BLW-303KTS Kişi/Çocuk Takip Saati Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BLW-303KTS Kişi/Çocuk Takip Saati Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1

2 BLW-303KTS Kişi/Çocuk Takip Saati Kullanım Kılavuzu

3 İçindekiler

4 1. Caref Watch Tanıtımı Caref 2, bir uygulama üzerinden gerçek zamanlı konum bilgisi alabileceğiniz bir GPS takip saatidir. Uygulamayı app store, google play ya da adresinden indirebilirsiniz. Caref 2, takanların konumlarını en iyi şekilde tespit edebilmek için gelişmiş 3 teknoloji kullanır; GPS, wifi ve LBS (konum tabanlı servis). Pembe Siyah Mavi 2. Sim Kart Caref watch için çağrı yapma, GPRS, SMS ve çağrı kimliği tanımlama özelliği olan bir 2G, 3G ya da 4G SIM kart gereklidir. Saatin arka kapağını uygun bir tornavida ile açarak SIM kart yuvasına mikro SIM karftnızı yerleştirebilirsiniz.

5 BLW-303KTS Şarj Kablosu Şarj Portu 3. Şarj Saati şarj edebilmek için lütfen uygun şarj cihazı ve kablosu kullanın. Aşağıda görüldüğü üzere caref 2, şarj için manyetik çekimli giriş kullanmaktadır. Saatin tam şarj olabilmesi için yaklaşık 2.5 saate ihtiyacı vardır. Saat tamamen şarj olduğunda ekranda batarya dolu ikonu görünecektir. (A) (D) (C) 4. Arayüz Tanımları 4.1 Sağ Taraf Profili (A): Mikrofon; (B): Ses Alçaltma; Sesi azaltmak için basınız. 3 saniye basılı tuttuğunuzda saat Kayıtlı Acil Çağrı numaralarından 2.sini arar. (C): Ses Yükseltme; Sesi yükseltmek için basınız. 3 saniye basılı tuttuğunuzda saat Kayıtlı Acil Çağrı numaralarından 1.sini arar. (D): Açma/Kapama TuşuAçma/Kapama tuşuna basftğınızda sırasıyla anasayfa, IMEI ve diğer saat modları sırasıyle gösterilir.saati açmak ya da kapatmak İçin 3 saniye basılı tutunuz. (B)

6 (G) (I) (E) 4.2 Sol Taraf Profili; (E): Su Geçirmezlik Testi Su geçirmezlik testi için servis tarafından kullanılmaktadır. (F): SOS Düğmesi; SOS düğmesine basftğınızda sesli konuşma ikonu ekranda gösterilecektir. Daha sonra + tuşuna basarak sesinizi kaydedebilirsiniz. Tuşu bırakftktan sonra sesli mesajınız kayıtlı numaralara otomatik gönderilecektir. 3 saniye basılı tuttuğunuzda saat Acil Durum Numaralarını birisi cevaplayana kadar arayacaktır. (F) (J) (K) (L) 4.3 Ekran Tanımları; (G): GSM sinyal gücü, (I ): Batarya göstergesi (J): Gün (L): Tarih (K): S.O.S. Alarmı aktivasyon göstergesi (Mesajlaşma Modu) (Yeni Sesli Mesaj) (Ses Kaydediliyor) (Sesli Mesaj Oynatılıyor)

7 5. App Ayarları 5.1 APP yi kurma ve bir kayıt oluşturma; Akıllı telefonunuza kurulum yapmak için aşağıdaki QR kodunu taratabilir ya da APP adresini ziyaret edebilirsiniz. Kullanmaya başlamadan önce lütfen bir hesap oluşturun. APP saate SMS göndermek için sorduğunda lütfen Evet seçin. Birkaç mesaj ile saate GPRS ayarları için bazı komutlar gönderecektir. 5.2 APP ye saat ekleme; Uygulamaya oturum açftğınızda ana ekranda Saat Ekle (Add Watch) butonu göreceksiniz. Tıkladıktan sonra saat size arka kapakta ya da kutusunun üstünde bulunan QR kodunu taramak için soracakftr. Eğer tarama başarısız olursa IMEI numarasını elle yazarak saati ekleyebilirsiniz

8 5.3 APP Özellikleri 5.3.1; Gerçek Zamanlı Konum Gösterme (Google Haritalarda) Hesap oluşturduktan ve SIM karft saate takftktan sonra sinyal kalitesinin iyi olduğu bir konumda bulunuyorsanız, birkaç dakika içinde uygulamanın ana ekranı üzerinden konum takibi yapmaya başlayabilirsiniz ; Arama Yapma ve Uzaktan Dinleme; Saati Arama Ayarlar > Telefon Numaraları > Beyaz Liste Numaraları kısmında aramak istediğiniz telefon numaralarını girin. Sadece Beyaz Listede bulunan numaralar saati arayabilir. Saati takan kişi +, - ya da S düğmelerine basarak çağrıyı cevaplayabilir, güç düğmesine basarak da çağrıyı reddedebilir. Konuşma sırasında +, - düğmelerine basılarak ses arttırılıp, azaltılabilir. 10 saniye çaldıktan sonra saat otomatik olarak gelen çağrıyı cevaplayacaktır. Uzaktan Dinleme; Ana ekranda Uzaktan Dinlemeyi Aktive Et(Activate Voice Monitor) sekmesine basarak saati uzaktan dinleyebilirsiniz. Sekmeye basftndan sonra saat kullanıcıya uyarı vermeden sizi otomatik olarak geri arayacaktır.

9 5.3.3; Konum Geçmişini Kontrol Etme Ana ekranda, Location History(Konum Geçmişi) butonunu bulabilirsiniz. Butona basarak, Konum Geçmişinize ulaşabilirsiniz. Harita üzerinden geçmişse dönük konum takibi yapabilir ve geçtiğiniz rotayı harita üzerinden gözlemleyebilirsiniz ; Alarm Mesajları Uygulama ekranın en alftnda Alarm sekmesini bulabilirsiniz. Buraya ftklayarak Acil Durum, Düşük Batarya, Güvenli Bölgeye Girildi/Güvenli Bölgeden Çıkıldı gibi mesajları görebilirsiniz.

10 5.5 Voices Chat Caref 2 Sesli Mesajlaşma özelliği sayesinde aile bireylerinin haberleşme kabiliyetlerini arftracak ve GPRS kullandığı için daha düşük maliyetler sunacakftr. Sesli Mesajlaşma özelliği için uygulama ekranın en alftnda bulunan Voice(Ses) sekmesine tıklayabilirsiniz. Tek seferde en fazla 10 saniyelik olmak üzere 6 adet mesaj gönderebilirsiniz. Saat takan kişi S düğmesine basarak ekranda mesajlaşma menüsünü görebilir. Kullanıcı butonuna basılı tutarak mesajını okumalıdır. Kullanıcı butonunu bırakır bırakmaz saat mesajı otomatik olarak APP hesabında bağlı olan numaralara gönderecektir. Saat gönderme limiti olmaksınız 15 saniyelik kayıtları gönderebilir. Fakat veri kaybını önlemek için tek seferde en fazla 5 adet mesaj gönderilmesi tavsiye edilmektedir.

11 5.6 APP Ayarları 5.6.1; Çocuk Profili Ayarları Uygulama ekranından ayarlar sekmesine ftklayabilir ve saat takan kişinin ayarlarını düzenlemek için isme ya da fotoğrafına ftklayabilirsiniz. Düzenleme ekranına geldiğinizde fotoğraf ve zaman dilimi değiştirme, çocuğunuzun saati kapaftp açmasını engelleme ayarlarını yapabilirsiniz. Ayrıca IMEI, saatin SIM kart numarası ve doğrulama kodu gibi bilgilere de yine aynı menüden erişebilirsiniz ; Güvenli Bölge Ayarları Ekle butonuna basarak Safe Zone(Güvenli Bölge) ekleyebilirsiniz. 10 âdete güvenli bölge ekleyebilirsiniz ve isimlendirebilirsiniz. Güvenli bölge çemberini en az 200 metre olmak üzere istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

12 5.6.3 Telefon Numaraları Ayarları Acil Durum Numaraları Ayarları Phone Numbers(Telefon Numaraları) ayarlarına girdikten sonra 3 adet Acil Durum Numarası ekleyebilirsiniz. İlk numara hiçbir zaman boş olamaz ve saatten + düğmesi 3 saniye süreyle basıldığında aranan ilk numaradır. 2. Numara ise saatten düğmesine 3 saniye süreyle basıldığında aranan numaradır. Saatten S düğmesine basıldığında ise cihaz üç numarayı sırasıyla aralarından birisi cevap verene kadar arayacakftr. Beyaz Liste Numaraları Ayarları Sadece Beyaz Liste numaralarına eklediğiniz telefonlar saaati arayabilirler. Diğer numaralara izin verilmez. İstediğiniz kadar Beyaz Liste numarası ekleyebilirsiniz ; Alarm Ayarları İstenilen saate cihazın alarm çalması için ayarlama yapabileceğiniz menüdür.

13 Saati Devreye Alma Saat kutunun içinden çıkan tornavida yardımı ile açılır, Micro sim kart saatin içerisine takır ve kapağı açıldığı şekilde kapatılır, Cep telefonlarının mobil mağazalarından mobil uygulamasını cep telefonumuza indiriyoruz. Gator Mobil uygulamada ayarlar menüsünden saatin IMEI numarasını yada kare barkodunu okutarak kaydediyoruz, Saate bir isim verilir ve SMS işleminden sonra arama yapması gereken numaraları, saat ayarlarını mobil uygulamaya kaydediyoruz. Saat ve tarih ayarlarını mobil uygulama üzerinden değiştirebiliyoruz.

14 Hat Ayarları Saati devreye almak için sim kart içerisine takılıyken aşağıdaki iki SMS bir cep telefonu üzerinden cihazın içerisindeki hatta SMS olarak gönderilecek. Her iki gönderimde de geri doğrulama SMS gelecek, 1. SMS gönderildiğinde doğrulama SMS geldikten sonra 2. SMS gönderilmelidir. 1. SMS Ayar 1 2. SMS Ayar 2 Bu SMS Biges tarafından gönderilmelidir. Saatin içerisine hat takıldıktan sonra den teknik destek alarak saat aktif edilir.

15 Hayatın Her Alanında Biges Çözümleri ile Güvenliğiniz Emin Ellerde Teşekkürler CCTV Alarm GKS Yangın Otopark Bilişim

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU EWD8989 KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılacak kart, Mikro Sim olmalıdır. ÖNEMLİ2: Mikro Sim kartın PIN kodu bir telefon yardımıyla kaldırıldıktan sonra saate takılmalı. Uygulamayı Akıllı Telefonunuza

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

2. ADIM : Sim Kart Yerleştirildikten sonra Açma-Kapama (1) Tuşu İle Kol Saatini Açınız.

2. ADIM : Sim Kart Yerleştirildikten sonra Açma-Kapama (1) Tuşu İle Kol Saatini Açınız. SAİL GÜVENLİK ÇOCUK KOL SAATİ KULLANIM KILAVUZU 1- Açma/Kapama Tuşu 2- Sos Tuşu 3- Menü Tuşu 4- Arama ve Cevaplama Tuşu Sım kart Yerleştirme ve Kol Saati Tanıtma 1. ADIM : Sim kartınızın nano kesimde olduğuna

Detaylı

ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılmak üzere Operatörünüzden internet, SMS ve dakika kullanım hakkı olan bir Nano SIM Kart almalısınız.

ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılmak üzere Operatörünüzden internet, SMS ve dakika kullanım hakkı olan bir Nano SIM Kart almalısınız. ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılmak üzere Operatörünüzden internet, SMS ve dakika kullanım hakkı olan bir Nano SIM Kart almalısınız. ÖNEMLİ 2: Nano SIM kartın PIN kodu, bir telefon yardımıyla kaldırıldıktan sonra

Detaylı

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden (Turkcell ve Vodafone kartlarını öneriyoruz) interneti olan,

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Çok Önemli Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden ( Turkcell ve Vodafon sim kartlarını öneriyoruz )

Detaylı

Serviscell Mobil Veli Uygulaması

Serviscell Mobil Veli Uygulaması Serviscell Mobil Veli Uygulaması KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Önsöz 2 Menü 3 Bildirimler 5 Servis Aracı 8 Ayarlar 9 SAYIN VELİMİZ; Hacettepe Teknokent bünyesinde geliştirilen Serviscell sisteminin öncelikli

Detaylı

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU MOBİL KAZA TUTANAĞI UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 1. UYGULAMA YÜKLEME App store ya da Google Play Store dan Mobil Kaza Tutanağı uygulamasını aratarak telefonunuza uygulamayı

Detaylı

WİKY WATCH KURULUM KLAVUZU

WİKY WATCH KURULUM KLAVUZU WİKY WATCH KURULUM KLAVUZU SAATİ YENİ ALDIM... 2 - Cihazı yeni aldım ne yapmalıyım?... 2 - Cihazın Çalışması için sim kart gereklimidir?... 2 - Sim kartı nasıl ve nereden almalıyım?... 2 - Sim kartı aldığım

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi Yusuf Noyan AYDIN Aydın Dış Ticaret Altınkum Mahallesi 430 Sokak No:2/4 Konyaaltı ANTALYA Telefon : + 90 242 229 96 50 www.aypro.com info@aypro.com CG - G5 GSM Modüllü Alarm Sistemi GSM / SMS / RFID Alarm

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ SETİ

HIZLI BAŞLANGIÇ SETİ HIZLI BAŞLANGIÇ SETİ Kuzzum bir takip SİSTEMİDİR. Bu sistemin 2 bileşeni vardır; 1. Harita ve Takip Yazılımı web görünümü akıllı telefon görünümü 2. Kuzzum Çocuk Takip Cihazı 1. Harita ve Takip Yazılımı

Detaylı

T.C Harran Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu

T.C Harran Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu T.C Harran Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu Üniversitemiz EBYS Mobil Uygulamasını kullanabilmek için; *Anroid İşletim Sistemi

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Ege Seramik mobil aplikasyonu, Türk Seramik ve Vitrifiye Sektörü nün lider markaları olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye ürünleri hakkında tüm bilgileri içerir. Bu uygulama

Detaylı

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. UYGULAMAYI YÜKLEME... 3 3. KULANICI LOGİN İŞLEMLERİ... 3 3.1. Uygulamaya İlk Kez Giriş Yapma... 3 3.2. Daha Önce Web

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR SAATİ YENİ ALDIM

SIKÇA SORULAN SORULAR SAATİ YENİ ALDIM SIKÇA SORULAN SORULAR SAATİ YENİ ALDIM - Cihazı yeni aldım ne yapmalıyım? - Cevap: Saatinizi usb şarj girişinden notebook, powerbank vs gibi cihazlardan 4 saat boyunca şarj ediniz. - Cihazın Çalışması

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR...

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... Sıramatik Uygulaması; DenizBank Şubelerinden fiili olarak sıra numarası almadan işlem yapabilmek için alınması gereken sıra numarasını tek

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

BASIT TELEFON. duckma.com PHONOTTO. Kullanıcı Kılavuzu. Version: 1

BASIT TELEFON. duckma.com PHONOTTO. Kullanıcı Kılavuzu. Version: 1 BASIT TELEFON PHONOTTO Kullanıcı Kılavuzu Version: 1 Kurulum Sihirbazı Uygulamayı çalıştırınca Kurulum Sihirbazı başlayacak ve ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre ayarlar yapılandırılacaktır. İlk ekran

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU KAZA TESPİT TUTANAĞI UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 1. UYGULAMA GİRİŞİ App store ya da Google Play Store dan Mobil Kaza Tutanağı uygulamasını aratarak telefonunuza uygulamayı

Detaylı

Horoz Programlanabilir Zaman Rölesi

Horoz Programlanabilir Zaman Rölesi Horoz lanabilir Zaman Rölesi 1 Giriş: Horoz programlanabilir zaman rölesi android işletim sistemine sahip mobil cihazlar ile bluetooth üzerinden programlanabilen bir zaman rölesidir. Röle üzerinde 1 adet

Detaylı

Rezistivite Cihazı Kullanım Klavuzu

Rezistivite Cihazı Kullanım Klavuzu Rezistivite Cihazı Kullanım Klavuzu Açılış ekranı açıklamaları: 1 - Son çalışma aç : Cizhazda en son çalışma yaptığınız dosyayı açar. 2 - Dosya aç : İstediğiniz dosyayı açmanızı sağlar. 3 Yeni çalışma

Detaylı

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost Kullanım Kılavuzu jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ AVUKATLAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 1.1. E-İMZA İLE UETS OTURUM AÇMA... 3 1.2. TC KİMLİK NO İLE UETS OTURUM AÇMA...

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmetten faydalanarak T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan ÖSYS sonucunda yerleşmiş olduğunuz

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU Kale Alarm uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra Kale Alarm size bildirim gönderebilmek için izin isteyecektir. Uyarı, ses ve işaret bildirimi almak istiyorsanız

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi K12Net Veli Yardım Kılavuzu K12Net e Erişim K12Net Erişim Bilgilerini Güncelleme K12Net te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme K12Net Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

Krm.MobilTapu Uygulaması Kullanımı

Krm.MobilTapu Uygulaması Kullanımı Krm.MobilTapu Uygulaması Kullanımı Krm.MobilTAPU, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol şartlarını sağlayan resmi kurumların güncel tapu ve kadastro verilerine Android ve IOS tabanlı cep telefonlarından

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu

Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu Türk Telekom Güvenlik Güvenli Aile(Safe Family) Ürünü Kurulum Kılavuzu Kurulum tamamlandıktan sonra çocukların cihazlarına Safe Family uygulamasının kurulması gerekmektedir. PC için http://family.mcafee.com/

Detaylı

Türkçe Kullanıcı Kılavuzu ATS Global Türkel Mini GSM

Türkçe Kullanıcı Kılavuzu ATS Global Türkel Mini GSM ATS Global Türkel Mini GSM 1 - Güvenlik Uyarıları Ürününüzü güvenle kullanım için a ağıdaki yönergelere uyunuz. Ats Mini GSM 'i kullanmak için yerel GSM operatörünüzden Ses ve SMS hizmetlerine acik bir

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ZORUNLU ALICILAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. HESAPLARIN AÇILMASI VE AKTİVASYON İŞLEMİ... 3 2. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 2.1. E-İMZA İLE UETS

Detaylı

fastpay Uygulama Kılavuzu

fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek başkasına

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu Değerli müşterimiz FiloWay Filo Yönetim Sistemlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, sistemi verimli kullanabilmek için lütfen bu kılavuzu dikkatle inceleyiniz her

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU I. Serviscell Online Kayıt Sayfasına Giriş II. Kullanıcı Girişi III. Ana Sayfa IV. Araç İzleme V. Bildirimleriniz

Detaylı

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Bu kılavuz, üç arı uygulamayı cihazınıza nasıl indireceğinizi anlatmaktadır. Lütfen bu araştırmada kullanılacak olan tüm uygulamalarda aynı e-posta adresini kullandığınızdan

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu Jabra Elite 25e Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar.

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. Akıllı zile basıldığında ev içerisindeki zil aksesuarı çalar ve bu sırada

Detaylı

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 9 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Öğrencilerimizin taşınabilir cihazlarından

Detaylı

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri İçindekiler Başlarken... 3 Ses ve görüntü ayarları için;... 3 1. Adım Hoparlör Kurulumu:... 5 2. Adım Mikrofon Kurulumu:... 6 3. Adım Kamera

Detaylı

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU YÖNETİM PANELİ 1-Kategori Tanımlama: Sistemde öncelikle kategori eklemelisiniz. Kategori eklemek için işlemler menüsünden kategoriler sekmesini tıklayınız.

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Splitter Kullanıcı

Detaylı

Uzaktan Eğitim Programlarına Giriş Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Programlarına Giriş Kılavuzu Uzaktan Eğitim Programlarına Giriş Kılavuzu Bu kılavuzda, sizlere Uzaktan Eğitim Bölümüne Android işletim sistemi yüklü cihazlar kullanarak E-Nocta sistemine girişi anlatacağız. 1- İlk olarak cihazın Google

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ Uygulama adresi: www.e-pdo.com e-pdö web uygulamasını kullanabilmek için; En güncel Google Chrome web tarayıcısı, Mikrofon (Bas Konuş sisteminde

Detaylı

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/steel 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu 9205371 3. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ Ýþbu belgede, NOKIA CORPORATION, bu PD-14 ürününün önem taþýyan gereksinimlerle ve 1999/5/EC Yönetmeliðinin ilgili

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ. www.e-pdo.com

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ. www.e-pdo.com DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ www.e-pdo.com Uygulama adresi: e-pdö web uygulamasını kullanabilmek için; En güncel Google Chrome web tarayıcısı, Mikrofon (Bas Konuş sisteminde

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

Personel Kullanım Kılavuzu.

Personel Kullanım Kılavuzu. Personel Kullanım Kılavuzu www.kodnova.com/vitaapp UYGULAMAYA GİRİŞ 01 a b c d e f Kodnova Yazılım Hizmetleri Kodnova Yazılım Hizmetleri a. Personel Girişi ile giriş yaptığınızda kurum kodu, kurum şifre,

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1 Güncelleme Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme Nedeni - PC Uygulaması, Windows platformundaki masaüstü PC ler üzerinde çalışır.

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web

Detaylı

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT Teslimat kapsamı Teslimat kapsamı şunları içerir: - BT Drive Free 114 - Lityum-iyon batarya - 12 Volt DC araç şarj adaptörü - USB şarj kablosu - Güneşliğe montaj klipsi - Kullanım

Detaylı

TURKCELL MaxiPLUS 5. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TURKCELL MaxiPLUS 5. Hızlı Başlangıç Kılavuzu TURKCELL MaxiPLUS 5 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Telefona Genel Bakış Güç Tuşu Kulaklık LED Gösterge Şarj/ USB Girişi Dokunmatik Ekran Ana Ekran Tuşu Arama Tuşu Menü Tuşu Geri Tuşu Kulaklık Girişi Ses Tuşları

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU SmartVision Görme Engelliler İçin Özel Olarak Tasarlanmış İlk Akıllı Telefon HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Giriş www.ailleteknik.com SmartVision görme engelliler için özel tasarlanmış ilk Android sistemli akıllı

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANIM DOKÜMANI

MOBİL UYGULAMA KULLANIM DOKÜMANI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU AŞI TAKİP SİSTEMİ MOBİL UYGULAMA KULLANIM DOKÜMANI Aşı Takip Sistemi Bilgilerine daha kolay ulaşabilmeniz için Aşı Takip Sistemi Mobil uygulaması Android

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web tarayıcınızda açık durumdayken güvenilen sitelere ekleme işlemi

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

fastpay Kullanıcı Kılavuzu

fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay Kullanıcı Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek

Detaylı

Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı

Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı Sınav Bilgileri Tarih: 28 Mayıs 2018 Saat: 10:00 Sınav 80 soru 100 dakikadır. Her soru 1,25 puan (toplam 100 puan) dır. Her soruda 5 adet şık bulunmaktadır.

Detaylı

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA 1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA Mardin Artuklu Üniversitesi 2015-2016 güz yarıyıldan itibaren Senato kararı ile üniversitemiz bünyesinde bulunan ön lisans ve lisans programlarında görülmekte olan

Detaylı

Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu

Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu R Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu PWR HDD Digital Video Recorder 1 İÇİNDEKİLER Mobil Cihaz Uygulaması... 3 Cihaz Ekleme... 6 Manuel Cihaz Ekleme...6 Çevirimiçi Cihaz Ekleme...15 Mobil Cihazdan Mobil Cihaza

Detaylı

BQ Gsm Acil Arama Modülü Kullanım Kılavuzu

BQ Gsm Acil Arama Modülü Kullanım Kılavuzu BQ110-02 Gsm Acil Arama Modülü Döküman Ver: 1.9.0 İçindekiler 1. BQ110-02 Hakkında 3 2. Cihaz Özellikleri 4 3. Cihaz Görünümü 5 3.1. Besleme Girişi 6 3.2. Buton Girişleri 6 3.3. Mikrofon Girişi 6 3.4.

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA E10 Serisi Kullanım

Detaylı

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1 e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 2 İÇİNDEKİLER 1. e-icraproplus Nedir?... 3 2. e-icraproplus İle UYAP Üzerinde Takip Açma... 3 2.1 Vekalet Görselinin İcraPro ya

Detaylı

Çağrı Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Çağrı Uygulaması Kullanım Kılavuzu Çağrı Uygulaması Kullanım Kılavuzu Web Çağrı uygulamasıyla açmış olduğunuz çağrılara ilişkin olarak; Tekil bir çağrı numarası (Örnek: 005404) alırsınız. Çağrılarınız, ilgili gruplara otomatik olarak sistem

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARINDA YAŞANAN BAŞLICA ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM NAVİGASYON NASIL ÇALIŞIR? 1 Navigasyon cihazında bulunan GPS alıcısı, uydu sinyalleri aracılığıyla

Detaylı

DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU

DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU Elektronik Belge Yönetim Sistemi Yardım Üniversitemize kurulumu yapılan EBYS tüm birimlerimizde gerçek ortamda kullanıma açılmıştır. Kullanıcılarımız sisteme giriş yapabilmesi için OMÜ e-posta (@omu.edu.tr

Detaylı

ELARI FixiTime 3. Kullanım kılavuzu

ELARI FixiTime 3. Kullanım kılavuzu ELARI FixiTime 3 Kullanım kılavuzu Kutu İçeriği: FixiTime3 USB Şarj Kablosu Kullanım Kılavuzu Fixi hakkında daha fazla bilgi edinin: 3 FixiTime3 Ön Görünüm 1. Güç Tuşu: Saati Açmak veya kapamak için 3

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Afadist Kullanım Kılavuzu

Afadist Kullanım Kılavuzu Afadist Splash Ekranı Afadist Kullanım Kılavuzu Uygulama açılırken ekrana gelen, uygulamanın sahiplerini belirten ekrandır. Bu ekranda herhangi bir işlem yapılamaz. Bir kaç saniye içinde yerini login ekranına

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Ortam İzleyici Kullanım Kılavuzu

Ortam İzleyici Kullanım Kılavuzu Ortam İzleyici Kullanım Kılavuzu BARAN ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ İçindekiler Ana Ekran... 2 Mail kurulum Ekranı... 3 Cihaz Ekleme ve Otomatik Tarama Ekranı... 4 Manuel Cihaz Ekleme ve Adlandırma...

Detaylı

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web tarayıcınızda açık durumdayken güvenilen sitelere ekleme

Detaylı