T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA"

Transkript

1 Sayı : Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı<... 0.fA'c, tl. v. : e e e. : <f EXP02016 ANTALYA GÜNLÜ 02/04/2015 DOSYA Nisan 2015 tarihleri arasında İlçemizde 39'uncusu kutlanacak olan Turizm Haftası Etkinlikleri Kutlama Programı hazırlanarak ekte sunulmuştur. Rica ederim. EK: 1 adet program (4 sf.) DAGITIM: Gereği: Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Bilgi: Emir Osman BULGURLU Kaymakam Mahalli Basın Kuruluşlarına 01/04/ /04/2015 İşı. Şefi V. : A. DURAK Yz. İşı. Md. : H. ÇELİK *Bu belge elektronik imzalıdır. İmzalı suretinin aslını görrnek için (ekrsnv-byyd.ae-qxe5ho-v4 Ukkz-j sbmcrpp) kodunu yazınız. adresine girerek Aşağı Hisar Mah. Antalya Cad. No:5 Ayrıntılı bilgi için irtibat:a.ourak Telefon: (242) Faks: (242) e-posta: manavgat@icisleri.gov.tr Elektronik Ağ:

2 6tlf.ElIFtO &'t- '\. A'(,. v. e MANAVGAT 39. TuRİzM HAFTASı KUTLAMA PROGRAMI ETKİNLl ::.. (15-22 NİsAN 2015) '\ J. EXP02016 Antalya Valiliği il Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün 11/03/2015 tarihli v JOBYA sayılı yazısına istinaden, ilçernizde 2015 yılında 39'uncusu kutlanacak olan Turizm Haftası Etkinlikleri Kutlama Programı hazırlıkları, 30 Mart 2015 Pazartesi günü saat 14.00'te Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıda değerlendirilerek aşağıdaki şekilde icrasına karar verilmiştir PROGRAM -Açılış, programın arz edilmesi. -Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı. -Çelenk Suruna Töreni. -Manavgat Aşçılar Derneği yönetiminde Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fethi Yılmaz Sezer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin "AŞÇı YEMİN TÖRENİ" YER: Manavgat Cumhuriyet Meydanı Manavgat'ta bulunan Resmi Ortaokul ve Lise öğrencilerinden oluşan kişilik öğrenci gruplarına MASTOB tarafından yapılacak organizasyona göre bölgemizdeki otellerde öğle yemeği ikramı. (Bunun için öğrenci grupları, 11.30'da otellerde olacak şekilde okullardan öğrenci servisleri ile alınıp, yemekten sonra 13.00'da Yapay Şelale önüne getirilecektir) Yapay Şelale önündeki alandan hareketle Atatürk Kültür Merkezi'ne kadar Kortej yürüyüşü. (Korteje öğrencilerin bayraklar1a ve dövizlerle katılması sağlanacaktır. Oteller, korteje animasyon ekipleriyle dahil olacaktır). -Açılış Konuşmaları -Halk Oyunları Gösterisi (Özel Başarı Koleji ve Milli Egemenlik Ortaokulu). -Turizm konulu yarışmaların ödül töreni. -Fotograf ve Resim Sergisi (Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fethi Yılmaz Sezer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) -Atatürk Kültür Merkezi önünde oteller tarafından ikramda bulunulması (döner, köfte, tatlı ve içecek ikramı). YER: Kortej yürüyüşü Yapay Şelale önünde başlayacak; diğer etkinlikler Atatürk Kültür Merkezi önünde yapılacaktır.

3 ,".'" 6.l\EE tlft J:"0.t S::.. '\. A'",.... tl._.'11.. e e.. \!i). 1 ;:. -Her okul kendi bünyesinde Turizm Haftası etkinlikleri yapacaktır. \, -Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, EvliyaÇelebi MsleıJ\,e Teknik Anadolu Lisesi ile Fethi Yılmaz Sezer Mesleki ve Teknik Anadolu L :1 katkılarıyla fotograf ve resim sergisi yapılacaktır. -"Spor Turizmi Çalıştayı" (Sorgun Nashira Otel, saat ) (Çalıştaya spor federasyonları temsilcileriyle, turizm sektörü temsilcileri katılacaktır) -Dragon Bot Festivali (Titreyengöl; saat 10.00'dan itibaren... ). (Festivale ilçemizdeki resmi ve özel liseler l O'ar kişiden oluşan en az i 'er takımla katılacaktır. İsteyen kamu kurumları da ıo'ar kişiden oluşan ekiple festivale katılabileceklerdir. Festival ekibinde yer alacakların yüzme bilmesi zorunludur). -"Susam Ürünleri" yemek yarışması. YER: Manavgat Meslek Yüksekokulu. -"Turizm ve Gıda Sempozyumu" Manavgat Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilecektir. -"Spor Turizmi Çalıştayı" ile "Dragon Bot Festivali" organizasyonları İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce gerçekleştirilecektir. -Dragon Bot Festivalinde sağlık tedbirleri İlçe sağlık Müdürlüğünce; emniyet tedbirleri İlçe Jandarma Komutanlığınca yerine getirilecektir. GÖREV VE SORUMLULUKLAR AÇıLıŞ PROGRAMI -Çelenk Sunma Töreni sunuculuğu Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Habibe DEMİRTAŞ tarafından yapılacaktır. -Saygı Duruşu yapılmasından ve İstiklal Marşı söyletilmesinden Fatih Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ayşe KlLINÇ; tören alanı yönetiminden Evliya Çelebi Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa ERGİN sorumludur. - Manavgat Aşçılar Derneği yönetiminde Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fethi Yılmaz Sezer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin "AŞÇI YEMİN TÖRENİ" yapılacaktır. Okullar, Aşçı Yemin Törenine katılacak öğrenciler için birer öğretmen görevlendireceklerdir. -Açılış Programın ilçemizdeki tüm resmi ve özel liseler bir idareci ve bir öğretmen nezaretinde 16'şar kişilik öğrenci grupları ile iştirak edeceklerdir. -Tören alanının Türk Bayraklarıyla ve Turizm Haftasına uygun temalarla süslenmesi ile s il düzeninin hazırlanmasından Manavgat Belediyesi sorumludur..!"'h T(' \ - ",..-!:' t "ii'? *ıg:ti 10 a2 Af i::, 401 If",-!\.'t>

4 -Cumhuriyet Meydanındaki törenler ve kutlamalar esnasındaki gerekli alınması ilçe Sağlık Müdürlüğünce sağlanacaktır. 6E.EHlIF"tf:. ".".C' 0""" c- : fj. e..,.e '". e sağlık t4f 1 r :. ::! i EXP ANT A L Y A YEMEK ETKİNLİ(;İ Manavgat'ta bulunan Resmi Ortaokul ve Lise öğrencilerinden oluşan i500 kişilik öğrenci gruplarına öğle yemeği ikramı Manavgat Side Turizm Otelciler Birliği Derneği (MATSOB) tarafından tespit edilecek otellerde verilecek; öğrencilerin belirlenen otellere ve yemekten sonra Yapay Şelale önüne taşınması okul müdürlüklerince koordine edilerek yapılacaktır. Okullar, öğrenci grupları için mutlaka bir öğretmen görevlendireceklerdir. Gruplar en geç 13.00'da Yapay Şelale önünde hazır olacaklardır KORTEJ ve ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİKLERİ -Korteje öğrenci grupları ile otellerin Animasyon Ekipleri katılacaktır. Otellerin Organizasyon Ekiplerinin koordine edilmesinden MA TSOB sorumlu olacaktır. -Kortej sırasında trafiğin düzenlenmesi İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılacaktır. -Açılış Konuşmaları (Atatürk Kültür Merkezi Önü) -Sektör Temsilcisi MA TSOB adına bir yetkili -İlçe Belediye Başkanı Şükrü SÖZEN -İlçe Kaymakamı Emir Osman BULGURLU -Turizm konulu yarışmaların ödül töreni. -Halk Oyunları Gösterisi (Özel Başarı Koleji ve Milli Egemenlik Ortaokulu). -Otellerin Animasyon gösterileri. -Fotoğraf ve Resim Sergisi (Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fethi Yılmaz Sezer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Sergiyi Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organize edecektir) -Atatürk Kültür Merkezi önünde oteller tarafından ikramda bulunulması (döner, köfte, tatlı ve içecek ikramı). -Atatürk Kültür Merkezi önündeki etkinliklerin sunuculuğu Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Habibe DEMİRTAŞ tarafından yapılacaktır. -Tören alanının Türk Bayraklarıyla ve Turİzm Haftasına uygun temalarla süslenmesi; bina önüne tören platformu kurulması ve sahne düzenlenmesi ile ses düzeninin hazırlanmasından Manavgat Belediyesi sorumludur. -Atatürk Kültür Merkezi önündeki törenler ve kutlamalar esnasında gerekli sağlık tedbirlerinin alınması İlçe Sağlık Müdürlüğünce; güvenlik tedbirleri ise ilçe Emniyet Müdürlüğünce sağlanacaktır. -Otellerin Atatürk Kültür Merkezi önündeki ikram ve animasyon gösterilerinden MATSOB sorumludur.

5 ":-.,... v ;.... j GREEN llp. & 0-9.('".. $t<:;:j '" -İlçemizdeki tüm resmi ve özelokullar "Turizm Haftas'ı" ile etkinlik yapacaklardır. %Jkınr koordine ve yapılmasından okul müdürleri sorumludur.. -Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Evliya Çelebi M! 1 Teknik Anadolu Lisesi ile Fethi Yılmaz Sezer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin katkılarıyla fotoğraf ve resim sergisi yapılacaktır. Sergiyi Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordine edecektir. --1\- -"Spor Turizmi Çalıştayı" (Sorgun Nashira Otel, saat ) (Çalıştaya spor federasyonları temsilcileriyle, turizm sektörü temsilcileri katılacaktır) -"Spor Turizmi Çalıştayı" İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından koordine edilecektir. -Dragon Bot Festivali (Titreyengöl; saat ıo.oo'dan itibaren... ). (Festivale ilçemizdeki resmi ve özel liseler onar kişiden oluşan en az birer takımla katılacaktır. İsteyen kamu kurumları da onar kişiden oluşan ekiple festivale katılabileceklerdir. Festival ekibinde yer alacakların yüzme bilmesi zorunludur). -Festival ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından koordine edilecektir. -Festival sırasında sağlık tedbirleri ilçe Sağlık Müdürlüğünce, güvenlik tedbirleri ilçe Emniyet Müdürlüğünce sağlanacaktır. -Festivaller sırasında en az iki "Cankurtaran" hazır bulundurulacaktır. Bundan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü sorumludur. -"Susam Ürünleri" yemek yarışması. (saat lo.oo'dan itibaren... ). YER: Manavgat Meslek Yüksekokulu. 'f> '"

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

-,- " ı,='" Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

-,-  ı,=' Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 './05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Bölüm: Beden Eğitimi T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERiNE sincan

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ İLİ İLÇESİ : AFYONKARAHİSAR : SULTANDAĞI Kaymakam İlçe Jandarma Komutanı Belediye Başkanı İlçe Emniyet Müdürü İlçe Milli

Detaylı

T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI DEVLETİN SAĞLAM, UZUN ÖMÜRLÜ OLABİLMESİ, DÜŞÜNCEDE, BEDENDE VE YETENEKTE ÜSTÜN BİR GENÇLİĞİN VARLIĞINA BAĞLIDIR GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL 19 MAYIS 2015

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü SAYI: B054VLK4348701.Öz.Kal.03. 15.10.2010 KONU: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Cumhuriyetimizin 87. Yıldönümü 28-29 Ekim 2010 Perşembe ve Cuma günleri

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü SAYI: B054VLK4348701.Öz.Kal.03. 5.10.2011 KONU: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümü 28-29 Ekim 2011 Cuma ve Cumartesi günleri

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILIULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

Sayı : 91256873-880-E.5615 19.10.2015 Konu: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı

Sayı : 91256873-880-E.5615 19.10.2015 Konu: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 91256873-880-E.5615 19.10.2015 Konu: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümü 28-29 Ekim 2015 Çarşamba ve Perşembe günleri

Detaylı

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 1- AMAÇ Bu program, Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünü daha anlamlı ve daha coşkulu bir şekilde kutlamak ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerini

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve. ÇOCUK BAYRAMI 94. YILI KUTLAMA TÖREN ve GÖSTERİ PROGRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve. ÇOCUK BAYRAMI 94. YILI KUTLAMA TÖREN ve GÖSTERİ PROGRAMI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI 94. YILI KUTLAMA TÖREN ve GÖSTERİ PROGRAMI A- GENEL HÜKÜMLER Ulu önder Atatürk ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nın 94. yıldönümü

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. K. Atatürk VAKİT ÇİZELGESİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ Tarih:10.11.2013 Yer :Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı Atatürk

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır. K.Atatürk ATATÜRK ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 71. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ

Detaylı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİ PROGRAM AKIŞI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİ PROGRAM AKIŞI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİ PROGRAM AKIŞI A. ZAMAN ÇİZELGESİ Faaliyet Tarih Saat Yer Meşale Yakma Töreni 26 Ekim 2015 10.00 Kadıköy İskele Meydanı Atatürk Anıtı Prova 25

Detaylı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER HAZIRLIK ÇALIŞMALARI: Ulusal Ve Resmi Bayramlar İle Mahalli Kurtuluş Günleri Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI GENEL HÜKÜMLER 1. 19 Mayıs Çarşamba günü Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dır. 2. Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk ün 19 Mayıs 1919 da Samsun da karaya çıktığı saat olan 07.00

Detaylı

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 - SAYI : 86555309-880/ 5693 24/10/2013 KONU: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI 2013 yılı 29 Ekim Cumhuriyet

Detaylı

1. A. Ali ERSOY, Hezarfen Ahmet Çelebi İ.Ö Türkçe Öğretmeni. 2. Emel OKKIRAN, Sultantepe İ.Ö Türkçe Öğretmeni

1. A. Ali ERSOY, Hezarfen Ahmet Çelebi İ.Ö Türkçe Öğretmeni. 2. Emel OKKIRAN, Sultantepe İ.Ö Türkçe Öğretmeni 1 ÜSKÜDAR İLÇESİ 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 19 Mayıs Atatürk ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı, 19.05.2012 Cumartesi günü saat: 07.00 de başlar ve gece saat 24.00

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü.. KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü.. KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Türk ve Dünya Çocuklarına armağan edilen

Detaylı

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI 18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ KONU: 18 Mart Şehitler Günü. 18 Mart 2011 İLGİLİ MAKAMA 18 Mart Şehitler Günü Anma Törenleri ilişikteki programa göre yapılacaktır. Bilgilerinize

Detaylı

19 MAYIS ŞEHRİ SPOR YAPIYOR

19 MAYIS ŞEHRİ SPOR YAPIYOR 01/05 19 ŞEHRİ SPOR YAPIYOR 06:30 2 BATI PARK - DOĞU PARK SAHİL VE YÜRÜYÜŞ YOLU 19 TENİS CUP 01/22 10:00 CANİK GSHİM KORTLARI 3 03 YUNUSEMRE ETKİNLİKLERİ 14:00 4 İLKADIM GENÇLİK MERKEZİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ

Detaylı

737. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ 07 EYLÜL CUMA 2018 SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI

737. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ 07 EYLÜL CUMA 2018 SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI RESİM SERGİSİ DENİZ SARIBAY ESERLERİ KONFERANS KONUŞMACI SELMAN KAYABAŞI KONUŞMACI EREM ŞENTÜRK GÜVENÇ HÜLYA TAŞER ESERLERİ SAAT: 15:30-17:00

Detaylı

T.C REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566

T.C REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 T.C REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 86555309.100/439 08/01/2014 Konu : 5.Enerji Verimliliği Formu ve Fuarı. MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI Reyhanlı Kaymakamlığı Yazı İşleri müdürlüğünün

Detaylı

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK KATALOĞU Sıra Yapılacak Etkinlik

Detaylı

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUMUZ Konum:Çolaklı Mahallesi Telefon : (0242) 763 72 30 İL MERKEZİNE 65 KM UZAKLIKTA İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTA Derslik Sayısı: 21 Öğretmen Sayısı:

Detaylı

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü BÖLÜM: Kültür T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü SAYı : 32403882.821-5 {O~ t5../03/2013 KONU :18 Mart Şehitleri Anma Haftası TÜM OKUL MÜDÜRMLÜKLERINE SINCAN 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 1 KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 28 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan 47. KÜTÜPHANE HAFTASI'nın açılış törenini onurlandırmanızı diler. Tarih: 28 Mart 2011 Saat: 14:00 : Antik

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI. SAYI : BO54VLK4354802. 876.05.01/ 696 04/05/2010 KONU: 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI. SAYI : BO54VLK4354802. 876.05.01/ 696 04/05/2010 KONU: 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın (kültürün). Müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle Ahi felsefesinin ve Ahi Evran kurallarının topluma tanıtılması hedeflenmektedir.

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle Ahi felsefesinin ve Ahi Evran kurallarının topluma tanıtılması hedeflenmektedir. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, her yıl coşkuyla kutladığı Ahilik Haftası'nı bu yıl 12-18 Ekim tarihleri arasında, Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi tarafından belirlenen program çerçevesinde

Detaylı

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ 5899 ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 16/4/2012 No : 2012/3073 Yayımlandığı

Detaylı

T.C. SİVAS VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 93. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI YÖNERGESİ

T.C. SİVAS VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 93. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI YÖNERGESİ T.C. SİVAS VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 93. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI YÖNERGESİ 1-AMAÇ : Bu Yönergenin hazırlanış amacı; 05/05/2012 tarihli ve 28283 sayılı

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi TED ANTALYA KOLEJİ Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK ÇALIŞMALAR TED Öğretmenlerine Oryantasyon Eğitimi ve Mesleki Eğitim Çalışmaları BAŞLAMA ve BİTİŞ TARİHLERİ 21-25

Detaylı

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE MEF Üniversitesi ve MEF Okullarının, lise öğrencileri arasında düzenlediği 26. ULUSLARARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI na okulunuz adına gönderilen proje, Bilim Kurulu Üyelerimiz

Detaylı

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 6 TEMMUZ 2011 ÇARŞAMBA Toplu Sabah Kahvaltısı-İNCİ PARK Tüm Katılımcı Konuklar Festival Açılış Yürüyüşü Belediye Önünden Anıta 14:20 Açılış Töreni-ANIT

Detaylı

II. ULUSLARARASI ANTEPFISTIĞI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 9 11 Eylül 2007. 9 Eylül Pazar, 2007

II. ULUSLARARASI ANTEPFISTIĞI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 9 11 Eylül 2007. 9 Eylül Pazar, 2007 1 9 Eylül Pazar, 2007 KARDEŞ ŞEHİR PROGRAMI Saat: 08.00 Duisburg Belediye Başkanı ve ekibi ile sohbet - TV çekimi Yer: Duisburg Bulvarı YARIŞMA Saat: 10.30 En İyi Antepfıstığı Yarışması Yer: GATEM Fıstıkçılar

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI EREĞLİ-2015 2015 ARALIK AYI 1- Okul Aile Birliği yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirilmesi. 2- Okulun ihtiyaçlarının

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA KAYMAKAMLIĞI

T.C. GAZİOSMANPAŞA KAYMAKAMLIĞI T.C. GAZİOSMANPAŞA KAYMAKAMLIĞI CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 91. YILI KUTLAMA TÖREN PROGRAMI 2012 ZAMAN ÇİZELGESİ Faaliyet : Tarih : Saat : Yer : ÇELENK SUNMA 28 Ekim 2014 13:00 Gaziosmanpaşa Atatürk Anıtı

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI

19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI 19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI A ÇELENK SUNMA TÖRENİ - Çelenk sunma töreni, 19 Mayıs 2010 Çarşamba günü saat 09.30 da Vilayet Alanı Atatürk Anıtı önünde

Detaylı

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014 1 T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 27 Temmuz 2014 Pazar saat13:00 de başlar, 30 Ramazan Bayramı Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer. Mesleki

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İller İdaresi Genel Müdürlüğü

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İller İdaresi Genel Müdürlüğü Sayı : B.05.0.İLİ.0.02.02.00-877/3615 29/06/2012 Konu: Başkent Dışında Tören, Kutlama ve Karşılamalar Genelge: 2012/25 Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1. a) Mesleki Eğitim Çalışmaları (Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları) b) İlçe Zümre Başkanları

Detaylı

T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK

T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013- EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO FAALİYETİN

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız.

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız. Ben 1919 yılı Mayıs ayı içinde Samsun a çıktığım gün, elimde maddi hiçbir güç yoktu. Yalnız büyük Türk Ulusunun Soyluluğunda doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir güç vardı. İşte ben bu

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK AMAÇ MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

11. ÇİÇEK FESTİVALİ KORTEJ TASARIM YARIŞMASI KATILIM FORMU

11. ÇİÇEK FESTİVALİ KORTEJ TASARIM YARIŞMASI KATILIM FORMU ORTA ANADOLU SÜS BİTKİLERİ VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 40657521-TİM.OAİB.21.ARG2.2015/362-7527 Ankara, 21/04/2015 Konu: 11. Çiçek Festivali SİRKÜLER (2015/S) Sayın Üyemiz, Her yıl geleneksel

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.30 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI

GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI M. K. ATATÜRK T.C GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI SAYI : B054VLK4354802-876.2.01/ 06.04.2010 KONU: Gaziemir 23 Nisan 2010 Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı.... Gaziemir İlçesinde 23 Nisan 2010 Ulusal

Detaylı

T.C. BEYLİKDÜZÜ KAYMAKAMLIĞI BEYLİKDÜZÜ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BEYLİKDÜZÜ KAYMAKAMLIĞI BEYLİKDÜZÜ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. BEYLİKDÜZÜ KAYMAKAMLIĞI BEYLİKDÜZÜ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ CUMHURİYET BAYRAMININ 88.YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMIDIR 2011 BEYLİKDÜZÜ KAYMAKAMLIĞI CUMHURİYET BAYRAMININ 88.YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMIDIR

Detaylı

T.C GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI

T.C GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI M. K. ATATÜRK T.C GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI SAYI : B054VLK4354802-876.2.01/ 01.04.2011 KONU: Gaziemir 23 Nisan 2011 Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı.... Gaziemir İlçesinde 23 Nisan 2011 Ulusal

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm. Görgü ve Protokol Kurallarının Kavramsal İçeriği ve Yönetimde Görgü ve Protokol Kuralları

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm. Görgü ve Protokol Kurallarının Kavramsal İçeriği ve Yönetimde Görgü ve Protokol Kuralları İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm Görgü ve Protokol Kurallarının Kavramsal İçeriği ve Yönetimde Görgü ve Protokol Kuralları 1. Görgü, Nezaket, Zarafet ve Protokolün Kavramsal İçeriği... 1 2. Yönetimde Protokol

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 315.208.25.774.01.01/ 98265 11/10/2013 VALİLİK MAKAMINA İlgi a) 26/11/1992 tarihli ve 21417 sayılı Resmi Gazete de ve 21/12/1992 tarihli M.E.B.Tebliğler Dergisi nde yayımlanan Öğretmenler Günü Kutlama

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) Tercihe Esas Kontenjan

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Müdürlüğümüzün katkılarıyla, Hamdi Öner in kişisel Resim Sergisi, Sivas Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı. Açılışa,

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 87. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 87. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 87. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 87. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri aşağıdaki şekilde icra edilecektir. 24 ARALIK

Detaylı

Sayı : 36054236-/52843 17/09/2015 Konu : E-BEYAS 2015 Sempozyum Duyurusu

Sayı : 36054236-/52843 17/09/2015 Konu : E-BEYAS 2015 Sempozyum Duyurusu YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Yayın ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı Sayı : 36054236-/52843 17/09/2015 Konu : E-BEYAS 2015 Sempozyum Duyurusu İlgi: 14.09.2015 tarihli ve 52966 sayılı yazı. DAĞITIM YERLERİNE

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

TURİZM HAFTASI 1. GÜNÜ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinliklerine ilimizde çelenk sunma programı ile başlandı. Turizm Yürütme Kurulu üyelerinin de

TURİZM HAFTASI 1. GÜNÜ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinliklerine ilimizde çelenk sunma programı ile başlandı. Turizm Yürütme Kurulu üyelerinin de TURİZM HAFTASI 1. GÜNÜ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinliklerine ilimizde çelenk sunma programı ile başlandı. Turizm Yürütme Kurulu üyelerinin de katıldığı tören, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtına çelenk

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ. İl Milli Eğitim Müdürülüğü

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ. İl Milli Eğitim Müdürülüğü T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 31520825/880-E.10630548 20/10/2015 Konu: 24 Kasım 2015 "Öğretmenler Günü" İl Kutlama Programı VALİLİK MAKAMINA İlgi : a) 26/11/1992 tarihli ve 21417

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

Engelli olmak hiçbir şey yapmamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün.

Engelli olmak hiçbir şey yapmamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün. Engelli olmak hiçbir şey yapmamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün. Her yıl 10-16 Mayıs günleri arası Engelliler Haftası olarak kutlanır.

Detaylı

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Ramazan Bayramı 27 Temmuz 2014 Pazar saat 13:00 de başlar, 30 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer.

Detaylı

S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Göreve Başlamaları 02 Eylül

S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Göreve Başlamaları 02 Eylül T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL 2013 1 Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Kasım Mart Şubat 1 2 3 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları: Yerleştirmeye

Detaylı

NG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANT

NG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANT TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 07-08 Ocak 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 1 YARIŞMA TERTİP KURULU BAŞKAN : Hacer AKYÜZ KURUL ÜYELERİ: Kartepe Kaymakamı Kartepe Belediye Başkanı

Detaylı

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU 1- FAALİYETLER A-Okullar yapılan tadilat onarım ve dağıtımları: 2013 Yılında ilçemiz okulları için İl özel İdaresi tarafından 100.000,00 TL ödenek tahsis edilmiş

Detaylı

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU Faaliyet Adı AKDENİZ, EGE,DOĞU ANADOLU,İÇ ANADOLU, KARADENİZ VE MARMARA BÖLGESİ BASKETBOL ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 20-23 EKİM 2014 Yeri Alanya Konaklama Yeri * Özkaymak Select Resort Otel 07410 Avsallar/Antalya

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2018 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Kasım Mart Şubat Sıra No 1 2 3 FAALİYET Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 2018 2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1- İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısı 2- Kurban

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : /821/ Konu: Okulculuğa Küresel Bakış Sempozyumu

T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : /821/ Konu: Okulculuğa Küresel Bakış Sempozyumu T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 33136620/821/4118577 12.04.2016 Konu: Okulculuğa Küresel Bakış Sempozyumu DAĞITIM YERLERİNE İlgi : İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 11.04.2016

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ

17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ 17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 16-17 AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ 10:00-03:00 Sanat, Spor Etkinlikleri, Sergiler, Standlar ve Diğer Etkinlikler Kavaklı Sahili 19:30-20:30

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI AYLAR YAPILACAK ETKİNLİKLER DÜŞÜNCELER EKİM 1 -Bütün kulüpler yıllık çalışma takvimlerini oluşturacaklar

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 9 Mart - 15 Mayıs 2017 1. ADI: 8. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM Muğla Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Genç Turizmciler Yarışıyor"

Detaylı

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ 12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ TARİH YAYIN TEST SAAT MATEMATİK 10:00 1 24.05.2017 ÇARŞAMBA TED GENEL MERKEZ-5 1 25.05.2017 PERŞEMBE TED GENEL MERKEZ-5 2 29.05.2017 PAZARTESİ ÜÇ-DÖRT-BEŞ 2 30.05.2017 SALI ÜÇ-DÖRT-BEŞ

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı