Programlama Kılavuzu Yıkama ve Sıkma Makineleri Devir Kontrolü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Programlama Kılavuzu Yıkama ve Sıkma Makineleri Devir Kontrolü 438 9216-01 05.17"

Transkript

1 Programlama Kılavuzu Yıkama ve Sıkma Makineleri Devir Kontrolü

2

3 İÇİNDEKİLER Genel... 1 Servis moduna ayarlama... 1 Programlama... 2 Parametre programlama... 2 İstatistikler... 6 Bozuk para değeri Hızlı başlat butonları Ekran ayarı Fabrika ayarlarına ayarlama Fiyat programı Program üzerinde fiyat İstek üzerine fiyat Fiyatın düşürülmesi Su seviyesi dönüşüm tablosu Üretici tasarım ve materyal spesifikasyonlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir Güvenlik talimatları Bu makine sadece su ile kullanılabilir. Çocukların makineyi çalıştırmasına izin vermeyin. Makineye hortumla su tutmayın veya su püskürtmeyin. Mekanik ve elektrik kurulumlar sadece yetkili personel tarafından yapılmalıdır. Kapı kilitleme cihazını açık bırakmayın. Oluşan herhangi bir arızayı ilgili teknisyene bildirin. Bakım/servis işlemleri sadece yetkili personel tarafından yapılabilir.

4

5 Genel Bu programlama kılavuzu, makinenin mevcut yıkama programlarında parametreleri ayarlama, giriş metreleri programlama, istatistikleri okuma ve belirli makine ara birimlerini kullanıcı ile programlama yetkisine sahip personel tarafından kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Programlama, makine servis modunda iken ekrandaki menülerin kullanılması ile yapılır. Servis moduna ayarlama Servis modu, makinenin ön tarafındaki üst kapağın altında yer alan CPU panelindeki servis düğmesi kullanılarak ayarlanır. Şekil 1: 2 saniye boyunca servis butonuna basılı tutun. Şekil 2: Makinenin yazılımı servis moduna geçmeyecektir. Ekranda bu modda mevcut alt menüler görülür. Bu programlama kılavuzu aşağıdaki alt menüler için fonksiyonları ve programlama talimatlarını ekranda gösterir: PARAMETER PROGR. (PARAMETRE PROGRAMI) STATISTICS (İSTATİSTİKLER) COIN VALUE (BOZUK PARA DEĞERİ) ADJUST DISPLAY (AYAR EKRANI) QUICK START BUTTONS (HIZLI BAŞLAT BUTONU) RESET TO FACTORY (FABRİKA AYARLARINA SIFIRLA) Diğer alt menüler için servis kılavuzuna bakınız. Şekil 3: Makinenin anlık belleğinde yapılan değişiklikleri kaydetmek için, bir değişiklik yapıldığında ve menüden çıkarken otomatik olarak ekranda görülen menüden teyit edilmeleri gerekir. Programlama 1

6 Programlama 2 Programlama PARAMETRE PROGRAMLAMA Bu menüden makinenin yıkama programındaki bir çok parametreyi değiştirebilirsiniz. Bu değişiklikler kurulu tüm yıkama programlarına veya sadece bir yıkama programına uygulanabilir. Şekil 4: PARAMETER PROG sırasını seçin ve düğmeye basın. Şekil 5: Değişikliği tüm yıkama programlarında mı yoksa sadece bir yıkama programında mı yapmak istediğinizi seçin ve düğmeye basın. Şekil 6: Değişiklik sadece bir yıkama programında yapılacaksa, programı seçin ve düğmeye basın. Şekil 7: Ayarlanabilen parametreler ekranda görülür. İstediğiniz parametreyi seçin ve kontrol düğmesine basın. ADD PRERINSES TIME PREWASHES LEVEL PREWASHES TEMP. PREWASHES TIME MAIN WASHES LEVEL MAIN WASHES TEMP. MAIN WASHES ADD RINSES LEVEL RINSES SKIP SEC. LAST RINSE Şekil 8: Her parametre menüsündeki oklar ayar yapılan sütunu gösterir. Düğmeyi saat yönünde çevirerek istediğiniz değeri 0 ile 9 arasında ayarlayın. Bir sonraki sütuna geçmek için düğmeyi saat yönüne ters yönde çevirin. Düğmeyi saat yönüne ters yönde çevirin ve değeri ayarlayın, vs. Tüm sütunlar ayarlandıktan sonra onaylamak için düğmeye basın ve parametre listesinden çıkın. Tüm gerekli parametreler ayarlandıktan sonra Ana menüye dönmek için EXIT seçeneğini seçin.

7 Programlama 3 ÖN YIKAMA Şekil 9: Seçilen yıkama programlarına veya tüm yıkama programlarına eklenecek ön yıkama sayısını belirlemek için düğmeyi kullanın ve düğmeye basın. Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve düğmeye basarak onaylayın. ÖN YIKAMA SÜRESİ Şekil 10: Seçilen yıkama programlarına veya tüm yıkama programlarına uygulanacak ön yıkama süresini ayarlamak için düğmeyi kullanın ve düğmeye basın. Zaman dakika olarak verilir ± 20. (Bazı durumlarda değer sınırlıdır. Çok yüksek bir değer seçildiyse ekranda izin verilen maksimum değer gösterilecektir). Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak onaylayın. ÖN YIKAMA SEVİYESİ Şekil 11: Seçilen yıkama programlarına veya tüm yıkama programlarına uygulanacak ön yıkama sırasında su seviyesini ayarlamak için düğmeyi kullanın ve düğmeye basın. Seviye ±78 ölçeği ile verilmiştir, "su seviyesinin dönüştürülmesi" adlı tablodan bakınız (Bazı durumlarda değer sınırlıdır. Çok yüksek bir değer seçildiyse ekranda izin verilen maks. değer gösterilecektir.) Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak onaylayın. ÖN YIKAMA SICAKLIĞI Şekil 11: Seçilen yıkama programlarına veya tüm yıkama programlarına uygulanacak sıcaklığı ayarlamak için düğmeyi kullanın ve düğmeye basın. Sıcaklık C ± 20 olarak verilir, maks. 95 C. (Bazı durumlarda değer sınırlıdır. Çok yüksek bir değer seçildiyse ekranda izin verilen maks. değer gösterilecektir.) Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak onaylayın.

8 Programlama 4 ANA YIKAMA SÜRESİ Şekil 13: Seçilen yıkama programlarına veya tüm yıkama programlarına uygulanacak ana yıkama süresini ayarlamak için düğmeyi kullanın ve düğmeye basın. Zaman ± 20 dakika olarak verilir. (Bazı durumlarda değer sınırlıdır. Çok yüksek bir değer seçildiyse ekranda izin verilen maks. değer gösterilecektir.) Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak onaylayın. ANA YIKAMA SEVİYESİ Şekil 14: Seçilen yıkama programlarına veya tüm yıkama programlarına uygulanacak ana yıkama sırasında su seviyesini seçmek için düğmeyi kullanın ve düğmeye basın. Seviye ± 78 ölçeğinde verilmiştir, bakınız "su seviyesi dönüştürme tablosu". (Bazı durumlarda değer sınırlıdır. Çok yüksek bir değer seçildiyse ekranda izin verilen maks. değer gösterilecektir.) Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak onaylayın. ANA YIKAMA SICAKLIKLARI Şekil 15: Seçilen yıkama programlarına veya tüm yıkama programlarına uygulanacak ana yıkamada sıcaklığı ayarlamak için düğmeyi kullanın ve düğmeye basın. Sıcaklık C ± 20 olarak verilir, maks. 95 C. (Bazı durumlarda değer sınırlıdır. Çok yüksek bir değer seçildiyse ekranda izin verilen maks. değer gösterilecektir.) Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak onaylayın. EKLENECEK DURULAMA İŞLEMLERİ Şekil 16: Seçilen yıkama programlarına veya tüm yıkama programlarına uygulanacak durulama sayısını ayarlamak için düğmeyi kullanın ve düğmeye basın. Belirtilen durulama sayısı son normal durulamadan önce eklenecektir. Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak onaylayın.

9 Programlama 5 DURULAMA SEVİYESİ Şekil 17: Seçilen yıkama programlarına veya tüm yıkama programlarına uygulanacak durulamalar için su seviyesini ayarlamak üzere düğmeyi kullanın ve düğmeye basın. Seviye ± 78 ölçeğinde verilmiştir, bakınız "su seviyesi dönüştürme tablosu". (Bazı durumlarda değer sınırlıdır. Çok yüksek bir değer seçildiyse ekranda izin verilen maks. değer gösterilecektir.) Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak onaylayın. SON DURULAMA SANİYESİNİ ATLAMA Şekil 18: Normal durulamanın sona ereceği saniye yıkama programından bu menü kullanılarak çıkarılabilir. Yapılan ayarı YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak onaylayın.

10 Programlama 6 İSTATİSTİKLER Şekil 19: Bu menü çalışma süresi, tamamlanan yıkama programları ve sonlandırılan yıkama programları, giriş metre ve hata kodları hakkında bilgi içerir. İSTATİSTİKLER sırasını seçin ve düğmeye basın. Şekil 20: Ekranda mevcut istatistikleri gösteren bir alt menü görülecektir. İstediğiniz menüyü seçin ve düğmeye basın. RUN HOUR (ÇALIŞMA SÜRESİ) TRIP RUN HOURS (DEVİR ÇALIŞMA SÜRESİ) RESET TRIP RUN HOURS (DEVİR ÇALIŞMA SÜRESİNİN SIFIRLANMASI) NUMB. WASH PROG. (YIKAMA PROGRAMI SAYISI) TRIP. WASH PROG. (YIKAMA PROGRAMI DEVRİ) RESET WASH PROG. (YIKAMA PROGRAMININ SIFIRLANMASI) COIN COUNT 1 (BOZUK PARA SAYIMI 1) COIN COUNT 2 (BOZUK PARA SAYIMI 2) RESTARTS, UNBALANCE (SIFIRLAMA, DENGESİZLİK) OMITTED EXTRACTIONS (SU BOŞALTMA İŞLEMİNİN ATLANMASI) ERROR LOG 1 (HATA KAYDI 1) ERROR LOG 2 (HATA KAYDI 2) ERROR LOG MOTOR (HATA KAYDI MOTORU) WASH PROG. STATISTICS (YIKAMA PROGRAMI İSTATİSTİKLERİ) ÇALIŞMA SÜRESİ Şekil 21: Makinenin kuruluşundan ilk kullanılışına kadar geçen toplam çalışma süresini saat olarak gösterir. DEVİR ÇALIŞMA SAATLERİ Şekil 22: Çalışma süreleri en son ayarlandığı zamandan bu yana toplam çalışma saatlerini saat olarak gösterir. DEVİR ÇALIŞMA SAATLERİNİN SIFIRLANMASI Çalışma saatleri devir sayacını sıfırlar. Şekil 23: YES seçeneğini seçerek sayacın sıfırlanmasını onaylayın ve düğmeye basın.

11 Programlama 7 YIKAMA PROGRAMI SAYISI Şekil 24: Makinenin kurulmasından ilk kullanımına kadar geçen sürede toplam yıkama programı sayısını gösterir. YIKAMA PROGRAMI DEVRİ. Şekil 25: Sayacın en son sıfırlandığı zamandan sonra yapılan yıkama programı sayısını gösterir. YIKAMA PROGRAMININ SIFIRLANMASI Yıkama programı devir sayacının sıfırlanması. Şekil 26: YES tuşunu seçerek ve düğmeye basarak sayacı sıfırlayın. BOZUK PARA SAYIMI 1 ve 2 Şekil 27: Bozuk para sayımı 1, bozuk para girişine atılan toplam bozuk para sayısını gösterir. Bozuk para sayımı 2 1. sayaca girilen paraların toplamını gösterir. YENİDEN BAŞLATMA, DENGESİZLİK Şekil 28: Makinenin dengesizlikten dolayı kaç kere sıfırlanarak yeniden başladığını gösterir

12 ATLANAN SU BOŞALTMA İŞLEMİ Şekil 29: Makinenin dengesizlikten dolayı kaç kere su boşaltma işlemini atladığını gösterir. HATA KAYDI 1 Şekil 30: En son meydana gelen 20 hata kodunu ve bu hata kodu oluştuktan sonra kaç yıkama programı gerçekleştirildiğini gösterir. En son görülen hata listenin başında yer alır. Şekil 31: Bir hata kodu seçin ve düğmeye basın. Seçilen hata kodu ile ilgili aşağıdaki bilgiler görülür: Hata kodu meydana geldiğinde çalışmakta olan yıkama programı Hata meydana geldiğinde makinenin program fazı Toplam yıkama programı sayısı Toplam çalışma saati HATA KAYDI 2 Şekil 32: Tüm hata kayıtlarını ve her hata kodunun etkinleştirildiği toplam sayıyı gösterir. Şekil 33: Bir hata kodu seçin ve düğmeye basın. Seçilen hata kodu ile ilgili aşağıdaki bilgiler görülür: Hata kodunun etkinleştirilme sayısı Hata en son kez meydana geldiğinde toplam yıkama programı sayısı Son hata meydana geldiğinde makinenin çalışma süresi Programlama 8

13 Programlama 9 HATA KAYDI MOTORU Şekil 34: Motor kontrolünde hata kodlarının dahili kaydı gösterilir. YIKAMA PROGRAMI İSTATİSTİKLERİ Şekil 35: Makinede kurulu yıkama programı sayısını gösterir. Şekil 36: Bir yıkama programı seçin ve düğmeye basın. Aşağıdaki bilgiler seçilen hata kodu için verilmiştir: Yıkama programının çalıştığı süre. Seçilen yıkama programı için toplam yıkama süresi

14 Programlama 10 BOZUK PARA DEĞERİ Bozuk Para değeri menüsü 1. bozuk para yuvası ile 2. bozuk para yuvası arasındaki ilişkiyi belirtmek için kullanılmıştır. Şekil 37: BOZUK PARA DEĞERİ sırasını seçin ve düğmeye basın. Şekil 38: 1. veya 2. BOZUK PARA DEĞERİ seçin ve düğmeye basın. Bir bozuk para girişi olan bozuk para sayaçları için 1. değer kullanılır. Şekil 39: Her bozuk para girişi için istediğiniz değeri girin (0 999). Örneğin : 1. bozuk para ; 1 = 1 EURO 2. bozuk para ; 5 = 5 EURO 1. bozuk para; 50 = 50 Cent 2. bozuk para ; 100 = 1 EURO Şekil 40: Bir yıkama programının fiyatı sütunda verilirse fiyat sütunu seçeneğini seçin ve YES seçeneğine tıklayarak düğmeye basın. Örneğin: Fiyat olarak 300 girin ve "fiyat şu sütununu seçin" ekranda fiyat 3:00 olarak görülecektir. YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak seçiminizi onaylayın. Makinede bozuk para sayacı varsa, bozuk para ayarı fabrikada yapılmıştır.

15 Programlama 11 HIZLI BAŞLAT BUTONLARI Bu menü makinenin hızlı balat butonlarını ayarlamanızı sağlar (sadece 1 ve 2 olarak işaretlenen hızlı başlat butonlarına uygulanır). Şekil 41: QUICK START BUTTONS sırasını seçin ve düğmeye basın. Şekil 42: Programlanacak butonu seçin. Şekil 43: Bir program, seçenek seçin veya botunu etkisiz hale getirin. YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak seçiminizi onaylayın. Seçilen fonksiyonun yanında bir etiket ile butonu etiketleyin. Standart olarak ilk yıkama programı 1. butondadır ve bir sonraki yıkama programı 2. butondadır. EKRAN AYARI Şekil 44: Makinenin bulunduğu odadaki ışığa adapte olmak için ekranın kontrası bu menüden ayarlanabilir. Artan değer daha fazla kontrast sağlar. Şekil 45: Değeri uygun şekilde ayarlayın. YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak seçiminizi onaylayın

16 FABRİKA AYARLARINA SIFIRLAMA RESET TO FACTORY menüsünden makinenin yazılımında değiştirilen parametreler varsayılan fabrika ayarlarına sıfırlanabilir, örneğin fabrikadan ayrıldığında makinede kurulu olan ayarlar. Sıfırlama işlemi için parametreler aşağıdaki gruplara ayrılmıştır: Konfigürasyon 1 Etkinleştirilmiş Programlar Program parametreleri Etkinleştirilmiş iletişim Toplam fabrika ayarlarına sıfırlama Programlama 12 Şekil 46: RESET TO FACTORY sırasını seçin ve düğmeye basın. Şekil 47: İstediğiniz parametre grubunu girin ve düğmeye basın. Şekil 48: YES seçeneğini seçerek ve tekrar düğmeye basarak seçiminizi onaylayın

17 Programlama 13 Fiyat programlama Şekil 49: Makinede fiyatı programlayabilmek için bozuk para sayacınızın kurulu ve bağlı olması gerekir.. Bir makinede kurulduktan sonra bozuk para sayacı varsa, bozuk para sayacı fiyat ayarlanmadan önce etkinleştirilmelidir. Bozuk para kutusunu çıkarın. Fiyat programlama düğmesini etkinleştirin. Fiyat programlama menüsü ekranda görülecektir. Yıkama programları, seçenekler ve fiyatı düşürmek için fiyat ayarları yapılabilir. Program fiyatı Şekil 50: *Price on program sırasını seçin ve düğmeye basın. Şekil 51: Fiyat ayarı için yıkama programını seçin. Şekil 52: * İstediğiniz fiyatı girin ve düğmeye basın. Fiyat ayarı yıkama programı program adının yanında dikdörtgen içinde gösterilecektir.

18 Programlama 14 Seçeneklere göre fiyat Şekil 53: Price on option sırasını seçin ve düğmeye basın. Şekil 54: Fiyat ayarları için seçenekleri seçin. Şekil 55: İstediğiniz fiyatı girin ve düğmeye basın. Fiyat ayarlama seçeneği seçenek adının yanında dikdörtgen içinde gösterilecektir. Fiyatın düşürülmesi Şekil 56: Price reduction sırasını seçin ve düğmeye basın. Şekil 57: Ayarlanan fiyatın yüzdesi olarak istediğiniz fiyatı girin. Düğmeye basın. Ayarlanan fiyat düşürme oranı artık tüm yıkama program ve seçenekleri için mevcuttur

19 Su seviyesi dönüşüm tablosu W455H Programlama 15 Ölçek birimi Su hacmi (litre) Su seviyesi * (mm) Boş seviye Isıtma seviyesi Düşük seviye Orta seviye Yüksek seviye Aşırı dolum seviyesi * iç kasanın tabanından yukarı seviye /

20 ELECTROLUX LAUNDRY SYSTEMS Lundtoftegaardsvej 93A, DK-2800 Lyngby, Denmark Telefon: Faks: Internet: E-posta:

Kullanma Kılavuzu W455H

Kullanma Kılavuzu W455H Kullanma Kılavuzu W455H 438 9212-51 05.16 İçindekiler İçindekiler Genel... 5 Kontrol Paneli... 5 Kontrol düğmesi... 5 Ekran... 6 Ayar butonları... 6 Yıkama Programı... 7 Başlat Menüsü... 9 Başlat... 9

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD.

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BO 0289B Deterjan Kompartmanı# Program Düğmesi Elektronik # Gösterge# 2 1 7 A. Ön Yıkama Bölümü B. Ana Yıkama Bölümü C. Yumuşatıcı

Detaylı

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz.

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. GW420 Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. KATALOG Bölüm 1 Klavye Arayüzü... 1 Bölüm 2 Çalışma Talimatı... 2 1. Sistem Başlatma... 2 2. Parametre Ayarları...

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

Türkçe Kullanım Kılavuzu

Türkçe Kullanım Kılavuzu h1 Türkçe Kullanım Kılavuzu İçindekiler Kurulum talimatları 12 Bağlantı şeması 12 Kullanım talimatları 13 Sembollerin anlamları 13 Başlangıç ayarları 14 Başlatma 14 Sıcaklık ayarı 14 Nem değeri ayarı (sadece

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çamaır Makinası PW9

Kullanım Kılavuzu. Çamaır Makinası PW9 Kullanım Kılavuzu Çamaır Makinası PW9 38 9065-31 05.51 çinder Genel...3 Program butonları...3 Opsiyon butonları... Balama butonu... Deterjan Haznesi... Gösterge bilgilsi...5 Arıza Kodları...6 Yıkama Programı...7

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU ÖZKAY ELEKTRONİK BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU 1. GİRİŞ BK-103 asansör kumanda kartında kumanda ayarlarını yapabilmek ve arıza kayıtlarını izleyebilmek gibi fonksiyonlar için 2x16 LCD

Detaylı

* Şehir isimleri TIME/CALENDAR SETTINGS (Saat/Takvim Ayarları), WORLD TIME (Dünya Saati) ve ALARM modlarında, sağdan sola doğru değişir.

* Şehir isimleri TIME/CALENDAR SETTINGS (Saat/Takvim Ayarları), WORLD TIME (Dünya Saati) ve ALARM modlarında, sağdan sola doğru değişir. DUO DISPLAY QUARTZ / Cal. H023 ÖZELLİKLER 1. SAAT / TAKVİM (TIME / CALENDAR) 2. DÜNYA SAATİ (WORLD TIME) 3. ALARM 4. KRONOMETRE (STOPWATCH) 5. ŞEHİR İSİMLİ DÖNER BEZEL 6. PİL GÖSTERGESİ BUTONLAR & KADRAN

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 1.AMAÇ VE KAPSAM: Bu talimatın amacı çamaşır makinası, güvenli ve etkin çalışmasının yöntemlerini belirlemektir. Bu talimat Yemekhanemiz içerisindeki çamaşır makinasını kapsar. 2.GÖREV VE SORUMLULUK: Temizlik

Detaylı

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz kart basma saatinin kullanımına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 BU KUMANDAYI ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. KURULUMU KULLANMAYA GEÇMEDEN ÖNCE KILAVUZU DİKKATLE OKUYUN. KILAVUZU OKUDUKTAN SONRA,

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

FUJI MICRO HIZLI DEVREYE ALMA KILAVUZU

FUJI MICRO HIZLI DEVREYE ALMA KILAVUZU FUJI MICRO HIZLI DEVREYE ALMA KILAVUZU KONTEK OTOMASYON A.Ş. BEYİT SOK. NO:27 YUKARI DUDULLU ÜMRANİYE / İSTANBUL 0216 466 47 00 (T) 0216 466 21 20 (F) www.kontekotomasyon.com.tr Sayfa 1 / 7 TUŞ FONKSİYONLARI

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/36 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

TR TEKNİK KILAVUZ. Ürün No. 6501 dahili kullanım kılavuzu. www.comelitgroup.com

TR TEKNİK KILAVUZ. Ürün No. 6501 dahili kullanım kılavuzu. www.comelitgroup.com TEKNİK KILAVUZ Ürün No. 6501 dahili kullanım kılavuzu www.comelitgroup.com UYARILAR Comelit Group S.pA. aygıtların uygunsuz bir şekilde kullanılmasından, başkaları tarafından herhangi bir sebep ve amaç

Detaylı

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu LogiLight EM0003 Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu a. Güvenlik Uyarısı Premium Enerji Ölçeri sabit ve düzgün bir prize bağlayıp kullanın. Yanlış bir yerde kullandığınızda kırılmasına

Detaylı

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. JM-110LRE SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda yardımcı

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Kullanım kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 3 1 2 4 1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 11 12 13 14 9 10 15 16 17 18 19 20 21 22 23 2 UYARILAR Hiçbir zaman termostatın ıslanmasına izin vermeyin, elektrik çarpmasına veya yangına sebep olabilir. Hiçbir zaman

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 R (RACK TİPİ) ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda

Detaylı

Kullanma Talimatı 1:1

Kullanma Talimatı 1:1 Kullanma Talimatı : Programınıza bağlı olarak, paneli makinenizin üzerindeki panel ile karşılaştırın. Kullanma Talimatı Ön Hazırlık Giysilerin yıkama talimatlarına göre giysilerinizi 3 ayırın. Cepleri

Detaylı

CM727 KULLANIM KILAVUZU

CM727 KULLANIM KILAVUZU CM727 KULLANIM KILAVUZU 1 CM 727 KULLANIM KILAVUZU Tanım CM727, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek,siz evdeyken ve dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla dizayn edilmiş bir programlanabilir

Detaylı

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4 Rehberi İçindekiler Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3 Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4'ü kişiselleştirme, 5 Ek bir düğme ekleme Ek düğmeleri

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Programa giriş ve çıkış yapmayı sağlar.5 sn basılı tutmak gerekir Dara alma işlemini

Detaylı

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living eco. Montaj ve Kullanım Kılavuzu. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living eco. Montaj ve Kullanım Kılavuzu. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Heating Solutions living eco Montaj ve Kullanım Kılavuzu 2 living eco Bir Danfoss ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz TR Danfoss Heating Solutions 3 tr living

Detaylı

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1 KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ A) "Kontrol Invikta" ph ve REDOKS ölçüm & kontrol cihazı B) Emiş Hortumu (2 m) PVC Kristal 4x6 C) Basma Hortumu (3 m) Polietilen D) Bağlantı vidası ( =6 mm) E) Emiş filtresi

Detaylı

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1 1. TUŞLAR : YUKARI/AŞAĞI TUŞLARI: Cihaza yeni değer girişi bu tuşlar ile yapılır. SICAKLIK AYARI: Kazan sıcaklık set değeri bu tuş ile

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR İçindekiler 1 Emniyetiniz İçin.................................

Detaylı

Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20

Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20 Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30.07.2015 Son Değiştirilme Tarihi: 04.11.2015 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellik... 4 3.1 Teknik özellikler... 4 3.2 Teslimat

Detaylı

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Sensör Bağlantı Şekilleri 3. Sensör Tipi Seçimi 4. Kontrol Metodunun PID Olarak Ayarlanması 5. Auto-Tuning Yapılması 6. Alarm Tipinin Değiştirilmesi

Detaylı

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu kılavuzun amacı bir motoru çalıştırmak üzere bir sürücünün kurulması için gerekli temel bilgileri sunmaktır. Lütfen www.controltechniques.com/userguides veya www.leroy-somer.com/manuals adresinden indirebileceğiniz

Detaylı

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90)

Detaylı

SAATİ VE KRONOMETRE İBRELERİNİ AYARLAMA

SAATİ VE KRONOMETRE İBRELERİNİ AYARLAMA SAAT 24 saat, akrep, yelkovan ve küçük saniye ibreleri KRONOMETRE 1 saniye aralıklarla 12 saate kadar ölçüm ölçüm 12 saate ulaştığında kronometre otomatik olarak sıfırlanır. GÖSTERGE VE DÜĞMELER Akrep

Detaylı

Saati ve kronometre kollarının pozisyonunu ayarlama

Saati ve kronometre kollarının pozisyonunu ayarlama SEIKO / PULSAR / LORUS 7T94 Kalibre Kullanma Kılavuzu ZAMAN / TARİH KRONOMETRE YELKOVAN AKREP TARİH TEPE a. Normal pozisyon b. İlk çekiş c. İkinci çekiş SANİYE KOLU * A ve B tuşlarının kullanımı için güvenlik

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU

PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1. TUŞLAR : ENTER - ESC - YUKARI/AŞAĞI : 1 Cihaza yeni değer girişlerinde, kullanılır. YUKARI ve AŞAĞI tuşları ile değer girişi yapılır. ENTER tuşu

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.#

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# A. Mikrodalganızı Tanıyın Ankastre Mikrodalga Kullanma Kılavuzu Mod. MW7880 Digital Gösterge Mikrodalga/ Izgara/Kombo Defrost / Çözme Timer / Saat Durdurma Başlatma Yuvarlak

Detaylı

Mini CRD MONTAJ & KULLANIM KILAVUZU. Program Saatli Dijital Oda Termostatı. Ürün Kodu : 3.020167

Mini CRD MONTAJ & KULLANIM KILAVUZU. Program Saatli Dijital Oda Termostatı. Ürün Kodu : 3.020167 Mini CRD Program Saatli Dijital Oda Termostatı MONTAJ & KULLANIM KILAVUZU Ürün Kodu : 3.020167 G E N E L Ö Z E L L İ K L E R İki sıcaklık seviyeli oda termostatı, Kalorifer Devresi için haftalık program

Detaylı

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU B603 - B603B SERİSİ FREKNS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLNM KILUZU İÇERİK Sayfa BĞLNTI E KULLNIM BİLGİLERİ... 1 1.0 Elektriksel bağlantılar... 1 1.1 na terminal... 1 1.2 Kontrol devresi bağlantıları... 1 2.0

Detaylı

TÜRKÇE AC-172N-1790 KURULUM KILAVUZU

TÜRKÇE AC-172N-1790 KURULUM KILAVUZU TÜRKÇE AC-7N-790 KURULUM KILAVUZU . ÖN AYARLI PANEL VE YARDIMCI TUTUCUNUN TUTUCU PLAKASININ DOĞRULANMASI Dikiş makinesini tesisinizde kurduktan sonra, ayarlayıcıları mutlaka ayarlayın ve dikiş makinesinin

Detaylı

BULAŞIK MAKİNELERİ DİAGNOSTİK TESTE GİRİŞ. Electrolux Müşteri Hizmetleri Nisan_2014

BULAŞIK MAKİNELERİ DİAGNOSTİK TESTE GİRİŞ. Electrolux Müşteri Hizmetleri Nisan_2014 1 BULAŞIK MAKİNELERİ DİAGNOSTİK TESTE GİRİŞ Electrolux Müşteri Hizmetleri Nisan_2014 Kısa Kodlar D: Parlatıcı B:Sesli Sinyal P:Fasılalı Yıkama A veya E: Extra Durulama Sistemi aktifleştirmek için 0:Kapalı

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

WaveLight FS200 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

WaveLight FS200 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu, ayrıntılı Kullanma Kılavuzunun yerini almamaktadır. WaveLight FS200 Kullanıcı Kılavuzunu Adım 1 Ana Şalter Acil-Laser - Emisyonu-Durdurma - Şalteri Şalter Lazerin Çalıştırılması Ana ünitenin sağ tarafındaki

Detaylı

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

DİAGNOSTİK TESTE GİRİŞ. Teste giriş yapılması Ek fonksiyonların devreye alınması

DİAGNOSTİK TESTE GİRİŞ. Teste giriş yapılması Ek fonksiyonların devreye alınması DİAGNOSTİK TESTE GİRİŞ Teste giriş yapılması Ek fonksiyonların devreye alınması 3/20/2015 1 Ek Kodlar D: Parlatıcı B:Sesli Sinyal P:Fasılalı Yıkama A veya E: Extra Durulama Sistemi aktifleştirmek için

Detaylı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı ELITE PR Paket İçindekiler: A) "ELITE PR" ph ve REDOX kontrol cihazı B) PVC Crystal 4x6 ile emme cihazı (2 m) C) Polietilen hortum (3m) D) Bağlantı vidası (φ=6 mm) E) Emme çekvalfi F) FPM basma çekvalf

Detaylı

ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. PRES 150 KULLANIM KILAVUZU 1. MAKĐNA ÖZELLĐKLERĐ Makine otomatik bant kalkmalıdır. Lastik otomatıyla beraber otomatik çalışır. Dokunmatik ekran ve Türkçe menüyle kolay kullanım. Üst bant alt

Detaylı

FS 1432 ARAÇ OBD ÇOK İŞLEVLİ CİHAZ İÇİN HIZLI KURULUM KILAVUZU

FS 1432 ARAÇ OBD ÇOK İŞLEVLİ CİHAZ İÇİN HIZLI KURULUM KILAVUZU FS 1432 ARAÇ OBD ÇOK İŞLEVLİ CİHAZ İÇİN HIZLI KURULUM KILAVUZU ÜRÜN TANITIMLARI - Ürünler İçin Uygun Modeller: Ürün standart OBD-II protokolüne uyumlu, Benzinli, LPG li ve Dizel araçlar için, özellikle

Detaylı

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM NETWORKER GÖZLEMLEME SİSTEMİ ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM Her tür makinene de kullanılabilir Kullanıcının bilgisayarına ilave bir yazılım yüklenmesi gerekmiyor Bağımsız

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK KAPALI GENEL ÖZELLİKLER: 1. ERTELEME/IŞIK BUTONU Bu buton ile ortalama 4 sn boyunca ışık özelliğini kullanabilirsiniz. İlgili buton, saatin tepesinde bulunan paneldir. Bu

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

Kurulum ve Kullanım Kılavuzu eco Akıllı Radyatör Termostatı

Kurulum ve Kullanım Kılavuzu eco Akıllı Radyatör Termostatı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Kurulum Kılavuzu Kurulum Kılavuzu 1. Montaj 1.1 eco termostatınızı tanıyın... 4 1.2 Paket içeriği... 4 1.3 Vana adaptörlerine genel bakış... 5 1.4 Doğru adaptörü monte etme...

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

Model: PR 5005. Programlanabilir Elektronik Oda Termostatı. Kurulum ve Kullanım Kılavuzu CO M ECO SET SUN PROG

Model: PR 5005. Programlanabilir Elektronik Oda Termostatı. Kurulum ve Kullanım Kılavuzu CO M ECO SET SUN PROG Model: PR 5005 SUN 0 6 12 18 24 SET PROG OK CO M ECO Programlanabilir Elektronik Oda Termostatı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 3 1.1 Tuşlar 3 1.2 Reset 4 2. Teknik Özellikler 6 2.1.

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU

ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU 1. Manuel Mod Şekil I Manuel Mod geçmek için Manuel Moda Geç butonuna dokununuz. Karşımıza gelen ekranda ki fonksiyonları değiştirmek için

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek Tuşları Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 -S / CCT / -P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216)

Detaylı

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER... 1 2. BAĞLANTILAR... 2 3. ÖN PANEL TANIMLARI. 3 4. CİHAZIN PROGRAMLANMASI. 4 4.1. Skala Değerinin Girilmesi (S_Lo /

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Oda termostatı EKRTR EKRTETS

Kullanım kılavuzu. Oda termostatı EKRTR EKRTETS EKRTR EKRTETS 1 1 2 3 1 2 4 1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 14 15 16 17 9 10 11 12 13 18 19 20 21 22 23 24 25 26 2 EKRTR EKRTETS UYARILAR Hiçbir zaman termostatın ıslanmasına izin vermeyin, elektrik çarpmasına veya

Detaylı

GPS NAVI GASYON SI STEMI

GPS NAVI GASYON SI STEMI GPS NAVI GASYON SI STEMI NAV HIZLI BAS LANGIÇ KILAVUZU MOTOR ANA SAYFA TÜRK Başlarken Navigasyon yazılımı ilk kez kullanıldığında otomatik olarak bir ilk kurulum işlemi başlar. Aşağıdaki işlemleri yapın:

Detaylı

Oransal Kontrol Cihazı RWF 40

Oransal Kontrol Cihazı RWF 40 Oransal Kontrol Cihazı RWF 40 Güç artımı AÇ/2. kademe Güç azaltma KAPAT/1ci kademe Brülör devrede Değer azaltma 2ci kademe çalışma Gerçek değer görünümü (kırmızı) Ayar noktası görünümü (yeşil) El kontrol

Detaylı

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu S50 Genel Tanıtım Fonksiyon Tanımı İlgili özellik ve input için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz Programlama Moduna Giriş * 888888 # Kodundan sonra programlamaya başlayabilirsiniz

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

Manuel Yüklemeli Katı Yakıt Kazanı Kontrol Cihazı Fonksiyonel Açıklama

Manuel Yüklemeli Katı Yakıt Kazanı Kontrol Cihazı Fonksiyonel Açıklama ECB 255 0002-R Manuel Yüklemeli Katı Yakıt Kazanı Kontrol Cihazı Fonksiyonel Açıklama 1 1. AÇIKLAMA 3 2. GENEL ÖZELLİKLER 3 İÇİNDEKİLER 2.1. GENEL TEKNİK ÖZELLİKLER 3 2.2. BAĞLANTI ŞEMASI... 4 2.3.ÇALIŞMA

Detaylı

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU OPKON OPTİK ELEKTRONİK KONTROL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Terazidere Mah.60.Yıl Cad.No:46 Kat:3 Bayrampaşa / İstanbul Tel:0212 501 48 63 Faks:0212 501 48

Detaylı

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır.

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır. Programlama Programlama nedir? Programlama; ısıtmanın otomatik, gözle görülür biçimde ve kullanıcının ortamda bulunduğu sürelere göre yönetilmesidir. Isıtma süreleri, 7 günlük veya 24 saatlik zaman dilimlerinde

Detaylı

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 İÇİNDEKİLER 1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK... 5 2.1.Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 3.TARİH ve ZAMAN AYARI...6 4.SICAKLIĞIN DÜŞÜRÜLME DÖNEMLERİ...8

Detaylı

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

4-20mA Döngü Kalibratörü

4-20mA Döngü Kalibratörü 4-20mA Döngü Kalibratörü Model 100 PROVA INSTRUMENTS INC. İçindekiler I. ÖN PANEL AÇIKLAMALARI... 1 II. ÇALIŞTIRMA TALİMATLARI... 6 1. ma ÇIKTISI... 6 1a. GENEL KULLANIM 4-20mA... 6 1b. 0-20mA veya 0-24mA

Detaylı

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Servis El Kitabı Ürün kodu: F086170 Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Teknik özellikler: Gerilim: Frekans: Çıkış gücü: Giriş gücü: Hacim:

Detaylı

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu 1 EE101-TX EE101-RX 2 Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı, kombiniz ile veya diğer ısıtma cihazları ile kullanabileceğiniz, evinizin konforunu artıran modern bir ısı kontrol

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Akış Ölçer PCE-VA 20

Kullanım Kılavuzu Akış Ölçer PCE-VA 20 Akış Ölçer PCE-VA 20 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30.07.2015 Son Değiştirilme Tarihi: 04.11.2015 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Notları... 3 3 Özellik... 3 3.1 Teknik Özellikler... 3 3.2 Teslimat

Detaylı

T3, T3R, T3M Programlanabilir Termostat

T3, T3R, T3M Programlanabilir Termostat T3, T3R, T3M Programlanabilir Termostat TR Kullanıcı Kılavuzu T3 Programlanabilir Termostat T3R Kablosuz Programlanabilir Termostat T3M Programlanabilir Modülasyonlu Termostat İçindekiler 1) Termostat

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

STREET BASKETBALL KULLANIM KILAVUZU

STREET BASKETBALL KULLANIM KILAVUZU STREET BASKETBALL KULLANIM KILAVUZU ÖZEL NOT Street Basketball oyununu tercih ettiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz, kullanıcının güvenliği için, lütfen kullanmadan önce talimatları okuyunuz. Bu kılavuzda

Detaylı

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu 05-2014 / v1.0 1 I. Ü rün Bilgisi I-1. Paket İçeriği Akıllı Priz Anahtarı Hızlı Kurulum Kılavuzu Hızlı kurulum kılavuzu ile CD I-2. Ön Panel Güç LED i Durum Butonu

Detaylı

United Security. Canlı İzleme

United Security. Canlı İzleme R Canlı İzleme Yukarıda anlatılan sihirbaz ekranı kapandıktan sonra, aşağıda gösterildiği şekilde bölünmüş bir ekranla karşılaşacaksınız. Kameralardan birine çift tıklayarak o kamerayı tam ekran olarak

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/12 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

FISHER RESEARCH LABS KALİTE

FISHER RESEARCH LABS KALİTE FISHER RESEARCH LABS KALİTE Fisherdedektörleri kalitesiyle ünlüdür. Her dedektör el işçiliği ile ABD de özenle üretilmektedir. P E R F O R M A N S Dünya çapında yeraltı hizmet sektörü, Fisher'egüven duymaktadır.

Detaylı

CARRIER ODA TERMOSTATLARI TST-EEPC06. Kullanım Kılavuzu

CARRIER ODA TERMOSTATLARI TST-EEPC06. Kullanım Kılavuzu CARRIER ODA TERMOSTATLARI TST-EEPC06 Kullanım Kılavuzu Kod. No: B.1.3.11.Kitap Revizyon Tarihi: 060809 Kitap Basım Tarihi: 060809 CARRIER ODA TERMOSTATLARI TST-EEPC06111SCS00 TST-EEPD06111SCS01 TST-EEPC06121SCS00

Detaylı

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 TUŞLAR: START : Program çalıştırmak için kullanılır. STOP: Çalışmakta olan programı sonlandırmak için kullanılır. Stop tuşuna 1 kez basıldığında program

Detaylı

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living connect. Montaj ve Kullanım Kılavuzu. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living connect. Montaj ve Kullanım Kılavuzu. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE living connect Montaj ve Kullanım Kılavuzu Danfoss Heating Solutions 2 living connect Bir Danfoss ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz Danfoss Heating Solutions 3 İçindekiler

Detaylı

LEICA D-LUX 4 Firmware Update 2.2. Yeni fonksiyonlarla ilgili talimatlar

LEICA D-LUX 4 Firmware Update 2.2. Yeni fonksiyonlarla ilgili talimatlar LEICA D-LUX 4 Firmware Update 2.2 Yeni fonksiyonlarla ilgili talimatlar D-LUX 4 Bellenim Güncellemesi ile ilgili notlar Aşağıdaki fonksiyonlar 2.2 ve daha sonraki bellenim versiyonlarına eklenmiş veya

Detaylı

1. SE5000 Dijital Takografta Kontak Kapandığında Otomatik Dinlenmeye Geçiş Ayarı

1. SE5000 Dijital Takografta Kontak Kapandığında Otomatik Dinlenmeye Geçiş Ayarı 1. SE5000 Dijital Takografta Kontak Kapandığında Otomatik Dinlenmeye Geçiş Ayarı Stoneridge SE5000 Exact Duo dijital takografta, kontak kapatıldığı zaman otomatik olarak dinlenme durumuna geçiş ayarlanabilir.

Detaylı