Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri"

Transkript

1 Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

2 Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu

3 Smart BS Kurumsal Firmamız 1999 yılında bilgisayar ağlarının kurulumu, bakımı ve onarımı konuları ile iş hayatına başlamıştır. Şehir içi fiber optik altyapı projelerinde yer alıp önemli altyapı projelerini tamamlayarak büyük başarılara imza atmıştır. Network konusundaki deneyimi ile ev otomasyonu konusunda başlamış olduğumuz faaliyetlerimize, içerikleri birbirine paralel olduklarından dolayı, yelpazeyi biraz daha genişleterek iş yeri ofis, otel, hastane, yat ve inşaat konseptlerini de ekleyerek farklı alanlarda hizmet vermekteyiz.

4 Akıllı Yaşam Alanları Akıllı yaşam alanları ile konfor, g ü v e n l i k v e e n e r j i t a s a r r u f u hedeflenmektedir. Çeşitli otomasyon uygulamaları ile a k ı l l ı y a ş a m a l a n l a r ı n a v e akıllı eve sahip olabilirsiniz. E l e k t r i k a l t ya p ı s ı o t o m a s yo n a uygun olmalı, sigorta panosundan 2x2x0,8mm kesitli kablo ürünlere çekilmektedir. Akıllı yaşam ürünleri; sistem panosu, akıllı anahtarlar dokunmatik paneller, detektörler, termostat ve elektrikli vanalardır. Iphone / Android akıllı telefon ve tablet ile evinize uzaktan erişebilir ve kontrol edebilirsiniz.

5 Merkezi Sistem Isıtma Otomasyonu Merkezi Sistem Isıtma Kontrolü, kolektör v a n a l a r ı n ı n e l e k t r i k l i v a n a l a r i l e d e ğ i ş t i r i l m e s i i l e s a ğ l a n ı r. Termostatlar ve paneller ile oda bazlı ısıtma kontrolü, sıcaklık ayarı ve haftalık programlama yapılabilir. %30 a varan enerji tasarrufu kullanıma b a ğ l ı s a ğ l a n a b i l i r. Giriş, çıkış, tatil senaryoları ile ı s ı t m a k o n t r o l ü s a ğ l a n ı r. Iphone / Android akıllı telefon ve t a b l e t i l e u z a k t a n e r i ş i m.

6 Kombi Sistem Isıtma Otomasyonu Kombili Sistem Isıtma Kontrolü, kombiden çıkan kollektör vanalarının elektrikli vanalar i l e d e ğ i ş t i r i l m e s i i l e s a ğ l a n ı r. Termostatlar ve paneller ile oda bazlı ısıtma kontrolü, sıcaklık ayarı ve h a f t a l ı k p r o g r a m l a m a y a p ı l a b i l i r. %30 a varan enerji tasarrufu kullanıma b a ğ l ı s a ğ l a n a b i l i r. Giriş, çıkış, tatil senaryoları ile ı s ı t m a k o n t r o l ü s a ğ l a n ı r. Iphone / Android akıllı telefon ve tablet ile uzaktan erişim sağlanır.

7 İklimlendirme Klima sistemlerin kontrolü, uzaktan kumandanızdaki tüm fonksiyonların sisteme tanıtılması ile sağlanır. Paneller ile oda bazlı iklimlendirme kontrolü, sıcaklık ayarı ve haftalık p r o g r a m l a m a y a p ı l a b i l i r. %30 a varan enerji tasarrufu kullanıma b a ğ l ı s a ğ l a n a b i l i r. Giriş, çıkış, tatil senaryoları ile ı s ı t m a k o n t r o l ü s a ğ l a n ı r. Iphone / Android akıllı telefon ve tablet ile uzaktan erişim sağlanır.

8 Priz Kontrol Prizlere giden elektriğin kontrolü. Stand-By Cihazların kapatılması ile % 5 e n e r j i t a s a r u f u Giriş, çıkış, tatil senaryoları ile p r i z l e r i n k o n t r o l ü s a ğ l a n ı r. Ütü, ocak, elektrikli ısıtıcı prizlerinin kontrolü ile güvenliğin sağlanması. Iphone / Android akıllı telefon ve tablet ile uzaktan erişim sağlanır.

9 Aydınlatma Otomasyonu A y d ı n l a t m a - D i m m e r K o n t r o l ü Aydınlatmaların açma, kapama ve d i m m e r k o n t r o l ü Giriş, çıkış, tatil senaryoları ile a y d ı n l a t m a k o n t r o l ü s a ğ l a n ı r. Akıllı anahtarlar ve klasik anahtarlar ile a y d ı n l a t m a k o n t r o l ü s a ğ l a n ı r. Iphone / Android akıllı telefon ve t a b l e t i l e k o n t r o l s a ğ l a n ı r.

10 Güvenlik Sistemi Sensörler Güvenlik sistemi; çeşitli sensörler, siren ve kontrol ünitesinden oluşmaktadır. Gaz sensörü ile gaz vanasını, su taşma sensörü ile su vanasını otomatik k e s m e y a p a r a k e v i n i z i k o r u r. Yangın sensörleri olası yangını algılar ve alarm sireni ile evdekileri uyarabileceği g i b i g ü v e n l i ğ i d e u y a r a b i l i r. Giriş, çıkış, tatil senaryoları ile güvenlik sistemini otomatik devreye a l a b i l i r v e k a p a t a b i l i r s i n i z. Kontrol paneli ile güvenlik sistemini k o n t r o l e d e b i l i r s i n i z. Iphone / Android akıllı telefon ve tablet ile uzaktan erişim sağlanır.

11 Güvenlik Sistemi Hırsız Alarm H ı r s ı z a l a r m g ü v e n l i k s i s t e m i ; hareket sensöerleri, manyetik kontaklar, kameralarve kontrol ünitesinden oluşur. Hareket sensöerleri (PIR) ihlal durumunda güvenlik sistemini devreye alacaktır. M a n y e t i k k o n t a k l a r, k a p ı v e pencere girişlerinde ihlal olması d u r u m u n d a u y a r ı v e r e c e k t i r. K a m e r a l a r i l e e v i n i z i h e r a n k o n t r o l a l t ı n d a t u t a b i l i r s i n i z. Kontrol paneli ile güvenlik sistemini k o n t r o l e d e b i l i r s i n i z. Iphone / Android akıllı telefon ve tablet ile uzaktan erişim sağlanır.

12 Akıllı Ev Yönetimi Akıllı Anahtarlar Iphone / IOS Akıllı Cihazlar Android Akıllı Cihazlar Kontrol Paneli Görüntülü Diafon

13 Elektrik Enerjisi Tasarufu Türkiye`de toplam tüketilen elektrik Enerjisinin %25`i konutlarda tüketilmektedir. Aydınlatmaların, prizlerin, ısıtıcıların ve k l i m a l a r ı n k o n t r o l ü i l e e l e k t r i k e n e r j i s i t a s a r r u f u s a ğ l a n a b i l i r. Akıllı ev otomasyonu ile aydınlatmaların ve k l i m a l a r ı n k o n t r o l ü n ü s e n a r y o l a r i l e o t o m a t i k ç a l ı ş t ı r a b i l i r s i n i z. Priz kontrolü ile stand-by durumundaki cihazların tamamen kapatılması ile %5 enerji tasarrufu elde edilebilirsiniz.

14 Doğalgaz Tasarufu Türkiye`de toplam tüketilen doğalgazın %20`si konutlarda tüketilmektedir. Merkezi sistem ve kombili ısıtma sistemlerinde ısıtma otomasyonu ile %30 oranında tasarruf sağlanabilirsiniz. Termostatlar ile oda bazlı sıcaklık a y a r ı v e h a f t a l ı k p r o g r a m l a m a i l e t a s a r r u f s a ğ l a n a b i l i r s i n i z. Iphone/Android akıllı telefon ve tablet ile uzaktan erişim sayesinde, sıcaklık ayarı yaparak tasarruf sağlayabilirsiniz.

15 Akıllı Anahtarlar ile Yönetim Akıllı anahtarlar ile tek bir odayı kontrol edebileceğiniz gibi evinizde yer alan diğer fonksiyonları da kontrol edebilirsiniz. Akıllı anahtarı ihtiyaca göre 1,2,3,4,8 b u t o n l u, a ç m a k a p a m a, d i m e t m e a m a ç l ı k u l l a n a b i l i r s i n i z. Akıllı anahtarı, giriş-çıkış gibi oluşturulan senaryoları aktif etmek için kullanabilirsiniz. Mevcut anahtarlarınız, kuru kontaklar aracılığı ile akıllı anahtara dönüştürülebilir.

16 Kontrol Paneli ile Yönetim K o n t r o l p a n e l i i l e e v i n i z i n t ü m f o n k s i y o n l a r ı n ı t e k bir noktadan kontrol edebilirsiniz. Kontrol paneli ile açma, kapama, dim etme fonksiyonlarını, ısıtma, klima, multimedya s i s t e m l e r i n i k o n t r o l e d e b i l i r s i n i z. K o n t r o l P a n e l i n i g i r i ş, ç ı k ı ş tatil ve uyku gibi oluşturulan senaryoları aktif etmek için kullanabilirsiniz. Kontrol panelini güvenlik sistemini kontrol etmek için de kullanabilirsiniz.

17 IOS/Android ile Yönetim IOS ve Android akıllı cihazları ile kontrol, Ip modül ve yazılım ile olmaktadır. Açma, kapama, dim etme fonksiyonlarını, ısıtma, klima, multimedya ve güvenlik sistemlerini kontrol edebilirsiniz. IOS ve Android akıllı cihazları giriş, çıkış, tatil, uyku senaryoları aktif etmek i ç i n k u l l a n a b i l i r s i n i z. Akıllı evinize uzaktan erişebilir, ısıtma ve k l i m a s i s t e r k o n t r o l ü i l e e n e r j i t a s a r r u f u s a ğ l a y a b i l i r s i n i z.

18 Görüntülü Diafon Paneli Görüntülü diafon panelini, dış ünite, güvenlik ve daireler arası görüntülü g ö r ü ş m e i ç i n k u l l a n a b i l i r s i n i z. Görüntülü diafon paneli ile ayrıca akıllı evinizi kontrol edebilir, giriş çıkış gibi s e n a r y o l a r ı a k t i f e d e b i l i r s i n i z. Görüntülü diafon paneli, güvenlik sistemi p a n e l i o l a r a k d a k u l l a n ı l a b i l i r. Görüntülü diafon paneli, site içinde yer alan çocuk parkı kamerası gibi kameraları i z l e m e k i ç i n d e k u l l a n ı l a b i l i r.

19 Senaryolar (Giriş, Çıkış Tatil) Senaryolar ile tek bir tuşla bir çok f o n k s i y o n u n a y n ı a n d a çalışmasını sağlayabilirsiniz. Giriş senaryosu ile belirlediğiniz aydınlatma ve prizleri açma, ısıtma veya k l i m a y ı a k t i f e t m e s a ğ l a n a b i l i r. Çıkış senaryosu ile aydınlatma ve prizleri kapatma, güvenliği aktif etme, ısıtma ve klimayı kapatma yapılabilir. Tatil senaryosu ile tüm sistemleri kapatma, güvenliği devreye alma yapılabilir.

20 Senaryolar Senaryoları istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Spesifik senaryolar oluşturabilirsiniz. Senaryo uyarınca aydınlatmaları istediğiniz seviyede kısabilir. Isıtmayı belirlediğiniz d e r e c e y e a l a b i l i r s i n i z. Uyku senaryosu ile aydınlatmaları kapatabilir, sıcaklık derecesini azaltabilir, g ü v e n l i ğ i d e v r e y e a l a b i l i r s i n i z. Eğlence senaryosu ile multimedya cihazları açabilir, sesi ayarlayabilir, ışıkları kısabilirsiniz.

21 Ek Akıllı Ev Uygulamaları Motorlu Perde/ Jaluzi Otomasyonu AkıllıEv Yönetimi Ek Uygulamaları Bahçe Sulama Sistemleri Multimedya Sistemler Kontrol

22 Motorlu Perde/ Jaluzi Otomasyonu Motorlu perde / panjur / jaluzi kontrolü Motorlu perde, panjur ve jaluzilerin açma, kapama ve durdurma fonksiyonlarını k o n t r o l e d i l e b i l i r s i n i z. G i r i ş, ç ı k ı ş g i b i s e n a r y o l a r i l e m o t o r l u p e r d e k o n t r o l ü. I p h o n e / A n d r o i d a k ı l l ı ı t e l e f o n v e t a b l e t i l e u z a k e r i ş i m

23 Multimedya Sistemleri Kontrol Multimedya sistemler; TV, DVD, müzik s i s t e m l e r i k o n t r o l ü. Multimedya sistemlerinin uzaktan kumandasında yer alan tüm fonksiyonlarını k o n t r o l e d i l e b i l i r s i n i z. Eğlence, parti gibi senaryolar ile m u l t i m e d y a c i h a z k o n t r o l ü Iphone / Android akıllı telefon ve t a b l e t i l e u z a k t a n e r i ş i m

24 Bahçe Sulama Sistemleri Bahçe sulama sistemleri kontrolü Bahçe sulama sistemini açma, kapama, haftalık programlama ve hava istasyonuna g ö r e o t o m a t i k ç a l ı ş t ı r m a. Tatil gibi senaryolar ile bahçe sulama kontrolü Iphone / Android akıllı telefon ve t a b l e t i l e u z a k t a n e r i ş i m

25 Teşekkürler

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları Hastane Odaları Bayi : Gençlik Mah. 1312 Sok. Tekeli Apt. Kat: 1 No:4/4 07100 Muratpaşa Antalya TÜRKİYE Tel: +90 (242) 243 35 03 - Tel: +90 (555) 353 49 49 1 Merkez : Yenisehir Mah.

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları http://www.smartbs.com.tr SMART Bilişim Sistemleri 19 Mayıs Mah. İnönü Cad. Sümer Sok. Sümko Sitesi L3 Blok K:16 D:83 Kozyatağı 34736 Kadıköy İstanbul Türkiye Telefon : +90 216 3625656

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri 1. Giriş Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemi ilk kurulumda modüler olarak eklenip çıkartılabilen 3. Bölümde detayları verilen bileşenlerden oluşur. Fiyatlar daire alanına

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları SMARTBS Otomasyon ve Mühendislik http://www.smartbs.com.tr Merkez : Yenisehir Mah. TEM Yanyol. Aral Sok. No:17 Özkanca İş Merkezi K:4 D:5 34779 Ataşehir İstanbul - TÜRKİYE Şube :

Detaylı

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri. Ürün Kataloğu

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri.   Ürün Kataloğu Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com 2019 Ürün Kataloğu OTYOO Ayrıcalıkları... Düşük Maliyet Donanım ve yazılımlarımız yerli üretimdir. Bunun yanısıra donanımlarımızı kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz

Detaylı

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com AKILLI TASARIM Günümüz akıllı teknolojilerine ayak uyduran yenilikçi bir tasarım. Nigra ailesi, enerji verimliliği

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

Enjoy your smart life!

Enjoy your smart life! Enjoy your smart life! Akıllı Bina Sistemleri 02 AKILLI YAŞAMIN KEYFiNi ÇIKARIN HAKKIMIZDA ARS otomasyon dijital yaşam alanları teknolojisinde sektörün en son trendlerinin takip ve öncülüğünü yaparak yaşayan

Detaylı

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri. Ürün Kataloğu

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri.  Ürün Kataloğu Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com 2017 Ürün Kataloğu OTYOO Ayrıcalıkları... Düşük Maliyet Donanım ve yazılımlarımız yerli üretimdir. Bunun yanısıra donanımlarımızı kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz

Detaylı

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz)

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) Danışman Meltem Turhan Yöndem Hazırlayan Hüseyin Serkan Özaydin İstanbul-2017 1.Akıllı Ev Sistemi Nedir?

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

GENEL SİSTEM ŞEMASI. arayüzler SMART LIFE. input. pano. output KABLO TÜRLERİ. MAX.3 7" ekran. telekom dahili telefon. internet DT-2 SENSÖRLER MAX.

GENEL SİSTEM ŞEMASI. arayüzler SMART LIFE. input. pano. output KABLO TÜRLERİ. MAX.3 7 ekran. telekom dahili telefon. internet DT-2 SENSÖRLER MAX. GENEL SİSTEM ŞEMASI MAX.10 kart okuyucu MAX.10 2,8" ekran MAX.3 7" ekran 1 X CAT 6 DT-2 internet DT-2 SENSÖRLER su duman gaz pır 1 X CAT 6 1 X CAT 6 MAX.10 ısı sensörü panik butonu 2 X 0.75mm siren su

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com H ayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR

ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR Yaşanan mekanda iş süreçlerinin otomasyonu sayesinde oluşturulan akıllı ev, kullanıcısına konfor, güvenlik, kullanım ve maliyet unsurlarında destek sağlar. Konfor ve güvenliğin yanı

Detaylı

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI AKILLI EV SISTEMLERI Akıllı Ev Sistemleri ne Hoşgeldiniz Akıllı Ev Sistemleri ile eviniz hiç olmadığı kadar konforlu olacak. Evinizdeki bütün cihazları tek merkezden kontrol etme imkanı sunan Akıllı Ev

Detaylı

Hayatınıza değer katın...

Hayatınıza değer katın... Hayatınıza değer katın... Tüm yaşam alanları için %100 YERLİ ÜRETİM Katalog içeriği... Audio kimdir? Sayfa 4-5 Audio akıllı ev nedir? Sayfa 6-7 Huzurlu Yaşam Sayfa 8-9 Her Yerden Kontrol Sayfa 10-11 Güvenlik

Detaylı

SESLİ KOMUT İLE EVİNİZİ KONTOL EDİN

SESLİ KOMUT İLE EVİNİZİ KONTOL EDİN SESLİ KOMUT İLE EVİNİZİ KONTOL EDİN Akıllı Kumandalar, cep Aydınlatma telefonları, tablet bilgisayarlar gibi tüm Perde, Panjur ürünler ile uyumlu çalışabilen sistem, bütün TV-DVD, Ses Sistemi cihazlarınızı

Detaylı

Komple sistem çözümleri. Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri. Ürün Seçimleri

Komple sistem çözümleri. Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri. Ürün Seçimleri Not Daha fazla oda konforu için en iyi sistem çözümleri Siemens, kazan kontrol ürünleri alanında uzun yıllara dayanan deneyimini kullanarak tanınmış müşterileriyle yakın ilişki içinde ısıtma kontrol sistemlerinde

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 )

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 ) SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme Paket Sistem Fiyatları Temmuz.0 No ACIKLAMA Adet GSM Modülü Alternatif- ( x ) ( Ekranlı, tuştakımlı, DTMF kontrollü, giriş, çıkışlı ) GSM Modülü -: SMS yada telefon

Detaylı

AKILLI EV SİSTEMLERİ Güvenlik Enerji Konfor Emniyet

AKILLI EV SİSTEMLERİ Güvenlik Enerji Konfor Emniyet www.zipato.com.tr AKILLI EV SİSTEMLERİ Güvenlik Enerji Konfor Emniyet ZİPATO NEDİR? Zipato, bulut teknolojisi temelli interaktif güvenlik ve otomasyon sistemidir. Zipato akıllı yazılım ve donanımları yardımıyla

Detaylı

Modüler. d SMS, Telefon. ( Paket6 )... 7. ... 8 c. Daire Panosu ) :... 5

Modüler. d SMS, Telefon. ( Paket6 )... 7. ... 8 c. Daire Panosu ) :... 5 Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemlerii İçindekiler 1. Giriş... 2 2. Akıllı Ev Sistemiyle Neler Yapılabilir?... 3 3. Modüler Akıllı Ev Sistemi ve Bütçe Fiyatları... 4 a Temel Otomasyon ve Güvenlik Altyapı

Detaylı

AKILLI EV SİSTEMLERİ

AKILLI EV SİSTEMLERİ AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Yılların

Detaylı

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü.

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü. İkebana Evleri FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ Farklı bloklarda, 63 m2 ile 197 m2 arasında, 1+1 den 4+1 e farklı konut seçenekleri Daha geniş konut tercih edenler için 245 m2 ile 313 m2 arasında değişen özel

Detaylı

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ 2017 AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Detaylı

instabus Aydınlatma Otomasyonu Türker ÖZTÜRK Fizik Y. Mühendisi Teknik Müdür

instabus Aydınlatma Otomasyonu Türker ÖZTÜRK Fizik Y. Mühendisi Teknik Müdür instabus Aydınlatma Otomasyonu Türker ÖZTÜRK Fizik Y. Mühendisi Teknik Müdür EIBA European Installation Bus Association Avrupa Tesisat Veri Yolu Birliği 163 üye üretici firma 15910 çözüm ortağı 4500 den

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

Dokunmatik Panel Ürün Ailesi. Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu

Dokunmatik Panel Ürün Ailesi. Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu Dokunmatik Panel Ürün Ailesi Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu By Sunum Gündemi Bölüm 1 : Ön Hazırlık Aşaması Bölüm 2 : Kurulum Bölüm 3 : Uygulama Yükleme Bölüm 4 : Konfigürasyon Yükleme Bölüm 5 :

Detaylı

aklınız evinizde kalmasın

aklınız evinizde kalmasın Hayatınızı KOLAYLAŞTIRIN aklınız evinizde kalmasın YAŞAR inşaat yaşamı değerli kılan tek adres Yaşar İnşaat, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak hem proje sırasında hem de sonrasında inşaatlarına

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU

MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 UYGUNLUK BEYANI...1 1 UYGUNLUK BEYANI Bu klimanın 1999/5/EC Yönetmeliğinin başlıca gerekliliklerine ve ilgili diğer hükümlerine uygun olduğunu beyan ederiz.

Detaylı

Alarm Sistemleri Teknik Eğitim

Alarm Sistemleri Teknik Eğitim Alarm Sistemleri Teknik Eğitim İçerik Teknik Eğitim Sensör yapısı ve kurulumu Kablolama Panel diyagramı PC üzerinden programlama Tuş takımı üzerinden programlama 2 Teknik Eğitim Etkinleştirme Modları Gece

Detaylı

www.bademlislimvilla.com BURSA DA VİLLA GELENEĞİNİN BAŞLADIĞI YERDEYİZ...

www.bademlislimvilla.com BURSA DA VİLLA GELENEĞİNİN BAŞLADIĞI YERDEYİZ... www.bademlislimvilla.com BURSA DA VİLLA GELENEĞİNİN BAŞLADIĞI YERDEYİZ... ESTETİK VE TEKNİĞİN BULUŞTUĞU NOKTA... www.cozer.com.tr Bademli Slim Villaları sizi ev sahibi yapmaktan çok öte bir fikrin ürünü

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ALİ YİĞİT ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSİ aliyigit@mericgroup.com.tr EMO KONFERANS SALONU 16 MAYIS 2018 ANKARA ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ NELERDİR? Teknolojinin gelişimiyle

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Enerji Teknolojilerini Bizimle Takip Edin e-mobility Nanogen Teknoloji & UTES Endüstriyel ve RWE İşbirliği ile Türkiyede

Enerji Teknolojilerini Bizimle Takip Edin e-mobility Nanogen Teknoloji & UTES Endüstriyel ve RWE İşbirliği ile Türkiyede Elektrikli Araba Şarj İstasyonları Enerji Teknolojilerini Bizimle Takip Edin e-mobility Nanogen Teknoloji & UTES Endüstriyel ve RWE İşbirliği ile Türkiyede Elektrikli araba şarj istasyonları Günümüz küresel

Detaylı

SENSPLORER v3 Plus & Basic

SENSPLORER v3 Plus & Basic SENSPLORER v3 Plus & Basic SAREKS DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ M.NURETTİN SELÇUK CAD. NO:66/2 KIZILTOPRAK/İSTANBUL TEL:0216 38 12 8 FAX:0216 38 50 9 SİSTEM VE GENİŞLEME ÖZELLİĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME... SENSPLORERv3

Detaylı

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri + Havalı, sulu ve karışık ısıtma soğutma sistemlerine uygun bireysel konfor ürünleri Oransal oda sıcaklığı kontrol

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

KNX PROJELERİNDE FANCOIL ENTEGRASYONU

KNX PROJELERİNDE FANCOIL ENTEGRASYONU KNX PROJELERİNDE FANCOIL ENTEGRASYONU Metin UÇAR ABB Elektrik Sanayi A.Ş. metin.ucar@tr.abb.com ÖZET Günümüzde yaygın olarak kullanılan; yeni yapılan her türlü bina tipinde marka bağımsız olarak çalışabilen

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Enerji verimliliği ve konfor bir arada

Enerji verimliliği ve konfor bir arada Enerji verimliliği ve konfor bir arada Hayatın her alanında olduğu gibi; kamu ve eğitim kurumları da yeni projelerinde hayata Berker le konfor, estetik ve değer katıyor. 160 kamu ve kurumsal projeler 161

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

HIRSIZ ALARM SİSTEMİ SMART HOME. INTERNET OF THINGS Nesnelerin İnterneti

HIRSIZ ALARM SİSTEMİ SMART HOME. INTERNET OF THINGS Nesnelerin İnterneti HIRSIZ ALARM SİSTEMİ SMART HOME INTERNET OF THINGS Nesnelerin İnterneti HAKKIMIZDA Neutron Güvenlik Teknolojileri AŞ, video gözetim çözümlerinde ulusal ve uluslararası her yıl satış gelirinin yüzde 10

Detaylı

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com Eşsiz tasarımıyla ilk adımda ayrıcalığı hissedin Mimariye ilham veren tasarım Şehrin karmaşasından uzak, şehrin tam ortasında kusursuz bir yaşam. Binaya adımınızı

Detaylı

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır.

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır. Programlama Programlama nedir? Programlama; ısıtmanın otomatik, gözle görülür biçimde ve kullanıcının ortamda bulunduğu sürelere göre yönetilmesidir. Isıtma süreleri, 7 günlük veya 24 saatlik zaman dilimlerinde

Detaylı

A dan Z ye Güvenlik Sistemleri

A dan Z ye Güvenlik Sistemleri A dan Z ye Güvenlik Yangın Alarm Hırsız Alarm Personel Takip Akıllı Ev / Villa Görüntülü İletişim CCTV Kamera Mağaza Ürün Koruma CCTV KAMERA IP Sistemler Fiber optik sistemler AHD Sistemler MOBESE IR Bullet

Detaylı

Aşkabat Havalimanı Aşkabat Aşkabat Havalimanı Berker le havalanıyor

Aşkabat Havalimanı Aşkabat Aşkabat Havalimanı Berker le havalanıyor En üst düzey konfor En özel projeler için vazgeçilmez olan, estetik ve konfor beklentilerini en üst düzeyde karşılayan Berker akıllı bina çözümleri bu segmentin de ayrıcalıklı markası... 168 özel projeler

Detaylı

EMEK APARTMANI FENERBAHÇE. Aklınızdaki hayat, Fenerbahçe nin kalbinde sizi bekliyor.

EMEK APARTMANI FENERBAHÇE. Aklınızdaki hayat, Fenerbahçe nin kalbinde sizi bekliyor. EMEK APARTMANI FENERBAHÇE Aklınızdaki hayat, Fenerbahçe nin kalbinde sizi bekliyor. EMEK APARTMANI FENERBAHÇE KONUM VAZIYET PLANI BAĞDAT CADDESI EMEK APARTMANI EMEK APARTMANI ADRES Zühtüpaşa Mahallesi

Detaylı

2015-1 www.generallife.com.tr MARKA AÇIKLAMA ÜRÜN KODU FİYAT Analog Oda Termostatı Analog Oda Termostatı 230V ON/OFF Lambasız Ayar Düğmeli Sıcaklık Kalibrasyon Ayarı $ 15,50 Dijital LCD Ekran Oda Termostatları

Detaylı

SETCOMBT FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU. www.setcombt.com...

SETCOMBT FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU. www.setcombt.com... SETCOMBT FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU... FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU Bu klavuz projeleriniz için kolay bir şekilde fiyat belirlemeniz için hazırlanmış.aşağıdaki aşamaları takip ettiğinizde projeniz için doğru fiyatlar

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

HIRSIZ ALARM SİSTEMİ SMART HOME. INTERNET OF THINGS Nesnelerin İnterneti

HIRSIZ ALARM SİSTEMİ SMART HOME. INTERNET OF THINGS Nesnelerin İnterneti HIRSIZ ALARM SİSTEMİ SMART HOME INTERNET OF THINGS Nesnelerin İnterneti HAKKIMIZDA Neutron Güvenlik Teknolojileri AŞ, video gözetim çözümlerinde ulusal ve uluslararası her yıl satış gelirinin yüzde 10

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com Hayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media oynatıcılara

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

Ürün yelpazemiz. Sistem kontrol panelleri Güneş enerjisi istasyonları VBus aksesuarları

Ürün yelpazemiz. Sistem kontrol panelleri Güneş enerjisi istasyonları VBus aksesuarları Ürün yelpazemiz Kalorifer ve Güneşle Isıtma ile ilgili tüm otomatik kontrol sistemleri Sistem kontrol panelleri Güneş enerjisi istasyonları VBus aksesuarları Yetkili Satıcı: www.aknur.com Üretici Firma:

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

2 YIL Garanti. Y aptırmak Çok Kolay. Akıllı Ev Pak Audio Garantisi e Bütün kç Mont r. Akıllı Ev Paketleri ile. Sesli Komut ile Yönetilir

2 YIL Garanti. Y aptırmak Çok Kolay. Akıllı Ev Pak Audio Garantisi e Bütün kç Mont r. Akıllı Ev Paketleri ile. Sesli Komut ile Yönetilir Akıllı Ev Paketleri ile Akıllı Ev Sistemi Y aptırmak Çok Kolay 2 YIL Garanti Akıllı Ev Pak Audio Garantisi e Bütün kç Mont r Sesli Komut ile Yönetilir %100 YERLİ ÜRETİM www o.com.tr Audio Akıllı Ev Paketleri

Detaylı

ALIŞILMIŞIN ÖTESİNDE, TÜM GÖRKEMİYLE YÜKSELEN BENZERSİZ BİR PROJE

ALIŞILMIŞIN ÖTESİNDE, TÜM GÖRKEMİYLE YÜKSELEN BENZERSİZ BİR PROJE R E S I D E N C E N O. 1 0 3 ALIŞILMIŞIN ÖTESİNDE, TÜM GÖRKEMİYLE YÜKSELEN BENZERSİZ BİR PROJE KILIÇLAR İNŞAAT A.Ş. ARNET BASIN YAYIN A.Ş. SOHO YAPI GRUP A.Ş. ARKON TARIM A.Ş. ANADOLU ÖĞRETİM A.Ş. GALLARDO

Detaylı

Adım Adım Panel Programlama

Adım Adım Panel Programlama Adım Adım Panel Programlama Tuş Takımı üzerinden Programlama (AKC137-P2, AKC337-P2) 1. Devreye Alma: Tüm sensörler bağlanıp sistem devreye alınma aşamasında enerji verilir sonra ENT tuşuna basılır ve ekran

Detaylı

Kamu ve Kurumsal. Enerji verimliliği ve konfor bir arada...

Kamu ve Kurumsal. Enerji verimliliği ve konfor bir arada... Kamu ve Kurumsal Enerji verimliliği ve konfor bir arada... Hayatın her alanında olduğu gibi Kamu ve Eğitim Kurumları da yeni projelerinde Berker le projelerine değer, konfor ve estetik katıyorlar. 1 BERKER

Detaylı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı Klimalar için elektrik tasarruf cihazı %20 - %40 arasında enerji tasarrufu 9.000 48.000 btu duvar, pencere, dolap, tavan klimaları ve ufak güç merkezli klimalara uygun Isıtma ve soğutma konumunda etkili

Detaylı

ZAYIF AKIM. EMO 23. Dönem Yapı Denetim Komisyonu 1

ZAYIF AKIM. EMO 23. Dönem Yapı Denetim Komisyonu 1 ZAYIF AKIM 1 ZAYIF AKIM NELERİ KAPSAR Telefon Tesisatı TV tesisatı Güvenlik tesisatı Data Tesisatı Akıllı binanın bir kısmı Yangın Algılama ve İhbar tesisatı Anons sistemi Sinyalizasyon İntercom tesisatı

Detaylı

ARGENOM ELEKTRONİK GENEL TANITIMI

ARGENOM ELEKTRONİK GENEL TANITIMI ARGENOM ELEKTRONİK GENEL TANITIMI Hazırlayan: Uğur Çatak Tasarım Direktörü ugur.catak@argenom.com 1 Tanıtım Hakkımızda Ürünler SerNet TM Ürün Grubu UzakRöle TM Ürün Grubu Elektroduyu TM Ürün Grubu FPGA

Detaylı

Fan Coil Kontrol Vanaları

Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları PN20 Küresel Kontrol Vanaları Min. 4 C - Max 95 C (Glikol

Detaylı

BAYRAKTUTAN'dan Bursa Osmangazi II. Bölge Panayır'da 5.390 m2 Arazi

BAYRAKTUTAN'dan Bursa Osmangazi II. Bölge Panayır'da 5.390 m2 Arazi BAYRAKTUTAN'dan Bursa Osmangazi II. Bölge Panayır'da 5.390 m2 Arazi Binadaki Kat Sayısı. : Krediye Uygun : İç Özellikler 1 Mutfak ( Laminant ) 1 Otopark 1 ADSL 2 Parke Zemin 2 Site İçerisinde 2 Ankastre

Detaylı

MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT

MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT REZİDANS PROJELERİ - İŞ YERLERİ - OFİSLER - MAĞAZALAR - HASTANELER İÇİN OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ - ENERJİ TASARRUF PROJE VE OTOMASYONLARI - AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

Aydınlatma Otomasyonu LED Aydınlatma Çözümleri Akıllı uygulamalarla maksimum enerji tasarrufu

Aydınlatma Otomasyonu LED Aydınlatma Çözümleri Akıllı uygulamalarla maksimum enerji tasarrufu Aydınlatma Otomasyonu LED Aydınlatma Çözümleri Akıllı uygulamalarla maksimum enerji tasarrufu DALI Merkezi Kontrol Sistemi DALI aydınlatma kontrol uygulaması armatürlerin merkezi olarak tekil veya grup

Detaylı

EDELWEISS RESIDENCE AKILLI EV OTOMASYON SİSTEMİ

EDELWEISS RESIDENCE AKILLI EV OTOMASYON SİSTEMİ EDELWEISS RESIDENCE AKILLI EV OTOMASYON SİSTEMİ 1. GİRİŞ 2. SİSTEM TANIMI VE KAPSAMI 3. SİSTEM BİLEŞENLERİ 3.1 GÜVENLİK ALARM SİSTEMİ 3.2 VİDEO İNTERKOM SİSTEMİ 3.3 IP TELEFON SİSTEMİ 3.4 IP TV SİSTEMİ

Detaylı

Hayatınızı mutlu hale getirmek için tasarlanmış

Hayatınızı mutlu hale getirmek için tasarlanmış Hayatınızı mutlu hale getirmek için tasarlanmış Home Center Lite, FIBARO Sistemi inanılmaz kompakt beyin - Size konfor yeni bir boyut sunmak onuruna sahip. İhtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanmış bir özelliğine

Detaylı

EVLER NE KADAR AKILLI OLMALI, TASARIM ve UYGULAMADAKİ PROBLEMLER, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

EVLER NE KADAR AKILLI OLMALI, TASARIM ve UYGULAMADAKİ PROBLEMLER, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ EVLER NE KADAR AKILLI OLMALI, TASARIM ve UYGULAMADAKİ PROBLEMLER, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÖZET Duygu ÖZDENİZ Legrand Elektrik San.A.Ş. duygu.dundar@legrand.com.tr Son dönemde tüm dünya ile birlikte ülkemizde de

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

Anahtar ve Priz Grubu Bağlantı Şemaları

Anahtar ve Priz Grubu Bağlantı Şemaları Anahtar Işıklı Anahtar Işıklı Komütatör Işıklı Komütatör Uyarı Anahtarı Jaluzi M Zil Butonu Işıklı Zil Butonu 12V / 220 V ight Işıklı ight / Energy Saver Kapı Otomatiği Üçlü Anahtar 3 Tuşlu (1+3) 1 Giriş,

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

Bilgisayar Kontrollü Dimmer - DimPro.

Bilgisayar Kontrollü Dimmer - DimPro. Bilgisayar Kontrollü Dimmer - DimPro www.ayasofyaenerji.com.tr 1 Neden ŞART! 27.07.2013 tarihli, 28720 sayılı Resmi Gazetenin; Madde 6 nın 3.bölümünün C fıkrasına göre; c) Aydınlık şiddeti algılayıcılı

Detaylı

Denizin bereketini arıyor çocuklar ellerinde oltaları. Denizin huzuruna varıyor anneler, babalar gözlerinde umutları

Denizin bereketini arıyor çocuklar ellerinde oltaları. Denizin huzuruna varıyor anneler, babalar gözlerinde umutları Denizin bereketini arıyor çocuklar ellerinde oltaları Denizin huzuruna varıyor anneler, babalar gözlerinde umutları Denizi tutkuyla kucaklıyor Asrın Konakları Mutluluğa Adım Atın... hakkımızda Kuran Şirketler

Detaylı

TEK ÜRÜN İLE HER UYGULAMAYA ÇÖZÜM ECL Kontrol Panel Serisi ile İşin Sırrı Kartlarda...

TEK ÜRÜN İLE HER UYGULAMAYA ÇÖZÜM ECL Kontrol Panel Serisi ile İşin Sırrı Kartlarda... KAZAN OTOMASYONU 11 TEK ÜRÜN İLE HER UYGULAMAYA ÇÖZÜM ECL Kontrol Panel Serisi ile İşin Sırrı Kartlarda... ECL serisi paneller ısıtma ve kullanım sıcak suyu için yüksek konfor seviyesi ve optimum enerji

Detaylı

Ameliyathane Kontrol Paneli

Ameliyathane Kontrol Paneli > LINUX Tabanlı İşletim Sistemi > 21.5 Kapasitif Dokunmatik Ekran > Smart Care Uyarı Sistemi > RS-485 ve TCP/IP Haberleşme Altyapısı > MP3 Oynatıcı > PDF Görüntüleme > Scada ve HBYS Entegrasyonu > Web

Detaylı

Binanızı nasıl akıllı bir hale getirirsiniz. Merten KNX

Binanızı nasıl akıllı bir hale getirirsiniz. Merten KNX Binanızı nasıl akıllı bir hale getirirsiniz Merten KNX Bina fonksiyonlarını kolayca, ekonomik ve esnek bir şekilde kontrol edin Merten KNX 2 Tüm taleplerinizi tek bir çatı altında toplamanız mümkün mü?

Detaylı

www.akillibisey.com AKILLI EV SİSTEMLERİ KONFORUN, GÜVENLİĞİN ve ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN YENİ ADRESİ...

www.akillibisey.com AKILLI EV SİSTEMLERİ KONFORUN, GÜVENLİĞİN ve ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN YENİ ADRESİ... www.akillibisey.com AKILLI EV SİSTEMLERİ KONFORUN, GÜVENLİĞİN ve ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN YENİ ADRESİ... GÜVENLİK ve DAHA FAZLASI BÜTÜNLEŞİK EV OTOMASYONU Zipato, bulut teknolojisi temelli interaktif güvenlik

Detaylı

Kumanda sistemleri. Aksesuarlar RTD. Daikin portfoyünün BMS sistemine entegrasyonu. veya direnç kontağı üzerinden iç ünite kumandası.

Kumanda sistemleri. Aksesuarlar RTD. Daikin portfoyünün BMS sistemine entegrasyonu. veya direnç kontağı üzerinden iç ünite kumandası. Aksesuarlar Kumanda sistemleri o d b u s a r a y ü z ü - R T D odbus üzerinden Daikin portfoyünün BS sistemine entegrasyonu 0~10 volt, kuru kontak veya direnç kontağı üzerinden iç ünite kumandası Perakende

Detaylı

Rezidans Yaşamının Farkını ARENA NÜANS ta Yaşayın.

Rezidans Yaşamının Farkını ARENA NÜANS ta Yaşayın. Rezidans Yaşamının Farkını ARENA NÜANS ta Yaşayın. 444 4 946 www.arenanuans.com info@arenanuans.com Barbaros Hayrettin Paşa Mh. 2289 Sk. No: 9 Beylikdüzü/İSTANBUL 444 4 946 www.arenanuans.com info@arenanuans.com

Detaylı

Anahtar ve Priz Grubu Bağlantı Şemaları

Anahtar ve Priz Grubu Bağlantı Şemaları Anahtar Işıklı Anahtar Işıklı Komütatör Işıklı Komütatör Uyarı Anahtarı Jaluzi M Zil Butonu Işıklı Zil Butonu V / 0 V ight Işıklı ight / Energy Saver Kapı Otomatiği Üçlü Anahtar Tuşlu (+) Giriş, Çıkış

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

Votec ve iştirakleri; KOSGEB, TIGEM ve Tübitak tarafından desteklenmektedir. Çeşitli şehirlerdeki Teknokent lerde Ar-Ge ofislerine sahiptir.

Votec ve iştirakleri; KOSGEB, TIGEM ve Tübitak tarafından desteklenmektedir. Çeşitli şehirlerdeki Teknokent lerde Ar-Ge ofislerine sahiptir. Akıllı ev nedir nasıl uygulanır? Akıllı ev son yıllarda daha modern, konforlu ve belirli durumlara tepki veren evler için kullanılan bir terimdir. Zaman ve enerji yönetimi yaparak, %30 a varan oranda tasarruf

Detaylı

İçerik. Otel Otomasyonunda Uzmanlık Otel Odasında Komple Kontrol Merkezi Yönetilebilirlik. Çeşitli Otomasyon Protokolleri ile Uyum

İçerik. Otel Otomasyonunda Uzmanlık Otel Odasında Komple Kontrol Merkezi Yönetilebilirlik. Çeşitli Otomasyon Protokolleri ile Uyum NEDEN EMT CONTROLS? İçerik Otel Otomasyonunda Uzmanlık Otel Odasında Komple Kontrol Merkezi Yönetilebilirlik Müşteri Kullanım Senaryoları Uzaktan Arıza Denetimi Müşteri Kullanım İstatistikleri Çeşitli

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

Ameliyathane Kontrol Paneli

Ameliyathane Kontrol Paneli > LINUX Tabanlı İşletim Sistemi > 21 Kapasitif Dokunmatik Ekran > Smart Care Uyarı Sistemi > RS-485 ve TCP/IP Haberleşme Altyapısı > Saat ve Kronometre > Genel Aydınlatma Kontrolü > Hands Free Telefon

Detaylı