PROGSİ KAYIT CİHAZLARI İÇİN GENEL KULLANMA KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROGSİ KAYIT CİHAZLARI İÇİN GENEL KULLANMA KILAVUZU"

Transkript

1 PROGSİ KAYIT CİHAZLARI İÇİN GENEL KULLANMA KILAVUZU PDR-410L, PDR-810L, PDR-1610L PDR-420L, PDR-820L, PDR-1620L PDR-810M, PDR-1610M PDR-1680H, PDR-1610S PDR-M 410HD, PDR-M 810HD, PDR-S 1610HD Bu üniteyi kullanmadan önce, kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. Daha sonra başvurmak üzere el altında bulundurun.

2 Güvenlik Önlemleri Grafik Semboller açıklaması Bu sembol önemli işletim ve ürüne eşlik literatürde (servis) talimatları bakım varlığını gösterir. Bu sembol, insanlar için bir elektrik şoku riski oluşturacak kadar büyük olabilir, ürünün muhafazası içindeki yalıtılmamış "tehlikeli voltaj" varlığını gösterir. UYARI Yangın veya elektrik çarpması riskini azaltmak için, yağmur ya da neme bu ürünü maruz bırakmayın. DİKKAT Üretici tarafından açıkça onaylanmamış değişiklikler veya modifikasyonlar bu cihazı kullanma yetkisini geçersiz kılabilir. DİKKAT Patlama tehlikesi pil yanlış takılırsa. Üretici tarafından önerilen aynı veya muadili ile değiştirin. Üreticinin talimatlarına göre kullanılan pilleri çıkartın. Bu önlemler güvenlik nedenleriyle takip edilmelidir.

3 Uyarı - Cihaz içinden duman yayılıyor ise kullanmayın, garip sesler duyulduğunda, ya da koku yayılıyor ise kullanmayın. - Güç kablosunun hasarlı olmadığından emin olun. - Cihazı servis haricinde sökmeyin. - Cihaz içine herhangi bir yabancı cisim koymayın. - Güç bağlıyken ünitenin üzerine su veya başka sıvı koymayın. - Birimin ıslanmasına izin vermeyin. - Gök / fırtına fırtınalar sırasında kullanmayın. - Dengesiz bir pozisyonda bırakmayın. - Şoka ya da titreşime maruz bırakmayın. - Patlama olasılığına maruz kalacağı alanlarda cihazı kullanmayın. Dikkat - Prizden güç fişini çıkarırken güç kablosunu çekmeyin. - Islak elle elektrik prizine dokunmayın. - Üzerine oturmayın. - Kablolarının düzgün bağlandığından emin olun. - Bağlı birimler üzerine ağır nesneler koymayın. - Güç açıkken, cihazın yerini değiştirmeyin. - Ünitenin uzun süre kullanılmayacak ise güç fişini prizden çıkartın. - Soğutma fanlarını ya da hava kanallarını tıkamayın. - Aşırı sıcaklık veya nem değişikliklerine maruz bırakmayın. Uyarı Montaj ve servis yalnızca nitelikli ve deneyimli personel tarafından yapılmalıdır. Kameralar, ses veya sensör kabloları bağlanırken DVR ı kapatın. Üretici ürün veya ürün için talimatların yerine getirilmemesi ve yanlış kullanılmasından kaynaklanan zararlardan sorumlu değildir. Üretici tarafından kaynaklanan veya fiziksel kullanıcıdan kaynaklanan sorunlardan sorumlu değildir inceleme için DVR açılır ise bu durumdan üretici sorumlu tutulamaz, bu gibi durumlarda cihaz garanti dışı kalacaktır.

4 Ürün Bileşenleri Paket olarak aşağıda belirtilen ana ünite ve bileşenleri içerir. Eğer birim satın aldığınızda, Aşağıda belirtilen bileşenlerin birlikte emin olmak için kontrol edin. DVR Seti İstemci Yazılım CD'si Hızlı Kurulum Kılavuzu HDD veri güç kablosu HDD montaj Vida (5adet) & HDD Bracket Adaptör (4ch için DC12V 3A, 8/16ch için DC12V 5A) Ve Güç Kablo (110V veya 220V) fare Uzaktan Kontrol (Opsiyonel) Battery1.5V (AAA x 2EA) (Opsiyonel) Mouse fonksiyon tuşları 1: Sol düğme: SELECT fonksiyonu 2: Tekerlek: açılır menüsünden HAREKET fonksiyonu

5 SABİT DİSK Montaj 1.Ünitenin kapağı 4 vida sökülerek hard disk 2.HDD braketine HDD monte edilir. montajına hazır hale getirilir. 3. Birlikte verilen SATA kablosu ve güç kablosunu hard diske bağlayınız ve hard diski HDD sabitleme vidalarını kullanarak birime sabitleyiniz. DİKKAT Tüm HDD marka ve modelleri aynı olmalıdır. Her HDD marka ve modelleri başkaları ile farklı ise, DVR HDD tanımayabilir. (UYGUN HARDDİSK MODELLERİNİ İNTERNET SAYFASI ÜZERİNDEN GÖREBİLİRSİNİZ.)

6 Ana Özellikler H.264 video sıkıştırma Güvenilir Dosya sistemi Yüksek kaliteli VGA (1280X1024) 4channel ses kaydı Bireysel kanallı çalışma Hareket algılama Otomatik video girişi ve video kaybı algılama Gizli kamera operasyon gelişmiş güvenlik sağlar PTZF kamera kontrolü Dahili

7 Kolay ve basit kullanıcı arayüzü Kolay scheduler Kolay yazılım yükseltme USB flash sürücü veya ağ üzerinden,hızlı ve kolay yedekleme

8 Özel dosya formatı yedekleme AVI yedekleme Web görüntüleyici, UMS (Tek-site ve Multi-site izleme yazılımı) ve Mobil Görüntüleyici aracılığıyla ağ erişim ve Çeşitli yolları Adı, Fonksiyon ve Bağlantı Ön Panel Aşağıdaki. bilgiler, ön, panel, kontrolleri, çalışmasına, yardımcı, olacaktır. Şekil Ön panel Tablo Ön LED ve port Ad Tanımlama Güç Sisteme güç verildiğinde LED ışığı yanar. HDD USB port Sistem video kaydı yaparken LED ışığı yanar. Ön panelin sol tarafında USB port vardır. Bu port USB yedekleme aygıtına data arşivlemek için kullanılır. (USB 2,0 konektör)

9 Uzaktan kumanda (Opsiyonel) 1 ID: DVR ayarlandığında uzaktan kumanda ID numarası için bir sayı tuşlayın. 2 REC: Manuel kaydı başlatmak ve durdurmak için. 3 Numara: Kanal (1, 2, 3 ve 4) seçmek için veya DVR ID numarası girmek için tuşlayın. 4 F / REW: Oynatma sırasında - 60 saniye geriye oynatma konumu için. Duraklama sırasında oynatma pozisyonunda 1 kare geri gitmek için. 5 F / ADV: Oynatma sırasında - 60 saniye ileri oynatma konumunu için. Duraklama sırasında oynatma pozisyonunda 1 kare ileri gitmek için. 6 REW: 1x de görüntüleri geri sarmak için, oynatma sırasında, 2x 4x ve 8x hızlı. 7 PLAY / PAUSE: Oynatma modunda görüntüleri oynatmak veya duraklatmak için. 8 FF: Hızlı 1x de görüntüleri ilerletmek için, oynatma sırasında, 2x 4x ve 8x hızları. 9 Kontrol düğmesi: Menü öğelerini taşımak veya kanal seçmek için basın. 10 AYAR: AYAR menüsünü başlatmak için 11 ARAMA: Arama menüsüne geçiş için. 12 ESC: Ayar sırasında - önceki menü ekranına dönmek için. Oynatma sırasında konumdan çıkmak için Sistem Kilit - 5 saniye boyunca ESC tuşuna basarak sistem kilitlenir. Sistem kilidini - 5 saniye boyunca ESC tuşuna basarak tekrar açabilirsiniz. 13 BACKUP: Canlı veya oynatma modunda yedekleme işlemlerini başlatmak için. 14 SEQ: Tam ekran modunda ekranın otomatik sıralamasını başlatmak için.

10 Hızlı Kurulum DVR ilk defa çalıştırıldığında aşağıdaki mesaj görüntülenecektir. Sistem açıldıktan sonra, Dili seçiniz ve saati ayarlayınız. Kurulum menüsüne girmek için, mousenin sağ tuşuna yada uzaktan kumanda üzerindeki SETUP tuşuna basınız.

11 Kurulum Menüsü Varsayılan şifre: 1111 Dil, Tarih ve Saat Değişimi (SİSTEM-SYSTEM) SETUP (KURULUM) düğmesine basın ve SİSTEM (SYSTEM) simgesini seçin. Sonra SİSTEM (SYSTEM) menüsü ekranda resim olarak görülür. Fare veya uzaktan kumanda yardımı ile ( ) yön tuşları kullanılarak menü öğelerinde gerekli değişiklikler yapılır. LANGUAGE (DİL) seçeneğine gelinir, Fare veya kontrol düğmesini kullanarak görüntü dili seçin ( ) ve TÜRKÇE olarak değiştirin Fare veya kontrol düğmesini kullanarak tarih görüntüleme formatını (DATE FORMAT) seçin ( ) ve formatı, GG / AA / YYYY olarak değiştirin. (YYYY / AA / GG, GG / AA / YYYY, GG / AA / YYYY, YYYY-AA-GG, AA-GG-YY

12 SET DATE&TIME seçeneğinde ise TARİH ve SAAT değişimini yapın. RECORD (RECORDING MODE-KAYIT MODU AYARI) SETUP (KURULUM) düğmesine basın ve RECORD simgesini seçin. Daha sonra KAYIT (RECORD) menüsü altındaki resim ekrana gelir. Fare veya uzaktan kumanda yardımı ile ( ) yön tuşları kullanılarak menü öğelerinde gerekli değişiklikler yapılır. tabloda işaret edilen sembol tuşlanır, ekrana aşağıda görülen RECORD PROPERTY tablosu gelir.

13 RECORD PROPERTY (KAYIT MODU ) Bu tabloda ise ÇÖZÜNÜRLÜK, KALİTE, FRAME SAYISI, KAYIT MODU gibi seçeneklerin değerleri üzerinde gerekli değişiklikler yapılır. Sürekli kayıt isteniyor ise RECORDING bölümünde CONTINUOUS seçilir. STORAGE (DEPOLAMA) HARDDİSK AYARLARI: SETUP (KURULUM) düğmesine basın ve STORAGE (DEPOLAMA) simgesini seçin. Daha sonra STORAGE (DEPOLAMA) menüsü altındaki resim ekrana gelir. Fare veya uzaktan kumanda yardımı ile ( ) yön tuşları kullanılarak menü öğelerinde gerekli değişiklikler yapılır. OVERWRITE (ÜZERİNE YAZMA) seçeneği ON (AÇIK ) olarak seçilir. DISK FORMAT bu seçenek ise hard diskin formatlanması işleminde kullanılır. DISK INFO (DİSK BİLGİSİ) seçeneğinde ise disk bilgileri ekranda görülür.

14 SEARCH (ARAMA) KAYIT ARAMA Mouse sağ tıklayın, ekrana gelen menü üzerinden SEARCH (ARAMA) seçeneğini tuşlayın. Ekrana yukarıda görülen SERCH (ARAMA) tablosu gelir. Tablo üzerindeki; TIME LİNE (ZAMAN ÇİZELGESİ) kutusu seçilir, tablonun sağ alt köşesindeki NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır. Altta görülen TAKVİM tablosu üzerinden istenilen gün seçilir, tekrar NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır. Yukarıda sağ kısımdaki SEARCH (Arama) tablosu ekrana gelir. Tablo üzerinden istenilen kamera seçilir, PLAY(OYNATMA) butonuna basılarak seçilen kamera veya kameraların seçilen güne ait 24 saatlik zaman diliminin kayıt görüntüleri izlenir.

15 EVENT (OLAY) kutusu seçilir, tablonun sağ alt köşesindeki NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır, takvim tablosu üzerinden, istenilen gün seçilir, tekrar NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır, Ardından ekrana yukarıda görülen SEARCH (Arama) tablosu gelir, Tablo üzerinden istenilen kamera ve zaman dilimi seçilir, PLAY(OYNATMA) butonuna basılarak seçilen kameranın kayıt görüntüleri izlenir. GO TO FIRST TIME (İLK ZAMANA GİT) kutusu seçilir, tablonun sağ alt köşesindeki PLAY(OYNATMA) butonu tıklanır, DVR kayıt cihazının ilk başlangıç zaman diliminden itibaren tüm kayıt görüntüleri izlenir. GO TO LAST TIME ( SON ZAMANA GİT) kutusu seçilir, tablonun sağ alt köşesindeki PLAY(OYNATMA) butonu tıklanır, DVR kayıt cihazının son zaman dilimindeki kayıt görüntüleri izlenir. GO TO SPECIFIC TIME (BELİRLENEN ZAMANA GİT) kutusu seçilir,

16 Kutunun altında görülen, Tarih ve saat bölümü ekranda belirir, bu bölüme istenilen zaman dilimi girilir, tablonun sağ alt köşesindeki PLAY(OYNATMA) butonu tıklanır, seçilen zaman dilimindeki kayıt görüntüleri izlenir. ARCHIVE (ARV) kutusu seçilir, tablonun sağ alt köşesindeki NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır, takvim tablosu üzerinden, istenilen gün seçilir, tekrar NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır, ekrana aşağıda görülen ; SEARCH (Arama) tablosu gelir, tablo üzerinden istenilen VİDEO yada RESİM görüntüleri seçilerek izlenir. LOG kutusu seçilir, tablonun sağ alt köşesindeki NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır, takvim tablosu üzerinden, istenilen gün seçilir, tekrar NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır, ekrana aşağıda görülen; ARAMA LOG tablosu gelir, tablo üzerinde menüde yapılan tüm işlemler, menü giriş çıkışları, video kayıpları, hard disk hataları gibi işlemlerin bilgileri görülür. Ayrıca istenirse LOG bilgileri KAYDET butonu seçilerek cihaz üzerine takılan USB belleğe aktarılır.

17 BACKUP (YEDEKLEME) Mouse sağ tıklayın, ekrana gelen menü üzerinden SEARCH (ARAMA) seçeneğini tuşlayın. Ekrana yukarıda sağ kısımda görülen SEARCH (ARAMA) tablosu gelir, tablo üzerinden kayıtların nasıl izleneceği seçilir, sonrasında ise PLAY(OYNATMA) butonuna basılarak seçilen kameranın kayıt görüntüleri izlenir. Yukarıda görülen kayıt izleme bölümünün alt kısımındaki BACKUP (YEDEKLE) butonu seçilir, ekrana aşağıda görülen BACKUP (YEDEKLEME) tablosu gelir, Ekrana gelen tablo üzerinden yedeklenecek olan resim için STİLL İMAGE (RESİM) kutusu tıklanır, tablonun sağ alt köşesindeki NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır,

18 Ekrana gelen BACKUP (YEDEKLEME) tablosu üzerinden,duruma göre USB STORAGE veya CD/DVD-R kutusu seçilir, BACKUP (YEDEKLEME) butonu tıklanır ve RESİM yedekleme işlemi seçilen alana yapılır. Eğer yüklenmek istenen video görüntüleri ise VİDEOCLİP kutusu seçilir ise, tablonun sağ alt köşesindeki NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır, Ekrana gelen BACKUP (YEDEKLEME) tablosu üzerinden, yedekleme işlemi yapılacak kamera yada kameralar ve zaman dilimi belirlenir, NEXT (SONRAKİ) butonu tıklanır. Ekrana gelen BACKUP (YEDEKLEME) tablosu üzerinden, duruma göre USB STORAGE veya CD/DVD-R kutusu seçilir, BACKUP (YEDEKLEME) butonu tıklanır ve VİDEO yedekleme işlemi seçilen alana yapılır. NOT: YEDEKLENMEK İSTENEN KAYIT GÖRÜNTÜLERİ DOSYA FORMATI OLARAK AVI SEÇİLİR İSE 1 DAKİKA İLE 59 DAKİKA ARASINDA AVI FORMATINDA YEDEKLENEBİLİR VE İZLENİR. DOSYA FORMATI OLARAK HUGE BACKUP KUTUSU SEÇİLDİĞİNDE İSE 1 SAAT İLE 24 SAAT ARASI KAYIT GÖRÜNTÜLERİ YEDEKLENEBİLİR, YEDEKLENMİŞ KAYIT GÖRÜNTÜLERİ İZLENİRKEN İSE DVR KAYIT CİHAZINA AİT CD İÇİNDEKİ PLAYER PROGRAMININ KULLANILMASI GEREKMEKTEDİR.

19 NETWORK (NETWORK AYARLARI) SETUP (KURULUM) düğmesine basın ve NETWORK (AĞ) simgesini seçin. Daha sonra NETWORK (AĞ) menüsü altındaki resim ekrana gelir. Fare veya uzaktan kumanda yardımı ile ( ) yön tuşları kullanılarak menü öğelerinde gerekli değişiklikler yapılır. NETWORK TYPE (AĞ TÜRÜ) seçeneği LAN olarak seçilir, ekrana alttaki tablo gelir. Ekranda görülen tablo üzerinden DVR kayıt cihazına SABİT IP atanır, SUBNET MASK (ALT AĞ MASKESİ) ve GATEWAY (AĞ GEÇİDİ) seçeneklerinde gerekli değişiklikler yapılır.

20 NETWORK PORT simgesini seçin, PortDialog menüsü altındaki resim ekrana gelir. Fare veya uzaktan kumanda yardımı ile ( ) yön tuşları kullanılarak menü öğelerinde gerekli değişiklikler yapılır. Yukarıdaki tablodan port değişimi yapılabilir, AUTO PORT FORWARD seçeneği OFF (KAPALI ) konumda olmalıdır. DVR kayıt cihazının bağlı olduğu modem üzerinde de uzak erişim işleminin yapılabilmesi için gerekli IP ayarları ve port yönlendirme işlemleri yapılır. Teknik görüş ve istekleriniz için teknik@progsi.com.tr adresine mail atabilir veya telefon numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Đçindekiler. Paket Đçeriği

Đçindekiler. Paket Đçeriği SCSI Serisi Net DVR Kullanım Kılavuzu V2.1 Đçindekiler 1. HDD Kurulumu... 3 2. DVR Bağlantısı... 4 3. DVR ın Açılması... 6 4. DVR a Giriş... 6 5. Tarih Saat Ayarı... 7 6. IP Adres Ayarı... 7 7. HDDFormatlama...

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Power POE Status HDD WAN LAN1 LAN2 LAN3 LAN4 NR7401 Network Video Recorder Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Video Kayıt Cihazından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Video Kayıt

Detaylı

TVR 12 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TVR 12 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TVR 12 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. En fazla 16 analog kamera için loop through özelliği (DVD modeline göre). 2. RS-232 cihazına bağlayın. 3. Dört alarm girişine kadar bağlayın.

Detaylı

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. (Modele bağlı olarak) sekize kadar IP kameraya bağlanmak için yerleşik portlar. 2. Dört taneye kadar alarm girişi ve bir alarm

Detaylı

2332 NX4RT 4 KANAL TRIPLEX NETWORK DVR CİHAZI KOLAY KURULUM KILAVUZU

2332 NX4RT 4 KANAL TRIPLEX NETWORK DVR CİHAZI KOLAY KURULUM KILAVUZU 2332 NX4RT 4 KANAL TRIPLEX NETWORK DVR CİHAZI KOLAY KURULUM KILAVUZU HARDDISK BAĞLANTISININ YAPILMASI HDD MONTAJININ YAPILMASI 1. Cihaza uzaktan erişim yapmanız için mutlaka bir Harddisk bağlanması gerekmektedir.

Detaylı

www.oncuguvenlik.com.tr

www.oncuguvenlik.com.tr NETWORK YAPISINA SAHİP CCTV ÜRÜNLERİNE IP ADRESİ ATAMA KILAVUZU 1- DUNLOP IP KAMERALARA IP ADRESİ VERME AYARLARI. 2- TD-2000 VE EDVR-3000 SERİSİ DVR CİHAZLARINA IP ADRESİ VERME AYARLARI. 3- DUNLOP DVR

Detaylı

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu 87231 Araç kamerasının tüm fonksiyonlarının daha iyi kullanımı için cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatli şekilde okuyun. Dikkat 1. Lütfen hafıza kartını

Detaylı

TruVision DVR 44HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TruVision DVR 44HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu TruVision DVR 44HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. Tek ses girişini RCA konnektöre bağlayın. 2. Ses çıkışı için hoparlörler bağlayın 3. Hat girişi 4. Bir CCTV monitör (BNC

Detaylı

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1072767B-TR REV 1.0 ISS 16OCT14 Telif Hakkı 2014 United Technologies Corporation. Interlogix, United Technologies Corporation un bir birimi olan UTC Building

Detaylı

TVR 12HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TVR 12HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu TVR 12HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. RS-232 cihazına bağlayın. 2. Dört alarm girişine kadar bağlayın. 3. Bir alarm çıkışını bağlayın. 4. Dört ses girişini RCA konnektöre

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W

10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W 10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W This guide describes the basic functions of PZ8111/21/11W/21W. All detailed information is described in the user s manual. Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Ağ Kamerasını sudan uzak tutun. Ağ Kamerası ıslanırsa, kamerayı

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

Full HD Dome Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu MODEL D6210 UYARI!

Full HD Dome Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu MODEL D6210 UYARI! Full HD Dome Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODEL D6210 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden haber

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu GNR-2100S Serisi 4/8/16 Kanal H.264 NVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 1. Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. Bir adet SATA disk destekler. Lütfen üretici firmanın uyumluluk listesinde bulunan

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu GDR-1100S Serisi 4/8 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 4/8 Kanal DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu 1. Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. Bir adet SATA disk destekler. Lütfen üretici firmanın

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma sıcaklığı için kullanım kılavuzuna başvurun.

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu GDR-1100E Serisi 4/8/16 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 1. Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. Bir adet SATA disk destekler. Lütfen üretici firmanın uyumluluk listesinde bulunan

Detaylı

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler;

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; Ana Menü Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; 1- Genel 2 - Disk Yönetimi 1-1) Sistem Zamanı 3 - Kayıt Oynatma 1-2) Zaman Senkronizasyon 4 - Kayıt Modu 1-3) Tarih Formatı 4-1) Sürekli Kayıt 1-4) Dil 4-2)

Detaylı

Yeni Entcam DVR-51xxHD serisi HD DVR lar için Hızlı Kurulum Kılavuzu H.264 Dijital Kayıt Cihazı (Ver 2.0)

Yeni Entcam DVR-51xxHD serisi HD DVR lar için Hızlı Kurulum Kılavuzu H.264 Dijital Kayıt Cihazı (Ver 2.0) 4/8 KANAL 16 KANAL Yeni Entcam DVR-51xxHD serisi HD DVR lar için Hızlı Kurulum Kılavuzu H.264 Dijital Kayıt Cihazı (Ver 2.0) DVR-5104HD DVR-5108HD DVR-5116HD Bu ürünü kurup kullanmadan önce, lütfen bu

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor N Type için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor N Type için geçerlidir. razor n type Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor N Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. 2009

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Network Kamerayı televizyon ya da fırın gibi ısı kaynaklarının

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu AUDIO OUT HDMI VGA LAN USB POWER Hızlı Başlangıç Kılavuzu KİT MODELİ SDH-C5100 SDH-B3040 SDH-B3020 DVR MODELİ SDR-C5300 SDR-B3300 SAMSUNG HEPSİ BİR ARADA GÜVENLİK SİSTEMİ Bir Samsung DVR Güvenlik Sistemi

Detaylı

FUJITRON STANDALONE DVR SERİSİ DS-7108HI, DS-7204HI-V, DS-7204HI KOLAY KULLANIM KILAVUZU H.264 DVR

FUJITRON STANDALONE DVR SERİSİ DS-7108HI, DS-7204HI-V, DS-7204HI KOLAY KULLANIM KILAVUZU H.264 DVR FUJITRON STANDALONE SERİSİ DS-7108HI, DS-7204HI-V, DS-7204HI KOLAY KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. Kurulum 2. Kontrol Seçenekleri a) Ön Panel Kullanımı b) Uzaktan Kumanda Kullanımı c) Mouse Kullanımı

Detaylı

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide Indoor/2.6x Zoom/Dual Streams Quick Installation Guide English Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska PZ7131/PZ7132 This guide describes the basic functions of

Detaylı

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu EVERTECH EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu Uyarılar ve Ana Fonksiyonlar Güç Kaynağı DC12V güç kaynağı kullanılabilir.cihazı bağlamadan önce şehir elektrik şebekenizin

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu İçindekiler Hazırlık...3 Projektörü bilgisayarınıza bağlama...3 Kablolu bağlantı... 3 Projektörün uzaktan bir web tarayıcısı vasıtasıyla kontrol edilmesi...5 Desteklenen

Detaylı

Yeni Progsi DVR lar için Hızlı Kurulum Kılavuzu H.264 D1 Digital Video Recorder (Ver 1.1) PDR-1620L

Yeni Progsi DVR lar için Hızlı Kurulum Kılavuzu H.264 D1 Digital Video Recorder (Ver 1.1) PDR-1620L Yeni Progsi DVR lar için Hızlı Kurulum Kılavuzu H.264 D1 Digital Video Recorder (Ver 1.1) PDR-420L PDR-820L PDR-1620L Bu ürünü kurup kullanmadan önce, lütfen bu hızlı kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.daha

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. NORDMENDE LE82N8HM İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü satın

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu GNR-2200E Serisi 16/24/32 Kanal H.264 NVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 16/24/32 Kanal NVR Hızlı Kullanım Kılavuzu 1. Sabit Disk & DVD Yazıcı Kurulumu 1.1 Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. İki

Detaylı

300 BANT KABLOSUZ ERİŞİM NOKTASI YÖNLENDİRİCİ

300 BANT KABLOSUZ ERİŞİM NOKTASI YÖNLENDİRİCİ 300 BANT KABLOSUZ ERİŞİM NOKTASI YÖNLENDİRİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DN-7059-2 İçindekiler Paket İçeriği... Sayfa 1 Ağ Bağlantılarını Oluşturma... Sayfa 2 Ağ Kurulumu... Sayfa 3 Paket İçeriği Bu yönlendiriciyi

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Network Kayıt Cihazı KULLANIM KILAVUZU

Network Kayıt Cihazı KULLANIM KILAVUZU Network Kayıt Cihazı KULLANIM KILAVUZU 1 2 Network Kayıt Cihazı KULLANIM KILAVUZU KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İSTANBUL Tel : 0.212.355.48.00 Faks : 0.212.275.40.01 istanbul@karel.com.tr ANKARA

Detaylı

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı Bu dokümanda TTEC Standalone DVR cihazının kurulum adımları ile ilgili açıklamaları bulabilirsiniz. Öncelikle cihaz ile ilgili bilinmesi gereken varsayılan bilgiler

Detaylı

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS DS150E Kullanıcı El Kitabı 1 Ana bileşen...3 Kurulum talimatları...5 Bluetooth Ayarları...26 Arıza Teşhis Programı...39 Dosya...41 Ayarlar...43 Belgeler...51 Yardım...53 OBD İletişimi...56 Yazdır ve Kaydet...66

Detaylı

Yeni Entcam DVR-41xx serisi Dijital Kayıt Cihazları için Hızlı Kurulum Kılavuzu (Ver 1.1) DVR-4108 DVR-4116

Yeni Entcam DVR-41xx serisi Dijital Kayıt Cihazları için Hızlı Kurulum Kılavuzu (Ver 1.1) DVR-4108 DVR-4116 Yeni Entcam DVR-41xx serisi Dijital Kayıt Cihazları için Hızlı Kurulum Kılavuzu (Ver 1.1) DVR-4108 DVR-4116 Bu ürünü kurup kullanmadan önce, lütfen bu hızlı kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.daha

Detaylı

NR8201/8301. NR8201 4-CH Viewing & Recording External esata Interface. NR8301 8-CH Viewing & Recording RAID 0, 1 Scalable Storage. Rev. 1.

NR8201/8301. NR8201 4-CH Viewing & Recording External esata Interface. NR8301 8-CH Viewing & Recording RAID 0, 1 Scalable Storage. Rev. 1. NR8201/8301 H.264 Compatible with VAST CMS Lockable HDD & Rack Mount Design NR8201 4-CH Viewing & Recording External esata Interface NR8301 8-CH Viewing & Recording RAID 0, 1 Scalable Storage Rev. 1.1

Detaylı

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın.

Detaylı

Quick Installation Guide. SD8111/SD8121 H.264 12x Zoom Day&Night 3D Noise Reduction

Quick Installation Guide. SD8111/SD8121 H.264 12x Zoom Day&Night 3D Noise Reduction Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska SD8111/SD8121 H.264 12x Zoom Day&Night 3D Noise Reduction Kurulum Öncesi Uyarılar

Detaylı

Kullanıcı Ayarları. Resim 89. United Security. Kullanici Adi Seviye Etkin. No.

Kullanıcı Ayarları. Resim 89. United Security. Kullanici Adi Seviye Etkin. No. Kullanıcı Ayarları kayıt cihazınız 1 adet tam yetkili yönetici (Admin) ve buna ilaveten 6 adet kullanıcıyı desteklemektedir. Kullanıcıları görüntülemek için; Cihazınızın [Ana Menü] => [Sistem] =>[Kullanıcılar]

Detaylı

GDR-1800D Serisi. 16/24/32 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır.

GDR-1800D Serisi. 16/24/32 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır. GDR-1800D Serisi 16/24/32 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 1. Sabit Disk & DVD Yazıcı Kurulumu 1.1 Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. Bu seri sekiz adet SATA disk destekler. Lütfen

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

Yeni Entcam DVR-31xx serisi Dijital Kayıt Cihazları için Hızlı Kurulum Kılavuzu (Ver 1.1) DVR-3104 DVR-3108 DVR-3116

Yeni Entcam DVR-31xx serisi Dijital Kayıt Cihazları için Hızlı Kurulum Kılavuzu (Ver 1.1) DVR-3104 DVR-3108 DVR-3116 Yeni Entcam DVR-31xx serisi Dijital Kayıt Cihazları için Hızlı Kurulum Kılavuzu (Ver 1.1) DVR-3104 DVR-3108 DVR-3116 Bu ürünü kurup kullanmadan önce, lütfen bu hızlı kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.daha

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu VIDEO IN AUDIO IN AUDIO OUT +- RS485 CONSOLE HDMI DC 12 V Hızlı Başlangıç Kılavuzu KİT MODELİ SDH-C75100 SDH-C75080 SDH-C74040 SDH-B73040 SDH-B73020 DVR MODELİ SDR-C75300 SDR-C74300 SDR-B73300 SAMSUNG

Detaylı

İÇ MEKAN MONİTÖRÜ WHAT S IN THE BOX? BİNA DIŞI ÜNİTE

İÇ MEKAN MONİTÖRÜ WHAT S IN THE BOX? BİNA DIŞI ÜNİTE DIC SERİSİ ON! UYARI ÜRÜN GENEL GÖRÜNÜMÜ. Bu ürünün kurulum ve kullanımından önce talimatları okuyunuz.. Güç kaynağını uzatmak için kabloyu kesmeyin; cihaz (dönüştürücü) daha uzun kabloyla çalışmaz.tüm

Detaylı

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_ Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_20100518 GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın. Doğrudan güneş ışığından

Detaylı

2MP Mini Bullet Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu

2MP Mini Bullet Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu 2MP Mini Bullet Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu 0 Hızlı Kurulum Kılavuzu 2MP Mini Bullet IP kamerayı kurmak için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz. Paket içerik listesini kontrol ediniz. (Sayfa 1) Fiziksel

Detaylı

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE MONITOR LE116N8FM NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü

Detaylı

Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam IP Güvenlik Kameranızın Kurulumu A. Başlarken Peket içeriği IP Kamera Güç Adaptörü Kurtarma CD si Wi-Fi Anten Bağlantı Ayağı Hızlı Kurulum

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

AIRTIES MESH NETWORK KURULUMU:

AIRTIES MESH NETWORK KURULUMU: AIRTIES MESH NETWORK KURULUMU: Eğer AirTies RT-210 veya birden fazla AP-300 e sahipsiniz yeni AP- 300 ünüzü Tekrarlayıcı modunda kullanarak AirTies Mesh Networks oluşturur ve kablosuz kapsama alanınızı

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

KULLANIM KLAVUZU PDC-1200A. Sistem Kontrol Klavyesi. Versiyon 1.0. Kullanım Klavuzu Hakkında

KULLANIM KLAVUZU PDC-1200A. Sistem Kontrol Klavyesi. Versiyon 1.0. Kullanım Klavuzu Hakkında KULLANIM KLAVUZU Sistem Kontrol Klavyesi Versiyon 1.0 PDC-1200A Kullanım Klavuzu Hakkında Kuruluma başlamadan önce kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İçindekiler 1. GENEL BAKIŞ... Hata! Yer işareti

Detaylı

Şekil 2: TVR 45HD ön paneli (8 kanallı model gösterilmektedir) Tüm buton fonksiyonları hakkında detaylı bilgi için, lütfen kullanım kılavuzuna bakın.

Şekil 2: TVR 45HD ön paneli (8 kanallı model gösterilmektedir) Tüm buton fonksiyonları hakkında detaylı bilgi için, lütfen kullanım kılavuzuna bakın. TVR 45HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: TVR 45HD arka panel bağlantıları (8 kanallı modeller gösterilmektedir) 1. 2. 3. 4. 5. 6. Dört ses girişini RCA konnektöre bağlayın. Ses çıkışı için hoparlörler

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

United Security. Canlı İzleme

United Security. Canlı İzleme R Canlı İzleme Yukarıda anlatılan sihirbaz ekranı kapandıktan sonra, aşağıda gösterildiği şekilde bölünmüş bir ekranla karşılaşacaksınız. Kameralardan birine çift tıklayarak o kamerayı tam ekran olarak

Detaylı

Disk Station DS209, DS209+II

Disk Station DS209, DS209+II Disk Station DS209, DS209+II Hızlı Yükleme Kılavuzu Doküman ID: Synology_QIG_2BayCL_20090901 GÜVENLiİK TALiİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak

Detaylı

ARG Ses Kayıt Sistemi KURULUM YÖNERGESİ

ARG Ses Kayıt Sistemi KURULUM YÖNERGESİ ARG Ses Kayıt Sistemi KURULUM YÖNERGESİ ARG SES KAYIT SİSTEMİ, Telefon Görüşmelerini Manuel/Otomatik Olarak Dijital Ortama Kayıt Eder. 2, 4, 8 Kanallı Cihazları kullanarak, 2,4 ve 8 in katları Biçiminde

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MODEL NO: LE82N8HA İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED TV ürünümüzü

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

Hızlı kullanım kılavuzu

Hızlı kullanım kılavuzu LX7500R Sağlanan Aksesuarlar Hızlı kullanım kılavuzu 1 1 1 1 Türkçe 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 DVD kayıt sisteminiz ile birlikte aşağıdaki aksesuarlar teslim edilir: 1 2 ön, 1 merkez ve 2 arka hoparlör

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu Kablosuz

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Network Kameradan duman çıkıyor ya da anormal bir koku geliyorsa derhal kamerayı kapatın. Network Kamerayı sudan uzak tutun. Network Kamera ıslanırsa hemen kapatın. Böyle bir durumda

Detaylı

Cihazın Çalıştırılması

Cihazın Çalıştırılması Cihazın Çalıştırılması Cihazın Açılması 1. kayıt cihazınızı ambalajından çıkartınız. 2. Cihazın içine Hard Disk yerleştiriniz (bunun için cihazı satın aldığınız firmanın teknik servisinden destek alınız).

Detaylı

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz.

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz. USB Disk Paylaşımı Değerli Müşterimiz, AirTies desteklediği USB Tak&Paylaş özelliği ile hiçbir ekstra donanıma ihtiyaç duymadan yaygın olarak kullanılan standart USB disk sürücülerinizi tüm ağınıza paylaştırmanıza

Detaylı

Verilen Aksesuarlar.

Verilen Aksesuarlar. Önlemler. Güvenlik İpuçları. Lütfen kamerayı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyunuz. Taşımacılık, depolama veya kurulum sırasında stres, şiddet titreşim veya sıvı saldırılardan zarar kaçının. Kamera

Detaylı

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI!

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Fisheye IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

www.oncuguvenlik.com.tr

www.oncuguvenlik.com.tr BİLGİSAYARDAKİ YEREL AĞ IP ADRES (LAN IP) AYARLARI Bu kitapçık; 3 farklı işletim sisteminde, bilgisayarınızın otomatik aldığı ip adresini öğrenmeyi ve bilgisayarınıza sabit ip verme işlemlerini göstermektedir.

Detaylı

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği Görüntülü Kapı Zili Kayıt ve izleme özelliği SD kart kullanabilme özelliği Türkçe Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu AYP223BE Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz!! Genel Özellikler Görüntülü kapı

Detaylı

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu Archive Player Divar Series tr Kullanım kılavuzu Archive Player İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Çalışma 5 2.1 Programın başlatılması 5 2.2 Ana pencere tanıtımı 6 2.3 Açma düğmesi 6 2.4 Kamera

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

DVR 7000 serisi kayıt cihazlarının genel özellikleri :

DVR 7000 serisi kayıt cihazlarının genel özellikleri : DVR 7000 serisi kayıt cihazlarının genel özellikleri : Model Fonksiyonu DVR7008V DVR7016V Video formatı CIF CIF Video girişi 8 kanal BNC 16 kanal BNC Ses Girişi Yok Yok Video çıkışı Video/VGA Video/VGA

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

MODELLER D8210, D8220, D8520

MODELLER D8210, D8220, D8520 IR Dome IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER D8210, D8220, D8520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

Yeni Progsi DVR için Hızlı Kurulum Kılavuzu H.264 FULL D1 Digital Video Recorder PDR-1620S

Yeni Progsi DVR için Hızlı Kurulum Kılavuzu H.264 FULL D1 Digital Video Recorder PDR-1620S Yeni Progsi DVR için Hızlı Kurulum Kılavuzu H.264 FULL D1 Digital Video Recorder PDR-1620S Bu ürünü kurup kullanmadan önce, lütfen bu hızlı kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.daha fazla bilgi için

Detaylı

5. Bu alt butonlardan Kanal ve SSID isimli butona tıklayınız. B. AP-300 AYARLARI Bu bölümde 2 AP-300 ün Kanal ve SSID bölümü ile kablosuz ayarları LAN

5. Bu alt butonlardan Kanal ve SSID isimli butona tıklayınız. B. AP-300 AYARLARI Bu bölümde 2 AP-300 ün Kanal ve SSID bölümü ile kablosuz ayarları LAN AIRTIES MESH NETWORK KURULUMU AirTies WAR-140 ile (veya birden fazla AP-300 e sahipseniz) kapsamış olduğunuz kablosuz ağınızı genişletmek isterseniz bir adet AirTies AP-300 alıp yeni AP-300 ünüzü Tekrarlayıcı

Detaylı

MODELLER D6330, D6530

MODELLER D6330, D6530 IR Dome IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER D6330, D6530 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu

Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu R Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu PWR HDD Digital Video Recorder 1 İÇİNDEKİLER Mobil Cihaz Uygulaması... 3 Cihaz Ekleme... 6 Manuel Cihaz Ekleme...6 Çevirimiçi Cihaz Ekleme...15 Mobil Cihazdan Mobil Cihaza

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu Versiyon Numarası: 1.0 ------------------------------- Kullanım Kılavuzu 2015 info@ www. MapCodeX MapLand İşlem Araçları Çalışma Dosyası Aç Haritanın ve son çalışma dosyasının

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 0 212 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5452.UM.TR.

www.airties.com 7/24 destek hattı 0 212 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5452.UM.TR. www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 0 212 444 0 239 7/24 destek hattı 0 212 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.5452.UM.TR.D00REV01102010 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu

Detaylı

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

BenQ projektör ile 3D içeriği oynatmak için en düşük bilgisayar sistemi gereksinimleri:

BenQ projektör ile 3D içeriği oynatmak için en düşük bilgisayar sistemi gereksinimleri: BenQ projektör ile 3D içerik nasıl izlenir: BenQ projektörünüz D-Sub, Komponent, HDMI, Video ve S-Video olarak aktarılan üç boyutlu (3D) içeriğin oynatılmasını destekler. Ancak BenQ projektör ile 3D içeriği

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU ÇOK ÖNEMLİ!!!! OKUMADAN KURULUMA BAŞLAMAYINIZ.

KULLANMA KILAVUZU ÇOK ÖNEMLİ!!!! OKUMADAN KURULUMA BAŞLAMAYINIZ. STAND ALONE KAYIT CİHAZI KULLANMA KILAVUZU ÇOK ÖNEMLİ!!!! OKUMADAN KURULUMA BAŞLAMAYINIZ. Kameraları bağladıktan sonra görüntü kablolarında voltaj olup olmadığını mutlaka kontrol edin. Hatalı topraklama,

Detaylı

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE 26" LED TELEVİZYON VE MONİTÖR LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU

TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU * CompactFlash(TM), bir A.B.D şirketi olan SanDisk Corporation a ait ticari bir markadır. İÇİNDEKİLER. BAŞLANGIÇTA YAPILAN KONTROLLER... () Kullanılacak olan kontrol kutusu... ()

Detaylı

CLR-232-ES RS232 - Seri Ethernet Çevirici

CLR-232-ES RS232 - Seri Ethernet Çevirici CLR-232-ES RS232 - Seri Ethernet Çevirici BÖLÜM I Genel Bu kılavuzda, CLR-232-ES seri sunucu kullanılarak, uzaktaki bir otomasyon sistemine nasıl bağlantı kurulacağı anlatılmaktadır. Ethernet ağ üzerinden

Detaylı

ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMİ YAZILIM KULLANMA KILAVUZU

ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMİ YAZILIM KULLANMA KILAVUZU ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMİ YAZILIM KULLANMA KILAVUZU Bilgisayar üzerinden analog adresli yangın algılama sisteminde bulunan detektörlere yer atama, kontak izleme modülünün senaryo belirtilmesi

Detaylı

www.airties.com YM.AP.4452.UM.TR.D00REV24032011

www.airties.com YM.AP.4452.UM.TR.D00REV24032011 www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti YM.AP.4452.UM.TR.D00REV24032011 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu Çok Fonksiyonlu

Detaylı