Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti"

Transkript

1 Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti İngiltere nin başkenti Londra daki O2 Arena da WBFF Muscle Model e katılacak olan milli sporcu Ersen Öznesil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette vücut geliştirme milli sporcusu Ersen Öznesil, Avrupa basınının yakından takip ettiği WBFF Muscle Model e ilk defa bir Türk sporcusunun katılacağını ve organizasyonda Bodrum un tanıtımını en iyi şekilde yapacağını söyledi. Türkiye Şampiyonlar Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü olan 34 yaşındaki milli sporcu, Mehmet Kocadon a organizasyon hakkında verdiği bilgide, 29 Mayıs 2016 tarihinde Londra kentinde World Beauty Fitness & Fashion tarafından düzenlenecek olan Muscle Model tüm Avrupa basını için önemli ve prestijli bir organizasyondur. Bu yarışma, bir vücut geliştirme şampiyonası değil, görsellik üzerine yapılan model yarışmasıdır. Buradan elde edilecek bir şampiyonluk sonucunda alınacak Pro Card ile dünya çapındaki yarışmalara katılmaya hak kazanılıyor. Benim, Türkiye ve Avrupa daki başarılarım göz önüne alınarak bu organizasyona, ilk Türk sporcusu olarak katılıyorum. Ben de Türkiye ve özellikle Bodrumumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. dedi. Öznesil ayrıca Londra da kazanmak istediği şampiyonluğu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a hediye edeceğini söyledi. Ziyaret sırasında Avrupa nın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlanan Muscle Model i önümüzdeki yıllarda Bodrum a getirebilmek için ne gibi çalışmalar yapabilecekleri konusunda Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulunduklarını da ifade eden sporcu, Başkan ın konuya sıcak baktığını sözlerine ekledi.

2 Uluslararası çapta büyük öneme sahip bu organizasyonda ilk defa Türkiye den Bodrumlu bir sporcunun katılması ile mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Ersen kardeşimiz, Türkiye ve Avrupa dereceleriyle gururumuz oldu. Londra da katılacağı bu önemli organizasyonda da bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Ayrıca Avrupa basınının yakından takip ettiği bu etkinlikte, Bodrum un tanıtımına katkıda bulunacak Ersen kardeşimize teşekkür ederim. Bu büyük organizasyonları Bodrum da da görmek ve ev sahipliği yapabilmek için Bodrum Belediyesi olarak üzerimize düşen göreve her zaman hazırız. şeklinde konuştu. EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, yürüttükleri ve birçok ilçeye örnek olacak olan projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda konuşan Geçin, vatan, bayrak bilincini öğrencilerde diri tutmak amacıyla projeler gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi: Bu vatanın bize emanet edilmesinde emeği geçenleri anmak anlamında, Çanakkale Zaferi etkinlikleri için bir aydır çalışmaktayız. Çalışmalarımız kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile protokol imzaladık. Protokol kapsamında akademisyenlerimizle çocuklarımızı buluşturduk. Paneller düzenlendi. Daha sonra buradan 12. sınıf öğrencilerinden

3 oluşacak bir grubu Üniversitemize götüreceğiz. Öğrencilerimiz hem Çanakkale ile ilgili bir konferansa katılacaklar hem de üniversiteyi tanıyacaklar dedi. Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında hazırladıkları proje hakkında konuşmasını sürdüren Emin Geçin sözlerine şöyle devam etti: Çocuklarımıza, ücretsiz Çanakkale gezisi düzenledik. 25 Mart tarihinde 100 öğrencimizi Çanakkale ye götüreceğiz. Götüreceğiz öğrencilerimizi nasıl seçeceğimiz konusnda arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunduk ve çocuklarımızın gideceğimiz yer hakkında bilgi sahibi olmaları için iki kitap okumalarını istedik. Şuan çocuklarımız o kitapları okuyorlar, büyük bir kaılım var. O kitaplardan 50 ye yakın soru hazırlayacağız ve sınavda başarılı olan öğrencilerimizi hakkaniyet içerisinde Çanakkale ye götüreceğiz dedi. Yerel imkanları kullanarak geziyi organize edeceklerini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü geziye katılamayan öğrencileri de çeşitli hediyelerle mükafatlandıracaklarını söyledi. Geçin diğer bir projeyi ise şöyle anlattı: Yaptığımız girişimlerle Çanakkale Tır ını Bodrum a getirtiyoruz. Bir hafta boyunca burada kalacak olan Çanakkale Tır ını öğrencilerimiz olacaklar dedi. ziyaret ederek ön bilgi sahibi Bodrum da bulunan Çanakkale şehitlerinin yakınlarını öğrencilerle birlikte ziyaret edeceklerini ifade eden Geçin şehit ailelerini tekne turuna çıkaracaklarını söyledi. Öğrenci ev ziyaretleri projesi, kendi oyuncağını kendin yap projesi, okullar sağlıta yarışıyor projesi, hoşgeldin sınav projesi, veli buluşma günleri projesi ve mesleki tanıtma projesi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Emin Geçin birçok projenin başarılı bir şekilde sürdüğünün ifade etti.

4 EĞİTİM BİLİŞİM AĞI KONFERANSINA YÜKSEK KATILIM MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI NIN DÜZENLEDİĞİ EBA TOPLANTISI TED BODRUM KOLEJİ KONFERANS SALONU NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürürlüğe konulan EBA (Eğitim Bilişim Ağı) tanıtım toplantısı Turgutreis, Yalıkavak ve Gümüşlük mahallelerinde görev yapan okul idarecileri ve öğretmenlerin katılımıyla TED Bodrum Koleji Konferans Salonu nda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan TED Bodrum Koleji Genel Koordinatörü Fırat Asyalı, 5 Mart 2016 tarihinde Türkiye genelinde yapılacak olan Tam Eğitim Bursu Sınavı ile ilgili bilgi verdi. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri İçerik Uzmanı Sayın İnci Balamir, EBA (Eğitim Bilişim Ağı) portalının kullanımı ile ilgili bir sunumunu eğitimcilerle paylaştı. Sınıf seviyelerine uygun, güvenilir, doğru e-içerikler sunmak ve teknolojiyi derslerde daha aktif kullanımını sağlamak amacıyla yapılan bilgilendirme toplantısı katılımcıların sorunlarının yanıtlanması ile sona erdi.

5

6

7 BODRUMLU TAKIMDA Bodrum Belediyesi KARATECİLER Bodrumspor Kulübü nün MİLLİ başarılı karate sporcuları Milli Takım da. B.B. Bodrumspor un işitme engelli karate sporcusu Ümit Özçevik geçtiğimiz günlerde Ankara da yapılan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası nda 3. olarak Bodrum a dönerken, Özçevik şimdide Ermenistan da düzenlenecek Avrupa İşitme Engelliler Karate Şampiyonasına katılacak. Şuan Milli Takım kampında bulunan Özçevik, Avrupa şampiyonasın da kürsünün en üstünde yer almak, hem ülkemizi hem de Muğla yı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum dedi. B.B. Bodrumspor un diğer bir başarılı karate sporcusu Kayra Sezgin ise, Endonezya da düzenlenecek Dünya Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası na katılacak. Geçtiğimiz ay Yalova da düzenlenen Türkiye Ümit Genç Karate Şampiyonası nda 6. kez üst üste Türkiye şampiyonu olan Kayra Sezgin de Milli Takım kampında şampiyonaya hazırlanıyor.

8 BODRUM SPORCU DAN MİLLİ TAKIMA 5 Bodrumspor Karate Takımından 5 sporcu milli takımda mücadele edecek Ağustos 2015 tarihlerinde Trabzon Yomra Spor Salonunda Yapılacak olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Açık Karate Şampiyonasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımından 5 Sporcu Milli Takım da Mücadele edecek. Milli Takıma Çağrılan Bodrumsporlı sporcular Kayra Sezgin, İsmail Tarım, İlayda Çakmak, Enis Altıntaş ve Umut Altıntaş. Sporcuları yetiştiren Antrenörleri aynı zaman da Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olan Fatih Uzunlulu, Milli Sporcu olmak için çok ama çok çalışmak gerektiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: Bu çocuklarımız gerek boş zamanlarından gerek aileleri ile geçirecekleri zamandan gerekse de eğitimlerine ayıracakları zamanı antrenmanlara giderek değerlendiriyorlar. Çok çalışmanın sonucunda da başarı geliyor. Bodrum ilçesin den milli takıma en çok sporcu yetiştiren branş olan Karate de ki başarılarımız artarak devam edecektir. Destekleri den Dolayı İl Müdürümüz Bekir Çeker e, Kaymakamımız Dr. Mehmet Gödekmerdan a, Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon a, Kulüp Başkanımız Rıza Karakaya ya teşekkür ederiz. Sporcularımıza ve antrenörlerine başarılarının devamını diliyoruz. dedi.

9 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya, Müdür Yardımcısı İsmail Zehir ve Halk Eğitim Müdürü Mehmet Ünal da katıldı. Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Geçin yaz tatili boyunca velilerden gelecek talepler doğrultusunda kurslar açılacağını, 3 yeni okul ihale yapıldığını ve dershanelerin kapanması nedeniyle öğrencilerin boşluk yaşamayacağını açıkladı. Bodrum Öğretmen Evi nde yapılan açıklamada konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Geçin yaptığı açıklamasında şunları söyledi Eğitim Öğretim Yılımızı çok şükür kazasız belasız bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz,

10 öğretmenlerimiz büyük fedakarlıklar gösteren velilerimiz iyi bir tatili hak ettiler. Cuma günü karnelerimizi dağıttık, çocuklarımızı tatile gönderdik. Biz Bodrum tatil beldesi olarak anılmasının yanında eğitimdeki başarılarıyla da anılmasını arzu ediyoruz. Bütün ekip halinde arkadaşlarımla birlikte yeni planlamalar içerisindeyiz. Bunlardan bir tanesi yaz kurslarımız. Çalışan ailelerimiz var. Çocuklarımız evlerinde bazen yalnız kalıyor. Beldelerde kalan çocuklarımıza da imkan verme adına biz yaz kursları planlamalarımızı bitirdik. Sadece velilerimizden, öğrencilerimizden gelecek talep bekliyoruz. 12 kişilik bir sayıyı bulduğumuzda çocuklarımızın arzu ettiği her türlü kursu açma imkanına şuanda sahibiz. Çocuklarımız derlerse ki biz resim kursu istiyoruz. Resim kursu, tiyatro kursu isterlerse tiyatro kursu, bağlama kursu isterlerse bağlama kursu hem eğlenceli, hem eğitici kurslarımız şu an için hazır. Okul binalarımız, okul bahçelerimizi bu şekilde donattık. Okul bahçelerimizde oyun alanları için oyun çizgileri oluşturduk. Bütün çocuklarımız eğlenceli bir tatil geçireceklerdir. Velilerimizden biz acil olarak okul müdürlüklerine giderek talepte bulunmalarını arz ediyoruz DE 3 YENİ OKUL HİZMETE GİRECEK İlçe Milli Eğitim Müdürü Geçin açıklamalarını Bodrum da 3 yeni eğitim kurumu yapılacağı müjdesi ise şöyle sürdürdü: BaşTa Kaymakamımız ve Kurumlarımızın desteği ile 3 tane okul kazandıracağız. İhalesi bitti. Ağustosun sonunda eylül ayı başı itibarı ile inşaata başlayacağız Eğitim Öğretim yılında okullarımız eğitim, öğretime başlamış olacaklar. Bir okulumuz Yokuşbaşı mahallesinde müstakil Anaokulu, Bir okulumuz Konacık ta. Konacık çok göç alan bir yerimiz. Cahit Özvezneci ikili eğitim yapıyordu. Okulumuzu ikili eğitim yapmaktan kurtaracağız. Müstakil ortaokula sahip olacak. Yaka da Yaka İlkokulu temelleri atılacak. Oradaki öğrencilerimizde başka yerlere taşınmaktan kurtulmuş olacaklar.

11 DERSANELERİN KAPANMASI ENDİŞESİ VAR İlçe Milli Eğitim Müdürü Dershanelerin kapanması konusunda da şu açıklamalarda bulundu. 1 Eylül itibarı ile dershaneler kapanıyor. Ailelerimizde bir endişe var. Çocuklarımızı nereye göndereceğiz nasıl planlama yapacağız anlamında. Biz bu kafadaki soru işaretlerini gidermek için okul müdürlerimizle yıl içerisinde çok toplantılar yaptık. 22 Ağustostan itibaren orta öğretimdeki öğrencilerimize yönelik dershanelerimizi açıyoruz. Okullar açılıncaya kadar hafta içi 7 saatten oluşacak bir ders saati uygulaması başlayacağız. Hafta sonları da ücretsiz bir şekilde gönüllü öğretmenlerimizle Halk eğitim destekli kurslar açıcaz. Dershanelerde oluşan boşluğu gidermiş olucaz. Aileler hiç endişe etmesinler, okullarımız artık hayatın tümüne yayılmış olucak. Okullardaki vereceğimiz eğimin kalitesi ile dershane ihtiyacı ortadan kalkacak. Ama yine arzu edilirse okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ile birlikte binalarımızın bütün birimlerinde çocuklarımızın hizmetine açmış olucaz. Üniversite sınavlar için LYS, YGS ye girecek öğrencilerimize tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz lise öğrencilerimize yönelik. İlkokullarda ve Ortaokullarda ki kurslarımızda devam edecek. TEOK sınavlarına hazırlıklarımız kendi mecrasında akmaya devam edecek. Ortaokul ve Liselerde dershanelerin boşluğu doldurulacak kurslar açıcaz. BODRUM FEN LİSESİ Şu müjdeyi de verebiliriz. Hayırseverimiz marifetiyle Konacık taki Bodrum Anadolu Lisemizin Bahçesinde 350 kişilik pansiyonun çalışmaları bitti. Yatırımı aldık. Önümüzdeki yıl de Bodrum bir aksilik olmazsa inşallah Fen Lisesine kavuşmuş olucak. Bu da başarılı öğrencilerimizi şehir dışına çıkmasını engellemiş olucak. Bodrum un eğitim kalitesi yükselmiş olucak. Son olarak şunları söylemek isteriz. Bodrum da Halk Eğitim Merkezimizinde 20 bine ulaşan öğrenci potansiyeli var. 15 e yakın kurs çeşidi ile hizmet

12 vermekteyiz. Şunun teminatını verebiliriz ailelerimize. Bize emanet edilen çocuklarımızın zamanını ve bize verilen imkanları en güzel şekilde koruyarak evlatlarımızın hizmetine sunucaz. BODRUM HALK EĞİTİM MERKEZİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ Açılan Kurslar Kurs Sayısı Kursiyer Sayısı Okuma-Yazma Okullar Hayat Olsun Temel Bilgisayar Resim 2 33 Uygulamalı Tiyatro 2 29 Model Uçak Yapımı 2 24 Fotoğrafçılık 1 36 Gitar- Bağlama- Piyano 3 60 Gelenekse El Sanatları Genel Türkiye Bağımlıkla Mücadele Hijyen Eğitimi Aile Eğitimi 4 70 Toplam Açık Ortaokul 1589 Açık Lise Mesleki kurslardan iş hayatına geçenlerin sayısı Kadın 2000 Erkek 800

13 Toplam Engelli bireylerin kurslara katılım durumu Kadın 12 Erkek 15 Toplam 27 Toplam Öğretmen/Usta Öğretici Sayısı 145

14

15 BODRUM DA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE ÖĞRETMENLER ÖĞRENCİLERE AŞURE DAĞITTI Bodrum da Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve öğretmenler ev sahipliği yaptı. Okul Müdürü Batuhan Giraz öncülüğünde öğretmenlerin destekleriyle hazırlanan aşure okul bahçesinde öğrencilere dağıtıldı. Öğrenciler, Milli Eğitim Müdürü ve öğretmenlerinin dağıttığı aşureyi afiyetle yediler. Aşurenin içindeki gıdaların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan lezzetin birlik ve beraberliğin en önemli simgesi olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin bu tür sosyal etkinliklere önemine dikkat çekti.

16 Bodrumlu Takımda Karateciler Milli Ağustos tarihleri arasında Erzurum da 25 ülkeden yaklaşık 2000 sporcunun katılacağı 11.Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasına Bodrumlu sporcularda katılıyor. Milli takımda yarışmak için seçilen, Ülkemizi ve Bodrum u temsil eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor lu dört sporcu şampiyona öncesinde madalya sözü verdiler yılında milli takıma 6 sporcu kazandıran Bodrumspor başarılarına bir yenisini eklemek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor Ağustaos ta Erzurum da düzenlenecek olan 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası nda milli takımda yarışacak Bodrumlu sporcular ise, Damla Gaye Dur, Kayra Sezgi, Orhan Alp Kuzulu ve Koray Kamiloğlu ndan oluşuyor. Tüm yaz sezonunu günde 2 antrenmanla geçiren başarılı karate takımı, önümüzdeki günlerde de yurt dışında önemli iki uluslararası turnuvaya katılmayı hedefliyor. Turnuva öncesinde açıklama yapan milli sporcular kendilerinin bu seviyeye gelmelerinde ve milli takımlarda yarışmalarında büyük katkıları olan Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker e, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan a, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Klüp Başkanı Rıza Karakaya ya ve antrenörleri Fatih Uzunlulu ya teşekkür ettiler.

17 Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin Oldu Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 8 Mayıs 2014 ten bu yana görevi vekaleten yürüten Emin Geçin atandı. Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber 15/07/2014 Bodrum da uzun süre İlçe Mili Eğitim müdürlük görevini yapan Mustafa Özcan ın yerine vekaleten Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten şube müdürü Emin Geçin, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü asaleten tastiklendi. Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdür Emin Geçin 1973 Konya doğumlu. Bodrum İlçe Milli Eğitim yeni Müdürü Emin Geçin göreve gelişi ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada Türkiye nin

18 gözbebeği ve dünyanın turizm cenneti Bodrum da eğitim gibi kutsal bir görevin üst yöneticiliğine atanmasının heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu kaydetti. Geçin görev süresi içinde yapmak istedikleri projeleri şöyle: Yeni ilçe milli eğitim müdürünün yapmayı hedefledikleri arasında yarımadada bulunan okulların sınıf mevcudunu arasında bir ortalamaya ulaştırmak, Bodrum merkezde denizcilik-turizm alanlarının yer aldığı bir meslek lisesi; Bodrum yarımadasındaki her yerleşim bölgesine bir bağımsız anaokulu yapılmasını gibi hedeflerinin yanı sıra ücretsiz milli eğitim dershanesi ve mesleki rehberlik ve danışmanlık hizmetleri yapılması. Bodrum İlçe Milli Eğitim Yeni Müdürü Projeleri İle Bodrum a Değer Katmaya Çalışacak Bodrum İlçe Milli Eğitim Yeni Müdürü Emin Geçin in göreve gelişi ve projeleri ile ilgili açıklamasının detayları ; yaptığı yazılı basın Değerli Bodrumlular, Kıymetli Öğretmenlerimiz ve Sevgili Öğrenciler Uzun zamandır yürütmekte olduğum eğitim yöneticiliğinde, 14 Temmuz 2014 tarihi itibarı ile Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi ile devam etmeye başlamış bulunmaktayım. Bu vesile ile Türkiye nin gözbebeği ve dünyanın turizm cenneti; Bodrum da eğitim gibi kutsal bir görevin üst yöneticiliğine atanmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Bu kutsal vazifeye ve makama layık olabilmek için, bütün mesai arkadaşlarımla birlikte, üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde, büyük bir azim ve gayretle çalışacağımıza ve Türk Millî Eğitiminin amaçlarına uygun; yarınların medeni, sağlam karakterli, mutlu, müreffeh, ahlaklı ve onurlu insanlarını yetiştirmeyi başaracağımıza olan inancım tamdır. Eğitim seviyemizi; hep birlikte; öğretmen-veli-öğrenci; okulaile-bodrumdaki tüm Kurum ve Kuruluşlar ile Sivil Toplum

19 Örgütlerinin işbirliği içinde ürettiğimiz projelerle daha üst basamaklara taşıyacağız. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bize düşen en büyük görev proje fikirleri üretmek, uygulama ve çalışmalarda organizasyonu sağlamak olacaktır. Bu kapsamdaki başlıca projelerimiz; 1) Bodrum yarımadasında %100 okullaşmayı sağlamak; sınıflardaki öğrenci sayısında arasında bir ortalamaya ulaşmak. Bodrum merkezde denizcilik-turizm alanlarının yer aldığı bir meslek lisesi; Bodrum yarımadasındaki her yerleşim bölgesine birer bağımsız anaokulu yapılmasını sağlamak. 2) Önce Sağlık Olsun; sağlıklı bir gelecek için öncelikle okullarımızda okuyan öğrencilere yönelik koruyucu sağlık önlemleri ve çevre sağlığı hususunda önleyici çözümler bulup yeterli hizmeti vermek. 3) Ücretsiz Milli Eğitim Dershanesi ve Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri; Öğrencilerin Temel eğitimden ortaöğretime geçişleri için bir organizatör ortaokul ile ortaöğretimden yüksek öğretime geçişte bir organizatör lise bünyesinde sınavlara hazırlık, mesleki rehberlik ve danışmanlık ile özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere ek yetiştirme kursları, hazırlık-deneme sınavları gibi hizmetleri ders saatleri dışında Milli Eğitim olarak birinci elden vermek. Böylece eğitimde fırsat eşitliğini de öğrencilerimize sağlamak. 4) Okulsuz çocuk, çocuksuz okul olmaz; çeşitli sebeplerle okulu bırakan öğrencilerin tespit edilerek okullarına dönmelerini; örgün öğrenim çağı dışına çıkanları ise açık ilköğretim ve açık lise-meslek lisesine kayıtlarının yapılmasını sağlamak. Bodrumdaki herkesin en az ortaöğretim düzeyinde eğitimlerini tamamlamalarını başarmak. 5) Aktif Öğrenci ve sağlıklı toplum; öğrencilerin tatil ve hafta sonlarında hoşça vakit geçirerek kendilerini yetiştirebilecekleri ortamlar sağlamak ve aktiviteler

20 düzenlemek; Bodrum yarımadasında hemen her mahallede bir okul mevcuttur. Bu okullar başta olmak üzere her yerleşim alanında spor ve sanat kursları açıp, etkinlikler düzenleyerek hem toplumun ilgisini eğitim, kültür, spor ve sanata çekmek hem de öğrencileri, boş vakitlerini değerlendirirken zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak. 6) Marifet iltifata tabiidir; Yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcileri ile eğitim çalışanlarını konferans, seminer, gezi, yemek, kamp vb. etkinliklerle bir araya getirmek; beyin fırtınası geliştirmek, birlik, beraberlik ve mesleki motivasyon ile işbirliğini güçlendirmek. Dünyanın en değerli varlığı insana, eğitim hizmeti verirken; birlikte çalışacağımız tüm eğitim paydaşı ideal sahibi arkadaşlarımın azmine, Bodrum daki kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ile Bodrum halkının her zamanki gibi sağduyu ve hayırseverliğini eğitim alanından esirgemeyeceğine, hep beraber her gün daha mükemmel atacağımıza inanıyorum. Kolaylaştırınız, daha zorlaştırmayınız; güzel işlere müjdeleyiniz imza nefret ettirmeyiniz. inancından hareketle bu kutsal görevi şahsıma tevdi ederek omuzlarımıza büyük sorumluluk yükleyen değerli büyüklerimize, idareci ve öğretmen arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerimize, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum temsilcilerine, basınımıza ve Bodrum halkına teşekkür ediyor hepinize sevgi ve saygılarımı; baki selamlarımı sunuyorum. Emin GEÇİN Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü

21 İlçe Milli Müdürlüğü nden Kocadon a teşekkür Eğitim Başkan Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, eğitim öğretime verdiği destekler nedeniyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a teşekkür ziyaretinde bulundu. Yetkililer, el dokuma Mustafa Kemal Atatürk portresini de başkana hediye etti. Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Geçin, GülerMustafa Kızılağaç İlkokulu Müdür Yardımcısı Erkan Güler ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek Bodrum da eğitim öğretime verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti. Yetkililer, aynı zamanda, yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen Başkan Kocadon a hayırlı olsun dileklerinde de bulunarak başarılar diledi. Geçin ve Güler ziyarette ayrıca, Kocadon a, el dokuması Mustafa Kemal Atatürk portresini de hediye etti. Başkan Kocadon ise Emin Geçin ve Erkan Güler e teşekkür etti ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bodrum daki okullarımızın bir çoğuna, imkanlarımız el verdiğince karşılık beklemeden destek vermeye çalışıyoruz. Bu desteklerimizi her zaman sürdüreceğiz. şeklinde konuştu.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor

Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor Avrupa World Beauty Fitness & Fashion yarışmasında Muscle Model (kas modeli) birincisi olan Bodrumlu Ersen Öznesil Londra da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti İngiltere nin başkenti Londra daki O2 Arena da WBFF Muscle Model e katılacak olan milli sporcu Ersen

Detaylı

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler.

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 43 YIL GELDİLER SONRA BİR ARAYA https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 1972 1973 döneminde Ankara

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Kahramanmaraş ta Eğitim Seviyesi Yükseliyor

Kahramanmaraş ta Eğitim Seviyesi Yükseliyor Kahramanmaraş ta Eğitim Seviyesi Yükseliyor İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt,İl genelinde yaklaşık 22.000 Suriyeli öğrenci bulunmakta olup, 29 adet geçici eğitim merkezinde 12.742 Suriyeli öğrenci

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri EBA nın tüm öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından daha iyi tanınıp kullanılabilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler OKUL MÜDÜRÜ AHMET İYİOL MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler MEVCUT DURUM Okulumuz Manavgat

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ Bodrum da bu yıl eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü işbirliğiyle tenis turnuvası düzenledi. Turnuvaya 100 ü çocuk

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu 218 217 216 Durum (215) 911 689 SH1 163 15 21 4 149 25 SH2 İDARE Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=23,24 Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=3

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA

TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA FİZİKİ YAILANMA EKİBİ TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA STRATEJİK AMAÇ 1: 1- Okul içerisinde 100 kişilik konferans salonu yatırmak OKULUMUZUN FİZİKİ İMKANLARINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK. - %50 %50 PG 1.1.1-Konferans

Detaylı

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikinciliği elde eden Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek başarılarına Başkan Kocadon un desteği

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat 09.00 da İstanbul da düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklayacak. TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI HEDEFLER 1 Tüm sınıflarda mesleki formasyon kazandırmak. 1. Kur'an-ı Kerimi tecvid kurallarına uygun bir şekilde yüzüne okuyabilmek, İmam- Hatip'lik yapacak düzeyde ayet ve sureleri ezberlemek. 2. Kur'an-ı

Detaylı

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yaz düzenlenen yelken kurslarının bu seneki birinci dönemi tamamlandı. İçmeler mevkiinde bulunan B.B. Bodrumspor

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat, 26 Mayıs 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? konulu seminer verdi. Seminere;

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN Ö N S Ö Z 2012 2013 eğitim öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm eğitim

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI KUTLADIK.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI KUTLADIK. HOŞÇAKAL SONBAHAR 1.Sınıf öğrencilerimiz sonbahara veda ettiğimiz bu günlerde okul bahçemizdeki ağaçlarımızı yakından tanıyıp, dökülen yapraklarımızı inceleyerek farklı ağaç türlerini keşfetme fırsatı

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 1) Açılış. 2) Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2011 2012 Öğretim Yılı faaliyetleri ile

Detaylı

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU 1- FAALİYETLER A-Okullar yapılan tadilat onarım ve dağıtımları: 2013 Yılında ilçemiz okulları için İl özel İdaresi tarafından 100.000,00 TL ödenek tahsis edilmiş

Detaylı