HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU"

Transkript

1 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012

2 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programları'nda ürettiği bilgi, verdiği eğitim ve hizmetle; evrensel değer ve uluslararası meslek standartlarına uygun nitelikli meslek elemanı yetiştirmeye devam etmektedir.

3 15 Mart 18 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul TÜYAP da yapılan Uluslararası Gastronomi Festivali nde Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerinden Öznur Şişko Ana Yemek Balık Dalında; Levrek Buğlama ile Bronz Madalya, Dana Bonfile ile Sarılı Karides ile yine Bronz Madalya kazanmıştır.

4 Üniversitemizin Aday Memur Eğitimi kapsamında 06 Mart ve 03 Nisan 2012 tarihlerinde (1) öğretim üyemiz tarafından Yazışma Dosyalama Usulleri eğitimi verilmiştir. Öğrenci temsilcisi ve yardımcıları ile Yüksekokul Müdürünün başkanlığında yapılan olağan toplantılara devam edilmiştir.

5 36. Turizm Haftası nedeniyle 16 Nisan 2012 Pazartesi günü İl çapında yapılan Turizm Haftası Açılış Törenine Program Öğretim Elemanları ve Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri katılmış olup, Turizm Haftası nedeniyle (2) öğretim görevlimiz tarafından (2) ayrı Lisede konferans verilmiştir.

6 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileri (1) öğretim üyemiz refakatinde 18 Nisan ve 20 Nisan 2012 tarihlerinde Etnografya Müzesi ile Resim ve Heykel Müzesi ne teknik gezi yapmışlardır. T.C. Danıştay Başkanlığı na 17 Nisan 18 Nisan 2012 tarihlerinde (6) saat süreli Yönetici Sekreterliği konusunda bir seminer verilmiştir.

7 Ankara da yapılan 14. Mesleki Teknik Eğitim Fuarı na Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileri (1) öğretim üyemiz refakatinde 24 Nisan ve 27 Nisan 2012 tarihlerinde teknik gezide bulunmuşlardır.

8 T.C. Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanlığı mensuplarına 04 Mayıs 2012 tarihinde Kamusal Yaşamda Protokol Kuralları konusunda bir öğretim üyemiz tarafından konferans verilmiştir. 09 Mayıs 2012 Çarşamba 14:00 16:30 saatleri arasında Sayın Rektörümüz Prof. Dr. A. Murat Tuncer in teşrifleriyle Turizm Kariyer Günleri V etkinliğimiz gerçekleşmiştir. Düzenlenen panele Prof. Dr. Doğan Tuncer in başkanlığında Dr. Firuzan Saç, Savaş Çolakoğlu ve Emin Özkaya katılmışlardır.

9 16 Mayıs 2012 Çarşamba 14:00 15:00 saatleri arasında Prof. Dr. Hikmet Pekcan Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Turizm Sağlığı konulu bir konferans vermiştir. Yüksekokulumuz laboratuarlarında kullanılmak üzere 20 adet bilgisayar satın alınmış olup, öğrencilerin eğitimi için hizmete sunulmuştur.

10 Coca Cola İçecek Ankara Fabrikası na 16 / 18 Mayıs 2012 tarihlerinde Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programının öğrencileri, dersin öğretim üyesi ile birlikte teknik bir gezi yapmışlardır. Üniversitemizde görev yapan Yönetici Sekreter ve Sekreterlere yönelik olmak üzere 28 Mayıs 15 Haziran 2012 tarihleri arasında Personel Dairesi Başkanlığı ve HÜSEM tarafından ortaklaşa organize edilen seminerde (1) öğretim üyemiz görev almıştır.

11 Başbakanlık tarafından Haziran 2012 tarihleri arasında organize edilen Protokol Kuralları seminerine (1) öğretim üyemiz konuşmacı olarak katılmıştır. HATEK tarafından organize edilen Sağlık Turizmi Eğitimi Programı nda (1) öğretim üyemiz 10 / 17 Haziran 2012 tarihlerinde konuşmacı olarak görev almıştır. İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 97. Dönem Kaymakamlık Kursu kapsamında Yüksekokulumuzdan (1) öğretim üyesi 18 Haziran 2012 tarihinde konferans vermiştir.

12 Takım kaptanlığı Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Ali Kocataş tarafından yapılan TÜBİTAK Hidromobil Hidrojen Arabaları Yarışları 09 Temmuz 22 Temmuz 2012 tarihleri arasında İzmit Körfez yarış pistinde 67 Üniversite takımının katılımıyla yapılmış olup, yarışmada Üniversitemiz 11. sırada yer almıştır. Yüksekokulumuz, Üniversitemizin tanıtım günlerinde ( Temmuz / Temmuz 2012) görev almıştır.

13 Yüksekokulumuzdan (4) öğretim elemanı yurt içinde katıldıkları kongrelerde bildirilerini sunmuşlardır. Yurt dışında yapılan kongreye (2) öğretim elemanı bildirileri ile katılmışlardır. Programlarımızın mezun ve mezun adayı öğrencilerin istihdam ve kariyer yönlendirme işlemlerine devam edilmiştir. Söz konusu uygulamalar, bu öğretim yılından itibaren Yüksekokul içinde kurumsal bir boyutta ele alınarak yapılandırılacaktır.

14 Öğretim Yılı ÖSYM sonuçlarına göre her üç programımızın örgün öğretim Programlarına kayıt yaptıran öğrenciler için Üniversitemize kayıt oldukları 03 Eylül 2012 Pazartesi günü Yüksekokulumuzda bir karşılama ve bilgilendirme programı uygulanmıştır. Üniversitemizin başka birimlerinde görevli (3) öğretim görevlisi ile (1) akademik uzmanın 13/b-4 maddesine göre görevlendirilmeleri sona ermiş ve Yüksekokulumuzdaki görevlerine başlamışlardır.

15 Erasmus Öğrenci Hareketliliği kapsamında Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı nda başvuruda bulunan (11) öğrenciye yönelik yapılan sınav sonrasında; Oruç Sinan Esin, Berkcan Özcan, Fatma Öney, Yasemin Cennet Yiyit ve Muazzez Şahbaz başarılı bulunmuştur. Öğrencilerin (1) öğretim görevlisi refakatinde gittikleri İngiltere / Londra da 18 Haziran 2012 tarihinde başlayan ve 2 ay 24 gün süren stajları sona ermiştir.

16 Yüksekokulumuzun Fiziksel Yapısına İlişkin Yapılan Çalışmalar (1) Yüksekokul çatısının onarımı, Bilgisayar salonunun yenilenmesi, Polatlı Teknik Bilimler MYO Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi Programı laboratuvarının yapılması, Yüksekokul giriş kapılarının gözden geçirilmesi ve gerekli tamiratlarının yapılması,

17 Yüksekokulumuzun Fiziksel Yapısına İlişkin Yapılan Çalışmalar (2) Yüksekokul çevre ve koruyucu güvenliğinin sağlanması kapsamında demir aksamlı alanların yapılması ve yenilenmesi, Yüksekokulumuzun demir alanlarının boyanması, Yüksekokulumuz yeşil alanlarının gözden geçirilerek kapsamlı bakımlarının yapılması,

18 Yüksekokulumuzun Fiziksel Yapısına İlişkin Yapılan Çalışmalar (3) Yüksekokulumuzun tüm alanlarının gözden geçirilmesi ve en özenli bir biçimde temizlik ve dezenfeksiyonunun yapılması, Yüksekokulumuz dersliklerinin bakım ve onarımlarının yapılması, eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi, Yüksekokulumuzun giriş-çıkış ve çevre güvenliğinin sağlanması konusunda ilgili kurumlarla iletişimde bulunulması.

19 Yüksekokulumuzun (3) ayrı laboratuvarında ve Bilgisayar Salonumuzda bulunan bilgisayarlar eğitim ve öğretim öncesinde elden geçirilmiş olup, gerekli bakım ve onarımları yapılmıştır. Üniversitemiz Drama Topluluğu bir program dahilinde yürüttükleri çalışmalarını, Yüksekokulumuz Konferans Salonunda bu öğretim yılında da sürdüreceklerdir.

20 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Dönemi faaliyetleri ile birlikte söz konusu öğretim yılının Güz ve Bahar Dönemi Bütünleme sınavları öngörüldüğü biçimde sonuçlandırılmış olup, Yaz Dönemi çalışmaları da başarıyla tamamlanmıştır. Yüksekokulumuz, tüm yönetsel çalışmalarını eksiksiz bir biçimde yürütmekte olup, Eğitim ve Öğretim Yılı hazırlıklarını tamamlanmış durumdadır.

21 Saygılarımla, Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

DERSİN ADI PAZARTESİ BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ I 11: SALI KAT HİZMETLERİ 10:

DERSİN ADI PAZARTESİ BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ I 11: SALI KAT HİZMETLERİ 10: TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N.Ö) 2018/2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME TARİHLERİ PAZARTESİ BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ I 11:00 PAZARTESİ KONUK İLETİŞİMİ 15:00 22.01.2019 SALI

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri

YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri benimseyen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, takım çalışmasına

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Alanın Tanımı: Büro Yönetimi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

Alanın Tanımı: Büro Yönetimi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Alanın Tanımı: Büro Yönetimi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Amacı Büro Yönetimi alanı altında yer alan mesleklerde, sektörün ihtiyaçları,

Detaylı

DERSİN ADI PAZARTESİ YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I 09: SALI YABANCI DİL I 11: ÇARŞAMBA TÜRK DİLİ I 10.

DERSİN ADI PAZARTESİ YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I 09: SALI YABANCI DİL I 11: ÇARŞAMBA TÜRK DİLİ I 10. TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N.Ö) 2017/2018 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARA TARİHLERİ 30.10.2017 PAZARTESİ YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I 09:30 31.10.2017 SALI YABANCI DİL I 11:00 206 01.11.2017

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM.

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM. ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM. Öğr. Gör. Muharrem EREN KASIM 2014 - ELBİSTAN 1970 K.Maraş Afşin doğumludur. İlk öğrenimini; Alemdar İlkokulu (1981) ve Çoğulhan Ortaokulu nda (1984), Orta

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÇAY MESLEK YÜKSEKOKULU. KİMYA ve KİMYASAL İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ KİMYA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÇAY MESLEK YÜKSEKOKULU. KİMYA ve KİMYASAL İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ KİMYA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÇAY MESLEK YÜKSEKOKULU KİMYA ve KİMYASAL İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ KİMYA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI GENEL BİLGİLER Genel Bilgi ve Programın Tarihçesi 2002-2003 Akademik Yılında

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER Akademik Personel Hizmet Alanları Sayısı (Adet) Alanı (m 2 ) Kullanan Kişi Sayısı Çalışma Odası 51 720 85 Öğretim Elemanı Dinlenme Odası - - - Toplam 51 720 85

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI : Yazı İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Nurcan OKUR/Şef Eda DURMUŞ/Memur Murat ÇETİNOĞLU/Memur Yıldız ATMACA/Memur 1. Fakültenin yazışmalarını düzenlemek,

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ SAĞLIK PROGRAMLARI ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 17 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU Meslek Yüksekokulumuz 30.03.1994 tarihli Yükseköğretim Kurulu Kararı ile 1994-1995 eğitim öğretim yılında Makine Programı ile başlamıştır. 2002-2003 eğitim-öğretim

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ŞEBİNKARAHİSAR MYO OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI FORMU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ŞEBİNKARAHİSAR MYO OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI FORMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ŞEBİNKARAHİSAR MYO OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI BİLGİ FORMU Bölüm Bölüm Başkanı Bölümün amacı Bölümün Hedefi Öğrenme

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

DERSİN ADI PAZARTESİ YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I 09: SALI YABANCI DİL I 11: ÇARŞAMBA TÜRK DİLİ I 10.

DERSİN ADI PAZARTESİ YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I 09: SALI YABANCI DİL I 11: ÇARŞAMBA TÜRK DİLİ I 10. TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N.Ö) 2017/2018 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL TARİHLERİ 25.12.2017 PAZARTESİ YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I 09:30 26.12.2017 SALI YABANCI DİL I 11:00 206 27.12.2017

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUMUZ Konum:Çolaklı Mahallesi Telefon : (0242) 763 72 30 İL MERKEZİNE 65 KM UZAKLIKTA İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTA Derslik Sayısı: 21 Öğretmen Sayısı:

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan Vekili Prof. Dr. Ayşe ÇAKIR İLHAN Dekan Yardımcısı

Detaylı

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ GÖREVLENDİRMELERİ Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yrd. Bölüm Başkan Yrd. OZAN OZAN ---- Bölüm Sekreterliği Şükran KARAASLAN ---- Bölüm Staj Komisyonu Bölüm Mezuniyet ve Not Tetkik

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TORUL MESLEK YÜKSEKOKULU NA HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TORUL MESLEK YÜKSEKOKULU NA HOŞGELDİNİZ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TORUL MESLEK YÜKSEKOKULU NA HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrenciler, Gelişen ve Geliştiren Üniversitemizin bir şubesi olan Torul Meslek Yüksekokulu; bünyesinde bulunan programları ile ülkemizde

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi

Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi'nde Geniş Katılımlı Öyp Kongresi Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ülkemizin önünü açacak çok önemli bir program. Hacettepe

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER 1.Gönen Meslek yüksekokulu Logosu... 1 2. Durum Analizi... 1 2.1.Gönen Meslek Yüksekokulu Tarihçesi...

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

YÖNETMELİK. Gazi Üniversitesinden: GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Gazi Üniversitesinden: GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 18 Ağustos 2010 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27676 Gazi Üniversitesinden: YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 334 TOPLANTI TARİHİ : 12.11.2009 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

AKADEMİK ETKİNLİKLER

AKADEMİK ETKİNLİKLER AKADEMİK ETKİNLİKLER 24.04.2018 tarihinde Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerimiz, mutfak uygulamaları dersi kapsamında Türkiye nin tek çikolata müzesi olan Pelit Çikolata Müzesini ziyaret

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu Yönerge; Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak kurulan Uluslararası

Detaylı

DERSİN ADI PAZARTESİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ 15:00 ÇARŞAMBA BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ II 10:00

DERSİN ADI PAZARTESİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ 15:00 ÇARŞAMBA BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ II 10:00 TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N.Ö) 2017/2018 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEM BÜTÜNLEME TARİHLERİ 18.06.2018 PAZARTESİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ 15:00 19.06.2018 SALI MESLEK ETİĞİ 15:00 ÇARŞAMBA

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ HEDEF YÖNETİM TABLOSU

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ HEDEF YÖNETİM TABLOSU T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 HEDEF YÖNETİM TABLOSU STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Süreçlerini Evrensel Bilim Anlayışına Uygun Olarak Geliştirmek HEDEF 1.1. Öğrenci Niteliğini Geliştirmek

Detaylı

Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in. Konferans: İki Konu İki Konuk. Sempozyum Programı Açıklandı

Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in. Konferans: İki Konu İki Konuk. Sempozyum Programı Açıklandı Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in 2009-2010 Öğretim Yılında başlanılan yeni Almanca Dil Öğretim Sistemimiz olan Hallo, wir können auch Deutsch! (Merhaba. Biz de Almanca Konuşabiliyoruz!),

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI T.C. BİRİMİ: GÖREV ADI: Yüksekokul Müdürü GÖREV AMACI: Amasya Üniversitesi nin misyon, vizyon, amaç ve ilkeleri ile Amasya Taşova Meslek Yüksekokulunun misyon ve vizyonu doğrultusunda, ilgili mevzuat çerçevesinde,

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) 2017 YILI KALİTE HEDEFLERİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) 2017 YILI KALİTE HEDEFLERİ Eczacılık Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi HEDEF NO HEDEF ADI Mevcut Hedef (2016) Yeni Hedef (2017) Memnuniyet Oranını %59 Olan Memnuniyet Oranını %63 e Çıkarmak 1 Personel Memnuniyet Oranını %55 ten

Detaylı

T.C. ADİYAMAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİM TANITIM DOSYASI NİSAN 2018 ADİYAMAN

T.C. ADİYAMAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİM TANITIM DOSYASI NİSAN 2018 ADİYAMAN T.C. ADİYAMAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİM TANITIM DOSYASI NİSAN 2018 ADİYAMAN İÇİNDEKİLER 1. ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ... 2 1.1. ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER)

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) Organizasyon ġeması REKTÖR Mühendislik Fakültesi ÇEVMER MÜDÜRÜ ÇEVMER YÖNETĠM KURULU Ziraat Fakültesi MÜDÜRYARD. MÜDÜR YARD. ÇEVMER

Detaylı

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 43.01-Üniversitemiz

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Dicle Üniversitesi AB Proje Ofisi tarafından

Detaylı

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL VAKIF (ÖZEL) Programın Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

KOCAELĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU EĞĐTĐM ÖĞRETĐM DÖNEMĐ ÇALIŞMA TAKVĐMĐ. TARĐH Her Ayın Đlk Haftası

KOCAELĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU EĞĐTĐM ÖĞRETĐM DÖNEMĐ ÇALIŞMA TAKVĐMĐ. TARĐH Her Ayın Đlk Haftası TARĐH Her Ayın Đkinci Haftası Her Ayın Đkinci Haftası Her Ayın Đkinci Haftası Akademik Takvim Akademik Takvim Mayıs Ayının Üçüncü Haftası Haziran Ayının Đlk Haftası Haziran Ayının Đkinci Haftası Haziran

Detaylı

Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi

Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi T.C. KARATAY ÜNİVERSİTESİ Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü 2016 2017 Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi ERASMUS+ İngilizce Sınavı 01-21 Ekim 2016 Erasmus+ İngilizce Sınavı Başvuruları 27 Ekim

Detaylı

ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ EG İ Tİ M-Ö G RETİ M YİLİ AKADEMİ K FAALİ YET RAPÖRÜ

ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ EG İ Tİ M-Ö G RETİ M YİLİ AKADEMİ K FAALİ YET RAPÖRÜ ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ 2016-2017 EG İ Tİ M-Ö G RETİ M YİLİ AKADEMİ K FAALİ YET RAPÖRÜ ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ YÖNETİM Dekan Prof. Dr. Ömer ADIGÜZEL

Detaylı

(4) Disiplin cezası almış olanlar yatay geçiş başvurusu yapamazlar.

(4) Disiplin cezası almış olanlar yatay geçiş başvurusu yapamazlar. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim Kurumları

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU Dikey Geçiş Sınavı Nedir? Dikey Geçiş Sınavı, 4 senelik lisans öğrenimine geçiş yapmak için her sene ÖSYM tarafından

Detaylı

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Öğrenci Memnuniyet Anketi 1 / 13 15.12.2018 13:20 Sevgili Öğrenciler; Bu çalışmanın amacı, Kalite Değerlendirme Raporu kapsamında, meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin genel memnuniyet düzeylerinin belirlenmesidir.

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sayfa 1 / 5 T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU GAZİ ÜNİVERSİTESİ HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE EK-1 1 Faaliyet Raporları Fakültenin eğitimöğretim yılına ilişkin faaliyetlerinin

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKULUMUZ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 31.12.2009 tarihli ve 27449 sayılı (7. Mükerrer) Resmi Gazetede yayımlanan,

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ülkemizde, ilk kurulan Yüksekokul (1984) olma özelliğine sahip

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ LİSANS PROGRAMI ALPDEK AKREDİTASYON DEĞERLENDİRME RAPORU ORTAK RAPOR

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ LİSANS PROGRAMI ALPDEK AKREDİTASYON DEĞERLENDİRME RAPORU ORTAK RAPOR BÖLÜM A. ASGARİ STANDARTLAR İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ LİSANS PROGRAMI ALPDEK AKREDİTASYON DEĞERLENDİRME RAPORU ORTAK RAPOR I Müfredat Asgari Mevcut Durum 1. Genel bakış ve yaklaşım konularında zorunlu

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ TARİHÇE İstanbul Medipol Üniversitesi, Türkiye Eğitim, Sağlık ve Araştırma (TESA) Vakfı tarafından kurulmuş ve 7 Temmuz 2009 tarih ve 27281 sayılı

Detaylı

Bala MYO, Polatlı Sağlık Hizmetleri MYO ve Polatlı Teknik Bilimler MYO da

Bala MYO, Polatlı Sağlık Hizmetleri MYO ve Polatlı Teknik Bilimler MYO da HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Bala MYO, Polatlı Sağlık Hizmetleri MYO ve Polatlı Teknik Bilimler MYO da 15.02.2012-18.09.2012 Tarihleri Arasında Gerçekleştirilen Bazı Faaliyetler 1 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Ülkemizde

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. Raporu 2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ( ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021 yılı sonuna

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Düzce Üniversitesi nde öğrenim gören engelli öğrencilerin öğrenim

Detaylı

Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini

Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini (üniversiteye giriş puanlarını ve yüzdelik dilimlerini)

Detaylı

YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 7 Nisan 2019 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 30738 Kayseri Üniversitesinden: YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

Doç. Dr. Nazmiye Erdoğan,Program Başkanı 1

Doç. Dr. Nazmiye Erdoğan,Program Başkanı 1 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI TANITIM BİLGİ PAKETİ 1- Bölümün Puan Türü-Kontenjanı Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMI BİLGİ FORMU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMI BİLGİ FORMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMI BİLGİ FORMU Bölüm Bölüm Başkanı Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No:

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No: Doküman No: 1 215 YILI İŞ TAKVİMİ 2.1.215 AYLAR FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ KURULLAR SEKRETERYASI ÖĞRENCİ İŞLERİ BÖLÜM SEKRETERLERİ GELEN EVRAK KAYIT SORUMLUSU TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ PERSONEL SATINALMA

Detaylı

İŞLETME YÖNETİMİ I öğretim yılı, Güz yarıyılı ders dağıtım çizelgesi

İŞLETME YÖNETİMİ I öğretim yılı, Güz yarıyılı ders dağıtım çizelgesi AFYON KOCATEPE ÜNİRSİTESİ İŞLETME YÖNETİMİ I E TEN GENEL MUHASEBE I A 204 GENEL İŞLETME I KONGRE FUAR YÖNETİMİ TEMEL HUKUK A 204 ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ MİKRO EKONOMİ MATEMATİK YABANCI DİL I A 210 BİLGİ İLETİŞİM

Detaylı

BÖLÜMLER VE PROGRAMLAR II- SOSYAL BÖLÜMLER I- TEKNİK BÖLÜMLER

BÖLÜMLER VE PROGRAMLAR II- SOSYAL BÖLÜMLER I- TEKNİK BÖLÜMLER Muğla Meslek Yüksekokulu (MMYO) iki yıllık eğitim sonrasında önlisans diploması veren bir yükseköğretim kurumudur. 1989-1990 eğitim-öğretim yılında Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde Sosyal Hizmetler

Detaylı

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI MÜDÜR Dr.Öğr.Üyesi Fehmi TURGUT Rektör Yardımcısı ASTLARI Yüksekokulun tüm akademik ve idari birimleri T.C. Karadeniz Teknik Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç, ilke ve talimatlara uygun

Detaylı

DERSİN ADI PAZARTESİ MESLEK ETİĞİ 09:30 AMFİ ÇARŞAMBA YABANCI DİL II 09:30

DERSİN ADI PAZARTESİ MESLEK ETİĞİ 09:30 AMFİ ÇARŞAMBA YABANCI DİL II 09:30 TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N.Ö) 2016/2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME TARİHLERİ 12.06.2017 PAZARTESİ MESLEK ETİĞİ 09:30 13.06.2017 SALI YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 09:30 13.06.2017

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ BİRİMLERİ GÖREV TANIMI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ BİRİMLERİ GÖREV TANIMI 1) Yüksekokul Sekreteri Şef Yüksekokul Müdürü Sekreteri Yüksekokul Sekreteri Sekreteri 2) PERSONEL İŞLERİ 3) ÖĞRENCİ İŞLERİ 4) İDARİ VE MALİ İŞLER 5) BÖLÜM SEKRETERLİĞİ 6) TEKNİK İŞLER Tekniker Teknisyen

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerinin bilimsel, sosyal ve kültürel

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

2012-2013 GÜZ YARIYILI AHLAT MESLEK YÜKSEKOKULU BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

2012-2013 GÜZ YARIYILI AHLAT MESLEK YÜKSEKOKULU BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 2012-2013 GÜZ YARIYILI AHLAT MESLEK YÜKSEKOKULU BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI BİLGİSAYAR TARİH DERS SAAT DERSLİK ÖĞRETİM ELEMANI SINIF 21.01.2013 Türk Dili 09:00 D1-2/D3 İ.ESER BİLGİSAYAR I 21.01.2013 Muhasebe

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz bünyesinde Ulaştırma Fakültesi nin kurulmasının görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz bünyesinde Ulaştırma Fakültesi nin kurulmasının görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 19.12.2012 Karar No : 13 GÜNDEM: 1- Üniversitemiz bünyesinde Ulaştırma Fakültesi nin kurulmasının 2- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun, Spor Bilimleri

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi İsmail KOYUNCU Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü

Dr. Öğr. Üyesi İsmail KOYUNCU Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü 0 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak hedefimiz, nitelikli akademik kadromuz, güçlü alt yapımız ve standartlar ile uyumlu laboratuvarlarımızla geleceğimizin teminatı olan gençleri en üst nitelik

Detaylı

T.C. UFUK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. UFUK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. UFUK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam Madde 1 (1) Bu Usul ve Esasların amacı Ufuk Üniversitesi,

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Kültür Hizmetleri Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Kültür Hizmetleri Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Kültür Hizmetleri Birimi UNVANI 1 1) GÖREV/İŞİN KISA TANIMI Üniversitenin kültürel faaliyetlerine ilişkin her türlü yazışma, tahakkuk işlemlerinin (yolluk, yevmiye

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumu Başkanlığının 21.09.2013 tarih ve 28772 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında

Detaylı

22 17/09/2014 2014/1-9. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı.

22 17/09/2014 2014/1-9. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemiz Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterliği Bölümü, Büro Yönetimi ve

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kariyer Merkezinin amaçlarına,

Detaylı

YÖNETMELİK. Tanımlar MADDE 4 (1) Bu Yönetmelikte geçen; a) Merkez: Bitlis Eren Üniversitesi Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezini,

YÖNETMELİK. Tanımlar MADDE 4 (1) Bu Yönetmelikte geçen; a) Merkez: Bitlis Eren Üniversitesi Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezini, 1 Nisan 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29313 YÖNETMELİK BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ KARİYER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

İSTATİSTİKLERLE MANAS

İSTATİSTİKLERLE MANAS KЫРГЫЗ-ТYРK МАНАС УНИВЕРСИТЕТИ KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİKLERLE MANAS 2017 2011-2012 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 2016-2017 www.manas.edu.kg ÖN SÖZ Çağımızın en önemli

Detaylı

%30 u İngilizcedir. MÜDEK 2/27

%30 u İngilizcedir. MÜDEK 2/27 MÜDEK Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği dir. Müdek, farklı disiplinlerdeki mühendislik eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERVERSİTESİ SANDIKLI MESLEK YÜKSEKOKULU TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERVERSİTESİ SANDIKLI MESLEK YÜKSEKOKULU TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N.Ö) 2016/2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL TARİHLERİ 27.12.2016 SALI ÖN BÜRO HİZMETLERİ 11:00 204 29.12.2016 TÜRK DİLİ I 10:00 AMFİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 OCAK 2011, MERKEZ KAMPÜS, ÇANKIRI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 OCAK 2011, MERKEZ KAMPÜS, ÇANKIRI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 OCAK 2011, MERKEZ KAMPÜS, ÇANKIRI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1976 2011 (35 YIL) Çankırı Ocak 2011 Misyon,

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ TARİH SAAT ETKİNLİKLER YER AÇIKLAMA 11 Eylül 2017 Pazartesi 10.00 17.00 A-Blokta bulunan öğrenci

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 2017 2018 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU (Önlisans ve Lisans Öğrencileri İçin) Bartın Üniversitesi 1.Adım Mevzuat 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERVERSİTESİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N.Ö) 2017/2018 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL TARİHLERİ 28.05.2018 29.05,2018 PAZARTESİ OTEL İŞLETMECİLİĞİ 09:30 SALI TURİZM EKONOMİSİ 09:30 30.05.2018 ÇARŞAMBA

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU FAALİYETLER Üniversite Bütçesi Ocak-Haziran 2014 2014 Mali Yılı Üniversite bütçesi 140.286.000 TL olarak belirlenmiştir.

Detaylı

Kurumlar Arası Yatay Geçiş

Kurumlar Arası Yatay Geçiş MUNZUR ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞARI PUANI İLE ALINACAK ÖĞRENCİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MESLEK YÜKSEKOKULU/ENSTİTÜLERİN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI

BOZOK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MESLEK YÜKSEKOKULU/ENSTİTÜLERİN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI BOZOK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MESLEK YÜKSEKOKULU/ENSTİTÜLERİN - EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI 19.06.-14.07. Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Başvuruları (Lisans ve Önlisans) 10.07.-21.07.

Detaylı

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3. Stratejik Alanlar,Amaçlar, ler,stratejiler ve Performans Göstergeleri STRATEJİK ALAN 1. Eğitim- Öğretim Alanı

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Not: Başvurular ilgili Fakülte Dekanlıklarına/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine yapılacaktır.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Not: Başvurular ilgili Fakülte Dekanlıklarına/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine yapılacaktır. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ 15 Mart 2018 Harran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda, 15 Mart Perşembe günü Harran Üniversitesi Ekonomi Kulübünün

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Tek Ders Başvurusu 02-06 Eylül 2011 Tek Ders Sınavı 07 Eylül 2011 Tek Ders Sınav Notlarının Son Teslim Tarihi 08 Eylül 2011 Yeni Öğrenci Kayıtları

Detaylı

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE-1 Bu Esasların amacı, İstanbul Gedik Üniversitesine bağlı fakülte

Detaylı