30 Aralık'ta hangi illerde kar tatili var?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "30 Aralık'ta hangi illerde kar tatili var?"

Transkript

1 On5yirmi5.com 30 Aralık'ta hangi illerde kar tatili var? Türkiye'nin çeşitli illerinde kötü hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Yayın Tarihi : 29 Aralık 2016 Perşembe (oluşturma : 1/30/2017) Türkiye'nin çeşitli illerinde kötü hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Ankara Ankara Valisi Ercan Topaca, kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle Ankara'da eğitime ara verildiğini ifade etti. Okulların tatil edilmesine ilişkin henüz resmi bir karar verilmemişken, akşam saatlerinde sosyal medyada valiliğin logosu kullanılarak Ankara'da okulların tatil edildiğine dair gerçek dışı paylaşım yapıldığını ve bunun hızla yayıldığını belirten Topaca, bazı yayın organlarının da bu konuda teyit almadan "son dakika" haberler geçtiğini, bu durumun ise vatandaşlarda beklentiye yol açtığını söyledi. Ankara Valiliği tarafından resmi bir açıklama yapılmadığı sürece gerçek dışı paylaşımlara ve asılsız haberlere itibar edilmemesini isteyen Topaca, kar yağışı ve buzlanma tehlikesinin yanı sıra teyit edilmemiş haberlerin kamuoyunda, okulların tatil edilmesine ilişkin yarattığı büyük beklenti nedeniyle tatil kararı aldıklarını kaydetti. Topaca, Ankara Valiliğinin web sitesinin hacklendiği iddialarının ise doğru olmadığını sözlerine ekledi. Kırıkkale Kırıkkale'de de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Nevşehir Nevşehir'de gece başlaması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle okullarda eğitim yapılmayacak. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, gece başlayıp cumartesi günü öğle saatlerine kadar devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı dolayısıyla il merkezi ve tüm ilçelerde eğitim öğretime ara verildi. İl genelindeki kamu kurum ile kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de bir gün idari izinli sayılması kararlaştırıldı. Öte yandan, oluşabilecek rüzgar ve fırtına nedeniyle karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi. Uşak

2 Uşak'ta, kar yağışı nedeniyle ilk ve orta öğretimde eğitime ara verildi. Uşak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, hava tahmin raporlarında bildirilen mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler göz önünde tutularak, öğrencilerin sağlığı ve ulaşım güvenliği için il genelinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitime 30 Aralık Cuma günü ara verildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi. Sakarya Sakarya'da yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim yapılan, Taraklı ile Geyve ilçelerinde tüm okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı il genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle tüm ilçelerde taşımalı eğitim yapılan okullarda 30 aralık Cuma eğitim ve öğretime ara verildi. Taraklı ve Geyve ilçelerinde ise tüm okullar tatil edildi. Bu arada, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 94 köy yolundan 80'i ulaşıma açıldı. İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kapalı 14 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Çankırı Çankırı'da, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki okullarda eğitim yapılmayacak. Çankırı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, devam eden kar yağışı ve oluşabilecek buzlanma nedeniyle il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında eğitime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, kamuda görevli hamile ve engellilerin de idari izinli sayılacağı kaydedildi. Burdur Burdur'un bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Burdur Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle Altınyayla ve Çavdır ilçelerinin tamamında, Gölhisar ilçesinde ise İbecik, Elmalıyurt ile Yeşildere köylerinde taşımalı eğitime 30 Aralık Cuma günü ara verildi. Bilecik Bilecik kent merkezi ve 5 ilçede kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Bilecik Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ile Pazaryeri, Bozüyük, Sögüt, Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

3 Açıklamada, kamuda çalışan engelli ve hamilelerin de bir gün idari izinli sayılacağı belirtildi. Kocaeli Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ve il genelinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi. Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki anaokulları, ilk, orta, lise ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 30 Aralık Cuma günü ara verilmesinin uygun görüldüğü belirtildi. Açıklamada ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağı ifade edildi. KOÜ de tatil Kocaeli Üniversitesinden (KOÜ) yapılan açıklamada da tüm birimlerde birinci ve ikinci öğretime ara verildiği kaydedildi. Tatil nedeniyle mazeret sınavlarına giremeyen öğrencilerin 2-10 Ocak tarihlerinde akademik birimlerce belirlenecek mazeret sınavı takviminde belirtilen gün ve saatte sınava gireceği aktarılan açıklamada, tatil süresince engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağı belirtildi. Eskişehir Eskişehir Valiliği de kentte tüm okullarda eğitime bir günlüğüne ara verildiğini duyurdu. Bolu Bolu kent merkezinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime ara verildiği bildirildi. Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bölgede etkisini sürüdüren yoğun kar yağışının devam ettiği ve buzlanma yaşandığı belirtildi. Açıklamada, değerlendirmeler sonucunda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla kent merkezi ve bağlı köylerde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin idari izinli sayılacağı kaydedildi. Öte yandan, Göynük ve Kıbrıscık ilçelerinde de eğitime bir günlüğüne ara verildiği bildirildi. Konya Konya'nın 3'ü merkez olmak üzere 16 ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Edinilen bilgiye göre, Konya'nın merkez Selçuklu, Karatay ve Meram ile Akşehir, Beyşehir, Derebucak, Doğanhisar, Hadim, Hüyük, Kadınhanı, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Ilgın, Altınekin ve Yunak ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların yoğun kar yağışı nedeniyle 30 Aralık Cuma tatil edildiği bildirildi. Isparta

4 Isparta'nın bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. AA muhabirinin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden edindiği bilgiye göre, Isparta'nın Eğirdir, Yalvaç, Keçiborlu, Senirkent, Gelendost, Şarkikaraağaç ve Aksu ilçelerinde okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 30 Aralık Cuma günü tatil edildi. Denizli Denizli'nin bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yarın kar yağışı nedeniyle 4 ilçedeki okullarda yarın eğitime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, "Devam eden kar yağışı nedeniyle ilimiz Serinhisar, Çameli, Babadağ, Güney ve Acıpayam ilçelerinde okullar 30 Aralık Cuma günü bir gün tatil edilmiştir. Ayrıca Pamukkale ilçesi sınırları içerisindeki taşımalı öğrenciler kar yağışı ve aşırı buzlanmaya karşı 30 Aralık Cuma günü bir gün izinli sayılacaktır. Çardak ilçemiz Söğüt ve Gemiş mahallerimizdeki okullarımız yoğun kar yağışı nedeni ile 1 gün tatil edilmiştir. Ayrıca Çardak sınırları içerisindeki taşımalı öğrenciler kar yağışı ve buzlanmaya karşı 30 Aralık Cuma günü bir gün idari izinli sayılacaktır." denildi. Kütahya Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları, buzlanma ihtimali ve ulaşımda meydana gelebilecek aksamalar nedeniyle il genelinde tüm okullar ve rehabilitasyon merkezlerinde yarın eğitime ara verildiği belirtildi. Balıkesir Balıkesir Valiliğinin internet sitesinde yer alan açıklamada, Altıeylül, Balya, Bigadiç, Dursunbey, Gönen, İvrindi, Karesi, Kepsut, Manyas, Savaştepe ve Susurluk'ta okulların yarın tatil edildiği kaydedildi. Öte yandan, Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, özelikle rakımı yüksek ilçelere bağlı çok sayıdaki mahallede yollar kapandı. İstanbul-İzmir, Balıkesir-Bandırma yollarının açık olduğu, Balıkesir'i Çanakkale'ye bağlayan Balıkesir-Edremit karayolunun Şapçı mevkisinde trafiğin zaman zaman durduğu bildirildi. Bursa Bursa'nın İznik, Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Yenişehir ilçelerinde okullarda eğitime bir gün ara verildi. Çanakkale Çanakkale'de yoğun kar yağışı nedeniyle Çan, Yenice ve Ayvacık ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar ile Bayramiç ilçesine bağlı Çırpılar, Karaköy, Evciler, Türkmenli ve Muratlar köylerindeki taşımalı sistemli okullarda yarın eğitim öğretim yapılamayacak.

5 Bu dökümanı orjinal adreste göster 30 Aralık'ta hangi illerde kar tatili var?

11 Ocak'ta hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi?

11 Ocak'ta hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? On5yirmi5.com 11 Ocak'ta hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde yarın da okullar tatil edildi. Yayın Tarihi : 10 Ocak 2017 Salı (oluşturma : 2/9/2017)

Detaylı

Kar nedeniyle bu illerde okullar tatil

Kar nedeniyle bu illerde okullar tatil On5yirmi5.com Kar nedeniyle bu illerde okullar tatil Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı il ve ilçelerde 6 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildi. Yayın Tarihi : 5 Ocak 2016 Salı (oluşturma : 10/31/2017)

Detaylı

İŞLEMİ YAPILAN GERÇEK / TÜZEL

İŞLEMİ YAPILAN GERÇEK / TÜZEL İŞLEM NO TİCARİ KALİTE İŞLEMİ YAPILAN GERÇEK / TÜZEL İŞLEMİ YAPILAN GERÇEK / TÜZEL SÜRECİN İŞLEMEYE BAŞLADIĞI HİZMETİN YERİNE GETİRİLDİĞİ 8209 4 KESİNTİ BİLDİRİMİ BURSA / YILDIRIM 28.06.2014 16:48:00 01.07.2014

Detaylı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar 200 Kişi (150 Bayan, 50 Erkek) Konya Lisesi Toplantı Salonu 09.10.2013 Çarşamba Saat : 10.00 09.10.2013 Çarşamba Saat :

Detaylı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar 190 Kişi Konya Lisesi Toplantı Salonu Seçim Başlangıç Tarihi ve Saati 14.10.2014 Salı Saat : 10.00 Seçim Bitiş Tarihi ve

Detaylı

Bugün hava nasıl olacak?

Bugün hava nasıl olacak? On5yirmi5.com Bugün hava nasıl olacak? Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Yayın Tarihi : 23 Aralık 2016 Cuma (oluşturma : 1/15/2017) Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin

Detaylı

Bugün hava nasıl olacak?

Bugün hava nasıl olacak? On5yirmi5.com Bugün hava nasıl olacak? Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Yayın Tarihi : 1 Aralık 2016 Perşembe (oluşturma : 1/17/2017) Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu

Detaylı

Bugün hava nasıl olacak?

Bugün hava nasıl olacak? On5yirmi5.com Bugün hava nasıl olacak? Kuzey ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz gök gürültülü, diğer yerler açık geçecek. Yayın

Detaylı

75MAY75. Danelik Mısır Verim Sonuçları

75MAY75. Danelik Mısır Verim Sonuçları Danelik Mısır Sonuçları 75MAY75 FAO 700 olgunlaşma grubundadır. Koçan uç doldurması çok iyidir. Koçan çapı yaklaşık 16-18 sıradır.* Koçandaki sıra sayısı yaklaşık 45-47 adettir.* Hızlı kuruma (drydown)

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014 ARAŞTIRMA HAKKINDA Amaç & Yöntem Bu araştırma Pollmark Araştırma tarafından 12 21 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmanın amacı Balıkesir

Detaylı

TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri. TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri 2011

TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri. TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri 2011 TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri 2011 1 Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2 TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri Yapılan bu çalışmada;

Detaylı

KONYA İLİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 4 YILLIK ANALİZİ

KONYA İLİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 4 YILLIK ANALİZİ KONYA İLİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 4 YILLIK ANALİZİ www.mevka.org.tr Yatırım Teşvik Sistemi olarak bilinen ve yatırımcıların yaptıkları yatırımlarda devlet yardımlarını düzenleyen Yatırımlarda Devlet Yardımları

Detaylı

2013 YILI ÖNEMLİ SOFRALIK DOMATES ÜRETİM BÖLGELERİ

2013 YILI ÖNEMLİ SOFRALIK DOMATES ÜRETİM BÖLGELERİ 2013 YILI ÖNEMLİ SOFRALIK DOMATES ÜRETİM BÖLGELERİ Antalya Aksu Domates (Sofralık) 2013 31.191 402.050 Serik Domates (Sofralık) 2013 30.945 341.609 Kumluca Domates (Sofralık) 2013 30.657 336.191 Kaş Domates

Detaylı

Bugün hava nasıl olacak? 8 Aralık 2016

Bugün hava nasıl olacak? 8 Aralık 2016 On5yirmi5.com Bugün hava nasıl olacak? 8 Aralık 2016 Ülke genelinde 2 ila 5 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Yayın Tarihi : 8 Aralık 2016 Perşembe

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 4324/PARSEL 30, ADA 4325/PARSELLER 8-9-10 VE 11 DE KAYITLI TAŞINMAZLAR İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ. Plan Açıklama Raporu.

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ. Plan Açıklama Raporu. T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ ALTIEYLÜL İLÇESİ GÖKKÖY MAHALLESİ 218 ADA 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12,

Detaylı

TABLO-1. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ SÖZLEŞMELİ POZİSYONLAR (KPSS 2019/3)

TABLO-1. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ SÖZLEŞMELİ POZİSYONLAR (KPSS 2019/3) 290791017 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER ADANA CEYHAN Taşra 5 3318 7225 290791024 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER ADANA KARATAŞ Taşra 1 3318 7225 290791031 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

Sivas'ta özel bir kız öğrenci yurdunda kalan 68 öğrenci, doğalgazdan zehirlenme şüphesiyle tedaviye alındı.

Sivas'ta özel bir kız öğrenci yurdunda kalan 68 öğrenci, doğalgazdan zehirlenme şüphesiyle tedaviye alındı. 02 Ocak 2017 Sivas'ta Kız Yurdunda 68 öğrenci Doğalgazdan Zehirlendi Sivas'ta özel bir kız öğrenci yurdunda kalan 68 öğrenci, doğalgazdan zehirlenme şüphesiyle tedaviye 03 Ocak 2017 Osmaniye'de Karbonmonoksit

Detaylı

Bugün hava nasıl olacak? 16 Şubat 2017

Bugün hava nasıl olacak? 16 Şubat 2017 On5yirmi5.com Bugün hava nasıl olacak? 16 Şubat 2017 Hava sıcaklığının ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Yayın Tarihi

Detaylı

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 118,65 TL 3.084,90 TL 0,119 TL 10-Avc ANKARA 78,75 TL 2.047,50 TL 0,079 TL 10-Avc ANTALYA 111,30 TL 2.893,80 TL 0,111 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 113,40 TL 2.948,40 TL 0,113 TL 10-Avc ANKARA 75,60 TL 1.965,60 TL 0,076 TL 10-Avc ANTALYA 106,05 TL 2.757,30 TL 0,106 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

DynEd Şifre İşlemleri

DynEd Şifre İşlemleri DynEd Şifre İşlemleri adresinden giriş yapıyoruz, çıkan ekranda kurum girişi bölümüne tıklıyoruz. Her kurum şube Güncelleme ekranındaki Şube Öğrencilerini Güncelle bölümüne tıklayarak okula ait şubeleri

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, BOSTANCI MAHALLESİ, ADA 121, PARSEL 1 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU KASIM 2018 Balıkesir İli, Edremit

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, PAŞAALANI MAHALLESİ, ADA 8970, PARSELLER 1-2-3-4 VE 5 DE KAYITLI TAŞINMAZLAR İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU OCAK 2018 Balıkesir

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, SOĞANYEMEZ MAHALLESİ, ADA 374/PARSEL 5 VE HAMİDİYE MAHALLESİ, TESCİL HARİCİ ALAN İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MART 2018

Detaylı

Bugün hava nasıl olacak?

Bugün hava nasıl olacak? On5yirmi5.com Bugün hava nasıl olacak? Ülkemiz genelinde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış var. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, BOSTANCI MAHALLESİ, ADA 121, PARSEL 1 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU EYLÜL 2017 Balıkesir İli, Edremit

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN 2017-ÖSYS SONUCUNA GÖRE BANKACILIK VE SİGORTACILIK ÖNLİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞME DURUMLARI TABLOSU

ÖĞRENCİLERİN 2017-ÖSYS SONUCUNA GÖRE BANKACILIK VE SİGORTACILIK ÖNLİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞME DURUMLARI TABLOSU K En K En GENEL GENEL PROGRAM KODU ÜNİVERSİTE ADI YÜKSEKOKUL ADI PROGRAM ADI PUAN TÜRÜ Genel Genel Yerl. En Küçük Puan En Büyük Puan 100150768 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Bolu Meslek Yüksekokulu

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 8219, PARSEL 17 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ARALIK 2017 Balıkesir İli, Karesi

Detaylı

24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN

24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN 24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN - 2018 24 HAZİRANA 24 KALA KONYADA SON DURUM ANKETİ Buaraştırma 29 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında 24 Haziran 2018 de yapılacak Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

Isparta TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

Isparta TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com Isparta TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı Isparta Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu

Detaylı

EKPSS-2016/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

EKPSS-2016/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) 210010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 79,46687 79,46687 210010003 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEKRETER (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 74,89333 74,89333 290940017

Detaylı

saglikpersoneli.org SAĞLIK TEKNİSYENİ (TIBBİ SEKRETER) / HAKKARİ / SB-TAŞRA SAĞLIK TEKNİSYENİ (TIBBİ SEKRETER) / VAN / SB-TAŞRA

saglikpersoneli.org SAĞLIK TEKNİSYENİ (TIBBİ SEKRETER) / HAKKARİ / SB-TAŞRA SAĞLIK TEKNİSYENİ (TIBBİ SEKRETER) / VAN / SB-TAŞRA saglikpersoneli.org KPSS 2018/5 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim) KOD KURUM ADI KADRO ADI GENEL KONTENJAN BOŞ KONTENJAN

Detaylı

EKPSS-2015/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim)

EKPSS-2015/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim) Kadro Kodu Kurum Adı Kadro Adı Yerl. 190050003 ADALET BAKANLIĞI HİZMETLİ (ADANA KARAİSALI) 1 1 0 80.16137 80.16137 190050005 ADALET BAKANLIĞI HİZMETLİ (ADANA KARATAŞ) 1 1 0 79.76717 79.76717 190050001

Detaylı

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA KOZAN ERKEK ADANA KOZAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR BAYAT KIZ AFYONKARAHİSAR DİNAR ERKEK AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA KOZAN ERKEK ADANA KOZAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR EMİRDAĞ ERKEK AFYONKARAHİSAR

Detaylı

T.C. MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E /03/2016 Konu : Eğitim Semineri.. BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

T.C. MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E /03/2016 Konu : Eğitim Semineri.. BELEDİYE BAŞKANLIĞINA Sayı : 22634847-799-E.130 02/03/2016 Konu : Eğitim Semineri.. BELEDİYE BAŞKANLIĞINA Marmara Belediyeler Birliği tarafından üyelerimizin, meclis üyeleri ile yönetici ve çalışan larına yönelik, 25 Mart-16

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2016 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

İSTANBUL BALIKESİR. 2012 Balıkesir Bankacılık Sektörü BASİAD BALIKESİR BANKACILIK SEKTÖRÜ RAPORU - EKİM 2013

İSTANBUL BALIKESİR. 2012 Balıkesir Bankacılık Sektörü BASİAD BALIKESİR BANKACILIK SEKTÖRÜ RAPORU - EKİM 2013 İSTANBUL BALIKESİR Balıkesir Bankacılık Sektörü BASİAD BALIKESİR BANKACILIK SEKTÖRÜ RAPORU - EKİM 203 BASİAD BALIKESİR BANKACILIK SEKTÖRÜ RAPORU Balıkesir Özet Bilgiler Banka Çalışan Sayısı Şube Sayısı

Detaylı

Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları

Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları On5yirmi5.com Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları 2015-2016 yılı Konya Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede.

Detaylı

Sivas'ta özel bir kız öğrenci yurdunda kalan 68 öğrenci, doğalgazdan zehirlenme şüphesiyle tedaviye alındı.

Sivas'ta özel bir kız öğrenci yurdunda kalan 68 öğrenci, doğalgazdan zehirlenme şüphesiyle tedaviye alındı. 02 Ocak 2017 Sivas'ta Kız Yurdunda 68 öğrenci Doğalgazdan Zehirlendi Sivas'ta özel bir kız öğrenci yurdunda kalan 68 öğrenci, doğalgazdan zehirlenme şüphesiyle tedaviye 03 Ocak 2017 Osmaniye'de Karbonmonoksit

Detaylı

Türkiye'nin en rekabetçi illeri "yorgun devleri"

Türkiye'nin en rekabetçi illeri yorgun devleri Türkiye'nin en rekabetçi illeri "yorgun devleri" Türkiye nin kalkınmasında önemli rol üstlenen İstanbul, Ankara ve İzmir, iller arasında rekabet sıralamasında da öne çıktı. İSTANBUL - Elif Ferhan Yeşilyurt

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, İVRİNDİ İLÇESİ, GÖKÇEYAZI MAHALLESİ, ADA 238, PARSELLER 79-80-263 VE 265 DE KAYITLI TAŞINMAZLAR İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU TEMMUZ 2017 Balıkesir

Detaylı

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 136 Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 2007 yılı içinde uygulanacak olan

Detaylı

Vergi Numarası Belediye adı Tip ACIPAYAM / DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ ADALAR / İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ

Vergi Numarası Belediye adı Tip ACIPAYAM / DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ ADALAR / İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ Vergi Numarası Belediye adı Tip 50014773 ACIPAYAM / DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ 70024897 ADALAR / İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ 70429556 ADAPAZARI / SAKARYA BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ 80060351

Detaylı

Selçuk Üniversitesini tanıyalım

Selçuk Üniversitesini tanıyalım On5yirmi5.com Selçuk Üniversitesini tanıyalım Selçuk Üniversitesi hakkında her şey... Yayın Tarihi : 20 Şubat 2013 Çarşamba (oluşturma : 2/15/2017) Selçuk Üniversitesi, 1975 yılında Konya'da kurulmuş olan

Detaylı

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER İL İLÇE CİNSİYET ADANA MERKEZ ERKEK ADANA KOZAN KIZ ADANA KOZAN ERKEK ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ AFYONKARAHİSAR ŞUHUT KIZ AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Bugün hava nasıl olacak?

Bugün hava nasıl olacak? On5yirmi5.com Bugün hava nasıl olacak? Batı da sıcaklık 2-4 derece arasında düşerken, iç ve doğu kesimlerde 2-4 derece artacak. Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde ise kuvvetli yağış beklentisi var. Yayın

Detaylı

Faaliyet Raporu. limakuludag

Faaliyet Raporu.   limakuludag 2017 Faaliyet Raporu www.limakuludag.com.tr limakuludag FAALİYET BÖLGELERİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI BİR YIL Hayatı Aydınlatıyoruz sloganıyla yola çıktığımız Limak Enerji Uludağ Elektrik olarak; yeni

Detaylı

Balıkesir'de burs veren vakıflar

Balıkesir'de burs veren vakıflar On5yirmi5.com Balıkesir'de burs veren vakıflar Balıkesir'de burs veren vakıf ve listeleri... Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2012 Pazartesi (oluşturma : 2/3/2016) 1)BALIKESİR ALTINOLUK ÇAGDAS EĞİTİM BURSU ATATÜRK

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2018 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, ALTIEYLÜL İLÇESİ, HALALCA MAHALLESİ, 192 ADA, 4 NOLU PARSELDE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU ARALIK 2018 Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi,

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.266 05.10.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Çevre Mühendisliği

TIP FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Çevre Mühendisliği TIP FAKÜLTESİ BİRİM İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Çevre Mühendisliği ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİN DERS ALABİLECEKLERİ

Detaylı

RAMAZAN İMSAKİYESİ ACIPAYAM

RAMAZAN İMSAKİYESİ ACIPAYAM ACIPAYAM 0 0 0 0 RTESİ RTESİ RTESİ RTESİ İMSAKİYESİ Hicri Miladi 0 0: 0: 0: 0:00 0:0 0:0 0:0 0:0 0:0 0:0 0:0 0:0 0:0 0:0 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0:0 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0: 0:

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.244 07.09.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

1 - ADANA. Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik: 16. Teşvik Bölgesi: 2 AKREDİTE ODA VE BORSALAR ADANA SO ADANA TB ADANA TO CEYHAN TB CEYHAN TO

1 - ADANA. Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik: 16. Teşvik Bölgesi: 2 AKREDİTE ODA VE BORSALAR ADANA SO ADANA TB ADANA TO CEYHAN TB CEYHAN TO 1 - ADANA Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik: 16. Teşvik Bölgesi: 2 Nüfus (TÜİK - 2014) 2.165.595 Türkiye de 6. Açılan Şirket Sayısı (TOBB - 2014) 2.037 11. İşyeri Sayısı (SGK - 2014) 38.378 8. İstihdam (SGK -

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FAALİYET PROGRAMI ( ) GÜNCELLEME TARİHİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FAALİYET PROGRAMI ( ) GÜNCELLEME TARİHİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FAALİYET PROGRAMI (05.12.2016) GÜNCELLEME TARİHİ SPOR DALI KATEGORİ TÜR BAŞLANGIÇ TARİHİ BİTİŞ TARİHİ YARIŞMA MERKEZLERİ ATICILIK GENÇLER A (K-E) GRUP 07 Mayıs

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR Tüvturk Araç Muayene işleminin araç sahiplerine en az zaman kaybettirerek gerçkeleştirilmesi amaçlanarak kurulan araç muayene randevu sistemi yoğunluğu

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR Tüvturk Araç Muayene işleminin araç sahiplerine en az zaman kaybettirerek gerçkeleştirilmesi amaçlanarak kurulan araç muayene randevu sistemi yoğunluğu

Detaylı

KPSS-2018/2 TERCİH KILAVUZU

KPSS-2018/2 TERCİH KILAVUZU KURUM ADI UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 211041759 47117 ADANA BİLİM VE TEKLOJİ ÜNİVERSİTESİ AŞÇI ADANA SARIÇAM Merkez YH 10 1 3222 7225 291521766 47352 AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI VERİ HAZIRLAMA

Detaylı

1 - ADANA. İllerde Yaşam Endeksi: 61. Teşvik Bölgesi: 2 AKREDİTE ODA VE BORSALAR ADANA TO ADANA SO ADANA TB CEYHAN TB CEYHAN TO

1 - ADANA. İllerde Yaşam Endeksi: 61. Teşvik Bölgesi: 2 AKREDİTE ODA VE BORSALAR ADANA TO ADANA SO ADANA TB CEYHAN TB CEYHAN TO 1 - ADANA İllerde Yaşam Endeksi: 61. Teşvik Bölgesi: 2 Nüfus (TÜİK - 2015) 2.183.167 Türkiye de 6. Açılan Şirket Sayısı (TOBB - 2015) 1.960 10. İşyeri Sayısı (SGK - 2015) 39.506 8. İstihdam (SGK - 2015)

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.06.01-E.106 06.04.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019 GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019 GEÇİŞ HAREKETLERİ İKİNCİ EL KONUTA TAŞINMA 2018 DE ARTTI 132.899 121.407 2017 2018 66.531 60.922 %9 -%8 Yeni Konuta Taşınma İkinci El Konuta Taşınma Antalya,

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ

BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ No Ad Tip İlçe İl 1 ALADAĞ- MERKEZİ ALADAĞ ADANA 2 CEYHAN- MERKEZİ CEYHAN ADANA 3 ÇUKUROVA- MERKEZİ ÇUKUROVA ADANA 4 İMAMOĞLU- MERKEZİ İMAMOĞLU ADANA 5 KARAİSALI- MERKEZİ KARAİSALI ADANA 6 KARATAŞ- MERKEZİ

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7769 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 17 4001 7770 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 9 4001 7771 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7858 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 8 ### 7859 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 4 ### 7860 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.221 10.08.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

BALIKESİR. Lojistik Atlası

BALIKESİR. Lojistik Atlası BALIKESİR Lojistik Atlası Balıkesir Gelişen Ulaşım Ağı ile Yatırımların Yeni Gözdesi Kuzey-Güney ve Doğu-Batı bağlantı yollarının kesişiminde bulunan Balıkesir, Türkiye nin lojistik üssü olmaya aday. Mevcut

Detaylı

Türkiye'de elektrik kesintileri

Türkiye'de elektrik kesintileri On5yirmi5.com Türkiye'de elektrik kesintileri Kayseri, Bursa, İzmir, Adana, Eskişehir, Samsun ve Gaziantep'te metro ve hafif raylı sistemin durması ve birçok ilde trafik ışıklarının devre dışı kalması

Detaylı

6.Hafta Alınan Öğr.Sayısı. 6.Hafta Gelinen Yedek Sayısı Kız Erkek Kız Erkek 50 10

6.Hafta Alınan Öğr.Sayısı. 6.Hafta Gelinen Yedek Sayısı Kız Erkek Kız Erkek 50 10 ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ADANA ADANA CEYHAN HATAY İSKENDERUN ERDEMLİ MERSİN - ÖĞRETİM DÖNEMİNDE BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA GİRMEYE HAK KAZANAN VE TA BARINMAK İSTEYEN(Hazırlık ve.sınıf Öğrencileri-) ADANA

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, HİSARİÇİ MAHALLESİ, ADA 8331, PARSEL 4 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU TEMMUZ 2018 Balıkesir İli, Karesi

Detaylı

SAĞLIK MESLEK LİSESİ MEZUNLARININ SINAVSIZ GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI ( PUANLARI VE PUAN TÜRLERİNİ DİKKATE ALMAYINIZ ) Program Adı

SAĞLIK MESLEK LİSESİ MEZUNLARININ SINAVSIZ GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI ( PUANLARI VE PUAN TÜRLERİNİ DİKKATE ALMAYINIZ ) Program Adı SAĞLIK MESLEK LİSESİ MEZUNLARININ SINAVSIZ GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI ( PUANLARI VE PUAN TÜRLERİNİ DİKKATE ALMAYINIZ ) Program Adı Puan Genel Yerleşen Türü Kontenjan Aday Sayısı Min Puan Mesleki

Detaylı

BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, YOLÖREN MAHALLESİ, ADA 162, PARSEL 2 İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, YOLÖREN MAHALLESİ, ADA 162, PARSEL 2 İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, YOLÖREN MAHALLESİ, ADA 162, PARSEL 2 İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU TEMMUZ 2017 Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Yolören Mahallesi,

Detaylı

Meteoroloji'den K.Maraş'a Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den K.Maraş'a Yağış Uyarısı Meteoroloji'den K.Maraş'a Yağış Uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre,türkiye genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara nın doğusu, Konya,Karaman ve Aksaray il

Detaylı

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22 FDR Adana Fren Test Cihazları FDR Adıyaman Fren Test Cihazları FDR AfyonFren Test Cihazları FDR Ağrı Fren Test Cihazları FDR Amasya Fren Test Cihazları FDR Ankara Fren Test Cihazları FDR Antalya Fren Test

Detaylı

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI ADANA MERKEZ 111918 İL MEM İNŞAAT 1 ADANA MERKEZ 111918 İL MEM ELEKTRİK 2 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM İNŞAAT 1 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM ELEKTRİK 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ 114972 İL MEM İNŞAAT 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ

Detaylı

TOPRAK KORUMA VE ARAZİ KULLANIMI KANUNU NDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER AHMET ÇELİK

TOPRAK KORUMA VE ARAZİ KULLANIMI KANUNU NDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER AHMET ÇELİK 1. GİRİŞ Miras kalan tarım arazileri için, dünyanın gelişmiş birçok ülkesinde farklı yöntemler uygulanmasına rağmen, topraklar bölünmemektedir. İngiltere'de, miras olan araziler, en büyük kardeşe verilmektedir.

Detaylı

ŞEHİR ŞUBE / BİRİM POZİSYON KADRO

ŞEHİR ŞUBE / BİRİM POZİSYON KADRO ADANA ADANA BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜ UZMAN YRD. (İÇ KONTROL) 2 ADANA ADANA BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜ UZMAN YRD. (PAZARLAMA) 3 ADANA ADANA BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜ UZMAN YRD. (PROJE DEĞ. VE MALİ TAHLİL 2 ADANA ADANA

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI

POLATLI TİCARET BORSASI POLATLI TİCARET BORSASI U Sayfa 1 / 24 yılı içerisinde, Polatlı Ticaret Borsası nda işlem gören ürünlerin istatistiki bilgilerine ait tablo ve grafikler yer almaktadır. İstatistiki bilgiler, Borsa üyelerinin

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

1 ABDULLAH KART KONYA AKŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2 ABDULLAH KAYA AFYONKARAHİSCEHİSAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

1 ABDULLAH KART KONYA AKŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2 ABDULLAH KAYA AFYONKARAHİSCEHİSAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 1 ABDULLAH KART KONYA AKŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2 ABDULLAH KAYA AFYONKARAHİSCEHİSAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 3 ABDULLAH KURAL BURDUR YEŞİLOVA YEŞİLOVA İlçe HEM 4 Abdullah ARDIÇ Kırşehir

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 )

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 ) Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) İller ve Bölgeler (2) Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam İstanbul 18.257

Detaylı

2016 YILI DIŞ TİCARET RAKAMLARI

2016 YILI DIŞ TİCARET RAKAMLARI 2016 YILI DIŞ TİCARET RAKAMLARI 2016 yılında 726 firma ile 777 milyon dolar ihracat, 44 firma ile 344 milyon dolar ithalat yaparak 1 milyar 121 milyon dolar dış ticaret hacmi gerçekleştirmiştir. 2016 yılı

Detaylı

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ " AYKOME " GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk.

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ  AYKOME  GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk. LERi I NO: 1 NO: 2015 / 1 A.Nevzat Sönmez Oğuz Yılmaz Ahmet Okutan Osman Acar Erhan Acı Hasan Çelik S. Elif Tuncez M.Akif Yaman Abdullah Mermerkaya 1.Bölge Şefi Fatih Halıcı Mehmet Üçler 2015-2016 kış

Detaylı

Iftardan Sahura Lezzetle Afiyetle

Iftardan Sahura Lezzetle Afiyetle ACIPAYAM 0 0 TESİ TESİ TESİ TESİ İMSAKİYESİ BAYRAM NAMAZI 0: Bu imsakiye Denizli Müftülüğünce, Acıpayam arzına göre hazırlanmıştır. Not: Temmuz Çarşamba yı Temmuz Perşembe ye bağlayan gece Kadir Gecesi

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR BAYAT KIZ AFYONKARAHİSAR DİNAR ERKEK AFYONKARAHİSAR

Detaylı

EK-4 SAYILI LİSTE DAĞI LIM KOD2 ALT BİRİM ALT BİRİM DAĞILI M KOD1 KOD KOD1 KOD2 KURUMKODU

EK-4 SAYILI LİSTE DAĞI LIM KOD2 ALT BİRİM ALT BİRİM DAĞILI M KOD1 KOD KOD1 KOD2 KURUMKODU KURUMKODU AD TİP ANA BİRİM BİRİM DAĞILIM KOD KOD TÜR KOD KOD KOD B091TKG00000000000 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ B 09 1 TKG 0 00 0 00 0 B091TKG00100000000 GENEL MÜDÜRLÜK ÖZEL KALEMİ B 09 1 TKG 0 01

Detaylı

Yerel yönetimler, Kamu ve Sivil toplum kurum/kuruluşları, İşletmeler, Üniversiteler, Kooperatifler, birlikler

Yerel yönetimler, Kamu ve Sivil toplum kurum/kuruluşları, İşletmeler, Üniversiteler, Kooperatifler, birlikler Kalkınma İller Konu Başlığı Uygun Başvuru Sahipleri Son Başvuru Destek Üst Limiti (TL) Destek oranı (%) Ankara Ankara İleri Teknolojili Ürün Ticarileştirme Mali Destek Yerel Ürün Ticarileştirme Mali Destek

Detaylı

Bayimiz, e-bayiden şiparişini tamamladığında bu iki opsiyondan herhangi birini seçebilecektir.

Bayimiz, e-bayiden şiparişini tamamladığında bu iki opsiyondan herhangi birini seçebilecektir. Değerli Bayimiz 27.Ağustos.2012 01.Haziran.2012 tarihli yazımız ile Aras Kargo için geçerli yeni fiyat tarifesini duyurmuştuk. Alternatif olması amacıyla, 27.Ağustos.2012 den itibaren CEVA Logistics firması

Detaylı

4.5. Annenin Yaş Grubuna Göre Doğum Sayısı Kaba Evlenme Hızı ( ) Kaba Boşanma Hızı ( ) Kaba Ölüm Hızı ( )

4.5. Annenin Yaş Grubuna Göre Doğum Sayısı Kaba Evlenme Hızı ( ) Kaba Boşanma Hızı ( ) Kaba Ölüm Hızı ( ) İÇİNDEKİLER 1. TEMEL GÖSTERGELER... 9 1.1. Temel Gösterge Verileri... 9 1.2. Sıralaması... 10 2. COĞRAFİ GÖSTERGELER... 11 2.1. Yüzölçümü... 11 2.2. Belediye, İlçe ve Köy Sayısı... 12 2.3. İklim... 12

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR EMİRDAĞ

Detaylı

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39 Federal CNG Dönüşüm Sistemleri olarak, başta Konya olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinde ve her ilimizde CNG Dönüşüm Sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz. FEDERAL CNG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ Adana CNG Dönüşüm

Detaylı

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014 YEREL SEÇİM ANALİZLERİ Şubat, 2014 Partilerin Kazanacağı Belediye Sayıları Partilere Göre 81İlin Yerel Seçimlerde Alınması Muhtemel Oy Oranları # % AK Parti 37 45,7 CHP 9 11,1 MHP 5 6,2 BDP/HDP 8 9,9 Rekabet

Detaylı

Türkiye'nin en yaşanabilir illeri listesi

Türkiye'nin en yaşanabilir illeri listesi On5yirmi5.com Türkiye'nin en yaşanabilir illeri listesi Hangi şehrin yaşam standartları daha yüksek, hangi şehirde yaşam daha kolay? Yayın Tarihi : 11 Kasım 2012 Pazar (oluşturma : 2/6/2016) Aylık iş ve

Detaylı

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO Oto Kalorifer Peteği Temizleme Makinası, Araç Kalorifer Petek Temizliği Cihazı. kalorifer peteği nasıl temizlenir, kalorifer peteği temizleme fiyatları, kalorifer

Detaylı

Ö:1/5000 25/02/2015. Küçüksu Mah.Tekçam Cad.Söğütlü İş Mrk.No:4/7 ALTINOLUK TEL:0 533 641 14 59 MAİL:altinoluk_planlama@hotmail.

Ö:1/5000 25/02/2015. Küçüksu Mah.Tekçam Cad.Söğütlü İş Mrk.No:4/7 ALTINOLUK TEL:0 533 641 14 59 MAİL:altinoluk_planlama@hotmail. ÇANAKKALE İli, AYVACIK İLÇESİ, KÜÇÜKKUYU BELDESİ,TEPE MAHALLESİ MEVKİİ I17-D-23-A PAFTA, 210 ADA-16 PARSELE AİT REVİZYON+İLAVE NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Ö:1/5000 25/02/2015 Küçüksu Mah.Tekçam

Detaylı

SONRAKİ KALİBRASYON TARİHİ. Klinik Mühendislik Birimi Performans Kalite Birimi Genel Sekreter

SONRAKİ KALİBRASYON TARİHİ. Klinik Mühendislik Birimi Performans Kalite Birimi Genel Sekreter Doküman Kodu: YÖN.PL.01 Yayın Tarihi: 16.01.2015 Revizyon Tarihi / No: 00/00 Sayfa No: 1 / 7 AYLAR HAFTALAR HASTANELER KALİBRASYON TARİHİ SONRAKİ KALİBRASYON TARİHİ KALİBRASYONU YAPILMASI PLANLANAN CİHAZ

Detaylı

F E N - 1 TÜRKÇE S O S Y A L - 1

F E N - 1 TÜRKÇE S O S Y A L - 1 BALIKESİR OKULUN KODU VE ADI F E N - 1 KÇE S O S Y A L - 1 11017 AYVALIK LİSESİ 124-37 3283 124 3701 124 3298 124 4431 124 3459 124 3490 124 3619 124 3756 124 3498 124 3410 124 15-20 2380 5,40 2342 2,75

Detaylı