Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim."

Transkript

1 Merhaba, Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim. Öncelikle 2009 yılı Türkiye ve dünya açısından ciddi bir kriz ortamında geçti, etkileri hala sürüyor hepimizin malumu a çok tedirgin başladık, ancak ilk birkaç ay sonunda projeler ardı ardına gelmeye başladı. Küçük orta ölçekli çağrı merkezi kurulumları bizim açımızdan büyük hız kazandı geçtiğimiz yıl. Kapasite arttırımları, IP teknolojisine geçiş gibi varolan müşterilerimizde yaptığımız ek projeler dışında 2009 yılı içinde 17 yeni çağrı merkezi kurulumu yaptık. Bunlar arasında geçmiş bültenlerde sizinle paylaştığımız Arnavutluk ve Azerbaycan daki iki büyük proje, çok önemli iki sigorta firmasının çağrı merkezleri ve belediyeler, sağlık kuruluşları gibi çok sayıda referansımız olan sektörlerden yeni projeler gerçekleştirdik. Bu projeler sonrası SYS olarak anahtar teslimi kurduğumuz çağrı merkezi sayımızı bugün itibarı ile 104 e çıkardık. Haziran ayında yeni ürünümüz Wave Đletişim Platformunun lansmanını yaptık. Đlk kurulumlarımızı iş ortaklarımız ile birlikte gerçekleştirdik. Wave ile bu yıl sektörde ses getirecek projeler yapmak en büyük hedefimiz. Verint ürünleri ile hizmet verdiğimiz büyük çağrı merkezlerinde yeni projeler gerçekleştirdik, önemli yeni müşteriler kazandık yılında daha çok sayıda proje gerçekleştirmek ve daha fazla müşterimize SYS olarak hizmet etmek en büyük amacımız. Bu bültende 2010 yılının ilk projelerinden üçünü sizlerle paylaşıyoruz. Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

2 Bursa Bahar Hastanesi Wave IP PBX ve Çağrı Merkezi Uygulamasını Tercih Etti Yeni nesil Sesli Yanıt Sistemleri ve Çağrı Merkezi konusunda çözümler sunan SYS (Sesli Yanıt Sistemleri) nin sağlık sektöründe hizmet verdiği kurumlara, Bursa nın en köklü ve en büyük hastanelerinden birisi olan Bahar Hastanesi de eklendi. Kurumların; çağrı merkezi, sesli yanıt sistemleri, tümleşik mesajlaşma, dijital kayıt sistemleri ve IVR gibi tüm sesli iş süreçlerine yönelik uçtan uca teknoloji ve danışmanlık hizmeti veren SYS, Türkiye genelinde 40 ın üzerinde hastane ve medikal kuruma hizmet iletişim altyapısını kurdu. Bahar Hastanesi, Vertical Wave Çağrı merkezi kurulmadan önce kuruma gelen randevu ve diğer bilgi amaçlı çağrılarda sıkıntılar yaşamakta ve bu hususta müşteri şikayetleri almaktaydı. Arayanlar çoğu zaman doğru yere bağlanamamakta veya çok fazla beklemekteydi. SYS, Vertical ın IP tabanlı PBX ve Çağrı Merkezi Çözümü WAVE IP yi kurarak bu sıkıntılara çözüm bulmuştur. WAVE IP sistemiyle Bahar Hastanesi, Müşteri temsilcisinin (agent) her birinin günde kaç çağrı aldığını, kaç saat konuştuğunu, kaç kişiye cevap verip kaç kişiye cevap veremediklerini, ortalama görüşme ve bekleme sürelerini raporlar sayesinde bilmektedir. Aynı şekilde ses kayıt raporlarını da alabilen Bahar Hastanesi bundan sonraki aşamada, çağrı merkezini hastane otomasyon sistemiyle entegre ederek arayan hastaların bilgilerini veri tabanından alarak doğrudan müşteri temsilcilerinin (agent) ekranına pop-up olarak gelmesini sağlayarak hizmet kalitesini arttırmayı ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı planlamaktadır. Ayrıca Bahar Hastanesini arayan hastalar Wave IP sistemiyle bekleyenler arasında kaçıncı sırada olduğunu bilmekte ve bekleme sırasında hastane ve hizmetleri hakkında anonslar dinleyebilmektedir. Vertical'ın Wave IP Đletişim Platformu, her büyüklükteki işletmenin (tek şubeli küçük işletmelerden birden fazla şubeye sahip büyük işletmelere kadar) çalışanlarının verimini arttırmasına ve işletme masraflarını azaltmasına katkıda bulunabilen bir iletişim platformudur. Wave IP, ses iletişimiyle masaüstü ve kurumsal uygulamaları etkin, yönetilmesi ve kullanımı kolay ve bir sistemde kullanımınıza sunuyor.

3 Wave IP sadece bir telefon sistemi değildir; sistem ile birlikte gelen yazılım ve uygulamalar ile mevcut kurumsal uygulamalarınızı entegre edebilmenizi sağlayan, dolayısı ile çalışan verimliliğini ve hizmet kalitenizi arttırmanıza yardımcı olan bir iş ve iletişim platformudur. Wave IP, Applications Inside mimarisi ile kullanıcıların tüm iletişim ihtiyaçlarını kendi bilgisayarlarından yönetebilmelerine yönelik geliştirilmiş ödüllü ViewPoint Desktop Client, kurumsal uygulamalarınızı entegre edebilmeniz için geliştirilmiş Viewpoint API, müşteri hizmetleri veya satış bölümünüzü etkin bir çağrı merkezine dönüştüren Wave Call Center gibi uygulamaları tek bir sistem içinde kullanımınıza sunuyor. Yeni nesil bir iletişim platformu olan Wave IP ile: SIP Trunking in maliyetlerini düşürmesini sağlayabilir VOIP desteklemek için IP/Veri ağlarını yenilemenin aşırı masraflarından kurtulabilir Mevcut ses altyapınızın değerini arttırır Ses sistemlerinizi BT sistemleriniz gibi yönetebilir Sesli mesajlarınızı görsel olarak yönetebilirsiniz. WAVE IP, Applications Inside (all in one) mimarisi sayesinde, tek bir platformda ihtiyaç duyacağınız tüm iletişim uygulamalarını barındırmaktadır. Đçerdiği temel uygulamalar arasında Otomatik Operatör (Auto Attendant), Çağrı Kaydı (Call Recording) ve Birleşik Mesajlaşma (Unified Messaging) i sayabiliriz. Ödüllü masaüstü iletişim aracı Wave ViewPoint, bütün kullanıcılara ekstra bir ücret istenmeden sunulur. Wave ViewPoint ile çağrıları ister telefon üzerinden isterseniz de PC nizden kontrol edip ve yönetebilirsiniz. ViewPoint Masaüstü Arama yapmak, çağrıları aktarmak, telekonferans yapmak ve rehberinizi yönetmek gibi işlemleri yapabileceğiniz ödüllü bir çağrı yönetim yazılımıdır. ViewPoint, Microsoft Outlook daki rehberi kullanabilir ve böylece telefon numaralarını arama işlemini kolaylaştırır. Belirli bir çağrı hakkında notlar alınması ve bu notların istendiğinde paylaşılması ve bir çağrının önemli kısımlarını tanımak için ilgili sesli mesajın uygun bölümlerini işaretlenmesi Viewpoint sayesinde mümkün olmaktadır. Bahar Hastanesi Hakkında: Bahar hastanesi, tam Bursa nın merkezinde toplam m2 kulanım alanı 6 katlı binasında 1998 yılından beri tüm branşlarda kesintisiz hizmet vermektedir. Bursa nın sağlık sektörünün önemli yapı taşlarından olan Özel Bahar Hastanesi, en gelişmiş teşhis ve tedavi yöntemleri kullanarak hastalarına yüksek kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı kendine misyon edinmiştir.

4 SYS nin IP Tabanlı Televantage Çağrı Merkezi Koç Üniversitesi nde! SYS, 2010 yılının ilk projelerinden biri olan Koç Üniversitesi ne Pure IP tabanlı Televantage Çağrı Merkezi kurulumunu gerçekleştirdi. Altyapı hazırlıkları tamamlandıktan sonra Koç Üniversitesi ne Vertical firmasının IP tabanlı call center çözümü devreye alınmıştır. Koç Üniversitesi artık Kurum santrali ile entegre çalışan Televantage Çağrı Merkezi nin özellikleri sayesinde hem iç hatlardan hem de dış hatlardan helpdesk e çağrı alabilmekte, çağrılar Call center (çağrı merkezi) bünyesinde karşılanarak var olan santral altyapısında konumlanan ilgili kişilere en hızlı şekilde aktarılmakta ve konuşmalar kayıt altına alınmaktadır. Gelen tüm çağrıların kayıt altına alınabildiği, görüşme istatistiklerinin tutulduğu ve raporlandığı SYS Vertical IP tabanlı çağrı merkezi çözümünde anlık, günlük, haftalık, vb. birçok raporlamalar alınarak hizmet kalitesi arttırılmaktadır numaralı telefondan karşılama yapan sistem, tuşlamayla kayıt Kabul, Mali Đşler ve Yurt Müdürlüğü ne aktarma yapmaktadır. Dahili numarayı bilmeyenlerin çağrılarını çağrı merkezi yetkilisinden (agent) ACD (otomatik çağrı dağıtım) özelliği ile algoritma üzerinden sıradaki agent a aktarmaktadır. IP Tabanlı Televantage Sistemiyle, agent lar (çağrı merkezi yetkilisi) Koç Üniversitesi içindeki herhangi bir lokasyondaki Network altyapısı üzerinden dağıtık olarak çalışabilmektedir. Bu şekilde agent lara rahat bir çalışma ortamı sunulurken hem çağrılara cevap verilme oranı ve süresi hakkında memnuniyet arttırılmış, hem de arayanların oluşturduğu çağrı trafiği büyük ölçüde hafifletilmiş oldu. Ayrıca sistem, agent ların (çağrı merkezi yetkilisi) iş yükünü de azaltarak, hem işgücünden tasarruf edilmesini hem de çağrı merkezi yetkililerinin daha verimli çalışmalarını sağlamaktadır. Koç Üniversitesi Hakkında: 1993 yılında bilimin sınırlarını ilerletmek misyonuyla kurulan Koç Üniversitesi, Türkiye ve insanlığa hizmet etmek hedefiyle uluslararası düzeyde eğitim veren bir kurumdur. Đlk başlarda Đstinye de eğitim veren Koç Üniversitesi, 2000 yılında Rumelifeneri yolu üzerindeki kalıcı kapüsüne taşınmıştır. 20 lisans, 16 yüksek lisans ve 10 doktora programı bulunan Koç Üniversitesi nde öğrencilerin yüzde 41 i burslu olarak eğitim görmektedir. Bu sayının içinde kısmi burslar mevcut olup, yüzde 31 tam bursa eşdeğerdir. Koç Üniversitesi bünyesinde öğrenci ve 364 öğretim üyesi bulunmaktadır. Üniversitenin lisans, yüksek lisans ve 2 doktora programı mezunu bulunmaktadır. Bugüne kadar, toplam lisans mezunu yüksek lisans, toplam 362 yüksek lisans mezunu doktora dereceleri almıştır. Koç Üniversitesi, dünya standartlarında geniş laboratuvar, bilgi işlem ve araştırma olanaklarıyla, öğretim üyesi başına düşen makale sayısında son 5 yıldır Türkiye deki ilk üç öğrenim kurumu arasında yer almaktadır.

5 HTS, Televantage Çağrı Merkezi Sisteminin Upgrade Đşlemini Gerçekleştirdi 2006 yılında kurulan HTS Teknik Hizmetler San. ve Tic. A. Ş., dayanıklı tüketim sektöründe faaliyet gösteren firmaların satış sonrası hizmetlerinin yönetimini gerçekleştirmektedir. Beyaz ve Kahverengi Eşya, Küçük Ev Aletleri ve Ankastre Ürünler için, Türkiye de 537 servis noktası ile hali hazırda, 5 farklı firmanın ve 7 markanın satış sonrası hizmetlerini yürütmektedir. Tüm bu süreçler A dan Z ye kadar HTS tarafından yönetilmektedir. Bu süreçler; hak ediş yönetimi, teknik destekler, çağrı merkezi (müşteri hizmetleri), yedek parça yönetimi, garanti takip yönetimi, servis yönetimi, eğitimi ve denetimleridir. HTS ile çalışan firmalar, ana faaliyet konularına daha iyi odaklanıp; satış sonrası hizmet sürecini istedikleri formatlardaki raporlardan, periyodik olarak izleyebilmektedir. HTS ile işbirliği yapan firmaların en büyük avantajı, satış sonrasının yönetimini profesyonel bir kadroya aktararak iş verimliliklerini arttırmalarıdır. HTS nin iş ortakları, servis faaliyetlerini tek bir kurumsal yapı ile işbirliği yaparak gerçekleştirmiş olmaktadır. Aynı zamanda maliyetlerinde de ciddi anlamda iyileştirme sağlamaktadır. Örneğin HTS mühendisi, ülkemizin herhangi bir köşesine gittiği zaman, o ildeki 5 firmanın servisini ziyaret etmektedir. HTS Teknik Hizmetler San. ve Tic. A. Ş., müşterilerine daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için Televantage Çağrı Merkezi ni seçmişti. Geçtiğimiz aylarda sisteminin kapasitesini de arttıran müşterimiz, agent (müşteri hizmetleri yetkilisi) sayısını da çoğalttı. Televantage Çağrı Merkezi Sistemi ile HTS müşterilerine; Aynı anda birden fazla firmaya hizmet verilmesi Tüm çağrıların güvenlik amaçlı olarak kaydedilmesi Tüm çağrıların sonuçlandırılana kadar sürekli takibi Çağrıların ESKALASYON sistemi ile kademeli takibi (Çağrı Yönetimi ve Çağrı Merkezi Yetkilisi Yönetimi) Detaylı raporlama Happy call uygulamasının sağlanması -Hizmet verilen müşterilerin aranarak memnuniyet takibinin yapılması -Sonuçlara istinaden yetkili servis hizmet kalitelerinin değerlendirilmesi -Müşteri memnuniyet oranının takibi ve sonuçlara göre faaliyet planlaması gibi hizmetleri sunmaktadır. HTS hakkında daha fazla bilgi edinmek için:

6 NETSES ve SYS Đşbirliği 20 yıldır ürün ve çözümleriyle telekomünikasyon sektöründe, Bursa da hizmet veren Netses Telekom, sektörün önemli bir tedarikçisi ve çözüm ortağı konumuna gelmiştir. Asıl hizmet verdiği ve pek çok müşterisi bulunan sektörler Tekstil ve Otomotiv olan Netses, SYS işbirliği ile Wave IP sisteminin Bursa Bahar Hastanesi ne kurulumunda altyapı desteğini sağlamıştır. Vertical' ın Wave IP Đletişim Platformu, her büyüklükte işletmenin (tek şubeli küçük işletmelerden birden fazla şubeye sahip büyük işletmelere kadar) çalışanlarının verimini arttırmasına ve işletme masraflarını azaltmasına katkıda bulunan bir iletişim platformudur. Wave IP, ses iletişimiyle masaüstü ve kurumsal uygulamaları etkin, yönetilmesi ve kullanımı kolay ve bir sistemde kullanımınıza sunuyor. Wave IP sadece bir telefon sistemi değildir; sistem ile birlikte gelen yazılım ve uygulamalar ile mevcut kurumsal uygulamalarınızı entegre edebilmenizi sağlayan dolayısı ile çalışan verimliliğini ve hizmet kalitenizi arttırmanıza yardımcı olan bir iş ve iletişim platformudur. Wave IP, Applications Inside mimarisi ile kullanıcıların tüm iletişim ihtiyaçlarını kendi bilgisayarlarından yönetebilmelerine yönelik geliştirilmiş ödüllü ViewPoint Desktop Client, kurumsal uygulamalarınızı entegre edebilmeniz için geliştirilmiş Viewpoint API, müşteri hizmetleri veya satış bölümünüzü etkin bir çağrı merkezine dönüştüren Wave Call Center gibi uygulamaları tek bir sistem içinde sunmaktadır. NETSES ile SYS nin birlikte gerçekleştirdiği bazı projeler arasında Yörsan, Martur, Aroma Meyva Suları, Neskar gibi kurumları sayabiliriz. Sırameşeler Eski Mudanya Yolu Kükürtlü Mah.No:133/ Merkez - Bursa Tel : Faks: g.ekmekci@netses.com.tr Web:

7 SYS de Kim Kimdir? Ali Murat DEMĐRTAŞ Ali Murat Demirtaş, 1993 yılında Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü nden mezun olmuştur yılları arasında Verisis Veri ve Đletişim Sistemleri nde Uzman Teknik Personel olarak görev almıştır yılı Nisan ayı itibariyle Ankara Bölge Müdürlüğü nde Sistem Destek Uzmanı olarak SYS de çalışmaya başlayan Ali Murat, bugüne kadar SYS Ankara lokasyonunda uzman teknik destek hizmetleri vermiş ve pek çok farklı ürün ve sistem kurulumunu gerçekleştirmiştir doğumlu ve iki çocuk babası olan Ali Murat Demirtaş ın hobileri arasında film ve kitap koleksiyonu yapmak ve profesyonel bilardo oynamak yer almaktadır.

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Uzun yıllardır çalıştığımız Vertical firmasının yeni All-in-one sistemi Wave in geçtiğimiz yıl Türkiye lansmanını yapmıştık. Geçtiğimiz aylarda WaveIP nin sektörün en önemli kuruluşlarından TMC

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Đş Gücü Optimizasyon Sistemleri ile Tümleşik Çağrı Merkezi Yönetimi Yöneticiler Zirvesi SYS-Verint Systems Đşbirliği ile, Çağrı Merkezi yöneticilerini

Detaylı

Önümüzdeki dönemde iki konu özellikle ön plana çıkacak görünüyor. Bunların ilki Speech Analytics, diğeri de Desktop Process Analysis teknolojileri.

Önümüzdeki dönemde iki konu özellikle ön plana çıkacak görünüyor. Bunların ilki Speech Analytics, diğeri de Desktop Process Analysis teknolojileri. Merhaba, Geçtiğimiz ay Verint in her yıl düzenlediği iş ortakları toplantısına katıldık. Ürünlerde yapılan geliştirmeler ve yeni fonksiyonalitenin gündemi oluşturduğu bu toplantılarda genel olarak teknolojinin

Detaylı

AZERBAYCAN IN EN KAPSAMLI BANKA ÇAĞRI MERKEZĐ SYS DEN

AZERBAYCAN IN EN KAPSAMLI BANKA ÇAĞRI MERKEZĐ SYS DEN Merhaba, 2008 sonlarına doğru yaşanan global krizin etkisini 2009 yılında telekom sektöründe az da olsa hissettik ve pazarda ufak bir daralma görüldü. Diğer taraftan firmalar durgun geçen bu sürede müşteri

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI SESLİ YANIT SİSTEMLERİ Ses teknolojisinde uzman yaklaşım! SYS Sesli Yanıt Sistemleri Kuruluş:1992 Çalışan sayısı:38 Ofisler: Yıldız Teknopark Ankara Ürünler ve

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

2010 yılında bir önceki yıla göre ciro bazında %100 e yakın bir büyüme gerçekleştirdik.

2010 yılında bir önceki yıla göre ciro bazında %100 e yakın bir büyüme gerçekleştirdik. Merhaba, Yeni bir yılın bu ilk bülteninde tüm müşteri, iş ortağı ve dostlarımızın geçtiğimiz yıldan çok daha iyi bir sene geçirmesi dileklerimi sunarak yazıma başlamak istiyorum. 2010 yılı bizim açımızdan

Detaylı

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik.

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik. Biz Kimiz Faaliyetlerimize 2002 yılında çok şubeli şirketlerin merkez ve şubeleri arasındaki telefon görüşmelerinin ücretsiz yapmasını sağlayan altyapı projeleri gerçekleştirerek başladık. Süreç içerisinde

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ PlusPBX, analog santrallerin yerini alan yeni nesil IP PBX santral sistemidir. Dünyanın neresinden olursa olsun ip ağında olan tüm dahilileriniz santralinize bağlanarak ofis içindeymiş gibi ücretsiz görüşebilir,

Detaylı

Wave IP Yeni Nesil İletişim Platformu. Güçlü Esnek Güvenilir

Wave IP Yeni Nesil İletişim Platformu. Güçlü Esnek Güvenilir Wave IP Yeni Nesil İletişim Platformu Güçlü Esnek Güvenilir Maliyetinizi Azaltırken Üretkenliğinizi Arttırın Edge 700 phone Wave IP - Applications Inside TM Vertical'ın Wave IP İletişim Platformu, her

Detaylı

Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu)

Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu) Çağrı merkezlerinin hizmet kalitesini arttıran çözümler: Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu) Bugünün rekabetçi ortamında kurumların; sosyal medya kanalları, e-posta, telefon ve metin mesajları aracılığıyla

Detaylı

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür Merhaba; Geçtiğimiz 5 Nisan da Swiss Hotel de Microsoft un Tümleşik Iletişim Zirvesi ne Gold Sponsor olarak katılarak vizyonumuzu katılımcılar ile paylaştık. Bir süredir geleceğin iletişim platformu olarak

Detaylı

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... satis@testteknoloji.com.tr www.testteknoloji.com.tr 1996 yılından itibaren Çağrı Raporlama

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

Özel Kadıköy Şifa Hastanesi Televantage Çağrı Merkezini IP ye Geçirdi

Özel Kadıköy Şifa Hastanesi Televantage Çağrı Merkezini IP ye Geçirdi Merhaba, Çağrı Merkezi sektörü bu yıl da hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Rekabetin artması ve teknolojinin daha erişilebilir olması eskiden küçük-orta ölçekli çağrı merkezleri için maliyet açısından

Detaylı

Merhaba, Önümüzdeki dönemde de yeni projeler ve haberler ile görüşmek dileği ile, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Önümüzdeki dönemde de yeni projeler ve haberler ile görüşmek dileği ile, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Bu sayıda sizlere vereceğimiz en önemi haber, yeni telefon numaramız olacak. Eski şirket numaralarımız ile birlikte artık iş ortaklarımız ve müşterilerimiz bize 444 1234 den de ulaşabilecekler.

Detaylı

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ - 0 507 151 50 06 MÜŞTERİLERİMİZE NELER KATTIK? Vestel'in Türkiye çapındaki 350 servisinin ve 400 kişilik çağrı merkezinin gelen ve giden çağrıları AloTech bulutuna

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi Çağrı Alın Çağrı Yapın Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi PbxMaster, yazılım tabanlı olarak SAZAK Telekom tarafından geliştirilmiş yeni nesil santral sistemidir. PbxMaster

Detaylı

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür Merhaba; Çağrı merkezlerinin sadece müşterilere yönelik hizmet ve temas noktası olarak kullanımının ötesinde müşterilere doğrudan ulaşarak tele satış, tahsilat takibi ve anket gibi amaçlarla outbound kampanyalarda

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Geçtiğimiz ay 26-27 Ekim de bu yıl beşincisi düzenlenen IMI Çağrı Merkezi Konferans ve Fuarına katıldık. Bizim açımızdan son derece başarılı geçen bu fuarda çözümlerimizi ziyaretçilerimize tanıtma

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade

Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade 2004 yılında SYS tarafından kurulan Vertical TeleVantage Çağrı Merkezi nin IP tabanlı sisteme geçirilmesi kararı alındı.. Memorial Sağlık Grubu nun, Çağrı

Detaylı

Yılın ilk SYTEL projesi, April Genç Sigorta çağrı merkezinde..

Yılın ilk SYTEL projesi, April Genç Sigorta çağrı merkezinde.. Yılın ilk SYTEL projesi, April Genç Sigorta çağrı merkezinde.. SYS olarak; yılın ilk projesini April Group'un Türkiye'deki ortaklığından doğan April Genç Sigorta ile gerçekleştirdik. Müşterilerine maliyet

Detaylı

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l Evimde Sağlık! Ali AŞCI 1 Şirkete Genel Bakış Evimde Sağlık Aracılık Hizmetleri San. ve Tic Ltd. Şti. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve diğer

Detaylı

Çağrı Merkezi Nedir?

Çağrı Merkezi Nedir? Çağrı Merkezi Nedir? Call Center (Çağrı Merkezi), kurumların temasta oldukları kişi veya kurumlarla olan iletişimlerini yürüttükleri, yazılım, donanım, insan kaynakları ve iş akışlarından oluşan etkileşim

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları. Maksimum Esneklik ve Tasarruf. Eylül Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti

NComputing Erişim Cihazları. Maksimum Esneklik ve Tasarruf. Eylül Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Kurumsal Tanıtım Dosyası

Kurumsal Tanıtım Dosyası Kurumsal Tanıtım Dosyası Likit Telekom Biz Kimiz? 2011 Kuruluş Likit Telekom Ltd. Şti. / Sanal Santral Telekomünikasyon A.Ş. Türkiye Geneli Bayi Ağı TS SYYB / HYB Belgeleri 6 Distribütörlük ve diğer bayilikler

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, mobil ve farklı konumlara dağılmış durumda.

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal yaşantıda ve kriz/afet durumunda vatandaştan

Detaylı

SESLİ YANIT SİSTEMLERİ SYS 2010 FİYAT LİSTESİ

SESLİ YANIT SİSTEMLERİ SYS 2010 FİYAT LİSTESİ SESLİ YANIT SİSTEMLERİ SYS 2010 FİYAT LİSTESİ SYS 2010 FİYAT LİSTESİ 1. SYS POST OFF ICE XP ANALOG FİYAT LİSTESİ 2. SYS POST OFF ICE XP DIJITAL FİYAT LİSTESİ 3. SYS VM-PRO FİYAT LİSTESİ 4. SYS VO CAL -EAR

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur.

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur. 2N STARGATE PRI FCT Akıllı geri arama Geri arama otomatik yönlendirme Sisteme dışarıdan erişim: DISA Cevapsız aramada SMS bildirimi SIM Kartlar arası dengeli trafik dağılımı ve sınırlama Ölçeklenebilir

Detaylı

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA VERİNETWORK Türkiye genelinde hizmet veren firmaların teknoloji alt yapıları optimum seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir. Kurumlara özel Müşteri ilişkileri yönetim yazılımları,kuruma özel yazılımlar ve

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

entbus pro web tabanlı enerji izleme yazılımı

entbus pro web tabanlı enerji izleme yazılımı W Ağustos 2013 entbus pro web tabanlı enerji izleme yazılımı entbus pro kompanzasyon ve enerji kalitesini analiz etmeyi sağlayan bir Enerji Yönetimi yazılımıdır. İşletmelerde yer alan enerji ölçüm cihazlarını

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

Bültenimizin bu sayısında Arnavutluk ALB Telekom da iş ortağımız Sentim Bilişim ile gerçekleştirdiğimiz çağrı merkezi projesini kısaca tanıttık.

Bültenimizin bu sayısında Arnavutluk ALB Telekom da iş ortağımız Sentim Bilişim ile gerçekleştirdiğimiz çağrı merkezi projesini kısaca tanıttık. Merhaba, Bültenimizin bu sayısında Arnavutluk ALB Telekom da iş ortağımız Sentim Bilişim ile gerçekleştirdiğimiz çağrı merkezi projesini kısaca tanıttık. Daha önce Arnavutluk un mobil operatörü olan Eagle

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

DS200M DS200S DS200 Yeni Nesil IP İletişim Sistemi Satış Sunumu

DS200M DS200S DS200 Yeni Nesil IP İletişim Sistemi Satış Sunumu DS200M DS200S DS200 Yeni Nesil IP İletişim Sistemi Satış Sunumu 14 Haziran 2011 Yeni DS200 Serisi, gelişkin IP özellikleri ile klasik TDM santral yeteneklerini birleştiren orta ve büyük kapasiteli işletmelerin

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ Depolarını 2008 den günümüze 130 Firma 1.000 Kullanıcı İle Yönetiyor! SmartWM DEPO YÖNETİMİ Çözüm Ortaklarımız SENTIA BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN TİC. LTD.ŞTİ AKTİF PROJE VE DANIŞMANLIK ERBİLİŞİM BİLGİSAYAR

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS.

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS. Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? 1 Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Bulutfon yüksek tutarlı telefon faturalarınıza daha uygun çözümler sağlamaktadır. Faturalarınızı

Detaylı

Bu ayki bültenimizde sizlere yeni logomuzu tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Bu ayki bültenimizde sizlere yeni logomuzu tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Merhaba, Bu ayki bültenimizde sizlere yeni logomuzu tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Sesli Yanıt Sistemleri, Çağrı Merkezi Sistemleri, Ses Kayıt Sistemleri, Çağrı Merkezi Yönetim Sistemleri

Detaylı

Vizyokontrol Sistem Tanımı

Vizyokontrol Sistem Tanımı Vizyokontrol Sistem Tanımı Sistem mimarisi, pek çok bağımsız ısıl enerji üretim tesislerinden,dilediğiniz kadar kendisine bağlanabileceğiniz Viziyo-Kontrol merkezi hizmet sunum platformunu temel almaktadır.

Detaylı

Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Sunarak Her Anı Başarılı Kılın. PureEngage

Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Sunarak Her Anı Başarılı Kılın. PureEngage Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Sunarak Her Anı Başarılı Kılın PureEngage Müşterilerinizin Beklediği Farklı, Kişiselleştirilmiş Deneyimi Sunun Genesys teknolojisi, temsilcilerimizin yolculuğun her aşamasında

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Santral Sisteminin lisans politikası kanal ve sürüm bilgisine dayanmaktadır. Müşterinizin

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası görüşmelerini

Detaylı

ORCHESTRA BULUT VERİ MERKEZİ IP SANTRAL SES HİZMETİ

ORCHESTRA BULUT VERİ MERKEZİ IP SANTRAL SES HİZMETİ VERİ MERKEZİ IP SANTRAL SES HİZMETİ Bulut Santral Nedir? Veri Merkezindeki sunucularda barındırılarak şirketlerin santral hizmetini karşılayan sistemlerdir. Bulut santrallerin tek ihtiyacı, kapasitesine

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Bizim için bu yıl son derece hızlı geçiyor. Bir çok yeni proje nin yanında, iş geliştirme anlamında önem verdiğimiz projelerin başında Verint ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Speech Analytics

Detaylı

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ YAZILIM SISTEMLERI YAZILIM SİSTEMLERİ yazılım paketlerimiz GOLD Pet Klinikleri ve Hastaneler İçin SİLVER Belediyeler ve Hayvan Barınakları İçin BRONZ Büyükbaş Klinik ve Hastaneleri İçin ÜNİVERSİTE Vet.Fak.

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

MIS 325T Servis Stratejisi ve Tasarımı Hafta 7:

MIS 325T Servis Stratejisi ve Tasarımı Hafta 7: MIS 325T Servis Stratejisi ve Tasarımı Hafta 7: Servis değerinin yaratılması, talep yönetimi, Servis kataloğu ve portföyünün yönetimi, SSA, OSA, Hazır bulunurluk ve kapasite yönetimi, BT servis süreklilik

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

ENTERPRISE CONTACT CENTER

ENTERPRISE CONTACT CENTER call center ENTERPRISE CONTACT CENTER SAPHIRA ülkemizin uluslararası arenada ekonomik ve teknolojik rekabet gücünü artırıcı niteliklere sahip olmak üzere; İ.Ü. Teknokent yerleşkesi içerisinde, geliştirmelerin

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS KAREL IPCS, TEMEL IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÖZELLİKLERİNİ BİRLİKTE SUNAN İLETİŞİM ÇÖZÜMÜDÜR. AVUKATLIK BÜROLARI, TURİZM ACENTALARI, SATIŞ OFİSLERİ GİBİ MÜŞTERİ

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz Başarılı firmaları rakiplerinden ayıran en önemli özelliği belirli bir sürede daha fazla müşteriye ulaşabilmeleridir. Günümüzde

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı

Arnavutluk un Üçüncü Operatörü Eagle Mobile Tüm Sistemlerini IP ye Geçirdi

Arnavutluk un Üçüncü Operatörü Eagle Mobile Tüm Sistemlerini IP ye Geçirdi Merhaba, 2009 un bu son bülteninde SYS ailesi olarak tüm iş ortağı ve müşterilerimizin yeni yılını kutlar, 2010 un herkes için başarılı bir yıl olmasını dileriz. Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Detaylı

BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008

BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008 BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008 Terminoloji Voip (Voice Over IP - IP Üzerinde Ses) IP (Internet Protocol) alt yapısını kullanarak ses iletişimi için kullanılan protokoldür. Voip bunu ses işaretini IP tarafından

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti.

info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti. info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti. KISACA 1 2 3 Biz Kimiz? Neler Yapıyoruz? Neler Yapıyoruz? Neler Yaptık? 4 5 6 7 7 8 Kurumsal Yazılım Sektörü Müşterinin

Detaylı

Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü

Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü IIİ,c Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü TegsoftCC TEGSOFT NİSAN, 2014 Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü TEGSOFT, uzun yıllardır telekomünikasyon sektöründe edindiği bilgi birikim ve deneyimlerini, tamamen Türk mühendisliği

Detaylı

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler Büyük Veri Data Center Hizmetleri Akıllı Ulaşım Sistemleri Network ve Altyapı Çözümleri CCTV Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Yüksek Teknoloji, Kusursuz Hizmet IP Telefon Sistemleri Led Ekran Uygulamaları

Detaylı

Bugün, Pro-aktif Müşteri Yönetimi Çok Önemlidir.

Bugün, Pro-aktif Müşteri Yönetimi Çok Önemlidir. Müşteri etkileşim yetkinliği her başarılı organizasyonun merkezinde yer almaktadır. Bugün, Pro-aktif Müşteri Yönetimi Çok Önemlidir. Müşteriniz kurumunuzla iletişime geçtiğinde; onu karşılayan satış yetkilisi,

Detaylı

Selahattin Esim CEO

Selahattin Esim CEO info@esimyazilim.com www.esimyazilim.com Selahattin Esim CEO A private cloud is a new model for IT delivery. It turns a datacenter s infrastructure resources into a single compute cloud and enables the

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMLERİ

ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMLERİ ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMLERİ Müşterilerinize üst seviye ve güvenilir hizmet sunmak için, içeri ve dışarı yönlü çağrılarınızı profesyonelce yönetin. Limitsiz Kuyruklama (ACD), Limitsiz Operatör (Agent), Yönetici

Detaylı

Profesyonel Haberleşme Çözümleri.

Profesyonel Haberleşme Çözümleri. Profesyonel Haberleşme Çözümleri www.aselsan.com.tr Kamu Güvenliği ve Acil Yardım Haberleşme Çözümleri ASELSAN ın Kamu Güvenliği ve Acil Yardım Haberleşme Sistem Çözümleri, normal, kriz veya afet durumlarında,

Detaylı

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişmeler sektörde üretilen mal ve hizmetlerin hedef kitleye yeterli düzeyde ulaşmasını da zorlaştırıyor. Artık sadece

Detaylı

Oracle çözüm ortağı olan firmamız, gerçekleştirdiği tüm projelerde oracle ürünlerinin güvenilirliğini ve teknolojik altyapısını sunmaktadır.

Oracle çözüm ortağı olan firmamız, gerçekleştirdiği tüm projelerde oracle ürünlerinin güvenilirliğini ve teknolojik altyapısını sunmaktadır. Firma Profili Probel Bilgisayar 1998 yılında IT sektöründe orta ve büyük ölçekli kurum ve kuruluşlara yönelik başlatmış olduğu çalışmalarına, günümüzde uzman kadrosu ile devam etmektedir. İlk yıllarda

Detaylı