Yüksek Lisans Programları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yüksek Lisans Programları"

Transkript

1

2 Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Stratejik İşletme Yönetimi Muhasebe Finans Pazarlama Küresel Pazarlama Uluslararası İşletmecilik Moda İşletmeciliği Gayrimenkul Değerleme ve Finansmanı Yönetim Bilişim Sistemleri Sayısal Yöntemler Üretim Yönetimi ve Pazarlama Turizm İşletmeciliği İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Uluslararası Ekonomi Politik ve İşletmecilik Ürün Yönetimi ve Endüstriyel İşletmecilik Yönetim Organizasyon Hukuk Anabilim Dalı : Kamu Hukuku Psikoloji Anabilim Dalı (MA) : Klinik Psikoloji Tarih Anabilim Dalı (MA) : Tarih Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı (MA) Uluslararası İlişkiler İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı (MA) : İngiliz Dili ve Edebiyatı İktisat Anabilim Dalı (MA) : Politik Ekonomi Sinema-TV Anasanat Dalı (MA) : Sinema-TV İletişim ve Tasarım Anasanat Dalı (MA) : İletişim ve Tasarım Tekstil ve Moda Tasarımı Anasanat Dalı (MA) : Tekstil ve Moda Tasarımı Medya ve İletişim Anabilim Dalı : Medya ve İletişim Sistemleri Fen Bilimler Enstitüsü Matematik Bilgisayar Anabilim Dalı (MSc) Bilgi Teknolojileri Bilgisayar Ağları ve Internet Teknolojileri Karar Analizi ve Strateji Geliştirme Uygulamalı Matematik Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı (MSc) : Endüstri Mühendisliği Makine Mühendisliği Anabilim Dalı (MSc) : Makine Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı (MSc) : Bilgisayar Mühendisliği Mimarlık Anabilim Dalı (MSc) Mimarlık Mimari Tasarım Yapım Teknolojisi Kentsel Tasarım İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı (MSc) Tasarım ve Yapım Yönetimi Deprem Riskli Yapılar ve Kentsel Dönüşüm İç Mimarlık Anabilim Dalı (MSc) : İç Mimarlık

3 YÜKSEKLİSANS Uzaktan Öğretim Sosyal Bilimler Enstitüsü (Tezsiz Yüksek Lisans) İşletme (e-mba) Bankacılık ve Finans Yönetim Bilişim Sistemleri Sağlık Kurumları İşletmeciliği İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim Fen Bilimler Enstitüsü (Tezsiz Yüksek Lisans) Kent Yönetimi ve Coğrafi Bilgi Sistemi Yüksek Lisans Programları ön başvuruları adresindeki başvuru sekmesinde yer alan form doldurularak yapılmaktadır. Uzaktan öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına başvurabilmek için adayların bir lisans programından mezun olması gerekmektedir. Kayıt olmak istiyen adayların buzem.beykent.edu.tr adresinde yer alan online ön başvuru formunu doldurmuş olmaları gerekmektedir.

4 Başvuru Koşulları Yüksek Lisans programlarımıza başvurabilmek için adayın bir lisans programından mezun olması gerekmektedir. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) 55 puan ve üstü alan bütün adaylar üniversitemiz Tezli Yüksek Lisans programlarına başvurabilir. Tezsiz Yüksek Lisans Programları için ALES puanı gerekli değildir. ALES e girmeyen ya da gerekli puanı alamayan öğrenci adayları ise Özel Öğrenci* statüsünde başvuru yapabilir. *Özel Öğrenci statüsünde kayıt olan öğrencilerimiz toplam kredinin sadece yarısına kadar ders yükünü alabilir. Özel Öğrenci statüsündekiler normal öğrencilik haklarından yararlanamazlar. Erkek adaylar askerlik tecili yaptıramaz ve bu statüde öğrenim görenler öğrenci belgesi alamazlar.

5 YÜKSEKLİSANS Başvuru İçin Gerekli Evraklar Tezli Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Olan Belgeler Lisans Diploması (Aslı veya noter onaylı sureti) Not Dökümü (Aslı veya noter onaylı sureti) ALES Sonuç Belgesi Vesikalık Fotoğraf (5 adet 4,5x6cm) TC Kimlik Numarası yazılı Nüfus Cüzdanı Askerlikle İlişiği Olmadığına Dair Belge Yurtdışındaki Üniversitelerden Mezun Olanlar İçin; YÖK Denklik Belgesi Tezsiz Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Olan Belgeler Lisans Mezuniyet Belgesi (Aslı veya noter onaylı sureti) Not Dökümü (Aslı veya noter onaylı sureti) Vesikalık Resim (5 adet 4,5x6cm) T.C. Kimlik Numarası yazılı Nüfus Cüzdanı Askerlikle İlişiği Olmadığına Dair Belge Yurtdışındaki Üniversitelerden Mezun Olanlar İçin; YÖK Denklik Belgesi Özel Öğrenci Olabilmek İçin Gerekli Belgeler Lisans Mezuniyet Belgesi (Aslı veya noter onaylı sureti) Not Dökümü (Aslı veya noter onaylı sureti) Vesikalık Resim (5 adet 4,5x6cm) TC Kimlik Numarası yazılı Nüfus Cüzdanı Yurtdışındaki Üniversitelerden Mezun Olanlar İçin; YÖK Denklik Belgesi

6 Ücretler TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÜCREERİ Programlar Tezsiz Yüksek Lisans (Türkçe) Tezsiz Yüksek Lisans (Ingilizce) Peşin Ödeme Seçenekleri Vadeli Ödeme Seçeneği Peşinat Taksit Toplam x825 11x Tezsiz Yüksek Lisans Program Ücretleri Sosyal Bilimler Entitüsünde 2 yarıyılı kapsar. Fen Bilimleri Entiüsünde tezsiz yüksek lisans 3 yarıyıldır. Program ücreti 2 yarıyılı kapsar, 3. yarıyılda ise öğrenci sadece dönem kayıt ücreti öder. Eğitim süresinin uzaması halinde, süre uzatımını kapsayan yıl ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin %10 u (herbir yarıyıl için) yarıyıl dönem ücreti olarak alınır. Başarısız olunan derslerin tekrarı halinde, her bir ders için dersin tekrar edildiği yıl ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin %10 u alınır. Ücretlere %8 KDV dahildir. Klinik Psikoloji yüksek lisans programı ile uzaktan öğretim programları hariç üniversitemiz ve / veya Beykent Eğitim Kurumları tüm mezunlarına yüksek lisans ve doktora programlarında %50 indirimle eğitim - öğretim desteği sağlanacaktır. Vadeli ödemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi ile Maximum, World, Bonus, Paraf, CardFinans, AsyaCard özelliği taşıyan kredi kartlarına taksit uygulaması yapılır. Vadeli ödeme seçeneginden BANK ASYA tercih eden öğrencilerimiz, OTS sistemi üzerinden okul bedeli kadar limitli anında kredi kartı verilebilme imkanı ile 10 taksit üzerinden kayıt yaptırabilir. Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır.

7 YÜKSEKLİSANS TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÜCREERİ Programlar TezliYüksek Lisans (Türkçe) Derslerin Alındığı Yıl Tezli Yüksek Lisans (Türkçe) Tez Hazırlama Dönemi Tezli Yüksek Lisans (Ingilizce) Derslerin Alındığı Yıl Tezli Yüksek Lisans (Ingilizce) Tez Hazırlama Dönemi Klinik Psikoloji Derslerin Alındığı Yıl Klinik Psikoloji Tez Hazırlama Dönemi Peşin Ödeme Seçenekleri Vadeli Ödeme Seçeneği Peşinat Taksit Toplam x825 11x825 11x900 11x915 11x x Eğitim süresinin uzaması halinde, süre uzatımını kapsayan derslerin alındığı yıl için ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin % 10 u (her bir yarıyıl için) yarıyıl dönem ücreti olarak alınır. Başarısız olunan ve döneminde alınmayan derslerin tekrarı halinde, her bir ders için dersin tekrar edildiği yıl ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin %10 u alınır. Ücretlere %8 KDV dahildir. Klinik Psikoloji yüksek lisans programı ile uzaktan öğretim programları hariç üniversitemiz ve / veya Beykent Eğitim Kurumları tüm mezunlarına yüksek lisans ve doktora programlarında %50 indirimle eğitim öğretim desteği sağlanacaktır. Vadeli ödemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi ile Maximum, World, Bonus, Paraf, CardFinans, AsyaCard özelliği taşıyan kredi kartlarına taksit uygulaması yapılır. Vadeli ödeme seçeneginden BANK ASYA tercih eden öğrencilerimiz, OTS sistemi üzerinden okul bedeli kadar limitli anında kredi kartı verilebilme imkanı ile 10 taksit üzerinden kayıt yaptırabilir. Peşin Ödemelerde %5 indirim uygulanır.

8 Ücretler UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÜCREERİ Programlar Tezsiz Yüksek Lisans (Türkçe) Peşin Ödeme Seçenekleri Vadeli Ödeme Seçeneği Peşinat Taksit Toplam x Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Program Ücretleri 3 Yarıyılı Kapsamaktadır. Eğitim süresinin uzaması halinde, süre uzatımını kapsayan yıl ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin %10 u (herbir yarıyıl için) yarıyıl dönem ücreti olarak alınır. 3.yarıyıldan itibaren başarısız olunan derslerin tekrarı halinde, her bir ders için dersin tekrar edildiği yıl ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin %10 u alınır. Ücretlere %8 KDV dahildir. Vadeli ödemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi ile Maximum, World, Bonus, Paraf, CardFinans, AsyaCard özelliği taşıyan kredi kartlarına taksit uygulaması yapılır. Vadeli ödeme seçeneginden BANK ASYA tercih eden öğrencilerimiz, OTS sistemi üzerinden okul bedeli kadar limitli anında kredi kartı verilebilme imkanı ile 10 taksit üzerinden kayıt yaptırabilir. Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır. Uzaktan Öğretim Programlarında kurum, meslek ya da grup indirimi yapılmamaktadır.

9 YÜKSEKLİSANS Kesin Kayıt ve Ödeme nasıl yapılır? Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Programlarına kayıt olmak istiyen adayların adresinde yer alan online ön başvuru formunu doldurmuş olmaları gerekmektedir. Ön başvuruda bulunulan yüksek lisans programına öğrenci yerleştirme aşamasında; Yükseköğretim Kurulu nun verdiği kontenjan kadar ön başvuruda bulunan aday öğrenci, başvuru yaptığı tarih sırasına göre kayıt için üniversitemiz tarafından davet edilmektedir. Kayıt olacak adaylar Beykent Üniversitesi Enstitülerine şahsen ya da vekalet verilen kişilerce kayıt olabilir.

10 MESLEK GRUPLARINA İNDİRİMLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÜCREERİ Programlar Tezsiz Yüksek Lisans (Türkçe) Tezli Yüksek Lisans (Türkçe) Dersleri Alındığı Yıl Tezli Yüksek Lisans (Türkçe) Tez Hazırlama Dönemi Peşin Ödeme Seçenekleri Vadeli Ödeme Seçeneği Peşinat Taksit Toplam x625 11x625 11x Meslek Grupları: Meslek grupları indiriminden yalnızca Sosyal Bilimler Enstitüsü öğrencileri yararlanabilirler. Bankacı/Sigortacı, Mali Müşavir, Öğretmen, Hukukçular, Sağlık Personeli, TSK ve Emniyet Personeli, Maliye ve Sosyal Güvenlik Kurumu Mensupları. Tezsiz Yüksek Lisans Program Ücretleri 2 Yarıyılı Kapsamaktadır. Tezli veya Tezsiz Yüksek Lisans Programlarında: Eğitim süresinin uzaması halinde, süre uzatımını kapsayan ve derslerin alındığı yıl için ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin % 10 u (her bir yarıyıl için) yarıyıl dönem ücreti olarak alınır. (Süre uzatımı ile ilgili yarıyıl dönem ücretlerinde meslek indirimi uygulanmaz). Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programlarında meslek grubu indirimleri uygulanmamaktadır. Tezli veya Tezsiz Yüksek Lisans Programlarında başarısız olunan derslerin tekrarı halinde, ders tekrarını kapsayan yıl ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin %10 u her bir ders başına ders tekrar ücreti olarak alınır. (Ders tekrarı ile ilgili ücretlerde meslek indirimi uygulanmaz). Ücretlere %8 KDV dahildir. Vadeli ödemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi ile Maximum, World, Bonus, Paraf, CardFinans, AsyaCard özelliği taşıyan kredi kartlarına taksit uygulaması yapılır. Vadeli ödeme seçeneğinden BANK ASYA tercih eden öğrencilerimiz, OTS sistemi üzerinden okul bedeli kadar limitli anında kredi kartı verilebilme imkanı ile 10 taksit üzerinden kayıt yaptırabilir. Peşin ödemelerde %5 İndirim uygulanır.

11 YÜKSEKLİSANS Kesin Kayıt ve Ödeme nasıl yapılır? Yüksek Lisans programlarına kesin kayıt yaptıracak öğrencilerimizin öncelikle enstitu.beykent.edu.tr adresindeki başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Peşin ödeme yapacak öğrencilerimize %5 indirim uygulanmaktadır. Ödemesini taksitlendirmek isteyen öğrenciler anlaşmalı kredi kartlarına taksit yaptırabilir ya da anlaşmalı bankaların senetsiz takip sistemleri veya OTS sistemi üzerinden okul bedeli kadar limitli anında kredi kartı verilebilme imkanı ile 10 taksit üzerinden kayıt yaptırabilir. Ödeme işleminden sonra, kesin kayıt işlemleri için, evrakların asılları ya da noter onaylı örnekleri ile birlikte Beykent Üniversitesi Enstitülerine şahsen ya da vekalet verilen kişilerce başvurulmalıdır. Yüksek Lisans dersleri haftaiçi akşam çoğunlukla iki ders olmak üzere 19:00 da başlamaktadır. Bazı dersler ihtiyaç doğrultusunda cumartesi 09:00 19:00 saatleri arasında işlenebilmektedir.

12 Doktora Sanatta Yeterlik Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi (Doktora) Sanat ve Tasarım (Sanatta Yeterlik) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (Doktora) Sinema TV (Sanatta Yeterlik) Fen Bilimler Enstitüsü Mimarlık (Doktora - PhD) Uygulamalı Matematik (Doktora - PhD) Bilgisayar Mühendisliği (Doktora - PhD) Bütünleşik Doktora Programları Mimarlık/ Uygulamalı Matematik/ Bilgisayar Mühendisliği Bütünleşik doktora programına başvurmak için yüksek lisans derecesi gerekmemektedir. Mimarlık, uygulamalı matematik ve bilgisayar mühendisliği lisans programlarından 4 üzerinden 3 ve üstü not ortalamasıyla mezun olanlar ve ALES sayısal puanı en az 80 olanlar doğrudan bütünleşik doktora programına başvurabilirler.

13 DOKTORA Doktora başvurularımız enstitu.beykent.edu.tr adresinden de yapılabilmektedir. Şartları sağlayan adaylar yazılı ve sözlü bilimsel sınavlara tabi tutulurlar. Başvuru Koşulları Doktora programlarına lisans ve yüksek lisans başarı düzeyleri, ALES puanı ile TOEFL veya YDS İngilizce bilgi düzeyi ve ilgili Enstitü tarafından yapılan mülakat değerlendirilerek öğrenci alınır. Lisans derecesiyle doktora programlarına başvuran adaylar için detaylı bilgiye linkinden ulaşabilirsiniz.

14 Başvuru İçin Gerekli Evraklar Mülakat sınavında başarılı olan adayların kabulü gerçekleştikten sonra ise kayıt için gereken tüm evrakların asıllarının ilgili Enstitüye teslim edilmesi gerekir. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Fotoğraf Lisans / Yüksek Lisans Diploması Lisans / Yüksek Lisans Transkripti ALES sonuç belgesi ALES ten ilgili programa bağlı olarak sözel, eşit ağırlık veya sayısal puan türlerinden 55 ve üzerinde bir puan almak gerekmektedir. Yabancı dil bilgisi için YDS den 55 ve üzeri puan ya da TOEFL gibi eşdeğer sınavlardan yeterli puanın alındığının belgelenmesi gerekmektedir. (Yüksek Lisans yapmadan lisans mezuniyetinden sonra doktora yapmak için başvuran adayların bu sınavlardan 80 ve üzeri puan alması gerekmektedir. YDS den 55 puan almaları yeterlidir.) Askerlik Durum Belgesi ( Erkek Adaylar İçin ) Askerliğini yapmış adaylar için terhis belgesinin, henüz yapmamış adaylar için ise akademik yılın başlangıcına kadar askerliğini tecil edildiğini gösteren belgenin ibrazı zorunludur. Mülakat sınavına girmeye hak kazanan ve sınavda başarılı olan adaylar, başvurdukları programlara kayıt hakkı kazanırlar. Doktora programlarına kabul için ALES ten en az yeterli puanı almış olmak şarttır.

15 DOKTORA Ücretler DOKTORA VE SANATTA YETERLİK PROGRAMI ÜCREERİ Programlar Mimarlık İşletme Yönetimi Sanatta Yeterlik Bilgisayar Mühendisliği Uygulamalı Matematik Peşin Ödeme Seçenekleri Vadeli Ödeme Seçeneği Peşinat Taksit Toplam x x x x x Doktora veya Sanatta Yeterlik Programı ücreti 8 yarıyılı kapsamaktadır. Doktora veya Sanatta Yeterlik Programı 8 yarıyılda tamamlanamadığı takdirde, sonraki her yarıyıl için ilgili akademik yıla ait toplam Doktora veya Sanatta Yeterlik ücretinin %5 i (her bir yarıyıl için) dönem ücreti olarak alınır. Başarısız olunan derslerin tekrarı halinde, her ders için dersin tekrar edildiği yıl ilan edilen toplam Doktora veya Sanatta Yeterlik ücretinin %7 si ders tekrar ücreti olarak alınır. Doktora ve Sanatta Yeterlik Program ücretine, tez ücreti dahildir. Üniversitemiz ve / veya Beykent Eğitim Kurumları tüm mezunlarına yüksek lisans ve doktora programlarında %50 indirimle eğitim - öğretim desteği sağlanacaktır. Fiyatlara % 8 KDV dahildir. Vadeli ödemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi ile Maximum, World, Bonus, Paraf, CardFinans, AsyaCard özelliği taşıyan kredi kartlarına taksit uygulaması yapılır. Vadeli ödeme seçeneğinden TEB senetsiz taksit sistemini tercih eden öğrencilerimizin kayıt için 25 yaş ve üstü, çalışıyor olması gerekmektedir. Vadeli ödeme seçeneğinden BANK ASYA tercih eden öğrencilerimiz, OTS sistemi üzerinden okul bedeli kadar limitli anında kredi kartı verilebilme imkanı ile 10 taksit üzerinden kayıt yaptırabilir. Peşin Ödemelerde %15 indirim Uygulanır.

16 Kesin Kayıt ve Ödeme nasıl yapılır? Doktora programlarına kesin kayıt yaptıracak öğrencilerimizin öncelikle enstitu.beykent.edu.tr adresindeki başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Peşin ödeme yapacak öğrencilerimize %15 indirim uygulanmaktadır. Ödemesini taksitlendirmek isteyen öğrenciler anlaşmalı kredi kartlarına taksit yaptırabilir ya da anlaşmalı bankaların senetsiz takip sistemleri veya OTS sistemi üzerinden okul bedeli kadar limitli anında kredi kartı verilebilme imkanı ile 10 taksit üzerinden kayıt yaptırabilir. Ödeme işleminden sonra, kesin kayıt işlemleri için, evrakların asılları ya da noter onaylı örnekleri ile birlikte Beykent Üniversitesi Enstitülerine şahsen ya da vekalet verilen kişilerce başvurulmalıdır.

17 DOKTORA Doktora Süresi ve Ders Yükü Doktora programı, yüksek lisans derecesi olan öğrenciler için toplam 21 krediden az olmamak koşuluyla en az 7 adet ders, bir seminer dersi, yeterlilik sınavı, tez önerisi ve tez çalışmasından oluşur. Bu program, lisans derecesi ile kabul edilmiş öğrenciler için en az 42 kredilik 14 ders, bir seminer dersi, yeterlilik sınavı, tez önerisi ve tez çalışmasından oluşur.

18 BEYKENT ÜNİVERSİTESİ / beykent.edu.tr

YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI

YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü Fen Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi

Detaylı

Yüksek Lisans Programları

Yüksek Lisans Programları Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Finans Pazarlama İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim Yönetim

Detaylı

Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Yüksek Lisans ve Doktora Programları Yüksek Lisans ve Doktora Programları dogus.edu.tr Yüksek Lisans Programları SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Finansal İktisat Yüksek Lisans Programı (Tezli/Tezsiz) İletişim Bilimleri

Detaylı

İletişim ve Danışma Yrd. Doç. Dr. Erkut ALTINDAĞ Enstitü Müdür Yardımcısı 0212-867 55 74

İletişim ve Danışma Yrd. Doç. Dr. Erkut ALTINDAĞ Enstitü Müdür Yardımcısı 0212-867 55 74 SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS, UZAKTAN EĞİTİM VE DOKTORA PROGRAMLARI TANITIM BİLGİLERİ KESİN KAYITLARIMIZ GÜZ DÖNEMİ İÇİN 1 HAZİRAN 2015 İLE 30 EYLUL 2015 TARİHLERİ ARASINDA TAKSİM YERLEŞKESİNDE

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS, UZAKTAN EĞİTİM VE DOKTORA PROGRAMLARI TANITIM BİLGİLERİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS, UZAKTAN EĞİTİM VE DOKTORA PROGRAMLARI TANITIM BİLGİLERİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS, UZAKTAN EĞİTİM VE DOKTORA PROGRAMLARI TANITIM BİLGİLERİ KESİN KAYITLARIMIZ 25.HAZİRAN.2012 15.EKİM.2012 TARİHLERİ ARASINDA TAKSİM KAMPÜSÜNDE YAPILACAKTIR. Üniversitemizin

Detaylı

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI Yüksek Lisans ve Doktora GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI 10 EYLÜL 2018 de BAŞLIYOR Y Ü K S E K L İ S A N S V E D O K T O R A P R O G R A M L A R I YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI SOSYAL

Detaylı

Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Yüksek Lisans ve Doktora Programları DogusUniversity DogusUniv DogusUniv Yüksek Lisans ve Doktora Programları kariyer güneşin Doğuş tan doğsun Yüksek Lisans ve Doktora BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI 11 ARALIK 2017 de BAŞLIYOR DogusUniversity DogusUniv

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÜCRETLERİ. İşletme Yönetimi (Tezsiz)

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÜCRETLERİ. İşletme Yönetimi (Tezsiz) SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÜCRETLERİ İşletme Yönetimi (Tezli) İşletme Yönetimi (Tezsiz) İşletme Uzaktan Eğitim (Tezsiz) Yönetim ve Organizasyon Uzaktan Eğitim (Tezsiz) Psikoloji (Tezli)

Detaylı

Fen Bilimler Enstitüsü Yüksek lisans ve Doktora Programı Öğrenci Alımı

Fen Bilimler Enstitüsü Yüksek lisans ve Doktora Programı Öğrenci Alımı Fen Bilimler Enstitüsü Yüksek lisans ve Doktora Programı Öğrenci Alımı KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI BAŞVURU

Detaylı

09 TEMMUZ. sayısal-sözel 09 JULY kesintisiz burs. çap/yandal. kariyer merkezi BEYKENT UNIVERSITY. çözüm merkezi

09 TEMMUZ. sayısal-sözel 09 JULY kesintisiz burs. çap/yandal. kariyer merkezi BEYKENT UNIVERSITY. çözüm merkezi DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) 20 1 7-2 0 1 8 Konte nj an Tabl o s u %100 %40 BURS İMKAN I 1997 2017 09 TEMMUZ çözüm merkezi 1997 kesintisiz burs kariyer merkezi BEYKENT UNIVERSITY çap/yandal BEYKENT UNIVERSITY

Detaylı

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi %100 B urs %40 İvned ir İmk an im ı yurt dışı imkanları dikey geçiş sınavı ERASMUS çözüm merkezi 1997 2018 09 TEMMUZ Taksim Yerleşkesi YÜKSEK LİSANS DOKTORA SANATTA YETERLİK kesintisiz burs HEDEF GENÇ

Detaylı

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2017-2018 Akademik Yılı Bahar yarıyılında, KTO Karatay Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2017-2018 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar,

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim güz yarıyılında üniversitemizde

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

T.C İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ ERKEN KAYIT İLANI A. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR 1.

T.C İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ ERKEN KAYIT İLANI A. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR 1. T.C İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ ERKEN KAYIT İLANI A. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR 1. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ a. DOKTORA PROGRAMLARI Ekonomi ve Finans İşletme

Detaylı

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Başvuru Tarihi 01 15 Ocak 2018 Yabancı Dil Sınavı Başvuru

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 20162017 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI Fen Bilimleri Enstitüsünce 20162017 öğretim yılı bahar dönemi için

Detaylı

AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI

T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 23-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI Fen Bilimleri Enstitüsünce 2016-2017 öğretim yılı bahar dönemi için İnşaat Mühendisliği

Detaylı

Durumu aşağıda belirtilen vasıfları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir;

Durumu aşağıda belirtilen vasıfları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir; BEYKENT HAKKINDA Beykent Üniversitesi, Adem Çelik - Beykent Eğitim Vakfı tarafından 1997 yılında kurulmuş, kamu tüzel kişiliğine sahip bir vakıf üniversitesidir. 1997-1998 akademik yılında Eğitim-Öğretime

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Başvuru Koşulları: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ TEZLİ YÜKSEK a. Dört yıllık Türk veya denkliği YÖK tarafından onaylanmış Yabancı Üniversitelerden mezun olmak, b. Tezli Yüksek Lisans için

Detaylı

Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül Online başvuru yapılacaktır. Başvuru Yeri.

Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül Online başvuru yapılacaktır. Başvuru Yeri. T.C AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül 2018 Başvuru

Detaylı

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 5 - -

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 5 - - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 16 Temmuz 2018-22 Temmuz 2018 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği lisans programı Bilgisayar Mühendisliği 10 -

TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği lisans programı Bilgisayar Mühendisliği 10 - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 BAHAR DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 07 Ocak 2019 16 Ocak 2019 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - -

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE DÜZCE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İMZALANAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 20-205 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Anabilim Dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır. İlgili

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1 üstü programlara başvuru Enstitümüz web sayfasından ONLINE yapılacaktır. 2 Adaylar sadece tek Anabilim Dalına/Bilim Dalına müracaat edebilirler. Başvuru yapan

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı T.C.

Detaylı

-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI

-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI -2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ PROGRAM ADI KONTENJAN MEZUNİYET ALANI -Programa

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1 üstü programlara başvuru Enstitümüz web sayfasından ONLINE yapılacaktır. 2 Adaylar sadece tek Anabilim Dalına/Bilim Dalına müracaat edebilirler. Başvuru yapan

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2016-2017 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KONTENJAN ANABİLİM DALI YÜKSEK LISANS DOKTORA ALES Puan Türü Tezli Tezsiz ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ ÖZEL KOŞULLAR Endüstri İlişkileri

Detaylı

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI Giresun Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda adları

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 1. Başvuru Dönemi: 6 Temmuz 2015-7 Ağustos 2015. 2. Adaylar başvurularını aşağıdaki linkte verilen Online

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2-4 2, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik için Başvuru Şartları ve Özel

Detaylı

Başvuru Tarihleri 02 Ocak Ocak Ocak Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak Ocak 2017

Başvuru Tarihleri 02 Ocak Ocak Ocak Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak Ocak 2017 TAKVİM Doktora / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 02 Ocak 2017 08 Ocak 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin İlanı 13 Ocak 2017 Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak 2017 19 Ocak

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, / ) PROGRAM İLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 04-08 Ocak 2016 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

BAŞVURU KLAVUZU. YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

BAŞVURU KLAVUZU. YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI BAŞVURU KLAVUZU A- ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI a.1 - İşletme Anabilim Dalı a.2 - İletişim Tasarımı ve Bilişim Teknolojileri Anabilim Dalı a.3 - Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı a.4 - İç Mimarlık

Detaylı

Lütfen başvuru yapmadan önce Başvuru Kılavuzunu dikkatle okuyunuz

Lütfen başvuru yapmadan önce Başvuru Kılavuzunu dikkatle okuyunuz 2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ - YÜKSEK LİSANS & DOKTORA PROGRAMLARI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURU KILAVUZU Lütfen başvuru yapmadan önce Başvuru Kılavuzunu dikkatle okuyunuz 1. Başvuru

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 20172018 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılında, Enstitümüz Anabilim Dallarındaki

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS-DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS-DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS-DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 08-12 Ocak 2018 BAŞVURU YERİ MÜLAKAT

Detaylı

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR A) Tezli

Detaylı

E.A. E.A. Tüm lisans ve yüksek lisans mezunları başvurabilir. E.A. E.A. E.A. SÖZ. SÖZ.

E.A. E.A. Tüm lisans ve yüksek lisans mezunları başvurabilir. E.A. E.A. E.A. SÖZ. SÖZ. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK ANABİLİM DALLARI LİSANS Tezli Tezsiz ARKEOLOJİ KONTENJAN DOKTORA ALES Puan Türü Klasik Arkeoloji 10-5 - BASIN VE YAYIN 20-10 - ÖZEL KOŞULLAR Arkeoloji, Klasik Arkeoloji,

Detaylı

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik için Başvuru Şartları ve Özel

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-2013 1 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018 2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 2.1 Biyoteknoloji

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Kontenjanlar Programı Tezli YL Tezsiz YL Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş Özel Koşullar Yönetim ve Organizasyon

Detaylı

Yatay Geçiş. Yab. Uyr. Alan Dışı. 15 - Herhangi bir Lisans programı mezunu olmak. 45-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. Yab. Uyr. Alan Dışı. 15 - Herhangi bir Lisans programı mezunu olmak. 45-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI

İŞLETME ANABİLİM DALI Başvuru Tarihleri: 05-19 Ocak 2015 tarihleri arasında olup, Başvuru formu doldurulduktan sonra istenilen evraklar ile Sosyal Bilimler Enstitüsü ne bizzat yapılacaktır. Sınav Tarihleri: Yabancı Dil Sınavı

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ***Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı anabilim dalları programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2-4 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 5 2.1 Ana Bilim

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü 205-206 Eğitim - Öğretim yılı Güz yarıyılı için ilgili Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Kadrosuz Yüksek Lisans

Detaylı

YYÜ YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ

YYÜ YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ YYÜ YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 Eğitim-Öğretim I. yarıyılı (güz) için üniversitemiz Yaşayan Diller Enstitüsü nün lisansüstü programlarına, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ ) PROGRAM İLANI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 31 Temmuz-04 Ağustos 2017 tarihleri

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılı Bahar döneminde Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

BAHAR YARIYILI

BAHAR YARIYILI 2016-2017 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitülerine aşağıda isimleri yazılı anabilim dallarında 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Yüksek Lisans ve

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT İLANI

SANKO ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT İLANI SANKO ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT İLANI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ALES PUAN TÜRÜ T.C. UYRUKLU YABANCI UYRUKLU YATAY GEÇİŞ TOPLAM REHABİLİTASYON TEZLİ 25 4 4 33 MOLEKÜLER TIP TEZLİ

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20162017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

DOKTORA İÇİN ALES TÜRÜ YAB UYR. ANABİLİM / ANASANAT DALI T.C UYR. YATAY GEÇİŞ PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI MALİYE VE MALİ YÖNETİM ANABİLİM DALI 7 1 EA

DOKTORA İÇİN ALES TÜRÜ YAB UYR. ANABİLİM / ANASANAT DALI T.C UYR. YATAY GEÇİŞ PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI MALİYE VE MALİ YÖNETİM ANABİLİM DALI 7 1 EA İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM / ANASANAT DALI MALİYE VE MALİ YÖNETİM

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI HİTİT ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR A) Tezli

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü ne 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Enstitü Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 5 2.1 (Biyoteknoloji)...

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 2.1 Biyoteknoloji

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze alınacak lisansüstü öğrenci kontenjanları, kayıt-kabul şartları,

Detaylı

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURULARI ENSTİTÜMÜZ WEB SAYFASINDAN ONLİNE YAPILACAKTIR.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURULARI ENSTİTÜMÜZ WEB SAYFASINDAN ONLİNE YAPILACAKTIR. T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından Niğde Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 7. 8. ve 13. Maddeleri

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen anabilim dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Kontenjan Ales Kontenjan DOKTORA PROGRAMLARI

Detaylı

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1- Başvuru yapmadan önce ilanda belirtilen başvuru koşullarının ve kontenjanlarının yer aldığı ilan metnini mutlaka okuyunuz. Eğer başvuru koşullarını taşıyorsanız

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT

KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT 2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI VE KONTENJANLARI ANABİLİM DALI KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT LİSANSÜSTÜ

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Puan Türü Başvuru için Gerekli Yabancı Dil YDS/ÜDS/ KPDS asgari Puan Türk Dili ve

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

YÜKSEK LİSANS 1/8 İŞLETME

YÜKSEK LİSANS 1/8 İŞLETME KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İŞLETME TEZLİ KONTENJAN TEZSİZ

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

DİCLE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI DİCLE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Bahar yarıyılında Enstitümüze

Detaylı