Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi"

Transkript

1 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi'nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖKBaşkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü'nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi'nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP'lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye'de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi'nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK'ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe'de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu antürkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK'ten Hacettepe'ye aktarıldı."

2 Aydemir ayrıca, Türkiye'nin ilk ÖYP Kongresi'ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara'da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı. - Ankara

3 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program." Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi'nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü'nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi'nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP'lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye'de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi'nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK'ten

4 desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe'de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK'ten Hacettepe'ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye'nin ilk ÖYP Kongresi'ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara'da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

5 Hacettepe Üniversitesi Đle Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Dev Đşbirliği - Hacettepe Üniversitesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında Ar-Ge Teknolojik Đşbirliği Protokolü imzalandı. Protokol, üniversite ile kolluk güçleri arasında işbirliğini sağlamayı ve suçla mücadelede bilimin etkin kılınmasını amaçlıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü nde dün gerçekleşen imza törenine Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Hacettepe Bilimsel Araştırmalar Birimi (BAB) Başkanı Doç. Dr. Murat Aytekin, Kriminal Polis Laboratuvarları Dairesi Başkanı Dr. Oğuz Karakuş ve diğer yetkililer katıldı. Rektör Prof. Dr. Tuncer ile Genel Müdür Kılıçlar ın imzaladıkları işbirliği protokolü, Emniyet ve Hacettepe arasında çeşitli konularda işbirliği yapılmasına imkan sağlıyor. Üniversite ile kolluk güçleri işbirliğinin azami oranda artırılmasına zemin hazırlayacak olan protokol, suçla mücadelede bilimin etkinliğinin ve verimliliğinin artırılmasını esas alıyor. DÜNYA ÇAPINDA AR-GE MERKEZĐ Protokol kapsamında, mevcut kaynakların kullanımının yanında dünyada parmakla gösterilecek tarzda bir Ar-Ge Merkezi nin kurulması da hedeflendi. Protokol ayrıca, öğrencilere staj imkanı sağlanabilmesini, akademik aktivitelerin gerçekleştirilmesini, öğretim görevlilerinin bilgi paylaşımını ve laboratuvar olanaklarından faydalanılmasını da kapsıyor.

6 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek... Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi:

7 "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

8 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek... Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi:

9 "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

10 Hacettepe Üniversitesi nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Murat Tuncer, 'Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program.' Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi.hacettepe Üniversitesi'nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı.hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü'nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi'nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi."dekanlik SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK""ÖYP'lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye'de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu.öyp Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi'nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK'ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe'de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK'ten Hacettepe'ye aktarıldı."aydemir ayrıca, Türkiye'nin ilk ÖYP Kongresi'ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi.kongrede ayrıca, Ankara'da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı. - Ankara

11 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi - Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

12 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapas Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza

13 devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

14 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen genişkatılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

15 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi'nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. Yök Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, Yök, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü'nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi'nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP'lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye'de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi'nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK'ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe'de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK'ten Hacettepe'ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye'nin ilk ÖYP Kongresi'ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara'da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

16 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı

17 Hacettepe üniversitesi Nde Geniş Katılımlı öyp Kongresi Hacettepe ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim ÜyesiYetiştirme Programı (ÖYP)ülkemizin önünü açacak çok önemli bir progr Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

18 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmışoluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

19 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu.

20 ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

21 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi'nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü'nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi'nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP'lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye'de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık"diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi'nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK'ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe'de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK'ten Hacettepe'ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye'nin ilk ÖYP Kongresi'ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi.

22 Kongrede ayrıca, Ankara'da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

23 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapas - Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer

24 problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı. Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek... Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza

25 devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı

26 Hacettepe üniversitesi'nde Geniş Katılımlı öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine

27 ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı. Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi - Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer

28 problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

29 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

30 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek... Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim

31 görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

32 Hacettepe üniversitesi'nde geniş katılımlı öyp kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı. (OSM-CC-Y)

33 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi - Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı."

34 Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

35 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi.

36 Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı. Hacettepe Üniversitesi nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesinde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi - Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca,

37 Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı. Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan HacettepeÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program.hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu

38 ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, HacettepeÜniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı

39 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılışkonuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu.

40 ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

41 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen genişkatılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

42 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu.

43 ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

44 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.(đha)

45 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi:

46 "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

47 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi:

48 "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

49 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ'NDE GENİŞ KATILIMLI ÖYP KONGRESİ Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi'nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü'nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi'nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP'lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye'de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi'nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK'ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe'de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK'ten Hacettepe'ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye'nin ilk ÖYP Kongresi'ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara'da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

50 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı(ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli birprogram. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmetverebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi'nde düzenlenen genişkatılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK BaşkanVekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasınıyaptığı kongreye, Hacettepe ÜniversitesiRektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretimüyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerdentemsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü'nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi'nde konuşanhacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'yehizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. DEKANLIK SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK"** "ÖYP'lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye'de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi'nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK'ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe'de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK'ten Hacettepe'ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye'nin ilk ÖYP Kongresi'ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara'da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı. Ankara

51 Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye'ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır" dedi. Hacettepe Üniversitesi nde düzenlenen geniş katılımlı kongrede ÖYP tartışıldı. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban Çalış'ın açılış konuşmasını yaptığı kongreye, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcıları, enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, YÖK, çeşitli üniversitelerden temsilciler ve ÖYP araştırma görevlileri katıldı. Hacettepe Üniversitesi ÖYP Koordinatörlüğü nün organize ettiği ÖYP-2 Kongresi nde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "ÖYP, ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları açısından bütün Türkiye ye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Bu kapasiteyi atıl olarak tutmak çok yazıktır, israftır. Ne kadar fazla ÖYP kadrosu alabilirsek, ne kadar fazla yeni enstitüler kurabilirsek, ülkemize ne kadar yararlı olabilirsek, kapasitemizi en isabetli şekilde kullanmış oluruz" dedi. "DEKANLIK SEÇĐMLERĐNDE OY KULLANMA HAKKI SAĞLADIK" "ÖYP lileri biz yetiştirmezsek, insan kaynaklarını desteklemezsek Türkiye de kaç üniversite bunu yapacak?" diyen Tuncer, "Bunun önünü açmalıyız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ÖYP'li arkadaşları kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Dekanlık seçimlerinde oy kullanma hakkı sağladık" diye konuştu. ÖYP Koordinatörü ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Aytemir ise, Hacettepe Üniversitesi nde yaklaşık bir yıldır ÖYP koordinatörlüğünü yürüttüğü program hakkında şu bilgileri verdi: "75 farklı üniversiteden 55'i Kalkınma Bakanlığı destekli olmak üzere YÖK ten desteklenen toplam 385 ÖYP araştırma görevlisi Hacettepe de beş farklı enstitüde eğitim görüyor. Kaynak aktarımı ve diğer konulardaki sıkıntıları bu süreçte çözdük. Ofis ve diğer problemleri çözmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an Türkiye'de en yüksek ÖYP bütçesi YÖK ten Hacettepe ye aktarıldı." Aydemir ayrıca, Türkiye nin ilk ÖYP Kongresi ni düzenlemekten gurur duyduklarını belirterek, ÖYP araştırma görevlilerinin bir yıldır yurt içi ve yurt dışı bilimsel amaçlı sempozyum, çalıştay gibi çeşitli toplantılara katıldığını sözlerine ekledi. Kongrede ayrıca, Ankara da bulunan üç üniversitedeki ÖYP uygulamaları anlatıldı.

TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA!

TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA! TEKNOVERSİTE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA! KOSGEB ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) arasında Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği protokolü imzalandı Küçük

Detaylı

İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ

İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ TÜRK ŞEHİTLİKLERİ İMAR VAKFI BASIN BÜLTENİ 7 Mart 2018 İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ EĞİTİM VE AKADEMİK DANIŞMANLIK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI Türk Şehitlikleri İmar Vakfı, Çanakkale

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder.

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder. MÜDÜR SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÜST BİRİM REKTÖR İŞ ÜNVANI MÜDÜR ALT MÜDÜR YARDIMCISI YÜKSEKOKUL SEKRETERİ TEMEL GÖREV Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim

Detaylı

Resmî Gazete YÖNETMELİK. Süleyman Demirel Üniversitesinden: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER

Resmî Gazete YÖNETMELİK. Süleyman Demirel Üniversitesinden: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER 6 Kasım 2017 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 30232 YÖNETMELİK Süleyman Demirel Üniversitesinden: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ

PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ 10.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ Prof. Dr. Tuncer: Üniversiteye Gerekli Yetkiler Verilmeli İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığı nın ortaklaşa düzenlediği Birlikte Kullanım ve İşbirliğinde

Detaylı

Anadolu Üniversitesinden:

Anadolu Üniversitesinden: 21 Kasım 2013 Sayı : 28828 RESMÎ GAZETE Sayfa : 19 Anadolu Üniversitesinden: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İLERİ TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

GİRNE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞKİLAT VE İŞLEYİŞ YÖNETMELİĞİ

GİRNE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞKİLAT VE İŞLEYİŞ YÖNETMELİĞİ GİRNE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞKİLAT VE İŞLEYİŞ YÖNETMELİĞİ Amaç Madde 1 Bu yönetmeliğin amacı Girne Üniversitesi akademik birimlerin teşkilatlanması, işleyiş, görev, yetki ve sorumluluklarıyla, ilgili

Detaylı

YÖNETMELİK. Işık Üniversitesinden: IŞIK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE ETKİ DEĞERLENDİRME, ÇEVRE EĞİTİMİ, KUŞ ARAŞTIRMA VE HALKALAMA UYGULAMA VE

YÖNETMELİK. Işık Üniversitesinden: IŞIK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE ETKİ DEĞERLENDİRME, ÇEVRE EĞİTİMİ, KUŞ ARAŞTIRMA VE HALKALAMA UYGULAMA VE 17 Ekim 2012 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28444 Işık Üniversitesinden: YÖNETMELİK IŞIK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE ETKİ DEĞERLENDİRME, ÇEVRE EĞİTİMİ, KUŞ ARAŞTIRMA VE HALKALAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

Detaylı

T.C. Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Amaç ve Hedefleri

T.C. Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Amaç ve Hedefleri T.C. Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Amaç ve Hedefleri Amaç 1 - Eğitim - öğretim kalite ve kapasitesinin artırılması Hedef 1.1: Akreditasyon ve kalite güvence çalışmalarının

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU-DEĞERLENDİRME-DESTEK MANİSA-2014

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU-DEĞERLENDİRME-DESTEK MANİSA-2014 CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ BAP KOORDİNASYON BİRİMİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU-DEĞERLENDİRME-DESTEK MANİSA-2014 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ NEDİR? Yükseköğretim Kurumları nda

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

SENATO 2016/12-II BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SENATO 2016/12-II BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 26.12.2016 SENATO 2016/12-II Amaç BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Bitlis Eren Üniversitesinin stratejik

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bartın Üniversitesinden: BARTIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Bartın Üniversitesi

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 Bu Yönerge, Cumhuriyet Üniversitesi nin ulusal ve uluslararası akademik

Detaylı

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile 'Obeziteyle Mücadele' işbirliği protokolü İzmir

Detaylı

Yaz Döneminde Tamamlanan Derslerin Transferi Yönergesi Y02-RAI-007

Yaz Döneminde Tamamlanan Derslerin Transferi Yönergesi Y02-RAI-007 Sayfa : 1 / 5 1. AMAÇ Bu yönergenin amacı, Yaz döneminde Koç Üniversitesi dışındaki akademik kurumlardan dersler almak isteyen Koç Üniversitesi lisans ve yüksek lisans öğrencileri için izlenecek usul,

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Fırat Üniversitesine bağlı olarak kurulan Proje

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) W W EFQMI Committed to excellence Sayı :98653401-3- - b03# Konu :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ 14-18 MAYIS 2018 Üniversitemizin uluslar arasılaşma faaliyetleri

Detaylı

YÖNETMELİK. b) Merkez (Hastane): Turgut Özal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezini,

YÖNETMELİK. b) Merkez (Hastane): Turgut Özal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezini, 19 Ocak 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28887 Turgut Özal Üniversitesinden: YÖNETMELİK TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. b) Merkez Müdürü: Dicle Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürünü,

BİRİNCİ BÖLÜM. b) Merkez Müdürü: Dicle Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürünü, Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç BİRİNCİ BÖLÜM MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Dicle Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin teşkilat, yönetim, çalışma usul ve esaslarını

Detaylı

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı ve kapsamı; İstanbul

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönerge, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi nin

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM TEŞKİLATINA İLİŞKİN ESASLAR

YÜKSEKÖĞRETİM TEŞKİLATINA İLİŞKİN ESASLAR 1. Üniversite; fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuvar, meslek yüksekokulu, araştırma ve uygulama merkezi ve benzeri birimlerden oluşur. Ancak bir üniversitede en az... fakültenin bulunması zorunludur.

Detaylı

YÖNETMELİK. b) Merkez: Işık Üniversitesi İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezini,

YÖNETMELİK. b) Merkez: Işık Üniversitesi İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezini, 17 Ekim 2012 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28444 Işık Üniversitesinden: YÖNETMELİK IŞIK ÜNİVERSİTESİ İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI MÜDÜR Dr.Öğr.Üyesi Fehmi TURGUT Rektör Yardımcısı ASTLARI Yüksekokulun tüm akademik ve idari birimleri T.C. Karadeniz Teknik Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç, ilke ve talimatlara uygun

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsım MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde danışma

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ATILIM ÜNİVERSİTESİ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar (16.02.2011 gün ve 27848 Sayılı Resmi Gazete) Amaç ATILIM ÜNİVERSİTESİ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARININ BİLİMSELVE EĞİTSEL ETKİNLİKLERE KATILIMINI DESTEKLEME VE UYGULAMA YÖNERGESİ

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARININ BİLİMSELVE EĞİTSEL ETKİNLİKLERE KATILIMINI DESTEKLEME VE UYGULAMA YÖNERGESİ TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARININ BİLİMSELVE EĞİTSEL ETKİNLİKLERE KATILIMINI DESTEKLEME VE UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönerge;

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) EFQMI Committed to excellence Sayı Konu :98653401-3- - fc>03# :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde Ziyaret

Detaylı

BAP Bilimsel Etkinlik Katılım Destek Prosedürü

BAP Bilimsel Etkinlik Katılım Destek Prosedürü BAP Bilimsel Etkinlik Katılım Destek Prosedürü Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu Teknoloji Transfer Ofisi 2017 Yazan(lar) : Tarih : İlker KÖSE TTO Direktörü Onaylayan(lar) : Tarih : Prof. Dr. Ömer

Detaylı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 İAÜ SHMYO Mezuniyet Töreni 13 14 Haziran 2015 Tarihinde Görkemli Bir Törenle Düzenlendi

Detaylı

BAP Bilimsel Etkinlik Düzenleme Destek Prosedürü

BAP Bilimsel Etkinlik Düzenleme Destek Prosedürü BAP Bilimsel Etkinlik Düzenleme Destek Prosedürü Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu Teknoloji Transfer Ofisi 2017 Yazan(lar) : Tarih : İlker KÖSE TTO Direktörü Onaylayan(lar) : Tarih : Prof. Dr. Ömer

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP)

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) http://oyp.metu.edu.tr Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ÖYP, ülkemizin giderek artan öğretim üyesi gereksinimini karşılayabilmek amacıyla 2001 yılında 5 üniversitenin

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 Rektör kim tarafından atanır? a) Cumhurbaşkanı. b) Yükseköğretim Kurulu c) Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı d) Mütevelli Heyet 2 Rektörün görev süresi kaç yıldır? 3 Rektör adaylarını kim önerir? a)

Detaylı

Yükseköğretim Üniversite İstatistikleri 2019 by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İnönü Üniversitesi Fırat Üniversitesi - Ardahan Üniversitesi Siirt Üniversitesi

Yükseköğretim Üniversite İstatistikleri 2019 by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İnönü Üniversitesi Fırat Üniversitesi - Ardahan Üniversitesi Siirt Üniversitesi YÜKSEKÖĞRETİM İSTATİSTİKLERİ 2019 Hazırlayan: SEFA SEZER İngilizce Öğretmeni Yükseköğretim istatistikleri açıklandı Yükseköğretim Kurulunca açıklanan istatistiklere göre, Türkiye'de 2018-2019 öğretim yılında

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Hacettepe Üniversitesine Öğretim Üyesi Yetiştirme

Detaylı

Veteriner Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Açılışı Yapıldı

Veteriner Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Açılışı Yapıldı Veteriner Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Açılışı Yapıldı İhsangazi Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı açılışı 15 Nisan 2015 Çarşamba günü, geniş katılımlı bir

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama

Detaylı

YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı YÖK da belirtilen niteliklere sahip olmak.

YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı YÖK da belirtilen niteliklere sahip olmak. YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ Doküman No SİÜ.GT-120 Sayfa 1 VEKALET EDECEK : Rektöre bağlı görev yapar : Müdür Yardımcısı Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, ilgili kurulların karar ve birimler arasında düzenli

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ STRATEJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ STRATEJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ STRATEJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Recep Tayyip

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FOTONİK TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FOTONİK TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FOTONİK TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Dumlupınar Üniversitesi Fotonik

Detaylı

Görevi ve Sorumlulukları

Görevi ve Sorumlulukları Doküman No:KOS-2.3 01.101.1 T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU AKADEMİK PERSONEL GÖREV TANIMLARI Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi: Görevin Adı: Yüksekokul Müdürü Sorumlu Olduğu Üst

Detaylı

PROJE YÖNETİM OFİSİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

PROJE YÖNETİM OFİSİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Sayfa No 1 / 5 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç ve Kapsam Madde 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Kapadokya Üniversitesinin stratejik hedefleri doğrultusunda geliştirilecek bilimsel, sosyal vb. araştırmalar

Detaylı

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 ISIF 18 de OMÜ-TTO rüzgârı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi nin (OMÜ-TTO), 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı nda (ISIF 18) 1 altın 1 gümüş 3

Detaylı

Ereğli Eğitim Fakültesi Yönetsel Birimleri ve Görev Tanımları

Ereğli Eğitim Fakültesi Yönetsel Birimleri ve Görev Tanımları Ereğli Eğitim Fakültesi Yönetsel Birimleri ve Görev Tanımları Dekan Görev Tanımı Görevin Adı : Eğitim Fakültesi Dekanı Sınıfı : Yönetim Yetkileri: Fakülte Dekanı, Fakültenin ve bağlı birimlerin personelini

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.12.2016 Saat 10:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY: -TÜRKİYE SON YILLARDA SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK REFORMLAR YAPARAK BİRÇOK UYGULAMA BAŞLATTI SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 09 MART -11 EYLÜL 2015 ÖYP DİL EĞİTİMİ PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 09 MART -11 EYLÜL 2015 ÖYP DİL EĞİTİMİ PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 09 MART -11 EYLÜL 2015 ÖYP DİL EĞİTİMİ PROGRAMI AMAÇ: Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ÖYP Dil Eğitimi programının amacı, Yükseköğretim

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNĠVERSĠTESĠ UZAKTAN EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIRIM BEYAZIT ÜNĠVERSĠTESĠ UZAKTAN EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIRIM BEYAZIT ÜNĠVERSĠTESĠ UZAKTAN EĞĠTĠM UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME, TASARIM, UYGULAMA, DANIŞMANLIK VE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (ARGEDA-TTO) YAPI VE İŞLEYİŞ YÖNERGESİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME, TASARIM, UYGULAMA, DANIŞMANLIK VE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (ARGEDA-TTO) YAPI VE İŞLEYİŞ YÖNERGESİ (25.12.2018 gün ve 14 sayılı Senato Kararı) ATILIM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME, TASARIM, UYGULAMA, DANIŞMANLIK VE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (ARGEDA-TTO) YAPI VE İŞLEYİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak-Tanımlar

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) 11 MART 2013 PAZARTESİ 09:45-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı M. Süreyya Süner ve beraberindeki

Detaylı

TİRE II. SÜT SEMPOZYUMU 5 Aralık 2013, Tire MESLEKİ EĞİTİMDE ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ

TİRE II. SÜT SEMPOZYUMU 5 Aralık 2013, Tire MESLEKİ EĞİTİMDE ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ TİRE II. SÜT SEMPOZYUMU 5 Aralık 2013, Tire MESLEKİ EĞİTİMDE ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ Prof.Dr.İbrahim AK Uludağ Üniversitesi Karacabey MYO Müdürü SÜTAŞ Eğitim Koordinatörü TÜRKİYE DE SÜTÇÜLÜK EĞİTİMİ

Detaylı

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) Dr. Harun YILMAZ Yurt Dışı Burslar Müdür V. 7 Haziran 2011, Bilkent Üniversitesi TÜBİTAK - BİDEB Destek Programları 28 Burs ve Destek Programı Doğrudan

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BENF3R8YV* Sayı : 33424009-050.01.04- Konu : Elektronik Belge Yönetimi ve İmza Yetkileri Yönergesi MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 22/09/2016-338991 T.C. Sayı :88469847-051.01- Konu :I. Engellilik Araştırmaları Kongresi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :22/09/2016 tarihli, 337312 sayılı yazı İstanbul Üniversitesi

Detaylı

ÜNİVERSİTELERDE AKADEMİK YAPILANMA

ÜNİVERSİTELERDE AKADEMİK YAPILANMA ÜNİVERSİTELERDE AKADEMİK YAPILANMA Yükseköğretimde en yüksek eğitim kurumu olan üniversiteler, bilimsel özerkliğe ve kamu tüzel kişiliğine sahip, yüksek düzeyde eğitim-öğretim, bilimsel araştırma, yayın

Detaylı

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı ve kapsamı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan Tunceli Üniversitesi Uluslararası

Detaylı

YÖNETMELİK DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 25 Ağustos 2011 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28036 Düzce Üniversitesinden: YÖNETMELİK DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 16 Ocak 2013 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28530 Gazi Üniversitesinden: YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 30.01-2017 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Üniversite İŞKUR ile protokol yaptı Üniversite İŞKUR ile protokol yaptı İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi ile İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yeni bir

Detaylı

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR /

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR / Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ Doğum Yeri / Doğum Tarihi : ESKİŞEHİR /.0.99 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : TÜRKÇE Cinsiyet : BAYAN Tel İş : Faks : Posta

Detaylı

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ AVRASYA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ AVRASYA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ AVRASYA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam Madde 1. Bu Yönetmelik ile stratejik ve toplumsal fayda odaklı araştırmalara

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AKSARAY ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı; Aksaray Üniversitesi Uzaktan Eğitim

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU Değerli Meslektaşlarımız, DAVET Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu nun Akdeniz

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ELEKTRO-EROZYON İLE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ELEKTRO-EROZYON İLE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ (27.12.2009 gün ve 27445 Sayılı Resmi Gazete) ATILIM ÜNİVERSİTESİ ELEKTRO-EROZYON İLE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI 1 Başvuru Alımı Kadro Belirleme YÖK tarafından gönderilen listeyi, ÖYP kapsamında yetiştirilmek üzere Üniversitemiz kadrolarına atanacak Kadro Tablo

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/2018-8806 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR4BBAJ* Sayı :61414046/402.01/ Konu :2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci ve Staj Hareketliliği Duyurusu İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI 1- Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Fakülte Dekanı Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Fakülte Dekanı kendisine

Detaylı

PROJE TABANLI ULUSLARARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

PROJE TABANLI ULUSLARARASI DEĞİŞİM PROGRAMI PROJE TABANLI ULUSLARARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Yükseköğretim sisteminin uluslararasılaşması odaklı süreçlerinde, Niteliğin arttırılmasına yönelik hedefler doğrultusunda

Detaylı

ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Bültenimizin bu sayısında ETTOM olarak yürütmüş olduğumuz faaliyetlerden verdiğimiz eğitimlere kadar geride bıraktığımız dönemdeki

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL, ENDÜSTRİYEL VE TEKNOLOJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL, ENDÜSTRİYEL VE TEKNOLOJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL, ENDÜSTRİYEL VE TEKNOLOJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı; Abant

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/09/2017-62089 T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEL93M2MZ* Sayı : 75548883-300-E.62089 13/09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 2017-2018

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017 2022 STRATEJİK PLANI Amaç 1. Çağdaş Eğitim Öğretim Faaliyetlerinin Sürekli İyileştirilmesi Hedef 1.1. Küresel Sanat, Bilim ve Dünyasında Yeni Yüzyılın Gereksinmelerini Karşılamaya

Detaylı

ÖĞRETİM AKADEMİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

ÖĞRETİM AKADEMİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ ASÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM AKADEMİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1.Bu Yönerge; Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Akademisi Koordinatörlüğü

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ DANIŞMANLIK HİZMETİ SUNUM ESASLARI YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ DANIŞMANLIK HİZMETİ SUNUM ESASLARI YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ DANIŞMANLIK HİZMETİ SUNUM ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, İstanbul Arel Üniversitesi bünyesindeki Akademik

Detaylı

YÖNETMELİK NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 12 Eylül 2013 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28763 Namık Kemal Üniversitesinden: YÖNETMELİK NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme - PANPEK Projesinin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Polatlı Ticaret Odası, Başkent Üniversitesi,

Detaylı

4.1. Rektör: Bu yönergenin yürütülmesinden sorumludur Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı: Bu yönergenin hazırlanmasından sorumludur.

4.1. Rektör: Bu yönergenin yürütülmesinden sorumludur Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı: Bu yönergenin hazırlanmasından sorumludur. Y02-RAI-007 Sayfa : 1 / 5 1. AMAÇ Bu yönergenin amacı, Yaz döneminde Koç Üniversitesi dışındaki akademik kurumlardan dersler almak isteyen Koç Üniversitesi lisans ve yüksek lisans öğrencileri için izlenecek

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI YÖNERGESİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI YÖNERGESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI YÖNERGESİ MADDE 1 Bu yönergenin amacı; Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın koordinasyonunda, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, Ondokuz

Detaylı

AR-GE STRATEJİ ÇALIŞTAYI

AR-GE STRATEJİ ÇALIŞTAYI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AR-GE STRATEJİ ÇALIŞTAYI Aygıt Fiziği ve Yarıiletken Teknolojileri ve "Nanoteknoloji Araştırmaları alanlarında Ar-Ge Strateji Belgesi hazırlamak ve Üniversitemizin mevcut durum, misyon

Detaylı

ÖNEMİ ASLA KAYBOLMAYACAK MESLEK: MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

ÖNEMİ ASLA KAYBOLMAYACAK MESLEK: MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ÖNEMİ ASLA KAYBOLMAYACAK MESLEK: MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ İSTE Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Baltacıoğlu Üniversitemizin Teknoversite misyon ve vizyonunu gerçekleştirmek için var gücümüzle

Detaylı

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017 2022 STRATEJİK PLANI Amaç 1. Çağdaş Eğitim Öğretim Faaliyetlerinin Sürekli İyileştirilmesi Hedef 1.1. Küresel Sanat, Bilim ve Dünyasında Yeni Yüzyılın Gereksinmelerini Karşılamaya

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ İzmir/23.06.2015 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Dokuz Eylül Üniversitesinde 657 sayılı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Sayfa No 1 / 5 ABANT İZZET BAYSAL BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak kurulan Abant İzzet

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -PERSONEL ODAKLI HİZMET ANLAYIŞINI ÖNEMSİYORUZ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKAN YARDIMCISI MURAT

Detaylı

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 ( I ) Bu Yönetmeliğin amacı: Altınbaş Üniversitesi

Detaylı