörlerle uyumludur Nominal 4-8 ohm Muhafaza İsteğe Bağlı Aksesuarlar Şekil 5 A. Bose FS-01 Hoparlör Standı B. WB-3 Duvar Montajı Destekleri Siyah ya da açık kırmızı cila ile tahta yapı üzerinde polimer ve vinil kaplama Boyut/Ağırlık 201: 8 Hx 13 ¾ G x 8 ⅝ Ç (20cm x 35 cm x 22 cm) Paketlenmemiş her hoparlör 11 Ib (5 kg) Sevkıyat kartonundaki hoparlör çifti 25.2 lb (11.4 kg) 301: 9 ¾ Y x 14 ¼ G x ¾ E ( 20 cm x 36 cm x 22 cm ) Paketlenmemiş her hoparlör 12.5 lb (5.7 kg). Sevkıyat kartonundaki hoparlör çifti 28.7 lb (13 kg). Bose FS-01 hoparlör standları ve WB-3 duvar montajı destekleri 201 ve 301 serisi VDirect/reflecting hoparlörleri ile kullanım için tasarlanmıştır. Daha fazla bilgi için ya da aksesuar sipariş etmek için yetkili Bose bayiniz ile bağlantı kurun. Bose ile direk bağlantı kurmak için hoparlörünüz ile verilen telefon numaraları listenize bakınız. A B 9

10 2002 Bose Corporation The Mountain, Framingham, MA ABD

Destek kilidi. #12x1 inç duvar ankoru(4) Destekten hoparlöre Montaj vidası (4)

Destek kilidi. #12x1 inç duvar ankoru(4) Destekten hoparlöre Montaj vidası (4) Bose 151 SE dış mekan hoparlörleri Başlamadan önce begin Paketi açma Şekil 1 Karton içerikleri Bose 151 SE hoparlörlerini aldığınız için teşekkür ederiz. Gelişmiş tasarım ve kaliteli yapısı ile Size evinizin

Detaylı

Uygunluk Taahhütnamesi

Uygunluk Taahhütnamesi Kayıtlarınız için Seri numaraları her hoparlörün altında yer alır. Seri numarası: ve Satıcı adı: Satıcı Telefon: Alış tarihi: Satış fişinizi ve garanti kartınızı bu kullanım kılavuzuyla birlikte saklamanızı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİSİ. Ek Güvenlik Bilgisi. Kayıtlarınız için. Türkçe

GÜVENLİK BİLGİSİ. Ek Güvenlik Bilgisi. Kayıtlarınız için. Türkçe GÜVENLİK BİLGİSİ Bu Kullanma Kılavuzunu Okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Kullanma kılavuzu sisteminizi doğru şekilde kurmanıza ve çalıştırmanıza ve gelişmiş özelliklerinden yararlanmanıza

Detaylı

BOSE AE2 KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu

BOSE AE2 KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu BOSE AE2 KULAKLIKLAR Kullanma Kılavuzu Türkçe Tab 2, 8 Tab 3, 9 Tab 4, 10 Tab 5, 11 Sınırlı Garanti Bose kulaklıklarınız sınırlı garanti kapsamındadır. Sınırlı garanti detayları, kutunun içerisindeki ürün

Detaylı

Bose Virtually Invisible 791 seri II ve 591 tavan-içi hoparlörler

Bose Virtually Invisible 791 seri II ve 591 tavan-içi hoparlörler Bose Virtually Invisible 791 seri II ve 591 tavan-içi hoparlörler Kullanma Kılavuzu Önemli Güvenlik Talimatları Lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun ve ileride kullanmak üzere saklayın. UYARILAR: Cihazın

Detaylı

Register your product and get support at CSP6910 CSP610/CSP611. TR Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at  CSP6910 CSP610/CSP611. TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome CSP410 CSP510 CSP610/CSP611 CSP6910 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli 4 Güvenlik 4 Bildirim 4 2 Araç stereo hoparlörleriniz 5 Giriş

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunu okuyunuz.

Bu kullanma kılavuzunu okuyunuz. Güvenlik, garanti ve teknik bilgi Bu kullanma kılavuzunu okuyunuz. TM Bose 131 Deniz hoparlör sistemi diğer deniz hoparlör sistemlerinden çok daha fazla Kaliteli ses sağlar. Bu kılavuz hoparlör sisteminizi

Detaylı

Register your product and get support at CSP550 CSP650 CSP652. TR Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at  CSP550 CSP650 CSP652. TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome CSP550 CSP650 CSP652 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli 4 Güvenlik 4 Bildirim 4 2 Araç stereo hoparlörleriniz 5 Giriş 5 Kutuda neler

Detaylı

BOSE IE2 KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu

BOSE IE2 KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu BOSE IE2 KULAKLIKLAR Kullanma Kılavuzu Hoşgeldiniz Bose IE2 kulaklıkları tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bose IE2 kulaklıklar birçok alışıldık kulaklıklar ile elde edemeyeceğiniz canlı performans

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 LÜTFEN BU ÜRÜNÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE BU TALİMAT ELKİTABINI OKUYUN VE İLERİDE BAŞVURMAK İÇİN BU KİTAPÇIĞI SAKLAYIN. ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu cihazı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

Raf Kuruluş Yönergeleri

Raf Kuruluş Yönergeleri Raf Kuruluş Yönergeleri Güvenlik ve kablolama bilgileri için raf kabininizle birlikte gönderilen belgeleri inceleyin. Depolama kasasını raf kabinine kurmadan önce, aşağıdaki yönergeleri gözden geçirin:

Detaylı

COMPANION 5. Kullanma Kılavuzu

COMPANION 5. Kullanma Kılavuzu COMPANION 5 MULTiMEDYA HOPARLÖR SiSTEMi Kullanma Kılavuzu Türkçe Français GÜVENLİK BİLGİSİ Lütfen bu kılavuzu okuyun. Bu kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Hoparlör sisteminizi doğru şekilde kurmanıza

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII LED Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88346HB54XVII 2017-07 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5

İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5 İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5 4.1 GÜÇ KABLOSUNU BAĞLAMA 5 4.2 MONITÖRÜ BAĞLAMA 5 4.3 YAZICI VEYA TARAYICIYI BAĞLAMA 5 4.4 AĞA BAĞLANMA 5

Detaylı

BOSE OE2i KULAKLIKLAR. Kullanma kılavuzu

BOSE OE2i KULAKLIKLAR. Kullanma kılavuzu BOSE OE2i KULAKLIKLAR Kullanma kılavuzu Tab 6, 12 Tab 5, 11 Tab 4, 10, 16 Tab 3, 9, 15 Tab 2, 8, 14 Türkçe Güvenlik Bilgisi Lütfen bu kullanım kılavuzunu okuyun Lütfen bu kullanım kılavuzundaki talimatları

Detaylı

Biz sunucu: Bose Corporation, The Mountain Framingham, MA 01701-9168 ABD olarak Bütün sorumluluğumuzla teyit ederiz ki ürün:

Biz sunucu: Bose Corporation, The Mountain Framingham, MA 01701-9168 ABD olarak Bütün sorumluluğumuzla teyit ederiz ki ürün: Güvenlik Safety Information Bilgisi Teşekkür Ederiz Bose Acoustimass 3 hoparlör sistemi seçiminizi takdir ediyoruz. Size uzun yıllar dinleme zevki yaşatacaktır. Sisteminiz Bose Corporation da sürekli araştırma

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

Premium Raf Altı Aydınlatma

Premium Raf Altı Aydınlatma GE Lighting AEEE Yönetmeliğine Uygundur Yenileme ve OEM Montaj Kılavuzu IMMERSION TM LED Vitrin Aydınlatması Soğutmalı Yatay Dolaplar RH30 Serisi Kanopi Aydınlatması GEMT301250CAN-SY (84050) GEMT301240CAN-SY

Detaylı

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

IBM Gen-II Sürgü Takımı için Raf Kuruluş Yönergeleri

IBM Gen-II Sürgü Takımı için Raf Kuruluş Yönergeleri IBM Gen-II Sürgü Takımı için Raf Kuruluş Yönergeleri Güvenlik ve kablolama bilgileri için raf kabiniyle birlikte gönderilen belgeleri inceleyin. Sunucuyu raf kabinine kurmadan önce aşağıdaki yönergeleri

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

KULAKLIKLAR KULLANIM ve TANITMA KILAVUZU

KULAKLIKLAR KULLANIM ve TANITMA KILAVUZU ÇEVRESEL ( CIRCUM AURAL) MĐKROFONLU (HEADSET) KULAKLIKLAR KULLANIM ve TANITMA KILAVUZU HMD 280 HMD 281 HMD 25 HMD 46 ĐÇĐNDEKĐLER Teşekkürler ve Đndeks 2 Çihazın tanımlaması 3 Teknik özellikler 4 Çevre

Detaylı

Dell XC720xd Başlangıç Kılavuzu

Dell XC720xd Başlangıç Kılavuzu Dell XC720xd Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E14S Series Resmi Tip: E14S001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri anlatır.

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

temizlik için HP Pavilion G6 sökme Sökme fanı ve ısı emici toz temizlemek için. Yazan: Patrick ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.

temizlik için HP Pavilion G6 sökme Sökme fanı ve ısı emici toz temizlemek için. Yazan: Patrick ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit. temizlik için HP Pavilion G6 sökme Sökme fanı ve ısı emici toz temizlemek için. Yazan: Patrick ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 11 GİRİŞ Sökme fanı ve ısı emici toz temizlemek için. ARAÇLAR:

Detaylı

Lumination LED Armatürler

Lumination LED Armatürler GE Lighting Solutions Montaj Kılavuzu Lumination LED Armatürler Askılı LED Bağlantı Elemanı (EP14 Serisi) Özellikler Uzun ömürlü (50.000 saat nominal ömür) 5 yıl garanti IP30 Kuru yere uygun BAŞLAMADAN

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

LED- Ortam aydınlatması

LED- Ortam aydınlatması LED- Ortam aydınlatması tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 78328AS5X3IV 2014-04 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

1. Ambalajından çıkarma

1. Ambalajından çıkarma 1. Ambalajından çıkarma Karton Kutu İçeriği Kutuda aşağıdakiler yer almaktadır: 1 adet sünger tıkaç 4 adet ayakları destekleyen kendinden yapışkanlı kauçuk Kutuda aşağıdakiler yer almaktadır: 2 adet sünger

Detaylı

BOSE AE2i KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu

BOSE AE2i KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu BOSE AE2i KULAKLIKLAR Kullanma Kılavuzu Tab 5, 11 Tab 4, 10 Tab 3, 9 Tab 2, 8 Türkçe Güvenlik Bilgileri Lütfen bu kullanım kılavuzundaki talimatları dikkatle takip etmek için yeterli zamanı ayırın. Yeni

Detaylı

Bose SoundTrue KULAK-ÇEVRESİ KULAKLIKLAR

Bose SoundTrue KULAK-ÇEVRESİ KULAKLIKLAR Bose SoundTrue KULAK-ÇEVRESİ KULAKLIKLAR Kullanma Kılavuzu Güvenlik Lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun ve daha sonra başvurmak üzere saklayın. UYARILAR: Uzun süre yüksek sese maruz kalmak işitmenize

Detaylı

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII LED sarkıt lamba tr Montaj talimatı 91709HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

GD 110 KULLANIM TALİMATI

GD 110 KULLANIM TALİMATI GD 110 KULLANIM TALİMATI İÇİNDEKİLER İngilizce 3, 4, 5, 6 Temel talimatlar, sadece İngiltere için 7 Veriler 20 21 Servis 22-23 Resimlerde gösterilen aksesuarlar modele göre değişebilir. TOZ TORBASI VE

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N Tavan lambası L N tr Montaj talimatı 91594HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

4035 GALAKSİ KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

4035 GALAKSİ KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Ürünü güvenli ve uygun olarak kullanmak için, kullanmadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Kılavuzda verilen talimatlara uymadığınız takdirde çocuğunuzun güvenliği

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

Bose SoundTrue. kulak-içi kulaklıklar. Kullanma Kılavuzu

Bose SoundTrue. kulak-içi kulaklıklar. Kullanma Kılavuzu Bose SoundTrue kulak-içi kulaklıklar Kullanma Kılavuzu Önemli Güvenlik Bilgisi Lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun ve daha sonra başvurmak üzere saklayın. UYARILAR: Kulaklıkları yüksek bir ses seviyesinde

Detaylı

m!ka kurulum kılavuzu

m!ka kurulum kılavuzu m!ka kurulum kılavuzu 1 2 Yellowtec ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mikrofonlar ve LCD monitörler için en sağlam destek sistemi m!ka ın keyfini çıkarın. M!ka sağlam, zarif ve esnektir.

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Uygunluk Taahhütnamesi Biz sunucu: Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 ABD Bütün sorumluluğumuzla teyit ederiz ki ürün:

Uygunluk Taahhütnamesi Biz sunucu: Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 ABD Bütün sorumluluğumuzla teyit ederiz ki ürün: Giriş Teşekkür Ederiz Bose Acoustimass 5 Serisi III hoparlör sistemi seçiminizi takdir ediyoruz. Size uzun yıllar dinleme zevki yaşatacaktır. Sisteminiz Bose Corporation da sürekli araştırma ve geliştirme

Detaylı

UYARI: Yangın ya da elektrik çarpması riskini azaltmak için 901 aktif dengeleyiciyi yağmura ya da neme maruz bırakmayın. UYARI:

UYARI: Yangın ya da elektrik çarpması riskini azaltmak için 901 aktif dengeleyiciyi yağmura ya da neme maruz bırakmayın. UYARI: Güvenlik bilgisi UYARI: Yangın ya da elektrik çarpması riskini azaltmak için 901 aktif dengeleyiciyi yağmura ya da neme maruz bırakmayın. UYARI: ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ AÇMAYIN AVIS RISQUE DE CHOC ÉLECTRIQUE

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-754. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-754. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-754 Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör Özellikler USA-414 Güç çıkış oranı @ 4 ohm 60 W x 4 @ 2 ohm 120 W x 4 @ 1 ohm ----- Köprülü @ 4 ohm 240 W x 2 Tepki frekansı 10 Hz ~ 50 Khz

Detaylı

9132 ROZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9132 ROZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9132 ROZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP SERIES Hızlı Başvuru Kılavuzu Windows ile özel kağıtlara, etiketlere veya asetatlara yazdırma 1. Yazılım programının Dosya menüsünde Yazdır'ı tıklatın. 2. Ürünü seçin

Detaylı

1. Ambalajından çıkarma

1. Ambalajından çıkarma 1. Ambalajından çıkarma Karton Kutu İçeriği Kutuda aşağıdakiler yer almaktadır: 2 adet sünger tıkaç 8 adet ayakları destekleyen kendinden yapışkanlı kauçuk Çevresel Bilgi Bu ürün, aşağıdakiler dahil olmak

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-80PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-414. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-414. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-414 Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör Özellikler USA-414 Güç çıkış oranı @ 4 ohm 60 W x 4 @ 2 ohm 120 W x 4 @ 1 ohm ----- Köprülü @ 4 ohm 240 W x 2 Tepki frekansı 10 Hz ~ 50 Khz

Detaylı

Data Safe I (Seri ATA) USB2.0 Harici HDD. Kullanıcı Kılavuzu

Data Safe I (Seri ATA) USB2.0 Harici HDD. Kullanıcı Kılavuzu Data Safe I (Seri ATA) USB2.0 Harici HDD Kullanıcı Kılavuzu Sürüm 1.1 İçindekiler 1 Başlarken 1.1 Güvenlik Önlemleri 1.2 Sistem Gereklilikleri 1.3 Paket İçeriği 2 Sürücü Kurulum Kılavuzu 3 Temel İşletim

Detaylı

Salıncak oturağı Şamandıra

Salıncak oturağı Şamandıra Salıncak oturağı Şamandıra tr Montaj kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 84797HB22XVI 2015-12 327 508 Değerli Müşterimiz! Mutlaka burda belirlenmiş montaj adımlarına uymalısınız. Güvenlik uyarılarını

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AV-903

KULLANIM KILAVUZU AV-903 www.osawa.com.tr KULLANIM KILAVUZU AV-903 Bu kullanım kılavuzu AV-903 için geçerlidir. Osawa Tüm hakları saklıdır. Osawa logosu EFOR DAY TUK LTD ye aittir.diğer tüm logo ve markalar sahiplerine aittir.

Detaylı

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ 3 Kg - 6 Kg - 15 Kg - 30 Kg DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad. No : 19 4. Levent / İstanbul Tel : 0212-283 37 15

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-4125 MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-4125 MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-4125 4CH 1800W Max Güç Yüksek Performans Klas-AB Amplifikatör MASSIVE OTO SİSTEMİ TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE TR A B C D E F 3 TÜRKÇE 18-23 4 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır. 7 Cihazı banyoda,

Detaylı

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar ARENA 8 ARENA 10 ARENA 12 ARENA 15 ARENA SW15 ARENA SW18 ARENA 8 PRO ARENA 10 PRO ARENA 12 PRO ARENA 15 PRO ARENA SW15 PRO ARENA SW18 PRO Profesyonel Pasif Hoparlörler & Sublar 90 ARENA Profesyonel Pasif

Detaylı

DĠJĠTAL AC KLAMPMETRE TES 3092 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP

DĠJĠTAL AC KLAMPMETRE TES 3092 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP DĠJĠTAL AC KLAMPMETRE TES 3092 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP 1.GÜVENLĠK BĠLGĠSĠ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz. Aletin

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII Masa lambası Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91593FV05X03VII 2017-06 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY MC 9542 TÜRKÇE 1 2 3 4 8 5 6 7 A B C I H D G F E 3 TÜRKÇE 26-35 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Hasar

Detaylı

Centronic EasyControl EC311

Centronic EasyControl EC311 Centronic EasyControl EC311 tr Montaj ve İşletme Talimatı Duvar Vericisi Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

Genel Bakış Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler

Genel Bakış Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler Evolution Serisi Görünmez Hoparlörler AIW750E Amina ürünleri içinde amiral gemisi niteliği taşıyan AIW750E, Evolution serisi ürünler arasında en güçlü ve en geniş bant genişliğine sahip, iki panelden oluşan

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU GA-15

KULLANIM KILAVUZU GA-15 www.osawa.com.tr KULLANIM KILAVUZU GA-15 Bu kullanım kılavuzu GA-15 için geçerlidir. Osawa Tüm hakları saklıdır. Osawa logosu EFOR DAY TUK LTD ye aittir.diğer tüm logo ve markalar sahiplerine aittir. Yazım

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir. falcon b type Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki kılavuz ile Önsöz Değerli

Detaylı

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK TALİMATLARI Talimatlara uyulmaması nedeniyle hasar oluşması durumunda garanti geçerli değilir.o yüzden talimatları lütfen iyice okuyun. Bu talimatları saklayın. Bu ürünü düşürmeyin,

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD1001.1 MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD1001.1 MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD1001.1 1CH 1000W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör MASSIVE OTO SİSTEMİ TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör

Detaylı

Centronic VarioControl VC581-II

Centronic VarioControl VC581-II Centronic VarioControl VC581-II tr Montaj ve İşletme Talimatı Radyo sinyali tekrarlayıcı Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Subwoofer SN4 SBWF 10 SN4 SBWF 11.

Kullanım Kılavuzu. Subwoofer SN4 SBWF 10 SN4 SBWF 11. Kullanım Kılavuzu Subwoofer SN4 SBWF 10 SN4 SBWF 11 www.sunny.com.tr SUNNY marka Hoparlör ü tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. Bu ürünün de, diğer SUNNY ürünleri gibi hayatınızı kolaylaştırmasını

Detaylı

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E03J Series and E04J Series Resmi Tip: E03J001 and E04J001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10295 Hoş Geldiniz Digitus Derin Bas Hoparlörlü Bluetooth Soundbar cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz! İster çoklu ortam yürütme

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-D4175 MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-D4175 MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-D4175 4CH 3000W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör MASSIVE OTO SİSTEMİ TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın

Detaylı

TTC306. KONFERANS@KÜBÜ Ses Konferans Sistemi

TTC306. KONFERANS@KÜBÜ Ses Konferans Sistemi TTC306 KONFERANS@KÜBÜ Ses Konferans Sistemi KULLANIM KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR: Cihazınızı kullanmadan önce TANITMA ve KULLANMA KILAVUZUNU dikkatlice okuyunuz. Cihazınızı

Detaylı

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA /KAPAMA ŞALTERİ 2. İŞ PARÇASI TABLASI 3. KIVILCIM/ÇAPAK KORUYUCU 4. ZIMPARA TAŞI 5. ZIMPARA TAŞI

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10294 DIGITUS DA-10294 cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan (Bluetooth veya giriş kablosu

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII Schuko ve USB prizli LED gece lambası tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91062HB44XVII 2017-03 345 011 Değerli Müşterimiz! Entegre edilmiş hareket dedektörlü gece lambası birisinin algılama

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD5100.5 5CH 4200W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın aldınız. MASSIVE

Detaylı

Önsöz. Sayın Kullanıcımız,

Önsöz. Sayın Kullanıcımız, Önsöz Sayın Kullanıcımız, Elektronik tartı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

Centronic EasyControl EC411

Centronic EasyControl EC411 Centronic EasyControl EC411 tr Montaj ve İşletme Talimatı Duvar vericisi Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

PlayStation Camera. Yönerge El Kitabı CUH-ZEY

PlayStation Camera. Yönerge El Kitabı CUH-ZEY PlayStation Camera Yönerge El Kitabı CUH-ZEY2 7032205 TR Kullanımdan önce ˎˎBu el kitabını ve uyumlu donanımın el kitaplarını dikkatli bir şekilde okuyun. Yönergeleri ileride başvurmak üzere saklayın.

Detaylı

D A C 1 S p e c ia l E d itio n

D A C 1 S p e c ia l E d itio n Kullanıcı Kılavuzu D A C 1 S p e c ia l E d itio n El Yapımı Dijital-Analog Dönüştürücü www.lab12.gr v1.2 İçindekiler DAC1 SE artık sizin Ambalajdan çıkarma ve Uyarılar Özellikler Kurulum ve Yerleştirme

Detaylı

"Vagon Barbekü" Montaj ve İşletim Kılavuzu

Vagon Barbekü Montaj ve İşletim Kılavuzu Version: 0566tr Stand: #018-2012 Ausgabe: 07/11cd "Vagon Barbekü" Montaj ve İşletim Kılavuzu Önsöz Yüksek kaliteli GRILLCHEF barbekünüzü kullanmaya başlamadan önce bu montaj ve kullanma kılavuzunu dikkatle

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

Centronic EasyControl EC315

Centronic EasyControl EC315 Centronic EasyControl EC315 tr Montaj ve İşletme Talimatı 5 Kanallı Duvar Vericisi Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz!

Detaylı

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / 04 Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz Açıklama; - Lift

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

Kullanılacak kablo türü: 3x Kontrol Kutusunun Arkası PC 5.1 Ses kartı. Yeşil. Siyah Turuncu

Kullanılacak kablo türü: 3x Kontrol Kutusunun Arkası PC 5.1 Ses kartı. Yeşil. Siyah Turuncu Ürün bilgileri C A D E F B A: Uydu Hoparlörler (5x) B: Kontrol Kutusu C: Düşük ton hoparlörü D: DVD çevirici kablo (3x) E: PC bağlantı kablosu (3x) F: MP3 çalar bağlantı kablosu G: Ana Ses Kontrolü H:

Detaylı

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU SĐSTEMĐ ÖZELLĐKLERĐ Sistem görüntülüyse kapı panelinden daire arandığında görüntülü telefon ekranı açılır, arayan görülür ve istenirse ahize

Detaylı

Centronic EasyControl EC545-II

Centronic EasyControl EC545-II Centronic EasyControl EC545-II tr Montaj ve İşletme Talimatı 5 Kanallı El Vericisi Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz!

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu P R E 1. v1.1. Triode Class A Line Preamplifier

Kullanıcı Kılavuzu P R E 1.  v1.1. Triode Class A Line Preamplifier Kullanıcı Kılavuzu P R E 1 Triode Class A Line Preamplifier www.lab12.gr v1.1 İçindekiler Pre1 artık sizin Özellikler Kurulum ve Yerleştirme Ön panel Arka Panel Uzaktan Kumanda Ana Bağlantılar Cihazınızın

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

EN 1130-1:1996 standartlarına uygundur. Bu ürün Primi Sogni s.r.l. firması tarafından Kraft markası için özel olarak İtalya da üretilmiştir.

EN 1130-1:1996 standartlarına uygundur. Bu ürün Primi Sogni s.r.l. firması tarafından Kraft markası için özel olarak İtalya da üretilmiştir. Ithalatçı Firma: ATAK DIŞ TICARET A.Ş Maya Akar Center Kat 20 Esentepe / İstanbul TURKEY BABY BEAR ORANGE BABY BEAR GREEN DOG BLUE DOG GREEN ISTRUZIONI D USO NOTICE D EMPLOI GEBRAUCHSANLEITUNG INSTRUCTIONS

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-140PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı