PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu."

Transkript

1 PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-1004A

2 Başlarken TV'nize bağlayın. PlayStation 4 sisteminizi TV'nize bağlamak için aşağıdaki -. adımları uygulayın. Arkadan görünüm AC IN bağlantı noktası HDMI OUT bağlantı noktası HDMI giriş bağlantı noktası AC güç kablosu Elektrik prizine HDMI kablosu PlayStation Camera kullanıyor musunuz? Nasıl kurulacağını kendi yönerge el kitabında öğrenebilirsiniz.

3 LAN kablosuna bağlayın (ayrı satılır). Wi-Fi bağlantınız yok mu? PS4 sisteminizi Internet'e bağlamak için LAN kablosu kullanabilirsiniz. PS4 sisteminizi Wi-Fi üzerinden Internet'e bağlamak için LAN kablosu kullanmayın. Arkadan görünüm LAN bağlantı noktası Bağlantı türü: LAN kablosu (ayrı satılır) Yönlendirici Internet'e bağlı cihaz, ör. modem Internet'e PS4 sisteminizden en iyi şekilde yararlanabilmek için Internet'e bağlamanızı öneririz.

4 TV'nizi açın, daha sonra TV kanalını HDMI olarak değiştirin. (güç) düğmesine dokunarak PS4 sisteminizi açın. Güç göstergesi mavi renkte yanıp söner ve sonra beyaz olur. Önden görünüm Güç göstergesi Güç düğmesi PS4 sistemi açıldığında (güç göstergesi beyaz olur) görüntü gelmiyorsa (güç) düğmesine en az 7 saniye dokunarak (sistem iki kez bip sesi çıkarıncaya kadar) gücü kapatın ve sonra gücü tekrar açın.

5 USB kablosunu kullanarak DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazını PS4 sisteminize bağlayın ve sonra (PS) düğmesine basın. Kontrol cihazı kaydedilir (eşleştirilir) ve açılır. Önden görünüm USB bağlantı noktası USB bağlantı noktası USB kablosu PS düğmesi Bazı durumlarda, örneğin kontrol cihazını ilk kez kullanacağınız veya kontrol cihazını bir başka PS4 sisteminde kullanacağınız zaman kontrol cihazını kaydetmeniz (eşleştirmeniz) gerekir. Kontrol cihazını kaydettikten (eşleştirdikten) sonra USB kablosunu çıkarabilir ve kontrol cihazını kablosuz olarak kullanabilirsiniz..

6 Ayarlarınızı seçin. Internet bağlantısı kurun, tarihi ve saati ayarlayın ve diğer ayarları belirleyin. Ekrandaki talimatları uygulayarak çeşitli ayarları belirleyin ve kurulum tamamlama ekranında [Şimdi Başlat] öğesini seçin. Internet bağlantısı kurduktan sonra otomatik olarak bir sistem yazılımı güncellemesi indirilir. Gelecekteki sistem yazılımı güncellemeleri de otomatik olarak indirilecektir. PS4 sisteminiz çocuklar tarafından kullanılacak mı? Kullanılacaksa "Ebeveyn kontrolünü ayarlama" bölümünü mutlaka okuyun. Daha önce atladığınız herhangi bir ayarı işlev ekranındaki aracılığıyla değiştirebilirsiniz. (Ayarlar) veya [Profil] öğesi

7 Ebeveyn kontrolünü ayarlama Bazı PS4 içeriği çocuğunuz için uygun olmayabilir. Çoğu PS4 içeriği bağımsız bir derecelendirme kuruluşu tarafından derecelendirilir. Çocuğunuzun yalnızca kendisine uygun dereceli içeriğe erişebildiğinden emin olmak için çocuğunuzun oynamasına izin vermeden önce doğru ebeveyn kontrolü ayarını yapın. Ebeveyn kontrollerini işlev ekranındaki (Ayarlar) > [Ebeveyn Kontrolleri] > [PS4 Özelliklerinin Kullanımını Sınırla] > [Uygulama] öğesinden değiştirebilirsiniz. Ebeveyn Kontrolü Ayarının farklı yaş gruplarıyla ilişkisini öğrenmek için aşağıdaki tabloyu kullanın. Blu-ray Disc ve DVD video içeriği ile Internet Tarayıcısına erişimi işlev ekranındaki (Ayarlar) > [Ebeveyn Kontrolleri] > [PS4 Özelliklerinin Kullanımını Sınırla] öğesinden sınırlayabilirsiniz. Internet Tarayıcısına erişimi sınırlama, Internet'i kullanın bazı uygulamaların başlamasını engellemez. Ebeveyn Kontrolü Ayarlarınız nasıl olursa olsun, çocuğunuzun PS4 sistemindeki faaliyetlerini takip etmeniz gerekir. Daha büyük bir çocuk veya yetişkin oyun oynayacağı zaman Ebeveyn Kontrolü Ayarlarını geçersiz kılabilirsiniz. Avrupa, Afrika ve Hindistan Oyuncunun Yaşı 3'ten küçük veya daha büyük PS4 Ebeveyn Kontrolü Ayarı En yüksek oyun yaşı derecesi Almanya Oyuncunun Yaşı 6'dan küçük veya daha büyük PS4 Ebeveyn Kontrolü Ayarı En yüksek oyun yaşı derecesi

8 Portekiz Oyuncunun Yaşı 4'ten küçük veya daha büyük PS4 Ebeveyn Kontrolü Ayarı En yüksek oyun yaşı derecesi Ebeveyn kontrolleri ve yaş dereceleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için eu.playstation.com/parents adresini ziyaret edin ya da Kullanım Kılavuzunun Ayarlar bölümüne gidin Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

9 Ekranı kullanma İşlev ekranı Mevcut Kupa bilgileriniz, yeni bildirimler, Arkadaşlar ve Ayarlar gibi çeşitli özelliklere buradan erişebilirsiniz. Bazı özellikleri kullanabilmek için Internet bağlantınız olması veya PSN SM 'de oturum açmış olmanız gerekir. Yukarı yön düğmesi/ Aşağı yön düğmesi Giriş ekranı İçerik alanı Oyunlarınıza ve diğer içeriğe erişin. Tüm içerik soldan sağa doğru en son erişilen başta olacak biçimde listelenir. Yukarı yön düğmesi/ Aşağı yön düğmesi İçerik bilgi ekranı Seçili olan içerik hakkındaki en son bilgilere erişin. En son bilgileri görüntülemek için PSN SM 'de oturum açmış olmanız gerekir.

10 Oyun oynama Bir disk takın. Oyun, giriş ekranının içerik alanında görünür. Önden görünüm Oynamaya başlamak için oyunu seçin. Oyundan çıkma (PS) düğmesini basılı tutun ve [Uygulamayı Kapat] öğesini seçin. Oyundan giriş ekranına dönme Oyundan çıkmadan giriş ekranına dönmek için (PS) düğmesine basın. Oyunu oynamaya devam etmek için içerik alanından oyunu seçin. Disk çıkarma (çıkarma) düğmesine dokunun. Önden görünüm Çıkarma düğmesi

11 (PlayStation Store) öğesine gidin Artık bir PS4 sistemine sahip olduğunuza göre PlayStation Store'da neler bulunduğuna göz atabilirsiniz. PlayStation Store, bazıları başka hiçbir yerde bulunmayan çok çeşitli indirilebilir içerik seçeneklerine sahiptir. Burada her zevke uygun oyunlar, oyunlarınızı daha eğlenceli kılan oyun eklentileri, ücretsiz demolar ve daha birçok seçenek bulabilirsiniz. Ve hatta oyunlarınızı indirirken oynamaya başlayabilirsiniz. PlayStation Store'u kullanabilmek için Sony Entertainment Network (SEN) hesabı ve Internet bağlantısı gerekir. PlayStation Store ve SEN şartlara ve ülke ve dil sınırlamalarına tabidir, ayrıntılı bilgi için eu.playstation.com/legal adresini ziyaret edin. Internet hizmeti ücretlerinden kullanıcılar sorumludur. Kullanıcılar 7 yaşından büyük olmalıdır ve 18 yaşından küçük kullanıcılar ebeveynlerinin onayını almalıdır. Ek yaş sınırlamaları geçerli olabilir. Bazı içerik ve/veya hizmetler ücretlidir. Oyun deneyiminizi paylaşma PS4 sisteminin bazı çevrimiçi hizmetlerini kullanırken bir oyunun ekran görüntülerini veya video kliplerini yükleyebilir ve oynadığınız oyunu yayınlayabilirsiniz (akış yayınlama). Bu özellikleri kullanabilmek için SEN ana hesabı ve Internet bağlantısı gerekir. Mono kulaklık kullanma Oyun içi sesli sohbet için mono kulaklığı kontrol cihazınıza bağlayın. Mono kulaklık Mikrofon MIC anahtarı Stereo kulaklık jakı Yaka mandalı

12 SEN hesabı oluşturma PlayStation Store ve Music Unlimited* gibi PSN SM ve SEN hizmetlerini kullanmak için bir SEN hesabı oluşturun. * Her ülkede mevcut değildir. Kendi SEN hesabınızı ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz. Bu hizmetleri kullanabilmek için Internet bağlantısı gerekir. Ayrıca sistem yazılımı en yeni sürüme güncellenmelidir. Her PS4 sistemine en fazla 16 hesap kaydedilebilir. Belirli bir yaşın altındaki kullanıcılara alt hesap oluşturmak istiyorsanız ilk önce ebeveyn veya veli için ana hesap oluşturmanız gerekir. PlayStation 3 sistemi, PlayStation Vita sistemi veya bilgisayarda oluşturulan hesaplar PS4 sisteminde kullanılabilir. SEN hesabınız yoksa İşlev ekranından (Ayarlar) > [PSN SM ] > [PSN'ye Giriş Yap] > [I don't have an account] (Hesabım yok) öğesini seçin ve hesap oluşturun. SEN hesabınız varsa İşlev ekranından (Ayarlar) > [PSN SM ] > [PSN'ye Giriş Yap] öğesini seçin, giriş kimliğinizi ve parolanızı girin ve [Giriş] öğesini seçin.

13 Kontrol cihazını kullanma Şarj etme Kontrol cihazınızı kablosuz kullanabilmek için ilk önce pilini şarj etmeniz gerekir. (PS) düğmesini basılı tuttuğunuzda kontrol cihazının pil şarj seviyesi ekranda gösterilir. PS4 sisteminizi açın (güç göstergesi beyaz renkte yanar) veya bekleme moduna alın (güç göstergesi turuncu renkte yanar). USB kablosunu kullanarak kontrol cihazınızı PS4 sisteminize bağlayın. Işıklı çubuk USB bağlantı noktası PS4 sisteminize Kontrol cihazınızı bekleme modunda şarj etmek için ilk önce (Ayarlar) > [Güç Tasarrufu Ayarları] > [Bekleme Modunda Kullanılabilen İşlevleri Ayarla] altındaki [Gücü USB Bağlantı Noktalarından Sağla] seçeneğini işaretleyin.

14 Birden fazla kontrol cihazını kullanma Aynı anda en fazla 4 kontrol cihazı kullanabilirsiniz. Kaydı tamamlanmış bir kontrol cihazının (PS) düğmesine bastığınızda oyuna katılma sırasına göre o kullanıcıya bir renk atanır ve ışıklı çubuk bu renkte yanar. İlk kullanıcı mavi, ikinci kullanıcı kırmızı, üçüncü kullanıcı yeşil ve dördüncü kullanıcı pembedir.

15 Gücü kapatma Dikkat Güç göstergesi yanarken ya da yanıp sönerken AC güç kablosunu çıkarırsanız veriler kaybolabilir veya bozulabilir ya da sistem zarar görebilir. AC güç kablosunu yalnızca güç tamamen kapatıldıktan sonra çıkarmalısınız. Aşağıdaki "Gücü tamamen kapatma" bölümünü mutlaka okuyun. Bekleme moduna girme Bekleme modundayken kontrol cihazını USB bağlantı noktasından şarj edebilir ve PSN SM 'ye bağlı kalabilirsiniz. İşlev ekranından (Güç) öğesini ve sonra [Bekleme Moduna Gir] öğesini seçin. Görüntü kaybolur, güç göstergesi beyaz renkte yanıp söner ve sonra turuncu olur. Bekleme modundan çıkmak için (PS) düğmesine basın. Gücü tamamen kapatma İşlev ekranından (Güç) öğesini ve sonra [PS4 Sistemini Kapat] öğesini seçin. Görüntü kaybolur, güç göstergesi beyaz renkte yanıp söner ve sonra kapanır. Güç göstergesinin durumu Beyaz Turuncu Sönük Güç açık Bekleme modu Güç kapalı

16 Daha fazla bilgi Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu PS4 sisteminizin yapabilecekleri hakkında ayarları belirleme, kontrol cihazını şarj etme süresi ve işlevleri kullanma gibi daha fazla bilgi içermektedir. İşlev ekranından (Ayarlar) > (Kullanım Kılavuzu) öğesini seçin. Kullanım Kılavuzunu şu adresi ziyaret ederek de görüntüleyebilirsiniz: eu.playstation.com/help/ps4/manuals/ Kullanım Kılavuzunu görüntülemek için Internet bağlantısı gerekir. Güvenlik Kılavuzu Güvenlik Kılavuzu PS4 sisteminizi güvenli bir şekilde nasıl kullanabileceğiniz ve teknik özelliklerle ilgili bilgiler içerir. Sistemi kullanmadan önce bu kılavuzu mutlaka okuyun. " ", "PlayStation", "DUALSHOCK", " " ve " " Sony Computer Entertainment Inc.in tescilli ticari markalarıdır. " " ve "PSN" aynı şirketin ticari markalarıdır. "SONY" ve " " Sony Corporation'ın tescilli ticari markalarıdır. "Sony Entertainment Network" aynı şirketin ticari markasıdır. The terms HDMI and HDMI High-Definition Multimedia Interface, and the HDMI Logo are trademarks or registered trademarks of HDMI Licensing LLC in the United States and other countries. "Blu-ray Disc " and "Blu-ray " are trademarks of the Blu-ray Disc Association. Tasarımda ve özelliklerde önceden haber verilmeksizin değişiklik yapılabilir. Bu belgede yayınlanan sistem işlevselliğiyle ilgili bilgiler ve resimler, kullanılan sistem yazılımı sürümüne bağlı olarak sisteminizdekilerden farklı olabilir. Ayrıca, bu kılavuzda kullanılan çizimler ve ekran resimleri asıl üründen farklı olabilir.

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın.

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-1216A / CUH-1216B 7026992 Başlarken TV'nize bağlayın. PlayStation 4

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-1116A 7026137

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-1116A 7026137 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-1116A 7026137 Başlarken TV'nize bağlayın. PlayStation 4 sisteminizi TV'nize bağlamak için aşağıdaki -. adımları uygulayın. Arkadan görünüm AC IN bağlantı noktası HDMI

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-2016A / CUH-2016B

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-2016A / CUH-2016B Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-2016A / CUH-2016B 7028394 Başlangıç TV'nize bağlayın. PlayStation 4 sisteminizi TV'nize bağlamak için aşağıdaki - adımları uygulayın. Arkadan görünüm AC IN bağlantı

Detaylı

Bir PS4 oyuncusunun muhteşem hayatına hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-7016B

Bir PS4 oyuncusunun muhteşem hayatına hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-7016B Bir PS4 oyuncusunun muhteşem hayatına hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-7016B 7028621 Başlangıç TV'nize bağlayın. PlayStation 4 sisteminizi TV'nize bağlamak için aşağıdaki - adımları uygulayın.

Detaylı

Oyunun geleceğine hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-2216A / CUH-2216B

Oyunun geleceğine hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-2216A / CUH-2216B Oyunun geleceğine hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-2216A / CUH-2216B 7031177 Başlangıç TV'nize bağlayın. AC güç kablosunu prize takmadan önce tüm bağlantıları yapın. Arkadan görünüm AC

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Oyunun geleceğine hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-7216B 7032211 660_75046_PS4_Pro_Gamma_Chassis_QSG_EXP_TR_Web.indd 1 12/10/2018 16:55 Başlangıç TV'nize bağlayın. AC güç kablosunu prize

Detaylı

Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi

Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe PCH-2016 7025575 PlayStation Vita sisteminizin ilk kez kullanılması 5 saniye basılı tutun PS Vita sisteminizi açın. Sisteminizi ilk kez

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

Ebeveyn kontrolü EBEVEYNLER İÇİN NOT. Çocuğunuzun oynamasına izin vermeden önce PlayStation Vita sisteminde ebeveyn kontrolü ayarlarını yapın.

Ebeveyn kontrolü EBEVEYNLER İÇİN NOT. Çocuğunuzun oynamasına izin vermeden önce PlayStation Vita sisteminde ebeveyn kontrolü ayarlarını yapın. Ebeveyn kontrolü EBEVEYNLER İÇİN NOT Çocuğunuzun oynamasına izin vermeden önce Vita sisteminde ebeveyn kontrolü ayarlarını yapın. 4-419-422-01(1) Vita sistemi ebeveynlere ve koruyuculara, çocuklarının

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Başlayalım. Bu kılavuzdaki konular: GAMEPAD. Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma. Moto Gamepad'inizi şarj etme

Başlayalım. Bu kılavuzdaki konular: GAMEPAD. Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma. Moto Gamepad'inizi şarj etme Başlayalım Moto Mod modülünüzü takma ve kullanma konusunda size rehberlik edeceğiz. Bu kılavuzdaki konular: Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma Moto Gamepad inizi şarj etme Moto Gamepad kontrolleri Oyun

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: E L K I TA B I N I - 7 0 7 5 0 2 1 P A K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 4 U Y G U L A M A Y E L P A Z E S I 4 D O N A N I M K U R U L U M U 5 Y Ö N L E N D I R I C I YA

Detaylı

N300 WiFi Yönlendirici (N300R)

N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

N150 WiFi Yönlendirici (N150R)

N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Paket İçeriği. AC1200 WiFi Router Model R6100 Kurulum Kılavuzu

Paket İçeriği. AC1200 WiFi Router Model R6100 Kurulum Kılavuzu Ticari markalar NETGEAR, NETGEAR logosu ve Connect with Innovation NETGEAR, Inc.in ve/veya bağlı şirketlerinin ABD'de ve/veya diğer ülkelerde ticari markaları ve/ veya kayıtlı ticari markalarıdır. Bilgiler,

Detaylı

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System tr User manual DICENTIS İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Güvenlik 4 2 Bu kılavuz hakkında 5 2.1 Hedef kitle 5 2.2 Telif hakkı ve feragatname 5 2.3 Belge geçmişi 5 3 Sisteme

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System tr User manual DICENTIS İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Güvenlik 4 2 Bu kılavuz hakkında 5 2.1 Hedef kitle 5 2.2 Telif hakkı ve feragatname 5 2.3 Belge geçmişi 5 3 Sisteme

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Yüksek Çözünürlüklü Ses Sunan Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC750

Kullanım kılavuzu. Yüksek Çözünürlüklü Ses Sunan Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC750 Kullanım kılavuzu Yüksek Çözünürlüklü Ses Sunan Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC750 İçindekiler Başlarken... 3 Giriş... 3 Genel bakış... 3 Temel konuları öğrenme... 4 Mikrofonlu kulaklık setini takma...

Detaylı

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com CONTOUR PLUS ONE akıllı ölçüm cihazınızı kullanarak ilk defa kan şekerinizi test etme CONTOUR PLUS ONE ölçüm cihazının son derece doğru ölçüm sonuçları sağladığı gösterilmiştir. CONTOUR PLUS ONE ölçüm

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Özellikler Alıcı Işık/Yakınlık Sensörü LED Dokunmatik Ekran Programlanabi lir Düğme Ses Kontrolü Programlanabi lir Düğme Mikrofon Hoparlör Şarj Kontakları Kamera Pil Kapağı

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10 Kullanım kılavuzu Stereo Mikrofon STM10 İçindekiler Temel Bilgiler...3 Fonksiyona genel bakış...3 Donanıma genel bakış...3 Montaj...4 Mikrofonunuzun kullanımı...5 Ses kaydetme...5 Videolar için ses kaydetme...8

Detaylı

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu 06-2016 / v1.0 I. Ü rün Bilgileri I-1. Paket İçeriği - RE11S x 2 - Çok Dilli Hızlı Kurulum Kılavuzu (HKR) ve Kullanım Kılavuzu

Detaylı

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost Kullanım Kılavuzu jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı

Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı CECH-ZCD1 7020229 Uyumlu donanım PlayStation 3 sistemi (CECH-400x serisi) Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Bu ürünü güvenli bir şekilde kullanmak için,

Detaylı

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur Çok Kanallı AV Alıcısı STR-DN1020 Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur 1 Hoparlörlerin ayarlanması 2 TV'nizin ve diğer cihazların bağlanması 3 Diğer bağlantılar 4 Hoparlörlerin

Detaylı

Kablosuz stereo kulaklık 2.0. Yönerge El Kitabı CECHYA-0083

Kablosuz stereo kulaklık 2.0. Yönerge El Kitabı CECHYA-0083 Kablosuz stereo kulaklık 2.0 Yönerge El Kitabı CECHYA-0083 UYARI İşitme duyusunun zarar görme olasılığını önlemek için uzun süre boyunca yüksek ses seviyelerinde dinlemeyin. Güvenlik ve önlemler Bu ürünü

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Legend model oyun gitarı için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Legend model oyun gitarı için geçerlidir. legend Bu kullanma kılavuzu Piranha Legend model oyun gitarı için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

Hızlı Başlangıç. NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN.

Hızlı Başlangıç. NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN. Hızlı Başlangıç NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender Model PR2000 NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Başlarken NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender PR2000

Detaylı

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Türkçe 194 www.logitech.com/support/type-s

Detaylı

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli Kurma Kılavuzu Renk Yönetimi LCD Monitörü Önemli Lütfen kendinizi güvenli ve etkin kullanıma alıştırmak için ÖNLEMLERİ, bu Kurma Kılavuzunu ve CD-ROM da yüklü olan Kullanım Kılavuzunu dikkatle okuyun.

Detaylı

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması...

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması... Premium Özellikler İçindekiler Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3 USB Yazıcı Paylaşma...5 Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6 NETGEAR genie Uygulaması...8 2 Ağda USB Aygıtı Paylaşma ReadySHARE, router'daki

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Baz İstasyonu güç adaptörü %100 kablosuz kameralar Ethernet Kablosu

Detaylı

PlayStation Move gezinti kontrol cihazı. Kullanma Kılavuzu CECH-ZCS1E (1)

PlayStation Move gezinti kontrol cihazı. Kullanma Kılavuzu CECH-ZCS1E (1) TU PlayStation Move gezinti kontrol cihazı Kullanma Kılavuzu CECH-ZCS1E 4-196-653-21(1) Uyarılar Bu ürünü kullanmadan önce, bu kılavuzu dikkatle okuyun ve ileride başvurabilmek için saklayın. Ayrıca PlayStation

Detaylı

Bilgisayar Kasası Üzerindeki Düğmeler. Kabloları

Bilgisayar Kasası Üzerindeki Düğmeler. Kabloları ve Bağlantı Kabloları Her bilgisayar üzerindeki düğmeleri, yuvalar (kablo girişleri) ve prizler bilgisayardan bilgisayara değişebilir. Ancak, çoğu masaüstü bilgisayarlarda bazı özellikleri aynıdır. Bilgisayarın

Detaylı

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Türkçe 158 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier ultra-portable

Detaylı

NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender

NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender PR2000 Kurulum Kılavuzu NETGEAR Reset /LAN LAN USB WiFi Power USB İçindekiler Başlangıç............................................. 3 Seyahat Ederken

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

Kurma Kılavuzu. 1. Paket. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli

Kurma Kılavuzu. 1. Paket. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli Kurma Kılavuzu Renk Yönetimi LCD Monitörü Önemli Lütfen kendinizi güvenli ve etkin kullanıma alıştırmak için ÖNLEMLERİ, bu Kurma Kılavuzunu ve CD-ROM'da yüklü olan Kullanıcı Kılavuzu dikkatle okuyun. 1.

Detaylı

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS EL KITABI NI-707525 TÜRKÇE HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS Öncelikle bu ICIDU Homeplug adaptörünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu 200 Mbps Homeplug

Detaylı

R6200v2 Akıllı WiFi Router Kurulum Kılavuzu

R6200v2 Akıllı WiFi Router Kurulum Kılavuzu Ticari markalar NETGEAR, NETGEAR logosu ve Connect with Innovation; NETGEAR, Inc. ve/veya bağlı şirketlerinin ABD'de ve/veya diğer ülkelerde ticari markaları ve/veya kayıtlı ticari markalarıdır. Bilgiler,

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. %100 kablosuz kamera Manyetik duvar montaj parçası Lityum 123 piller

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

Kullanım kılavuzu BT55. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Kullanım kılavuzu BT55. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Kullanım kılavuzu BT55 Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support İçindekiler 1 Önemli 2 2 Bildirim 2 Uyumluluk 2 Çevremizi koruyun 2 Tescilli marka uyarısı 3

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

Easy, Reliable & Secure. N300RE WiFi Alan Genişletici Kurulum Kılavuzu

Easy, Reliable & Secure. N300RE WiFi Alan Genişletici Kurulum Kılavuzu Easy, Reliable & Secure N300RE WiFi Alan Genişletici Kurulum Kılavuzu Başlarken WiFi Alan Genişletici, WiFi ağını genişleterek kablosuz yönlendiricinizin alanı dışındaki alanı kapsamasını sağlar. WPS Açma/Kapatma

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 Hoş Geldiniz Arlo Q Plus'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. 2 3 İçindekiler Yeni Kameranızı Bağlamanın 3 Yöntemi Arlo Q Plus

Detaylı

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda RM-LVR1 Bu el kitabı üniteye ait Kullanma Kılavuzu için bir tamamlayıcı niteliğindedir. Bazı eklenen veya değiştirilen işlevleri tanıtır ve çalışmalarını açıklar. Ayrıca bu

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Pakette şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Pakette şunlar bulunmalıdır: E L K I TA B I N I - 7 0 7 5 1 3 1 P A K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 4 K U L L A N I M 4 D O N A N I M K U R U L U M U 5 Y Ö N L E N D I R I C I YA P I L A N D I R M

Detaylı

3D Gösterge Kullanım Kılavuzu CECH-ZED1E 7018404

3D Gösterge Kullanım Kılavuzu CECH-ZED1E 7018404 3D Gösterge Kullanım Kılavuzu CECH-ZED1E 7018404 UYARI ˎˎElektrik çarpmasından kaçınmak için kabini açmayın. Bakım için yalnızca yetkili personele başvurun. ˎˎBu cihaz 3 metreden kısa bir bağlantı kablosu

Detaylı

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810 JABRA speak 810 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili

Detaylı

Jabra. Talk 2. Kullanım kılavuzu

Jabra. Talk 2. Kullanım kılavuzu Jabra Talk 2 Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde olan

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe HDD Password Tool Kullanıcı Elkitabı Türkçe 1 İçindekiler Bölüm 1: Giriş... 3 Ticâri markalar... 4 Bölüm 2: Gereken İşletim Sistemi... 5 - HDD Password Tool for Windows... 5 - HDD Password Tool for Mac...

Detaylı

Bilgisayar Kasası Üzerindeki Düğmeler. Kabloları

Bilgisayar Kasası Üzerindeki Düğmeler. Kabloları ve Bağlantı Kabloları Her bilgisayar üzerindeki düğmeleri, yuvalar (kablo girişleri) ve prizler bilgisayardan bilgisayara değişebilir. Ancak, çoğu masaüstü bilgisayarlarda bazı özellikleri aynıdır. Bilgisayar

Detaylı

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz Aura LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzuu 33049 Değerli Müşterimiz, Ednet hoparlörlerini satın aldığınızz için teşekkür ederiz. Sorunsuz bir kullanım için hoparlörü kullanmaya başlamadan önce lütfen

Detaylı

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra GN Netcom A/ S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli markalar, sahiplerinin

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. İçindekiler Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

Kablosuz stereo kulaklık Yönerge El Kitabı CECHYA-0080

Kablosuz stereo kulaklık Yönerge El Kitabı CECHYA-0080 Kablosuz stereo kulaklık Yönerge El Kitabı CECHYA-0080 7018062 Önlemler Bu ürünü kullanmadan önce bu yönerge el kitabındaki ve kutudaki bilgiyi dikkatlice okuyun. PlayStation 3 sistemi için olan yönergeleri

Detaylı

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu Jabra Speak 810 Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S)'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10294 DIGITUS DA-10294 cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan (Bluetooth veya giriş kablosu

Detaylı

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari

Detaylı

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios)

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) Tr SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) SB6L01(1W) 6MB3801W-01 Fotoğraf makinenizi ios cihazınızla eşleştirmek için SnapBridge i kullanma ve SnapBridge Wi-Fi uyarısı görüntülendiğinde ne yapılacağı hakkında

Detaylı

JABRA SPORT PULSE WIRELESS

JABRA SPORT PULSE WIRELESS JABRA SPORT PULSE WIRELESS Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari

Detaylı

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, sahiplerinin

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Linksys PLEK500. Elektrik Hattı Ağ Adaptörü

Kullanıcı Kılavuzu. Linksys PLEK500. Elektrik Hattı Ağ Adaptörü Kullanıcı Kılavuzu Linksys PLEK500 Elektrik Hattı Ağ Adaptörü İçindekiler Genel Bakış 2 Özellikler 2 Elektrik Hattı ağı nasıl çalışır 3 Örnek kurulum 3 Elektrik Hattı Ağını Kurma 4 Kuruluma genel bakış

Detaylı

DICENTIS Konferans Sistemi

DICENTIS Konferans Sistemi DICENTIS Konferans Sistemi tr Kullanım Kılavuzu DICENTIS İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Güvenlik 4 2 Bu kılavuz hakkında 5 2.1 Hedef kitle 5 2.2 Telif hakkı ve feragatname 5 2.3 Belge geçmişi 5 3 Genel

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

Explorer 500 Serisi. Kullanım Kılavuzu

Explorer 500 Serisi. Kullanım Kılavuzu Explorer 500 Serisi Kullanım Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun içinde ne var 4 Aksesuarlar 5 Kulaklığa Genel Bakış 6 Güvende olun 6 Eşleştirme 7 Eşleştirme 7 İki telefon kullanma 7 Kulağa göre

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

DUALSHOCK. 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E

DUALSHOCK. 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E TR DUALSHOCK 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E Önlemler Bu ürünü kullanmadan önce bu el kitabını dikkatle okuyun ve gerektiğinde başvurmak üzere saklayın. Ayrıca PlayStation 3 sistemi için

Detaylı

b r o a d b a n d r o u t e r 4 p o r t s 1 0 / m b p s

b r o a d b a n d r o u t e r 4 p o r t s 1 0 / m b p s b r o a d b a n d r o u t e r 4 p o r t s 1 0 / 1 0 0 m b p s ELKITABI N I - 7 0 7 5 3 2 T Ü R K Ç E b r o a d b a n d r o u t e r 4 p o r t s 1 0 / 1 0 0 m b p s Öncelikle bu yönlendiriciyi satın aldığınız

Detaylı

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic Kullanım Kılavuzu jabra.com/classic İÇİNDEKİLER 1. HOŞ GELDİNİZ... 3 2. KULAKLIĞA GENEL BAKIŞ... 4 3. TAKMA ŞEKLİ... 5 3.1 SILIKON KULAKLIKLARI DEĞIŞTIRIN 3.2 KULAK KANCASINI TAKMA 4. PILI ŞARJ ETME...

Detaylı

JABRA mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/mini

JABRA mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/mini JABRA mini Kullanım Kılavuzu jabra.com/mini 2013 GN Netcom A/S. All rights reserved. Jabra is a registered trademark of GN Netcom A/S. All other trademarks included herein are the property of their respective

Detaylı

Daha fazla bilgi için, ürünle birlikte gelen CD-ROM'daki kullanıcı kılavuzuna bakın.

Daha fazla bilgi için, ürünle birlikte gelen CD-ROM'daki kullanıcı kılavuzuna bakın. Türkçe Daha fazla bilgi için, ürünle birlikte gelen CD-ROM'daki kullanıcı kılavuzuna bakın. Ürüne Genel Bakış Önden Görünüş 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1. Deklanşör 2. Güç düğmesi 3. Hoparlör 4. Otomatik zamanlayıcı

Detaylı

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi

Detaylı

Cisco için Jabra SPEAK 450

Cisco için Jabra SPEAK 450 Cisco için Jabra SPEAK 450 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ...2 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'YE GENEL BAKIŞ...3 BAĞLANMA...5 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'NİN KULLANIMI...7 DESTEK...8 TEKNİK ÖZELLİKLER...9

Detaylı

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Uygulaması

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Uygulaması BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Uygulaması BEYOND Touch UYGULAMASI BEYOND: Two Souls, DUAL SHOCK kontrol cihazınızı ios ya da Android mobil veya tablet cihazı ile değiştirmenizi sağlar. Yine de sıradan

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız.

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Hızlı başlangıç kılavuzu 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_tr-TR_STAR.indd 1 06.02.17 14:38 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home onnect kullanmanız ne güzel * Geleceğin el

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu AE6000. Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant

Kullanıcı Kılavuzu AE6000. Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant Kullanıcı Kılavuzu AE6000 Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant a İçindekiler Ürüne Genel Bakış Özellikler 1 Kurulum Kurulum 2 Kablosuz Ağ Yapılandırması Wi-Fi Protected Setup 3 Kablosuz ağ yapılandırma

Detaylı

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E5430

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

R6300v2 Akıllı Wifi Router Kurulum Kılavuzu

R6300v2 Akıllı Wifi Router Kurulum Kılavuzu Ticari markalar NETGEAR, NETGEAR logosu ve Connect with Innovation; NETGEAR, Inc. ve/veya bağlı şirketlerinin ABD'de ve/veya diğer ülkelerde ticari markaları ve/ veya kayıtlı ticari markalarıdır. Bilgiler,

Detaylı

PlayStation VR Hedef Kontrol Cihazı. Yönerge El Kitabı CECHYA-ZRA

PlayStation VR Hedef Kontrol Cihazı. Yönerge El Kitabı CECHYA-ZRA PlayStation VR Hedef Kontrol Cihazı Yönerge El Kitabı CECHYA-ZRA2 7029584 Kullanımdan önce ˎˎBu el kitabını ve uyumlu donanımın el kitaplarını dikkatli bir şekilde okuyun. Yönergeleri ileride başvurmak

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız SRP3011. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız SRP3011. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SRP3011 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Evrensel uzaktan

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz www.philips.com/welcome SE650 SE655 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Tadını çıkarın Kutunun içindekiler Baz istasyonu VEYA El

Detaylı