T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/12/ /13 Üniversitemiz Senatosu, 03/12/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin çoğunluğunun toplantıda hazır olduğu görülerek oturum açıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Bütünleme Sınavları, 1- Mazeret Sınav Hakkı ve Yaz Okulu hk. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan gelen 06/11/2015 tarihli ve sayılı yazı okundu. Yapılan görüşmelerde; 1) Devlet Konservatuvarı, Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri dışındaki Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızda eğitim-öğretim yılından itibaren bütünleme sınavlarının kaldırılmasına, 2) Final sınavına giremeyen öğrencilere mazeret sınav hakkının verilmesine, 3) Yaz okulunun devam etmesine, oy birliği ile karar verildi. Eğitimde Yeniden 2- Yapılanma ve Kalite Süreci Komisyonu nun Önerileri hk. Üniversitemiz Eğitimde Yeniden Yapılanma ve Kalite Süreci Komisyonu ndan gelen 10/11/2015 tarihli rapor okundu. Yapılan görüşmelerde; Eğitimde Yeniden Yapılanma ve Kalite Süreci Komisyonu nun Üniversite Seçmeli Dersleri ile ilgili önerilerinin, Komisyondan geldiği ekteki şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. Uzmanlık Alan Dersi 3- Uygulama Esasları hk. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet KÜÇÜK ten gelen 26/11/2015 tarihli yazı okundu. Yapılan görüşmelerde; 28/05/2015 tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Kocaeli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 16 ncı maddesinin 4 üncü fıkrası gereğince Uzmanlık Alan Dersi ne ilişkin uygulama esaslarının, aşağıda belirtilen şekilde tüm enstitülerimizde, eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren uygulanmasına oy birliği ile karar verildi. Uzmanlık Alan Dersi Uygulama Esasları: 1) Danışmanlık hizmeti, öğrencinin ders veya tez aşamasında olduğuna bakılmaksızın, Enstitü Yönetim Kurulu kararında belirtilen tarihten itibaren başlar.

2 - 2-3/12/ /13 2) Lisansüstü öğrencilerine danışmanlık yapan öğretim üyelerine, Uzmanlık Alan Dersi (3+0+0) için, en az bir danışmanlıkları olmak koşulu ile, öğrenci sayısına bakılmaksızın, 3 saat teorik ders ücreti ödenir. 3) Bu ödemeler, yaz dönemi de dahil olmak üzere, öğretim üyesinin fiilen görevde olmadığı durumlar dışında (yıllık izin, sağlık izni, vb) yapılır. 4) Uzmanlık Alan Dersinin AKTS yükü, 0 (sıfır) olarak uygulanır. 5) Uzmanlık Alan Dersi, Tezsiz programlarda uygulanmaz. Kocaeli Üniv. Muafiyet 4- ve İntibak Yönergesi hk. Üniversitemiz Senatosu nun 14/5/2015 tarihli ve 2015/5 nolu toplantısında alınan 17 sayılı karar ile kabul edilerek yürürlükte olan Kocaeli Üniversitesi Muafiyet ve İntibak Yönergesi nin yürürlükten kaldırılmasına ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet KÜÇÜK ten gelen Kocaeli Üniversitesi Muafiyet ve İntibak Yönergesi nin, ekteki şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Kocaeli Üniv. Önlisans ve 5- Lisans Programları İçin Özel Öğrenci Yönergesi hk. Üniversitemiz Senatosu nun 17/11/2014 tarihli ve 2014/10 nolu toplantısında alınan 5 sayılı karar ile kabul edilerek yürürlükte olan Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi nin yürürlükten kaldırılmasına ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet KÜÇÜK ten gelen Kocaeli Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programları İçin Özel Öğrenci Yönergesi nin, ekteki şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Kocaeli Üniv. Önlisans ve Lisans 6- Programları İçin Yurt Dışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul ve Kayıt Yönergesi hk. Üniversitemiz Senatosu nun 4/6/2009 tarihli ve 2009/7 nolu toplantısında alınan 3 sayılı karar ile kabul edilerek yürürlükte olan Kocaeli Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi nin yürürlükten kaldırılmasına ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet KÜÇÜK ten gelen Kocaeli Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programları İçin Yurt Dışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul ve Kayıt Yönergesi nin ekteki şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Kocaeli Üniversitesi Ölçme ve 7- Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği hk. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 6/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 28/10/2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında açılması uygun görülmüş olan Kocaeli Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ne ait Yönetmeliğin, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet KÜÇÜK ten geldiği şekliyle kabulüne ve Resmi Gazete de yayımlanması için Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğüne sunulmasına oybirliği ile karar verildi.

3 - 3-3/12/ / Yurtdışından 8- Öğrenci Kabul Kontenjanları hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 27/11/2015 tarihli ve sayılı yazısı ile ekleri incelendi. Yapılan görüşmelerde; 2016 Yurtdışından Öğrenci Kabul Programları için Kabul Edilecek Öğrenci Kontenjanlarını belirlemek amacıyla, Üniversitemiz bünyesinde yurtdışından öğrenci kabul etmek istenilen programların ve kontenjanların, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ndan geldiği ekteki şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. İlahiyat Fak. Anabilim Dalı 9- Başkanlıklarına bağlı Bilim Dalları kurulması hk. Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 19/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 18/11/2015 tarihli ve 2015/5 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İlahiyat Fakültemizde Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri ile İslam Tarihi ve Sanatları Bölümlerinin Anabilim Dallarına bağlı olarak aşağıdaki Bilim Dallarının kurulmasının uygun olduğu hususunun, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na önerilmek üzere kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. İLAHİYAT FAKÜLTESİ BÖLÜM ANABİLİM DALI BİLİM DALI Tefsir Anabilim Dalı Tefsir İlimleri ve Usûlü Bilim Dalı Tefsir Bilim Dalı TEMEL İSLAM Hadis Anabilim Dalı Hadis İlimleri ve Usûlü Bilim Dalı BİLİMLERİ BÖLÜMÜ FELSEFE VE DİN BİLİMLERİ BÖLÜMÜ İSLAM TARİHİ VE SANATLARI BÖLÜMÜ Fıkıh Anabilim Dalı Kelam ve İtikâdî İslam Mezhepleri Anabilim Dalı İslam Felsefesi Anabilim Dalı Din Bilimleri Anabilim Dalı Siyer-i Nebî ve İslam Tarihi Anabilim Dalı Osmanlı Türkçesi ve İslamî Türk Edebiyatı Anabilim Dalı İslam Sanatları ve Dinî Mûsıkî Anabilim Dalı Hadis Bilim Dalı Fıkıh Usûlü Bilim Dalı Fıkıh Bilim Dalı Kelam Bilim Dalı İtikâdî İslam Mezhepleri Bilim Dalı İslam Felsefesi Bilim Dalı Mantık Bilim Dalı Felsefe Tarihi Bilim Dalı Din Sosyolojisi Bilim Dalı Din Psikolojisi Bilim Dalı Din Felsefesi Bilim Dalı Din Eğitimi Bilim Dalı Dinler Tarihi Bilim Dalı Siyer-i Nebî Bilim Dalı İslam Tarihi Bilim Dalı Osmanlı Türkçesi Bilim Dalı İslamî Türk Edebiyatı Bilim Dalı İslam Sanatları Bilim Dalı Dinî Mûsıkî Bilim Dalı Havacılık ve Uzay Bil. 10- Fakültesinde Bölüm isim değişikliği hk. Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığı nın 12/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 09/11/2015 tarihli ve 2015/26 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar okundu.

4 - 4-3/12/ /13 Yapılan görüşmelerde; Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı nın 13/10/2015 tarihli ve sayılı yazısı uyarınca, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemiz Sivil Hava Ulaştırma ve İşletmeciliği Bölümünün isminin, Havacılık Yönetimi olarak değiştirilmesine ve 2016 ÖSYS kılavuzunda değiştirilen isme göre öğrenci alınması için kararın Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na önerilmek üzere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Havacılık ve Uzay Bilimleri 11- Fak giriş koşulları hk. Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığı nın 12/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 09/11/2015 tarihli ve 2015/26 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 4 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı nın 13/10/2015 tarihli ve sayılı yazısı uyarınca, eğitim-öğretim yılında Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemiz bölümlerine alınacak öğrencilerde aranan kriterlerin, Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne ve kararın Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na sunulmak üzere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Diş Hekimliği Fak Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvim değişikliği hk. Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 25/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 16/11/2015 tarihli ve 2015/42 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 7 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Eğitim- Öğretim Yılı Akademik Takvim değişikliği nedeniyle, Diş Hekimliği Fakültemizin güncellenen Eğitim- Öğretim Yılı Akademik Takviminin, Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Güzel San. Fak Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı Ara Sınav Tarih değişikliği hk. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın 04/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 04/11/2015 tarihli ve 2015/16 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 11 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Güzel Sanatlar Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü tarafından 16 Kasım 2015 tarihinde öğleden önce yapılması planlanan Seçmeli Ders Ara Sınavlarının, aynı tarihte Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yabancı dil dersleri için ortak sınav yapılacak olması nedeniyle, 23 Kasım 2015 tarihinde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 - 5-3/12/ /13 Güzel Sanatlar Fakültesi 14- Resim Bölümü nde Bitirme Çalışması güncellemesi hk. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın 11/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/11/2015 tarihli ve 2015/13 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Güzel Sanatlar Fakültemiz Resim Bölümünün Bölüm öğrencilerinin Bitirme Çalışması (Projesi) dersi ve bu dersin değerlendirme ölçütlerinin, Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Güzel Sanatlar Fak. Böl.de 15- seçimlik dersler açılması hk. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın 11/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/11/2015 tarihli ve 2015/13 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Güzel Sanatlar Fakültemiz Sahne Sanatları Bölümü ile Temel Eğitim Bölümlerinde açılması önerilen Seçimlik Derslerin, Fakülte den geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil. Enstitüsü nde 16- İngilizce Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Programı açılması hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 17/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 04/11/2015 tarihli ve 2015/2 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 4 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüz Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Başkanlığı na bağlı olarak İngilizce Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Programı açılmasının uygun olduğu hususunda, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil. Enst. Tarih 17- Yüksek Lisans Programında eğitim-öğretim yılından itibaren seçimlik dersler açılması hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 06/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 04/11/2015 tarihli ve 2015/2 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 6 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüz Tarih Yüksek Lisans Programında açılması önerilen Seçimlik Derslerin, eğitim-öğretim yılından itibaren açılmak üzere Enstitü den geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil. Enst. Kamu 18- Hukuku Yüksek Lisans Prog.da eğitim-öğretim yılından itibaren seçimlik ders açılması hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 06/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 04/11/2015 tarihli ve 2015/2 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 5 sıra sayılı karar okundu.

6 - 6-3/12/ /13 Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüz Kamu Hukuku Yüksek Lisans Programında, Anayasa Yargısının Sınırları Sorunu (303) isimli Seçimlik dersin, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılından itibaren açılmasına oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil. Enst. Halkla 19- İlişkiler ve Tanıtım Yüksek Lisans ve Doktora Prog eğitim-öğretim yılından itibaren seçimlik dersler açılması hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 06/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 04/11/2015 tarihli ve 2015/2 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 8 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yüksek Lisans ve Doktora Programında açılması önerilen Seçimlik Derslerin, eğitimöğretim yılından itibaren açılmak üzere Enstitüden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil. Enst. Resim 20- Yüksek Lisans Programında eğitim-öğretim yılından itibaren seçimlik ders açılması hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 06/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 04/11/2015 tarihli ve 2015/2 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 7 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüz Resim Yüksek Lisans Programında, Türk Resmi I ve Türk Resmi II seçimlik derslerinin, eğitim-öğretim yılından itibaren açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Mühendislik Fakültesinde eğitim-öğretim yılından itibaren Üniv.Seçmeli dersi açılması hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 16/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 11/11/2015 tarihli ve 2015/6 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümünde Türkiye deki Madenler ve Kullanım Alanları adlı Üniversite Seçimlik Dersinin, eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kartepe Atçılık MYO na 22- giriş kriterleri ( Bk. 247 ) değişikliği hk. Üniversitemiz Kartepe Atçılık MYO Müdürlüğü nün 24/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 24/11/2015 tarihli ve 2015/3 nolu Yüksekokul Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılında Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokulumuz programlarına alınacak öğrencilerde aranan Bk.247 kriterlerinin, Yüksekokuldan geldiği şekliyle kabulüne ve kararın Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na sunulmak üzere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi.

7 - 7-3/12/ /13 Kartepe Turizm MYO da 23- Seçmeli Ders açılması hk. Üniversitemiz Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 16/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 9/11/2015 tarihli ve 2015/22 nolu Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında eğitimöğretim yılı bahar yarıyılından itibaren Dünya Turizm Merkezleri ve Türkiye nin Turistik Destinasyonları adlı seçmeli derslerin, açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Doktora Öğr. Merve 24- Acun MEKENGEÇ e doktor unvanı verilmesi hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 24/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 18/11/2015 tarihli ve 2015/20 nolu Enstitü Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüz Özel Hukuk Doktora Programı Öğrencisi Merve Acun MEKENGEÇ e doktor unvanı verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Doktora Öğr. Özge Can 25- GÜNDÜZ e doktor unvanı verilmesi hk. Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 11/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 11/11/2015 tarihli ve 2015/37 nolu Enstitü Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen Bilimleri Enstitümüz Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı doktora Öğrencisi Özge Can GÜNDÜZ e doktor unvanı verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bilimler Enstitüsü 26- Yüksek Lisans ve Doktora Programları Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 1/12/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 4/11/2015 tarihli ve 2015/2 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında Sosyal Bilimler Enstitümüz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına alınacak öğrenci kontenjanlarının ve başvuru koşullarının, Enstitü den geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Fen Bilimleri Enstitüsü 27- Yüksek lisans ve Doktora Programları Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları hk. Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 2/12/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 2/12/2015 tarihli ve 2015/5 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 5 sıra sayılı karar okundu.

8 - 8-3/12/ /13 Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında Fen Bilimleri Enstitümüz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına alınacak öğrenci kontenjanlarının ve başvuru koşullarının, Enstitü den geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Fen Bilimleri Enstitüsünde 28- yeni ders açılması hk. Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 2/12/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 2/12/2015 tarihli ve 2015/5 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 2 ve 3 sıra sayılı kararlar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen Bilimleri Enstitümüz Makine Mühendisliği ile Kimya Mühendisliği Anabilim Dallarında açılması istenen Seçimlik derslerin, eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren açılmak üzere, Enstitü den geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. Kadir ÖNCEL 29- hk. Üniversitemiz Gölcük Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 10/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 27/10/2015 tarihli ve 2015/19 nolu Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Gölcük Meslek Yüksekokulu Makine (I.Ö.) Programı Öğrencisi Kadir ÖNCEL in, eğitim-öğretim yılından itibaren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Makine (I.Ö.) Programında özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteğinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik in 22 nci maddesi kapsamında uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Güzel Sanatlar Fakültemizde 30- Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Kurulması hk. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın 2/12/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 2/12/2015 tarihli ve 2015/15 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Güzel Sanatlar Fakültemiz bünyesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü kurulmasının uygun olduğu hususunun, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na önerilmek üzere kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Güzel Sanatlar Fakültesi 31- Fotoğraf Bölümü nde seçmeli ders açılması hk. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın 1/12/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 1/12/2015 tarihli ve 2015/14 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu.

9 - 9-3/12/ /13 Yapılan görüşmelerde; Güzel Sanatlar Fakültemiz Fotoğraf Bölümü nde açılmak istenen derslerin, Bölüm İçi Ders Grubu na eklenerek eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren Fakülte den geldiği şekliyle açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Havacılık ve Uzay Bil. 32- Fakültemiz 2016 ÖSYS Kontenjan ve Koşulları hk. Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığı nın 1/12/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 30/11/2015 tarihli ve 2015/27 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 5 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemize 2016 ÖSYS ile alınacak Öğrenci Kontenjan ve Koşullarının, Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na sunulmak üzere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na iletilmesine oybirliği ile karar verildi. Eğitim Fakültemizde 33- Pedagojik Formasyon Sertifika Programı açılması hk. Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın 1/12/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 1/12/2015 tarihli ve 2015/6 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Eğitim Fakültemizde eğitim-öğretim yılı Güz döneminde açılacak olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı nın yürütülmesine ilişkin: 1- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 12/11/2015 tarihli ve sayılı yazısı gereğince; a) Üniversitemize ayrılan toplam kontenjanın %75 i Kocaeli Üniversitesi mezun aşamasındaki son sınıf öğrencileri ve mezunlarına, %25 i ise diğer üniversite mezun aşamasındaki son sınıf öğrencileri ve mezunlarına ayrılmasına, b) Toplam kontenjanın program açılacak alanlara göre dağılımının, alanlara başvuran öğrenci sayısı ve istihdam oranları gözetilerek yapılmasına, c) Alanlara göre ayrılan kontenjanlardan fazla başvuru olması halinde adaylar, lisans yada lisans mezuniyeti akademik ortalamalarına göre, eşitlik olması halinde üniversite giriş puanları kullanılarak sıralama yapılmasına, d) Eğitim Fakültemizde eğitim-öğretim yılı Güz döneminde açılacak Pedagojik Formasyon Sertifika Programının toplam kontenjanlarının, en az 1600 öğrenci kontenjanı olacak şekilde belirlenmesine, oy birliği ile karar verildi. Kandıra Uygulamalı Bil. 34- Y.O. Öğrenci Kontenjanları hk. Üniversitemiz Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü nün 26/11/2015 tarihli ve sayılı yazısı okundu.

10 - 10-3/12/ /13 Yapılan görüşmelerde; Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz Dış Ticaret ve Avrupa Birliği Bölümüne eğitim-öğretim yılı için 50 öğrenci gündüz, 50 öğrenci ikinci öğretim kontenjanı verilmesinin uygun olduğu hususunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulmak üzere kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Mühendislik Fakültesi 35- Yatay Geçiş Öğrencilerinin İntibakları hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 4/11/2015 tarihli ve sayılı yazısı ile ekleri incelendi. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Yatay Geçiş öğrencilerinin intibaklarının, 6/12/2012 tarihli ve 2012/12 nolu Senato toplantısında alınan 5 sıra sayılı kararla yürürlükte olan Kocaeli Üniversitesi Dikey/Yatay ve ÖSYS ile Yerleştirilen Öğrencilerin İntibak (Uyum) Programı Uygulamaları kapsamında uygun olmadığına oy birliği ile karar verildi. Özel Öğr. Nurullah 36- BOZKURT hk. Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 9/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 21/10/2015 tarihli ve 2015/32 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğrencisi Nurullah BOZKURT un, sağlık sorunları nedeniyle öğrenimine, eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz İşletme Bölümü II. öğretimde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmelik in 22 nci maddesi ile Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi kapsamında uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ÇAP Öğrencisi Dilek 37- ŞARK hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencisi Dilek ŞARK ın 30/11/2015 tarihli ve Genel Evrak kayıt sayılı dilekçesi okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Harita Mühendisliği Öğrencisi Dilek ŞARK ın, eğitimöğretim yılında İnşaat Mühendisliği Bölümüne ön kaydının yapıldığı, yine eğitim-öğretim yılında eğitime başlamadan önce (ders kayıtlarından önce) Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümünde İngilizce Hazırlık eğitimi aldığı ve yıl sonu sınavından 76 puan alarak başarılı olduğu görüldüğünden, 26/7/2011 tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlükte olan Kocaeli Üniversitesi Çift Anadal Programı Yönetmeliği nin 7 nci maddesinin 7 nci fıkrası kapsamında kesin kaydının

11 - 11-3/12/ /13 yapılarak ikinci anadaldan ders almasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Özel Öğrenci Esra 38- TURHAN ın kaydının düşürülmesi hk. Üniversitemiz Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 30/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 12/11/2015 tarihli ve 2015/15 nolu Yüksekokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Senatosu nun 24/10/2013 tarihli ve 2013/9 nolu toplantısının 11 sayılı kararıyla Özel Öğrenci olarak Adalet Meslek Yüksekokulumuza kabul edilen, Karabük Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Bölümü (II.Ö) Öğrencisi Esra TURHAN ın, hiçbir ders ve sınavlara katılmadığı görüldüğünden, 2+1 artık yılı olması ve devamsızlığı nedeniyle, kaydının düşürülmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. Metin ÖZGÜL 39- hk. Üniversitemiz Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın 9/11/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 9/11/2015 tarihli ve 2015/21 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25 Aralık 2014 tarihli toplantısında alınan karar gereği Eylül 2016 tarihi itibariyle kapatılacak olan Teknik Eğitim Fakültemizin Elektrik Öğretmenliği Bölümüne ÖSYM tarafından SAY-1 puanı ile yerleştirilen ancak kayıt yaptırmayan ve 6569 sayılı Kanun dan faydalanmak üzere Teknik Eğitim Fakültemize başvuran Metin ÖZGÜL, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümüne 6/8/2015 tarihli Senato kararı ile yerleştirilmiştir. Ancak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı nın 5/10/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen "Yükseköğretim kurumlarında yer alan ve Türkiye genelinde tüm Yükseköğretim kurumlarında öğrenci alımı olmayan (kapatılan) programlara 6569 sayılı Kanun uyarınca kayıt olan öğrencilerin söz konusu programa kayıt oldukları yıldaki ÖSYS puanları ile öğrenci alımı halen devam eden programların o yılki taban puanları dikkate alınarak kendi yükseköğretim kurumlarındaki diğer programlarda, kendi yükseköğretim kurumlarında program bulunmaması durumunda ise taban şartını sağlamaları kaydıyla diğer yükseköğretim kurumlarında Yükseköğretim Kurulu kararı ile eğitimine devam edebilirler" hükmüne göre, yapılan inceleme sonucunda öğrencinin yerleştiği 2006 yılı itibariyle Kocaeli Üniversitesine bağlı Fakültelerde, SAY-1 puanı ile öğrencinin yerleşebileceği uygun bir lisans programı bulunamaması nedeniyle, adı geçen öğrencinin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 27 Ocak 2012 tarihli ve 504 sayılı yazısı uyarınca Karabük Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde öğrenimine devam etmesinin uygun olduğu hususunun, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na önerilmesi için kararın

12 - 12-3/12/ /13 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi. Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ REKTÖR Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bekir ÇAKIR Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK Rektör Yardımcısı Prof. Dr. N. Zafer UTKAN Tıp Fak. Dekanı Prof. Dr. Selman Aziz ERDEN İ.İ.B. Fak. Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim SARAÇ Mühendislik Fak. Dekanı Prof. Dr. Zafer CANTÜRK Tıp Fak. Temsilcisi Prof. Dr. Vasfi HAFTACI İ.İ.B. Fak. Temsilcisi Prof. Dr. Muzaffer ZEREN Müh. Fak. Temsilcisi Prof. Dr. Halis AYGÜN Fen-Edebiyat Fak. Dekanı Prof. Dr. Füsun ALVER İletişim Fakültesi Dekanı. Prof..Dr. Mustafa ÇANAKCI Teknoloji Fak. Dekanı Katılamadı Prof. Dr. Fazıl ÖZEN Fen-Ed. Fakültesi Temsilcisi Prof. Dr. Nigar PÖSTEKİ İletişim Fakültesi Temsilcisi Katılamadı Prof. Dr. Murat HOŞÖZ Teknoloji Fakültesi Temsilcisi Prof. Dr. Sema GÖKTAŞ Güzel Sanatlar Fak. Dekan V. Prof. Dr. Ahmet KÜÇÜK Eğitim Fak.Dekan V. Prof. Dr. Ali İhya KARAMAN Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V.

13 - 13-3/12/ /13 Prof. Dr. İnsel İNAL Güzel Sanatlar Fak. Temsilcisi Doç. Dr. Ahmet BİLGİN Eğitim Fak.Temsilcisi Doç. Dr. H. Emre ÖZEL Diş Hek. Fakültesi Temsilcisi Prof. Dr Ercüment ÇİFTÇİ Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yasin KİŞİOĞLU Teknik Eğitim Fak.Dekanı Prof. Dr. Nevnihal ERDOĞAN Mimarlık ve Tas. Fak.Dekanı Doç. Dr. Mehmet ŞENGÜL Hukuk Fakültesi Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Dilek Özlem ESEN Tek.Eğt.Fak. Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Didem ERTEN BİLGİÇ Mim. ve Tas. Fak.Temsilcisi Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN İlahiyat Fak. Dekanı Prof. Dr. Muharrem YILMAZ Havacılık ve Uzay Bil. Fak. Dekanı Prof. Dr. Sami ARSOY Fen Bil. Enst. Müdürü Prof.Dr. Mustafa YILDIZ Sağlık Bil.Enst. Müdürü Prof. Dr. Yusuf BAYRAKTUTAN Sosyal Bilimler Enst.Müd. Prof.Dr. Hakan DEMİR B.E.S.YO. Müdürü Prof.Dr. Cüneyt OYSU Yabancı Diller YO. Müdürü Yrd.Doç. Adem YAVAŞ Tur.İşl.Otel.YO. Müdürü Katılamadı Prof.Dr. Pervin İŞERİ Kocaeli Sağlık YO. Müdürü Prof.Dr. Özcan GÜNDOĞDU Barbaros Den.YO. Müdürü Prof. Dr.Safa Bozkurt COŞKUN Ulaştırma YO. Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih AKBULUT Kandıra Uyg.Bil.YO. Müdürü Yrd.Doç.Dr. Gülşen ERDAL Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Zafer DÜLGER Kocaeli MYO Müdürü Prof.Dr. Sibel ZOR Arslanbey MYO Müdürü Katılamadı Prof. Dr. Nigar DURSUN Yahya Kaptan MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Yüksel GÜNGÖR Kartepe Turizm MYO Müdür V. Prof.Dr.Engin ÖZDEMİR Uzunçiftlik Nuh Çim.MYO. Müdürü

14 - 14-3/12/ /13 Prof. Dr.M. Doğan GÜLKAÇ Gıda ve Tarım MYO Müdürü Prof.Dr. Ahmet ERDİL Hereke Ö.İ.U. MYO Müdürü Prof. Dr. Harun DEMİRKAYA Hereke MYO Müdür V. Doç.Dr.Ümit ALNIAÇIK Kandıra MYO Müdürü. Doç.Dr. Cenk ÇELİK Ali Rıza Veziroğlu MYO. Müdürü Doç.Dr. Ersin KAYAHAN Karamürsel MYO. Müdürü Doç.Dr. Hamdi AYDIN Gazanfer Bilge MYO Müdürü Doç.Dr. Müslüm AKINCI Adalet MYO Müdürü Doç.Dr.Ali ÇINAR İzmit MYO Müdürü Doç. Dr. Erdoğan TARCAN Köseköy MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustafa SEÇİLMİŞ Asım Kocabıyık MYO.Müd. Yrd. Doç. Dr. Fahrettin ÖVEÇ Gölcük MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Erdener BALIKÇI Kartepe Atçılık MYO Müd. Yrd. Doç. Dr. Rüştü TAŞTAN Sağlık Hiz. MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.Abdülkadir CENGİZ Ford Otosan İ.Otom.MYO Müd. Katılamadı Yrd.Doç.Dr. Mine CAN Değirmendere A.Ö. MYO Müd. Raportör Yrd. Doç. Dr. Fatih AKBULUT Genel Sekreter V. Metin GELDEŞ Öğrenci Konseyi Başkanı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/ /11

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/ /11 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 15/10/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05/11/2015 2015/12 Üniversitemiz Senatosu, 05/11/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/9/2015 2015/10

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/9/2015 2015/10 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 17/9/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /4. yazısı ile ekleri incelendi.

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /4. yazısı ile ekleri incelendi. T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/4/2015 2015/4 Üniversitemiz Senatosu, 9/4/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/12/2015 2015/14 Üniversitemiz Senatosu, 24/12/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/2015 2015/9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/2015 2015/9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/9/2015 2015/9 Üniversitemiz Senatosu, 1/9/2015 Salı günü saat 15:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2016 2016/6 Üniversitemiz Senatosu, 5/5/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/7/2015 2015/7 Üniversitemiz Senatosu, 9/7/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/5/2017 2017/5 Üniversitemiz Senatosu, 2/5/2017 Salı günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/5/2016 2016/7 Üniversitemiz Senatosu, 26/5/2016 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 14/1/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/10 Üniversitemiz Senatosu, 26/8/2016 Cuma günü saat 10:00'da Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/10/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/10/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/10/2014 2014/9 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2014 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/3/2016 2016/4 Üniversitemiz Senatosu, 17/3/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/8/2016 2016/9 Üniversitemiz Senatosu, 4/8/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/9/2016 2016/11 Üniversitemiz Senatosu, 29/9/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/2016 2016/2 Üniversitemiz Senatosu, 4/2/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.08.2015 2015/8 Üniversitemiz Senatosu 6/8/2015 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/10/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/10/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/10/2013 2013/9 Üniversitemiz Senatosu 24/10/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2013 2013/11 Üniversitemiz Senatosu 11/12/2013 Çarşamba günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/10/2016 2016/12 Üniversitemiz Senatosu, 20/10/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/2014 2014/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/2014 2014/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/2/2014 2014/2 Üniversitemiz Senatosu 14/2/2014 Cuma günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/13 Üniversitemiz Senatosu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/6/2015 2015/6 Üniversitemiz Senatosu, 22/6/2015 Pazartesi günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/1/2015 2015/1 Üniversitemiz Senatosu 19/1/2015 Pazartesi günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/5/2017 2017/6 Üniversitemiz Senatosu, 24/5/2017 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/11 Üniversitemiz Senatosu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/2015 2015/5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/2015 2015/5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/5 Üniversitemiz Senatosu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/11 Üniversitemiz Senatosu 27.08.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/4/2013 2013/5 Üniversitemiz Senatosu 25/4/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

18-19 Nisan 2015 de yapılacak olan ara sınavlar, 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde,

18-19 Nisan 2015 de yapılacak olan ara sınavlar, 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde, T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/3/2015 2015/3 Üniversitemiz Senatosu, 17/3/2015 Salı günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/4/2017 2017/4 Üniversitemiz Senatosu, 13/4/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.04.2010 2010/4 Üniversitemiz Senatosu 15.04.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/8/2012 2012/9 Üniversitemiz Senatosu 2/8/2012 Perşembe günü saat 9:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 7/8/2014 2014/7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 7/8/2014 2014/7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/8/2014 2014/7 Üniversitemiz Senatosu 7/8/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/1/2017 2017/1 Üniversitemiz Senatosu, 12/1/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 21/11/ /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 21/11/ /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/11/2013 2013/10 Üniversitemiz Senatosu 21/11/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.12.2005 2005/10 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2018 2018/13 Üniversitemiz Senatosu, 11/12/2018 Salı günü saat 13:00'de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/9/2012 2012/10 Üniversitemiz Senatosu 20/9/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/ /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/ /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Senatosu 20/3/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.05.2006 2006/7 Üniversitemiz Senatosu 25.05.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/12/2016 2016/15 Üniversitemiz Senatosu, 29/12/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/14 Üniversitemiz Senatosu 19.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/2/2015 2015/2 Üniversitemiz Senatosu 10/2/2015 Salı günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/4/2014 2014/4 Üniversitemiz Senatosu 24/4/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Senatosu 20.03.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/7/2013 2013/7 Üniversitemiz Senatosu 11/7/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/3/2011 2011/5 Üniversitemiz Senatosu 24/3/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı i Toplantı No 23//201 201/8 Üniversitemiz Senatosu, 23//201 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 31.07.2009 2009/10 Üniversitemiz Senatosu 31.07.2009 Cuma günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.09.2009 2009/12 Üniversitemiz Senatosu 24.09.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/1/2013 2013/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/1/2013 2013/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/1/2013 2013/2 Üniversitemiz Senatosu 17/1/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 5/6/2014 2014/5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 5/6/2014 2014/5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/6/2014 2014/5 Üniversitemiz Senatosu 5/6/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/3/2017 2017/3 Üniversitemiz Senatosu, 8/3/2017 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/1/2014 2014/1 Üniversitemiz Senatosu 16/1/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.12.2009 2009/16 Üniversitemiz Senatosu 24.12.2009 Perşembe günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/4/2011 2011/6 Üniversitemiz Senatosu 7/4/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/11/2014 2014/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/11/2014 2014/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/11/2014 2014/10 Üniversitemiz Senatosu 17/11/2014 Pazartesi günü saat 9:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/10/2010 2010/11 Üniversitemiz Senatosu 7/10/2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/17 Üniversitemiz Senatosu 14.12.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/12/2016 2016/14 Üniversitemiz Senatosu, 9/12/2016 Cuma günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/10/2017 2017/11 Üniversitemiz Senatosu, 12/10/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/7/2014 2014/6 Üniversitemiz Senatosu 3/7/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.05.2008 2008/6 Üniversitemiz Senatosu 01.05.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayşe Sevim GÖKALP

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.05.2009 2009/6 Üniversitemiz Senatosu 14.05.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/9 Üniversitemiz Senatosu 07.07.2009 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Ayşe Sevim GÖKALP Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27/1/2011 2011/2 Üniversitemiz Senatosu 27/1/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato Evrak Tarih ve Sayısı: 29/06/2015-43650 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato *BEZL3LLH8* Sayı : 90511875-050.01.04/ Konu : Kocaeli Üniversitesi Konut Yönergesi hk. SAĞLIK,KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/9 Üniversitemiz Senatosu 02.09.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/4/2012 2012/5 Üniversitemiz Senatosu 26/4/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Senatosu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.05.2010 2010/5 Üniversitemiz Senatosu 06.05.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.11.2007 2007/11 Üniversitemiz Senatosu 15.11.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05.11.2009 2009/13 Üniversitemiz Senatosu 05.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/7/2017 2017/8 Üniversitemiz Senatosu, 13/7/2017 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.01.2010 2010/01 Üniversitemiz Senatosu 14.01.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 19/10/2015-67548 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE8V30MC1* Sayı : 21447663-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanı İVEDİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.10.2005 2005/9 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/2 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 18/9/2014 2014/8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 18/9/2014 2014/8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18/9/2014 2014/8 Üniversitemiz Senatosu 18/9/2014 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/2/2011 2011/3 Üniversitemiz Senatosu 10/2/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2011 2011/4 Üniversitemiz Senatosu 3/3/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.02.2010 2010/2 Üniversitemiz Senatosu 11.02.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/2/2017 2017/2 Üniversitemiz Senatosu, 16/2/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 30/6/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 30/6/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30/6/2011 2011/9 Üniversitemiz Senatosu 30/6/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Senatosu 11.06.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 2/6/ /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 2/6/ /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/6/2011 2011/8 Üniversitemiz Senatosu 2/6/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/7/2011 2011/10 Üniversitemiz Senatosu 21/7/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/ /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/ /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/2/2013 2013/3 Fen-Edb. Fak. Batı Dilleri ve 1- Edabiyatları Bölümü Alman Dili ve Edabiyatı Anabilim Dalı na öğrenci alınması

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 30/5/2013 2013/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 30/5/2013 2013/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30/5/2013 2013/6 Üniversitemiz Senatosu 30/5/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/2014 2014/20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/2014 2014/20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/12/2014 2014/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2014 Pazartesi günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.07.2007 2007/7 Üniversitemiz Senatosu 07.06.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Kütüphane ve Dokümantasyon

Detaylı