1. SINIFLARIMIZDA MLT (MUSIC LEARNING THEORY) EĞİTİMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. SINIFLARIMIZDA MLT (MUSIC LEARNING THEORY) EĞİTİMİ"

Transkript

1 Değerli Velimiz, eğitim öğretim yılından itibaren okulumuzda MLT ve enstrüman eğitimi kademeli olarak başlamaktadır. Öğrencilerimizin sanat sevgilerini derinleştirmek ve gerçek birer sanatsever olmalarını sağlamak adına bu önemli adımı atmanın heyecanını yaşıyor, aşağıda detaylı bilgileri paylaşıyoruz. Daima birlikte, çocuklarımız için en iyiye ulaşmak dileğiyle. Sevgi ve saygılarımızla.

2 1. SINIFLARIMIZDA MLT (MUSIC LEARNING THEORY) EĞİTİMİ MLT nedir? Prof. Edwin E.Gordon (USA 1927), Music Learning Theory (Müzikal Öğrenim Teorisi) ya da kısaca M.L.T. felsefesini oluşturan, geliştiren ve dünyaya tanıtan akademisyendir. M.L.T. müzik öğrenimi (çocuk tarafından müziği algılama),müzik psikolojisi ve müzik eğitimini kapsayan alanlarda yapılan çok geniş çalışmaların ve araştırmaların sonucudur. M.L.T. öğretmenler için hazırlanmış bir ders yöntemi değildir. Müziğin, çocuk tarafından nasıl algılandığı ve nasıl öğrenildiği konusunda, yıllardan beri başarıyla sürdürülen çalışmalar ve araştırmalar sonucu oluşan bir felsefedir. Bu ayrıcalıklı eğitim Türkiye de ilk kez bir özel okulda verilecektir. MLT eğitimini kimler verecektir? Türkiye de ilk defa, Music Learning Theory üzerine uzun ve sürekli bir eğitim programını ve sınavını tamamlayarak uluslararası MLT eğitmeni unvanını kazanan Olten Filarmoni Sanat Okulu nun eğitmenleri, okulumuzda bu eğitimi vereceklerdir. Audiation İnstitute (Milano/İtalia) ile Olten Audiation İnstitute (İzmir/Türkiye) işbirliği ile gerçekleşecek bu dersler, müzik eğitimi alanında bir devrim niteliği taşıyan bu felsefeyi Çakabey e getirecektir. Haftada kaç saat MLT eğitimi verilecek? Haftalık 2 saatlik müzik derslerimizin bir saatinde müzik öğretmenlerimiz müzik dersi müfredatımızı işleyecekler, diğer saatte MLT eğitimi verilecektir. Dersler ne zaman başlayacaktır? Derslerimiz 3 Ekim 2016 Pazartesi haftasından itibaren başlayacaktır. Dersler nerede verilecektir? Dersler okulumuzda, yaz aylarında inşaatı yapılan yeni müzik atölyelerimizde verilecektir. Sınıflar kaç kişi olacaktır? Öğrencilerimiz, bölünmüş sınıflarda eğitim alacaktır. Sınıflarımız öğrenciden oluşacaktır. MLT eğitimi gelecek yıllarda nasıl devam edecektir? MLT çocuklarımızı müzik eğitimine hazırlayacak müthiş bir temeldir. Öğrencilerimiz bu temel üzerine 2. sınıftan itibaren enstrüman derslerine başlayacaklardır. MLT eğitimi için bir malzeme/materyal almamız gerekir mi? Hayır, MLT için gereken tüm malzeme/materyalleri okulumuz temin edecektir. 1. sınıflar enstrüman eğitimine ne zaman başlayacaklar? 1. sınıflarımız MLT eğitimini aldıktan sonra enstrüman eğitimine 2. sınıfta başlayacaklardır. Enstrüman seçimlerini de 2. sınıf başlangıcında yapacaklardır.

3 Edwin Gordon kimdir? Edwin Gordon, bütün dünyada müzisyen, araştırmacı, öğretmen, eğitmen, yazar, konferansçı ve editör olarak tanınmaktadır. Müziğe Yatkınlık ve Müzikal Yetenek konularında bugüne kadar yayınlanan ve dünyaca tanınan en önemli kitaplar ve testler onun eseridir. Yazar olarak çok verimli olan Gordon, büyük miktarda kitap, makale ve akademik yazılar yazmıştır. Hiç durmadan ve yılmadan yürüttüğü araştırmalarla, müzikal yetenek, genel müzik eğitimi ve müzik algısını geliştirme konularında, değeri biçilmez katkılarda bulunmuştur. Prof. Gordon, araştırmacı olmadan önce, Eastman School of Music te kontrbas bölümünde okudu ve meşhur jazz ensemble Gene Krupa nın bir üyesi oldu. Daha sonra, Ohio Üniversitesinde okudu ve burada, 1958 yılında, Ph.D unvanına sahip oldu.prof. Gordon, Philadelphia Temple Üniversitesinde çalıştı ve Lindback Award ve Great Teacher Award ödüllerine layık görüldü. Iowa Üniversitesi ve State University of New York (Buffalo)da çalıştı ve burada Distinguished Alumni Award ödülünü aldı. Berkeley School of Music te Herb Alpert Visiting Scholar unvanına layık görüldü. Kasım 2015te, Prof. Gordon vefat etmiştir. İleri yaşına rağmen, hayatının sonuna kadar University of South Carolina da araştırmacı ve profesör olarak çalışmaya devam etmiştir. 2. SINIFLARIMIZDA ENSTRÜMAN EĞİTİMİ Dersler bu yıl başlıyor mu? Bu yılki 2. sınıflarımızdan başlamak üzere keman, çello ve gitar enstrümanlarında eğitimimiz başlamaktadır. Haftada kaç saat enstrüman eğitimi verilecek? Haftalık 2 saatlik müzik derslerimizin bir saatinde müzik öğretmenlerimiz müzik dersi müfredatımızı işleyecekler, diğer saatte enstrüman eğitimi verilecektir. Dersler ne zaman başlayacaktır? Derslerimiz 3 Ekim 2016 Pazartesi haftasından itibaren başlayacaktır. Dersler kimler tarafından verilecek? Dersler Olten Filarmoni Sanat Okulu ile yaptığımız işbirliği ile Olten Sanat Okulu nun enstrüman eğitiminde uzmanlaşmış eğitimcileri tarafından verilecektir. Dersler nerede verilecektir? Dersler okulumuzda, yaz aylarında inşaatı yapılan yeni esntürman atölyelerimizde verilecektir. Hangi enstrümanların eğitimi verilecek? Öğrencilerimizin yaş/fiziksel özelliklerine uygun olarak üç enstrüman seçilmiştir: Keman, çello ve gitar Enstrüman seçimi nasıl yapılacaktır? Öğrencilerimiz için enstrüman seçimi iki aşamalıdır: Aşağıda bulunan tercih formunun yanına (tıpkı kulüp seçimlerimizde olduğu gibi) ilk tercihiniz 1. olmak üzere üç tercihinizi yazarak bize iletiniz. Öğrencilerimiz açılacak olan sınıflara kontenjanlara uygun olarak yerleştirileceklerdir. İkinci aşama Olten Filarmoni Orkestrası ve Sanat Okulu Müdürü Sayın Akgün Çavuş un başkanlığında yapılacak fizik değerlendirmeleridir. Önümüzdeki hafta okulumuzda yapılacak bu değerlendirmede öğrencilerimizin fiziksel özelliklerine uygun enstrüman boyutu veya yönlendirmesi yapılacaktır.

4 Sınıflar kaç kişi olacaktır? Öğrencilerimiz seçtikleri/yerleştirildikleri enstrümanlara göre bölünmüş sınıflarda eğitim alacaktır. Sınıflarımız kişi arasında olacaktır. Enstrüman değişimi yapabilir miyiz? Öğrencilerimiz seçtikleri /yerleştirildikleri enstrümandan bir başka enstrümana geçiş yapamazlar. Kaliteli ve amacına ulaşacak bir eğitim alabilmeleri için ileriki yıllarda da aynı enstrüman ile eğitim almaya devam edeceklerdir. Velilerimizin bu kuralın gerekliliği ve önemini benimseyerek öğrencilerimize de aktarmaları konusunda işbirliği yapmaları çok önemlidir. Bu yılın sonunda öğrencilerimizde ulaşılması hedeflenen noktalar nelerdir? Keman 2 oktav gam çalabilir. (major ve minör tonlarda) 3 oktav gam çalabilir. 1. pozisyon etüdler Piyano eşlikli parçalar İki keman çalınabilecek parçalar Basitleştirilmiş sonatine, sonat ve menuet 1. ve 3. pozisyon geçiş çalışmaları 3. pozisyon kısa parçalar ( bu bölüm öğrencinin seviyesi biraz ilerlemişse olabilir.) Çello 2 ve 3 oktav gam Piyano eşlikli bir sonatinenin bir bölümü Basitleştirilmiş sonat ve menuetler çalabilir. Gitar Her döneme ait eser çalabilir. Gitarda öğrenilmesi güç olan deşifre çalışmalarını rahatlıkla yapabilir Enstrüman alımı konusunda nasıl bir yol izlemeliyiz? Enstrüman öğrenimi, sınıf dışında evde de mutlaka çalışma gerektirmektedir. Ayrıca bir enstrüman sahibi olmak, öğrencimizin o enstrümanı sahiplenmesini, müzik sevgisi ve yaratıcılıklarını arttırmasını sağlayacaktır. Bu yüzden her öğrencimizin öğreneceği enstrümanı alması gerekmektedir. Okulumuz bu konuda Zuhal Müzik ile bir görüşme yaparak Çakabey öğrencilerine belli bir oranda indirim yapılmasını sağlamıştır. Velilerimiz isterlerse buradan isterlerse farklı bir yerden enstrüman alımı yapabilirler. (Müzik Zümre Başkanımızın görüşme yaptığı Zuhal Müzik yetkilisi Yasin Bey sizlere yardımcı olacaktır.)

5 KEMAN Vanetta ya da Palermo marka: Zuhal Müzik te Çakabey öğrencilerine uygulanacak fiyat 200 TL ÇELLO Zuhal Müzik te Çakabey öğrencilerine uygulanacak fiyat 600 TL GİTAR Barcelona marka: Zuhal Müzik te Çakabey öğrencilerine uygulanacak fiyat 200 TL Enstrüman ile alınacak aksesuarlar da var mıdır? Öğrencimizin keman için keman yastığı, çello için pick stop ve gitar için gitar ayaklığı da alınmalıdır. Bu aksesuarlar sınıfa da getirilmelidir. Yukarıda bahsedilen rakamlara aksesuarlar dahil değildir. Enstrümanı ne zaman ve hangi boy almalıyız? Yukarıda bahsettiğimiz fizik değerlendirmesi ve enstrüman yerleştirme sonuçlarından sonra her öğrencimize alması gereken enstrüman ve bu enstrümanın boyutu hakkında özel bir bilgilendirme kağıdı gelecektir. Öğrencilerimize, yaş grubuna göre farklı boylarda keman veya gitar tavsiye edilecektir. Çocuğumuz fiziksel olarak büyüdükçe ileriki yıllarda kullanacağı enstrüman da değişecek ve boyutu büyüyecektir. Bu yüzden her yıl fiziksel değerlendirmelerimiz sene başında tekrar edilecektir. Enstrümanı hangi tarihler arasında almalıyız? Öğrencilerimizin fizik değerlendirmesine göre alacağı enstrümanın boyutu/özellikleri 30 Eylül 2016 Cuma günü velilerimize iletilecektir. Öğrencimizin derslerine getirmesi için 10 Ekim 2016 Pazartesi gününe dek enstrümanın alınması gereklidir. Enstrüman eğitimi gelecek yıllarda nasıl devam edecektir? Okulumuz enstrüman eğitimini sınıflarda üç yıllık bir bütünde ve ardından sınıflarda ikinci üç yıllık bütünde planlanmıştır. İlk kez bu yıl 1. ve 2. sınıflarımızdan başlayan bu eğitim, ileriki sınıflarda bu bütünlük içinde devam edecektir.

İrfan URHAN Okul Müdürü

İrfan URHAN Okul Müdürü 02.10.2014 Sayın Veli, 18 Ekim 2014 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen branşlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Cumartesi günleri Spor &Sanat &Müzik Okulları düzenlenecektir.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERSLERDE UYGULANACAK ÖĞRETİM PROGRAMLARI

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERSLERDE UYGULANACAK ÖĞRETİM PROGRAMLARI AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgeleri, 2014 2015 eğitim ve öğretim yılında ortaöğretim kurumlarının 9-10. sınıflarından başlamak üzere kademeli olarak uygulanacaktır. Haftalık ders çizelgelerinde ortak

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PROGRAMLARI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PROGRAMLARI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PROGRAMLARI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Üniversitesi

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ Birinci dönem 14 EYLÜL 2015 günü başladı ve 22 Ocak 2016 tarihinde sona erdi. Tatillerin normalden fazla olduğu birinci dönemin öğrenci ve

Detaylı

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 12. SINIF DERSLER 9. 10. 11. SINIF SINIF SINIF DİL VE ANLATIM 2 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 3 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 1 TARİH

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İMAM HATİP LİSELERİ VE ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ 2014-2015 YILINDA 11. SINIFLARDA UYGULANACAK HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ ORTAK DERSLER İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER 11. SINIF DİL VE

Detaylı

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır.

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır. 11. SINIF EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM VE İŞLEYİŞ Ders verimli bir şekilde işlenir. Öğretmen ders anlatma hızını sınıf seviyesine göre ayarlar. Öğrencilerin anlatılanları anlama problemi olmaz. Müfredat ve test

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİSİ

TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİSİ TED İZMİR KOLEJİ SANAT AKADEMİSİ 2018-2019 AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİSİ TED İzmir Koleji Sanat Akademisi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı; I. Dönemi 01/10/2018 12/01/2019; II. Dönemi 25/02/2019-15/06/2019;

Detaylı

Yeniden üniversite başlıyor!

Yeniden üniversite başlıyor! Yeniden üniversite başlıyor! İKİNCİ BAHAR Programı Boğaziçi Üniversitesi kuruluşunun 150. yılını kutlarken, Harvard Üniversitesi nin katkıları ile, öğrenmenin yaşı olmadığını kanıtlayacak sıra dışı bir

Detaylı

: Öğretmenler Odası. 2. Zümre toplantılarına ilişkin yönetmelik ve genelgelerin okunması, genel bir değerlendirme.

: Öğretmenler Odası. 2. Zümre toplantılarına ilişkin yönetmelik ve genelgelerin okunması, genel bir değerlendirme. Toplantı Tarihi : 04.06.20.. Toplantı Saati : 15.15 Toplantı No : 03 Toplantı Yeri : Öğretmenler Odası Toplantıya Katılanlar :...,... GÜNDEM MADDELERİ 1. Açılış ve yoklama 2. Zümre toplantılarına ilişkin

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır.

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır. EĞİTİM VE İŞLEYİŞ Ders verimli bir şekilde işlenir. Öğretmen ders anlatma hızını sınıf seviyesine göre ayarlar. Öğrencilerin anlatılanları anlama problemi olmaz. Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına

Detaylı

Eylül 2013-Hazİran 2014. Dönemİ. Tanıtım Kİtapçığı. www.acdsanatmerkezi.com

Eylül 2013-Hazİran 2014. Dönemİ. Tanıtım Kİtapçığı. www.acdsanatmerkezi.com Eylül 2013-Hazİran 2014 Dönemİ Tanıtım Kİtapçığı ACD Sanat Merkezi olarak, çocuklarımızın eğitimlerine ara vermeden her biri alanında usta müzisyenler olan öğretim kadromuzla müzik eğitimi almalarını sağlıyoruz.

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 24.04.2014 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi: 24.04.2014 Eğitim Komisyon Karar No: 613 Ankara Devlet Konservatuvarı Konservatuvar Kurulu nun Piyano Anasanat Dalı Gitar Sanat Dalı

Detaylı

2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılı Mini Konservatuar ön kayıt başvuruları 07.06.2014 Haziran Cumartesi gününe kadar uzatılmıştır.

2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılı Mini Konservatuar ön kayıt başvuruları 07.06.2014 Haziran Cumartesi gününe kadar uzatılmıştır. Sayın Velimiz, 2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılı Mini Konservatuar ön kayıt başvuruları 07.06.2014 Haziran Cumartesi gününe kadar uzatılmıştır. Mini Konservatuar Giriş Sınavı 14 Haziran 2014 Cumartesi günü

Detaylı

PİYANO ANASANAT DALI GİTAR ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ

PİYANO ANASANAT DALI GİTAR ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PİYANO ANASANAT DALI GİTAR ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu yönerge, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet

Detaylı

Sayın Veli ve Sevgili Öğrencilerimiz;

Sayın Veli ve Sevgili Öğrencilerimiz; Sayın Veli ve Sevgili Öğrencilerimiz; TED Malatya Koleji Özel Lisesi olarak sizlere daha önceden göndermiş olduğumuz veli mektubunda belirttiğimiz gibi 2. Yarıyılın başlaması ile. Sınıf müfredatının yanı

Detaylı

GİTAR EĞİTİMİ (POPÜLER GİTAR) KURS PROGRAMI

GİTAR EĞİTİMİ (POPÜLER GİTAR) KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI ALANI GİTAR EĞİTİMİ (POPÜLER GİTAR) KURS PROGRAMI Ankara, 2017 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... 1 PROGRAMIN DAYANAĞI...

Detaylı

1. Sınıf Piyano Eğitiminde Birinci Yıl

1. Sınıf Piyano Eğitiminde Birinci Yıl 1. Sınıf Piyano Eğitiminde Birinci Yıl prensipler doğrultusunda değerlendirilir, sınav notu dersin öğretim elemanı tarafından gösterdiği dikkat, çalışması, İkinci Vize - 11. Hafta Üçüncü Vize - 14. Hafta

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1)

Detaylı

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PROGRAMINA ÖN KAYITLA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN ÖZEL YETENEK

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım 1976 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Müzik Öğretmenliği Gazi Üniversitesi 1999 Yüksek Lisans

Detaylı

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise:

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise: REHBERLİK SÜREÇLERİ REHBERLİK NEDİR? Bireye kendini anlaması, çevredeki olanakları tanıması ve doğru kararlar vererek özünü gerçekleştirebilmesi için yapılan sistematik ve profesyonel yardım sürecidir

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE I- OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜ KAYIT KABUL KOŞULLARI Kayıtlarımız 6 Nisan 2015

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI : 6 SAYI : 18 76 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı TARİH : 27.01.2014 KONU: Genel Lise, Anadolu Lisesi, Hazırlık Sınıfı Bulunan Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI : 6 SAYI : 18 76 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı TARİH : 27.01.2014 KONU: Genel Lise, Anadolu Lisesi, Hazırlık Sınıfı Bulunan Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgeleri, 2010 2011 Öğretim Yılında ortaöğretim kurumlarının

Detaylı

T.C. LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ

T.C. LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizde ortak zorunlu dersler olan Türk Dili, Atatürk İlke ve İnkılapları dersleri ile Bilgi Teknolojileri uzaktan eğitim ile yürütülecektir. Bu dersler, haftalık ders programına

Detaylı

TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI

TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI Sayın Veli; 17 Ekim 2015 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen alanlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Spor &Sanat okulları düzenlenecektir.

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYITLA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN ÖZEL YETENEK SINAVLARI YÖNERGESİ

Detaylı

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI BAŞVURU VE ÖZEL YETENEK SINAV KOŞULLARI

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI BAŞVURU VE ÖZEL YETENEK SINAV KOŞULLARI T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI BAŞVURU VE ÖZEL YETENEK SINAV KOŞULLARI 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Piyano ve Yaylı Çalgılar

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU MÜZİK BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI 1- Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümüne 2017-2018 eğitim-öğretim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

İmam Hatip Dersleri Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler

İmam Hatip Dersleri Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler İmam Hatip Dersleri Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler İmam Hatip Liselerinde ve Anadolu İmam Hatip Liselerinde 9. 10. 11. ve 12. sınıflarda okutulacak ortak ve seçmeli ders listesi. İMAM HATİP LİSELERİNDE

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

9.SINIFLAR YIL SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

9.SINIFLAR YIL SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 9.SINIFLAR YIL SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ 10.SINIF DERS PROGRAMLARI SEÇMELİ DERSLER YÜKSEKÖĞRENİME GEÇİŞ SINAVI SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ SINIF GEÇME A-DOĞRUDAN Tüm derslerden

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVLARI YÖNERGESİ Senato: 16 Mayıs 2014 / 324-3-B

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVLARI YÖNERGESİ Senato: 16 Mayıs 2014 / 324-3-B MARMARA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVLARI YÖNERGESİ Senato: 16 Mayıs 2014 / 324-3-B Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Marmara Üniversitesi Atatürk

Detaylı

EYLÜL. 4.SINIF BÜLTENİ eylül ekim kasım

EYLÜL. 4.SINIF BÜLTENİ eylül ekim kasım EYLÜL TEMEL MÜZİK EĞİTİMİ DERSİNDEN GÖRÜNTÜLER 3. Hafta: Enstrüman eğitimine yönelik olarak Gitar, Keman, Yan Flüt, Perküsyon ve Temel Bilimler için anlatımlar yapıldı. Öğrencilerimiz yatkınlıkları doğrultusunda

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında TED Kocaeli Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır.

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır. DUYURU Yükseköğretim Kurulu tarafından üniversitelerin Eğitim Fakültesi dışındaki Fakültelerinden, mezun olanlar için 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılacaktır.

Detaylı

Tüzyev Kursları. Başlıyor! TÜZYEV. Kurslarımıza Tüm Öğrencilerimiz Dahil Olabilmektedir. https//.tuzyev.org TüzyevVakfi tuzyev Tuzyev_Vakfi

Tüzyev Kursları. Başlıyor! TÜZYEV. Kurslarımıza Tüm Öğrencilerimiz Dahil Olabilmektedir. https//.tuzyev.org TüzyevVakfi tuzyev Tuzyev_Vakfi Tüzyev Kursları Kurslarımıza Tüm Öğrencilerimiz Dahil Olabilmektedir Başlıyor! TÜZYEV 0216 326 81 88 0545 236 61 20 Türkiye Üstün Zekalılar Yüksel Eğitim Vakfı https//.tuzyev.org TüzyevVakfi tuzyev Tuzyev_Vakfi

Detaylı

T.C. AN K AR A M Ü ZİK VE GÜ ZE L S AN AT L AR Ü N İVERSİT ESİ MÜZİK BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ

T.C. AN K AR A M Ü ZİK VE GÜ ZE L S AN AT L AR Ü N İVERSİT ESİ MÜZİK BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ T.C. AN K AR A M Ü ZİK VE GÜ ZE L S AN AT L AR Ü N İVERSİT ESİ MÜZİK BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ 2018-2019 Giriş Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu 1 MÜZİK BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ Fakültemizin,

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PROGRAMINA ÖN KAYITLA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN ÖZEL YETENEK

Detaylı

Sayın Velimiz, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi.

Sayın Velimiz, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi. Sayın Velimiz, Öğrencilerimizin üniversite giriş sınavlarına hazırlık dönemini sağlıklı geçirmeleri ve sınavlarda iyi bir sonuca ulaşmaları için bizler kadar sizlere de önemli görevlerin düştüğü unutulmamalıdır.

Detaylı

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI MÜZİK AMAÇ Piyano, yaylı çalgılar, üflemeli ve vurmalı çalgılar ve şan ana sanat dallarından oluşan Müzik Programı orkestra enstrümanlarının hemen hemen bütün dallarında eğitim öğretim vermektedir. Batı

Detaylı

Biyoloji, İleri Biyoloji derslerinde; Talim ve Terbiye Kurulunun tarih ve 12 sayılı

Biyoloji, İleri Biyoloji derslerinde; Talim ve Terbiye Kurulunun tarih ve 12 sayılı MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDA 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 10 UNCU SINIFLARDAN BAŞLAYARAK UYGULANACAK HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNE AİT AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgelerinde ortak

Detaylı

Müziğin Alfabesi Notalardır. =

Müziğin Alfabesi Notalardır. = TEMEL MÜZİK EĞİTİMİ Müziğin Alfabesi Notalardır. = Nota: Seslerin yüksekliklerini (incelik/kalınlık) ve sürelerini göstermeye yarayan işaretlerdir. Müziğin alfabesini, yani notaları öğrenmek için çeşitli

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI

EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 1. EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI 11/14/2016 11/15/2016 11/16/2016 11/17/2016

Detaylı

MURAT DEVRİM BABACAN, ZEHRA SEÇKİN GÖKBUDAK,

MURAT DEVRİM BABACAN, ZEHRA SEÇKİN GÖKBUDAK, Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : PİYANO II Ders No : 0310330076 Teorik : 1 Pratik : 0 Kredi : 1 ECTS : Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim Tipi

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Odası İle Destekliyor Projesi Lansman Toplantısı Düzenlendi 12 destek eğitim odası donatılan, 20 toplamda 200 özel yetenekli öğrencinin öğretmenleri tarafından verilecek

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

Sayı : 2015 / 72 01.12.2015 Konu : Ortaokul 4.Sınıflar Hafta Sonu Kursu

Sayı : 2015 / 72 01.12.2015 Konu : Ortaokul 4.Sınıflar Hafta Sonu Kursu Sayı : 2015 / 72 01.12.2015 Konu : Ortaokul 4.lar Hafta Sonu Kursu Sayın Velimiz, Ortaokul 4.sınıf öğrencilerimizin katılacağı II. TEOGS hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen hafta sonu kursları,

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ 2016-2017 PROJENİN ADI: Bende Varım Öğretmenim PROJENİN AMACI: Öğrencilerimizin; Okul kültürüne uyum sağlaması, Akademik alanda başarılı olması, Sosyal alanda başarılı olması,

Detaylı

10. Öğrenci geçiş yapmak istediği program için ilgili birimin ilan ettiği diğer başvuru koşullarını başvuru anında yerine getirmiş olmalıdır.

10. Öğrenci geçiş yapmak istediği program için ilgili birimin ilan ettiği diğer başvuru koşullarını başvuru anında yerine getirmiş olmalıdır. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS / LİSANS PROGRAMLARINA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KAPSAMINDA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve

Detaylı

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu KUVEYT TÜRK OKULU WEB SİTESİ Kuveyt Türk Okulu Web: http://www.kuveyt.meb.k12.tr/ Twitter: https://twitter.com/kturkishschool Email: 966583@meb.k12.tr 749581@meb.k12.tr

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI ÇALGI PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI ÇALGI PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU 2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI ÇALGI PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİNDEKİLER SAYFA NO PROGRAMIN AMACI.. 1 GİRİŞ SINAVI... 1 ÇALGILAR VE KONTENJAN... 2 DERSLER

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI MİNİ KONSERVATUAR PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI MİNİ KONSERVATUAR PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU 2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI MİNİ KONSERVATUAR PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİNDEKİLER SAYFA NO MİNİK MÜZİSYENLER İÇİN BİLGİLER 1 KİMLER BİZE KATILABİLİR? 1

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI MİNİ KONSERVATUAR PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI MİNİ KONSERVATUAR PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU 2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI MİNİ KONSERVATUAR PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİNDEKİLER SAYFA NO MİNİK MÜZİSYENLER İÇİN BİLGİLER 1 KİMLER BİZE KATILABİLİR? 1

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : PİYANO VE ÖĞRETİMİ Ders No : 0310330317 Teorik : 1 Pratik : 0 Kredi : 1 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS DÖNEMİ MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNKAYIT ESASLARI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS DÖNEMİ MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNKAYIT ESASLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS DÖNEMİ MÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNKAYIT ESASLARI Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü ne 2016-2017 öğretim yılında Lisans

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ Sayın veli, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kış okulunu açmamızdaki temel sebep öğrencilerimizin hafta içi aldıkları laboratuvar çalışmaları,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU Bolu/Göynük 2018 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI A. EKİM AYI YAPILAN FAALİYETLER 1-

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT KABULVE NAKİL- GEÇİŞ YÖNERGESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT KABULVE NAKİL- GEÇİŞ YÖNERGESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT KABULVE NAKİL- GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde-l) Bu yönerge, Yükseköğretim Kurumları

Detaylı

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ OKULUMUZ VE LİSE HAYATINA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER Hepinizi öğrencinizin başarısından dolayı kutluyoruz. Öğrencimizin amacı; sadece iyi bir üniversiteyi

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Bahar Dönemi ECE 302 Okul Deneyimi

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Bahar Dönemi ECE 302 Okul Deneyimi Değerli Öğretmenimiz; Hacettepe Üniversitesi 2013-2014 Bahar Dönemi ECE 302 Okul Deneyimi 3. Sınıf öğrencimiz 2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi Okul Deneyimi dersinin uygulamasını sınıfınızda yapacaktır.

Detaylı

ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER ORTAK DERS SAATİ TOPLAMI

ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER ORTAK DERS SAATİ TOPLAMI ORTAK DERSLER GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 12. SINIF DERSLER 10. 11. SINIF SINIF DİL ANLATIM 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 DİN KÜLTÜRÜ AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 TARİH 2 - - T.C. İNKILÂP TARİHİ ATATÜRKÇÜLÜK

Detaylı

YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR Sayın Velimiz TED Kayseri Koleji Spor Kulübü Kış Spor Okuluna kayıtlarımız başlamıştır. TED Kayseri Koleji Beden Eğitim Öğretmeni ve Kayak Antrenörü Tuğba

Detaylı

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ 2015 LYS Tercih işlemleri 2015 LYS Tercih işlemleri 16 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 23:59

Detaylı

ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ

ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ 18 Ekim 2012 15 17 Ekim 2012 ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ 2012-2013 AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını

Detaylı

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ 2013-2014 Öğretim Yılı Lise 3 Sınıfları Sene Başı Veli Toplantısı Gündem: 1. İdari ve pedagojik kadronun tanıtımı; 2. Lise 3 de okutulacak dersler; 3. Etkinlikler;

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2018-2019

Detaylı

AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını esas alır.

AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını esas alır. 18 Ekim 2012 15 17 Ekim 2012 ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PLANI 2012-2013 AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ MADDE 1: Bu yönergenin

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI AKADEMİK YILI ÖZEL YETENEK SINAV BAŞVURMA KILAVUZU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI AKADEMİK YILI ÖZEL YETENEK SINAV BAŞVURMA KILAVUZU TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI 2016-2017 AKADEMİK YILI ÖZEL YETENEK SINAV BAŞVURMA KILAVUZU GİRESUN-2016 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ MADDE 1: Bu yönergenin amacı; Selçuk Üniversitesi (S.Ü.) Beden

Detaylı

SINAV HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN KAYIT KABUL YÖNERGESİNİ OKUYUNUZ

SINAV HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN KAYIT KABUL YÖNERGESİNİ OKUYUNUZ SINAV HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN KAYIT KABUL YÖNERGESİNİ OKUYUNUZ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS KAYIT KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ORTAK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren tüm sınıf düzeylerinde uygulanacaktır.) 9. 10. 11. TÜRK DİLİ EDEBİYATI 5

Detaylı

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER SINIFLAR 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 11 11 11 6 6 5 5 5 Matematik 4 4 4 4 4 4 4 4 Hayat Bilgisi 4 4 4 Fen ve Teknoloji 3 3 4 4 4 Sosyal Bilgiler 3 3 3 3 T.C.

Detaylı

2. Eğitime Yön Verenler Ödülleri Başvuru, Ön Değerlendirme, Değerlendirme ve Ödül Süreci

2. Eğitime Yön Verenler Ödülleri Başvuru, Ön Değerlendirme, Değerlendirme ve Ödül Süreci 2. Eğitime Yön Verenler Ödülleri Başvuru, Ön Değerlendirme, Değerlendirme ve Ödül Süreci Başvuru ve değerlendirme dönemi ve sürecin ilerleyişi Bursa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sönmez Medya

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr YGS-LYS de 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi www.cinarkoleji.com.tr Çınar Koleji nde güne her sabah mutlulukla başlarsınız. 20 yıllık eğitim tecrübesiyle geliştirilen Sınavlara Hazırlık Sistemi ile sınav endişesi

Detaylı

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM)

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 03 EKİM PAZARTESİ AKADEMİK KURUL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 12..SINIF ÖĞRENCİLERİ UYGULANACAK TEST--SINIF İÇİ ÖĞRENCİ GÖZLEM FORMU 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ 06 EKİM

Detaylı

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU TED DİYARBAKIR KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU 1 2 ÖNSÖZ Bu kitapçık 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TED Diyarbakır Koleji Özel anasınıfına, Özel ilkokula

Detaylı

MARMARA ÜNĠVERSĠTESĠ ATATÜRK EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ GÜZEL SANATLAR EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVLARI YÖNERGESĠ

MARMARA ÜNĠVERSĠTESĠ ATATÜRK EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ GÜZEL SANATLAR EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVLARI YÖNERGESĠ MARMARA ÜNĠVERSĠTESĠ ATATÜRK EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ GÜZEL SANATLAR EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVLARI YÖNERGESĠ Senato: (TASLAK v07) Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

AÖF Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı Okul Deneyimi Dersi Güz Dönemi Etkinlik Takvimi

AÖF Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı Okul Deneyimi Dersi Güz Dönemi Etkinlik Takvimi AÖF Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı Okul Deneyimi Dersi 2018-2019 Güz Dönemi Etkinlik Takvimi ETKİNLİK TARİHLERİ YAPILACAK ETKİNLİKLER 1. Hafta 08 Ekim - 12 Ekim 2018 Öğrencinin uygulama yapacağı

Detaylı

İlköğretim 5.Sınıf Kontrbas Eğitiminde Birinci Yıl

İlköğretim 5.Sınıf Kontrbas Eğitiminde Birinci Yıl İlköğretim 5.Sınıf Kontrbas Eğitiminde Birinci Yıl Teknik sınavdan muaftırlar. İlköğretim 6.Sınıf Kontrbas Eğitiminde İkinci Yıl Teknik sınavdan muaftırlar. Yukarıda belirtilen Dönem/Sınav Programı na

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. :

ÖZGEÇMİŞ. : 1. Adı Soyadı : Onur Zahal İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail 2. Doğum Tarihi :16.09.1985 ÖZGEÇMİŞ : Paşaköşkü Mahallesi, Kalamış Sokak, Garip Dayı Apartmanı, Kat:2, No:5, Battalgazi/Malatya :0555 513

Detaylı