Hatırlatma; Özet Gönderimleri için Son Haftalar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hatırlatma; Özet Gönderimleri için Son Haftalar"

Transkript

1 Hatırlatma; Özet Gönderimleri için Son Haftalar 3 rd Global Conference on Business, Economics, Management and Tourism Kasım 2015, Roma, İtalya Özet Gönderme için Son Tarih: 10 Ekim 2015 BEMTUR-2015 in kabul edilen tam metinleri Elsevier Procedia Economics and Finance (ISSN: ) da yayınlanacak ve ScienceDirect ( very tabanında yer alacak, ayrıca SCOPUS ve ISI Thomson Reuters Conference Proceedings Citation Index CPCI (ISI Web of Science) a yüklenerek listede yer alabilmek için değerlendirmeye alınacaktır. Tüm Konuşmacıları Dinleme ve Workshop Çalışmalarına Katılma İmkanı Online Özet Kitabı Ücretsiz WIFI En iyi makale ödülleri Tarihi Mekanlara Ücretsiz Tur (28 Kasım 2015) ÖZET GÖNDERMEK IÇIN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ DESTEKLEYEN KURULUŞLAR Sapienza Üniversitesi, Roma Bükreş Ekonomik Çalışmalar Akademisi Yakın Doğu Üniversitesi Johns Hopkins Üniversitesi Global Journal of Business, Economics and Management Academic World Education and Research Center AWER index MAKALELERİN YAYINLANMASI BEMTUR-2015 te kabul edilen tam metinler Elsevier Procedia Economics and Finance (ISSN: ) da yayınlanacak ve and ScienceDirect ( veritabanında yer alacak, ayrıca SCOPUS ve ISI Thomson Reuters Conference Proceedings Citation Index CPCI (ISI Web of Science) a yüklenerek listede yer alabilmek için değerlendirmeye alınacaktır. Seçilen tam metinler, Global journal of Business, Economics and Management dergisinin özel sayılarında yayınlanacaktır. Yüklenen tüm metinler, hakem denetimi sürecinden geçecektir. Konferansta seçilen makaleler, genişletilmiş versiyonlarının destekleyen dergilerde yayınlanması için dikkate alınacaktır.

2 YÜKLEME TÜRLERİ Yüklenen tüm metinler, hakem denetimi sürecinden geçecektir. Tam ve Kısa Metinler Düşünce Yazıları Posterler/Görselli Örneklemeler Sunumlar Bilgilendirici Metinler Paneller Yuvarlakmasa Tartışmaları Workshop Çalışmaları Sanal Sunum Ürün/Hizmet Sunumları KONULAR Muhasebe Uluslararası Finans Reklam Yönetimi Çalışma Ekonomisi İş Dünyası & Ekonomi Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi İş Dünyasında Etik Hukuk ve Ekonomi İş Zekası Yönetim Bilişim Sistemleri İş Bilgi Sistemleri Yönetim Bilimi İş Yasaları Piyasa Yapısı ve Fiyatlandırma İş Dünyasında Performans Yönetimi Pazarlama Araştırması ve Strateji İş Dünyası İstatistikleri Pazarlama Teorisi ve Uygulamaları Değişim Yönetimi Operasyon Araştırması İletişim Yönetimi Örgütsel Davranış ve Teorisi Karşılaştırmalı Ekonomik Sistemler Örgütsel İletişim Tüketici Davranışı Fiyatlar, İş Dalgalanmaları ve Döngüler Kurumsal Finansman ve Yönetim Ürün Yönetimi Kurumsal Yönetim Üretim ve Organizasyonlar Maliyet Yönetimi Üretim / İşlemler Yönetimi Karar Bilimleri Kamu Yönetimi ve Küçük İşletme Girişimciliği Gelişim Planlama ve Politikası Kamu Tercihi Ekonomik Gelişim Kamu Ekonomisi ve Finans Ekonomik Metodoloji Halkla İlişkiler Ekonomik Politika Kamu Sorumluluğu ve Etik E-İş Yasal Ekonomi E- Pazarlarma Kaynak Yönetimi Ekonomik Sistemler Stratejik Yönetim Girişimcilik Stratejik Yönetim ve Politika Finans ve Yatırım Stres Yönetimi Finansal Ekonomi Tedarik Değişim Yönetimi Küresel İş Systems Management Küresel Pazarlama Sistem Düşünme Büyüme; Toplam Verimlilik Vergiler (vergi ile ilgili alanlar) Hanehalkı Davranışı ve Aile Ekonomisi Teknolojik Değişim;

3 Araştırma ve Geliştirme İnsan Kaynakları Teknoloji ve Yenilik Endüstri ve İmalat Mühendisliği Zaman Yönetimi Bilgi Sistemleri Toplam Kalite Yönetimi Bilgi Teknolojileri Yönetimi Seyahat / Ulaştırma / Turizm Uluslararası İşletme Refah Ekonomisi Turizm Uluslararası Ekonomi SON TESLIM TARIHLERI VE ÖNEMLI TARİHLER Özet Gönderme 10 Ekim 2015* (Son Uzatma) Tam Metin Gönderme 1 Kasım 2015** (Son uzatma) Erken Kayıt 16 Eylül 2015 Erken Otel Rezervasyon 16 Eylül 2015 Konferans Tarihleri Kasım 2015 Elsevier Yayıncılık a Teslim 26 Aralık 2015 * Yüklenen tarihten itibaren 3 gün içerisinde yazarlar, özetleri hakkında bilgilendirilecektir. ** Yüklenen tarihten itibaren 5 gün içerisinde yazarlar tam metinleri hakkında bilgilendirilecektir. ÖZET GÖNDERME Gönderilen özetler bir sayfa uzunluğunda olabilir ( kelime). Özetler, Problem Cümlesi, Çalışmanın Amacı, Yöntem, Bulgular, ve Sonuç ve Öneriler bölümlerini içermelidir. (Tartışma metinleri için bu bölümlerde uyarlamaya gerek duyulabilmektedir: Genel Bilgiler, Çalışmanın Amacı, Kanıt için Kaynaklar, Ana Tartışma, ve Sonuçlar). Özetlerin bazı bölümlerinin isteğe bağlı olduğunu lütfen unutmayınız. Bu konferansa özet göndermek için tıklayınız. SANAL KATILIM Konferans ücretleri ile ilgili finansman kaynağı sorununu çözemeyen araştırmacılar için, Sanal Online Sunum adı altında alternatif bir yaklaşım sunulacaktır. Kendi ülkelerinden sunumlarını online yapmak isteyenler de, fiziksel olarak konferansta bulunan katılımcılar gibi katılım belgesi ile ödüllendirilecek ve tam metinleri yayın için dikkate alınacaktır. Sanal Online Sunum yapmayı tercih eden katılımcıların; sanal poster veya powerpoint sunum gibi materyallerin elektronik kopyalarını sekreterliğe göndermeleri gerekmektedir. Sanal Online Sunum yapmayı tercih eden katılımcılar ayrıca konferansa video aracılığıyla katılabilme imkanına da sahip olacaktır.

4 KAYIT VE KONAKLAMA KAYIT BİLGİLERİ Erken Kayıt Geç Kayıt Katılım (Oral & Sanal Sunum Öğrenci (öğrenci belgesi gereklidir) 16 Ekimden önce 16 Ekimden sonra $ 650TL $ 800TL $ 490TL $ 650TL Dinleyici $ 290TL $ 430TL = EURO, $= Dolar Kayıt Ücreti (Registration Fee) aşağıdakileri içermektedir: Bir Katılımcı Ücreti Tek Makale Ücreti Katılım Sertifikası Workshop Katılımı Program Kitapçığı Konferans Çantası Sıcak İçecekler Öğle Yemeği Ücretsiz İnternet Bağlantısı Roma tarihi yerler gezisi (28 Kasım 2015) Dinleyici Ücreti (Audience Registration Fee) aşağıdakileri içermektedir: Tek Kişilik Dinleyici Ücreti Dinleyici Sertifika Ücreti Konferans Çantası Program Kitapçığı Sıcak İçecekler Ücretsiz İnternet Bağlantısı Öğle Yemeği Roma tarihi yerler gezisi (28 Kasım 2015)

5 Önemli: Programa dahil olduğunuza dair duyurunun yapılmasından sonraki 2 haftalık süre diliminde, kayıt ücretinin (en az bir yazar tarafından) ödenmesi gerekmektedir. Bir makale birden fazla yazar tarafından yazılmışsa ve bu yazarların isimleri ikiden fazla makalede yazılı ise bu yazarların da normal kayıt ücreti ödemesi gerekmektedir. İkinci ve diğer makalelerin her biri için ayrı ayrı 130 ödeme yapılması gereklidir. Konferansa aynı kurumdan 6 dan fazla kişi katılıyorsa (öğrenci hariç) katılımcıların %15 lik grup indiriminden yararlanma hakları bulunmaktadır. (Ödeme tek havale şeklinde yapılmalıdır.) Makaleniz değerlendirme sürecinde kabul edilmez ise ödemeniz size geri iade edilecektir. Ödemenizi yaptıktan sonra makbuzunuzu tarayıp bemtur.register@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir (Makale ID numarası eklenmelidir). Ful metniniz 8 sayfayı aşıyorsa her bir sayfa için 21 ödeme yapılmalıdır. Extra sayfa ödemelerini banka veya PAYPAL aracılığıyle yapabilirsiniz. Makaleniz Elsevier Yayıncılığın APA Stiline göre düzenlendiğinden, makale sayfa sayınızda artış olabilmektedir. Geri ödemeler ile ilgili talepleriniz(refund) konferansın başlama tarihinden önceki 20 güne kadar kabul edilir. Geri ödemeler konferans bitiminden bir hafta sonra yapılabilmektedir. PayPal Ödeme ve Banka Bilgileri için Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız Aşağıdaki numarayı yalnızca kayıt ve konaklama ödeme bilgileri için arayabilirsiniz. GSM: bemtur.register@gmail.com Önemli Not: Telefon numarasına hafta içi sabah 9.00 dan akşam kadar ulaşabilirsiniz. Organizatörün müsait olmadığı bir durumda telefonunuza yanıt alamayabilirsiniz. Bu durumda bir süre bekleyip tekrardan arama yapabilirsiniz. OTEL BİLGİLERİ Quality Hotel Rouge et Noir (****) Via Cosimo De Giorgi, 8, Roma, Italy

6 Erken Otel Kayıt Geç Otel Kayıt 16 Ekimden Önce 17 Ekimden İtibaren Tek Kişilik Çift Kişilik Oda Üç Kişilik Oda *Fiyatlar tek gecelik konaklama ve kahvaltı için geçerlidir. Önemli CHECK-IN from 14:00 oclock and CHECK-OUT to 11:00 oclock Odalara giriş dan itibaren yapılabilmektedir. Odalardan çıkış saati dır. Eğer çift kişilik odada kalmak istiyorsanız ve sizinle kalacak herhangi bir kişi yoksa, size oda arkadaşı (aynı cinsiyete sahip) bulabiliriz. Konferans süresi boyunca, otelde sınırlı sayıda oda olduğundan rezervasyonunuzu en erken zamanda sonuçlandırmanızı öneririz. PayPal Ödeme ve Banka Bilgileri için Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız Aşağıdaki numarayı yalnızca kayıt ve konaklama ödeme bilgileri için arayabilirsiniz. GSM: Önemli Not: Telefon numarasına hafta içi sabah 9.00 dan akşam kadar ulaşabilirsiniz. Organizatörün müsait olmadığı bir durumda telefonunuza yanıt alamayabilirsiniz. Bu durumda bir süre bekleyip tekrardan arama yapabilirsiniz. DAHA FAZLA ULUSLARARASI KONFERANS VE ÜCRETSİZ MAKALE YAYINLARI İÇİN: Lütfen adresini ziyaret ediniz. Bu e-postayı lütfen yanıtlamayınız. Bu adres yalnızca e-posta gönderimi içindir. Mesajın birden fazla adresten gönderimi için özür dileriz. Lütfen ilgilenen meslektaşlarınıza ve öğrencilerinize bu mesajı iletiniz.

7 Panaromik Roma Turu 28 Kasım :30 Konferans merkezinden kalkış saati Profesyenel ve tecrübeli tur rehberi Konforlu/ sigara içilmez lüks araç/deneyimli şöför ile 18:00 Otele dönüş saati *Tur ücretsizdir. Tur Güzergahı Kolezyum Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II Anıtı İspanyol Merdivenleri Pantheon Tapınağı Trevi Çeşmesi (Fontana di Trevi ) Piazzo Navona St Peter s Bazilikası (Vatican) Not:Müze giriş ücreti ve öğlen yemeği katılımcılar tarafından ödenecektir. Not: Vatikan Müzesi tur güzergahına dahil değildir. Bu müzeyi ziyaret edebilmek için önceden bilet alınması gerekmektedir. Tur günü haricindeki bir gün bu müzeyi ziyaret etmeniz önerilmektedir. Bu müzenin ziyareti uzun sürebileceğinden tur güzergahına dahil edilmemiştir.

8 Tarihi Eserler 1. Kolezyum İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Flavianus Amfitiyatro olarak da bilinen Kolezyum bir arenadır. Usta bir komutan olan Vespasianus tarafından MS 72 yılında yapımına başlandı ve MS 80 yılında Titus döneminde tamamlandı. Daha sonraki değişiklikler Domitian hükümdarlığı zamanında yapılmıştır. İmparatorlar burada Roma halkını eğlendirmek için ve biraz da kendi eğlenceleri için gladyatör dövüşleri düzenlerdi. Bunlardan başka pek çok halk gösterileri, taklit deniz savaşları, hayvan avcılığı, infazlar, meşhur savaşların yeniden canlandırılması, klasik mitolojiye dayanan dramalar olurdu. Kolezyum daha sonra barınma yeri, iş dükkânları, dini kışlalar, istiham, taş ocağı, Hıristiyan türbesi olarak çeşitli amaçlarla kullanıldı. Asıl adı Arena iken, sonradan, girişteki heykelin adını aldı. 7 Temmuz 2007 tarihinde, Dünyanın Yeni Yedi Harikası'ndan biri seçildi.

9 2. Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II Vittorio Emanuele II Anıtı veya Altare della Patria (Ulusun Mihrabı) ya da Il Vittoriano, İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan ünlü yapı. Venedik Meydanı ve Capitoline Tepesi arasında yer alır. Abide yılları arasında Giuseppe Sacconi tarafından Birleşmiş İtalya Krallığı'nın ilk kralı II. Vittorio Emanuele'yi onurlandırmak için yapılmıştır.abide beyaz, saf mermerden yapılmış olup görkemli merdivenlere ve heykellere sahiptir: Uzun corinthian sütunları, at üstündeki Vittorio Emanuele heykeli, sağ ve sol üst köşelerde yer alan tanrıça Victoria'nın üstünde olduğu dört at heykeli. Abide aynı zamanda I. Dünya Savaşısonrasında inşa edilen Meçhul Asker Mezarlığı'nı da içermektedir. Yapının girişi de Birleşmiş İtalya müzesine ev sahipliği yapmaktadır

10 3. İspanyol Merdivenleri İspanyol Merdivenleri ve merdivenlerin bulunduğu Piazza di Spagna (İspanyol Meydanı), Roma nın en hareketli bölümlerinden biridir. Adını bölgede yer alan İspanyol Elçiliği nden alan meydan, gece gündüz hem Romalıların hem de turistlerin en sevdiği yerlerden biridir. Meydanının bu kadar popüler olmasının nedeni meydanda yer alan şehrin ünlü merdivenleridir yılları arasında Francesco De Sanctis tarafından Kral XV. Louis için tasarlanan İspanyol Merdivenleri nin yapım amacı üst bölümünde yer alantrinita dei Monti Kilisesi ne meydandan ulaşım sağlamaktır. İspanyol Merdivenleri nin alt kısmına Roma nın ünlü çeşmelerinden olan kayık şeklindeki Fontana della Barcaccia yer alır. Şehrin en ünlü alışveriş caddesi olan Via Condottide merdivenlerin hemen karşısında yer almaktadır.

11 4. Pantheon Tapınağı Panteon ilk olarak Antik Roma'nın tüm tanrıları için tapınak olarak inşa edilmiş bir yapıdır. Panteon kavramı bugün içinde meşhur kimselerin gömülü olduğu anıtlar için kullanılır. Tüm Roma yapıları içinde en iyi korunmuş olanı ve muhtemelen de dünyada döneminin en iyi korunmuş binasıdır. Tarih boyunca hep kullanılmıştır. Günümüze kalan binanın tasarımı genellikle Trajan'ın mimarı Şamlı Apollodorus'a atfedilir ancak imparatorhadrianus veya onun mimarlarına ait olması muhtemeldir. 7. yüzyıldan bu yana Hıristiyan kilisesi olarak kullanılan Panteon Roma'daki en eski beton kubbeli binadır. Tepesinde daire biçiminde boşluk vardır. İlk başta içerisinde pagan tanrı heykelleri varken, kilise tarafından bu heykeller yok edilmiş, Pantheon da bir katolik kilisesi haline getirilmiştir. Bu kubbenin çapı 43 metredir. 5. Trevi Çeşmesi Trevi Çeşmesi'nın tarihi, İmparator Augustus döneminde başlar. Tarih, su arayan askerlere su kaynağının yerini gösteren bir kızın efsanesine dayanmaktadır. İmparator Augustus'nun damadı Agrippa, akan suyu Vergine

12 su kemeri ile Pantheon'a kadar ulaştırmıştır. 8. yüzyılda, 12. yüzyılda V. Niccolo tarafından ve 15. yüzyılın ortasında 4. Paolo tarafından restore edilmiştir. 1998'de büyük bir düzenleme geçirmiş, temizlenmiş ve su sistemi de yenilenmiştir. 6. Piazza Navona Navona Meydanı, Roma nın en güzel ve hareketli meydanlarından biridir. Şehrin kalbinde yer alan meydan gece gündüz devamlı hareketlidir. Elips biçimindeki meydanın bulunduğu alanda İmparator Domitian tarafından M.S 1. yüzyılda yaptırılan bir stadyum yer almaktaydı kişi kapasiteli olan stadyumun yıllar içinde yıkılması ile ve Papa X. Innocent ( ) bölgenin yeniden düzenlenmesini istemesinin ardından Navona Meydanı hayat bulmuştur. Domitian Stadyumu 2000 yıl önce yapılmış olsa bile stadyum şeklini meydanda halen görmek mümkündür. Bugün meydanın yayalara ayrılmış olan kısmı stadyumun oyun alanını, etrafındaki binalar ise stadyumun tribünlerini oluşturuyordu.

13 7. St. Peter s Basilica Aziz Petrus Bazilikası veya San Pietro Bazilikası Roma'daki en büyük 4bazilikadan (St.John Lateran Bazilikası, San Pietro Bazilikası, Santa Maria Maggiore Bazilikası, Surların Dışındaki Aziz Paulus Bazilikası) ikincisidir. Vatikan'daki en göze çarpan binadır. Kubbesi ile Roma'nın siluetindeki en önemli parçalardan biridir.hıristiyanlığın en büyük kilisesidir m² (2,3 ha) arazi üzerine kuruludur kişilik kapasitesi vardır. İstanbul'un Fethi'nden sonra, Kızılelma'nın, Roma'da bulunan Saint-Pierre Kilisesinin mihrabındaki altın top olduğu ileri sürülmüştür. Bazilika'da, Papalık tarafından yapımı 1507 de durdurulan Basilica di Santa Petronius içerisindeki astronomik saat vemuhammed in de yer aldığı cennet-cehennem freski de bulunur.

Yükleme Süreci İçin İlk Adım (Buraya tıklayınız)

Yükleme Süreci İçin İlk Adım (Buraya tıklayınız) Özet Gönderimleri için Çağrı 4 th WORLD CONGRESS OF ADMINISTRATIVE AND POLITICAL SCIENCES (ADPOL-2015) 26 28 Kasım 2015 Quality Hotel Rouge et Noir Convention Center Roma - Italya www.adpol.org Sayın Meslektaşımız

Detaylı

KONFERANSA ÖZET YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KONFERANSA ÖZET YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ Hatırlatma; Özet Gönderimleri için Son Haftalar 4 th World Conference on Psychology and Sociology (WCPS-2015) 26 28 Kasım 2015 Quality Hotel Rouge et Noir Convention Center Roma - İtalya www.psysoc.net

Detaylı

Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar

Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar Özetler için Çağrı 3 rd GLOBAL CONFERENCE on LINGUISTICS and FOREIGN LANGUAGE TEACHING (LINELT-2015) 16-18 Kasım 2015 Istanbul Üniversitesi, Istanbul Türkiye

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 4. Dünya Sağlık Bilimleri Konferansı (H-SCI 2017) Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye 28 30 Nisan 2017 www.h-sci.org Özet Gönderme Tarihi:

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 7. DÜNYA EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI (WCETR-2017) AAB College Pristina, Republic of Kosovo 20 22 Nisan 2017 www.wcetr.org Özet Gönderme Son

Detaylı

ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN HATIRLATMA!

ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN HATIRLATMA! ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN HATIRLATMA! 6th Global Congress on Renewable Energy and Environment (REE-2018) Pine Bay Hotel Congress Center Kusadasi, Izmir, Türkiye 12-14 Ekim 2018 www.eswae.org Özet Gönderme Tarihi:

Detaylı

3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Otel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs Mart

3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Otel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs Mart HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Aylar! 3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Otel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs 07-09 Mart 2019 www.ic-on.org Özet Gönderme Son Tarihi: 15

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 7. DÜNYA EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI (WCETR-2017) AAB College Pristina, Republic of Kosovo 20 22 Nisan 2017 www.wcetr.org Özet Gönderme Son

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! Özet Gönderme Son Tarihi: 14 Nisan 2017 (Son Uzatma)

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! Özet Gönderme Son Tarihi: 14 Nisan 2017 (Son Uzatma) HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 6. DÜNYA İNOVASYON VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ KONFERANSI Majesty Mirage Park Resort Hotel AAB College Pristina Republic of Kosovo 20 22 Nisan 2017 www.insode.org

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 8. DÜNYA İNNOVASYON VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ KONFERANSI SPUTNIK HOTEL BATUMI CONFERENCE CENTER Batum, Gürcistan 19-21 Nisan 2018 www.insode.org Özet Gönderme:

Detaylı

7. Dünya Öğrenme, Öğretme ve Eğitimde Liderlik Konferansı Ekim 2016, Budapeşte, Macaristan

7. Dünya Öğrenme, Öğretme ve Eğitimde Liderlik Konferansı Ekim 2016, Budapeşte, Macaristan 7. Dünya Öğrenme, Öğretme ve Eğitimde Liderlik Konferansı 27-29 Ekim 2016, Budapeşte, Macaristan www.wc-lta.org SAYIN MESLEKTAŞIMIZ1 Sizi ve meslektaşlarınızı 62 den fazla ülkeden 400 ün üzerinde akademisyen

Detaylı

3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Hotel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs Mart

3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Hotel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs Mart HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Aylar! 3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Hotel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs 07-09 Mart 2019 www.ic-on.org Özet Gönderme Son Tarihi: 15

Detaylı

İTALYA GEZİLECEK YERLER

İTALYA GEZİLECEK YERLER Başkenti: Roma İTALYA GEZİLECEK YERLER İklimi:Akdeniz İklimi Ne Yenir? Lazanya, pizzalar, deniz mahsullü makarnalar 1. Kolezyum İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Flavianus Amfitiyatro olarak da bilinen

Detaylı

HATIRLATMA; ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN SON GÜNLER

HATIRLATMA; ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN SON GÜNLER HATIRLATMA; ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN SON GÜNLER 7th WORLD CONGRESS OF ADMINISTRATIVE AND POLITICAL SCIENCES Pine Bay Hotel Kongre Merkezi Kusadası, Aydın, Türkiye 12-14 Ekim 2018 www.adpol.org Son Özet Gönderme

Detaylı

Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar

Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar Global Conference on Materials Science Girne Üniversitesi, Kyrenia (Girne) Kuzey Kıbrıs 15-17 Ekim 2015 www.gc-mas.org Özet ve tam metin gönderimleri için

Detaylı

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı

THOMSON REUTERS CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX (ISI WEB OF SCIENCE)

THOMSON REUTERS CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX (ISI WEB OF SCIENCE) Özet Gönderimi için son Çağrı 37 farklı ülkeden yazarlar tarafından şimdiye kadar 428 den fazla özet sisteme yüklenmiştir. Yoğun talepten dolayı, özet yükleme tarihi 04 Ekim 2015 e kadar uzatılmıştır.

Detaylı

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ FLORANSA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE 1. GÜN: 23 HAZİRAN 2013 PAZAR İSTANBUL Saat 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde buluşma - Bilet

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 6. DÜNYA ÇEVRE BİLİMLERİ KONFERANSI (CENVISU 2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Ephesus Kusadası, Turkey 28-30 April 2018 www.cenvisu.org Özet Gönderme

Detaylı

H e r Y o l R o m a ya Ç ı k a r

H e r Y o l R o m a ya Ç ı k a r H e r Y o l R o m a ya Ç ı k a r İtalya nın başkenti Roma yüzyılların tarihini görmek için dünyada mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir şehir. İlk gittiğim günden beri hayran olduğum bir şehir. Sizin de

Detaylı

5 th WORLD CONFERENCE on PSYCHOLOGY and SOCIOLOGY Medina Hotels & Resorts Convention Center Hammamet, Tunisia Kasım 2016

5 th WORLD CONFERENCE on PSYCHOLOGY and SOCIOLOGY Medina Hotels & Resorts Convention Center Hammamet, Tunisia Kasım 2016 5 th WORLD CONFERENCE on PSYCHOLOGY and SOCIOLOGY Medina Hotels & Resorts Convention Center Hammamet, Tunisia 24-26 Kasım 2016 www.psysoc.net Özet Gönderme Tarihi: 26 Ağustos 2016 Konferans'ta hakem sürecinden

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 7th World Conference on Business, Economics and Management (BEM-2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Ephesus Kusadası, Türkiye 28-30 Nisan 2018 www.wc-bem.org

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 5. Dünya Sağlık Bilimleri Konferansı (HSCI-2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Ephesus Kusadası, Turkey 27-29 April 2018 www.h-sci.org Özet Gönderme

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 5. Dünya Sağlık Bilimleri Konferansı (HSCI-2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Ephesus Kusadası, Turkey 27-29 April 2018 www.h-sci.org Özet Gönderme

Detaylı

ÖZET GÖNDERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ÖZET GÖNDERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 3rd World Conference on Big Data (WC-BIGDATA 2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Efes, İzmir, Türkiye 28-30 Nisan 2018 www.wc-bigdata.org Özet Gönderme

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 3549 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Roma Merkezi Roma'da satılık olağanüstü çatı katı Roma'nın tarihi

Detaylı

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TELEFON: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 5. DÜNYA ÇEVRE BİLİMLERİ KONFERANSI (CENVISU 2017) Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye 28 30 Nisan 2017 www.cenvisu.org Özet Gönderme Tarihi:

Detaylı

6. ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ R I M I N I- S A N M A R I N O- F I R E N Z E Gioiello dell'adriatico

6. ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ R I M I N I- S A N M A R I N O- F I R E N Z E Gioiello dell'adriatico MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası: 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com web: www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

ÖZET GÖNDERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ÖZET GÖNDERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! Birinci Uluslararası Hemşirelik Kongresi 16 18 Mart 2017 Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye www.ic-on.org Özet Gönderme Son Tarihi: 31

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

4. KÜRESEL PSİKOLOJİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI Mart 2017 Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye

4. KÜRESEL PSİKOLOJİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI Mart 2017 Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 4. KÜRESEL PSİKOLOJİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI 16 18 Mart 2017 Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye www.gcpr.info Özet Gönderme Son Tarihi:

Detaylı

Ek-1. İktisat Doktora BANKACILIK VE FİNANS / BANKACILIK VE FİNANSMAN Lisans Doğrudan Başvurabilir.

Ek-1. İktisat Doktora BANKACILIK VE FİNANS / BANKACILIK VE FİNANSMAN Lisans Doğrudan Başvurabilir. Ek-1 İktisat Doktora BANKACILIK İktisat Doktora BANKACILIK VE SİGORTACILIK İktisat Doktora EKONOMETRİ İktisat Doktora EKONOMİ İktisat Doktora İKTİSAT İktisat Doktora EKONOMİ VE FİNANS İktisat Doktora BANKACILIK

Detaylı

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686!

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686! Venedik te Karnaval OrtaköyPortakalYokuşuNo53K1UlusİstanbulTel:02122363686 01.GÜN PIAVE) İSTANBUL-MİLANO-VERONA-GARDA-VENEDİK (NOVANTE DI 01 Şubat Atatürk Havalimanı nda saat 06.00 da buluşma. Bagaj ve

Detaylı

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır.

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır. CERN HAKKINDA CERN, "Nükleer Araştırmalar için Avrupa Konseyi" anlamına gelen Fransızca Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire sözcüklerinin kısaltmasıdır. Bu kurum, İsviçre ve Fransa sınırında yer

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 4. Dünya Sağlık Bilimleri Konferansı (H-SCI 2017) Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye 28 30 Nisan 2017 www.h-sci.org Özet Gönderme Tarihi:

Detaylı

Yeni Yerler keşfetmek lazım

Yeni Yerler keşfetmek lazım Yeni Yerler keşfetmek lazım Dans, Eğlence Diyorsanız! Rio Sizi Bekliyor Rio Hakkında Rio de Janeiro, Brezilya'nın 26 eyaletinden birisinin başkenti ve Brezilya'nın en büyük ikinci kentidir. Ekvatoral iklimin

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI 2018 2019 AKADEMİK YILI EXECUTIVE MBA PROGRAMI Modüler bir yapıya ve zengin bir içeriğe sahip olup, 8 haftalık (toplamda 15 ay süren) altı modülden oluşan programımız, farklı sektörlerden genellikle 8

Detaylı

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA 1 FLORANSA & PİSA PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 9 saat 90 Bu gezimizde İtalya nın en ünlü iki kenti Floransa ve Pisa yı rehberlerimiz eşliğinde keşfedeceğiz. İlk durağımız

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... v BİRİNCİ BÖLÜM TURİZMDE TEMEL KAVRAMLAR

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... v BİRİNCİ BÖLÜM TURİZMDE TEMEL KAVRAMLAR İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... v BİRİNCİ BÖLÜM TURİZMDE TEMEL KAVRAMLAR 1.1. Turizm Sistemi...1 1.2. Turizm ve Bilimler...5 1.2.1. Turizm ve Ekonomi...5 1.2.2. Turizm ve Coğrafya...6 1.2.3. Turizm ve İşletme...6

Detaylı

1-2 Kasım 2014 tarihinde, Ankara`da düzenlenecek olan 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu ile ilgili sizlere bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz.

1-2 Kasım 2014 tarihinde, Ankara`da düzenlenecek olan 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu ile ilgili sizlere bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz. 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu 1-2 Kasım 2014 - Ankara 1-2 Kasım 2014 tarihinde, Ankara`da düzenlenecek olan 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu ile ilgili sizlere bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz.

Detaylı

ROMA 7 TEPE ÜZERINE KURULU İTALYA NIN BAŞKENTİ

ROMA 7 TEPE ÜZERINE KURULU İTALYA NIN BAŞKENTİ GEZGiN / Nisan 2014 / 63 Yazı ve Fotoğraflar: Niyazi Uğur Genca 7 TEPE ÜZERINE KURULU İTALYA NIN BAŞKENTİ ROMA Tarihin içinde kaybolduğunuz, her yerinde başka bir güzellik sergileyen Roma İmparatorluğu

Detaylı

EUROPANORAMIC.COM İTALYA TURU

EUROPANORAMIC.COM İTALYA TURU EUROPANORAMIC.COM EP İTALYA TURU Euro Panoramic, dünyanın farklı coğrafyalarını, dillerini ve kültürlerini yeniden keşfetmek ve de unutulmayacak yol hikayeleri biriktirmek isteyen herkese, en iyi fiyat

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

İŞLETME MÜFREDAT PROGRAMI 1.DÖNEM DERSLERİ DERS ADI KODU S/Z TEORİ UYG. LAB. KREDİ AKTS 2.DÖNEM DERSLERİ DERS ADI KODU S/Z TEORİ UYG. LAB.

İŞLETME MÜFREDAT PROGRAMI 1.DÖNEM DERSLERİ DERS ADI KODU S/Z TEORİ UYG. LAB. KREDİ AKTS 2.DÖNEM DERSLERİ DERS ADI KODU S/Z TEORİ UYG. LAB. İŞLETME MÜFREDAT PROGRAMI 1.DÖNEM DERSLERİ İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ İŞL1101 ZORUNLU 4 0 0 4 6 HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI İŞL1103 ZORUNLU 3 0 0 3 5 İŞ ETİĞİ VE SOSYAL SORUMLULUK İŞL1105 ZORUNLU 2 0 0 2 5 İKTİSADA

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ DİLARA TALUM 11/F 913

COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ DİLARA TALUM 11/F 913 COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ DİLARA TALUM 11/F 913 Dünyanın Yeni Yedi Harikası Dünyanın Yeni Yedi Harikası, İsviçre'de bir organizasyon tarafından cep telefonu ve internet aracılığıyla yapılan bir oylama sonucunda,

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ "Ball at Dworze Książęcym" Ağustos 2016

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ Ball at Dworze Książęcym Ağustos 2016 MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası: 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com web: www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

DUYURU!!! V. ULUSLARARASI KÜLTÜR KÖPRÜSÜ OLUŞTURMA SEMPOZYUMU DEĞERLİ MESLEKTAŞLAR!

DUYURU!!! V. ULUSLARARASI KÜLTÜR KÖPRÜSÜ OLUŞTURMA SEMPOZYUMU DEĞERLİ MESLEKTAŞLAR! DUYURU!!! V. ULUSLARARASI KÜLTÜR KÖPRÜSÜ OLUŞTURMA SEMPOZYUMU DEĞERLİ MESLEKTAŞLAR! 23-24 NİSAN 2015 tarihleri arasında Süleyman Demirel Üniversitesi, Uluslararası Atatürk- Alatoo Üniversitesi işbirliği

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 8. Dünya Psikoloji, Danışmanlık ve Rehberlik Konferansı Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye 28 30 Nisan 2017 www.wcpcg.org Özet Gönderme

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİNE LİSANS TAMAMLAMA KAPSAMINDA BAŞVURABİLECEK BÖLÜMLER/PROGRAMLAR

2014-2015 ÖĞRETİM YILI AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİNE LİSANS TAMAMLAMA KAPSAMINDA BAŞVURABİLECEK BÖLÜMLER/PROGRAMLAR 2014-2015 ÖĞRETİM YILI AÇIKÖĞRETİM,, FAKÜLTELERİNE LİSANS TAMAMLAMA KAPSAMINDA BAŞVURABİLECEK 1 2 3 4 5 6 7 ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARI AVRUPA BİRLİĞİ VE İLİŞKİLERİ AVRUPA TOPLULUĞU BANKACILIK BANKACILIK

Detaylı

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr.

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr. 1. Adı Soyadı : Meysure Evren ÇELİK 2. Doğum Tarihi : 05/09/1977 3. Ünvanı : Dr.Öğr.Üye. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme İstanbul Üniversitesi İşletme 1999 Fakültesi

Detaylı

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016 Lütfen formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayıt No (Yetkili tarafından doldurulacaktır)... Ünvan

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

TUR181 Türk Dili I Zorunlu YDL183 Yabancı Dil I Zorunlu ISL101 İşletmeye Giriş Zorunlu

TUR181 Türk Dili I Zorunlu YDL183 Yabancı Dil I Zorunlu ISL101 İşletmeye Giriş Zorunlu Öğretim Planı 1. Yarıyıl AIT181 TBT181 Adı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı Zorunlu 2 0 0 2 2 Zorunlu 1 2 0 2 2 TUR181 Türk Dili I Zorunlu 2 0 0 2 2 YDL183

Detaylı

5. ÇEYREK DÖNEM. FİNS 511 Finansal Yönetim 4+0+0 3 7,5 İŞ 541 Çağdaş Yönetim 4+0+0 3 7,5 İŞ 551 Pazarlama Yönetimi 4+0+0 3 7,5 TOPLAM 9 22,5

5. ÇEYREK DÖNEM. FİNS 511 Finansal Yönetim 4+0+0 3 7,5 İŞ 541 Çağdaş Yönetim 4+0+0 3 7,5 İŞ 551 Pazarlama Yönetimi 4+0+0 3 7,5 TOPLAM 9 22,5 YÜKSEK LİSANS PROGRAMI TÜRKÇE/TEZLİ HAZIRLIK PROGRAMI* EKON 500 Ekonomi 4+0+0 0 7,5 İSTA 500 İstatistik 4+0+0 0 7,5 İŞ 510 Muhasebe 4+0+0 0 7,5 1. ÇEYREK DÖNEM FİNS 511 Finansal Yönetim 4+0+0 3 7,5 İŞ

Detaylı

Pegasus Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona. Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu

Pegasus Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona. Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu Pegasus Tarifeli Seferi ile İtalya Roma-Floransa-Venedik-Verona Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu 27 Mayıs - 03 Haziran 2016 (8 gün - 7 gece) Tur Programı

Detaylı

ULUSLARARASI TİCARET ANA BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin. Ulusal Kredi. Kuramsal Saati.

ULUSLARARASI TİCARET ANA BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin. Ulusal Kredi. Kuramsal Saati. ULUSLARARASI TİCARET ANA BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI ( AŞAMASI) SOE5901 Uzmanlık Alan i Z 8 0 8 0 8 SOE5903 Danışmanlık Z 0 1 1 0 1 UTI5101 İstatistik ları Z 3 0 3 3 6 UTI5103

Detaylı

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150 TL

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150 TL Fırsat Turları-06-13-27 Aralık 2014, 10-17 Ocak, 07-14-21 Şubat, 07-14-21-28 Mart, 11 Nisan 2015 çıkışlı turlar için geçerlidir. FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, DAVET Değerli Meslektaşlarım, Klinik nöralterapi uygulamaları konusunda çalışmalarını sürdüren uygulayıcıların bilgilerini ve pratiklerini gözden geçirmeleri sıklıkla hissedilen bir ihtiyaçtır. Düzenlenecek

Detaylı

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya?

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya? Neden Prontoitalia? 16 senedir yurtiçinde italyanca, İspanyolca eğitimde lider kurum arasında olan Latin dillerinde 2 kurda konusturan tek kurum olan Prontoitalia, İtalya da öğrencilere sunduğu ücretsiz

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin Dersin Adı Kodu SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z SOE6904 Danışmanlık Z

GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin Dersin Adı Kodu SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z SOE6904 Danışmanlık Z İŞLETME ANABİLİM DALI YÖNETİM VE ORGANİZASYON TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI ( AŞAMASI) SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z 8 0 8 0 8 SOE5903 Danışmanlık Z 0 1 1 0 1 YVO5001 Yönetim ve Organizasyonda

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018

VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018 VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018 M/S Dnieper Princess gemisi ile Tur Başlama: 14.08.2018 7 Gece 08 Gün Tur Bitiş: 21.08.2018 GÜN LİMAN VARIŞ HAREKET 01. GÜN KIEV 02. GÜN KIEV -- 18.00 03. GÜN NEHİRDE SEYİR

Detaylı

İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017

İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017 İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017 İSTANBUL MARRİOTT HOTEL ASİA Marriott, 65 ten fazla ülkede bulunan ve 18 alt markası olan, dünyanın en büyük uluslararası oteller zinciridir. Marriott

Detaylı

ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS. 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS. 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA 09.15-09.30 Kayıt Prof.

Detaylı

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz.

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Değerli Meslektaşlarım, 2014 yılı Yüz Plastik Cerrahi Toplantısını Ankara da 5-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapmayı planlamaktayız. Bu toplantıda yüz plastik cerrahisindeki yeni gelişmeleri sizlerin de katkısıyla

Detaylı

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi 18-19 Kasım, Cumartesi-Pazar Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında Fotoğraf çekmeyi sevenler için çok güzel fırsatlar sunan bu gezimizde, Batı Anadolu yu hakimiyeti

Detaylı

ISL2101 İŞLETME YÖNETİMİ Zorunlu YAD102 YABANCI DİL Zorunlu YAD121 FRANSIZCA I Zorunlu

ISL2101 İŞLETME YÖNETİMİ Zorunlu YAD102 YABANCI DİL Zorunlu YAD121 FRANSIZCA I Zorunlu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 1. Yarıyıl Dersleri IKT1203 İKTİSADA GİRİŞ Zorunlu 3 0.00 0 5.00 ISL1001 İŞLETME I Zorunlu 3 0.00 0 5.00 ISL1401 İŞLETME MATEMATİĞİ I Zorunlu 3 0.00 0 5.00

Detaylı

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2.

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2. Dalmaçya Kıyıları Adriyatik le İtalya ya karşıdan bakan tüm kıyıyı kendi zenginliği olarak yaşayan bir ülke Hırvatistan'dan Avrupa nın en büyük kültürel zenginliği İtalya'ya... Tarih : 10-10-2016-15-10-2016

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK 1 - VALETTA PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 4 saat 55 Varışımız takiben otobüslerimize biniyoruz ve Valetta turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Barakka Bahçeleri, burada

Detaylı

PLATİN SPONSOR: 40 000

PLATİN SPONSOR: 40 000 PLATİN SPONSOR: 40 000 Bu paket firmanızın etkinliğe en üst düzeyde katılımını sağlayan fiili bir ortaklıktır. Sizin tercihleriniz doğrultusunda önceden planlanmış ve onaylanmış toplantı programı. Tüm

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DERS KATALOĞU

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DERS KATALOĞU TARİH ANABİLİM DALI 9103500 Yüksek Lisans Uzmanlık Alanı Zorunlu 6 0 0 6 9103300 Yüksek Lisans Uzmanlık Alanı Zorunlu 6 0 0 6 9103129 Tarih Araştırmalarında Yöntem ve Teknikler Zorunlu 9103500 Yüksek Lisans

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

KULLANICI REHBERİ. Sınırsız Bilgiye Kesintisiz Erişimin adresi

KULLANICI REHBERİ. Sınırsız Bilgiye Kesintisiz Erişimin adresi KULLANICI REHBERİ BTÜ Kütüphanesi Sınırsız Bilgiye Kesintisiz Erişimin adresi - Kütüphane web sayfası Hizmetler Kaynaklara Erişim Danışma/Formlar Bize Ulaşın Bu rehber; Bursa Teknik Kütüphanesinin fiziki

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Esenler / İstanbul Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi / İstanbul, Esenler Belediyesi tarafından 20-22 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul'da

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Kupa uygulaması nedir?

Kupa uygulaması nedir? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (YBU-TATMER) tarafından düzenlenecek olan Kupa Uygulaması Kursu ile ilgili bilgi talep eden değerli meslektaşlarımız, Kupa Uygulaması

Detaylı

KLASİK İTALYA TURU KIŞ DÖNEMİ (MİLANO-ROMA) PEGASUS HAVAYOLLARI İLE

KLASİK İTALYA TURU KIŞ DÖNEMİ (MİLANO-ROMA) PEGASUS HAVAYOLLARI İLE KLASİK İTALYA TURU KIŞ DÖNEMİ (MİLANO-ROMA) PEGASUS HAVAYOLLARI İLE 1.gün:İSTANBUL - BERGAMO-MİLANO Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli

Detaylı

IAA HUNTING GP 2012 Antalya (TUR)

IAA HUNTING GP 2012 Antalya (TUR) 01 Eylül 2012 Sevgili Okçular, Türkiye de ilk defa yapılacak olan uluslararası 3D Av Grand Prix 18-21 Ekim 2012 de Antalya da yapılacaktır. Organizasyon komitesi başkanı olarak bu ilginç deneyimi yaşamanız

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı