LABORATUVAR MİKROMOTORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LABORATUVAR MİKROMOTORU"

Transkript

1 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır. 4. Motor hermetik olarak kapatılarak ses yalıtımı sağlanmış olmalıdır. 5. Cihaz içerisinde mikromotor bilyelerini toz ve artıklardan koruyan ve uzun ömürlü olmasını sağlayan özel toz koruma mekanizması olmalıdır. 6. Cihaz ergonomik olarak tasarlanmış ve kolay anlaşılır ön paneli olmalıdır. 7. Cihaz ön paneli üzerinde açma-kapama düğmesi olmalıdır. 8. Cihaz ön paneli üzerinde ayrıca hız kontrol düğmesi olmalıdır. 9. Cihaz istenildiğinde kontrol paneli üzerindeki reverse butonuna basmak suretiyle ters istikamette çalışmalıdır. 10. Cihaz istenildiğinde elden veya ayaktan kumanda edilebilmelidir ve bu işlem kumanda paneli üzerinden buton yardımı ile yapılmalıdır. 11. Mikromotorda ısınma olmamalı ve soğutma fanına ihtiyaç duyulmamalıdır. 12. Cihaz vakumlu sistemlerle çalışabilecek şekilde tasarlanmış olmalıdır. 13. Cihazdaki frez aşınması en fazla 0.02 mm. olmalıdır. 14. Cihaz ana gövdesinin ağırlığı 710gr. ve piyasemenin ağırlığı da 191 gr. dan fazla olmamalıdır. 15. Mikromotor ve piyasemeninin toplam boyu 143 mm. yi ve çapı 24 mm. yi geçmemelidir. 16. Cihazın ölçüleri 77x160x168 mm olmalıdır. 17. Cihaz fabrika hatalarına karşı 2 yıl garantili olmalı ve ISO belgesine haiz olmalıdır.

2 HAVALI-IŞIKLI LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Havalı türbin yağsız ve bakım gerektirmeyen cinsten olmalıdır. 2. Türbin diş laboratuarında seramik,zirkonyum ve porselen yüzeyinde tüberkül ve yüzeysel tesviye işlemlerinde kullanılmalıdır. 3. Özel toz koruma sistemine sahip olmalıdır. 4. Türbin dönme hızı 320,000 devir/dakika olmalıdır. 5. Türbin yağlama ihtiyacı duymamalıdır. 6. Türbin üzerinde bulunan su şişesi ile içten su soğutmalı olmalıdır. 7. Havalı türbin çok sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır. 8. Cihaz üzerinden basınç manometresi yardımı ile kompresörden gelen basıncı istenilen seviyede ayarlama imkanı sunmalıdır. 9. Cihaz üzerinde türbin kullanılmadığında takılabilecek bir askı sistemi olmalıdır. 10. Türbin başlığı tek noktadan optimum soğutma sağlamalıdır, gerektiğinde sprey şeklinde veya damlacıklar şeklinde ayarlanabilmelidir. 11. Gerektiğinde susuz çalışmaya imkan verebilmeli. 12. Türbin Ayak pedalı yardımı ile çalıştırılabilmeli ve bu ayak pedalı hız regülasyonlu olup basılan baskı kadar türbini döndürmeli. 13. Frez çikarma işlemi türbin üzerindeki halka yardımı ile kolaylıkla yapılabilmeli. 14. Türbin Aeratör frezi kullanımına uygun olmalıdır. 15. Türbin hortumu en az 200 santimetre olmalıdır. 16. Cihaz ile beraber kumanda ünitesi, türbin başlığı, ayak pedalı, türbin askısı, türbin hortumu,su kutusu ve hava bağlantı hortumları verilmeli. 17. Cihaz fabrika hatalarına karşı 2 yıl garantili olmalı ve ISO belgesine haiz olmalıdır.

3 HAVALI IŞIKLI LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Led Işıklı olmalıdır. 2. Havalı türbin yağsız ve bakım gerektirmeyen cinsten olmalıdır. 3. Türbin diş laboratuarında porselen yüzeyinde tüberkül ve yüzeysel tesviye işlemlerinde kullanılmalıdır. 4. Türbin dönme hızı 320,000 devir/dakika olmalıdır. 5. Türbin yağlama ihtiyacı duymamalıdır. 6. Özel toz koruma sistemine sahip olmalıdır. 7. Türbin içten su soğutmalı olmalıdır.bu işlem için cihaz üzerinde şişesi olmalıdır. 8. Havalı türbin çok sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır. 9. Cihaz üzerinden basınç manometresi yardımı ile kompresörden gelen basıncı istenilen seviyede ayarlama imkanı sunmalıdır. 10. Cihaz üzerinde türbin kullanılmadığında takılabilecek bir askı sistemi olmalıdır. 11. Türbin başlığı tek noktadan optimum soğutma sağlamalıdır, gerektiğinde sprey şeklinde veya damlacıklar şeklinde ayarlanabilmelidir. 12. Gerektiğinde susuz çalışmaya imkan verebilmeli. 13. Türbin Ayak pedalı yardımı ile çalıştırılabilmeli ve bu ayak pedalı hız regülasyonlu olup basılan baskı kadar türbini döndürmeli. 14. Frez çikarma işlemi türbin üzerindeki halka yardımı ile kolaylıkla yapılabilmeli. 15. Türbin Aeratör frezi kullanımına uygun olmalıdır. 16. Türbin hortumu en az 200 santimetre olmalıdır. 17. Cihaz ile beraber kumanda ünitesi, türbin başlığı, ayak pedalı, türbin askısı, türbin hortumu ve hava bağlantı hortumları verilmeli. 18. Cihaz fabrika hatalarına karşı 2 yıl garantili olmalı ve ISO belgesine haiz olmalıdır.

4 HAVALI SUSUZ LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Havalı türbin yağsız ve bakım gerektirmeyen cinsten olmalıdır. 2. Türbin diş laboratuarında seramik ve metal yüzeyinde tüberkül ve yüzeysel tesviye işlemlerinde kullanılmalıdır. 3. Türbin dönme hızı 320,000 devir/dakika olmalıdır. 4. Türbin yağlama ihtiyacı duymamalıdır. 5. Havalı türbin çok sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır. 6. Cihaz üzerinden basınç manometresi yardımı ile kompresörden gelen basıncı istenilen seviyede ayarlama imkanı sunmalıdır. 7. Cihaz üzerinde türbin kullanılmadığında takılabilecek bir askı sistemi olmalıdır. 8. Türbin Ayak pedalı yardımı ile çalıştırılabilmeli ve bu ayak pedalı jinomatik olup basılan baskı kadar türbini döndürmeli. 9. Frez çikarma işlemi türbin üzerindeki halka yardımı ile kolaylıkla yapılabilmeli. 10. Türbin Aeratör frezi kullanımına uygun olmalıdır. 11. Türbin hortumu en az 200 santimetre olmalıdır. 12. Cihaz ile beraber kumanda ünitesi, türbin başlığı, ayak pedalı, türbin askısı, türbin hortumu ve hava bağlantı hortumları verilmeli. 13. Cihaz fabrika hatalarına karşı 2 yıl garantili olmalı ve ISO belgesine haiz olmalıdır.

5 DEVİR MASA ÜSTÜ LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor, mikro işlemci kontrollü olmalı ve hem elden hem de ayaktan kumanda edilebilmelidir.bu özellik için ayrı ayrı kullanım düğmeleri olmalıdır. 2. Yüksek performanslı mikromotor kömürsüz olmalıdır. 3. Piyasemen dönme hızı devir/dakika olmalıdır 4. Piyasemen torku 8,7 Ncm olmalıdır. 5. Mikromotor, 180 derece vektörel kumanda sistemi ile çok sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır. 6. Motor, hermetik olarak kapatılarak ses yalıtımı sağlanmış olmalıdır. 7. Cihazın ön paneli üzerinde açma-kapama düğmesi olmalıdır. 8. Cihazın kumanda paneli üzerinde mikromotor hız sabitleme butonu ve devir hızını gösteren dijital gösterge olmalıdır. Böylece ayak pedalına sürekli basma mecburiyeti ortadan kaldırılmalıdır. 9. Cihaz, istenildiğinde kontrol paneli üzerindeki reverse butonuna basmak suretiyle ters istikametde çalışabilmelidir. 10. Cihaz, mikromotor içerisinde ki sensör yardımıyla piyasemenin maruz kaldığı baskıyı algılayarak gerektiğinde takviye güç ve hız vererek optimum mikromotor performansını sağlamalıdır. 11. Mikromotorda ısınma olmamalı ve soğutma fanına ihtiyaç duyulmamalıdır. 12. Cihaz, devir üzerinde çalıştırılmak istendiğinde hız butonu üzerindeki mandala basmak suretiyle hız artışına müsaade etmelidir. 13. Mikromotor EMC (elektro manyetik uyumluluk) ve EN gibi Avrupa nın katı güvenlik yönergelerine uygun olmalı, diğer elektro manyetik cihazların çalışmasından etkilenmemelidir. 14. Set içeriğinde, cihaz kontrol ünitesi, mikromotor başlık, ayak pedalı ve başlık standı olmalıdır. 15. Cihaz, otomatik teşhis sistemi ile durum ve hata tespiti yapabilmelidir. 16. Cihaz, vakumlu sistemlerle çalışabilecek şekilde tasarlanmış olmalıdır. 17. Cihaz, en az saat sürede sürekli çalışabilecek kapasitede olmalıdır. 18. Cihaz, içerisinde mikromotor bilyelerini toz ve artıklardan koruyan ve uzun ömürlü olmasını sağlayan özel toz koruma mekanizması olmalıdır. 19. Cihazdaki frez aşınması en fazla 0.02 mm. olmalıdır. 20. Cihaz, ana gövdesinin ağırlığı 2.8 kg. ve piyasemenin ağırlığı da 219 gr. dan fazla olmamalıdır. 21. Mikromotor piyasemeninin boyu 151 mm. yi ve çapı 29 mm. yi geçmemelidir. 22. Mikromotor piyasemeninin kablosu en az 120 santimetre olmalıdır. 23. Cihazın ölçüleri 167x247x77mm olmalıdır. 24. Yapılan işlem cihaz tarafından sesle teyit edilmelidir.

6 DEVİR DİZDEN KUMANDALI LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor mikro işlemci kontrollü olmalı ve dizden kumanda edilebilmelidir. 2. Yüksek performanslı mikromotor kömürsüz olmalıdır. 3. Piyasemen dönme hızı devir/dakika olmalıdır. 4. Piyasemen torku en az 8,7 Ncm ve çıkış gücü en az 230 V olmalıdır. 5. Mikromotor çok sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır. 6. Motor hermetik olarak kapatılarak ses yalıtımı sağlanmış olmalıdır. 7. Cihazın ön paneli üzerinde açma-kapama düğmesi olmalıdır.havalı laboratuar türbinle kullanmak istendiğinde ortak pedal kullanım için düğme olmalıdır. 8. Cihazın kumanda paneli üzerinde mikromotor hız sabitleme butonu ve devir hızını gösteren dijital gösterge olmalıdır. Böylece ayak pedalına sürekli basma mecburiyeti ortadan kaldırılmalıdır. 9. Cihaz istenildiğinde kontrol paneli üzerindeki reverse butonuna basmak suretiyle ters istikamette çalışabilmelidir. 10. Cihaz, mikromotor içerisinde ki sensör yardımıyla piyasemenin maruz kaldığı baskıyı algılayarak gerektiğinde takviye güç ve hız vererek optimum mikromotor performansını sağlamalıdır. 11. Mikromotorda ısınma olmamalı ve soğutma fanına ihtiyaç duyulmamalıdır. 12. Cihaz, devir üzerinde çalıştırılmak istendiğinde hız butonu üzerindeki mandala basmak suretiyle hız artışına müsaade etmelidir. 13. Mikromotor EMC (elektro manyetik uyumluluk) ve EN gibi Avrupa nın katı güvenlik yönergelerine uygun olmalı, diğer elektro manyetik cihazların çalışmasından etkilenmemelidir. 14. Set içeriğinde, cihaz kontrol ünitesi, mikromotor başlık ve başlık standı olmalıdır. 15. Yapılan işlem cihaz tarafından sesle teyit edilmelidir. 16. Cihaz, otomatik teşhis sistemi ile durum ve hata tespiti yapabilmelidir. 17. Cihaz, en az saat sürede sürekli çalışabilecek kapasitede olmalıdır. 18. Cihaz, içerisinde mikromotor bilyelerini toz ve artıklardan koruyan ve uzun ömürlü olmasını sağlayan özel toz koruma mekanizması olmalıdır. 19. Cihaz, ana gövdesinin ağırlığı en fazla 3.5 kg. ve piyasemenin ağırlığı en fazla 220 gr. dan fazla olmamalıdır. 20. Mikromotor ve piyasemeninin boyu 151 mm. yi ve çapı 29 mm. yi geçmemelidir. 21. Mikromotor piyasemeninin kablosu en az 120 santimetre olmalıdır. 22. Cihazın ölçüleri 90x270x230 mm olmalıdır.

7 DEVİR ÇEKİRDEKSİZ LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor, mikro işlemci kontrolü yardımı ile tüm fonksiyonlar kolaylıkla kullanılabilmelidir. 2. Piyasemen dönme hızı devir/dakika olmalıdır 3. Piyasemen torku 4,1 Ncm ve çıkış gücü en az 71 W olmalıdır. 4. Mikromotor çok sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır. 5. Cihaz, yatay ve dikey kullanılabilmelidir. 6. Cihaz ergonomik olarak tasarlanmış ve kolay anlaşılır ön paneli olmalıdır. 7. Cihazın ön paneli üzerinde açma-kapama düğmesi olmalıdır. 8. Cihaz ön paneli üzerinde ayrıca hız kontrol düğmesi olmalıdır. 9. Cihazın kumanda paneli üzerinde mikromotor hız sabitleme butonu ve devir hızını gösteren dijital gösterge olmalıdır. Böylece ayak pedalına sürekli basma mecburiyeti ortadan kaldırılmalıdır. 10. Cihaz istenildiğinde kontrol paneli üzerindeki reverse butonuna basmak suretiyle ters istikametde çalışabilmelidir. 11. Cihaz, mikromotor içerisinde ki sensör yardımıyla piyasemenin maruz kaldığı baskıyı algılayarak gerektiğinde takviye güç ve hız vererek optimum mikromotor performansını sağlamalıdır. 12. Mikromotorda ısınma olmamalı ve soğutma fanına ihtiyaç duyulmamalıdır. 13. Mikromotor EMC (elektro manyetik uyumluluk) ve EN gibi Avrupa nın katı güvenlik yönergelerine uygun olmalı, diğer elektro manyetik cihazların çalışmasından etkilenmemelidir. 14. Yapılan işlem cihaz tarafından sesle teyit edilmelidir. 15. Cihaz, otomatik teşhis sistemi ile durum ve hata tespiti yapabilmelidir. 16. Cihaz, vakumlu sistemlerle çalışabilecek şekilde tasarlanmış olmalıdır. 17. Cihaz, en az saat sürede sürekli çalışabilecek kapasitede olmalıdır. 18. Cihaz, içerisinde mikromotor bilyelerini toz ve artıklardan koruyan ve uzun ömürlü olmasını sağlayan özel toz koruma mekanizması olmalıdır. 19. Cihazdaki frez aşınması en fazla 0.02 mm. olmalıdır. 20. Cihaz, ana gövdesinin ağırlığı 2.0 kg. ve piyasemenin ağırlığı da 200 gr. dan fazla olmamalıdır. 21. Mikromotor ve piyasemeninin toplam boyu 130 mm. yi ve çapı 24,5 mm. yi geçmemelidir. 22. Mikromotor piyasemeninin kablosu en az 120 santimetre olmalıdır.

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR 1. Cihaz ünitden bağımsız çalışabilen tipte olmalıdır. Yalnızca elektrikle çalışılabilmelidir. Başlık bağlantısı cihaz ön tarafından yapılmalıdır. 2.

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ Marka : TAKARA BELMONT Geçerlilik Tarih : 20/06/2008 Model : BELRAY RÖNTGEN CIHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Mobil veya duvara monte edilebilir

Detaylı

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU 1. Dayanıklı, hafif ve kaliteli malzemeden yapılmış olmalıdır. 2. Cihaz en az 25,000 devir/dak. çalışabilmelidir.bu durum kullanım kılavuzunda belirtilmelidir. 3.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI MARDİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TIBBİ DEMİRBAŞ MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI MARDİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TIBBİ DEMİRBAŞ MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI MARDİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TIBBİ DEMİRBAŞ MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TEKNİSYEN ÇALIŞMA MASASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1. Masaların ana gövde kısımları 1,20 mm DKP saç, kabinler

Detaylı

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır.

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. Marka : JUN-AIR Geçerlilik Tarih : Model : 6-25 YAĞLI KOMPRESÖR Toplam Sayfa : 1 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. 2. 220 V / 50 Hz şebeke cereyanı ile çalışabilmeli ve maksimum

Detaylı

PROFİLAXİ ANGULDURVASI

PROFİLAXİ ANGULDURVASI PROFİLAXİ ANGULDURVASI 1. Anguldurva başlığı rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Dakikadaki dönme hızı 5.000 devir/dakika olmalıdır. 3. Kartuş sistemi rulmanlı olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 4:1 oranında iletmelidir.

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR 1. Aeratör başlıklarıyla birlikte bir adet rulman presi, en az bir adet basınç regulatörü ve markaya uygun söküp takma aparatları bedelsiz verilecektir. 2. Her beş adet

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

FİZYODİSPENCER SERUM HORTUMU 5 Lİ SET TEKNİK ŞARTNAMESİ

FİZYODİSPENCER SERUM HORTUMU 5 Lİ SET TEKNİK ŞARTNAMESİ FİZYODİSPENCER SERUM HORTUMU 5 Lİ SET TEKNİK ŞARTNAMESİ - Kurumunuzda kullanılan Fizyodispencer ile teknik uyum açısından aynı marka olmalıdır. - Tekli kullanım özelliğine sahip olmalıdır. - Ambalaj üzerinde

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/07/2017-E.11154 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENN3J1E6* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Cihaz alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Detaylı

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034)

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) 1. Buzdolabı raflarında asılı kalacak şekilde dizayn edilmiş 2. Sıcaklık ölçüm aralığı -20... +50 C olmalıdır

Detaylı

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ:

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: Düz boruya takılabilen, salmastrasız, yağlama ve soğutması pompalanacak akışkan ile yapan, bakım gerektirmeyen, ıslak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın.

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Teknoloji harikası, üstelik çok hafif Elektronik parçalar için ömür boyu garanti Geleneksel kumandalı hortumlar gibi, hortum boyutunda sınırlama yok, istediğiniz

Detaylı

1/1 Adres : Fevziçakmak Sk. 11/5-6 Kızılay Ankara Tel : Faks :

1/1 Adres : Fevziçakmak Sk. 11/5-6 Kızılay Ankara Tel : Faks : Model : ARTİS PORSELEN FIRINI Toplam Sayfa : 1 1. Maksimum sıcaklık 1200 0 C 'ye kadar çıkabilmelidir. 2. Cihazın programlanması ve kullanılması kolay 3. Cihaz 100 değişken ve saklanabilir ve parametreleri

Detaylı

LABORATUAR TİPİ TEPSİLİ KURUTMA SİSTEMİ TK-LAB

LABORATUAR TİPİ TEPSİLİ KURUTMA SİSTEMİ TK-LAB TK-LAB EKSİS ENDÜSTRİYEL KURUTMA SİSTEMLERİ Adres: Yeni Sanayi Sitesi 16. Blok no:29 ISPARTA Tel: 0 246 233 07 90 Web: http://www.kurutma.net E-mail: info@kurutma.net MAKİNE ÜZERİNDE BULUNAN EKİPMANLAR

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır.

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. OTOMATİK KEPENK POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ A. ÜRETİCİ FİRMA KALİTE BELGELER 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. 2. Panjur üreticisi firmanın

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Marka : NEW LIFE Geçerlilik Tarih : Model : BEST X AC DUVARA MONTE TIP RÖNTGEN CİHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Cihaz bilgisayarlı radyo vizyografi

Detaylı

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LABORATUVARINA ALINACAK DENEY SETLERİ ŞARTNAMELERİ YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Genel Açıklamalar Deney setindeki tüm parçaların; en az 2(iki) yıl garantisi ve en az

Detaylı

Güvenlik Tur Kontrol Sistemi Şartnamesi

Güvenlik Tur Kontrol Sistemi Şartnamesi Güvenlik Tur Kontrol Sistemi Şartnamesi Teklif edilecek güvenlik tur kontrol sistemi en az şu özelliklerden oluşmalıdır 1)-Ürün CE belgeli olmalıdır. 2)-Dış aksamı tamamen paslanmaz metal malzemeden üretilmiş

Detaylı

KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ RAF VE DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ RAF VE DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KABLOSUZ ELEKTRONİK HAREKETLİ RAF VE DOLAP KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (STANDART KLASÖR VE HER TÜRLÜ AÇIK RAF MALZEMELERİ KULLANIM AMAÇLI) 1-)Hataya ve sık bakıma neden olacak elektro-mekanik anahtar

Detaylı

UNITE U-600 SÖKME TAKMA MAKİNASI

UNITE U-600 SÖKME TAKMA MAKİNASI UNITE U-600 SÖKME TAKMA MAKİNASI Manuel yana açılır sökme takma kafası 12-22 jant içten tutma kapasitesi 10-19 jant dıştan tutma kapasitesi 220v/380V çalışma gerilimi 0,75Kw/1.1Kw motor gücü 8-10 Bar çalışma

Detaylı

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care Viking M Viking M, ile Yataktan tekerlekli sandalyeye Sandalyeden yatağa hasta taşınabilir. Viking Mile ağır hastalar bile kolaylıkla güvenli bir şekilde yerden kaldırılabilir. Viking M ile hastaya güvenli

Detaylı

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti, gerçek bir otomobildeki elektrik tesisatını incelemeye, oluşturulacak arızaları gözlemlemeye uygun yapıdadır. Tüm modüller

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

ULAŞTIRMA LABORATUVARI

ULAŞTIRMA LABORATUVARI ULAŞTIRMA LABORATUVARI Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Ulaştırma Laboratuvarında, lisans ve lisansüstü çalışmalar çerçevesinde aşağıda verilen deneyler yapılmaktadır. Laboratuvarda

Detaylı

KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ

KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ 06/2013 www.oerlikon.com.tr ÖRTÜLÜ ELEKTROD KAYNAĞI İNVERTÖR SERİSİ DC kaynak invertörü, 5 mm elektroda kadar tüm elektrod tiplerinde kaynak kabiliyeti, Potansiyometre ile hassas

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

Bekçi Saati Şartnamesi

Bekçi Saati Şartnamesi Bekçi Saati Şartnamesi Teklif edilecek bekçi saati sistemi en az şu özelliklerden oluşmalıdır 1)-Ürün CE belgeli olmalıdır. 2)-Dış aksamı tamamen paslanmaz metal malzemeden üretilmiş olmalıdır. 3)-Toza

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte edilebilir. Banyo veya küçük hacimli odaların havalandırma

Detaylı

Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr

Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr A2-A ve A3-A Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr A3 - A Korodent; üstün ergonomi, esneklik ve estetiği ile tüm ihtiyaçlarınızı en ekonomik yoldan karşılayan geniş seçenekleri ile hizmetinizde

Detaylı

Diş üniti aşağıda belirtilen 12 ana bölümden meydana gelecek ve pnömatik sistem olacaktır.

Diş üniti aşağıda belirtilen 12 ana bölümden meydana gelecek ve pnömatik sistem olacaktır. DİŞ ÜNİTİ VE HASTA KOLUĞU Diş üniti aşağıda belirtilen 12 ana bölümden meydana gelecek ve pnömatik sistem olacaktır. 1) Hasta Koltuğu 2) Ünit Gövdesi - Greşuar - Aspiratör 3) Tedavi Tablası 4) Reflektör

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

MPRD-FAZ ALICI ÜNİTE KULLANIM KILAVUZU

MPRD-FAZ ALICI ÜNİTE KULLANIM KILAVUZU MPRD-FAZ ALICI ÜNİTE KULLANIM KILAVUZU kalite UDEA ELEKTRONİK A.Ş. İçindekiler MPRD-FAZ ALICI ÜNİTE... 2 MPRD-FAZ ALICI ÜNİTENİN GENEL ÖZELLİKLERİ... 2 Kumanda Öğretme İşlemi... 3 Kumanda Silme İşlemi...

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

Bobin Gövdesi. Flanşı Tork Ayar Vidası. Balata. Dişli. Montaj Vidası

Bobin Gövdesi. Flanşı Tork Ayar Vidası. Balata. Dişli. Montaj Vidası Kompakt bir yapıya sahip olan serisi frenler kontrollü veya kontrolsüz elektrik kesilmelerinde devreye giren kolay montajlı sistemlerdir. Vinç ve otomasyon sistemlerinde, asansörlerde, tekstil, tarım,

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

BQ / NQ / HQ / PQ KAROT KESME MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU

BQ / NQ / HQ / PQ KAROT KESME MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU BQ / NQ / HQ / PQ KAROT KESME MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TANIM.. 1 2. TEKNİK ÖZELLİKLER.. 1 3. YERLEŞTİRME.. 2 4. GÜVENLİK KONUSU... 2 5. TEST ÖNCESİ HAZIRLIK... 4 6. TEST... 4 1.TANIM Cihaz,

Detaylı

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi Duvar veya pencerelere montaj edilmek üzere tasarlanmış aksiyel fan serileri. Tüm fanlarda dayanıklı ABS plastikten koruyucu kafes, panjur ve 230V-50Hz monofaze motor bulunmaktadır. Tüm fanlar IPX4 korumalıdır

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE ErP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 SILENT - A4_EN 568-576 SILENT 22.07.2011 14:17 Page 524 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ:

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: Kontrol panosu harici bir basınç, fark basınç, debi, sıcaklık, fark sıcaklık veya seviye referansından aldığı sinyali ayar değeri ile karşılaştırarak

Detaylı

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C)

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -156 C CRYO Çift kompresör teknolojisi RS232 bağlantır arayüzü 0.1 C hassasiyetinde soğutma Kullanıcı şifresi ile güvenlikli setpoint sistemi

Detaylı

STÜDYO TİPİ PROJEKTÖRLER İÇİN TEKNİK ŞARTNAME 1. AMAÇ: Bu şartname, Stüdyo içerisinde ihtiyaç duyulan projektörlerin teknik ve fonksiyonel özelliklerini tanımlamaktadır. 2. TEÇHİZAT: Aşağıda belirtilen

Detaylı

SULU ALÇI KESME MOTORU TEKNİK ŞARTNAMESİ

SULU ALÇI KESME MOTORU TEKNİK ŞARTNAMESİ SULU ALÇI KESME MOTORU TEKNİK ŞARTNAMESİ Model : TRİM 1, ALÇI KESME MAKİNASI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz, model işlerinde ve alçı işlerinde sulu sistem ile düzeltme ve kesme işi yapmalıdır. 2. Cihazın açma/kapama

Detaylı

EKSİS HABER AYLIK BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ AĞUSTOS /2013

EKSİS HABER AYLIK BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ AĞUSTOS /2013 EKSİS HABER AYLIK BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ AĞUSTOS /2013 KURUTMADA HAZIR ÇÖZÜM KENDİNDEN PLC PROGRAMLI LABORATUAR KURUTUCU TK LAB ŞİMDİ AĞIRLIK TARTIM SİSTEMLİ EKSİS ENDÜSTRİYEL KURUTMA SİSTEMLERİ Adres:

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE EUP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU En Direk Soğutma!! İklimlendirme ve soğutma alanında hızla gelişen teknoloji bu alanda arge faaliyetleri yapılmasının önünü açmıştır. Kondanser ve evaparatör sistemlerinin daha efektif hale gelmesi ve

Detaylı

03U1 ALEV MONİTÖRÜ. Uygulama : 03U1 Alev monitörünün yapısı : Özellikler : 03U1 Alev monitörünün uygulama alanları :

03U1 ALEV MONİTÖRÜ. Uygulama : 03U1 Alev monitörünün yapısı : Özellikler : 03U1 Alev monitörünün uygulama alanları : ALEV MONİTÖRÜ 03U1 Uygulama : 03U1 Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultra viyole fotoselle alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı otomatik

Detaylı

Kronos

Kronos www.eca.com.tr Kronos KRONOS Kronos, atık gazdaki su buharının yoğuşturulmasını sağlamaktadır. Böylelikle, atık gazda bulunan gizli ısıyı suya transfer ederek daha verimli ısınma sağlanmaktadır. Kronos

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ n HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ GREENTECH CHILLER CİHAZLARI ANA ÖZELLİKLER LSBLG680H/Nb-M Yüksek Enerji Verimliliği: Enerji

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /05/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 203205 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 7/05/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

FULL HD LAPAROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

FULL HD LAPAROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ FULL HD LAPAROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-FULL HD KAMERA HD Kamera şu parçalardan oluşmalıdır. Kamera kontrol ünitesi, kamera kablosu ve Kamera CCD Ünitesi, Zomm adapter. 1. Kamera Kontrol Ünitesi 1.1

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır.

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.guloguz.com.tr DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ 0120 Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.korodent.com FLEX FLEX MONİTÖR (OPSİYONEL) Ağız içi kamera ve Radyovizyografi cihazları

Detaylı

gereken zonlar desteklenebilmektedir.

gereken zonlar desteklenebilmektedir. Premix teknolojisi nedi Kullanılan otomatik devir ayarlı fan sayesind optimum gaz-hava karışımı ile her kapasited yüksek verim elde edilen teknolojiye premix teknolojisi denir. Bu teknoloji ile yüksek

Detaylı

BİR KOMPRESÖRDEN DAHA FAZLASI. Kurutucu Broşürü

BİR KOMPRESÖRDEN DAHA FAZLASI. Kurutucu Broşürü BİR KOMPRESÖRDEN DAHA FAZLASI Kurutucu Broşürü (U) Genel Kullanıma Uygun Endüstriyel Basınçlı Hava Yüksek Kaliteli Kumlama Pnömatik Valf ve El Aletleri Pnömatik Kontrol ve Taşıma Sistemleri, Tekstil Toz

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır.

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. 0.02-0.2 ml ARASI AYARLANABİLİR 1. Pipetlerin hacim aralıkları, hacim ayarlama değeri, ve hata payları aşağıdaki gibi olmalıdır: Sistematik Rasgele Hacim Hacim

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN www.ayteksogutma.com LOAD Rahat kullanım ve güvenlik için hammadde yükleyicisi ana kontrol ünitesinden ayrıdır. İzole edilmiş filtresi

Detaylı

KARTAL DENTAL 2014 KARTAL DENTAL 2014 SERIES 1 KLİNİK SİSTEMLERİ ÜRÜNLER SAYFA NO. CKD SERİSİ 5 MD SERİSİ 13 GCC SERİSİ 18 GCD SERİSİ 24 LGCC SERİSİ 29 LGCD SERİSİ 34 MPE DİSPANSER 40 2 LABORATUVAR SİSTEMLERİ

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

19 SLIMbox Duvar Tipi Kabinetler

19 SLIMbox Duvar Tipi Kabinetler 19 SLIMbox Duvar Tipi Kabinetler W:500mm SLIMbox Serisi Duvar tipi Kabinetler Ürün Grubu Küçük Ofisler, Ev tipi Ofisler gibi küçük network altyapısı ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmıştır. Dekoratif tasarımı

Detaylı

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım...

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... 100 YERLİ % www.eca.com.tr PROTEUS PLUS BLUE 14 FARKLI EMNİYET SİSTEMİ 3 YIL GARANTİ Teknik Özellikler 23.3 kw Hermetik monotermik

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN0001 Elektron Hızlandırıcısı Ve Işınım Tesisi (TARLA) Proje Numarası: 2006K-120470 Teknik Şartname Baskı Devre Makinası İçin; Teknik

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN014 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Optik mikroskop alımı şartnamesi Doküman

Detaylı

BANYO-WC FANLARI DECOR-100 Serisi

BANYO-WC FANLARI DECOR-100 Serisi DECOR-1 Serisi 1 mm çapındaki yuvarlak kanallar için 1 m³/h debi değerindeki aksiyel egzoz fanları serisi. Tüm fanlar plastik enjeksiyon ile üretilmiştir; ayrıca neon ışık göstergesi ve 23V-5Hz monofaze,

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

İÇİNDEKİLER/INDEX. College. College Rec. Electron. Electron Large Electron Water. College Class. Octagonal. Radon. Ecology.

İÇİNDEKİLER/INDEX. College. College Rec. Electron. Electron Large Electron Water. College Class. Octagonal. Radon. Ecology. ÜRÜN KATALOĞU 2015 İÇİNDEKİLER/INDEX Ecology Çekerocak Kimyasal Malzeme Dolabı Malzeme Dolabı Radon College College Rec 03 11 College Electron 15 Electron & Water Electron Large 17 Electron Large Electron

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

röleler için ) 2

röleler için )  2 ALEV MONİTÖRÜ 03U1 Uygulama 03U1 Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Yangın alarm sistemlerinde Ultra viyole fotoselle ( Bkz. ER 3B ) alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında

Detaylı

Neden kheell Kompresör

Neden kheell Kompresör Neden kheell Kompresör Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, yeni markanız Kheell ile Türkiye pazarında

Detaylı

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK ARKASI BASKISIZ IGK - Isı Geri Kazanım Cihazı Sessiz ve yüksek verimli Genel Özellikler Daha düşük enerji tüketimi için yüksek verimli

Detaylı

Mutfak / Banyo Donanımları ve Menfezler Engelliler için çözümler. Bilgi - Engelliler için çözümler. Sıkıştırma Emniyeti AT 220 V OIS-V 230 V

Mutfak / Banyo Donanımları ve Menfezler Engelliler için çözümler. Bilgi - Engelliler için çözümler. Sıkıştırma Emniyeti AT 220 V OIS-V 230 V Bilgi - Engelliler için düşünülmüş kaldırma/indirme tertibatları ile yükseklik ayarlı mobilyalar üretebilir ve engelsiz yaşam alanları yaratabilirsiniz. Mutfak, banyo, çalışma odaları ve ofisler için idealdir.

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU. İklimlendirme Sistemleri.

HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU. İklimlendirme Sistemleri. MC HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUBU İNŞAAT VE YAI SEKTÖRÜ, TURİZM SEKTÖRÜ, EĞİTİM KURUMLARI, FABRİKALAR, HASTANELER, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, İDARİ BİNALAR, SOSYAL TESİSLER. İklimlendirme Sistemleri MC MC

Detaylı

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL Serisi EIL R Serisi

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL Serisi EIL R Serisi In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları EIL Serisi EIL R Serisi ETNA In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları İhtiyacınızın

Detaylı

SU TEKNOLOJİSİ. Hidroforlar

SU TEKNOLOJİSİ. Hidroforlar Hidroforlar E.SYBOX Serisi Elektronik Frekans Kontrollü Hidrofor Dikey Bağlantı Yatay Bağlantı E.sybox konut kullanımı için hidrofor alanında dünyanın en gelişmiş ergonomik sistemidir Minimum enerji tüketimi

Detaylı

Confeo Plus

Confeo Plus www.eca.com.tr Confeo Plus CONFEO PLUS Dicom, Digitally Controlled Combustion kelimelerinin kısaltmasıdır. Dicom, konvansiyonel (yoğuşmasız) kombiler için geliştirilmiş bir elektronik kontrol sistemidir.

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU

EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU PRESMAK MAKİNA SAN. İTH. İHC. LTD. ŞTİ Rami Kışla Cad. Gündoğar 1 İş Mrk no:279 Topçular- Eyüp/İSTANBUL TEL.0212 501 77 76-0212 612 81 21 FAX. 0212 612 21

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı