Her bakımdan üstün performans. KX-HDV SIP masa telefonu serisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Her bakımdan üstün performans. KX-HDV SIP masa telefonu serisi"

Transkript

1 Her bakımdan üstün performans KX-HDV SIP masa telefonu serisi

2 Ödün vermeksizin maliyet tasarrufu SIP masa telefonlarının yenilikçi KX-HDV serisi tek bir pakette size olağanüstü iletişim performansı, kusursuz güvenilirlik ve uzun vadede tasarruf imkânı sunuyor. Mükemmel netlikte HD ses, parlak LCD teknolojisi ve BroadSoft desteğinin yanı sıra birden çok hatta bağlanabilme özelliği bulunan bu çok yönlü dünya lideri seri, şimdi de dokunmatik ekran ve masaüstü video olanakları iletişim sağlıyor.

3 Renkli TFT dokunmatik panel Kolay BroadSoft UC-One doğrulama. IP kameraya bağlanabilme özelliği Telefonun üzerinde bulunan monitör olarak kullanılan ekran, esnek suç engelleme ve yerinde yönetim imkanları sunarak her türlü durumu doğrulamayı kolaylaştırıyor. Video iletişimi Üç kişiye kadar video görüntülü konuşma olanağı. Bu sayede düzenlenen hızlı ve kolay mini video konferanslar daha esnek iş fırsatları yaratıyor.

4 KX-HDV430 Esnek Görsel İletişim 16 hatlı IP telefon Entegre video kamera 4.3" renkli dokunmatik TFT LCD panel IP kameraya bağlanabilme özelliği* 224 tuşa kadar tercihe bağlı genişletme özelliği ile 24 esnek fonksiyon tuşu Geniş bant HD ses BroadSoft dahil UC özellikleri desteği Entegre Bluetooth Entegre video kamerası sayesinde çeşitli video iletişim seçenekleri ve uzaktan görsel olarak izleme imkanı sunan çok yönlü KX-HDV430, yüksek kalitesiyle Panasonic in tamamlanan masa telefonları serisine katılıyor. Düşük maliyetli bakım, kolay kurulum ve uzun süreli güvenilirlik sayesinde bu gelişmiş model hem ev hem de ofis ortamı için ideal ve uygun maliyetli bir çözüm sunuyor. *Sadece Panasonic IP kamera modelleri KX-NTV150 ve KX-NTV160 Renkli TFT dokunmatik panel Video iletişimi Entegre video kamera IP kamera bağlama özelliği* HD ses kalitesi Geniş bant performansını Arka ışıklı KX-HDV430 ın telefonun renkli LCD Ürünü bir IP kamera ile en üst düzeye çıkarmak 4.3" renkli LCD paneli, ekranı aracılığıyla yüz ilişkilendirerek, ve mükemmel netlikte video görüntülerini canlı yüze iletişim kurmanıza masanızdan kalkmanıza iletişim sağlamak için ve net bir hale getiriyor olanak sağlarken, bile gerek kalmadan tam dupleks hoparlör, ve size kolay ve anlaşılır 3 katılımcılı video fabrikanız veya satış akustik yankı giderme ve kullanım imkanı sunuyor. konferans özelliği de uzak yeriniz gibi alan içi paket kaybı gizleme dahil ve giderek daha esnek yerleri izleyebilirsiniz. geniş bant ses özellikli hale gelen iş toplantılarını mümkün kılıyor. * Sadece Panasonic IP kamera modelleri KX-NTV150 ve KX-NTV160 HD ses kalitesi sağlar.

5 KX-HDV330 İş iletişimi parmaklarınızın ucunda 12 hatlı IP telefon 4.3" renkli dokunmatik TFT LCD panel Entegre Bluetooth 224 tuşa kadar tercihe bağlı genişletme özelliği ile 24 esnek fonksiyon tuşu Tam dupleks hoparlörlü telefon Dokunmatik LCD panel, artırılmış fonksiyon tuşları ve en çok 12 hattı bağlama özelliklerini barındıran Panasonic KX-HDV330, uygun fiyatlı yüksek kalite sunuyor. Masa telefonu serisi tüm ürünlerde olduğu gibi düşük maliyetli bakım, kolay kurulum ve uzun süreli güvenilirlik özellikleri sayesinde KX-HDV330, işletmenizin boyutu ne olursa olsun en ileri teknolojili ve en uygun maliyetli çözümü sunuyor. Geniş bant HD ses BroadSoft dahil UC özellikleri desteği Renkli TFT dokunmatik panel Entegre Bluetooth Gelen aramalara HD ses kalitesi Geniş bant performansını Çoklu hat ve fonksiyon tuşları KX-HDV330 un 4.3" pürüzsüz ve kusursuz en üst düzeye çıkarmak En çok 12 hatta arka ışıklı dokunmatik şekilde yanıt vermek ve mükemmel netlikte bağlanma özelliğine LCD paneli, metinlerin için kablosuz bir iletişim sağlamak için sahip olan KX-HDV330, daha kolay bir şekilde kulaklık tam dupleks hoparlör, 24 fonksiyon tuşuyla okunmasına olanak kullanabilirsiniz. akustik yankı giderme ve daha fazla hız, kolaylık ve sağlar ve kolay anlaşılır paket kaybı gizleme dahil kullanılabilirlik sağlıyor. kullanım imkânı sunar. geniş bant ses özellikli Esnek işlevsellik özelliği, HD ses kalitesi sağlar. isteğe bağlı genişletme modülümüzle 224 tuşa kadar genişletme sağlar.

6 KX-HDV230 Çok sayıda özellik, minimum maliyet 6 hatlı IP telefon 2.3" ana LCD ekran 5" kendinden etiketli LCD Kolay kurulumu, düşük maliyetli bakımı ve uzun hizmet ömrü kapasitesiyle, KX-HDV230 düşük sahip olma maliyeti ve daha iyi yatırım getirisi sağlarken aynı zamanda küçük işletme ortamı için çok önemli olan iletişimde mükemmelliği sunmaya devam eder. Geniş bant HD ses Tam dupleks hoparlörlü telefon BroadSoft UC-One/ uacsta dahil UC özellikleri için destek 2 LAN GbE portu İyileştirilmiş kullanılabilir ve esneklik Kendinden etiketli 12 fonksiyon tuşu 24 adete kadar numara HD ses kalitesi Geniş bant performansını en üst düzeye çıkarmak Arkadan aydınlatmalı, büyük, kolay okunabilir LCD Altı hatta kadar, kaydedilebilirken, ve mükemmel netlikte 2.3" ana LCD ve 5" 2 x Gigabit Ethernet 12 fonksiyon tuşu iletişim sağlamak için kendinden etiketli, ve PoE. Gigabit Ethernet ekranda sürekli olarak tam dupleks hoparlör, arkadan aydınlatmalı ve tek bir ünitenin altı görüntülenir. Esnek akustik giderme ve paket LCD metinlerin kolay adete kadar hatta işlevsellik özelliği, isteğe kaybı gizleme dahil geniş okunmasını ve hızla bağlanabilmesi, bağlı genişletme bant ses özellikli HD ses erişilmesini sağlayarak, iletişimin düzgün ve modülümüzle 224 tuşa kalitesi sağlar. günlük iletişimde hız ve kolay olmasını sağlar. kadar genişletme sağlar. hassasiyet sağlar. PoE uyumluluğu da AC adaptörü gereksimini ortadan kaldırır.

7 KX-HDV130 Maliyeti düşünen işletmeler için esnek özellikler 2 hatlı IP telefon 2.3" LCD ekran Geniş bant HD ses Tam dupleks hoparlörlü telefon BroadSoft UC-One/ uacsta dahil UC özellikleri için destek 2 x LAN bağlantı noktası Panasonic KX-HDV130 IP telefon bir dizi katma değer sağlayan özelliğin yanında ideal düşük maliyet/yüksek kalite dengesini sağlar. İhtiyaç duydukları güvenilir, esnek performansı sunan bütçe dostu teknolojiler arayan ticari kullanıcılar için tasarlanan, KX-HDV130, profesyonel düzeydeki iletişimi şimdiye kadar hiç olmadığı kadar erişilebilir yapıyor. Kolay montaj ve bakım Tüm işletme sahiplerinin bileceği üzere telefon almanın ilk maliyeti hikayenin sadece bir bölümüdür. KX-HDV130 kolay montajı, kullanımı ve bakımı sayesinde uzun vadede maliyetten tasarruf edilmesini sağlar. Kullanıcılar telefonun herhangi bir gecikme olmaksızın çalışır durumda olduğunu ve tavizsiz güvenilirliğinin bakım maliyetlerinin mutlak minimumda tutulmasını sağladığını görür. Eşdeğer olarak, bekleme modundayken telefon asgari düzeyde güç harcayarak yine maliyetleri kısar. Düz ve ince tasarım KX-HDV130 düz ve ince tasarımı sayesinde HD ses kalitesi Profesyonel kullanıcıların talep ettiği Hat tuşları ve programlanabilir tuşlar 2.3" LCD ekran 132 x 64 piksel çözünürlüğe sahip pek çok ofisteki masa net iletişim özelliklerini Çalıştırma panelinde 2.3" geniş ekran dört üstlerine mükemmel sağlamak ve ses iki hat tuşu ve bilgi satırını gösterir. şekilde uyar. kalitesini ve geniş bant programlanabilir tuşlar KX-HDV130 deki Maksimum kullanım iletişim performansını bulunur. Bu kullanıcıların ekranda kullanma kolaylığı için, 10 tuş maksimum seviyeye daha fazla hız ve kolaylık kolaylığı sağlamak için konkav yapıdadır ve çıkarmak için için tuşlara fonksiyon arkadan aydınlatmalı bir telefon 30º veya 45º KX-HDV130 un atayabilmelerini sağlar. LCD bulunur. ye eğilebilir. donanımında ve yazılımında tam dupleks, akustik yankı giderme ve paket kaybı gizleme gibi çeşitli geniş bant HD ses özellikleri bir arada bulunmaktadır.

8 KX-HDV20 IP DSS Konsolu 40 DSS (20 düğme x 2 sayfa) Doğrudan İstasyon Seçimi Önceden programlanabilir tek dokunmalı numara çevirme 5" kendinden etiketli LCD Meşgul İstasyon Sinyali KX-HDV230/KX- HDV330/KX-HDV430 ile doğrudan bağlantı Her telefon için maksimum 5 DSS konsolu bağlanabilir Hem siyah hem de beyaz renk seçeneklerinin olduğu şık ve oldukça modern tasarım her türden ofis dekoruna uyum sağlar. KX-HDV20 Teknik özellikleri LCD (kendinden etiketli) LCD ara ışık KX-HDV x 384 nokta 5" grafik Esnek fonksiyon tuşu 20 Sayfa tuşu Kendinden etiketli sayfalar 1 (aç/kapat) 2 sayfa Giriş/çıkış bağlantısı (arayüz) Özel RJ11 x 2 (USB sinyali) Güç ana telefonun AC adaptöründen sağlanır Genişleme modülünde kendiden güç kaynağı AC adaptörü PoE AC adaptörü Desteklenmez Desteklenmez Kurulum Masa standı 3 konum (30 /45 /60 ) Duvara Montaj (dahil) Maksimum genişleme üniteleri Maks. 5 ünite Ebatlar (GxDxY) (mm) 110 x 176 x 121 (30 ) 110 x 176 x 153 (45 ) 110 x 175 x 177 (60 )

9 KX-HDV SIP masa telefonu serisi KX-HDV130 KX-HDV330 KX-HDV230 KX-HDV430 KX-HDV20

10 KX-HDV SIP masa telefonu serisi ayrıntıları KX-HDV430 Telefon özellikleri LCD ekran 4.3" renkli TFT LCD dokunmatik ekran Esnek fonksiyon tuşları Kendinden etiketli 24 esnek fonksiyon tuşu* 1 Gizli arama (CLIR), Gizli arama reddetme Çağrı yönlendirme, Çağrı tutma, Çağrı aktarma, Çağrı bekletme Arayan numara (CLIP, CNIP), Arayan Numara engelleme Özel zil sesi Rahatsız etmeyin Zil sesi seçimi Yerel telefon defteri numaraya kadar (500 kayıt x 5 numara) LDAP/XML uzak rehber Kara listeler En çok 30 liste Entegre Bluetooth IP özellikleri SIP Hesapları 16 IP Versiyonu IPv4, IPv6 NAT gezinme [STUN I Rport [RFC3581] I Port Delme Gömülü web sunucu Servis Kalitesi [Katman 3 ToS DSCP I 802.1p I Q etiketleme [VLAN] Ses özellikleri HD ses Geniş bant kodek G.722 Dar bant kodek G.711a-law, G.711μ-law, G.729a DTMF Bant içi, Bant dışı (RFC2833), SIP BİLGİ Tam dupleks hoparlörlü telefon AEC / PLC BroadSoft uyumlu* 2 Arabirim Ethernet portu 2 x 10/100/1000 Mbps Video özellikleri Video kodek H.264 Video arama biçimi QCIF, QVGA, CIF, VGA, 720p Kare hızı seçimi 30fps'ye kadar IP kameraya bağlanabilme özelliği *3 *1 Opsiyonel genişleme modülüyle 224 tuşa kadar. *2 Temel arama özelliği, cevapsız arama görüntüleme, N-yönlü konferans, Meşgul Lambası Alanı, arama merkezi, arama parkı bildirimi, tıkla ve ara, Özellik Tuşu Senkronizasyonu, paylaşımlı arama görünümü, BroadSoft Xsi, BroadSoft Presence, BroadSoft Xsi Phonebook. *3 Sadece Panasonic IP kamera modelleri KX-NTV150 ve KX-NTV160

11 KX-HDV330 KX-HDV230 KX-HDV " arka ışıklı renkli LCD dokunmatik panel 2.3" ana LCD ve 5" kendinden etiketli LCD 2.3" LCD ekran Kendinden etiketli 24 esnek fonksiyon tuşu* 1 Kendinden etiketli 12 esnek fonksiyon tuşu* numaraya kadar (500 kayıt x 5 numara) 500 adet numaraya kadar 500 adet numaraya kadar En çok 30 liste En çok 30 liste En çok 30 liste IPv4, IPv6 IPv4, IPv6 IPv4, IPv6 G.722 G.722 G.722 G.711a-law, G.711μ-law, G.729a G.711a-law, G.711μ-law, G.729a G.711a-law, G.711μ-law, G.729a Bant içi, Bant dışı (RFC2833), SIP BİLGİ Bant içi, Bant dışı (RFC2833), SIP BİLGİ Bant içi, Bant dışı (RFC2833), SIP BİLGİ Ev et Ev et Ev et 2 x 10/100/1000 Base-T 2 x 10/100/1000 Base-T 2 x 10/100/1000 Base-T KX-HDV20 İsteğe Bağlı Genişletme Modülü (DSS) LCD LED donanım tuşu Kontrol arayüzü Güç kaynağı 160 x 384 nokta tek renkli grafik ekran, arka ışıklı LED li (20 x esnek fonksiyon tuşu için kendinden etiketli) 20 x esnek fonksiyon tuşu LED i (kırmızı/mavi) 20 x esnek fonksiyon tuşu LEDs (kendinden etiketli ekran için 1 x sayfa açma/kapama tuşu) RJ11 (6P6C) üzerinde 2 x USB sinyali (biri giriş, diğeri çıkış) Ana telefondan (HDV230/HDV330/HDV430)

12 KX-HDV SIP masa telefonu serisi hakkında daha fazlasını keşfetmeye hazır mısınız? Tüm ayrıntılar için business.panasonic.com.tr adresini ziyaret edin 1_ SEP2016_TR_V1 Ürünlerimizi en son teknoloji ve üretimlere uygun hale getirmek için makul her türlü model, boyut, renk değişikliği ve ürün modifikasyonu yapma hakkını saklı tutarız. Panasonic Elektronik Satış A.Ş. Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No: Sancaktepe, Istanbul Turkey

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar Her bakımdan üstün performans KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar Her koşulda uygun maliyet Yeni nesil KX-HDV serisi telefonlar, ekonomik fiyatlarla olağanüstü esneklik ve kullanılabilirlik özellikleri

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

Kompakt Hibrit IP-PBX KX-HTS32

Kompakt Hibrit IP-PBX KX-HTS32 Kompakt Hibrit IP-PBX KX-HTS32 SIP İzleme Sesli Mesaj BYOD KOMPLE ILETIŞIM ÇÖZÜMÜ Panasonic'in KX-HTS32 Kompakt Hibrit IP-PBX cihazı genç ve yenilikçi kuruluşlar, konut tipi binalar ve klinikler, güvenlik,

Detaylı

OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR

OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR AMT-6110 AMT-6110S ANALOG TELEFON AMT-6110 Tek Hatlı 10 Adet Misafir Servis Tuşlu Analog Telefon AMT-6110S Tek Hatlı 10 Adet Misafir Servis Tuşlu Handsfree

Detaylı

İletişim Çözümleri. KX-NSX Serisi Yeni İşyeri İletişim Sunucusu

İletişim Çözümleri. KX-NSX Serisi Yeni İşyeri İletişim Sunucusu İletişim Çözümleri KX-NSX Serisi Yeni İşyeri İletişim Sunucusu KX-NSX Serisi Şirketlerde, işlerin verimli bir şekilde yürümesi gerekmektedir. İş iletişim sistemleri, işletim maliyetlerini ve diğer giderleri

Detaylı

Terminaller İLETIŞIMI NASIL ARTIRACAĞINIZI SEÇME ÖZGÜRLÜĞÜ

Terminaller İLETIŞIMI NASIL ARTIRACAĞINIZI SEÇME ÖZGÜRLÜĞÜ Terminaller İLETIŞIMI NASIL ARTIRACAĞINIZI SEÇME ÖZGÜRLÜĞÜ İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ VERİMLİ İLETİŞİMİ SUNAN TELEFONLAR Olağanüstü ses kalitesi ve kanıtlanmış güvenilirlik Sezgisel, şık, kullanıcı dostu tasarım

Detaylı

İŞ YERİNDE HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ KAREL IP DECT SİSTEM

İŞ YERİNDE HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ KAREL IP DECT SİSTEM İŞ YERİNDE HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ KAREL IP DECT SİSTEM KAREL IP DECT SİSTEMİ, HER BÜYÜKLÜKTEKİ İŞLETME İÇİN, GELİŞMİŞ IP ÖZELLİKLERİ, ESNEK, ÖLÇEKLENEBİLİR YAPISI İLE EKONOMİK BİR KABLOSUZ HABERLEŞME ÇÖZÜMÜDÜR.

Detaylı

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN ÜRÜNLER. test teknoloji. Bizim için önemli olan iş ve aşkı birbirine karıştırabilmek.

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN ÜRÜNLER. test teknoloji. Bizim için önemli olan iş ve aşkı birbirine karıştırabilmek. Bizim için önemli olan iş ve aşkı birbirine karıştırabilmek. *Fanvil birden fazla ekranı renkli olan telefonu tanıtan ilk markadır. HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN ÜRÜNLER DSS için ikinci LCD ekran, Kapı telefonundan

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu SMT-i5243 Tanım IP Telefonlar sesi data paketlerine çevirerek her türlü data hattı üzerinden telefon görüşmesi sağlamaya yarayan cihazlardır. Bu sayede ADSL,

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

Gigaset ten küçük ofislere büyük teknoloji: DX800A - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Gigaset ten küçük ofislere büyük teknoloji: DX800A - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Sabit telefonda sektörün güçlü oyuncusu Gigaset, VoIP, ISDN ve sabit hatlı aramalar için hibrid masaüstü telefon DX800A yı kullanıcılara sunuyor. Birçok özelliği bir araya getiren DX800A, küçük ofislerin

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED Genel Bakış SD-Z246, 23,6" sıfır istemci entegreli bir IPS LED monitördür. Teradici Tera2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z246 sıfır istemci, VMware tabanlı

Detaylı

KALİTELİ İLETİŞİM MALİYET AZALTMA GÜCÜ PANASONIC KX-TGP600 AKILLI IP KABLOSUZ TELEFON SİSTEMİ

KALİTELİ İLETİŞİM MALİYET AZALTMA GÜCÜ PANASONIC KX-TGP600 AKILLI IP KABLOSUZ TELEFON SİSTEMİ KALİTELİ İLETİŞİM MALİYET AZALTMA GÜCÜ PANASONIC KX-TGP600 AKILLI IP KABLOSUZ TELEFON SİSTEMİ TAMAMEN KABLOSUZ İLETİŞİM ÇÖZÜMÜ KX-TGP600 Kalite önemli, maliyet düşürme de dikkate alınması gereken bir konu

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük 65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 ViewSonic CD6510, haftada 7 gün, günde 16 saat çalışma kapasitesine sahip 65 boyutunda dayanıklı 4K LED kurumsal ekrandır. Üründeki dahili tarayıcı, internetteki

Detaylı

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ İŞLETMELER İÇİN TASARLANAN MS26IP, IP VE GELİŞMİŞ İLETİŞİM ÖZELLİKLERİNİ SİSTEME ENTEGRE OLARAK SUNAR. SANTRALLA BİRLİKTE BEDELSİZ SUNULAN ÖZELLİKLER

Detaylı

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ İŞLETMELER İÇİN TASARLANAN MS26IP, IP VE GELİŞMİŞ İLETİŞİM ÖZELLİKLERİNİ SİSTEME ENTEGRE OLARAK SUNAR. SANTRALLA BİRLİKTE BEDELSİZ SUNULAN ÖZELLİKLER

Detaylı

FİYAT LİSTESİ SANTRAL / TERMİNAL / YAKINSAMA ÜRÜNLERİ AĞUSTOS 2018 USD

FİYAT LİSTESİ SANTRAL / TERMİNAL / YAKINSAMA ÜRÜNLERİ AĞUSTOS 2018 USD FİYAT LİSTESİ SANTRAL / TERMİNAL / YAKINSAMA ÜRÜNLERİ AĞUSTOS 2018 USD ANALOG SANTRALLAR VE AVANTAJLI PAKET FİYATLARI MS26-38-48 Serisi Analog Santrallar MS26S 2/6 Sabit Kapasiteli Analog Santral $177

Detaylı

ASUS VT207N 10 Parmak Çoklu Dokunmatik Sezgisel Dokunmatik Deneyimi

ASUS VT207N 10 Parmak Çoklu Dokunmatik Sezgisel Dokunmatik Deneyimi 10 Parmak Dokunmatik Ekranda Nefes Kesen Görsellerin Tadını Çıkarın 10 parmak dokunmatik ekran ile girdileriniz sezgisel olarak algılanır 100.000.000:1 ASUS Akıllı Kontrast Oranı ve 5ms tepki süresi ile

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Mobil İnternet Telefonu (Softphone) Panasonic Mobil İnternet Telefonu (Softphone) ile üretkenliği artırma ve maliyetleri kontrol altına alma özgürlüğü

Mobil İnternet Telefonu (Softphone) Panasonic Mobil İnternet Telefonu (Softphone) ile üretkenliği artırma ve maliyetleri kontrol altına alma özgürlüğü Mobil İnternet Telefonu (Softphone) Panasonic Mobil İnternet Telefonu (Softphone) ile üretkenliği artırma ve maliyetleri kontrol altına alma özgürlüğü S uygun maliyetli Ses ve görüntüyü bir araya getirin

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

SC-Z56. Genel Bakış. Yüksek performanslı Teradici işlemci ve 512MB sistem belleği

SC-Z56. Genel Bakış. Yüksek performanslı Teradici işlemci ve 512MB sistem belleği Genel Bakış ViewSonic SC-Z56 dört çıkışlı sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda güvenli, yönetilmesi kolay, güvenilir bir seçenek arayan şirketler için mükemmel çözümdür. VMware Horizon View sertifikasına

Detaylı

19" Geniş Ekran LED Monitör

19 Geniş Ekran LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA1917a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768 çözünürlük ve 5 ms tepki

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA E10 Serisi Kullanım

Detaylı

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör Genel Bakış Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD monitör, Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve 10 bit sinyal

Detaylı

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Kullanma Kılavuzu DA-70863 1. GİRİŞ Digitus tam fonksiyonel üniversal takma birimi, USB tip C tam donanımlı bir çalışma alanı oluşturmanız için size her şeyi sunuyor.

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran

27 10 nokta dokunmatik interaktif ekran 27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran IFP2710 ViewSonic IFP2710, sunum yapanların ekran üzerine kolayca çizim yapmasını, yazı yazmasını ve not almasını sağlayan parmak ve kalem ile dokunma özelliklerine

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

PowerConnect 2800 Serisi Akıllı LAN Anahtarları

PowerConnect 2800 Serisi Akıllı LAN Anahtarları PowerConnect 2800 Serisi Akıllı LAN Anahtarları Yüksek değere sahip GbE erişimi. Basit, web üzerinden yönetilen son kullanıcı bağlantılarında, Dell PowerConnect 2800 Serisi Akıllı GbE anahtarlarıyla 10/100

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm Genel Bakış ViewSonic SD-Z245 22 inç (23,6 inç görüntülenebilir) zero client monitör, donanım hızlandırmalı PCoIP desteği ile Teradici Tera 2321'i temel alır. SD-Z245 zero client, VMware teknolojisini

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS KAREL IPCS, TEMEL IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÖZELLİKLERİNİ BİRLİKTE SUNAN İLETİŞİM ÇÖZÜMÜDÜR. AVUKATLIK BÜROLARI, TURİZM ACENTALARI, SATIŞ OFİSLERİ GİBİ MÜŞTERİ

Detaylı

USB Tip-C Evrensel Takma Birimi

USB Tip-C Evrensel Takma Birimi USB Tip-C Evrensel Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu DA-70864 ÜRÜN TANITIMI Bu Tip-C takma birimi güç, veri, Ethernet, ses ve video için entegre bir çözüm sağlar. Video aktarımı için VGA, HDMI, DisplayPort

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Girdi ve Giriş Aygıtları

Girdi ve Giriş Aygıtları Girdi ve Giriş Aygıtları 1 Girdi nedir? Girdi, bilgisayarın belleğine girilen veri ve talimatlardır. 2 Giriş Aygıtları Nelerdir? Giriş aygıtı, kullanıcıların bir bilgisayara veri ve talimatları girmelerine

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A8 Tablet TAB 2 A8 etailer Kit'e Dahil Edilenler PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Örnek düzen (Amazon, Flipkart) 2

Detaylı

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans 10.1 Çoklu ortam dijital posteri EP1031r ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Üniversal Takma Birimi, USB Tip C

Üniversal Takma Birimi, USB Tip C Üniversal Takma Birimi, USB Tip C Kullanma Kılavuzu DA-70861 1. GİRİŞ Digitus tam fonksiyonel üniversal takma birimi, USB tip C tam donanımlı bir çalışma alanı oluşturmanız için size her şeyi sunuyor.

Detaylı

24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420

24 FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 ViewSonic TD2420, hem ticari hem de tüketici tipi dokunmatik ekran uygulamaları için

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

KONTROL. Ethernet tabanlı entegre kontrol sistemleri. CONTROLnet

KONTROL. Ethernet tabanlı entegre kontrol sistemleri. CONTROLnet KONTROL Ethernet tabanlı entegre kontrol sistemleri CONTROLnet KONTROL LUXORnet LUXOR A kurutucu serisi için gelişmiş kontrol teknolojisi LUXORnet özellikleri: Bir kurutucu kontrol ünitesi, 16 kurutma

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, yüksek performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, yüksek performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm 22 inç (21,5 inç görüntülenebilir) Thin Client Monitör Genel Bakış ViewSonic SD-Z225 22 inç (21,5 inç görüntülenebilir) thin client monitör, donanım hızlandırmalı

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 ViewSonic CDE5510, haftanın 7 günü 16 şar saat çalışabilen dayanıklı ve uygun maliyetli bir 55 4K LED kurumsal ekrandır. Dahili tarayıcı, PC

Detaylı

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Eye 320 ile gerçek tak ve çalıştır özelliğini yaşayın! Bu USB Video Sınıfı web kamerası için hiçbir sürücü gerekmez. Her yerde, her türlü dizüstü, masaüstü

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Uygun maliyetli 10/100Base-T Küçük çalışma grupları ve uzak şube ofisleri için ideal olan eski, tümüyle yönetilen 10/100Base-T ağları için Dell PowerConnect 3500

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2014 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme sistemleri: Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı Masası Hareketli

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon!

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO Serisi QUATRO UHD+ QUATRO UHD z Seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! QUATRO UHD+ Neden? Çünkü QUATRO UHD+

Detaylı

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Belge Numarası: BST-MN-UC-0002 Başlık: Avaya E129 SIP Hızlı Başvuru Kılavuzu Yürürlük Tarihi: 16.12.2014 Sorumlu Birim: Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Sayfa 1 / 11 Avaya E129 SIP Telefon

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 8 Port

USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 8 Port USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 8 Port Kullanıcı Kılavuzu DA-70866 1.0 ÜRÜN TANITIMI Bu ürün, bir USB-C den iki USB 3.0, RJ45, HDMI, VGA, Micro SD, SD/MMC, Type-C Veri ve PD Şarj Taşınabilir

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre]

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] [PCE-PI-400] Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

T.C. ĠZMĠR KONAK BELEDĠYE BAġKANLIĞI Bilgi ĠĢlem Müdürlüğü SES İLETİŞİM HİZMETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MALZEME ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. ĠZMĠR KONAK BELEDĠYE BAġKANLIĞI Bilgi ĠĢlem Müdürlüğü SES İLETİŞİM HİZMETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MALZEME ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ SES İLETİŞİM HİZMETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MALZEME ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ NO MALZEMELER ADET 1 IP TELEFON TĠP - 1 560 2 IP TELEFON TĠP - 2 60 3 DIGITAL GENĠġLEME MODÜLÜ (BLF) 20 4 ĠKĠ KANAL VOIP

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

Mitsubishi Electric Endüstriyel Uygulama için Projeksiyonlu Kapasitif Dokunmatik Paneller İçeren Renkli TFT-LCD Modülleri Serisini Genişletecek

Mitsubishi Electric Endüstriyel Uygulama için Projeksiyonlu Kapasitif Dokunmatik Paneller İçeren Renkli TFT-LCD Modülleri Serisini Genişletecek DERHAL YAYINLANACAKTIR No. 3035 MITSUBISHI ELECTRIC CORPORATION HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANI 7-3, Marunouchi 2-chome, Chiyoda-ku, Tokyo, 100-8310 Japonya Müşteri İlişkileri LCD Pazarlama Dept. Mitsubishi

Detaylı

Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600

Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600 Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600 ViewSonic CDE8600 konferans düzenleme yeteneklerine sahip 86 4K Ultra HD bir ekrandır. Çok keskin 3840 x 2160 çözünürlük, ultra

Detaylı

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar.

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. 27 inç geniş açı WQHD çözünürlükte ekran Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. Genel Bakış ViewSonic 'in profesyoneller için tasarladığı VP27

Detaylı

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6" Full HD Multimedya Monitör

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6 Full HD Multimedya Monitör 1/5 23,6" Full HD Multimedya Monitör Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi Genel Bakış ViewSonic VX2410mh-LED, ev eğlencesi için ideal 24 inç (23,6 ") geniş ekran Full HD LED monitördür. 1920x1080p çözünürlük,

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik

Toplantı Salonları ve Elektronik Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2015 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme üe e ss sistemleri: e Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı

Detaylı

VA2261. Genel Bakış. 22" (21,5" görüntülenebilir) Full HD LED Monitör

VA2261. Genel Bakış. 22 (21,5 görüntülenebilir) Full HD LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA2261 22"" (21,5"" görüntülenebilir) Full HD LED ekranı ve 1920x1080p çözünürlük ve 5MS tepki süresi ile filmler, oyunlar ve diğer uygulamalar için en iyi görüntü performansını sunuyor.

Detaylı

optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi

optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi optipoint 500 Sistem Telefonları HiPath/Hicom Sistemlerinin Yeni Telefon Ailesi optipoint 500 telefonları, HiPath /Hicom fonksiyonlarına hızlı ve kolay erişimi sağlamak üzere tasarlanmıştır. Çalışma prensibi,

Detaylı

Zariflik, sadelik ve ince dizayn...

Zariflik, sadelik ve ince dizayn... Zariflik, sadelik ve ince dizayn... IUK50 3,5 ekran genişliği ile hands-free özellikli kolay iletişim, Dokunmatik yüzeyli Ultra ince estetik tasarım, OSD menü yardımı ile 10 farklı nokta ile iletişim sağlayabilme,

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 TCP/ IP Video İntercom Monitörleri VTH1510CH VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A VTH1560CS 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği - SD Card girişli Gömülü 4 GB SD

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

22" (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224

22 (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224 22" (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224 22 inç (21.5 inç görüntülenebilir) 1920x1080p Full HD

Detaylı

VG2039M-LED 20" 16:9 LED Monitör, VGA, DVI, DisplayPort Girişleri, 2xUSB portu, Hoparlör, Kendi Etrafında Dönme ve Yükseklik Ayarı.

VG2039M-LED 20 16:9 LED Monitör, VGA, DVI, DisplayPort Girişleri, 2xUSB portu, Hoparlör, Kendi Etrafında Dönme ve Yükseklik Ayarı. VG2039M-LED 20" 16:9 LED Monitör, VGA, DVI, DisplayPort Girişleri, 2xUSB portu, Hoparlör, Kendi Etrafında Dönme ve Yükseklik Ayarı VG2039m-LED ViewSonic VG2039m-LED, kurumsal çözümler için ideal 1600x900

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı