MTO E- BÜLTEN KARYEL GAYRİMENKUL MENEMEN ŞUBESİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MTO E- BÜLTEN KARYEL GAYRİMENKUL MENEMEN ŞUBESİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.."

Transkript

1 KARYEL GAYRİMENKUL MENEMEN ŞUBESİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.. Menemen in köklü aileleri arasında yer alan Taha CELEP, İzmir Ak Parti Milletvekili Ali AŞLIK, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL, Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali AZGIN, Ak Parti Menemen İlçe Başkanlığı ve birçok Menemenli işadamının katılımıyla Menemen Atatürk Caddesinde ilk ofisini açtı. Faaliyet gösterdiği gayrimenkul sektöründe öncelikle İzmir in daha sonra Türkiye'nin önde gelen ve güvenilir şirketleri arasında yer almayı ve toplam aktiflerini verimliliği ve karlılığı da göz önüne alarak dengeli bir şekilde arttırmayı hedefleyen Karyel Gayrimenkul Menemen Şubesi yoğun bir katılım ile açılışı gerçekleştirildi. Menemen gayrimenkul sektörüne yön verme düşüncesi ile açılışı gerçekleştirilen Karyel Gayrimenkul, gayrimenkul'ün her alanında, katma değeri ve standardı yüksek, yatırımcılarına ve ortaklarına en yüksek getiriyi sağlayan, müşteri memnuniyetinin en üst seviyede sağlandığı projeler gerçekleştirmeyi kendine misyon olarak belirlemiştir. Açılışta konuşan Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL gayrimenkul danışmanlığının ve proje bazlı çalışmaların önemine değinerek Her geçen gün daha fazla önem kazanan gayrimenkul sektörüne bu kez Menemen in köklü ailelerinin de katıldığını görmek bu sektörün daha fazla güçleneceğinin açık göstergesidir. Menemen in gelişen ekonomisine Karyel Gayrimenkulün de katkı sağlayacağını bilmek ve bu sektörde emin adamlarla ilerlemelerini görmek bizleri mutlu edecektir.. dedi. Hayırlı olsun dileklerini de ileten Güral katılımından dolayı herkese teşekkür etti.

2 Tarih: DAN BORNOVA MUTFAK ATÖLYESİ ZİYARETİ Menemen Ticaret Odası Bornova Belediyesi, İŞKUR ve Uzman Pastacılar Derneği ile ortak gerçekleştirilen Mutfak Atölyesini yerinde ziyaret etti. Menemen Kaymakamı Gülihsan YİĞİT, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali AKBARLAK, Bornova Belediyesi ve Uzman Pastacılar Derneği ile İŞKUR Destekli olarak gerçekleştirilen Bornova Belediyesi Mutfak Atölyesi Pastacı Servis Elemanı ve Mayacı kursiyerlerini ziyaret etti. Ziyarette Uzman Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan ESEN, ile görüşen Güral bir süredir Menemen de gerçekleştirmeyi planladıkları projeyi bu defa Menemen Kaymakamı Gülihsan YİĞİT e aktarma ve yerinde inceleme fırsatı buldu. Uzman Pastacılar Derneği Başkanı İhsan ESEN işleyiş ve program hakkında detaylı bilgileri aktarırken Menemen in bu konuya ilgi ve alakasına teşekkür etti. Ayrıca kursiyerlerin %80 istihdam edildiğini, İzmir de (Bornova, Evka 5 ve Altındağ devam ediyor) ve İstanbul da birçok kurumsal firmaya personel desteği sağladıklarını dile getirdi. Ayrıca İŞKUR ile yapılan anlaşmaya göre program neticesinde kursiyerlere istihdam zorunluluğu sağlama şartı olması sebebiyle programın alış sürecinden bitişine kadar büyük bir titizlikle hareket edildiğini ve Menemen Ticaret Odası aracılığıyla da ilgili alanlarda personel ihtiyacı olan firmalara gerekli desteklerini sağlayacaklarını belirtti. Menemen Kaymakamı Gülihsan YİĞİT programı yerinde inceleme fırsatı bulmasından dolayı teşekkür ederek, gerekli çalışmaların yapılmasının ardından Kaymakamlık olarak ne yapabiliriz konusunu ele alacaklarını dile getirdi. Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL İşkur desteği ile gerçekleştirilen bu programı daha önce Evka-5 te ilçemizde bulunan odalar ile, buradaki yani bornovadaki programıda sayın Kaymakamamız ile birlikte inceleme fırsatı bulduk. Artık geriye sadece Menemende uygulamak kaldı diye düşünüyorum dedi. Ayrıca Güral Programın devamında %80 gibi büyük bir oranda istihdam sağlıyor olması ilçemizde ki istihdam açığını da büyük ölçüde düşürecektir, KOSGEB de olduğu gibi bu programında Menemen ekonomisine ve esnafına büyük katkı sağlayacaktır diye ekledi. TÜRKİYE İŞ BANKASI MENEMEN ŞUBESİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.. Türkiye İş Bankası Menemen Şubesi Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL ı makamında ziyaret etti. Son günlerde yaşanan döviz hareketliliği ve piyasanın değişkenlik göstermesi hakkında fikir alış verişi yapılmasının ardından Türkiye ve Menemen ekonomisi ele alındı. Bununla birlikte Menemenli tacirlere sağlanacak kredi imkanlarının da konuşulduğu görüşmede Güral Özellikle Menemen Ticaret Odası üyelerinin kredi kullanmada sorun yaşamaması gerektiğini, hatta herhangi bir tereddütte odamıza danışılabilir dedi. Önümüzdeki günlerde Menemen Ticaret Odası üyelerine özel kredi imkanlarının da sunulmasını bekleyen Güral ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

3 TOBB Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) 2. İŞ FORUMU TOBB ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından, ülkemizden ve Körfez İşbirliği Konseyi Üyesi Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Oman ve Suudi Arabistan dan firmaların katılımıyla, TOBB-FGCCC; Türkiye- KİK 2. Forumu düzenlenecektir. Forum Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa himayelerinde ve Başbakan Yardımcımız Sn. Mehmet Şimşek Foruma iştirak ederek açılışa hitap edecektir. Bahreyn de, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası nın ev sahipliğindeki Forum, 1-2 Kasım 2016 tarihinde Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa himayelerinde ve Başbakan Yardımcımız Sn. Mehmet Şimşek in katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. Türkiye-Körfez 2 inci İş Forumu Bu çerçevede, 2012 yılında TOBB ve FGCCC tarafından ilki İstanbul da gerçekleştirilen TOBB-FGCCC; Türkiye- KİKForumu nun ikincisi 1-2 Kasım 2016 tarihinde Bahreyn de gerçekleştirilecektir. İkili İş Görüşmeleri Forum kapsamında, teknik müşavirlik, tarım ve gıda, yenilenebilir enerji, enerji, petrol ve gaz, savunma sanayi, bankacılık, finans ve sigorta, gayrimenkul, otomotiv ve yan sanayi, kimyasal ürünler, kozmetik ve temizlik ürünleri, inşaat ve altyapı, inşaat malzemeleri, sağlık ve ilaç, bilişim teknolojileri, makine ve teçhizat, madencilik, tekstil ve konfeksiyon, turizm, ulaştırma ve lojistik, elektronik ve telekomünikasyon ve franchising gibi geniş bir yelpazede firmalar arasında iş görüşmeleri planlanmaktadır. Katılım koşulları Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere TOBB- T. İş Bankası Akay Şubesi (Şube Kodu: 4201, Swift: ISBKTRIS) TR numaralı Dolar hesabına 1.850,- ABD Doları paket program bedeli ödemeleri gerekmektedir. Avans ödemesi yapmış olan katılımcılarımızın 1.350,- ABD Doları bakiye tutarı ödemeleri yeterli olacaktır. KOSGEB desteği için Birliğimizce girişimde bulunulacaktır. Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin ( adresinde yer alan TOBB-FGCCC; Türkiye- KİK 2. Forumu Katılım Formu nu doldurmaları ve yüksek çözünürlüklü ve jpeg formatında bir resim, pasaportun renkli kısmı ve avans bedelinin ödendiğini gösteren dekontunda kik@tobb.org.tr adresine en geç 20 Ekim 2016 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Son başvuru tarihi 20 Ekim 2016 Kayıt için: kik.tobb.org.tr Ayrıntılı bilgi için:kik@tobb.org.tr Şehla Ali HASAN: Duygu DELİKANLI: Kaynak :

4 Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir e katılarak; İlgi: TOBB tarihli ve sayılı yazısı 4.Tebriz Yeni ve İleri Teknoloji Fuarı ve Festivali nin Kasım 2016 tarihlerinde Tebriz de gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu fuara ilişkin iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır: Bölgedeki en büyük yapı fuarının katılımcıları arasında yer alarak yeni iş ve işbirliği fırsatları yakalayabilir, Ürün, hizmet ve teknolojilerinizi ziyaretçiye buluşturabilir, Rekabet durumunuzu değerlendirebilecek, sektörün bölgedeki gelişimini yakından takip edebilmek adına Yapı Fuarına katılabilirsiniz.. Bilgilerinize Sunulur.. Detaylı Bilgi İçin :

5 Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi TÜREK 2016 Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), 1992 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından kurulmuş, rüzgar enerjisi konusunda Türkiye deki en güçlü sivil toplum kuruluşudur. TÜREB aynı zamanda Avrupa Rüzgar Enerjisi Birliği (EWEA) nin ve Küresel Rüzgar Enerji Konseyi (GWEC) resmi olarak üyesidir ve amacı Türkiye rüzgar enerjisi potansiyelini ülke ekonomisine kazandırmaktır. Türkiyedeki rüzgar enerjisi sekötrünün gelişimine katkı sağlayacağına inandığımız Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK 2016) 2-3 Kasım 2016 tarihinde JW Marriot Ankara da gerçekleştirilecektir. TÜREK 2016 ya Türkiye ve Avrupa başta olmak üzere Amerika, Afrika ve Orta Doğu dan davetli ülkelerin heyetleri, sektörde önde gelen liderler, ithalat ihracat kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, yatırımcılar, kamu ve özel sektör kuruluşları, ulusal ve uluslararası platformlarda konusunda tecrübeli uzmanlar gerek konuşmacı gerekse ziyaretçi olarak katılacaklardır. İki gün sürecek alan bu üst düzey kongre süresince, interaktif panel ve çeşitli oturumlar gerçekleştirilecektir. Bilgilerinize sunarız. Detaylı Bilgi için :

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: MİLLETVEKİLİNDEN ODAMIZA ZİYARET..

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: MİLLETVEKİLİNDEN ODAMIZA ZİYARET.. Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 MİLLETVEKİLİNDEN ODAMIZA ZİYARET.. İzmir Ak Parti Milletvekili Kerem Ali SÜREKLİ ve Menemen Ak Parti İlçe Başkanlığı,

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004341 24/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 469 Sayın Üyemiz, 1. Gabon, Senegal Ticaret

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001676 21/05/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/146 Sayın Üyemiz, 1. Türk-Sudan İş Forumu

Detaylı

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267 / r "1 ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI İms TOBB GENEL SEKRETERLİĞİNE ÇAY MAHALLESİ KÜÇÜK HAMAM SOK. NO:6/A ÇARŞAMBA / SAMSUN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ J Tarih Sayı Konu ^704/2010 0411-M loî.

Detaylı

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU 2 3 4 5 BAŞARI BİLGİ GÜVEN TECRÜBE TEKNOLOJİ 2018 yılında 4 Katılımcı Ülke 195 Firma ve Firma Temsilciliği 34 Ziyaretçi Ülke 46.014

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ Sayı: 79316202-TİM.OAİB.06.ORG.2015/950-14276 Ankara, 03/08/2015 Konu: Çin Sektörel Ticaret Heyeti hk. SİRKÜLER (H/2015) Sayın Üyemiz,

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/801-10936 Ankara, 16/06/2015 Konu: İklimlendirme Sanayi Filipinler Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ğ Türkiye Sektör Meclisleri Ambalaj Meclisi Bankacılık ve Finans Meclisi Bilgisayar ve İletişim Tekn. Meclisi Bilgisayar Yazılımı Meclisi Cam Ve Cam Ürünleri Sanayi Meclisi Çimento ve Çimento Ürünleri

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE ULUDAĞ ÜYELERİ NE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. İİB / World Food Moscow 2018 Milli Katılım Organizasyonu 2. 4. Hindistan Avrupa 29 İş Forumu 3. Türkiye - Filipinler İş Konseyi Manila Ziyareti 4. Türkiye

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKDENİZ Sayı: Konu: TİM.AKİB.08.EĞT.2014/76-9227 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Mersin, 26/08/2014 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Sayın Yetkili, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ Sayı: 79316202-TİM.OAİB.06.ORG.2015/831-11505 Ankara, 24/06/2015 Konu: Çin Sektörel Ticaret Heyeti Duyurusu Hk. SİRKÜLER (H/2015) Sayın

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİNE GENEL KONULAR 1. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN İSVEÇ ZİYARETİ (09-12 EYLÜL 2012) 2. ÇİN İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK TİCARİ İŞLEMLER HK. 3. MALAVİ PROJESİ 4. GANA'DA KURULACAK YENİ

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019)

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019) ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.2019/16-00493 Ankara, 14/01/2019 Konu: Las Vegas Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (MKO-2019)

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 000844 11/03/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/85 Sayın Üyemiz, 1. ABD Ticaret Heyeti 2.

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA 4-5 Kasım 2015 1 TÜREK 2015 SONUÇ RAPORU TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından dördüncüsü düzenlenen Türkiye Rüzgar Enerjisi

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000290 28/01/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 41 Sayın Üyemiz, 1. GİK 45.Dönem Toplantısı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20202-22125 Ankara, 31/08/2018 Konu: AMERİKA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İSRAİL SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından 29 Mart - 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Tel Aviv-Hayfa-Kudüs/İsrail e yönelik Ağaç

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 12 Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 15-17 Mayıs 2017 tarihleri

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Bilgilerine sunulur. S. Tansel KÜNBİ Genel Sekreter a. Şube Müdürü

Bilgilerine sunulur. S. Tansel KÜNBİ Genel Sekreter a. Şube Müdürü Sayı: 71080283-TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/805-10984 Ankara, 16/06/2015 Konu: Win Ural 2015 Makine Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2015/M) Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, Makine Tanıtım Grubu

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Ertuğrul Cad. No: Menemen/İZMİR Tel : 0(232) Fax : 0(232)

MTO E- BÜLTEN. Ertuğrul Cad. No: Menemen/İZMİR Tel : 0(232) Fax : 0(232) İRAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI MENEMEN'DE YAPILDI İran Bilgilendirme Toplantısı Menemen Ticaret Odasında yapıldı. Toplantıya İran Ankara Büyükelçisi Mohammad Ebrahim Taherian Fard, İran Ankara Büyükelçiliği

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ AKDENİZ Sayı: Konu: TİM.AKİB.08.EĞT.2014/77-9257 MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Mersin, 26/08/2014 MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Sayın Üyemiz, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları

Detaylı

ORTA ANADOLU ĠHRACATÇI BĠRLĠKLERĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ

ORTA ANADOLU ĠHRACATÇI BĠRLĠKLERĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ ORTA ANADOLU ĠHRACATÇI BĠRLĠKLERĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/418-6979 Ankara, 08/04/2014 Konu: Güney Afrika İklimlendirme Sanayii Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SĠRKÜLER (2014/Ġ)

Detaylı

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişmeler sektörde üretilen mal ve hizmetlerin hedef kitleye yeterli düzeyde ulaşmasını da zorlaştırıyor. Artık sadece

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/20-372 Ankara, 09/01/2015 Konu: LEIPZIG ALMANYA MAKINE SEKTOREL TICARET HEYETI Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2014/M) Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/245-3757 Ankara, 26/02/2014 Konu: Nijerya Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2013/Ç) Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde,

Detaylı

T.C REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566

T.C REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 T.C REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 86555309.100/439 08/01/2014 Konu : 5.Enerji Verimliliği Formu ve Fuarı. MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI Reyhanlı Kaymakamlığı Yazı İşleri müdürlüğünün

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU ATM -2017 DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU BURSA STAND. 24-27 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai de gerçekleşen Arabian Travel Market Turizm Fuarı na BTSO desteği ile ilk kez BURSA olarak katıldık.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Durum Analizi

Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Durum Analizi Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Durum Analizi Nurel KILIÇ Türk müteahhitleri, her geçen yıl uluslararası pazardan aldığı payı artırmayı başarmaktadır. Yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde Türk müteahhitlik

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

SIRA SAYISI: 677 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

SIRA SAYISI: 677 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 5 SIRA SAYISI: 677 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Fransa Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Enerji Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/953-15657 Cezayir Makine Sanayi Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Ankara, 24/07/2014 SİRKÜLER (2014/M) Sayın Üyemiz, Ekonomi

Detaylı

TÜRKİYE DE FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ İÇİN YASAL ÇERÇEVE SEMPOZYUMU

TÜRKİYE DE FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ İÇİN YASAL ÇERÇEVE SEMPOZYUMU TÜRKİYE DE FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ İÇİN YASAL ÇERÇEVE SEMPOZYUMU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, İstanbul Üniversitesi nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye de

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

26-29 MAYIS 2015 TÜRK-ARAP I. EV TEKSTİLİ, DEKORASYON, İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI II. YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

26-29 MAYIS 2015 TÜRK-ARAP I. EV TEKSTİLİ, DEKORASYON, İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI II. YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 26-29 MAYIS 2015 TÜRK-ARAP I. EV TEKSTİLİ, DEKORASYON, İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI II. YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM TURAB

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/1046-17165 Ankara, 27/08/2014 Konu: Dubai Sektörel Ticaret Heyeti SİRKÜLER (H/2014) Sayın Üyemiz, Akdeniz Ağaç Mamulleri

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı SİRKÜLER (M/2015) Sayın Üyemiz, TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001195 10/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/105 Sayın Üyemiz, 1. St. Petersburg Yaş Meyve

Detaylı

26-29 EKİM 2015 I. TÜRK-ARAP. HAZIR GİYİM, TEKSTİL, KONFEKSİYON, DERİ, AYAKKABI, ÇANTA ve TEKNOLOJİLERİ FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU

26-29 EKİM 2015 I. TÜRK-ARAP. HAZIR GİYİM, TEKSTİL, KONFEKSİYON, DERİ, AYAKKABI, ÇANTA ve TEKNOLOJİLERİ FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 26-29 EKİM 2015 I. TÜRK-ARAP HAZIR GİYİM, TEKSTİL, KONFEKSİYON, DERİ, AYAKKABI, ÇANTA ve TEKNOLOJİLERİ FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM TURAB Fuarcılık, Türk-Arap

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN DIŞ PİYASALARDAKİ DURUMU

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN DIŞ PİYASALARDAKİ DURUMU İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN DIŞ PİYASALARDAKİ DURUMU Nurel KILIÇ Yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, doğrudan hizmet ihracatını gerçekleştirmenin yanısıra, mal ve servis ihraç eden birçok sektörün yeni pazarlar bulmasına

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

TİM.EİB.GSK.00.8/10382 Türk-Ürdün İş Konseyi Ortak Toplantısı Hk. (22 Ekim 2014) İzmir, 15/10/2014. Sayın Üyemiz,

TİM.EİB.GSK.00.8/10382 Türk-Ürdün İş Konseyi Ortak Toplantısı Hk. (22 Ekim 2014) İzmir, 15/10/2014. Sayın Üyemiz, Sayı Konu : : TİM.EİB.GSK.00.8/10382 Türk-Ürdün İş Konseyi Ortak Toplantısı Hk. (22 Ekim 2014) İzmir, 15/10/2014 e-ileti Sayın Üyemiz, DEİK/Türk-Ürdün İş Konseyi nden alınan yazıda, 22 Ekim 2014 tarihinde

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

1) BAHREYN ÜLKE GÜNÜ ( ÖNEMLİ SÜRELİ )

1) BAHREYN ÜLKE GÜNÜ ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) 1) BAHREYN ÜLKE GÜNÜ ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ndan (DEİK) alınan yazıda; DEİK/Türkiye-Bahreyn İş Konseyi ve Albaraka Türk Katılım Bankası işbirliği ile Türk İş Dünyası nı Bahreyn

Detaylı

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (A-2011 / 15 )

ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (A-2011 / 15 ) OAİB ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı : TİM.OAİB.GSK.ARGE.2011/01-14222 13 Eylül 2011 Konu : Azerbaycan Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (A-2011 /

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MOLDOVA YA GİDİYORUZ

MOLDOVA YA GİDİYORUZ 1962 İKTİSADİ ARAŞTIRMALAR VAKFI MOLDOVA YA GİDİYORUZ TÜRKİYE MOLDOVA EKONOMİK İŞBİRLİĞİNİN 12 EYLÜL 2018 LEOGRAND RADİSSON HOTEL / KİŞİNEV TÜRKİYE MOLDOVA EKONOMİK İŞBİRLİĞİNİN 12 EYLÜL 2018 LEOGRAND

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/1079-15834 Ankara, 31/08/2015 Konu: 2016 Yılı Milli Katılım Fuar Organizasyonları Duyurusu Sayın Üyemiz, SİRKÜLER

Detaylı

PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ

PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ Kurumsal Tanıtım Sektörü Büyüme Vizyonunu Sürdürüyor! Sağladığı istihdam ve katma değer ile Türk Ekonomisine destek veren promosyon sektörü, yurt dışına açılma ve ihracatı

Detaylı

KONFERANS. European Utility Week

KONFERANS. European Utility Week TANITIM 4-6 Kasım 2014 tarihlerinde Amsterdam RAI Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan ; yılın en büyük ve geniş katılımlı akıllı enerji faaliyetidir. İletim konusu dahil son kullanıcıya kadar bütün ana

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ MART 2014 SAYI 13 FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ Mart 2014 Pazar Günü Belediye Başkanlığı 30 Seçimi öncesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Milliyetçi Hareket Partisi(MHP),Cumhuriyet

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.ORG.2015/1100-16106 Ankara, 03/09/2015 Konu: Güney Kore Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (A/2015)

Detaylı

YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ

YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ 2014 OCAK SEKTÖREL YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ Nurel KILIÇ Yurtdışı müteahhitlik hizmetleri sektörü, ekonomiye döviz girdisi, yurt dışında istihdam imkanları, teknoloji transferi ve lojistikten ihracata

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018) ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20218-22220 Ankara, 04/09/2018 Konu: RUSYA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos 2017 1 Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kısa Vadeli Kredi Borcu (2004-2017 Ağustos) 2 Özel Sektörün Yurtdışından

Detaylı

Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 1115 04/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 100 Sayın Üyemiz, 1. Geçici İhraç Kapsamında

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/1087-17959 Moskova Sektörel Ticaret Heyeti Ankara, 08/09/2014 SİRKÜLER (A/2014) Sayın Üyemiz, Akdeniz Ağaç Mamulleri

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.04.2017-25.05.2017) Oda Meclisimizin 25 Mayıs 2017 tarih ve 51 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.04.2017-25.05.2017

Detaylı

Sirküler (İ-2015) Katılım payına dahil olmayan hizmetler: oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalardır.

Sirküler (İ-2015) Katılım payına dahil olmayan hizmetler: oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalardır. Sayı: 25931695-TİM.OAİB.27.ORG.2015/1185-18264 Ankara, 13/10/2015 Konu: İklimlendirme Sanayi Sektörel Ticaret Heyeti Mimai-Orlando/ABD Sirküler (İ-2015) Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, İklimlendirme

Detaylı

ICCI Mayıs 2017 İstanbul Fuar Merkezi İstanbul Türkiye. 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı.

ICCI Mayıs 2017 İstanbul Fuar Merkezi İstanbul Türkiye. 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı. ICCI 2017 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 03-05 Mayıs 2017 İstanbul Fuar Merkezi İstanbul Türkiye www.icci.com.tr ICCI Fuarı nı Neden Ziyaret Etmelisiniz? ICCI 2017 03-05 Mayıs 2017

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/871-13835 Hindistan Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Ankara, 27/06/2014 SİRKÜLER (H-2014) Sayın Üyemiz, Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa Türkiye-Afrika İkinci Ekonomi ve İş Forumu, 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilecek. Zirve T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı nın koordinasyonunda,

Detaylı

Emre ÇOĞULU Genel Sekreter Vekili

Emre ÇOĞULU Genel Sekreter Vekili Sayı Konu : : TİM.EİB.GSK.08.1/8847 Moskova/R.Federasyonu/ Mobilya, Kağıt, Ahşap Eşya ve Orman Ürünleri STH İzmir, 20/08/2014 E-posta Sayın Üyemiz, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri nden alınan yazıda,

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI SAĞLIK TURİZMİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2017 ANTALYA Sunuş Planı Desteklere Genel Bakış Genel Destek Programı

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı